Möderndorfer trdi, da z milijardo iranskega denarja ni skoraj nič narobe, medtem CIA glavnega iranskega bankirja uvrstila na listo teroristov!

Jani Möderndorfer (vir: facebook)

Medtem ko Jani Möderndorfer (SMC) trdi, da je bil pri iranskem denarju sporen kvečjemu en posel in da ni šlo za pranje denarja, je ameriška CIA uvrstila šefa iranske centralne banke na seznam teroristov.

Na to je spomnil tudi predsednik SDS Janez Janša s tvitom, kjer je zapisal: “Potem, ko je @strankaSD oprala 1000 mio € za iranske teroriste, je teroriste danes pral Möderndorfer. Nič posebnega. Malenkost. Le prekršek … A ne bo šlo skozi. ZDA ravno uvrstile guvernerja Iranske centralne banke na seznam teroristov. @CIA dela.”

Sledi denarja vodijo k terorističnim celicam
Spomnimo, da je ameriško ministrstvo za finance pred kratkim uvedlo sankcije proti guvernerju iranske centralne banke Valiolahu Seifu, ki naj bi pomagal revolucionarni gardi pri prenosu več milijonov dolarjev šiitski milici Hezbolah v Libanonu. Sankcije veljajo tudi za pomočnika direktorja mednarodnega oddelka pri banki Alija Tarzalija.

Finančni minister ZDA Steven Mnuchin je sporočil, da ZDA ne bodo dovolile iranske zlorabe mednarodnega finančnega sistema za podporo terorističnim dejavnostim. Dodal je, da mora mednarodna skupnost ostati pozorna na tovrstne dejavnosti Irana. ZDA so že v četrtek uvedle sankcije proti devetim Irancem in podjetjem zaradi manipulacij trga valut in transferjev denarja za republikansko gardo v sodelovanju s centralno banko Irana.

Demokracija

 • cploger

  Pahor: poročila Sove o domnevnem pranju denarja nisem prebral.

  Glede na to, da predsednik vlade direktno in osebno dobi na mizo obveščevalne izdelke od direktorja Sove postaja vedno bolj očitno, da bo raje tvegal ustavno obtožbo zaradi malomarnega opravljanja nalog predsednika vlade in ogrožanja nacionalne varnosti, kot da bi izdal naročnike, ker bi to sprožilo najmanj lustracijo obstoječih političnih elit, če ne državnega udara in revolucije.
  Dragi sodržavljani, kaj pa zdaj?

 • Peter Lončič

  In zdaj bo en medicinski tehnik preiskoval bančno luknjo in kriminal v bankah? Ta isti medicinski tehnik, ki je kot desna roka Zorana Jankovća sodeloval pri kriminalnih dejanjih? Ta isti medicinski tehnik, ki ga povezujejo z rapečevalci drog iz kroga Balkansi bojevnik? Ta isti medicinski tehnik, ki je kot šef športnega kluba Olimpja najemal sumljive kredite? Prvo v NLB operejo milijarado in potem ustanovijo preiskovalno komisijo, ki preiskuje bančno luknjo, ki so jo oni sami pomagali kopati? S prstom pa kažejo na druge. Sto krat videjo pred volitvami in tem levičarjem tokrat ne bo uspelo. Ljudje več ne verjamejo tem umetno ustvarjenim aferam.

  • Lustrator

   Močno upam, da nisi za kakšen desetkratnik precenil politične inteligence povprečnega slovenskega volivca, ki (empirično dokazano) iz volitev v volitev bolj strastno voli tistega, ki ga spravlja na kant – komunistične stranke vse od leta 45 dalje.

  • rabbit

   Vsi, ki govorite, da je Modendorfer medicinski tehnik, on ni medicinski tehnik on ima tri letno šolo za medicinskega strežnika in zato sedaj niti šole ne rabiš to delo v glavnem dela uvožen bosanski kader, ki ima najbrž dokončano osnovno šolo.

 • soc

  To butasto opico pač vsakokratni naročnik uporabi, da blebeta fenomenalne neumnosti. Tokrat pač za nevtralizacijo Logarjeve komisije, ki je za rdečo aristokracijo Kučanovega foruma dokaj nevarna, tudi z medijskim nagobčnikom. In celo v SR Sloveniji.

