O katerih okostnjakih v NKBM govori Goran Klemenčič? Iz omar na tej državni banki pada zgolj denar, pa še to na bančni račun njegove nesramno bogate žene!

Foto: STA

Pravosodni minister Goran Klemenčič je prestal petkovo maratonsko sejo Državnega zbora, na kateri se je predvsem z molkom branil interpelacije, ki jo je zoper njega vložila poslanska skupina Slovenske demokratske stranke zaradi zavajanja javnosti glede ravnanja Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) in v primeru pranja denarja prek NLB ter odgovornosti za izgubo zaupanja v funkcijo ministra in pravosodje. Kot smo že poročali, so za interpelacijo glasovali poslanci SDS, medtem ko večine poslancev NSi, ki so sicer v razpravi izrekli podporo interpelaciji, v času glasovanja ni bilo v dvorani, zato bi v primeru Nove Slovenije težko govorili kot o resni in konstruktivni opozicijski stranki. Klemenčič  je sicer na interpelaciji sebi v bran na začetku seje izjavil, da ga želijo v SDS odrezati, ker je dregnil v NKBM, kjer naj bi se po njegovem prepričanju skrivali “okostnjaki”. Da pa gre za novo sprenevedanje, dokazujejo javno dostopni podatki na spletnem portalu Erar, ki razkrivajo, da je ravno njegova žena Nina Zidar Klemenčič, vse odkar je sam postal pravosodni minister, na veliko služila tako z NKBM kot tudi Factor banko.

Naj spomnimo. Pravosodni minister Goran Klemenčič je sebi v bran trdil, “da je interpelacija mešanica osebnih motivov in odnosa podpisnikov interpelacije do mene kot nekdanjega predsednika KPK-ja na eni strani ter dejstva, da se v omarah bančne luknje, tudi Nove kreditne banke Maribor (NKBM), in nezadostne preiskave oziroma njene ustavitve leta 2012 v zadevi Irangate, skrivajo tudi okostnjaki z oznako ‘made by SDS’, povzročila selektivno interpretacijo enih ter prikrivanje drugih dejstev”.

A glede na javno dostopne podatke, ki razkrivajo, kako nesramno njegova žena služi s posli z državo in državnimi bankami, lahko mirno zapišemo, da je Klemenčič našel zelo slabe izgovore. Kar pa pravzaprav ni nič novega, saj je bilo zavajanje slovenske javnosti tudi eden izmed ključnih razlogov, da je največja opozicijska stranka zoper njega vložila interpelacijo. Klemenčiču so med drugim očitali, da je policijo s sumi pranja denarja kot predsednik KPK seznanil le po neformalni poti, ne da bi pri tem ravnal v skladu z veljavnim sporazumom med KPK in policijo, ki je v takih primerih zahteval bolj formalne in kompleksnejše postopke.

Foto: Nova24TV. Odkar je njen soprog pravosodni minister, so prihodki Nine Zidar Klemenčič iz poslov z državnimi bankami in drugimi državnimi podjetji močno poskočili.

Seveda pa je Klemenčič kot pravosodni minister tudi objektivno odgovoren za uničenje dokazov v postopku zoper ljubljanskega župana Zorana Jankovića, a se je izgovarjal z besedami, češ da se je v njegovem času število sodnih zaostankov bistveno zmanjšalo. Ob tem pa pozablja, da se še vedno sodi le drugorazrednim, medtem ko so prvorazredni deležni sodb po lastnih željah. Med drugim tudi Klemenčičev tast Ivan Zidar, za katerega smo pred dnevi poročali, da je v sosedskem sporu brutalno pretepel 82-letnega Martina Štimulaka iz Dobrne, a mu sodni organi nočejo soditi, temveč prelagajo sojenje in očitno čakajo na smrt žrtve.

Foto: Erar.

Posli Klemenčičeve soproge: 200 tisoč evrov od NKBM, 900 tisoč evrov od Factor banke
Toda kako je mogoče, da Goran Klemenčič za interpelacijo krivi svoje domnevne preiskave v taisti banki, NKBM, s katero njegova žena tako bajno služi? V času, ki ga prikazuje spodnja tabela spletnega portala Erar, je največ dobila od Skupine Nove KBM (v likvidaciji), tj. več kot 190.000 evrov. V nekaterih primerih nakazil namen plačila sploh ni zaveden, medtem ko gre v ostalih primerih večinoma za kupoprodajo blaga in storitev, iz česar lahko sklepamo, da za to veliko državno banko Zidar Klemenčičeva opravlja predvsem pravne storitve. KBM-Leasing, d. o. o., Skupina Nove KBM je pravzaprav banka v likvidaciji, ki pa je vse od leta 2014 najbolj reden plačnik Klemenčičeve soproge.

Foto: Erar.

Na Nova24TV smo že poročali, da je v času njegovega ministrovanja žena Nina Zidar Klemenčič skupaj prejela kar 241.105,62 evra plačil iz javnega sektorja. Odvetnica je sicer za zastopanje zdaj že propadle Factor banke prejela še 887.971,28 evra. Ob tem je vredno izpostaviti, da se je Factor banka pripojila državni slabi banki, DUTB pa je Klemenčičevi soprogi zaradi takšnih ali drugačnih razlogov plačala že 226.456,67 EUR. Tudi v tem primeru namen plačila namreč ni zaveden.

Foto: Erar.

V petkovi razpravi, ki je trajala več kot deset ur, so sicer poslanci prišli tudi do za Klemenčiča bolj občutljivih osebnih zadev. Večkrat so izpostavili posle njegove žene Nine Zidar Klemenčič z državo v času njegovega ministrovanja ter spraševali o izvoru njegovega premoženja. Pravosodni minister je na to temo, jasno, modro molčal.

L. S.

 • Miro Jereb

  Ne morem začeti razprave ker sem po branju članka moral na bruhanje. Da je klemečič ostal je pokop slovenistana. Najhitrejši izhod iz te slovenske krize je BRNIK. Adijo pamet.

 • cosmosjasnovidec

  Hehehe.
  Klemenčič sebe očitno še ni pogledal v ogledalo,ker bi videl zraven okostnjaka kakršen je še največje strašilo.
  Mene bi bilo sram pojavljati se v javnosti,če bi bil tako antipatično grd.Pa ne pišem zaradi tega ker je komunajzarski minister ampak je res tako.
  In še en dokaz kaj naredi denar iz človeka,da ga ta Nina Zidar spušča na sebe.Tudi ona ni kaj dosti naprej od njega ampak bi si lahko našla moškega z katerim se ne bi sramovala iti ven na ulico.
  Zato sta tudi verjetno vedno doma.

 • VERRZIFIKATOR

  Ivan Zidanšek

  ČAS JE, KO GRE RAJA

  Čas je, ko gre raja nina nana,
  bliža za ljudi se čas počitka,
  za nekoga to je čas užitka,
  to domača namreč je podgana.

  Ta v kotičke se prav vse zarije
  in pregrize čisto vse zidove,
  komaj je zidar sezidal nove,
  ona luknjo isti hip odkrije.

  Skoznjo v curkih vse odteka,
  zarod da podganji ima koristi,
  ta zagrize se prav do obisti,
  v gnezdo se njegovo pridno steka.

  Čudijo se venomer sosedje,
  da se skupno premoženje prazni,
  iščejo odgovori se razni,
  toda glavno tukaj je sosledje.

  Je zidar naredil takšno luknjo
  po načrtih v samem že začetku,
  skoznjo da odteka se v presledkih,
  jo prekril z navadno kratko suknjo.

  Za stražarja dal je tja vojaka,
  pri sosedih vzbuja ki ostudnost,
  dal ga je na stražo tja, za budnost,
  ki spominja vse na okostnjaka.

 • Zgornji

  Kostko … just another parasite .

 • Antonius

  Zaupnica interpeliranim v mandatu Cerarjeve vlade nam dopoveduje resnico o koalicijskih poslancih, ki sedijo v parlamentu. Kdor podpre prevaranta in lažnivca je njemu enak.
  Več ali manj so z izogibom podpori interpelaciji o sebi vse povedali tudi poslanci NSi-kd.
  Tole in takle imamo, ker večina naivnih volivcev prevarantske barabe voli.

  • ljubinica

   NSI se pripravlja na vstop v prihodnjo levo vlado. Zato se ne upajo zameriti levakom.
   Mlada garda hoce ministrske polozaje … Toninov glas za Kucanovo privilegirano penzijo ni kaka “napaka”, je zavestno preracunljivo dejanje ….

 • Anton

  še kot mulc se spomnim zvenečih parol,”” delavcem čast in oblast”, od teh praznih, lažnjivih obljub,so ostale prazne tovarne, množice delavcev ki so ostali brez kruha, migrantov, ki so bili pod prisilo razmer oditi za trebuhom za kruhom, na drugi strani pa novorodni “kapitalisti”, ki so s pomočjo politike zgradili svoje bogastvo na temelju teh nesrečnih ljudi.Med te novorodne kapitaliste oz bolje rečeno tovarišijske kapitaliste lahko prištevamo tudi Ivana Zidarja, očeta Nine Zidar klemenčič.

  sarkazem press

  • učko

   Tle si pa kar velik’ faliu! Ne vem zakaj, al’ si provokator, al pa cepec !

  • RATATA

   Delu (!) čast in oblast in ne delavcu!
   Delavec je bil diktator, saj je bila tedaj “diktatura proletariata! Le verjeti si moral in je bila klobasa dobra.

   • Anton

    sem upal na tvojo oz na repliko, ker sem zanalašč namesto delo čast in oblast napisal delavcem čast in oblast

    sarkazem press

    • RATATA

     O ti navihanček ti!
     Dobro si me osmešil hehe.
     Jaz sicer dobrega delavca častim ampak oblasti mu pa ne bi dal, ker bi se pokvaril in bi začel politizirat!

 • domovina mili dom

  Ni presenečenje, da se mu ni zgodilo nič. Namen teh nespodobno nesposobnih vlad je, kar je kučanu ekstremno dobro uspelo, da v desetih letih z negativno selekcijo vzpostavi totalno levo vse kar sodi in odloča. V zadnjem mandatu je kučan celo v opozicijo spravil anarhiste. Res, Slovenija je komunistični gnoj sredi civilizirane Evrope. Če nam tujine ne bo pomagala “odkidati” to rdečo nesnago, nas tudi Bog ne reši.

