Muslimanski portal Islam.si medijsko napadel Nova24TV, da spodbujamo grožnje proti muslimanom, a mi odgovarjamo: Še naprej bomo opozarjali na probleme migracij in nevarnosti islamskega radikalizma!

Foto: Printscreen

Medijski imperij Nova24TV je nastal kot protiutež mainstream medijem z namenom, da poroča o tem, kar mainstream mediji radi zamolčijo. Nič čudnega ni, da gre naše poročanje brez dlake na jeziku nekaterim zelo v nos. To dokazuje tudi članek na spletni strani islam.si z naslovom “ŠOKANTNO! Nova24 spodbuja in tolerira grožnje proti muslimanom”, čigar avtor je podpisan z imenom: Muslimani v Sloveniji. 

V članku uvodoma podajajo prepričanje, da se pojavlja vedno večja nestrpnosti do muslimanov, pri čemer dodajajo: “Mediji, kot je npr. Nova24, se vsekakor ne zavedajo možnih posledic svojega neumornega podpihovanja sovraštva, kajti še več, sami tolerirajo in ne cenzurirajo komentarjev, v katerih se odprto grozi muslimanom. Je že več kot očitno, da v tem primeru gre za javno spodbujanje sovraštva in nasilja.”

Vprašanje časa naj bi bilo, kdaj se bo nekdo fizično spravil na sprehajajočo se žensko v hidžabu
V pisanju nas nadalje označujejo celo kot “pol-medij”, kjer se “neprestano poslužujejo žaljivih izrazov, psovk, bolje rečeno imajo nekakšno uličarsko obnašanje, ki ‘odlikuje’ primitivnega in nezrelega človeka oziroma nekoga, ki je nesposoben za vodenje normalnega dialoga”. Ob tem pa dodajajo, da je potrebno te grožnje vzeti zelo resno, kajti po njihovo gre samo za vprašanje časa, kdaj se bo nekdo fizično spravil na sprehajajočo se žensko v hidžabu.

Naj na začetku poudarimo, da spoštujemo versko svobodo in različnost, med drugim tudi muslimansko vero. Toda nikoli ne bomo molčali, ko gre za nevarnosti radikalnega islama in z njimi povezanih težav, ki smo jim priča z vse večjim prihodom migrantov z bližjega vzhoda. Kot kaže, avtorja članka moti, da že vse od migrantske krize dalje ekonomskih migrantov ne imenujemo begunci – tako kot jih ostali mainstream mediji -, čeprav je med terminoma gromozanska razlika. Prav tako brez zadržkov poročamo o posledicah migrantske krize, čemur pa se zopet mainstream mediji izogibajo; na Nova24TV bralcem in gledalcem pač ne mečemo peska v oči s poročanji v stilu: “Prišlo je do prometne nesreče, v kateri je voznik zapeljal v sprehajalce.” Mi brez zadržka zapišemo, da je musliman odgovoren za terorističen napad, ko ga ta zakrivi, medtem ko se mainstream mediji na drugi strani temu izogibajo, čeprav naj bi bilo njihovo poslanstvo objektivno poročanje. Seveda pa je ob tem potrebno poudariti, da se poroča o tem zato, ker je oseba zakrivila teroristični napad ali kaznivo dejanje, ne pa zato, ker je musliman! Izkušnje iz tujine kažejo, da so radikalni muslimani odgovorni za porast nasilja in kriminalnih dejanj v okolju, kamor se naselijo. Nimajo namreč prav nikakršnega namena, da bi se asimilirali, zato ne čudi, da po Evropi nastaja toliko getov, kamor si upajo vstopiti zgolj specialci.

Islamska oblačila so znak radikalnega islama in zatiranja žensk
Slovenija tako druge države Evropske unije ni imuna na prihod migrantov, ki si želijo lagodnega življenja, zato tudi poročamo o prihodih le-teh in z našimi bralci in gledalci delimo vsebino policijskih poročil o nezakonitih prestopih državne meje. Lahko si mainstream mediji še tako zatiskajo oči pred resnico, dejstvo pa je, da ljudje med opravljanjem vsakodnevnih obveznosti opazijo vedno več nezakonitih migrantov in muslimank, ki se naokrog sprehajajo zakrite v burke in hidžabe. Ta oblačila so namreč znak radikalnega islama in zatiranja žensk. Številni ljudje so ob pogledu na zakrite ženske prestrašeni, saj ni mogoče z gotovostjo vedeti, če se morda pod pokrivalom ne skriva moški ali celo potencialni terorist. Glede na to, da se od državljank in državljanov pričakuje zmožnost identifikacije, ni čudno, da je vedno več ljudi, ki imajo dovolj, da so državljani deležni drugorazrednosti. Prav občutek drugorazrednosti v lastni državi pa je razlog za to, da se na družabnih omrežjih pojavljajo fotografije rjuharic v termah, jezerih in trgovinah (skratka, na javnih mestih).

Foto: Facebook

Razkrili so identiteto ženske, ki je fotografirala zakrito muslimanko v trgovini
Spletno stran islam.si omenjene fotografije zelo motijo. Namreč, glede nedavno objavljenih fotografij muslimanke v trgovini Mana v Logatcu so se kritično spravili nad avtorico, ki si je drznila fotografijo objaviti, saj naj bi ta s tem povzročila napad na njeno čast. Šli pa so celo tako daleč, da so se spustili v odkrivanje njene identitete in na strani objavili njeno fotografijo! A to pa po njihovo naj ne bi izzvalo sovraštva muslimanov, ki prebirajo njihov portal? Zanimive pa so med drugim njihove navedbe, da se ženske ne zakrivajo zaradi moža, ampak zaradi tega, ker jih tako poučil njihov Stvarnik.

Kakorkoli, naravnost nesprejemljivo je, da se medij, kot je naš, označuje kot “pol-medij”, ki spodbuja sovraštvo do muslimanov. Nismo mi tisti, ki so odgovorni, da prihaja do porasta nasilja in terorističnih napadov, v katere so večinsko vpleteni muslimani, ki so v Evropo prišli pod pretvezo begunske krize. Poročamo zgolj o dejstvih in to brez cenzure, pri tem pa nikomur ne grozimo s smrtjo – komentarji bralcev namreč ne izražajo tudi mnenja medija!

H. M.

 • sunday

  tako je, bravo nova24 -če jim ni kaj prav naj gredo od kod so prišli !!!

 • Free

  Prej ali slej bo nekdo moral prišlekom pokazati, da se … ali prilagodijo kulturi kamor so prišli, ali pa naj se vrnejo od kod so prišli in kjer je rjuhanje normalno. Svoje vere, še najmanj kot prebežniki ali gostje ali kakorkoli bi nekateri to imenovali, mi na svoji zemlji nihče ne bo vsiljeval. Pa čeprav bo zaradi mojega prepričanja “tekla kri” !!!

  • Ivan

   Free,tega “nekdo”ni od nikoder.Se bo moral narod sam organizirati,enako kot v Chemnizu.

 • Slovenc

  Moral 5x prebrati uvod… “Medijski imperij” nova24tv… NE me basat ahahaha

 • Spartan

  Če bi strahu v črni, gosto tkani bombažni pelerini iz trgovine MANA dal v roke še koso…

  Svetlana Makarovič! Ma ista ona!

 • Ana Tor

  Te rjuharce so navadne packe.
  Pravkar sem se vrnila iz tujine. V nakupovalnem centru je cela familija sedela za mizo v restavraciji s hitro prehrano, gazda, mulc in tri zavite. Potem sta se šli hčeri klanjat in to tako, da sta, kljub gneči, praktično zasedli prehod med vhodom v sekret in restavracijo in tam molili tiste svoje riti v zrak.
  Zato v to, da so te rjuharce v bazenih čiste ne verjamem, saj se za svojega alaha plazijo povsod, tudi po scanju in fekalijah!
  Samo v vednost glede njihove higiene.

 • VERRZIFIKATOR

  KO POJAVI ZOPET SE KLOAKA,
  ČEZNJO STOPI IN JO IGNORIRAJ,
  NJE PRELITJE PAMETNO ZAVIRAJ,
  SAMA NAJ PO SEBI SE PRETAKA.

 • VERRZIFIKATOR

  Poli Mesec

  OPRANA RJUHA

  Prala rjuhe je kar na dvorišču,
  ker tako je bojda ekološko,
  bolj domače, pristno, biološko,
  jih sušila zraven, na igrišču.

  Je obesila jih raz balkone,
  naj se vidi njena s tem natura,
  vsili vsej soseski se kultura,
  v srednji vek naj družba s tem potone.

  Je oblekla vse v rjuhovino
  hčerke tri in kajpak sebe sama,
  in čakala, kakšna to bo drama,
  takšna ko odšla bo v trgovino.

  Ni se tam nobeden zmenil zanjo,
  kar je žensko silno ujezilo,
  mislila je namreč, da netilo
  bo rjuha, kaj vse pade nanjo.

  Pa jo zgolj soseska ignorira,
  kdo se menil bo za rjuhovino,
  ki prezira vse in domovino,
  sama sebi je samo ovira.

  Razbesni se prava zdaj nevihta,
  kdo rjuhovine ne spoštuje,
  kdo napredek modni zametuje,
  silna medijska izbruhne ihta.

  Bi v odgovor tole jim odvrnil,
  ki jim toliko ta reč pomeni,
  naj rjuha kaže se na sceni,
  kjer njen mož kamelo je obrnil.

  Tisto je za nošo to okolje
  tam naj pere se rjuhovina,
  tisto njihova je domovina,
  večno tam ostati bo najbolje.

  Tam naj se po mili volji dere,
  drgne rjuhe in se razkazuje,
  ko pa pride kdaj v okolje tuje,
  naj kompleksov lastnih v njem ne pere.

 • Anton

  Večni boji proti muslimanom. Že skozi vso zgodovino Evrope. Pa spet iste težave. Tokrat so mogamedanci precej pred nami saj stanujejo po vojašnicah, torej tam kjer bi morali biti NAŠI VOJAKI!!? Kdo nas bo branil?
  Mogoče bo pa Tito Turenšek zbral kakšen bataljon njegove plačane vojske….

 • Mara

  Kakšen medijski imperij, saj še za plače nimate. Vaš studijo pa se lahko kosa s studijem severne koreje.

 • Domoljub

  Poznam kar nekaj muslimanov vendar tudi eden ni dober človek.

 • Black_hawk

  Čefurjad misli zavladati Slovencem, peta kolona jih pa sprejema!

 • Djuro Sumar

  Muslimanski portal in NOVA24TV, bi morala zapeti tisto: Bratje podajmo si roke, saj oba ne počneta drugega, kot sejeta sovraštvo med ljudmi. Verniki se pač odkar obstaja zgodovina pobijajo med seboj.

  • Black_hawk

   H komu pojdemo, edino Gospod ima besede večnega življenja, a tebi in tvojim kvislingom brez sramu prodajte narod tujcem, za ceno uničenja krščanstva!

   • Djuro Sumar

    Isti drek, krščanstvo, muslimanstvo, budizem, hinduizem itd.itd.itd. Kakšen gospod neki, baraba na kvadrat, ki mori vsevprek.

  • BlackOpsSystem

   đuro ti lahko samo naše neobrezane po ustih vlačiš!!!!!

   • Djuro Sumar

    Saj nisem župnik.

  • Mojca pokraculja

   Muslimani imajo sveto pravico ubiti vsakogar, ki ni musliman. Najraje imajo ateiste, brezvernike.

   • Djuro Sumar

    To jih uči njihova vera, ki ima istega Boga kot kristjani. Saj venomer trdim, vera je največje zlo človeštva. Edino upanje je ateizem.

    • slosin

     včasih ste pa vpil, da je upanje komunizem…..kdaj ste pa prešaltal na ateizem?

     • Djuro Sumar

      Jaz nisem nikdar vpil nobenih parol, ker se ne udeležujem nobenih političnih, strankarskih ali farških procesij in zborovanj. Ateizem pa ni ideologija, temveč le brezboštvo.

    • Mojca pokraculja

     Aha nisem vedela:)) ke bebo. Ateizem ne bo nikoli prevladal na svetu in tudi komunizem ne. Ker to je zate isto.

     • Djuro Sumar

      Ateizem nima prav nobene povezave s komunistično ideologijo. Ateizem ni ideologija, temveč je edino in samo brezboštvo. Kaj bo na svetu prevladalo pa zanesljivo danes ne ve nihče, tudi ti ne.
      Mislim pa, da ima ateizem najboljše pogoje, ker so ljudje, zaradi napredka znanosti, vedno bolj razgledani, razumejo naravne pojave, vesolje in vedno manj verjamejo v pravljice.
      Ampak to je le moje mišljenje, ti pa verjemi kar želiš.

 • Black_hawk

  Vsako zavito preskeniram s ne preveč lepim pogledom, naj vedo da niso zaželeni, da jih spokamo iz države! Za čefurje znajo dobro poskrbet Nizozemci, Avstrijci tud Nemci če se potrudijo.

 • mali49

  Ne vem, zakaj hodi v trgovino z oblačili, ko pa vseskozi nosi nikab? Saj ne nosi nič drugega. Nikaba pa v trgovini nimajo.

 • if

  Iz ustavne Zdravice:

  “V sovražnike ‘z oblakov rodú naj naš’ga trešči gróm; prost, ko je bil očakov, naprej naj bo Slovencov dom.
  Bog našo nam deželo, Bog živi ves slovenski svet.
  Bog žívi vas Slovenke, prelepe, žlahtne rožice; ni take je mladenke, ko naše je krvi dekle.
  Mladenči! Zdaj se pije Zdravica vaša, vi naš up! Ljubezni domačije, Noben naj vam ne osmerti strup!”