  A roko na srce, vsi ki imate kaj v glavi, ali ni sramota za narod, da ga en takle in toliko časa zastopa v parlamentu, namesto da bi pacientom odnašal drek izpod riti ?

 • Stajerka

  kjer je Jani, tam ostane pogorišče……in če je to davek za propad SMC, je narejeno vsaj eno dobro delo……

  • FORT WORTH

   To pa res +++
   Bravo Jani.
   hehehe

 • garfi

  modadorfer ščiti svojo murgelsko teroristično celico

 • TOML

  Največji oportunist v Sloveniji je Moderndorfer.
  Ta levičar bi za par cekinov dal lastno mater pufukat migrantu.
  Ta baraba ni vredna slovenskega državljanstva.

 • tasilo

  “Möderndorfer trdi, da z milijardo iranskega denarja ni skoraj nič narobe …”

  Sevede za Mörönförf’ärja s to miljardo ni nič narobe … saj je navsezadnje kakšno desetinko promila (ali stotinko procenta) od nje pokasiral tudi sam …

  No ja, take pičkice se itak vedno prodajo za drobiž (ali manj).

  • Mirko Sedlar

   Pozabil je komentirat posojilodajalko …..

 • Wizeman

  Ha ha ha, CIA je nekoga označila za terorista. Jaka muda, ko terorist nekoga označi za terorista…

  • Lustrator

   Če te prav razumem: najboljša notranjeobveščevalna služba na svetu, ena redkih, ki svoje delo za domovino opravlja tako učinkovito kakor bi jo morale vse, je teroristična zato ker se drzne boriti proti teroristom?

   • Aron

    Saj vem, da bo to zate novica in šok: CIA ustvarja vojne, finančno podpira teroriste od Contre, Alkajde pa do ISISa. Zaradi nje so danes Američani manj varni, da o destrukciji, ki ga povzroča sploh ne izgubljam besed. Zato ja, kaj in koga CIA da na svojo listo teroristov nima veze z realnostjo.

    • Lustrator

     Vojne so način reševanja konfliktov, ko vse ostale mirne diplomatske metode odpovejo. In ker se s Sovjeti in muslimani pač ne moreš pogajat, jih pameti naučiš na edini jezik, ki ga še za silo razumejo – s palico. Evropejci tega nismo nikoli znali narediti, zato smo bili v 2. svetovni vojni tik pred propadom dokler nas niso rešili Američani, danes pa se zgodba ponavlja – le da nas na kolenih držijo muslimani, Sovjeti pa na smrtni udarec le še čakajo.

  • Aron

   Točno tako.

 • TOML

  Jani Moderndorfer je del Globoke države, torej del Organizacije, ki je oprala miljardo$.
  Je pezde, ki je dobil v NLB kredit in ga nikoli ni vrnil, in to barabo so določili za preizklovalca.
  Edini njegov plus je, da so zgnile vse komunistične stranke v katere je stopil.
  LDS, PS, ZaAB, SMC
  Je rdeče govedo, ki menja stališča za pest drobiža.
  Dejanski njegov poklic pa je kahlonosec, mafiji odnaša kar naserje.

  • FORT WORTH

   Jest bom sam še Janija volu.
   Je pa res sposoben.
   Tazga še nismo mel na desnici.
   Levakom vse stranke zjebe…

 • Lustrator

  Posojilodajalka se je zaščitila sama, dokazala da imamo premieja lažnivca ter z njim vse servilne mainstream medije in ga zaradi klevete celo tožila – edino pravilno. In kako boš zdaj hlapček zaščitil svoje gospodarje? Želiš še ti fasati tožbo?

 • totex39

  Neverjetno kakšne bedake imamo, še večji so pa tisti, ki jih na tak položaj postavljajo. No, sedaj se vidi, da se pri nas lopovščina vrti v krogu.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNN !!! ! !!!

 • branči

  edina luknja,ki jo obvlada, je luknja v nočni posodi. pa še tista smrdi vsakemu z normalnimi možgani

 • Kučko pod pručko

  Bo že držalo, če tako reče Kahličar. Je pa ja univerzitetni diplomirani prenašalec usranih kahel večji strokovnjak za finance kot doktor ekonomskih znanosti Anže Logar!!!

