Neuradno: Šarec je tako nesposoben, da levica že mrzlično išče tehničnega mandatarja, Gregor Virant pa si spet želi Janeza Janšo

Foto: Nova24TV.

Ker drugouvrščeni Marjan Šarec kljub drugačnim načrtom po junijskih državnozborskih volitvah ne uspe sestaviti koalicije šestih strank, ki tako ali tako ne bi omogočale močne, stabilne vlade, zdaj tudi na levici razmišljajo o tako imenovanem tehničnem mandatarju, poroča Pozareport. Po naših informacijah pa je pritiskov iz ozadja na Marjana Šarca vse več tudi zato, ker si levica ne upa še enkrat na volitve, saj se boji, da bi volivke in volivci tokrat kaznovali izključevalnost nesojene leve koalicije, ki že od predvolilne tekme ob pomoči režimskih medijev napoveduje, da v koalicijo z Janezom Janšo ne bo šla. Kaj lahko bi tako Šarec kot tudi Erjavec in Cerar ostali pred parlamentarnim pragom, močno pa bi izgubil tudi SD, katerega glasovi iz dneva v dan bolj kapljajo k Levici.

Ideja o tehničnem mandatarju vsekakor ni nova, piše novinar Bojan Požar v svojem blogu o političnem zakulisju Slovenije. Z idejo o Jožetu Colariču je slovensko javnost pretresel že predsednik Nove Slovenije, Matej Tonin, a po zadnjih informacijah Šarec ne razmišlja o predsedniku uprave Krke, temveč o nekom tretjem. Levica naj bi zdaj skušala na mandatarski položaj lansirati Vojmirja Urlepa, bivšega dolgoletnega direktorja Leka, zdaj pa nesojenega poslanca Liste Marjana Šarca. Požar še dodaja, da Šarcu tako slabo kaže, da ga pravzaprav nihče ne jemlje več resno.

Da je izvodenela ideja o Jožetu Colariču, je krivo dejstvo, da ga je predlagal desničarski politik, Matej Tonin. Obstajata še najmanj dva razloga za to. “Namreč, da bi naj bil, seveda kot direktor, (pre)velik diktator, kar se potem znotraj politike, zlasti široke koalicije, bolj slabo obnese, in tretjič, imel naj bi neke svoje osebne zgodbe, ki bi, če bi vstopil v politiko, po logiki stvari postale javne, zanj pa lahko precej zoprne,” še piše Bojan Požar.

Gregor Virant pravi, da si želi, da bi mandatar spet postal Janez Janša. (Foto: Nova24TV)

Virant: Raje Janša, kot Šarec
Oglasil se je celo Gregor Virant, eden glavnih krivcev za razpad druge Janševe vlade, ki je na Twitter profilu zapisal, “da si nisem mislil, da bi me lahko karkoli pripeljalo do tega, da bi si želel, da Janša, kljub vsem nahrbtnikom, spet postane predsednik vlade. No, in potem je prišel Marjan Šarec”.

A glavni razlog, da se levica ne more poenotiti okrog mandatarja, je dejstvo, da se nihče noče ukloniti drugouvrščenemu Šarcu, sicer županu Kamnika, saj so vsi, eden za drugim, prepričani, da so bolj sposobni od nekdanjega komika. Miro Cerar očitno noče biti pod Šarcem niti minister, Alenka Bratušek pa ima prav tako svoje načrte, ob tem, da ne prenese niti Mira Cerarja niti Karla Erjavca. Hrbta naj Šarcu ne bi obrnil edinole še Dejan Židan, pa še to samo zato, ker ga želi pridobiti na svoj stran, da bi skupaj dokončno razbila SMC in njegove poslance pridobila pod svoj vpliv. Pozareport še poroča, da so že pred dnevi posamezniki iz LMŠ in SD tako pripravili tajni seznam kadrov SMC po državnih podjetjih, agencijah in skladih.

To je novi kandidat levice za mandatarja, poročajo nekateri mediji. Vojmir Urlep je sicer član Liste Marjana Šarca. (Foto: LMŠ)

Branimir Štrukelj navija za vstop Levice v vlado
Predčasnih volitev pa si ne želijo niti v SVIZ. Generalni tajnik Branimir Štrukelj javno protestira proti prodaji Nove ljubljanske banke, saj pravi, da je nesmiselna in neumna, po navedbah Požarja pa naj bi močno navijal in lobiral za Šarčevo vlado, v katero bi vstopila Levica in ne Nova Slovenija. Če bi do Šarčeve vlade, pa naj bo še tako šibka in kratkotrajna, vendarle prišlo, pa naj bi SD-jev šef Dejan Židan že izsilil položaj gospodarskega ministra, zato naj bi Zdravko Počivalšek za nagrado za lojalnost dobil mesto kmetijskega ministra.

Karkoli se bo v naslednjih dneh že dogajalo na slovenskem političnem parketu, smo lahko vseeno prepričani v eno stvar. Namreč, da bo levica naredila vse, da se na še ene volitve ne gre.

T. F.

 • pajot

  In vse to po zaslugi tistih majmunov,ki so ostali doma in gledali turške nadaljevanke,namesto,da bi šli na volitve.

  • Franc Šink

   Ja pa lepo vreme je bilo na dan. Ampak kaj hočemo, hoteli so izvedeti ali je Mustafa končno poseksal Medino.

  • Vera

   Turške nadaljevanke so po 20 uri,ko so volišča že zaprta, zato izgovorov za neudeležbo ne bi smelo biti !

   • pajot

    RTV Slovenija je ena sama turška nadaljevanka od jutra do večera.

    • Vera

     Turško ničvredno nadaljevanko ” Moja boš ” gledajo na POP TV , celo po 2 skupaj zadnje čase . :(

     • pajot

      Si se pa prav zapičila v to turško nadaljevanko. jebi ga,jaz jih ne gledam,pa tudi slovenskih ne. Mi je čisto vseeno,kje jih vrtijo. Na pop TV ali pa na Sloveniji. Vrtijo jih pa in butli to gledajo. Medtem pa nam mafija krade denar iz žepov.

 • Franc Šink

  Nisem jasnoviden, v nekaj sem pa le prepričan da Šarec nikoli ne bo sedel na premierskem stolčku.Še levici je končno jasno,če prav jim je bore malo za Slovenijo in njen narod.

  • totex39

   Naj ostane kar v Kamniku, čeprav so se ga Kamničani hoteli otresti.

   • Zgornji

    Ja, zdaj ga menda že tudi v Kamniku ne marajo več … :-P

 • Dragan Krstič

  Če ta združba levakarjev hoče izigratii Šarca bo ta zagotovo poklical Janšo.Potem bo pa komedija.

 • PIA PlA

  Nekje sem brala, da je Šarec kar 15 minut nadiral poslanca DeSUSa Branka Simonoviča, generalnega sekretarja DeSUS, nekdaj avtoritativnega direktorja počitniškega doma upokojencev Delfin v Izoli. Kandidiral je v volilnem okraju Izola in vstopil v parlament s 501 volilnim glasom ter se tako uvrstil na drugo mesto od zadaj. Manj glasov je imel edino Ivan Hršak, kandidat stranke Desus, kandidiral je v volilnem okraju Hrastnik (369 glasov).

  Zanima me, kako bo Šarcu Simonovič vrnil ponižanje (gotovo je da ga bo).
  Zanima me tudi, kdaj se je počitniški dom upokojencev preimenoval v navadni hotel in kdo je to omogočil.

 • Kučko pod pručko

  Ni dovolj pomij za vse v koritu

  Vse to, kar smo že dolgo govorili,
  vse to se rdečim zdaj dogaja,
  ljubezen med njimi hitro se ohlaja,
  da vlade njih ne bomo mi dobili.

  Kot pav se naduto je obnašal,
  po volitvah nosil glavo je visoko,
  si mislil ni, da padel bo globoko,
  če kdo s pristopom bo odlašal.

  A kaj, ko korito rdeče ni prav polno,
  v njem ni za vse zadosti hrane,
  za vse želodce lačne skupaj zbrane,
  ki živčno drenjajo se prav bolno.

  Se kregajo za dobra vplivna mesta,
  kaj slabo jim v času zadnjem kaže,
  da prišlo do nove bo blamaže,
  do cilja ne vodi jih nobena cesta.

  Janša pa mirno čaka že pred dveri,
  čaka, da rdečim sapa bo spustila,
  ko zadnja ura jim končno bo odbila,
  sestavil vlado bo po svoji meri.

  Tamal, ki vlado je močno forsiral,
  balonček upanja mu zdaj je počil,
  v goltancu cmok se je zaskočil,
  ne bo nam več ošabno paradiral.

 • učko

  Ja, Šarac je itak primeren samo kot dopadljiv kloven, ki namami neumne množice, za mandatarja pa je nesposoben. Isto je blo z Jankovićem !

  • PIA PlA

   Meni ni bil nikoli všeč, vendar je pa tudi res, da se ne štejem med neumno množico. Očitno poznam same normalne ljudi, kajti ne spomnim se, da bi bil Šarec kot komik med mojimi znanci sploh komu všeč.

