Na reforme in razvoj lahko pozabite: Državna sekretarka Dominika Švarc Pipan bi nas rada spravila kar pred leto 1991!

Dominika Švarc Pipan (Foto: Facebook)

Že na daleč je vidno, da stranka SD ni podobna drugim evropskim socialdemokratskim strankam, pač pa bolj spominja na katero od komunističnih partij, ki smo jih poznali v vzhodnoevropskih državah. Ni naključje, so namreč pravna naslednica Zveze komunistov Slovenije, a še vedno je presenetljivo, da nekateri kar javno priznajo, da delajo na tem, da nas vrnejo pred leto 1991, kot je to storila Dominika Švarc Pipan. To je še posebej zaskrbljujoče, je namreč državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje. Na potrebne reforme ter modernizacijo države lahko pod njihovo vladavino torej kar pozabite, še najslabše pa se pod sekretarko Švarc Pipanovo in ministrico Andrejo Katič piše pravosodju.

Stranka Socialni demokrati, ki je naslednica Zveze komunistov Slovenije in ki jo, čeprav je formalni predsednik stranke Dejan Židan, še vedno v resnici vodi šef globoke države Milan Kučan, v svojem delovanju prav v ničemer ne spominja na sodobno evropsko socialdemokratsko stranko, pač pa na partije, kakršne so imele monopol v vzhodnoevropskih državah pred letom 1991. Zavzemajo se namreč za odpravo svobode govora, zagovarjajo monopol države na področju zdravstva in šolstva ter vseobsežno paradržavo, ki ima pod neposredno kontrolo velik del slovenskega gospodarstva.

Dominika Švarc Pipan kar javno priznala, da v SD delajo na tem, da bi nas vrnili pred leto 1991
In ne preseneča, da nekateri politiki te stranke kar javno priznajo, da bi nas radi vrnili pred leto 1991. Kot izhaja iz korespondence med nekaterimi člani, ki je potekala na Facebooku, je Olga Vodušek v komentarju radikalnemu kolegu Mihi Butari odgovorila: “Miha Butara, sem nekako bila prepričana, da oba misliva o tem. Vesela, da se nisem motila, res je, vsaka stvar ima svojo mejo, priti moramo v čas pred letom 1991.” Kmalu potem se je oglasila tudi Dominika Švarc Pipan, ki je z navdušenjem odgovorila pritrdilno: “Olga Vodušek, delamo, delamo.”

Švarc Pipanova dela na tem, da bi nas vrnila pred leto 1991, kar na poziciji državne sekretarke na ministrstvu za pravosodje
Ob tem je nadvse zaskrbljujoče, da je Švarc Pipanova zaposlena kot državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje, ki ga vodi Andreja Katič. Znano je namreč, da so bile pred letom 1991, v času komunizma, državljanom kršene vse politične in državljanske pravice, kdorkoli si je na glas upal podvomiti o oblasti, je bil poslan na Goli otok, kjer ga je čakalo prisilno delo. Ni jasno, na katero obdobje pred letom 1991 točno so mislili omenjeni sogovorniki, a del obdobja pred 1991 je vključevalo tudi množične medvojne in povojne umore političnih nasprotnikov, še desetletja po drugi svetovni vojni pa so se dogajale tudi likvidacije.

Prizor iz Hude jame. (Foto: STA)

Preden je postala državna sekretarka, delala za odvetniško pisarno, ki je zastopala Radovana Karadžića
Ob tem ni presenečenje, da je, preden je zasedla mesto državne sekretarke, delala v odvetniški pisarni, ki jo je najel vojni zločinec Radovan Karadžić. Na delovnem mestu državne sekretarke se namreč predstavlja kot strokovnjakinja “na področjih mednarodnega humanitarnega prava in človekovih pravic”, zato še posebej preseneča, da naj bi “njena” odvetniška pisarna zastopala vodjo bosanskih Srbov Radovana Karadžića, ki ga je cel svet iskal z mednarodno tiralico, za njegovo aretacijo pa je bila razpisana celo nagrada v višini 5 milijonov dolarjev. Ko so ga končno prijeli, ga je Mednarodno kazensko sodišče obsodilo na 40 let zapora za genocid v Srebrenici in vojne zločine med vojno v Bosni in Hercegovini.