  • tetka z ozadja

   Kučanu uspeva zato ker je sposoben, če bi bil nesposoben mu ne bi uspelo.

   • Meho

    Ja, saj Don Corleone je bil tudi kar “sposoben”. Očitno so tebi všeč mafijozoti. In mafijska država seveda.
    .

    • tetka z ozadja

     Seveda je bil sposoben drugače, se ne bi zavihtel na čelo mafije. Tam sploh ni za nesposobne prostora. Se strinjaš?

     • Meho

      Seveda se strinjam. Ampak so tudi taki, ki jim to ustreza. Takim rečemo ritolizniki ali priskledniki.
      .

     • tetka z ozadja

      Meni še ni šlo lepše in boljše kot sedaj, seveda se bom trudil, da se to ne spremeni.

   • domovina mili dom

    Balkanezarji imajo za to dober pregovor: neka jaše onaj, ko ume.
    Res je, mafija je vedno korak pred zakonom.

    • tetka z ozadja

     In nad zakonom.

     • domovina mili dom

      Ja, se je videlo pri zadnjh dogodkih napada anarhistov v parlamentu.

     • tetka z ozadja

      Seveda, ker smo nad zakonom.

     • domovina mili dom

      Absolutno. Vsaka religija je nad zakonom.

     • tetka z ozadja

      Drugim pač ne pustimo do korita.

     • Franc Šink

      Kot prašiči ste.

     • tetka z ozadja

      Kakorkoli to imenuješ.

     • karpelec

      Iz njih še ocvirk ne rata.

     • Franc Šink

      Za žajfo bi bili sposobni.

     • domovina mili dom

      Potem ta pregovor drži:
      “Nobeno prase ne
      zapusti polnega korita”.

     • tetka z ozadja

      Točno tako, vas ne pustimo zraven, da nas bi zažirali. Kaj je v tem narobe.

     • domovina mili dom

      Tale je tudi dober: “Od korita do menažke je pot kratka in strmo padajoča”.

     • Soave

      Na katerega pa meriš ?

   • Franc Šink

    Ne zato ker je sposoben, ampak ker obvlada zastraševanje.

    • KIKI

     Kučan obvlada samo najbolj pritlehne igre z ljudmi,
     ker je tudi sam pritlehen in to ne samo po rasti, ampak
     po svoji pameti in vesti! Duše pa tako nikoli ni imel!

   • Soave

    Uh, no ? Ne uspeva mu zaradi sposobnosti, ampak zaradi fonda Udbe. Denar je še vedno sveta vladar

    • KIKI

     In tudi neusahljiv! Vi pa ste hajlali prascem udbaškim od jutra do večera,!¨?
     Hvala večnemu, svoje dostojanstvo sem ohranil in ga bom do konca svojega
     življenja!

   • karpelec

    Postavi ga na trg, pa bomo videli kako je sposoben.

    • KIKI

     Na trgu bi ga vsak pes poscal….

   • KIKI

    Kaj mu je uspelo? Navedi, prosim!

   • macon

    Levi kriminalci so vedno korak pred nekriminalci in jim zato uspeva.

  • ljubinica

   Tujina nam ne bo pomagala.
   Kdo le? Junc?
   Oni preganjajo Poljake s pomocjo Fajonke ….
   Zver, Sulin, Tomc jim pa drzijo stango …
   —————-.
   Sprasujem se, zakaj imamo v EU parlamentu desne MP ,,,, ce ob katastrofalnem slovenskem sodstvu niso sposobni sforsirati ene resolucije proti temu … FUJ.
   Ce ne bodo nic storili – in ne bodo – mene naslednje volitve v EU parlament ne zadevajo ….
   Samo zato, da nekomu omogocim noro visoko placo za nic dela, ne grem na volitve.

   • domovina mili dom

    Občutek imam, da so ti EU poslanci malo na stand up-u. Bomo morali začeti javni pritisk na njih in povratne informacije zahtevati.

    • ziljan

     Dober občutek. Vedno sem volil desne za EU parlament, oni pa napadajo Poljsko, Madžarsko, podpirajo pedre itd. Takih zastopnikov pa res ne rabimo, bo treba pri naslednjih volitvah resno razmisliti koga podpreti.

     • domovina mili dom

      So komunisti ugotovili, da so tudi EU poslanci pomembni. Sedaj bodo volitve obrnjene. Bo kučan dal povelje 1:10 za komuniste na naslednjih volitvah.

 • totex39

  Vsakemu laičnemu volivcu bi moralo biti jasno, da ta kreten osebno uničuje Janšo za 200.000 Evrov, kar je res sramota, kajti njemu in njegovi ženi pa ni potrebno dokazovati od kod jima tako bajno bogastvo.
  V tej državi vedno bolj vse smrdi !

  • tetka z ozadja

   Menda ja nisi pričakoval, da bo nek Klemenčič razlagal nekemu janšeki od kje njemu denar.

   • Viktorh

    Zopet se nisi stuširal.

   • komar marko

    no počakajmo, še malo, bo enako kot pri BUTLŠKOVI. Bomo videli, komu bo razlagal!

   • KIKI

    Nam, ljudem mora povedati, “poštenjak” nad “poštenjaki” , lopov nad lopovi!

  • KIKI

   In smrad se širi, širi, vse do naše zadušitve! To je tudi njihov cilj!¨
   Že zdavnaj nas bi Kučanisti nasilno odstranili, pa je tu le EU, od katere
   svinje živijo in smo zato vsaj malo tudi mi zaščiteni! Pa ne za dolgo!
   Tovariši iščejo zavezo v Rusiji in potem, narod moj, naj bo Bog s teboj!

 • Kučko pod pručko

  Nova,24TV, zakaj ste mi že zjutraj pokvarili nedeljo s tem nagravžnim plešastim pijancem???

  • Soave

   Ja, presneta reč ! Kje pa ti hodiš. Večkrat nas obišči, pa boš vsak dan videl vse mogoče ” ksihte “.
   Tako se človek vsega hudega navadi .

  • janez cepec

   u špegu se poglej, pa boš na istem. Bunksl

 • Viktorh

  Tito – partija!
  Treba vam je priznati, da ste mojstri v počenjanju svinjarij.

  • komar marko

   tekovine in LAŽGOŠE so večni. Podpirajo jih medji, ki se krasijo tudi z imenom LAŽNJIVEC!

  • KIKI

   Oni niso mojstri, ker mi vse to vemo, mi, državljani smo čisti
   bedaki in oni to vedo!

 • Franc Šink

  A še vedno kradejo.Ja madona madona ali ni to prepovedano?

 • ljubinica

  A ne bi Hrenova naredila kako Tarco o mahinacijah in grabljenju denarja druzine Klemencic Zidar?
  To pa ne?
  So nedotakljivi kot Jankovici ….

  • komar marko

   sistem je še vedno živ. In deluje. Dokaz. BRICO, IRANGATE, PATRIJA……

  • KIKI

   O tem bo pisala zgodovina socialkomunistične nedemokratične države Slovenije
   pri koncu 2.. tisočletju! Do takrat pa trpi in moli!

 • črnaovca

  O bogatih ženah raje ne, bi saj je tudi Janezova zdravnica in vidimo kako letijo njihove plače v nebo a delajo nič več kot prej kajti za vse kar je narobe je tako ali tako krivo ministrstvo ine slabo organizirani zdravniki ki se znajo dobro organizirati samo ko je treba izsiljevati pri plačah.

  • komar marko

   dohtarske plače so premajhne. To so fakti. Kriva je ministrica, DOKAZANO. To je priznal tudi CMERKO, pa je tudi povedal, da nima boljše. Te še kaj zanima!

  • Soave

   Ja ? Ti pa imaš črno na belem, kolikšne so plače zdravnikov ?
   Pa vseeno je zelo slaba primerjava.

  • sumljivislon

   ..a z dorferjem hodta …kaza nora ..!! :(

 • komar marko

  plešasti ima to srečo, da je to mesto dobil za NAGRADO za uspešno opravljeno delo pri ROPU SLOVENIJE!

  • janez cepec

   si s plešastim JJ-a mislu? zadeu si ga u nulo. plešast je, pa kradu je tud. dobr si, ni kej

   • tohuvabohu

    Kradeš pa ti tut. Bogu čas, nam pa živce.

    • janez cepec

     Bog ma cajta dost, sej videš kašne pizdarije deva, če pa teb živce kradem, al pa kravžam, je pa cilj dosežen

 • tetka z ozadja

  Janšisteki toliko medijev kot imate sedaj niste še nikoli imeli, pa tako nizke potpore prav tako ne.

  • učko

   Nimajo tako obilnega ozadja kot tetke z obilnim ozadjem. Pavijanske rdeče riti so še vedno dominantne v vsesplošnem sranju. Kot v tisti nadaljevanki “Planet opic”. No, mi imamo državo opic !!

   • janez cepec

    predvsem pa nimajo enga pametnega novinarja, k bi napisu kešno merodajno stvar, use kar pišejo, je po naročilu velikega vodje. pofl od novinarjev, na istem nivoju je njih gledalstvo in bralstvo. POFL

    • učko

     Jah, “pameten” novinar ne bo šel na Novo delat za minimalca, se bo rajš udinjau pr’ režimskih medijih, kjer je velik’ d’narja.

  • Janez

   A?
   So to tvoje fovšljive besede ? Iz tvojega – groba?
   Ni res !
   SDS JE EDINA UPOŠTEVANJA VREDNA STRANKA.
   Ti?
   Ti si pa nizkoten “pričevalec po krivem”. Bog te že je. In še te bo. ŠTRAFAL. L.r. J. KOMENDAA

   • janez cepec

    tebe j’ že štafu s tem, k’ te je pr pamet prkrajšu. se pa uhka tolažeš, de bo tvoje nebeško kraljestvo, sej veš, na uno finto: BLAGOR UBOGIM NA DUHU…..

