Nezaslišano: Član stranke SD s smrtjo grozil staršem in poslancu SDS Anžetu Logarju

Foto: Twitter/STA

Zapis člana SD na Twitterju je presegel vse meje dobrega okusa. Očitno nekateri menijo, da lahko tistim, ki jih ne maramo in ne spoštujemo njihovega truda za odkrivanje bančnih zlorab, javno grozimo s smrtjo. Še toliko bolj skrb vzbujajoče pa je, če gre za člana pomembne stranke, ki je del koalicije. Njegov zapis se je glasil: “Ata in mama Logar, a se bosta sama ubila, ali vaju je treba ubit zaradi spočetja in rojenja tega sprevrženega stvorenja?” 

Pisec grozilnega tvita je Mitja Crnkovič, sicer iz občinske uprave Puconci in član stranke SD, kar je razvidno tudi s fotografij, ki jih lahko najdemo na spletu. Med drugim na eni izmed njih Crnkovič v majici SD prejema priznanje stranke.

Grožnje so namenjene staršem poslanca SDS dr. Anžeta Logarja, ki je sicer predsednik preiskovalne komisije o bankah, ta pa med drugim razkriva umazane podrobnosti v zvezi z milijardnim pranjem iranskega denarja v NLB. Čeprav Crnkovič v tvitu ne zapiše, kaj ga je privedlo do takšnega grozljivega zapisa, lahko sklepamo, da mu morda ni všeč razkrivanje podrobnosti v zvezi s pranjem denarja prek NLB, ki se je dogajalo prav v času, ko je bila na oblasti SD z Borutom Pahorjem na čelu.

Vprašanja smo med drugim poslali tudi aktualnemu predsedniku Borutu Pahorju in ga povprašali, kako komentira sovražne besede člana stranke, ki ga podpira pri njegovi ponovni kandidaturi. Iz urada predsednika so nam odgovorili: “Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor ostro zavrača in obsoja vsakršna dejanja nestrpnosti in sovražnega govora, ne glede na to, kdo jih izreka. To velja tudi za navedeni primer, še posebej, ker gre za nedopustno grožnjo fizičnega nasilja in smrti. Gospod Logar, ki ga predsednik zelo spoštuje, opravlja težko in nehvaležno delo in si zato zasluži razumevanje in podporo, ne pa groženj ali drugih oblik nestrpnosti.

Vsekakor gre za zapis, ob katerem bi morali, sploh pri policiji, utripati vsi rdeči gumbi, ostro pa bi ga morali obsoditi tudi v stranki SD. Za zdaj se policija na zapis kljub pozivom še ni odzvala, čakamo pa tudi na pojasnila stranke SD. Zanimivo je sicer, da je bil tvit Crnkoviča pozneje izbrisan.

Po tem, ko je predsednik SDS Janez Janša na Twitterju opozoril na sporni zapis, se je Crnkovič oglasil še prek Facebooka.

Logar je glede sovražnega napada na njegovo osebnost in starše od policije zahteval pojasnilo, ali bo začela s postopkom po uradni dolžnosti, od tam pa so mu odgovorili, da se kaznivo dejanje grožnje preganja na predlog upravičene osebe pri policiji ali tožilstvu.

Crnkovič prejema priznanje od vidnih predstavnikov stranke SD – Andrejem Horvatom in Patrickom Vlačičem. Se bo stranka upala distancirati od njegovega podlega ravnanja?

Po naši objavi se je avtor grozilnega tvita ponovno oglasil. Na tviterju je zapisal opravičilo Anžetu Logarju in večkrat ponovil, naj se gonja proti njemu konča.

A. P.

 

 • No te grožnje so bile tudi pričakovane…dreza v mafijsko leglo. Anže je dokazal, da je ta prav moški.

 • Ja pa to kar Anže danes počne…razkril obraze maffiije, si marsikatera oseba tega ne bi upala, ker vemo da te kar naenkrat ni. Bravo Anže!

 • Kako bo pa zdaj Židan ukrepal? Minister to pa ni za pod preprogo pomest.

  • McBobo

   Je, je, samo bo še bolj smrdelo izpod preproge.

  • KIKI

   Židan? Kdo je to? Prodano, zamaščeno, lažnivo, prekmursko truplo

  • karpelec

   Nič ne bo ukrepal, vesel je, da ima tako zveste pomagače po Prekmurju, da lažje uživa in raste.

 • traktor

  Tudi tale Mitja, kot oni drugi, ki se občasno pojavlja tukaj, sodi v Polje.

 • FORT WORTH

  Nic bati pa delat panike z enega takega yugo idiota.
  Racuni se jim vec ne izidejo…pa grozijo vsevprek.
  Lahko pricakujemo se hujse izpade.
  To ni nic.
  Logarju pa : korajza velja, gremo z visjo prestavo…ob tebi smo !!

  • McBobo

   Zadnja ura jim bije, posrani so do grla in naprej, zavladala je panika. Komunajzli so pa itak vedno znali samo groziti in ubijati, saj za drugega niso bili. Je pa na nas, da se oborožimo zaradi lastne varnosti in varnosti otrok, ker tudi policija ne deluje več. No, saj do streljanj prihaja že kar na cestah sredi belega dne.

   V glavnem, to je to. Kako je kučkin reku: danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan (ki bo še bolj usran).

   https://www.radio1.si/48830/vse-najboljse-danes-so-dovoljene-sanje-jutri-je-nov-dan

 • McBobo

  Konec je s Slovenijo, konec je z EU.
  Razdret to tvorbo in ločit seme od plevela.

 • totex39

  Tem komunistom res ni več pomoči, tisto kar so počeli njihovi predniki s skrivnimi ljudskimi likvidacijami, nadaljujejo njihovi potomci to kar z javnimi grožnjami.

 • RATATA

  Ah ni to tak hüdou,
  f afektü je tou bilou izrečenou,
  saj ni tak mislou,
  pilou se je in šinfalou, pa ga je potegnilou predaleč,
  da je goubec stėgno pa take.
  Preklet komunajzer hüdičou!

 • dež

  Še en dokaz več, kakšni kekci so policaji in komu služijo.
  V tem primeru potrebujejo predlog upravičene osebe, ko je novinar Jure Branković pred dnevi na tviterju samo vprašal, če kdo ve, ali se pripravlja kakšen protest pred španskim veleposlaništvom, so ga pa ob 6.00 zjutraj vrgli iz postelje. Tam niso rabili nobenega predloga, barabe pokvarjene.

 • Citizen of Kekistan

  Sem prijavil ta sovrazni govor mirovnemu institutu. Neža ze pise protestno noto SDju.

 • čips

  Hja Logar nisi v pravi stranki, mi smo drugorazredni.

 • francelj3

  Prvorazredna slovenščina. Očitno spet en balkanar.

 • janez.pokoncni

  Če bo kdo kontaktiral “Crnega”, naj ga pobara o mojih žlebovih. Bemtiš no, na to alergijo na baker pri cigotih postajam počasi tudi sam alergičen.

  • dež

   Težka jeba, ne pomaga niti kamera, elektrika ali pes, ker ukradejo tudi to.

  • indijanka

   A bi rad svoje odkupil po polovični ceni? Dajo popust na “lastništvo” ?

 • pajot

  Tole stvorenje na sliki levo je zrelo za eno orng čebovanje.

 • MEFISTO

  Ko sem objavil namig o okoliščinah smrti kriminalista, ki je preiskoval pranje iranskega denarja, sta me kar dva aktivna komentatorja najbrž dobro namerno opozorila, da naj se pazim in da se naj s pranjem denarja ukvarja Grimsova komisija..

  Opozorilo sem sprejel kot znak strahu pred aktualno oblastjo, ki nas, da sami ne opazite, socialno, materialno, ideološko in politično vztrajno vodi nazaj v leto 1945.

  Veste, eno je po dolgem in počez nažigati po nam sovražni ideologiji in nosilcih take ideologije, drugo pa je, zbrati pogum za boj z demokratičnimi sredstvi proti taki ideološki praksi.

  Če strahu ne sledi pogum, ostane samo strah, ki povzroča upogibanje hrbtenice, česar noben ortoped ne pozdravi.

  Ne dvomim, da bi prenapeti in nestrpni tovariš uresničil svojo grožnjo, če bi to le lahko storil brez kazni.

  Spomnite se, koliko ljudi je po izbruhu komunistične svobode zaradi genocidne propagande, ne da bi se zavedali posledic svojega ravnanja, namočilo svoje roke v tujo kri in potem vse življenje obžalovalo svoja dejanja in se utapljalo v alkoholu.

 • Jožef

  Musliman je javno izrekel, da jih ne bo pozabil, zato lahko tudi mi rečemo, da tega dogodka ne bomo pozabili. Enkrat bo prišel račun tudi za takšne rabotnike.

 • sloustava

  Moje vprasanje vrhu Policije, NE policistom, ki svoje delo dobro opravljajo, je: ce bi tak tvit napisal nekdo iz SDSa, bi bil odgovor isti, enak? Naj sam poda prijavo ali bi vi z vsaj 5. “Maricami ” prihrumeli k tviterasu? Odgovor je NE, ne bi bil enak, prihrumeli bi, sirene bi tulile, Furlan bi ze pisal obtozni predlog, sodnica Kocjanciceva pa Sodbo. Ne bomo postavili pateticnega vprasanja, zakaj, kako je to mogoce, smo res drugorazredni, ampak bomo kaznovali vas, sodrgo, z odhodom na volitve in vam vzeli veter iz jader. Potem pa pride racun za tajkunizacijo, kraje, lazi, predvsem pa za neenakost pred zakoni. Ste navadni hlapci tranzicije, brez morale in upognjenih hrbtov madzaronu in-icem! Denar “gre”, clovek zivi. Razlika med nami in vami je ogromna: mi nimamo denarja, imamo pa svobodo, ker ne bomo placevali zapitkov. Vi pa ostajate hlapci nekomu, ki se dela norca iz vas!

 • if

  Natanko tako so nacisti stopnjevali svoj pogrom proti Ždom.
  Preko zasmehovanja, poniževanja, groženj s smrtjo do končenga nasilja v obliki masovnega ubijanja.

  Stranka SD sidra v svojem nazorskem poreklu, povzročitelju masovnega ubijanja na slovenski zemlji.
  Crnković, pripadnik stanke SD, v svojem twitu uporablja grožnje s smrtjo, izvaja torej tretjo stopnjo torture demokracijie s prej omenjene nacistične lestvice.

  Stranka SD je aprila 2009 v evroparlamentu dokumentirano izjavila “komunizem, fašizem in nacizem so totalitarni režimi, kršitelji človekovih pravic in avtorji masovnih zločinov nad narodi”.
  Danes njeni člani spet praktično obujajo uverturo krvavega know-howa svojih nazorskih prednikov.

  RS je že v zelo nevarnem stanju! Crnkovič je le en od simptomov. Druge smo doživeli v minulih letih: afera Patria,, kršenje ustave v obliki odvzema poslanskega mandata, zapor vodje opozicije, NLB in NKBM mednarodni pralnici denarja …

  • Janko Gedlička

   Na kratko – ugrabili so državo. Večina, ki je sicer nezadovoljna, pa noče niti izkoristiti možnosti, ki j9ih ima. II. tir je šel gladko skozi.

 • Grenze

  Poštene prekmurce je sram da imajo take pohabljene izrodke ki imajo vsega polno rit sicer pa takle levnuhi takoj pocrkajo ko jih odklopiš od rdečega joška .

 • Stajerka

  no, tega, da nekdo grozi osebama, ki bi mu po letih lahko bila starša, pove vse…….ma ni vreden, da bi ps polulal-pravimo Štajerci…..do volitev naslednje leto se bo marsikaj govorilo in dogajalo….mogoče bodo spet koga z desnice za 3 mes poslali na hladno, samo toliko da zmagajo volitve…..

  PRASCI POKVARJENI-LOPOVSKI-NEVREDNI ČLOVEŠKE RASE!!!!

  drugač pa…..pregon in zasebna tožba…..če si press-stitutke za užaljenost zaslužijo 6.000 €…….potem so te grožnje vredne vsaj 10x toliko…..pa še nekaj je potrebno opozorit – to nista javni osebnosti in prag tolerance tukaj je 0,00……pa da vidimo pravno državo

 • Anton

  prvorazredni imajo svoja merila, oni (beri NAŠI) ne kradejo, zgolj vzamejo, kradejo drugi.

  sarkazem press

  • Janko Gedlička

   Ja, pa banksterji,

 • Franc Šink

  Tudi njemu bo bila zadnja ura.Javni uslužbenec ne bi smel biti član nobene stranke.

 • kresnik

  Levičarji si sami kopljejo jamo s takimi izjavami. Spomladi bodo volitve. Do takrat imajo še čas, da se s takimi in drugačnimi Crnkoviči postavijo pred prag parlamenta. Desnica bo samo z vztrajno enotnostjo dobila 60+.

 • Stajerka

  še nekdo, ki doživlja podobno zgodbo z levaki……

  Igra ali ironija usode: Šarec, predsedniški kandidat trde levice in Zveze borcev, fasciniran nad Hitlerjem?!
  Bojan Požar, Ljubljana, Kamnik, 06.10.2017 06:00

  http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=23039

  • centurion

   Marjan Šarec izgublja glasove. Zakaj? Mediji ga resda ne preiskujejo, toda umazane podrobnosti prihajajo v javnost.
   Bojan Požar, Ljubljana, 05.10.2017 06:00

   Marjan Šarec, župan Kamnika in predsedniški kandidat trde tranzicijske levice, očitno izgublja volilno podporo in glasove. To dokazuje tudi zadnja znana anketa javnega mnenja, ki jo je za časopis Primorske novice pripravila agencija Valicon(faksimile dela te ankete objavljamo na koncu članka). Čeprav ga večinski mediji, Marjana Šarca namreč, tako rekoč ščitijo, saj ga novinarji teh medijev čisto nič ne preiskujejo, je padec podpore zelo verjetno posledica številnih “umazanih podrobnosti” o Marjanu Šarcu, ki tako ali drugače prek različnih virov in družabnih omrežij nezadržno prodirajo med širšo javnost.
   Mimogrede: po tej anketi agencije Valicon Romana Tomc, kandidatka SDS za predsednico države, tudi prvič prehiteva Ljudmilo Novak, kandidatko Nove Slovenije za predsednico države.
   No, poglejmo nekaj podrobnosti okoli Marjana Šarca:

   * Marjan Šarec naj bi bil “neznanega družinskega porekla”. Bil naj bi v reji (vir: VVFaktor); česar doslej ni ne potrdil ne zanikal. Javnost pa ima vso pravico izvedeti, kdo je v resnici kandidat za predsednika republike.
   * Kot igralec in imitator znanih osebnosti naj bi več deset tisoč evrov pokasiral na roko, v kešu ali gotovini, in se tako izognil plačilu davkov (vir: Reporter).
   * Čeprav je kandidat levice, menda naravnost obožuje Adolfa Hitlerja, tretji rajh in tudi druge zloglasne diktatorje iz krvave človeške zgodovine. Prijateljem in znancem rad podarja knjige o Hitlerju ali tretjem rajhu, menda celo Hitlerjev Mein Kampf. Tako je biografijo o Hitlerju in roman Sojenice na temo holokavsta podaril tudi Ivanu Kendi, nekdanjemu direktorju občinske uprave v Kamniku, ki se ga je kasneje sicer znebil.
   Marjan Šarec je biografijo Adolfa Hitlerja in roman Sojenice podaril tudi Ivanu Kendi.
   Marjan Šarec je biografijo Adolfa Hitlerja in roman Sojenice podaril tudi Ivanu Kendi.
   * Ob Adolfu Hitlerju in tretjem rajhu je, kot pravijo naši viri, ves čas imel strašno željo, da bi se naučil govoriti nemško. Všeč mu je namreč “ostrina in trdota tega jezika”.
   * Hitler, pravijo nekateri njegovi sodelavci, ki seveda želijo ostati neimenovani, je pri Šarcu na dnevnem redu vsaj trikrat na dan. Kar naprej razlaga, da so bile te zadeve “in”, Adolfa Hitlerja pa ves čas imitira, maha, salutira, no, vse to seveda le v ožjih krogih.
   * Tisti, ki ga bolje poznajo, pravijo tudi takole: “Marjan Šarec je v bistvu en velik blefer. Sam je precej nesposoben, zna samo replicirati, posnemati, imitirati, skratka – vsega se nauči, nič pa ni njegovega. Vse govore in vse informacije mu vedno pripravijo drugi, famozno Janjo Zorman Macura, svojo tiskovno predstavnico, ki je ves čas z njim, pa menda tolerira samo še zato, ker mu vse napiše in sugerira na štiri oči.”
   PREK TRUPEL
   Marjan Šarec pa je seveda pripravljen iti tudi prek trupel. Ker je v zadnjih dnevih modro ugotovil, da mu kamniško volilno telo pospešeno beži k Borutu Pahorju, je začel snubiti bivšega župana Kamnika Antona Smolnikarja, da bi bila spet prijatelja?! Hkrati naokoli razlaga, kako sta bila s Smolnikarjem na kavi, pred sedmimi leti pa je tega istega Smolnikarja po uporabi gladko zavrgel …

   • Stajerka

    z včerajšnjo izjavo, na hans tv, o povojnih žrtvah, si je “zlomil roko”……

  • MEFISTO

   Če je fasciniran s Hitlerjem, še ni tako hudo.

   Huje bi bilo, če bi bil fasciniran s Titom, ki nam je naredil več škode, kot vsi okupatorji skupaj, da se Slovenija ne bo nikoli več pobrala.

 • centurion

  Meni se zdi ta Meho Crnković dvakrat pečen.
  Tudi cigani bi ga izločili.
  IQ mu pa kar iz oči ven štrli….

  • ljubinica

   Pravi, da je iz Skopja ….
   Zaposlen pa na obcinski upravi ….

   • centurion

    Se mi je zdelo.
    TURĆIN.

 • Krtača 20

  In kako naj zdaj jaz kot navaden bralec vem, da ni to samo še ena Janševa lepljenka več? V ponarejanju dokazov ste bili desni vedno favoriti.

  • MEFISTO

   Tudi ti si grozil, da je Barbarin rov v Hudi jami znova prazen.

   • Krtača 20

    Nič nisem grozil. Te pa vabim da ga čimprej obiščeš.

   • antimur

    Pusti tega kučanističnega kretena @Krtač[email protected], ni vreden da po njemu sije sonce, še manj, da tlaći slovensko zemljico.