Foto: STA

Rok Krajnc

 • Unikatna

  Kar mraz te spreletava, ko prebereš kakšne neumne ideje imajo…Mnogi izmed njih so takrat prilezli iz plenic, ko niti ne vedo kakšno življenje je bilo pred 91….gremo po poti Kitajske, Rusije itd. Upam, da se to ne bo zgodilo!

  • Slovenec 33

   Ta mraz ima osnovo, ker temelji na okupaciji Slovenije, ki so jo in jo izvajajo okupatorji in veleizdajlci slovenskega naroda združeni v strankah rdečih klerikalcev.
   Rdeči klerikalci pa so ali nasledniki ali pa potomci rdečih verskih blaznežev,
   ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji in
   ki so po koncu vojne s svojo veleizdajo omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel, ko so po slovenski zemlji hodili oboroženi tuji vojaki, govorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali.

   V vseh vejah oblasti so še vedno prisotni ti rdeči klerikalci, ki vsakodnevno onemogočajo napredek Slovenije in omenjene podle birokratke so dokaz tega.

 • mginko

  Živ dokaz dedovanja, današnje življenje pa v krogig propadlega komunizma, ki bi zopet rad oživel.
  In drugorazredni državljani – za boljšo prihodnost z pipanovo naprej. In spite še naprej kot do sedaj 30 let.

  • tomven

   A s pipanovo?

 • Nata

  Same butare !!

 • Stajerka

  …..mafijska posla…..medtem Kućan, mimogrede je njihov zaveznik in idol, v tujini pametuje o politični korektnosti…….nedopustnosti terorja in poseganja v demokratičnost, celo do zgražanja nad državami s političnimi zaporniki……

  …..ma ti še kozlanja niso več vredni……zadnji trzljaji pred koncem……že danes pa vemo kdo jih čaka v drugi dimenziji……

 • JANEZ GUS

  Vse to lepo arhivirat kot dokazni materjal nekega dne na procesu proti rdeči drhali.Da ne bi, nisam znala.,kot včeraj baraba Medija.

  • Stajerka

   …jp, sporočilo poslanke/sodnice Murglov, je še vedno prisotno…….samo US še porihtajo, da bo njihovo, pol bo pa ok…….tega je vedno več, najbolj žalostno je, da tega da sodstvo NI neodvisno, niti ne skrivajo več……zato tudi lopovščine NE skrivajo več, še več, pričeli so tekmovat kdo je bolj predrzen……..

   • JANEZ GUS

    Seveda,zato tudi mi nimamo kaj zgubit.Organizirat in vračat zločincem.

   • JANEZ GUS

    Butasta čefurka je prehitro odprla gobec,kaj namerava US.Ne vem,če se jim bodo zdaj karte v talonu izšle.

    • Stajerka

     …..iz vaših ust, v božja ušesa……

 • Stajerka

  ….KAKO je s pretepeno sodnico????…….ni več pomembno!?…….če so zagnali štalo in obtožili že vse poprek, potem imajo do naroda DOLŽNOST, da zadevo razčistijo JAVNO……

  • JANEZ GUS

   Globoka država je postavila STOP Na začetku so se rdeči signalisti-trubači zajebali.Na vsklajenost.

  • Dragan Krstič

   Katero sodnico? A ti ni še jasno da imata oba, sodnica in njen partner toliko masla na glavi da se to ne bo raziskalo.

  • tomven

   Ni več pomembno, verjetno že odmara na Mauritiusu… za nagrado, ker je bila tiho!

 • antimur

  Ni druge rešitve, kot da se upremo z vsemi rekviziti, za začetek bi pa bilo zelo poučno, če bi razne kučanistične pizdunke in pizdune ohladili, naprimer s trojkami, za vzgled. Morda bodo potem kapirali, da je minila njihova rdečezvezdaška okupatorska era, čeprav sam menim, da se brez vsesplošnega oboroženega upora ne bomo rešili te kučanistične bande.

