Na katerem svetu živi poslanka Violeta Tomić?! Še sama priznala, da očitno ne na istem kot Maja Kocjan, ki pravi, da se v Beli krajini otroci ne upajo več sami igrati na ulicah zaradi številnih ilegalcev!

Tomićeva je poslanka Levice v državnem zboru. Novo24TV pa krivi za padec njene priljubljenosti v javnosti. Foto: violetatomic.si

Na sredini seji članov odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo je bilo mogoče slišati opozorila, da vprašanje migracij predstavlja temeljno razvojno vprašanje EU. Čeprav je bilo mogoče slišati oceno, da se ustvarja napačen vtis, da prihaja do izboljšanja situacije, migrantska balkanska pot vnovič deluje, obmejne države pa so pričele vračati migrante, zaradi česar se povečuje število migrantov v državi. Očitno pa to poslancev Levice ne gane, saj so sejo obstruirali. Še več! Poslanka Levice Violeta Tomić se čudi: “Maja Kocjan pravi, da se v Beli krajini valijo cele skupine beguncev, da ženske ne upajo spati doma, ko moški delajo nočno in da se otroci ne igrajo več na ulicah. A res??? Očitno živimo v dveh različnih svetovih.” 

Na družabnem omrežju Facebook je Tomićeva zapisala: Maja Kocjan pravi, da se v Beli krajini valijo cele skupine beguncev, da ženske ne upajo spati doma, ko moški delajo nočno in da se otroci ne igrajo več na ulicah. A res??? Očitno živimo v dveh različnih svetovih.” Po prepričanju Tomićeve bi bilo za varnost občanov bolje poskrbljeno, “če ne bi ‘civilne iniciative’ pod vodstvom SDS zbojkotirale vsako sistemsko rešitev, ker je spodbujanje nestrpnosti in strahu edino, kar SDS lahko ponudi na županskih volitvah”. Očitno izhaja iz sebe in svoje stranke, ki kot zgleda počnejo marsikaj, le da bi zasedli županske stolčke. Pa pojdimo lepo po vrsti …

Grims pozval k pripravi ustrezne zakonodaje
Levici očitno ni mar za opozorila opozicijskega poslanca Grimsa, ki je poleg problema oživitve balkanske migrantske poti in vračanja migrantov s strani sosednjih držav spomnil na finančne izdatke, ki nastajajo pri reševanju migrantskega vprašanja, in varnostna tveganja. Po prepričanju Grimsa bi morala Slovenija pričeti s pripravo zakonodaje, s katero ne bi več predstavljala privlačne destinacije za migrante. V luči kritičnosti ob sprejemu mednarodnega dogovora OZN za varne in urejene migracije Grims poudarja, da bi morala Slovenija odstopiti od mednarodnih sporazumov in nadaljnjih podpisov.

Foto: STA

Stranka SDS je podala predlog, da naj odbor za notranje zadeve vlado pozove k uporabi vseh kadrovskih, tehničnih, pravnih in mednarodnih možnosti, ki so na voljo, ter k fizični zapori meje s Hrvaško. Poleg tega pa so vlado še pozvali, da naj preneha z izvajanjem vseh aktivnosti, ki so povezane z uresničevanjem sistema begunskih kvot, pristojni organ pa naj v roku 30 dni izda odločbo za vrnitev nezakonitih migrantov tja, od koder so prišli, torej na sosednjo Hrvaško. Večina članov je po navedbah STA oba predlagana sklepa zavrnila.

400 odstotkov nezakonitih prihodov več
Medtem ko je minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar zagotovil, da naj bi slovenska policija obvladovala situacijo na slovensko-hrvaški meji, pa je Maja Kocjan iz črnomaljske civilne iniciative izpostavila, da Belokranjci vsak dan občutijo vedno večji prihod migrantov. Sicer pa je to potrdila tudi ministrova statistika, v letošnjem letu je bilo namreč registriranih že kar 6.758 nezakonitih prehodov, kar pa je več kot 400 odstotkov več kot lani v enakem obdobju. Poklukar priznava, da nimamo opravka z majhno številko, a po njegovo naj bi bila ta obvladljiva. Ob tem pa je izpostavil tudi problematiko zlorabe azilnega instrumenta.

Foto: Twitter

Na nasprotni strani je Kocjanova iz črnomaljske civilne iniciative izpostavila, da policisti, ki so v stiku z iniciativo, izpostavljajo, da so preobremenjeni, vojaki pa nimajo pooblastil za ustrezno pomoč. “Tudi ograja je popolnoma nesmiselna, če v enem delu je, v drugem pa je ni. Noben Belokranjec ne podpira žičnate ograje, panelna ograja pa bi bila smiselna,” je prepričana Kocjanova.

Na včerajšnji razpravi je bilo zaznati ostrejšo retoriko s strani Levice, saj po njihovo naj ne bi bilo razloga za sklic seje, po njihovi strokovni oceni naj bi šlo le za predvolilni šov SDS. Očitno pa v Levici ne spremljajo novic o burnem sredinem dogajanju na bosansko-hrvaški meji (več o tem preberite TUKAJ) in policijskih poročil slovenske policije. Če bi morda prisluhnili tudi zaskrbljenim državljanom ob meji, ki na lastni koži najbolj občutijo dotok nezakonitih migrantov, ne bi govorili takih nesmislov. Živimo vendarle v realnem svetu, ne pa v pravljici pod peresom Levice.

H. M.

 • rabbit

  Gospa Tomić ne živi v Beli Krajni ampak na Komenskega v Ljubljani.

  • SIMON ROZIC

   Sem mislil, da v rezervatu na Kotnikovi, kjer pridno
   izpolnjuje potrebe ilegalcev….
   Baje je dprla celo novo firmo: “RADADAM.d.o.o.” ;
   Upam, da bo tokrat uspešna in ne bo kradla scenarijev !!!

   • Simon Novak

    Ni zdravila za primitivizem.

    • Capi

     Jp, boš moral po drug recept……..

