Nedopustno! Podpredsednica državnega zbora Tina Heferle (LMŠ) minira preiskavo zlorab oblasti pri Kanglerju in Janši!

Podpredsednica DZ Tina Heferle (LMŠ).

S kršitvijo pravnega reda, ko bodo onemogočili začetek parlamentarne preiskave primera Kangler, bo vladajoča koalicija ta teden še okrepila sume, da so ob zlorabi oblasti, ko so temu politiku neustavno odvzeli mandat, zlorabljali tudi kriminalistično službo, tožilstvo in sodstvo za onemogočanje tekmecev. Zakaj bi sicer s kršenjem pravnega reda onemogočali parlamentarno preiskavo, ki jo je o ozadjih primera Kangler zahteval državni svet? Ni pa šlo le za Franca Kanglerja. Na zlorabe oblasti kaže tudi dogajanje v primeru Janeza Janše, kjer je ustavno sodišče že ugotovilo nepošteno sojenje, tudi zato, ker šefa vrhovnega sodišča Branka Masleše niso izločili iz odločanj v primeru Patria. Pri Janši pa so poslanci SMC, DeSUS in SD, podobno kot levi del državnega sveta pri Kanglerju, tudi zlorabili oblast in prekršili ustavno ureditev z odvzemom mandata. V obeh primerih je to razveljavilo ustavno sodišče.

Po poslovniku, ki velja za preiskovalne komisije, bi državni zbor najpozneje na seji, ki se začenja danes, moral imenovati člane preiskovalne komisije, ustanovitev je zahteval državni svet, da bi se preiskava primera Kangler takoj začela.

Ustava zahteva, da preiskava mora biti
A koalicijski poslanci so prejšnji teden v mandatno-volilni komisiji to onemogočili in odločanje prestavili. To so storili na predlog podpredsednice DZ Tine Heferle, ki je iz LMŠ. Ta je pojasnila, da prestavitev ustanavljanja komisije predlaga zaradi ostrih kritik sodstva in tožilstva čez to preiskavo. Generalni državni tožilec Drago Šketa je sprožil spor pred ustavnim sodiščem in zahteval začasno zadržanje veljavnosti ureditve, je opozorila. A ustavno sodišče doslej ni zadržalo členov, ki od poslancev zahtevajo, da morajo takoj imenovati člane preiskovalne komisije. Prestavljanje odločanja je zaradi tega kršitev pravnega reda in zloraba oblasti večine. Predlagala jo je Heferlejeva (LMŠ), koalicijska večina pa je kljub protestom iz SDS in NSi, da bo kršena pravna ureditev, ki ščiti manjšino in državni svet, prestavitev potrdila.

Močni politični pritiski, da bi preiskavo primera Kangler onemogočili, so bili že julija, ko je državni zbor preiskavo odredil. Takrat je zlorabo večine, ki jo ima koalicija, da bi onemogočili preiskovanje, preprečil predsednik državnega zbora Dejan Židan (SD), ki je pravilno opozoril: “Ustava je tukaj povsem jasna. Ko imamo zahtevo državnega sveta ali zahtevo tretjine poslancev, se komisija mora ustanoviti.”

O tem ne bo glasovanj, zbor se bo le seznanil, da je preiskava ustanovljena, je pritiske, da bi kršili ustavni red, zavrnil Židan. Na posnetku sta predsednik Dejan Židan in podpredsednica državnega zbora Tina Heferle:

heferle, židan

Foto: DZ

Alternativa, če preiskava ne bi bila odrejena, bi bila julija kršitev člena ustave, ki pravi: “Državni zbor lahko odredi preiskavo o zadevah javnega pomena, mora pa to storiti na zahtevo tretjine poslancev državnega zbora ali na zahtevo državnega sveta. V ta namen imenuje komisijo, ki ima v zadevah poizvedovanja in preučevanja smiselno enaka pooblastila kakor pravosodni organi.”

Preiskavo je zahteval državni svet, da bi poslanci preverili ozadja propadlih kazenskih postopkov proti Kanglerju po tajnih nadzorih, ki jih je množično odrejal nekdanji SDV-jevec in pozneje funkcionar Sove Janez Žirovnik. Dilema, ki jo bo preverjala preiskava, je seveda, ali sta bila v ozadju političen motiv in pritisk: spraviti Kanglerja kot župana z vrha drugega največjega mesta in iz državnega sveta in s tem oslabiti SLS in desnico. Kot je bil v primeru Patria proti Janezu Janši v ozadju najbrž interes onemogočiti desnico, da bi vladala državi.