   • Zgornji

    Nekaterim mojim znancem je pa bil všeč , .. in tudi meni nekaj časa … ampak, zdaj se mu je pa Takooooooo Poslabšalo, … da niti za na odpad ni več dober … :-(( Žaaal :-(

 • šmentanamuha

  To je pričakovan razplet stvari. Kučanisti potrebujejo ravno toliko časa, da si nastavijo nove kanale za odtekanje državnega denarja. Reševanje krize, ki bo nastopila, bi nato prepustili desnici, ki bo primorana v nekaj restriktivnih ukrepov, kar bi volivci lahko razumeli kot “poglej, kaki so … kaj nam delajo …kaj so nam vzeli “…in kar je še teh stvari, ki jih ljudstvo, ki ne razmišlja, tudi ne razume. Nato pa bi se spet pojavili kučanisti kot rešitelji in uvedli nazaj na primer 2. januar kot dela prost dan … in ljudstvo bo srečno, ker jim ta dan ne bo treba v službo (predvsem javni sektor). …in levuharji-lenuharji in oni brez možganov bodo znova volili svoje gospodarje, katerih ukaze znajo že na pamet … tako se vrti ta vrtiljak.

 • Lisjak

  Dajte no!!Ali res mislite,da Šarec sestavlja vlado??!!

  • tohuvabohu

   To misli Šarec, mi ne.

   • Lisjak

    Dobro on ve kdo sestavlja vlado.

 • Morala

  Neresni so še bolj vsi tisti, ki hodijo k Šarcu na pogajanja o koaliciji…Kam rinejo z glavo skozi zid?…Vse bi naredili samo, da ne bi JJ uspelo…bodo pač nove volitve, če ne more JJ sestaviti vlade!!

 • tasilo

  Če bi jaz imel 6 popravcev na holzarski šoli, bi se grebel za položaj direktorja UKC, na pa za mandatarja.

  • jovan jovan

   Šarec je vsaj končal Akademijo, za razliko od raznih družboslovnih obramboslovcev s FSPNja. Če bi ti imel dokončano osnovno šolo, bi bila tvoja mati vesela?

   • tohuvabohu

    Šarec je diplomiran filmski igralec. Igral je glavno vlogo v filmu Šarec in morje, ampak ne Šarca.

    • RATATA

     Hehe, če ni igral šarca, potem je moral igrati vremenoslovca.

  • žogica

   Ti še osnovne šole nimaš, sploh nisi imel priložnosti za popravce.

   • slosin

    žogica, veš kako gre to…če bi molčal, bi ostal filozof…ker si pa zinu, si izpadel pa…..saj veš kaj …

    • žogica

     Saj “zijaš” vseskozi tu gor, daleč si ti od filozofa!

     • Zgornji

      Res nevem zakaj potem filozofska žoga kle gor čas zabija in spama ter trola tu na teh straneh … ? :-P :-P :-P

     • žogica

      Ne rabiš vedet, ti pa trolaj naprej!

 • slosin

  Šarec je tako nesposoben, da bi tudi na tekmovanju za naj nesposobneža zasedel zadnje mesto…ker je nesposoben…

 • RATATA

  Urlep iz Leka se sploh ni mogel upreti tako prijaznemu vabilu na kavo, je povedal za Finance, ko so ga vprašali, kako to, da se je pridružil Liž Maj Šupak.

 • žogica

  Neuradno, vas naj obvestim, da Šarec z pogajanji lepo napreduje, “korak za korakom”!

  • xtc

   Na odpad zgodovine.

   • Zgornji

    Seveda : korak za korakom – V Prepad/Propad !!! ! !!!

    • žogica

     Danes so sanje dovoljene, jutri je nov dan!

     • pupa

      Vsak naslednji bo novejši dan za tistega, ki ga bo učakal nekateri ga ne bodo.

      MATILDA VESELO NA DELO.

     • žogica

      Kar ne želiš sebi, ne delaj drugemu!

     • tramal

      Tud če je nov dan vam nič ne pomaga ker vsak dan sanjate iste sanje ,kako vas Janše preganja.

     • žogica

      Janša je prišel do točke, ko preganja samo še sam sebe!

     • Zgornji

      Potem pa sanjajta z Šarotom in ostalimi podobnimi pokvarjenci še naprej . Jutri bo pač sledila prebuditev .

     • žogica

      Že danes je za vas streznitev, jajo je priznal, da je nesposoben!

     • Zgornji

      Kdaj pa je rekel da je nesposoben ?

     • žogica

      Zmagovalec, ki ne zmore sestaviti vlade. Kot bumerang se mu je vrnilo, kar je počel 25 let, nihče ga ne mara!

     • Zgornji

      Jaz pa poslušam širom po sloveniji, da ga Zopet priznavajo in zopet čedalje bolj marajo . Le sem ter tja ga nekateri Zlobneži ignorirajo .
      No, glede sestavljanja vlade pa isto govorijo tudi za Šarkota.

     • žogica

      Širom po Sloveniji, kje je to? Kot, da živiš v Madžarosi!

     • Zgornji

      Ne, ampak hodim od prekmurja do obale in komuniciram z ljudmi, da vidim kje stojijo in kje so .

     • žogica

      Kje pa stojijo in kako?

     • Zgornji

      Stojijo nekako na pol poti , neodločeni , zmedeni , prestopajoči , stopicaje .

     • žogica

      Taki ste pač desničarji, brez lastnega mnenja…., samo čakate na ukaze od vašega bossa!

     • Zgornji

      Hja, glej, mi čakamo na ukaze zato ker spoštujemo Red , pa čeprav je še tako slab , kAJTI zAVEDAMO SE, DA JE sLAB RED BOLJŠI KOT nOBEN RED !!! ! !!!: Vi , Levuharji pa ste tako Zlobni, da ne spoštujete niti Dobrega reda, kaj šele Slabega !!! ! !!! A Žal Taki ste !!! ! !!!

     • žogica

      Zelo žalostno od vas, da vam mora nekdo (ON) red zapovedovati! Ali ni človek, ko odraste, samostojno in odgovorno bitje, ki zna presoditi, kaj je prav in kaj ni…Ne potrebujem in ne želim si človeka na vladi, ki mi bo ukazoval in žugal, kako naj živim….Ovce ste bili, ovce boste ostali!

     • Zgornji

      Čim ni reda , potem je Kaos , če pa je Kaos, je razpad – propad !!! ! !!! Kaj ti še ni jasno spet ?
      Sicer pa , zgleda da ti je kaos všeč , ker si tolk pokvarjena žoga/balon.

     • žogica

      Totalni kaos imaš ti v svoji glavi, ko boš to poštimal se pa javi!

     • Zgornji

      Saj ti ni treba vsega po sebi sklepati … :-P

   • žogica

    Ti si že tam!

 • Sredina

  Če gremo na še ene volitve, bo udeležba pod 40%, zmagovalec bo v tem primeru dobil glasove dobrih 12% vseh volivcev, kakšno legitimnost bo imel?

  • jovan jovan

   Tako kot po teh, zadnjih volitvah. Luzersko.

   • xtc

    Lusersko Levo Šarčevo.

  • xtc

   Dragi bebo?
   Šejejo rezultati ne vaše blodnje jasno?

   • Sredina

    Aha, ampak samo takrat, ko vaši zmagajo, da smo jasni, ane?

 • jovan jovan

  Manipulacija. Virant si želi?! Ne ga srat. Virant je samo izbral, po njegovem, manjše zlo! Ve pa, da ivan nikoli več ne bo mandatar.

  • tohuvabohu

   Smo razumeli Virantovo izjavo tudi brez tvoje “nesebične” pomoči, počasné.

   • jovan jovan

    Vosu. Pejt se mal ven past. Get life. Nič ti ne razumeš.

    • tohuvabohu

     Takojci. Ne da se mi več gledati tvojega kozlanja.

    • FRANC3

     Kot tudi ti ne. Ti samo nabijaš!

 • Antonius

  Neuradno, počasi postaja uradno. Bukova dila je pametnejša od mizarja Šarca.

  • Zgornji

   Heh !!! ! !!! ;-))

  • Prle

   Hitro postaja uradno tudi, da Ivan ne bo mandatar. Jebeš takšnega zmagovalca,he,he,he.

   • garfi

    kaj si boste izmislili za nove volitve lažnivi Banditi

 • jovan jovan

  ivan ne bo NIKOLI več predsednik vlade. Pobere naj se iz politike in da možnost stranki, da zmaga na volitvah in formira vlado. Z njim sekta ne bo nikoli imela parlamentarne večine. Z Romano Tomc bi to šlo!

  • FRANC3

   Si ti verjetno boljši kandidat za mandatarja?

   • jovan jovan

    Od koga? Mogoče pa!

  • Franjo Trojner

   Sanja svinja o koruzi.

   • jovan jovan

    Jaz jugonostalgik? Vi butli res mislite, da je vsak, ki misli s svojo glavo komunisti, levičar, jugonostalgik. Ni čudno, da vas hudič jemlje!

  • tramal

   Pravi si zabiti bosanc.

   • jovan jovan

    Zabiti bosanc te je naredu…

  • Aton

   Peta kolona na delu!

 • Prle

  Moje besede se uresničujejo, Ivan Janez ne bo sestavljal vlade, nihče noče z njim, razen Urške in Tonina.

 • Dillinger

  Neuradno?Uradno je tumpast!

