Noro: Osramočena Drenikova, ki bi bila v normalni državi že v zaporu, Državnemu zboru zdaj grozi s tožbo!

Simona Drenik in odvetnik Roman Završek (Foto: STA)

Osramočena nekdanja slovenska agentka v arbitraži o meji med Slovenijo in Hrvaško Simona Drenik Bavdek od državnega zbora zahteva umik poročila Knovs, ki pravi, da ta ni imela le nedovoljene komunikacije s tedanjim slovenskim arbitrom Jernejem Sekolcem, pač pa tudi ni upoštevala zakona o tajnih podatkih. Drenikova zahteva tudi opravičilo predsednika Knovs Mateja Tonina, v nasprotnem primeru napoveduje tožbo proti Državnemu zboru. Tonin meni, da je za Drenikovo resnica pač neprijetna, izpostavil pa je tudi, da je poročilo Knovs edini dokument, ki ovrže hrvaške argumente za spodkopavanje arbitraže. Ob tem se lahko vprašamo tudi, ali se na ta način pravzaprav skuša destabilizirati Knovs, ki bo prihodnji teden začela zaslišanja v zvezi z zaposlitvijo prijateljice premierja Marjana Šarca, lepe N. v Sovi!

Nekdanja slovenska agentka v arbitraži o meji med Slovenijo in Hrvaško Simona Drenik Bavdek zahteva od Državnega zbora, da omenjenega poročila Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb ne obravnava na decembrski seji in umakne javni del tega poročila s portala Državnega zbora. Še več, kot poroča Slovenska tiskovna agencija, po pojasnilih njenega odvetnika Romana Završka zahteva tudi opravičilo predsednika Knovsa Mateja Tonina, ker naj bi jo je hudo prizadel. Kot je še pojasnil Završek, je po njihovem mnenju Knovs presegel svoja pooblastila, saj da je namreč pristojen za nadzor dela obveščevalnih in varnostnih služb, ne pa tudi navadnih državljanov.

Odvetnik Drenikove trdi, da naj bi bile Drenikovi v postopku Knovsa kršene procesne pravice
Završek je še prepričan, da so bile Drenikovi v postopku Knovsa kršene procesne pravice, saj da je bila na sejo komisije vabljena kot oseba, ki nekaj ve o zadevi, ne pa kot preiskovanka. “V postopku tako na primer ni mogla postavljati kakšnih vprašanj in se tako braniti. Na koncu pa je izpadla kot glavni krivec za celotni zaplet z arbitražo,” je pojasnil Završek. S tem je bilo po njegovih besedah grobo poseženo v temeljne človekove pravice Drenikove in v njeno zasebnost. Završek je pojasnil še, da bodo sprožili tožbo na upravnem sodišču in zahtevali sodno varstvo, če bo Državni zbor nadaljeval obravnavo omenjenega poročila.

Simona Drenik (Foto: STA)

Tonin meni, da je poročilo Knovs edini dokument, ki ovrže hrvaške argumente za spodkopavanje arbitraže
Na dogajanje se je odzval tudi Matej Tonin, ki je za TV Slovenija pojasnil, da je za Drenikovo resnica neprijetna in se vprašal, ali “naj se opraviči, ker je govoril resnico.” Da je zahteva za umik poročila, ki koristi Sloveniji nerazumna, pa je Tonin še zapisal na družbenem omrežju Twitter: “Arbitražno poročilo dokazuje, da slovenska vlada in SOVA nista načrtovali ali podpirali, klepetov Simone Drenik. Poročilo je edini slovenski dokument, ki ovrže hrvaške argumente za spodkopavanje arbitraže.”

Ob tem velja opozoriti tudi na pomislek novinarja Bojana Požarja, da gre pri vsem dogajanju pravzaprav za premišljeno akcijo pred prihodnjim torkom, ko se pred Knovs začenjajo zaslišanja v aferi v zvezi z zaposlitvijo prijateljice premierja Marjana Šarca, lepe N. v Sovi.

