Narobe svet: Slovenska policija razkriva številna kazniva dejanja migrantov, Svetlana Slapšak bi jih zaposlila v vojski in policiji, Cerar pa komaj čaka pot v Marakeš?!

Foto: STA

Glede na to, da je slovenska policija na seji KNOVS izpostavila, da se je med migranti iz Alžirije in Maroka število kaznivih dejanj v letu 2018 (glede na 2017) potrojilo, se človek vpraša, kako je mogoče, da je slovenski minister za zunanje zadeve Miro Cerar po nedavni seji vlade izjavil, da bo Slovenija decembra v Marakešu sodelovala pri sprejemanju dogovora ZN o migracijah. Olje na ogenj pa je prilila še Svetlana Slapšak, kolumnistka Večera, ki bi migrante zaposlila kar v vojski in policiji, da bi se borili proti terorizmu?!

Po seji vlade je minister za zunanje zadeve Cerar izpostavil, da je marakeška deklaracija politični dokument, ki naj bi državi omogočil ohranitev suverenosti pri politiki priseljevanja. Ob tem pa je dodal, da bomo na ta način skupaj preprečili množične migracije. Cerar je povsem zavrnil kritike opozicije, da se z omenjeno deklaracijo ukinja razlikovanje med zakonitimi in nezakonitimi migranti, kot tudi med begunci in ekonomskimi migranti.

Hrvaški medij Jutranje vijesti se je razpisal o tem, kako ob dejstvu, da se vedno več evropskih držav odloča za odstop od sporazuma, Cerar izpostavlja, da bo marakeška deklaracija pripomogla k preprečevanju nezakonitega priseljevanja, kot smo mu bili priča leta 2015. Po Cerarjevo globalni sporazum namreč naj ne bi opredelil nove kategorije migrantov, prav tako pa naj ne bi migracij označeval kot človekovo pravico. Dejstvo pa je, da deklaracija odpravlja državne meje in s tem pospešuje tok migrantov.

Foto: epa

Poslanec Branko Grims poudarja, da ta dokument migracije celo spodbuja, vzpostavlja poseben mehanizem, načine financiranja. “Lahko bi mu rekli kar Sorosev dokument OZN, po drugi strani postavlja kot neko prioriteto, kvaliteto. Niti ene besede ne boste našli o tem, da se morajo migranti prilagoditi družbi in njenim vrednotam. V njej je kup dvoumnih določil, recimo, kako se bo kazensko preganjalo vsako obliko nasprotovanja migracijam, vsako kritično besedo. Formulacije so raztegljive, govorijo o sovražnem govoru in podobnih kritičnih besedah. Dokument je nesprejemljiv in ga je potrebno zavrniti kot celoto,” je prepričan Grims.

Število kaznivih dejanj v letu 2018 se je potrojilo
Glede na to, da je poslanec Matej Tonin preko družabnega omrežja Twitter izpostavil, da je slovenska policija na seji KNOVS pokazala statistiko, ki kaže, da se je med migranti iz Alžirije in Maroka število kaznivih dejanj v letu 2018 (glede na 2017) potrojilo, pri čemer prevladujejo tatvine in trgovina z drogami, se človek vpraša po zdravem razumu aktualne slovenske vlade, na čelu katere je Marjan Šarec. Naravnost neverjetno pa je, kako pri natolcevanju glede “koristnosti” marakeške deklaracije sodelujejo celo mainstream mediji. V oči še posebej bode pisanje kolumnistke Večera Svetlane Slapšak, ki je prišla celo do ideje, da bi imeli “begunci” dobre možnosti, da se zaposlijo in izkažejo v evropski vojski ali policiji in da bi bili verjetno najboljši kader za odkrivanje in preprečevanje terorizma.

V sredo, 21. novembra, ob 10.00 se na našo zahtevo v DZ začne izredna seja, na kateri se bo odločalo o odstopu Slovenije iz #MarakeškaDeklaracija. Pridite in nas podprite. Protislovenska koalicija, kljub jasnemu nasprotovanju državljanov, zaenkrat ne popušča,” je na Twitterju zapisal predsednik SDS Janez Janša. Splošno je namreč znano, da velika večina slovenske javnosti nasprotuje marakeški deklaraciji ZN o migracijah, vlada pa je kljub temu deklaraciji naklonjena in nikakor noče slišati volje ljudstva. Že nekaj časa pa se ravno zato pojavljajo zahteve po demonstracijah, ki se obetajo v sredo.

Foto: Twitter

Medtem ko večina slovenske javnosti nasprotuje marakeški deklaraciji oziroma dogovoru ZN o migracijah, je vlada kljub temu deklaraciji naklonjena. Zaradi izdajalskega obnašanja vlade se že nekaj časa pojavljajo zahteve po demonstracijah. Prva se obeta že v sredo, 21. novembra, pred stavbo Državnega zbora RS, na njej bodo podane zahteve proti podpisu marakeške deklaracije, ki jo zavrača vedno več evropskih držav, proti vsem Evro-Afriškim dogovorom o migracijah, za umik zakona o mednarodni zaščiti tujcev, ki daje možnost ilegalnim migrantom tretjih držav, da si pridobijo status begunca, in umik 3. a člena ustave, ki ruši suverenost Republike Slovenije.

Dejstvo je, da se neusmiljeno približujeta 10. in 11. december, ko bo na sporedu meddržavna konferenca v Marakešu, in čas je, da se vlada spametuje in sledi tistim evropskim državam, ki imajo dovolj podrejanja in težav na račun nezakonitih migracij, ne pa da zgolj gluho sledi tistim, ki jim Evropa, osnovana na krščanskih temeljih, ne predstavlja prioritete.

H. M.

 • Rožle

  gnila vlada …
  gnili zakoni …
  gnil pravosodni sistem …
  gnila država …

  uspeh zagarantiran, …

 • Frank Novak

  …”Slovenska policija razkriva številna kazniva dejanja migrantov, novinarka Večera bi jih zaposlila v vojski in policiji, Cerar pa komaj čaka pot v Marakeš?!”…

  KAJ DRUGEGA PRICAKOVATI OD NAROD HLAPCEV IN DEKEL? V casih stare Avstrije se je hlapcevanje obneslo, danes pa – ko nimamo opravka z Avstrijskimi prosvetljenimi vladarji pac pa z srednjeveskim Islamom – pomeni nacionalni samomor… Se dobro da ze 41 let zivim v ZDA, mi je pa zal ko vidim domovino mojega rojstva, otrostva in mladosti kako se spreminja v greznico…

  “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!