  • Prle

   Tako kot Ivan, ki samo še sanja kako bo premier, še seksa nič več.

   • Zgornji

    Sexal je že v preteklosti Dovolj, tako da ne rabi več. Taki Zaostaleži kot si pa ti, pa pač še morajo .

    • Prle

     Tebi se dviguje samo še pritisk, ostalo pač ne,ha,ha,ha,ha.

 • Jaka Sraka

  Klovni in bedaki…

  • Prle

   ….. so Ivanovi junaki.

 • Bandit123

  Virant naj si Janeza pelje domov, če mu je všeč, da bo mir pred njim.

  • xtc

   Kot levičarji Šarca,bratušco in ostalo bando.

  • Prle

   Da ga bo imel za obešalnik.

 • Zgornji

  … JA IN POČASI VSI TI ZMEDENCI ŽE VEČ NEBODO VEDELI KAJ SPLOH BI … !!! ! !!!

 • xtc

  Šarrec je že PROPADEL,to vedo vsi,tudi “tehničnega” mandatarja bo odneslo po isti poti,če nebo imel podpore NE SDS in Ne NSI,kar je pametno,tako ,da bo morala Kučanova tolpa pred svetovno obličje z ultralevofašistično vlado,ki bo zelo kratkega veka,bodisi pod Bosančkom bodisi “tehničnim mandatarjem”.JJ bi bil nor ,če bi podprl vse drugo razen predčasnih volitev,kar ve tudi Pahor,da so edina rešitev.

 • žogica

  Že pol leta berem vaša znanstvena dognanja o Šarcu! S kakšno pravico žalite človeka, mu pripisujete vsa mogoča in nemogoča dejanja, ga žalite na najbolj podel način……………..Tudi, če bi bil tišler, smetar……, kaj zato, vsak poklic si zasluži spoštovanje, vsak človek, si zasluži spoštovanje….. Te vaše doktorske dezertacije, ki jih izvajate, so podn od podna….., to počne človek, ki sam v življenju ni dosegel nič, sploh ni sposoben za normalno življenje, je tujec sam sebi………………………………….. Desničarske verne duše, ali vam 10 božjih zapovedi nič ne pove, ste jih prezrli? Čaka vam pekel, večni ogenj, tam se boste spokorili svojih grehov!

  • tramal

   Saj je šarec sposoben ,toda samo za ceste pometat in za beguncam čistit.Ti nesposobna pa se mu lahko pridružiš.

   • luckyss

    Joj, kako mačistično in pomembno se moraš sedaj počutiti, ko si to izjavil…
    Ko boš doma posodo pomil, pa se spet oglasi, da se malce razbremeniš…;))

   • žogica

    To bosta počela ti in jajo, kapiraš?

 • xtc

  Očitno z NSI ne bo nič še Šarec ima občutek ,da pakirajo saj bodo grešni kozel za vse kar bo narobe

 • luckyss

  Pojma nimate…mandatar bo verjetno Cerar, Šarec pa bo zadovoljen z ministrskim položajem…Tako kot sem napovedal že pred in tik po volitvah…
  To, da Šarcu očitate “neizkušenost” na “političnem parketu”, pa je zanj kvečjemu kompliment…
  Isti idioti vas obračajo od “osamosvojitve” dalje in edini rezultat je, da je vse kar smo imeli pokradeno…najeli smo posojila in še to so pokradli…
  In v času vladavine JJa je bil ta “drobiž” okoli 50 milijard evrov tudi varno spravljen v “oaze”..
  Torej…Šarec je za vas svetnik…Vsaj fanatični komunist ni bil nikoli in se še vedno ne sramuje klasične krščanske vzgoje, kakršne smo bili deležni večina “podeželanov” v Sloveniji..

  • Dragan Krstič

   Ti nimaš pojma. Šarec bo mandatar ali pa ne bo nič z levo vlado.A ti to ni jasdno????????
   Šarec bo samo dvignil roke od sestavljanja vlade in poklical Janšo.

   • luckyss

    Ja, seveda lahko imaš drugačno mnenje…bomo videli…
    Sigurno pa poslanci ne bodo tvegali svojih stolčkov z novimi volitvami..

    • Dragan Krstič

     Kateri poslanci? Če Šarca mislijo izigrat bo popenil in poklical Janšo. Njegovi poslanci ne izgubijo nič.Šarec je togoten in zamerljiv človek zato tudi nepredvidljiv.
     A ti to ni jasno.

     • luckyss

      Pusti teorije in ugibanja v tem tonu..

  • Franc Vidrih

   Privezan si na prekratko verigo, da bi videl višje in dlje od Kočana in njegovih trobil.

   • luckyss

    Saj je lepo brati te “veleumne replike”…
    Še bolje bi bilo, če bi kdo znal odgovoriti na komentar..

  • garfi

   pesjan pejt iskat rdeč križ na Merlakovem helikopterju
   pa še kamerada Tumpeka vzemi, da bo kljuval kruh

 • TOML

  Socialistični kadaver razpada, a vohate kolk smrdi?

  • luckyss

   To kar smrdi so stari Janezovi vojaški “zokni”, ki jih je imel obute na poti v Titove Jajce in ki jih zaradi nostalgije nikoli ni opral..

   • xtc

    Smrdiš ,no kaj je posranec?
    Imaš moj IP in grozil si z zaunicanmi ,no posrani levisnrdljivec kaje,drek teče iz posran+ih levih gat pos*** komunistek,vonjam te gniješ v lastnm D+++ pos*** levi.

    • luckyss

     Sem ti že zadnjič lepo povedal…redno jemlji tabletke, da ne bo še slabše..
     Se bova srečala, ko se mi bo zdelo primerno…
     V ZDA npr. ne smejo usmrtiti na smrt obsojenega, če ta ni fizično ali psihično zdrav…to ni etično..

     • xtc

      He,he,he navaden levi bleferski pos*** in taki ste bili “heroji” osamosvajanja,ja držeč se mamine kikle in v plenicah takrat-ma kakšni bleferji ste levi poss** Sam gobec in nič druzga,le če vas je par sto proti enem je še kaj od vas drgač pa zlezete tako kor Kučan,Zobec,Rigelnik itd )1 v mišje luknje.

     • luckyss

      Sam sem bil na terenu in čuval orožje, da sta ga lahko kasneje Kučan in Janša prodala na jug..
      Kučan za proračun, Janša za lasten žep….
      Pa ne bomo te zgodbe že stotič ponovno predebatirali..

  • xtc

   Vse huje smrdi ta crkovima od komunizma.

 • dob

  Jaz vem! Šarec postane precednik vlade, potem se ga pa zaradi nesposobnosti zamenja z Golobičem. Pa je. Ko jebe volitve.

  Ali, kot je zapisala Svetlana Slapšak (moliću lepo, dana 7.7.2018): Neoliberalizmu je nujno potrebna totalitarna oblast.

 • tramal

  Tile nesposobni komunajzerji lahko imajo devedeset procentov ,pa nebodo sposobni niti vlade sestaviti ,kaj šele narediti kaj pametnega.Popolne zgube.

 • Jovo Jamnica

  No ja. O temu je Požar bluzo tedn dni nazaj, pa doben ni komentero tam na njegovem slavnem blogu. Tip se potepa po Španiji, pa mu glih fse, razn fuzbala… dol visi. Bo fsaj tu padlo nekaj “konstruktivnih” komentof… LOL

  • KP

   fsi fsaj fsof flih,floh,fluzo,fajn,fslabo…Daj,lahko v slovenščini,da te bo kdo razumel? Ne padamo na tvojo počefurjeno štajerščino!

   • Jovo Jamnica

    Tut besea fuk se začne z f…

  • Tweety Bird

   Ka je zdaj???

   • Jovo Jamnica

    Kaj, kaj je zaj???

 • Borut Stari

  Predprogramirana grupacija povezana z bolanim antijanšizmom še ni dojela,skupaj z botrom, da ima hude motnje. Pravzaprav jo sestavljajo motene osebe.

 • bubamara

  Ko narod voli proti nekomu, se rodi anarhija. Levičarji so polni egotripa. Slovenci smo že dokazali, da smo slabi gospodarji, slabi diplomati in slabi finančniki. Sedaj je še na vrsti politika. Potem sledi izguba suverenosti in neposreden nadzor drugega. Kar je bilo zadnjih tisoč let. Inamo državo s katero ne vemo kaj bi.

  • Jovo Jamnica

   Državo majo eni drugi… ne pa mi, Slovenci.

   • KP

    Vi Slovenci?? Prosim te lepo. Ne blamiraj se več,ker vsi že vemo,da si Čefur. Prosim,res.

    • Jovo Jamnica

     Nič mi nisi fčera odgovoro na post, kerega sn ti v Bohoričici napiso. Kaj nisi Slovenc?? Nea zastopiš naše stare pisave???

  • luckyss

   Trenutna gospodarska rast in relativno precejšen vpliv (seveda glede na majhnost države), je precejšnja zasluga pretekle vlade, ki pametno vztraja na spoštovanju prava..Tu še veliki nimajo kaj jamrati, če se nočejo blamirati..
   Sicer pa dobro vemo kaj bi nekateri s to državo…Prvi korak bi bila privatna vojska…po vzoru Dolfija ;)

   • bubamara

    Razloži mi zakaj je v Nemčiji trajala kriza 6 mesecev, pri nas pa 6 let.

