Ekstremna levica, ki je prisesana na proračun, se že pripravlja na nasilne proteste

Sindikati Branimira Štruklja, alternativni borci iz Metelkove in tovarne Rog, režimski mediji, priveligirani akademiki že čakajo na ukaz bivšega predsednika Slovenija Milana Kučana, da znova zavzamejo slovenske ulice. (Foto: Twitter, STA)

Z morebitnim ustoličenjem tretje vlade Janeza Janše se napoveduje že znan scenarij progresivnih levičarskih struktur in organizacij. Domen Savič že napoveduje svoj pohod na Bruselj, neodvisno levo Društvo slovenskih novinarjev, RTV Slovenija in POP TV že pišejo javne manifeste o napadih na njihovo medijsko svobodo. Dnevnik pa je iz šaljive izjave Janeza Janše napovedal, da se bo bodoča vlada Janeza Janše vmešavala v njihovo uredniško politiko.V nizkem štartu pa čakajo tudi že Štrukljevi sindikati in z eno milijardo evrov bogato nagrajene nevladne organizacije. 

Njihov načrt je razkrinkal novinar in politični analitik Mitja Iršič. “Po imenovanju vlade se pripravljajo protesti. Neki dobro obveščeni akademiki so to že napovedali. Če ne želite, da vas strici zopet oropajo za demokracijo, je edina rešitev protiprotest. Močna vlada je le del enačbe. Fenomen Državljanske liste se lahko ponovi, če bo agresija metelkarjev dovolj izrazita,” je povedal Iršič.

V času prve Janševe vlade se lahko spomnimo množičnih protestov sindikatov. Režimski novinarski lakaji so pošiljali v svetovno javnost peticije, da jim je kratena novinarska svoboda. Žal so se njihove izjave izkazale za neresnične, saj je bila v prvem mandatu Janeza Janše po vseh indeksih novinarska svoboda na vrhuncu.Tokrat bo prvi izvoznik medijskega antijanšizma v tujini radikalni levi aktivist in samooklicani borec proti sovražnemu govoru Domen Savič, ki bo svoje pravljice o alternativnih slovenskih medijih govoril na bruseljskem srečanju nevladne organizacije pod okriljem Evropske unije Disinfo.

Napad na morebitno Janševo vlado so pričeli preko pisma privilegiranih 75 “akademikov” in obskurnega portala tajkuna Odlazka
Po začetnem šoku odstopa Marjana Šarca so se mediji v lasti tranzicijske levice organizirali in pričeli s sistematičnimi napadi na člane političnih strank, ki bi sodelovali v prihajajoči Janševi vladi. Svoj napad so uprizorili s klasično mnenjskim zaskrbljujočim pismom neodvisnih 75 akademikov, ki so v svojem pismu navedli več točk, zakaj bi bila Janševa vlada škodljiva za Slovenijo. Njihove interese smo hitro razkrili, saj jih večina uživa v odličnih privilegijih, ki jih prinaša profesorska vloga na slovenskih fakultetah. Nekateri pa so sodelovali še s tajno politično policijo bivšega režima.

Obskurni Odlazkov portal je hotel zakuhati novo mednarodno afero s pomočjo novinarske ubijalske četverice, ki jo sestavljajo Primož Cirman, Suzana Rankov, Tomaž Modic in Vesna Vuković. Sami pa smo jih razkrinkali s pomočjo starih virov davčnega strokovnjaka Ivana Simiča, da sami blestijo v davčnih utajah.

Ali bodo tokrat izkoristili  gretistično mladinsko gibanje Mladi za podnebno pravičnost, prvi protest napovedan že v tem tednu
Ali bomo zopet spremljali aktivistične proteste radikalnega študenskega društva Iskra, kateremu je pripadal poslanec Levice Miha Kordiš? Glede na iznajdljivost sil globoke države, so sposobni za tvoje pritlehne cilje izkoristiti  mladinsko gretistično gibanje Mladi za podnebno pravičnost. Glede na to, da so za svoje cilje glede alarmantnih podnebnih sprememb aktivirali 180 organizacij na septembrskem protestu, se ne bi čudili, da se ne bi aktivirali proti zanikovalcem podnebnih sprememb, kot so Slovensko demokratsko stranko večkrat poimenovali levo usmerjeni ekološki strokovnjaki. Naša napoved pa se bo uresničila že v petek, ko v koaliciji Brez strahu napovedujejo protest Proti koaliciji sovraštva.