 • indijanka

  Hmmm..okostnjaki iz omare. Pirati s Karibov..Oboževalka kapitana Jacka Sparrowa sem. Očitno tudi Klemenčič živi v domišljijskem svetu. Od kje bi drugače kot pravosodni minister črpal samozavest v državi, kjer v neodvisnost sodišč nihče več ne verjame, kjer tožilci zahtevne zadeve prepuščajo zastaranju in kjer poslanci v parlamentu skrivajo migrante pred deportacijo. Meni se ne zdi popolnoma nič nenavadnega, da so se mu v domišljiskem svetu poleg mišk, začeli prikazovati tudi okostnjaki.

 • Iva

  >Pravosodni minister Goran Klemenčič je prestal petkovo maratonsko sejo Državnega zbora, na kateri se je predvsem z molkom branil interpelacije, …..

  Dominantni MEDIJI F571 so seveda ZAOBŠLI POMEN interpelacije (njeno VSEBINO), njihova informacija je bila, da je tekla beseda o že znanih stvareh. V demokraciji so mediji na strani opozicije, v SLO pa nadaljujejo nekdanjo misijo družbeno-političnih delavcev, in se vrtimo v začaranem krogu.

  Opozicija-SDS, bi morala najprej medijem napovedati spremembo načina interpelacije – ustvariti “NOVICO”. Po začetnem uvodu (utemeljitvi interpelacije), bi prepustili besedo samo vladajočim, nakar bi zapustili dvorano …
  Treba je ustvariti nek EKSCES (brainstorming), LE TAKO bo predlagatelj (vsebina) medijsko opažen. Vprašanje pa je, ČE BO medije sploh zanimalo, ZAKAJ so izbrali tak NAČIN delovanja.

  • ljubinica

   Moralne pokveke na Hanziju lezejo v rit rdeci oblasti. Nic se niso spremenili od casov Juge …. Bedno in pokvarjeno.
   Ko se bodo cez 30 let ljudje cudili takemu pokvecenemu novinarstvu sedanjega casa, se bodo tisti – se zivi – izgovarjali: Bili so taki casi …
   GNUS.

 • Ana Job

  Tudi ljubezen med Klemenčičem in Zidarjevo je zgolj posel, tako kot vse česar se dotakne politika.

 • Janez

  Točno tako !
  “Ob dobrem možu – ženska – cveti ? Kot roža. ” Star mednarodni pregovor. L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   če bi ti, čist slučajn, imu kdej kešno babo, bi u momentu “zveuna”, k’ si tak bumbar.

 • janez cepec

  dej baba naumna, tih bod, pa reč descu nej ti mau ketno popusti, zgleda, de j’ preveč zategnu, pa ti zraka zmankuje, de take klateš.

  • Janez

   Ti si prehud ” J. Cepec” – da bi sploh doumel take?
   Nekomunistične zadeve kot je – lepota.
   Ni
   ti treba zapisati vsake traparije, ki ti pride na tvojo “J. Cepec” “pamer” L.r. J. KOMENDA

   • janez cepec

    a tko ti delaš?

  • Ana Job

   Tvoja žena je sigurno zarejena in sužnja šporgeta. Bistveno je negovanje, neguje se pa ženska za tistega, ki ga ljubi iz vsega srca. Ljubezen ni posel in ne sme biti.

  • Mannuro

   No, očitno ti je dodobra stopila na prpo :) Se čudiš?

  • tramal

   Za tebe ki si peder vsekakor to ne velja.

 • antimur

  Ta odvratni kreten si ne zasluži samo nezaupnice, potrebno ga je vreči najmanj v ječo in to doživljensko. Barabe odvratne levofašistične!!!! Prihaja njihov čas, pa se lahko še tako opletajo, pomagati jim ne bo mogel niti slovenski zločinec št.1, to je Kučan, pa lahko še tako paradira od vladnih prostorov, do Mladine in RTV, pa nazaj na magistrat k kriminalcu Jankoviću, pa nazaj v njegov roparski Forum21, vmes pa v slaščičarno Zvezdo, kjer ga čaka njegova zločinska tolpa.

  • janez cepec

   a ti s pa z Begn spizdu, ka-li?

 • tarantela

  Na DISCOVERY SHOWC imajo oddajo o nastanku vesolja, bolj zanimivo, tukaj se ponavljate s temi
  ” krivicami”, ki se vam godijo

  • janez cepec

   jebeš, Diskovery, poslušej ljubljen’ga vodjo, pa ti bo povedu, de on sicer vesolja ni ustvaru, je pa zdej u “in the center of universe”, eden in edin, zveličar in odrešenik. Howg, govoriv je.

   • sloustava

    Kolikokrat ti moram se napisati, da je tvoj priimek odraz tvoje pameti, morale, znanja, sposobnosti. Si nula in to te ocitno boli. In prav je, da te boli, ker se nam smilis!

  • Artur

   Gledanje DISCOVERY SHOWC OF NASA FUCKING ASSHOLES ? Bilo je nekoč in nikdar več :

   Ravna Zemlja – NASA PRIZNALA DA JE ZEMLJA RAVNA I STACIONARNA
   https://www.youtube.com/watch?v=bQLTlDbm45Q

   Ravna Zemlja | Istina se ne boji istraživanja – I deo – dokumentarac 2017
   https://www.youtube.com/watch?v=RUTiGwx4Kb0

   Drevna Budistička mapa Zemlje koja pokazuje sakrivene kontinente Ravna Zemlja
   https://www.youtube.com/watch?v=KpN3oCeUPhU

   RAVNA ZEMLJA — Dokumentarac PROCES UČENJA
   https://www.youtube.com/watch?v=TekLud2RZ2U

   NIKOLA TESLA JE BIO U PRAVU – GRAVITACIJA NE POSTOJI!
   https://www.youtube.com/watch?v=tXWA5DB-TNg

   • Bozz

    Večina ljudi ne dojame tega, njihovi možgani so na ravni otrok. Delno so si sami krivi, ker ne iščejo resnice in če jo že najdejo, je ne verjamejo, kljub dokazom, delno pa so krivi oni na vrhu, ki tako masovno lažejo na vseh področjih, da bi ljudje znoreli, če bi vedeli. No, veliko nas že ve. Samo kot vedno, Sveto pismo ima prav in ne neka budistična mapa. So pa vse stare kulture vedele, da je zemlja ploščata, samo da niso imele popolnega znanja o njej, kot ga ima Sveto pismo. Edini skriti kontinent je Antarktika, ki ni takšen kot ga prikazujejo v njihovih fikcijskih dokumentarcih, ampak se razteza vse okoli ploščate zemlje kot kontinent v obliki pasu in je ogromen, pa saj si videl mape.

    • Artur

     Bozz , prva slika v tem prispevku vse pove kaj šele ostalo v textu , nekateri pač vse jemljejo zdravo za gotovo brez vsakršne kritične presoje, ker niso še sposobni dojeti, da obstajajo še druge resnice ne samo tiste, ki jim jih servirajo avtoritete. Intuicija , logično razmišljanje na podlagi validnih dokazov tudi preko svojih čutov takšnih in drugačnih ne zaležejo in doktrinacija je premočna .
     http://www.mychi.si/mesecnik/2017/mely-kognitivna-disonanca.php

     • Bozz

      Ja res je. Slepo smo zaupali avtoriteti. Tudi jaz sem bil med njimi. Enostavno smo imeli predstavo, da je (psevdo)znanost nezmotljiva in vse kar so nas učili smo vzeli kot 100% resnico. Znanstvenik pa že ne bi lagal, smo mislili. Vendar so prav tako iz mesa in krvi, prav tako imajo grešno naravo v sebi, in večinoma so ateisti, torej če bodo njihove raziskave potrdile Sveto pismo, bodo to seveda skrivali.

      Zato se pa temu danes reče scientism, in je svojevrstna religija. Ljudje slepo verjamejo, kar jim znanstveniki rečejo na tem področju kar se tiče zemlje in še marsikaj drugega (dinozavri, (abiotična in ne fosilna) nafta,…).

      Veš to, da vse tiste kosti, o domnevnih dinozavrih, ki jih imajo po svetovnih muzejih sploh niso avtentične in so narejene iz mase ostalih kosti (piščančjih, govejih, itd.), ki jih zdrobijo, zmešajo določene stvari zraven, da dobijo maso, potem pa oblikujejo in strdijo? So šli ljudje v muzeje in vprašali sami muzejske vodiče in so to priznali. Njihov izgovor pa je, da imajo originalne kosti shranjene nekje na varnem LOL. Torej očitno dinozavri sploh niso obstajali, vse je Darwinistična pravljica in prevara. Nekaj takšnih zelo velikih živali je obstajalo, ker o njih tudi Sveto pismo govori (Behemoth in Leviathan) a nikoli v takem obsegu kot nas zavaja psevdoznanost. Koliko teh živali je bilo ne vem, a vedno bolj se kaže, da dinozavri kot so T-Rex, itd. sploh niso obstajali. Kakorkoli že, dejstvo je, da so tista okostja v muzejih fake.

      Ali pa to kar sem videl pred kratkim, da imajo v enem muzeju v Ekvadorju originalne kosti velikana, visokega 20 čevljev, torej po naše približno 6 metrov:
      https://www.youtube.com/watch?v=_wdXhiwtu-w

      Smithsonski inštitut je ta okostja v zadnjem stoletju odkrival po celem svetu in so vsa skrili, zato ker potrdijo kar piše v Svetem pismu, da so v Noetovih časih velikani bili na zemlji in tudi po povodnji so še bili, ker so se njihovi geni ohranili od ene od žena, od Noetovih sinov. In potem so prešli v legende in mite, ko je preteklo dovolj časa, a v resnici niso mit. Skrivajo jih pa zato, da lahko še naprej perejo možgane z njihovo Darwinistično pravljico, ki pa je že tako dokazano bila ovržena, samo ljudje so tako ignorantni, da jih lahko še naprej šolski sistem to uči.

