Nekdanji obveščevalec Peinkiher, na uslugo Kučanovi globoki državi, z lažnivimi izjavami grobo nad osamosvojitelja Krkoviča, ki je odgovoril s tožbo!

Foto: Matic Štojs; montaža, Urban Cerjak; Demokracija/STA

V normalnih državah so osamosvojitelji deležni spoštovanja, a žal ne pri nas. Med ljudi, ki so padli tako nizko, da udrihajo po tistih, ki so zaslužni za samostojno Slovenijo, uvrščamo nekdanjega obveščevalca Antona Peinkiherja, ki je na račun brigadnega generala Antona Krkoviča javno navedel vrsto žalitev in laži. Potem ko je med drugim Krkoviča označil kot nesposobnega in ga obtožil, da je skupaj z Janšo preko Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, se je Krkovič, nekdanji poveljnik Manevrske strukture narodne zaščite, odločil, da lažem naredi konec in Peinkiherja toži.

Na račun Krkoviča je Peinkiher izrekel, da naj bi ta končal le poklicno šolo. “Čeprav bi glede na (to) izobrazbo lahko delal samo v kakšni tovarni v Kočevju kot kovinar, se je rajši prostovoljno šel pripadnika osovražene službe varovanja tistega totalitarnega režima (UDBA-KOS) in ovajal nedolžne ljudi,” je ob tem izjavil. Ob tem je potrebno poudariti, da je Krkovič zaključil študijski program na Royal College of defence Studies v Združenem kraljestvu, pridobil listini o zaključenih seminarjih, ki sta bili izdani s strani institucije George C. Marshall, European Center for Security Studies v Nemčiji, uspešno pa je zaključil tudi tečaj na Defence Language Institutu-English Language Centru v ZDA. Prav tako je potrebno omeniti, da je Komisija za ugotavljanje kompetenc za zasedbo posameznih formacijskih dolžnosti v Slovenski vojski (SV) na obrambnem ministrstvu sprejela odločitev, da se Krkoviču prizna opravljanje izobraževanja na tujem in njegove zasluge, s čimer je ta potrdila, da ima Krkovič zadostne vojaške kompetence, ki so potrebne za njegov naziv brigadirja.

Sicer se Peinkiher vseskozi spotika ob čin brigadnega generala, ki je bil podeljen Krkoviču, in ob tem poudarja, da ga v Sloveniji ni. Dejstvo pa je, da je Krkovič v času napredovanja napredoval ravno v ta čin, ki pa je bil nato zaradi Krkoviča retrogradno ukinjen, zato je bil ta degradiran v častniški rang. Država je Krkoviča s tem činom, ki ga v klasifikaciji NATO poznajo, pošiljala na študij in ostale dolžnosti po svetu. Ministrstvo za obrambo pa mu je celo izdelalo službeno vizitko s tem činom.

Krkoviča obtožuje organizacije grosistične prodaje slovenskega orožja in streliva Hrvatom
Po prepričanju Peinkiherja naj bi Krkovič zaradi panike in nesposobnosti izvajal tudi “kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi, brez vsake potrebe”. Počel pa naj bi tudi druge “neumnosti” s hudimi posledicami, kot je sestrelitev helikopterja nad Ljubljano. “Kasneje so pripadniki 27. zaščitne brigade (MORiS) oskubili skladišče vojaške opreme in orožja v Borovnici, orožje in strelivo skupaj s tovornjaki iz tega skladišča pa sta Janša in Krkovič prek Reke prodala Hrvatom,” špekulira in dodaja, da naj bi Krkovič skupaj z Janšo nato prek Kočevske Reke organiziral kar grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo potrebno za slovensko obrambo. “Tako sta zelo ogrozila bojno sposobnost vse vojske, za kar bi morala odgovarjati že takrat, ne šele lani zaradi drugega kriminala,”grobo  zavaja javnost.

Po drugi strani pa se Peinkiher predstavlja kot nekakšen odvetnik agresorske Jugoslovanske armade, ki je izvršila agresijo na komaj rojeno Republiko Slovenijo. “Vse žrtve so bile nepotrebne in so obžalovanja vredne, tako z ene kot z druge strani, a za njih nismo krivi mi, branilci, ampak izključno tisti, ki so zagrešili agresijo in katere advokata ves čas igra Peinkiher,” je prepričan Krkovič. “Če JLA ne bi zagrešila agresije nad Republiko Slovenijo in če bi se po mirni poti uveljavila demokratično izražena volja Slovencev po samostojni državi, teh žrtev sploh ne bi bilo.”