Glede na poročilo Knovs Drenikova ni upoštevala zakona o tajnih podatkih
Knovs je sicer v javnem delu poročila o prisluškovalni aferi v arbitraži iz leta 2015, ki je bilo objavljeno 11. novembra, obremenil predvsem Drenikovo. Ne le, da je imela nedovoljeno komunikacijo s tedanjim slovenskim arbitrom Jernejem Sekolcem, ampak pri tem tudi ni upoštevala zakona o tajnih podatkih in drugih pravil. Drenikova vztraja, da zakona o tajnih podatkih ni kršila. V vsakem primeru so spodrsljaji izjemno resni, na družbenem omrežju Twitter pa je še en vidik dogajanja izpostavil predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša, ki je zapisal: “V normalni državi bi gospa dobila vsaj 10 let. V Sloveniji pa bo ona tožila? In to Državni zbor? Zakaj ne kar Evropske unije?”

Hrvaška zaradi afere odstopila od arbitraže, je nekdanji sodelavec SDV Sekolec osebno snemal Drenikovo?
Zaradi prisluškovalne afere je Hrvaška napovedala enostranski odstop iz arbitražnega procesa in tudi ne priznava končne razsodbe arbitražnega sodišča, čeprav je sodišče samo pred tem odločilo, da pogovori med agentko in arbitrom niso predstavljali tako resne kršitve, da ne bi moglo razsoditi. Poročilo Knovsa je razburilo tudi Sovo, ki je na policijo in okrožno državno tožilstvo podala naznanilo, da je pri objavi javnega dela poročila prišlo do večkratnega razkritja tajnih podatkov. Ob tem lahko spomnimo še na dejstvo, da je član arbitražnega sodišča Sekolec delal za Službo državne varnosti, kot je že pred meseci opozoril hrvaški televizijski voditelj Velimir Bujanec, pa nastane problem, če član jugoslovanske Udbe dobi tako pomembno vlogo pri tako pomembnem vprašanju, kot je arbitraža. Še več, njihove informacije pa kažejo, da je kar on osebno snemal slovensko zastopnico Simono Drenik in da je nato dostavil informacijo o prisluhih srbskim medijem, da bi se tako obtožila hrvaška tajna služba SOA.

Rok Krajnc

 • macon

  To babo in Sekolca bi morali nemudoma zapreti in naj povesta, kaj sta prejela za veleizdajo Slovenije.

  Sigurno je zadaj udbomafijska globoka država brez katere se ne zgodi noben kriminal, zato pa se baba lahko spakuje.

  • tohuvabohu

   Sekolac ni izdajalec, ampak sovražni agent v službi Hrvaške. Simonca je pa neuka prismoda, za katero je odgovornost prehuda zahteva.

   • Ivan Ivanovič

    Ne vem, če je tako neuka prismoda. Sistem jo ščiti. Namesto odpovedi in kazenskega pregona, so jo zgolj prestavili na drugo ministrstvo. Kakšna kazen je to?

 • Nata

  Napad je najboljša obramba !! V to so jo prepričali !!

  Ona dva kozla sta zato, da rešita svojo rit, žrtvovala tole kozo.

 • marijan

  Se tudi vam zdi, kot da smo se znašli nekje ………..na nekem drugem planetu ?
  Vse je tako čudno …….med seboj se ne razumemo več ……, kot da so se nam pomešali jeziki…………vsak govori po svoje…..kam naj gremo…… kje je zdaj naša ljuba Slovenija …… ??? :(((

 • if

  Vsi postopki in rezultati v zvezi z arbitražo, vključno s procesiranjem in izvedbo referenduma, dokazujejo, da so levičarji vključno z Borutom Pahorjem (danes je fantastiečn dan) izdali RS.

 • Stajerka

  ….mafija…..eni so brez sramu……ta mora, da se GOLA/NAGA sprehodi po Prešercu……2x dnevno, vsaj 2 tedna……če ima obraz izdat državo, obdržat službo v JS/JU, ne odgovarjat za dejanja in nazadnje še tožit državljane……potem MORA bit sposobna tudi golega sprehoda po vukojebini v največjem (nikakor pa glavnem) mestu Lublana…..

 • Stajerka

  POSTOPEK PROTI GREPU ZA GOLJUFIJO Z JANKOVIĆEM USTAVLJEN, KER PODJETJA ŽE DOLGO NI VEČ
  Peter Jančič | 07/12/2019 | Politika | 1 Comment
  Sklep, da ustavlja kazenski postopek proti pravni osebi Grep, je pred tednom podpisal ljubljanski okrožni sodnik Ciril Keršmanc.

  orjejo lewaki in mafijska sodišča……orjejo in podorali bodo vse kar diši po slovenstvu, poštenju in , pravu……se pa sklicujejo na pravno državo vsakič, ko nekomu ostane 5 sec preden gre na sekret……MAFIJA…….
  ….pa še nekaj…..sklicujejo se, da je GREP v stečaju……ZAKAJ torej še vedno znova in znova letijo preiskave in ovadbe proti Hildi?????……

 • totex39

  S tem samo dokazuje, da smo povsem na dnu kot država, da človek, ki izda državo se mu omogoči, da se na tak način norčuje iz Slovenije.