 • Black_hawk

  Slovenke imajo fit postavo, za prehrano vitaminske ploščice kšn smoothie, muslimanka vrže pasulj vase haha

 • sloustava

  Pravi Muslimani v Sloveniji vas NE torerirajo, se manj marajo! Pravi Muslimani v Sloveniji spostujejo Koran! Kaj pa vi, “Muslimani v Sloveniji “, s svojim Islam.si? Z ognjem in mecem vsiljujete, NE, posiljujete svojo vero krscanskim koreninam! Kdaj ste v Sloveniji zacutili, da morate na silo islamizirati slovenstvo? Nikoli se ni zgodilo, da bi v Sloveniji kristjan vsiljeval, NE , posiljeval muslimane s Kristusovim naukom! Jaz sem kristjanka in Slovenka in v Sloveniji zivimo ljudje, ki ne prenesemo posiljevanja! Nikakrsnega, niti medijskega, se manj komunisticno-islamisticnega!!! In to bomo dokazovali! Vseskozi! Gre ZA Slovenijo!

 • Stajerka

  Pravilno in realno za vsakega poštenega državljana vsake evropske države!!…..histerija, ki jo zadnje dni vzganjajo režimski mediji glede protestov v Nemčiji, je postala absurdna, da bolj ne more bit…..
  zakaj??….ZATO:
  – ker so vsi zelo na tiho, al pa sploh ne, objavili vzrok za upor meščanov
  – ker do nezavesti nabijajo o skrajnih desničarjih, medtem ko besedne zveze skrajni levičar, MSM še niso uspeli spravit iz svojih betic
  – ker je to svinjarija par excellence, kjer so organi pregona zavezani k molčečnosti in odkritemu prikrivanju kriminalnih dejanj

  Islam.si pa priporočam, da pričnejo razmišljat s trezno glavo, glede na prepoved alkohola v njihovi kulturi……dajte se distancirat in realno gledat na vsako situacijo posebej……ZAKAJ braniti nekoga, ki povzroča nemir in kazniva dejanja??…..samo zato, ker je vaše veroizpovedi ali zato, ker ste mu vi muslimanskega porekla zadali nalogo, ki je za našo kulturo nesprejemljiva??….nikoli, če sem spregledala se opravičujem, NISTE JAVNO OBSODILI dejanj vaših bratov…….celo več, prijavljeni ste JAVNO GROZITI tistim, ki jim dejanja vaših bratov v naši kulturi NE predstavljajo nič pozitivnega, kaj šele spodbudnega v smeri integracije – asimilacija je pa tako ali tako znanstvena fantastika……
  tako kot ste vi pripravljeni branit svojo kulturo, tako bomo mi branili svojo…..razlika je samo v tem, da jo mi branimo doma, vi pa jo vsiljujete v gosteh…..

  • Ivan

   Štajerka,se popolnoma strinjam s tabo.

 • Dragan Krstič

  Meni je v Istanbulu za časa ramazana natakar rekel naj pivo, ki sem mu ga naročil spijem v notanjosti lokala in ne na ulici kjer so imeli tudi postavljene mize s stoli. Lahko vas kdo napade zaradi pitja alkohola pa še čas ramazana je,svetoval. Upam, da ne bom doživel tega, da mi bo to rekel natakar v Sloveniji, glede na Grabusovo izjavo na Odmevih, da bo večina prebivalstva čez 20 let muslimanskega pa bodo to doživea
  že današnja odraščajoča mladina.i

  • if

   Potrebe ukrep zoper islamizem je ustrezen rezultat na volitvah.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  To razumem kot da za islamofašiste niso problem džihadisti ki pobijajo zaradi risbic, rasizem nad evropejci, kristjani, pedo tolpe ki napadajo mladoletne otroke, džihad napadi s noži, vozili itd., ne sedaj je problem novinarska hiša, ki poroča o tem.

 • Dragan Krstič

  Tudi v Sloveniji je vedno bolj aktualna basen o lisici in ježu.

 • Olga2345

  Mi vsi smo avtorica slike v Logatcu! Mi vsi smo Nova 24! Mi vsi si želimo mirno odraščanje in življenje naših otrok! Mi vsi si želimo živeti v MIRU!

  Islam je nasilna in divjaska ideologija, ki bazira na PEDOFILIJI, zatiranju žensk, mučenju živali in nesprejemanju drugače mislečih!
  Muslimani se ne prilagajajo okolju, v katerega pridejo, ampak ga želijo spreminjati in ukrojiti po svoji podobi!
  Za Evropo je nesprejemljivo njihovo nasilje s terorizmom in posilstvi! Nesprejemljivo je njihovo poročanje z otroci, kjer orok-“nevesta” izkrvavi zaradi starega izprijenega muslimanskega pedofila!
  Kdor želi živeti v Evropi, mora spoštovati zahodno kulturo, običaje in se naučiti jezika države, kjer biva!
  Namesto, da bi jih sprejemali njihovi bratje v Katarju in Saudovi Arabiji, jih pošiljajo v Evropo, da jo islamizirajo! Celo plačujejo ženskam, da se pokrivajo!?????

 • rubec

  Sem preveril pri registrarjih. Domena rjuha.si je tudi že zasedena.

 • bubamara

  Ni panike. Nemci so že začeli dvigovati glave. Še je upanje za Evropo.

 • ĐĐ Style

  No saj pri islam.si niso nič zgrešili, grožnje z obeh strani me sploh ne ganejo. Ker to pišejo razni bebčki in penziči. Mi je pa všeč njihov drugi naslov

  “Nova24TV – Prvi v službi laži in manipulacije -Lažni borci za pravico”

  Vsi so vas pogruntali

  • Republic Commando

   Kdo so to vsi? Spet nabijaš. PATETIK

 • Dragan Krstič

  Tisti ki natolcujejo da so slovenski muslimani zmerni in tolerantni do kristjanov in ateistov se zelo motijo.
  Ko bo število muslimanov azijskega in afriškega porekla doseglo kritično mejo, bodo tudi “naši” začeli kazati pravi obraz. Koran uči vse muslimane po svetu enak odnos do nemuslimanov.Dokler pa ta kritična točka številčnosti ni dosežena pa velja taqiyya.

  • Darth Vader

   Sodeč po študiji Univerze Harvard, seislamizacije države ne more več preprečiti, ko muslimansko prebivalstvodoseže 16% celotnega prebivalstva. To je dejala strokovnjakinja za islam

   – Nikoletta Incze 22.6.2018 na madžarski državni televiziji.

   Incze je raziskovalka v Centru za študijo političnega islama, fundacija ameriškega kritika islama Billa Warnerja, ki je aktivna v večih državah. Intervju z strokovnjakinjo za islam je bil prikazan kot del poročila v jutranjem magazinu, ki se osredotoča na širjenje islama v Evropi. Naslov oddaje je “Islamski napredek – v Evropi že 44milijonov vernikov”. več v tem blogu: https://ambasador21.wordpress.com/2018/06/24/strokovnjaki-svarijo-islamizacije-drzave-se-ne-more-prepreciti-ce-muslimansko-prebivalstvo-doseze-16/

 • ĐĐ Style

  največja liaž in fora v vsem tem je začetek tega teksta “Medijski imperij Nova24TV”. Kakšen imperij, samo Orbanova rasistična podružnica.

  • Republic Commando

   Kje je rasizem?

  • slosin

   a si se ti v partiji tud kr naprej oglašal…

   • ĐĐ Style

    Partija je povsod okoli tebe, pssssst

 • Darth Vader

  glede na to, da muslimani niso del slovenskega naroda in niso nikoli bili del Slovenije, so zadnji na tem planetu, ki bodo podučevali slovence kaj bodo v svoji državi razmišljali, koga bodo v državo sprejemal in po kakšnih družbenih normah se bo v Sloveniji živelo…

 • Darth Vader

  Torej vedeli smo, da moramo vzeti mainstream sprejet prevod korana in na
  podlagi tega predstavimo pravilno kronologijo in vse nivoje odpovedi v
  najbolj čisti možni maniri. Iz tisočerih verzov smo morali izbrati tiste
  verze, ki so najbolj pomembni za ne-muslimane. Na koncu pa smo se
  odločili, da bomo poudarili obsedenost islama z nevero in neverniki.
  Uspelo nam je ustvariti resnično revolucionaren pristop do korana.
  Kronološki korani so obstajali že prej (kot to dokažemo v uvodu, so te
  knjige postale zapečatene, ko je zahod začel uvažati islam). Noben
  učenik ni nikoli dal končno besedo Mohameda na začetek, noben učenik ni
  nikoli izvzel odpovedovalnih verzov. V petih minutah gledanja v ta koran
  lahko navaden državljan vidi, zakaj je koran inspiracija muslimanom za
  terorizem. Vsak, ki mu je bil dan nek “miroljuben” verz iz korana, lahko
  v naši knjigi takoj preveri, če je bil celoten ali pa del verza
  preklican s kasnejšim klicom k nasilju. več v tem blogu: https://ambasador21.wordpress.com/2018/06/27/intervju-z-tommy-robinsonom-elite-so-ocitno-v-procesu-islamizacije-zahoda/

 • joza joza13

  Müsliji, pojdite domov in s seboj odženite svoje zakrite kamele – candre.
  Zdaj je še čas…
  13 ni vaša srečna številka.

 • mona lisa

  Bravo Nova 24 še pišite kaj se dogaja saj vsi ostali mediji ne upajo ker so strogo cenzurirani od levakov. Resnico o migrantih pišete edino vi čeprav je te golazni vsak dan več pri nas in vedno močnejši so.

 • BlackOpsSystem

  treba bi jim bilo shekat portal pa samo Pipija in Melhijada jim vrtet furt na furt 24ur

 • Dragan Krstič

  Kamorkoli prodre islam zavlada najprej laž, nato nasilje in na koncu revščina in lakota.Ni je kolikor toliko bogate muslimanske države na svetu razen tistih obdarjenih z nafto Kolikor imajo inteligence je skoaj vsa izšolana na krščanskih univerzah zahoda in ZDA, ali pa so jih izobrazili gostujoči krpčanski profesorji v muslimanskih državah.

 • centurion

  Nagonit jih njih, mohameda, koran in rjuhe v Quatar in tam naj uživajo v
  blagodatih islama in tehničnega napredka, ki jih ta populacija ima.
  Zadnji izum, ki ga imajo v tehnični kulturi je handžar….
  Anno domini 900….

 • Antonius

  *Muslimanski portal Islam.si*, so pa svetovni prvaki v sprenevedanju !!!!!
  Naj objavijo podatek, koliko krščansko verujočih je glavo *snelo* z vratu alahovih.
  Ves krščanski svet =bejo zaradi svinjine, prasci prašičjeglavi pa brez kančka slabe vesti in milosti terorizirajo, posiljujejo in obglavljajo v krščanskega Boga verujoče.

 • Dragan Krstič

  Sicer pa poglejte na Googlu video predavanja muslimanskih vrhunskih intelektualcev izšolanih v Meki dr. prof. Elvedina Pezića in prof. dr. Safeta Kuduzovića. Tudi ta dva Einsteina bosta bodoča predavetelja v izobraževalnem centru v ljubljanski džamiji. Da crkneš od smeha.

  • RATATA

   Da crkneš(!), ampak ne od smeha!

 • piko8

  Nova24tv IMPERIJ, kar tako naprej. Brez vas se o resnični nevarnosti islamizacije Slovenije in EU nebi govorilo!!
  SLOVENCI VAS POPIRAMO!!!

 • David

  Ze kaj kmalu bodo prisli novodobni krizarji in izgnali to drhal.

  • RATATA

   Takrat so vlade Dežel ugotovile nevarnost, zdaj so pa vlade držav mnenja, da kar naj pridejo.
   Čudne vladarje imamo. Drugačnih prepričanj.
   Križarji bomo morali postati kar sami.

 • Artur

  Bravo Nova evo še z moje strani še stokrat če bo treba :
  https://www.youtube.com/watch?v=UaNkZpij0q4

 • Rotar Jakob

  kurćanov nov dan bo z alahom tudi njega pobral!

 • montyamp

  “Mediji, kot je npr. Nova24, se vsekakor ne zavedajo možnih posledic :

  – samomorilski bombaši
  – posilstva otrok in žensk
  – tovornjaki v množico ljudi
  – grožnje brez podpisov , kot tale s posledicami
  .
  .
  .
  .
  .
  .

  • čopkovseved

   Kaj tebi ni jasno. Nočemo islama in pika! Pojdi v Arabijo širiti krščanstvo, v Katar, ki financira džamijo, pojdi levak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • montyamp

    Hehe , ti pa si novi tlelele .
    Nisem ti jaz noben levak ali pa desnak .

    • čopkovseved

     Si pa t e l e b a n!

     • rubec

      Umiri živce. montyamp je naš. Lahko ga preveriš (profil je odprt).

 • čopkovseved

  Islam ne sodi v Slovenijo in ga je treba iz Slovenije preprosto izgnat!!!!!!!!!!!!! Slovenija je dežela krščanskih cerkva. In to moramo muslimanom dati vedeti na vsakem koraku! NEZAŽELJENI IN NESPREJEMLJIVI!!!!!!!

 • čopkovseved

  Islamskemu portalu predlagam, da financira izgradnjo krščanskih cerkva v Katarju, potem pa se naj oglašajo!

 • montyamp

  Koliko muslimanov javno obsoja samomorilske napade , posilstva , streljanje po stadionih in koncertih , smrtne vozače , ……………………
  Banda primitivna hinavska .
  Podpiše se naj autor tega članka , sluz zahrbtna .

  • Dragan Krstič

   Tudi če Porić obsodi ta dejanja je to samo taqiyya.