  • večni srb

   Zakaj pa ne, glede na stanje slovenske ljudske policije, slabše skoraj ne more biti.

   • šrauf

    Zdenka Arnić, Spomenka Diklić, Svetlana Slapšak…ujemite tatu, jel tako većni srbine

    • Svele

     Zna se ko ovde krade

 • Rožle

  Jest bom dau zastavo na pu droga…
  k sem Avtohton Slovenc…ostali si pa trenirke do kolen zavihite …

  • Svele

   Prvo nas Angleži in Američani nafilajo z revščino potlej dajo črnim in cefurjem drogo.zavihane trenirke .ti si ziher zasvojenc

 • Beli Sneg

  Rdečkarji so zajebal piranski zaliv, zajebal izhod na odprto morje, zajebal bodo luko Koper in s podpisom deklaracije celo Slovenijo. Murgle delajo na polno.

  • večni srb

   Oprosti, ampak hrvatom so nas prodali slovenci, ki so po rodu iz Hrvaške, pa to dejstvo obračajo kakor hočeš.

   • Steiermark

    Kaj se toliko siliš med “Slovence”, ko to nikoli nisi bil in nikoli neboš ampak boš vedno in za vedno ubogi potomec jugosrbskih okupatorjev!

    • Svele

     Alles švaben musse sterben hail

   • Svele

    Kdo je vodil srbijo pred vojno hrvati.kdo so bili vodilni generali Srbije v vojni Hrvati. kdo uzurpira slovenijo

  • Hun

   Mas prou da so zajebal. Jebat bo treba vse po spisku. cmerarja k ga zajaham k njegov fotr kona. Pol serpetinska u roke primem, po ledvicah opalim, da se mu rincek razpre ga bom guzil tok casa da Jajota zacne oponasat.. Zadnji si ti PAVDER na vrst…

 • Rožle

  Levaki so nam prodal vse uspešne državne firme, celo zdravico so nam že prodajal in to kar v arabskem jeziku…..
  No, celo ugrabitev otrok jim ni tuja seveda za pošteno ceno ..

  • Svele

   Cigani so ukradli črta in Jakoba hahahhaha ni ju več v javnosti

 • večni srb

  Slovenska policija razkriva tudi številna kazniva dejanja domačih slovencev, pa skoraj vsak kmet ve, da se zelo velikokrat lažejo in serejo nekaj, kar se ni nikoli zgodilo. Pritožit se nimaš pa nikamor, temu primerno narod spoštuje lasten aparat.
  Jaz jih ne bi preveč hvalil, to ni taka policija, ki bi jo imel narod rad, pozabljeno pa tudi ne bo, najbolje jih je ignorirat kolikor se da in se pritoževat na Evropska sodišča, dokler so britanci še zraven.

 • Rožle

  Lepo so se pošlihtal na tire …. zdaj pa sam še .. ČUHA – PUHA !!!

  • Novakec1

   Sloovce pa be, be, be….

  • slosin

   pa čim prej čuha puha, da se kakšen ne prehladi v tem mrzlem vremenu…

 • macon

  Slapšak pravilno sklepa, da lahko policija in vojska zaposlita pritepence po enakih vrednostnih kriterijih kot so njo za kolumnistko.

 • Darth Vader

  kdo pa so tele osivele babe, ki se jim vsi klanjajo,kot da bi bile sam fuhrer? kje ste še videli, da ene babice diktirajo kaj in kako bomo ostali počeli in živeli? ženska nima nobene avtoritete

  • Steiermark

   Ženska????

 • Boy

  Migrante bi zaposlila v policiji in vojski?
  Kaj jih ne bi raje pričakala kleče na meji z zlatim ključem Slovenije na rdeči blazini in nas tako predala na milost in nemilost migrantom.

  Tale Svetlana je res polna sovražnega govora. Ubogi ilegalni migranti beźijo pred vojno, a ona bi jih do penzije strpala v vojsko, da bi se vse življenje spominjali na vojno pred katero ubožci beźijo.

 • Novakec1

  Počefurjenje se iz prestolnice širi v podeželje. Migranti bodo samo pomagal k hitrejšemu koncu slovenstva

 • Olga2345

  Migrantko Plavsakovo Iz Srbije poslati k njenim, da jo zaradi kraje pošljejo za rešetke! S sabo naj odpelje vladne klovne, pa naj v Srbiji podpisujejo marakesko deklaracijo, če bodo upali, izdajalci!

 • cploger

  Bog daj čim prej dolgo, mrzlo zimo.

  • joza joza13

   Pomlad vedno pride…

   • Steiermark

    Upajm!

  • Mojca pokraculja

   In čim več migrantov:))

   • Svele

    Bog daj čimveč mrtvih slovenskih dojenčkov in nič zamaškov hahahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije

 • Franjo Trojner

  Vse kaže, da smo drugorazredni državljani, pomladniki ostali brez svoje države, ki smo jo leta 1991 sami izborili, postavili!
  Dejstvo je, da si je leva Šarčeva vlada, koalicija čisto prisvojila nekoč tudi našo državo Slovenijo in počne, kot je nekoč v komunističnih totalitarnih časih levica že počela, sprejema odločitve mimo ZAHTEV, ŽELJA vseh državljanov, MIMO USTAVE, na ŠKODO vseh državljanov Slovenije in SLOVENSKE DRŽAVE. Šarca in njegove levičarje ne zanima kaj si vsi državljani mislimo o ilegalnih migracijah in Makereški deklaraciji, ter ostalih za državo in državljane pomebnih zadevah, kar nas bi moralo vse zelo skrbeti, saj so Šarčevi levičarji na oblasti za svoje ideološke odličitve pripravljeni storiti prav vse.
  Videli smo kako zelo so leve stranke, ki so vse po vrsti izgubile volitve, izigrale večinsko voljo volilcev in postavile svojo pisano levo vlado iz ostankov sestopljene prejšne luzerske, cincajoče, afer polne Cerarjeve vlade, okrepljene z eksotično mikro strančico ZAB z zelo populistično predsednico na čelu. Vso zadevo iz pravnih okvirjev in demokratičnih načel zelo močno vleče odločitev predsednika DZ Židana predsednika koalicijske/vladne stranke SD, ki je nadkoalicijsko ekstremno levo stranko ZL postavil v opozicijo, kar že močno spominja na prejšni enopartijski sistem, mar ne?
  ZARADI VSEH ANOMALIJ, zlorab DEMOKRACIJE s strani leve oblasti? morda počasi že prihaja čas, ko bomo morali državljani svojo pravico glasno zahtevati na ulici, kar je na koncu koncev tudi pravica v DEMOKRACIJI, mar ne?

