Levica na volitvah nikoli ni zmagala pošteno: To ji uspeva s pomočjo prevar, zlorab pravosodja, korupcije in medijskih monopolov!

Foto: Printscreen

Likvidacija Ivana Krambergerja leta 1992, Depala vas leta 1994, korupcija v primeru Pucko leta 1996, nespoštovanje rezultata referenduma o večinskem volilnem sistemu in medijski umor Andreja Bajuka leta 2000, veliki pok iz Finske in Patria leta 2008, nadaljevanje Patrie leta 2011 in onemogočenje konkurence z represijo leta 2014 – vsi ti dogodki predstavljajo mejnike, s pomočjo katerih se je tranzicijska levica polastila oblasti; nikoli doslej se namreč še ni zgodilo, da bi pošteno zmagala vsaj na enih volitvah. 

Tranzicijska levica vlada na podlagi prevar, zlorab pravosodja, korupcije in medijskih monopolov. Iz tega razloga danes še vedno nismo dosegli plebiscitnega cilja, da bi živeli v državi svobode, demokracije, kjer vlada enakost pred zakonom. Državljani so/smo upravičeno razočarani.

Ivan Kramberger je nedvomno predstavljal osebnost, ki je bila trn v peti komunistov, saj je brez zavor opozarjal, da želijo komunisti še naprej imeti monopol nad Slovenci. “Želijo, da še naprej delamo zanje in da nas še naprej izkoriščajo.” Ob tem je dodal, da se Sloveniji bližajo hudi časi. “Tako hudo, kot bo zdaj šlo slovenskemu narodu, mu ni šlo še nikoli,” je napovedal leta 1990. Kramberger, ki je bil likvidiran pred 27 leti, je dal jasno vedeti, da komunizem po vsem svetu propada – od Romunije do Madžarske, in ob tem dodal, da se samo še v Jugoslaviji držijo stolčkov. “Držijo se jih kot pijanec plota,” je dejal in opozoril, da so v predelih Slovenije, kjer živijo komunisti, ceste “asfaltirane”, kmetje pa se morajo voziti po pesku. Zavedal se je, da ga komunisti ne bodo volili, ker se ga bojijo. V svojih govorih pa je pozival, naj ljudje ne volijo Milana Kučana, če ne želijo, da bi na oblast prišli komunisti.

Izvedli politični umor Janeza Janše
Pred 25 leti, 20. marca 1994, je z aretacijo tajnega policijskega sodelavca Milana Smolnikarja, ki so jo izvedli pripadniki ministrstva za obrambo, izbruhnila afera Depala vas. Izvedli so jo štirje pripadniki Slovenske vojske, ki so pri Smolnikarju odkrili zaupne dokumente. Pozneje se je izkazalo, do so bili dokumenti načrtno ponarejeni in da je šlo za spopad dveh političnih opcij. To je bil seveda le vrh ledene gore ene največjih političnih zarot doslej. Šlo je za načrtovan politični umor Janeza Janše, obrambnega ministra iz časa osamosvajanja Slovenije, ki je le slabo leto pred tem od Jožeta Pučnika prevzel vodenje SDS. Zaradi afere Depala vas je namreč tedanji predsednik vlade Janez Drnovšek razrešil takratnega ministra za obrambo Janeza Janšo, kar je državni zbor podprl. Primer se je znašel na sodišču, a je po desetih letih zastaral in zadeva se je končala brez pravnomočne sodbe.