   • sodnikisozločinci

    Ma ne mi pravit, kaj dolge prste ima? Naj si postriže nohte, pa bo volk sit in koza nategnjena.

 • Waltter

  Zakonodaja ničesar ne reši, kot je razvidno reši samo surova sila in to bi morali upoštevat. Stanje je neobvladljivo in ljudje se imajo za kaj bati. Dokler Slovenec ne bo balkanec in bo takoj potegnil nož ven ter piknil tako dolgo je lahko prisoten strah, ko pa bo bodo pa tudi tujerodni divjaki malo začeli drugače razmišljati.

  Dokler pa bosta Violeta in Mesec še naprej kvakala tako dolgo se za Slovenca ki bi kaj naredil ni nikoli za bat. Do vratu v dreku v katerem se še vtaplja se bo ven drl samo še enkrat ampak res enkrat mi to naredi pol boš pa videl…

 • montyamp

  Tovarišica Tomić nima sposobnosti kmečkega razmišljanja , ima pa daleč domov .

 • Zgornji

  NOVA24 , HVALA ZA VAŠE INFORMACIJE GLEDE TE ZLOBNE ČAROVNICE !!! ! !!! ZELO SEM VAM HVALEŽEN, IN VSI MOJI PRIJATELJI TUDI !!! ! !!! ŠE NA MNOGA LETA LE TAKO NAPREJ DELUJTE . HVALA ŠE ENKRAT. LEP POZDRAV.

 • est

  Ko sem otrok, so mi starši rekli, če ne boš priden, te bodo odnesli C…ni ( Romi) odnesli. Danes, če otrok nagaja, rečemo. ” če ne boš priden, te bo odnesla Violeta Tomič ali as teta Pehta iz Bele krajine.

  • Simon Novak

   Bejži, no, pa že otroci jo poznajo, pohvalno od vas staršev

 • antimur

  Kdaj bomo odrešeni te bosanske grdobe in hudobnice. Ob takšnih gnojih v Sloveniji skorajda ni več za živeti, je preveč onesnažena. Kje ste opozicija, vam ni jasno, da z demokracijo s kučanisti ne boste opravili nič. Čeprav pozno, toda potrebno je zavihati rokave in to golazenza za večno od=bati.

  • Simon Novak

   Če pa ni za živeti, pa imaš na voljo štiri smeri za pot iz Slovenije

   • SIMON ROZIC

    Zakaj naj odidejo Slovenci? Razloži še enkrat!

    • Simon Novak

     Nisem nikoli napisal, da naj odidejo Slovenci, samo sem mu naštel eno od možnih rešitev glede na njegov komentar, da mu v Sloveniji skorajda ni več za živeti

  • Hun

   brez bosanske ne gre.

 • Simon Novak

  To, da se v Beli Krajini valijo reke beguncev, ZAGOTOVO ne drži

  • Republic Commando

   Dokaži.

 • BlankName

  Ves čas pišete o trumah ilegalcev pa o strahu teh pa onih obmejnih prebivalcev Slovenije. Vedno samo pišete. Glede na to da ste slovenska medijska hiša, imate poleg internet strani tudi tv program, še do zdaj niste niti enkrat posneli teh trum ilegalcev! Prosim za obrazložitev zakaj? Kako naj vam verjamem da res le ti tam so?

 • Nšo-či

  Mislim, da Violeti nekaj ni jasno. Belokrajnci ne bodo volili Maje Kocjan, ker o migrantih berejo v raznih novicah. Volili jo bodo zato, ker migrante vidijo in ob pogledu nanje občutijo strah. Njeno sajenje rožic od daleč…iz Ljubljane pa tega strahu ne bo zmanjšalo. Samo aktivna politika, ki prebuja občutek, da vajeti držimo v svojih rokah ga bo.

  • Simon Novak

   Verjamem, da tam vidijo migrante, ne verjamem pa, kot pravi Maja Kocjan, da se tam valijo REKE beguncev

   • Valter BraniSlav

    Mogoce se ne, vendar bi se vsaj ena miliarda revezev is BV in Afrike rada preselila v EU.

    • Simon Novak

     To je verjetno resnična domneva, dejstvo pa je, da REKE beguncev v Beli Krajini ni in da s tem Maja Kocjan zavaja

     • macon

      Ne rabiš reke ljudi, da se posameznik počuti ogroženega, ko mu jih sredi noči par pride na dom. Na koncu gre za naše osebne občutke, ker domačini ne vedo, kako se bodo tujci obnašali. Tudi migranti so napsihirani zaradi naporov na poti in vsega sranja pa jim lahko poči film in kaj lahko potem naredi samska stara ženska? Kaj lahko naredi kdorkoli proti petim, če recimo postanejo nasilni? Tudi v Beli krajini je polno razdrobljene poselitve, migranti verjetno ne gredo na sredo vasi ampak k osamljeni hiši.

     • Simon Novak

      To imaš prav, jaz sem samo izpostavil dejstvo, da ne drži njena izjava, da se v Beli Krajini valijo REKE beguncev…ogrožen pa se lahko počutiš že od enega, ne rabi jih biti pet ali več

     • macon

      Ja, ne valijo se reke ljudi, ampak so se točno tri leta nazaj. Jaz se od malo posameznikov počutim ogroženega, od petih bi se pa sigurno.

     • Simon Novak

      Ja, to pa drži, da so se TAKRAT valile reke beguncev

     • Kapodistrias

      Da pa se od Kladuše sem proti zahodu vali reka migrantov (ne beguncev!), je pa prekleto res. Pa še policaje, brate po veri, napadajo s kamni. Evropa, zbudi se!

     • Simon Novak

      To pa je verjetno res, a se ne vali, ampak trenutno par mesecev ne bodo šli nikamor. Ko pa bo konec zime, pa vprašanje, kaj bo

     • SIMON ROZIC

      Pojdi na obrežje Kolpe in čakaj, da te vsak migrantek posebej
      poboža po ritki.!…

     • Simon Novak

      Ni zdravila za primitivizem

     • stajerc5

      O ja, je zdravilo, pa se kaksno! Vsak dan preberi Mladino od zacetka do konca, potem od prejsnjega tedna, pa se eno nazaj, pa spet novo… in vidis, nikdar vec ne bos cutil v zivljenju nobenega primitivizma. Si me razumel?