Foto: Osebni arhiv T. K.

Krkovič naj ne bi bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže – to trdi strokovnjak na uslugo globoki državi Milana Kučana
Seveda se Peinkiher ni ustavil pri teh žalitvah in je še naprej nadaljeval z lažnimi navedbami. Zatrdil je, da naj bi Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo (Slovenske) vojske in države v primeru afere mariborsko orožje in Depala vas. “Bila sta ovadena, vendar po zaslugi tožilstva nista končala tam, kjer bi morala,” trdi Peinkiher, nekdanji “strokovnjak JNA za področje specialnega delovanja KOS” in na uslugo “slovenski” globoki državi pod vodstvom Milana Kučana. Za kar pa je bil ta po navedbah Demokracije večkrat tudi nagrajen. Močneje je ta s svojo dejansko vlogo izstopal v času priprav na puč nad tedanjim obrambnim ministrom Janšo v letih 1993-94 v aferi Depala vas z angažiranjem pripadnika KOS-a Radenka Radojčiča. Še več, še vedno je prisoten pri aktivnostih, ki prispevajo k rušenju osamosvojitve in osamosvojiteljev!

Po oceni Peinkiherja naj bi Krkovič vsakič zatajil, ko je bilo potrebno narediti kaj za varnost države. Krkoviča je označil kot vsiljenega poveljnika enote, ki bi 27. junija 1991 morala varovati slovensko vodstvo medtem, ko so tanki JLA drveli z Vrhnike proti Ljubljani. “Prav tragikomična je zgodba velikega heroja in samoimenovanega generala Krkoviča (drugače rezervnega kapetana s poklicno šolo) … Vem, da je Krkovič takrat bil nesposoben in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami, kot je sestrelitev neoboroženega majhnega helikopterja, ki je vozil kruh iz mesta … Po nekaterih pričevanjih naj bi se Krkovič tega dne javil v enoto šele ob 13. uri.”

Kakšna je resnica o “neoboroženem majhnem helikopterju, ki je vozil kruh iz mesta”, smo v zadnjem času zaradi zlorabe le-tega dogodka in popačenja zgodovinske resnice s strani RTV Slovenija veliko pisali. Več o tem si lahko preberete TUKAJ

Jelušičeva si glede njegovega prepisovanja za vekomaj misli svoje
Kot lahko vidimo, je lažnih navedb zoper Krkoviča cel kup, kar kaže na to, da Peinkiher zaničuje vse, kar diši po slovenski osamosvojitvi. Svoje navedbe gradi na kvazi strokovnosti, ki brez kakršnegakoli sramu temelji na diplomi vojaške akademije JNA (v tem konkretnem primeru gre za Centar visokih vojnih škola JNA “Maršal Tito”). V ponos pa mu tudi ne more biti kitenje z magisterijem na Fakulteti za družbene vede pod mentorstvom nekdanjega Udbovca in Kučanovega svetovalca Zdenka Roterja, saj je bilo njegovo delo spoznano za plagiat. Profesorica na obramboslovni katedri prof. dr. Ljubica Jelušič je glede kraje njenega avtorskega dela že ob izbruhu škandala povedala, da si zaradi tega, ker je tako rekoč ukradel njeno avtorsko vsebino, o tem človeku “za vekomaj misli svoje”. Jasno je, da se Peinkiher ves čas skriva za neko kvazi strokovnostjo, ki jo utemeljuje s končano vojaško akademijo JNA, torej Sloveniji sovražne vojske, in s praktično podarjenim magisterijem zloglasnega mentorja. 

Ljubica Jelušič in Anton Peinkiher (Foto: STA, Demokracija)

“Neustrašni” Peinkiher prikrito izsiljeval in grozil, da je ogrožena njegova eksistenca, če ne bodo zrušili Janše
Peinkiher je v letih 1993 in 1994 s tajnim imenom Taksist rovaril proti Janši in drugim celo prikrito grozil, da je ogrožena njihova eksistenca v primeru, če ne bodo zrušili Janše. Nekdanji funkcionar varnostne službe JLA na področju propagandne dejavnosti Radenko Radojčić je spregovoril o Peinkiherjevem “podzemnem delovanju”; ta je namreč Radojčića prepričal, da naredi osnutek na štirih straneh besedila, kako naj se spravijo nad prvaka SDS. Seveda ob podpori medijev, med katerimi izstopa Mladina in novinarka Svetlana Vasović Mekina, ter anonimne pro-Kučanove in pro-Drnovškove organizacije, ki bi v medijih lažno zatrjevale, da Janša tihotapi orožje – predvsem da bi Slovencem nagnali strah v kosti, češ da pripravlja puč.