Na drugi strani pa so slovenski podjetniki in gospodarstveniki poslali pismo podpore bodoči vladi, da se naj čimprej začne delati in izvajati nujne projekte in reforme. Morebitno tretjo Janševo vlado čaka težka naloga, saj bo na drugi strani zopet vsa civilna, medijska in akademska sfera, ki bo skozi svoje neodvisne oči posiljevala slovenske državljane s svojo zgrešeno levičarko ideologijo.

Luka Perš

 • Renato Reno

  Mislim, da jim ne bo ratalo. Sem govoril z ljudmi, ki službujejo v javni upravi kot učitelji, zdravniki, policisti, uradniki,…. in pravijo, da si tudi slučajno ne bodo več dovolili take manipulacije s strani pobudnikov puntov kot so jo bili deležni ob zadnji vladi JJ. Tudi ljudje so spregledali metode anarhistov, ki jih skrbi samo za lastno korist in v paniki reševanja privilegijev računajo na naivnost ljudstva. Nič več!

  • Ivan Ivanovič

   Ti se kar zanašaj na ljudi. Ti so v stanju kognitivne disonance pod vplivom medijev. Zadnje volitve, ki so naplavile zabavljača Serpentinška, so to jasno pokazale. Ljudje delujejo po načelih pogojnega refleksa in tudi oportunistično. Ogromno je ljudi, ki profitirajo v plenilskem sistemu levice. Na primer skoraj ves javni sektor. Prav tako je veliko ideoloških fanatikov, ki vidijo povsod domobrance in bodo v vsakem slučaju podprli Kučanovo opcijo, tudi če bodo goli in bosi.

   • Freiherr

    Natancno tako.

   • milanček

    bolj bo kućan drekal z idioti uluce, prej se bo vlegel! ljudje imajo
    dovolj te lopovske sodrge in ko bo dovolj, bodo udarili nazaj, kućan, ti
    boš prvi, ki se boš vlegel, za večno seveda in v Sloveniji bo mir!

  • mona lisa

   Upam da res.

   • zaslosds

    Kaj upaš??

  • bolje da ne hodijo v neznane množice….ker je to v tem trenutku lahko smrtno nevarno za njih ali pa njihove ožje družinske člane in ostale osebne stike….ker če ste pozabili slučajno…
   Italija ima 453 odkritih okužb koronavirusa in 12 potrjenih smrtnih žrtev. (27.2.2020 06:13 CET)
   Predsednik vlade Avstralije je objavil, da Avstralija začne z aktivacijo kriznega načrta za spopad z izbruhom koronavirusa zaradi pričakovane globalne pandemije koronavirusa. Obvestilo si lahko v angleškem jeziku preberete na tej povezavi. (27.2.2020 06:08 CET)
   Japonska ženska drugič potrjena z okužbo CoVid-19, več tednov po okrevanju po prvi okužbi. Celoten članek si lahko v angleškem jeziku preberete na tej povezavi. (27.2.2020 06:04 CET)
   “Virusi ne poznajo meja in se na mejah ne zaustavijo” je sporočil italjanski zdravstveni minister Roberto Speranza na začetku kriznega sestanka WHO in EU predstavniki v Rimu. Najbrž je Roberto Speranza pozabil, da meje zaustavijo potencialne nove okužene in jim onemogočijo vstop v državo, kjer bi lahko širili okužbo med državljani Italije. Kot smo na tem blogu že poročali, je vzdrževanje IDEJE globalizma bolj pomembno, kot življenja ljudi, kar ugotavlja tudi nedavna videoanaliza situacije, ki si jo lahko ogledate na tej povezavi. (27.2.2020 05:56 CET)
   Vir: Alternative Media Blog AMBasador21

  • pupa

   Če znajo protestirat tako kot smo mi pred sodiščem, pa naj imajo vso pravico mirno brez nobenih izgredov in materialne škode. Za vsako materialno škodo, poškodbo in nasilje bi jih bilo potrebno desetkratno kaznovati. Zato plačujemo policijo, upam da imamo policijo za uspešno zatiranje izgredov in ne za pretepanje človeka za plačanih 49 centov.

