Novi premier Šarec se je v 24ur zvečer norčeval iz novinarke in vseh Slovencev: “Vem, da ste zaskrbljeni zaradi te vlade. Saj moja žena je tudi zaskrbljena!”

Marjan Šarec se v vlogi predsednika vlade že zabava, norčeval se je iz resnih vprašanj, ki zadevajo vse Slovence. Foto:24ur.

Novi predsednik vlade Marjan Šarec je v petek zvečer v živo gostoval v informativni oddaji 24ur zvečer, ki jo je vodila novinarka Suzana Perman – čeprav se je Permanova dobro pripravila na intervju in je nekdanjega kamniškega župana presenetila tudi z nekaj manj prijetnimi vprašanji, pa je Šarec v svojih odgovorih spomnil na eno svojih bivših služb. Ne na župansko funkcijo, temveč na službo komedijanta, ko je kot imitator in stand up komik vrsto let skušal zabavati ljudi tako na Televiziji Slovenija kot tudi na rdečih komunističnih proslavah. Marjan Šarec se je namreč iz Suzane Perman, milo rečeno, norčeval. Čeprav bi morda nekateri njegovi zagovorniki odmahnili z roko, češ da je skušal biti samo duhovit – in da resnih odgovorov, preden ne bo oblikovana nova vlada Republike Slovenije, tako ali tako ne more ponuditi, pa so teme, ki sta se jih s Permanovo dotaknila, tako resne in občutljive, da nas lahko upravičeno skrbi, kam bo šla Slovenija z Marjanom Šarcem kot njenim upravljavcem. Bojazen, da naravnost v prepad, nikakor ni odveč.

Tako kot v popoldanskem intervjuju za Tanjo Gobec (predvajali so ga zvečer v oddaji Odmevi), Marjan Šarec tudi tokrat ni želel odgovoriti na vprašanje, kdo naj bi bil poslanec iz opozicije, ki mu je namenil glas, čeprav je Suzana Perman z omembo ženskega spola jasno namignila, da gre najverjetneje za Ljudmilo Novak iz Nove Slovenije.

Šarec s šarcizmi: “Nestabilna vlada? Mogoče imajo prav, mogoče se pa motijo!”
Zakaj v tako težkih okoliščinah sestaviti kot prvi v zgodovini manjšinsko vlado s štirimi drugimi strankami in podporo skrajne Levice iz opozicije? Nemara vse za položaj, glede na to, da se je lani potegoval za predsedniški stolček, je zanimalo novinarko POP TV, ki je opozorila, da so takšne vlade ponavadi nestabilne in da to skrbi tudi velik del slovenske javnosti. “To, da sem v nečem prvi, ni nekaj novega. To, da se lotevam stvari, ki mi jih drugi ne bi pripisali, ni nič novega. Kar pa se tiče stabilnosti in nestabilnosti in kako nič ne bo. Počakajmo, bomo videli, mogoče imajo prav, mogoče pa se motijo,” je v svojem slogu izustil najnovejšega izmed “šarcizmov”.

In nato dodal, da ne obljublja, da se bosta cedila med in mleko, da pa se bo potrudil po najboljših močeh. A takšne vsebinsko prazne odgovore lahko poda praktično sleherni Slovenec. In to je zaskrbljujoče – Šarec še nikoli doslej, vključujoč volilno kampanjo, ni povedal nič konkretnega.

Suzana Perman je Šarca izzvala z besedami, da je verjetna ministrska ekipa pravzaprav ekipa starih obrazov. Šarec se je sprenevedal, da o imenih ne ve še ničesar. (Foto:24ur)

Zanimiv je bil tisti del pogovora o učinkovitosti manjšinske vlade, ki bi lahko bila pri vsakem zakonu odvisna od Levice. A Šarec je vztrajal, da so manjšinske vlade lahko celo dobra stvar, češ da je več usklajevanja dobra stvar, čeprav s tem lahko izgubijo ogromno časa, hkrati pa je zatrdil, da so z Levico podpisali pogodbo o sodelovanju in da jim ne bo “za vsak zakon potrebno trkati na njihova vrata”. Z drugimi besedami, Levico je priznal kot enakovredno partnerico, ki je zato koalicijska in ne opozicijska stranka, zato v preiskovalnih komisijah in odborih v resnici nima česa iskati, o čemer bo v prihodnje v državnem zboru zagotovo potekala še zelo burna razprava.

Suzana Perman: “Stari ministri, stari obrazi. Ljudje vas niso volili zato, gospod Šarec!”
Suzana Perman je Marjanu Šarcu očitala, da je pred volitvami govoril o novih obrazih, pa vendarle gre v novo vlado s strankami SMC, SD in DeSUS, ki so se med seboj sprle v prejšnjem mandatu in smo zaradi tega Slovenci 3. junija dejansko tudi odšli na nove predčasne volitve. Permanova je Šarcu naštevala imena verjetnega ministrskega nabora. Irena Majcen, Anja Kopač Mrak, Mateja Vraničar Erman, Marjan Šarec, Zdravko Počivalšek. “Sami stari obrazi gospod Šarec, vaši volivci vas verjetno niso volili zaradi tega, da bi spet gledali iste obraze,” je bila ostra Permanova, medtem pa se je novi premier sprenevedal, da imen še ni videl in da bo počakal, da mu jih položijo na mizo.

S tem si je Šarec pravzaprav samo kupil čas; to SO imena oblastnikov, ki bodo nadaljevali politiko zadnjih štirih let, vprašanje je samo, kako bo to pojasnil premier, ko in če ga bodo novinarji spet spraševali o tem, zakaj je požrl besedo. Fraza “stari obrazi” očitno velja samo za Janševo SDS, pa čeprav je bila v zadnjih desetih letih samo leto dni v koaliciji, sicer pa je ves čas predstavljala konstruktivno opozicijo.

Marjan Šarec pravi, da ni bojazni, da bi “kar vse razpadlo”. (Foto: YouTube)

Matej Tonin opozarja: “Še preden je formirana nova vlada, Šarcu že ne moremo več verjeti!”
Novinarka je sicer želela iz Šarca izvleči konkretne odgovore, kako se bo lotil zdravstvene reforme, saj naj bi mesto ministra v tem resorju prevzel nekdo iz njegove stranke, opozorila ga je, da so poleg zdravnikov zaskrbljeni tudi gospodarstveniki in obrtniki, a ta resna tematika je očitno novega premierja strašno zabavala, saj je v odgovoru arogantno zabrusil, “da je zaskrbljena tudi moja žena, ker bom zdaj manj doma”. V nadaljevanju pa dejal, da ni nobene bojazni, da bi “kar vse razpadlo”.

A kot je v zadnjih dneh že večkrat povedal odhajajoči predsednik državnega zbora Matej Tonin, verjeti Šarcu na besedo Slovenci ne morejo več, čeprav še niti vlade nimamo. In to je izjemno slab obet; komik, ki je postal predsednik vlade, po napovedih poznavalcev bržkone mandata ne bo pripeljal do konca, po svoji “predstavi” pa se bo umaknil z odra in odšel, kot je to počel do zdaj v nekem drugem poklicu. Le da tokrat to nikomur več ne bo smešno.

T. F.

 • Kju-a-non

  New York Times, 17.8.2018:

  Analysts have predicted that Sarec’s minority government would be unstable and likely won’t last long.

  http://www.nytimes.com/aponline/2018/08/17/world/europe/ap-eu-slovenia-premier.html

 • šmentanamuha

  Če še Šarec sam ne verjame v svojo bodočo vlado, zakaj bi potem morali mi?

 • FORT WORTH

  Sarec je premlad, neizkusen, prenaiven, da bi vedel v kaj se spusca.
  Verjetno bi bilo bolje zanj, ce bi igral Serpentinska.
  Kaj bo sele, ko prenapeteza dobijo v roke Hrvati ??!!
  Podpisal bo, da je Kamnik del Hrvaske, ne da bi sploh vedel…
  Po propadu bosta blesava oba Sarec in Serpentisek…
  Pejt se raj skrit v misjo lukno, dokler je se cas.

 • Aton

  V stilu. Norci ga izvolijo in želje se jim izpolnjujejo. Demokratično in pravilno!

 • samotoje

  Nikarte se čuditi in zgražati, novinarji in slovensko občestvo. To je Šarec v svoji pravi podobi. Kdor je pričakoval več, si je sam kriv, kajti pričakovanja so in so bila popolnoma nerealna. Šarec ni nor. Nori so vsi, ki so mislili, da pravzaprav ni Šarec. Kajti on je to, kar je- blefer.

 • Gr Enze

  PREFINJEN BUTELJ IZ KAMNIŠKIH BUTAL

 • Franjo Trojner

  Leta 2000 je na Evroviziji nemški komik, zabavljač, moderator Stefan Konrad Rab pel WADDE HADE DUDDE DA.
  Leta 2018 se bo slovenski stand up komik, zabavljač, imitator Marjan Šarec šel predsednika vlade, manjšinske vlade. Kritikom ki mu očitajo nestabilnosti njegove manjšinske vlade pravi:” Počajajmo, bomo videli, mogoče imajo prav, mogoče se pa motijo”. Popolnoma se strinjam z zapisanim v članku: ” In to je izjemno slab obet; komik, ki je postal predsednik vlade, po napovedih poznavalcev bržkone mandata ne bo pripeljal do konca, po svoji “predstavi” v stilu WADE HADDE DUDDE DA pa se bo umaknil z odra in odšel, kot je to počel do zdaj v nekem drugem poklicu. Le da tokrat to nikomur več ne bo smešno.”
  Vse svoje premoženje stavim, da je Šarec vstopil v politiko tako malce za šalo in je ves ta njegov cirkus v bistvu samo projekt stand up komika, ki javmosti z vsakim svojim javnim nastopom nazorno kaže kako butasti so volilci. Šarec novinarjem, javnosti in svojim političnim partnerjen v bistvu ne zna drugače odgovoriti na zastavljena vprašanja in izive, kot WADE HADDE DUDDE DA, kar v vseh dosedanjih intervjujih tudi dosledno počne.
  Bog se usmili vseh nas nič krivih, tokrat ste volilci na levici res pošteno s totim vašim Šarcem mimo pihnili, zaradi vaše nespametnosti bomo pa trpeli vsi.

 • Franjo Trojner

  Šarec dobro premisli in novinarki na zastavljeno vprašanje, kako bo rešil naše zdravstvo pred totalnim razsulom odgovori : ” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na drugo zastavljeno vprašanje ali bo prodal NLB odgovori:” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na tretje zastavljeno vprašanje ali bo zvišal davke odgovori:” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na četro zastavljeno vprašanje ali bomo znova nacionalizirali privat premoženje odgovori:” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na peto zastavljeno vprašanje ali bomo res izstopili iz zveze NATO odgovori:” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na šesto zastavljeno vprašanje ali bomo res izstopili iz povezav z EU odgovori;” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na sedmo zastavljeno vprašanje ali so mu že znana imena njegovih ministrov in ministric v vladi hitro odgovori:”
  WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na osmo postavljeno vprašanje ali ima njegova stranka LMŠ sploh kak program reširev kako modernizirati državo in katere reforme so zares nujne odgovori: ” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na deveto zastavljeno vprašanje kaj vse vsebuje koalicijska pogodba njegove koalicije 5+1 zdaj že vidno utrujen od razmišljanja odgovori: ” WADDE HADE DUDDE DA.”
  Na deseto zastavljeno vprašanje ali SV res ne bo kupil osemkolesnikov zdaj že vidno nevoljno odgovori: WADDE HADE DUDDE DA!”
  Na enajsto zastavljeno vprašanje ali bo vztrajal pri tožbi ker Hrvati ne priznavajo arbitraže zdaj že jezno zakriči: ” WADDE HADE DUDDE DA!!”
  Na dvanajsto zadnje zastavljeno vprašanje kdaj bodo predčasne volitve vidno olajšan odgovori:” kmalu”.

 • VERRZIFIKATOR

  Darjan Marjonetič

  PREDSTAVA SE ZAČENJA

  Kot jo slepec videl je prav jasno,
  se predstava končno zdaj začenja
  in nemir v dvorani ne pojenja,
  tudi ko na odru je že glasno.

  Kakšen je naslov in kakšna tema,
  kakšen žanr, vloge kdo zaseda,
  jasno ni, kot tudi ne, kdo gleda,
  kdo igrá in kdo le kaj povzema.

  Je za zdaj na odru en igralec,
  ta razglaša se za humorista,
  eni ga imajo za solista,
  je za druge zgolj povezovalec.

  Kot konferansjé se ti dozdeva,
  točk pa zlepa ni nikjer nobenih,
  niti gagov, smešnic prirejenih,
  na pogled očitna scena leva.

  Karte, ki pošteno so plačali,
  zmedeni zazirajo se v oder,
  treba biti prav zares ni moder,
  jasno je, da so jih naplahtali.