 • VERRZIFIKATOR

  Sviće zora, SVETLO se talasa,
  prórekla je baba nam slobodu,
  svima brzo na nebeskom svodu,
  jer dolazi neeuropska rasa.

  SVETLA zoro, ajde, bre, požuri,
  opet se je babi nešto snilo,
  dođi pravedna po babu silo,
  dosta SVETLA, neka već zažmuri!

 • ljubinica

  Marakes je nov korak v projektu NWO. Ki bo tiranija.
  Bomo sli kot ovce v zakol?

  • Mojca pokraculja

   Iz diktature v tiranijo. Ni dost razlike.

 • Steiermark

  Pa zakaj se vsa ta balkanska drhal ne briga za svoje – na balkanu. Zakaj jim dovoljujejo, da oni odločajo , kaj je dobro za Slovenijo?

  • von Rhein

   Dovoljujejo jim zaradi lastne koristi.

 • Andrej

  Na take ideje lahko pridejo samo beboti. Ampak, že 20 let so izvoljeni. Torej, bebasto ljudstvo ima točno tako vlado, kot si jo zasluži. Migrantu dati orožje, da se bo boril proti migrantu. Za staroselce pa: miroljubno brez orožja.
  Slovenije ni več.

  • Franjo Trojner

   Zares me čudi, da nas avtohtone prebivalce leva oblast še ni pozvala, da odidemo in svoje domove prostovoljno prepustimo vsem tem, ki po večini ilegalno prihajajo? A je morda edini razlog, da smo avtohtoni prebivalci naši levi oblasti še vedno malce potrebni res samo zaradi plačila davkov? Vse kaže, da je temu res tako, mi smo tukaj samo iz razloga , da za mizerno plačilo pridno delamo in brez vprašanj in protesta plačujemo preštevilne in previsoke davščine, leva oblat pa, da vlada! Madona, pa saj do pičice enako je bilo v gnili totalitarni Jugoslaviji, mar ne?

   • Pčakaj, da se bo število teh ilegalcev povzpelo do konkretnih številk. Takrat bo vlada izdala ukaz, da jih moramo nastaniti v svoja stanovanja, kdor se bo pa temu uprl, pa takojšna deložacija in nacionalizacija.

    • slosin

     včasih so morali nastaniti po nekaj okupatorskih vojakov, dons bomo pa morali migrante…

     • Da, res je.
      Bo še “zanimivo”, ko bo prišlo do takšnih in podobnih konkretnih posledic zaradi migrantov. Danes je večini nedoumljivo razmišljati o tem, kam pelje sprejemanje migrantov brez omejitev in zadržkov. Ko ljudem omenim, da bo zaradi migrantov prišlo do več kriminala (še posebej hudega – posilstva, umori, ..) je kot bi razlagal nekaj nemogočega. Preprosto večina ljudi ni zmožna razmišljati tako daleč v prihodnost o posledicah današnjih odločitev.
      Bo še veliko joka in škripanja z zobmi – to bo mojih 5 minut, da bedakom odmerim njih krivdo.

 • BlackOpsSystem

  Že po priimku, kuca ne valja!!!

 • Nšo-či

  Ljudem, ki jih ne znamo niti identificirati, ki nimajo nobenega odnosa do te države, bi Svetlana, kar sama položila orožje v roke. Grozljivo! Se pa v njenih besedah skrivata dve dejstvi. V mladcih je prepoznala vojake ter ugotovila, da Slovenija ni pripravljena na boj proti teroristom.

  • Mojca pokraculja

   Hej, pogrešam te.

   • Nšo-či

    :) o kolk je to lepo slišati. Hvala, Mojca. Se oglasim zvečer :).

    • Mojca pokraculja

     Velja, pridem na večerjo:))

 • mona lisa

  Ta Cerar je že čisto zmešan. Tega in vse take je treba čimprej zaustavit preden naredijo še več škode slovenskemu narodu kot so jo že. Ta vlada sedaj je vlada idiotov in pogrebcev Slovenije.

 • alojz

  Migrantom avtomatsko orožje, našim pa vse pobrat, da nebi kdo slučajno nazaj streljal.

 • Feniks

  Migracije z veljavnimi dokumenti so že urejene. Potencialne potrebe po usposobljenih delavcev pa nareka gospodarstvo. Poleg strokovnosti je zaželjeno tudi poznavanje tujih jezikov. Pa ne kateregakoli.

 • Cmerko

  In tako govno se se plodi…

  • Svele

   Kje sta mala govna črt in Jakob so ju cigani ukradli hahahhahhaha ali murgeljn Milan zaprl hahhaha sta se morebiti v trenirkarja milutina zaljubila ali pa so ju Janševi pedofilni strici iz ozadja vzel hajjajajja

 • althar

  V kakšni vojski in policiji? A ne prihajajo sem v glavnem zdravniki, atomski fiziki in biotehnologi? Tale Slapšak je ena zavržena rasistka, se mi zdi.

 • KAPIBARA

  Dokazano je, da se ženskam, v glavi tam pri 50 nekaj premakne. Na slabo ali pa na dobro.. tej svetlanovićki na slabo,, tako kot ime..
  A ta ima moža ??

  • BlackOpsSystem

   ta ga je že pokopala, zato pa kurce muslimanske vabi……

   • Svele

    Že ve zakaj mali slovenski mlahavi tički.tički brez gnezda hajhaha

 • KAPIBARA

  Dokazano je, da se ženskam, v glavi tam pri 50 nekaj premakne. Na slabo ali pa na dobro.. tej svetlanovićki na slabo,, tako kot ime..

  • BlackOpsSystem

   dokazano je, da se jim že fulll prej premakne neki v glavi….sam pr 50ji se šele opazi!!!

  • Svele

   Tako kot tebi

   • KAPIBARA

    Pa ne moreš 24/7 samo od te tvoje zlobe žvet ??