  • Stajerka

   haha….mogli boste naumit nekaj novega – stari vici niso več uporabni….tudi za državljane z IQ nižje vrednosti, ste postali predvidljivi in neprebavljivi……z isto taktiko, retoriko in agresijo kr naprej – do lastnega konca……

   • Krtača 20

    Za začetek dokazi? Samo v cerkvi baje eni na besedo verjamejo da bog je.

    • Stajerka

     od KDAJ pa vi potrebujete dokaze?? Še tiste, ki jih imate UNIČUJTE!!!!

     pa ne se delat še večjih bedakov kot ste…..ni potrebno – ste že dosegli dno….

     • Krtača 20

      Če misliš na Jankoviča, ne vem kaj je tožilka pacala tolk časa da je zamudila roke.

     • šmentanamuha

      To je pravi obraz petokrakega levičarja – nekdaj komunista, danes kučanista.

  • von Rhein

   Pokvarjenec.Imaš vse podatke na spletu. Si enaka golazen kot pisec twita.

   • Krtača 20

    Kje na spletu? Janšev tvit ni noben dokaz.

    • von Rhein

     Pod nickom prejšnja krtača sem te vrgel na ignore.To bom storil tudi sedaj s tvojim novim nickom.Pred tem ti napišem še tole. Si navaden bolnik,ki mu ni več rešitve.Edino zdravilo,ki ti še malo pomaga so tvoji iztrebki,ki jih trosiš tukaj v dobri veri,da si nekaj uspel povedati. Nič ti ni uspelo,razen tega,da si nadležen.
     Ne odgovarjaj,ker ne bom bral,medtem si že out.

     • Krtača 20

      Kje so dokazi?

  • lukamiha

   Če so tiste “zlepljenke” obrnjene na glavo, še vedno kažejo resnico! Ponarejanje imaš pa ti v glavi kot večina levičarjev!

 • xtc

  Ja to so pravi dokazi ,da je današnja levica v Sloveniji res pravi naslednik gošarske morilske bande.

  • KIKI

   Nikoli nisem razmišljal drugače, saj me nihče od teh ni prepričal v nasprotno! Pahor je morda
   res izjema, ki pa žal ne potrjuje pravila!

 • centurion

  Če bi bil na mestu Anžetovega očeta, bi se tej svinji komunistični
  sam javil na njegov naslov.
  Ker je usran, kot so bili banditi, ki so delovali samo v tolpah in
  zahrbtno, bi ga nalomil tako, da mu ne bi pomagalo niti javno zdravstvo.
  Gnoj levičarski debilni.

  • Franc Šink

   Ta gospod je miroljuben.Zato.

 • antimur

  Najprej moramo v Sloveniji počistiti na policiji, tožilstvu, sodstvu, medijih, potem , ko bo ta kučanistična golazen za zaprtimi vrati in bo sistem začel demokratično funkcionirati, ne po stalinistično, tako kot sedaj, se bodo zadeve same po sebi uredile. Potem bodo nizkotne spužvaste barabe kot je kreten Crnkovič, dvakrat premislil, preden bo grozil s smrtjo. Je pa pričakovano, da je kučanistična golazen dobila krila, kajti sodstvo javno uničuje dokazno gradivo proti zlikovcem, seveda samo v primeru, če so proti SDS in Janši, namesto, da bi ščitila žrtve. Slovenci, dovolj je, počistimo s skupnimi močmi s to stalinistično, pedersko, multi kulti, čefursko politiko.

 • von Rhein

  Mitja Crnković je zaposlen v občinski upravi občine Puconci. Delovno mesto :administrator V v sprejemni pisarni,delo : sprejem in pomoč strankam in občinsko glasilo.Njegova tel.št (če mu želi kdo kaj povedati ali povprašati) 02 54 59 109.
  Njegove sposobnosti in umski domet :glej twit.

  • bolimeđoko

   seronja pa ne administrator

  • montyamp

   ..

 • ljubinica

  Ha ha
  Njegov Facebook: Na naslovnici slika klavca Tita ,,,, Malo naprej pa slika Crnkovica z nasmejanim Pahorjem s podnapisom Ponosen ….
  Pahorja je treba vprasati, ali je tudi on PONOSEN na take fane ….

  • Janko Gedlička

   Ja sedaj pred volitvami.

 • MEFISTO

  Tudi favorizirani predsedniški kandidat Šarec nam grozi.

  Sinoči je povedal, da je na zadnjih predsedniških volitvah volil Danila Tuerka.

  To si velja zapomniti vsaj do volitev in na njih ustrezno samozaščitno ukrepati.

  • karpelec

   Včeraj je tako odkrito sledil svojemu mentorju, da je verjetno sam mentor zardeval.

  • KIKI

   Naoljeno glavo tišči v vse komunistične riti! To se pa res vidi in sliši!

 • ljubinica

  Treba je lesti v rit komijem, pa dobis sluzbo
  na obcini ….

 • Krtača 20

  Ko desne vprašaš po dokazih, dobiš kletvice, ban ignore in grožnje. Od uporabnikov ala baldeagle in fuck comunism je padlo groženj malo morje. Od streljanja, poiskanja, fizičnega obračunavanja, groženj s smrtjo, baldeagle bi celo sina z avionom poslal name, pa z vudu lutko….. ehhhh desni. Najprej pri seb razčistite.

  • šmentanamuha

   Ti si ena prava komunajzarska pizda brez karakterja oziroma človeškega dostojanstva.

 • milanček

  mitja crnković, prihajamo k tebi na obisk!!!!!

 • MEFISTO

  Saga se nadaljuje.

  Pobudo je prevzel eden od najbolj primitivnih nickov moža tisočerih nickov titoist in major JNA v rezervi sam Krtača20.

  Še bo nedolžnih žrtev!

  Kardeljansko ćiščenje se bo nadaljevalo!

 • Ryuk

  Kaj pa o tem pravi mirovni inštitut? Še kar molčijo?

  • MEFISTO

   Sanjajo o podaljških migrantov.

   • Janko Gedlička

    Ne izvijejo se iz lezbačenja

  • Franc Šink

   Bo prišel čas ko bodo izgubili na vseh frontah.

 • Vlado77

  Najbolj zanimivo pa je, da neki levi analitiki odkrivajo , da so volivci levice bolj izobraženi .

  • KIKI

   Seveda so bolj “pametni”, saj si za nakraden denar lahko izobrazbo kar kupijo…in ni tako draga, kot če bi študirali in nikoli doštudirali…..profesorjem pa “dodana vrednost” dohodka prav pride in
   jim ni potrebno več čakati na “čakanju” !

   • test

    pamet z izobrazbo nima nic skupnega. tudi na 20 let star racunalnik lahko priklopis 50 Tb velik disk pa ti na koncu nic ne pomaga, ker je procesor prepocasen, da bi uspel dovolj hitro procesirat taksno kolicino podatkov.

  • test

   ??? kako prosim?? v zivljenju se nisem srecal cloveka, ki bi mu lahko rekel, da je pameten in razgledan, ter voli slo levicarje. Naj je pa veliko, ki smo studirali v tujini in tam tudi profesionalne ter zelo uspesno delujemo in vidimo v JJ edinega pravega voditelja. Seveda pa upamo, da imamo v sloveniji tudi Sebastjana Kürza v Anzetu Logarju.

   • Coeus

    Pa ne, da si sedaj zelel povedati, da si pameten in razgledan? Ze to, da verjames v skrajnega komunista Janso, veliko pove o tvoji “pameti in razgledanosti”. ;)

    • tohuvabohu

     Saj je lepo, da imaš grdo mnenje o komunistih. Ampak Janša je že pred 30 leti postal demokrat, ti si pa še vedno beton-komunajzar.

     • Coeus

      Vedno je zanimivo prebrati tvoje rezimske parole o Jansi demokratu, ceprav nimas pojma niti kaj demokrat sploh pomeni…

      Zopet si izpustil krasno priliko, ko bi lahko bil tiho in ne delal norca iz sebe, ampak nic ne de…. demenca je hudic… glede na svoja leta in stanje raje repliciraj taksnim s kratkim spominom in tvojim pogledom na levicarstvo in komunizem ;)

     • tohuvabohu

      Moje gledanje na komunizem je jasno in stokrat v praksi preverjeno. Ti imaš tukaj hud problem. Osnovni pojmi ti niso jasni, revček.

     • Coeus

      Ti nimas gledanja… oz. lastnega stalisca. Ti si vernik, ki naprej prodaja vse kar mu SDS rezim diktira… zato pa nisi sposoben enega na pol kredibilnega argumenta ;)

     • tohuvabohu

      To govori bednik, ki ne zna povedati drugega, kot da je Janša komunist in da so člani SDS komunisti. Ne pove pa, da je zarukan komunajzar, ki smradi daleč okoli.

     • rubec

      Kaj bi šele pisali če bi vedeli da je janša bil v jajcu. Zraven bi mu pricinili še bihač.

     • Coeus

      To so pac dejstva… taksni komunisti, kot je Jansa, vecina SDSa in tudi ti… se najdejo se samo v S Koreji… vprasanje pa je, ce so tako primitivni, kot si ti ;)

     • tohuvabohu

      Dejstvo je predvsem to, da si ti navadna hinavska rdeča podgana, ki prihaja sem samo zato, da pljuva in diskvalificira.

     • Coeus

      Nobene potrebe niti po pljuvanju… se manj pa po diskvalificiranju (se en pojem, ki ti je popolna neznanka)… diskvalificirate se, vec kot uspesno, kar sami ;)

     • tohuvabohu

      Eh, nehaj, no, nekateri divjaki imate več kot očitno potrebo po sranju, scanju in kozlanju po ljudeh, ki ti niso storili nič. Ti si živ primer, saj tukaj ne počneš drugega kot to in ne razumem, kaj sploh iščeš tukaj.

     • Coeus

      Ne bi se spuscal na tvoj nivo… se pa ne cudim, da se ekstremni komunisti tam kjer ste… ce imate v povprecju inteligenco tvojega ranga ;)

     • tohuvabohu

      Za sranje, kakršnega delaš tukaj, sploh ne rabiš inteligence. Tako da raje zapri gobec. Z nivoji je pa tako: če si vljuden do mene, se bom potrudil biti vljuden tudi sam. S prasci tvoje sorte pa je težko biti vljuden.

     • Coeus

      Vljudnost je se ena izmed mnogih besed, katere pomena ne poznas.

      Taksni, kot si ti, ste glasni in pametni samo v anonimnosti… verjetno ti je v zivo ze marsikdo odcital lekcijo o vljudnosti… sedaj pa zato tukaj pametujes v anonimnosti svoje primitivnosti, ki jo prav pateticno poizkusas opraviciti z izrazi, katerih pomena ne poznas… pac tipicni ekstremni komunist, ki drugega kot ponavljat politicne parole, ne zna in ne zmore.

      Vem, da mora boleti, da si bil v mladosti nesposoben celo za cisto navadnega “komunista”… sedaj pa premores se samo primitivno pljuvanje po vseh tistih, ki so tvojo nesposobnost prepoznali… Jansa pac okoli sebe zbira “cvet” slovenskih razocaranih, mascevalnih, nesposobnih in primitivnih komunistov. Edino kar znate in zmorete je ponavljanje politicnih parol, primitivno pljuvanje po drugace mislecih in kimanje.

      Verjamem, da je ponosen na ljudi tvojega kalibra… zato ga pa levica obozuje… dokler bo on na oblasti in ga podpirate taksni, kot si ti… je to garancija za uspeh levice ;)

     • tohuvabohu

      Ne projiciraj svojih problemov name, bedak. Sicer pa tveziš same neslane neumnosti. Vprašaj se raje, neroda usrana, kaj počneš tukaj.

     • Coeus

      Kaksnih mojih problemov?

      Tukaj sem pa izkljucno zato, da vidim, kako dobro orkestriran rezimski medij funkcionira… in seveda, kako primitivni in neumni (ne naivni, neumni) ste verniki ekstremnega komunizma ;)

      Zate se pa ve, zakaj si tukaj :D

     • tohuvabohu

      Ne laži, butec. Tukaj si IZKLJUČNO zato, da pljuvaš, serješ in kozlaš po ljudeh, ki ti nič nočejo. Jaz sem pa zato tu, da komentiram članke.

     • Coeus

      Se lepo vidi kako ti komentiras clanke… v vsakem tvojem komentarju in repliki :D

     • tohuvabohu

      Si tudi totalno nerazgledan. Izraz “ekstremni komunist” je butast pleonazem, kajti komunisti ste ekstremisti po definiciji. Da o komunajzarjih tvoje sorte ne govorim.

     • Coeus

      Res je, da so komunisti na nek nacin ekstremni… ampak proti komunisticnemu ekstremizmu Janse, tebe in tebi podobnih… nimajo za burek… nekje na istem ste kot S Koreja

     • tohuvabohu

      In ti si še vedno butast ekstremen drekač.

     • Coeus

      Zamisli se raje malo nad sabo… ce te t.i. “butast ekstremen drekac” pelje scat redno, vedno in povsod.
      V bistvu celotna SDS s clani in z vodstvom vred, ne premorete toliko inteligence, da bi mi bili vsaj na pol resna konkurenca… zato pa ste ekstremni komunisti tam kjer ste… se tisti najbolj neumni levicarji vas vedno premagajo :D

     • tohuvabohu

      Ti lahko pelješ scat samo svojo mamo, siromak. Če bi premogel vsaj malo pameti, ne bi tukaj sral in kozlal po ljudeh, ki ti nočejo nič hudega.

     • Coeus

      Samo tvoja neumnost pa res nima meja… vedno, ampak cisto vedno dokazujes svojo brezmejno neumnost in primitivnost, ko repliciras na moje komentarje. Mimogrede… pismenim in vsaj na pol inteligentnim je to tako ali tako jasno ce berejo komentarje

      Na koncu pa celo napises, da “serjem in kozlam” po ljudeh, ki mi nocejo nic hudega.
      Zate je tako ali tako prepozno… kakrsen si, bos ostal… nezmozen ucenja in spremeb… pac ekstremni komunist, ki slepo sledis rezimu, ki ga vodi Jansa…
      Sem ti ze 100x povedal, da raje repliciraj komentarjem tebi podobnim in se trepljajte po ramah kako ste pametni in vse veste ;)

  • pupa

   Kako se pa meri izobrazba volilcev? Na vsako volilno anketo odgovorim po svoji želji, prav tako vsi moji znanci in imamo vsaj dva doktorata.

 • bednick

  Od kdaj se piše Crnkovič s Č in ne s Ć?
  A kdo ve?

 • Franc Bizjak

  Komunisti so bili in bodo izključno zločinska, gangsterska organizacija, ki jim kakršna koli civilizirana, ne nasilna pot pri komuniciranju z drugače mislečimi nikdar ni šla od rok. Tega se je v tej državi pač potrebno zavedati.

  • šmentanamuha

   Od lumpenproletarcev, ki so čez noč postali gospodi, drugega ne moreš pričakovati.

 • Krtača 20

  Ko bojo volitve, bo pa mogoče spet kakšen Tomaž Majer kak zapis ven vrgu, kdove….

  • bednick

   Ej, sovražni govor = sovražni govor!!!
   Kwa se delaš pametnega!
   Pokvarjenec, si sramota za “levičarje”.

   • tohuvabohu

    Ni sramota, hehe. To je njihov normalen način.

 • Novakec1

  Butale na kvadrat.

  • Novakec1

   pomota; na neskončno.

 • Steiermark

  Jaz razumem to grožnjo, kot grožnjo rdečega spačka, ki sta ga “spočela” rdeča krvava revolucionarja in on, kot “priden naslednik” bi rad nadaljeval s prelivanjem krvi, nad poštenimi in zavednimi Slovenci, posebaj nad tistimi, ki ga “zbadajo” v odprto rano – ki jo imajo vsi rdeči zmeneti in zločinci!

 • Stajerka

  golaž, saga, tragikomedija se nadaljuje……

  Pet pred dvanajsto: presenečenje volitev odstopa?
  Objavljeno: 06.10.2017 07:12Posodobljeno: 06.10.2017 07:12
  Utegne se zgoditi, da bo predsedniških kandidatov na koncu le osem.
  MARIBOR – Potem ko je z oddajo kandidature za predsednika republike tik pred iztekom roka za vložitev postal presenečenje letošnjih volitev, je Mariborčan Andrej Šiško včeraj sporočil, da utegne danes, pet pred dvanajsto, od kandidature tudi odstopiti.

  sicer preveč ekstremistično retoričen, ampak vseeno bo zanimivo izvedet vzrok……kot glasen kandidat bi moral imet j…ca, da obelodani resničen vzrok svoje odločitve……

  • MEFISTO

   Vzrok za napovedovanje odstopa: premeteno vzbujanje pozornosti.

   • Stajerka

    če bo odstopil ne, če ne bo pa ja…..bo pa zanimiv vzrok, predvsem pa opredelitev komu namenja svoje glasove……Šiško je poln presenečenj – takšnih ali drugačnih…..

    • bednick

     Ma, ko ga šiša.

     • šmentanamuha

      Ko šiša tebe? Še vedno partija?

     • bednick

      Mater si bukova, a si že slišala za besedno igro?

     • šmentanamuha

      Neprimerna besedna igra. Andrej je velik domoljub in če ti je kaj do Slovenske države, ga raje podpri. Priča smo umazani propagandi in favoriziranju predsedniških kandidatov levice, kar ni nič novega sicer, zato ne bodi omalovažujoč do njega. Je velik Slovenec in tudi osamosvojitelj, čeprav se o njem ne govori (namenoma).

     • bednick

      Vsega pa res ne morem vedet.
      Se opravičujem.

  • šmentanamuha

   Vzrok neenaka obravnava predsedniških kandidatov, kar drži 100%. Na enem od soočenj Andreja Šiška in one iz SLS sploh niso povabili.

 • Stajerka

  “levičarji”, “demokrati”, “antifa”…..največji izrodki sodobnega časa……že zgodovina je dokazala, da iz teh vrst izhajajo največji zločini proti človeštu……da umazane igre nimajo meja, tako državnih kot kulturnih, se dokazuje tudi čez severno mejo…..

  Aferam pred prihajajočimi avstrijskimi predčasnimi parlamentarnimi volitvami, ki bodo 15. oktobra, ni videti konca. Nazadnje je v avstrijskih medijih odjeknilo razkritje, da je socialdemokratska stranka (SPÖ) na Facebooku ustvarila lažne profile, s katerimi je poskušala diskreditirati svojo največjo tekmico ljudsko stranko (ÖVP) in njenega predsednika Sebastiana Kurza. Tudi v ljudski stranki imajo še vedno težave zaradi informacij, da naj bi bila zamenjava na vrhu stranke zrežirana.

  levakom res kuzla skače v zadnjo……očitno so se narodi pričeli prebujat in situacija se obrača……KONČNO!!!