    • luckyss

     Zato ker so precej večji in močnejši od nas tako politično in gospodarsko…
     In njih ne bodo izsiljevali z “Fitsch” oceno B+ ali BB-, kar pomeni ali je država primerna za vlaganje ali ne…

     • bubamara

      Gospodarsko rast v SLO poganja izvoz. Izvoz je rabil 5-6 let, da je prišel tam, kjer je že bil pri Nemških partnerjih. Prehitela so nas vse vzhodne države kot dobavitelji Nemčiji. Ko so zapolnili njihove proizvidne zmogljivosti, smo šele prišli Slovenci na vrsto. Slovenija ni konkurenčna država. Za to pa ima zaslugo tudi Cerarjeva vlada. Cerar je spoznal, da tujci niso grožnja državi ampak rešitelji, preden zavozimo vse kar je ostalo zdravega v državi. Nismo dobri gospodarji, to je dejstvo. Cerar je prvi na levici, ki je to spregledal. Delno seveda.

     • luckyss

      Prav imaš.. ena izmed največjih rasti BDP v Evropi tudi kaže na to, da smo slabo gospodarili ;))
      Pojdi raje komentirat, če ima Kim Kardashian novo rit..

     • bubamara

      Si dokaz, da imaš spomin zlate ribice. Koliko let je imela SLO negativno oziroma rast okoli 1%? V matematiki nisi ravno močen. Mi bi morali imeti 8% rast glede na zadnjih 8 let, da bi se lahko hvalili. Jej, jej. Mesečniki.

   • KP

    Kaj te sploh briga,Čapac,kakšno vojsko imamo v Sloveniji. Če boš pa še naprej rovaril proti Sloveniji,te imamo pa vso pravico nagnat skupaj z drugimi dvakratžganci,za večno…

    • luckyss

     TO se je v naši mini vojni kar izkazala, poleg seveda naših policistov..
     Torej nekaterim nam je bližji švicarski sistem kot Hitlerjev..

     • KP

      Itak,da so se izkazali. Drugače vas ne bi nažgali.

   • garfi

    pesjan pejt iskat rdeč križ na Merlakovem helikopterju
    pa še kamerada Tumpeka vzemi, da bo kljuval kruh

  • sodnikisozločinci

   Smo naivneži s premajhnim egom in nacionalnim ponosom.

 • Tweety Bird

  Pssst, oprode desnosučne… Predsednik LMŠ-ja Marjan Šarec je po več kot enajstih urah koalicijskih pogajanj dejal, da je zadovoljen z izkupičkom, saj je vsebina koalicijske pogodbe v večini usklajena!?!?

  Kdo bo sedaj novi premier????

  • Minovak

   Ko bo, če bo Šarec, boš pa čisto tiho, takoj, kajti sesutje nesposobnosti sledi v nekaj dneh. Levim, ki tako zagovarjate krajo in lenobo pa je nujno odzvonilo…ni druge in ne govori več o desno sučnih, temveč samo o realistih, kar ti nisi.

 • Tweety Bird

  Najbolj smešen je pa Janša, ki je “kao” zmagovalec volitev in mu gre sestavljanje vlade še slabše kot amaterju Šarcu. Popolnoma brezidejen je in samo čaka, ker ve, da je dejanski luzer volitev in se bo osmešil, ker bo zavrnil mandat, torej je nesposoben sestaviti vlado. Pirova zmaga tole za Janšo.

  • bubamara

   Če se je Janša kaj naučil dosedaj, potem tudi ne bi poskušal sestaviti vlado. Prihaja nova kriza v roku treh let in nova vlada bo neposredni krivec zanjo.

   • luckyss

    Ja takšni so tisti v skrbi le za lastno rit…

    • bubamara

     Ne. Tako sklepajo butalci.

     • luckyss

      V bistvu so tisti, ki skrbijo le za lastno rit dolgoročno tudi butalci..

     • bubamara

      Res je. In to je lastnost Slovencev.

  • KP

   Pa kaj vas sploh briga,budale čefutarske,kdo bo PM v Sloveniji. Brigajte se zase,pa veseli bodite,da vas še prenašamo.

  • xtc

   Tunnek ne se tolažit Šarc lahko začasno zlima za par tednov leultralevofašistično vlado-to je njegov skrajni domeet,če ga Kučan zaradi nesposobnosti nebo nagnal

   • Tweety Bird

    Desnosučni popušili ste. Tako so želeli volilci…dejansko ste dobili samo 12% glasov…kapish?

    • xtc

     Tunnek zastonj se tolažiš,resnica vas dohiteva.
     Tunek 25 % ni 12 jasno .

     • Tweety Bird

      Vsi kritizirate Šarca, da bo naredil natureta koalicijo iz 5-6 strank … medtem ko Janša prav tako mora narediti vlado iz vsaj 5 strank … in tega se ne komentira? Kaj pa bo ta koalicija? Koalicija Đuveć, financirana iz Prijedorja in Madžarske in v kateri bo Jelinčič, ki ima dosmrtno prepoved vstopa v svet evrope zaradi korupcije … koalicija Đuveć, s kriminalci torej?…Ne me jebat…to lahko dela samo Tunek :)

     • xtc

      NSI lahko že pozabi odhajajo.

    • Alojz Veselič

     Ti si pa pravi kapish arr s procenti vred ko papagaj!

     • Tweety Bird

      Daj Lojzek, bodi tiho :)

   • Dragan Krstič

    Peinkicher, tvoj smrtni sovražnik bo predsednik vlade po padcu te leve vlade z Mesečniki.
    Skupaj z NSi bo sestavil vlado, seveda brez rdeče združbe kleptomanov in lažnivcev. Zakaj bi se sedaj trudil ko pa mu premierski stolček kar padel v naročje.

    • Tweety Bird

     Ćuti Dragane bre… to z Jelinćićem je pravnomočno poleg tega se je še šel lagati novinarjem z nekimi starimi dokumenti. Res dobra popotnica za vašega posranega Janšata.

     • Dragan Krstič

      Peinkicher, a si lahko predstavljaš da bo tvoj smrtni sovražnik v roku 12 mesecev postal predsednik vlade s 35 do 40% podporo volivcev, hahaha. To te bo bolelo.
      To združbo ki sestavlja te dni vlado drži skupaj le strah pred Janšo, drugače bi se pobili med seboj. Krasna vlada pa bo ko bodo morali v koalicijo prositi Mesečnike.
      Uboga Slovenija.

     • Tweety Bird

      Diktator je dobil dejansko samo 12% glasov…kapish?

     • Dragan Krstič

      Ko bodo Mesečniki povabljeni v koalicijo se bo Cerar odpovedal biti v tej združbi cepcev. Po razpadu te vlade bo šla v franže tudi SMC.

  • luckyss

   Ja, precej zajebana situacija zanj…dobro se zaveda, da ima na voljo le okrog 12% volilnih upravičencev….in ob večji volilni udeležbi ob morebitnih novih volitvah pomeni za JJa le stagniranje..

   • garfi

    pesjan pejt iskat rdeč križ na Merlakovem helikopterju
    pa še kamerada Tumpeka vzemi, da bo kljuval kruh

    • luckyss

     Pred sestrelitvijo s strani Janševe paravojske bi Mrlaka rešil le kljukasti križ..

     • garfi

      tud ta križ se vam sedanjim komunistom prikazuje
      kameradi ste

  • garfi

   pesjan pejt iskat rdeč križ na Merlakovem helikopterju
   pa še kamerada Tumpeka vzemi, da bo kljuval kruh

 • sulc

  A nista bila direktorja Krke in Gorenja tista, ki sta popoldne poslala
  pisno podporo 26 terici na magistratu? No, lepa perspektiva, za koga že
  spet?

 • xtc

  Šarcu postaja jesno ,da NSi nepreklicno ostaja zmenili pa se niso nič le blefirajo,sicer pa Šarec skoraj ZAGOTOVO NE BO mandatar,kot kaže.

  • Tweety Bird

   Tudi Veliki Diktator ZAGOTOVO NE BO MANDATAR….pa je kao relativni zmagovalec

   …ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

   • xtc

    Seveda bo -po predčasnih volitvah-Ste pa levi res veliki idioti,potem ,ko vam celo iz lastnih vrst povedo,da Šarec ni materijal za PM in ,da vsaka vlada,ki bo brez podpore SDS,je obsojena na zelo kratek roh trajanja parih tednov.

    • Tweety Bird

     Cmero in Alenka lahko Slovenijo rešita…imata izkušnje in znanje. Janša bo Slovenijo itak celotno prodal tujcem… Kapish?

     • xtc

      Ta dva sta jo že zapravila-saj veš ono svetovno znano,ob kateri se še danas cel svet smeje AB kuri “Wi nid tajm…………… in ta tajm nas je stal 6 miljard Cerar pa precej podobnmo.

 • Tweety Bird

  Čuj Jovo Jamnica…ne morem ti odgovarjat…nisi aktiven… ZAKAJ???

 • Stajerka

  nove volitve……ko vlado prične oblikovat Štrukelj, je čas za ALARM……

  • Dragan Krstič

   Štrukel in Mesečniki so zagotovilo, da bo Slovenija evropska Venezuela.

