fbpx

Neverjetno! Državni zbor se spreminja v Big Brother resničnostni šov!

Nina Maurovič (Foto: Fb)

Če bo predlagani kandidat za ministra za javno upravo Rudi Medved imenovan za ministra, se bo namesto njega v klopi državnega zbora usedla nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Borther Nina Maurovič. Tam je tudi priznala, da ima poleg svojega moža tudi ljubimca.

Sestavljanje nove vlade ni več podobno politiki, temveč je nekaj vmes – med vaško veselico in resničnostnim šovom. Znano je, da je Marjan Šarec nekdanji komedijant in diplomirani igralec. Kako mu gredo veščine, kot je sestavljanje vlade, pričajo zadnji dnevi, ko je moral zaradi katastrofalnega nastopa kandidata za ministra za javno upravo Tugomirja Kodeljo umakniti. Namesto njega bo jutri predlagal Rudija Medveda iz Zasavja.

Če se Medved ne bo, kljub že sicer izredno nizkim standardom, posebno blamiral, se mu obeta funkcija ministra za javno upravo. Toda, pozor, na njegovo poslansko mesto prihaja nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother, 40-letna Nina Maurovič. Maurovičeva se je sicer preizkusila tudi kot pevka in televizijska voditeljica, v Big Brotherju pa je šokirala z izjavo, da ima poleg svojega moža tudi ljubimca. Po poročanju portala Žurnal24 je Nina Maurovič po izobrazbi industrijska oblikovalka.

Nina Maurovič na plakatu LMŠ.

C. Š.