     • Simon Novak

      Ne govorim jezik primtivcev, sorry

     • SIMON ROZIC

      …potem naj ti pa sam Bog pomaga , če zate ni zdravila!

     • Simon Novak

      Boga ni

     • Kapodistrias

      Nietsche: ” … ker smo ga ubili!”

     • Valter BraniSlav

      Pravijo da po 100 na teden
      Simon, za koliko prebeznikov skrbis ti, veliki “humanist”?

     • Simon Novak

      100 na teden je REKA beguncec???

     • Valter BraniSlav

      Si jih zelis vec?
      Vzemi si jih na tvoj dom in jih pedenaj.

     • Simon Novak

      Ne želim si jih več, samo odgovarjam na to, kar trdi članek in pravim, da ni res

     • Valter BraniSlav

      Preidi od besed k dejanjem in si migrante odpelji na tvoj lasten dom. Koliko jih ze imas doma?

     • Simon Novak

      Če bi prišel ti, 1

   • Nšo-či

    Premikajo se v skupinah in ne posamezno. Organizirano :) Mi jih pa neorganizirano lovimo.

    • Simon Novak

     Verjamem, samo če nekdo govori o REKI beguncev, si jaz to predstavljam stotine oz. tisoče beguncev in tega trenutno tam ni

     • Nšo-či

      Vseeno je, kaj si ti predstavljaš, ker ne živiš tam. Pomembno je, kaj belokranjce moti. Oni se bodo našli v Majinih besedah. Če se bodo ti ljudje polni upanja in vajeni trdega življenja postavili na njeno stran, potem je situacija hujša kot si jo mi predstavljamo.

     • Simon Novak

      Tebi je vseeno, meni pa ne

     • Nšo-či

      Se ti ne zdi logično, da je meni vseeno kaj si ti misliš o problemih, ki jih ne zmoreš občutiti iz daljave razen tega si slab poznavalec razmer, ker so tvoji komentarji bolj čustveni kot vsebinski?

     • Simon Novak

      Zdi se mi logično, ne zdi pa se mi logično, ne zdi pa se mi logično, da braniš izjavo o REKI beguncev, čeprav veš, da ni resnična

     • Nšo-či

      Tega pa ne vem. Ker ne hodijo mimo moje hiše, jih ne občutim. Preprosto jih je preveč in ne gre samo za val. Verjamem, da zaradi številčnosti lahko spremenijo našo kulturo. Mladi fantje so potencial, ki je ključen za spremembe v njihovih deželah. Ljudem bi morali pomagati in jih obrniti nazaj domov, v dežele kjer se počutijo prijetno in kjer so ostali ljudje, ki jih imajo radi. To kar počne Levica je sebično.

     • Simon Novak

      Veš, veš

     • Hun

      “Ljudem bi morali pomagat i jih obrniti nazaj domov…”
      Sj loh komot napises policaje in ograjo na mejo in sporocilo v njihovem jeziku ” ni vztops”

      Neki ti ne pristoji toplina besed

     • Nšo-či

      Je vsaka beseda provokacija ali le posamezne? Ti je dolgčas? Jst nisem ta prav material za pregovarjat. Dolgočasno se mi je dobrikat,

     • Hun

      Kaj se dobrikas desnicarka potem za migrante, ce ti je dolgocasna.
      Provokacija je vse ja. briga mene kaksn material si.
      Pravim kaj glumis brez veze, ce ti ne sede.

     • Nšo-či

      Procesno razmišljanje ti gre težko od rok. Besede si neprestano nasprotujejo in ne tvorijo vsebine. Vsak izmed nas ustvarja svoj svet. Takega kot si želi. Tudi te misli na portalu ga gradijo. Kljub temu, da jih brišeš. Ker so tebi lastne in predstavljajo tvojo bit.

     • Hun

      Loh ti jst ustvarm nov svet. Da prebolis tistega starega, ki ga ni več. Vsebino bos zacutla med nogam, bit se ti bo pa porodila.

     • SIMON ROZIC

      Dragi, neumni Simon, za uboge Slovence je že “potoček”
      migrantov reka brez povratka ! ….

     • Simon Novak

      Torej, če napišem nekaj proti temu, kar je Kocjan Maja (pa niti slučajno je ne poznam ali da bi imel kaj proti njej) izjavila, in to je izpostavila kot dejstvo, da se v Beli Krajini valijo REKE beguncev in jaz pač izpostavim, da to ni res, ker res ni res, sem neumen, ker sem povedal resnico…

  • VERRZIFIKATOR

   Martinca Odkazek

   VAJOLETA MOTIČ

   Se po tuje pravi Vajoleta,
   nekaj je v imenu tem resnično,
   kar z osebo vezano dotično
   je, brezglavo večno ki opleta.

   Vaje dela v slogu brez primere,
   leta le po suhem in po vodi,
   nekaj v nje uborni je usodi,
   vodijo očitno jo zamere.

   Vsem zameri, takšna da ostaja,
   z vajami da ni in ni napredka,
   vedno ista tužna pripovedka,
   le še bolj da žalostna postaja.

   Vajoleto prav očitno moti,
   vse, kar se okoli nje dogaja,
   ne pomaga terapevtska vaja,
   vsakič znova bes se je poloti.

   Promovira sama se kot žrtev,
   želja biti emigrant je vroča,
   ta resnica moti jo pekoča,
   da njen imidž ohlajen je, mrtev.

   Reva v svojem svetu je ujeta,
   svetu motenj in halucinacij,
   svetu miselnih zgolj akrobacij,
   nomen omen: Motič Vajoleta.

 • Republic Commando

  Gospa “poslance na minimalce” uživa v polni poslanski plači v prestolnici, zraven se pa trudi z uvajanjem ekosocializma, zato nima časa in ne volje, da bi se seznanila z razmerami v BK.