 • Marija

  Res se bojijo resnice.

 • karpelec

  Iz hudega rdečega gnezda je s ponosom skočil ptiček in zapel budnico za narod in nakazal, da v kurji glavi zvoni zvonček po prenovi.

 • MEFISTO

  Mitja Crnković očitno dobiva navdih pri Krtači zap. št. 20 in pri drugih revolucionarnih nickih moža tisočerih nickov.

  Če se združi več tako primitivnih tipov, utegne postati nevarno.

  Ker se jim bomo uprli z vsemi zakonitimi in demokratičnimi sredstvi, bomo že kar na tem portalu postali narodni izdajalci, kot da so narod samo primitivni levičarji.

  • goldhorn

   Kaj pa če je on kar Krtača20?

   • MEFISTO

    Krtača20 ali Krtača zaporedna št. 20, to je isti genij, ki pa je že bil v preteklosti opremljen z drugimi zaporednimi številkami.

    Isto sranje, drugo pakovanje.

 • šmentanamuha

  Priča smo sovražnemu prevzemu države s strani bivše komunistične partije, ki korenini v današnji SD.

 • Krtača 20

  Sovražni govor je sovražni govor ja. Pa ni važno če ga zapiše leva ali desna stran. Problem je samo v tem, da za sovražni govor tega portala obstaja miljon dokazov, za omenjeni tvit pa ne najdem niti enega. Na besedo drugih tviterašev pa zaradi njihovega slovesa ne dam prav veliko.

  • Stajerka

   ne se smešit levaki…….za vas dokazi niso pomembni……če jih ni si izmislite indice, če dokazi so jih brezdušno uničujete…….zločin, umor in uboj NE zastarata po nobenem svetovnem zakoniku……

  • Korenjak

   Rad bi le minimaiziral sramoto, ki si jo je privoščil član stranke SD z resnično primitivno izjavo. In ne: v mojem svetu ne obstaja sovražni govor, žal. Pravica do svobode govora je zame svetinja, in jo cenim bolj kot to v moderno navlako preoblečeno nadaljevanje zloglasnega 133. člena KZ SFRJ (verbalni delikt), ki mu ti praviš sovražni govor in ga po potrebi nalepiš na tisto, kar ti pač ne paše.
   Zame to takšni osebki, ki imajo “milijon dokazov” za kaznivo dejanje sovražnega govora, v javni izjavi javne osebe in člana SD pa ne opazijo ničesar, nič drugega, kot mentalni pohabljenci, človeške karikature.

 • Mislim, da se Anžetova starša ne bosta s tem ukvarjala, saj sta tudi že najbrž starejši osebi, ampak bosta za ta primer ( če že) pooblastila sina Anžeta, ker sta dejansko zaradi njega postala tarča tega nepridiprava.
  Mislim, da tudi starši Mitje Crnkoviča, ne morejo biti posebej ponosni za to zlonamerno dejanje svojega sina .

 • Viktorh

  To je pač cvet slovenske levice, pa “kurci lažnivi”, pa drugorazredni…
  Levica je res lahko ponosna na svoje.

  • Hun

   tik- tak

 • Krtača 20

  Sem pozabil omenit da tud nicke ponarejate na tem portalu in brišete povsem normalne komentarje, medtem ko grožnje še kar visijo pod raznimi članki. Pa kdo vas bo jemal resno desni?

  • Korenjak

   Bralci. Ki ji ta portal ima po čisto tržnih zakonitostih, medtem ko se režimska trobila dnevnik, delo, večer in mladina še vedno financirajo iz rdečega, pajdaškega kapitala, berejo pa jih samo še ortodoksni levičarski verniki v ateistično ideologijo (slednje ni oksimorn, je le natančna definicija slepih sledilcev že zdavnaj preživete ideologije).

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA. Kdor ne misli enako je zame narodni izdajalec. In kdor mi tukaj ne da plusa tudi.

  • bednick

   “In kdor mi tukaj ne da plusa tudi.”
   ——
   hahaha
   Dobra, bravo!

  • Bo vseeno držalo čeprav nisem “muško” ? :)

  • Tomira Breluga

   JEBI SE JANEZ JANŠA!!

   • slosin

    …da vidim, če si že dosegel zadnjo stopnjo popizditisa: =baj se levakar…

    • Tomira Breluga

     He, he….večni luzerji se oglašajo.

     • Korenjak

      ..se strinjam. In skrivajo se za izmišljenimi imeni, kot je Tomira Breluga.

     • Tomira Breluga

      Gospod Korenjak, vi to resno??

   • pupa

    Če ta stavek pripomore k tvoji trajni sreči in zdravju ga kar trajbaj. Sama prisebi stalno ponavljam en drugi stavek, ki me zelo zelo osrečuje posebno me bo osrečil, ko se bo tudi udejanjil in to verjamem, da se bo.

  • Hun

   jst ti dam kurac da si ga stlačš v usta

   • pajot

    Če bi se ti v živo srečal z rubcem,žgoljavi pederu,se ti ne bi dobro pisalo.

    • Hun

     loh se s tabo srecam v zivo da te podredim picketina mala

     • rubec

      To ne priporočam žgoljavi valjhun sin kajtipedera hehehe

     • Hun

      pofukal te bom hehehe

  • pajot

   Nočem bit narodni izdajalec,zato ti dam plus. Ampak to te bo stalo enega piva.

  • indijanka

   Gorje..kmal bi spregledala. No živel..pa živel Rubec in Pajot

   • rubec

    Živele vse indijanke še posebej pa indijanka.

    • indijanka

     :) hmm..pr joži si a ne..a je Peter tut

  • Soave

   + + Za vsak slučaj ti dam dva, no !

 • bednick

  Če pri sovražnih govorih na internetu ne bo epilogov, bo šlo vse 3pm.
  Ni važno s katere strani!!!

  NIČELNA TOLERANCA, bi rekla gospa indijanka.

 • montyamp

  Sinovi ovaduhov in morilcev so vzgojeni v morilski maniri .
  Slovenija je dokaz da na oblast ne spadajo Stalinovih vajencev vajenci , saj mentalno pohabljeni reveži skrbijo da država tone in dela sramoto EU .
  Halbmadžarski žvepleni pritlikavec prihaja tudi iz tega dela Slovenijie , zato se bo treba zamisliti in seveda pomagati ljudem da bodo v tistih krajih začeli odraščati normalni Slovenci .

  • Tomira Breluga

   Član katere partije je bil včasih veliki Janez?

   • montyamp

    Hja prijatelj dragi , druge stranke takrat ni bilo .
    Pametni so udbopartijsko teroristično celico zapustili in osamosvojili Slovenijo , seveda z golimi rokami , ker je žvepleni pritlikavec dal orožje slovenske TO , srbski JNA .

    • Hun

     vsak izgovor je dobr tud ce je slab

     • montyamp

      V Avstriji nimajo stalinistične golazni na oblasti .
      Zato tam dela in si za kruh služi nekaj desettisoč Slovencev .
      GORJE NARODU , KO PRIDEJO HLAPCI NA OBLAST

     • Tomira Breluga

      Ni večjih hlapcev kot so nekdanji člani ZKJ-Janša, Zver, Brezigarjeva, Gorenak, Černač…..res sami pokončni ljudje, ni kaj.

     • pajot

      Sem bil zadnjič v živalskem vrtu. Gledal sem kletko z opicami in zagledal starega šimpanza,ki si ga je drkal. Vprašal sem skrbnika kako mu je ime. Odgovoril mi je: “Tomira Breluga”.

     • Tomira Breluga

      Jojmene, to pa je tako smešno……
      A to je torej desničarski humor? Sicer si boljše vice zmišljujejo že otroci v vrtcu, ampak ok.

     • pajot

      Kaj hočemo. Osebku z IQ pod lediščem je treba pač povedat njegovi osebnosti in izobrazbi primeren vic. Upam,da si ga skapiral.

    • janez cepec

     ja tle te pa podprem, če ne bi blo golorokga pa plešastga generala Glanckopfa, samozvanga generala Krkota pa njegovga mladoletnga sina, bi bli mi dons kurac samostojni. no ja, baje so jim pomagal še en pjen teritorjalc pa en star miličar. slava jim

     • montyamp

      Jaz sn tut pomagu , zato smo zmagali .
      Zaj pa moramo še samo potomce ovaduhov in morilcev reda naučit .
      Prekleta banda kradljiva in do konca pokvarjena .

     • valentin

      Tudi jaz imam za seboj neprespane noči, v zahvalo pa…..

     • Tomira Breluga

      Absolutno!
      Če ti ne bi pomagal ni šans da bi zmagali.
      Komaj čakam, da me bodo taki na pol pismeni desničarski kreteni kot si ti naučili reda……če ne bom prej umrl od smeha.

     • Korenjak

      “na pol pismeni”? daj poglej, kako se to v resnici napiše v slovenskem jeziku, preden druge obtožuješ, da so napol pismeni http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=t&hs=66378
      Leftardom je očitno malo mar za slovenski jezik.

     • Hun

      ti si kj pomagal…takih na tem porzalu ni…tu smo/so samo gobezdači

     • Korenjak

      Vsaj malo spoštovanja do padlih v vojni za samostojno Slovenijo, prosim. Če ne bi bilo teh žrtev (in na srečo jih je bilo malo ravno po zaslugi omenjenih), bi ti danes “govorio slovenački”. Tudi in predvsem zaradi njih imaš zdaj možnost, da v svojem čudnem dialektu (ki sicer ni slovenščina, ampak je bolj podobno poskusu kruljave svinje, da bi spregovorila slovensko) svobodno pljuvaš in omalovažuješ mrtve.

     • janez cepec

      vaš ljubljeni vodja je pokazu skrb za materin jezik u arestu, k’ je strogo srbohrvašk govoru, tud translejterja ni zahtevu

     • Hun

      hrvati so se branl vec k 4leta…mi smo jih pa v 1mesecu porazl….res nelogica teorija, ki ji loh nasedajo le SDS sektasi, ki tok dajo na argumente

     • rabbit

      Seveda bi oni govorili slovenački saj oni so slovenaci, ki so ga dobili s pasjem cepljenjem, toliko je namreč stalo slovensko državljanstvo.

    • Tomira Breluga

     Aha….in zato se je bilo treba včlanit v “izdajalsko in morilsko stranko”??
     Zanimiva teorija.

     • Hun

      kam drugam se bi studiranec FDV obramboslovec vclanil, ce ne v partijo, da si ustvar kariero…Jansa je pac karierist, ki gleda samo nase

 • Tomira Breluga

  Če prav razumem so ljubitelji bivšega komunista Janeza malo jezni??
  Meni je sicer najbolj smešno, da je Janez EDINI bivši komunist na čelu kake desne stranke stranke v celotni EU, ampak ok, vi že veste koga obožujete.

  • montyamp

   Pogooglaj :
   Obsesivna kompulzivna motnja .
   Takšni psihiči so 1945 žive zazidavali .

   • Tomira Breluga

    In v to stranko psihičev, ki so ljudi žive “zazidavali” so se včlanili Janez, Brezigarjeva, Zver, Černač, Gorenak……
    Še dobro da priznaš, da je vodstvo SDS-a sestavljeno iz samih psihičev.

  • Korenjak

   V branje priporočam brezplačno e-knjigo http://demokracija.si/knjige/primer_jj/ Zakaj? Ker so objavljeni tudi dokumenti iz leta 1983, med drugim Sklep o izreku vzgojno-političnega ukrepa. Če zadevo pazljivo prebereš, ugotoviš, da je bil že takrat opozicija, da je zastopal jasna pro-slovenska in ne pro-jugoslovanska stališča. Med drugim je kot kandidat za predsednika ZSM zagovarjal uporabo slovenskega jezika v vojski in že napovedoval možnost civilnega služenja vojske. V partiji tudi ni imel nobene pomembne funkcije in je bil ne samo nepomembna, ampak celo moteča figura. Tako izpričujejo dokumentirana dejstva.
   Enačiti JJ s komunisti, ki so izvajali teror nad lastnim narodom je milo rečeno podlo in na nivoju petletnega otroka, ki argumentacije ne razume in je niti ne želi razumeti.
   Škoda pa predvsem zate: živeti v potvorjeni in zlagani zgodovini je očitno tvoj edini intelektualni domet. Zaradi mene lahko živiš v zablodah in zmotah, ki pač ustrezajo “tvoji resnici”, ampak pusti tudi drugim, da si pogledajo zgodovino sami in sami ocenijo, kaj je res in kaj ne.

   • rabbit

    Povej ti to raznim cepcem, kosobrinom, ipd, ki reveži niso sposobni niti tiste ene celice, ki jo imajo usposobit, da bi mislili. Gonijo eno in isto po vseh možnih portali malo preglej pa boš videl ene in iste fore.

  • rubec

   Prav razumeš. Bivši komunist.

   • janez cepec

    enkat komunajzar, vedno komunajzar

    • tohuvabohu

     Enkrat cepec, vedno cepec.

     • janez cepec

      VOSU

     • tohuvabohu

      Podgana.

   • Tomira Breluga

    Aha…..torej on kot bivši komunist je ok, vsi ostali pa so zločinci, mafija itd.??
    Malo težko za razumeti, ampak naj bo no…..če tako pravi sds doktrina.

 • janko

  Taka izjava je kaznivo dejanje! To je treba dati na sodišče!
  Seveda je pa to tipična osebna izkaznica značaja komunistov!!
  Kot tudi islamistov. Obojim človek ne pomeni NIČ! Za oboje človeške vrednote ne obstajajo!

 • Steiermark

  Tukaj se je res za bati, da bodo komunajzlarski roparski morilci organizirali atentat na g. dr. Logarja, ki je bil edini, v stanju, povedati oz. odkriti, kdo so tile grobarji Slovenije in slovenskega naroda, ki so si na naš račun nagrebli našega denarja in sodelovali pri “delitvi pogače” opranega mafijsko terorističnega denarja!

 • valentin

  Inteligenten in razmišljujoč človek si takega besedišča niti ne more predstavljati, kaj, da bi ga šele uporabil. Stara mati je v takem primeru vedno rekla :
  ” Da bi se mu jezik posušil. “

  • Steiermark

   pa tace tudi! To je rdeča gamad – potomci krvavih revolucionarnih podgan, v katerih se ponovno zbuja instinkt in sla po klanju poštenjakov, ki bi jim morebiti prekrižali namere, ki jih imajo, kot mafijsko roparska drhal!

   • valentin

    Rakasti zasevki, ki uničujejo dušo in telo.

    • Steiermark

     To niso samo rakasti zasevki ampak tudi kuga rdeče dobe!

  • Coeus

   Daj si malo preberi komentarje t.i. desnicarjev na tem portalu… si bos hitro razsiril obzorje v tej smeri ;)

   • valentin

    Žaljenja in umazanega govora ne maram iz nikakršnih ust.

    • Coeus

     Posteno… jaz tudi ne… ampak za vecino je na tem portalu to ok, dokler so to “nasi”, ko pa so to “levicarji” pa takoj v zrak in navali narod

     • valentin

      To je potrebno preseči, že zdavnaj bi morali ! Tako smo obsojeni na nazadovanje in težo bremena jalovega dela.

     • Coeus

      Res je, ampak zal se vse stranke, “desnica” pa se posebej, radikalizirajo do drugace mislecih… in taksen nacin komunikacije je potem samo posledica tega…

     • tohuvabohu

      Spet je za vse kriv Janša, a ne seronja?

     • valentin

      Opažam nekritičnost, prenapetost in neprimernost izražanja, žal.

     • Coeus

      Zebljico na glavico… vedno znova… pa se v stilu, primitivnem… ampak vseeno :D

      Tale tvoja funkcionalna nepismenost ti bo ostala do konca ;)

     • tohuvabohu

      Spet nisi kapiral, siromak …

     • Coeus

      Seveda dedi… glavno, da je tebi vse “jasno”…
      Se 1x… v tvojem primeru je starost lep dokaz, da s starostjo pri nekaterih ne pride tudi modrost…. samo zagrenjenost in primitivizem ;)

     • valentin

      Nedvomno, umirjanja in razsvetljevanja so potrebni vsi.
      Eni več drugi manj, žerjavica tli in pogosto zagori. Sam sem že
      daleč daleč pred vsemi, a za seboj opažam vse premalo ljudi
      mojega pogleda in mišljenja.

   • rabbit

    Govori osebek, ki naj pogosteje žali, ko nima argumentov.

    • Coeus

     Spet tvoje prazno nakladanje… daj prilepi eno mojo repliko, kjer sem zalil… ali pa eno, kjer nisem imel argumentov?

     Bo slo ;)

   • bolimeđoko

    Matr smrdiš.

    • Coeus

     Recimo nekaj v tvojem stilu ja :)

 • Duhec

  Dobr no… mate vsaj o čem za pisat. Pa btw… Logarju sploh ni grozil.

  • Olga

   Ste tudi vi v Antifa in Udbi, da ste iz prve roke informirani?

 • milanček

  mitja crnković, čuvaj zdravje!

  • valentin

   Lepo povedano, razumljivo in vredno razmisleka.

 • Olga

  Pomembna je javnost! Levičarji (komunisti) vedno tako delajo! Lažejo, kradejo, grozijo, ubijajo! Če delajo tako Anžetu Logarju in njegovim staršem, kaj šele delajo ostalim državljanom!
  Policija se ne gane! Spomnimo se, kako policija NI ukrepala v primeru grožnje Janši! Policist, ki mu je grozil, je bil celo sprejet nazaj v policijo! Ko pa je nek hrvaški veteran zagrizil Pahorju, so takoj ukrepali in osebo zaprli!???
  V tej državi smo res drugorazredni!
  Temu naredimo konec na volitvah! Najprej predsedniških, nato državnozborskih!
  Socialisti so kriminalci in veleizdajalci! Poglejte, kako so v Kataloniji SOCIALISTI IZDALI narod!

 • andreas82

  Banditizem v vsem svojem sijaju, bodite pozorni na stranko SD in Boruta Pahorja, kaj se dela na ministrstvu za socialo, kdo pusti SD na področje družine,?!!

  • šmentanamuha

   Pripomba na mestu.

 • lunabije

  Naj plača odškodnino in še oddela svoje v domu upokojencev!

