fbpx

Ne dovolite, da vas KUL-ci še naprej ponižujejo s kmetavzarji; pokažite jim pot na smetišče zgodovine

Jože P. Damijan si ne želi "kmetavzarije" (Foto: STA)

Ta kmetavzarska beznica ni bila slučaj, ampak njihov naravni milje. Jutri volimo za ali proti tej kmetavzariji.” To so besede, s katerimi progresivna levica nagovarja in mobilizira svoje vrste. 

Kakšen večvrednostni kompleks ima “urbana” levica iz središča Ljubljane v primerjavi s preostalim delom Slovenije, lahko vidimo v stališču nekdanjega kandidata KUL za mandatarja Jožeta P. Damijana, ki je drugače misleče označil za kmetavzarje, na volitvah pa se bo po njegovem odločalo proti tej “kmetavzariji”.

Levica ima še vedno prepričanje, da je edino ona sposobna in privilegirana voditi državo, sicer drugače misleče ljudi vrže v koš kmetavzarjev. To so seveda vsi, ki niso del njihove ljubljanske elite. Toda danes imamo možnost, da jim najustvarjalnejši in najponosnejši del Slovencev pokaže vrata. Z udeležbo na volitvah in z glasovnico v volilni skrinji. Ne pustite se poniževati, pošljite jih tja, kamor spadajo, na smetišče zgodovine.

 

Prosimo eks kandidata za mandatarja strank Kul Jože P. Damijana, da ne zaničuje ljudi. Vsak ima danes en glas in enako moč. Kmet, delavec, upokojenec, študent, podjetnik, reven ali bogat, mlad ali star, Ljubljančan ali Prlek …” pa je Damijanu odgovoril Janez Janša.

Peter Truden