 • Valter BraniSlav

  Narediti aplikacijo za muslimanske prebeznike z GPS om in domacimi naslovi Fajonke, Tomicke in ostalih levakov da bodo ilegalci vedeli kje lahko zastonj spijo, jejo in fukajo.

  • Republic Commando

   Tako je, naj vedo kdo jih je povabil in podpiral.

  • Simon Novak

   Ni zdravila za primitivizem

   • Valter BraniSlav

    Daj svoj naslov. To jih dobis prvi.

    • Simon Novak

     Tvoj komentar potrjuje, kar sem napisal

     • Valter BraniSlav

      Potrjuje mojo pragmaticnost.
      Vzemi si jih na lasten dom in skrbi za njih z lastnim denarjem. Vsi ti bomo cestitali.

     • Simon Novak

      Ne pragmatičnosti, brez skrbi

   • SIMON ROZIC

    …potem ti pa žal ni pomoči!

    • Simon Novak

     Tvoj komentar potrjuje, kar sem napisal.

 • Olga2345

  Bomo morali zavihati rokave in levičarsko svojat (po Trčku) odpeljati
  v Belo krajino, pa naj tam živijo! Plače pa po Violetino: na minimalce, da bodo delili usodo in vsakdan slovenskih državljanov in davkoplačevalcev!

 • SLO84
  • Hun

   in kaj dodezes s to peticijo

 • Olga2345

  Levičarsko svojat (po Trčku) bo treba ovaditi
  -zaradi podpiranja trgovine z ljudmi, saj se tega poslužujejo “človekoljubne” organizacije, financirane od Sorosa, z blagoslovom levičarsje vlade in blagoslovom rdeče šlemarce, ki je pritiskala na policijo,
  -zaradi ogrožanja slovenskih državljanov, saj je meja nezaščitena,
  -zaradi kršenja Schengenske meje,
  -zaradi kršenja ustave in zakonov, saj gre za NEZAKONITE migrante,
  – ZLORABO AZILNE zakonodaje,
  -krajo davkoplačevalskega denarja za nezakonite migrante in njihovo oskrbo!

 • Van Der Waals

  Vedno se najde LEVI FAŠIST ki nam hoče moralizirat hkrati pa ljubi pedre in lzbače… eden izmed mnogih Simon Novak

  • Simon Novak

   Ni zdravila za primitivizem

   • Republic Commando

    Tu se pa strinjam s teboj, enostavno ti ni pomoči.

 • Bandit123

  Ženske spijo pri sosedu, ko moža ni doma. Ko cigani strašijo okoli bajt, pa jih čakajo doma. Vsi skupaj malo pretiravajo. Migranti najbolj ogrožajo Grosa.

 • dob

  Levica je BABY GANG!
  Drugje takšne dajo v zapor, pri nas gredo v parlament!

  • Aresnica

   Kar je res, je res.
   _______________
   Lep pozdrav

 • Lisjak

  Če ne pridejo sami jih pa uvozimo.Zadnja takšna pošiljka je prišla 10.oktobra iz Turčije in so jih naselili v Velenje.V skupini je bilo 34 Sircev od tega 13 odraslih in 21 otrok,od tega 15 moških in 19 žensk.

  • Janez

   Kakšen “matematik” si pa ti teliček

   • Lisjak

    Se pardoniram!

  • Slovenka

   Bruh.

 • ZatonMesecnikov

  Sedajle je Tarča na RTV, pa iščemo rešitve, vsi skupaj, kako poskrbeti za pomoči potrebne, pa kako pred zimo jih spraviti v Slovenijo ali zahodno Europo, kjer bodo prosili za azil. Kako rešiti to humanitarno dejanje. Našli so neko žensko med njimi, ki se je valjala po tleh, okoli so pa mladci vabili z roko kameram, naj pridejo bližje. Pa arhivski posnetek so izbrskali, ko ženska hodi in trije otroci za njo.

  takole bom dejal, na posnetku so fini fantje, čisto ok. Prepoznal sem pakistanski dialekt angleščine, pa indijskega.

  Vseh nekaj tisoč tam okoli Kladuše, hipotetično vzame Slovenija. Ok. Vsi zadovoljni. Violeta slavi, ploska z rokami in s pičko (ker drugače je ne more rekreirati). Pa kaj prileti vanjo, saj so fantje relativno neizbirčni.

  A kaj, ko bo čez 14 dni novih nekaj tisoč tam, ker se bo zvedelo, da jih je predhodne Slovenija vzela. Ok, ker imamo neokomunistično oblast, bo slovenija vzela še naslednjih nekaj tisoč. Pa potem čez 14 dni spet.

  poslušajte, kaj vam ni jasno, da je tega 2-4 milijarde, ki bi radi v Slovenijo in Zahodno Europo? Kaj je res to težko razumeti ali kaj?

 • Slovenec 33

  Slovenija je okupirana država, kjer vladajo okupatorji in izdajalci slovenskega naroda, ki imajo samo en cilj narediti pojem Slovenija geografski, brez Slovencev.

  Morda bo ostal kakšen slovencelj, ki bi rad bil Slovenec, pa ne more postati, ker ne doume slovenske duše.
  Vse ostalo pa bodo stari okupatorji, veleizdajalci slovenskega naroda in novi okupatorji, ki jih sedaj uvažajo, finančno podpirajo z vsotami, ki so več kot 4 krat večje od pokojnine, ki jo dobi Slovenec za 40 let dela in plačevanja prispevkov, davkov, samoprispevkov in ostalih dajatev, ki so omogočile, da se je ta zajedalska golazen razmnožila preko vseh meja.
  Zato so vladajoči proti znižanju davkov, so za draženje goriv in uvajanje novih davkov, izterjavo z rubežem tistih, ki ne zmorejo plačevati stanarin in drugih položnic, ter ščitenje prvorazrednih z milijonskimi dolgovi.

  • Slovenec

   Točno tako.

  • Hun

   Jannsa in ozji krog bo mel dobro pokojnino na racun tvojega volilnega glasu. Naredu pa do zdj ni se nc.