 • valentin

  Ali morda spremljate kako vladajoča elita počasi in skoraj neopazno spreminja zakone in ustavo, da bi odvzela vse človekove pravice in dostojanstvo ljudstvu RS vključno z referendumom, da bi si zagotovila vsakršno odločanje mimo ljudstva v korist elit in povečevanju njihovega kapitala.
  VZEMITE V ROKE USTAVO RS IN VIDELI BOSTE, DA SE PRI NAS NE DELA TAKO KOT V NJEJ PIŠE !

  beri 3. člen

  • sodnikisozločinci

   Kdaj je bil sprejet ta dodatek? To je veleizdaja!

   • valentin

    Na tiho in na hitro, vse se dela na tem, da ljudje s časoma ne bodo
    odločali več o ničemer. Nekaterim se še na volitve ne ljubi, tako bo tudi referendum kot pravica ljudstva o odločanju kmalu odvzeta in samo še izjema. Lep primer smo doživeli pravkar, ko Vlada sprejme zakon o drugem tiru, ustavnovi podjetje, kamor se bo stekal denar, ki si ga bodo potem delili ali enostavneje gre za vladni projekt kraje davkoplačevalskega denarja, vse po zakonih, ki jih ljudstvo potrdi in plača. Dela se tudi na tem, da bo cepljenje za vse obvezno, s strupi seveda, pa čiširanje ali globa in zapor.

   • valentin

    Seveda. S 3.a členom lahko aktualna vlada prenese vsa odločanja na EU, od obveznega uvažanja gensko spremenjene hrane, ( Singenta, Monsanto, Bayer…)obveznega cepljenja državljanov, ( Baxter, Novartis…. ) dajanja prednosti multinacionalkam ( npr. Magna…) podeljevanje lastništva in koncesij,( 2TDK …., obveznega sprejemanja migrantov, itd. , popolnega nadzora državljanov z izgovorom zajezitve terorizma, odločitev o poteku meja itd. Strašljivo je nadaljevanje, kot ga sam vidim in vse v interesu kapitala vladajočih elit do popolnega NWO.

 • Osti jarej

  ….zapisano najbrž vsebuje elemente sovražnega govora in je skrajno butasto…..ampak…ali res grozi?!?…no,to bo moral logar najbrž ugotoviti z zasebno tožbo….tip naj se ga pa drugič mal manj nažre

  • von Rhein

   Ali vedno zadeve tako poenostaviš,da izgledajo kot obramba ali vsaj razumevanje idiotizma?

   • Osti jarej

    …tvojega idiotizma se ne trudim razumeti…je škoda sleherne sive celice

 • Osti jarej

  ej….mene pa zanima,kako naj se sleherni NN državljan zavaruje proti sovražnim dejanjem slomafijandžijskih politikantov

  • sodnikisozločinci

   Tako, da se ubije pred vrati sodišča. Glede na to, da ne vidijo stotisočev trupel širom Slovenije, enega trupla pod nogami sploh ne bi zaznali. Mogoče bi malo zavihali nos, češ kaj tako smrdi, verjetno je spet kje kak crknjen golob.

 • Krtača 20

  Desni po parih urah še vedno niste pokazal pametnega dokaza ampak samo lajanje. Bo kaj? Brez dokaza žal ne verjamem. Ste se že prevečkrat zlagal. V bistvu vedno.

  • mginko

   Ne zmoreš verjeti, ker je na bukovem lesu ostalo par kocin od krtače. Odpadle so zaradi strohnelega lesa. No, saj sam tudi tega ne boš razumel. Ostalim bralcem bo razumljivo.

  • Korenjak

   Oprosti, tebi noben dokaz ne pomaga. Niti velik screenshot zgoraj ne. Pamet leftarda in vid slepca.

  • rabbit

   Vi domobrance že 70 let vlačite na plano pa so po večini že vsi pod rušo pa vam je vseeno.

 • Osti jarej

  …tip se je logarju in njegovim staršem opravičil….šlo je za LANSKI ZAPIS

 • Osti jarej

  10 vrst seks, ki jih boste doživeli v dolgoletni zvezi

  …kdo vam takele klamfa

 • Osti jarej

  …križana gora in krvave dile

 • Darth Vader

  podobnih mentalnih siromakov, kot je Mitja Crnkovič na levem političnem polu mrgoli kot mravelj…..najprej podleže nekim ideološkim informacijam, katere pridejo iz vrha njihovega pola do te mere, da ga prevzamejo sovražna čustva, nato pa, ko se pohladi in vidi, da je bil s strani levih kolegov informacijsko-nategnjen, jokca, ker je prišlo tole v javnost in zdaj vidi cela slovenija, kakšen polpismen debil je……..zato pravim, da so pripadniki levice, ki niso sposobni racionalnega vpogleda v situacije, ampak so bolj podobni Violam&GreenDragonsom, duševni bolniki, kateri bi najprej potrebovali temeljit pregled pri kakem strokovnjaku za duševno zdravje…..najbrž je dolgoletno umetno spodbujeno in medijsko propagirano sovraženje lika in dela janeza janše pustilo težke posledice na psihi teh vernikov…..

  • Osti jarej

   ..dej…eno leto star zapis vlečejo na videlo

   • Darth Vader

    vidš, kako ti blokirajo kognitivni procesi

    • Osti jarej

     …z mojimi kongnitivnimi procesi ni prav nič narobe…v tem primeru je v ospredje prišla pozornost….jaz sem ugotovila,da je tip nespametno pisal lansko leto…..ti in ostali desnjakarji pa očitno ne

     • Darth Vader

      še enkrat pozorno preberi mojo prvo objavo predvsem osrednji del, kjer piše

      “najprej podleže nekim ideološkim informacijam, katere pridejo iz vrha
      njihovega pola do te mere, da ga prevzamejo sovražna čustva, nato pa, ko
      se pohladi in vidi, da je bil s strani levih kolegov
      informacijsko-nategnjen, jokca, ker je prišlo tole v javnost in zdaj
      vidi cela slovenija, kakšen polpismen debil je……..zato pravim, da so
      pripadniki levice, ki niso sposobni racionalnega vpogleda v situacije,
      ampak so bolj podobni Violam&GreenDragonsom, duševni bolniki, kateri
      bi najprej potrebovali temeljit pregled pri kakem strokovnjaku za
      duševno zdravje”

      nato pa ga primerjaj s tvojo zadnjo izjavo, predvsem v delu kjer zapišeš

      “jaz sem ugotovila,da je tip nespametno pisal lansko leto…..ti in ostali desnjakarji pa očitno ne”

      nekako ne morem mimo zaključka, da sem z izjavo

      “vidš, kako ti blokirajo kognitivni procesi”

      pravilno analiziral stanje v tvoji podstrešni….

     • Osti jarej

      …pa kaj je s tabo….sploh te nisem brala…prvi stavek,pa mi je bilo vse jasno….moj komentar se nanaša zgolj na stara jajca,ki so jih privlekli na plano….tudi gornjega tvojega spisa nisem brala…….se je pa res treba vprašat ,kaj je narobe s podstreho nekoga,ki gre to objavljat po enem letu,oziroma kaj hoče s tem doseči….da bebci peljejo vsaki objavljeni raci na tem portalu ,je pa jasno….torej ;zadovoljujoč vaši kongitivi ,tudi omenjeni kakor članek

     • Darth Vader

      The fool has no desire for wisdom, and would reject it even if he could acquire it because he hates it.

 • MEFISTO

  NOVA, kaj boste ukrenili, da boste končno postali spodoben portal?

  Mož tisočerih nickov je spet poluciral pod kakimi petnajstimi nicki in nobeden od njegovih komentarjev ne spada na ta portal, na katerem se sicer oglašamo sami pametni, kulturni in ugledni gospodje in gospe.

  Prepričajte se, kaj je ostalo od nekoč obetajočega Politikisa, ki ga je okupiral mož tisočerih nickov, in zapustil, ko ga je uničil.

  Taka usoda čaka tudi NOVO, če ne boste odklopili tega ideološkega in političnega divezanta ali pa se tehnično prilagodili in posodobili pravila, da se bo lahko vsakdo imel le en račun inda se bo lahko oglašal le pod enim imenom, sicer ga bo program samodejno izločil.

 • Osti jarej

  …a kdo ve,kaj je včeraj,na soočenju ,mislil g.šiško,ko je pahiju omenil tajni memorandum v zvezi z arbitražnim sporazumom?!?

 • Osti jarej

  …a veste,da je lepi pomilostil bahtijarja,ki je bil obsojen za gospodarski kriminal milijonskih razsežnosti in ne očeta 4 otrok,ki je oravbal banko in pobasal 40 jurjev

  https://siol.net/novice/predsedniske-volitve/zakaj-je-pahor-v-resnici-pomilostil-obsojenega-za-gospodarski-kriminal-450692

 • Osti jarej

  Kaj je takrat govoril Pahor …

  Na vprašanje, zakaj je Pahor ugodil Bajrovićevi prošnji, so iz kabineta predsednika republike leta 2015 za spletni Dnevnik odgovorili:

  da “se predsednik o pomilostitvah odloča po prejemu vseh potrebnih mnenj”, ki jih najprej pregleda posebna komisija,
  da je v primeru Bajrović dobil tri pozitivna mnenja: od omenjene komisije, sodišča in tožilstva,
  da “je odločitev predsednika vedno odvisna od okoliščin posameznega primera, zato je nemogoče primerjati odločitve v posameznih primerih”. S tem so pojasnili, zakaj je Pahor ugodil Bajroviću, hkrati pa zavrnil prošnji za pomilostitev, ki sta ju vložila brežiška zdravnica Nada Cesarec in oče štirih otrok Uroš Ribič.

  S Pahorjevo utemeljitvijo se že takrat ni strinjalo ministrstvo za pravosodje, kar je Pahor zamolčal. Predlogu za Bajrovićevo pomilostitev so dali negativno mnenje, ker:

  je storil nadaljevano kaznivo dejanje s področja gospodarske kriminalitete, ki je prioriteta politike pregona kaznivih dejanj,
  ker je kaznivo dejanje storil v zvezi s poslovnimi listinami Sportine, prošnjo za pomilostitev pa je Bajrović vložil zaradi njenega finančnega prestrukturiranja,
  ker bi bil edini učinek pomilostitve izbris obsodbe iz kazenske evidence pred zakonsko določeno rehabilitacijo, ki bi se sicer zgodila aprila 2016.

  … in kaj govori danes

  In najpomembneje, predlogu za pomilostitev so nasprotovali, ker je sodišče dejstvo, da je kaznivo dejanje priznal, Bajroviću že ustrezno upoštevalo pri izreku kazni.

  Pahor je torej v sredo v resnici priznal, da je lastnika Sportine pomilostil, ker je ta pred tem priznal krivdo. To pa posledično pomeni, da je Bajrović kot skesanec v zadevi Bavčar-Šrot dobil dvojno nagrado – ob nižji kazni še pomilostitev.

  Izjava na soočenju na Planet TV je sicer prvo Pahorjevo vsebinsko pojasnilo o Bajrovićevi pomilostitvi. Do zdaj so namreč v kabinetu predsednika republike poudarjali le, da “se je za vse pomilostitve doslej odločil na podlagi vsaj treh pozitivnih mnenj”. Teh na primer v primeru brežiške zdravnice ni dobil.

  • Olga

   Komisija…Komunajzli si vedno Pilatovsko umijejo roke…Tudi Pahor!

   • Osti jarej

    …komu si pa dala glas,volga….a se tudi ne spomniš,kot romana ne

    • Olga

     On ni dobil mojega glasu in ga nikoli ne bo, še posebej po tem, ko je kot predsednik vlade mirno gledal nezakonito pranje terorističnega denarja in ni storil nič!

     • Osti jarej

      ..ja,pajade in ti ,pametnjakovička,si to vedela pred petimi leti….vsi kakor desnjaki,ste volili pahorja…ne mi rečt,da si svoj glas dala še bolj nadutemu danulovu

     • tramal

      Nikoli nisem volil komunista in nikoli ga ne bom ,ker je vseeno katera budala komunistična je na oblasti.

     • Olga

      +++++++++++++++++++++++++++++++++ enako!

     • Osti jarej

      ……voliš pa bivšega komunista……enkrat komunist,doživljensko komunist,ki se spreobrne,ko se v jamo zvrne

     • Osti jarej

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Lustrator

      Ne sodi po sebi. Nekateri so sposobni tudi samorefleksije.

  • sodnikisozločinci

   Kaj to pomeni? Da je v zameno za obljubljeno pomilostitev lažno pričal proti Bavčarju?

 • MEFISTO

  Tole je spodaj rodil mož tisočerih nickov:

  “ja tle te pa podprem, če ne bi blo golorokga pa plešastga generala Glanckopfa, samozvanga generala Krkota pa njegovga mladoletnga sina, bi bli mi dons kurac samostojni. no ja, baje so jim pomagal še en pjen teritorjalc pa en star miličar. slava jim.”

  Res je, da se je samokritično poimenoval kot janez ceped, toda, na uglednem portalu, kakršen naj bibil NOVA, pa res ne smel komentirati vsak cepec, čeprav je bil nekoč major, ki ga je pa celo maloumna JNA zaradi pameti, ki jo delil, umaknila v rezervo

  • janez cepec

   BUTL paranoičn

  • janez cepec

   zakuga pa ne komentiraš zgoraj napisane resnice, ampak paranoično ponavljaš svoje nebuloze, k nimajo veze z realnostjo. sm ti že povedu, de u vojsk tud do razvodnika nism prguru, kje je šele major, nit se ne predstavlam s titulo, k je ne zesluzm, nism Krkovič, če pa bi u partijo stopu, k so me vabil, pa bi mrbit dubu kešn čin

 • črnaovca

  Kakšen bedak tudi njegovi so rodili skota

 • Osti jarej

  …paranoidni mefo,ki ga najdeš povsod…od poncija do pilata… spet nekej cmizdri….kaj ,a se ne moreš sprijazniti,da te tukaj nihče ne yebe

  • MEFISTO

   Ne smeš samega sebe razglašati, da si nihče.

   Konec koncev je pod to temo velika večina komentarjev tvojih, seveda, kot po navadi, pod množico nickov.

   • Osti jarej

    …če bi bilo to res,bi pomenilo,da se tukaj nahajava zgolj ti in jaz…

 • bubamara

  Če danes zaropota, bodo dogodki iz državljanske vojne pravi vrtec.

 • Domoljub, TA PRAV !

  Kje je pa članek o Mateju Raščanu, ki je pokradel 30 miljinčkov in je sedaj priznal krivdo ? Aja, janševci so sami poštenjaki, razen tega, modela, pa časarja…..isto ste pokvarjeni, kot levičarji, he he he

  • Peter

   Enkrat, ko boš imel malo časa, preštej koliko je pokvarjenih na levi in koliko med janševci.
   Rezultata ti tukaj ni treba objavljati, ker ga že vemo, no.

  • Korenjak

   Nisi domoljub, lažnivec si. Že google ti takoj pokaže in dokaže, da ta model ni bil član SDS. Je pa zanimivo še to, da se je zanimal tudi za Večer (z družbo 3Lan). Torej dva režimska trobila (Delo in Večer) bi ti rad po novem pripisal SDS… zanimiva “logika”. Raje poglej obe režimski trobili, kaj objavljata glede Janeza Janše ali SDS – ali karkoli, kar pač ni kontinuiteta, ki jo s tradicijo gojijo že od leta 1945. To, da je med drugim tudi tiskal brezplačnik Expres, ki naj bi bil naklonjen stranki SDS, ga še z ničemer ne povezuje s to stranko.
   Takšnih “domoljubov”, kot si ti, je na žalost dosti: najdeš jih med antifa (rdečimi fašisti), ponavadi pa, ko se zbudijo iz pijanske kome in skadijo jutranji joint, izpovejo svoje navijaško navdušenje popolnoma nekritično in nepreverjeno – ampak na žalost ti na takšne nebuloze nasedejo samo brezposelni delomrzneži, ki se okličejo za napredne levičarje.

  • Stajerka

   če želiš bit prav domoljub……potem je prvi pogoj – resnica, resnica in še 1x resnico…….od laži starih tudi 75 let, narod že boli glava……srce pa je že zdavnaj okamenelo………

  • goldhorn

   Spet se levičarji poslužujejo laži. Kakšen janševec neki…..

  • rabbit

   Lastnik Dela pa janševec se koze se ti smejejo.

 • Kosobrin

  Zelo neprimeren zapis. S takim žaljenjem v medijih in na raznih portalih, twiterjih, bi morali prenehati čisto VSI, tudi nekateri politiki!

  • tramal

   S čim naj misli če nima možganov.

 • ljubinica

  Ha ha
  Zgleda, da so mu “nasi” narocili, naj se opravici …
  Ubogal je in zadeva je za “nase” koncana.
  MSM in SD se s tem zdaj ni treba ukvarjati ….
  ( Predstavljajmo si, da bi clan SDS – celo nagrajenec stranke – objavil na Facsbooku svojo sliko z Janso in pripisom PONOSEN, na Twitterju pa o HANovih starsih to, kar je sproduciral Crnkovic o starsih Anzeta Logarja ….
  najmanj en mesec bi bila to glavna tema POP, Mladine, RTV, Dela, Dnevnika …..
  Mirovni institut , razne AFZjevke, “neodvisni strokovnjaki” ….. bi ustvarjali ekspertize o sovraznem govoru v stranki SDS ….itd. itd.).
  ——–
  Za kozlat.

 • Slovenec 33

  Na tak način delujejo okupatorji in izdajalci slovenskega naroda proti domoljubom in se ne razlikujejo od svojih prednikov, ki so kot verski blazneži izvajali genocid na slovenskimi rodoljubi v letih, ko je druga svetovna vojna divjala po slovenskih deželah, na kar nas opominja nad 600 morišč

 • montyamp

  Komunistični afekti , zazidavanje živih in grožnje preiskovalcem so , ker so storjeni v afektu , pač nezreli za pregon .
  Tudi sojenje nedolžnim po krivem v afektu , je pač udbobartijska metodologija ki drži na oblasti vajence stalinove glistavosti .
  Zaradi komunistfašističnega ultraidiotizma je naša država sramota času in prostoru .
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO HLAPCI NA OBLAST .

  • janez cepec

   ja maš prou, zato pa hvala Bog, de niso belogardisti pršli na ablast, je pa res, de se otrokom ne bi blo treba nemšk učit

   • montyamp

    V Avstriji je šel po 1945 razvoj naprej , pri nas pa pod morilci nazaj .
    Zakaj že bežijo Slovenci iz Slovenije ???
    Mogoče zaradi dobrot , da ne bi kerga kap ruknla .