   • Lokomotivführer

    Prvih deset udeležencev dobi tablico, Covid 19 bodo delili brezplačno!

  • althar

   Drži. Sicer gre v glavnem za precej lahkoverne in oprane ljudi, a glede na to, da se vzorec nekoliko preveč pogosto ponavlja, se jim je počasi vendarle posvetilo, da so le kanonfuter za rdeče davkoplačevalske parazite. Na protestih bodo samo še profesionalci – plačani agitatorji.

   • Vera

    Odstopil je Šarec sam , zato naj shod in dretje priredijo v Šmarci pri Kamniku .

  • karpelec

   Ljudje so nastavljeni na korona virus in pozabili, da je zvezda virus močnejši.

  • Steiermark

   Samo upamo lahko, da si situacijo pravilno ocenil. Sicer pa, ob 80 % pohabljenimi oz. indoktriniranimi, med njimi tudi samo željni po denarju, ki jim ne pripada in se okoriščajo s teem, da podpirajo gnilo jugomafijsko drhal, že kar težko verjamem, da se ne bi ponovilo kamenjanje in obešanje njim neljubih vladnikov….

 • Antonius

  Človek ne more verjeti, kaj vse si privilegirana srenja znanstvenih faflarjev in sindikalna-civilno-akademska-medijska golazen z umetniki iz Roga vred, visoko donečega ne pripiše, da se jim zblojena pamet nadzemeljsko zrcali in sveti.
  Intelektualci brez premca, katerim ob boku stojijo na fdv še nedodelani bodoči prisesanci na državne jasli.
  Da bodo v vseh pogledih z izobrazbo povsem neuporabni, do konca svojih življenj viseli na državnem računu, je razgrajaška korajžnost pripravljena prihodnost Slovenije tiščati v dreku samo zato, da bodo lahko s svojimi sponzorskimi gangsterji še naprej zlorabljali svoj ne zasluženi položaj in kradli, kot to počnejo že od osamosvojitve do sedaj.
  Razgrajači bodo vladi prvi ponudili priliko, da se bo lahko lotila čiščenja od Bobnarjeve navzdol, če policija ne bo opravila z razgrajači, kot ji veleva zakon.
  Vlada? Proračunska pipa je tudi odlično sredstvo, da jim oklesti sredstva in jih vzgojno umiri.

  • saj ne bo protestov no :) pa ljudje niso več nori…..in tam bodo zbrani samo izbranci globoke države oziroma njihovi sužnji….jih boste lahko poslikali in obavili slikce….ker ljudje so se počasi začeli informirati o tejle zadevi: Povzeto po novi študiji, objavljeni v SCMP in si jo lahko v angleškem jeziku preberete na tej povezavi, ima CoVid-19 ‘HIVu podobno mutacijo’, katera lahko ustvari strukturo poznano kot “razpoka” v žebljastem glikoproteinu (spike glycoprotein). V primerjavi s SARS je ta način vstopa v človeške celice “100 do 1000 krat” bolj učinkovit. “Follow-up” študija teh rezultatov, ki so jo opravili na Huazhong fakulteti za znanost in tehnologijo v Wuhanu, je potrdila ugotovitve Univerze Nankai in sicer so zapisali: “Te mutacije nismo uspeli najti v virusih SARS, MERS in Bat-CoVRaTG13(koronavirusu, ki je prisoten v netopirjih in za katerega so prvotno domnevali, da je originalen vir novega koronavirusa zaradi 96% podobnosti genov), to bi lahko bil razlog, zakaj je SARS-CoV-2 bolj nalezljiv, kot drugi koronavirusi”. Očitno kitajski znanstveniki za nov koronavirus ne uporabljajo imena CoVid-19, ki ga je določila WHO, ampak uporabljajo “interno” oznako SARS-CoV-2 (27.2.2020 07:58 CET) Vir: Alternative Media Blog AMBasador21

   • Antonius

    Dajte se no že nehati obešati na druge.
    Nikjer nisem omenil Corona virusa, vi pa brez zadržka, kjer se le da. Tečni ste, da bolj ne morete biti. Komaj kdo, vas sploh povoha. Z virusom smetite med protivladnimi razgrajači.