  • wert

   Ja, to pa je ja zelo jasno vsakemu lewakarju.
   Dr. Anže Logar bi moral iti k g. dr.mr. Mudremu najprej opravit strokovni izpit in se šele na
   to lotit pregledovanja poslovanja v NLB.

   čehočemolagat.press

 • mginko

  Jani še dobro da nisi v zdravstvu. Sodiš edino v murgelsko udbomafijo. Zato te vrtijo vedno v drugi stranki, za mešanje naročene udbomafijske megle, ki je vedno potrebna pred “MINIRAJEM”.

 • montyamp

  Zakaj crkne vsaka stranka v katero pride modni dolfek ???
  V SD ne bo prestopil ???
  Pa DESUS ???

  • wert

   joj, nehi ! Že rabim kahlico :)

   • montyamp

    Ko bo zmanjkalo strank udbovske partije , bo prišel objokan k Janši , če ga vzame kot mediatorja za pogajanja z murglosrbskimi izdajalci .

    • Lustrator

     Ko bo zmanjkalo strank udbovske partije, bo prišel čas za demokratizacijo in za desetletja zamujeno lustracijo. Takrat bodo tipi njegovega kalibra pristali natanko tam kamor sodijo – za rešetke brez obetov za kakršnekoli pogojne kazni.

 • if

  Möderndorfer je nedemokrat v službi državenga kriminala, ki je skopal bančno lukjno in onemegoča procesiranje vseh odgovrnih.
  To dokaszuje z izjavo, da z milijardo opranega iranskega denarja ni skoraj nič narobe.

  Je apartčik nizkega intelekta, uporaben levičarjem, ki so na različne načine vpleteni v nastalo bančno luknjo od vključno predsednika Pahorja navzdol!

 • Peter

  Ne vem, zakaj se spravljate nad jankota.
  Vsak poklic je časten.

  Konec koncev, tudi politik, no.

  • tasilo

   Aha. “Nedolžna sem,” … je rekla kurba sodniku.

   • Peter

    Hehe…
    Res, spravljajo se nad bogega Jankota, da je kahlonosec. Precej bolj spoštovanja vreden poklic kotpoklic politika, no.

    • marker

     Potem pa naj dela tisto, za kar se je izučil.

     • Zgornji

      AMENNNNN !!! ! !!!

   • dob

    Vem, ji je odgovoril sodnik, sem bil zraven, ko se je to zgodilo!

 • Slovenec 33

  Poglejte si fotografijo
  Vidite eklatanten primer levičarja s pikami na nivoju številke čevljev, ki se dela da razmišlja, ampak fotografija ne laže in vidite enak izraz na obrazu kot pri zlati ribici. (nisem od tukaj!).

 • luckyss

  Enako kot naša so z iranskim denarjem počele evropske banke, predvsem nemške in francoske…ker to prinaša dobiček bankam in državi…pa ni tam nobenega problema zaradi tega..
  Tu pa takoj paniko zganjate, da bi narod pozabil na vaše polomije s pranjem denarja in povezave z bosansko mafijo..
  Tipično ovčje..
  Sicer pa nobena država ne producira tolikšnega števila teroristov kot ZDA..

  • Lustrator

   Če so ostali grešili, to na kakršenkoli način zmanjšuje naš greh? verjemi, da so in bodo v tujini prav vse, ki so imeli prste zraven pri pomoči financiranja terorizma krepko prijeli za ovratnik, pri nas pa je ravno nasprotno – ti isti ljudje še danes zasedajo najvišja mesta v državi, od predsednik, ministrov, članov uprave teh bank in predsednikov navzdol.

   Pozabil si še omeniti, da Francija in Nemčija nist aniti v sanjah javno oponirala Ameriški zunanji politiki, saj gre za dve ključni in najbolj aktivni EU članici v Natu, medtem ko smo mi čisto nasprotje tega – tudi v zuinanji politiki najbolj prismojeni sovražniki zahodnega interesa in najbolj patetični ritolizci Sovjetiji 2.0. Leftardi imate prtesneto srečo le v tem, da smo tako majhni, da se velikanom niti ne splača lansirati klofute v našo smer, saj imajo dovolj drugih problemov – žal.

   • Peter

    To je pač naš nivo:

    – sej so drugi tud..
    – sejjeresdkradeampakjevelikzalublanonardeu…

    To smo mi, Slovenija, dežela poštenih in delovnih ljudi, baje, no.