    • janez cepec

     zakuga so pa vaši 45. ga bežal u Jodlland, a tud zato, de jih ne b’ kap rukna?

     • montyamp

      Od bedakov in morilcev k pametnim .
      A s ti tut stalinova glista ???
      Fuj te bodi .

     • janez cepec

      bedaki ste vi, k’ pustite, de vas tardeči jebejo že 70 let, al vam pa paše?

     • montyamp

      Veš kaj je komunistična demokracija ???
      11 zidov , zadaj živi spredaj živi ultraidioti , katerim ti v rit rineš .
      Ti si tut žrtev vzgoje ki je uničena posledica morilcev udbopartijske teroristične celice .
      Pljuvaš po IJJ , pa ti si …….
      Ja kaj sploh ti si ???
      Holpestatl , brezspolnik , izdajalec ???

    • rabbit

     Nemčija je bila razrušena pa jih poglej sedaj 100 let pred nami, ki smo bili v komunističnem raju. Ampak rdečkarji tega ne bodo priznali si raje luknjo v koleno zavrtajo.

   • xtc

    Bolš ,da ase arabsko ,a ne tepc?

  • Tomira Breluga

   Aha, vse so krivi komunisti, ki jih že 27 let ni nikjer.
   No, v SDS-u je največ bivših.
   Sicer pa, samo malo še, pa bo Janez dlje predsednik SDS-a, kot je bil Tito partije.
   Da bo presegel njegov rekord pa sploh ne dvomim.

   • Alojz Veselič

    Oh kako si ljubosumen na I.JJ lahko bi bil ti na njegovem mestu če bi nebom dalje !!!???

   • FUCK COMMUNISM

    Prav inteligenten pa ti nisi, kaj!?

   • Lustrator

    Problem v Sloveniji niso bivši komunisti – pred letom 90 si to navzven enostavno moral biti ali pa te ni bilo. Problem ste SEDANJI komunisti, ki bi morali po vseh civilizacijskih normah demokratične družbe čepeti po zaporih kot pripadniki teroristične organizacije odgovorne za 70 letno ugrabljenje naroda, preko 100 milijonov umorov po vsem svetu in uničenje ne le držav, ampak celo samih narodov.

    Se le delaš prismojenega ali drugače ne znaš?

 • Janko Gedlička

  Gospod dr. Anže Logar je inteligenten, izobražen, izjemno delaven, pogumen in plodovit mož. Zasluži si našo hvaležnost.

 • FUCK COMMUNISM

  Ve se kdo je, kako mu je ime, kako izgleda, kje zivi… torej!?

  • Olga

   UDBA!

  • Osti jarej

   …torej…je v nevarnosti?….tudi on se lahko obrne na policijo

   • FUCK COMMUNISM

    Seveda je v nevarnosti! Sej se je sam v nevarnost spravil z napisanimi groznjami! Zdej pa spizdi, da ne bos se ti v nevarnosti!

    • Krtača 20

     Če to ni lepa grožnja. Primerna desni mentaliteti heh. Tolk se lepo sami potapljate. Jaz vam povem, s takim pristopom boste ostal pred parlamentom.

     • FUCK COMMUNISM

      Dej se se mal cmeri… pa ce se da, se mal zacvil zraven kot podgana! Bo slo!? Groznja unga prekmurskega cgana se ti zdi pa sprejemljiva, a ne?! Ker je levuhar! Zdej pa odjebi!

     • Krtača 20

      ….jp….pred parlamentom boste pometal, če vam bomo dovolili (zastonj seveda).

     • FUCK COMMUNISM

      Bomo, ja… z vami namesto metel… bebec!

     • Krtača 20

      Nene, mi vam bomo čez okn kazal kje ste zgrešil in kje je treba popravt. Sem pozabu povedat da metle si kupte sami.

     • FUCK COMMUNISM

      Idiotu, kot si ti, se groznja unga vasga levuharskega cgana iz Prekmurja zdi sprejemljiva, kle pa cvilis in serjes o tem kaj sem jaz napisal. Dej pejt se k eni partizanki mal podojit, budala!

     • Krtača 20

      Se vid da si nepismen. Je vse razloženo, sam brat se morš naučit.

     • FUCK COMMUNISM

      Je razlozeno ja, sam ti moras skoz levuharsko meglo spregledat kaj pomen kar je ta vas cganski pizdun napisal.

     • Krtača 20

      Janša manipulira z vami kot z lulčki. A kje vidiš poleg omenjenega zapisa, datum zapisa. Star je eno leto. Z namenom je datum odrezan da se lažje manupulira z ovcami. Človek se je opravičil dvakrat. Če so ga tožili, je to njihova stvar. Torej kaj bi rad?

     • FUCK COMMUNISM

      Boli me kurac a se je opravicil ali ne!

     • Krtača 20

      To pa verjamem. Se mi je zdelo da se ti gre samo za lastno rit.

     • FUCK COMMUNISM

      A nej bi mi slo za vas levuharje?! Vi ne smete in ne boste obstajal!

     • FUCK COMMUNISM

      Dej ze zmeckej, kar mislis zmeckat!!!

    • Osti jarej

     …fak of,reva zakomuflirana,mehkocurna

  • Tomira Breluga

   FUCK JANŠIZEM!

   • FUCK COMMUNISM

    Ej, shit-for-brains, komunizem obstaja, jansizem je pa izraz, katerega ste komunajzarji iz riti potegnil! Bebec!

 • Adolf Hitler Lebt

  to se vid kako hitr te pizde kumunaiserske propadajo! isto kod prinas ko se bojijo Afd kod Židi Resnice!

 • Adolf Hitler Lebt

  Pizda komunaiserska zdaj ti pa rika dela proklet buzerantski seronjator!

  • Tomira Breluga

   Oglaša se ljubitelj poražencev in izdajalcev.
   Še zdaj nisi prebolel da so vas partizani nažgali?
   Mimogrede, Janša je bil včasih “pizda komunajzarska”, danes pa je samo še pizda ali kako?

   • FUCK COMMUNISM

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, partizani so koga nazgal?!?!?! Pizda zabita, a v dedka mraza tut se verjames!? Ne mors verjet kaj vse levuharka skoti!

   • janez cepec

    ne, komunajzar je še skoz, po srcu. za ono prvo bi se pa dal diskutirat, u glavnem pa drži

   • pupa

    Razloži ti mani, ker nisem bila nikoli bojevnik kdaj so jih partizani nažgali? V času vojne? Do 10 maja 1945? Če bi jih partizani nažgali v času vojne, jih po vojni ne bi rabili razorožene pobijati in žive zakopavati. Koliko je meni znano so jih pobili največ po vojni neoborožanih ko so jih angleži s prevaro vrnili rdečim krvolokom v roke.

    • Tomira Breluga

     Partizani so jih premagovali v času vojne-njih in njihove nacistične gospodarje.
     Ker pa so domobranci bili in so največji luzerji kar jih premore slovenski narod se Partizanom niso uprli, pač pa so skupaj s svojimi nacističnimi gospodarji pred partizani pobegnili. Ker pa so tudi Angleži, Američani in vsi ostali vedeli kdo je zločinec, kdo je izdajalec in kdo je nacistični suženj, so seveda domobrance vrnili partizanom, da so dobili kar so si zaslužili. Z izdajalci in sodelavci okupatorja se je vsepovsod po vojni zgodilo enako-v Franciji so jih tudi vse pobili, Ameri so metali bombe na Dresden in pobili desettisoče civilistov itd.,itd.
     Skratka, vi vidite samo zločine Partizanov, ki so po vojni vsekakor bili, ne vidite pa tega kaj so s “svojimi” naredili Francozi, koliko ujetnikov so umorili Američani itd.
     Ampak seveda, če bi zmagali nacisti in Hitler ter izdajalci domobranci, bi pa partizani seveda imeli demokratično sojenje, nikogar ne bi ubili, vsem bi bilo sojeno po demokratičnih načelih in s spoštovanjem človekovih pravic, ki so bila v nacističnem režimu splošno znana, a ne?
     Sprijazniti se bo pač treba, da ste bili in boste največji izdajalci v zgodovini Slovenije, izdajalci, ki ste prisegli zvestobo Hitlerju in s takimi sprave nikoli ne bo.
     Ste pač luzerji bili in boste na veke vekov.
     Amen!

     • pupa

      Da se razumeva sama nisem bila nikoli v partizanih, je pa bilo v partizanih kar nekaj mojih ožjih sorodnikov. Sem Bogu hvaležna, da niso bili med povojnimi morilci.

 • Olga

  Tudi na tem portalu je polno takih Crnkovicev! Opravičilo za takšne grožnje ni dovolj! Tu so nujni kazenski ukrepi! Poleg groženj, gre tudi za zlorabo osebnih podatkov! Torej? Nogo v rit z delovnega mesta!

 • Johan

  Kje je sedaj policija, ko se banda iz SD dela norce in grozi!

 • von Rhein

  Zaprosil sem za stališče stranke.Odgovora ni.

 • Johan

  Mitja kurbin sin

  • Osti jarej

   ..menda je njegov ata tvojo mamo pedenal

 • lokec

  Po slikah sodeč Crnkovič dobiva drobtine iz bogatinove mize ( banke).

 • tramal

  Srbini ki se userjejo v hlače ko jih dobiš pri delu

 • Osti jarej

  .desnosučni kar tekmujejo,kdo bo napisal bolj sovražni komentar

  • Vera

   Ti se pa spravi nekaj delat , če ne drugo kakšnemu kmetu pomagat drv pripravljat za zimo .

   • Osti jarej

    ..vera,zase se brigaj….kaj pa ti veš o meni….bunka

  • Olga

   Seveda, resnica je “sovražen” komentar?! Hujši kot grožnja s smrtjo?

   • Krtača 20

    Ti rabš zvedet sam eno resnico baba zmešana, da je curak ki ti ga turi ta star dolg pet centimetrov in ne dvajset kokr te skoz šajba….

    • FUCK COMMUNISM

     Tipicen levuharski primitivc!

     • rabbit

      Kot Crnković.

    • tets

     Pa ti si tako primitiven in zabit, da te se na MMC vec nocejo al kako… govno? Se vidi, da si izrodek povojnih morilcev, ki so se med vojno skrivali po grmovjih. Pac bog ti odpusti revez, z IQ 70 pac ne more clovek pricakovati presezka.

 • Krtača 20

  Torej desni priznate da ste se spet zlagal?

 • Olga

  Komunajzli so lažnivci, tatovi, kriminalci! Domovina in lasten narod jim ne pomenita nič! Tistim, ki razkrivajo njihov kriminal, grozijo! Ali so grozili tudi farmacevtki, da je obrnila plato?
  Zdravilo je javnost! Javnosti se bojijo kot hudič križa! Poglejte, kako spet norijo pod člankom!

  • Krtača 20

   Pejd to povedat Janši baba zmešana. Edin komunajzl še v politiki je on.

   • rabbit

    Mogoče res, ampak morilci, lažnivci in kradljivci pa vi levičarji .

   • Olga

    Mislite Murgleoneja? Ga je že Ljudmila obiskala…Ji bo predal komunistično tekovino…

   • macon

    A to ti je kučan povedal skozi medijske cucke? A bejž no bejž…

    Svoje čase smo imeli na forumu Financ par dokaj inteligentnih levih komentatorjev. Vsi so šli, eni so se politično celo povsem spremenili in po levih rabotah nehali zagovarjati to bando.

    Zelo si želim kakega levičarja, ki bi bil sposoben vsaj tvoriti lastne stavke, namesto da kot papagaji ponavljate prebrano. Res ni noben izziv odgovarjati forumskim levajzarskim trolom. En bolj zabit kot drugi.

    • rubec

     **************
     lahko bi celo rekel, en bolj mödörndörför kot drugi.

   • Lustrator

    Seveda. Na vseh zborovanjih simpatizerjev njegove stranke vidiš povsod same rdeče zastave, peterokrake zvezde, srpe in kladiva, che guevare in blebetanje o močni državi.

    Aja ne, nekaj si pomešal.

 • Kosobrin

  Zelo grda izjava, vsega grajanja vredna, toda, naj se takih in podobnih izjav ter žaljenj izogibajo tudi nekateri politiki na twiterju.

  • xtc

   Ja predvsem levi.

  • Krtača 20

   Predvsem zlo ažurna. Stara eno leto in kot vidiš se je človek opravičil in razložil. Članek je pa pisan kot da je od včeraj. Kdaj se bo Janša opravičil za pasulj?

 • Franjo Trojner

  Ko rdečkarjem začne kuzla v rit skakati vedno postanejo zlobni. Tudi našega Iveka iz Negove so se prvo z grožnjami lotili in ga nato za vedno pospravili. Je sploh še kaj upanja za naš SLOVENSKI ROD? Hm, zelo verjetno je naša usoda že zapečatena, mar ne? Tudi prav!

 • domovina mili dom

  Spet se je utrgal s ketne en pripadnik paravojaških sil Murglstana. Verjetno rabi kakšen odstotek iz NLB-ja. Morda hoče napredovati po rdeči hierarhiji, pa je imel za iniciacijo to nalogo, da izpolni.

 • Cveto Gerčer

  Spoštujem delo gospoda Logarja. Vidimo, da se vsi v komisiji trudijo priti resnici do dna. Več takšnih ljudi bi potrebovali v SDS in še več podpore bi bili deležni. Twit člana SD pa je vreden vse obsodbe.

  • bolimeđoko

   Boš rekel, da se mudeldorler ne trudi meglo mešat ?

   • Janez

    Ti – se tudi trudiš?
    Se zdi – meglo mešati?
    A?
    SI VSEBINSKO VEDNO BOLJ PRAZEN. ZGRABI – SVOJO MEGLO. L.R. J. KOMENDA

    • janez cepec

     Janez aus Begne, kar se pa megle tiče, si pa ti taglaun tlele, kajti namreč, ti si edn od uneh, k’ se jim vremena ne bojo zjasnila, nažalost, tko je, če si fuknen, ti ni pomoči. dohtarji niso usemogočni, pr tko fuknnmu, k’ si ti, so pa tko že zdavnej obupal

   • Osti jarej

    ..ta pa vsem poštenim poslancem dela sramoto….pripuzavec modeldolfek

 • Osti jarej

  kaj pomeni in predstavlja t. i. tajni memorandum, ki ga je slovenska vlada meseca februarja 2013 poslala arbitražnemu sodišču v haagu in na podlagi katerega je to tudi sprejelo svojo razsodbo..o katerem je včeraj govoril šiško?!?

 • Tomira Breluga

  Pa tale portal je boljši od Pavlihe in Alana Forda skupaj.
  Desni debili na kupu, za katere so leta 2017 vse krivi komunisti, ki jih že 27 let ni več, največ bivših komunistov pa je v sds.
  Saj ni čudno, da vse volitve in referendume izgubite, kdo pa še vas jemlje resno?

  • Janez

   REFERENDUM 2. TIR !
   SMO MI – CENJENI G. VILI K. IN NJEGOVA INICIATIVA – D O B I L I !
   Ne
   PO ŠTEVILU PREJETIH GLASOV, KI JIH PS JE BILO VELIKO : 161.000 !
   Pač pa ?
   PO EFEKTU: PROJEKT 2. TIR BO PRVI JAVNO RES NADZOROVAN – VLADNI PROJEKT !
   Po
   ZASLIGI VSEGA SPOŠTOVANJA UPRAVIČENEGA G. VILIJA KOVAČIČA.
   IN
   NAS 161.000 LJUDI, KI GA PODPIRAMO.
   TI?
   Le brez veze vrašanja postavljaš.
   Da bi plačano in zlobno – mešal – meglo.
   Reci dr. D. TURKU, KUČANU
   – DA NISTA KOMUNISTA. Zloben zblojenec – se zdiš. L.r. J. KOMENDA

  • soc

   Zeh. Isti bebček, trideseti nick. Polniš mi tretjino drek liste.

   • Tomira Breluga

    ?????

  • borko

   kaj delaš tukaj?bejž

   • Tomira Breluga

    Vas zafrkavam. Bejž ti.

  • rabbit

   Živijo debil.

   • Tomira Breluga

    Pozdravljen tudi ti.

    • rabbit

     Saj si se sam poimenoval. Kaj sedaj jokaš revica iz mirovnega inštitut a imate še vedno samo tri računalnike ali je država kaj novega prispevala.

  • bolimeđoko

   Lepo, da si se pridružil debilom. Vsak dan nas je več.
   A si res razočaran nad tvojimi ?

   • Tomira Breluga

    Nikomur se nisem pridružil.
    Ker sem pa bolj vesele narave se rad vsak dan dobro nasmejem.

    • Lustrator

     Upam, da imaš po stanovanju veliko ogledal.

  • Morala

   Haha, po sebi druge sodiš! Potemtakem si ti tudi debil, če bereš ta portal!

   • Lustrator

    Če bi ga bral, ne bi pisal takih neumnosti. Je zgolj še eden v vrsti nepismenih provokatorjev, ki prihajajo smetiti portal s komentarji, ki nimajo prav nikakršne zveze ne z vsebino člankov, ne z realnostjo samo.

  • Lustrator

   Če je zate komunist le tisti, ki se po ulicah sprehaja s titovko medtem ko mu kri nedolžnih polzi iz rok, iz žepov pa šelesti denar davkoplačevalcev, kmetov in industrijalcev, potem me nič ne čudi, da imate na drugi strani prav vse demokrate domoljube za neonacije, NLB, NKBM, Abanko, Mercator, Teš6 in drugi tir pa za “nacionalni interes”.

   Spranost do podplatov.