    • a potem se dejansko pri vsej tej zadevi ne gre za varnost državljanov ampak za oblast peščice? ker mislim, da še nisi dohitel situacije v realnosti glede tegale “viruska gripe” :)

     • Antonius

      Beden ste. Vsiljujete in ponujate se, kot postarana pocestnica, ki jo nihče ne *obrajta*, pa kar ne odnehate. Težko se vas je bilo znebiti že takrat, ko ste nastopali še pod drugim nickom.
      Samospoštovanje?! Verjamem, da niti ne veste, kaj samospoštovanje je.
      Bralci presojajo, kaj počnete in kdo v resnici ste.

     • Ivan Ivanovič

      V resnici je provokator. Trol.

     • zaslosds

      Rdeči tu menjajo nike tako hitro kot svoje gate zato,ker jih je sram svojih prejšnjih umazanih komentarjev,zdaj se pa nekateri počasi prilagajajo naši resnici.

     • Lokomotivführer

      (avtohtoni neandArtalec) po narobe zapisu ga spoznaš da je hrvaški srb. Kaj bi naj kot tak drugega počel?

     • sodnikisozločinci

      Ni on avtohtoni neandertalec, to je nekdo drug.

    • alan12

     Tudi jaz sem že sit tega virusa. Meni se vse skupaj zdi mnogo hrupa za nič.

 • Gren

  NEKATERI ŠE VEDNO ŽIVIJO V NEKEM DRUGEM SVETU SPLOH LEVI STROKOVNJAKI , KI SAMO STROKOVNO KIMAJO NISO PA SPOSOBNI MISLITI IN PREŽIVETI SO NA RAZVOJNI STOPNJI PITANCEV , KI IMAJO POLNE JASLE KRME NA PAŠNIKU SE PA NE ZNAJDEJO IN BI POCRKALI OD LAKOTE LENUHI RDEČI LOPOVSKI !

 • joza joza13

  Korona virus ne bo omogočil protestov.
  Murgle bodo ena malo večja kretena
  Pardon. Karanteno sem mislil!

  • Ivan Ivanovič

   Koronavirus bo izginil, tako kot je prišel. Do poletja ne bo nihče več vedel zanj.

 • Artur

  “Bobnarjeva bo v prvih vrstah s temi levimi parazitskimi žoharji še zadaj ne mora odpustit Mahniču zaradi napada na njeno čast, dobro ime ter integriteto, bez Al Kučoneja tudi ne bo šlo namesto bicikla bo prišel s šajtrgo”. Fajn bi prišla kakšna kontra pravih domoljubov, da jih nagarbajo, če bi ta izrojena parazitska leva banda kaj nasilnega poskusila jaz bi prišel a me nekaj hrbtenica daje.

  • alan12

   Bobnarjeva in Ermenčeva bosta leteli takoj po nastopu nove vlade.

 • Kalabicnikola

  Na lageru veča količina granitnih kock, za najboljeg ponudnika. NAVALI NARODE.

  • janko

   Ni vse v denarju, no, Nikola, kocke nam doniraj, ne jih pa dati rdečuhom, za noben denar .;)

   • Kalabicnikola

    Nema džabe ni kod babe.

    • janko

     Ampak pravoslavci niste taki materialisti. Večji materialisti smo menda evropejci, kar pa mislim, da ni ok.

  • mici

   V Soveniji razsaja nepismenost.

  • zaslosds

   Da niso slučajno okužene z virusom

  • Capi

   Arsenović jih na trgu ven meče in jih fura v LJ, imajo že vse pripravljeno……

   • Kalabicnikola

    Hehe

 • nimajo niti teoretične možnosti…..ker ne bo nihče večprišel v množice ljudi zaradi koronavirusa…..kar pustite jim, naj organizirajo zadevo, boste videli, da bo na koncu tam stalo 15 ljudi…..in to sami znani obrazi

  • VERZIFIKATOR

   Že jutri naj bi bil prvi protestni shod, in sicer od sedeža SMC-ja do sedeža Desus-a.
   Ples desetih parov v maskah?

