fbpx

Sedaj tudi uradno: Vodja protivladnih demonstracij Anis Ličina v Avstriji aretiran zaradi preprodaje drog!

Anis Ličina. (Foto: Družbena omrežja)

“Neuradno: V Avstriji so policisti zaradi preprodaje droge aretirali znanega petkovega protestnika Anisa Ličino in njegovega očeta!” je zjutraj sporočil novinar naše medijske hiše Luka Svetina. Avstrijski policisti pa so medtem za Siol potrdili, da so v nedeljo zvečer ob 19.35 na mejnem prehodu Karavanke zaradi trgovine z mamili aretirali Anisa Ličino. Včeraj so ga premestili v zapor v Celovcu. Prestopnik Ličina je užival izrecno podporo dveh največjih televizijskih hiš ter na vrhuncu epidemije brezsramno in nekaznovano pozival na izgrede, ki so bili le voda na mlin epidemije. Avstrijska policija dodatnih podrobnosti ne komentira zaradi varstva osebnih podatkov.

Da, prav ste prebrali, gre ravno za tistega Anisa Ličino, ki je bil v Sloveniji že aretiran zaradi umazanih poslov – preprodaje prepovedanih drog in obtožen zaradi tihotapljenja migrantov, a se mu ni zgodilo popolnoma nič. Celo vodil je razgrajanje prvorazrednih in brez zaščitne maske govoril v mikrofon javne RTV, ki jo bajno financiramo vsi davkoplačevalci. A kot kaže se je tokrat uštel. Kot smo uspeli izvedeti, so ga zalotili avstrijski organi pregona. Zanimivo bi bilo slišati, kaj sedaj menijo na največji komercialni televiziji POP TV in Javni RTV, kjer so mu dajali ekskluzivno minutažo in prenašali njegove izpade?

Na slednji so ga celo okronali za humanista in kulturnega avantgardista. So potemtakem del iste kriminalne prvorazredne druščine, ki lahko na očeh celotne slovenske javnosti, izigrava zakon, državo, vlado in stroko, pa se ji ne more prav ničesar zgoditi? Kot kaže je v “bananistanu” na sočni strani Alp tudi kriminalna dejavnost del človekovih pravic. Nenazadnje se gre vprašati ali je tudi fužinski poulični komediant Zlatan Čordić – Zlatko del te iste tolpe? Na njegovi eskapadi s križem pred parlamentom, mu je podporo nudil, nihče drug kot Ličina.

Ličina si je nedavno prav tako dovolil žaliti in grobo zmerjati policiste z “neumneži” ter kričal, da je Ljubljana “njegovo mesto”, in da naj “gredo policisti nazaj v svoje vasice”. Javno je žalil tudi Davorina Kopšeta: “Svinja Stara sdsovska, upam da te pobere virus, govno eno, da več ne boš glasoval iz groba, gnoj.” Zanimiv je tudi podatek, da si je prizadeval za ustanovitev nove politične stranke. Najbolj škandalozna pa je bila njegova izjava, da bi morali novinarji nositi napise RTV, pa jih protestniki ne bi napadli. Svojo podlo izjavo je podal za Tednik na Javni RTV, po nasilnih četrtkovih izgredih, ko so demonstranti hudo pretepli nekaj oseb, med drugim tudi fotografa Boruta Živuloviča.

Anis Ličina vabi, da se pridružite stranki S.O.S. (Foto: Facebook)

Domen Mezeg