 • Ryuk

  slapšakova bi migrante še oboroževala? A sploh obstaja večja budala od nje?!

  • Ja obstaja večja budala od nje. To je 80% Slovencev, ki takim Svetlanam ploskajo in sicer podprejo vsako neumnost.

   • kalavnik

    jaz bom zacel pri sosedih, ultra komunistih in migrantoljubcih.

 • Slehernik

  Se strinjam s Slapšakovo. Enga nej še nastavi za ljubljanskega župana, pa enga za predsednika parlamenta, pa enga za predsednika vlade, pa namest nekaterih ministrov…. bolj nesposobni od teh k jih mamo zdaj že ne morjo bit

 • Mojca pokraculja

  Slapšakovi invsem Srbom je treba povedat, da je Kosovo albansko!!

  • luckyss

   Tudi Slovenija gre po tej poti..

  • Svele

   Znas oni reklamu MB pivo svetsko a naše.hahhahah tko recejo čiptari za Kosovo srbsko a naše

  • Svele

   Živela muslovenija hahhajahha

  • Stane

   Kosovo je Srbsko. Kdo je prelival kri za Kosovo s Turki?
   Albancev je bilo za vzorec in nic vec. To je isto kot ,ce bi rekla SLO JEod zdivjanih Africanov inArabcev. Se kaksno leto pa jih bo vec kot avtohtonih.

   • Mojca pokraculja

    Kdo je prelival kri za Slovenijo napadeno s strani srbske JNA ?
    Kosovo ni srpsko govorim zato, ker s to isto pravico oni nam govorijo da Slovenija ni od Slovencev. Naj se postavijo v isto kožo, kot oni postavljajo nas.
    Tudi jugoslovanov-čefurjev je bilo malo več kot za vzorec. Zdaj pa zasedajo vse najvišje pozicije. In nam govorijo v parlamentu, na Tv in povsod v svoji polomljeni slovenščini. Si predstavljaš, da v srpskem parlamentu govori šiptar v polomljeni srpščini (srpsko namenoma pišem s p).No way!

   • Tone

    Srbi so se iz Kosova odselili (I. seoba, II. seoba) v Vojvodino. Albanci so se naselili v zapuščene vasi in mesta. Srbi so se na “svoje” Kosovo spet spomnili po Balkanskih vojnah in ga na silo kolonizirali.
    Če kdo tvojo njivo 50 let obdeluje, ti pa se ne zmeniš za to, jo priposestvuje.

 • luckyss

  Vsekakor bi bili migranti dobri vojaki, saj jih je mnogo med njimi pripadnikov ISISa, ki bodo preživeli dopust v Evropi…Problem je le v tem, da bi jim poveljevali verski voditelji in ne nadrejeni po činih..
  To smo že videli..
  Tudi mi smo imeli dobro opremljeno slovensko vojsko med drugo svetovno vojno…
  Problem je bil le v tem, da ji je poveljeval Hitler..

 • pajac debeli

  Piše kje v Marekeški deklaraciji, kako bomo vse plačali. Katerim “pravicam” se bomo morali odpovedati državljani, in za koliko, bomo morali podaljšati delovno dobo, da bomo financirali “pravice” migrantov. Koliko bo koštalo hranjenje, bivanje, izobraževanje, prevajalci, zdravstvo, obleka, priboljški, žepnine.. za migrante. Ne s tem se pisci Marekeške deklaracije niso obremenjevali. Ilegalne migrante so kar primenovali v iregularne, za to ker se to sliši miljonkrat manj kaznivo. Zanimivo, da če bi se jaz odločil npr “iregularno” utajat davke, ali pa kopičit “iregularno” orožje, bi mi policija v trenutku stopila na vrat, “iregularnih” (ilegalnih) migrantov pa niso sposobni na meji obrnit in poslat nazaj. Država, ki je obrat prisile in ima monopolj nad iniciacijo nasilja proti komer koli ji paše, na enkrat ni sposobna opravit svojega osnovnega dela, ko gre za migrante.
  Pa v to deklaracijo so dali vse, kar bi si radikalna leva in globalisti lahko sploh zaželeli. Notri imamo od cenzure interneta, do preganjanja medijev in politikov, ki bi kanpirali na zaprtju mej in antiimigrantstvu. Na drugi strani pa predvidevajo davkoplačevalsko financiranje pro migrantske propagande. Prebivalstvo se bo pa utišalo z zakonodajo o sovražnem govoru. Po tem je notri, da se migrnantov ne sme pridrževati, ko jih policija dobi jih mora takoj izpustiti. Nudit jim je potrebno vse tudi odvetnike na davkoplačevalski račun. Nikjer ni omenjene nobene zgornje meje števila prišlekov, ker je ni. Države so jih dolžne reševat iz Mediterana. Pravice morajo imeti enake, kot za državljane. Zakonsko odgovarjajo po njihovi kulturi, kar pomeni otroške neveste=OK, genitalska mutilacija=OK, poligonija=OK, čeprav so vse te stvari za Evropejce prepovedane. Olajšati jim je treba tudi pošiljanje denarja nazaj, saj v Evropi en migrant dobi na socijalni po desetkrat več kot bi lahko doma zaslužil, tako da migranti pošiljajo ta denar v Afriko in s tem filajo cele družine. Kar seveda incetira Afričane, da naredijo še več otrok in jih pošlejo v Evropo. Socijalne za migrante se morajo po celi Evropi izenačit z 1000e Nemškimi, da ne bodo migranti rinili samo v Nemčijo. Če migrant “izgubi” dokumente, mu jih mora naša država izdati nove, Slovenske. Ustvariti je treba koridor, po katerem bodo migranti lahko čim varneje in hitreje potovali v Evropo.Ilegalni Migrant bo imel iste pravice kot begunec. Pravno svetovanje za migrante. Vse kar je možno, da se čim bolj oteži njihova vrnitev. Če se otrok migrantov rodi v Evropi dobi avtomatsko državljanstvo. Migranti imajo pravno pravico pripeljati še svoje ožje in širše familije. In še in še, bi lahko našteval..koliko strupa je v tej veleizdajski dekleraciji. In če prav ni pravno zavezujoča, pa je podlaga za naslednjo, ki bo pravno zavezujoča. 70% Evropejcev noče več niti enega Islamskega ali Afriškega migranta, pa so se elite očitno odločile narediti to po svoje. Dekleracija pa gre preko OZN, ker OZN ne odgovarja državljanom. In če državljani vržejo vlado in izvolijo nekoga, ki ni naklonjen ilegalnim migrantom, država vseeno ne more več nič, ker je odgovorna pred mednarodnim pravom. Torej katastrofa in veleizdaja najvišjega ranga.