   • dob

    Tako je.
    Komunisti so se tudi najprej potuhnili leta 1991!
    Saj se spomnite milana kučana: “… obstaja lahko več resnic, vsak naj ima svojo….”

    Zdaj obstaja samo kučanova.

 • montyamp

  Strpnost med morilsko golaznijo = samomor .
  Dokler bo Slovenija ponosna na strpnost in zazidavanje živih , se bo primitivizem širil .
  Kjer se prepirata dva , tretji dobiček ima .
  Dobiček gre muslimanom , krivi so pa UDBOVSKA DECA — MORILCI KRAMBERGERJA .

  • xct

   “Bojte se preoblečenih, včeraj komunist danes cerkven. Ti so najhujši”! I.K.

 • dob

  Islam je ravno toliko zmeren, kot so zmerni nacizem, fašizem in komunizem.
  Če lahko obstaja komunizem s človeškim obrazom, potem lahko obstaja tudi nacizem s človeškim obrazom. In enako bi lahko obstajala tudi fašizem in islam s človeškim obrzaom!
  Toda tega ni.
  Ni diktature s človeškim obrazom! Ta ne obstaja.

 • dob

  Islam je ravno toliko zmeren, kot so zmerni nacizem, fašizem in komunizem.
  Če lahko obstaja komunizem s človeškim obrazom, potem lahko obstaja tudi nacizem s človeškim obrazom. Potem bi lahko obstajala tudi fašizem in islam s človeškim obrazom! Toda tega ni, to ne obstaja.
  Ni diktature s človeškim obrazom.

  • xtc

   Precej enaki in občudovalci drug drugega in podporniki drug drugega.

   • xct

    Katolibanstvo je prineslo veliko hudega.

   • dob

    Zato niso podpisali resolucije EU.

 • xct

  Katolibani na delu.

 • RATATA

  Ženska v hidžabu se nima kaj sprehajat!

  • joza joza13

   V Sloveniji ne!

   • RATATA

    Nikjer se nima kaj sprehajat!
    V muslimanskih državah lahko le hodi proti cilju in gleda ob tla, da se ne spotakne.
    V Sloveniji pa tudi hoditi ne sme. Tu nima kaj islati ne islamska ženska, niti njen hidžab, ker je to prenevarno, saj to pomeni, da je tu tudi njen šerijatarski mož.

 • dk

  Vprašanje za muslimane…zakaj ne emigrirajte v sorodne zahodno arabske države? Tam bi bili med svojimi imeli bi veliko prostora in bili bi zaščiteni. Zakaj hudiča lazite v Evropo in v katoliške države in pričakujete, da se bomo mi vam podrejali?! Zakaj prinašate svoje hijabe, burke in terorizem k nam? Muslimani…verjamem, da nas vas večina sprejema dokler se obnašate v okvirih naše družbe in ne izsiljujete nekaj česar vam ne pripada. To je naša katoliška SLOVENIJA, sprejmite to in mi bomo tudi vas sprejeli, vendar samo tiste , kateri živite tukaj. Zapomnite pa si, da ne želimo novih MIGRANTOV, teroristov in islamizacije Evrope. Hočemo čista kopališča in bazene in ne rjuharic.

  • Dragan Krstič

   Zakaj ne emigrirajo v muslimanske petrodržave? Zato ker bi jih tam zasužnjili in bi morali delati za samo golo preživetje in nič več. Ne bi dobivali socialnih podpor kot pri kristjanih. V teh petrodržavah imajo muslimanke iz revnih muslimanskih držav za služkinje in spolne sužnje, moški pa opravljajo dela, ki jih nihče noče opravljati.

   • Točno tako. Saj meje teh petro-državic so zelo odprte. Le predhodno si moraš urediti zaposlitev pa ti brez problema udarijo rezidenčno vizo v pasoš :-))
    Aja, delo si je potrebno najti – to pa ne. V EU greš sam na socialo pa ti padajo cekini ….

 • RATATA

  Danes bo najbolj obiskana spletna stran islam.si.

  • :-)) Lahko bi se na islam.si Novi24 zahvalil za brezplačno reklamo. Recimo lahko jim podarijo kakšno res lepo (kaligrafija pa te stvari) izdajo Korana v znak dobre volje. Seveda pa se potem spodobi da tudi Nova da kaj nazaj recimo pravkar izdano knjigo ‘generacija identitete’ :-)))

  • rubec

   Kera pizda od registrarja jim je to sploh registriral. Res smo ovce.

   • RATATA

    A ti si pa lohk registriru protikomunist.si?
    Sploh te ne prepoznam. Kot un rubec.si.

 • Boris_j

  Vaš poster fant Bernard B: “Problem ni Islamska država, ampak islam kot tak”

  Te plitvoumne misli pa on in mnogi drugi brez vsakega trenja širijo po Novi in drugje. Jasno, da gre za hujskanje proti vam tuji veri kot taki in ne le za kritiziranje tujih verskih ekstremov.

  • xtc

   Bi nehal pisati neumnosti?
   Da si butl ne dvomim,zapis Brščiča pa še kako držijo in so tudi dokazljivi,ti pa še kar blodi in pametuj.

  • Dragan Krstič

   Boris Jež pojdi smetit na Delo.

   • pajot

    borisa ježa ni več. je umrl.

  • ZatonMesecnikov

   Borise, niso vsi muslimani teroristi. vendar pa so vsi teroristi muslimani.

   zakaj bi Europejce izpostavljal nevarnosti z njihovim uvažanjem? da boš potem odbral “dobre”? Nima nihče te pravice.

   • Boris_j

    Na Žnjova24Tv dejansko drži, da so vsi terorosti muslimani. V resničnem svetu je Bush mlajši med drugim izvedel 57 napadov z droni, Barack Obama pa 563, torej še 10krat več. To je terorizem, uporaba nasilja za politične namene.

    Zdaj pa googlajte stran kjer boste lahko ta podatek našli, kajti tule na Novi boste postali počasi dementni od črno-bele ozkosti.

    • ZatonMesecnikov

     najmanj Od Bismarcka naprej in njegove politike z drugimi sredstvi so Busheva in Obamina dejanja legitimna in zakonsko pokrita.

     Svet potrebuje Policaja Borise. kaj pa bo, če bodo desperadosi kot Maduro, pol Pot, sese Seko, Al baghdadi, kimi, Strički Hoji, Brozi imeli proste roke za svoja dejanja? In ne bodo cvikali nobene višje sile?

     Se spomnim, ko je bil štrajk policajev v našem mestu, kaj je drvelo in vrvelo tisti petek zvećer po ulicah. padali so hitrostni rekordi.

     • Boris_j

      Bismarck my ass. Pokažite mi zakonsko podlago na podlagi katere lahko nenapadena država izvaja agresijo na ozemlju tuje države?

     • ZatonMesecnikov

      Kominterna in Sovjeti sveta? pa na tej podlagi ustoličenje komunističnih režimov v nekdanjem varšavskem paktu in jugoslaviji.

      Delavski internacionalizem v Berlinu 1951, madžarska 1956 in čehoslovaška 1986?

     • Boris_j

      Najbrž misliš Čehoslovaška 1968. Vse to so vsekakor agresije, brez mednarodno pravne zakonske podlage.

      Mene zanima kaj o tem pravi Bismarck in zakaj so Busheva in Obamova dejanja “zakonsko pokrita”?

     • ZatonMesecnikov

      Ne samo Bismarck, tudi Stalin je izjavil ob priliki, ko so mu poročali o nezadovoljstvu vatikana. Vatikan? Koliko divizij pa ima Vatikan?

      Pa nek vaš Jugo general je izjavil, da vse kulturnika lahko pacificira vod vojakov JNA.

      Sila realne politike, ki ima za seboj močno silo, ali pa dobre prijatelje. Slovenija nima ničesar. zato pa pušne povsod v sporih s sosedi….

 • xtc

  Zapis tegale bebca je navadno versko kozlanje.
  Če kdo želi biti muslimam pač naj bo,vendar se naj tukaj v javnosti vede tukajšnjim navadam in obnašanju primerno in naj mi javno ne vsiljuje svojih verskih navad in ostalih idiotizmov,če pač tega ne zmore naj se odvleče v kako arabsko državo,kjer je to del vsakdana.
  Nihče se ne bo spotikal ob muslimane,če se bodo obnašali in vedli v skladu z tukajšnjimi normami v javnosti.če pač to ne zmorejo ali nočejo pač naj odidejo drugam.
  Definitivno pa burke,hidžabi,burkiniji itd NE sodijo v EU in jih je treba prepovedat z zakonom,saj se lahko muslimanke povsem zahodno primerno oblečejo-da kot pravijo poslušajo stvarnika.
  Definitivno pa zakrivanje obraza ipd NE pride upoštev.
  Še nadalje,da se upor proti muslimanom stopnjuje je logično;očitno niso zmožni dojeti,da odpor s svojim vedenjem in dejanji netijo sami ,kot tudi vsiljevanjem svojih navad-in če želijo res biti v sožitju kot trdijo bodo morali v svojih vrstah kar precej pospraviti od vsiljevanja navad,prilagajanja,zmanjšanja kriminala,posiljevanja in zločinov ,a socialnizacije itd.
  Torej imajo veliko za storiti,potem pa se bodo lahko pritoževali “kao” nad nestrpnostjo-najprej morajo pomesti pri svojih,ki se kažejo širom EU kot velik problem.

  • Dragan Krstič

   Ne vem če boš razumel. Kar predlagaš je čisto v redu ampak noben musliman ki verjame v Koran te ne bo ubogal. Če ne sledi Koranu pa ni musliman. Kapiš?

   • Jernej Arko

    Men je tko hecn k kristjani pluvajo po koranu, a biblija je praktično identična, enaka, sam da ma koran še novejšo zavezo. Stara pa nova so pa identične v koranu in bibliji.

    • ZatonMesecnikov

     Imaš lepo krščansko ime Hieronimus, eden od očetov krščanske cerkve se je imenoval tako. Prav bi bilo, da se torej poglobiš v krščanstvo in ga poskusiš razumeti.

     • Jernej Arko

      Pač tako je kot vse druge religije, pere glave ovcam da počnejo to kar gazda pravi. Če je treba ovce mirit se pridiga o nenasilju, če je treba koga napast se pridiga kako je bog ukazal da se pobije vse nekristjane, njihovim ženam se izreže otroke iz trbuha, pokolje vso živino. In da je bog jezn če se tega dobesedno ne uboga, dovol da zamenja kralja.

     • ZatonMesecnikov

      mlad si še, to kar govoriš je že lenin govoril. Religija kot opij za Ljudstvo. vaša težava je, da ne znate ponuditi alternative in kot vemo iz Leninovega primera je vse rezultiralo v ogromno žrtvah.

      religija je filozofija neke civilizacije, prilagojena družbenemu nivoju te civilizacije. vatikan je pa direktni naslednik Rimskega imperija in njegove državne vere. Če rimljanom ni uspelo združiti Europe in obstati, pa je uspelo njeni državni veri europsko civilizacijo poenotiti v 1500 letih. Pri čemer se je sama filozofija prilagajala in transformirala v takšno, kot jo poznamo danes. Je del nas. narod brez filozofije je ubogi narod.

     • Jernej Arko

      Lenin je bil diktator in kult osebnosti, pač tko nekak kt janša, so pesmi seestavljal kako lenin prinaša pomlad. Alternativa je lahka, razmišljaj s svojo glavo in ne pusti da drugi razmišljajo namesto tebe. V času rimskega cesarstva je bla tehnologija dovol razvita da so izvajal operacije na možganih in to uspešno. Pol je pa krščanstvo prevzelo oblast in je vse propadlo ker druzga kt biblije nisi smel brat. Po par stoletjih temnega veka so muslimani naredl isto napako in so vsi misleci pribežal v evropo in začel rasvetlenje.

     • ZatonMesecnikov

      prosil bi te, da se ne seliš v sfere znanstvene fantastike. lenin je bil levičar, o Ivanu janezu so te pa našuntali.

      Žal ponujaš slabo alternativo, razmišljanje z glavo podobno tvoji, bo družbo pripeljalo v kaos in propad.

      Zakaj ne bi pustil, da pametnejše glave razmišljajo o tebi in tvoji prihodnosti?

     • Jernej Arko

      Nrema veze če si desničar al levičar s tem če si kult osebnosti. Boš reku da če jutr reče janša treba požgat parlament da neb njegovi verniki takoj začel požigat brez razmisleka, to pomeni da ste pripadniki njegovega kulta osebnosti. Vem ja densičarji ne morete razmišljat s svojo glavo je znanstveneo dokazano, vaši možgani kopajo v hormonih strahu, če vam pa človek omogoči da se popolnoma sprostite mate pa kar na enkrat bolj levičarsko ideologijo. Zakaj ne pustim da drugi razmiplajo namest mene, zato k nism ovca. ČE men pravi janša treba požgat parlament bo prva stvar s mojih ust ZAKAJ?? in ne kje so bakle.

     • ZatonMesecnikov

      Poslušaj, tvoje glave ne bi nikoli zamenjal za svoje, verjemi mi.

      našponali so tvojo mlado glavo z Ivanom janezem, pa te kot otroka strašili z njim, če nisi hotel zvečer spati. Te bo striček Ivan janez odnesel…

      Odrasti, pa začni spoznavat t.i. janševike. poglej, jaz nisem član nobene stranke, pa nimam nikakršnega strahu pred njimi.

      Odpri oči, ne bodi ovca…

    • Dragan Krstič

     Nova zaveza ne govori o pobojih nekrščanov.

     • Jernej Arko

      Zakaj je pa pol cekrev pobijala nekrščane? Ta nova ideja o nenasilju je dobesedno nova, še domobrancom so župniki blagoslavljal orožje da naj ubije komunista. Drgač pa koran ima zapoved da se ljudi knjige oz bibljie ne sme pobijat.