      Samo midva se pogovarjava o teh stvareh tukaj, večina naju da na ignore, ker ne more dojeti. Preveč veva kar ni v okvirjih mainstream indkotrinacijske propagande , zato sva za večino čudaka. Ampak prej ko slej bodo dojeli, ker ta resnica vedno bolj prodira v ospredje, zato si pa med drugim satanistična elita na vrhu tudi tako želi nove svetovne vojne.

     • Artur

      Ampak počasi se premika, maske vse bolj padajo .Eni bodo dojeli slej kot prej eni nikdar . Banda satanska je že pripravljena na kritično maso prebujenih iz takšne ali drugačne indoktrinacije , ko se bo razgalila njihova prevara do tiste točke od koder več ne bo povratka, ko jim bo to prišlo že do golše si lahko marsikdo predstavlja kakšne ukrepe imajo pripravljene v zvezi s tem bojim se res, da tiste najhujše možne.

     • Artur

      NA RAVNOJ ZEMLJI NE POSTOJE PRAVE ŠUME!
      https://www.youtube.com/watch?v=vmqmd6I3nek

    • tarantela

     Ja, se strinjam, Zemlja je ploščata in je marsikateri znanstvenik enostavno izginil, ko je prišel preko roba Antarktike. Sprašujejo se dandanes, kam so izginili, zadeva je pa čisto enostavna: ko so prišli do roba, jim je zdrsnilo in so padli v globino. Tiste tapridne so angeli prestregli in jih ponesli v nebesa, grešnike so pa prepustili usodi in so zdrsnili v globine pekla, kjer so ji že z velikimi vilami pričakali peklenščki, jih nataknili na vile in jih sedaj cvrejo tam doli. To lahko celo vohamo pozimi, ko se razvleče smog, ki ga niso zakrivili kapitalistični industrijalci, ampak se to cvrejo grešniki v peklu, da še gor na zemljo zaudarja.

  • Bozz

   Ta dokumentarec je čista fantazija današnje psevdoznanosti, ki z realnostjo nima nobene veze. Samo kaj razlagati butalcem, ki ne vedo kako močno jim lažejo na vseh področjih in verjamejo pravljice, ki jo razglasijo za resnico, resnico pa za pravljico.

  • Bozz

   Salar de Uyuni Salt Flat in Bolivia Flat Earth Sense
   https://www.youtube.com/watch?v=9vtVj6h2XCQ

   V Boliviji je spektakularna solnata ravnica, ki meri 100 milj (160 km) od konca do konca. Glede na enačbo za ukrivljenost zemlje (20 cm na 1,6 kvadratnega kilometra), ki nam jo je dala (psevdo)znanost, bi drugi konec, kjer se ravnica konča, moral biti več kot 1,6 kilometra pod horizontom, pa so spusti in padci po celi ravnici znotraj enega metra!

   https://en.wikipedia.org/wiki/Salar_de_Uyuni

   Salar de Uyuni (or Salar de Tunupa)[1] is the world’s largest salt flat at 10,582 square kilometers (4,086 sq mi). It is located in the Daniel Campos Province in Potosí in southwest Bolivia, near the crest of the Andes and is at an elevation of 3,656 meters (11,995 ft) above sea level.[2]
   The Salar was formed as a result of transformations between several
   prehistoric lakes. It is covered by a few meters of salt crust, which
   has an EXTRAORDINARY FLATNESS with the average elevation variations WITHIN ONE METER over the entire area of the Salar.

   Tako preprost dokaz nam je pred nosom, pa smo bili slepi zanj. No, jaz ne več. Dokazov je še na stotine več.

   To Tarantela je prava znanost, ne pa te dokumentarce, ki jih kažejo po discoveryu, ki so navadna propaganda za indoktrinacijo ljudi, katere namen je ljudi odvrniti stran od resnice. Tisti na vrhu, ki vedo, da je zemlja ploščata, pa nam lažejo in nas učijo, da je zemlja okrogli planet in še vse ostale laži od NASA agencije, so mojstrski iluzionisti.

   • France

    A je ravna zemlja kvadrat ali krog? In kje je potem pekel in kje nebesa, če ni prostorskega efekta? A ja, pekel v Vatikanu, nebesa pa v Moskvi, kenede?

 • učko

  S tem obilnim dnarjem si lahko kupi šokelnov kolkor hoče in kakršne koli hoče!

 • janez cepec

  utakn si jo nekam

  • RATATA

   To si ji pa slabo napel.
   Velika začetnica in klicaj manjkata, tako da dvomim če bo slišala, ker si povedal pusto in ne vzklično.

 • sloustava

  Noro! Da si tako HIK in hkrati nemoralen, da za dosego svojega cilja zrtvujes celo lastni zeno, presega meje uma in okusa! Noro! Ampak Klemencicevo!

 • France

  A je Janša dovolil interpelacijo proti Klemenčiču? Če bi uspela interpelacija, bi bil cele dneve prost in bi lahko kontroliral svojo nesramno bogato ženo, če je slučajno Janpa spet ne kavsa, kot je napisal v blogu Mitja Kunstelj. Zato se je Klemenčič tudi maščeval Janši ko je bil predsednik KPK.

  • Janez

   Za tole !
   NAJ TE PA KAR OBA TOŽITA !
   Drag zna biti zate zgornji zelo slab “štos”. A si – OPOLDNE – že pijan? L.r. J. KOMENDA

   • France

    Zakaj pa ne bi tožila Mitjo Kunstlja, od katerega sem prepisal to dejstvo. Res je, da ga Janša ni tožil oz. ni dobil pravde proti njemu, čeprav je pisal na javnem blogu o tem http://mikstone1.blogspot.com in tudi Klemenčič ni nikoli tožil Kunstlja, torej ima človek v rokah nekaj, da mu dajo levi in desni mir. In pisalo je takole:

    Zgodilo se je nemogoče. Goran Klemenčič je Janši odsekal jajca! Zakaj je do tega prišlo? Klemenčič je vendar stopil v janšev dvor! Poslušno je zajebal bivšo prijateljico Katarino Kresal in si prislužil lento SDS. Od takrat Janša ni več pozival k ukinitvi Klemenčičeve komisije. Nasprotno! Državljane je pozival ( s Pezdirjem na čelu), naj se obrnejo na Klemenčičevo komisijo. Na zunaj vse lepo in prav! Nina Zidar Klemenčič, soproga Klemenčiča in razvpita Janševa odvetnica! Tu se je zalomilo! Janez Janša in Nina Zidar Klemenčič sta ljubimca. Fukata ! V prostem času, če kdo ne razume! Klemenčič je to vedel. A kot pravi papak, je trpel in molčal. Nina pa je Janši večkrat garantirala, da ima soproga pod kontrolo, češ; “nimaš se kaj bati”! A očitno je bilo Goranu dovolj. Bolj kot Janša, je bila šokirama njegova priležnica in odvetnica Nina Zidar Klemenčič. Zdaj je kar je! Pozno ponoči je Goran kasiral klofuto od soproge, kar je zgodaj zjutraj potožil sodelavcem. Rosvita Pesek se je včeraj znašla pred nehvaležno vlogo. Svojega idola in očeta njenega sina je morala obglaviti v Odmevih. Seveda ga ni, čeprav je Janša prišel z belo zastavo! Nasprotno! Brez neprijetnih vprašanj mu je prepustila graf in besedbo. Slišali smo jecljanje in nebuloze! Na koncu je dodal, da ima doma protestnika, starega leto in pol-glasnega!

    Avtor mitja kunstelj ob 09:43

    Poleg tega pa ne pijem

    • Janez

     Ah, daj no !
     Kakšna kolobocija.
     V komentiranje tega se pa res ne bom spuščal.
     Kaj
     je z meni ok go. R. Pesek in ostalim – ne vem.
     Vem
     LE, DA SO POSLANCI ZELO OK IZVEDLI – INTERPELACIJO.
     In
     da cenjenega g. Janše tam – sploh ni bilo.
     Enako
     Je cenjeni g. Šircelj te dni predstavil
     zelo ok seznam ok ukrepov – na področju davkov itd. L. R. Janez K. KOMEMNDA
     P.S.
     MENE BOLJ ZANIMA NEKOREKT DELO SODIŠČ IN POSAMIČNIH ODVETNIKOV .
     Bolj to – kot kdo koga mara ali ne mara. Kdo s kom ima oz. Nima otrok i.td.

  • Janez

   Pazi se !
   Bomo cenjenega g. J. JANŠO VSEKAKOR OBVESTILII !?
   Kakšne
   nizkotne “štose” pišeš o njem Drag “štos” bo tole zate ! Resno. L.r. J. KOMENDA

   • France

    Če ga ni noben obvestil o blogu Mitja Kunstlja, ga obvestite vi, potem bo pa mogoče Mitja Kunstelj prišel na sodišče povedat, kako je denar v kufrih nosil v Janševo pisarno na MO. Ali tudi tega ni bilo? Zato, da se v Sloveniji razčisti, kdo je kradel pri orožju in kdo noče samostojne Slovenije, ampak vatikansko podružnoico, sem vedno pripravljen. samo ministrica mi noče plačati nič

    • Janez

     Natolcuješ .
     Če res pa dokaži !
     Zapisanih besed “krave letajo po nebu ” – se ne da dokazati.
     Dokaži !
     Da ” krave letajo po nebu ” . Kot lastovke. Ti to – oččitno? Zmoreš ! Se zdi. L.r. J. KOMENDA

    • Aurelius

     Če bi to, kar pisariš, bilo res, bi Janša že dvajseto leto čepel v ječi, prava resnica pa se skriva v odgovoru na vprašanje, kdo je bil v tistih letih vrhovni poveljnik Slovenske vojske … Naj ti prišepnem: to je oseba s kratkimi nogami …

     • France

      Laž ima kratke noge, torej kakšna laž iz ozadja?

 • Kosobrin

  Kaj hočemo, odvetniški posli so pri nas zelo zelo donosen posel. Ni edina Klemenčičeva žena. Dajte malo raziskati še ostale odvetnike, boste videli, da ni nič drugače. Saj za nekatere že tako vemo, kako služijo in nimajo zastonj toliko nepremičnin in partneric, ki hodijo po nakupih z avionom v tujino… in nihče jim nič ne more. Zaenkrat!