  • luckyss

   Ne boš verjel..ena izmed točk predvideva ločevanje nelegalnih in legalnih migrantov…
   Vseeno sem proti takšni “neobvezujoči”deklaraciji, ker mi ni jasno zakaj ne bi upoštevali zakonodaje, ki jo že imamo…
   Torej, migranti prehajajo meje na mejnih prehodih s papirji, ostali so vsiljivci, ki se jih pošlje nazaj s stalno prepovedjo za vstop v dežavo..Vojni begunci pa so to itak le do prve varne države…

   • pajac debeli

    Preprosto zato, ker levica po Evropi potrebuje volilce. Ker uspešni ljudje v uspešnih državah v večini ne volijo levo in ne podpirajo nadnarodnih inštitucij kot so EU in OZN.

    • pajac debeli

     In dekleracij predvideva izenačenje statusa vseh migrantov. To pa zato, ker begunci imajo pravice po mednarodni zakonodaji, ekonomski migranti jih pa nimajo.

   • Stane

    Slo.politiki lizejo jajca in se kaj Evropi in OZN,SOROSU IN SE KOMU.

 • Artur

  Vprašujem se ali se ta zblojena komunajzlarka dela blesavo ali pa je že v svojem bistvu blesava ali pa je eno in drugo.Ta njena norost praviloma prime samo pri komunajzlih pri zdravorazumskih pač ne .

  • slosin

   če je nekdo levičar, se je odveč spraševati ali je blesav…

   • Artur

    Je tako .

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!! :-)

   • Zgornji

    AAAMENNN !!! ! !!! :-)

  • stane

   Zdravo-razumskih je premalo. Zal niso bili nekateri pravilno info.ali info.,nekateri so pa ze po naravi prtegnjeni in zivijo v svojem virtualnem svetu..

  • Matt von Glanz

   Ves, da me ti predlogi ne zmedejo vec. Vedno bi sli migr tako na roko, da jim bolj ne morejo. Sledilo bo: prodor islamskih medijskih zvezd, ukinitev svinjine povsod, imigr mesto ali vas, tuji zupan ….
   Njihova identiteta je, da so brez identitete. Glede na venstojeci nacionalizem stare YU kot celote je to precej cudno.

  • Zgornji

   NO, LAHKO JE PA SAMO ŠOLANA ZA BLESAVKO … !!! ! !!! ;-)

 • Felikss_AH

  Prvič slišim za tole Svetlano… skok na Wikipedia… in HollY Shit… kritičarka, znanstvenica, antropologinja … študij spola, balkanologije, komparativistike. Neki kolosalnega ni v redu s to baburo… namreč za vse to s čemer se ukvarja je morala nameniti 24/7/365 dni časa, tako da je skoraj zagotovo morala “žrtvovati” zasebno-socialno komponento svojega antropološkega obstoja. Potem goljufija v rojstnem ji Beogradu in za izhod iz blamaže emigracija v Slovenijo. Njena že itak Levičarsko POSLABŠANA pamet jo je izgleda nagonsko pripeljala v sam epicenter extremnega svetovnega Levuharstva – Slovenijo.

  Beograd se je brez napora znebil nore antropo-kreature, “srečni dobitnik” pa je postala Slovenija. A se je pol sploh čuditi zakaj se prav v Sloveniji dogajajo megatonske erupcije extremno norega Levičarstva. Njen “znanstveni” prihod v Slovenijo (Ne pozabiti Murglovo) je namesto atomskega intelektualnega opustošenja prinesel intelektualno Termonuklearno devastacijo in pripomogel da se še zadnje razsodnostne molekule domače nam Levuharije razblinijo v subatomske dimenzije.

  Največji paradox pa je tale … seveda če je avtentičen – “Splošno je namreč znano, da velika večina slovenske javnosti nasprotuje marakeški deklaraciji ZN o migracijah” – A res??? Od kod pa pol 70% podpora Levuhcastim strančicam… ali raje – SRANČICAM. Razlaga se razkriva sama od sebe, namreč Termo-Levuharsko zračenje iz Slovenskih centrov Leve-blaznosti je očitno prekosilo moč Černobilske radiacije… zato imamo 70% ozračenost prebivalstva s Levuharsko radiacijo. Tu pa zdravila ni… konec bo samo z razgradnjo ozračenih ali OSRAČENIH… in verjetno so zaradi tega Levo-razkrajajoči se antropo-organizmi tako naklonjeni nadomestni “imigraciji”.

  Ta odurni ksiht si zasluži počasno spuščanje v kakšen Slumdog Millionaire skret… nato pa pokrov zazidat

  • samotoje

   Vse to, kar si naštel zgoraj, je en sam velik blef. Takih “znanstvenikov” je po svetu kot smeti in živi bog ne ve zanje. Če pogledaš njene mednarodne reference (ne balkanskih) je Slapšak ena velika nula.

   • Felikss_AH

    Zato pa je spizdila sem… med svoje

    • samotoje

     Bratstvo i jedinstvo sranje.

 • kalavnik

  Edina resitev je, da se slovenija razdeli v dve entiteti. SRS in RS, ker polovica slovencev rine drugo v kaos.
  S to vlado smo slovenci prakticno izgubili vse. Poti nazaj ni vec, razen ce do 10.dec dobimo desno vlado, kar pa je nemogoce.
  Me zanima, kje se bo vse koncalo, zelo verjetno v represalija nad drugo polovico naroda…Ocitno nam “bratomorna” vojna ne uide. Vprasanje leta ali dveh.

  • stane

   Ja,res je. Ta bratomorna vojna ,bo unicila Slovenski narod. Premalo nas je,da bi se vlada poigravala z usodo SLO naroda. GRE ZA BITI ALI NE BITI!
   NAROD,KI NI INFORMIRAN,JE ZAVEDEN,JE SEBI NAJHUJSI SOVRAZNIK.
   ZA NEINFORMIRANOST SE MORMO “ZAHVALITI” IZDAJALSKIM MEDIJEM.