 • soc

  Multikulti je klavrno crknil, pa ne zaradi krščanov. V Evropi bo bodisi agresivni srednjeveški islam, bodisi zahodna civilizacija s temelji v krščanstvu. Umetna megla, ki jo sprožajo islamisti in nori levaki, je namenjena zgolj neinformiranim ovcam, ki jih bo vedno manj. Tudi pri nas, ko bo storjen prvi umor, ki ga oblast in mediji ne bodo mogli pomesti pod preprogo, kot so tistega s policijsko žrtvijo. Slej ko prej bo zob za zob, če ljudje hitro ne spregledajo namenov islamistov (le besed onega Jankovićevega imama se gre spomniti, kdaj bo islam prevladal na Slovenskem).

  Asimilacija in integracija – ali pa v domovine vas in vaših staršev.

 • ZatonMesecnikov

  #“ŠOKANTNO! Nova24 spodbuja in tolerira grožnje proti muslimanom”, čigar avtor je podpisan z imenom: Muslimani v Sloveniji. #

  Seveda se ta portal potuhne ob dogodkih, kot keglnaje po ulici s pešci v Nici, pa nažiganje po europskih prebivalcih s kalašnikovkami v Parizu, pa uboj policista pri Brežicah, pa Božični sejem v berlinu in gaženje obiskovalcev s tovornjakom, pa King cross bombe na vlakih v Londonu.

  To nima veze z islamom. in golo naključje je, da so storilci islamisti. naj raje Muslimani v Sloveniji delajo na transformaciji islama in njegovi prilagoditvi religije 7. stoletja v religijo 21. stoletja. pa bo potem.

  • Dragan Krstič

   Tudi ti ne razumeš. Koran je sveta knjiga muslimanov, kdor ne sledi Koranu ni musliman. Kako pričakuješ da bodo slovenski muslimani posodobili Koran. Ga bo spisal na novo Grabus ali POrić, hahaha.

   • ZatonMesecnikov

    Tudi sveto pismo so spisali na novo. Novo zavezo. Gre če se hoče….

    • Jovo Jamnica

     Če bi se ti tega lotil, Bog ve, kaj vse bi se našlo v tvoji Sveti knigi??? Recimo, samo delček, ki ga navajaš v zgornem postu:.. pa uboj policista pri Brežicah,.. Policista pri Brežicah je umoril mladi Nemec romunskih korenin, ki je hotel brez dokumentov prestopit slovensko-hrvaško mejo… v smeri juga, seveda in ne obratno. Fante je bil spadal v svojem domačem okolju med problematične, če ne kar umsko motene. In če ti povem, da je recimo grof Vlad Tepeš svoj čas glave muslimanov natikal na ošiljen kol, potem si lahko misliš, kakšen odnos imajo danes Romuni do islama… Romun, ki se rodi na Bavarskem in je recimo deležen verske vzgoje, se bode gotovo na daleč izognil mošeji… Bavarci so večinoma katoliki, Romuni pa pravoslavci.

     • ZatonMesecnikov

      Reklo se je takrat, da je pakistanec Jovice. Zelo verjetno na poti v Sirijo.

      Daj link, da je bil Romun.

     • Jovo Jamnica

      Zelo težko na hitro, ker so Nemci vse zbrisali s spleta. Se je pa ob to novico takrat obregnil kolumnist Reportera. Ni bil Pakistanec… to je tvoj, baba čula, baba rekla. Bom pa malo pobrskal in objavo kak link. Upam, da mi uspe.

     • Jovo Jamnica

      Nekaj sem na hitro našel:

      Jovo Jamnica > Rožle 2 dni nazaj
      Off topic…Ker sem te glih vlovil. Moja najnovejša raziskava. Bastian Ifrim, delal v BMW, bil tri leta bolan, hodil v srednjo šolo Hans-Glas v Dingolfingu. Zdaj pa , da vidimo…

      Tudi googlanje priimka da zanimive povezave.

      https://www.cvek123.com/ta-ki-je-v-brezicah-umoril-policista-je-bil-po-moje-100-migrant.3.html

     • Jovo Jamnica

      Tukaj na tem starem linku imaš navedenega Ifrim Bastiana, kot prijatelja nekega Weber Floriana…

      https://benibomber.de.tl/Meine-besten-Freunde.htm

     • ZatonMesecnikov

      Vse sorte se je govorilo Jovice;

      Here is the truth…Bastian IFRIM- german citizen and muslim was rejected
      at the croatian border and was probably heading to bosnia to join
      Islamists in Syria.He was hanging around the border for a couple of days
      probably waiting for a contact to croatia and bosnia. He had no
      baggage. People around the border called police to check on a suspicious
      foreigner…and when the police showed up-he attacked one police officer
      with 22cm kitchen knife.Policeman died after paramedics tryed to save
      him.He had more than 2o wounds….

     • Jovo Jamnica

      Velikokrat piše probably… In to ni vse sorte. Človek ne živi več in skoraj vse sledi za njim v Nemčiji so izbrisane. Tisti čas pa sem lahko bral na njegovem facebook profilu marsikaj. Prijatli so potlej za njim žalovali, profil pa je izginil s spleta.

     • Jovo Jamnica

      Vpiši v iskalnik strani Namenslexikon – Statistikenpriimek Ifrim. Lexikon se nahaja na de.namesmedia.com Direktni link mi Nova prepozna kot spam.

     • ZatonMesecnikov

      Ifrim prepozna ta link kot ime in ne priimek. Res se veže na Romunijo. Verjamem, da je zelo povezan z zaščiteno manjšino….

     • Jovo Jamnica

      Menda ločiš med Name in Nachname. Potrudi se malo. Imen Ifrim je malo, priimkov pa veliko.

     • Jovo Jamnica
    • Dragan Krstič

     Še en ki ne razume kaj je islam.

 • milanček

  dober musli je samo 2m pod rušo

 • merim

  No vi miroljubni kristjani, pa ste napravili policiji dela za par dni.

 • merim

  Vernik katerekoli veroizpovedi, ki se seznani z verskimi običaji katerekoli druge vere, večino teh običajev dojema kot norost ali neumnost, ki nima nobene veze z resničnim stanjem stvari. Le svoje vere ne ocenjuje tako, in če mu kdo reče, da je neumna oz. nora, je najmanj užaljen. Dušeslovci takšnemu duševnemu delovanju pravijo blodnjava motnja. Razlog, zakaj verovanje ni obravnavano kot težja oblika norosti, ki bi zahtevala hospitalizacijo in (glede na njeno trdovratnost) dolgotrajno zdravljenje v norišnicah, tiči zgolj v neobvladljivo velikem številu vernikov.

  • dk

   Da te malo razsvetlim pametnjakovič. Tvoja bolana vera, ki jo vsakodnevno izražaš na tem portalu je komunizem in socializem. Tvoja bolana vera je, ko trdiš da so bili vsi medvojni in povojni poboji upravičeni. Tvoja bolana vera je, da vsakodnevno pljuvaš na tem portalu po drugače mislečih in opravičuješ dejanja levih mafijskih združb.
   Če je kdo potreben hospitalizacije si to ti in tebi podobni.

   • luckyss

    Hitlerjeve kolaborante so tudi “hospitalizirali” ….

   • merim

    To so tvoje domneve.

  • xtc

   Ja saj zato vas vernikov socializma,normalni ne razumejo-ste res pravi verski fanbatiki in ekstremisti.

 • luckyss

  Zame ste itak vsi verniki malo čez les…ne glede kako se imenuje vaš Bog..
  Važno je le, da vera preveč ne udari v glavo…
  V Sloveniji imamo še iz časov Jugoslavije precej muslimanov, pa nikoli ni bilo problema z njimi,
  ker so prišli delat, jezikovno so “bili blizu” in niso bili ekstremisti…

  “Migranti ” pa so poldivji mladci brez vsakih delovnih navad, verski ekstremisti, ki bodo delali le probleme..
  Torej so sanje o neki “integraciji” popolnoma absurdne in naivne..asimilirali pa bodo s svojo rodnostjo oni nas…

  • xtc

   Jep!
   Levi verski fanatiki ste res pomilovanja vredni.

   • luckyss

    ….je “djau” desničar, ki ga “pase” komunist…

    • xtc

     Levaki ste čisti verski fanatiki kot islamisi,dejansko ista baža skupaj z vašim bratrancem Delavsko ljudskim socialistom verski psihopati.

  • Schemva Miro

   Včasih pa tudi ti kaj pametnega napišeš.

   • luckyss

    Vedno pišem le o dejstvih, vendar tista dejstva, ki vam desnim ovcam ne gredo v prid vedno označite za neumnost….Še nisem slišal priznanja da bi bil kakšen SDSovc česarkoli kriv…;)

  • Black_Raven

   točno tako…

  • Dragan Krstič

   Problem niso tisti, ki so prišli delat v 70. in 60.letih 20 stol. ampak begunci in otroci beguncev iz 90. let. V đžamijo hodijo molit muslimani stari od 18 do 45 let. Starejših je malo.

 • merim

  Joj ta miroljubna krscanska vera in njihove mitoljubne zapovedi:

  5.Ne priklanjaj se jim in jim ne služi, kajti jaz, GOSPOD, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog, ki obiskujem krivdo očetov na sinovih, na tretjih in na četrtih, Ali do tretjega in četrtega rodu. tistih, ki me sovražijo
  7 Ne izgovarjaj po nemarnem imena GOSPODA, svojega Boga, kajti GOSPOD ne bo pustil brez kazni tistega, ki po nemarnem izgovarja njegovo ime!

  • merim

   Prekrsil sem 7 zapoved cakam na kazen hahaha

 • Artur

  Levaške narodno izdajalske svinje žrtvujejo svoj narod islamu a narod se še vedno vede kot trop topoglavih ovac namesto da bi že zvonil zadnjo plat zvona , “Jajo pa predvidevam že razmišlja o nadaljevanju pravljice o Noriškem kraljestvu ” in sanja o zmagi na volitvah čez štiri leta .

  • merim

   Islam krscanstvo isti k…c izmisljene zgodbice iz arabskih puscav

 • merim

  Domobranci in njihovi simpatizerji še nikoli niso imeli človeške olike in spoštovanja do drugače mislečih.In kar je gnusno so Domobranci ubijali v imenu vere in boga.Bog jim ne bo odpustil tega.Grešniki.Domobranci so svoje sovražne postojanke in tabore postavljali v cerkve.Ko pa so jih partizani napadli so partizane obtoževali,da rušijo cerkve-načrtno.Kako podlo in hinavsko.Ja tudi tako umazano so se vedli izdajalci in cerkvene objekte vzeli za svoj ščit in bran,kot recimo cerkev na Sv.Urhu,koder so domobranci imeli svojo strašno mučilnico in zapor za partizane.

  • luckyss

   Ja, podobna miselnost kot pri džihadistih v Siriji, ki se skrivajo po bolnišnicah in šolah in potem jamrajo kako Rusi napadajo otroke, sami pa jih uporabljajo za živi zid..

  • rabbit

   Na Urhu so domobranci pobili reci in piši 7 komunistov, ostale so pa po vojni prepeljali sami komunisti zakaj ne odredite izkop pa da vidimo od česa so umrli. A ja to pa ne se podre mit o grdih domobrancih in dobrih partizanih, ki so klali pod Urhom.

   • merim

    Kri na posvečenih stenah
    Bivši javni tožilec Jernej Stante je o Urhu zapisal:

    “Kdor koli je šel skozi mučilnice ljubljanske policije, kjer so ga zasliševali in trpinčili izrojeni golobradci, je prej ali slej slišal grožnjo: ‚K sv. Urhu pojdeš!’ Urh stoji danes v svoji strašni gloriji pred slovenskim narodom in vsak ve, da je bilo pri sv. Urhu nad Dobrunjami največje morišče žrtev osvajalčevih hlapcev. Toda ta spomenik mora ostati! Vedeti se mora, kje je bilo zbirališče vsega najbolj gnilega, kje je bila strahotna mučilnica slovenskega ljudstva. Če bi primerjali vse, kar je v štirih letih uganjala reakcija nad slovenskim ljudstvom, z velikim, ostudnim tvorom, bi bil sv. Urh njegov stržen. Tam je bila namreč že v italijanskih časih belogardistična, pozneje domobranska postojanka. Tam je bila ekspozitura ljubljanske policije, tam je morila ‚črna roka’. Izdajalskemu delu, ki so ga opravljali vršički naše reakcije z Rožmanom in Rupnikom na čelu, najdemo dopolnjevanje v klavcih in morilcih pri sv. Urhu. V Ljubljani glava, tukaj roke. Iz cerkva so napravili trdnjave in svetohlinsko hrupili na partizane: ‚Glejte jih, božje hrame rušijo.’ Iz belogardističnih postojank so postale cerkve domobranska gnezda in naposled morišča. Na pokopališki zemlji, ki je posvečena, so v strašni blodni zločinskosti postavili klavnico. V senci tabernaklja so na žrtveniku ginili možje, žene, dekleta. Eden od strašnih krvnikov, Kukovica, je trdil, da se zveliča vsakdo, ki ga on ubije. Pri sebi je nosil deset centimetrov velik srebrn križ in takole govoril Angeli Habičevi izpod Podlipoglava: ‚Ta križec imam od škofa. Sam papež ga je v Rimu blagoslovil. Vsakomur ga pokažem, preden ga ubijem. Kdor obudi kesanje in zmoli nekaj očenašev, dobi pred tem križcem popoln odpustek. Zato dam vsakemu pet minut časa.’ V staro lipo so klavci zabili železen kavelj za svoj morilski razgovor z žrtvijo. To je bila mučilnica, v cerkvi je bila klavnica, kri je barvala nekoč posvečene stene. Povsod je bila grobnica: pokopališče in gozd na hribu.”