Vse sledi so vodile do Kučana. (Foto: Demokracija)

S pomočjo Patrie Janšo strpali v zapor
Leta 1996 je Drnovšek v zadevi Pucko za pohod na oblast brez sramu uporabil politično korupcijo, zbral je namreč komaj 46 glasov, in še to mu je uspelo zaradi izstopa poslanca Cirila Pucka iz SKD, ker se ga je odločil podpreti. Pozneje je Pucko vstopil v LDS. Levica je po nespoštovanju rezultata referenduma o večinskem volilnem sistemu in medijskemu umoru Bajuka leta 2000 spretno usmerila medijsko pozornosti v veliki pok iz Finske in politično montiran proces Patria, namreč, s konkretnim navajanjem laži so skrbeli za to, da je podoba Janše postala čim bolj očrnjena. Nato pa so celo poskrbeli, da pred volitvami (3. julija 2014) fizično odstranijo predsednika opozicije; Janša je bil namreč tik pred volitvami, 20. junija 2014, pozvan na prestajanje zaporne kazni. Pri vsem tem je seveda vsakomur jasno, da je bila ta sodba v funkciji volitev, saj je bilo zaradi nezakonitega prestajanja zaporne kazni predsedniku SDS onemogočeno sodelovanje v predvolilni kampanji. V zvezi s tem so v stranki SDS izpostavili oceno, da če do protipravnega ravnanja v procesu Patria ne bi prišlo, bi stranka SDS na predčasnih volitvah leta 2011 in leta 2014 dobila vsaj tako visok odstotek glasov, kot jih je na volitvah leta 2008.

Foto: STA

Dandanes lahko vidimo, da so tisti, ki jim Slovenija nikoli ni predstavljala intimne opcije, državo, ki si je sploh niso želeli, polastninili in pokradli tako v materialnem kot tudi kulturnem in duhovnem smislu. Našo domovino so tako, kot je izpostavil Janša na vseslovenskem shodu Rešimo Slovenijo, spremenili v peskovnik prvorazrednih. “V hišo laži, zgrajeno na pesku prevar.” Čeprav so govorili, da smo za osamosvojitev zaslužni vsi, pa si je le eden organiziral prvorazredno pokojnino. Povrhu gre za tistega, ki mu samostojna Slovenija po njegovih lastnih besedah nikoli ni predstavljala intimne opcije.

Janša levici predstavlja eno glavnih orožij proti stranki SDS, saj zagovarjajo prepričanje, da naj bi bil ta predolgo na oblasti. Seveda je pri tem vidna izrazita dvoličnost, vsakič znova jih namreč moti, ker Janša na kongresih praviloma nima protikandidata, to, da je bil Borut Pahor kar 15 let predsednik Socialnih demokratov in da je Janez Drnovšek LDS vodil 10 let, pa se jim nikoli ni zdelo sporno. Čeprav stranki SDS vseskozi očitajo, da ne bo dobila volitev, dokler bo Janša predsednik, smo lahko videli, da ni tako. Stranka SDS je namreč na zadnjih državnozborskih volitvah prepričljivo zmagala in temu primerno zaseda največ sedežev v Državnem zboru RS. Ker pa levica obvlada izključevanje, je poskrbela, da je bil že v predvolilnem času poudarek na izključevanju, in posledično imamo zaradi njenih spretnih manevrov na oblasti vlado Marjana Šarca, ki se bolj kot z blaginjo državljanov ukvarja sama s sabo.

Foto: STA

Ni kaj, levica pač ni sposobna zmagati na pošten način, zato se spretno oklepa izvajanja komunistične metode: “Najprej diskvalifikacija, nato likvidacija, če je potrebno, tudi fizična.” Žalostno je, da smo zaradi tega v Sloveniji priča razmeram, v katerih izobraženi in podjetni odhajajo po svetu s trebuhom za kruhom, Slovenci iz obmejnih krajev pa si gradijo hiše in prihodnost v sosednji Avstriji. Tako je v naši domovini prevladala delitev na prvorazredne in drugorazredne in namesto, da bi država kaj naredila za najranljivejše skupine ljudi, raje sprejema migrante in denar troši zanje.

Hana Murn

 • joza joza13

  Kako je danes s Cirilom Puckom? Kaj počne?
  Ali mu zdravje ne služi?