 • Antonius

  Odvetnik Drenove pravi, da je Knovs posegel v njene temeljne osebne pravice.
  Seveda, saj je bila Drenikova do temelja osebno angažirana v prisluškovalno svinjarijo.
  Zakaj Drenikovo Knovs ni zaslišal kot preiskovanko, ampak kot *osebo, ki nekaj ve*?! Zato, ker preiskovanci lahko brez kazenskih posledic sebi v obrambo lažejo, osebe, ki nekaj vedo so pa zaslišane kot priče. Priče so pa kazensko odgovorne, če se ugotovi, da lažejo.
  Zanimivo je bilo Pučnikovo zasliševanje Kučana. Kučana je Pučnikova parlamentarna komisija zasliševala kot obtoženca, zato je lahko Kučan brez bojazni, da bo kazensko preganjan, mirno lagal.
  Takrat je bilo namreč veliko vprašanje v kakšni vlogi naj bo zaslišan Kučan. Kučan je vztrajal, da ga zaslišijo kot obtoženca, Pučnik je pa nasedel, ker verjetno ni vedel za kazensko posledico lažnega pričanja in obtoženim lažnivcem, ki mu mora tožilec na sodišču dokazati njegov storjeni kriminal.
  Drenikovo je Knovs zaslišal, zato ni imela nobenih pravic, da bi Knovs karkoli spraševala.

 • SIMON ROZIC

  Prava kriminalna naveza: Erjavec, Sekolec in Drenkova (ESD) so slišali Kučanove
  besede: “splačalo se je!” in se jim je res ! Milijončki so že na varnem!

 • tasilo

  V zadnejm letu sem okradel nekaj zlatarn in oropal nekaj pošt. Ker so me dobili, sedaj od policije in tožilstva odločno zahtevam opravičilo, saj škodijo mojemu dobremu imenu!

  Kaj se pa to pravi, takole preganjati ljudi, ki trdo garamo za vsakdanji kruh! Sramota! Kurc pa taka država!

 • Black_hawk

  A tukaj pa ne bodo NOB revolucijo zganjali in jo obsodili izdaje ?

  • tohuvabohu

   Ostrižejo naj jo na balin!

   • samotoje

    Raje na šarca. Kilo gela bo pa Sova prispevala.

    • rrrrr

     He-he..

 • TINE

  Ko bo zapokalo bo hudo.

 • tohuvabohu

  Sic transit gloria mundi. Simonca je bila glavna zvezda, ko se je sprejemal dogovor o arbitraži, in je bila v javnih TV soočenjih njegova prva zagovornica. Meni je že takrat delovala kot ena putka brez vsake teže.

 • lokec

  Kaj bo konkretno storila opozicija. Kako bo napadla Drenikovo in Sekolca.

  • Edi Puc

   tako da jo bo spravila na SODIŠČE

  • tohuvabohu

   Najbolj pomembno je vprašanje, kaj bomo z Erjavcem. Ta neroda je zamočil že toliko stvari, pa za nobeno ni odgovarjal. Simonca enostavno ni bila dorasla vlogi, Sekolec je pa itak tuj plačanec, odgovarjati bi morali tisti, ki so ga najeli za arbitra.

   • MijamotoMusaši

    To, da Simona ni dorasla vlogi je skrajna naivnost.

    • tohuvabohu

     Potem je pa še huje, kot smo mislili.

     • MijamotoMusaši

      Najhuje, ko pomisliš, da je pravna ekipa, ki je zastopala Slovenijo v arbitraži, kasirala slabih 7milj €.

 • Spartan

  To je tako nagravžno prozorno, da mi je že dolgčas! Res noben ne pomisli na to, da gre za klasični medijski spin za preusmeritev pozornosti!? Namreč…10. december se bliža. Gorenjska Romeo in Julija (Marjan in Nataša) bosta zaslišana pred KNOVS. To bo “THE HAPPENING! 2019”!