 • Slovenka

  Ravnokar gledam Tarčo in ‘občudujem’ sluzave humanitarce. Kdaj bo folku kipnilo in bo humanitarce z brco v rit poslal čez mejo v Bosno?

  • Slovenka

   Poslušajte, tako so sluzavi, da tega več ne zdržim. Prekleti vampirji, ki se hranijo s slovensko krvjo. Kako dolgo še?

   • samotoje

    Do volitev.

    • Slovenka

     Na katere bo morala biti desnica vrhunsko pripravljena, da bo dobila prepričljivo večino, da bo lahko sestavila čisto desno vlado brez nečistih primesi. Kar pa bo težko, ker bo globoka država stalno pošiljala v boj razne Sušnike, Ljudmile, patre Cestnike, Čuše, Vere Ban, Virante in kar je še takih draguljev med ‘desnico’,
     da bi preprečila zmago desnice.

     • samotoje

      Seveda bo, ampak to vemo in na to bo treba odgovoriti z najmanj za nekaj stopenj višjim nivojem: Tomčevo, Zverom, Cukjatijem, Juhantom, Šulinovo, itd.

     • Slovenka

      Komentarji na Domovini in Časniku mi dajejo upanje, prvič je vedno več takih, ki nasprotujejo hinavskim zapisom Sušnikovega kova in pozivom, naj SDS zamenja Janšo, so tudi veliko bolj kulturni kot to, kar cveti na Novi24tv. Ni grobosti,ni prostaštva, če se ne strinjajo, znajo to mirno povedati. Kdaj bo Nova24tv dosegla takšno raven?

     • večni srb

      Ko je nihče več ne bo bral.

     • Slovenka

      Na to boš še dolgo čakal.

     • samotoje

      Tokrat govorim le zase- ne odgovarjam raznim poniglavim trolom, ignoriram vse agresivne, pritlehne izpade in počnem to, čemur je prostor pod članki namenjen- komentiram. In to takrat, ko se mi zdi vredno. Morda se bo pa kdo vendarle nalezel.

     • Slovenka

      Trolarije imaš na Novi res kot toče. Meni neprestano teži osebek, ki sliši na ime Hun. Vztrajno ga blokiram, ampak se pojavi znova in znova. Nadležnost je očitno večna.

     • Kapodistrias

      Ko bo uvedla komentiranje s polnim imenom in priimkom!

     • Slovenka

      Tudi na Domovini in Časniku imaš vzdevke, pa je stanje čisto drugačno.

     • Kapodistrias

      Drži, vendar sem prepričan, da bi na vseh forumih s tem zvišali raven komuniciranja.

     • Hun

      Ti si zadnja, ki sebe lahko oklices za katolicanko.
      Necistih primesi. Kaksni sterilni izrazi se ti porajajo v glav. Ti nis topla zenska. Ti si zenska ki ne merka otrok oz. vnukov z pristno ljubeznijo. Tud delezna nis bila od matere pristne ljubezni. Poslusna SDSovka hladnega karakterja.

     • Hun

      Globoka drzava posilja v boj.
      Ves kaksna bo lekcija zate. Ko te bodo cez cas brcnil vm iz stranke in bodo drugi pisal da te je globoka drzava nastavila kot krtico. Ti bos vedla da temu ni tako. Zivlenje ti enako lekcijo namem kot jo ocitas drugim.

     • večni srb

      Volite župane SDS namesto županov SLS.

     • Slovenka

      Desnica naj na lokalnih volitvah nastopa s skupnimi kandidati. Če v neki občini SLS-ovskemu kandidatu dobro kaže, je pametno, da ga podprejo vse desne stranke. Če kje drugje dobro kaže SDS-ovcu, naj vse desne stranke volijo njega. Če kje najbolje kaže kandidatu NSl, naj ga podpre vsa tamkajšnja desnica. Vsi za enega, eden za vse.

  • Republic Commando

   So imeli kar probleme . Enkrat migranti, drugič prebežniki, niso se mogli odločit lol

   • Slovenka

    Gnoj ostane gnoj, četudi mu rečeš vrtnica.

  • Mimoidoči

   Ko bo zadosti hudo tudi pri nas. Humanitarci se ne znajo ničesar naučit iz Švedskega, Francoskega, Angleškega, Nizozemskega primera, itd. Itak so pa plačani izdajalci.

   P.S.: zakaj mora vedno biti hudo, da ti ti bedaki kaj dojamejo? Zakaj ne dojamejo prej? Verjetno zato, ker so bedaki. Visoko izobraženi, a še vedno bedaki.

   • Kapodistrias

    In dobro podprti najprej s Sorosovim denarjem, potem pa še našim davkoplačevalskim. Levičarjem je cilj uničiti družino, narod in Boga – da lahko brezmejno vladajo.

 • RATATA

  Kursadžijska tomićka lahko sprejme deset odraslih migrantov v svojo češpljo, devetdeset pa v stanovanje.
  Ko jih prvi dan deset iz češplje pocrka, se jih pokoplje in vanjo naseli deset iz stanocanja, novih deset pa v stanovanje.
  In tako do julija, ko si jo bo šla na trakejt luftat.
  Do takrat je 240 dni × 10 = 2400. Simpl.
  Takih kot je tomička je še par sto v mirovnem inštitutu, umanoteri, slovenski filantropiji in v podobnih združenjih prfukjencev.

 • garfi

  L-uftarka je Zmešana Kura

 • Slovenka

  Poglejte to hudobno bitje in njen hudoben nasmeh, ko pomaga uničevati Slovenijo.

  • WISKY 1000

   fujonka,ciganka,levaki delujejo proti Sloveniji.

 • Slovenec

  Tomičeva kot potomka Srbov (Vlahov) v Beli krajini je izrazito projugoslovansko
  oziroma antislovensko in levičarsko
  usmerjena.