  • JANEZ GUS

   Ciril Pucko je prestal teško izdajalsko kalvarijo.Zelo ga je teplo to izdajstvo.Vam pa ne,če je še živ.

 • Laž ima kratke noge.

  Saj ni važno kako, šteje rezultat, pa dajte še vi na desnici tako, če znate, imel ste priliko po osamosvojitvi, pa ste za močil, lahko bi nas za skoz onesposobli pa niste znali, mi takšnih prilik ne izpuščamo

  • Vrhovni sodnik

   Če bi jaz vodil Demos, lewakov v SLO ne bi bilo več v DZ.

   • Vladni komik

    Kwa nas bi v ZOO vtaknil, sicer žlahto mamo tam.

    • SIMON ROZIC

     …k levom in tigrom ta mako malico!!!!

  • Poštenjakar

   ITAQ stric, mi lewaki smo zakon

  • Ivan Ivanovič

   Res je, šteje rezultat. Ko igra moštvo Bedakov proti Prebrisancem, je rezultat vnaprej znan.

 • Ivan Ivanovič

  Najbolj odgovoren za medijski mnopol v RTV je Lojze Peterle, ki je v času Demosove vlade zavrnil predlog, da bi imeli po italijanskem zgledu levica in desnica vsaka svoj politično-informativni program na RTV, češ da se bomo Slovenci še bolj sprli med sabo. Na žalost so desnico vodili bolj ali manj patentirani bedaki, ki se jim ni sanjalo, kaj je demokracija. Za povrh so se šli slogaštvo z mafijskimi strukturami levice za drobtinice z bogatinove mize, mnogi pa so bili sploh infiltrirani v desne stranke z namenom, da jih od znotraj razbijajo z ustvarjanjem zdrah in razkolov.

 • Ivan Ivanovič

  Slovenci imamo hlapčevstvo očitno res v genih. Hlapčevali smo pod Avstro-Ogrsko, pod Jugovino, hlapčujemo zdaj Bruslju. Globalistični Bruselj je odločil, da je treba odpravit evropske narode prek ekscesnih migracij in slovenka politika to zvesto uresničuje.

  • Amerikanc

   Bruselj nas ne sili v skupnost. Iz te skupnosti vedno lahko odidemo brez političnih posledic – svobodno. Problem je v tem, da so se tudi na v Bruselj najbolj nalepili največji zagovorniki nekdanje Yugovine. Ti bojo sedaj najbolj navijali za Bruselj – le kdo bi spustil dobro plačane službice, brez obveznosti.

   • Janez Novak

    Očitno nisi razumel poante. Slovenci smo kot tisti konji, ki jim, zagori hlev, in najprej zbežijo ven, potem pa se vrnejo v goreči hlev, ker mislijo, da so tam bolj varni kot zunaj. Res je, nihče nas ne sili v avtodestruktivno raznarodovalno politiko, in vendar to naša politika počne, molčeča večina pa je pač molčeča. To je problem. Razumi, če moreš.

 • VERZIFIKATOR

  Milan Levičnik

  POŠTENO

  Sem levičar, brcam z nogo levo,
  brcam, faulam, vedno nepošteno,
  tekmo vsako vidim kot dobljeno,
  za vnaprej že znano gre zadevo.

  Tudi jaz levičar sem in brcam,
  nepošteno kajpak, saj sem levi,
  v brcah takih minejo mi dnevi,
  če ne brcam, nepošteno frcam.

  Čakajta, sem tudi jaz levičar
  in počnem vse to še manj pošteno,
  kar bilo je pač dogovorjeno,
  poteptam kot ptičko, pes sem ptičar.

  Pa četrti, peti in še šesti,
  vsak bi v nepošteno moštvo silil,
  vsak iz kota streljal, meril, škilil,
  nepošteno kanil mreže plesti.

  Moštvo krasno, takšno kot nobeno,
  druži interes ga igre skupne,
  saj boji resnice se obupne,
  da poražen scela bo – pošteno.