  • Janez

   Ja?
   TO ZMA BITI PA VSAJ DELNO RES.
   ZLASTI SE MI ZDI ČUDEN TISTI MOL ODVETNIK ,
   KI HKRATI ZASTOPA MOL ŽUPANA IN TISTO ” FARMACEVTKO.
   ENKRAT
   SEM VIDEL NEHOTE TEGA MOL ODVETNIKA V LOKALU POD “METALKO”.
   Tako zoprn pogovor z ex ministrico Širco ( o “službah” )
   sta
   takrat, cca 2 leti nazaj
   – imela, da sem kar odšel. Čuden človek ta MOL ODVETNIK. Ni kaj ! L.r. J. KOMENDA

 • indijanka

  :) nasmejala si me. To kar si zapisala meni zveni kot ❤ ljubezen.

 • Mannuro

  Upam, da razumeš zadaj, zakaj zagovarjam žensko vlogo. Ni samo ogledalo.. žena je še marsikaj več! :) Prej kot ugotoviš, bolj bo cvetela in lepše ti bo.

 • rubec

  ***************

 • delaware

  Jaka racman..vem zakaj…skladnost poslovanja..pa to..

 • delaware

  NINA JE PA LUSTNA…☺

  • andreas82

   Prvinsko luštna ja :)

  • Poštenje velja

   Tudi z gravžem se je pripravljena poročit samo da je denar.

  • Aurelius

   Fuj …

  • tramal

   Od zunaj ,znotraj pa gnila.

 • Mannuro

  Ja, enkrat preveč :))))

 • mapu

  Ja se samo sprašujem, le kam je gledala Nina v mladi letih?

  • Ana Job

   Na posel.

  • Aurelius

   Tu se ni kaj spraševati – ata Zidar ji je lepo povedal, naj se izživi v študentskih letih, ker kasneje v življenskih radostih ne bo mogla uživati, saj ji bo on našel ustreznega “življenskega sopotnika” , ki bo najbolj koristil biznisu familije …

  • Janez

   Je že vedela,kakšen dostop do našega (davkoplačevalskega) denarja ima ta “maškara” NOSFERATU.In to je “odvetnica”,ki je odvetnica predvsem za naš denar.Kdor je navajen krast,ga tega ne odvadiš.

   • Artur

    Na drugorazredne davkoplačevalce tudi “gole, bose in deložirane ” prisesana parazitska Samoupravna interesna skupnost . Pantakan za te parazite se še išče.

 • Ana Job

  ⚠ ⚠️⚠️DANES NA SLO1 INTERVJU MOŽINA – JANŠA OB 21.25 V ODDAJI VEČERNI GOST!!!

 • tarantela

  Spodaj ste se kar razvneli na moje dva stavka o DISKOVERY. Imam majcen vprašanje Einstein je izračunal, kako dobiš energijo in je zapisal enačbo: E=mc na kvadrat (se opravičujem, sem pozabila, kako natipkaš št. 2 malo nad c), zdaj me pa zanima, kakšna je formula, da dobiš iz energije maso ali svetlobo.
  Nekako takole M= ? ali C= ?A mi lahko kdo to napiše? Hvala!

 • tramal

  Ta ciganka nina krade iz bank ,ki jih mi potem saniramo preko slabe banke.Cela klemenčičeva familija je lopovska familija ,tako kot jankovič in njegova kradljiva familija.

 • Artur

  “Lepa tica ” in zver (Nosferatu) .

 • Janez

  Pa?
  Kam je zašla ta debata zaradi tega “odklop Franceta”!?
  Na neke “priležnice”, otroke” ,, na “ljubi- ne ljubi” itd. Kar vse me nič ne zanima !
  Jaz
  SEM HOTEL DANES LE POUDARITI,
  DA TA MOL ODVETNIK MOL – NIKAKOR NE MORE BITI HKRATI
  – ODVETNIK MOL ŽUPANA, HKRATI PA TUDI
  – ODVETNIK – MOL ŽUPANU NASPROTNE STRANKE – TISTE “FARMACEVTKE”

  TUDI,
  ČE JE TISTA “FARMACEVTKA” TOŽILA MNZ POLICISTE, ZARADI ZAPISA NJENIH IZJAV OZ.
  NOČE OZ. UMIKA PRIJAVO PROTI MOL ŽUPANU
  IN
  ČE SO VSI – AKTI TEGA PRIMERA – ZDAJ ODSTRANJENI !?
  PA
  STVAR
  “PREKRŠEK” – REALNO – SE JE ZGODIL IN DEJANSKO JE BIL : “ZLORABA URADNEGA POLOŽAJA”
  UMIK
  OBTOŽBE ITD. – KAZNIVEGA PREKRŠKA, ZLORABE – KI DEJANSKO SE JE ZGODILA – NE IZBRIŠE !

  Npr.
  PODOBEN PRIMER:
  ČE NEK PREMOŽEN ČLOVEK Z VELIKO DENARJA

  – NEKOGA UMORI potem pa za to, da bi ne bil kaznovan, podkupljive priče umora podkupi
  In
  – vsi udeleženi prikažejo dejanski umor – kot ” nesrečo” – gre?
  Z
  VIDIKA OBJEKTIVNE PREISKAVE – ŠE VEDNO – PAČ? Za umor.
  Torej?
  Ali v R. Sloveniji sploh imamo? Pravno državo?
  KDO SPROŽA PREISKAVE PO T.I. URADNI DOLŽNOSTI?! Me res zanima.
  Po
  MOJEM MNENJU MNZ POLICISTOV
  ZARADI PREISKAVE PO URADNI DOLŽNOSTI – NI MOGOČE TOŽITI ! Mar ne? L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  NA KRATKO !
  ŽE SAMO ZARADI PRIMERA ” FARMACEVTKA” BI MINISTER GORAN K. – MORAL ODITI.

 • Olga_10

  Poslanci NSI z “izginjanjem” med glasovanjem dokazujejo, da podpirajo korupcijo in niso rešitev, temveč problem!
  SDS je edina stranka, ki se bori za Slovenijo, je nepodkupljiva, opozarja na probleme in v svojem položaju dela vse, kar kot opozicija lahko, to pa so interpelacije!

  • Janez

   Ja !
   Zdi se mi,
   da je edino gospa Iva Dimic – rekla, da bo gllasovala – za razrešitev !
   Poslanci SDS
   – SO RES PRAVI HEROJI. Že nad 20 let se borijo proti ex KP, ZK “ZMAJU” L.r. Janez K. KOMENDA

 • MEFISTO

  Nova Slovenija ni to, za kar se predstavlja.

  Slovo od parlamenta bo težko, za nekatere pa tudi boleče.

 • Janez

  Ali ?
  KDO VE ?
  Kaj zabboga – tako pomembnega je žena ministra mag. Gorana K. ?
  TAKO
  POMEMBNEGA IN POZITIVNEGA
  – STORILA ZA DOBRO NKBM IN Factor banko, DUBT ITD.
  DA
  JE BILA UPRAVIČENA DO PREJEMA TAKO VISOKIH ZNESKOV? L.r. J. KOMENDA

 • Johan

  Opasno ožemata Slovenijo, sramota, folk pa čisto tiho, golazen pa krade, šakom i kapom !

 • milanček

  ona vsaj malo izgleda, on, Bog pomagaj, kako se je narava tu poigrala! človek bi dejal, da je ta izrodek medicinski rezultat neke ponesrečene raziskave, poizkusa, saj tako porazen človek in po videzu in osebnosti se ne more roditi, ali pač!

 • Miccy

  prav ne morem verjeti! odvetnica Zidar Klemeničič zastopa eno od banka proti tožnikom, ki so najeli kredit s CHF klavzulo. točno za te nesrečne kreditojemalce se v vašem mediju nikoli niste pretirano potrudili, tudi SDS prav posebej ne. nakar se sprašujete, kaj kot odvetnica računa bankam… gliha vkup štriha!

 • Anton Slapnik
 • Anton Slapnik
  • Janez

   Tole ?
   Je bilo pa res nekaj – kar hudo narobe z mag. Goranom K. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Janez

  No ?
  RAZLOGOV !
  Zaradi bi moral odstopiti minister mag. Goran K. – je verjetno zelo veliko !

  Spodaj sem navedel zagotovo pravno nesporno dejstvo
  Iz primera

  1. ” FARMACEVTKA” – DA NAMREČ – UNIČENJE PRAVNO SODNIH EVIDENC O NEKEM
  “PRIMERU”
  ŠE NE POMENI, DA TEGA “PRIMERA” V REALNOSTI ” PREKRŠKA, ZLORABE ITD.”- NI BILO.
  V
  REALNOSTI – PREKRŠEK, ZLORABA ITD. – OBSTAJA? Kot realnost – še naprej. Vedno.
  In?
  OBSTOJA TUDI T.I.
  – ” PRAVNA PRAZNINA ” IN
  – AKTERJI, KI SO PRAVNO PRAZNINO I NEKAZNOVANOST – POVZROČILI ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  KASNEJE !
  Še več primerov – nekaznovanosti in pravnih praznin.

 • Olga_10

  Seveda skorumpiranci iz SD – komunisti s Hanom na čelu, podpirajo pokvarjenega Klemenčiča! Sojenje pralcem in prejemnikom terorističnega denarja se jim ne zdi sporno, saj so sami prali denar! Dol s komunisti!

 • Bozz

  Ko bo dolar in Ameriška ekonomija dokočno škripnila, in se bo ves sistem podrl, takrat bo ves naložen denar od teh tatov na bankah izginil (izginil bo iz njihovega računa zaradi bankrota svetovnega bančnega sistema, v resnici bo pa samo lastnika zamenjal in se od teh malih tatinskih rib prestavil k super tatinskim velikim ribam, čisto na vrhu piramide), takrat se bodo jokali, ker jim je denar in materializem vse, nimajo pa ničesar drugega, recimo lastne obdelane zemlje, ki reši človeka pred lakoto v takih časih.