   Milko Levec

   V PRIČAKOVANJU UKAZA

   Levitanija, dežela znana,
   vsa v pričakovanju je ukaza,
   vse do končne zmage, kar ni fraza,
   bo pod vodstvom vodje zapeljana.

   Notranji sovražnik se je dvignil,
   treba ga potolči je v celoti,
   Levitanci v lastni zdaj slepoti
   čakajo, da vodja jim bo mignil.

   Mignil, jih poslal na barikade
   kakor Volkssturm tiste dni v Berlinu,
   ko povsod po bombah je in plinu
   razsmrdelo se, poslal bo mlade.

   Mlade in pa stare v boj dokončni,
   naj se vidi levitansko silo,
   ki pod vodjem seka vse nemilo,
   Levitanci strumni so, pokončni.

   Najprej spravijo se nad starejše,
   upokojencev bi štab razbili,
   izdajalcev svet podrli gnili,
   v center šli potem kar najhitrejše.

   V center se moderni napotijo,
   kjer še več je gnilih izdajalcev,
   kapitala desnih izvajalcev,
   najbolj ti na poti jim stojijo.

   Levitanci čakajo ukaze,
   ki iz bunkerja deli jih vodja,
   izdeluje stara spet orodja,
   nove serijsko kroji obraze.

   Kajti če se novi ne pojavi,
   Levitance bo hudič odnesel
   in ne bo jim tokrat prizanesel,
   z vodjem v boj podajo se krvavi.

   To je sanjal njihov vodja mali,
   levitanskih sil usmerjevalec,
   a hudič je dvignil že kazalec,
   v znak, ne boste dolgo se igrali.

   • …in potem je SVIZec zavil čokolado in rekel: to je Milka….

   • Tito420

    France Prešeren se obraca u grobi

  • macon

   Več jih bo, ker jih ima dosti koristi od levajzarstva, potem so pa še koristni idioti, ki pridejo zaradi medijske propagande.

   • mislim da bo strah pred okužbo z koronavirusom ljudi prisilil v bolj realistično in trezno razmišljanje :) nihče ne bo šel za Štruklja na ulico v Sloveniji in tvegal, da se od nekega asimptomatičnega prenašalca CoVid-19, ki je morda nevede okužen 5 dni in nima nobenih vidnih simptomov….sploh ker: Povzeto po novi študiji, objavljeni v SCMP in si jo lahko v angleškem jeziku preberete na tej povezavi, ima CoVid-19 ‘HIVu podobno mutacijo’, katera lahko ustvari strukturo poznano kot “razpoka” v žebljastem glikoproteinu (spike glycoprotein). V primerjavi s SARS je ta način vstopa v človeške celice “100 do 1000 krat” bolj učinkovit. “Follow-up” študija teh rezultatov, ki so jo opravili na Huazhong fakulteti za znanost in tehnologijo v Wuhanu, je potrdila ugotovitve Univerze Nankai in sicer so zapisali: “Te mutacije nismo uspeli najti v virusih SARS, MERS in Bat-CoVRaTG13(koronavirusu, ki je prisoten v netopirjih in za katerega so prvotno domnevali, da je originalen vir novega koronavirusa zaradi 96% podobnosti genov), to bi lahko bil razlog, zakaj je SARS-CoV-2 bolj nalezljiv, kot drugi koronavirusi”. Očitno kitajski znanstveniki za nov koronavirus ne uporabljajo imena CoVid-19, ki ga je določila WHO, ampak uporabljajo “interno” oznako SARS-CoV-2 (27.2.2020 07:58 CET) Vir: Alternative Media Blog AMBasador21

  • Lustrator

   Nikoli ne podcenjuj norosti jugoslovencljev. Doselj sem se še vsakič uštel, ko sem mislil, da nižje ne gre…

 • janko

  Marsikaj lahko pričakujemo.
  V zadnjih 30 letih, ko smo jim verjeli na besedo, da bodo sestopili iz oblasti, pa so se vrnili in naredili revščino, velikanske kraje, elitizem, izrojenost, stremijo k starem terorju…
  Več kot dovolj so se izkazali.
  Nimajo več pravice niti pisniti!
  Takoj, v kali zatreti vsako njihovo laganje in kruljenje! Vsega je bilo več kot preveč! Samo slabega in hudega, dobrega pa nič!