    • rabbit

     Komunistične pravljice za lahko noč s katerim si lahko rit obrišeš. Veš jaz pa osebno poznam tako domobrance, komuniste in civiliste iz tistih krajev vsi govorijo enako zgodbo lažna zgodba o Urhu.

     • merim

      Papež Frančišek je ob začetku srečanja z verskimi dostojanstveniki v Assisiju obsodil vse, ki se vojskujejo v imenu Boga, saj da Bog vojne ne obstaja.

      Daj se ti obsodi poboje v imenu boga.

     • if

      Tito in Kardelj sta bila kolaboranta Hitlerja, ko je ta 6. aprila 1941 napadel Slovenijo.

     • rabbit

      Zakaj pa jaz nisem nobenega ubila v imenu Kristusa naj se opraviči tisti, ki je to storil zanima me pa kdaj se boš ti opravičil, ko so tvoji predniki pobili 100.000 ljudi v imenu komunizma.

     • merim

      Vsako dejanje ima posledico. Izdajalci so v vsaki vojni kaznovani a ni tako?

     • rabbit

      Se pravi, da izdajalce je treba pobiti? Odgovori z Da ali NE.

     • merim

      Kaznovati. A ne znas brat?

     • rabbit

      Komunisti so domobrance kaznovali s smrtjo se pravi ti se strinjaš s tako kaznijo. Se prvi, da bi imel po tvoji teoriji Janša pravico po vojni pobiti vse tiste, ki so nasprotovali slovenski osamosvojitvi s Kučanom na čelu?

  • slosin

   …nagnusno je to, da so komunisti začeli pobijati svoje politične nasprotnike in uvajati komunizem, namesto, da bi se borili proti okupatorju….Število pobitih Slovencev in število pobitih okupatorjev to neizpodbitno dokazuje…
   Partizani so načrtno rušili in ropali gradove, po vojni so pa samo na Kočevskem porušili preko 60 cerkvenih objektov….Danes ne zadostuje več znajne o nob, ki ti ga je servirala tršica…Pojma nimaš o tem, pa še lažeš, kot pes teče…

   • merim

    Saj so se, proti domobrancem in njihovemu sefu hitlerju

    • slosin

     dej navedi število pobitih okupatorjevh vojakov s strani slovenskih partizanov….kolk so komunisti pobili ‘izdajalcev’ (beri izdajalcev komunizma), je poznano..

 • plavi-mil

  A, zdaj nam bo pa vsak pizdun muslimanski grozil, daleč smo prišli, če jim kaj ne paše , ADIJO.

 • merim

  Domobranska zaprisega
  Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z nemško oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije, SS četami in policijo, proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj.

  • rabbit

   Komunisti ste pa ne samo prisegli celo podpisali dogovor o nenapadanju med nacisti in komunisti in se tega držali dosledno od 23. avgusta 1939 do 22.6. 1941. Da je Tito hotel pakt med nacisti in komunisti so razkrili nemški arhivi.

   • merim

    No lej tega se zanika ne da je simpatizer domobrancev

  • if

   Tito in Kardelj sta bila 6. aprila 1941 kolaboranta Hiitlerja, ki je tistega dne napadel Sloveniijo.

   • merim

    Te je kaj sram da so tvoji predniki v imenu boga zaprisegli hitlerju?

    • if

     Tito in Kardelj, člana Kominterne, kolaboranta šefa Komintene Stalina in Hitlerja, na dan napada Hitlerja na Slovenijo 6. aprila 1941.

     • merim

      Ja smo prebrali si ze trikrat isto napisal

     • if

      Za ljudi vašega tipa bom ponovil poljubno krat ponovil dejstvo!

      Vsakega 27. aprila levičarji lažete ob Dnevu upora proti okupatorju z vsebino in datumom, oboje vezano na 27. april 1941.

      27. aprila je bil vaš know-how del okupatroske sprege z nacisti, ki so 6. aprila 1941 napadli Slovenijo, in, ki so jih komunusti Kominterne, člana Tito in Kardelej, 1. maja 1941 gostili na Rdečem trgu v Moskvi.

      https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

      27. april 1941 je znotraj obeh datumov.

      Neokomunisti vsakega 27. aprila slavite Dan upora proti okupatorju, ko je bil vaš know-how kolaborant okupatorja.

     • merim

      Preberi si bozjo zaprisego hitlerju in ne lazi

     • montyamp

      Daj odpoved .
      Slabi provokatorji mi obračajo želodec .

     • if

      27. marec 1941, skladno z diktatom Komintene, v BG je diktat dostavil njen generalni sektretar Dimitrov, Titovi komunisti protestirajo pri KJU oblasti, ker so beograjski protestniki napadli dve tamkajšnji nacistični izpostavi.

      6. april 1941, Hitlerjevi nacisti, kolaboranti kominternovca Stalina, napadejo Slovenijo.

      27. aprila 1941, kominternoec Kardelj, skadno z doktrino Komniterne, tvori PIF anti Francij, VB in ZDA.

      1. maja 1941, komunisti Kominterne gostojo naciste na Rdečem trgu v Moskvi.

      13. maja 1941, kominternovec Tito poroča svojemu šefu Hiiteljevemu Stalinu: “Odzvali se bomo v slučaju, če boste napadeni.”

    • plavi-mil

     Lej nič me ni sram, poglej kako dobro živijo v Nemčiji ali Avstriji, Slovenija bi brez hostarjev obstala, pa še veliko bolj razvita bi bila, ker nas ne bi komunistična oblast tlačila 75 let in nas še danes.

     • merim

      Torej tudi zagovarjas kaj je vas hitler pocel npr v vasi Oradour-sur-Glane kjer so nedolzne zenske in otroke natrpali v skedenj in jih zive zazgali. Kako to da nisi v zaporu?

     • if

      Podtikanje in laž sta lastnosti komunistov in neokomunistov vašega tipa.

     • plavi-mil

      Nič ne bi počel, če ne bi bilo hostarskih revolucionarjev, kateri so jih provicirali, zakaj pa v Avstriji tega niso počeli, zato ker ni bilo hostarskih skrivačev, kateri so se šli revolucijo.

     • montyamp

      Zazidavanje pa je veliko boljše , ni tako vroče .

  • slosin

   dokler ti ne bo jasno, zakaj so nastale vaške straže in nato domobranci in kako je nastal komunizem, bod rajš tiho in ne piši neumnih floskul s katerimi so te napumpal tvoji rdeči bratje….

   • merim

    To so tvoje zgodbice.
    Wikipedia:
    Slovensko domobranstvo (nemško Slowenische Landwehr; kratica SD) je bila policijska-paravojaška organizacija, ki jo je na pobudo predstavnikov slovenskih predvojnih političnih strank septembra 1943 ustanovila in z orožjem in ostalo opremo oskrbovala nemška uprava na področju bivše Ljubljanske pokrajine (to so Nemci zasedli po kapitulaciji Italije).

    • slosin

     miško, dej preber recimo knjigo ‘Kako se je začelo’, pol se pa še kej javi….Še enkrat: zakaj so nastale vaške straže in kdaj je nastal komunizem?

     • merim

      Zgodovine zal ne mors spremenit pa ce blebetas naslednjih 666 let

     • slosin

      res je, zgodovine se ne da spremenit …lahko pa odkrivamo nova dejstva in vaše laži o njej …..Odgovora na moje vprašanje seveda nimaš, ker je za zagovornike NOB hudo obremenjujoč……

     • rabbit

      Seveda se ne da tako da vemo največje budale, ki so kdaj hodile po slovenski zemlji so bili KOMUNISTI

  • šmentanamuha

   Tole zaprisego je potrebno dobro prebrati, ne samo z levim očesom. Drugi del izjave pravi “… proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope…” Snemi si že enkrat ta socialistična očala.

 • merim

  Kaj vse vi kristjani pocnete v imenu boga. Da vas ni sram svoje zgodovine

  • marta

   Kaj pa počnemo ?
   Kakšen resen dokaz bi bilo dobro, če navedeš, kaj ?

   • merim

    Uporabi google

  • Olga2345

   Mislite pedofila in terorista Mohameda?

   • merim

    Tudi kot tudi cerkvene zupnike pedofile

    • if

     Evropska policijska agencija Europol poroča, da je “Operacija Rescue”
     identificirala 670 osumljencev pedofilije, med njimi učitelje,
     policiste …
     http://www.nbcnews.com/id/4

     Socialne službe, učitelji in delavci na področju duševnega zdravja so vedeli za zlorabo, vendar niso obvestili policije.
     https://www.usnews.com/news

    • Olga2345

     Krščanstvo uči mir, sodelovanje, daje veljavo ženi,materi, otroku…
     Islam uči nasilje za dosego ciljev: oblast! Otroci in ženske v islamu niso vredni niti toliko kot psi! Pedofilija je dovoljena!!!!!?????

     • merim

      5.Ne priklanjaj se jim in jim ne služi, kajti jaz, GOSPOD, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog, ki obiskujem krivdo očetov na sinovih, na tretjih in na četrtih, Ali do tretjega in četrtega rodu. tistih, ki me sovražijo
      7 Ne izgovarjaj po nemarnem imena GOSPODA, svojega Boga, kajti GOSPOD ne bo pustil brez kazni tistega, ki po nemarnem izgovarja njegovo ime!

     • Olga2345

      Kaj pa uči Mohamed v 21. stoletju?

     • merim

      Ne vem in me ne zanima. Kaj pametnega ze ne, pogovarjamo se o verstvih

 • jaz ne razumem, kako lahko toliko ljudi lahko tabloid kot je nova24tv, jemlje resno

  • rubec

   če bi to bilo edino kar ne razumeš

  • if

   Nick-ate se Kučan. To je hendikep.

 • Olga2345

  Kakšne pa so pravice zahodnih žensk, ki pridejo v islamske države?!! Kakšne so pravice kristjanov v muslimanskih državah?!!!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  To niso pravi Muslimani. V očeh migrantov so to “Kuffars”, po slovensko neverniki. :)

  PS: Oni vabijo v Slovenijo volkove preoblečene v ovčjo kožo, kateri ne bodo imeli usmiljenja do njih. :)

 • montyamp

  NISO VSI MUSLIMANI TERORISTI , SO PA VSI TERORISTI MUSLIMANI

  • merim

   Breivick?

   • montyamp

    Od kdaj pa ti veš kaj je bil ?????????????
    Sam sebi tudi že lažeš ????????????????

    • merim

     A on je bil musliman?

     • montyamp

      Si ga vprašal ???

     • merim

      Joj ti neizobrazeni desnicarji se google jim je spanska vas.

      Na Facebooku je sam sebe opisal kot nacionalista in nasprotnika multikulturne družbe. Zapisal je, da je “kristjan in konservativec”.

     • rabbit

      Po tvoji razlagi je Brejvik le kaznoval izdajalce Norveškega ljudstva in po njegovem so bili to tudi otroci saj pri nas so komunisti tudi pobijali ne samo otroke ampak tudi tiste nerojene otroke.

  • luckyss

   Niso vsi bedaki člani SDS….so pa vsi SDSovci bedaki…;)) malo za šalo in malo za res ;))

   No, sicer pa je res, da večino kaznivih dejanj v deželah kot sta Švedska ali Nemčija zagrešijo migranti…To se zgodi, če določena skupina osebkov doseže t.i. “kritično mejo” in če oblasti ne ukrepajo ustrezno…
   Torej poziv naši policiji, da naj strogo kaznuje vsak kriminal ali poskus kriminala…
   Če bo narod opazil, da imajo migranti potuho, bo še hudo..

   • montyamp

    Če ne bi imeli vas UDBOVSKE DECE , bi verjetno še v rovih spali .

 • Olga2345

  V Evropo prihajajo Kitajci, Indijci, Japonci…Vsi prinašajo s sabo svojo vero, svojo kulturo, ki je gotovo velika obogatitev zahodnega sveta! Ti ljudje so mirni, nenasilni, se dobro integrirajo v družbo in jo s svojim delom in kulturo bogatijo!
  Edini problem so divjaki iz islamskih dežel, ki eni z nasiljem,posilstvi, terorizmom “slavijo” Alaha, drugi pa s figo v žepu čakajo, da bodo imeli večino , celo želijo se vključiti v politiko (!), čeprav je pri nas vera ločena od drzave, vse s ciljem zavladati! Enaki so komunistom, ki izključujejo, širijo sovraštvo, podrtikajo in morijo!

  • Caetano

   Zelo dobro povedano!

  • merim

   Saj tudi krscanstvo prihaja iz arabskih puscav

   • Olga2345

    Kjer je krščanstvo, ni nasilja, ker krščanstvo prinaša mir! Žal krščanstvo tam zaradi nasilnih muslimanov, izginja, saj muslimani ubijajo kristjane in rušijo in požigajo cerkve!

    • merim

     To pa ni res. Koliko pobitih ljudi je v imenu tvojega boga v zgodovini? Stotine milijonov

     • Olga2345

      V zgodovini! Kaj pa islam? V zgodovini in sedanjosti!

     • merim

      Ja kristjani so pac prisli iz puscave pred 2000 leti oni pa sele sedaj

     • rabbit

      A zato delajo to
      Kaj se zgodi, če se v šiitski državi, v kateri je 99 % prebivalstva muslimanov, želite iz islama spreobrniti v krščanstvo? Če ste državljan Irana, vas lahko doleti desetletna zaporna kazen, v poštev pa bi prišla tudi smrtna obsodba, čeprav se je oblasti v zadnjih letih niso posluževale.