   • luckyss

    Ja, povedal si bistvo…gospodi je dovoljeno. kar je hlapcem prepovedano…
    Za vas ovce je to seveda sprejemljivo..

  • Joško

   NLB sploh ni zaračunala nobene provizije za transakcije; najbrž je v tem problem.

   • marker

    Žebljico na glavico si zadel. Vsaka banka živi od provizij. Kje so?

  • wert

   ti pa si glih en tolk brihten, kot dr.mr. Mudrić.
   Le kako, da te ni vzel v svojo ekipo vprašam?

 • Lustrator

  Logično. Financirali so ga dokler se je bojeval proti tedaj edini nevarnejši grožnji civiliziranemu svetu – Sovjetom. Ko so se razmere spremenile in je Bin Laden puške cevi obrnil proti zahodu, so jih seveda tudi oni proti njemu. Za razliko od pezdetskih evropejcev in ostalega mehkužnega sveta, so vojno dobili, mi pa jih dobivamo – po grbi. In dokler volimo takšne šlatkote kakršne volimo, si očitno drugega niti ne zaslužimo.

 • Peter

  Turški bankir za sodelovanje pri iranskem pranju milijarde dolarjev obsojen na 32-mesečno zaporno kazen

  specjalno za lakija…

  • Miro

   no

  • luckyss

   Gre za neupoštevanje sankcij proti Iranu, ki jih forsirajo ZDA…Slovencem Iran ni naredil nič slabega, zato je bedasto in hlapčevsko vprašati..”kako visoko” ko ZDA rečejo “hop”…
   Seveda potomci kolaborantov to težje dojemate..

   • marker

    Ti se pa klanjaš Rusom….

    • stajerc5

     A-a, ne-ne, on je ze zdavnaj v njihovi riti! Zato ima tu in tam slab Internet, drugace bi bil 24/7 med nami!

 • Joško

  Pa ne more biti “medicinski brat” strokovnjak za bančne zadeve, ali pač! France Prešeren je zapisal; Le čevlje sodi naj kopitar.

  • Peter

   Načeloma imaš prav.
   Je pa treba priznati, da pesnik ni napisal, kdo naj sodi bančne luknje, no.

 • Alojz Veselič

  Janša je dovolj inteligenten da tebe in tebi podobne nabaše na en velik tovornjak in mu vsi skupaj z palčekom iz mùrgel ne sežete do podna.

 • sumljivislon

  dobr tolčejo potrčka v koks – slovenski zvonovi ;)

 • Kučko pod pručko

  V zahvalo bo čez leta usranemu Kučanu zastonj brisal rit

  Ko je lansko jesen Moderni Dolfe pričel preiskovati iransko milijardo USD, se je po plači skorajda izenačil z dr. Anžetom Logarjem. Predstavljajte si prenašalca kahel s komaj končano sredno šolo in doktorja ekonomskih znanosti.

  Toda kaj moremo. Veleizdajalec slovenskega naroda mu je dal posebno nalogo, da izniči kriminalno dejanje, ki ga je preiskovala in ugotovila Logarjeva komisija. Seveda pa je šef murgelske mafije za opravljeno delo Kahličarja bogato nagradil, saj je njegova neto plača vsaj 5 do 6 krat višja, kot bi jo imel, če bi na UKC tolkel nočne in prenašal usrane kahle. Kaj več kot 600 EUR mesečno ne bi nosil domov.

  Samo gofljo mu je bilo potrebno vrteti, pa jurji kar skupaj letijo. Bo pa Don Murgeloneju, ki mu je omogočil tako življenje, na zadnja leta, ko bo onemogel ležal v špitalu, zastonj brisal rit!!!

  • bolimeđoko

   Matr, ti pa si kapsl, vse že v naprej pogruntaš, he, he
   Morda pa jo bo moral brisat tudi Štefi – z veseljem… o, ho, ho

   • stajerc5

    Nixs da, imamo zico, da ne bo zbrisal!!!

  • po Titu Tit

   a ni Žan Janša celo svetovalec v Bruslju in to s srednjo šolo? tudi Žan Mahnič ni diplomiral, pa vodi odbor za obrambo, torej srednja šola za SDS predstavlja nedosegljiv ideal

   • stajerc5

    TI TO iz Dedinj, direktno od sloserja!?

