Neokusno: V Levici se svojega rušenja preventivnih ukrepov in organiziranja javnih shodov čudežno ne spominjajo več in sedaj s prstom kažejo na ministrico Simono Kustec!?

Datum:

“Šole v teh regijah se zapirajo zaradi povečane nevarnosti okužb in smrti in ne zaradi ministrice Simone Kustec. Namesto da bi pomagali, v stranki Levica od samega začetka epidemije rušijo preventivne ukrepe ter organizirajo shode in aktivnosti za širjenje koronavirusa,” se je na provokacijo stranke Levica na Twitterju, odzval predsednik vlade Janez Janša. 

Predsednik vlade Janez Janša se je na Twitterju odzval na nedavno provokacijo stranke Levica, v kateri so njeni člani zapisali, da se v Zasavski in Obalno-kraški regiji šole znova zapirajo, kar je Janša pojasnil z vsem že znanim dejstvom, da se to dogaja zaradi “povečane nevarnosti okužb in smrti” in ne zaradi šolske ministrice Simone Kustec. Izpostavil je še dejstvo, da je ultra-levičarska stranka že od samega začetka usmerjena k rušenju dela vlade.

V stranki Levica so sicer zapisali: “Odziv na ponovno zapiranje šol v dveh regijah po štirih dneh obratovanja: Ministrica Kustec mora oditi. V Levici v sodelovanju z opozicijo že pripravljamo zahtevo za njeno interpelacijo.” Stranka Levica torej izpolnjuje svoje napovedi glede interpelacij ministrov. Potem, ko so spoznali, da je “lokostrelski” projekt KUL zavožen, in da tudi z interpelacijo ministra Janeza Ciglerja Kralja, ne bodo kaj dosti dosegli, želijo nagajati še naprej. Ob tem je povsem jasno, da ne gre za nikakršno konstruktivno kritiko dela vlade, ampak izključno za škodovanje in oviranje njenega dela v izredno težkem obdobju koronakrize.

Kot je znano je stranka Levica bolj ali manj odkrito, ves čas podpirala protivladne petkove “mitinge resnice”, kjer se je grozilo s smrtjo predsedniku vlade, na primer z besedami “Ubi Janšu!” Treba je tudi povedati, da so se protesti pričeli praktično takoj, ko je desno-sredinska koalicija prišla na oblast. S tem so obenem spodbujali tudi množična zborovanja in širjenje koronavirusa, sedaj se pa razburjajo nad vladnimi ukrepi za preprečitev nadaljnjega širjenja koronavirusa. Obenem so sodelovali tudi pri zbiranju podpisov za protiustavni referendum glede nujnih dodatnih sredstev za Slovensko vojsko, s čimer so tako rušili delo vlade kot tudi spodbujali množično druženje pred stojnicami in s tem slabili učinkovitost vladnih ukrepov za zajezitev pandemije.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...