  Mnogi od njih bodo napravili samomore, ker bodo čez noč brez vsega težko prigara… aja ne, …nakradenega denarja. Tako je bilo 1929, skakali so skozi okna in tako dalje, ko so njihovi milijoni izpuhteli iz njihovega računa. Bomo videli kako bo sedaj. Vsi ekonomisti, ki že leta napovedujejo kolaps, pa so ga s QE oz. kvantitativnim rahljanjem, fensi ime za navadne ljudi, da ne bi razumeli kaj dejansko počnejo, torej QE, ki je navadno tiskanje denarja iz zraka, Jugoslavija style, tokrat na ZDA in svetovni ravni. Samo preložili so neizbežno za nekaj časa v prihodnost in še bolj napihnili balon, tako da bo še bolj bolelo, ko bo počil. Natanko to pa hočejo, da bodo ljudje čisto obupani, brez denarja, brez hrane-prazne trgovine, in zato jim bodo ti, ki bodo povzročili kolaps ponudili “rešitev” – čipiranje in proces zasužnjevanja človeka v našem času bo gotov.

  Znani svetovni ekonomisti pravijo, da bo 1929 proti tem dokončnim kolapsom Amerike v našem času, kot sprehod po parku. In vsi bomo padli z njimi. Rusija in Kitajska sta nekaj delali na tem, da se rešita ničvrednega dolarja in sta kopičili zlato ko pr norcih zadnjih nekaj let, tako da verjetno ne bosta občutili takšen udarec, kot mi ostali. Hudo bo, ampak ko bom pomislil na to, kako bodo ti tatovi obupano in debelo gledali, ko bodo naenkrat brez vsega papirja, ki mu pravimo denar, se mi bo pojavil nasmešek na obrazu. Verjetno so se naši tatovi na oblasti tudi že zavarovali pred kolapsom ali se vsaj poskušajo, ampak velike roparske ribe bodo že nasle način, da malim roparskim ribam, kot so naši na oblasti, poberejo denar. Tako je to. Ti varajo nas, oni nad njimi pa bodo prevarali njih. Pr dnarju se vse konča. KAR SEJEŠ TO ŽANJEŠ. VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA.

  Sicer pa sedaj ti, ki so že in bodo spet povzročili kolaps, sami uradno in javno svarijo, kot da so oni sedaj neki dobrodelneži, ki dobronamerno svarijo ljudi. Prevaranti.

  The Fed Warns Prepare For World Economic Collapse! Zero Lower Bound
  https://www.youtube.com/watch?v=uAUiFoi9O1c

  Po moje enkrat 2018 (so že javno napovedali to letnico dolgo nazaj – imajo vse splanirano), lahko pa že sedaj novembra, kdo ve. Točen čas vedo samo oni na vrhu, ki so to zrežirali, da se tako zgodi.

  Potrebujejo hudo krizo, da bodo obupani ljudje brez izbire prisiljeni sprejeti “novi svetovni red” s čipom (ali pa sofisticiranim elektronskim tatoojem) v desnici ali v čelu.

  • Janez

   Ojej, ojej !
   To je pa res ČRNA NAPOVED. Predstavi jo v Parlamentu R. SLO. A boš ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   V KAJ NAJ PRETVORIM SVOJE EVRE. ? V zlato, srebro. V LITIJ?

   • Bozz

    Saj že vedo, oni so “insiderji”, prostozidarji, ki vodijo levo in desno stran. Točno vedo kaj prihaja. Zato pa so nabavili vodni top. Samo en vodni top ne bo zadost. Ampak ker samozadostnosti ni, se ljudje ne bodo dolgo upirali, ker bodo hitro postali lačni in prosili za hrano, pa čeprav postanejo 100% sužnji, samo da dobijo za jest. Tako je bilo v starem Rimu, ko so mali kmeti obubožali (zaradi enormno povišanih in krutih davkov) in so se prodajali na velike suženjske plantaže bogatašev v suženjstvo, ker so vedeli, da bodo tam dobili vsaj za jest, pa čeprav je to pomenilo, da bodo sužnji za vse življenje. In tako bo sedaj.

    Človek brez zemlje ni nič.

    • Janez

     Jaz?
     ZEMLJE NEKAJ IMAM !
     Ampak !
     Kot je rekel pesnik Menart: “kar boš nagrabil. Ti bo že kdo -PODRŽAVIL. L.R. J. KOMENDA

 • xtc

  Hm?
  Tile Kretenčkovo_Maurerska druščina je prava družinska Cosa Nostrra.

 • Bozz

  Za tiste, ki so navajeni brati bolj kratke, twiterske, komentarje, še enkrat:

  The Fed Warns Prepare For World Economic Collapse! Zero Lower Bound
  https://www.youtube.com/watch?v=uAUiFoi9O1c

  Božja sodba je pred vrati.

  • Bozz

   Če bi poznali podrobno ekonomsko zgodovino starega Rimskega imperija, bi bili osupli kako natančno se zgodovina ponavlja. Človek vedno počne iste napake (in grehe), nekateri jih povzročajo zavedno (oni na vrhu), večina pa nezavedno (oni spodaj, ki živijo v ignoranci in poneumljenosti). In zato ta rek drži kot pribito: Tisti, ki ne pozna zgodovine, jo je obsojen ponoviti.

   • Boš rekel tudi, da zaradi Luthra sedaj vsa Nemčija tako zelo trpi in ne spregleda
    resničnega stanja ?

    • Bozz

     Samo slepi lahko kaj takega izjavijo.

     • Oh, Bozko no.
      Bil si pri popolnem in zdaj, ko si pri NEpopopolnem, kritiziraš Popolno, dej.

     • Bozz

      A sem bil zadost kratek in jedernat v zgornjem odgovoru Martica?

  • Ne straši, no !

   • Bozz

    Očitno ne razumeš angleško, pa še marsikaj drugega ne. Veš kaj je FED v ZDA? Oni pravijo, da se bliža ekonomski kolaps enormnih razsežnosti…ki so ga povzročili oni.

    • Takih puhlic niti ne berem, niti poslušam.
     Mt 24,13 Kdor pa bo vztrajal do konca, bo rešen.

     • Bozz

      Saj vi sploh ne veste v kom ali čem morate vztrajati. Vam, če bi papež rekel, pojdite z mano v pekel, bi šli strumno za njim, ker vztrajate pri papeževih besedah, ne pri besedah Jezusa Krisusa. Frančišek je na obisku v ZDA sofistično izjavil, da Jezusu Kristusu na križu ni uspelo s človeškega vidika gledano, da je izgubil…in neumni Ameriški katoliki so mu še ploskali. Točno o tem je prerokoval Daniel po svetem Duhu, da bo Antikrist govoril velike blasfemije proti Najvišjemu.

     • Res govoriš blasfemije pa se ne zavedaš. Raje se povrni od koder si lahkomiselno odšel, dokler ni še prepozno !

     • Bozz

      NIč lahkomiselno, ampak preudarno z znjanjem Božje besede, ki so mi jo dali v zgodovini protestanti, da jo lahko berem v svojem jeziku in ne RKC, ki je prevedena pisma in njih bralce, prave kristjane, zažigala. Očitno pa vam to ni zadoten dokaz, da to kruto in neusmiljeno početje ni sad Kristusa, ampak Satana.

      Eden od vaših papežev v zgodovini je v veliki žeji po absolutni oblasti in da bi poudaril kako ga morajo ljudje v vsem ubogati, izjavil, “tudi če rečem, da vas vodim v pekel me morate ubogati in iti za mano.” Toliko o Antikristu iz Vatikana. Tja se ne bom nikoli več vrnil. Vi ste slepa.

      Razodetje 13
      5 Zvéri so bila dana usta, s katerimi je govorila objestnosti in bogokletstva. Dana ji je bila oblast, da to počenja
      dvainštirideset mesecev.
      6 Odprla je usta, da je preklinjala Boga: preklinjala je njegovo ime, njegovo bivališče in tiste, ki prebivajo v nebesih.
      7 Dopuščeno ji je bilo, da je začela vojno s svetimi in jih premagala.[INKVIZICIJA] .Dana ji je bila oblast nad vsakim rodom, ljudstvom, jezikom in narodom.
      8 Zver bodo molili vsi prebivalci zemlje, katerih imena niso zapisana v knjigi življenja Jagnjeta, ki je bilo zaklano že od začetka sveta.

     • Nehaj strašit in raje ZAUPAJ v GOSPODA… pa seveda dobro ŽIVLJENJSKO SPOVED OPRAVI !
      Najbrž ne veš, da se da s svojo nespametjo tudi sveto onečastit.
      Dolge govorance so od Satana.
      Gospod je jasen, odločen in kratek.
      Gospod je LJUBEZEN in NE strahovanje.

     • Bozz

      Potem je po tvoje Jezus Kristus tudi strašil, ko je napovedal naše čase in kako hudo bo? Seveda zaupam v Gospoda, zakaj misliš, da citiram Sveto pismo na teh straneh? Spoved opravim vsak večer pred Bogom in ne nekim fajmoštrom, kar sploh ni Biblična spoved. RKC verzija spovedi je včasih služila njim kot udba komunistom. Vse so izvedeli od naivnih ljudi in še danes od takšnih kot ste vi. Prava spoved pa je pred Bogom v imenu Jezusa Kristusa. Saj ti sveti Duh po apostolu Pavlu jasno pove, da je en posrednik med Bogom in ljudmi, človek Jezus Kristus. EN. Ne dva, samo en. Torej niti fajmoštr v spovednici. RKC in vi zavračate resnico svetega Pisma in preprostost, ki je v Kristusu, kot je rekel apostol Pavel.

      Sveto pismo ima 1235 strani, kar dolga govoranca, se ti ne zdi? Jezus Kristus je imel pridigo na gori, ki se razteza čez tri poglavja, apostol Pavel je učence včasih učil tudi cel dan in celo noč v Nedeljo, ker jih je moral veliko naučiti v zelo kratkem času.

      Gospod je ljubezen… Ja je ljubezen, do tistih, ki so njegovi in so se pokesali grehov in verujejo vanj in ga ubogajo, ampak Gospod bo tudi sodil tiste, ki so zunaj, ki se niso pokesali, in to ne z ljubeznijo, ampak srdito v pravični sodbi, tako kot so oni že dva tisoč let počeli nedolžnim ljudem, tako bo Bog storil njim.