  Hipnotizirani slovenski narod pa bo spet in spet in spet….pa še enkrat…in spet…in tako že N-tič usmeril pozornost v neko debilno, idiotsko, kretensko, žbiljonto reprizo “dramatične” uprizoritve “nove filmske uspešnice” z naslovom “The Drenik’s case!” izpod taktirke znanega režiserja TheDeep State!

  Kdaj bomo Slovenci, kot narod, končno masovno postali zdravorazumsko kritični in dolgoročno začeli skozi življenje ločevati kretenizme od zrna in, konec koncev, na volitvah?? Sploh kdaj?!

  • tohuvabohu

   Pripravite si pivo in kokice.

  • Ivan Ivanovič

   Kaj pa, če je obratno? In služi afera Marjan & Nataša prikrivanju veleizdaje v zvezi arbitražo?

 • Johan Jurgen

  Simona Drenik je med drugim sodelavka Katoliškega inštituta. (Fakulteta za pravo in poslovne vede).

  To ni ravno najboljša reklama zanje.

  https://www.katoliski-institut.si/aktualno/predstavljamo-nase-nove-sodelavce-doc-dr-simona-drenik

 • Janez Mayer

  Fair bi boli, da tudi njo kličete Lepa. Lepa Simona, no.

  • hribovc

   lepa si-mona :):)

 • montyamp

  Bojkot volitev je posledica spoznanja pametnih , da za davkoplačevalski denar klinični idioti najemajo klinične idiote , ki se po nezaščitenih linijah pogovarjajo s kliničnimi idioti in to za zastopanje državnih interesov .
  Na koncu kokakartelni uvozniki migrantov sodijo spet s kliničnimi idioti , omenjenim kliničnim idiotom .
  ZATO PAMETNI BOJKOTIRAJO VOLITVE , ker ta greznica preveč zaudarja .

  • samotoje

   Saj pametni že zdaj bojkotirajo volitve. Zato pa imamo tako burlesko z vlado.

  • MijamotoMusaši

   Idiot si kvečjemu ti ovca, ker si utvarjaš, da sta Sekolac in Drekinova idiota.

 • Franc Šink

  A sedaj bodo špijoni zahtevali opravičila, namesto, da bi bili na licu mesta ustreljeni.

 • hribovc

  Dobr’ je reku moj sosed Haso; budalu ne treba tražiti, ona se sama javi !!

 • ludvig

  ..miniral se je sporazum, ki ruskim vojaškim ladjam onemogoča po hrvaškem “dimniku, ki ga posredno kontrolirajo Američani” dostop do Kopra… Erjavec in Sokolec sta pro-ruska krta, vprašanje je ali je tudi Drenikovo…ali je v nadaljevanju scenarij delitev Piranskega zaliva 50:50(ali še več Hrvaški) samo, da se dobi teritorialni dostop do mednarodnih voda..

 • svatne

  Nakladanje!
  1) Nihče ne more biti za isto dejanje – prekršek dvakrat obravnavan in kaznovan
  ter. Pooblaščeni tribunal je problem v celoti saniral.

  2) Očitane zadeve v nobenem primeru niso vplivale na delo tirbunala. To še najbolj natančno vedo podpisniki in pošiljatelji lažnivega memoranduma.

  • tohuvabohu

   Tu si žal nekoliko udaril mimo.
   1) Arbitražni tribunal ni sodil Sekolcu in Drenikovi, ampak je le presodil, da njun eksces ni ovira za nadaljevanje arbitražnega postopka.
   2) Na delo tribunala je načeloma vplivalo že dejstvo, da je hrvaški del financiranja tribunala prevzela Slovenija.

 • JANEZ GUS

  Za kozlat—

 • Garbage man

  Sramota ko to nosečo s četverčki doktorico tako napadajo.Poglejte, kako so ji noge otekle od stresa.Ona je samo hodila v službo za 10000 € in mislila dobro. Gldi Slovenci.Pokličimo zorangutana in čefurine na pomoč.

 • tomven

  All violet trespassers will be shot, survivors will be shot again…

 • EluD

  V deželi Kranjski je vse možno…. Na začetku se je skrivala kot miška v luknjici….sedaj po razkritju predvsem sliki in intervjuju pa blaženo in veselo po denarce a a a ????? Ajaaaaa ni več tajna agentka oooopppssssss….

 • MijamotoMusaši

  Kako to da desničarski katoliki udrihate čez Drenikovo, ko pa je delovala v prid katoliški Hrvaški?