 • Artur

  Gotovo bo tudi zdrizasta pussy mularija udeležna v anarhističnem vzdušju ne diši jim to, da bo treba tudi vojaško urjenje dati čez z disciplino in z orožjem v rokah.

  • janko

   Podpiram uvedbo vojnega usposabljanja mladih. To je NUJNO za obstoj naroda! Iz več tehtnih in nujnih razlogov!

 • Triplex

  Super. Vsi levaki na kupu. Jih bo lažje v karanteno spravit

  • Novakec1

   Še prej pa gasilska slika, mogoče kdaj prav pride.

 • Nataša

  Spočiti kraval moharji, izdatno financirani iz naših davkov, samooklicani “intelektualci”, med njimi se mnogi kitijo z znanstvenimi nazivi (česa že?), ves čas v pripravljenosti in na voljo na odpoklic, bodo spet noreli po Ljubljani. Glede na bližino pusta, bodo spet imeli bele larfe?
  Ves njihov intelektualni potencial pa je uporaben samo za vitje parol in nošenje plakatov, ki jim jih potisnejo v roke. Butalski cvetober intelektualcev doline šentflorjanske. Ljubljana, pripravi se, sedaj bodo delali tudi nadure! Za denar je poskrbela Šarčeva vlada v odstopu.

 • mona lisa

  Pozapret bando lopovsko in jim zaor drago zaračunat.Banda pokvarjena lopovska je brez sramu.Lopovi in izdajalci se bojijo da bodo ostali brez malhe brez dna da lahko naaprej ropajo državljane.

 • sunday

  ob vsakem najmanjšem začetku provokacij in neredov ter ostalega levističnega sranja takoj ukiniti vsa sredsta nevladnim org.in pritepencem, ki jih ti podpirajo in tihotapijo tako v slo. kot v eu – ta denar se naj nameni slovencem tudi za zaščito pred virusom npr. za maske, ki so jih nesramno pokradli in jih poslali kitajcem, nas pa pustili brez – a bomo še naprej delali za to bando, ki brezsramno ropa in krade lasten narod !!!

 • Amerikanc

  Nič ne bo iz tega. Ljudje so brezdelneže spregledali.

  • bubamara

   Seveda. Na žalost Slovenc mora čutiti na lastni koži kaj je prav in kaj ni. Intekekt mu ne dopušča, da bi takoj ocenil in izbral pravo pot.

 • bubamara

  Mi ne rabimo tujega sovražnika ali okupatorja. Mi imamo med sodržavljani dovolj sovražnikov normalni družbi. Ampak tile z transparenti so še najmanjši problem. Največji problem danes so mediji, ki so največji podpihovalci sovraštva in ustvarjanja lažnih novic in družbenih razmer. Ko novinar javno širi neresnice in laži ter se politika odzove na te laži, jo mediji označijo za ekstremista in nevarnost demokraciji. Noro.

  • janko

   Noro? Zvijačno, podlo, lažnivo, balkansko, primitivno in zločinsko.

 • Novakec1

  Državljanska vojna se razpihuje, iz žerjavce bo ogenj in na pogorišču ne bo več sledu o Sloveniji ampak multi kulti počefurjen zmazek od države.

  • bubamara

   Žalostno je, da za medije to ni sovražni govor. Celo več, ga podpirajo z oglaševanjem v svojem mediju. Recimo Siol.

   • Novakec1

    Tričetrt komentarjev je sovražni govor, mačka morš tud samo dol božat če ne šavsne.