     • luckyss

      In God We Trust….”v boga zaupamo”

      In God we trust je od 1956 uradno geslo Združenih držav Amerike
      Torej po pobitih še vedno vodi vaš Bog….

     • Olga2345

      Kdo je zgradil Ameriko? Evropejci!

     • luckyss

      Ja, seveda, saj pravim, da krščanski Bog vodi po številu pobitih..tudi “Novi svet” je bilo treba pokrščaniti oziroma v imenu vere pobiti domačine..in v Avstraliji tudi..

     • slosin

      100 mio komunisti, koliko pa Bog?

     • merim

      Pa zakaj opravicujes poboje v imenu boga?

     • slosin

      ….o čem ti to, kje vidiš opravičevanje v imenu Boga? Komunisti so pobijali lasten narod v imenu in za komunizem, nikoli nisem pa slišal, da bi domobranci pobijali v imenu Boga…

     • merim

      Domobranska zaprisega hitlerju: v imenu boga ….

     • luckyss

      Kaj pa maša ob prisegi, blagoslov orožja in podobne svete svinjarije…?!
      Dost vas mam , grem preden bruham od vaših norosti….

     • merim

      To vse si je kucan zmislu. Bo njegov naslednji odgovor

     • slosin

      ….a to misliš prisego v JLA….za Tita, komunizem…seveda z orožjem..

     • luckyss

      Kaj to misliš…samo Bog ali Bog in Hitler ter ZDA in nasploh krščanstvo skupaj…
      Ker to je cifra lahko od 300 milijonov do milijarde in več…

     • slosin

      ja, ja, to je cifra lahko…trla baba lan, da joj prodje dan…ajde še enkrat: koliko recimo zda v imenu Boga… pa mogoče lastnega naroda?

     • luckyss

      Baje je bilo kar nekaj 10 milijonov “indijancev”, potem pa vse do danes imajo roke neprestano v krvi…
      Bi bile te zadeve bistveno bolj transparentne, če bi govorili o procentih svetovnega prebivalstva in “mukotrpnemu delu”, če si hotel pobiti 100 000 ljudi…Kasneje odvržeš atomsko bombo ali dve, pa jih imaš takoj 100 000 “na broju” in nekajkrat toliko zaradi posledic…
      Torej, če si okrog leta 1850 pobil 100 000 ljudi, si pobil desetino svetovnega prebivalstva…kot, da bi jih danes 750 milijonov..
      In če začnemo Kolumbom, so zadeve še toliko bolj grozne…
      Tako da ne bi preveč ščitil morilcev, ne desnih ne levih..

     • slosin

      tud računat ne znaš….l. 1850 je bilo na zemlji cca 1 miljarda ljudi….desetina je torej 100 mio…sedi, nezadostno…Genocid nad indijanci ni bil izveden v imenu Boga, tako, kot je bil marsikje izveden nad lastnim narodom zaradi komunizma…Pa tudi atomski bombi nista bili vrženi na Japonsko zaradi Boga…
      Če je to naredil narod, ki veruje v Boga, to še ne pomeni, da je to naredil za Boga…Pa da ne boš mislu, da jest zagovarjam morilce…

     • Štalmajster

      Ja, ja “begunci” (migranti) iz Evrope,….. so jim prinesli “napredek”, jim pokazali “svojega” boga in jih nagnali v rezervate …..

     • Hun1978

      Bog je Clovek…

     • slosin

      …Bog je ustvaril človeka po svoji podobi…. tud človek Boga po svoji…

     • Hun1978

      a se ga desnicar pa levicar tud po svoji podobi ustvarjata

     • Hun1978

      migrantje iz Evrope

     • Štalmajster
     • slosin

      ve se, da je bilo v imenu tvojega boga ‘komunizma’ pobitih v 100 letih 100 mio ljudi…komunisti so najraje pobijali lasten narod…

     • merim

      Zakaj sklepas da imam js boga? Jaz pisem samo dejstva in resnico. Vi pa neke bozje traparije, lazi in sovrastvo

     • rabbit

      No nekaj resnice si zaslužiš
      Največ žrtev je povzročil Mao Zedong, voditelj komunistične Kitajske med letoma 1949 in 1976, ko je v prizadevanju za vzpostavitev »velikega skoka naprej« ter »kulturne revolucije« povzročil za 60 milijonov žrtev med svojimi (so)državljani. Večino so predstavljali kmetje, kateri so bili žrtve nesmiselne gospodarske politike kot tudi družbeno-političnega preganjanja.
      Sledi mu vodja Sovjetske zveze, Josip Visarijonovič Džugašvili, bolje znan kot Stalin, ki je nadaljeval delo svojega predhodnika Vladimirja Lenina kot generalni sekretar sovjetske komunistične partije. Povzročil je ukrajinsko lakoto, pobil na milijone bogatih kmetov, kot tudi člane lastne stranke in pripadnike sovjetske Rdeče armade. Pod njegovim režimom naj bi tako umrlo okoli 40 milijonov ljudi.
      V času vladavine komunističnega diktatorja Pol Pota v Kambodži (1975-79) je umrlo najmanj 1,7 milijona političnih nasprotnikov, predvsem pripadnikov urbanega prebivalstva.

      Ustanovitelj komunistične Severne Koreje, Kim Il-sung, je v poskusu ustvarjanja popolne komunistične države med letoma 1948 in 1994 povzročil smrt okoli 1,5 milijona svojih (so)državljanov.

      Najhujši afriški domorodni diktator, Mengistu Haile Mariam (1974-78), je prav tako poskušal preoblikovati rodno Etiopijo v komunistični raj, kar mu ni uspelo, kljub 1,5 milijona pobitih Eritrejcev in Etiopijcev.

      Josip Broz Tito
      Na trinajstemu mestu je jugoslovanski »doživljenski predsednik« in diktator Josip Broz Tito. V 35-letni vladavini (1945-80) je v Jugoslaviji umrlo okoli 570 tisoč političnih nasprotnikov komunističnega režima.

     • merim

      Sami zlocinci. Na seznamu nalasc manjka Cerkev?

     • rabbit

      No pa ti prilepi uradne številke cerkve, jaz sem komunistične.

     • Štalmajster

      A si pozabil napisati kdo so bili Trotsky, Lenin, Kaganovich, Jagoda, Ehrenburg, Sverdlov etc… etc……
      https://youtu.be/to3hJzfWFYU?t=2

     • rabbit

      Uf če bi vse komuniste naštela, bi se cel dal matrala.

  • Gruša33

   Absolutno gre za zelo podobno entiteto ljudi k temu bi dodal še evropsko masonerijo z vsemi fondacijami, ki ta projekt anti rkc podžiga. Znano revolucionarno načela je čim slabše tem bolje. Ljudje to opazujejo in mislijo da gre za spontan proces?!

 • Nšo-či

  “Niso slepe oči, temveč srca v prsih, ” citirajo Koran na islamskih spletnih straneh, ki so zapisane v jeziku moje matere. Moje matere, moje babice, prababice in žensk pred menoj. Ki so se rodile na tej zemlji, prevzele na svoja pleča del ekonomije v družini , delile ljubezen v srcu svojim otrokom , možem in skušale prižigat zvezde in sanje v očeh svojih potomcem. Ustvarile so relativen mir. Islamski pridigarji pa bi mi sedaj radi na spletnih straneh, povedali, da je “srčna” ženska le tista, ki se zakriva in s tem ne dovoljuje, da moški ob pogledu nanjo, prešuštvujejo z njo, Islamisti, seks ni ljubezen!.Niti tisti v mislih, niti v kakšni drugi obliki. Ljubezen rezultira v nežnosti, ljubljenju, brezpogojnosti, predvsem pa v miru. Tega miru ne prinašate, niti ne oddajate! Če samo pomislim, kaj delate deklicam…… namesto, da bi jih ljubili. Želim, da veste, da bo moja hči isama izbrala moža, da je nihče ne bo prikrajšal za užitke ki jih prinaša spolnost, notranjo lepoto pa bo oddajala okolju kot ženska in ne kot vreča krompirja. Oči so ogledalo duše in nasmešek v očeh ogledalo sreče.
  Mohamed,se je problema prešuštvovanja v mislih lotil napačno. Sramežljivost bi moral ukazati moškim. potem bi mogoče Islamski moški odprli srca in vanje naselili nežnost in ljubezen.
  Še nekaj, to, da ste identificirali fotografinjo, jo prisilili, da je šla na kolena, sodi med NASILJE!

  • Štalmajster

   Mohamed,se je problema prešuštvovanja. ???
   Res hecno. Ko žena je že imel ?

   • Nšo-či

    Ja. Tudi meni je to izjemno nerazumljivo. Ampak, Allahov Poslanec Muhammed, je definiral obliko prešuštvovanja in sicer : “Prešuštvo oči je (prepovedan) pogled…” Zato so oblečene v tej nenavadni obleki.

 • Olga2345

  Poglejmo bližnji vzhod! Tam kjer so muslimani, umazanija, ruševine, nasilje…
  Poglejmo Evropo, kamor so se naselili, umazanija, ruševine, terorizem, posilstva…

  • merim

   Dubaj, emirati niso ravno umazani in poruseni?

   • Olga2345

    Zakaj pa teh duvjakov nemarajo v Katar in Dubaj??? Ker vedo, da jim bodo vse uničili!!?

   • rabbit

    Zato tam teh divjakov ne marajo zakaj že ne saj so bratje in to po veri?

 • Tweety Bird

  Medijski Janšev in Orbanov Nora24TV je nastal kot fake news z namenom, da poroča o tem, kar sploh ni res. Skratka v službi laži !!!

  • slosin

   brdek, fake news….ti si pol s svojimi komentarji kr ta prav za ta portal..

  • Cmerko

   Tozi jih da lazejo.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Ne vem zakaj hodijo v Evropo če se nočejo integrirat in sprejet Evropske kulture naj gredo v Savdsko arabijo.

  • lokec

   Pa si spet na začetku?

   V njihovem načrtu je islamizacija Evrope. Razumi že enkrat. Ne se 5 let ponavljat.

 • merim

  Spreobračanje z nožem
  Fra Satan je imel svoj nedvoumen sloves že ob prevzemu vodenja koncentracijskega taborišča. Frančiškanski katolik je pred tem namreč poveljeval eni od brigad poglavnikovih telesnih straž, odredov smrti, ki so oktobra leta 1941 na območju med Banja Luko in Motico pobili več kot 4.800 Srbov.

  V novembru leta 1941 so Filipovićevi ustaši v osnovni šoli v Krivaji z noži pobili več skupin srbskih pravoslavnih otrok. Eden od očividcev poboja je povedal: “Filipović, oblečen v redovniško oblačilo in z ustaško kapo na glavi, je v spremstvu nekaterih ustašev vstopil v razred in ukazal učiteljici, naj pravoslavne otroke loči od katoliških in muslimanskih. Učiteljica, ki ni ničesar slutila, je iz učilnice poklicala srbske učence. Ko so prišli na hodnik, se je fra Filipović z nožem pognal na eno od skupin in vse poklal v prisotnosti drugih otrok, ki so kričali od groze. Z razparanimi, okrvavljenimi vratovi in prsmi so otroci kot ponoreli tekali po hodniku, se vračali v učilnico in tulili od bolečine in groze.”

  • merim

   V imenu boga, ane olga

   • rabbit

    Iste pravljice za lahko noč kot tista z Urha potem pa se komunist zbudil in videl da sam drži morilski nož v rokah in spet ne more celo noč spati.

    • slosin

     zanimivo, ja…primerov, kako se je marsikateremu partizanu totalno zrolalo zaradi njegovih dejanj med NOB, je veliko ..zakaj že?.

     • rabbit

      Naša soseda je celo življenja spala pri prižgani luči zakaj, ker je je en sovaščan zagrozil, da jo bo ubil ko se vrne (domobranec, preden je postal ga je ta soseda hotela ubiti, ker je za svojega komunističnega ljubčka hotela njegov motor ona je bila terenka, atentat na njega je trikrat spodletel in potem je šel k domobrancem prej ni bil nikjer hodil je lepo v službo). Ko se je z Argentine vrnil njegov sin bil naj bi mu čisto podoben in ko ga je srečala je čez noč osivela, Vidimo kaj dela strah pa umazana vest.

     • slosin

      na Golniku so menda dohtarji popizdevali, ko so morali kar naprej poslušati vpitje bivših partizanov, ki so bili na tem, da jih vzame matilda…..

     • rabbit

      Pa na Studenc tudi.

    • merim

     Sj pravim sram vas je vasih izdajalskih prednikov. Resnice in zgodovine ne morte spremenit pa ce lajate 666 let

     • rabbit

      Moji predniki so bili zaprti na Rabu tako, da mene ne mešaj v lastni drek, sinček komunističnega morilca.

     • merim

      Tito najvecji zlocinec na nasih tleh takoj za Cerkvo in izdajalskimi domobranci

     • rabbit

      Pa daj prosim z besedo in številkami na plano da vidimo koliko jih je cerkev pobila, še enega domobranskega morišča vam vseh teh 77 letih ni uspelo najti. Komunističnih pa več kot 600, niti za cerkveno morišče jaz ne vem pa me prosim poduči.

     • merim

      Neumnemu tezko kaj dopoves tako da bom koncal. Glede tega kar te zanima pa uporabi google, ni tezko

     • rabbit

      Seveda boš končal ker nimaš nobenega argumenta a stiček googel nič ne najde kaj ne. Pa si res en komunističen ubožček prisesan na korito privilegijev svojega ateja.

     • merim

      Odpres google napises notri poboji cerkve, poboji domobrancev in evo. Ni tezko tudi ti bos zmogla to enostavno stvar.

     • rabbit

      No pa daj ti nam prilepi jaz sem se potrudila in ti našla komunistične zločince zakaj pa ti tega ne narediš a zadetkov ni ali kaj?