  • JANEZ GUS

   Vse po njihovih receptih.

 • rubec

  Ta čaplja je že na polovici stolpnice in višja od maximarketa. Zdaj ko se je začela pitat iz državnega močvirja, bo v ljubljani v kratkem najvišji objekt.

  • traktor

   Ubogi tale pipan, rab lift, da pride do jošk.

 • rubec

  Takoj ko pride deževje, ratajo čaplje sila pametne. Ko ni žab so pa tiho.

  • Nšo-či

   Do solz.

 • Olga101

  Švarc Pipanovo v leto 1990 – na Goli otok!

 • Garbage man

  KURBA

  • Rožle

   .. po domače

 • ehnaton

  Je težko verjeti, vsaj kar se Butare tiče, da je v resnici tako zagret za obdobje pred 1991. Mu gre namreč sedaj dosti bolje, kot bi mu šlo takrat. Lahko bi sicer imel lepo službico v državni firmi, ali pa dober položaj v avantgardni partijski strukturi ter cel kup drugih privilegijev. Skoraj gotovo pa ne bi mogel tako nesramno krasti državnega denarja, kot ga je pravkar ukradel preko državne firme Slovenske železnice, kjer je izplačal pjevački zvezdi Wernerju zajetnih 80 tisočakov. In, če kdo misli, da je denar v resnici končal pri bumbarju od pjevača je sam še večji bumbar. Večji del kolača je pristal pri ogabi od človeka Butari, nekaj je šlo za avantgardno Židanovo stranko, še najmanj pa je dobil pjevač. Sedaj se čaka na poročilo o učinkih zapravljenega denarja na povečanje števila potnikov na SŽ. Povečalo pa se je le število opeharjenih davkoplačevalcev, drugega nič.

 • tramal

  Tile nori komunisti nas bodo pripeljali v srednji vek in ne samo trideset let nazaj.

  • JANEZ GUS

   Če jih ne potamanimo.

   • antimur

    Bomo, v nasprotnem raje gagnem.

    • Slovenka

     Jaz tudi.

 • JANEZ GUS

  L91 so si izmislili izraz -REVANŠIZEM-in s tem opletali vse povsod.So že vedeli prasci zakaj.Vadeli so za 700 prikritih morišč in zato ta izraz.Zdaj bo pa RES REVANŠIZEM SVINJE ZLOČINSKE-LOPOVSKE-NESRAMNE.

 • Andrej

  To je pa predsednika CK ZKS tako razveselilo, da lahko Dominika v kratkem pričakuje napredovanje. Plačali bomo tako ali tako mi.

  • JANEZ GUS

   Ne vem,kaj bi Kitarovič rekla,če bi steli skupak.

 • Dragan Krstič

  Vi se sploh ne zavedate kako se ti člani SD žrtvujejo za nas nehvaležneže Kot poskusni zajčki in še posebej zajklje so prostovoljno pristopili k eksperimentu kako se bodo državljani počutili in živeli ko bodo tovariši uresničili svoj davni sen komunističnih nebes; vsakomur po njegovih potrebah.Kot vam je zagotovo znano je vsak eksperiment tveganje in ni veliko oseb v Sloveniji ki bi pristali na to rizičnost.

 • rubec

  Tukaj mora biti v igri več očetov. Da bi samo eden naredil tako štango, se mi zdi res nemogoče ali kot bi rekli v gotski štorkljščini, unmöglich.

  • tohuvabohu

   Jaz pa mislim, da so Nedeljko predolgo nategovali na Prokrustovi postelji.

 • rubec

  Nemec na sliki je zamišljen. Razumljivo. Od žene na drogu mu je ostal samo drog.

 • montyamp

  Treba bo ustvariti pogoje , da bo gošarsko nasledstvo moralo na delo v tujino , ne da pošteni in pametni državljani Slovenije bežijo pred tole CKSKYU povampirjeno bando ideološkega nasledstva partijskih izdajalcev in zločincev , s trebuhom za kruhom .
  Murglosrbski rdeče ciganski fašizem — kurćanizem , ima tako topoglavo nasledstvo , da je njihov zaželen in pričakovan propad še samo vprašanje časa .