 • Janez

  JA?
  “VERNIKOM” V “MARŠALA TITA” V KOMUNIZEM, V ZLAGANI SOCIALIZEM !
  SE
  OČITNO HVALABOGU – KONČNO – RUŠI ? NJIHOV KP, ZK, …ZL – SVET.
  PA?
  OBČASNO ?
  Se zdi?
  KDO OD NJIH PADE V TAK – “AFEKT”
  KO
  BI
  NAJRAJE TISTEGA, KI MU POVE : ” NEPRIJETNO RESNICO” – KAR “FENTAL” Se zdi.
  A?
  V DOKAZANIH RESNICAH – NI PROBLEMA !
  Vsi
  VIDIMO, DA JE POBLEM V GLAVAH
  EX KP, ZK, SD,
  LDS, PS, SMC DESUS, ZL, “EX KP, ZK PENZION GNEZDAŠI” VERNIKOV. L.R. Janez KOMENDA

  • janez cepec

   u kašn afekt si ti padu, ne vemo, vidmo pa, de te tole jebe zlo EFEKTIVNO

   • Janez

    Ti?
    TI – NE VEŠ – NIČ.
    Saj si vendar ” CEPEC – J. CEPEC. CEPCI NE VEDO NIČESAR. A NE ? L.r. J. KOMENDA

    • janez cepec

     tabletke, Đoni, tabletke, al pa s kolom po glau, at takoj

     • Osti jarej

      …njemu ni pomoči…..v takih primerih bi evtanazija morala biti dovoljena…hehhhhe

 • Osti jarej

  Veleizdajo s katero smo danes po vseh teh letih soočeni pa dejansko predstavlja t. i. tajni Memorandum, ki ga je slovenska vlada meseca svečana/februarja 2013 poslala arbitražnemu sodišču v Haagu in na podlagi katerega je to tudi sprejelo svojo razsodbo. Takrat je bil predsednik Vlade Republike Slovenije Ivan Janez Janša in njegova vlada je tista, ki je odgovorna za delitev zgodovinske občine Piran in slovenskega morja, saj v memorandumu poslanem sodišču v Haagu sploh ni zahtevala celovite občine Piran! V tem memorandumu je Republika Slovenija vnaprej pristala na delitev zgodovinske občine Piran, na delitev Piranskega zaliva in na delitev katastrske občine Morje (katastrska občina 2716 Morje), ki je predstavlja neposreden dostop Republike Slovenije do odprtega morja. Zanimivo je kako samooklicani največji »slovenski protikomunist« Janša, ni nasprotoval hrvaškemu nacionaliziranju nesporne lastnine občine Piran v Savudriji, ki jo je le-tej v trajno last podaril Anton Kača. V memorandumu, ki ga je Janševa vlada leta 2013 poslala arbitražnemu sodišču v Haagu, namreč ni bilo zahteve niti za denacionalizacijo zgodovinske lastnine občine Piran, niti za celovitost zgodovinske občine Piran!

  Z očitno veleizdajo dandanes nadaljuje tokratni predsednik Vlade RS Miro Cerar mlajši, ki mu je bolj mar za muslimanske ekonomske migrante, kakor za lastne ljudi, ozemlje in morje, saj je izjavil, da bo sodbo arbitražnega sodišča v Haagu njegova vlada spoštovala in implementirala v slovensko zakonodajo!

  Dovolj nam je načrtnega zavajanja, prodaje naših ljudi in ozemlja ter izdajalskih politikantov! Krivci za to bodo osebno odgovarjali, in prav vseeno nam je ali se sami uvrščajo med ta leve, ali med ta desne! Izdajalec je izdajalec!

  http://www.hervardi.com/novice.php

  • bolimeđoko

   A misliš, da boš zaradi tega zmišljenga komentarja postal predsednik ?

   • Osti jarej

    …izmišljeni?….pa glih ne verjamem,da šiško laže…..mimogrede;sem ženska in me mafijastanska politika briga toliko,kot tabeli leta 45

    • bolimeđoko

     Boš pokazal, če si ženska, al si Šiška ?

     • Osti jarej

      …tvoja je menda taka,da se mora vsakič sleči,da verjamejo,da je ženska

     • bolimeđoko

      Jej, jej, kakšna desnica si ti……….

   • Osti jarej

    …precednik preceja…..pri vas je to janša….preceja sebi lojalne od onih,ki to niso…in pol morajo gret

 • radames

  Torej gospe in gospodje, prišel je čas, da si MORAMO prizadevati, da dr. Anže Logar postane predsednik neke prihodnje slovenske vlade.Na držasvnozborskih volitvah v čim večjem številu volimo SDS.
  Dr.Anže Logar imam vse lastnosti za predsednika vlade! Mitja Crnković pa zbira lastnosti, ki ga bodo pripeljale pred sodišče.
  Revolucija še živi. Še vedno se kažejo tendence revolucionarjev: tiste, ki niso za njih je treba “pospraviti”.

  • janez cepec

   fajn bi blo, ja. a pa si se kej uprašu, če bo pastir dopustu, de bi se mu ena uvca uprla, čeprou je bel brihtna, bel prlublena in sprejemljiva tud za drugo ovčad na pašniku? zna bit, de se mu zgodi kešna pizdarija, pa ne iz strani kešnga kretenskiga rdečkarja, ampak kr iz lastne črede.

   • Osti jarej

    ..saj se mu lahko zoperstavi….ampak pol bo primoran iskati drugo politično stranko….sej je tudi vera šla…

    • janez cepec

     če se mu bo po robu postavu, ga bo pastir zjebu u nulo. sej je Pučnika tud

 • soc

  Ata Leopold Crnkovič, rdeča glista, je bil pravočasno podtaknjen v Pomurske Lekarne, kjer je še v Štihčevih časih naredil prav vse, da bi odstranil apolitičnega direktorja Zajca. Odkar pa so rdeči končno na oblasti preko svojega udbaškega župana Jevška, so nalogo rušenja Zajca prevezeli pomembnejši. Šefi namesto valpta. Na ljubljanskem in mariborskem primeru pač vedo, kako se da iz lekarn potegniti denar za svoje osebne posle in za interese rdečih strank, namesto da bi se v javni zdravstveni ustanovi porabljal za to, za kar je bil namenjen.

  Kakršen foter, takšen sin. Rdeča driska.

  • Osti jarej

   ..jah no….pol bi se mu tudi opravičit ne bilo treba,pa bi se mu nič ne zgodilo

 • Coeus

  Kot kaze se ena slaba SDS zlepljenka, ki se prodaja v rezimski maniri. Ce je zapis Crnkovica res star leto, kot le ta ta pise v opravicilu, je ta celi clanek zopet fake news, kot vecina tukaj gori.

  Ne zagovarjam Crnkovica… nihce taksnih zapisov ne bi smel nekaznovano objavljat in ce bo potrebno naj nosi posledice svojega pisanja.

  Cakam pa, kdaj bo avtor postregel z datumom zapisa tvita groznje starsem Logarja… Anzetu Logarju ni grozil, kot pise v naslovu… predvsem pa cakam tudi na opravicilo tega medija zaradi laganja in potvarjanja dejstev, laznih obtozb, manipuliranja,… ce je originalni zapis res od lani?

  • bolimeđoko

   Spet imaš probleme ? A nis vidu, da se je šele čez eno leto opravičil ?
   Takrat Nove24TV še ni bilo.
   Če te vse tako zlo moti in nič ne verjameš, ker si neveren tomaš, zakaj prihajaš sem gor
   pol pa cmeraš, ko jih dobiš po njuški.

   • Janez

    Ti?
    ” BOLIMEDOKO” ?
    A JE KAJ RES ?
    NAMIGOVANJE V “ŠKANDALU”,
    DA SE GREŠ NA VLLADDNNEM “FALCONU” VIP – SEX. Povej po resnici. L.r. J. KOMENDA

    • bolimeđoko

     Ne berem Škandala.

   • Coeus

    Preberi si se 1x clanek, potem mkoj komentar in prosi nekoga, da ti razlozi zakaj je to slaba zlepljenka… pac cisto v predvolilnem stilu manipuliranja laganja in zavajanja taksnih naivnih ovc, kot si tudi ti ;)

    • bolimeđoko

     Slabo lažeš.

     • Coeus

      No argumentiraj malo to tvoje nakladanje, ce si sposoben seveda?

 • samsara

  Je toti primitivec udbokomunistična predhodnica že znanega ‘pijanega lovca’, ki mrtvo pijan zadene naravnost v srce?
  Je toti küćan sprožo postopek diskreditacije neprijateljef in v nadaljevanju likvidacije, po potrebi tudi fizične, kot je nekoč že sam pojasnil (dokumentirano!) kako se tem stvarem streže.

 • Janez

  JUTRI GREMO MI,
  NAŠA SKUPINA SLOVENSKIH DOMOLJUBOV
  V
  KOČEVSKI ROG !
  Pogledati – “prepovedano področje” oz. ” KRALJESTVO KPS ZLOČINCA I. MAČKA” !
  Dobro se spomnim,
  KAKO JE V 1960. LETIH POSTARANI KOMUNIST – SERGEJ KRAIGHER – JAVNO NA TV !

  Naveličan
  KP POLITIKE REKEL : ” AH, SAJ LJUDJE SO NAS – KOMUNISTOV ŽE SITI, NAVELIČANI ”

  V SMILU – BREZ SMISLA JE IMETI VEDNO NOVE RESOLUCIJE, KONGRESE ITD.
  Res je tako rekel.
  Verjetno sta mu bila njegova ZADRTO KOMUNISTIČNA ŽENA L. ŠENTJURC IN KARDELJ ?!
  Pravzaprav – zoprna !
  In
  SI JE ŽELEL MIRNEGA, PRIJAZNEGA PENZIONISTINEGA ŽIVLENJA. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  MOJ STRIC,
  KI JE OT SUPER MEHANIK POPRAVLJAL t,i, “DRŽAVNE AVTE”
  AVTE RANKOVIĆU, KRAIGHERJU, KARDELJU ITD.
  JE TAKRAT REKEL, DA TA
  – Sergej KRAIGHER ŽIVI, JE PRISILJEN ŽIVETI V ZASTRAŽENI VILI.
  In da mu gre to na živce.
  SE
  KDO SPOMNI?
  Kakšno je bilo ime za KPS STALINISTKO – LIDIJO ŠENTJURC ?

  • janez cepec

   Janez aus Begne, če dol ostaneš, ne bo nubene škode, pa še dohtaji u Begnah bojo mau oddahnil. srečno hodi, pravi Cesar, minister Gregor pa nč

   • Janez

    Kakšno je bilo sovensko ljudsko ime
    za
    KPS STALINSKO TOVARIŠICO LIDIJO ŠENTJURC ?

    Povej no ? L.r. J. KOMENDA

  • radames

   “Prepovedano območje” oziroma Kraljestvo Mačka NI v Kočevskem Rogu, marveč je na “nasprotni strani” glavne ceste Ribnica-Kočevje. V to območje spadajo Grčarice, Gotenica, Kočevska Reka, Štalcerji. V tej smeri je bila zadnja (neprepustna) kontrola pred Gotenico, kjer je bila milica in kjer je slavno Mačkovo podzemlje. Naslednja kontrola je bila po izhodu iz Kočevske Reke. Kontrolne lesene utice še stojijo. V spomin.

 • janez cepec

  veza za kredit: uhka se pa oglasite u NLB, če se prou pišete, pa imate lepe plave gledike, dobite kredita še pa još, pod parolo: sve će to raja pozlatiti, kasnije!

 • Janez

  Cenjeni bralci !
  NA TEM OK DOMOLJUBNEM PORTALU NOVE24TV !
  Zapisov
  spodnjega ” J. Cepca” – VAM NI TREBA BRATI. LAHKO JIH KAR PRESKOČITE.
  PROVOKATOR
  “J.CEPEC” NAMREČ POVSEM PO PRAVICI IMA VZDEVEK – “J. CEPEC”
  “J. CEPEC”
  JE NAMREČ RES TOTALEN NEVEDNEŽ ! Se zdi.
  Niti tega ne ve
  – KAKŠNO JE BILO LJUDSKO IME KPS STALIN TOVARIŠICE – Lidije ŠENTJURC !? L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   a misleš, de tvoje klobasarije kdo bere? še sm ne veš kva si ukup sklamfu, Bunksl

   • Janez

    KAJ SE IZMIKAŠ ?
    Jaz
    TE SPRAŠUJEM, KAKŠNO JE BILO ?

    “DOMAČE-LJUDSKO” IME
    ZA
    KPS TOV. STALINSKO TOVARIŠICO Lidijo ŠENTJURC – v času, ko je živela? L.r. J. KOMENDA

   • Osti jarej

    …točno ve,da jih ne…zato se dere kt jesihar….nobene kulture občevanja nima

    • bolimeđoko

     Sej je tud ti nimaš pa bi bil rad predsednik.

   • Soave

    Slabo bereš ??

 • Morala

  Groza in žalost kaj si nekateri dovolijo! Sram ga je lahko, fuj! Opravičila niso dovolj in prosracenje naj se gonja proti njemu neha je smešno! Upam, da policija in tožilstvo ukrepata!

 • djuro sumar

  Mitja Crnkovič je verjetno dobil navdih za svoj sovražni komentar na portalu NOVA24TV, kjer mrgoli takšnih sovražnih desničarskih komentarjev. Meni skoraj vsak teden kakšen ultra desničar grozi s smrtjo. Da ne bo pomote, ne odobravam takšnih in podobnih komentarjev, kot ga je zapisal Crnkovič.

  • bednick

   Kopiraj nekaj primerov, da vidimo. nekaj primerov

   • Osti jarej

    1.cosmosjasnovidec Osti jarej • 2 dni nazaj
    Kot vidim še tebe ni pobralo čobanski porivalec ovc in koz.
    Bosanđerosi ste zadnje čase precej glasni.
    Mislim,da ste zaradi prepiha v vaših praznih beticah zagledali vašega muslimanskega svinjaka alaha kozoporivalca.Hehehehe

    • Osti jarej

     2.cosmosjasnovidec primsek • 3 dni nazaj
     Tale te ne more spominjati na Marjanco,ker Marjanca ne bi padla tako nizko,da bi vzela nekega ćefutarskega govnarja kot ga je tale nič vredna cipa katera ne dobi pravega Slovenskega moškega in mora vzeti tako ćefutarsko drhal kot si ti kozojebec in pedofilski iztirjenec.

     • bednick

      Kje je grožnja?

     • rabbit

      Ona sama sebe dobro okarakterizira saj veš ko ni argumentov se začne pljuvanje.

     • djuro sumar

      Poišči kaj pisari BakdEagle.

     • djuro sumar

      Bald Eagle.

    • bednick

     A ti ločiš GROŽNJO od žaljenja?
     Žalitve zame niso problem, problem so GROŽNJE.

     • djuro sumar

      In zakaj bi ti odgovoril? Malo pobrskaj, pa boš takoj našel žaljenje in grožnje, predvsem pa ste klerikalci nekulturni do skrajnosti.

     • stajerc5

      Pa dobro, a ti mislis, da ti kot muslic ne spadas pod klerikalce?

     • djuro sumar

      Vsi verniki ste klerikalci.

     • stajerc5

      Eee, brale, nisi zapamtio sta ti je otac rekao: Sine, ima Boga za svakog!

     • djuro sumar

      Bedak, moj oče ni bil veren.

     • stajerc5

      Bil, bil, v enonogega sloserja!
      Saj nisi sam kriv, si pac v taksnem okolju gor zrastel. Saj bo bolje, samo recepture ne poznam, da bi ti lahko pomagal. Vidis, frendic, tako imamo…

   • Osti jarej

    ….našlo bi se jih še in še….primera sta dokaz mentalnega dometa povprečnega komentatorja na tem portalu…na drugih je enako

  • stajerc5

   Ehhh, Djuro moj, vsak teden? Pa kako te ne najdejo…

   • djuro sumar

    Ker so totalka nesposobni in neumni. Jih je samo gobec in sapa.

    • stajerc5

     Kako ste korajzni smo videli 91-tega leta, ko ste skakali na ladje…

     • djuro sumar

      Ti si pa še prfuknjen poleg vsega kar krasi klerikalce. Jaz sem zaprisežen ateist in čistokrvni Slovenec, pa lahko ti pisariš karkoli želiš.

     • samotoje

      Moral bi biti djuro somar. Somar ima v enem od evropskih jezikov prav simpatičen pomen. In kompatibilen s tvojim pisanjem.

     • stajerc5

      Ne moze bukva da te razume, pozabi, hehehe….

     • samotoje

      Ja, saj.

     • DJURO SUMAR

      Tudi SUMAR ima svoj skriti pomen.

     • pupa

      Tudi ateisti so verniki, ker VERAMEJO, da so ateisti.

  • pupa

   V sanjah, si pozabil napisat. Verjamem pa, da te tlači mora.

 • Osti jarej

  FOTO in VIDEO: Pomgrad: »Delati tak koncert, kot je Magna, pomeni pomemben korak za naprej«

  polpismeni?

 • Caetano

  Pri nas tudi spet objavljajo zbrana dela boljševika Lenina, tudi taktičnega zaveznika in plačanca nemškega generalštaba aus 2. Reich. Memento 600 grobišč, Goli otok in jugostalinizem!

  http://www.rtvslo.si/moja-generacija/svez-prevod-leninovega-dela-drzava-in-revolucija-in-drugi-spisi-iz-leta-1917/434427

  • ljubinica

   Sem sla pogledat.
   Izdaja Studia humanitatis. Uvodno studijo spisal Vogrinc ….
   Financirajo seveda davkoplacevalci …..

 • Rožle

  Mal bi mu treba uhle navit …

 • if

  Ko zmanjka argumentov, sledijo grožnje.
  V družbi z vgrajenim komunističnim know-hovom argumentov ni, ker so sesuti ali se sesuvajo vsi atributi preteklih in sodobnih komunizmov ter neokomunizmov. Slednji se krepi v RS.

  Zakaj torej oživljajo oziroma živijo komunstične blodnje?

  Ker se napajajo iz frustracij dejanske nesposobnosti posamznika tropno združenega v družbo razvojne brezidejnosti pokorjene kvaziplanski ozki eliti frustrirani s samooklicano fantomske večvrednostjo, ki svoje frustracije izraža z nasilnimi oblikami uzurpacije oblasti za trajno zadovoljevanje najpodlejših temin človeške duše

  Vsem komunizmom in različicam so skupne revščina, zaostajanje, grobo množično kršenjo človekovih pravic, kri in propad.

  To dokazujeta zgodovina in, žal, tudi sedanjsot v RS!

  • macon

   Leva banda redno grozi s ponovnim filanjem jam, tega sem na vseh forumih prebral še pa še. Namesto, da bi se banda skrila v mišjo luknjo, je ponosna nad klanjem zvezanih civilistov in ujetnikov, ker so res zabiti in pokvarjeni levuharski izmečki.

   • sodnikisozločinci

    To je zato, ker imajo podporo plačanih morilcev genocidnega režima, sodnikov in tožilcev, največjih izmečkov človeške družbe. Pravosodni drek jih ščiti, tako kot je zaščitil partizanske klavce stotisočev ljudi, med katerimi so bili celo dojenčki. Ustavno sodišče je zaradi svojega molka ob nepregonu partizanskih klavcev (glumljenju glive) in udeležbe na proslavi njihovih ideoloških naslednikov dokazalo, da je zločinska združba, etično in moralno nižje od neonacistične tolpe. Klemen Jaklič je s svojim vstopom v to zločinsko združbo pokazal, da je navadna pravosodna baraba.