  Ali konec tu je že predstave
  ali konca igre le začetek,
  se ne ve še, znan pa je povzetek:
  smeh minil na koncu je še krave.

  • Vesna Kovač

   Zelo dobro!

   • VERRZIFIKATOR

    Zelo na hitro, a očitno še kar.
    Hvala!

 • luckyss

  Logično, da se tukajšnje ovce bojite inteligentnega in po aferah ter korupciji neizkušenega diplomiranega igralca ter novinarja..bolj ste vajeni takšnih, ki diplome kupujejo po raznih prištinskih univerzah, imajo posla z balkansko mafijo in ki ne vedo kako bi oprali nakraden denar…
  Saj vas razumem,
  Nekdo, ki že od malega hodi v cerkev, sicer pa mu je bliže socializem kot kapitalizem vas straši še s priimkom (šarec-partizanski mitraljez)…

  • bubamara

   No, afero v Kamniku že ima. Nekaj se je o tem že pisalo. Politik brez afer ni politik. Vprašanje je samo ali novinarji želijo o tem pisati.

  • BlackOpsSystem

   Ja ful težko je naredit srednjo lesarsko jaaaaa. Nisem še slišal, da bi kdo kupil to izobrazbo.

   • luckyss

    Ti in ta, ki ti je dal plus sta očitno toliko zabita, da ne vesta, da je Šarec diplomiral na AGRFT…;))
    pa saj na teh straneh takšni idioti niste redkost..

  • učko

   Ta na ve ne kua je kapitalizem, ne kua je socializem, tut u cerku je hodu, ker je morau, da je poslušau tiste farške neumnosti, no zdej boste pa vidl idiota v pravem pomenu te besede. Kar se “Prištinca” tiče pa, člouk se je izkazal z daleč najboljšo vlado do sedej. Dočim Šaro je obup že na začetku. Če kdo misl, da je nemogoče bit bol nesposoben od Cmirkota no, bo zdej dobiu dokaz, da se da jit še globlje !!!!

   • luckyss

    Ja, takrat za časa “prištinske vlade” je izginilo 50 milijard v oaze..res je sposoben ;)

    • Fosa Stefan

     SLOVENČKI, kučančki pa se bojijo resnice, ker če bo resnica zavladala
     v sloveniji bodo kučančki pocrkali, delati ustvarjati ne znajo, krasti in
     lagati ter pričati po krivem, pa jih bo privedlo na vislice ali na dob

     torej SLOVENCI osvobodimo se slovenčkov, kučanov, cmerarjev,
     šoltesov,..(.tukajšnjih plačanih nikov, valterjev, tetk, krtač, đđ
     bedakov-norcev, burecki, marchesi,…..). in gospodarimo, ustavrjajmo in
     se razvijajmo, da bodo naši vnuki ponosni na nas SLOVENCE

     ne vem kako je lahko šoltes ponosen na morilca kardelja starega ata, ki je
     pobil koliko slovencev ne slovenčkov, šenkal istro,..

     tako bo do izraza prišla lepa šifrerjeva pesem za SLOVENCE in slovenčke

     ;:::ura je 11 zvečer, nekdo je pred vrati, se ga moram veseliti ali
     bati,…-…..?????

     POŠTEN SLOVENEC SE NE BOJI NIČESAR, kaj pa kučančki, si bodo
     izmislili novo patrio

  • branči

   da ti je bedak za vzor, moraš biti kreten na kubik

 • bubamara

  Dober je ta Šarec. Ugotavlja, da je vendarle osedlal bika. Mislim, da mu bo priljubljenost med ljudmi zrasla. Če bo peljal politiko brez sprememb, mu je pot novega Drnovška na široko odprta.

 • rubec

  Njegove starše naj še vprašajo če so kaj zaskrbljeni.

  • VERRZIFIKATOR

   Rubec, mar se fantu posmehuješ?
   Ne sprašuj po tistem, česar nima,
   njega je prinesla južna zima,
   ah, saj vem, le malce se norčuješ.

   • rubec

    Nič ni povedal o sebi zato sprašujem recimo kje letuje ali sam z družino ali pa grejo starši tudi zraven itd, mislim na njegove starše seveda.

    • VERRZIFIKATOR

     Sam je tole v kamero povedal,
     staršev ne pozna da bioloških,
     saj bil namreč v letih je otroških
     posvojen, ko ni se še zavedal.

 • učko

  No, če je pa še njegova baba zaskrbljena, k’ ga dob’r pozna, pol je pa s tipom res nekej uiber narobe. Ta bo zajebau še tist za kar se misl, da se ne da zajebat, boste vid’l !!!!

 • Ivan Serpentinšek

  Nč bat,lahk se že v naprej zakreditirate…
  Dnar bo,če bo!

  • merim

   Dnar bo ko bo ce ga pa ne bo bomo uvedli pa davek na desnicarje in bodo oni placali kredite.

 • totex39

  Sedaj pa imamo predsednika vlade, ki bo na resna vprašanja odgovarjal v komedijanskem stilu, že v začetku nam ni več pomoči, gotova je država.

 • tiovv

  Kdaj nameravate novega PM povabiti na Novo24urTV ?
  Ko je bil povabljen na soočenje, mislim, da je poslal svojega človeka.

 • sloustava

  Me zanima, kdo od politikov Evrope ga bo povabil na obisk! Morda Hrvatar, da se ponorcuje iz Slovencev! Jezi me, ker mu moram dati v tem trenutku celo prav! Koncajmo s Sarcem in pricnimo z dejstvi! Krivda je izkljucno na: najprej Kucanov klan, nato Golobiceva presstitucija in koncno kretenski volivec, ter nazadnje volivec, ki je ostal doma. Samo zapiskaj mi, volivec, da ti komunizem venezuelskega tipa ni pogodu, pa te transportiram direktno v Murgle. Tam te bodo po turnskovo utisali….!

 • Anton

  važn da imamo desus, ki bo poskrbel da se bo valorizacijski količnik za pokojnine še naprej zmanjševal,sedaj je vrednost količnika cca 0,71…., moral pa bi biti 1, kar pomeni, da so pokojnine usklajenje z gibanjem inflacije. Cvetk bi se še našlo

  sarkazem press

 • Lisjak

  Kot Slovenec imam pravico izvedet od kod sploh izvira Šarec in ne mi reč,da je to rasistično vprašanje.

  • Prle

   Kot uporabnik tega portala imam pravico izvedeti kolikolkrat v letu seksaš, če sploh. Pa ne se sekirat, ker sem ti postavil takšno vprašanje.

   • resnicaboli

    kdo se bo pa sekiral kaj napiše bedak?

    • Prle

     Pohvale za tvojo samokritičnost.

 • Pjevač tuge

  Na novih predčasnih volitvah LMŠ bo doživela enako usodo kot Jankovićeva PS, nikoli več ne bodo prestopili prag parlamenta.
  Začenja se še eno tragikomično obdobje za Slovenijo.

 • trumpet2018

  američani takšnim bleferjem pravijo empty suit, se pravi prazna neuporabna obleka, to so ljudje ki nimajo česa povedati,brez karizme, brez inteligence, brez sposobnosti, ki sploh ne vedo o čem govorijo, kaj bomo s tem človekom, ki nima nobenih izkušenj iz gospodarstva, neki župan iz kamniških rovt. niti 6 mesecev ne bo zdržal, bedaki so izvolili bedaka, norci so zavzeli norišnico. Rabili bi vrhunskega podjetnika, kot je Trump da bi vodil državo, kot uspešno podjetje

  • merim

   Americani bi janezu rekli Looooser

  • Kju-a-non

   To understand why Leftards become totally nervous just mentioning Donald Trump:

   Qanon – THE PLAN TO SAVE THE WORLD

   http://youtu.be/KgYsNuzZnIs

   MOST IMPORTANT INFORMATION YOU COULD SEE

 • Marija

  Zakaj ne vabijo kar Kučana oz nastavljenega politkomisarja, da iz prve roke povesta o načrtih vlade za naprej. Šarec še povedati ne zna to kar mu naročijo.

 • pajot

  Tale serpentinšek bo po vsej verjetnosti usekal musollini_kučanovo varianto vladanja. Demokratični fašizem skratka.

 • Antonius

  Zdaj bi morali celo najbolj naivni spoznati, da je vladni strankarski *potpuri* veleizdajalčevo kleptomansko *podjetje*, sestavljeno iz prevarantskih *tozdov* LMŠ, SMC, SAB, DESUS DL in ZL, ki se na volitvah ponujajo s parolami od skrajno levega, do *skoraj* zmerne sredine. V tekmi za oblast za vsako ceno jih združuje onemogočanje edine neodvisne desne opozicijske stranke SDS.
  Če pred volitvam v NSi-kd ne bi zamenjali Novakovo z zmernejšim Toninom, bi bila tudi NSi-kd v veleizdajalčevi kleptomanski vladi z novim obrazom v vladi in starimi ksihti okoli nje.
  Zdaj še enkrat imamo, kar že skoraj ves čas imamo, mene je pa sram zaradi vseh volivcev, ki se jim nikakor ne prižge, kakšne politikantske kleptomane nespametno volijo.
  Žal, slovenska volilna nespamet si zasluži, da jo še naprej uničujejo tudi s šerijatarji.

 • rubec

  Kje so pa njegovi starši recimo a so še na morju, da reciimo malce pustimo politiko in gremo bolj na lahkotne teme? In v katerem kraju me tudi zanima.

  • merim

   Cepec brigaj se za sebe

   • resnicaboli

    zate me ne zanima iz katerega pufa prihajaš.

   • Nšo-či

    Živčna razvalina si. Zakaj ne odnehaš in se preseliš na drug portal?

    • merim

     Zakaj bi se saj smo v demokraciji lahko izrazam svoje mnenje kjerkoli an diktatorcek

     • Nšo-či

      Se opravičujem Sanjalo se mi ni, da so zmerjanja tvoja mnenja in plod globokega razmišljanja in želje po svobodi.

     • merim

      Kje pa zmeram? Mogoce ne znas brat? Nisem janez da bj rekel priznanim novinarkam odsluzene prostitutke

   • Mojca pokraculja

    Sej se, še ti se dej!

  • resnicaboli

   Mene tudi zanima njegovo poreklo zakaj ga skriva ker tajne službe vse vedo in je hitro lahko predmet izsiljevanja.

  • Nšo-či

   Ne bi rajše sledili tašči? Večji vpliv ima nanj.

   • merim

    Vi desni boste se zasledovali marjana? Jej jej bog pomagaj ubogim na duhu

    • Nšo-či

     Ali svoje domislice kdaj prebereš ? Sej znaš brati ali tudi tu šepaš tako kot pri občutku za humor?

     • merim

      Ne znam brat sam pisat

     • rubec

      Kaj pa pravi merim mu ga v dupe. Jaz ga ne vidim pa če se še tako močno matram.

     • Nšo-či

      Nasmejal si me :). Kot običajno, ga ne razumem. Neko rdeče narečje brez domišljije tolče. Spominja na papagajščino.

   • rubec

    Ne bodi omalovažujoča. To je prva tašča.

    • Nšo-či

     Jih je več?

  • samsara

   Misliš na njegove biološke ali nadomestne?
   Prvi so menda, če so še tam doli nekje na jugu, če niso emigrirali na sever ali nemara bežali, kot se zdaj temu popularno reče.

  • dob

   Šarec hodi v Kumrovec na morje. Je pa malo daleč do plaže.

 • merim

  Kaj pa janez in njegove odsluzene prostitutke?

  • Morala

   Ali se še nisi zbudil, da še vedno sanjaš JJ? :)

   • merim

    Pa lj pogledas na noro24 pa spet vidis janeza kk se joka ko je popusil. Dj sprijaznte se da ste nesposobni kaj pljuvate po zglednem marjanu

    • WatsonForus

     popušil si ti na vseh področjih, sam še nisi tega dojel

     • merim

      Ne bi rekel

     • WatsonForus

      samo lepo se vsedi in malo počakaj !

     • merim

      Na kaj?

     • WatsonForus

      boš že sam ugotovil , se si dost brihtn.

     • merim

      Ok

  • WatsonForus

   še zmeri se prodajajo na RTV Štali in ti jih plačuješ .)

   • merim

    Ne mors tako pravit o priznanih slovenskih novinarkah

    • WatsonForus

     kdo pa pravi da sta priznani ?

  • Franc Šink

   Te boš sedaj porival ti.

   • merim

    Vidis kak zaljivec je janez in pol pricakuje da bi kdo sodeloval z njemu. Fantje desni zdajle pa k masi pa se spovedat za vse zaljivke ki ste jih izrekli ta teden bog odpusca. En ocenas pa se za janeza za nasledne volitve. Amen

    • Franc Šink

     Pizda si pokvarjen.

     • merim

      Pokvarjeni ste vi ki zalite.