Zlorabe oblasti pri Kanglerju in Janši
Pomembno dejstvo pri Kanglerju in Janši je, da ni šlo le za nekakšno neodvisno ravnanje policistov, tožilcev in sodnikov. Obema so z leve sredine z zlorabo oblasti in kršenjem ustavne ureditve odvzeli mandat. Kanglerju z leve v državnem svetu svetniškega, Janši pa z levega dela dvorane državnega zbora poslanskega. Obe odločitvi so ustavni sodniki razveljavili kot kršitev ustave in zlorabo oblasti.

Pri Janši so vladajoči (SMC, DeSUS, SD) pozneje namerno celo razširili lažnivo manipulacijo, kako z odvzemom niso kršili ustavne ureditve in da je bila napaka, zaradi katere so mandat odvzeli Janši, v samem poslanskem zakonu. To ni bilo res. Bila je debela laž. Ustavno sodišče je ugotovilo, da zakon ni omogočal odvzema mandata in da ga je večina preprosto kršila. Tako je to zapisalo ustavno sodišče samo:

Je pa sodišče ugotovilo, da je poslanski zakon neustaven v delu, ko Janši ni zagotavljal učinkovitega sodnega varstva pred to zlorabo oblasti, ki jo je z odvzemom mandata zagrešila večina. Parlamentu so sodniki naložili, da mora zagotoviti poslancem, ki bi jim še kradli mandate, učinkovito možnost pritožiti se na sodišče. To bi parlament moral storiti v letu dni. Najpozneje leta 2016. Niso. Od takrat s tem dodatno kršijo ustavo.

Ker je koalicijska večina prejšnji teden izglasovala predlog Heferlejeve, DZ ta teden članov preiskovalne komisije za primer Kangler verjetno ne bo imenoval, s čimer bo kršena poslovniška ureditev, ki od poslancev zahteva, da jih morajo imenovati takoj, ko odredijo parlamentarno preiskavo ali najpozneje na prvi naslednji seji.

Prva naslednja seja po julijski, ko je bila preiskava odrejena, se začenja danes. Končala pa se bo prihodnji teden, ko bo izjemoma na koncu na poslanska vprašanja odgovarjal premier Marjan Šarec, ki je danes na obisku v ZDA.

Peter Jančič, Spletni časopis

 • antimur

  Levaško prasico Heferletovo bo potrebno spustiti malo skozi roke, pa ne zato ker bila spolno poželjiva, ker zdaleč ni, ampak zaradi vzgojne preobrazbe, golazen levofašistična in antislovenska, pri takšnih bi hudičevo prav prišlo cigansko kaznovanje z golf palicami, lahko zudi z navadnimi latami iz plota.

  • pajot

   No,ja….eni imajo radi tudi takšne,ki imajo dolg nos.

   • tohuvabohu

    Pod vladami, kakršne imamo zadnje čase, je večina Slovencev ostala z dolgim nosom.

    • pajot

     Ona ni. Ona ima dolg nos že od rojstva. Tako kot lažnivi Ostržek.

     • tohuvabohu

      Tudi za take riti raste palica.

   • sodnikisozločinci

    No ja, ta je sorte kifeljčar.

  • Janez

   Niti s kovaškimi kleščami je ne primem za rit.

 • Ryuk

  Veliko sranja je treba skriti pred ljudstvom (v imenu katerega se je sodilo). Preiskave zato ne bo.

 • pajot

  Nič ne bomo dosegli z opozarjanjem,pisanjem po forumih in z volitvami. Dosegli bomo samo na en način. ve se,kakšen.

  • Vera

   Mladi in zdravi se 10.10 zberite v Ljubljani,ter kulturno protestirajte s transparenti ,druga oblika protesta ni zaželjena,samo številka je pomebna.Več vas bo,bolje bo.

   • pajot

    Zdrav sem še,mlad več nisem. Pridem pa 10. oktobra v Ljubljano. Brez transparenta,pač pa z jezo v srcu.

    • Vera

     Naj gre vsak ,ki lahko,sedeti doma je greh za vsakega ,ki je izkoriščan ,zapostavljen,šikaniran na delovnem mestu povrh pa še z minimalno plačo .