Glede na to, da toženega mnogi označujejo kot osebo, ki je ves čas služila partiji in se na vse možne načine angažirala kot nekdanji strokovnjak JLA za področje specialnega delovanja KOS, njegove lažnive izjave proti Krkoviču in Janši, ključnima osebama slovenske osamosvojitve, niti ne presenečajo. Njegove izjave so nedvomno nespoštljive in nizkotne, saj zaničujejo slovensko pomlad in vse, kar diši po slovenski demokratizaciji ter zmagoviti in braniteljsko pravični vojni za Slovenijo.

Glede na številne izrečene laži s strani Peinkiherja je povsem razumljivo, da se je Krkovič odločil za tožbo. Peinkiherjeve trditve označuje kot nizkotne, pri čemer dodaja, da gre za kruto žalitev, zaničevanje in diskreditiranje tožnika v osamosvajanju Slovenije. Po navedbah Reporterja pa Krkovič prav tako zahteva preklic neresničnih trditev in opravičilo na portalu MMC RTV Slovenija in časnikih Delo in Dnevnik.

H. M.

 • Dragan Krstič

  A takšen zgleda Tweety bird. Ta pa ne more kaj dost naredit s svojo Juliko.

 • antimur

  Sramotno, da lahko takšni kreteni, kot je Peikirher, ki se mu že na daleč vidi, da ni stoprocenten, žalijo vsakega i, ki misli in deluje domoljubno. Tem norcem še ni jasno, da smo v demokraciji in še kar živijo v času sovraštva in enoumja, pravi nasledniki zombijev. Če nas proti takšnim ekstremnežem ne zaščiti oblast, jim bomo morali pristriči krila domoljubi.

 • Miro

  V normalnih državah so osamosvojitelji deležni spoštovanja, a žal ne pri nas.

  ja, dokler tega ne začnejo izkoriščat,

 • Krtača 20

  A 93ga je že rovaril? Krko se je pa za tožbo odločil šele dons? Je rajš počakal da vse skup zastara. Zihr je zihr. Nkol ne veš kje te ujamejo….

  • sloustava

   Maali kucancek…

 • FORT WORTH

  Peinkiher ??
  Druze plagiat.
  Okoli kucana so zbrani sami prdci…bivse in sedanje avantgarde :
  Zgube, lopovi, tajkuni, ponarejevalci, zdraharji, koristoljubnezi, laznivci…

 • sloustava

  Taki morajo biti Kucanovi ljudje- peinkiherji, sarci, golobici, mudzahedinke, cerarji, osebki brez pameti, ali pa je ne smejo uporabljati!

  • Steiermark

   Bolj pravilno bo: brez pameti! Rasno pač spadajo med tiste,ki imajo IQ, kot podsaharske opice, – 70……

 • VERRZIFIKATOR

  Še pomnimo njegovo plagiirano magistrsko nalogo? Pa Ljubico Jelušič in Brgleza?

  Tone Pajnik

  PANJ, KI KIHA
  (pesem ni plagiat)

  Panj, ki kiha, dajte no,
  to ne bo in ni resnica,
  lažna zaprmej novica.
  Kje to možno bi bilo?

  Panj, ki kiha, dajte no,
  to je raca, plagiat,
  avtor race pa je tat,
  ki rad škodil bi samo.

  Panj, ki kiha, dajte mir,
  v panju vendar so čebele,
  drugo le laži debele
  plagiat je sam svoj vir.

  Morali bi to verjeti,
  če se ne bi prismodilo,
  se iz panja pokadilo,
  dim izdal ga je prekleti.

  Se oglasi ljubezniva,
  ki so kradli ji iz panja,
  pač ponoči, ko se sanja,
  ona vsega zdaj je kriva.

  Jelšev med ji je izginil,
  ljubezniva je priznala,
  k temu ljubko še dodala,
  da se tat je z njim oslinil.

  Kriva, ker je rekla tat,
  s težko sapo zdaj sopiha,
  tisti, ki iz panja kiha,
  češ da nič ni plagiat.

  Panj, ki kiha, dajte no,
  kdo je vaš obveščevalec,
  kdo je ta zalezovalec,
  ki natvezil vam je to?