    • macon

     Naivna je misel, da lahko sistem spremeniš le od znotraj, ker barabe zahtevajo, da tudi sam postaneš baraba, drugače te hitro izločijo. V umazanem sistemu so nujno vsi umazani.

     • djuro sumar

      To se najbolj izraža med muslimani in katoliki.

     • macon

      Djuro, kako si naredil, da se ne da klikniti na tvoje ime?

     • stajerc5

      To je dovoljeno samo dvospolnikim!

     • DJURO SUMAR

      Kolk si ti brihten, da si tole pogruntal.

     • stajerc5

      Poznam vratarja od Kluba….

     • DJURO SUMAR

      Mene ščiti NOVA24TV.

  • Janez

   ++++++ SE STRINJAM. Lr. J. KOMENDA

  • samotoje

   Skratka, nižje razviti organizmi so si zamislili, da se lahko delajo, da so silno pametni. Neizogibna katastrofa.

 • Bald Eagle

  Tale levičarska gnida, ki grozi enemu najbolj sposobnih politiku v Sloveniji dr. Anžetu Logarju, si pa zasluži nekaj krepkih okoli njegove rdeče levuharske kepe. Predvidevam, da je potomec gošarskih nepismenih staršev, ki so med in po končani WW2 veselo pobijali drugače misleče ljudi. Seveda tiste, ki so bili zvezani z žico in pa nemočne starce, ženske in otroke. Zaradi pobojev in emigracije slovenske modre krvi, se je v Sloveniji v povojnem obdobju nakotilo toliko zalege, ki je podedovala od svojih zabitih, nepismenih in zverinskih gošarskih prednikov izjemno slabo gensko strukturo. Posledice pa so jasno vidne tudi v sedanjem času.

 • Janko Gedlička

  Žal vam pa tole ne bo všeč. Pregon zaradi kaznivega dejanja grožnje po se res začne na predlog oškodovanca. Podati mora kazensko ovadbo policiji ali državnemu tožilstvu in obenem predlagati, da zoper storilca za čne kazenski pregon. Poglejte si 135 člen kazenskega zakonika

  • stajerc5

   Meni je vsec, ne vem kaj mislis!?
   Se vec taksnih rdecih idiotov! Volitve prihajajo in fiktivne-imaginarne tozbe proti SDS-u bodo spet padale kot rakete za Novo leto. Odvetnike je potrebno placati in to bo za zacetek kar dobro!

   • Janko Gedlička

    Kaj mislim?

    • stajerc5

     “Žal vam pa tole ne bo všeč.”
     Mislis, da ne bo prislo do procesa?

   • Janko Gedlička

    Želel sem ti še več odgovoriti, vendar ne pridem več na twiter. Že dolgo nisem bil gor, sedaj pa bi moral prositi kakšnega mladega spletnega „žonglerja“, da bi mespet spravil gor. Želel sem namreč pregledati vsebino predhodnih tvitov, na katere se je Crnkovič navezal – iz katerih je izhajal.Tako bi lahko videl, katere pravne znake kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti po 1. odst. 297. čl.KZ je zazreti v konkretnem besedilu njegovega tvita. Tako pa le s precejšnjo verjetnostjo domnevam, da v njegovem zapisu v povezavi s predhodnimi tviti, ki jim je sledil, najverjetneje vsebinsko izhaja zadostna konkretna izpolnjenost – dejanski znaki kaznivega dejanja – ki ustrezajo zadostnim pravnim znakom omenjenega kaznivega dejanja. Vsekakor pa že neposredno iz Crnkovičevega tvita izhaja grožnja in žalitev. Spodaj citiram zakonsko besedilo, v katerem z VELIKIM ČRKAMI poudarjam tiste pravne znake, za katere domnevam, da so poleg grožnje in žalitve izpolnjeni v Crnkovičevem ravnanju.

    1.odst. 297 čl. KZ se glasi:

    „Kdor JAVNO SPODBUJA ali RAZPIHUJE SOVRAŠTVO, NASILJE ali
    NESTRPNOST, KI TEMELJI na narodnostni, rasni, verski ali etnični
    pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju,
    izobrazbi, družbenem položaju, POLITIČNEM, ALI DRUGEM PREPRIČANJU, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko OGROZI, ALI
    MOTI JAVNI RED IN MIR, ali z uporabo GROŽNJE, zmerjanja ali ŽALITEV, se kaznuje z zaporom do dveh let.“

    Za to kaznivo dejanje je policija dolžna delovati po uradni dolžnosti brez predloga oškodovancev, za samo kaznivo dejanje grožnje, če bi ne bi bilo obseženo znotraj drugih znakov težjega kaznivega dejanja po 297. čl. KZ pa ne. Sicer se tudi žalitev, če ni že obsežena v kaznivem dejanju po 297. čl. KZ , preganja z zasebno tožbo. Glede kaznivega dejanja grožnje je policija g. Logarju odgovorila korektno. Molčala pa je o hujšem kaznivem dejanju javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Očitno se tu izmika dolžnemu delovanju, ker bi morala sicer delovati zoper svoje gospodarje.
    Ko pišeš, da je odvetnike potrebno plačati in to bo za začetek kar dobro, ti povem, da sem že sedem let upokojen. O tem sem se razpisal le iz razloga, ker me kot državljana problematika krepko prizadeva v smislu odličnega komentarja XTC – ja. Ta je o družbeni problematiki takšnega ravnanja pisal zelo poglobljeno in s precej črnogledo napovedjo.

    • stajerc5

     Hvala za obrazlozitev, super! Sam sem misljenja, da se da z dosti financ za odlicnega odvetnika veliko doseci. Vecina si pa sploh ne upa zaceti, ker jim izkusnje govorijo, da poizkusijo vsakega z cakanjem in desetinami pritozb financno in psihicno uniciti. Ce nisi “nas”, si ze v 95-tih procentih na samem zacetku izgubil.
     O aktivnosti policije pa sploh nocem zaceti, ker nima smisla. Ena sama beseda je zadosti: Sramota!

 • Silka

  Politični opciji, ki je domnevno nazadnje uspelo ubiti Krambergerja in se nobenemu ni nič zgodilo in tudi preiskava je bila ?, misli da bodo še kar naprej sejali grožnje in celo smrt.

 • Janez

  ŠALA !
  Ali?
  Kdo ve ?
  KAKO SMO “LJUBKOVALNO” PO DOMAČE” OZ. PO LJUDSKO – POIMENOVALI
  EX
  KPS STALIN KOMUNISTKO – TOVARIŠICO – Lidijo ŠENJURC !
  Ko je bila živa. ZA NJENEGA ŽIVLJENJA.
  L.r. J. KOMENDA

 • PLavi-mil

  Mitja zakaj le, a zato, ker imaš jezik hitrejši od možganov?

  • stajerc5

   Mozganov? Saj se hecas, a ne!?

  • Aresnica

   Ta jezik je dobro plačan.
   _________________
   Lep pozdrav

   • stajerc5

    To sem tudi od lekarnark slisal…

 • sodnikisozločinci

  Če kdo sreča tega prasca Mitjo, naj ga pošlje h Kodili.

 • Sredina

  Dejte vi rajš vašga Mahniča v roke vzet…za začetek mu vzemte telefon in ostalo od koder lahko dostopa do twitterja, ker mu grejo res same bedarije po glavi, in s tem samo kaže, da ni dorasel funkciji poslanca…

  • sprehajalec

   Na sprejemu pri slovenskem predsedniku je v principu lahko vsak, ki je malo tišast, pa ki koga tam zraven pozna.

   Na sprejemu pri ameriškem predsedniku temu ni tako. Mahnič pa je bil tam. To dokazuje njegovo vrednost.

   • Sredina

    Res pri Trumpu je bil? Kdaj že? haha

    Bil je na nekem sprejemu v čast Melaniji, kjer slednje sploh ni bilo…in še oblečt se ni znal takrat

    Ko po pa prišel tako daleč, da bo Trumpu vsaj roko dal, pa ne samo on, tudi Janša npr., ali pa do bo govoril z njima po telefonu, potem se pa oglašajte…

    • sprehajalec

     Vsi pomembni svetovni državniki, so prišli pozdravit Ivana janeza. ne vem kaj bluziš tja v tri pirovske? Mahnič je bil pa vabljen k Melaniji. Levičar ni bil povabljen nihče.

     • Sredina

      Cerar je bil npr. vabljen na sprejem k Trumpu v New Yorku, z vsemi drugimi državniki v New Yorku, Janše tam ni bilo…

      In kateri so ti državniki ki so prišli pozdravit Janšo (Orban?!) in kam so ga prišli pozdravit?

      In prilepi en vir ki pravi da je bil Mahnič vabljen k Melaniji (ne vem kam – v Belo hišo?!)…ker tko evidentno lažeš da je to smešno haha

      Ne vem pa v katerem vzporednem vesolju ti živiš, da si bil priča vsem tem srečanjem in obiskom o katerih govoriš…

     • sprehajalec

      Najprej je priletel v Slovenijo pozdravit Ivana janeza 2 najmogočnejši na svetu;

      http://images.24ur.com/media/images/original/May2006/16115263.jpg?d41d

      Iskra je takoj preskočila. Za kaj takšnega, moraš biti persona.

      http://www.nekdanji-pv.gov.si/2004-2008/fileadmin/kpv.gov.si/pageuploads/datoteke_dinamika/2008-06/slike/10jun08_pv_bush_rokovanje.jpg

     • Sredina

      ja sploh da si kolega z ameriškim predsednikom, iz katerega se američani delajo skor tako norca kot iz trumpa in ki je začel vojno v iraku…pohvalno in nekaj za hvalit se LOL

      Očitno od leta 2008 in pred 2004 slovenske državne politike nisi spremljal…npr. leta 2000 je že bil sprejem za Busha in Putina na Brdu, ki sta gostila Kučan in Drnovšek

     • sprehajalec

      Zanimivo razmišljanje, če nisi predsednik tipa Obama ali pa potencial tipa Hilary, se vsi levičarji tega sveta delajo norca iz tebe. Levičar pač ceni persono. Hkrati pa izbira oziroma se mu nastavijo tipi ala Pol Pot, pa Striček Ho, pa dinastija Kimov, pa Chausescu, Jaruzelski, Maršal, Adolf, Benito, Mao. To je pa vse v redu ali kaj?

      Oziroma vprašanje zate, s katerim levičarskim predsednikom si pa ti zadovoljen, oziroma tvoj krog? Pa ne mi takoj z Zokijem.

     • Sredina

      No, desjtvo je da je bil Bush eden najbolj neumnih in neukih ameriških predsednikov (pa to ne govorim ker ga ne maram, ampak je to dejstvo)…kot politik mi ni bil nikoli všeč, je pa res dober človek, samo ko se ne ukvarja s politko in trosi neumnosti, kar se je zares pokazalo šele po koncu njegovega predsedovanja

      Obama za razliko od njega je imel dosti višji IQ in je bilo temu primerno tudi njegovo nastopanje in obnašanje

      Sicer pa Mussolini in Hitler ki ju naštevaš sta bila desničarja, ne vem od kdaj je skrajni nacionalizem in fašizem leva politična opcija. Ampak to si vi tako ali tako ne daste dopovedati..Hitler levičar, njegove prve politične žrtve pa komunisti in fašisti, ki jih je obtožil požiga Reichstaga in jih kot prve zaprl v Dachau…res bistro ja haha

     • sprehajalec

      Praviš socialisti so desničarji ali kaj?

      Tudi žrtve komunistov so bili poleg drugih komunistov, socialdemokrati, krščanski socialisti. Ne vem, kaj je to kaj čudnega? Gre za stalno prakso levičarjev. Samo Zvezo antifašističnih žena, so pustili delovati, da so dokazovali svojo pluralnost. Benito in Adolf sta čista levičarja. Socialista.

      Levičar očitno ceni za svoj ideal predsednika visok IQ, vendar nesposobnega. Taškšnega, ki v smislu Leninove teze o svetovni revoluciji uničuje svojo lastno Ameriko. Prefrigana strategija levičarjev. na srečo jo je Trump spregledal.

     • Sredina

      Levičarja sta za tiste, ki bi radi spreminjali zgodovino in jo obračali sebi v prid, vzporedno pa še opravičevali kolaboracijo z okupatorjem, z nacisti in fašisti

      “We are free to believe that this is the century of authority, a century tending to the ‘right,’ a fascist century”
      – iz doktrine fašizma

     • sprehajalec

      Govor Josepha Goebbelsa 1928: Warum sind wir Sozialisten?

      Ne šopaj sedaj, da pa sicer so res rekli ampak v resnici pa niso bili. potem tudi samoupravni socialisti niso bili levičarji ali kaj? Pa komunisti? kdo je ta avtoriteta, da bo določal, kdo je levičar in kdo desničar? levičarji sami? Nimajo pravice. ker slišim, da še Cerarja razvrščajo v desnico. Slovenija ima zaradi zgodovinskih okolišči povsem deformiran pogled, na te stvari, kot praviš, resnico. čigavo, tvojo?

      Zapomni si, slovenska levica = Europska ultralevica. kot takšna je deloma po zaporih, deloma pa je marginalna tam. Ko boš to spoznal, ne boš naenkrat videl nobene razlike več med komunisti in pa delavskimi socialisti. Zakaj pa naj bi bila? Ker si ti tako rekel? Oziroma, ker je takšna resnica? lari fari.

     • Sredina

      No tudi SDS je bila včasih socialdemokratska stranka, tako da tvoje trditve padejo v vodo že ob tem…

      Torej če lahko samo vi odločate o tem kdo je desničar in kdo levičar?

      Sam zase vem kako stvari stojijo in me nek primitivni desničar ne bo učil…pa LP

     • sprehajalec

      SDS je nastala v času enostrankarstva, ko drugega ni bilo kot levo. zaradi nepojmljive indoktrinacije v šolstvu, je bilo samo levo dobro, desno pa za pobiti, kot tudi iz tvojega prispevka sledi. ko se je politično življenje začelo oblikovati, je postalo jasno, da kmečkega in vernega življa ne zastopa nihče, prav tako ne zastopa nihče pregnancev ter kosti pobitih, ki so štrlele iz vsakega grmovja. To politično tržno nišo je pokril Ivan janez in si s tem zagarantiral 20-30% glasov avtomatsko na vsakih volitvah.

      Delavski socialisti so se imeli za edine zatopnike delavcev, tako kot so se imeli tudi komunisti. Vaš ogaben spin, ki sestoji iz – delavec socialist = desničar in delavec samoupšravljalec = levičar, ne pije vode. sami sebe so imenovali delavski socialisti.

      Samo komunisti in njihova deca imate navado sosedovo raco, ki gaga, proglasiti za kokoš, češ to pa že ne more biti raca. Če kdo čez leta reče, češ, to je bila pa raca, saj je gagala, togotno planete, ne kokoš je bila. ker samo komunist se je pripravljen kregati z zdravo pametjo.

      primitivec si ti, beda vseh bed si, imaš se za sredinca, vendar ti je desno primitivno in grozeče. hebeš takšno Sredino, ti si slovenska sredina, ki je čisto levičarska. Po starem principu, naučenem v šolah z indoktrinacijo, levo je dobro. Slovensko levo, je pa europsko Ultralevo. In ZKS se je transformirala v Ultralevičarje s pomočjo ZSMS, SZDL in dr. Beblerja.

  • Janez

   POSTAJAŠ
   PODOBEN EX ” ŽAL” PREDS. SEDANJEMU PENZIONISTU , 77 letnemu M.K.
   SAMO BREMZAŠ. TI ODIDI IZ JAVNOSTI. POSSLANEC Ž Mahnič – je ok . L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   TI?
   SI PA ZOPRN TEČNEŽ IN SEJALEC MEGLE.

  • stajerc5

   Sele zacel je, pa se ga bojite, ko mali politi cucki!

   • Jovo Jamnica

    Keri se te lahko Mahniča boji???? Kaj si ga vido, kak vun zglea???

    • stajerc5

     Olala, pa ne da ga poznas tudi iznotri…?

     • Jovo Jamnica

      Koga??? Ovega zizota??? Ko sn čito, kak so se Kroboti ž njega butla delali… pje… jas bi se na njegovem mesti v zemlo vgrezno.

     • stajerc5

      Kak se lahk ti u zemlo ugreznes, ce se iz zemljanke javljas?

     • Jovo Jamnica

      Če si v zemlanki, še nea pomeni, da si v zemlo pogrezjen. Te, če gren v mojo klet, kera je pot zemlo, sn v zemli pogrezjen???

     • stajerc5

      Ta z kletjo ni slaba, ni dauc do postle. Pogrezjen el nasekan el urezan je pa tak vsejen, nje?

     • Jovo Jamnica

      Ja, možno. Sam zaj nisn f kleti, anpak v dnevni sobi za kompom…

     • stajerc5

      Jes mam enga vraga, ko ga v stromlajtngo stekas, pa mi vlece vsepovsod. Cuj, mislim na Wlan, jel, ti pacek ti!

     • Jovo Jamnica

      Kaj??? Nea vem, kaj mi češ poveat. Moj IP je:

      2001:920:18c0:705:1245:d30b:1502:c701

      COLT Technology Services Group Limited

     • stajerc5

      Zdej pa jes ne vem ka si mislu. Jes sem mislu na WLan versterker za v tvojo klet, da bi lahk klempo zravn sodeka, to je vse.

     • Jovo Jamnica

      Aja. Moja klet je derekt pot dnevno sobo. Nea rabim feršterkera, ker vleče…

     • stajerc5

      Ja, klinc, sm mislu, da mas “A”bunker po svicarski normi.

     • Jovo Jamnica

      Moja klet je stara 300 let. Če so meli Švicari kaj polek, se mi nea sajna…

     • stajerc5

      Klet brez plesni in dec brez dnarja niso nc vredni!

     • Jovo Jamnica

      No, te sn jas v poprečju. Plesniva klet, jas pa bres dnara…

     • stajerc5

      Ne mi tak pridit, stara finta…OK, januarja se lahk vidma u Dubaju, pa ne naprej povedat, pssst…, sej ves- udba svugda!