     • WatsonForus

      hmm, le kdo je žalil par postov nižje , matr maš slab spomin.

     • merim

      Ne vem mogoce ti?

     • WatsonForus

      a še par svojih postov nižje ne znaš pogledat ?

     • merim

      Ne da se mi. Ce sem te uzalil oprosti. Pa prilimaj kje sem te uzalil

     • WatsonForus

      to se pravi , da si tud len ?

     • Mojca pokraculja

      Odje..

    • Mojca pokraculja

     Dosadan si, kva dons pr mas nisi nc pametenga slisu?

 • Franc Šink

  Čeprav bi bil Janša daleč najboljši premier se tokrat to ni zgodilo.Če sploh še kdaj. Levica je čedalje bolj pokvarjena.

  • merim

   Nikoli! Enkrat je blo prevec da bomo odplacevali njegove kredite se 50 let

   • WatsonForus

    očitno te matematka jebe , pa nič hudega , od takih smo že to navajeni.

    • merim

     Oprosti se 47let. 50 sm pac reku na okroglo da vi desni lazje razumete

     • WatsonForus

      na žalost ti nič ne razumeš , ker ti osnove niso jasne , kdo je jamal kake kredite. A je teb ali tvoji žlahti kredit Janša osebno odobril ?

     • merim

      Ojoj men je tezko anje. Dj me mal poduci o stvareh ti genialec

     • WatsonForus

      tebe se ne da podučit , morš prej matematko obvladat , sicer maš pa na http://www.stat.si vse kar ti srce poželi , sama matematika , izvoli pa si oglej.

     • merim

      Eh osnove ze obvladam sem un dipl ing

     • WatsonForus

      a iz Kumrofca – šnel 7 dni kurs?

     • Mojca pokraculja

      Ne se pustit provocirat. On se futra na takih provokacijah, zaseda prostor na portalu in usmerja debato stran od clankov.

     • WatsonForus

      sej se ne , sam model misli da je jack !

   • Morala

    Kdo nas je zapufal? Od 8 milijard na 32 milijard? Že zjutraj me spravljaš v smeh…Hahaha…

    • merim

     A nis pr masi?

     • Morala

      Ne, ker ne hodim k maši…

     • merim

      Kk to da si pol janezov podpornik ce nis masnik? Bi pa lahk mel mal razuma pol

     • Morala

      Zato, ker vidim kam peljete našo Slovenijo…in niso samo verniki podporniki desnice…

     • merim

      Kam pa? Js nikamor js poskrbim za sebe bmk za politiko kater klovn al marjan al janez je na oblasti. ne ti pa cakas na janeza ne bos ga docakal

     • WatsonForus

      Venezuela II , samo čiči in čaki , kmalu pride.

     • merim

      Kje je venezuela?

     • WatsonForus

      na zemljevidu , še geografija ti ne gre ! ccccc cccc

     • Morala

      Jočete za bivšo yu, podpirate korupcijo. krajo, pranje denarja, itd….če te boli k, za politiko zakaj potem pljuvaš samo po JJ in SDS? SDS ni samo JJ…

     • WatsonForus

      a tisti ki ne hodijo k maši so pa Janezovi podporniki – matr mate logiko za crknt.

     • merim

      A ne znas brat?

     • Mojca pokraculja

      Odgovor na vprasanje provokator! Ne mores, pejt k maši!

     • merim

      Kdo s pa ti?

     • Prle

      On je pa mojcapokraculja, ki pravi,da jo večkrat srbi.

    • WatsonForus

     sej veš da ma on končano Kumrofško matematiko

     • merim

      Ja lj sj sam pravis da nas je zapufal za 8 miljard.

     • WatsonForus

      opažam da še brat ne znaš.

     • Morala

      Saj tega ni WatsonFokus napisal…če me spomin ne vara, je bilo takrat na ničli, ko je Pahor za JJ postal predsednik vlade…potem ti je lahko jasno kdo nas je zapufal in kdo nas še bo…

  • župnik cefizelj

   ivan janša poscani bo prmier samo še v noriškem kraljestvu in na učnem krožku psihiatrične bolnišnice polje.

   • WatsonForus

    eh ja , s temi knjigami je zaslužil več kot boš ti vse svoje “farško” življenje.

 • WatsonForus

  no pa je to prvi nastop klovna v cirkusu ! veselite se!

  • Prle

   Boljše klovn, kot orožar.

   • WatsonForus

    a maš kak dokaz za svojo trditev ? al spet “što se babi htilo , to se babi snilo ” ?
    Za klovna je veliko posnetkov na netu : Baba je žaba , žaba pa ni človk ?

    • merim

     A ni bil janez pravnomocno obsojen?

     • WatsonForus

      kdaj pa , razsvetli me ? če bi bil bi verjetno še sedel .

     • merim

      Ne vem poguglaj. Drgac pa takrat ko je sel potem v jeco

     • WatsonForus

      pol pa ti slabo guglaš in pišeš stvari za katere ti ni nič jasno oz. se kot bankirji nič ne spomniš , kakor vem je bila sodba razveljavljena – in nikoli dokončana ker so rdeči sodniki zavlačevali do zastaranja – kle bo še padla odškodnina – da te nov pol kap .

 • Franc Šink

  Sedaj ne bo več rednih sej v DZ , Ampak cirkuške predstave

  • merim

   Janez z odsluzenimi prostitutkami je prva predstava

   • WatsonForus

    te so iz vašega miljeja

   • Franc Šink

    Ne Te so namenjene za na trapez..

  • Prle

   Če bo Šarec klovn, kdo za vraga bo opica, pa ja ne Ivan JANEZ,ha,ha,ha.

   • tarantela

    Včeraj se je že režal, kot bi bil malo mimo…

    • Prle

     Vsake volitve se mu bolj meša.

    • WatsonForus

     režal se je temu da se vam še sanja ne kako boste znoreli čez kak mesec ali dva.

     • merim

      Garfi pravi sele cez tri mesce kk zdj to

   • Franc Šink

    Janez bo dreser zveri.

    • župnik cefizelj

     ivan janša bo v lastni blaznosti iz lastne plenice prijedorski pamuk hropeče lizal drek poraza in večne zgube.

     • WatsonForus

      cccc, a so te iz crkvenih krogov ven fuknli , da tko lepo pišeš?

  • župnik cefizelj

   opozicijski majmuni na čelu z breznikom in pojbičem že lupijo banane in se obmetavajo z lastnim drekom. no pojbič ga tudi malce popapca.

   • WatsonForus

    sej vem da boli ko ti v kelih nalijejo čistega vina namesto brozge.

  • samotoje

   Baje že montirajo trapez pod strop. Za afne guncat.

 • tarantela

  Sama zloba vas je! Čisto se držite načina obnašanja in govorjenja noriškega princa. No, sedaj sem pa še sama zlobna, sem se od vas nalezla. Menim, da se Marjan Šarec ni prav nič norčeval in je povedal to, kar je res. Če je njegova žena zaskrbljena, ni to nobeno norčevanje iz nikogar.

  • WatsonForus

   če ne dojameš , pač ne dojameš, če je Šarcu važneje to kaj misli in reče žena sedaj ko je PV kot pa dobrobit tebe , mene in cele SLO , pol je začel na napačni nogi.

   • župnik cefizelj

    seveda, ko pa ivan janša komunjara stresa svoje noriške nebuloze mu pa zbor desnakarjev slepo ploska in vzklika mkot nekdaj titeju in stalinu.

    • WatsonForus

     a je zmanjkal vinčka v kelihu?

  • Nšo-či

   Lahko imaš prav. In se ni ponerćeval iz blondinke. Ampak iz svoje žene. Verjetno sta skupaj sprejela odločitev o njegovi kandidaturi in tehtala “pluse” in “minuse”. Zakaj novinarski ne razlaga “minusov”, ki so pri odločitvi ovirali njega?

 • župnik cefizelj

  a se je ivan janša že v hlače fsral!? alora pridem več kasno.

  • WatsonForus

   fsral se bo tvoj Šarči , ne bo dolgo trajalo.

   • merim

    Kmalu zelo kmalu bo janez zmagal. Kmalu zelo kmalu

    • WatsonForus

     jap , sej tega se bojite kot vampirji česna !

     • merim

      Kmalu zelo kmalu. Na naslednjih volitvah po naslednjih naslednjih po naslednjih naslednjih naslednjih…… cez 5000 let bo janez zmagal. Kmalu zelo kmalu

   • Svele

    Jakob se je pokakal črtu v usta

  • Svele

   Črt in Jakob sta vedno posrana in poscana hajjahhahhahHh

 • župnik cefizelj

  je pa zanimiva domoljubna in državotvorna drža desnakarskih katolibanov, ki imajo ob vsaki priliki poln gobec domoljubja, so pa slovenijo pripravljeni prodati za drobtine mađaru in švabu. katolibanska greznica spet vre zaradi lastne nesposobnosti in firerja nekdaj prve komunjare ivana poscanega janše.

  • učko

   Mah, švabu se damo zastojn, sej vidš, da usi hodjo u švabarijo, da jim švabe gazduju !!!! Edin tis tolk pameten, dab šou Rusom za hlapca. Ja no, pejt, kwa čakaš !

  • Black_Raven

   a Marjan Šarec je tud pička katolibanska ker je vsako nedeljo pr maši in bere berilo DA ali NE?

 • RATATA

  Šarca je treba jemati takšnega kot je. Brezvezno neumestnega debila, ki je s svojimi izjavmi odličen za razposajene fajhtne veseljake.
  Veselimo se, dokler je še kruh, saj drugega ne potrebujemo.

  • merim

   Ratatatatatata pojdi ze, k masi zamujas

   • RATATA

    Ob šestih sem bil. Zdaj sem že na jagi. Vadim.

    • merim

     A si se spovedal ti je bog odpustil grehe iz tega tedna?

     • RATATA

      Nisem grešil že od 1988. Takrat sem bil tudi nazadnje pri spovedi. Pustil sem komunistu oditi iz gostilne brez razbitega gobca. Še danes mi je žal.

     • Prle

      Kaj ti je žal? Da si bil leta 88 nazadnje pri spovedi? Bom jaz v vlogi župnika ti pa v vlogi skesanca.

     • RATATA

      Tebe jebe naglasak. Slovenščina je prezahteven jezik zate runkl prtegnjen.

     • Prle

      Nikar ne delaj novih grehov, ljubi svojega bližnjega. Naslednjo nedeljo obvezno pridi k prvi maši,Ja?

     • merim

      Zaljenje je tut greh?

    • Prle

     Vadiš? Bežati, verjetno hitro tečeš, kakšno obutev pa imaš?

     • RATATA

      V življenju še nisem bežal. Jaz sem na jagi in jagam, gonim in utrujam, pripravljam zasede in ob primernem trenutku sprožim.

     • Prle

      Sprožiš lok, ki se ti v istem trenutku zlomi, nakar se ves moker zbudiš na kavču.

  • karpelec

   …jaz bi še malo vode…

   • RATATA

    V Kamniško Bistrico moraš. Morda še šarca srečaš mimgrede.

    • merim

     Sarec je vredu bo dal za pir

     • RATATA

      šarc nima za burek! Sploh si pa sam ne upa do šanka.

    • karpelec

     Ni mi glih za šarca srečat, že na slikah mi je preveč.

  • samsara

   Ko pa kruha ne bo več imamo še vedno na voljo potico ;-).
   Saj poznaš tisti slavni izrek.

   • RATATA

    Oče naš, kruh je Vaš, potica pa naša.
    Za une saharce in peščenjake me tud bolj malo briga, če nimajo vode, pa naj kokakolo pijejo!

 • Mare

  Tale Šarec mi je zmeraj bolj všeč.

  • učko

   Preveč ga u rito gledaš !

   • rdeči ferdo

    Tako, kot ti svojo mamo v pizdo

 • učko

  Če je Šarotova baba zaskrblena, pol bo pa res dizaster !

  • Prle

   Zaskrbljena je zaradi Ivana in njemu podobnih podlasic.

   • Nšo-či

    Torej mu ne verjameš, da je zato, ker bo manj doma?

    • Prle

     Ivanove podgane ga bodo najedale, draga indijanka.

     • Nšo-či

      Motiš se. Opozicija je vir idej za spremembe. V kolikor Šarčev štab ne bo preštudiral njihovih predlogov, bo v izjemno slabi poziciji proti drugim strankam v vladi, ki nekatere zgodbe poznajo že v “drobovje”.

     • merim

      Eh janez preucuje opozicijo ze celo zivljenje

     • Kučanov klan

      Ceo život išče pa ne najde. Še slepa kura prej zrno najde kot ta jajo.

     • WISKY 1000

      ti idi kuči MUJO.

     • WISKY 1000

      Janez je desetkrat doktor za tišlarja z šestimi popravci,joj bogi levaki,kak se mi smilite.

