fbpx

Od kod narkokralju in protestniku Ličini toliko luksuznih avtomobilov?

Anis Ličina z mercedesoma razreda G in S. (Foto: FB)

Eden izmed kolovodij petkovih protestov, ki je zaslovel tudi kot član kriminalne združbe, ki se ukvarja s preprodajo prepovedanih drog – Anis Ličina, znova buri duhove. Tokrat je našo pozornost vzbudilo njegovo podjetje AC LCars, ki se ukvarja s prodajo in najemom avtomobilov, med katerimi so tudi luksuzne znamke, vredne več kot sto tisoč evrov.

Le redko kdo ostane brezbrižen ob oglasu, ki ponuja prestižno vozilo znamke Porsche Panamera za 33 tisočakov. Takšnega je javnosti posredoval nihče drug kot slavni “mafijozo” po imenu Anis Ličina, ki je že prišel v navzkrižje z roko pravice zaradi organizirane trgovine z mamili, nedavno pa so ga celo pridržali avstrijski organi.

A dejstvo, da gre za javnega grešnika, ki se v obraz reži zakonom in oblasti, ni oviralo leve opozicije, da ga ne bi sprejela za glasnika svojih interesov, podpore pa mu niso odrekli niti osrednji mediji. Ličina s svojim početjem nadaljuje na družbenih omrežjih, kjer se navdušuje nad najnovejšimi “mojstrovinami” nasprotnikov vlade Janeza Janše, med drugim izgredom anarhistke Tee Jarc na Kredarici.

Narkokralj Anis Ličina prodaja porsche za 33 tisočakov. (Foto: Facebook)

Kot že rečeno, pa tokrat dviguje prah s svojim poslom s prestižnimi avtomobili. Sprašujemo se, od kod mu denar za takšno število dragih, prestižnih “mrcin”. Za podjetje, v katerem je Anis uradno naveden kot prokurist, Rafet Ličina pa kot direktor in ustanovitelj, je sicer navedeno, da se ukvarjajo z “avtoprodajo, popravili avtomobilov, vulkanizerstvom, pranjem vozil, uvozom, izvozom in posredniško prodajo”. 

Od kod mu denar za takšne drage mrcine? (Foto: Facebook)

 

Domen Mezeg