   • bubamara

    Kam je šel bik naj gre še štrik. Naslednje krize ne preživimo brez trojke.

 • Tweety Bird

  Vsi, ki imate toliko za pripomniti čez Šarčev dopust, nekako pozabljate, da je Ivan Grozni, po volilni zmagi odšel na dopust… in to celo k Orbanu! Namesto, da bi začel oblikovati vlado, si je tip privoščil slaba 2 meseca dopusta. Desnosučni, pozabljate to namerno ali vas fuka demenca? Vem, da vas je večina stare dementne ovce za Janšo !!!

  • Dragan Krstič

   Orban je že najpopularnejši evropski politik, popularnost pa mu vedno bolj raste. Na Putinovo povabilo gre te dni v Moskvo, je tudi Trumpov prijatelj, tako da Orbana zaničujejo le idioti. Podobnost teh idiotov s teboj je le naključna.

  • garfi

   levi fašist odleti v kletko

 • VERRZIFIKATOR

  Marjen Zakonjšek

  ŠAREC KONJ IN DIRKA

  Šarec konj na dirko se odpravlja,
  ki je le sestavni del pokore,
  trinajst konjskih sil samo premore,
  hitro vidi, da le čas zapravlja.

  Dirka ta prvenstvo ni občinsko,
  kjer je vse zgolj vaška maškarada,
  pričakuje tokrat se parada,
  ne pa topotanje pobalinsko.

  Za nalogo namreč so mu dali,
  naj šesterovprego sam sestavi,
  naj pokaže, da je šarec pravi,
  rekli so, ki so ga v boj poslali.

  Toda dirka ta je maratonska,
  konji v njej na silo skupaj zbrani,
  v glavnim kakor šarec pobezljani,
  deloma kljuséta zgolj salonska.

  Šarec konj s prestižem je navdihnjen,
  rezgeta kot vedno v svojem slogu,
  a ob sapo je že v drugem krogu,
  tak konjič, umetno pač napihnjen.

 • xtc

  Jasno je,da bo Šarec zaradi nesosobnosti zamenjan,mandatar pa nek ultra levičar,ki bo imel ultra levo koalicijo,težava pa je v tem ,ker bo zadeva razpadla v parih tednih zaradi nestabilnosti in zunanjih pritiskov in zahtev ter zavez,prva je že več denarja za vojsko kot je tudi Merckelci povedal Trump,nadaje pa imajo idioti s sindikati vred še novih dodatnih apetitov skoraj za cele 3 miljarde,ki jih nimamo,na nemška vrata pa sramežljivo trka recesija.

 • Dragan Krstič

  Če bodo Mesečniki v vladni koaliciji Cerarja ne bo zraven.

  • bubamara

   Upam.

 • Marijan Tončić

  Kdaj bomo končno sprejeli Zakon, da se za nakalldanje na vseh socialnih medijih mora oseba registrirati z imenom in priimkom, matično številke in davčno številko. Davčno pa zato, da bomo nekekga dne vedli komu izstaviti račun za vse izgube, ki smo jih deležni zaradi takih idiotov.

  • bubamara

   Nekateri res pogrešajo palico.

  • bednick

   Na tvojo matično in davčno se poserjem.

   P.s.:
   Fracija : Hrvatska 3:0

   Da bog da, da se mi sanje uresničijo.

   • Jaka Sraka

    Prepričan sem da bodo ustaši izgubili še huje…

   • Marijan Tončić

    Si se že zdavnaj posral na sebe BEDNIK, pa maš res ta pravo ime. Kaja se morda celo izdajaš za desničarja, hm močno dvomim v tvojo verodostojnost, posebej pa še na tvoja jajca. Serješ pa aker te očitno kar nekaj drega v debelo danko, ki brez prisotnosti smrdi.

    • bednick

     Ups, Francija Hrvatska 4 : 2
     Ko je sad bednik?

     • Marijan Tončić

      Kaj ima sedaj mešana Afro-Arabo-FrancoskaEuropa- BalkanskaHrvaška nogometna tekma z zgornjim člankom. Je pa res žalostno, da se sedaj Francija hvali in proslavlja zmago, ki ima v ekipi samo AfroFrancoze, ki s Francijo razen da jih je kupila in jihz dobro plačuje in drugega nič. No ja, da so bili dol kolonialisti že in škoda da niso več. Zadnja trditev ni moja ampak izjava prijatelja zelo zagorele barve iz Kanie. In on se tudi strinja z menoj, če je igralec iz Cameruna bi moral nastopati za Camerun in ne za neko Francijo. In to je pohvale vredno 4 milioni proti cca 250 milionom.

  • pupa

   Moji in tvoji osebni podatki imajo z zakonom posebno varstvo in ne morejo biti uporabljeni za širšo javnost. če kršim zakon s svojimi izjavami na javnem omrežju, pa sem za sodstvo in policijo dosegljiva tudi preko “partizanskega imena”.

   • Marijan Tončić

    No pol bi pa na tem in marsikaterem drugem portalu s kaldno z zakonodajo moral odgovarjati marsikdo.

 • Marijan Tončić

  Ne zakaon ampak Mednarodno konvencijo, ki bo to obveezo psotavila tudi nosilcem teh socialnih omrežij. Nihče prikrit s partizanskim imenom ne more objavljati ničesar.

 • garfi

  levaki so torej dobili tehnični nokout 3. junija

 • Hun

  Branimir Strukelj je hinavsko smrdljivo prase…sprozilec stranke SD, ko ga rabijo, da zrusi vlado s svojimi strajki…kdo tega smrada ni pogruntal je amater

  • pupa

   Imaš všečkota. Vsaj en pameten komentar od tebe.

   • Hun

    k bos veckrat vklopla razum namest custev se ti bo se ksn komentar zdel razumski

    • pupa

     Ti si prepričan, da sem le tokrat vklopila razum? Sama sem prepričana, da se ti je zgolj tokrat posrečilo. Bomo videli kako bo za naprej.

     • Hun

      Ja sm preprican…ti mas pac svoje prepricanje…Zemlja se vrti dalje..who cares?

 • radames

  Med vsemi bivšimi in zdajšnjimi politiki je Slovenija premogla le dva državnika v pravem pomenu besede: Drnovška in Janšo (vsak seveda tudi s svojimi slabostmi, ki jih ima prav vsak človek).
  Slovenija bo v času novega mandata slovenske vlade v 2.polovici leta 2021 predsedovala Evropskemu svetu. Bi bili serpentina, Židan, Cerar primerni za predsedovanje? Ravno Cerar je zbil ugled Slovenije v EU povsem na dno.

 • Jovo Jamnica

  20 minutes ago > luckyss
  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  So pa fseeno dugo rabli…
  ——–
  20 minutes ago > KP
  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  So pa fseeno dugo rabli…
  ——–

  24 minutes ago > Twetty Bird
  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  Jas nea kritiziram Šareca… Sploh me tip nea zanima.
  ——–
  27 minutes ago > KP
  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  Nič mi nisi fčera odgovoro na post, kerega sn ti v Bohoričici napiso. Kaj nisi Slovenc?? Nea zastopiš naše stare pisave???
  ———
  30 minutes ago > bubamara
  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  Kaj ti od mene prepisuješ???
  ——–
  33 minutes ago > bubamara
  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  Kriza se naših vladajočih sploh nea dotakne. Njih skrbi samo to, kak bi čim bol dugo ostali na oblasti. Če se folk buni in štrajka, si vlada pač sposodi na račun štrajkajočih gnar in jim dvigne plače. Na ta način je folk pomirjen in vlada vlada dalje…
  ——–
  37 minutes ago > bubamara
  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  Ajnfoh. Naše firme delajo pretfsem za Nemce in to polizdelke. Če je kriza v Nemčiji in Nemci odpovejo naročila, potem se po preteku krize v Nemčiji, na trgu pojavi celi kup dobavitlov polizdelkof, keri met sabo tekmujejo, koga bojo spet Nemci izbrali. In tota tekma pač traja met konkorenco dal časa, ko pa je trajala sama kriza.

  • Jaka Sraka

   Kaj si želel sporočiti, klovn?

   • Jovo Jamnica

    A ti si me bano. Sn mislo, da je to delo KP.

    • Jaka Sraka

     Morda bi bila rešitev dati te v bano z mrzlo vodo…

     • Jovo Jamnica

      Morda. Probaj, če si vešč… LOL

 • Tweety Bird

  Odkar se je pojavil garfi… je povprečni nivo komentarjev padel :)

  • garfi

   ko boš odletel v kletko bo zrasel
   srečal sem tvojga tamalga iz murgel
   takšna beda, da se mi kar smilite
   laž ima kratke noge

  • Jovo Jamnica

   Ki pa si te ti pot totim člankom čito komente z nivojom??? Sn kaj zamudo???

 • garfi

  6 strank in 6 popravnih izpitov

  • Jaka Sraka

   6 bebčkov, 6 klovnov et cetera…

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Navijajmo za JJ. To je ena in edina rešitev.

  • luckyss

   Lahko se tudi ustreliš v glavo….tudi to je rešitev…
   Za posledicami samomora umre bistveno več Slovencev kot v prometnih nesrečah..
   Pa se nihče pretirano ne sekira zaradi tega, medtem ko s “preventivo” v prometu služijo milijone..