   • Svele

    Desni sovražijo leve

    • Stane

     Zakaj?
     Kje so razlogi?
     Povod mora biti!

     • Zgornji

      Bolj kot to pa levi Sovražijo Desne !!! ! !!! Razlog je pa v njihovi Skriti Zlobi !!! ! !!!

 • soc

  Kaj druži to kravo z Vesno Vuk Godina? Oba sta Srbkinji. Kaj druži obe kravi z Reporterjevo Sunčičko? Vse tri so take in drugačne antropologinje. Očitno gre za neke vrste samoperpetuacijo pobesnelo agresivnega klana. Ukiniti tovrstni študij na slovenskih univerzah je edina rešitev za slovenstvo in normalo.

  • Svele

   Podalpski srbček

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Morala

  Za to idejo si zasluži Nobelovo nagrado.. :) .le odprite jim vrata v vojsko in policijo, jih oborožite…zaposlite jih v zdravstvu, šolstvu, socialnih ustanovah, v sam vrh države – za predsednika države, državnega zbora…spremenite cerkve v mošeje…marsikaj neumnega prebereš, za to idejo lahko rečeš le “adijo pamet”…

  • stane

   Pod to izdajalsko vlado,se bo to zgodilo.
   Neuk narod,ni tezko pretentati. Posledice so ogromne,tako kot pri Inkih. Danes ,tega naroda ni vec. Zaradi prevelikega zaupanja je izginil. Mogoce se zivi kaksen potomec/ka.
   To je pa tudi vse.

   • Tone

    Inkovski narod ni izginil, izginila je inkovska država. Izginila pa ni zato, ker so bili preveč zaupljivi, ampak ker so bili krščanski osvajalci preveč pohlepni, pokvarjeni in kruti.

    Ali tudi ti spadaš med “neuki narod”? Po tem, kako in kaj pišeš, bi rekel, da imaš nedokončano osemletko.

    • Stane

     Joooooj……. kaaaj…..neeeukiiii…..leeeviiicaaar….piiseee.
     Majmuneeee……!! Inkov kot naroda ni vec.
     Tudi crnuhi so prevec pohlepni. Zakaj pa?ker jim vi neuki to dovolite,ker verjamete v insinuacije in v otroske pravljice o neki cudni in cudezni dezeli brez mej,blaaa,blaaaa….. slovenski narod bo izginil zaradi invazivnosti divjakov,ki jih vi neuki levicarji spuscate v osrcje svojega-nasega doma.
     Majmune,prisli so istrebljat in osvajat nasa ozemlja,pobijati in posiljevati. To so ze poskusili v MB,KOCEVJU,LJ IN OKOLICI,Skofjeloski grad.
     Sami govorijo po kaj so prisli,kaj bodo poceli in,da jim Evropejci oz.belci nic ne moremo.
     Kaj se dogaja v Nemciji,Svedski,Angliji,Franciji,Danski in drugod kjer se nahajajo radikalni divjaki. Ce jih obozujes pa pojdi jim crne riti lizat.

     • Stane

      Ps. V Lj je bil fant pretepen s jekleno palico in veckrat zaboden z nozem. Lj je komaj prezivel. Kaj ti to pove? Opica nepismena.

     • Tone

      Vsaj enkrat na mesec, Slovenec pretepe ali zabode kakega svojega sorodnika ali prijatelja tako, da ta ne preživi. Vsak dan lahko bereš poročila iz sodnih obravnav.

     • Stane

      Ja,res je. Res je pa tudi,da pokvarjeni divjaki pretepejo ali ubijejo,posilijo ovco,posilijo psicko,vrzejo psa skozi okno,pretepejo starko na sredi ceste,jo kamenjajo,jo na koncu posilijo,napadajo in enostavno istrebljajo narode in mediji porocajo z zamudo. Po nasih domacih prestopnikih pa takoj hop. Za dejanje,ki je predvidena kazen 1 leto,bo dobil divjak 4 mesece,po moznosti pogojno,domaci clovek pa polno mero za isto dejanje.

     • Tone

      Moje sožalje.
      Tebi možganov niso samo oprali, zradirali so ti jih.

     • Zgornji

      TEBI SO JIH PA TAKOOOOOOO UMAZALI, DA SE TI ŠE NA POVRŠINI KOŽE VIDI DA SI OD UMAZANIJE ŽE CEL GNIL OD ZNOTRAJ , TAKO DA TI ŽE VEN SEKA , ZATO SE MORAŠ KAR PO VRHU TAKOLE GRDO PREFARBAT, DA PREVEČ ČEZ NE SEKA !!! !!! ZLOBNEŽ HINAVSKI POKVARJEN NESLOVENSKI SMRDLJIV SATANSKI PEKLENSKI HUDIČEVSKI MRTVAŠKI !!! ! !!!

     • Zgornji

      AAAMEEENNN !!! ! !!!

  • Mojca pokraculja

   Samo migrantje nas lahko še rešijo , pa resno mislim. Od zunaj bo prišla sprememba, ker je sami nismo zmožni narediti od znotraj.

 • Tone

  1. Policija ni razkrila, da se je število kaznivih dejanj potrojilo, to je razkril Tonin.
  2. Podatek, da se je število kaznivih dejanj potrojilo, ne pove nič, če ne vemo, koliko jih je bilo prej in kakšna so bila. Morda je leta 2017 en migrant v trgovini izmaknil eno halal pašteto, letos pa so bili taki trije.
  3. Od daj se svet zatrese, če lokalni kolumnist kaj predlaga v lokalnem časopisu?

  • stane

   Ce nebi vedeli za prej,nebi vedeli za razliko. Ves,da policija vodi statistiko ,tako o domacih ljudeh,kot o tistih,ki nezakonito bivajo v Sloveniji.

   • Tone

    Ne blebetaj neumnosti!
    Seveda vemo, da policija vodi statistiko o vsem, samo ti nisi nič vedel prej, ker je podatek zdaj razkril Tonin.

    • Stane

     Vedel sem ze prej. Zasledoval sem kazniva dejanja domacih in tujih oseb. Za domace prestopnike se je pisalo na dolgo in siroko,za divjake pa bolj malo. So pa povedali oz.objavljali oskodovanci iz Lj in ok.ob Kolpi,Prekmurja,Primorske,kocevja. Kaj se hoces? Ni dovolj?