  • JANEZ GUS

   Ranjena zver je najbolj nevarna.Bodimo pripravljeni.

 • montyamp

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE

  V SLOVENIJI :

  1. Predno so si spremenili ime v

  —————–SD—————-

  , so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS so začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  SD
  je naslednica ZLSD, prej so bili ZL , združili so se SSS , SZDL , DESUS , ZKS-SPD .
  Predsednik DESUS – a SKOJ-evac LDS pralni stroj .
  SSRNJ – SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA YUGOSLAVIJE
  ZL — SDP STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE
  ZKS — SDP .. ZKJ — ZVEZA KOMUNISTOV YU

  ZKJ —— KOMUNISTIČNA PARTIJA YUGOSLAVIJE
  je mati SD .

  • samotoje

   Meni se ZKS lepše sliši kot SD. Mnogo bolj avtentično.

 • antimur

  Janša, če ne zmoreš več kot samo medlo sporekanje na tviterju, ob takšnem mesarjenju Slovencev kot si dovolijo ti Kučanovi prasci in prasice, se umakni, pa daj prostor človeku, ki se bo odkrito spopadel s to golaznijo. Še malo, pa bom začel dvomiti v tvojo iskrenost, ali si že utrujen od teh večnih napadov nate, ali imaš drugačne načrte, ali si pa kučanistični podrepnik kot Peterle, Bavčar, da ne govorimo o odvratni Novački in zabitemu Toninu, globoko upam, da ne, ker zaenkrat še verjamem vate.

  • Antonius

   Janša se je povsem ustrezno odzval, kolikor je za resnega politika nujno potrebno.
   Nikakor pa se ne sme z opozicijskim plevelom spustiti v javno obračunavanje, ker si tv kanalizacija in levici na uslugo tiskani mediji prav Janševih javnih nastopov in obračunavanj najbolj želijo.
   Pljuvali bi po njem in ga pred javnostjo obrali in ozmerjali z vseh strani. Janša se dobro zaveda, da se pred stampedom Kučanove novinarske golazni nikakor ne more javno braniti.
   Na nas, volivcih je, da spremljamo in se na volitvah po pameti in slabih izkušnjah s preimenovanimi komunisti odločimo.

   • antimur

    Nisem mislil samo na besedno borbo, teh gansterskih in razpuščenih qurčevih kučanistov se to ne prime, mslil sem na način, ki se jih bo trajno prijel.

    • Antonius

     Sposobnemu in poštenemu politiku je *orožje* prepričljiva, vsebinska beseda, Kučanova globoka država ima pa namesto sposobnosti in poštenja plačano razgrajaško drhal.
     Ne glede na to, kakšno demokracijo imamo je edina normalna pot, ki vodi do sprememb na volitvah.
     Verjamem,da prepočasi a vendarle se dogaja in spreminja. SDS, SLS in DOM so stranke, ki nam bodo verjetno že na naslednjih volitvah prinesle spremembo, da ne bo nič več rabila vabiti v koalicijo izsiljevalskih levičarjev.
     Bodite brez skrbi, še bo pestro. Takrat bo treba na hladno postaviti Štrukljev sindikat.

 • montyamp

  No , če so udbovski križanci na fotografiji domet levega fašizma , se bo halbmadžarsko murglosrbski dvakrat rojeni prekmurec žvepleni pritlikavec , s tole demokratično nepismeno avantgardo zblojenih političnih konvertitov , še namučil .
  V udbovski ljubezni vzgojeni pohabljenci , mentalno kastrirana grupna dinamika nizke logike moralnega razvoja , so vzrok posledicam , po katerih Austrijci upravičeno sklepajo , da so Slovenci najbolj butast narod v EU in med prvimi tremi na svetu .

 • JANEZ GUS

  Požar,razišči,kaj je s pretepeno sodnico in njenim pretepačem.Kako visoko sta na žvepleni hierhiji.

  • Dragan Krstič

   Ščitita en drugega ker če bi se začela medsebojno obtoževati bi šla oba v arest.

   • JANEZ GUS

    Sprejemljivo….