  • Hun

   Se prav ce se res problem brez migrantov v Slo. So nasledni na tapet za sovrazt jugovici, cigani, …

   • Mimoidoči

    Hun, če ti “jugovici” odkrito delujejo proti Slovencem, kako bi se ti počutil, če bi bil Slovenec? A mi rovarimo dol po Hrvaški, Bosni in Srbiji? A mi hočemo prevzet Hrvaško, Srbijo in Bosno? A mi vsiljujemo Slovenski jezik Albancem v Albaniji, Srbom v Srbiji, Bosancem v Bosni, Hrvatom v Hrvaški, itd.? Puste že enkrat Slovenijo Slovencem, pohlepneži in se držte svoje zemlje. Vsi “jugovici”, ki pa spoštujejo nas Slovence in se strinjajo, da Slovenija pripada Slovencem in da “na Slovenskem smo mi gospodar” so pa tukaj dobrodošli. Vsi ostali izdajalci in okupatorji pa naj raje gredo nazaj od koder so prišli.

    • večni srb

     Torej meniš, da je 40.000 hrvatov, bosancev in albancev, ki se vsako leto selijo v Slovenijo in delajo na črno za naše propadle gradbince, odločno preveč?

    • Hun

     Zame jugovici niso nikol siptarji in Albanci, ker je to povsem svoj narod po genetik in nima nc skupnega s Srbi, Makedonci, Hrvati in Crnogorci. Ze tu meces vse v isti kos. Ko se gre za Srbe mate jansarji rajs siptarje,ker mate do Srbov na tem portalu, vecina sovrazn odnos.

     Moja mati je avtohtona Slovenka, oce pa Makedonc, tka da jst spadam v enako kategorijo kot ti z drzavljanstvom po krvi.
     Pa itak se ne bos strinjal ker po tvoje bom spet mn vredn ker nimam oba starsa Slovenca.
     Zdj pa tkole..tvoja utvara da teb Slovenija pripada je jalov privilegij, ker v Ustavi RS avtohton Slovenc nima vec pravic kot drzavljan priseljenc. Tko da to vase zaljenje drzavljanov priseljenih starsev, da vm kradejo zemljo in pisanje trenirkarji, srbi, bosanci….k ga berem vsak dan gor sploh ko je govora o zupanskih volutvah da je Lublana balkanska greznica. Kaj naj si mislim drugega. Noben drzavljan RS se ne bo podrejal avtohtonim Slovencem, kot je vasa intimna zelja. Veckrat berem tu gor da bi moral met domoljubi vec pravic tud od levicarjev ceprav so avtohton Slovenc.
     Zber te ze enkrat jajca janseviki pa spucejte balkansko greznico.
     Ves kaj boste spucal lahko glavce od kurcev. Domoljubi razen Siskotove garde ste gobcaci prek tipkovnice. Jasno brate mili

 • sodnikisozločinci

  Pod sliko:
  “Tomićeva je poslanka Levice v državnem zboru. Novo24TV pa krivi za padec njene priljubljenosti v javnosti. ”

  Dajte no, taka bejba da ni priljubljena v javnosti, jaz jo imam po svoje prav rad, njena edina napaka je, da hodi po napačni strani Meseca.

  • WISKY 1000

   JAZ JI PRIVOŠČIM DUCAT MIGRANTOV

  • WISKY 1000

   v Venezueli se je ciganka nafutrala za tri venezuelce.

  • PORK Amashina

   Bejba v stilu Adams family.Ampak original Adams je bila res bejba tole pa ni nič lepo.Čarovnica pač.

   • sodnikisozločinci

    Zakurili je pa vseeno ne bomo, tudi če je čarovnica, raje ji kupim metlo, da na njej odleti v Venezuelo.

    • Mimoidoči

     :D

 • skorpijon93

  na Češkem ni muslimanov oz zanemarljivo majhen delež , ni odprtih meja, nimajo evra, so pameten narod daleč daleč pred Slovenijo, kjer smo priča vse večjemu begu možganov, letno se izseli preko 8-9.000 državljanov, trend je prisoten že 6. leto, vse od leta 2012 naprej, levičarji pa v tem vidijo priložnost , da uvažajo bosance,srbe, albance in tako uničujejo državo- zamenjujejo prebivalstvo !

  • Hun

   kolk cehov migrira v EU?

   • Mimoidoči

    Kolk čehov je potencialnih džihadistov?

    • Hun

     Teb ni jasno, ker je blo govora v konentarju da Slovenci zapuscajo Slovenijo. Zato sm napisal kolk Cehov migrira(letno) v EU.

     Sam custvva so te da ti meglijo razum nit komentarja ne vzkladis pravilno in zacnes pametvat v tri krasne

     • skorpijon93

      dragi moji ; češka nima težav z izseljevanjem kakor Slovenija, poglejte malo trende ! 10,6 milijonska Češka ima skupaj v Avstriji in Nemčiji okoli 80.000 svojih državljanov živečih in zaposlenih, zračunajte sami kako veliko in problematično je to, medtem ko je v Sloveniji trend da se izseli med 8-9.000 državljanov letno v zadnih 6 letih

 • cosmosjasnovidec

  Če bi bilo po moje bi takim grdosinjam kot je tale čefutarska spaka “tomićka” določil zakonsko obvezno nošjo muslimanskega nikaba,da ne bi z takimi spačenimi ksihti strašili otrok na ulicah.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Vera

  Je ta Bosanka že eni Hrvatici vrnila denar , ki ji ga dolguje ? Sodniki najbrž verjamejo Violeti, kot ona verjame , da so otroci in starši v Sloveniji varni . Toda niso nikjer v nobenem kraju več . A jih mogoče čaka doma , toda k njej nobeden noče ? Škoda,saj bi potem imeli mir pred njo . Upam .

 • xtc

  Violeto naj Trump na mejo postavi,pa bo horda Honduraščanov po Rt u Horn izkal,kako od tam veslajo na Antarktiko od šoka.

 • Slehernik

  Lahko njej k se zaveda, da tud muzloti niso tako potrebni, da bi ta leftardski sex simbol porivali

 • Slovenka

  Belokranjci, 18. 11. 2018 ste vi na potezi. Ne zamočite.

