Nevarne provokacije radikaliziranih mladcev pred Državnim zborom: pripravljajo se na proteste!

Tea Jarc (Foto: STA)

“Ker so po novem dovoljene določene športno-rekreacijske dejavnosti, pri kateri ob običajnem izvajanju ni mogoč stik z drugimi posamezniki, smo se šli danes rekreirat, in sicer pred sam “hram demokracije”. Da bomo v formi, ko se bo šlo spet na ulice,” je svoj poziv na ulice podalo radikalno društvo Mladi Plus.

Vlada je v rahljanju ukrepov omogočila, da lahko športni navdušenci igrajo golf, badminton, tenis in balinanje. Veliko Slovencev je sprejelo ukrep z velikim zadovoljstvom, da bodo lahko krepili svojo telo. Nad športno svobodo pa so navdušeni tudi v nevladnem društvu Mladi plus, ki so igro badmintona pred parlamentom izkoristili za nov poziv Slovencev na ulice. Ne pozabimo, delavsko čuteči sindikat Mladi plus je slovenske davkoplačevalce stal 458.297,80 evrov. Večino svojih dohodkov so pridobili od junija 2016 do februarja 2020, ko so skupno zaslužili 439.436,53 evrov.

Zdrav duh v zdravem telesu si radi rečemo, ko z gibanjem skrbimo za boljše počutje. Tea Jarc je svojo izkušnjo igranja badmintona delila na straneh svojega sindikata. Tekstu je podelila naslov Badminton, igra na meji “zločina”. Enako aktivna je bila Jarčeva s svojo kolegico, saj sta tri ure igrali badminton kot priprava za borbo proti kapitalizmu. “Skoraj tri ure sva igrali badminton ter si s tem intenzivnim kardio treningom krepili imunski sistem in psihofizične zmogljivosti, ki bodo ob nastopu verjetno največje gospodarske krize v času sodobnega kapitalizma,” se na nove proteste športno pripravlja Jarčeva.

https://twitter.com/MladiPlus/status/1252238356131414016

Mlada zvezdnica radikalne levice naredila cirkus zaradi policijskega posega
Mogoče je mlado zvezdnico slovenskega sindikalnega boja zmotil poseg dveh policistov, ki sta zahtevala, da s športnimi aktivnostmi prenehata. Borka za pravice je hitro ugotovila, da se s kolegico nahajata na javnem mestu, kjer si lahko dovolita popolnoma vse.

“Ko sta opravila te dni nujen akt legitimacije, sta povedala, da se badmintona na Trgu republike ne sme igrati in badmintonašici prosila, naj Trg republike zapustita. Policistu bi težko zamerili, saj se predpisi, zakoni, definicije zadnje čase spreminjajo s svetlobno hitrostjo. Le kako naj bi danes človek sploh lahko še vedel kaj je sploh dovoljeno, kaj je na primer javno in kaj zasebno?” je zapisala Jarčeva. 

Slovenska javnost je zelo vesela, da prihajajo novodobni sindikalni voditelji, kot je Jarčeva. Upamo le, da si bo v kratkem času hitro nabrala moči za nove proteste proti Vladi RS. Nadebudna sindikalistka je v preteklosti že pozivala Slovence na ulice.  Med drugim je po manj kot tednu dni Janševe vlade v Poročilih ob 17. uri na RTV Slovenija pozvala kar na ulico: “In dajmo, ko bomo lahko, pojdimo skupaj na ulice in se uprimo temu,” je pogumno povedala v intervjuju z Mišo Molk.

Ljubiteljski antijanšistični igralci golfa pred parlamentom ciljajo glave Janše, Tonina in Hojsa
Socialistični aktivisti pa uživajo v provokacijah pred Državnim zborom. V našem mediju smo poročali o tem, kako so nekateri aktivisti v dragih bundah v vrednosti 400 evrov prižigali sveče. Kot predpripravo na prihajajoče proteste antijanšisti trenirajo tudi z igranjem golfa.  Na družabnih omrežjih se je pojavila objava, ki vabi vse ljubitelje golfa, da igrajo golf s ciljanjem slik Janeza Janše, Aleša Hojsa in Mateja Tonina.

Celotni pamflet sindikalistke Tee Jarc si lahko preberete TUKAJ.

Mladi plus odlično služi na račun slovenskih davkoplačevalcev. (Foto; Erar)

 

Luka Perš