  Če bo treba, brglez ptič
  zanj bo pričal kadar koli,
  da ni plagiat nikoli,
  verjemite, ni hudič.

  Brglez, ki nad panjem leta,
  dobro vidi in pove,
  kar se ptičku zapove,
  s kljunčkom vedno prav opleta.

  Brglez, ki leti visoko,
  pod prisego bo povedal,
  da je sam tja v panj pogledal,
  sapo bo zajel globoko.

  Panj, ki kiha, se izmaže,
  če pokaže se koristen,
  plagiat njegov bo pristen
  vir, ki sam o sebi laže.

  Pa ne dolgo, verjemite,
  panj, ki enkrat je zakihal,
  nove bo nesmisle pihal,
  slej ko prej ga ulovite.

  Z roko v panju ga dobite,
  v tistem panju ni čebelic,
  in še manj medu skodelic,
  druge tam reči so skrite.

  Panj, ki kiha kot robot,
  to noben ni plagiat,
  ampak le čebelic brat,
  tumast in hvalisav trot.

  • joza joza13

   Lepo! Bravo!
   A z Brglezom je na liniji ?

 • Amerikanc

  Ja, tu pa ga je polomil Pučnik, ko je preveč zaupal v dobro človeško naravo. Take goljufive tipčke, kot je opisani, ki že desetletja škodujejo osamosvojitvi in spodkopavajo samostojnost RS, bi morali dati pod ključ že pred osamosvojitvijo in ga nikoli več spustiti.

 • Clemen J.

  Izdajalce kot je peinkiher bi bilo potrebno zaprt in obtoziti veleizdaje.

  • Tomi

   Obesit na kandelaber v murglah misliš…

 • Dillinger

  Peinkiher je en navaden kreten.

  • slosin

   se ne strinjam, on je super kreten…

 • Nšo-či

  A so v paniki angažirali celotno podzemlje? Ravno Peinkiher bi moral vedeti, da ima J.J. občutek za ljudi, saj mu je na ministrstvu zaupal zahtevno obveščevalno nalogo evidentiranja počitniških kapacitet. Odprl mu je vrata v turizem, kjer je na svojo željo nadaljeval kariero v ankaranskih hotelih. Moral bi mu biti hvaležen, ne pa da pljuva.

  • joza joza13

   Vidim, da poznaš detajle…
   Tona je zapriseženi voluhar in aparatčik… z zelo slabo karmo.

 • joza joza13

  Twetty bird, Foglov Tunnek in nekaj ostalih nickov…., ki jih na tem portalu uporablja Peinkiher…. kurba, a te ni sram? Kompletna okolica Ptuja te pozna kot največjega drekomešalca, nesposobneža, ritoliznika.
  Naslednjič bom objavil naslov tvojega rojstnega kraja, da se lahko tja začno romanja Slovencev… pod tiso bodo začeli pljuvati na tebe in tvojo kompletno rodbino.
  Nekako sem čutil, da si ti Tona eden od ključnih členov kompletnega sranja v Sloveniji. Prepričan sem, da se jih v tem trenutku najde vsaj 100 Slovencev, ki bi te pobožalo okrog vratu z lastnimi rokami…

  • pajot

   Da bi ga božal? Ne,jaz bi bil za eno pošteno bastonado. Dvakrat na teden.

 • miki

  Kihec je vreden svojega jugo denarja, Tonček pa je vse našteta “potrdila” o svoji izobrazbi nabral po letu 2000. L.1991 je bil točno to, kar mu očita Kihec.

 • joza joza13

  Tonček, a te tožijo?? Hihihi..
  Enkrat bo udarilo tudi po tebi. Vedel sem…

 • Gr Enze

  KAJ KO BI TEGA PANKIHARJA POSPRAVILI KUĆAN TO ZNA IMA PRAKSO ?

 • joza joza13

  Tona Peinkiher je sovražnik Slovenije št. 1!

 • joza joza13

  Peinkiher, tvoja rodbina ni ponosna na tebe! Menda te bodo 1. novembra, ko se spet prikažeš v domačem kraju, zastrupili… s hrakli, ki jih že nekaj časa zbirajo od domačinov…

 • Anton

  Tona-mona v akciji. sezona 02. epizoda 01

  sarkazem press

 • joza joza13

  Peinkiher, a ko se o tebi piše, se pa ne upaš oglasiti?
  Twetty bird, Foglov Tunnek, luckyss…., vedel sem, da si navaden usrane.