     • Jovo Jamnica

      V Dubaji pa mene neboš vido. Tam nisn nič zgubo…

     • stajerc5

      Ni treba nc zgubit, lahk pa velik najdes. Pa pust firnke pa take oslarije proc, ker je tega vec v nasi “jurop” ko dol. Dvajst let jih gledam kak delajo in ka lahk nardi en kameltrajber iz drzave. In pust mi nafto pr mir, to je bil sam startn kapital. Nafte so mel za vzorc, sam enkol niso slisal za Kumrovc! To je to!

     • Jovo Jamnica

      Daj, nea z takimi naprej hodi. Emirati so tak vlki, ko petina Slovenije in majo 3 meljone prebivalcof. BDP pa 110 meljard US $. Ot česa te, če ne ot nafte??? Ot kamel pa koz???

     • stajerc5

      Skoda, premalo poznas razmere in zgodovino ter s tem razvoj Emiratov.
      Svica ne zivi tako dobro od Rolexa in cokolade, tudi ne od bank; a-a, pozabi!!!
      Najvec prinesejo razvojni centri v vseh panogah, ki si jih lahko izmislis. Cela Svica je en razvojni Center, ki potegne tudi patente. Zakaj mislis, da pride toliko Nobel nagrajencev iz Svice? OK, dosti o Svici.
      Emirati delajo kopijo svicarskega gospodarstva oz. so jo ze naredili v zadnjih desetih letih. Vse svetovne univerze(inkluziv Harvard, Cambridge itd.) imajo tam cela studentska mesta.Bolnice so specializirane po naciji, D,F,USA,GB,S,A,… Vse najvecje banke so poslihtane v vrsti, ena za drugo. Letalisce je najvecje na svetu in z najcenejsim kerozinom. POjdi na Google, ce ne verjames; BDP od nafte se suce samo okoli 9%-ov.
      Ves kaj, pejte vsi skupi u rit, ker si niste sami krivi, ce gledate samo Javno hiso z pras-ops, prestitutkami…

   • Sredina

    Nihče se ga ne boji haha, samo obnaša naj se svoji funkciji primerno in neha z neprimernimi izjavami, ki jih ves čas očita drugim….evidentno jasno je, da ni ravno gladek v glavi

    • stajerc5

     Poglej, Avstrijci imajo Kurza, ampak tudi on je zacel kot pimpek. Mahnic bo se zelo dober, se cucavce vam bo vzel…

     • Sredina

      Zdle si pa izreku tako bedarijo da večje nebi mogu… Kurza primerjaš z Mahnčem?! LOL
      Kurz je bil 5 let nazaj bol dorasel politiki, in to Avstrijski, ki ima veliko večji vpliv v svetu, kot pa bo Mahnič slovenski, čez 10 let…

     • stajerc5

      Poglej, nima smisla. Ti ostani prvi playboy na vasi in uzivaj naprej, politiko pa pusti na miru…

     • Sredina

      No očitno nimaš več argumentov za svoje neumne izjave (no sej jih tut prej nisi imel)

 • sprehajalec

  Mitja Crnković; pao mi mrak na oči Anže. Izvini.

 • Janez

  DVE RESNI
  POMEMBNI INFORMACIJI

  ZA REDAKCIJO NOVE24TV !
  In za vse beroče !

  1 .
  Dva dneva nazaj je
  – dr. ERNEST PETRIČ – EX PREDS. USTAVNEGA SODIŠČA R.SLO
  v oddaji
  Pogovor o – na Radiu OGNJIŠČE – POGLEJTE V ARHIV RADIA OGNJIŠČE
  – POVEDAL TOLE: on – dr. E. PETRIČ
  – JE BIL INTERESENT IN PREDVIDEN ZA ARBITRA R. SLO – GLEDE MEJE Z R. HR.
  – VENDAR JE

  – dr. D. TURK

  – INTENZIVNO NA MESTO ARBITRA ” VSILJEVAL” DR. SEKOLCA !
  Dr. SEKOLEC JE MESTO – A R B I T R A TUDI DOBIL. Posledice poznamo vsi.

  2. DR. ANDREJ UMEK !
  naš najbolj izkušeni poznavalec infrastrukturnih gradenj –
  JE TEDEN DNI PRED REFERENDUMOOM “2.TIR” – IMEL V SVETOVNEM SLO KONGRESU V LJ
  POVEDAL, DA JE

  – GEOLOŠKO NAJBOLJ VAREN, STROKOVEN PROJEKT ŽELEZNIŠKE PROGE DO KOPRA !
  PROJEKT, IZPRED CCA 80 LET

  – ING. ČRTOMIRA NAGODETA: gre za daljši predor-tunel globje skozi GEOLOŠKO STABILEN
  KAMEN- KAMNINO
  DOLOMIT,
  KI SE
  NAHAJA POD VRHNJO PLASTJO TOPLJIVEGA IN JAMASTEGA
  – APNENCA, KI JE ZA
  GRADNJO PREDOROV – MANJ PRIMEREN –
  – KOT
  D O L O M I T – KI JE ČVRSTA KAMNINA. Kot vemo vsi.

  TGA POMEMBNEGA STAREGA A KVALITETNEGA PROJEKTA
  – DALJŠEGA, GLOBOKEGA
  PREDORA POD KRAŠKIM ROBOM !
  TEGA
  POMEMBNEGA, GEOLOŠKO VARNEGA PROJEKTA ING. NAGODETA !
  VERJETNO
  VLADNA PROJEKTNA EKIPA !
  ZA “2.TIR” VERETNO
  – NE POZNA IN GA NIMA V NABORU MOŽNIH VARIANT ZA ” 2.. TIR”
  PROJEKTA,
  KI NI ZELO DRAG IN JE REALNO IZVEDLJIV IN SPREJEMLJIV ZA SODOBNE POGOJE !
  VSE
  INFO
  ZAINTERESIRANI
  DOBITE – PRI – CENJENEMU G. DR. A. U M K U ! Le posredujem slišane info ! L. r. Janez KOMENDA

 • samotoje

  Na tem mestu kot zaveden in pokončen Prekmurec, doma iz ponosne, poštene prekmurske družine Crnkoviću odrekam pravico, da uporablja prekmurski jezik in se ima za Prekmurca, ker je to za vse poštene ljudi na tej strani Mure žalitev in sramota. Že Kučan in Židan sta huda madeža na našem ponosu in časti.

  • Komunjazer

   Se bos izselu?

 • Anonimni_Profesor

  Ta levajzar se najbrž zaradi rdeče prenapihnjenosti ne zaveda resnice, ki jo posreduje rek: Če blatiš druge si oblaten sam!

 • Jovo Jamnica

  Dobro, pa keri je ovi Crnkoviči??? Nikol ču za njega. Čitam, kaj piše Osti, da je toti bolani tvit star eno leto… Zakaj pol ojgn f strehi dans???

  • stajerc5

   Ce bos dons zvedo, de sm ti babo pokauso pred enim letom……..?
   Sj jo nisem, sam primer…

   • Jovo Jamnica

    Ja. Pa si se pret enim letom to dr okol po soseski, al si samo keremu na uho takrat poveo??? Oni pa je čako na pravi cajt, da te zafuka, ko bo kaj ot tega profitiro… veš kaj mislim poveat… neda???

    • stajerc5

     Pocak, ko se bo pred volitvam usul po SDS-u. Zdej si morjo neki drugiga najt, ker so se na JJ-u ene 170-krat zajebal. Tu vejo, da nebo nic…Zdej so drugi navrsti, hehe, tak ko so hise v Trsti!

     • Jovo Jamnica

      Ti, pa tvoj firer… Sploh ga nisn omeno… Ja, Logar je za mene teški frajer. Če bi on firera zamenjo, bi še jas mogoče gdaj volo SDS.

     • stajerc5

      Se mal, pa se boma fajn zastopla…

     • Jovo Jamnica

      A ti si tut za to, da Logar firera zameja???

     • stajerc5

      Neki takiga se mi mota po votlini…
      To s firerjom pa nehi, ne pase.

     • Jovo Jamnica

      Zaminivo, zaminivo…

     • stajerc5

      O ja, neki je u luftu….

     • Jovo Jamnica

      Pa misliš, da bi mu firer to pusto???

     • stajerc5

      Hmmm, bomo vidl,…al pa ne…¨!?!?
      …ce bi.., blabla, ampak; koalicije verjetno ne bi rabili. Moje mnenje, cutim na mehurju…

     • Jovo Jamnica

      Heh, ni tak ajnfoh. Boš vido zdaj pr Romani, kolk procentof bo potegnla. Kaj misliš, da bi folk pado na finto, če bi Logar zasedo prestol, kak firer nebi zadi dirigiro??? Isti efekt, ko pr Kučmanu…

     • stajerc5

      Ce bi to ze prej naredu, tek ko metercvancig, se dons nebi tule zajebaval. Seveda bodo rdeci zagrizeni(za dnar) zafurani u glavi se naprej toukli svojo socialisticno(kradi dok mozes) preracunano fantastiko. Kakrkol, enkrat se jim bo vse sesul in podrl na glavo. Problem bo sam resvat pogorjeno stalo, prasci in prasice se bojo pa tak prau cajt resile!

     • Jovo Jamnica

      Če se greš politiko, morš bit lukaf. Glej toti referendom f Kataloniji… Kučman je f trenutku pogrunto, da je treba potpret Katalonce. Pa veš, da mu glih za njih dol visi. Anpak, če si lukaf in češ met rajo na svoji strani, morš takoj prislonit pisker. To je strategija f politiki. Tak se šah špila. Zato pa nea more bit fsaki butl dober šahist. Morš mislit več pravih potez naprej, če češ nasprotnika premagat. Firer pa, ko je vido, da ga je Kučman spet nategno… vleče zaj neke poteze, kere rajo sploh nea zanimajo. Pušanac čisti!

     • stajerc5

      Saj ti pravim, da se nekaj dogaja…Prehodno obdobje?

     • Jovo Jamnica

      Dobro, dobro… bomo vidli.

 • samotoje

  Tole moram pa pod nujno vprašati. Kaj na tole pravi verbalna inkvizicija? Ali se je MI že oglasil?

  • Jovo Jamnica

   Keri te je MI???

   • samotoje

    Mirovni inštitut. Saj veš, tisti, ki jih vsi plačujemo, da jim ni treba delati.

    • Jovo Jamnica

     Eh, kaj fse plačujemo… Če se ovi kao neki inštitut oglasi, kaj to bi pol kaj pomenlo???

     • stajerc5

      Cuj, oni resjo Problem, ce gres na meji parcele scat in ti nese na sosedovo. Mater, ti pa tud nc ne ves…

     • Jovo Jamnica

      Ki si zaj ti??? Jas sn prišo pret dvajstimi minutami nasekan domu, pa sn otpr prvi članek na diskosi, keri ma dosti komentof… To je fse!

     • stajerc5

      Pje se ti je zrolal, pejt spat, nina nina nana, muca je zaspana…..hrrrrrk-hrrrk…..

     • Jovo Jamnica

      Pijem, da te zaboravim… al kad se napijem… vidim te duplo…

     • stajerc5

      Jebes tak zivot, nje….

     • Jovo Jamnica

      Kaj češ… res pa je…

     • samotoje

      Težko je s tabo, ampak naj ti bo. Samo tokrat razložim vsem znano zadevo: MI je samooklicani preganjalec sovražnega govora in bi moral ob Crnkovićevem twitu skakati do stropa. Vse jasno?

     • stajerc5

      Citaj spodaj, je urezan ko majka…

     • Jovo Jamnica

      Ja… lansko leto…

 • Janez

  ENO URO NAZAJ
  SPODAJ
  “OSTI JAREJA” -, “Jamnico” IGNORIRAJTE !
  NAJDETE
  DVE MOJI POMEMBNI INFO – O

  – ARBITRAŽI Z R HR
  IN O
  – OPTIMALNEM PROJEKTU – ZA 2. TIR. VREDNO BRANJA. LAHKO NOČ. L.R. Janez K. KOMENDA

  • Jovo Jamnica

   Jao Janes… Ti si spet na ajznponi??? Prečitaj si fsaj naslof “članka”…

  • stajerc5

   Janez, to ni vec 2.TIR, to je se samo ZLATI TIR!!!!!!!! Mogoce bo tudi diamantni, kateri osel brez rocajev bi to vedel!?

   • Jovo Jamnica

    Ja. Povej mu tut, da osti jarej nista ime pa priimek…

    • stajerc5

     Nimam pojma ka se toti jarej ven mece, u glavnem tekaltek sam lepi neke cudne zadeve, u glavnem tiste ruske RT al neki kockastemu podobnega. Moja krvna grupa ni…

     • Jovo Jamnica

      Čuj, živimo baje v demokraciji…

     • stajerc5

      Baje, baje so vsi demokraticni zlovenci odlocili, da bomo imeli zlati tir, nje-de?
      Baje so velejcani (sej jih ni vec..) skontali, de se za u gasper ne bo vec kolna cez 10 let. Baje, velejcani se kr nosjo roze Atlsku na grob, ce je blo pa tjedi tak fajn. Pa tist Lukatov lesen kurbnhaus tud ne laufa vec tek ko bi mogu. Pa tak mamo…

 • hle

  Čakte malo če sem prav razumel je bil tisti tvit napisan že lani se pravi da z primeri ki jih navajate nima veze ne vem zakaj morate ves čas smešit sebe in desno politično opcijo zadeva je še najbolj podobna temule https://youtu.be/LGvy44XtsFo

 • MEFISTO

  Samega sebe obtožujem, da se nisem prej spomnil, kdo bi utegnil biti tip, ki bi pospravil starše dr. Anžeta Logarja.

  Kaj pa, če je bil to Osti jarej, ki se je pod to temo podpisoval tudi tudi kot hle, Jovo Jamnica, sprehajalec, sredina, janez cepec, Djuro Sumar, bednick in še z nekaerimi drugimi nicki, ki je tudi sicer bolj znan, kot Tetka iz ozadja, Jurij Musar, Valter BraniSlav, Še pomnite tovariši, Pričevalci ter po drugih zgodovinskih nickih.

  Glede na to, da se rad predstavlja pod različnimi nicki in da je doma povsod, najrajši pa v severo vhodni Sloveniji, odkoder se je že javljal tudi kot Joško iz Prekmurja, obstoja realna možnost, da si je izposodil kako ime SD-jevega čudaka in se predstavil kot Mitja Crnković iz Puconcev.

  Nicki moža tisočerih nickov se radi, kot ste ža lehko opazili, ukvarjajo z eksponiranimi člani SDS in so izjemni specialisti za Janeza Janšo. Tudi njega so že večkrat obsodili na smrt in ga obešali na kandelabre.

  Najbolj znana je sledeča izjava Osti jareja in ostalih nickov tega pogumnega moža, ki jo je objavil na SVETU24, v kateri ne bi likvidiral le Janeza Janše, temveč še kar štiri njegove otroke:

  “Res bi bilo najbolje, če bi postavili Janšo pred zid, ker se ga drugače ne bomo nikoli znebili, za vsak slučaj z njegovimi otroki vred!

  Sem pa prebral sodbo rumenega sodišča in je bila točno takšna, kot sem napovedoval! Oproščen je bil zaradi procesnih napak ostalih sodišč, nikjer pa ne piše, da kaznivega dejanja ni storil!
  Brez skrbi, Janša bo že pokasiral tisto, kar mu pripada, nič bati!”

  Na krvavi in plenilski levici ni naključij!

  • Krtača 20

   Bolnik

   • MEFISTO

    Priučen komunistični psihiater.

    Si ali nisi postavljal Janšo in njegove otroke pred zid oin ga pobešal na kandelaber na Tromostovju?

  • djuro sumar

   Vsekakor se ni javljal pod DJURO SUMAR, ker moj nik ni bil nikdar zlorabljen.

   • MEFISTO

    Lastnega nicka ni mogoče zlorabljati.

  • Osti jarej

   ..butelj

 • Sloustava

  SD! KUCAN! MITJA CRNKOVIC! Ista klika, isto razmisljanje, ista dusevna beda, isti amoralnezi, ista mozganska omejenost. Najprej diskreditacija, nato likvidacija, nikoli koncana tranzicija. Volivci, Maja Suncic, vsegliharji. Mar nimate zadosti delitev, umetno povzrocenih moderndorferjev, kahlonoscev in multipraktikov? Jih ne locite od pravih drzavljanov nase domovine?

 • pupa

  Kot prvo se ta tip mora bati biti zunaj ponoči kljub rasvetljavi. NOČ IMA SVOJO MOČ. Zaupam slovenskim domoljubom, ki so premagali JNA. Prepričana sem, da bodo znali obračunati tudi s tem curlotom, in mu dajo lekcijo, ki si jo zasluži in si jo bo zapomnil za celo življenje. Nič ne čakajte na policijo in sodstvo, ker vemo za koga delata tako policija kot sodstvo.

 • MEFISTO

  Nekako še razumem, da preživijo amebe, parameciji in druge praživali.

  Nikako pa ne razumem, da je mogeče preživeti s tako malo možgani, kot jih imajo Osti jarej,djuro Sumar, hle, Jovo Jamnica in drugi nevretenčarji iz te družine nickov čisto posebenga moža.

 • Karmen

  SD pravna naslednica KPS. Ali je potrebno še kaj napisati?

  • Komunajzer

   Kaj je pa nasledila? V Bosni so Socialisti nasledili vse, tudi nepremicnine.

   • Karmen

    IDEOLOGIJO – KDOR NI Z NAMI, JE PROTI NAM, ZATO JE ZA POBIT. DENAR IMAJO PA TAKO ZUNAJ NAŠE DRŽAVE, KATEREGA SO NAKRADLI IN GA PREKO FIRME SAFTI ( V LASTI UDBE ) PREKANALIZIRALI V DAVČNE OAZE.

 • nevtrino

  Kaj je to “stvorenje” ? Nje ?

 • Vlado77

  Židan , Han , kako boste to razložili? Ne mi dolgovezit in nakladat. Normalno bi bilo , da se ga znebite vse ostalo so nakladanja. Sami se zavzemate proti sovražnemu govoru sedaj pa vaš član ( ne bom rekel vidni) celo poziva k uboju staršev Logarja!! Hujšega sovražnega govora ni lahko najti. Če ga ne izključite iz stranke potem se nekako z njim strinjate. Ne mi natolcevat o njegovi svobodi do mišljenja. Na drugi strani ( SDS ali desnica) ni takega člana, ki bi kaj podobnega zapisal pa kljub temu MSM non stop poudarjajo skrajno desnico. Tudi Židan govori o SDS kot o skrajni desnici . Crnkovič očitno potrebuje pomoč psihjatra. Upam , da se SD od njega javno distancira in ga izključi .