     • merim

      Ne podpiram neizobrazenosti. Potrudi se saj bo slo. Zadetkov milijarda

     • rabbit

      A res potem ti pa ne bo težko enega prilepiti?

     • merim
     • rabbit

      Vir pa komunistična partija slovenija to je tako kot bi spustil lisico v kurnik in potem iskal zakaj ni več kur.

     • merim
     • rabbit

      No sem prebrala prvih 10 člankov pa nič konkretnega razen tisto v smislu cerkev je zločinska avtorji pa znani muslimanska ljubiteljica Katarina, Vlado Began ipd. Nič pa konkretno o moriščih cerkve. No prosim če našteješ samo eno cerkveno morišče, ki se nahaja na ozemlju Republike Slovenije No naj ti naštejem prvo komunistično Kočevski Rog.

     • merim

      Jaooo desnicarska neizobrazenost. Ce te konkretno zanima za 2 sv.vojno pa napisi v google zlocini cerkve 2 sv.vojna

     • rabbit

      In kaj bom našla spet en velik nič ker vse kar piše je komunistična pravljica za lahko noč kot sem ti že napisala in potem si se zbudil z nožem v rokah ti , čigar predniki so imeli krvave roke ti pa uživaš njihove privilegije.

     • merim

      Zgodovina ni pravljica. So resnicni dogodki. Saj ne govorima o pravljicah iz svetega pisma

     • rabbit

      Tudi komunistična bibilja herojstva je bolj izmišljena kot tista zgodba o junaških Dražgošah, ki je pa je bil bolj veliko dreka pa beg v hribe.

     • slosin

      …ti pa vpiš ‘INZ število žrtev med nob…’ pa si dobro oglej, kdo so bili največji mesarji na slovenskem za cajta nob…domobranci so bili bolj amaterski……

     • rabbit

      Komunistom še do gležnja niso bili.

     • merim

      Tito?

     • merim

      Saj brati pa znas?

     • if

      Ne, cerkev je branila slovenstvo. Domobranci so domljubna reakcija na raznarodovalni komunizem.

      Cerkev je leta 1937 z dvema okorožnicama obsodila nacizem in komunizem.

      Prva imenovana »S pekočo skrbjo« (Mit Brennender Sorge) je obsojala “brezbožni germansko poganski panteistični” nacionalizem in njegovo rasno teorijo.

      Druga »Božanski odrešenik« (Divini Redemptoris) brezbožni komunizem in vso njegovo nasilno kulturno socialno in politično prakso.

     • merim

      Izdajali ste lasten narod da so jih svabarji posiljali v taborisca in pobijali. Reve cerkevene domobranske

     • rabbit

      Od kdaj so imeli pa švabi taborišče na Rabu?

   • if

    V imenu komunizma in nacizma sta bila Tito in Kardelj 6. aprila 1941 kolaboranta Hitlerja.
    Ta neprisilna in svobodna klaborcija je botrica vsem ostalim kolaboracijam.

  • centurion

   In potem, sta jih MERIME in SVIZEC zavila v alu folijo.
   Dobro jutro, Slovenija, pravljic je blo zadost!!!

 • Cmerko

  Kameltrajbarji izginite tja od koder ste prisli.

 • Štalmajster

  Prišli so sem kot “begunci”, zdaj je tam dol mir, tu pa se počutijo OGROŽENE. Rešitev se jim ponuja kar sama……
  “da po Evropi nastaja toliko getov”
  Zanimive so te zgodbice, ki smo jih nekoč dojemali kot “geto”, v katere so jih menda nekatere “prisilno” zganjali in kjer so “neznansko” trpeli…… Danes se to lepo vidi, da jih kar SAMI USTVARJAJO, kot neko para-državne ciste s svojim “pravnim” sistemom, “policijo”……

 • zoltan

  Če ne bomo stopili skupaj in to muslimansko golazen istrebili iz naših domov, bomo sužnji te muslimanske golazni.

  • merim

   Vi ste strahopetci vse kar znate je da izdate lasten narod.

 • lumpi ževe

  Ko so še v “manjšini” se delajo žrtve in stokajo o diskriminaciji in netolerantnosti. Koliko tolerantnosti pa premore islam pa že vemo.

  • pajac debeli

   Dokler so v manjsini zahtevajo osebno in versko svobodo, ker to ustreza nasim idealom. Ko postanejo vecina nam vzamejo naso svobodo, ker to ustreza njihovim idealom.

 • BlackOpsSystem

  Saj je prav, da spodbujate grožnje proti muslimanom!!! TO JE SLOVENIJA in že res, da so skorumpirani politiki v navez z skorumpiranimi gospodarstveniki naredili to deželo za slovenistan, ampak še enkrat TO JE SLOVENIJA!!!

  • merim

   V sloveniji ne podpiramo grozenj proti nikomur. Ti nisi slovenec spizdi

 • Domoljub

  Tudi muslimanska trditev, da je prašič umazana žival je sovražni govor zakaj bi bil pujs manj vreden kot oni.

 • pajac debeli

  Zidje so pogruntal antisemitizem, muslimanska bratovscina je izumila pa islamofobijoh, da se zaustavi vsakega, ki s prstom pokaze na tuje elemente, ki od znotraj unicujejo druzbo in drzavo.

  • merim

   Imas pravi nick

  • čopkovseved

   Kot Slovenec imam pravico kazati na arabsko drhal in ji pravico odkloniti gostoljubje.. Sem gospodar na slovenski zemlji!

   • merim

    Imas pravico seveda na svoji zemlji. Drugje pa ne

    • rabbit

     Od kdaj so pa muslimani lastniki slovenske zemlje?

     • merim

      Svoji zemlji kot zemlji ki si jo ti osebno lastis.

     • rabbit

      Jaz imam v lastni kar nekaj hektarov zemlje.

     • čopkovseved

      Ki pa je slovenska in mi smo tisti, ki jim plačuješ!

     • rabbit

      Točno tako.

     • čopkovseved

      Slovencem je vsa zemlja Slovenije lastnina, južnim nikoli ne bo! Boli, sinko, a nje!

     • merim

      Sh sm rekel ti nisi slovenec slovenci smo napredni in strpni. Vi zaplankani verniki ste ostali se iz drugih casov

     • čopkovseved

      Revež, a moraš poste kopirat. Kot sem rekel LEVI BUTENGLAVC! Adijo!

     • merim

      Papa

     • rabbit

      A veš, da imajo samo eno celico pa še tista je bolj rjava pa ne deluje.

     • Hun1978

      A si ni Cerkev lastila najvec Slo zemlje?

    • čopkovseved

     Važen , da priznaš,, da je zemlja slovenska!!!!!!! Izgnat to muslimansko zalego, pa konec.

   • Hun1978

    Ti si poslusn davkoplacevalec, vernik in hlapec gospodarju

  • Hun1978

   crnci so pa izuml rasizm…kaj ces vsak se enkrat dvigne kot fenix iz pepela

 • Hribouc

  Ko bo rjuharca ali rjuharca z vozičkom sprožila v Sloveniji prvo bombo bo, konec hidžabov, burkinijev in podobne šare, ki ne spada sem po nobeni logiki z nobenimi razlogi…če mi gre slučajno nasproti naredim velik ovinek – kako naj vem kaj nosi pod cunjami ?

  Islam nima nobene strpnosti do krščanstva! Še več.Načrtno ga napada in iztreblja kjerkoli ga more.Kristjani padajo v snopih v tisočih dnevno in nihče ne poroča.Krščanstvo je strogo prepovedano in napadano v vsem islamskem svetu !
  Poglejte samo najbližjho, Turčijo- tam ne moreš biti Kristjan, če pa si v stalni nevarnosti – naj kdo sporoči kdaj je v Turčiji bila seszidana kapela ali cerkev , dobiš nagrado!
  Papež se pa klanja in blefira pred vsem svetom z nekakšno brezmejno ljubeznuijo, na Kristjane pa pozablja!

  A mi se bomo pa klanjali in dobrikali in se šli nekako kulturo? Za koga?

  • merim

   Katera rjuharica? Nuna ali muslimanka?

   • čopkovseved

    Nune spadajo v naš kulturni prostor in so bile prve negovalke. Pokvarjenec levi! Rjuharica je zgolj zaplankana srednjeveška babura arabskega izgleda!

    • merim

     Ma obe verjameta v zgodbice. Ne mores eni rect prvorazredna drugi pa drugorazredna. Obe nosijo rjuhe kot pravite

     • čopkovseved

      Nune so prvorazrednji ljudje z velikim srcem in slovenskim poreklom. Globok proiklon! Rjuharicepa so muslimanke in s strani Slovencev zgolj rjuharice in ćefurke, če ti je to bolj domače! Slovenski žargon, ki je tebi tuj. Zaplankanc !

     • merim

      Ni res kar pravis. Slovenci smo strpni do vseh. Ti nisi slovenec

     • čopkovseved

      Slovenci nismo strpni, strpni ste migrantojebci!

     • merim

      Sj sm rekel ti nisi slovenec slovenci smo napredni in strpni. Vi zaplankani neizobrazeni verniki ste ostali se iz drugih casov

     • čopkovseved

      Sandžak tvoj rodni dom te kliče. adijo butenglavc1

     • merim

      Sem doma v nasi lepi napredni strpni sloveniji. Tudi vas iz hribov bomo pocasi naucili kulture strpnosti olike in bontona.

     • čopkovseved

      Pozdravljen butenglavc, kako kaj levaška kultura¨! In računalnik, pa revež na sobotni dan ne premoreš niti enga samga prijatelja. Hudo tebi! Osamljen, Rog, Kotnikova, Metelkova vabi vse migrantoljubce, pojdi in se malo odsnifaj od tega desnega sveta, tebi tako smrtno sovražnega! Revček, padli revček, pa tud ženske ni v tvoji levaški kulturi, ha, ha še bolj verjetno moškega!

     • rabbit

      Slovenci počasi prihajajo k pameti, ko vidijo da oni za zajtrk tolčejo kruh pa pašteto migrantje pa prvovrstno hrano.

     • merim

      Najdi boljso sluzbo?

     • rabbit

      Jaz ne tolčem kruha pa paštete ampak za svoj dober zajtrk moram kar pljuniti v roke, da je vsak dan na mizi ampak za te migrante pa ti delaj in si jih pelji domov mene pa pri miru pusti in ti in tvoji somišljeniki poskrbite za njih samo da ne boste ob glavo pri tej svoji dobrodelnosti.

     • merim

      Ti si glih kontra kar naj bi ucila cerlev. Gresis nvm kako bo bog gledal na to

     • rabbit

      A dej no nehi lenuh in ateist bo učil o veri.

     • merim

      Ja a ni ena zapoved ljubi bliznjega kot samega sebe pa ne lazi? Koliko grehov mas ti na vesti. Sv. Peter al tist ko je na vratih bo moral fajn prestudirat kam te bo spustil al v vice al pekel

     • rabbit

      Ne vem kaj se ateist vmešava v cerkev pa saj ne verjameš v Boga. Kako bo Bog ali sv, Peter mene sodil je moj in njegov problem tvoj pa najbrž ne pa kot pravijo pri sebi pometaj da ti pri drugih ne bo potrebno.

     • merim

      Ti verjames v boga jaz ti hocem samo dobro in te opozarjam da se ne drzis svetih zapovedi. Bog vse vidi ne bos se mu izmuznila

     • rabbit

      A dej no saj ateisti ste brezverniki zakaj se vmešavate v stvari, ki se vas ne tičejo v vero, ki jo pa ne priznavate.

     • merim

      S tabo se je tk fajn menit si ena redkih desnih ki ne zacnejo takoj zalit. A gres na kavo?

     • rabbit

      Imam prijateljico, ki je nuna ima dokotorat iz medicine, zanima me kaj ima tista rjuharica v trgovina Mana v Logatcu?

     • merim

      Cuj ne vem pojdi in jo vprasaj

     • rabbit

      Ti jaz povem nobene ker jo njen primitivni mož prvič nikamor ne pusti med moške sodržavljane, kot drugo jo oblači v rjuho. Veš se je ena taka kokoš poročila z muslimanom na koncu je pristala izolirana od okolice in v taki rjuhi kot ta na sliki. Po parih letih ji je v glavo kapnilo na kaj je pristala in se ločila in to tako, da je pobegnila v času ko je bil njen primitivnež v službi v varno hišo o tem Evgenija ne poroča.

     • merim

      Ehh spet ti in tvoje zgodbice

     • rabbit

      To niso nobene zgodbice to je kar lepo res ampak tvoj domet do tja ne seže, ker veš v sobi za računalnikom teh zgodbic ne slišiš pa tudi ne vidiš.

     • merim

      Ce bi blo res bi gooogle najdu haha

     • rabbit

      To striček googel ne najde ker o tem se pa ne sme pisati. Preberi kakšne ukrepe napoveduje Trump proti Facebboku, Twitterju in podobnim.

     • merim

      Jah google je vam izmisljevalcem zgodovine kr dal po p…i anje haha vse kar hoces vedet najdes z enim klikom. No razen izmisljotin

     • rabbit

      Ne Googel je samo posrednik tisti, ki so stvar dali gor so izmišljevalci zgodovine.

     • Hun1978

      samo dve vere poznam kjer mozje siljo, svoje babe, da se prekrstijo- muslimani in zidje..ni cudno, da je koran kopija svetih spisov

     • čopkovseved

      Levaki ne poznajo krščanstva, oni zanikajo slovenske krščanske korenine.. Ko pride njihova zadnja ura, pa vsi molijo in prosijo odpuščanja. Takrat tudi oni iščejo Jezusa v sebi. Žalostno, vendar resnično!

