fbpx

Levica na volitvah nikoli ni zmagala pošteno: To ji uspeva s pomočjo prevar, zlorab pravosodja, korupcije in medijskih monopolov!

Foto: Printscreen

Likvidacija Ivana Krambergerja leta 1992, Depala vas leta 1994, korupcija v primeru Pucko leta 1996, nespoštovanje rezultata referenduma o večinskem volilnem sistemu in medijski umor Andreja Bajuka leta 2000, veliki pok iz Finske in Patria leta 2008, nadaljevanje Patrie leta 2011 in onemogočenje konkurence z represijo leta 2014 – vsi ti dogodki predstavljajo mejnike, s pomočjo katerih se je tranzicijska levica polastila oblasti; nikoli doslej se namreč še ni zgodilo, da bi pošteno zmagala vsaj na enih volitvah. 

Tranzicijska levica vlada na podlagi prevar, zlorab pravosodja, korupcije in medijskih monopolov. Iz tega razloga danes še vedno nismo dosegli plebiscitnega cilja, da bi živeli v državi svobode, demokracije, kjer vlada enakost pred zakonom. Državljani so/smo upravičeno razočarani.

Ivan Kramberger je nedvomno predstavljal osebnost, ki je bila trn v peti komunistov, saj je brez zavor opozarjal, da želijo komunisti še naprej imeti monopol nad Slovenci. “Želijo, da še naprej delamo zanje in da nas še naprej izkoriščajo.” Ob tem je dodal, da se Sloveniji bližajo hudi časi. “Tako hudo, kot bo zdaj šlo slovenskemu narodu, mu ni šlo še nikoli,” je napovedal leta 1990. Kramberger, ki je bil likvidiran pred 27 leti, je dal jasno vedeti, da komunizem po vsem svetu propada – od Romunije do Madžarske, in ob tem dodal, da se samo še v Jugoslaviji držijo stolčkov. “Držijo se jih kot pijanec plota,” je dejal in opozoril, da so v predelih Slovenije, kjer živijo komunisti, ceste “asfaltirane”, kmetje pa se morajo voziti po pesku. Zavedal se je, da ga komunisti ne bodo volili, ker se ga bojijo. V svojih govorih pa je pozival, naj ljudje ne volijo Milana Kučana, če ne želijo, da bi na oblast prišli komunisti.

Izvedli politični umor Janeza Janše
Pred 25 leti, 20. marca 1994, je z aretacijo tajnega policijskega sodelavca Milana Smolnikarja, ki so jo izvedli pripadniki ministrstva za obrambo, izbruhnila afera Depala vas. Izvedli so jo štirje pripadniki Slovenske vojske, ki so pri Smolnikarju odkrili zaupne dokumente. Pozneje se je izkazalo, do so bili dokumenti načrtno ponarejeni in da je šlo za spopad dveh političnih opcij. To je bil seveda le vrh ledene gore ene največjih političnih zarot doslej. Šlo je za načrtovan politični umor Janeza Janše, obrambnega ministra iz časa osamosvajanja Slovenije, ki je le slabo leto pred tem od Jožeta Pučnika prevzel vodenje SDS. Zaradi afere Depala vas je namreč tedanji predsednik vlade Janez Drnovšek razrešil takratnega ministra za obrambo Janeza Janšo, kar je državni zbor podprl. Primer se je znašel na sodišču, a je po desetih letih zastaral in zadeva se je končala brez pravnomočne sodbe.

Vse sledi so vodile do Kučana. (Foto: Demokracija)

S pomočjo Patrie Janšo strpali v zapor
Leta 1996 je Drnovšek v zadevi Pucko za pohod na oblast brez sramu uporabil politično korupcijo, zbral je namreč komaj 46 glasov, in še to mu je uspelo zaradi izstopa poslanca Cirila Pucka iz SKD, ker se ga je odločil podpreti. Pozneje je Pucko vstopil v LDS. Levica je po nespoštovanju rezultata referenduma o večinskem volilnem sistemu in medijskemu umoru Bajuka leta 2000 spretno usmerila medijsko pozornosti v veliki pok iz Finske in politično montiran proces Patria, namreč, s konkretnim navajanjem laži so skrbeli za to, da je podoba Janše postala čim bolj očrnjena. Nato pa so celo poskrbeli, da pred volitvami (3. julija 2014) fizično odstranijo predsednika opozicije; Janša je bil namreč tik pred volitvami, 20. junija 2014, pozvan na prestajanje zaporne kazni. Pri vsem tem je seveda vsakomur jasno, da je bila ta sodba v funkciji volitev, saj je bilo zaradi nezakonitega prestajanja zaporne kazni predsedniku SDS onemogočeno sodelovanje v predvolilni kampanji. V zvezi s tem so v stranki SDS izpostavili oceno, da če do protipravnega ravnanja v procesu Patria ne bi prišlo, bi stranka SDS na predčasnih volitvah leta 2011 in leta 2014 dobila vsaj tako visok odstotek glasov, kot jih je na volitvah leta 2008.

Foto: STA

Dandanes lahko vidimo, da so tisti, ki jim Slovenija nikoli ni predstavljala intimne opcije, državo, ki si je sploh niso želeli, polastninili in pokradli tako v materialnem kot tudi kulturnem in duhovnem smislu. Našo domovino so tako, kot je izpostavil Janša na vseslovenskem shodu Rešimo Slovenijo, spremenili v peskovnik prvorazrednih. “V hišo laži, zgrajeno na pesku prevar.” Čeprav so govorili, da smo za osamosvojitev zaslužni vsi, pa si je le eden organiziral prvorazredno pokojnino. Povrhu gre za tistega, ki mu samostojna Slovenija po njegovih lastnih besedah nikoli ni predstavljala intimne opcije.

Janša levici predstavlja eno glavnih orožij proti stranki SDS, saj zagovarjajo prepričanje, da naj bi bil ta predolgo na oblasti. Seveda je pri tem vidna izrazita dvoličnost, vsakič znova jih namreč moti, ker Janša na kongresih praviloma nima protikandidata, to, da je bil Borut Pahor kar 15 let predsednik Socialnih demokratov in da je Janez Drnovšek LDS vodil 10 let, pa se jim nikoli ni zdelo sporno. Čeprav stranki SDS vseskozi očitajo, da ne bo dobila volitev, dokler bo Janša predsednik, smo lahko videli, da ni tako. Stranka SDS je namreč na zadnjih državnozborskih volitvah prepričljivo zmagala in temu primerno zaseda največ sedežev v Državnem zboru RS. Ker pa levica obvlada izključevanje, je poskrbela, da je bil že v predvolilnem času poudarek na izključevanju, in posledično imamo zaradi njenih spretnih manevrov na oblasti vlado Marjana Šarca, ki se bolj kot z blaginjo državljanov ukvarja sama s sabo.

Foto: STA

Ni kaj, levica pač ni sposobna zmagati na pošten način, zato se spretno oklepa izvajanja komunistične metode: “Najprej diskvalifikacija, nato likvidacija, če je potrebno, tudi fizična.” Žalostno je, da smo zaradi tega v Sloveniji priča razmeram, v katerih izobraženi in podjetni odhajajo po svetu s trebuhom za kruhom, Slovenci iz obmejnih krajev pa si gradijo hiše in prihodnost v sosednji Avstriji. Tako je v naši domovini prevladala delitev na prvorazredne in drugorazredne in namesto, da bi država kaj naredila za najranljivejše skupine ljudi, raje sprejema migrante in denar troši zanje.

Hana Murn