 • traktor

  Ljudje bojte se levakov. Iz retorike njihovih predstavnikov je sklepati, da se bodo povojni poboji ponovili ob prvi priložnosti. Kordiš, Jerkičeva, Vodeb, pa oni prtegnjen sekretar na ministrstvu za šolstvo. Vsi grozijo, vsi se napihujejo, šuhtajo svoje podpornike, prejšnje generacije so jim v gene naložile foušijo. Skrbi me, da se bo zgodovina ponovila, statistike in zdrava kmečka logika pri nas ne velja. V kotlu pa vre.

  • Janez Novak

   Kaj razmišljajo, se vidi tudi po tem, da prihajajo paravojaški oboroženci na mitinge borčevske organizacije, pri čemer ti oboroženci niti slučajno niso bili nikoli borci, ker so premladi, njihovo orožje pa niti slučajno ni trofejno orožje iz časa 2. svetovne vojne, temveč je uplenjeno orožje JNA. Očitno so že pripravljeni …

  • dež

   Tako grozno pa spet ni. Iz zgodovine se je velika večina ljudi tudi nekaj naučila. Če drugega ne, da levičarju ne verjemi nikoli, pa naj še tako lepo poje. Poleg tega se danes točno ve “who is who”.

   • macon

    Ravno tega, da so se ljudje karkoli naučili, nikoli ne verjemi. Še bodo obratovala koncentracijska taborišča in gulagi, le verjemi.

    • Andrej

     Macon, škoda, da te ne slišijo. Še kako prav imaš. In ravno tvoj prav je zgodovina dokazala v veliki večini primerov. V bistvu se NIČ ne naučimo. Če bi se karkoli naučili, vojn ne bi bilo več.

    • dež

     Starejše generacije levičarjev in njih simpatizerjev se ne da spreobrniti, to drži. Pri mlajših je bistveno drugače, tudi analiza strukture volivcev, ki so glasovali za posamezne stranke, to potrjuje. Za leve in orto leve volijo v glavnem le tisti 60+.

     • macon

      Družboslovni faksi proizvajajo stotine in tisoče prepričanih mladih levičarjev.

     • Mademoiselle

      Res je ja. Ko sem jaz hodila v SŠ, pa ni tako zelo dolgo nazaj, je učiteljica v razredu označila politike opozicije s podganami in se navduševala nad totalitarizmom. Nekaj mojih sošolcev je z navdušenjem prikimavalo, ostali smo bili pa tiho. No, slednjih je bilo občutno manj.

      Danes ta gospa zaseda zelo pomembno mesto nekje v državni službi, nekajkrat sem jo videla celo po TV. Verjamem, da ji vsi od takrat prepričanih, prikimavajo še bolj.

     • dež

      V vsakem primeru jih proizvedejo preveč, s tem se strinjam. Je pa tudi dejstvo, da se na te fakultete vpisujejo večinoma tisti s slabšim znanjem oziroma rezultati mature. Zato iz teh ustanov pride ven veliko (nezaposljivega) škarta, ki ni nujno levo usmerjen, ker je na te fakse hodil izključno zaradi papirjev/titule oziroma dejstva, da tam najlažje prideš do diplome.

     • traktor

      Pozabi. Za njih volijo tudi mladi, v Trbovljah je precednik ZZB smrkavec, mladina ima oprane možgane, naučili smo jo, da ji ni potrebno živeti od svojega dela. Poznajo samo pravice, kaj so dolžnosti sploh ne vedo. In to je najboljša podlaga za foušijo, parazitiranje in sovraštvo do uspešnejših. To pa je že podlaga za ono iz prejšnjih sestavkov.