 • Mimoidoči

  Živi v kakšni kaviar soseski in kaviar hiši, daleč stran od “multikulturnosti”, kot vsi hinavci, ki zagovarjajo multikulti.

 • Hun

  Kaksna seja je pa bla.Strokovna sigurno ne. SDSovka je veckrat omenila to levicarko kot podala strokovno, vsebinsko, dejansko stanje.
  Sejo zlorabljate za politicni spin. Zato vs davkoplacevalci placujejo, da mora vsaka strokovnaa seja izpadt k da ste nnedorasli otroc v peskovniku, ki si pesek mece v oci.
  Zdj slika levicarke, vrzena kost za glodanje tropu lacnih desnicarskh brezzobih psov.
  Jansa kot da je psiholoski guru k tocno ve kaj na ker gumb pritisne, da bo pod clankom, polna greznica, posranih komentarjev.

  • Kapodistrias

   Kretensko nakladanje! Grims je izjemno natančno in strokovno pojasnil problematično situacijo. Levičarji uničujejo Evropo, slovesnki levičarji uničujejo Slovenijo. Pošteni Slovenci, zbudimo se že in to preprečimo. Skrajni čas je za to.

   • Hun

    Posteni Slovenci zbudi mo se.
    Ja kdo te pa slis teslo zmesano.
    Grims loh trobezla kokr hoce. Migrante bo pa moral vsak sorejet doloceno stevilo tud ce bi populist Jansa vladal. Tud Orban jih sorejema, ce ne pa EU subvencij be tala pipco zapre. Kje bos pa pokijnino dobu, ce ti Merklca neb dinarackov posodila. Lapanje je eno resnica v zakulisju je pa drugo.
    Kmer brez njive ti si pljunek v morju kot cela Slovenija, ki jo noben resno ne jemle

   • Hun

    izjemno natancno strokovno da jih bo letos 500000 preckal Slovenijo
    sami strokovnjaki ti strankarji ceu zivlene na drzavnih seskih pa sejejo sovrastvo

 • PORK Amashina

  Živi na najlepšem planetu tko ko Zokić v najljepšem mejstu.Za takele šarlatane je tako vse nejlepše,

 • večni srb

  Pojdimo lepo po vrsti…
  Zakaj nihče od muslimanskih migrantov noče ostati v Sloveniji?

  • Mimoidoči

   Je rekla ona “humanitarka” v roza reklc oblečena v Tarči, da jim moramo zagotoviti pogoje, da se bodo lažje integrirali, kar v prevodu pomeni, da jih moramo še bolj podmazat z evrčki, da bodo tukaj ostali. Mah te humanitarne babe naivne, ne vedo kaj prihaja. Sicer pa boli jih, samo da so tudi one podmazane z evrčki.

   • večni srb

    Verjetno je mislila na hrvate, bosance in albance, ki se selijo v domove deložiranih tretjerazrednih slovencev. Ker oni ubogajo kar se jim reče.

    • Mimoidoči

     Ja, še to. Slovenija je mala juga, pravjo jugonostagiki tipa Tomić. Samo žabi ni jasno, da bo potem ta mala juga isto končala kot velika juga. Eni debili se žal nikoli nič ne naučijo.

     • večni srb

      Hrvati hočejo pri nas več hrvaške, za klerotalibane, je edina normalna država ustaška.

     • Mimoidoči

      Hrvati, Bosanci, Albanci in tudi tvoji Srbi.

      Drugače pa jaz nimam proti nobenemu tujcu iz Balkana nič, če je spoštljiv do Slovencev in nas ne poizkuša nadvladati, kar pa vemo, da vsi našteti stezajo kremplje po nas že zadnjih 100 let, s pomočjo naših notranjih izdajalcev. Nimam nič proti Jankoviću recimo zato, ker je Srb, ampak zato, ker je baraba. Še Slovenske zastave noče obesit na LJ grad in potem se čudi, da ga ljudje pošiljajo nazaj v Srbijo. In namesto, da bi obesil zastavo na LJ grad in se poizkusil priljubiti domačinom, on trmasto še bolj maščevalno kljubuje in nas ima za norca. Da bi mi to počeli v Beogradu na kalamegdanu al kaj že mate dol, bi nas Srbi že zdavnaj brcnili iz Srbije. Slovenci smo prijazni in potrpežljivi, kar tujci izkoriščajo kot našo šibkost. Ko bo pa zadost hudo bo pa tudi Slovencem prekipelo.

     • Slovenka

      Dodaj še to, da hoče Ljubljančane spraviti ob čisto, pitno vodo. Ta človek je poosebljeno zlo.

     • Mimoidoči

      Vse države bi morale sprejet takšno ustavo kot so jo Judi pod Netanjahujem pred kratkim. Za komuniste, ki hočejo vse pomešati in uničiti narode, je to nočna mora. Srbija Srbom, Hrvaška Hrvatom, Bosna Bosancem, Albanija Albancem in Slovenija Slovencem in nikomer drugemu. Vsi našteti so tukaj dobrodošli (v omejenem številu seveda), če se strinjajo, da živijo pod Slovensko oblastjo in nas ne poizkušajo nadvladati in živijo tu pošteno in v miru in se seveda asimilirajo (naučijo Slovenski jezik in ne mi njihovega kot na Jesenicah). Pa tudi, če je kakšen -ić župan ali karkoli, me ne moti, samo da dela v korist Slovenije in Slovencev in ni baraba. V tem času je to izgleda utopija.

  • mona lisa

   O pa hočejo saj jim je lepše kot marsikaterem slovenskem državljanu.

 • večni srb

  Podpiram Grimsa pri militarizaciji meje s Hrvaško, najprej je treba poslati policijo v nuklearko.

 • PORK Amashina

  V katerem svetu pa živi?Najboljše za vse bi bilo če bi živela na drugem planetu od sonca.Skupaj z vso svojo šarlatansko bando.

 • večni srb

  Glas proti migrantom je glas proti sodelovanju pri masovnih zločinih proti človeštvu zveze Nato.