   • antimur

    Druga oblika morda za nekatere res ni zaželjena, je pa hudičevo potrebna.

    • Vera

     Vem,toda iz iskrice,se lahko razplamti ogenj,tega pa upam,da ne želi nihče.Treba se je zoperstaviti povsod in vedno,dokler ne bo reda v Sloveniji.

    • sodnikisozločinci

     Oblik je veliko, ne le dve, sovražnika je treba vedno napasti tam, kjer napada ne pričakuje.

   • totex39

    Istočasno bi se morali protesti odvijati tudi v M.Soboti, Mariboru, Celju, Novem Mestu, Kranju, tako dolgo, da se v državi doseže tak nivo, brez priseljencev, ki nam grenijo življenje v samostojni državi. Vse to bi lahko dokazali z več deset tisočo množico nezadovoljnih ljudi.

 • TINE

  ji bo treba nos popravit, grša ne more bit

  • Šobar Davorin

   Plešasta pa ni.

   • tohuvabohu

    Ni, saj ima kosmato dušo.

  • karpelec

   …jaz z ene, ti z druge strani, pa se nagliha.

  • sodnikisozločinci

   Jaz bi jo pa popeljal v ETA Kamnik na ogled obrata za vlaganje kumaric……

 • Beli Sneg

  Delajo kar se jim zljubi. Očitno kompasa že nekaj časa nimajo, folk pa totalno pasiven. Ne vem ali ste opazili, kako hitro so mediji prenehali govoriti o izplačilih “dodatkov” na Mariborskih fakultetah. Tisti, ki vzgajajo in bi morali biti vzgled, so največji moralni izprijenci. In folk to gleda in prenaša. Opazujem sosede mislim, da se jim o kakšnih protestih v oktobru, niti ne sanja, niti jih ne zanima. Res sem žalosten. Zgodilo se nam bo to kar se je Nemcem s Hitlerjem. Pasivnost jih je pahnila v vojno in bedo. Pri nas sicer vojne verjetno ne bo, bo pa vedno večja beda. Moralna in materialna.

  • antimur

   Verjetno bo vojna, na žalost in to državljanska, v kolikor ne bo ta kučanistična gansterska banda začela spoštovati Ustavo RS, naša obeležja, predvsem pa narod in domovino. Slovenci se že dušimo, menda ja ne bomo dopustili, da nas ta golazen zaduši do smrti. Zato imamo vsi slovenski domoljubi dolžnost in pravico uničiti zavojevalce naše domovine in naroda.

   • pajot

    Leta 45 so zmagali oni,čas je za izenačenje.

    • Vera

     Američani in Angleži so rešili nekdanjo jugo,tisti iz šum so samo 9.5.pripeli partizanske pesmi v Ljubljano ( vir slike in knjige).

    • SIMON ROZIC

     …samo prosim, ne na tako krut in diktatorski način, kot so to
     počeli povojni revolucionarji, ko so ponoreli od želje po krvi in
     od pogoltnosti po tujem imetju! To obvladajo še danes! Naše delo,
     naše premoženje je več kot 100 % obdavčeno….

   • TINE

    to že dolgo pravim, ampak ne bodo jo začele ovce ,,,, ampak levi pisuni ko bo zmanjkalo .
    Potem sledi zaplemba in likvidacije.

    Izselite se dokler še lahko, slovenija je tako grda dežela!!!
    Koliko tujcev ima vile pr nas???? torej …..pojdite v svet kdor še lahko.

    • rdečicvet

     ..kam pa si ti zbežal – iin zdej od daleč tuliš !..Vzem v roke slovensko zastavo in ulet 10.10.2019..!!

 • totex39

  Če je študirala pri takih kot je Cerar, Brglez in njim podobni se ve koliko je vredna ta njena diploma.

 • Iva

  Ko smo (Odbor 2014) pred VS zahtevali VLADAVINO PRAVA (pošteno in pravično sojenje), so nas mainstream mediji pejorativno označevali za ulico, nekateri celo za drhal.

  Nastopil je čas, da stopimo na ulico (10. oktober) in pokažemo, kakšna je volja ljudstva – ZA vladavino prava, PROTI fake demokraciji šaraste koalicije!

  • Šobar Davorin

   Follow Money! Glej zgoraj.