     • Janez Novak

      Ideološko pranje možganov mladih v smislu levičarske ideologije se začne že v vrtcih in se nadaljuje skozi vse šolanje. Ko mladi odrastejo, pa se indoktrinacija nadaljuje prek instrumentaliziranih medijev tipa RTV, Dnevnik, Delo, Mladina, Večer… Stara garda obvlada svoj posel. So imeli pol stoletja absolutne oblasti, da so se lahko naučili, kako se farba narod in kako se iz njega naredi ovce, ki sledijo zgolj zadnjici pred sabo. Desnica jim ne seže do kolen

     • JANEZ GUS

      Ni res ,večinoma mladi,ki gredo na volitve volijo levake.

     • dež

      Na zadnjih volitvah 2018 je največ mladih (18-44 let), cca. 20% vseh volivcev, glasovalo za SDS. Res pa je, da je procent teh volivcev znotraj rezultata stranke nižji od tistih starejših (44+). In da ima npr. Levica višji procent mlajše kategorije v skupnem številu glasov za stranko.

  • JANEZ GUS

   Berite,kako se ta levičarski skrajnež Vodeb hvali po forumih,kako ga zdaj ljudje cukajo za rokav in se mi klanjajo zaradi faktorja.Ve se kdo ali se sploh kdo.Jaz bi ga na vsrano njuško.

   • traktor

    Vodeb je ena navadna budala. Trbovska levičarska seljačina. Kateri kurac mu je dal magisterij iz psihologije je tudi prvovrstna neznanka,glede na to kako postavlja psihološke profile. Za njega je itak vse enako, sposoben je samo dveh različnih ugotovitev. Simbolična kastracija in odrezala mu je jajca. Evo dometa seljačine trbovske.

 • Amerikanc

  Levica na takšen, rusofilski – podel način, zmaguje že od malarjev OF naprej. Malarji OF so bili popolnoma enaki tipčki kot Hitlerjevi malarji. To so ljudje, ki so se na začetku udinjali nacionalsocializmu in šele s Hitlerjevo košarico, so se povezali z ruskimi morilci, ki so jih naučili pobijati slovensko inteligenco, kmete, učitelje,…skratka vse, ki bi jim lahko preprečili krvavo revolucijo in prevzem oblasti.

  • freedomfighter

   Slovenski komunisti niso nikoli sodelovali z nacisti…to so bili sovjeti…sploh pa kaj druge obtozujes sodelovanja s, komunisti…a bos rekel da desnicarji po evropi niso sodelovali z nacisti…od cetnikov do domobrancev in tako naprej ampak zgleda se tem odpzsti da so sodelovali z nacisti komunistom pa ne…dvojna merila? Ali boste spet jokali da so ineli domovranci dover razlog za sodelovanje…najbrz ne veste da ni vazno zakaj je nekdo sodeloval z nacizmom ampak je to da je sodeloval edino pomembno

   • Amerikanc

    Pripni še Rupnikov govor na “Plečniku”, da ti bo prišlo,….kekec, pa včerajšnji Židanov govor, ko so sklenili, da grejo bogati slovenski tovariši še bolj v levo,..ne bodi otročji in razmišljaj s svojo glavo, saj verjetno nisi eden izmed udbopartijskih ultraliberalcev, ali pač ?!

    • freedomfighter

     Pokazi mi en dokument ki dokazuje da so jugoslovanski partizani sodelovali z nacisticnim okupatorjem…z udbo nimam nic sem pa cisti neo liberalec po vzoru raeghana in thacherjeve…skratka umik drzave iz vseh por druzbe in prepustitu da ekonomija vodi sistem…najlazje si me predstavljas tako…ekonomsko zagovarjam cisto konzervativno politiko druzbeno pa liberalno…skratka najhujse iz obeh svetov zato me sovrazijo desnicarji s svojim nacionalizmom in levicarji s svojim socializmom

 • Selčan Danijel

  Levičarji so uničili Jugoslavijo sedaj hočejo še Slovenijo . Ustavimo jih , rešimo Slovenijo !