 • tomven

  Kdo pa je ta klovn v uniformi na fotki zraven hana…
  3,14zda a ljudi res ni nič sram, ko se takole smešijo. ..đizus krajst

  • JANEZ GUS

   Kdor ga prepozna,naj objavi.Fotka lete.

  • Oliva

   Za kakšnega stotaka se je nastavu, haha!

 • WISKY 1000

  toti levi mladi komunajzarji nimajo 99 pik.

  • JANEZ GUS

   Jaz jim đabe predavam o komunističnem raju,celo otroke sem imel med 80-90 v obdobju vojne zločinke MILKE PLANINC.Pa da vidijo mesečniki in pokozlani kordiši in trčeni trčki.Vsi enaki v revščini,samo skrajna levica se bi napajala z wiskiyem in scala po škampih.Pozabite smradi-nikoli več ne bo vaše zblojenosti.Samo še malo jebajte zmatran narod,pa boste viseli po vrbah.

 • Antonius

  Tale gospa Domina Švarc Pimplovka se pa ne rabi truditi in riniti nazaj pred leto 1991, ker naše krivosodje v letu 2019 še vedno obsoja in v zapor pošilja nedolžne.

 • montyamp

  Gresta dva murglosrba po parku , srečate blondinko ki sprehaja psa .
  Blondinko privežeta , psa nategneta .

 • montyamp

  Kaj jih kritizirate , saj smo še vedno v letu 1975 , vsaj po stanju na udbosodju .
  Sam bog , da rinejo v 91 .

 • JANEZ GUS

  Predlagam,da kupite knjigo na Družini,ki je revno kar izšla,2 udarni bataljon Vuk Rupnik.To ni pravljica zločinca Frante preboj in laž o partizanski mamici ki daruje zadnjo kravo..Bomo videli kimunistična podrast,kdaj bo o tej zgodovinski resnici posnet film.

 • šmentanamuha

  Uf, mislim, da je še hujše kot smo mislili.

 • Artur

  Udbo mafijski”preverjen kader”.

 • Artur

  Ali ima tista maškara s šajkačo s krvavo zvezdo na tikvi poleg Hana pravo pištolo za pasom? Samo vprašam.

 • Janez Novak

  Lepo, da vsaj povedo, kaj delajo. Ne sicer na glas v predvolilni tekmi, zato pa tako implicitno, med vrsticami. Problem je v tem, ker je volivcem vse skupaj bolj malo mar. Povprečen volivec razmišlja podobno kot v tisti anekdoti v nacistični Nemčiji, ki gre nekako takole. Ko so prišli iskat soseda, ker je bil jud, sem bil tiho, ker nisem jud. Ko so odpeljali soseda, ki je bil sindikalist, sem bil tudi tiho, ker nisem bil član sindikata. Ko so odpeljali protivojnega defetista, sem bil tudi tiho… Ko so prišli pome, ni bilo več nikogar, ki bi me lahko branil.
  Tako nekako po kapljicah izgubljamo svobodo, demokracijo in celo domovino.

  • macon

   V bistvu je v tistem sestavku ali vicu narobe miselno izhodišče, da je prvi Jud imel koga, ki bi ga lahko branil. Že prvi po katerega so prišli ni imel nikogar, ki bi ga branil, samo izgledalo je, da je kdo.

   Ljudje so proti sistemski represiji sami in osamljeni, atomizirani.

 • macon

  Ti ljudje so odvratna ostalina klavske komunajzarske preteklosti in radi bi nas spravili točno tja, kjer ne bodo nikomur odgovarjali za nedelo in nesposobnost, ko bodo kradli in lagali kolikor bodo hoteli, od slehernikov pa zahtevali najmanj brezpogojno pokornost in spoštovanje.

  Ti ljudje so v bistvu čredne oportunistične pokveke iz srednjega veka in fevdalizma, socialistični in komunistični ortokonzervativci, ker je ves zahodni modernizem po francoski revoluciji temeljil na individualizmu, svobodarstvu, znanju, etiki in odgovornosti. Ob vseh zablodah in stranpoteh, je zahod zrasel in se razvil na tem, ne pa na črednem kimanju božanskemu komunističnemu ali fašističnemu vodji, ki je množično pobijal in zapiral.

