fbpx

Nekoč so komunisti obljubljali, da bomo jedli travo, zdaj obljubljajo, da jo bomo kadili!

Sonja Lokar in Janez Stanovnik (Foto: Twitter)

Se še spomnite komunistke in feministke Sonje Lokar iz SD, ki je rekla, da bomo v samostojni Sloveniji jedli travo? No, Dejan Židan, Miro Cerar, Luka Mesec in njihove stranke  so jo v letošnji predvolilni vnemi  dokončno postavili na laž! Ne bomo JEDLI trave, očitno jo bomo KADILI.

Izrojena Levica, ki je svoj sprevrženi cilj legalizacije drog in prostitucije prinesla celo v parlament, seveda ni osamljena. V času pred volitvami ji pospešeno sledita še SD in SMC. Vse bolj odkrito zagovarjajo družbeni model, ki temelji na zasvajanju z drogami, splavu, spodbujanju ločitev, uvajanju homoseksualne ideologije, trgovini z materinstvom, ubijanju bolnikov in prepovedi pokopa zunajsodno pobitih.

SMC, SD, DeSUS, (Z)L izdatno podpirajo delovanje organizacij in posameznikov, ki zlorabljajo denar davkoplačevalcev in državne ustanove za širjenje kulture smrti, ki je danes ključni razlog za nastanek demografske zime, v kateri nam manjka že 300.000 ljudi, mlajših od 30 let.

Bitka za naivne, ki hlepijo po kruhu in igrah
SMC, SD in Levica v mesecih pred volitvami prihajajo z vse bolj bizarnimi in škodljivimi idejami ter projekti. S skrivanjem nezakonitega migranta Ahmada Šamija nam sporočajo, kje bodo v prihodnje iskali potencialne volivce, z diskriminacijo otrok katoličanov pa nam sporočajo, komu bodo za svoje protislovenske projekte jemali denar. Za domačo zmedeno in razočarano mlado populacijo bodo pa uzakonili zlorabo drog in zasvajanje z drogami povzdignili v nacionalno vrednoto. Po poročanju MMC RTV SLO je SMC “v postopek DZ-ja vložil predlog zakona o kanabisu in izdelkih z višjo vsebnostjo THC-ja. Ta dovoljuje uporabo konoplje v osebne namene, gojenje konoplje doma v majhnih količinah in prodajo”.

Predlog je nastal v sodelovanju Kroga mladih SMC-ja in Piratske stranke Slovenije. Njen predsednik Rok Andree je na novinarski konferenci spomnil, da so zbrali več kot 18.000 podpisov pod peticijo za popolno legalizacijo in regulacijo konoplje, ki so jo sredi januarja predali predsedniku DZ-ja Milanu Brglezu. Dovoljeno je tudi omejeno gojenje. Prvopodpisani poslanec SMC-ja Simon Zajc je poudaril, da predlog zakona poleg dovoljenja uporabe konoplje v rekreativne namene dovoljuje tudi gojenje konoplje na površini do treh kvadratnih metrov. Uvaja sistem licenc za gojenje, pridelavo, predelavo in prodajo konoplje za tržne namene. S tem želijo zaščititi uporabnike, ki bodo lahko zakonito kupili konopljo in izdelke iz nje, so še zapisali na spletnem portalu MMC.

Foto: iStock

Predstavnik Piratske stranke Slovenije Andree v legalizaciji vidi le koristi: “Tisti, ki pri tem kraljuje, je črni trg. Čas je, da se s tem soočimo in to reguliramo,” je prepričan Andree. Dodal je, da denar, ki ga bodo iz tega pridobili, lahko namenijo v “prave, delujoče, kurativne in preventivne programe, ki bodo pomagali tistim, ki imajo težave z zlorabo drog”. Če prav razumemo Pirata, to pomeni, da naj se ljudje veselo zadevajo, zdravili jih bomo pa z denarjem, ki ga bomo pridobili od “legalnega” posla z drogami?! Sprevrženost, ki je ni treba komentirati.

Oblast naj mladim zagotovi stanovanja in delovna mesta!
Določen odstotek  mladih še vedno zaupa obljubam  socialističnega raja na zemlji, ki ga levičarska politika vseskozi ponuja naivnim volivcem. Neizbežni stik z realnostjo prinese obvezno razočaranje, ki se pogosto konča z  omamljanjem s konopljo in drugimi drogami.
Še nobena levičarska politika mladim ni zagotovila delovnih mest in spodobnega življenja – njihov domet je delitev tujega denarja, čistih igel, kondomov in propaganda različnih načinov omamljanja, ki vsi po vrsti vodijo v počasno uničevanje perspektivnih mladih in življenjsko bedo celotne skupnosti.

Komentar pod novico s spletnega foruma MMC temu pritrjuje: “Poleg tega, da je škodljivo kajenje joint-ov ravno tako kot cigarete, pa tudi uničuje možganske celice, tako kot alkohol. In poznam človeka, ki je v 25 letih “skuril in posnifal” firmo in stanovanjsko hišo, zdaj pa je kot klošar. In namesto, da bi stranka predstavila program, kaj je treba v tej državi spremeniti, da bi šlo vsem bolje, predstavlja zakon, s katerim bi bili vsi bolj zadeti. Zahtevam tudi zakon o prosti prodaji orožja in streliva, če je dovoljena droga za ene, naj bo dovoljena “omama” za VSE.”

Bomo preprečili katastrofalno slovensko prihodnost?
Tudi zadnji predlog za legalizacijo konoplje je dokaz, za SD, SMC in podobne “zmerno leve” in “levosredinske” stranke niso nič manj radikalne, nevarne in škodljive kot oddelek metelkovske antife, ki se je v parlament prerinil pod imenom (Z)L. Na volitvah jih je treba prizemljiti in jim odločno reči ne. Želja po legalizaciji drog in prostitucije je v moralno šibkih družbah vseskozi prisotna, žgoča pa postane v trenutku, ko se za legalizacijo začne zanimati izrojena levičarska politika pod vodstvom (Z)Levice, ki so jo začeli z zavzemanjem za “uporabo” konoplje v zdravstvene in “rekreativne” namene, kar ne pomeni nič drugega kot željo po zadevanju in omamljanju v javnosti, na ulicah, zabavah in v šolah. Aktivisti levice zagovarjajo družbeni model, ki temelji na splavu, spodbujanju ločitev, uvajanju homoseksualne ideologije, trgovini z materinstvom, ubijanju bolnikov, prepovedi pokopa zunajsodno pobitih in zasvajanju z drogami.

Dejstvo je, da ljudje, ki volijo in podpirajo stranke izrojene levice (Z)L, SMC, DeSUS, PS, ZaAB, na čelu z njihovimi režimskimi mediji, kot so Delo, Dnevnik, Pop TV, Mladina itd., podpirajo politiko, ki vzpostavlja osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovencev in Slovenk.

Franci Donko