 • joza joza13

  “Peinkiher je v letih 1993 in 1994 s tajnim imenom Taksist rovaril proti Janši in drugim celo prikrito grozil, da je ogrožena njihova eksistenca v primeru, če ne bodo zrušili Janše.”

  Tonček, ti si že takrat vedel za velik potencial Janeza J. in si se usral, ker si vedel, da JJ ne trpi nesposobnežev, izdajalcev, prisklednikov brez potenciala… Zato torej že 27 let na suho nabijaš po JJ?? Za lastno rit ti torej gre! Jebe se tebi za Slovenijo, Slovenke & Slovence!
  Mona..

  • Steiermark

   Mona na kvadrat, tale tona!

 • von Rhein

  Kakšna je njegova višina v cm?

  • joza joza13

   Vietnamski prašič je – bolj nizke rasti… cca 165

   • Franc Šink

    Kot Dany de Vito.Pa še podoben mu je.

   • von Rhein

    Aha,torej,če ne bi imel glavo nasajeno direktno na prsni koš,bi bil z dolžino vratu tam nekje okrog ,blizu 1,80 m.Mogoče cm ali dva manj.

 • joza joza13

  Tonček! A Ljubici si sunil avtorsko delo?
  Ti si torej se okoristil z delom drugih?
  Nič čudnega… tak si! Rakava tvorba pač…

 • Hun

  tega Krkovica osebno ne poznam…glumca pa spoznam nemudoma..Krkovic je glumac 1. klase

  • xtc

   Ti pa idiot I klasae in to certificiran.

  • joza joza13

   Peinkiherja pa ziher osebno poznaš… kaj je pa po tvojem on?

  • Tomi

   Hočeš reči, da glumac glumca spozna. Tokrat si se glumac zabiti pač uštel.

   • Hun

    glumcev vs je precej…treba vs je zavohat

    • Tomi

     Tvoj nos voha samo drek, torej levuharsko golazen.

     • Hun

      voham prevarante

 • Novakec1

  Obadva nista vredna da jih kuža popiša.

 • Franjo Trojner

  V SLO je nujno urediti kanalizacijo, edino tako bomo preprečili, da raznorazni dreki vedno znova ne priplavajo na površje.

 • xtc

  Tole bo zanimivo,ko bo tale JNA plazilec moral vse navedbe dokazovati,ko bo plačeval pot idiot,kučanova oivca butasta.
  Seveda pa se bo sedaj marsikaj razčistilo,ker Painkihler nima nič v rokak.

 • Franc Šink

  Ali se temu Peinkiherju res ne da zapreti gobca.

  • xtc

   Se ,ko bo moral plačati par deset jurjev bo utihnil in poi medijih jokcal ,da sta Krko in JJ fašiata,ki ga preganjata za nič.

   • joza joza13

    Tu gre za druge zadeve. Njemu ni toliko problem za cash…
    On je slovenski negativec, zapriseženi jla-jevec in del kučanove tvorbe… saj veš o njihovih intimnih opcijah.? Nisem prepričan, koliko je vpleten v mafijske posle, domnevam pa, da je tam nekje…

   • Franc Šink

    Verjetno mu je povračilo stroškov obljubila murgeljska mafija.

  • pajot

   Nekdo bi mu ga moral. Tako kot ga je na parkingu nek možakar Tonetu Anderliču.. Po tistem je bil Anderlič precej potrt. Je dobil porcijo in se je zavedel,da ni nedotakljiv.

 • Krtača 20

  Že med pripravo na osamosvojitev so se v tej enoti TO pod Krkovičevim poveljevanjem dogajale številne sistematične nepravilnosti in zlorabe kot posledica nestrokovnega in slabega vodenja enote. Največja sramota, blamaža in neodgovornost, zrela za kazensko odgovornost, se je Krkoviču in tej enoti zgodila 27. Junija 1991 ponoči, ko so iz Vrhnike proti Ljubljani krenili tanki JLA. Po izjavah prič se je tedaj Krkovič kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat.

  • Krtača 20

   Članek objavljen 2014 leta.

   • joza joza13

    Vtakni si ti svoje članke v debelo črevo!
    Govora je o Peinkiherju, ki je “govno”!

  • xtc

   Tepček,treba bo vse z dokumenit.
   Torej,če jih ni bo tvoj idol plačeval Krkotu lepe počitnice.