     • merim

      Alah mohamed bog buda wtf karkoli to so pravljice

     • Hun1978

      na katere levake mislis..novodobne al tiste k so zatajil vero z vstopom v partijo

     • if

      Berite Kdo je Jezus, avtor Messori.

      Potem boste lahko diskutirali na temo “zgodbice”.

   • Hribouc

    K ti prpelem eno vročo okol kepe boš zagledou kira je, takoj za tem te bom še enkrat,
    de si boš zapomnu kok je zgledala!

 • garfi

  ŠOKANTNO! musliĆi si prisvajajo Slovenijo!
  ŠOKANTNO! rtv spodbuja in tolerira grožnje proti Slovencem!
  ŠOKANTNO! murgelski plačanci grozijo, zmerjajo, lažejo na portalu Nova24

  • merim

   Ki si to vidu?

   • garfi

    ŠOKANTNO! murgelski plačanci grozijo, zmerjajo, lažejo na portalu Nova24

    • merim

     Ki si to vidu?

  • merim

   Ma kva je tebe tok strah? A nisi moski si bolj fantek?

   • garfi

    ŠOKANTNO! murgelski plačanci grozijo, zmerjajo, lažejo na portalu Nova24 !

 • merim

  Garfi zakaj spet brises svoje komentarje?

  • garfi

   Ta komentar je izbrisan.

   • merim

    Ena dva si pozabu zbrisat

 • šmentanamuha

  Nisem še zasledila, da bi ta muslimanski portal kdaj vsaj simbolično obsodil spolno in drugo nasilje, ki ga izvajajo muslimanski ilegalci iz BV in Afrike po Evropi, da bi obsodili ali pojasnili otroške poroke muslimanskih starcev z malimi deklicami – otroki in grozljivo obrezovanje splovil muslimanskih deklic.

  Ko boste kaj povedali na to temo, potem se lahko pogovarjamo naprej.

  Naslednje vprašanje za muslimane v Sloveniji bi bilo: zakaj na gostoljubje, ki smo vam ga izkazali ob množičnem eksodosu v 90-ih letih, v času balkanske vojne, in pretiranim gostoljubjem, ki ga izkazujemo muslimanskim ilegalcem danes, odgovarjate z zaničevanjem, nespoštovanjem, namernim provociranjem in neprilagajanjem slovenski kulturi in načinu življenja. Če je ta za vas nesprejemljiv, imate dovolj muslimanskih držav, kjer lahko uresničujete svojo muslimansko kulturo na najbolj ortodoksen način. Predvsem pa ste muislimani tisti, ki ne samo da grozite Slovencem, kako nas boste islamizirali, ampak celi Evropi.

  • merim

   Zasledila si pa ze da bi ta portal obsodil pedofilijo v cerkvi?

   • šmentanamuha

    Pogovarjaj se o temi, ki je v članku.

    • merim

     Odgovori na vprasanje ali ne zmores svojih obsodit

     • šmentanamuha

      prevračaš pozornost, klasika. Kje je tvoj odgovor na moj komentar na članek?

     • merim

      Obsojam vse proklete bolane prasce pedofilske in muslimanske in cerkvene prasice bolane. Vsem tice odrezat in na celo napis pedofil!!!

      Zdj pa ti

     • šmentanamuha

      Sem že napisala. Poleg tega, je po naši zakonodaji pedofilija kazniva, zato tudi tiste storilce, ki jih odkrijejo med duhovniki ali učitelji ali sorodniki ali … obsodijo. Se pa obeta liberalizacija tovrstnih kaznivih dejanj prav s strani leve politike, da bi se muslimanski pedofili in ostali spolni iztirjenci bolje počutili med nami, kar posledično pomeni, da bo v nadaljevanju dovoljeno vse, ker je spolna preferenca stvar osebne izbire, ki je stvar človekove svobode. Zato so se LGBT-jevci lotili tudi naših otrok v šolah in vrtcih. Če postanejo za družbo sprejemljive muslimanske otroške poroke, bodo sprejemljive tudi vse ostale spolne prakse.

     • merim

      Ne vem ce bo to slo skozi da bi se pedofili bolse pocutli

     • šmentanamuha

      Ne verjameš? Malo še počakaj.

     • merim

      Ne verjamem res ne. In kdo bi podpru tak predlog?

     • šmentanamuha

      Na Švedskem in v Nemčiji je to že del realnosti. Iz averzije do katoliške cerkve, ki je tudi jaz ne podpiram, si se zagnal v duhovnike, ampak izkazalo se bo, da je to samo delček tega problema in to manjši. Elite, ki nam preoblikujejo družbeno realnost v povsem Nov svetovni red, počnejo še vse kaj hujšega, kot je otipavanje otrok in spolna zloraba v cerkvi. Tu gre za satanistične rituale in spolna izživljanja, kjer se otroke poleg posilstva, tudi fizično razkosa, pije njegovo kri in prireja kanibalistisčne pojedine s človeškimi zarodki in otroškimi zrezki (elita konzumira samo človeški dnk, živalski je za ničvredno rajo, kamor sva prišteta tudi midva, po njihovem, seveda). Seks živaljo pa je prav tako del obreda. Si se kdaj vprašal, kam je izginilo najmanj 10.000 otrok iz prvega migrantskega vala iz leta 2015? Nihče več ne govori o tem. To so pravi problemi, ki nas morajo vse skrbeti.

      In medtem ko se midva prepirava kot levi proti desnemu, elita snuje našo pogubo in zasužnjenje. Vidiš, zato se pogovarjam s tabo, da bi dojel, da morava postati zaveznika. Konflikt med nami je insceniran prav zato, da odvrne pozornost od resnično grozljivih stvari, ki so v ozadju.

    • rabbit

     On zmeraj odvrača pozornost. Bo ga treba dati na block pa bo mir pred njim.

     • merim

      Rabbit ne no ne na block. Hahaha

     • rabbit

      Že uredili problem rešen.

     • šmentanamuha

      Nisem za blokiranje, ker s tem prekineš komunikacijo. Naše komentarje prebirajo mnogi in tako tudi njim omogočiš, da si ustvarijo svoje mnenje, čeprav ga nujno ne napišejo. Jaz se raje potrudim z argumentiranim odgovorom, bralec se pa odloča, kdo ima boljše argumente.

   • Boštjan Brenčič

    Ja.

 • Wqx Htr

  use muslimane ki so okupirali slovenijo nemudoma deportirat v matične države. muslimani vn. nož žica srebrenica.

  • merim

   Kdaj se zacnejo deportacije?

   • Wqx Htr

    ko dobimo pravo vlado!

 • rabbit

  No tole najbrž tudi ni res
  Berlinski osnovnošolec je bil posiljen na šolskem izletu od enega 10letnega in enega 11letnega Afganistanca ter 11letnega Sirijca!!!
  To je bolano!
  Fajonova in ekipa,ki vabi migrante sem, vi še kar mirno spite???
  Strah me je,v kakšen svet bo moral moj sin!
  https://m.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/junge-10-vergewaltigt-jungen-10-bei-klassenfahrt-von-grundschule-56996788,view=amp.bildMobile.html?__twitter_impression=true

  • merim

   Tica odrezat in v zapor za 200 let bi nardili v ameriki

   • if

    Politiki, ki izvajajo migrantsko agensdo morajo v zapor. Dosmrtno!
    Tisti, ki so bili uvoženi v Evropo, morajo oditi.

  • čopkovseved

   Izdajajo se za 10 letnike, v resnici so polnoletni. Samo poglejte naše Rome kako infantilne obraze imajo pri 18.

 • Warrior princess

  Naše kulture ne damo! Upam, da bo danes v Nemčiji veselo in da bomo imeli kaj za brat jutri.

 • šmentanamuha

  Ves ta kaos sproža izprijena svetovna elita s pomočjo prodanih politikov evropskih držav. Žal so med njimi tudi slovenski, v em primeru politiki, ki jih uvrščamo v levo politično opcijo. Kaj in koliko jim je obljubljeno, nimam pojma, zagotovo pa veliko, sicer ne bi tako lahkotno pridali svoje države in državljanov. Moigrantska invazija neprilagojenih šeriatarjev je v bistvu biološko orožje, s katerim so nas napadli, le da ti fantje tega ne vedo, oni v bistvu ničesar ne razumejo (večina), ampak gredo samo samo kot govedo brez pameti, ki drvi v prepad. Da ne bi slučajno kdo mislil, da politiki tipa Juncker ali Cerar in gobezdači iz Levice resnično gledajo na njih s človeškim sočutjem in take fore. To je za njih ničvredna nesnaga,”mali ljudje”, kot pravi Cerar, kanonfuter, kot pravi svetovna elita, ki jih potrebujejo za dosego svojih političnih ciljev,.

 • samotoje

  Že sam izraz muslimani v Sloveniji je grožnja za obstoj slovenske krščanske kulture, naslov članka desno spodaj Islam je zmerna vera pa je neverjetna laž in norčevanje iz ljudi v lastnih vrstah. Komu lažejo? V kaj bi radi sami sebe prepričali? Islam je, ponavljam xxxxtič, nasilna, primitivna in barbarska ideologija, sovražna kristjanom in žalitev za človeško pamet. In kaj bodo dosegli z razkrivanjem identitete avtorice fotografij? Fotografije so najmanjši problem muslimanov v Sloveniji.

 • zoltan

  V Bosni ni bil nikoli genocid, bil je zgolj čiščenje muslimanskega dreka iz tega sveta, toliko o trudu slovenijo pretvorit v islam.

  • Olga2345

   “Čistili” so komunisti, ker so računali, da ne bodo kaznovani!

   • zoltan

    Važno je da so čistili muslimanski drek, je pa vseeno kdo samo da so čistili upam da bomo nekega dne tudi v Sloveniji počistili st tem gnojem.

    • Domoljub

     Torej cistimo muslimane po “komunisticno”

 • xtc

  Realno največji verski fanatiki so socialisti in islamisti oboji goreče verjamejo v svojo vero in jo vsiljujejo drugim,kdor koli ne mara njihove vsiljivosti je fašist,rasist,nestrpneš,sionist itd.,oboji pa imajo v boju za svoji veri kupe mrtvih na plečih.

 • Olga2345

  Ali na portalu islam.si pišejo kaj o svojih zločinih, posilstvih, zlorabah otrok in žena? Pišejo kaj o krvoločnem pobijanju živali, da imajo “čisto” prehrano?

 • Vanja Pozvek

  Kateri stvarnik je rekel naj se človek pokriva od glave do pete?kaj je tega stvarnika sram kaj je ustvaril?jebeš islam in alaha..jebeš kristjane budiste ..itd..vsi so ovce ki rabijo pastirja da jih jebe..aleluja..alah akbar..fuck them all..

  • Olga2345

   Komuniste ste pozabili! Namerno?

   • slaipowi

    Ti jih preveč omenjaš. Potem se pa smejemo kalimerotu: https://majke3.svet24.si/parodija-na-racun-janse-ter-izgubo-vlade/

    • Olga2345

     Samo nasmeh je bolj grenak, a ne?

   • Domoljub

    A to je vera po novem? Molijo pa pri Kucanu?

    • Olga2345

     Islam in komunizem sta ideologiji! Eni molijo k Alahu, drugi h Kučanu..

     • Domoljub

      Evo popravljeno samo zate:
      Kateri stvarnik je rekel naj se človek pokriva od glave do pete?kaj je tega stvarnika sram kaj je ustvaril?jebeš islam in alaha..jebeš kristjane budiste komuniste ..itd..vsi so ovce ki rabijo pastirja da jih jebe..aleluja..alah akbar..fuck them all..

     • slaipowi

      Eni pa k Janezu. Že veliko let. Čeprav redno izgublja, ampak svoje ovčice vedno prepriča, da se mu godi krivica. Pravi drugi Kristus.
      Tudi Janšizem je ideologija, ko se ji pa pridruži Olgitis pa dobimo tebe. Ampak poltem ga pa Serpentinšek premaga. Za crknt. https://majke3.svet24.si/parodija-na-racun-janse-ter-izgubo-vlade/

    • Mimoidoči

     Seveda je vera. Dokazano ne deluje, pa še vedno vztrajajo da deluje in nam ga hočejo vsiliti (komunizem) znova in znova. Slepo zanikanje dokazov. Torej vera. Lažna vera, da smo natančni.

 • mona lisa

  Bravo Nova24 še tako naprej. Edini ste ki pišete resnico.

  • slaipowi

   Si pa res ena mona. Ti prevedem?

 • skorpijon93

  muslimani, tukaj je Slovenija, adijo da vas ne vidim ! integracije z vami pa tako v nobeni zahodni državi NI, boril se bom za svojo zemljo do smrti , moji bratje so čehi,slovaki,poljaki, kjer tudi muslimanov ni ! IN TAM NI TEŽAV, so rasisti in nacionalisti in svaka jim čast, prav imajo ! vzhodni del evrope je vedno branil evropsko civilizacijo in ja to so naši slovanski bratje !

 • Mimoidoči

  Begunci? Tudi v Južno Korejo rinejo, kjer so se Korejci uprli s protesti… a to so begunci? Kakšno laganje.

 • Biba Majer

  Po načinu pisanja (prikrite grožnje) avtorja “Muslimani v Sloveniji”, me njegov zapis spominja na Porića. Podobno se je lotil mestnih svetnikov ljubljanske občine, ki se niso strinjali z gradnjo džamije – pasiv agresiv. In kot njegovi “rodžaki” pravijo: “Svakog gosta, tri dana dosta.”

 • ivanka ponikvar

  a so razkrili kdo ali kaj .,je fotografiralo , oblečeno vburko, naše slovenske otroke vtrgovinah .pridružujem se.mi vsi smo avtorice slike v logatcu ,