fbpx

Moderatorji 24ur sovražne komentarje proti Janši namerno dopuščajo, proti Golobu, Fajonovi in Mescu pa dosledno brišejo!

Odgovorni urednik portala 24ur Jure Tepina. (Foto: STA)

“Svoboda” zares obstaja, vendar le za “naše”. Nazoren primer tega je moderiranje portala 24ur, kjer do Goloba in njegove politike kritični komentarji niso sprejemljivi, medtem ko se do Janše sovražnim komentatorjem velikodušno gleda skozi prste. 

Spomnimo, da je POP TV pod vplivom strica iz ozadja Draga Kosa, znanega iz afere Depala vas, v kateri je skušal moralno degradirati tedanjega obrambnega ministra Janeza Janšo. V današnjem času nadaljuje sveto vojno preko soproge Tjaše Slokar Kos, odgovorne urednice informativnega programa te največje komercialne televizije.

Ravno zato POP TV deluje kot medij v rokah zasebnih interesov družine Kos. Uredniška politika je ves čas usmerjena v blatenje SDS-a in Janše ter političnih zaveznic. V tovarišijo Slokar Kosove spada tudi odgovorni urednik portala 24 ur Jure Tepina, ki zvesto kolaborira, tako na področju urednikovanja kot tudi moderiranja. Tokrat se bomo dotaknili slednjega.

Portal 24 ima dvojna moderatorska merila za “naše” in “ostale”. (Foto: posnetek zaslona)

Komentatorji so nas opozorili na načrtno cenzuro desnonazorskih zapisov, medtem ko je blatenje premierja in vlade dopustno. Dopušča se “smrt janšizmu”, razne “golobizme”, “fajonizme” in “mesečizme” pa vztrajno briše. Nek komentator je to izvrstno povzel: Svoboda” resnično deluje. Prilagam nedvoumen dokaz, da se na portalu 24ur izvaja načrtna cenzura proti volivcem desnice.”

Moderatorska politika 24ur je tipičen primer “našizma”. (Foto: posnetek zaslona)

Domen Mezeg