  • tohuvabohu

   A potem obstajata dve Hrvaški? Ena katoliška, druga pravoslavna, ali kaj?

   • MijamotoMusaši

    Ali obstajajo katoliki v Levici?

    • tohuvabohu

     Dol mi visi.

     • MijamotoMusaši

      Hrbtenica?

 • svoboda sloveniji

  TAKO SE BO DOGAJALO ŠE NAPREJ, VSE OD 1945 – DOKLER JIM BO NAROD PLOSKAL …………

 • MijamotoMusaši

  Očitno so bili Slovenci v Yugi večji patrioti do svoje domovine kot danes slovenski domoljubi, ki bi poslušali tujega nacionalističnega zvezdnika s Hrvaške Tomsona. Danes bi slovenskega domoljuba z lahkoto etiketiral kot fake hrvaškega domoljuba.

  • tohuvabohu

   Dej, ne serji. Dol nam visi za Tompsona. Smo le proti diktaturi levega fašizma, kot se je zgodilo s prepovedjo njegovega koncerta v Sloveniji.

 • Milan Simić

  Jj tibi v normalni državi sedel dosmrtno. Lp

 • Ryuk

  Pač hrvaška agentka. Najprej jim je pomagala pri arbitraži, zdaj pa še serje po slovenskih institucijah.

 • Ivan Ivanovič

  Ženska zasluži medaljo za zasluge za Butale, saj je je arbitraža katastrofalna za Slovenijo. Sicer pa ob takih bebcih kot vodijo državo, drugače niti ni moglo biti.

 • Koper_nik

  Toži mala!Dokler po mali brni!Vsaka čast!

 • Jan Kovalski

  Najmanj kar bi se moralo že zdavnaj zgoditi je “odvzem” Drenikove iz javnega sektorja in vseh državnih službic.
  In tudi vseh tistih, ki so zavajali ljudi pred referendumom, to so vsaj Vlačič, Žbogar, Pahor, Škrkova, Sekolec, …, Drenikova je bila pri tem ena glavnih.

  • Koper_nik

   Glavni ostanejo,drugo porežemo!No problem!

 • Jan Kovalski

  Primorci bi Simoni Drenikovi rekli: Si mona.

 • Joško

  Enkrat Udbaš, celo življenje Udbaš.

  • Koper_nik

   Edino pravilno!

 • Koper_nik

  Mala je super!Ostali pa malo manj!

  • tohuvabohu

   Hej, Beličič, tebe se hitro spozna po lepem vonju …

   • Koper_nik

    Oko sokolovo!Vera je v tebi!

    • tohuvabohu

     Jutri boš pa Trst_nik?

     • Koper_nik

      Mali ne jebi!

     • Koper_nik

      Če ti darilo ni všeč,ga daj najbližnjemu!

   • Koper_nik

    Mi vladomo,vi kričite!

   • Koper_nik

    Pusti Belega!To je Garda!

 • xtc

  Babuško bi v normalni državi zaprli zaradi veleizdaje dosmrtno,,v diktaturi,pa bi končala pred zuidom in njen odvetnik tud.

  • Koper_nik

   Mala fuka vrhunsko!Putin kaže!

   • cosmosjasnovidec

    —————————————————————————————
    Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
    —————————————————————————————

   • xtc

    Očitno rad natepavaš babuške.Ole!.

 • Koper_nik

  Vsi jočejo!In nas ni z vami!

  • Koper_nik

   Pesa v rit do poti za svobodo!

 • Koper_nik

  Enega debila iz Maribora iščemo!Pa ni Vanda!

 • cosmosjasnovidec

  Hehehe res je v normalni državi že vendar pač Slovenija ni normalna in bo tudi dobila tožbo.
  Bi ji pa bilo dobro,da sproži akcijo zbiranja denarja ter gre na operacijo tega antipatičnega gobca,ker izgleda hujše kot prava podgana kateri je sicer dvojnik.
  Le kdo take grdosinje lahko sploh pošilja na bilo kakršne vladne ustanove mi pa tudi ni jasno potem je pa še pravi primer antipatična gnusoba “fajonka” zato pa ni čudež,da je Slovenija v popolnem dreku.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–

  • Koper_nik

   Mali,kaj si še živ?

   • xtc

    Ja sem in ti prijavljen na [email protected] Nova 24 itd uživaj!

    • Koper_nik

     Če ne prijaviš nisi živ!