 • antimur

  Vseeno , ali govorimo o Levici, ali pa katerikoli stranki iz koalicije, vse so enako, s spletkami in prevarami na oblasti, to se vleče od same osamosvojitve, ko je zločinec in izdajalec Kučan z rdečezvezdaši, začrtal pot laži, prevar, spletk in izdaje.

 • montyamp

  Kaka levica , kaj ste zmešani ???
  To ni “l” od levice , tudi “m” od mafije to ni , to je udbovska patologija ki raste iz 800 morišč posejanih po Sloveniji .
  Bolano do skrajnosti .
  ATENTAT — ATENTAT — ATENTAT — ATENTAT — ATENTAT — ATENTAT
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

 • montyamp

  NI VAŽNO KDO VOLI , VAŽNO JE KDO ŠTEJE .

 • montyamp

  Idioti z izkušnjami premagajo pametne , zato Slovenska država crkuje na obroke .

 • Anton

  dost mam bebavih levičarjev, dost mam njihovih laži, čas je za musko, čas je za eno prelepo pesem

  Didier Barbelivien – Elle

  https://www.youtube.com/watch?v=JYVRJnMdYDw

  sarkazem press

 • Andrej

  Edina resnica v zvezi z levico in komunisti, ki resnično velja je: LAŽEJO. Vse drugo je laž.

 • karpelec

  Štirje petelini in ena kura brskajo po gnoju v Butalah in iščejo ključ za vrata v boljši jutri.

 • Antonius

  Veleizdajalec pa res ne more biti česa kriv. Saj se vendar tajno zavzema za slovenske avtohtone šarplanince, javno pa za zaprte Katalonce.
  Mirovnik Kučan je Slovencem nadvse dragocen, ker se je neumorno boril za miroljubno Jugoslavijo in razorožitev nevarne slovenske TO. Vojne v Sloveniji zagotovo ne bi bilo, če bi Kučan uspel s svojim miroljubnim razorožiteljskim naporom.
  Kučan si zasluži spomenik, ker je bil zadnji sekretar CeKa-ja, mirovnik, vizionar in srcu vesten veleizdajalec.

 • JANEZ GUS

  Če hočemo enkrat pravno demokratično državo mora prvo crknit žarišče vsega zla ,to je žvepleni,potem pa demokratizitrat sodstvo,tožilstvo,javno štalo RTVS IN NAPREJ,,,,,,,,,,

 • domoljub1

  Problem je identificiciran in opredeljen: “Tranzicijska levica vlada na podlagi prevar, zlorab pravosodja, korupcije in medijskih monopolov. Iz tega razloga danes še vedno nismo dosegli plebiscitnega cilja, da bi živeli v državi svobode, demokracije, kjer vlada enakost pred zakonom. Državljani so/smo upravičeno razočarani.”
  Kaj storiti?
  Espres in Slovenski tednik sta bila žalostno diletantski način volilne kampanje (ali celo strel v koleno SDS). Za sufisticirano kampanjo-npr. misija Draga Kosa na Finsko – je potrebno neprimernono več premetene koristoljubne inteligence. Boljševiki v RS jo premorejo oz plačajo.
  Kako to storiti?
  Tudi če je res, da se v ozadju vseh teh zahtev skriva ljubosumje, ker morda kakšen drug strankarski voditelj ne more prevzeti vodstva demokratične pomladi, pa je samorefleksija vedno potrebna. Naivnost in celo kolaboracija dela politične desnice s starimi centri moči pač ne prinaša koristi, ne za stranko, še manj za državo. Uspešen bo tisti, ki se je sposoben prilagajati, saj je absolutna pravica in resnica za človeka in ljudstvo nedoumljiva. Sicer pa je bila boljša analiza razmer v SDS že pred časom v članku Financ: Kako hudi bodo pretresi v SDS? Vizjak: Nekaj moramo spremeniti.
  Očitno je nekaj res potrebno spremeniti.
  Dve skrajnosti obstajata:
  a. Da vsi vse vedo (anarhija).
  b. Da prvi vse ve, drugi pa nič (totalitarizem).
  Nobena od teh skrajnosti ni sprejemljiva. Družbeni sistem lahko optimalno funkcionira le ob ustrezni demokratični hierarhiji in vključevanju vsega razpoložljivega kadrovskega potenciala. Boljševikom to bolje uspeva kot manjševikom

  • sodnikisozločinci

   Katerakoli skrajnost je boljša od tega kar imamo.