 • večni srb

  Srečo imamo, da nam hočejo migrante nažokati hrvati, ki jih je samo dvakrat več kot nas, če bi migranti vdirali čez Sloveniji preko Italije, bi morali biti tiho kot pičkice, ker jih je 35 krat več.

  • Aton

   Prvi korak. Pomemben je tisti drugi – srbski migranti.

 • Morala

  Zakaj se sprenevedajo, skrivajo in zavajajo, da pojenjajo ilegalni prehodi v SLO?
  Na meji med Bosno in Hrvaško je kar napeto…migranti zahtevajo odprtje meje kot da je to njihova pravica…z silo in napadalnostjo ne bodo nikamor prišli..zlorabljajo svoje otroke in jih s transparenti pošiljajo v prve vrste…no, bomo videli kako bo Hrvaška ubranila zunanje meje Schengna…

  • Kapodistrias

   Če bo primorana, tudi z orožjem. Sovražni govor?

 • Gr Enze

  KURBA

  • Simon Novak

   Me veseli, jaz pa sem Simon

   • Gr Enze

    A SE SI LE ZBUDIL SIMON BEDAK ?

    • Gr Enze

     Vzemi tablete pa nazaj spat

    • Simon Novak

     Ja, danes sem imel 5 ur stalne pripravljenosti, dodatnih 200 eurčkov ne škodi, zahojenec

 • Andrej

  Tale Violeta Tomić me malo spominja na

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Marija_Antoaneta

  Antoaneti secer pripisujejo razna bistroumja, Violeta jih pa v živo ustvarja. Zveze z realnostjo pa nimata ne ena ne druga.Tudi Violeta bo nizko padla in padec bo trd.

 • Ivan Friderik Novak

  Ja, Gebls. . .

 • Van Der Waals

  POSLANCE NA MINIMALNE PLAČE… al kako gre že ta njen rek?

  IZVOZ JE AHILOVA PETA. aja to je pa njen kolega.

  • FRANC3

   Komunisti Levice nas bodo pripeljali na novo Venezuele, če jih Slovenci ne bomo ustavili na naslednjih volitvah. Do takrat bodo pa srali, kot se jim bo zdelo, saj imajo mandat 10% volivcev, Serpentinška pa imajo v šahu.

   • Simon Novak

    Franček, o Venezueli trobite že pol leta, pa še ni nič

   • Slovenec

    Natanko tako.

  • Simon Novak

   Tudi SĐS-ove poslance?

 • skorpijon93

  Češka je daleč daleč pred slovenijo, tako nizko smo padli, omenjena stranka levica odganja podjetnike,državljane, v Sloveniji smo priča vse večjemu begu možganov ki se izseljujejo, na Češkem ravno nassprotno od osamosvojitve odprti kar se da za tuj kapital, kapitalist ni osovražen, imajo zgodno davčno zakonodajo, od plače jim ostane VEČ ! imajo najnižji delež revščine med evropskimi državami, muslimanov nimajo, evra nimajo , so nizko zadolžena država ! KAJ PA SLOVENIJA ? kam tonemo zadnjih 9-10 let ???

  • Janez

   Iz prve roke vam lahko povem,da moj sin,ki je gluhonem in živi na Slovaškem in tam dela že deset,oziroma enajsto leto in dobiva od (po naše) SPIZ-a 200 eurov invalidnine in 1200 eurov plače.Tu v Sloveniji pa je delal 12 .polnih let,pa mu ni priznana nikakršna invalidnina.NIČ.Koga boš potem hvalil,Slovaško,ali te naše “preklete komuniste,ki so nas oropali za štiri generacije naprej,pa še kar ne nehajo.Še kar kradejo .

   • Simon Novak

    Iz druge roke, Janezek

  • Simon Novak

   Koliko podjetnikov pa je že šlo?

 • skorpijon93

  javni dolg republike Češke 34 % BDPJA,
  javni dolg republike Slovenije 73,6 % BDP ,
  javni dolg republike Slovaške slabih 52 % BDPJA ( podatkih za leto 2017 )
  Kjer je slabše presodite sami !

  • FRANC3

   To je jasno vsem normalnim, samo Slo politikom ne.

   • Simon Novak

    Potem tebi ni nič jasno, Franček

  • Simon Novak

   O čem govoriš?

 • Kapodistrias

  Minister Poklukar pove, da je slovensko mejo letos nezakonito prestopilo 6758 migrantov in da policija obvladuje situacijo. Razumi, kdor more! Če bi obvladovala, niti eden ne bi smel nezakonito prestopiti meje. Niti eden!

  • Hun

   Direktiva EU je taka. Pa tud ce bi Jansa vladal bi bilo enako. Sj na Hrvaskem tu desnica vlada pa sprejemajo azilante. EU pipco zapre pa politiki vedo da gre Slo v bankrot

   • Jože Kovač

    Bolje v bankrot, kot v šarijo !!

    • Hun

     verjetno si mislil šerijat

    • Hun

     tis ze tko bankrot v pamet

  • FRANC3

   Slo policisti imajo mandat samo preštevati migrante in nič več.

   • Simon Novak

    Kako pa to veš, Franček?

  • Simon Novak

   Preveč gledaš znanstveno fantastiko

  • Slovenec

   Točno.

 • rebula7

  LEVA STRAN MOGOCNE SILE ZLA .AMPAK OBSTAJA TUDI DOBRA STRAN DA JIM LJUDJE VEC NE VERJAMEJO .HVALA VSEM KI IGNORIRATE TO ZLO .

  • FRANC3

   To je res, ampak na volitvah so dobili 10%, kar pa je žalostna slika. Zaradi takega rezultata so jim zrasla krila in serjejo po celi Sloveniji. Namesto da bi jih pospravili na smetišče zgodovine, jim Slovenci namenjamo solidne rezultate. Sami smo si krivi, ker nam natikajo vrv komunizma okoli vratu.

   • Simon Novak

    Franček, ti verjetno res čutiš vrv okoli vratu, a to je vrv zahojenosti

 • Common Sense

  Nedo*ebanost ustvarja hude nevroze. Vedno in povsod.