  • TINE

   mene zal ne bo kersem odsoten……………upam da sesujete parlament.

  • FORT WORTH

   Obvescanja javnosti skorajda ni…

 • Nata

  Ja, revica uboga no ?? Saj drugače ne more ravnati. . . oziroma, ne sme !
  Oni Židan pa ima o Ustavnem redu manj vedenja kot jaz. . . . .ena babica !!

  • Peter

   O ustavnem redu ve veliko. Če ne bi, ga ne bi tako lepo izigraval, Nata.

   • Nata

    No, saj dobi . . . . .befel. Ji ni potrebno nič vedeti.

    • Mojca pokraculja

     Treba je vedeti, da imajo v poslanski skupini celo vrsto pravnikov in FDv-jevk, ki pripravljajo mnenja. Ne po pravu, ampak po naročilu. So izvežbani za izigravanje zakonov, za obračanje členov in sploh za manipulacije. Židan in ostala bagra SD ne delajo nič strokovnega, oni samo naročajo in komandirajo.

 • Franc Šink

  Nedopustno ? Od kdaj je v politiki nekaj nedopustno ?

  • tohuvabohu

   Imaš prav. Masovna raba pridevnikov, kot so nedopustno, nesprejemljivo, nemoralno, neetično, nezaslišano …, je dediščina prejšnjega režima. Danes v tem pogledu najbolj izstopa Cmero Jamrar. To je znamenje neznanja in pomanjkanja argumentov, pa tudi politične (ne)kulture.

   • Franc Šink

    Za Cmerarja bi bil najbolj primeren pridevnik Škandalozno.

    • tohuvabohu

     Pa tudi napihnjeno, nastopaško, pobalinsko in infantilno.

 • marker

  Kaj pa ste drugega od pokvarjenih levičarjev pričakovali?

 • pajot

  Heferle? No,ja,blondinka pač.

 • PLavi-mil

  Le koga ščiti?

 • Pepy

  Rdečkarji, rdečkarji . . .

 • to_mi_delaj

  Groza, ne bi je rad srecal ponoci, se bojim da me srce izda

 • totex39

  Pri vseh teh ljudeh bi bilo potrebno pregledati kako so prišli in pri kom do take izobrazbe, kajti ne mogoče je, da človek, ki se ima za intelektualca take neresnične bedarije spušča v javnosti, za kar bi moral odgovarjati in ne, da ga še podpirajo.

 • Vera

  Nedopustno je,da ta LMŠ-jeva ženščina sploh bila izvoljena v parlament, še slabše je to, da vodi seje DZ-a ,saj nima pojma o ničemer.Nič boljši ni predsednik parlamenta !

  • samotoje

   Heferle ali kdo drug. Heferle je samo simptom hude bolezni, ki je zadela Slovenijo.

   • sodnikisozločinci

    Komunistična kuga.

 • FORT WORTH

  Jasno je samo eno :
  Radikalni levaki na vse mozne nacine onemogocajo desnico in pri tem ne izbirajo sredstev.
  Ni jim mar za ustavo, vazno, da oni vladajo.
  Vsa poanta je v vladanju.

  Ce kdo misli, da se bo levica uklonila ustavnemu sodiscu se moti !!

  Potrebno bo poiskati druge nacine, kako se dokopati do oblasti, da bi drzava spet normalno zadihala.
  Dlje, ko se bo cakalo tezje bo, ce bo desnica sploh se vladala.
  Od leta 1991 do 2019 levaki pustosijo ze 23 let, to pa je narobe svet.

  • pajot

   Drugi način je znan. Samo čakamo,da se bo kdo ojunačil.

   • FORT WORTH

    Nacakal se bos…
    Ta desnica ni nasilna niti agresivna, niti je kaj veliko ne moti, da vladajo levaki.
    Ce bi bila, bi oblast imela v rokah vse obdobje po osamosvojitvi.
    Danes bi bila slika drzave nekaj povsem drugega…

    • antimur

     Smo pa domoljubi, ki nas kučanistična okupacija smrtno moti, torej Slovenija in Slovenci še nismo izgubljeni, dokler smo za obrambo domovine pripravljeni tudi umreti.

     • sodnikisozločinci

      Najbolje pa je, da za obrambo domovine umrejo naši sovražniki.