     • Kučanov klan

      Saj veš kaj pravi Serpentinšek. Z babo se ne moreš pogovarjat o politiki, ker je blesava. Te tlele so pa sploh nikakve. Po večini iščejo katerega da bi jih pokavsu.

     • WISKY 1000

      saj pridejo zapečeni,nič bat

     • WISKY 1000

      prlek,si šel k maši danes,tvoj veliki vodja šarac je bil že pri prvi.

   • WISKY 1000

    bolek

    • Prle

     lolek.

 • učko

  Kučanov đukac Šaro je zdej praim minister, LOL ! Ej, glupavi Zlovenci i oni malo manje Zlovenci, al’ zato toliko glupaviji, tole bo pa vrhunc idiotizma, ki se pod tardečimi fašisti rola že predoug !

 • Prle

  Še dobro, da je M.Šarec uspel, drugače bi imeli sedaj Orbanovo desno jaje Ivana Janeza.

  • WISKY 1000

   zdaj bo vesela tvoja žena,prihajajo dvakrat pečeni za tvojo ženo,da jo obdelajo,hi,hi,hi…….

   • Svele

    Slovenska hlapčevska dojenčica je umrla zaradi slovenskega salabajzerizma hahhahhahha

   • Prle

    Tudi tvojega partnerja bodo obdelali.

 • Tweety Bird

  Marjan vas vse po spisku jebe…tako na prefinjen način…brez nesramnosti… Za razliko od Janeza Janše, ko je zmerjal verodostojne novinarke s prostitutkami…njegov levi fašizem…itd. itd…. O Janezovem gnilem gobcu pa ne boste nič napisali na Nora24tv?…Sam vprašam…

 • merim

  Pa kaj se jocete sj janez je mel moznost sestavit vlado. Zarad njegove nesposobnosti zdj zalite marjana vi ste slabs ko cerkvene podgane

  • Tweety Bird

   Ma to so cerkvene podgane…nisi vedel? Niti deratizacija ne pomaga :)

   • merim

    Pa na ku..c mi gre ko tile deskoti za vse krivijo druge a sami nesposobni ko strik za cote obesat. Janez je mel moznost sestavit vlade zakaj je ni?????

    • Morala

     Ali te ne boli k. za politiko? Če bi meni bilo vseeno za politiko, potem ne bi niti komentirala…

     • merim

      Ma vam desnim jokicam je treba pokazat kako ste (ne)sposobni

     • Morala

      Si v nasprotju z samim seboj…glej kaj si napisal…

      merim • eno uro nazaj
      Kam pa? Js nikamor js poskrbim za sebe bmk za politiko kater klovn al marjan al janez je na oblasti. ne ti pa cakas na janeza ne bos ga docakal

     • merim

      Logika ti ne deluje najbols?

     • Morala

      :) ne moreš zanikati, da nisi tega napisal, tudi Šarec je zate klovn…” klovn al marjan al janez je na oblasti”

     • WISKY 1000

      pojdi se zdravit

    • Tweety Bird

     Ker je totalno nesposoben!!! I mean WTF…kateri bedak je sposoben totalno zmago na volitvah spremeniti v totalen poraz????… Nihče drug kot JANEZ JANŠA !!!

   • WISKY 1000

    kaj pa misliš,da je tvoj veliki vodja tišler,zdaj boš šel vsako nedeljo k maši,hi,hi,hi,ne samo ti ,vsi levosučni ,oprani na umu.

  • Kučanov klan

   Tukaj na tem portalu so itak pretežno invalidi in zasvojenci z internetom. Takih ne moreš štet za normalne.

   • WISKY 1000

    99% je takih tu gor vas levisučnih bolanih na umu.

  • WISKY 1000

   ti boš sedaj hodil s tišlerjem spovedi,hi,hi,hi……

 • Nšo-či

  Se je Marjan Šarec ponorčeval iz novinarke ali iz svoje žene, da bi ugajal gledalcem pred TV ekranom? Mogoče celo iz obeh.

  • merim

   Zakaj janez ni sestavil vlade ko je mel moznost????

   • Kučanov klan

    To se tudi jaz vprašam, zdaj pa jokajo tukaj delomrzni brezvezniki, pretežno invalidi, saj normalen človek kaj pametnega dela ne od jutra do večera tukaj javska in frajari.

    • WISKY 1000

     bolek

   • Nšo-či

    S preteklostjo in njenimi dogodki se lahko igrava. Da bi jo pravilno ovrednotila, bi morala v njeno izhodišče. Ampak, pomemben je ta trenutek. J.J. bo predstvaljal močno opozicijo, ki bo bedela nad kremlji globoke države.

    • merim

     Pogovarjama se za tri mesece nazaj. Janez je zmagal prejel je vec glasov ko druga in tretja stranma skupaj. A mi znas razlozit zakaj ni sestavil vlade oz a si lahko tako nesposoben da po taksni zmagi popusis? Neverjetno an

     • Nšo-či

      Ta odgovor boš kmalu našel na dlani, ko se bodo odprli interesi porabe davkoplačevalskega denarja skozi različne razpise. Politika ni v rokah ljudi ampka kapitala. Vsaj vladajoča,

     • merim

      Janezova taktika zaljenja vseh po vrsti pa nima tu nobene veze?

   • WISKY 1000

    PAPIGA

    • merim

     Odgovor ce zmores

     • WISKY 1000

      papiga

     • WISKY 1000

      zgoraj imaš moj odgovor butara

     • merim

      Ti mozgani ne delujejo najbols?

     • merim

      Ti se ponavljas kdo je pol papiga, papiga.

   • Rdeči Ferdo

    Ker je nesposoben, jasno.

  • karpelec

   Eh, pokazal je samo svoj način vladanja.

   • Nšo-či

    Moški, ki svojo duhovitost gradijo na svojih ženah so izjemno majhni.

    • merim

     Kdor izkljucuje bo sam izkljucen. Je nekdo nekje povedal. Pa se kako prav je imel

     • Nšo-či

      Kdor ne zna postvaljati prioritet, ne doseže cilja.

     • merim

      Pol janez zlo slabo postavlja prioritet glede na to da nikol ne doseze cilja?

     • Nšo-či

      J.J. jev cilj je vsebina in ne pohlep. Če bi razumel to, bi razumel, zakaj ljudje verjamemo vanj,

    • Rdeči Ferdo

     Ob takih k si ti jim res takoj uplahne, da si ga že rajš na roke zdrka.

     • Nšo-či

      Ženo napihneš a ne?

     • Rdeči Ferdo

      Ob teb bi zihr postal impotenten. Take ki veliko gobec vrtijo slabo fafajo. Moja je iz Srbije , dobro kuha in skrbi za družino, ni lajdra k bi se tle vun metala.

     • Nšo-či

      :) vsi sivčki imajo veliko skupnega v svojih napadih. Primitivne fore razcepljene osebe, ki bi si nujno morala poiskati terapevta, da bi zmogla jutranji pogled v zrcalu. No , sedaj pa od togote, lahko razsuješ svet. Tu na tem portalu, smo že dovolj trpeli zaradi nje. Poskusi drugje!

     • Rdeči Ferdo

      Babica potrebna najdi si enega da te dobro obdela. Samo ker si stara te noben več ne povoha.

     • Nšo-či

      Kraja nickov, manipulacija…. imaš še kakšno karto v rokavu. Vlogo babice bom z veseljem sprejela , ko mi jo nameni življenje. Ob hiši imam velik vrt na katerem domuje otroško igrišče. Osemletnice kmalu ne bo več zanimalo in vesela bom, ko ga poživi otroški smeh. Iz tvojih besed ne zveni mladost , so brez upanja in sanj. Zveni pa zagrenjenost .

     • Rdeči Ferdo

      Nasmejala si me babi. Jaz pridem tle redko, ti obupanka pa svetiš od jutra do večera revčka življenje pa leti mimo. Prazno slamo mlatite. Jaz vozim taksi in mam čs, ker čakam.

     • Nšo-či

      V poduk. Sivčki ne morejo brisati ali popravljati svojih primitivnih komentarjev. Zato njihova sledljivosst ni taka uganka. Verjamem, da je življenje na robu naporno.. Zagotovo pa pot v boljše življenje ne ponuja poniževanje.drugih ampak odpravljanje lastnih težav. To je približno tako kot z ljubeznijo. Če ljubezen imaš, jo lahko deliš. Ljubezen niso besede, niti srčki in poljubčki. Toplo srce je. Ti pa poniuješ …. ah, ta karma :). Vse je natančno tako kot mora bit.

     • Rdeči Ferdo

      Potem pa reši svoje težave, samo jih ne moraš ker si po vsej verjetnosti invalidna oseba. Zato visiš tuki od jutra do večera. Normalni delamo drugi pa nimate življenja revčki. Sploh za žensko je hudo. Razumem tvojo psiho da se moraš potrjevati, saj ničesar nimaš in moraš živeti v namišljenem svetu kjer te ljudi odobravajo. Res hudo. Smilis se mi ženska. Ajd grem delat naprej.

     • Nšo-či

      Do naslednjič, ko ne boš mogla iz svoje kože. Pa taksi lohka parkiraš na mojem mestu v centru. Ha..ha. Varovano je. Grem še malo na morje, v stanovanje :).

     • Rdeči Ferdo

      Revčka. Morje je v tvoji glavi.

     • Rdeči Ferdo

      Če bi ti sploh kaj imela ne bi bila tukaj od jutra do večera in nabijala v tri krasne. Taki ste običajno priklenjen na voziček in vse kar vam laufa so prsti na tipkovnici. Ja, stanovanje na morju je v tvoji bolni glavi.

     • Nšo-či

      Pri 40 ih, ko tika taka biološka ura, je res težko, če si odvisen od staršev in ljubimcev. Kupi si vsaj avto. boš lahko vozila taksi. Ideje maš pa dobre.

     • Rdeči Ferdo

      A si še kar pokonci babica? A imaš ti sovražnico tukaj ki je stara 40 let? Ooooo, kaj vse izvem o tebi. Zanimivo postaja.

     • Rdeči Ferdo

      Potem si pa res uboga da živiš pri starših in si odvisna od ljubimcev. A potem nimaš otrok da ti tiktaka biološka ura? Sem mislil da jih imaš čez 60,ker si precej staromodna.

     • Rožle

      Take kot si ti.. so itaq že do konca zjahane …
      in to str ble že takrat, ko so ste bile še v rani mladosti …

     • rubec

      Teslo primitivno. Vrati se u šumu skupaj s tvojo opico čipčaparsko. 600 tolarjev ti vrnem jaz osebno.

     • Svele

      Hlapci dojenčki vam umirajo hahhahhahha dojenčica je umrla zaradi hlapčevske ga salabajzerizma hhahahhaga

     • Svele

      Dojenčica v hozentregerjih se je stegnila hahhahhahAhhaha

  • samsara

   Glumač in nastopač, ki ne more iz svoje bedne kože.
   Bojda izvorno južnjaške.

 • Tweety Bird

  V prihodnjih dnevih in tednih bo Janšev Imperij laži ustvarjal afere in napadal člane nove vlade na vsakem koraku. Naporno bo. Zaželimo novemu predsedniku vlade srečno roko pri izbiri ekipe in uspešno delo. Konec koncev gre za Slovenijo, ki jo je JJ kar precej načel in uničil. Cerarju je uspela sanacija samo deloma…Šarec, s pomočjo moje LEVICE, pa jo lahko sanira do konca. Seveda, pod pogojem, na JJ NIKOLI več ne pride na oblast…Takrat bomo spet najebali !!!

 • Olga2345

  Navaden bedak! Se večji bedaki pa so tisti, ki so bedaka volili!

  • merim

   Kaj je pol janez?

 • Tweety Bird

  SDS je z Janšo na čelu s svojo agresivno retoriko, lažnivimi mediji in svinjanjem po zgodovini požgala vse mostove. Zdaj sami užaljeni čemijo na svojem zmagovalnem otočku, izolirani od vseh. Iz otočka letijo strupene puščice v salvah na vse strani. In potem jočejo, da jih vsi izključujejo…V jame vas je treba fuknit, in dol zasipat. Saj od vas ni nobene koristi.

 • ĐĐ Style

  Zadnje dni se sektašem čisto trga. Zvseh strani opazujejo Šarca in vsako njegovo besedo , črko in vejico obrnejo na svoj mlin. Novih predčasnih volitev NE BO, bedaki. Janez je izgubil THE END.

  • merim

   Kak ne bo ce vsi pravijo da bo janez predsenik kmalu zelo kmalu. Eni deskoti pravijo celo da bo po 12.9. Janez predsednik ali pa na naslednjih volitvah ki bodo kmalu, zelo kmalu. Kmalu, zelo kmalu.

  • Kučanov klan

   Ja maš kar prav. Moški so zadeti od alkohola, babe pa potrebne ko Sahara. Malo jih beri pa ti bo vse jasn.

   • Duhec

    Nimajo bab.

