Ne samo Drago in Tjaša, v partnerski zvezi sta tudi kriminalist za obračun z desnico David Antolović in novinarka 24ur Damjana Seme

Primer novinarka POP TV Damjana Seme. (Foto: Posnetek zaslona/ 24ur.com)

“Antolović je bil pred tem vodja oddelka za gospodarski kriminal v Celju in partner Damjane Seme, novinarke komercialne televizije POP TV. To je televizije, kjer pogosto “prava imena”, med katerimi je seveda tudi Janez Janša, objavijo prej, kot za to izve prizadeti posameznik,” smo razkrili v preteklosti v članku Posebna skupina za boj proti SDS. To pa ni prvi primer, da novinarke POP TV uživajo v sadovih ljubezni z vplivnimi člani levega političnega omrežja.

V našem mediju smo velikokrat poročali o tesnem sodelovanju policije in največje komercialne televizije POP TV. Njihove paradne novinarke so bile ali so še v zvezi z vplivnimi posamezniki iz levega političnega pola. Direktorica informativnega programa Tjaša Slokar Kos je poročena z dolgoletnim kreatorjem afer desnice Dragom Kosom. Novinarka 24ur Suzana Perman je v partnerski vezi s piarovcem kmetijskega ministrstva Luko Kočevarjem. V zvezi s kriminalistom za “posebne namene” in pomočnikom direktorja NPU David Antolovićem pa je novinarka POP TV Damjana Seme. Sama naj bi po njegovih navodilih v živo spremljala hišne preiskave padlega pivovarskega tajkuna  Boška Šrota.

POP TV se je velikokrat izkazal za medijsko morilsko orožje levega omrežja. V času vlade Marjana Šarca tega sploh niso skrivali. Naš medij je med drugim razkril, da sta se na privatnih srečanjih v ljubljanskih lokalih dobila celo Tjaša Slokar Kos in vplivni Šarčev svetovalec Damir Črnčec. Novinarsko grlo globoke države Suzana Perman je dobivala tajne podatke iz Sove, ko so ovajali takratnega poslanca SDS Žana Mahniča zaradi domnevnega razkritja tajnih podatkov. Ne pozabimo, POP TV je direktno diktiral ideološki boj proti Janezu Janši pred parlamentarnimi volitvami 2018, ko so vse predstavnike parlamentarnih strank silili, da so javno povedali, da ne gredo v vlado z Janšo.

Akterjem globoke države načrte prekrižala nočna seja vlade
Po naših informacijah bi se morala hišna preiskava zgoditi v ponedeljek zgodaj zjutraj, ker pa je bila v nedeljo zvečer sklicana nujna seja vlade, ki je trajala pozno v noč, je minister Počivalšek slučajno prespal v Ljubljani in tako Tjaši Slokar Kos in organizatorjem velikega poka nehote pokvaril veliki spektakel. Akcijo so formalno pripravili akterji globoke države. Njihov vodja je namestnik direktorja NPU David Antolović, ki je vse skupaj organiziral kar med svojim dopustom – iz kuhinje! Antolovića je na NPU pripeljal nekdanji generalni direktor policije Janko Goršek, njegov sin Luka Goršek pa je predsednik Mladega foruma SD.

Damir Črnčec in Suzana Perman (Facebook)

Suzana Perman je dokazano dobivala zaupne informacije iz kabineta Marjana Šarca. (Facebook)

Kdo se je lahko podpisal pod tako odredbo?
Kot smo že poročali je naloge za preiskave na predlog NPU podpisala preiskovalna sodnica Mojca Kocjančič, nekdanja žena nekdanjega ministra za pravosodje iz vrst propadle LDS, Aleša Zalarja in znana iz afere farmacevtka, saj je odredila, da se prisluhi, ki bremenijo ljubljanskega župana Zorana Jankovića, izločijo. Naš vir pravi, da je odredba zelo “amaterska”, saj naj bi bila brez konkretnih dokazov, sklicevala pa naj bi se Tarčo, Ivana Galeta in Riharda Knaflja – skratka ljudi, ki v  oddaji niso navedli nič oprijemljivega in kaznivega, kar bi lahko izpolnjevalo dokazne standarde utemeljenega suma, ki so potrebni za uvedbo hišne preiskave.

Luka Perš