 • Bojan

  Nesposobni Janša ne more dobiti za svojo vlado niti ene stranke. In taki moroni bi potem radi vladali.

 • holzer

  ¸Ta levica je poden od podna.Njen edini program je ta da Janša ne sme zmagat na volitvah,da ne gredo z njim v koalicijo.
  Ti levičarji niso vredni da jih pes poščije,kaj šele da so v parlamentu in cuzajo davkoplačevalski denar.
  Ne bom glih rekel da so tolk nesposobni,temveč skrbijo izključno za svoje riti,država jim je zadnja skrb.To dokazujejo vsa leta na oblasti,vsak dan vedno bolj.
  To da nekoga že davno pred volitvami izključujejo in blebetajo,češ Janša ne sme zmagat in podobne bedarije je pa do konca bolno.To se zgodi lahko edino v Sloveniji.

  • Jovo Jamnica

   Z tem se je pač treba sprijaznit. Recimo Orban nima takih problemof, ker je sposobn. Samo sposobni so vredni, da vladajo.

   • luckyss

    Orban je populist, ki je migrantsko krizo izkoristil za vzpon svoje desnice…podobno je Hitler izkoristil Žide..
    V resnici pa Madžari “gostijo” 0,7 migranta na 1000 prebivalcev, Slovenija pa 0,4…
    In Hitler je očitno potem tudi bil “sposobn”..

    • Jovo Jamnica

     Ne govorim o tem, kako bo Orban končal. Zaenkrat vlada, ker je sposoben. Nič drugega. Hitler je seveda bil sposoben.

     • luckyss

      Ja, nesporazum pač..tudi Atila je bil sposobn…
      Vendar je beseda sposoben meni fonetično preblizu besedi spodoben, da ne bi odreagiral…

     • Jovo Jamnica

      Ja, zastopim. Finta je f tem, da je tako beseda sposoben, kakor spodoben… srbizem. Slovenci bi rekli… vešč in všečen.

     • pupa

      Predvsem pri redčenju ljudi v takratni Evropi. Na veliko sta mu pomagala Stalin in Tito. Delali so vsi trije po svojih močeh z roko v roki.

     • Jovo Jamnica

      Tito??? Hitlar je svoje generale gnjavo z vprašanji,

      Was für eine Bandit ist diese sogenannte Tito???

 • Vera

  Virantu bi sporočila samo tole, da ima on večji in bolj težak nahrbtnik, kot ga očita Janši . Zaradi njega in še njemu podobnim , smo Izgubili pravega vodjo v najbolj težkih trenutkih za našo državo . Nobeden za njim ni znal vladati,kot je bilo potrebno, saj so se izmikali reformam, češ , da so pretežke . Virant sem naj s svojim “Virantovanjem”, posipa sam sebe , saj je velik krivec za današnje stanje .

  • Jovo Jamnica

   Vešči vladanja se ne bi ozirali na Viranta…

   • Olga2345

    Na Viranta se obračajo tako samo na Hanzi….

    • Jovo Jamnica

     Kaj nam Hanza vlada??? Te pa so res vun pesji.

  • totex39

   Tako je, pa še te bedaste Virantove plačilne razrede v JS ne bi imeli.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Vladanja vešč mandatar si v vladi, ki jo vodi, zna nardit red.

 • Jan Kovalski

  Madonca, če ne bi Šarec kandidiral, najprej za predsednika države potem pa še za predsednika vlade jaz sploh ne bi slišal in vedel za Serpentinška.

  • Jovo Jamnica

   Ja. Če nebi SDS potpr Pahora, bi meli mi zdaj za precednika Šarca. Fse tote cigomigo bi otpado.

 • Olga2345

  Virant naj bo raje tiho, izdajalec!
  Vlade ne more voditi nihče od zunaj! Zato so nujne nove volitve, če tovarišija ni pripravljena sodelovati z zmagovalcem volitev! Tam bo narod povedal svoje!

  • Jovo Jamnica

   Ja. Še majn folka bo povedalo svoje…

   • Olga2345

    Hahahahahahahahahihihi

    • Jovo Jamnica

     To je žalostno, ne pa smešno! Je z tebi fse vredi???

   • xtc

    In?
    Kaj bi rad povedal?
    To ,da so butli si mislil.

    • Jovo Jamnica

     Ne. Butli smo mi, keri sploh na volitve hodimo.

     • xtc

      Glej levak,vem kam taco pes moli,sedaj ,ko vas levake liže kuzla,pa seveda so naenkrat volitve vprašljive,zmagovalec -relativen v bistvu nima niti pol glasoc ipd jajca.
      Seveda po vaše ,kaj bi volitve;Kučan in golobič bosta določila predsednika vlade volitve so strošek,narod pod levimi itaq nima kaj govorit in odločat.
      In seveda najpomembneje tisti ,ki NE hodijo na volitve so butli-seveda to namerno forsirajo taki levi provokatorji kot ti ,kaj čemo na volitve sej so vsi isti zato je najbolje ,da so kar ti -levi.
      Skratka tisti,ki ne gredo nma volitve so idioti,le tam lahko dosežejo spremembe,po demokratični poti,ker se tega levaki hudo zavedate širite mantro,kaj bi hodil na volitve saj so vsi isti in dokler vanm bo narod nasedal bo v SLO pač tako.

     • Jovo Jamnica

      No ja. Zaj te glih nea zastopim. Kaj mandatar iz vrst SDS nima naloge sestavit vlade? Če mu nea rata, je pač papak. Volilo ga je zadosti folka, po fseh reglcih.

 • Delta

  Države, kjer si bodo lopovi uzurpirali oblast z ignoriranjem volje vsakega četrtega volivca, ne morem sprejeti kot demokratične. Očitno bo potreben množičen upor.

  • Jovo Jamnica

   Ti boš pa novi Matija Gubec… al kaj???

  • luckyss

   Popravek…
   Vsakega osmega volilnega upravičenca in vsakega četrtega udeleženca volitev…
   Itak je jasno, da pripadniki SDS morajo vsi na volišča, drugače se ovajajo med sabo, to pa ni dobro za njih..

   • pupa

    Veš da SDS še ni bil toliko časa na oblasti, da bi talal borčevske in druge priviligirane pokojnine ter na podlagi te evidence izsiljeval te priviligirance koga morajo volit. Dala pa čas za SDS s pomočjo MATILDE. Vsak dan jih bo manj.

    • Jovo Jamnica

     Hja. Tut SDS lider se stara. Za njim pa Mahnić, Černač… kaki Pojbić, Predalić… ni da ni.

     • luckyss

      Mahnič bo vedno otrok…vizualno in mentalno..

     • Jovo Jamnica

      Ko bo zrasto, bo grato Pojbić… LOL

     • luckyss

      Ko se bo znal sam “oblečt” pa Grims ;))

     • pupa

      SDS nima nobene murgel babe pa niti violete ima pa GRIMSA ROMANO, EVO; ANŽETA in jeklenega JANEZA, Ko vidite te v parlamentu se vam takoj začne frclat.

     • jovan jovan

      Jekleni je samo Kaco!

     • pupa

      Zate morda? Uživaj v tem. Že zdavnaj je spuhtel iz parlamenta.

     • jovan jovan

      Ja, je pa bil en in edini jekleni, Kaco!

     • pupa

      ki so ga volilci že zdavnaj odpisali.

     • jovan jovan

      “Kapacitete!”

     • pupa

      Si pozabil koliko jih šteje Boris Pahor pa še vedno zdravega in čilega DUHA. JJ so vsaj za dvajset let pomladili mlada žena in dva majhna srčkana sinčka, ki mu dajeta energijo in moč da smelo prenaša vso svinjarijo, ki mu mečete pod noge. JANEZ NE DAJ SE!!!!!!!!!!!

     • Jovo Jamnica

      Še dobro, da so si viagro zmislili op pravem cajti…

     • pupa

      S klopotci ne rata potomstvo.

     • Slovenec

      Tako je.

   • centurion

    Tebe so tut ovadili, da nisi bil prisoten v garaži na
    nočnem žuru Popolna tema.
    Zdaj si zato prvi v vrsti Pr bulmastif.

    • luckyss

     Ti si res popolni idiot, no morda sem jaz še večji, ker nasedam na tvoje provokacije ;))
     Bil sem prvi na MMC, ki je javno in vztrajno zahteval, da se objavijo posnetki okoliških kamer..
     Posledično so mi za dve leti ukinili račun…torej so mi onemogočili po ustavi zajamčeno pravico do svobode govora in širjenja mnenj..
     Toliko o tem…
     Tebi pa priznanje, da si me spet sprovociral za odgovor na to temo..;))

     • KAPIBARA

      Uvjek ima netko jači… :-)

     • macon

      Res? Bravo. Škoda, ker ti ob vsem tem še ni postala jasna narava slovenske levice.

   • macon

    Kužek, ti to sodiš po vaših partijskih navadah in rabotah, saj drugega sploh ne dojameš. Na druge projiciraš početje tvojih. Totalitarec boš, dokler se ne boš v grob zvrnil. Zakruli torej smrt fašizmu in za sabo potegni vodo v wc-ju.