  Čedalje huje bo in čedalje hujši bolniki in spake so na sistemskih pozicijah. Ne znam si sploh zamisliti, da bi si želel časov pred 1991 in da bi še javno govoril o tem. Ti niso samo nori, so hkrati še obupno neumni in pokvarjeni, vase zagledani in samopašni, medtem ko nam fafljajo o svoji naprednosti in liberalnosti.

  • WISKY 1000

   švabova priležnica

 • Artur

  Satan se skriva za tisoč obrazi, starokomunistični so med prvimi od njihove dece so takoj za njimi.

 • xtc

  NO ,če želite videti katere so res stranke,ki še kar živvijo in nas neprestano vračajo v preteklost imate dokaz tukaj ne samo SD,celotna SLO levica je ujetnica lastne preteklosti in za njo ni prihodnosti,zato vidi rešitev v vrnitev nazaj,no k sreči gre zgodovina napreje in tiste ,ki hočejo nazaj vedno povozi in vrže na odpad zgodovine,SLO levaki vedno bolj kot tudi EU levaki spoznavajo,da so brez prihodnosti in obupno z vsemi sredstvi skušajo zavrteti čas nazaj ampak ne gre,seveda SLO levaki bi ga v $%,kar pa načeloma ni možno,je pa zadeva in poizkusi tega lahko hudo dvorezen meč,ki se lahko konča za njihs tistim,ker bi oni počeli radi počeli drugim-skratka njihova izrojena igra se bo obrnila proti njim samim.

 • SIMON ROZIC

  Nam bi packa pokvarjena priporočala socialkomunizem., medtem , ko se
  s svojem “nemcem” poriva med svilenimi rjuhami in uživa kapitalizem v celoti
  (za naš denar!)

 • piko8

  Njena “pamet”zeo zaostaja za dovžino telesa**!!

  • SIMON ROZIC

   …temu se reče, da ni v skladu ! Metla ima tudi dolgi “štil”, torej ni
   v skladna v celoti, ker je omelo absolutno premalo!!!
   Primerjava je skladna za obe, za metlo in opipano ….

 • Branko Jadran

  Ja in drzavne lastnine je bilo do 90.setega
  A kako recejo, otisla baba s kolacima
  Prazne ponvice so, kaj zdaj, napravit nered v kokosnjaku

 • slosin

  …ni panike, v glavah smo Slovenci še vedno pred l. 91….Tu ni treba nič narediti, standard vrniti na raven pred 91, pa ne bo problem…V ustvarjanju revščine so komunisteki vedno blesteli…

 • Rožle

  Če bo šlo tako naprej, nas bodo lewaki spet začel v jame metat ..
  ,, In seveda brez sojenja ..

 • JANEZ GUS

  Vse te komunistično-kučanistične provokacije je treba internacionaLizirat.Vsi desni poslanci morajo to svojom kolegom predložit,kaj se v Sloveniji v resnici dogaja.Restavracija kučokomunizma,medije,paktiranje z Rusi,ukradene volitve,onemogočanje opozicije,uvoz migracije…..

  • Žiuc

   Moramo, morjajo, bla, bla, bla. Kaj čakate že 30 let?

 • JANEZ GUS

  Komunistična banda hoče skozi stranska vrata,mimo Hrvatov,v navezi s Srbi pripeljat Ruse v trebuh Evrope.Zveza NATO mora to z vsremi sredstvi preprečit pa makar z vojno.Italijani in Hrvati morajo sklicat krizni štab,dokler ne bo prepozno.Ko se bodo rdečuhi čutili ogrožene,bodo poklicali bratsko pomoč.Že videno.

 • rubec

  Zadnji znan komad Radovana Karadžića na gusle. “Aoj, što me ovaj stvor od kolca zajebašeeee.”
  To besedilo se poje deset minut. Pol pa nehate.

 • Žiuc

  Pri tako gnili desnuharski “opoziciji” ni nič čudnega, da nas levuharji vlečejo nazaj v komunizem.