   • sodnikisozločinci

    Ta način ni pravi. Zgledovati se je treba po KP Jugoslavije in metodah “NOB”.

 • Šobar Davorin

  1. Knjiga; Matej Šurc; “Prevarana Slovenija, domoljubje, zapisano z ničlami”; stran 335: “Tožilci so imeli sicer v rokah neizpodbitne dokaze, vendar ti niso nikoli dosegli sodnikov….Ko je tožilka Brezigarjeva zavrgla ovadbo, je bilo vsega konec.” 2. Knjiga; Richard Schneider; “Kraj zločina: Hypo Alpe Adria”; stran 81: ” Podkupnina je znašala 250.000 US$ na ladjo. Ta denar je bil namenjen obrambnemu ministru, Janezu Janši.” 3. You Tube predstavitev knjige; Matej Šurc; “Patriotism For Sale”: “Ladij z orožjem je bilo 40.” 4. Račun: 250.000 US$ x 40 ladij = 10,000.000,00 US$.

  • antimur

   Ti si bolj premaknjen kot siromakov plot, pač ogabna kučanistična podrepna muha. Preberi še kaj drugega, razen laži, ki so pod znamenjem rdeče zvezde.

  • Beli Sneg

   Ti pa še vedno najraje bereš pravljice iz NOB in seveda tudi prikrojena novejša zgodovina o osamosvojitvi ti ni tuja. Rdeč si se rodil in rdeč boš umrl. Takim ni pomoči.

  • šrauf

   Madona ,denarja za dest klinik…..so te pa našopal,da bi ti kmalu oči vun pale.

   • antimur

    In to tistih v Avstraliji, o kateri so pa rdeče pizde povsem utihnile.

    • šrauf

     Prežvečene udbovske fore….

  • tohuvabohu

   Karkoli govori rdečkar, vedno govori o denarju.

  • šrauf

   In vse to naj bi se dogajalo pod vrhovnim poveljstvom murgeljskega Napoleona…..zanimivo. Potem ni čudno, da ima Štefka na računu v Mehiki 200 miljono dolarjev,če si je en kapler toliko nagrebel…..

  • Peter

   Lepo, Davorin.
   Kaj pa je kaj tov Matej Šurc napisal o Jankovićevih firmah?

  • Andrej

   In zakaj tega ne neseš v Murgle? A misliš, da ne bi Janše že zdavnaj obesili na prvo drevo, če bi bilo samo 1% tega, kar tukaj piše res?
   Pa, BTW, zakaj bi se kdorkoli pri 10MIO US$ še ubadal s SLO usranci?

  • Peter

   Kakor sem slišal, dokazi niso dosegli tožilcev, ker je posredoval tov Drnovšek. Zakaj je posredoval pa je seveda stvar špekulacij, no.

 • šrauf

  In ta frača je menda še pravnica!!!!!!!! Potem se pa ona in njej podbna banda čutijo poklicane ,da izražajo “skrb” glede madžarske demokracije….

 • IZBIRA

  Kaj se pa sodišče vtika v zakonodajno vejo oblasti!? Itak režim v Sloveniji ni demokratičen, Samo na papirju v ustavi, drugje ne. Vse je to en komunistični krvavi lopovski šmorn.

 • Bula Gnojna

  puskov ata in sodelovka na poziciji

 • samurai

  Koga ščiti Heferlejeva ?
  Nezaslišano je, da Državni Zbor krši celo svoj POSLOVNIK, ki ga je sam pripravil in ga je DZ le potrdil.
  Ob tem, da je Tina Heferle pravnica in podpredsednica DZ, ki MORA VEDETI, KAJ POČNE pa je to celo PREDRZNO dejanje, če ne še kaj več.

  • Peter

   Opravičuje Dodatek za pripravljenost, no.

 • samurai

  Komisija za poslovnik:
  – obravnava predlog Poslovnika Državnega zbora in predlog poslovnika o parlamentarni preiskavi ter njune spremembe in dopolnitve,
  – spremlja uresničevanje Poslovnika Državnega zbora in poslovnika o parlamentarni preiskavi,
  – daje razlago Poslovnika Državnega zbora in poslovnika o parlamentarni preiskavi,
  – obravnava pobude za spremembe in dopolnitve Poslovnika Državnega zbora in poslovnika o parlamentarni preiskavi,
  – daje na pobudo poslancev ali delovnih teles mnenje o skladnosti drugih aktov Državnega zbora in njegovih delovnih teles, ki urejajo vprašanja organizacije in dela državnega zbora in njegovih delovnih teles, s Poslovnikom Državnega zbora,
  – opravlja druge zadeve, določene s Poslovnikom Državnega zbora.