 • xtc

  Kdor pazljivo spremlja levaška provokatorje in ustvarjalce mnenja hitro opoazi,kako levaki že vseskozi širijo floskule,kaj bi hodili na volitve saj so vsi isti,po drugi strani pa svoje na vse načine naganjali na voliča,da so vzdrževali levo oblast,sedaj ko jih že ima večina naroda poln kufer in jih ne voli več pa so začeli poleg mantre saj so vsi isti,pričeli dodojati floskula o premajhni udeležbi,ker da so volitve nelegitimne in da bo na drugih še manj ljudi in bolj neligitimne in zmagovalec bo neligitimaen.
  Zakaj sedaj to-logično levaki so postali tako nepriljubljeni,da vedo ,da bo JJ kmalu dobil prepričljivo večino-zato bi bile voltve takrat neligitimne,ker bi po njihovem bilo premalo udeležbe,kam to pelje vemo-k podobni zlorabi kot pri referendumu,oni bi še tu kvorum,češ ni bilo dovolj ljudi zato so volitve neveljavne in naj ostane po starem.
  Ljudje ,ki ne hodijo na voliotve so idioti,le tako lahko stvari spremenijo drugače ne-če govorimo o demokraciji.
  Zadnja dogajanja pa kažejo,da levičarji vse bolj gredo v smeri,kako preprečiti,da bi izgubili oblast,ki jim polzi iz rok in kako ustaviti nasprotnika ,da jim je nebi odvzel potem ,ko jim gre cvse slabše pri volilcih.

  • Robi Hocevar

   Niti Šarcu niti Janši ne bo uspelo sestaviti stabilne vlade. Ponovno bomo šli na volitve na katerih bo iz parlamenta izpadel Plemeniti. SDS bo potem lahko sestavljal vlado le z NSi. SDS ne bo nikoli dobila toliko glasov, da bi imela večino in levica bo še naprej v večini. Edina rešitev ZA Slovenijo je da SDS zamenja vodjo, ki bo res pripravljen sodelovati z levo sredino. S tem bi lahko dobili dober kompromis od katerega bi Slovenija lahko imela celo kakšno korist.

   • Asja

    Kdo bo vodja v SDS in kako bo v tej stranki bo odločalo članstvo in NE tako po levičarskem okusu kot bi želeli levičarski strici iz ozadja, partija in vse nastavljene levičarske sodrge ki jim je edini cilj privilegiji, ropanje in uničevanje Slovenije in slovenskega naroda!!!!!
    Še najmanj pa šteje vaše mnenje ki kar tja v en dan nakladate kaj bi bilo dobro za Slovenijo in njene rešitve.
    Edina prava rešitev je da se za vekomaj rešimo levičarske ideologije in v vsega njenega gnoja in smradu, ki bazira na izdajstvu, prevarah, lažeh, spletkah, ropanju in uničevanju vsega kar ni njihovega prepričanja.

    • Robi Hocevar

     Da se nekoliko spustim na desničarski nivo :). Potem pa naj sestavijo vlado desničarske svinje in prekupčevalska mafija z orožjem ki skriva svoje premoženje po svetu in ki rihta službe svojim nesposobnim in neizobraženim sorodnikom v EU institucijah. Zaradi mene lahko JJ ostane doživljenski predsednik stranke ti in podobni pa mu ližite rit.

     • cvetka

      Kakšen pa je po vaše desničarski nivo? Mislim, da brcate v temo, Vsak človek ima svoje mišljenje, svoje prepričanje in tako je prav. Vsi smo hodili v šole takšne in drugačne, imeli smo vzgojo doma, torej smo se naučili kako spoštovati in se kulturno vesti. Svinje so za vas ljudje, ki mislijo drugače od vasi to pove vse o vaši nekulturi. Kar pa se tiče orožja če imate dokaz, v kolikor pa ga nimate pa utihnite. Nisem pripadnica nobene stranke, da ne bo pomote, pa vendar me moti vaš NAČIN razprave.

     • Robi Hocevar

      Tudi jaz nisem pripadnik nobene stranke. Desničarski nivo sem mislil na izrazoslovje ljudi, ki po večini zagovarjajo delo SDS in za levičarje uporabljajo besednjak, ki nikakor ni primeren in družbeno sprejemljiv. Sem opazil, da vas je moj prejšnji poste prizadel. To ni moj besednjak ampak je le primer izrazja, ki ga uporabljajo prej omenjeni. Strinjam se z vami, da ima vsak pravico do svojega mišljenja, a tudi tega se da izkazati na spoštljiv način. Kar se tiče orožja pa res nimam dokazov. In tudi o krajah in polnjenju žepov leve opcije ni nobenih dokazov. Če bi bili, bi že zdavnaj bil kdo vsaj ovaden, če že ne obtožen. Ne zagovarjam nobenega. Prav rad bi videl, da se kraje in vse nepravilnosti primerno kaznujejo, pa naj bo to na levi ali na desni. Tudi dejanja Cerarja so me globoko razočarala, ker ni odstavil ljudi, ki niso delali v skladu z načeli stranke, ki je tako zagovarjala pravičnost. Upam, da se bodo po novih volitvah razmerja porazdelila tako, da bomo dobili vlado, ki bo delala v dobrobit vseh državljanov Slovenije in da ne bom poslušal kaj so naredili domobranci in kaj partizani.

   • Cvetka

    Ni mi jasno, da bi JJ izključeval levico. Če spremljate politiko, potem veste, da kot mandatar ni izključeval nikogar od leve opcije. Je pa hudič, ker JJ nihče ne more peljati žejnega čez vodo, saj je preveč razgledan in podkovan, da bi mu lahko kdo pariral in to levim liderjim ni povšeči.

    • Robi Hocevar

     Kot tudi drugod po svetu je logično, da imata desna in leva opcija različna stališča. Sodelovanje je možno z velikimi obojestranskimi kompromisi. Tu se pri JJ zatakne. Že NSi (desna opcija) je bila v Janševi vladi v preveč podrejenem položaju, zato odklonilno mnenje Ljudmile do sodelovanja z SDS nekako razumem. Tudi Jankovič ni mogel sestaviti vlade, ker ni bil pripravljen na kompromise. Problem je tudi, da takšni kot sta Jankovič in Janša ne razumeta pojma kompromis in izsiljevanje. Dobra in produktivna politika bo le s sprejemanjem velikih kompromisov. Druga možnost je prevlada ene stranke, ki bi lažje izpolnila svoje obljube, a to preveč meri na diktaturo.

 • Tweety Bird

  Šarec bo si lepo privoščil dopust in sestavil vlado… Janša pa sedi pri telefonu 24 ur na dan…čaka, čaka in čaka… pa nič !!!

  • centurion

   Tonči, ti pa na recepciji.

  • Slovenec

   Ha, ha, ha…

  • KAPIBARA

   Sestavil bo edinole školko in pokrov od školke…

  • Cvetka

   Kakšen dopust neki , on se mora najprej dokazati, a ti ko prideš v novo službo, si lahko takoj privoščiš dopust kot delavec, nemogoče, kot mandatar pa niti pomisliti ne sme nanj. Kar pa se tiče JJ ravna pametno in ne rine z glavo skozi zid. V vsakem primeru bodo kmalu imeli ponovne volitve in volivci bomo izkjučevalce pošteno kaznovali. Na dopust pa se lahko mirno odpravi JJ. Njegov čas bo že še prišel.

 • Tweety Bird

  Janša je passe, znebite se ga na desnici in boste imeli vlado … on je del problema in ne rešitev. Slovenija je talec enega egota z mutnimi posli :)

  • centurion
  • Antonija

   Janša še dolgo ne bo passe!!! To si želite levičarji in takšna levičarska drhal ki pljuva povsod kjerkoli le more. Nismo vsi tako butasti kot vsi levičarski nastavki, ki ne premorejo niti enega poštenega politika. Lepo ogledalo je klovn Šarec, Kučanov podrepnik ki je še veliko slabša verzija Cmerarja.
   In ti se raje poglej v ogledalo da vidiš svoj ogabni levičarski fris, da o gnilobi tvoje pameti niti ne govorimo. V Sloveniji so vedno bili, so in bodo največji POBLEM levičarji in vsa gnila njihova ideologija. Od 2.svet.vojne ste zrasli na izdajstvu, lažeh, spletkah, da o ropanju, pobijanju in uničevanju z najbolj krutimi metodami niti ne govorimo.
   Vse se ve o vaših levičarskih egotih in muntnih poslih. Slovenija si vsekakor zasluži boljšo vlado kot pa levičarsko vlado Kučanovih pepčkov katera sama si!!!!

 • Vince Blake

  Saj JJ-ju v bistvu sploh ni treba nič narediti. Dovolj je, da se usede v naslonjač, si odpre hladno pivo in slane kokice, ter počaka, da se bodo na nasprotnem polu poklali med sabo. S tistim preostankom razbite vojske bo pa že opravil. Če je vsaj malo stratega, bo naredil tako.