 • Žiuc

  Sociopat demonkrati mal baukelne špilajo, pa so že vsi desnuhi posrani, namesto da bi jim parirali.

 • Rožle

  Sekretarka?? .. hmm .. za skrete pucat?

 • Žiuc

  Je pa Dominika ta prava za v rjuhe.

  • JANEZ GUS

   S katerga si pa ti vica.

  • Rožle

   Za na semafor.. pa pol še za u ruhe ..
   .. ruhe za okol glave seveda ..

   • cosmosjasnovidec

    Vstopila je v alahovo vero katera jo usmerja v nebo.

    • Rožle

     :) Kje je pa kuža z očali .. ?

     • cosmosjasnovidec

      Pride nazaj.Trenutno so me prosili saj veš kdo da naj začasno dam gor njihovo fotografijo z njihovo tradicijo.

     • Rožle

      … pa sej že neki časa gledam .. kaj maš to za enga hudiča gor na fotki :)

     • cosmosjasnovidec

      Ja ne vidi se ravno veliko kdo je na sliki.To je slika ko sem slikal (porića),ko je učil musliče opravljanja vsakdanjih del in je prosil naj sliko za nekaj časa dodam pri svojem nicku,ker on ni ravno pismen in se ne znajde na portalih.

 • centurion

  …če je ne bi videl na fotki,
  bi mislil, da je BLOND…

 • Amerikanc

  Ali je spet joške u pralni stroj vrgla ?

 • luka globus

  Kruhoborci in fukare

 • cosmosjasnovidec

  Čeprav so Hitlerja razglasili za enega največjih zločincev jih na svetu obstaja veliko več še večjih a jim niso in jim tudi ne bodo nikoli sodili.
  Kdo vse so pa vedo pristaši alaha skratka ti na katero željo sem spremenil fotografijo na nicku,ker so prosili za to katero sem dodal.

 • Mariza Petrovcic

  Ja res gremo nazaj v čase prejšnje države in Slovenijo ne bodo vodili Slovenci, kljub priborjeni slovenski državi, ampak tajkunski Srbi, slovenskega jezika ne bomo smeli govoriti, kot v času fašizma, v to smer nas vozijo politiki že 10 let

 • freedomfighter

  O cem pa je bila debata? ker drugace je tole samo vzeto iz konteksta in ne pomeni prav nic…skratka zanima me o kateri temi je bilo govora

 • janko

  Ko bo Muhamed kuril Evropo, bodo tudi ti rdečkarji šli z Matildo.

 • xtc

  Hja Črna Pipika pač dokazuje kar pač je Črna Kura,ko bi bilo vsaj kaj jac od nje,baje pa naj bi valila Nemčeve klopotce.

 • tomven

  Drugač je ta spipana dominika dobra baba, sam pokvarjena je pa k tojfl… Ziher se preveč z onim trotom nemćevim druži.

  • xtc

   Če njegove klopotce vali,ki jih več Irina ni marala pol veš kako hudo je na zadevi.

 • pesjanar

  Nisn vedo da ma komunist han osebnega vahtarja,kaj bo zdaj že vsako rdečo pezde imelo svojega “partizana”?????

 • Silvester Alič

  Take idiote bi morali za stalno vržt iz državnih služb. Stalinisti pa res ni treba da so zaposleni v teh službah. Oni bodo zmeraj proti slovensko usmerjeni

 • Vlado77

  Očitno se počutijo močni, da take streljajo. Vračanje v obdobje pred 91 pomeni zanikanje samostojnosti in nazaj v “raj” komunizma. V obdobje kjer nihče ni smel kritizirati oblast brez posledic. To obdobje še danes čutimo v dominatnih medijih. Tam so tako imenovani družbeno politični delavci in ostali ,ki so jih utišali na drugačen način – tako da vedo kaj smejo pisati- samocenzura. Da ne omenjamo grobega kršenja človekovih pravic – pomorov 200.000 samo v SLO.

 • Zdravko Lajh

  Pa saj smo pravzaprav že tam ( na nekaterih področjih smo še uspešnejši – na nivoju 1948) – manjka samo še obnovitev Yuge

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!