 • sumljivislon

  kaže kvadrat uro in manšetne gumbe – boss – za prestan strah…kje ma.. kahlo ..;) ?

 • WatsonForus

  Mudadorfer je doktoriral iz financ : 7 na 8 maj 2012 !!

  https://www.youtube.com/watch?v=GVPZU3KNGEY

  • stajerc5

   V katerem kurbnhauzu je pa naredil izpit!?

 • garfi

  jedel jih boš v zaporu
  svoje in kameradom

 • Franc Šink

  Namesto da bi pral riti bolnikom (za kar je tudi usposobljen) pere raje denar preko NLB.

  • bolimeđoko

   Ja, res je. Pa čeprav tole z iranskim denarjem še bolj smrdi.
   Ej, ampak ima tudi on en mal masla na glavi iz njegovih “športnih časov” zato pa se je zagrebel, da rešuje tudi svojo rit v NLB.

  • noričan

   kot bi moral po tej logiki Janšari oljiti puške v kakšnem skladišču pri Gotenici ali delati plan evakuacije svinjske farme : no, saj z Mahničem in Beznikom dela pravzaprav isto z enakimi bitji, samo brez evakuacije

   • olaf

    Nesposoben Kucanov kader! In ti s svojimi nicki tudi! Venezuela te caka. Si pa res butl!

   • Peter

    Noričan, torej si prebivalec Noric?
    Ste tam vsi taki kot ti, malo mejni, saj veš, Nomen est omen, no?

    • stajerc5

     Uff, zdaj si mu pa dal delo za en teden, da te bo razumel…

  • Jožef

   Zdravilo za bolani um: injekcija blokade. Vse se skrije, vse zagnije.

 • VERRZIFIKATOR

  Dani Moder Dorfler

  LUKNJA

  Luknja v glavi, rana je velika,
  vidi vse na rentgenski se sliki,
  štirje odgovorni so zdravniki,
  luknja da se še naprej pomika.

  Ko bolnišnica je teheranska
  anamnezo celovito dala,
  rana se le malce je oprala,
  da ni videti preveč pristranska.

  Pranje zdaj je glavna terapija,
  da izperejo se vsi sledovi,
  sproti da zabrišejo se novi,
  rano prav previdno se previja.

  Je pristranska luknja ta rešljiva,
  sklenil je konzilij salomonsko,
  da zašije se lahko zastonjsko,
  sta potrebna le dva majhna šiva.

  Luknja v glavi, pacient umira,
  pa zato velikih ni pretresov,
  v igri več je namreč interesov,
  da zadeva tiho se sanira.

  Tu tretma potreben res ni pravi,
  vsa poškodba se tako rešuje,
  kot vnaprej se kajpak pričakuje,
  bolničar navaden luknjo zdravi.

  • Kučko pod pručko

   Ni dovolj, da luknjo ustno zašili bi mu z nitjo,
   da basati se ne bi mogel, kar vsem nam ukrade,
   kar v gofljo mu požrešno preko mere pade,
   zašiti morajo mu tudi luknjo ritno,

 • Dilinger

  Jani je butast jebiga.

  • stajerc5

   Eno je biti butast, drugo pa pokvarjen!

   • hribovc

    kahlonosec je butast IN pokvarjen !!

 • marker

  Dijana v naši državi posluje že od 2016. Ob poplavi magistrov in doktorjev prava v naši državi je moral priti en medicinski bolničar Jani, ki je takoj ugotovil, da je to sum pranja denarja, pranje iranskega denarja pa samo prekršek.

 • pajot

  Jebenti si ti primitiven. pejd rajši na MMC portal. Tam take rabjo.

  • Zgornji

   Amen !!!

 • stajerc5

  Ta slika kahlonosca zgoraj mi imponira, pravi mislec- pardon, modrostnik!
  Ce se poglobite v njegovo mentaliteto in njegov globoki razum, da o doktorantskem- pravzaprav ze kar izvenzemeljsem IQ pogledu ne govorim, vidite, da se vedno razmislja o najvecjem problemu, ki ga ima.
  Kje, le kje in pri kateremu pacientu sem pozabil zamenjati kahlo leta 1998 v Celju!!!