  • slosin

   dej nehaj cvilt….največji greh Janše, Krkoviča…..je, da so omogočili slovo od juge in da imamo danes svojo državo.. ..juge ne boš nikoli prebolel…..jugojokec…

 • milanček

  pa kakšna tožba, dovolj je , tega izdajalca slovenskega naroda je treba samo polomit, in tako naprej še ostale!!! Že vsaka kurba kućanova bo jebal poštene zavedne Slovence! POLOMIT!

 • milanček

  A je čefur kućan že gauznil, čakam, piknik bo, odojek in 50l vina!

 • joza joza13

  To je na NOVI 24 TV že vsaj drugi prispevek o Peinkiherju in ob nobenem se ni upal oglasiti, ali komentirati z nicki Twetty bird, Foglof Tunnek, luckyss…, kar je še en dokaz, da za njimi stoji prav on.
  In katere so njegove najpogostejše teme?
  Po mojem mnenju je eden najostrejših in najtrdovratnejših anti desnih, anti JJ, anti SDS, anti Slo komentatorjev. Zaradi vsega tega ga imam za prvega ustvarjalca negativnega slovenskega razpoloženja, saj ga srečujemo tudi na večini ostalih spletnih portalih, kjer seveda trobi v isti rog!

 • Krtača 20

  Takratni stotnik, danes brigadir Krkovic je bil tistega usodnega jutra tako pijan, da niti svoje sablje ni bil sposoben najti. Seveda, ostala je za šankom bližnje diskoteke Babilon in Njavrova prva naloga prvega dne vojne je bilo iskanje sablje stotnika Krkovica. Samo poštenosti takrat tam zaposlenih se lahko zahvali, da Krkovic ni ostal brez svoje sabljice, s katero zdaj žuga muslimanom in ostalim, ki jih domobranci ne želijo v deželi.

  • Morala

   Kaj si pa ti takrat delala/delal? V plenice sral/a?

  • slosin

   ….Krkovič s sabljo v diskoteki Babilon…a se sam hecaš, al še sanjaš..?

   • Osti jarej

    ….general kaster bodočega mafijastana…..kje je imel pa konja parkiranega

  • Tomi

   Mrš golazen levakarska, pokvarjena in zabita….

 • Osti jarej

  …yebala vas majka….kakšen dolgčas….

 • centurion

  Tweety bird in Julika Svetlana!
  Končno na naslovnici!

 • montyamp

  WIKI
  Odlikovanja in nagrade
  Leta 1992 je prejel častni znak svobode Republike Slovenije z naslednjo utemeljitvijo: >>za izjemne zasluge pri obrambi svobode in uveljavljanju suverenosti Republike Slovenije<<
  Žvepleni pritlikavec je delil nagrade samo udbovskim aktivistom .
  Kam je UDBA spravila državo , vidimo danes , ko slovensko zdravstvo pod Zemljaričem razpada .
  Zato je luda mila zapirala arhive , ker bi se lustracija banditov lahko vršila kar po udbovskih seznamih .
  ČLANI UDBOVSKE TERORISTIČNE CELICE , bodite pripravljeni , Slovenci odpirajo oči , kandelabri čakajo , vrane tudi .

 • UDBA

  Lepo bi vas prosila, da ne omenjate kukavice Krkoviča, kateri je “zrihtal” borčevsko pokojnino svojemu 12-letnemu sinu. Da o njegovih “pogumnih” operacijah za osamosvojitev Slovenije, ne govorim. :)

  PS: Same belogardistične kukavice, katere so imele gromozansko srečo. :)

  • pirat

   odjebi kučkin

  • svoboda sloveniji

   UDBA OSTANE UDBA
   NIZKOTNI, ZGUBLJENI, IZROJENI, STRAHOPETNI IZPRIJENCI …………. !!!!!!!
   TONE KRKOVIČ
   POGUMNO NAPREJ !!!

  • slosin

   …nisi samo vulgaren, tud notorični lažnivec prve vrste si…..

  • jovan jovan

   Takrat je bil sin veliko mlajši.

  • Tomi

   Mrš golazen levakarska, pokvarjena in zabita…

 • Mare Kranjc

  Udbovski pankrt Peinkiher, je bil Kučanov operativec in njegov stik s Hasanom Čengićem, preko katerega sta v Bosno preprodajala orožje. Ko je Janez Janša na Mariborskem letališču odkril Kučanove in Peinkiherjeve kontejnerje orožja za Bosno, so se začele obtožbe proti Janezu Janši. Aktivirali so svetovnega prvaka v korupciji Draga Kosa, ki je sestavil lažni in ponarejeni Dosje13! Komunistična gnida te bo pa vedno obtožila za stvari, ki so jih ali jih počnejo sami! Nato jih pa v svojih medijih spremenijo v “resnico”!