     • Tone

      Vse si si lepo izmisli, ljubček! Niti enega materialnega dokaza nimaš za vse to.
      Ne bom pa rekel, da lažeš, ker svojim izmišljotinam sam verjameš.

     • Stane

      Narod,ki je ogrozen zaradi cudnega obnasanja tvojih zdivjanih kriminalcev,ne laze.

     • Tone

      Vse si si lepo izmisli, ljubček!
      Narod ni nič ogrožen, niti se ne počuti tako. Ogrožen si ti in še nekaj tebi podobnih zblojencev.

     • Zgornji

      TI SI PA RES ENA ZELOOO MRTVA DUŠA !!! ! !!! ZOMBI … !!! ! !!! TAK ZOMBI KOT SI NA SLIKI , JA !!! ! !!! NIČ DRUGAČEN !!! ! !!! GRD KO SAM SATAN !!! ! !!! ZLOBEN PA ŠE BOLJ !!! ! !!!

 • Janez

  Dober dan vsem skupaaj !
  Iz
  katerega doma za starejše občane
  nam pa ta
  S.S.
  te svoje “misli” sporoča?
  VERJETNO JE POTOMKA STALINISTIČNIH MIGRANTOV IZ SRBIJE V SLOVENIJO,
  KI SE JE DOGAJALA
  takoj po letu 1945.
  Ne vem, tak vtis imam. L.r. Janez K. Komenda

  • soc

   Prišla je na povabilo slovenskih ZSMS kolegov na višku Miloševićeve vladavine, ko se ni dobro počutila doma v Srbiji in je morala pod nujno solit pamet nekam drugam. Tu je našla idealne razmere tako za dobro preživetje kot za soljenje pameti ofcam. Žal se je ne da več znebiti.

   • samotoje

    Prišla je, ker so jo na beograjski univerzi brcnili v rit zaradi goljufije. Tako imamo zdaj 3 Svetlane: Slapšak, Makarovič in občasno Svetlano Ražnjatović Ceco, umetnico. To je za Slovenijo 300 % preveč. Sicer pa- gremo v sredo protestirat.

  • Franc Šink

   Znanstveno dokazano je da priletne ženske sanjajo o spolnih organih mlajših moških.
   To velja tudi za nas moške o dekletih.

 • Silka

  Babi se je zmešalo, ona bi oborožila migrante, da bi lažje ustrahovali Evropo.

  • stane

   Lazje bi se izzivljali nad Slovenci/kam,lazje bi nas istrebljali. To pride se v kratkem na vrsto.

   • Tone

    Ali se sedaj težko izživljajo? Ali se sploh izživljajo? Povej kak primer!

    Če to, kar pišeš, tudi verjameš, se pojdi zdravit. Če pa ne verjameš, ampak bi samo rad strašil ljudi, si pa pokvarjenec.

    • Zgornji

     SAM TI S PA RES EN DEBIL ZARUKAN ZLOBEN SLEP POKVARJEN BOLAN HINAVSKI BEDEN KRETENAST GNIL SMRDLJIV SATANSKI HUDIČEVSKI PEKLENSKI ZBLOJEN !!! ! !!! ZAKAJ BI MIGRANTIČI V SLOVENIJI DELOVALI DRUGAČE KOT DELUJEJO V DRUGIH DRŽAVAH V KATERE MIGRIRAJO ??? !!! ??? A MI DAŠ SAMO EN NAMIG, ZAKAJ BI BILO V SLOVENIJI KAJ DRUGAČE KOT DRUGOD PO SVETU ??? RAZEN ČE JIH BOŠ TI “KULTIVIRAL” Z SVOJO UMAZANO PREFARBANO POKVARJENO HINAVSKO ZLOBNO ZABITO BETICO !!! ! !!! ??? ? ??? !!! ! !!! NO, DE TE VIDIMO , OVAJJJ – ANTE !!! ! !!!

   • Svele

    Ima ja da te branim

    • Stane

     Hvala! Znam to sam.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

 • marjan podlogar

  Zapakirart jo in paketno po pošti poslat nazaj, na paketu pa odstraniti opozorilo “ne tumbaj”

  • BlackOpsSystem

   Non fragile….kick as u wish!!!

   • Zgornji

    ;-)

 • domovina mili dom

  Ni narobe svet, ampak bolni um posameznikov, katere popularnost dvigujejo bolni posamezniki.

 • Olga2345

  Kot prvo je treba nagnati levico iz parlamentarnih odborov, namenjenih opoziciji, saj kot vladajoča stranka ZL tja ne sodi!!! ZL sedi na dveh stolih in onemogoča konstruktivno delo opozicije in nadzor vladajoče mafije!

 • Garbage man

  Slovenska Policija , ta naziv lahko date pod narekovaje.Tudi en policaj v 2 letih ni povedal svoje mnenje o Pakiju ,ki je zaklal policaja v okolici Brežic !

  • KAPIBARA

   NE-smejo

   • Tone

    Torej so reve?

    • Zgornji

     DA , ŽAL !!! ! !!!

  • Tone

   Ali obstaja kak podoben primer, kjer so policaji povedali svoje mnenje?

 • xtc

  Babo nagnat nazaj v Srbijo in naj gre branit otađbinu na Kosovo,kot vsi tisti Srbi,ki tiule delajo zdraho.
  Glede Makareša pa tole zadevo na referendum in postaviti jasno vprašanje ali Slovenci želijo neomejeno priseljevanje Muslimanov in afričanov,kot ga omogoča Makareš.
  In bomo videli kaj bo.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNNNNN !!! ! !!!

 • Ježek Teka Teka

  Jebeš take policaje, ki so proti lastnemu narodu. Kurčevi inkasanti, ko jih pa rabiš pa nič od njih, pa to…

 • mare

  Ali ima Svetlana II sploh slovensko državljanstvo? Če ga ima, potem igra petokolono, ne želim, da govori v mojem imenu.

  • marker

   100% ima oba, tako kot vsi prebrisani priseljenci.

   • Tone

    In Slovenci odseljenci.