  SESTAVA:

  Furman Karmen (predsednica)
  Udovč Mateja (podpredsednica)
  Han Matjaž (član)
  Heferle Tina (članica)
  Hršak Ivan (član)
  Lisec Tomaž (član)
  Maurovič Nina (članica)
  Mesec Luka (član)
  Pavlin Blaž (član)
  Starović Vojko (član)
  Tanko Jože (član)
  Briški Maja (sekretarka)

 • šmentanamuha

  Vrag je odnesel šalo. Totalitaristi so prevzeli državo. Kaj bomo storili zdaj?

  • Vera

   Javna tajna je, da bodo 10.10 2019 protesti v Ljubljani,kjer se naj zbere na 100.000-soče preganjanih in zatiranih delavk-ev .

 • Andrej

  Zakaj imam občutek, kot da na zgornji sliki seva zlo iz obraza?

 • montyamp

  Protesti se ne delajo v četrtek popoldne , ampak vsako soboto , da lahko pridejo tudi javni uslužbenci , ki v četrtek nimajo uradnih ur .

 • est

  Levaki, zmeraj težje bo dvigniti preprogo in pod njo pomesti vaše svinjarije.Ne pozabite , lahko se zgodi ulica, 10 10. 2019 bo kmalu.

 • montyamp

  Zloraba prava s strani udbovske patologije .
  Ma kje se jemljejo te blontne krave ???
  To ni pravnica , to je murgkosrbska pripravnica , marionetarska dekla katere se pamet ogiba kot žvepleni demokracije .
  Le zakaj se na takozvani levici ne zgodi noben atentat ????

 • montyamp

  Za žabe ni seno , za udbovske krave pa ne oblast .

 • GverilaStyle

  A se men samo zdi al ni Pinokijo edini, ki mu nos raste!???!

 • Borut Stari

  Tovarišiji je še vedno moderno partijsko discipliniranje. Sicer so se zaradi demence pozabili vrniti iz hoste.

 • Olga101

  Lopovi ščitijo lopove! Vlada krši ustavo in zakone, sodstvo zlorablja ustavo in zakone!

 • črnaovca

  To pa res ni lepo da ne pustijo preiskovati njunih zlorab

  • Andrej

   Ja, čudno res. Onadva sama prosita, da bi se preiskalo njuje zlorabe. Komunisti pa nočejo. Narobe svet. Razen, če nimata morda prav in se komunisti malo bojijo resnice.

 • Olga101

  Kako “zakonito” dela sodstvo, se se lepo vidi po poskusih udbomafije, kako poskušajo ustrahovati in disciplinirati sodnika Radonjića! Sramota!

 • Vince Blake

  Če celo Židan tule izpade “good guy”, potem mora biti pa že res hudo.

 • xtc

  Prijavit na US.

 • montyamp

  Blond krava neumna .
  Če bomo še naprej krmili tako politiko , bodo še čefurji pobegnili v tujino .

 • Poštenjakar

  Tudi na mene se sodišča spravljajo, sploh ni več pravice v tej državi, močno protestiram.

  • učko

   Bravo Zoki, boš dobil še naslednjih par volitev v pol kroga !

 • učko

  Baba zgleda žleht kot Žgajnarca-Tavševa, al čigava že je.

 • baubau

  nepravna država!

 • sodnikisozločinci

  Pravo grejo ponavadi študirat zakompleksane punce s premajhnimi ali prevelikimi joški, s tem da so ploharce v večini.

 • bubamara

  Sem lepa, sem blond, sem pravnica. Torej sem pametna.

 • Marjan Doberšek

  blond

 • janko

  Skratka, stara rdeča garda je še vedno alfa in omega Slovenije. Zakaj sodniji ni všeč ta komisija? KER IMAJO MASLO NA GLAVI! Samo z lopovščino so lahko še vedno na oblasti, ampak v veliko škodo Sloveniji! Zavračajo edini pravi način življenja, POŠTENOST in POMOČ SOČLOVEKU. To pa je srž krščanske vere.

 • Celcar Mojca

  Kača!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!