  • joza joza13

   Aha…, to so bili tisti kontejnerji v MB, ki so jih morali znižati-žagati zaradi višine tovorne odprtine transportnega letala…?
   To sem nekoč nekje prebral in si mislil svoje o sposobnosti organizatorjev – fižolčkov…

   • xtc

    Ne letala,helikopterjev najetih v Ukrajini z lažmimi oznakami Rdečega križa,operacijo pa je vodill SDV jevec Silvo Komar.

    • joza joza13

     Ok, helikopterji torej…

     Izjava tega Komarja iz leta 2011, ki delno potrjuje, da so tvoje navedbe točne…, seveda tudi demanti.
     »Menim, da srebreniškega pokola ne bi bilo, če ne bi bilo embarga in če bi to mariborsko orožje prišlo na svoj cilj,« pravi Silvo Komar v pogovoru z razvpitim novinarjem Dejanom Karbo za današnjo Sobotno prilogo Dela. V času afere z mariborskim orožjem je bil Komar predstojnik mariborskega centra varnostno informativne službe. Pozneje je bil skupaj s Francijem Perčičem (zdaj svetovalcem predsednika Danila Türka) zaposlen v Petrolu, leta 2002 pa je prejel državno odlikovanje iz rok Milana Kučana.

     ………

     To je pa debilizem prve vrste .

     Srebrenica je bila oaza OZN in tja se je šlo in so se ta varna področja formirala, pod pogojem, da se orožje, ki so ga Bošnjaki takrat 1995 že imeli, a so se tam v teh conah razorožili, patronat pa je garantirala OZN oz. njenen sile.

     A se ta dela debila iz nas in iz žrtev Srebrenice ??

     • lili pili

      So se kurca razorozili, pobijali so 9o srbskih vaseh, pol so jih pa srbi spravili dva metra pod zemljo…

     • joza joza13

      Ti nisi niti toliko pri sebi, da bi ugotovil, da streljaš v lastno koleno…

     • lili pili

      Ti pa da kozlas v lastno skledo in jes naprej…

     • joza joza13

      Ti to ješ, ker sem ti skledo zamenjal…

     • lili pili

      Tolk kozlanja si pojedel, da ne ves kaj govoris, tipicno za sds budalo

     • Tomi

      Mrš golazen levakarska, pokvarjena in zabita..

     • lili pili

      Pise se mars, dokaz, da sibse bolj zabit hoooo

     • Steiermark

      Ne njemu se ni treba delati, JE!

  • lili pili

   Hej a niso bili vei vpleteni nekdaj clani zks… cisto nakljucje ali pa tudi ne…

  • Steiermark

   Tisti ki trdijo nasprotno od tega, kar si navedel, se naj vprašajo, zakaj je drnovšek zadevo dal “adacta”….. Vsi vemo, da s tem ni hotel zaščititi JJ, ker nikoli ni bil v dobrih odnosih z njim….

 • Dragan Krstič

  Me zanima kakšna bo kakovost letošnje šmarnice v Halozah. Akdo kaj ve kako uspeva grozdje? A bo bolj kislo zaradi slabega vremena?

  • Osti jarej

   ….dej plohe z oči,pa boš videl,kaj nam delajo….buhtelj en….ničesar ne bo,ker je modificirana nato toča in fekalna voda vse uničila…

   • Dragan Krstič

    Osti jarej, če je kdo butelj, potem si zagotovo ti in dobro je da se tega ne zavedaš.levi kretenček.

  • lili pili

   Bolje bo kot v dolenjskih vinogradih..

   • WISKY 1000

    Kaj pa tankaš

    • lili pili

     Jeruzalemncana, pa ti

 • Caetano

  Peinkiher je stari agent Organizacije oz. udbomafije.

 • Jani Steiner

  če ima Krkovič samo poklicno, Le kaj ima Peinkiher- kumrovško polpismeno? On – peinkiher je na stopnji fetusa, nemesto možgan ima v glavi vodo.

  • WISKY 1000

   Vakum ima

 • Hribouc

  S čim se bo moral še soočati Krković?

  Namesto da bi mu že zdavnaj postavili velik spomenik za zasluge, da sploh imamo svojo državo in, da smo jo ubranili pred srbijansko rdečefašistično JNA, se mora že 26 let braniti pred udbaškokriminalno sodrgo!