 • marker

  Svetlana naj gre v Srbijo, kjer naj navija, da priznajo Kosovo. Jugoslavije ni več, oziroma jo je največ v Ljubljani in ostalih večjih mestih.. Mi bomo brez njene pomoči ceneje in še lažje živeli.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • Jure kavčičeu

  Ni mi jasno čist kako si desnica predstavlja integracijo, asimilacijo in te zadeve. Najprej težite, da hodijo sem samo pi*darije delat pa vlečt socialo, kadarkoli pa pride do neke pobude o zaposlovanju teh ljudi, je vse narobe in niso primerni in tralala. Kako drugače kot s pol legalnimi in ilegalnimi dejavnostmi naj se preživlja človek, ki mu družba še preden sploh pride sem pripiše neke slabe lastnosti, neko vrojeno težnjo po kraji in ne vem čemu vse. Lani so se Nemci lotil usposabljat migrante da bi vozil tovornjake in buse in evo, nova24 se sprašuje, če so morda nori in bi radi “natreniral” še več teroristov da se v ljudi zaletavajo. Očitno vi nočete, da se kakorkoli integrirajo in postanejo “normalni” državljani EU.

  • Stane

   Spostovani Jure! Nisem ne desni in ne levi. Ne podpiram nelegalne migracije na kriminalen nacin. To je nelegalen,da se krsijo ve civilizacijske norme,na skodo avtohtonih prebivalcev.
   Neleg.emigrante je enostavno nemogoce integrirati,ker se niso prisli zaposliti,temvec zavzemati evropski prostor z istrebljanjem Evropejcev-nemuslimanov. To je njihov cilj,kar pa tudi sami jasno pokazejo z dejanji in besedami
   Ne vem,kaj tu ni jasnega. Na TV sta bili prikazani 2 druxini,ki nista kazali verske nestrpnosti in fanatizma. Takim ljudem vsaka cast.
   So pa taki,ki ze majhne otroke ucino hudobije,do nemuslimanskih narodov. Otroci stari 10-12let ze na tv kazejo gesto ;prerezal ti bom vrat,zraven se smejijo. Kaj to pomeni? Odgovorite si sami.
   Z valom nelegalnih migrantov so prisli tudi isisovi vojaki,kar tudi sami povedo. Mimo teh dejstev,ki sem jih navedel(se vec jih je)preprosto ne morem. Zal so to dejstva,ki so zaskrbljujoca.

   • Stane

    Ps. Ti ljudje se ne bodo nikoli zaposlili. Razen,mogoce 10%.To ni njihov cilj.

    • Zgornji

     AAAMEEENNN !!! ! !!! A ŽAL SI ZLOBNI-HINAVSKI LJUDJE ZATISKAJO OČI PRED TO RESNICO !!! ! !!!

  • šmentanamuha

   Meni pa ni jasno, kako si lahko ti tako naiven.

   • Zgornji

    JA, ZASLEPLJENOST JE VZAJEMNO SOODGOVORNA ZA NAIVNOST IN OBRATNO .

  • Slovenec sem

   Normalni državljani EU naj bi po tvojem postali?

   Si tudi sicer nagnjen k pretiravanju?

 • Radolf Mitler

  V Ljubljani je treba enkrat dokončno počistiti z čefurji, vsaj s tistimi ki so se natepli po ”osamosvojitvi” in jih vsak dan več. V skoraj vseh lokalih je čefurska glasba in večina lokalov je v njihovih rokah. V vsako stanovanje, ki ga proda slovenec se kot po pravilu naseli čefur. To je njihova zvita taktika. Vsi so tudi volili kriminalca Jankoviča – gliha skp’ štriha.

  • borko

   čefurska glasba je povsot po lokalih po sloveniji ni lokala ki bi šlišal narodno slovensko…..

 • šmentanamuha

  Mene pa zanima, kako lahki ima ta babura toliko medijskega prostora? Njene sovražne izjave do Slovencev in zaničevanje, bi morale vzbudidi protest v vsakem domoljubnem Slovencu, tudi levičarju. Kako to, levičarji, da dovolite tej zlobni feministki, da daje v nič Slovence. Srbska kravetina, ki so brcnili v rit na beograjski univerzi, jo mi sprejmemo z odprtimi rokami, ona pa v zahvalo serje po nas in vi ji ploskate in velikodušno odmerjate prostor na TV in časopisih. Ali ste res tako brez lastne identitete in ponosa?

 • francelj3

  Marakeški sporazum bo preprečil sleherno kritiko ilegalnih migracij, dovoljeno jih bo samo še hvaliti. Če bo šel neki Slovenec v Marakeš in jo pomagal sprejeti z aklamacijo, to ne bo samo veleizdaja, ampak tudi protiustavno dejanje proti 39. členu ustave RS – svoboda izražanja.

 • Slovenec sem

  Kdo je ta fina dama Svetlana Slapšak?

  • Gr Enze

   NI SLOVENKA AMPAK UVOŽENA ZNUCANA TRAPASTA IN TAKO DALJE …….

  • Zgornji

   JA KAAAM JE PA FINA TA KROTA PARAZITSKA ČAROVNIŠKA ZLOBNA ??? !!! ??? Oprostite , mar vi s5 potrebujete nove leče ??

 • Slovenec sem

  Le zakaj bi se migranti, balkanski in drugi, zaposlovali, če jim gre kljub temu bolje kot v njihovem zavičaju.

 • Zgornji

  ČRNANA SLABŠAK , … ŠE ENA PARAZITSKA ČAROVNICA IN KRASTAČA VEČ ??? !!! ???

 • cosmosjasnovidec

  Hehe.
  Tale je pa dobra.Že vidim kako bi bilo,če bi me kamelotrajbarska muslimanska svinja zaustavil na cesti.
  Ker se mu seveda nepričakovano utrga kot se vsem musličem bi mu takoj prestrelil bučo potem ga pa vprašal “ali si še živ”.
  Odgovora očitno ne bi dobil tako,da bi se pač odpeljal naprej kaj bom zapravljal čas brez smisla.Še prej bi se pa za vsak slučaj še peljal prek njegove buče,ker tem muslimanskim nesnagam ni za verjeti ali je živ ali mrtev čeprav ima prestreljeno bučo.
  V bučah imajo namreč praznino tako,da mu krogla nima niti kaj poškodovati v njej.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Zgornji

   ;-)
   NOOO, ČIST POVSEM PRAZNIH BUČ PA LE NIMAJO, … KAJTI NA DNU LOBANJE SE JIM SKRIVA HUUUUUDA ZLOBA , SKRITA POD NEKAJ POSUŠENIMI SMETMI … IN TO – TOOO JE NAJVEČJI PROBLEM TEH HINAAAVSKIH ZLOBNOGLAVCEV !!! ! !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!