 • Unikatna

  Jaz sem Ivanu Kramberger rada prisluhnila in še kako prav je imel! Že takrat si razmišljal, da se mu lahko kaj zgodi, zaradi ostrih besed.

 • Rožle

  Ne pozabit, da je ta vlada samo-izvoljena ..
  nekako tako kot je bila naša Šivilja samo-poklicana kandidatka za EU komisarko ..

 • Vera

  Bog ne daj, da jim jaz na Reporterju napišem pravo resnico , ker me nasprotniki desnice pohodijo, žalijo . Niti nedolžnega komentarja, da bi moral vlado voditi zmagovalec lanskih volitev , ne prenesejo . Tam sem vse , samo človek ne . :(

  • JANEZ GUS

   Na Reporter se nite vserjem ne več……

 • Dragan Krstič

  Vzemite kakor hočete ampak polovica volivcev voli rdeče.Res je da mediji naredijo svoje ampak razgledan in pošten volivec ne bi podlegel tej propagandi. Ker pa je volilno telo bebasto bo še dolgo parlament polovično rdeč.

 • Dragan Krstič

  Kdo voli rdeče stranke. Iz takoimenovane elite so to diplomiranci družboslovnih ved, umetniki in kvaziumetniki vsi pricuzani na državne jasli. Srednji rezred državljanov je dokaj desno usmerjen ker je dovolj razgledan da se zaveda kaj pomeni rdeča vlada za državo. Nižji neizobraženi sloji prebivalstva pa nimajo časa brati medijev in razbrati kdo je poglavitni krivec za stanje v Sloveniji. Nimajo časa ker raje gledajo limonade in reality showe na TV, niti jim možgani ne dopuščajo logičnega razmišljanja.So pa seveda dojemljivi za nebuloze ki jih o desnici stresajo Boris Kobal, Domen Valič in njima podobni tiči.

 • tohuvabohu

  Depala vas je znamenita vas, le tiste znamenite hruške ni več.
  Včasih smo v veseli družbi prepevali:
  Pa n’kol več, pa n’kol več u Depalo vas,
  so same tercjalke, se ubena ne uglas.

 • etrusk

  Vse to o prevarah je žal res.Do kdaj tako , da se bo to dopuščalo

 • freedomfighter

  Smrk smrk spet jamranje…kaj naj v zda recejo kandidati ki niso del demokratske ali republikanske stranke…tam te niti ne povabijo na debato niti ne omenjajo v novicah…me zanima ce se vam to zdi demokraticno

 • piko8

  Sedaj pa imamo serpentinška, kar je na ravni OSLA !!!

 • xtc

  Komunizem nikoli ne prileze na oblat pošteno,bodi si prevaro,revolucijo ili intrigami.

 • vero bebe

  POSOJILO MED ZASEBNIMI INDIVIDUALI V 72 URAH
  Priložnost za resne ljudi
  Pozdravljeni gospod / gospa
  Potrebovali ste denarno posojilo med posamezniki za
  soočiti se s finančnimi težavami, da bi lahko prestopil iz mrtve točke
  finančna kriza, ki izzove banke, resne ponudbe za posojila, poštena
  certifikat in hitro od 2000 do 80 000 EUR za obdobje od
  odplačilo od 2 do 25 let se naša stopnja razlikuje za 2%.
  Če želite izvedeti več o naših ponudbah, mi pišite za svoja osebna posojila
  Moj e-poštni naslov : [email protected]