  • lili pili

   Najboljse, da mu postavijo kip iz mavca, tako ga bomo lazje razbili…

   • joza joza13

    Samo eno luknjico v mavec ti bomo pustili, da nauš notri takoj hin…

    • lili pili

     Joza guli koza, takih kot si ti so nasi na veliko pospravili…

     • WISKY 1000

      Si pa zelo razgledan lolek

     • lili pili

      Ja so mi strici povedali..

   • WISKY 1000

    Lolek komunajzarski

    • lili pili

     Saj bi ti tudi pomagal a ne…

   • Tomi

    Mrš golazen levakarska, pokvarjena in zabita.

   • Hribouc

    Itak si fuknjen u betico in ti ne pomaga nobena pilula.

    • lili pili

     Pa ne tolk kot ti in tebi podobne gnide

 • šrauf

  Tweety painkiher pa je imel klun tudi v aferi Adit oz. Safti. Po prevzemu oblasti s strani Demosa,je udbomafija umikala kapital preko svojih firm(Adit) v zamejstvo.Skesanec v osebi Boris Platovšek,pa je obremenilne dokaze predal VOM-u,ker verjetno ni zaupal policiji. Domneval je ,da je VOMO,kot na novo ustanovljena struktura,še najmanj prestrljena z udbo kadri v primerjavi s policijo. Že naslednje jutro pa je bil o dogajanju na VOM-u,obveščen Kučanov kabinet. Ko pa je udba finančno ogrožena,se zgodijo Depale vasi,na mrtvo pijani lovci transformerajo v ostrostrelce, Puckoti,vseslovenske vstaje….

  • joza joza13

   Aaa, nekako se tvoje navedbe poklapljajo z geografskim delovanjem Tweetyja… in dodatno pojasnjujejo določene razloge za kasnejši razvoj dogodkov, ki je pripeljal v današnje stanje.

   Sam že nekaj let spremljam pretekla dogajanja in priznam, da ni lahko slediti vsem koščicam okostja. Kako naj zadevo razume povprečni volilec, ki bežno ulovi neko (po možnosti izkrivljeno) sporočilo pri “dnevnih novicah”? Težko.
   Narod, koliko ga še Slovenskega je, mora biti informiran na preprostejši način, sicer bo težka…

 • črnaovca

  Krkovič, Vvdmokraciji na katero se nekateri vedno tako radi sklicujejo je pač dovoljeno povedati svoje mnenje in na sodišču bo najlažje dokazal svoj prav. Upajmo

 • Get Smart

  Pojme (oz. kratice …) kot so UDBA, KOS … moramo v besedilu vsaj enkrat pojasniti.
  Velja za kakršnekoli kratice, kaj šele za kratice, ki označujejo KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINSKE strukture.
  KOS (Kontraobaveštajna služba [JUGOSLAVENSKE armije]) =
  = vojaška “udba” = vohunski oddelek JUGOKOMUNISTIČKE armije nje
  UDBa =
  UPRAVA DRŽAVNE BEZBEDNOSTI Jugoslavije = civilna udba =
  vohunski oddelek KOMUISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE med t. i. civili.
  .
  Na UDB-i oz. t. i. “globoki državi” ni česarkoli slovenskega,
  torej NI SLOVENSKA, ampak je ((( v Sloveniji ))),
  je
  MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO kominter JUGOKOMUNISTIČNA milica,
  je organ neposredno podrejen PREDSEDSTVU CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  (predsednik predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA je tovariš, naći drug
  MILAN KUćAN).
  Je v Sloveniji, deluje v Sloveniji, NI pa slovenska!
  JE MURGLSKA, JE KOMINTERNISTIČNA, JE KOMUNISTIČNA, JE JUGOKOMUNISTIČNA,
  je organ ZLOČINSKE ORGANIZACIJE, katerega dela in naloge so
  “tepihovati” Sloveniju, ki ni njihova opcija in seveda “sfukovati” ljudi v Sloveniji.
  .
  Pamet v glavo.

 • Osti jarej

  …a je tole strankarski portal??

 • šrauf

  Zanimivo…nobenga čivkanja…ne lajanja…ko ptički in psički obmolknejo.

 • WISKY 1000

  G.Krkovič,mi smo z vami.

 • jovan jovan

  Mali krković še dobiva veteranski dodatek?

 • samotoje

  Nujno je potrebna dezinfekcija in deratizacija, sicer bodo taki tipi kar naprej lezli iz kanalizacije.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!