    • Kučanov klan

     Jasno da jih nimajo če visijo tu, kera jih bo pa gledala tahe?

 • Kučanov klan

  Dobro da se vam da tle nabijat, lenuhi desnuharski. Očitno vas noben še povoha ne smrdljivci. Zato pa mate jajota tam kjer je. Zaradi vaše kratke pameti in brezvezveznega nabijanja.

  • rabbit

   A imaš spet nov nadimek GUEST.

 • Osti jarej

  ….jokice!!…..ako bi janko bil,to kar ni….bi z lakoto sestavil vlado

  • merim

   Pa tut bivsi zapornik ni primeren za predsednika vlade. A ne rabis potrdila o nekaznovanosti za sluzbo poslanca?

 • WISKY 1000

  JANEZ, MALO ŠE POČAKAJ,TA BURLESKA NE BO DOLGO TRAJALA,POTEM PA AKCIJA,MI SMO S TABO,TUDI VELIKO PAMETNIH LEVAKOV JE SPREGLEDALO.

  • janez cepec

   a u Begnah beljo, a s’ čez ograjo spizdo?

  • merim

   Kmalu, zelo kmalu. Kmalu zelo kmalu

 • merim

  Tale je pa najbosla.

  Janez bo predsednik kmalu, zelo kmalu.
  Kmalu, zelo kmalu.
  Po naslednjih volitvah ki bodo kmalu, zelo kmalu. Takrat pa bo. Kmalu zelo kmalu.

 • Duhec

  Šarec nič ne obljublja, ker tudi ne bo nič naredil, vsaj dobrega ne. Ostali pa so, obljubljali. Kakorkoli, tip ne laže. Že to je nedoživet čudež od politika.

  • Rdeči Ferdo

   Dober odgovor.

  • bubamara

   Res je. In takšne imajo butalci najraje. Janez uči se.

 • plavi-mil

  Pa so se res zbrali samo skrajno levičarski klovni, spet ena izjava ne vredna človeka, kateri naj bi prevzel mesto prvega v državi, zamislite si ga, kako bruha te svoje ŠARIZME v Evropskem parlamentu.

  • merim

   Zakaj janez ni sestavil vlade ko je mel moznost? Daj eno izjavo vrexno cloveka

   • bubamara

    Kdo bi pa šel v vlado z človekom, ki je kriv da gre sonce zvečer dol.

   • Morala

    Priznaj, da ti je hudo, ker JJ ni sestavil vlade…drugače se ne bi toliko ponavljal…

    • merim

     Pa desnosucni a zna kdo odgovorit al znate sam papagajat?

     • Morala

      Ti se ponavljaš…zato, ker mu tega niso dopustili, ker se bojite desnice…

     • merim

      Kdo mu ni dopustil ce je zmagal volitve mogoce je nesposoben on ne da drugi niso dopustili??

     • Morala

      Kdo pa je po vsej sili želel biti mandatar, kdo ga je rinil v ospredje?

     • merim

      Janez zeli bit.mandatar ze.ne 30 let no sej dvakrat mu je ratal od tega je enkrat predcasno odsel spet verjetno ko je tk sposoben

     • Morala

      Pametnejši odneha, ker vidim, da ne znaš brati…lep dan ti želim…

     • merim

      Aha pametnejsi odneha aha zakaj je pol zdj spet kandidiral. Zakaj ne odneha?

     • Morala

      To mislim zase, da bom odnehala tebi odgovarjati…ne razumeš popolnoma nič…

     • merim

      Vi desni vse razumete sam sebe ne

     • centurion

      Pejt v džamijo no.
      Al pa v Srebrenico, še raje….

     • merim

      Grem v ljubljani na sprehod do dzamije pol popoldan.

     • centurion

      Prou.
      Zvečer pa v Srebrenico.
      Te bo tam krstil drug Mladić….

     • merim

      Eh kaj bos u srebrenici. Se ti si od tam migriral v slovenijo

     • Svele

      Dojenčica vam je umrla huahhajajhajhhlapcem dojenčice umirajo hahahhahhaha venčki izumirajo hahhayhaha

    • WatsonForus

     merim , je dons dežurn , so mu dali spisek kaj more pisat oz. ponavljat kot papiga.

   • Svele

    Janez ni sestavil vlade ker mu je črt stegnil papke ahhahha

 • merim

  Spet morem 20krat vprasat ker zgleda od desnih nihce ne ve odgovora.

  Zakaj zaboga zmagovalec volitev ni sestavil vlade???

  Mogoce kdo od desnih pozna odgovor na to skrivnostno vprasanje?

  • bubamara

   Ker je župan v MB dal položiti asfalt namesto tlakovcev.

   • merim

    Ker je zmagovalec ubral napacno taktiko in je razzalil vse po vrsti?

    • bubamara

     Res je. Zaradi užaljenosti celotne SLO politike.

    • centurion

     Posebno Srbe in musliće.

     • merim

      Kdo je to muslic, muslic?

     • centurion

      merimee, TIIIII, merimeee…

     • Svele

      Hlapčevske incestno pedofilne dojenčice umirajo v slovenskihbporodnisnicah

  • žogica

   Nimajo pojma, očitno so bili spet nategnjeni. Da se pa takole obnaša do svojih volilcev, sram ga naj bo!

 • Hun1978

  A bo zdrzal dlje od JJ vlade?

  • merim

   Za to pa res ni straha

   • WISKY 1000

    HA,HA,HA,HA,HO,HO,HO,……….

    • merim

     Ko mozgani ne delujejo pa napises ha ha ho ho

  • bubamara

   A je važno? Po Šarcu bo pa nov produkt revolucije. Dokler je Janša živ, je internacionala na varnem.

 • merim

  Pa janez ne more bit predsednik ce nas je (po podatkih desnih) zapufal v 2004-2008 za 8 miljard evrov. Se nasi otroci bodo odplacevali njegove pufe

  • bubamara

   Baje da je to naredil Pahor in šivilja, ampak za butalce je vseeno. Janša je kriv.

   • merim

    Ne ce so desni prej pisali 8 miljard. To so podatki od desnih. Preberi spodaj

 • WISKY 1000

  BOGI LEVAKI SO SI VSI NICKE ZAMENJAL,STE PRAVE PODLASICE,FUJ.

  • merim

   Fuj si ti cerkveni zalitor

   • WISKY 1000

    saj si volil cerkvenega vodjo,hi,hi,hi

    • merim

     Marjan je zakon. Pa zoki. Sami carji.

     • WISKY 1000

      so zakon,ki te bodo po žepu udarli,šele potem se boš streznil,hi.ho,ho……

     • merim

      Mene pa ne mam zaprte zepe

     • WISKY 1000

      kolk si nakradu si nakradu

     • Prle

      Lolek.

     • WISKY 1000

      bolj ko ti kradejo raje jih imaš,to je stalna praksa tvojih.

     • Morala

      haha, sedaj je že zakon…si pozabil? spodaj pa si napisal, da je klovn – “klovn al marjan al janez je na oblasti.”

     • merim

      Klovni so vsi politiki. Marjan pa zoki sta pa vseen carja

     • Morala

      Kar tolaži se s tem…

     • merim

      Zoki car janez je pa orozar

     • Svele

      Hahhahah slovenske dojenčice krepavajo hahhahhaha prijavi ne hahhaha incestno pedofilno tradicionalni hlapci izumirajo dojenčice jim umirajo hajhahhHha

     • tramal

      Buzarant ,verjetno nimaš otrok in nikoli jih ne boš ime ,da privoščiš dojenčkom smrt in s tem uživaš .Res si drek od dreka.

     • Svele

      Aja ko gre za vaše ,ubogi otroci ,ko gre za druge Jugovićev črne muslije pa ko jih jebe .smrt slovenskim dojenčkom amen Bog pobij te dojenčke amen

     • Svele

      Dojenčice umirajo a psi lajajao hahhahahhah

     • WISKY 1000

      zdaj pa vidim,da si še slep

     • merim

      Tvoje mnenje mi je pomembno kot kamen na marsu

  • bi jo

   daj, rukn kakšne dva deci vode vmes

 • bi jo

  ko ste desni sestavljali in sestavili vlado so vas bila polna usta 100 dnevnega miru oz. ste prosili, naj vas 100 dni pustijo in pomagajo da /zalavfate/. ko to delajo drugi so vas pa polna usta žaljenja, nagajanja in drvarnice polen. ste in boste opozicija, za to je edini krivec vaš lider ivan, ki ga prav nihče ne mara. morda malo tonin pa še to je delno vprašljivo. zakaj ga ne marajo pa lahko doživljamo in vidimo vsak dan. smilite se mi kajti to kar delate meji že na blaznost.

  • merim

   Desnicarksa narava zaljenje vseh in vsakogar v vsakem trenutku. Zdjle pa k masi da jim bog odpusti grehe

   • tramal

    Bog se piše z veliko začetnico ,kučan pa z malo..Jasno.

  • WISKY 1000

   sestavit ni takšen problem,vodit državo je potem problem,kako bo vaš VELIKI VODJA vodil z šestimi popravci,to bo problem,če mu bo pa kučko,cmerko,zoki pomagal pa res ne bo problem.

   • bi jo

    a to je tvoj odgovor. o, joj………

  • tramal

   In kje ti vidiš kakšno vlado .Saj jo še niso spacali skupaj .Postavili so šele osla za mandatarja ,vlada pa bo padla preden bo sploh potrjena.

 • Mogoče se še spomnite Šarca in njegove izjave v zvezi z blagoslovom šole v Grosuplju, ki jo je izrekel na prevolilnih soošenjih za predsednika države.
  No takole pa Putin, ki se je dal blagoslovit ob (ponovnem) prevzemu funkcije predsednika. https://www.youtube.com/watch?v=PZCRQzTayFA

 • Miccy

  Saj boste preživeli tudi to z vlado Marjana Šarca! Vsak dan nekaj zgodbic o morilskem rdečem sistemu, zarotah iz Murgelj ali bližine, grdih, zlobnih in hudobnih levakih, domnenvih in neprijavljenih posilstvih mladoletnic, grozljivih migrantih, grozeči nevarnosti, ki jo domnevno predstavljajo vsi temnopolti itd. in bodo leta minila, nove volitve bodo tu.

  Nacizem in fašizem se bosta bolje prijela, če bodo določene stranke v opoziciji. Če bi sestavljale vlado, bi se njihova nemoč in nesposobnost hitro pokazali, kot to se letos pri neuspešnem zbiranju glasov za mandatarja.

  • centurion

   v demokraciji imajo tudi idioti kot si ti pravico živeti.
   Žal še….

   • WISKY 1000

    lolek

    • Prle

     bolek.

   • Miccy

    Brez žalitev ne gre?

    Točno taradi takega odnosa desna opcija izgublja glasove.

  • tohuvabohu

   Eh, če smo preživeli vojno in boljševistično diktaturo, bomo pa še nekaj mesecev vaške komedije.
   Nacizem in fašizem ne potrebujeta nobene pomoči. Imamo ju že 75 let in sta še vedno v formi.

 • Anton

  Šarec ne bo nič odločal, in to res prav nič,on bo tam da podpisuje, govori kar mu je zapovedano, okol sebe bo obkrožan s armado dobro plačanih svetovalcev prišepetalcev, kaj sme govoriti in kaj ne, bo ap zabavno ga gledati na srečanjih s tujimi predstavniki. Smeh je zagotovljen

  sarkazem press

 • mona lisa

  Slovenija je padla najnižje doslej. V svetu nas resno ne more več nihče jemat. Šarec je popoln recept za popolen polom. Nizkocenovni gostilniški komendijant katerega so postavili Kučan z staro vlado in si pripravili spet teren za veliko krajo in izdajo vseh državljanov. Hudo mi je in razočarana sem nad sodržavljani ki so podprli ta žalosten roparski cirkus in so volili te debile in lopove. Po tem kaj so ministri in Cerar naredili v njegovi vladi ne bi smel od teh akterjev več noben niti blizu kakšnem politčnem stolčku. Fijasko in polom ki so ga za seboj pustili Cerar, Mrakova, Židan, Počivalšek, Majcenova in ostala klika je nepopravljiv in zanj mi plačujemo krvavo sceno. Šarec kot vidimo je nesposoben klovn ki igra kot mu v ozadju dirigirajo nima pa niti toliko IQ da bi vsaj deloval koliko toliko pametno in ne more iz svoje kože ko stresa svoje idiotske šarizme. Ne bi me čudilo če bi pokvarjena politična klika za naslednje kukavičje jajce nastavila Damjana Murka.
  Zmagovalca volitev so onesposobili za vsako ceno. Bojijo se nekoga ki bi počistil s lopovi in nesposobneži. Ne rečem da je Janez Janša devica in nedolžen vendar jr trenutno edini ki nas lahko reši pred notranjimi lopovi in nesposobneži in zunanjimi sovražniki migranti ki zdaj še bolj veselo in brez skrbi korakajo v Slovenijo.