      Razodetje 9
      20 Drugi ljudje, ki jih te nadloge niso pokončale, se niso odvrnili od početja svojih rok. Niso nehali moliti demonov in malikov, zlatih in srebrnih, bronastih, kamnitih in lesenih, ki ne morejo ne videti ne slišati ne hoditi.
      21 Niso se odvrnili ne od svojih umorov ne od svojih čaranj ne od svojega nečistovanja ne od svojih tatvin.

      Razodetje 17
      15 Iz ust mu sega oster meč, da z njim udari po narodih. Pasel jih bo z železno palico in tlačil stiskalnico z vinom srdite jeze Boga, vladarja vsega.

     • Tole si že zdavnaj opustil, kajne ?
      Jn 20,23 ” Katerim grehe odpustite, so jim odpuščeni; katerim jih zadržite, so jim zadržani.«
      Ampak dragi Bozz, vedi – “na lastno pest”.
      Kaj boš rekel, ko boš zaslišal Gospoda ?
      Mt 25, 12-13 On pa je odgovoril: ›Resnično, povem vam: Ne poznam vas!‹ 13 Bodite torej budni, ker ne veste ne dneva ne ure!«
      lp

     • Bozz

      To ti meni govoriš. V RKC še sedaj kršite vseh deset Božjih zapovedi, najbolj očitna je seveda 2. Se ti vidi, da si slepa, ker ne razumeš tako očitnega.

      Eksodus 20
      4 Ne delaj si rezane podobe in ničesar, kar bi imelo obliko tega, kar je zgoraj na nebu, spodaj na zemlji ali v vodah pod zemljo.
      5 Ne priklanjaj se jim in jim ne služi, kajti jaz, GOSPOD, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog, ki obiskujem
      krivdo očetov na sinovih, na tretjih in na četrtih,
      tistih, ki me sovražijo,
      6 toda izkazujem dobroto tisočem,
      tistim, ki me ljubijo in IZPOLNJUJEJO MOJE ZAPOVEDI.

      Razodetje 9
      20 Drugi ljudje, ki jih te nadloge niso pokončale, se
      niso odvrnili od početja svojih rok. Niso nehali moliti demonov in
      malikov, zlatih in srebrnih, bronastih, kamnitih in lesenih, ki ne
      morejo ne videti ne slišati ne hoditi.

      Samo Bog lahko odpusti grehe Marta, ne nek fajmoštr katerega cerkev ne izpolnjuje Božjih zapovedi, ki so tako očitne. Janez 20:23 je mišljen samo kot odpuščanje grehov, ko Jezusovi kristjani na tem svetu oznanjajo evangelij. Tisti, ki so se pokesali skozi zgodovino in verovali po Božji milosti, so jim bili grehi odpuščeni. Tisti, ki se niso pokesali so jim grehi zadržani. Papež in njegovi duhovniki pa se postavljajo na mesto Boga, ko odpuščajo grehe, to je znak Antikrista. Samo Bog ima to moč, ta moč apostolom nikoli ni bila dana, ampak samo ministerialno, skozi pričevanje evangelija. Prava spoved je pred Bogom na kolenih v veri, v imenu Jezusa Kristusa in ne pred nekim fajmoštrom, ki je sam poln grehov kot ti in jaz.

      1 Timoteju 2
      5 Bog je namreč samo eden. Samo EDEN je tudi posrednik med Bogom in ljudmi, človek Kristus Jezus,

      Zavračaš Božjo besedo Marta. Samo eden je lahko posrednik med Bogom in ljugmi, in sveti Duh po apostolu pavlu ti pove, da je to človek Jezus Kristus in ne človek tvoj fajmoštr v RKC spovednici.

     • Bozz
      Ti se kar prepričuj sam sebe zdaj, ko vidiš sam, da si zabluzil , samo prosim te ne vleci v to “godljo” še drugih, da ti ne nasedejo, kot si ti naivno nasedel. Saj veš, kako pravi Sveto pismo o takih glede teh stvari :

      Mt 18,6 »Kdor pohujša enega od teh malih, ki verujejo vame, bi bilo bolje zanj, da se mu obesi mlinski kamen na vrat in se potopi v globino morja.”

      Meni teh tvojih puhlic ne nakladaj več, ker so prazne, da glava boli.
      Lahko noč

  • Janez

   Ja, ja !
   Ampak !
   Nisi povedal v kaj naj vložim tistih mojih – recimo – par deset tisoč evrov !
   DA
   PREŽIVIM KOLAPS SVETOVNIH FINANC?
   A bojo uvedli
   – ŽIVILSKE KARTE KOT PO 2. SV. VOJNI?
   Ali pa
   – NAS BOJO PUSTILI KAAR POMRETI ? L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   A PREŽIVELI BOJO LE? Kanibali?

   • Bozz

    Christ, not man, is king je rekel Oliver Cromwell. Jaz moje upanje polagam vanj, ker bo zelo hudo in je to edina odrešitev. Kar se tiče priprav na materialni ravni pa, prihajajo časi, ko vam denar (papir) ne bo nič pomagal, ker ga bodo razvrednotili in ukinili. Ljudje vlagajo v težke kovine kot so zlato in srebro. Ampak v krizi zlata in srebra ne moreš jesti, in prepričan sem oz. moje mnjenje je, da bo svetovna bančna elita tudi s srebrom in zlatom nekaj naredila, da bo ostala samo kripto valuta. Najboljša naložba je lastna obdelana zemlja. Na koncu zlato in srebro ne bo rešilo posameznika, niti onih najbogatejših na vrhu, ki ga imajo na tone.

    Ezekiel 7
    19 Svoje srebro bodo odvrgli na ceste,njihovo zlato bo odstranjeno. Njihovo srebro in zlato jih ne bosta mogli rešiti na dan GOSPODOVEGA besa. Svoje duše ne bodo nasitili z njima in si ne napolnili trebuha; kajti to je bilo spotika za njihovo izprijenost.

  • dr Janez Sveti

   Ne.
   Ne bom še sodi. Sem preložil za nekaj stoletij.

   DR Janez Sveti Pravični

 • centurion

  Ne bi mu dal fukat na njenem mestu, pa da je edini v galaksiji!
  Res, da je pokvarjena baba, ampak niti za dnar se ga frankesnsteina neb niti dotaknu.!
  Ampak levičar bo fukal tut s psom, sam da je inn ali da pade kakšen €.

  • dr Janez Sveti

   Kateremu bi pa dal?
   DR Janez Sveti radovedn

  • Hun

   a bi dal JJ da te zguzi

   • centurion

    Pes ti jebe mater, ti jebeš psa, tebe jebe fotr.
    Pa gre pri vas, levih familijah vlakec naprej vsak dan.
    UUUUhunččččč, uuuuhunčččč….
    Lepo zabavo še naprej.
    Jaz pa grem Možino in Janšo gledat na hanzitv.

    • Hun

     jst tud, k bo konc tenisa…drkal si ga pa nam zravn tko k ti na svojega pastirja

 • Bozz

  Deutschebank Says The End of Fiat Money Has Come
  https://www.youtube.com/watch?v=P9xPM71J46Q

  Pripravljajo teren za kripto valute, od katerih se je svetovna mafijska bančna elita javno distancirala, da ljudje nasedejo in dobijo kritovalute kredibilnost med ljudmi, za zaprtimi vrati pa podpirajo kripto valute in jih bodo prevzeli, ko bo čas zrel za to in ljudje dovolj zmasirani. Že imajo ves sistem in tehnologijo pripravljeno (blockchain). Kriptovalute bodo valuta znamenja zverine oz. v čipih, ki jih boste sprejeli v desnico ali v čelo. Zato povsod kontrolirana opozicija kot je Max Kaiser in drugi, masirajo ljudi s temi kripto valutami, ki so velik hit sedaj.

  • dr Janez Sveti

   Čelno lahko dobiš takoj.
   DR janez Svti krav maga

   • Bozz

    To še vseeno ne bo spremenilo tega kar prihaja.

    • dr Janez Sveti

     Ah ja..pa vesoljni potop bo, vesoljci prihajajo, ozonske luknje in ogrevanje planeta, Nubiru, pa kaj še?
     Crknit bo treba. Če ne danes pa v roku 50 let.
     DR janez Sveti apokalipsa

     • Bozz

      Se delaš norca…tudi o tebi je sveti Duh prerokoval preko apostolov.

      Juda 1
      17 Vi pa, ljubi, pomnite besede, ki so vam jih prej povedali apostoli našega Gospoda Jezusa Kristusa.
      18 Govorili so vam: »V poslednjem času bodo nastopili zasmehovalci, ki bodo živeli po svojih brezbožnih poželenjih.

     • dr Janez Sveti

      Verjemi v kar hočeš. Kdo ti brani, samo nehaj ga srat s temi apokalipsami, pekli in podobnimi neumnostmi. Kakšna posrana vera pa je to, ki grozi vsem ki niso “naši”. Speljite se k muslimanom, pa jim to razlagajte. Se boste vsaj dobro razumeli, samo še odločit se boste morali kateri je pravi Bog.
      Vere so si izmislili, da bi lažje vladali in živeli na račun vernikov-naivcev. Jaz ne potrebujem nobenega telefonista,ki mi bo razlaga, kaj je neki Bog NJEMU povedal, da bo ON meni povedal.
      Ti si pa ravno prav naiven, da verjameš vsem pravljicam.
      DR Janez Sveti vesoljc

     • Bozz

      Za razliko od muslimanov, kristjani oznanimo resnico, VSO resnico, potem pa ljudi pustimo PRI MIRU. Ti pa to enačiš z Islamom. Bedak.

     • dr Janez Sveti

      Muslimani enako trdijo za vas!
      Oznanjate RESNICO? Daj ne zajebavaj. Kaj pa je resnica? To kar ti misliš? Ne pa ni.
      DR janez Sveti Resnico pozna

     • Bozz

      Kaj bluziš model? Kaj bluziš? Tule me enačiš z muslimani. To je zelo sprevrženo, ker s tem podmuklo namiguješ, da sem terorist, a ne? Si že kdaj sploh prebral Novo zavezo Dr Janez Nimam pojma?