  • Jovo Jamnica

   Janša pa strateg. Lepo te prosim…

   • Vince Blake

    Se bo kaj kmalu pokazalo kakšni “strategi” so šele na levici. Takšni, ki s 50+ poslanskimi mandati niso sposobni sestaviti vlade. To še bo zanimivo, ko bodo morali za pomoč rekrutirati Mesečnike. Njim pa sploh ni kaj preveč za vstopanje v vlado, saj bo treba potem konkretizirati vse te njihove pravljice o minimalni plači, pokojnini…itd, s katero so futrali volivce. Po prvih nepriljubljenih ukrepih, ki jih bo treba sprejeti, se jim bo podpora prepolovila. Zgleda, se v levici zavedajo, da lahko takšne pravljice prodajajo samo iz opozicije.

   • Beno

    Zakaj zafrkavaš ?
    Ker je dobil volitve tvoj Šiško ?

    • Jovo Jamnica

     Šiško kot tak, mene nea zanima. Jas sn volo Zedinjeno Slovenijo, ke edino v to verjamem. Dokler pa rulajo na Krajnskem… krobotofili in simpatizeri ustašof, tak dugo nebom volo nič drugega. Če pa na volitvah nebo Zedinjene Slovenije, pa tut volo nebom.

   • zokispoki

    Daj, Jovo Kislavoda umiri se.
    Vse kar poves, ni vredno pol hudika !

  • jovan jovan

   Mokre sanje- svinja o koruzi , sektaši o mandatarstvu .

   • alborebeka

    Ste že dobli prvo porcijo od Tonina,JJ vodi že 3:0 levaki pa mesarsko klanje joj steže pod ledom…!

    • jovan jovan

     Sanjajte, dokler lahko. Po naslednjih volitvah bo stanje identično. ivan ne bo nikoli več mandatar!

  • učko

   On to že ves čas dela, politika je hlapček mafiji, ki vlada! In kaj imamo mi državljani od take politike, mafije in JaJota ?!

 • dr Janez Sveti

  Šarec je kmet na šahovski plošči.
  DR Janez Sveti genij

  • pupa

   Misliš dobesedno ŠARPENTINŠEK.

  • Slovenka

   Na kateri pa mu vedno bolj gori pod nogami.

   • dr Janez Sveti

    Če igraš šah, veš kakšna je vloga kmeta.

    DR Janez SVeti genij

 • Vera

  Janša je že preklical pogovore s ostalimi zgubaši volitev 3.6. 2018. Bravo Janez !

 • KAPIBARA

  Serpentinšek, je ob sprejemu nagovarjanega posla misli, da se ta zaključi po 2 urah in se zastor spusti..

 • tohuvabohu

  Šarec se je vsedel v vozilo, ne da bi se prej pozanimal, kje je prvi levi ovinek.

 • Franjo Trojner

  Bravo volilci politične LEVICE in hura Šarec, Židan, Cerar, Rjavec, Bratuškova in morda Tonin. Po videnem in slišanem je že danes kristalno jasno, da si bo vaša leva koalicija, vlada zelo kmalu sama zadala goldene Schuß, zato volici lahko od vas pričakujemo itak samo OVERDOSE.
  Slovenski rod se že sprašuje zakaj politiki levice na oblasti za lasten narod vedno izberete samo trnovo pot, katere pa se nato sami izogibate, kot hudič križa? Verjamite, tokrat boste vso trnje namenjeno nam drugorazrednim iskusili sami. Konec je z vami, pa saj to je že lep čas tudi vam jasno, mar ne? Ja, bližnje predčasne parlamentarne volitve bodo namesto lustracije dokončno opravile z vami, odplaknile vas bodo na smetišče zgodovine, kjer bi resnici na ljubo morali biti že od leta 1991.

 • macon

  Za mandatarja predlagam največjega sina slovenske matere, ki ga ne rabim podrobneje predstavljati, ker vsi poznamo njegove “sposobnosti”: Zorangutana Pavijankovića Ljubljanskega, največjega moneyžderja te dežele pa i šire, nje nje.

  Edini pogoj je, da njemu in sinkotoma dovolimo ukrasti vsaj kakih sto milijonov.

  • Robi Hocevar

   Izrazoslovje, ki izkazuje kakšne kretene premore Slovenija.

   • macon

    Izrazoslovje, ki ima podlago v vsebini ljudi za njim. Tebi žal ne nese tako daleč.

    • Robi Hocevar

     Nese, nese. Tudi dlje. Ampak na desničarski nivo komuniciranja se spustim, ko mi res dopizdi. Vaš način komuniciranja je tudi eden od razlogov razdora slovenske družbe.

     • macon

      Razlog razdora je levi režimski kriminal, vse ostalo je samo posledica.

  • Soave

   + + + + + + ohoho ?? Nov izraz ? Moneyžder !!!

  • Slovenka

   Bo 100 milijonov dovolj?

  • MižekFiga

   Koliko košta privatna vila v Novem Sadu? Izdeluje jo Zunanje ministrstvo!

 • Robi Hocevar

  Zna se zgoditi, da Šarec res ne bo sestavil vlade. Mogoče ni dovolj sposoben. Kako daleč je s sestavljanjem vlade Janša?

  • MižekFiga

   O tem odločamo Domobranci na volitvah!

 • Get Smart

  Oglasil se je tudi pussi virantić (virantić je rojena pussika nje, tako kot KARLA, ki tu uradno sliši na ime KAREL VIKTOR = za serbuse tekovina revolucije rojeni serbusi) in nadrkal, da “kljub vsem nahrbtnikom …” bla bla bla.
  .
  Sledimo? Množina. Torej virantića motijo NAJMANJ trije nahrbtniki?
  Kateri? Kaj je v njih? Kje so?
  Morda tisti NAHRBTNIKI,

  ki so NA NEUGOTOVLJENEM kraju, odkrili so jih v NEUGOTOVLJENEM času in vsebujejo NEUGOTOVLJENO obljubo o
  NEUGOTOVLJENI nagradi, ki si jo je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA razdelila na ugotovljen način (POLA sebi = SD = KPJ, pola ŠARCU daje = LDS = PS = SMC = SKOJ = podmladek KPJ ), ko je kupovala oklepnike (PATRIE nje):

  posel je začel LDS = SKOJ = KPJ = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
  in posel je sklenil KAREL-Viktor (DeSUS = SD = KPJ = MURGL KOMI JUGA).
  Kateri nahrbtniki torej motijo virantića?
  Položnica za elektriko? ki jo je ČLOVEK btw plačal.
  .
  Razumete, kako delujejo te MURGL JUGOKOMI pusike?
  .
  DEJANSKO ni nahrbtnikov s čimkoli slabim za LJUDI,
  je pa ČLOVEKOV nahrbtnik nesprejemljiv za MURGL JUGOKOMI kreature,
  ki NE MOREJO SMISLITI Slovenije, ki ni bila in ni njihova opcija.
  .
  Kaj je torej v nahrbtniku JANEZA JANŠE in vsakega SLOVENCA?
  JE SLOVENSKOST.
  SLOVENSKO =
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  .
  Razumete?
  SLOVENSKOST = POŠTENOST = PRAVNOST = RESNICA = SVOBODA …
  so nahrbtniki,
  ki so za MURGL JUGOKOMI kreature nesprejemljivi,
  čeprav tukaj MURGL JUGOKOMI pussi virantić kao trdi, da bi vsaj začasno morda malce potrpel, ker da je kao za silo
  ČLOVEK bolši od MURGL JUGOKOMI lažnive, lopovske pusike ŠARAC nje.
  .
  Tako ljudi kot tudi MURGL JUGOKOMI lutke spoznavamo PO DELIH,

  po njihovih delih.

 • Tomaž

  Kako bedno,nobenega lastnega mnenja,nobene ideje,plagiatorstvo,papagajstvo na ravni Šarca in Židana.

 • Pesjan

  Sarec je popolnoma nesposoben na tekmovanju nesposobnezev bi zavzel drugo mesto,sasake za prvo prevec nesposoben!!

 • MižekFiga

  Ndekdanji PreVirant ni faktor!

 • MižekFiga

  400 let pod Turki jim je prinesel samo beograjski pašaluk. Vse ostalo od Yuge niso sposobni handlat.

 • hermannn

  Bi pričakoval, da se bo na Novi24 Viranta ignoriralo v nulo, ne pa citiralo, kot da je Nekdo. Virant je Nihče in ne obstaja!

 • lado

  LEVI VENEZUELCI !!! IZTEKA SE VAM ČAS , DO TAKRAT PA BEVSKAJTE , KER POTEM GLEJTE ZA HRBET ;PA PONOČI BO NEVARNO HODIT OKROG , SPLOH Z VAŠIMI “!ZNAČKAMI , SICER PA , KAR MEJTE JIH , VSAJ NE BOM ZGREŠIL , HEHE , ŠE MALO ….. MI JE VAŠ SRBIN MURGELSKI DAL IDEJO ZA TAKE AKCIJE ;!!!!!AUUUUUUUUU !!!!!!!

  • jakob kovač

   Jebal te Venezuelc iznajdba SDS-ovcev-bolani ste

 • jakob kovač

  Potrebno je spremeniti volilni sistem,da do takih kupčkanj ne bo več prihajalo,vsi hočejo ostati pri koritu in si izmišljajo vse mogoče traparije-potebno je prestaviti prag vstopa strank v parlament vsaj na 10%,pa še znižati število poslancev na 60,kar je zaq tako malo dovolj!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!