fbpx

Ni zime, če si privilegirana sindikalistka Tea Jarc: Kanarski otoki, Santa Cruz, Cascais, Lizbona … Vse to za minimalno plačo?

Foto: FB, Twitter

Slovenski osrednji mediji so se zopet izkazali v dvoličnosti. Lastnike podjetja Majbert Pharm prebijajo na križ, ker so znani po ekstravagantnem uživanju v življenju – za svoj denar. Toda povsem mimo medijev gredo potovanja v eksotične kraje sindikalistke Tee Jarc – na račun davkoplačevalcev. Njen slog še toliko bolj bode v oči, saj javno razglaša, da na račun sindikata Mladi plus, mesečno zasluži le minimalno slovensko plačo.

V Sloveniji nam dominantni mediji v zadnjih dneh slikajo katastrofalno sliko, kako si lastniki podjetja Majbert Pharm privoščijo razkošno in uživaško življenje. Zmotilo jih je, da sta se lastnika podjetja zabavala v Mehiki. Na posnetkih se je znašel nekdanji član Slovenske demokratske mladine Luka Lah in afera je bila rojena. Medijski kartel v službi bivšega režima je še enkrat dokazal, da lahko škandal ustvarijo iz ničesar – že iz same zavisti. Na drugi strani pa večinski mediji pridno molčijo o razkošnih izpadih predsednice sindikata Mladi plus Tee Jarc.

Dominantnim medijem se ni zdelo sporno, da je Tea Jarc v času strogih ukrepov za zajezitev epidemije potovala na dopust v tople kraje, potovanja tja pa niso niti najmanj poceni. Njena situacija še toliko bolj bode v oči, saj javno razglaša, da na račun sindikata Mladi plus mesečno zasluži komaj minimalno plačo. Nato pa se fotografira na Kanarskih otokih in v javnost celo lansira fotografije, kjer javnosti kaže sredinca. Zato se je na socialnih omrežjih vsulo komentarjev o punci, ki predava o socializmu, a se obnaša kot novodobna new-age kapitalistka.

https://twitter.com/LevaUros/status/1334172463392022533?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334172463392022533%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fvfokusu.si%2Fpost%2F572457%2Ftea-jarc-sindikalna-baronica-ali-skromna-sindikalistka-ki-mora-z-minimalno-placo-dopustovati-v-eksoticnih-destinacijah

Tea Jarc si lahko privošči vse, saj je njen oče Srečko Jarc visok policijski funkcionar
V času petkovih protestih Jarčeva ni bila v ospredju. Po začetni razklanosti prve ekipe protestnikov se je “korak za korakom” borbena mlada sindikalistka Tea Jarc prebijala v prve vrste. Postala je hitro ena izmed osrednjih voditeljev politikolesarjev. Ni čudno, da sta se v boju proti vladi združila Jarčeva in Jaša Jenull, oba pa imata za seboj vplivne starše.

Tea Jarc je decembra iz Kanarskih otokov v javnost poslala fotografijo sredinca.

Slavni umetnik v tangicah je tako sin vrhovnega državnega tožilca Hinka Jenulla in mame Jožke Hegler. Nič manj pomembnega očeta nima Jarčeva. Njen oče, Srečko Jarc je dolgoletni vplivni policijski funkcionar. Oče Jarčeve je opravljal funkcijo direktorja Uprave uniformirane policije. Kljub temu, da ga je sedanja vlada zamenjala je našel novo službo. Postal je policijski ataše v Zagrebu.

Tea Jarc in njen oče, visoki policijski funkcionar Srečko Jarc. (Foto; Twitter)

Luka Perš