     • dr Janez Sveti

      Daj ne verjemi vsega kar si kdo izmisli.
      DR janez Sveti prerok

     • Bozz

      Zadnjih 7. letih sem seciral Sveto pismo. Vse se je potrdilo kot resnično. Vse od zgodovine, do arheologije, do geologije, itd. Sveto pismo ni pravljica, razen za ignoratneže, ki nikoli niso naredili domače naloge kot sem jo jaz, ki sem se prepričal o vsem. Eno je vera, drugo so pa materialni dokazi v svetu, ki potrjujejo zapise Svetega pisma kot resnične. Pravljica je tvoja iluzija v kateri živiš in misliš, da poznaš resnico, pa je ne.

     • dr Janez Sveti

      Jaz ne poznam resnice. Ti pa v Svetem pismu nisi našel nič ampak si si sam ustvaril prepričanje, da to tam piše. Kaj piše? Od kje je človek? Bog ga je ustvaril? Ja res je,Ustvarili so ga nezemljani! Zato pa gremo po smrti v raj (onostranstvo), ker je življenje iluzija!
      Geologijo si našel v Svetem pismu? Torej je zemlja ploščata?
      DR janez Sveti vesoljc

     • Bozz

      Da, zemlja je ploščata. Poglej, temu se reče domača naloga, ki sem jo jaz naredil, ti pa ne:

      Salar de Uyuni Salt Flat in Bolivia Flat Earth Sense
      https://www.youtube.com/watch?v=9vtVj6h2XCQ

      WORLD’S BIGGEST MIRROR | Uyuni Salt Flats, Bolivia
      https://www.youtube.com/watch?v=1vPMD3wmaZo

      V Boliviji je spektakularna solnata ravnica, ki meri 100 milj (160 km) od konca do konca. Glede na enačbo za ukrivljenost zemlje (20 cm na 1,6 kvadratnega kilometra), ki nam jo je dala (psevdo)znanost, bi drugi konec, kjer se ravnica konča, moral biti več kot 1,6 kilometra pod horizontom, pa so spusti in padci po celi ravnici znotraj enega metra! Lahko vidiš gore na drugi strani, ki bi morale biti pod horizontom, pa se vseeno vidijo. Dokaz, da zemlja ni ukrivljena. Njihova lastna (lažna) enačba jih izda. Seveda so računali na ignoranco ljudi, da nobeden ne bo preveril, in nekaj časa so imeli prav, nekaj časa je ta iluzija delovala, sedaj pa popušča. Za to so uporabljali tudi Hollywoodsko propagando z nešteto sci-fi filmi in nadaljevankami.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Salar_de_Uyuni

      Salar de Uyuni (or Salar de Tunupa)[1] is the world’s largest salt flat at 10,582 square kilometers (4,086 sq mi). It is located in the Daniel Campos Province in Potosí in southwest Bolivia, near the crest of the Andes and is at an elevation of 3,656 meters (11,995 ft) above sea level.[2] The Salar was formed as a result of transformations between several prehistoric lakes. It is covered by a few meters of salt crust, which has an EXTRAORDINARY FLATNESS with the average elevation variations WITHIN ONE METER over the entire area of the Salar.

      Tako preprost dokaz nam je pred nosom, pa smo bili slepi zanj. No, jaz ne več. Dokazov je še na stotine več.

      To Tarantela je prava znanost, ne pa te dokumentarce, ki jih kažejo po discoveryu, ki so navadna propaganda za indoktrinacijo ljudi, katere namen je ljudi odvrniti stran od resnice. Tisti na vrhu, ki vedo, da je zemlja ploščata, pa nam lažejo in nas učijo, da je zemlja okrogli planet in še vse ostale laži od NASA agencije, so mojstrski iluzionisti. To je okostnjak v omari današnje (psevdo)znanosti.

      Matej 10
      26b …Nič ni zakritega, kar se ne bo razodelo, in skritega, kar se ne bo spoznalo.

      Mark 4
      22 Nič namreč ni skrito, kar nebi bilo razodeto, in nič ni postalo zakrito, če ne zato, da bi prišlo na dan.

      Luka 12
      2 Nič ni prikritega, kar se ne bo razodelo, in skritega, kar se ne bo spoznalo.

     • dr Janez Sveti

      Hvala. Sedaj vem .
      DR janez Sveti genij

     • Bozz

      Ko si boš tole pogledal v celoti, V CELOTI, potem pridi sem in bodi pameten, prej pa te pravice nimaš, ker nimaš znanja vsega sveta v malem prstu, ampak si kvečjemu ošabno domišljaš, da veš vse.

      ISLAM FALSE RELIGION EXPOSED Documentary Sword and the Crescent Full
      https://www.youtube.com/watch?v=qIFBRJKvmoM

      V tem dokumentarcu je pokazana razlika med Islamom in krščanstvom.

     • dr Janez Sveti

      Poslušaj. Bežiš od realnosti v svet religijske fantazije. Ni kazni, ni pekla. To si zapomni. Jaz imam pravico pisat in govorit kaj mislim, ti pa živiš v strahu pred?? nevidnim Bogom,ki ti ga lažni preroki kažejo, kot nekega hudobnega očeta, ki te kaznuje Če se pregrešiš.hkrati potrdijo, da je usmiljen? Nonses! Cela krščanska vera je zlagana, kakor tudi islam. Obe sta narejeni za ropanje in pobijanje drugačnih,drugačne vere itd.
      Večno jamranje o grehu in peklu. Laž.
      DR Janez Sveti prerok

     • Bozz

      Koga so Valdenzi pobili recimo? Pojma nimaš.

     • dr Janez Sveti

      Koga briga.
      DR janez Sveti genij

  • Janez

   Ti !
   SAMO STRAŠIŠ ?!
   Bomo tele – “PARKELJNE” NAŠUNTALI – NATE – PA BOŠ VIDEL VRAGA. L.r J. KOMENDA
   P.S.
   PARKELJNI – AJD NAD ” BOZZA”
   https://www.google.si/search?q=parkeljni&oq=parkeljni&aqs=chrome..69i57j0l3.7813j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=pQWAa41nGRmwEM:

   • Bozz

    Očitno ste sami stari ljudje na tem portalu, ki nimate znanja tujih jezikov. Glej zgoraj piše DEUTSCHEBANK in FED v linkih, ki sem jih dal. Jaz pa sem njihovim izjavam o tem kaj prihaja dodal Sveto pisemski vidik, ker se uresničujejo prerokbe v naših poslednjih dneh. Samo na tem portalu ni kristjanov, pa tudi v Sloveniji ne več, tako izgleda.

 • dr Janez Sveti

  Toliko služijo samo še ameriške odvetniške firme s korporacijami. Seveda tam ni zajebancije. Tam je privatna lastnina in ne bankomat.
  DR Janez Sveti genij

  • Hun

   mah te korporacije so itak zrasle na denarju kongresa oz. davkoplacevalcev.. na konc je to vse isti smorn…

 • Janez

  Pa ?
  ZAKAJ NE GRE TALE ZADEVA ?
  Z
  ŽENO MAG. KLEMENČIČA – V PARLLAMENT?
  Kako se ji je uspelo priklopiti se NKBM ? Bilo bi zanimivo vedeti. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Kosobrin

  Kaj hočemo, odvetniški posli so pri nas zelo zelo donosen posel. Ni edina Klemenčičeva žena. Dajte malo raziskati še ostale odvetnike, boste videli, da ni nič drugače. Vsi imajo nekaj pod palcem – tisti, ki zagovarjajo rdeče, tisti, ki zagovarjajo bele in tudi tisti, ki delajo za vse in jim ni važno, kakšne barve je kdo. Saj za nekatere že tako vemo, kako služijo in nimajo zastonj toliko nepremičnin in partneric, ki hodijo po nakupih z avionom v tujino… in nihče jim nič ne more. Spretno se izogibajo roki pravice, ker to pač znajo, to jim je v krvi in ker lahko! Zaenkrat!

  • Ko bodo odvetniki plačani po uspehu bo drugače. Dokler pa pokasirajo, če zadevo rešijo, ali zamočijo pa jim je neznansko lepo.

  • Hun

   pa sj ta Klemenciceva je zagovarjala Janso se nedavno nazaj…

   • Kosobrin

    Tako je! Že ni bilo kaj v redu ….!?

 • VIKTORE

  Janša je vedel za finančne stranpoti pohlepa Klemenčičeve žene in njenih staršev, pa me zelo čudi, kako to, da si jo je izbral za svojo odvetnico. Gotovo so bili to Janševi posebni računi in pričakovanja, ki pa se menda niso v celoti izpolnili. Naj da odgovor, zakaj si je izbral za odvetnico ženo upravnega funkcionarja, oz. “ideološko”nasprotne stranke.ki ga je preganjala.- Ali ni bilo to skrajno sprevrženo, nazadnje pa še začinjeno z intimnimi odnosi, ki z njegove strani niso bili demantirani !Naj obelodani, koliko ji je plačal za odvetniške usluge in kdo je to plačal.Prav gotovo državljani Slovenije oboje usluge.

 • VIKTORE

  G. Janša naj javno pove, koliko ji je plačal za odvetniško in ostalo delo ! Če on tega ne ve, pa naj pove davčna uprava (kjer morajo biti računi odvetniških in drugih storitev), naj to razšče odvetniška zbornica že zaradi tistih odvetnikov, ki delujejo v skladu z zakoni in osebno poštenostjo. Če se zaznajo elementi nepoštenega ravnanja, se ji mora odvzeti odvetniška licenca! Sploh, če bo ugotovljena malha iz katere je zajemal g. Janša za plačilo teh uslug.

 • Janez

  Včeraj ?
  JE SPODNJI “VITORE” – SE ZDI ? Uporabljal vzdevek “FRANC”
  Ta spodnji človek je – se zdi – zgrešil svoj poklic ?
  Delati
  BI MORAL KOT POLICIST,
  PREISKOVALLEC, TOŽILEC. Zaprisežen, pooblaščen – seveda ! L.r. Janez K. KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!