  • bi jo

   pokliči chuck norrisa na pomoč. slovenija je po tvoje najniže doslej padla zato, ker so ti to drugi povedali oz. ti vtepli v glavo ali po domače oprali možgane.
   PS. preden pride chuck pa bi bil za ta vmesni čas dober boško buha-če ti ga uspe obuditi.

   • WISKY 1000

    BOLEK

 • Krtača 20

  Kvazinovinarji tega portala nevredni tud tega imena ste totalna desničarska janševa žalost.

  • centurion

   A si se zbudu iz jarka?
   Včeraj so te pozno iz gostilne vun fuknli.
   Šmarnca dolgo drži…
   UFFF… sledijo nebuloze in krtačizmi iz Lj.Polje……

   • tohuvabohu

    Šmarnca vsebuje metanol, ki naredi trajne poškodbe. In potem vse dni vsepovsod vidi Janšo.

  • Sodni dan

   Resnica boli, zato pa beri raje MMC in 24kur, da boš lahko živel v zablodi še naprej!

  • tohuvabohu

   Zato si pa ti vreden svoje tukajšnje službe. Piškotki so dobri, tudi če jih Štefa privleče iz Mercatorja. Domaćica press.

 • Tweety Bird

  Poslanka NSi-ja Ljudmila Novak je zavrnila namigovanja, da je prav ona prispevala nepričakovani opozicijski glas podpore Marjanu Šarcu za izvolitev na mandatarsko funkcijo… Jaz imam na sumu kar Janeza :)

 • Spartan

  Pa ne me jeeeebat! Kakšne vakuumizme kvasi ta čeber opičje sperme! Ma ne bi mu dal niti vilede ožet v tiste rahitične parklje!

  Legenda o kralju Midasu govori, da česarkoli se je dotaknil, se je spremenilo v zlato! No, česarkoli se dotakne levakar, se spremeni direkt v DREK!!!

  • Tweety Bird

   Popravek: Pa ne me jeeeebat! Kakšne vakuumizme kvasi ta čeber opičje sperme! Ma ne bi mu dal niti vilede ožet v tiste rahitične desničarske SDS-ove parklje!

   Legenda o kralju Midasu govori, da česarkoli se je dotaknil, se je spremenilo v zlato! No, česarkoli se dotakne Janša, se spremeni direkt v DREK!!!

 • Sodni dan

  Smeh je pol zdravja, ampak veselice in politika sta 2različna pojma. To vlado čakajo peklenska 4 leta, veliko problemov je za rešiti, bog ne daj da pride nova kriza bo titanik potonil še preden izpluje iz pristanišča. Verjemite da bo Šarec prej kot slej spet pristal na veselicah, vendar takrat njegov humor nebo požel več smeha!

  • Tweety Bird

   Tvoj Janez že ima pogodbe z gasilci. Samo da se pojavi in bo smeh zagotovljen :)

 • Tweety Bird

  Brez zamere gospod Janezek ,vendar zgleda, da so vplivne sile iz ozadja pravzaprav vsi tisti volivci ki zaradi tvojega načina delovanja v javnosti nočejo ali si celo ne upajo, volit vaše skrajne SDS stranke… in tudi desnih strank nasploh…ker se bojijo tvojega pokvarjenega vpliva nanje…. Ne joči Janez…popušil si!!!

 • Tweety Bird

  Namesto venezuelskega sistema bi Janša lahko mirno zapisal tudi, da je ideal Levice družbenopolitični sistem, kateremu je v mladih letih še sam brezpogojno in predano pel slavospeve… Zarečenega kruha se največ poje…in to Janša že krepko čuti…ima že napihnjen vamp :)

  • WISKY 1000

   KAKO GRDI STVOR MORAŠ TI BIT,BOGI TVOJ ČUNEK.

 • Tweety Bird

  Če bi bil JJ pameten, bi sedaj on bil tu, kjer je Šarec. S svojimi ogabnimi twiti in pokvarjeni dejanji, je zamočil pol Slovenije… Ne joči Janez !!!

  • tohuvabohu

   Ogaben si ti, cigo pajnkiharski. Kaj ste rdečkarji naredili iz Slovenije, te pa nič ne skrbi, govedo zarukano.

 • WISKY 1000

  JANEZ ŠE MALO POČAKAJ,NE BO DOLGO TRAJALA TA BURLESKA.

  • Tweety Bird

   Čakal bo štiri leta…pol pa spet zgubil… ha ha ha ha ha ha ha ha …

   • xtc

    Še tedne ne pa bo že razpadalo kot periv kurnik.

 • Tweety Bird

  Jaz pa sem le mislila, da je Janez Janša najmanj Chuck Norris… sedaj pa vidim, da je Mr. Bean. Še lulek se mu več ne bo dvignil. Uboga Urška…bo morala skočit čez plot :)

  • WatsonForus

   a si bla zdraven , al sklepaš po svojmu?

  • tramal

   Takoj ko zineš ,te vsi spoznajo kako primitivna si.Spoznaj že enkrat da pišeš bedarije in da potrebuješ totalni pregled pri psihiatru.

 • dk

  Sta se Šarčeva pred časom zglasila v eni od potovalnih agencij za križarenje po jadranskem morju. Pri tem je tam zaposlena opazila, da držita razdaljo med sabo, zato ju je vprašala, če želita tudi ločene postelje? Šarčeva žena ji odgovori…nee, raje ločene ladje.
  To je jasen dokaz, se ga sramuje tudi njegova lastna žena.

 • xtc

  Dejansko je je JJ upravičeno režal ob izvolitvi Posvojenčka,saj bo narod šele zdaj videl kaklšno tele je Kučan podtaknil butastim Slovenjceljnom.
  Je pa jasno ,da Posvojenček v mednarodni sfeti ne bo pomenil še toliko kot Cerar,ki so ga voditelji tlačili med njihove babnice ne med njih,med tem pa je Kolinda paradirala in se rokovala z njimi.
  Šarčeve izjave so primerne njegovemu IQ ju tam malo nad lediščem.
  Klovn pač ne more biti državnik= lahko le dvorni norčel.
  Sicer pa realno ;Šarec je plesoča opica z lončkom v rokag na verigikučana ,ki se ji reče ZL in ki je priklenjena na kučanovo lajno ,ki jo vrti Kučan-Šarec pa pleše po nje taktih.
  Njegovi nastopi pa razgaljajo to kar je tudi realno Šarec=zgolj in zgolj le Srpentinček,kot njegovi volilci.

  • Prle

   Se pravi, da je plesoča opica premagala nepremagljivega Ivana Janeza Luzerja, razlog več, da se legendarni Ivan Janez poslovi za VEČNO.Če je tako ga bo na naslednjih volitvah premagal Hribarjev Saško.

   • WatsonForus

    napaka , “Bilo kuda UDBA svuda” je premagala spet slovenčke – dosedanji rezultati so vidni v UKC – otroška srčna kirurgija, taki rezultati se bodo pojavili tudi drugje , naprimer 2 TIP – imamo že anekse na pogodbe. , ti pa še kar uživaj v pisanju o Janezu Luzerju !?

    • tohuvabohu

     To je njegov domet in domet levakov. Ohranjanje privilegijev in norčevanje iz tekmecev. Za državo in narod jim nikoli ni bilo niti trohico.

   • sprehajalec

    Mokre želje Komunistov. Da se za vedno znebijo Ivana janeza.

    Kot alternativo nam pa Komika ponujajo, pa Šiviljo, Kahla, Moralnega, Židana s svetom Modrecev in pa Polmeseca, Ki bi vladal pa ne bi vladal….

    • Prle

     Jebi ga, ga boste kar sami morali odsloviti.

     • sprehajalec

      Počakalo se bo na bankrot javnih financ….

   • xtc

    Definitivno narobe volitve ste izgubili in še huje bi jih ob večinskem sistemu,seveda pa je na srečo vaše veselje zelo kratkotrajno vsi analitiki tudi tuji so napovedali kmalušnji padec posvojenčka.

 • Šarec odstopi, že zaradi tvojih otrok. Veš,da to ne bo prava in pravična pot. Poštenost in otroci naj ti bodo na prvem mestu.
  Slovenijo je okupirala banda lopovska.
  Pomisli samo na svoja otroka.

  • janez cepec

   če bi blo to kej merodajn, otroc namreč, b’ se mogu veliki luzer že zdavnej zakopat globok u zemla, kajti namreč, bojim se, de bojo imel njegov otroc velke travme, če jih že nimajo, zarad pizdarij k’ jih deva fotr

   • sprehajalec

    Kwaj Janez, tega luzerja kt praviš, še zmerm vol največ slovencev.

  • tiovv

   Ja, že star slovenski pregovor pravi, da “starši grešijo, otroci trpijo”.

 • Borut Stari

  Končan je le prvi polčas.Zakaj bi ženo skrbelo? Poštarji še vedno zvonijo. Stari obrazi Židan,Cerar in Erjavec + Bratuškova so zelo zaskrbljujoči obrazi. Volivci pa. Če bo špičasto bodo vile okroglo bo pa lopata. Za gospodarstvenike državnega tipa kontinuirno desetletno plenjenje ne bo prenehalo. Koliko so vsi skupaj nesposobni bo zelo hitro na dlani. Skrajni je čas za vsesplošni ljudski upor. Tu je opcija Janševega ponujenega programa.

 • luckyss

  Se bom “ponovil”…
  Logično, da se tukajšnje ovce bojite inteligentnega in po aferah ter korupciji neizkušenega diplomiranega igralca ter novinarja..bolj ste vajeni takšnih, ki diplome kupujejo po raznih prištinskih univerzah, imajo posla z balkansko mafijo in ki ne vedo kako bi oprali nakraden denar…
  Saj vas razumem,
  Nekdo, ki že od malega hodi v cerkev, sicer pa mu je bliže socializem kot kapitalizem vas straši še s priimkom (šarec-partizanski mitraljez)…
  Res ste bedni z Janezom na čelu, ki v “angleščini” blati Slovenijo, da bi ja škodil lastni državi in narodu..
  Še sreča, da ste “adijo”…tudi nove volitve vas ne rešijo s takšnim odnosom…
  Banda…

  • janez cepec

   tle s’ ga pa dobr pogruntu

   • tiovv

    Zanimivo, kako dobro si sam sebe pogruntal, kaj ?
    Si pa res ovca na n-to potenco.

    • janez cepec

     ma ovce ste desnakarji, levaki vas jebejo že 73 let, pa se najde še en lavak, pravovern komunajzar, k se proglasi za demokrata, pa vas nateguje še on. ma niste ovce, očitno ste pedri, ker vam paše usa ta jebada

     • tiovv

      S takšnim izražanjem najbolj spadaš v prašičji hlev – revše .

     • janez cepec

      resnica boli

  • tiovv

   Tebi pa vročina močno škodi.
   Lucky, daj tačko !

   • luckyss

    Saj vem, da vas dejstva bolijo in ne morete normalno z argumenti odgovorit na moj komentar…;))

    • japajade

     Ja na katero nebolozo pa…………..

  • sprehajalec

   Seveda tole sklamfa skupaj samo nekdo, ki mu je mar edino, da sedi na oblasti “naš”. Za Slovenijo ga boli koko. Šarac bo vzel novih 15-20 milijard pufa v primeru, da mu uspe ostati na oblasti dve tri leta.

   Slovenija bo pa še bolj greznica Europe po tem obdobju…

   • luckyss

    Bolje je vzeti nekaj milijard “pufa”, da gospodarstvo zadiha, da se večajo investicije in da tudi narod začne spet investirat v svoja bivališča ali v obrt…Itak država potem preko davkov dobi veliko nazaj…
    Vsekakor bolje kot pa da v “oaze” izpuhti 50 milijard evrov kot se je to zgodilo za čase vladavine SDS..

    • sprehajalec

     Od leta 2009 ga je bilo vzetega ne nekaj, ampak 28,5 milijard. Pa gospodarstvo še ni zadihalo….

     Sp-jčki se mučijo v blokadah, državne firme propadajo. zaposluje samo Javni sektor preko vez. Vsako leto naklamfajo 1000 novih učiteljic.

     • luckyss

      Ja, te zadeve je treba urediti…vi jih niste, Cerar je bil na dobri poti in če bo Šarec pameten, bo na tej poti tudi ostal…bilo bi pa dobro, da opozicija ne zmeče vseh deset klafter polen pod noge novi vladi..ali koliko jih že imate pripravljenih…banda koruptivna..

     • sprehajalec

      Ta Vlada je protiljudska, kot bi dejali Levičarji. Ker narod je volil drugače.

      zato se tudi pričakuje od nje protiljudske aktivnosti….

