fbpx

Novi škandal: Anja Kopač Mrak in “nevladniki” z novo kampanjo agresivnega oglaševanja homoseksualnosti vdirajo v vaše domove!

Foto: iStock

Ministrici Anji Kopač Mrak in homoseksualnim aktivistom je treba priznati veliko mero vztrajnosti in predrznosti v želji po moralni razgradnji slovenske družbe. V minulih petih letih so izgubili oba družinska referenduma, nato pa brez resnega dialoga z javnostjo, opozicijo in stroko s preglasovanjem sprejeli ideološki Družinski zakonik, ki ponovno postavlja na glavo tradicionalno pojmovanje družine.

Družino namreč opredeli kot življenjsko skupnost otroka, ki mu poljubno dodamo starše ali neko drugo odraslo osebo, ki za otroka skrbi, kar pa ni nič drugega kot prefinjen poskus ponovnega vsiljevanja homo-lezbične-bi-trans-queer seksualne ideologije, ki išče le lastne poti, kako se dokopati do tujih otrok, pomen mame in očeta za dobrobit otrok pa potiska na obrobje.

V poštnih nabiralnikih vas čaka božično »darilo« Anje Kopač Mrak – promocija homoseksualnosti
V posmeh bližnjim božičnim praznikom, ki pričajo o edinstveni vrednosti družine mame, očeta in otrok, Anja Kopač Mrak in razni nevladniški aktivisti te dni ponovno izvajajo propagando za normalizacijo homoseksualnega in lezbičnega načina življenja in želje homoseksualcev po posvojitvah in kupovanju tujih otrok.

V poštne nabiralnike po slovenskih mestih odlagajo homoseksualno gradivo, ki ga izdatno podpira tudi aktualna ministrica na čelu Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Na akcijo me je opozoril prijatelj, ki se je pritožil, da so mu homoseksualno gradivo vsilili, čeprav ima na poštnem nabiralniku ustrezno nalepko proti reklamam. A to homoseksualnih aktivistov seveda ne ustavi, kajti s spoštovanjem različnosti so že v osnovi skregani.

Slovenska izrojena levica družine zatira, mlade pa odganja v tujino
Postkomunistični snovalci nove družbe multikulturnosti, kamor spadajo SMC, DeSUS, SD, Levica in podobni nazadnjaki, družino sovražijo, ker pomeni prostor identitete in opredelitve, iz katere zrastejo trdni ljudje, s katerimi je težko manipulirati. Spolna, verska, narodna in politična opredelitev je za večino ljudi še vedno temelj osebne svobode, ki levičarskim in homoseksualnim totalitaristom ni po volji.

Sodobni revolucionarji zato podirajo meje etično in zdravorazumsko sprejemljivega. Trdijo, da ni razlik med spoloma, spodbujajo nezakonite migracije, ki pospešujejo terorizem, ženskam so podtaknili detomor kot pravico odločanja o svojem telesu, ločitve propagirajo kot sodoben način življenja, iz javnega prostora pa izganjajo vero in Boga.

Malikovalci zlatega teleta
Družbeni model, ki časti napako človeškega razuma, kot pravi papež Frančišek, temelji na spodbujanju splavov, ločitvah, uvajanju homoseksualne ideologije v vrtce in šole, trgovini z materinstvom, ubijanju bolnikov, prepovedi pokopa zunajsodno pobitih in zasvajanju z drogami. Kljub vsemu tehnološkemu napredku smo duhovno nazadovali in smo na stopnji naporov naveličanih Izraelcev na poti v obljubljeno deželo, ki med Mojzesovim pogovorom z Bogom v dolini častijo in malikujejo zlato tele. Zgodba sodobne slovenske družbe je na las podobna.

Razne levičarsko-homoseksualne “nevladne” organizacije in državne ustanove, kakršen je skrivni Sektor za enake možnosti, v spregi s homoseksualno ideologijo poneumljajo slovenski narod s pozivanjem k ubijanju nerojenih otrok in čaščenju nerodovitne homoseksualne ideologije, zato so glavni krivec za nastanek demografske zime v Sloveniji, saj nam manjka že 300.000 ljudi, mlajših od 30 let!

Namesto, da bi se Anja Kopač Mrak in njeni podrejeni ukvarjali z resničnimi problemi naše družbe, kot je npr. dejstvo, da našo državo zapuščajo visoko izobraženi mladi, ki se praviloma ne vračajo v Slovenijo, raje promovirajo homoseksualni način življenja! Vprašanje preživetja našega naroda je zaradi izrojene levičarsko-homoseksualne politike dolgoročno pod vprašajem.

Raj pod Triglavom je na dosegu vaše roke. V intimi volilnega prostora bomo odločili o prihodnosti
Beg visoko izobraženih perspektivnih mladih, uvažanje poceni volivcev in delovne sile z juga in vzhoda so resnični problemi Slovenije, ki pa nam jih Cerar-Židan-Erjavčeva združba s pomočjo režimskih psov čuvajev precej uspešno prikriva. Če želimo dobro našim otrokom, je eden največjih izzivov naše prihodnosti, da Slovenijo naredimo materinstvu in očetovstvu naklonjeno, da poskrbimo za naše družine, otroke in stare starše ter domovino naredimo spet privlačno za mlade ljudi. Predniki so nas umestili v raj pod Triglavom, naša naloga pa je, da ga ohranimo tudi za prihodnje rodove.

Zato bo naslednja, demokratična vlada nujno davčno razbremenila delo, poenostavila birokracijo, uredila delovanje pravosodnega, zdravstvenega in socialnega sistema, ukinila davčne blagajne majhnim in družinskim podjetjem ter spodbudila razvoj družinskega turizma v zapostavljenem, a čudovitem slovenskem podeželju.

A to je zgodba, ki daleč presega domet Anje Kopač Mrak in njenih kolegov iz najbolj škodljive, skorumpirane in goljufive vlade, kar jih je (ne)svobodna Slovenija kdajkoli imela!

Franci Donko