 • neukročen

  Če bi bila Slovenija D od Države bi Drenikova, Erjavec in Sekolec kvečjemu lahko v Moskvi pili čaj s Snowdnom, kajti v Sloveniji bi jih čakal dosmrtni zapor zaradi veleizdaje.

  • FRANC3

   V normalni demokraciji bi končala pred strelskim vodom.

 • terminalar

  V bistvu nam je naredila uslugo. Arbitri so šli v našo škodo.

 • Beli Sneg

  Koliko milijonov je stala arbitraža? Erjavca, Sekolca in Drenikovo tožit za ves denar in seveda za neodgovorno delo. Takoj, kdo bo vložil tožbo? Predlagam DZ. Zgani se Židan.

 • FRANC3

  Še vprašanje: Zakaj bi se moral vodja KNOVS-a Tonin opravičiti Drenikovi? Ker ji je povedal, da je neodgovorna do države in nesposobna. Po podatkih je SOVA Sekolca in Drenikovo poučila, kako uporabljati kriptirane telefone. Kretena pa sta se po odprti liniji pogovarjala in izmenjavala zaupne podatke. 10 let star otrok je bolj odgovoren, kot ta dva doktorja prava. Me zanima, kdo jima je dal diplomo in kdo doktorat??

  • Waltter

   ma logika fali babi ne loci med dejanji in posledicami za svoje dejanje. Ona misli da so to obrekovanja ne pa gola dejstva.Sicer pa bo ven splavala zaradi kazenskega zakonika kjer bodo iskali naklep, ki ga pa zaradi pomanjkanja logike in zlobe ne bodo najdli.

  • tohuvabohu

   Za Sekolca se ve, da se je šolal v Zagrebu. Tam ima posledično tudi zveze. Že to je razlog, da ga ne bi smeli postaviti za arbitra. Drugi razlog pa je njegova udbovska kariera.

 • Waltter

  Gre za povsem preprost primer ko je zenska izgubila ozr. ga nikoli ni imela – logicnega razmisljanja. Tozbe so neka vrsta resevanje samega sebe. Zenska misli da ce se je pogovarjala in s tem ni naklepno razmisljala da lahko povzroci skodo potem to ni kaznivo dejanje. Ne samo da je delovala kot nerazumsko nagonsko bitje, ampak je zavesto vlekla pogovor dalje. Vsakemu z kanckom logike bi v trenutku kapnilo da bi Sekopca poclal ko bi poklical v 3PM in mu odlozil telefon ter zahteval njegovo zamenjavo. Al pa vsaj to prijavil pri vladi.
  Tozba mora piti vodo, tukaj pa je ne, ker je bila obvescena kaj je in kaj ni nedovoljena komunikacija. Da pa je ta Arbitrazna razsodba padla ozr. je v skodo Slovenije pa je v prvi vrsti kriv Pahor in njegovo zlagano obvescanje javnosti ko naj bi zahtevali prost dostop do odprtega morja ozr. teritorialni stik z odprtim morjem. To je isto kot da bi nekdo bil kriv ropa pa bi rekel grem na sodisce samo ce bom oproscen.
  V mednardnem pomorskem pravu je enak precendens ki se sploh ne bi smel pojaviti ko gre za drzavo z morjem se lahko njen teritorjalni stik zapre. Gre za podobno bedarijo kot pri sluznostni poti na parcelah. Samo s tem da to ni neka parcela ko se dva brata skregata in en proda parcelo brez dostopa nekomu tretjemu brez da je vpisana sluznost.
  Da je bila sodba na nacin kakor je bila vlozena obsojena na propad je jasno in ne glede na dejstva po mednarodnem pravu ni nikakor ne gre skozi da bi SLO lahko dobila stik z odprim morjem razen ce gre v nasprotnem primeru za drzavo ki je normalna. Pa se bedarija o razsirjanju ribolovnih con preko teritorjalnih voda je nesmisel ozr. enaka pogruntavscina kot to da s RKC uvedli vice (neke vrste cakalnico za bogate pred nebesi, kar si lahko kupijo).
  Takih pol sposobnih pravnic se svalka ne samo pri nas ampak po celem svetu kar precej.Pa ne mi nabijat o nekih raziskavah da se zenske odlocajo prevec custveno. Je zelo zelo velika razlika med zlobo in custvi.
  Tako ko se vsakemu pri nas zasuce ko pride na premjerski stolcek tako se takim osebkom odpali ko pridejo do nekega navideznega polozaja..