     • luckyss

      Narod je pač volil tako kot je…torej ob 50% udeležbi in glede na to, da morajo vsi člani SDS obvezno volit, ker se po hitlerjevskem sistemu med seboj nadzirate in ovajate…vas je vsega skupaj blizu 15% volilnega telesa…
      Vsi ostali so volili te ljudi, ki sedaj sestavljajo vlado…
      Pa saj vas razumem, matematika vam ne gre niti, ko je treba najeti posojilo od bosanske mafije..

     • sprehajalec

      Ni te sreče, kot jo imajo levičarji, ko Šiviljo pošljejo pa na davkoplačevalski račun vzame deset milijard za rešitev dveh levičarskih mafijskih združb, probanke in factor banke….

      Pač 25 let na 45 podlage….

     • luckyss

      Ja, v bistvu je res sramota, da nas je morala reševati “šivilja”, medtem, ko je Janez klical “trojko”

     • sprehajalec

      na ta račun še danes slovenija plačuje 800 milijonov letno več obresti, kot bi jih pod troikinim patronatom….

      cena “našizma” in “našega”. 800 milijonov eurov letno.

      kako bi to koristilo gospodarstvu. Sedaj je znesek obresti 1,6 milijarde, pod Šarcem bo pa zrastel na 2 milijarde.

     • luckyss

      Ja, Grki so presrečni ;))

     • sprehajalec

      Pač, cena 800 milijonov letno za odložitev grške sreče. ker se trend zadolževanja in negativne bilance poslovanja nadaljuje, je bila Troika samo odložena…

     • tohuvabohu

      Zakaj pa ni prišla? Aja, saj je prišla … In potem je Pika Nogavička zaustavila letalo, ki je strmoglavljalo, pol metra nad tlemi. Hehehe, kaj ti vse verjameš, bacek.

     • macon

      Kurčevi komunajzarski kreten nam deliš svoje pohabljene predstave, idiot pokvarjen.

      Potem golazen ponavljaš o takoj vrnjenemu kreditu in nič o 30.000x višjemu v bankah ukradenemu denarju od vaše leve mafije.

     • japajade

      Cerar je bil na dobri poti……… sej ne vem če si………

     • luckyss

      Ja, Mirči je pametno zavzel pozicijo, ki se ji reče spoštovanje dogovorov in zakonov…
      Tako nam dolgoročno tudi EU ne more soliti pameti, če se nočejo blamirati…
      Običajno takšne nepomembne državice ne jemljejo resno…nas pa morajo..

     • tohuvabohu

      Pri nas je važno “spoštovanje” česarkoli. To je cmerokomunajzarski novorek. Kaj ti bo “spoštovanje”, če pa se ne ravnaš ne po zdravi pameti ne po pravilih.

     • macon

      Cerar ni naredil nič, samo dodatno zavozil zdravstvo in vojsko. Gospodarstvo ni dobilo nobene olajšave.

      Jebeni lažnivi režimec bo trobil o bandi koruptivni, pa ti nisi v glavi diht. Zapri no gobec, baraba pokvarjena lažniva. Enega stavka nisi sposoben napisati brez debilne laži, gnoj smrdljivi.

     • tohuvabohu

      A zdaj že cvilite na zalogo?

    • tohuvabohu

     Eni pravijo 75, ovca. Toliko so Janši pokradli. Ampak tu je všteto tudi razdejanje, ki so ga pustili za sabo tvoji rdeči tajkuni in bankomati.

     • luckyss

      Ja in nekateri so za provizijo gledali stran, čeprav bi z lahkoto ustavili ta rop države in državljanov…..

     • tohuvabohu

      Res je, recimo Kramar, Gaspari, in še več takih likov, ki so mižali ob izvedbi desanta na državo pod Janševo vlado. To je veleizdaja!

  • učko

   Mal ti moram pa ugovarjat. Blatenje v tujini pa zgleda tako, da se blati zločinski vladajoči režim, mafijo in korupcijo in to vse v dobrobit države, ne pa na škodo države !!! Če tvoja pasja logika sploh šteka tole ?!

   • tiovv

    Težko, ker mu je to dobro plačana služba.

   • luckyss

    Ja, porka madona…pa počakte vsaj par dni, da vlada začne delat, ne pa že vnaprej vse pokozlat in posvinjat samo zato ker ste upravičeno popušili…narod vas ima poln kurac..

    • japajade

     Pa saj so v vladi vsi isti ksihti kot doslej.

     • luckyss

      No, nekaj je novih, ampak drugače pač ne gre…
      Bi morali počakati, da bi Janša spravil skupaj te iste “ksihte”..a potem bi bilo pa vse v redu ?!
      Ovce bedaste..

     • japajade

      A ti mene zmerjaš.

     • luckyss

      Vse naivce…

     • japajade

      Se pravi, da nimaš ravno dobre samopodobe, če sam sebe zmerjaš.

     • luckyss

      “Pejd” ti svojo babo na takšen način podjebavat, če upaš, če sploh govorita in če jo sploh imaš…;))

    • tohuvabohu

     Zakaj pa sto dni? Saj vlade še ni, bumbar.

     • luckyss

      Par ni sto..idiot…

     • tohuvabohu

      Kaj potem, saj pudeljčki ne veste, koliko je sto.

  • macon

   Debil s šestimi popravci na skrajšani lesarski ne more biti inteligenten, v veliko zahtevnejši gimnaziji se nisem skoraj nič učil in sem bil daleč od popravcev, zvozil sem v glavnem s trojkami in štiricami.

   Ti si samo pokvarjen režimec oziroma nekdo, ki ima od režima neposredno korist pa nam tukaj trosiš zabite laži. Ponavljaš kar širijo režimski mediji.

   Lastnemu narodu za katerega se vam jebe, najbolj škodi lopovski vulgarni levi režim. Država vam je plen, banda. Nimaš ti kaj trobiti o tem kdo škodi, klinčevi izdajalec, ker vi niste Slovenija in slovenstvo, vi ste zanikrn parazit.

   • luckyss

    Mu pač lesarstvo ni ležalo, je pa zlahka diplomiral na AGRFT…
    Ti lahko stokrat poskušaš pa ne boš sprejet, niti slučajno pa ne bi naredil letnika pri profesorju Borisu Cavazzi, ki je znan po tem, da bleferjev ali zgolj povprečno inteligentnih preprosto “ni spustil naprej” ;)

    • tohuvabohu

     A potem bi Polmesec z lahkoto prišel naprej, hehehe, pameten kot je.

     • luckyss

      Luka ne bi naredil sprejemnih..

     • tohuvabohu

      Pameten je kot hudič.

  • tohuvabohu

   Kdo je bolj oblatil Slovenijo kot rdečkarji? 75 let jo že tlačite v drek.
   Btw, Serpentinšek je na listi 571 blatilcev pod zaporedno 118. Vprašaj ga, kaj je počel v vmesnem času? Ali mu je kdo zamašil gobec? Ali mu je kdo grozil? Ali mu je kdo preprečil ušivo kariero, s katero se je menda dobro preživljal? Ali ga je kdo zaprl? Povej, govedo.

 • črnaovca

  Tudi vprašanja novinarek so nila kot da je ravno prišla iz prvega razreda osnovne šole

  • sprehajalec

   Prilagodila se je nivoju sogovornika Ovčetino….

  • tohuvabohu

   Ti pa kruliš, kot da si pravkar prilezel iz hoste.

 • učko

  Kučanov đukac Šaro je prajm minister, bravo ! Čestitam, mogoče celo boljša izbira kt kakšna opica !

 • Franc Vidrih

  Šarec je že v elementu, za špas teater v parlamentu.Imeli smo že stranko ZARES, sedaj imamo pa novo za NERES ali za STRES.

  • tiovv

   Najbrž bo kar oboje držalo. :(

 • tramal

  Šarec je klovn bil in je klovn ostal saj kaj drugega ne zna.

  • luckyss

   Ne dajaj takšnih blesavih izjav, ker ne veš kako se bo obnesel..
   Prav tako lahko izjavim v tvojem stilu za nekoga drugega…”Je komunist bil in komunist bo ostal, saj drugega ne zna…

   • tramal

    Vem ,resnica boli.

    • luckyss

     Janšo očitno najbolj, da se zateka k takšnim psihotičnim twitom…
     Zgodovina se ponavlja..
     včasih je bilo “naš Tito”
     sedaj je………”naš Twito”

  • Gavtroža

   Slovenci zahvalite se bogu , kajti izvolili ste cepce in cepca imamo za predsednika

   • KAPIBARA

    Nismo ga izvolili, kot ponavadi, so na to vlado vsilile srbske poturice.. !!

 • jajo absolutni luzer

  tale novinarka je janšistična presskurba, Šarec ji je dobro vračal noriške debilizme s humorjem; tegaj janšari nima, ker strici iz ozadja, sami strošeni partijci, CKjevci in zapiti založnik, ki je potopil Novo revijo, niso uspeli. oni očitno držijo Pahorja za jajca, saj je popušil z vjajcehodcem vred, za katerega je navijal. saj sta sostorilca pri TEŠ 6, ne nazadnje, in stara partijska kamerada iz časa ZSMS,. delovnih brigad in podobnih patrijskih procesih

 • radames

  Dober dan Katastrofa – Marjan Šarec-serpentina!

 • karlina

  Klinc vas gleda in SRAM VAS BODI, prekleti levi mediji, kdo pa je najbolj pomagal komedijantu Serpentinšku na oblast in zraven njega vsem komunističnim strankam, da bodo iz naše Slovenije naredili novo Venezuelo-PRAV VI , PRAV VI IN NIHČE DRUG, NA PREDVOLILNIH SOOČENJIH STE GA VSI SPRAŠEVALI IN OSTALE LEVIČARJE SAMO-ALI BOSTE SODELOVALI Z JANŠO, ALI NE. No, očitno vas sedaj ze skrbi, da iz tega ne bo nič drugega, kot eno samo veliko sranje, oz. en velik -NIČ. Za dobrobit, bo pa veliko tistega, ki nam bo iz naših denarnic pobralo -VSE !!!! In ko bo “vojna”bo “vojna “tudi za vas novinarčke, apartčike, ki še vedno verjamete palčku Smuku-novemu Manduri. Skratka , vse se vrača, vse se plača in vsaka svinjarija slej , ko prej pride na dan in vrnil se bo tudi vam bumerang, verjemite !!!!

  • luckyss

   Predlagam vam skupinsko jamranje nekje izven naselij….in običajno prižiganje svečk…
   Se bo vsaj industrija parafina še bolj opomogla, kar je dobro za slovensko gospodarstvo..

   • macon

    Ko mi bodo zaradi tebe in tebi podobnih znižali neto plačo, bi prišel do tebe po razliko glede na to kar sem imel pred vašo novo vlado.

    Zunaj govori pod katerim nadimkom pišeš na tem forumu in ti bo kdo razbil gobec, gnusoba.

    • luckyss

     A če boš imel večjo plačo, mi boš pa seveda razliko prinesel, mar ne ?!

     • macon

      Tvoji so mi obljubili višjo obdavčitev bruta, desni pa razbremenitev obdavčitve dela. Levi so zmeraj izpolnili obljubljeno povišanje davkov.

      Višjo plačo imam lahko samo z napredovanjem ali dodatnim zaslužkom, to je pa drugo.

     • luckyss

      Tako je tudi prav…več dela, več jela..

     • macon

      To je vzročno posledična zveza, ki za leve ne velja ali le občasno.

      Za enako dela manj jela boš imel zasluge ti in tvoji levosučni.

   • KAPIBARA

    Varno- luštno, se ti je skrivanje ” v pasjem zavetišču”..

   • centurion

    SI DONS ŽE POFUKAL PSA?
    TO DELAJ!!!

    • luckyss

     Sem ti že večkrat povedal, da s takšnimi izpadi v bistvu razgaljaš svoje podzavestne “bolane” perverzne želje ..poišči ustrezno strokovno pomoč, sicer se boš zaradi tega nekoč v trenutku razsvetlitve verjetno obesil..

   • šmentanamuha

    Daj ne seri. To le vladno skrpucalo, ki jo bo vodil Serpentinšek lahko hvališ le, če si tudi sam pri koritu. Zdravorazumesli človek kaj takega ne more podpirati.

 • Dillinger

  Šarec je sedaj samo predsednik vlade na papirju.
  Še sam ne ve v kakšen drek je padel.
  Najebal si miško..

  • bednick

   Nič ne bo najebal.
   To so samo tvoje želje.
   Ti si politični aberveznik!

   • Black_hawk

    Cankarja v vsak slovenski dom!

    • bednick

     Da nisi mal pozen?
     Pozen pa še to na internetu.

   • tohuvabohu

    Vprašanje je samo, kdo mu bo prvi zapodil nožek med rebrca.
    Potem se bo naredila vrsta. Et tu, Miro? Et tu, Dejan? Et tu, Pika Nogavička? Et tu, Kahla?

    • Krtača 20

     Nožke rad desni vlečete.