 • xtc

  Tale Moderni Dolfe ima IQ zlate ribice in je kučanov usefull idiot,ki bo na koncu kanon futer,ker ga Kučan drži za jajca zaradiNK Olimpije in kreditov tam.
  Modernega Dolfa rabi Kučan za blatenje JJ in štemanje neljubega mu Pahorja,ki se ga želi znebiti,zato Moderni Dolfe pridno potaplja Pahorja(po kučanovem navodilu).astali pa so zraven tako ali tako in naj bi bili kasneje zaščiteni,Pahor pa odstreljen z mesta predsednuka ostali pa bodo morda tudi žrtvena jagneta Partije.
  Vendar pa je očitno Britovšek dojel,da zadeva ne smešna iz mednarodnega vidsika saj ZDA zapirajo Iranske pralce denarja in on bi očitno bil žrtveno jagnje in še kdo,kajti veleposlanik ZDA na Hrvaškem je imel Brodnjaka in del levakov v precepu zaradi rusofilije in pranja denarja ZDA hočejo glavne koovodje-ve pa se kam zadeva peje do Kučana in Co, zato je Britovšek zagrozil ,da bo vse izdal,če zadeve in imena od Britovška pridejo v roke ZDA in še kak dokaz,se Kučanu in Co obetajo slabi časi.kaj se bo zgodilo z Britovškom bo zanimivo videti,a ga bo povozil avto,bo padel s strehe ali kaj.

 • xtc

  Cake seratorje kot si ti ugasne kot mušice-no v bistvu sej to tud si.

 • Olga2345

  A mu je Milan napisal “poročilo”….saj s “Štefkinimi” 200 milijoni na računu v mehiki ne more biti nič narobe, saj je “naša”….

  • bolimeđoko

   Ja pa ja de. he, he

   če hočmo lagat, de.

 • Zgornji

  Ma,dej poglejte to facooo, nooooooo, ,,, kot bi hrčka gledooo :-P

 • tomven

  Mene zvija od smeha, ko poslušam ta njegova modrovanja in pametničenja; kahlarja poznam že cca 20let in vem da je samopašen, vzvišen in se dokazuje, ker ga v mladosti ni nihče “porajtal”… da je neizobražen, srednjo šolo je komaj naredil ob delu, s pomočjo politike, o tem ne gre govoriti. Da je butast pa sploh.

 • Caetano

  Naša udbomafijska in levičarska elita je čisto filoislamistična. Dajmo jim nogo na volitvah!

 • mapu

  Drek manj smrdi, kot …….

 • rebula7

  Opazamo da vas zelo napada POPTV .Se Dobro Nova 24 ur da ste dobro pripravljeni in da se borite proti temu zlu.Vse pohvale ste odlicen medij.Iskrena vam Hvala za resnico.Imaste vso Podporo.Hvala da ste samo pogumno naprej.Prelep pozdrav in vse Dobro vsem

 • rebula7

  Vsi ostali mediji so o tem molcali ampak resnica prej kot slej pride na dan.Hvala vam 24 Nova Dobri ljudje da jo lahko z veseljem delimo dalje.Ceprav je Slovenija z tem primerom pranja denarja financiranja teroristicnih celic po Evropi zapisana z veliko crno piko pri ostalih evropskih drzavah ,Hvala za Resnico 24 Nova.

 • Grenze

  JANKO USCANKO POSRANKO IMA V GLAVI PLESNIV DREK KER JE TAKO KAHLE NOSIL , DA MU JE MALO UŠLO !

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • Božidar Rodica

  ti Janko M. .. a ja ti si Janko kaseta

 • cosmosjasnovidec

  Na tej sliki se pa v nulo vidi kako pasjejebec “möderndorfer” razmišlja kateri LGBT buzerant bo ga tokrat naskočil.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Marijan Tončić

  Po pravilih delovanja državnega zbora te komisije sploh ni. Komisije vodi opozicija in je za eno tematiko ustanovljena le ena in ne dve. Kdo je tu bedak, da verjame takšnemu manipulatorju. In kaj ima veze kredit SDS s to priskovalno komisijo, ki naj bi preiskovala NLB? To bi lajko preiskovala kakšna komisija za priskovanje SDS ali Bosanke posojilnice.