   • KP

    Boš že enkrat tiho,čefutar nehvaležen?

 • KAPIBARA

  Te njegove izjave, so pa celo, korak po “pametnosti”, pred Cimetovimi… jogurti..

 • KAPIBARA

  Ivan Cankar: “UJEDINJENJE PO SRBSKO bo
  imelo za Slovence katastrofalne posledice.”
  “Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških,
  temveč od ilirskih šovinistov.”
  “Prepričani smo, da zdrav slovenski razum zmaga, da se Slovenci končno
  oprimejo zopet z vso dušo svojega narodnega ideala, in upamo, da je današnje
  ilirsko gibanje na Slovenskem sicer res žalostna ali vendarle prehodna
  epizoda v slovenskem javnem življenju.”
  “Nevarno je, dandanašnji take banalne resnice očitno povedati.”

  – “Na glavi je imel (IVAN CANKAR namreč) pet razčepljenih ran, razbito
  arkado in zlomljeno ličnico. Oblast, ki je pripadala projugoslovanskim
  narodnoizdajalskim privržencem ilirjanskega in prosrbskega kroga, o atentatu,
  ali (kakor je sama razglasila), nesreči, ni dovolila preiskave!

 • Black_hawk

  Kdo je dal glas se kej ve?

  • luckyss

   Sluga SDS Tonin…Je pofotkal za vsak slučaj, čeprav je Janez djau, da ne sme ;)

   • šmentanamuha

    Bo še zanimivo, ko bomo izvedeli, kdo je krt.

  • tohuvabohu

   Mislim, da je bil njen glas neveljaven. Saj je povedala, da je proti obema.

 • tohuvabohu

  Ni pa povedal, da je tašča Vida čisto na koncu z živci. Jejhata, kaj še bo. Kmalu še v štacuno ne bo več upala.

 • stajerc5

  DVAKRAT ZGANE taxiramo od meje do tople posteljice, poglejte si pa prosim tale Link, da boste videli, kaj pocenjajo nasi plavi pizdeki!!!!!!! SlovenskeNovice gor ali dol, ampak tu so pa zadeli!
  https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/kako-so-si-plesalci-v-bovcu-prisluzili-14-000-evrov-kazni-82917
  Fujjjj, fujjj, fuuuuujjj….

  • Black_Raven

   V tej državi so na oblasti res idioti.

  • Tole policijsko izživljanje nad Kubanci je škandal.

 • Joško

  Mene pa zanima, če je Šarec že prejel kakšno čestitko iz tujine ob izvolitvi za predsednika vlade?
  Je že povabljen na kakšen državniški obisk?

  • stajerc5

   Dobro si se spomnil! Se pes ga ne poscije!

  • luckyss

   Čestitali so že….v imenu EU predsednik Evropskega sveta Donald Tusk,britanska premierka Theresa May in podobni “nepomembneži”…
   Orban pa se res še ni javil ..he, he, he..

   • šmentanamuha

    Če se ti Teresa May in Tusk zdita pomembneža, imaš težavo. Ta dva od NWO elite nastavljena iluminatska plačanca, delata to, kar jima določijo. vsekakor pa je Orban človek, ki se ga podgane kot je Juncker, Tusk, May in podobni bojijo. Torej je pomemben.,

    • luckyss

     Kakor za koga in se delno celo strinjam s teboj…vendar kot mala nepomembna država moramo sedaj pač tuliti z volkovi…Torej predsednik evropskega sveta in britanska premierka je pač naš trenuten doseg…
     Bi pa verjetno tu znoreli, če bi mu čestital Putin ;))

     • šmentanamuha

      Ni pomembno, koliko si majhen ali velik, ampak kakšno držo imaš. In naši politiki je nimajo. Zato smo nepomemben faktor.

   • KP

    Ne skrbi,Papak,sam še pijani Junker Drunker ga mora malo zalizat. Pa bo Slovenija na konju. Lahko greš počasi kar nazaj dol v Vukojebino….

 • RATATA

  Horrorscop te zjeba. Hehe

 • xtc

  Če sem še Reporter imel za nek kredibilen časopis,pa je nek članek danes to prepričanje precej omajal.
  V članku omenjajo tuji mediji pišejo kako so slovenske sredinske stranke stopile skupaj in ustavile populista da ni prišel na oblast in da je Slovenija edina svetla točka v EU,kjer so ustavili nevaren populizem,ki bi uničil SLo. tako kot Trump ZDA in Orban Madžarsko.,seveda pa v isti sapi z grenkobo opozarjajo ,da vlada ne bo dolgega veka.
  Seveda se Reporter ob tem spreneveda,da gre za plačane in naročene članke iz SLO,kajti nobeden normalen komentator in novinar nebi SD, in delno SAB in SMC štel med sredinske stranke,preje med levico,da pa bo absurd še večji je med sredinskimi strankami pristala tudi ZL,stranka ultralevega faššizma,kaj to pove o novinarjih pa vemo.
  Zelo težko bodo namreč trezne ljudi v ZDA in EU SLO levaki prepričali da so sredinske stranke,saj je ena partnerica ultrafašistoidno leva,ki bi nacionalizirala,dvigovala dake in pobirala zasebno lasnino,stavila na Venezuelski sistem,podpira palestinski terorizem in anti natovstvo,ter iztop iz Nata,ne privatizaciji,zahteve po reviziji denacionalizacije itd.
  Zato je JJ naredil zelo dobro potezo ko je EU obvestil kdo tvori to ostrolevo koalicijo,in Šarec kot Cerar bosta kmalu delležna zelo zanimivih vprašanj s strani tujine glede teh norčij. in zelo nizkega zaupanja tam.
  Skratka kot je pred dnevi ocenil nek analitik pravilno je jasno ,da bo moral Šarec po parih tednih vladanja preprosto priznati ,da ne gre in odstopiti.
  Zadeve je utemeljil povsem logično pritiski tujine,ki bo zahtevala obljubljeno in upor v koaliciji,ki tega nebo dovolila,opozicija pa bo lepo iz ležalnikov opazovala,pobijanje med sabo in mat pozicijo Šarca,saj dokler ne bo izpolnil naloženega od EU in ZDA ter Nata nebo izpolnil nebo mogel tam nič,tu pa mu mo tega ne bodo dovolili,kaj preostane?
  ODSTOP in tega se zaveda tudi JJ zato se je ob izvolitvi režal.
  Seveda pa je tudi vprašanje izvolitve vlade,saj bo očitno ZL morala prevzeti in podpreti tudi neljube jim stvari ali pa bo vlada padla,kar pa pomeni pokazanje fig svojim volilcem.

  • radames

   v Sloveniji s krepkim levičarskim mišljenjem, lahko prepričaš vsakogar, da so levičarske vlade najsposobnejše. Jugoslavijo so uničili levičarji. toda to bo vsak preslišal.

 • Krtača 20

  Kaj pa tuji državniki so jajotu že čestital pardon voščil sožalje ob odhodu v penzjon in zaradi propadle sds stranke?

  • KP

   Daj pizdun levuharskočefutarski,umiri se. Sedaj je Slovenija rešena. Kaj bi še rad?

 • Ivan Friderik Novak

  MŠ se zna norčevati tudi iz sebe.
  To je ena izmed vrlin, ki jo predvsem pri desnih politikantih pogrešam.

 • Rožle

  “- Baba pije jugurt 0,9 pa 0,1 hudič babji, deževnco pij, bo cnej! ”
  no, tako .. kar navadite se na prežvekovanje prazne slame …
  pa dober tek ..

  • luckyss

   V bistvu ima prav, če dobro premisliš..pa čeprav je to le izmišljen, igran lik…
   Ampak za vas je to že “višja matematika” ;))

 • janko

  Te vlade ne bom upošteval! Zaradi starih političnih luzerjev, ti spadajo v zapor ali na drugo stran Kolpe, nikakor pa ne več v politiko, kaj šele na ministrska mesta!

 • Darth Vader

  posebno obvestilo največjemu finančnemu znanstveniku na planetu zemlja….komedjantu šaracu:

  Ekonomska kriza, ki se kuha v Turčiji je očitno presenetila mnoge.
  Verjetno, vsaj delno, je to posledica “obdobja miru” ustvarjenega s
  strani centralnih bank in njihovih “neobičajnih ukrepov“. Mnogi so si
  predstavljali, da je zagon “sinhronizirane globalne rasti” tu zato, da
  ostane. Ampak to je bil samo privid, ki ga je poganjala stimulacija
  Kitajske in večjih centralnih bank. Kot smo bili že maja 2018
  opozorjeni,
  globalno kvantitativno zategovanje bo pripeljalo do
  konca trenutnega poslovnega cikla. To se bo zgodilo zaradi več razlogov
  (oglejte si Q-review 1/2018), a najbolj pereč med njimi je dejstvo, da
  bo kvantitativno zategovanje dvignilo obrestne mere in izničilo
  likvidnost. Zadolženim družbam bo to povišalo stroške, zombie podjetja
  bo to pahnil v insolventnost, na koncu pa bo to sesulo kapitalske trge.
  Globalna dolžniška kriza epskih razsežnosti in depresija bodo najbrž
  sledile. Turčija nam prikazuje, kako bi lahkoto izgledalo. Več si lahko
  preberete v tem blogu:
  https://ambasador21.wordpress.com/2018/08/19/je-turcija-predglasnik-globalne-dolzniske-krize/

 • Rožle

  Gledu sm 4 leta Šiviljo ..potem 4 leta Cmerota ..
  .. ne da se mi več .. grem rajš u štalo govedo gledat

  • janez cepec

   kva boš hodu u štalo, ejga, u špegu se poglej

   • Rožle

    Tvoj špegu še tebe ne mara tolks si lep …

   • ĐĐ Style

    Škoda, ker ti ne morem dati 2 lika

    • sprehajalec

     kaj ti upaš džidži, da boš s tem vsaj kakšnega dobil? Ne bo šlo, ljudje te ne marajo. In tvojih umotvorov tukaj….

     • ĐĐ Style

      Zato je Šarec dobil 55 likov, le kdo je izdajalec v vaših vrstah?

  • luckyss

   Okrog sebe poglej…same ovce in to cerkvene, pase vas pa komunist, ki je govedo…
   Tako, da ti ni treba nikamor hodit…si že v štal…

  • sprehajalec

   Ne bo dolgo, Ura tiktaka, v petek je bilo še 35,5 milijarde pufa, danes jih je 36,4. Znak, da so javne finance prišle iz morja….

   Grški scenarij, katerega že dolgo napovedujem, je pred vrati. In prav je, da ga vodijo levičarji.

   • merim

    Ker desnicarji nebi znali?

 • mapu

  Slovenca je treba z macolo po glavi, da bo dojel, da bo tale komik ,vse zjebal….

 • Rožle

  Če bo šlo tako naprej, nas bodo lewaki spet začel v jame metat ..
  samo vprašanje časa.
  “če od levaka glava nori.. cel narod trpi”

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Kot sem napovedala pred volitvami. Slovenijo in Slovence čaka mračna prihodnost. Ni pomembno, kdo vlada. :)

  PS: Svetujem vam, da ne jamrate in začnete delati, da boste lahko preživeli. :)

 • montyamp

  Šarec === Stalin

  • xtc

   Narobe tepc Šarec= Opica ,ki ji Kučan vrti lajno.

 • montyamp

  Hlapec je nič kriv , bil je izvoljen .
  Krivi so tisti ki so ga volili .
  On je samo zabit , pametni se ne dajo voziti zločincem .

 • Bolan narod, da si takšno politično greznico voli…narod si piše sodbo sam, kdo je že to rekel? Ivan Cankar…in še kako je res…
  Mora biti še zelo hudo, saj bo, mora vse zgniti, da bo narod končno šel skozi katarzi in prečiščenje…si pač to zasluži, potem pa ne jokajte nad svojo usodo, saj ste si jo sami izbrali…

 • Alternativa, odhod v tujino ali prenašanje te greznice…vask se bo odločil sam, žalostno pa je kaj so vse zj*bali ti komunajzarji…lahko bi bilo povsem drugače…

 • Mare

  Janša še beznice ne bi znal voditi pa bo državo.

  • xtc

   A ti to o Srpentinčku,ki miu tašča odreja ali jo sme in hčerko?

  • maksimalno

   Ja Mare iz katere omare si se pa ti tako iznenada vzel?.

 • djoka bolime

  Serptentinšek ima odgovor na vsako vprašanje.
  Prašič lahko naklada ure in ure.
  Oba ne povesta nič.
  Obvladata samo gobezdanje.
  In zdaj se na Kurah čudijo…

 • Zgornji

  POZNAMO PA ŠE ENEGA TAKEGA HINAVSKEGA ZLOBNEGA POKVARJENCA IZ KAMNIŠKIH KONCEV, KI ZMORE URE IN URE GOVORITI A NIČESAR POVEDATI !!! ! !!!