    • v demokraciji sovražni govor ne obstaja……žal, če hočeš imeti resnično demokracijo, mora biti vsakomur dovoljeno izjaviti karkoli…..seveda pa je na ljudeh potem ali se s tem identificirajo ali ne…..sovražni govor je pravni konstrukt liberalno leve socialistične internacionale za utišanje ljudi oziroma ukinjanje demokracije…..tako kot je orodje za uničevanje mladine psihologija, ko je v rokah sistema, naprimer šolski psihologi, ki so uslužbenci ideje komunizma, brez da bi se tega zavedali….itd…

 • bubamara

  Glede na to, da država nameni raznim nevladnim agencijam in društvom slabo milijardo evrov, je njihov strah upravičen. Nekaj teh organizacij družba potrebuje (gasilci). Jih je pa nekaj, ki jih bi zlahka pogrešali. Je pa tudi dejstvo, če obstaja interes bilo katere politike za ukinitev teh priseskov.

 • Hribouc

  Stalin Golobič & Co , F Taycoon 21, F Hlapci 571, F Zombi 75- games are over !
  —————————————————————————————————————
  Malo boste še brcali zaradi svojih gnilih privilegijev na rdečem skorumpiranem koritu, ki smo vam ga predolgo polnili.
  Nikoli se niste sprijaznili z Realnostjo, že od počela živite v fikciji na Naš račun.
  Zdaj je natančno pravi čas.
  Janez vstane vedno tisto jutro, ko je treba in odpre okno za PREPIH.
  Sicer je nor, da se je lotil ampak kapo dol, sicer bomo pocrkali kot butasti ščurki v vseh pogledih.
  Veste, mera je enkrat polna.
  Golobičem in kučanistom pa ni nikoli dovolj in ne vedo za zmernost, za meje, za tolerance.
  Buldožerju smo nasuli dovolj peska v motor, da bo zdaj riknil počasi in sigurno.
  Tako ne gre več naprej in to je v ljudeh.
  AFNANJA JE KONIEC.Bo pa veliko kričanja, kajti , ko se se zverina počuti ogroženo,
  brca in klesti okoli sebe, tuli in zavija preden jo odnese Hudič v svoj brlog.

 • joza joza13

  …ker npr španska gripa jih je največ potamanila v avg. in sept. L. gospodovega 1919.
  Ampa Ivek nima pojma, zato pa Jožek iz Jožefove 13 to ve!
  Ve tudi, da bo 2020 koronavirus opustošil Murgle.
  Jožek iz Jožefove 13 ve še več, ne samo tega.
  Hudič prihaja po svoje brate in sestre! Ne jočite za njimi…

 • Ivan Ivanovič

  Privilegirani koritarji bodo branili svoja korita za vsako ceno. O tem si ne gre delati iluzij.

 • zaslosds

  A bo PRESSšcetinarka paškova z njenimi rdečimi prijatelji zopet držala transparent SMRT JANŠIZMU?

 • zaslosds

  Najbolj pametno je bando ignorirat in naj sami tulijo v meglo,to je moj nasvet.

 • Ryuk

  Strici iz ozadja sestankujejo in organizirajo “spontane” proteste. Vsi uporabni idioti vabljeni.

 • realnost

  Panika murglmafije saj se zavedajo da bodo izgubili davkoplacevalske seske za vsaj 10 let. Konec je z njimi in njihovem mafijskem rajem. Super za nas navadne ljudi!!

 • Slehernik

  En od prvih 10 korakov, ki jih mora narediti Janševa vlada je, ukiniti financiranje teh nevladnih sranj. Iz tujine in od proračuna.

 • Ehnaton

  Kaj hujšega, kot obvezno služenje vojaškega roka za to s kokainom ter drugimi opojnimi sredstvi prepojeno drhal.

  • Joc 52

   naše vojaščine ne bi preživeli, stavim

 • totex39

  Točno vsakega posameznika slikati, kar bo še prav prišlo, s tem se vidi kakšna smo država. S tem tudi dokazujejo kdo so.

 • SALZ

  Tem organizacijam je potrebno ukiniti državno podporo prav tako komercijalnim tv hišam in novinarjem take da se bodo morali sami potruditi za zaslužek pa ne bo več takih protestov ,brez denarja ni nič.

 • Black_hawk

  Lahko se oni pripravljajo, ampak so gotovi. Za naslednjih 20 let. Tudi nov obraz lahko iščejo ne bo nič pomagalo.

 • Evolluks

  Mene samo zanima če ima nova vlada namen odklopit iz korita vse te nevladne organizacije ki nam požirajo miljone na leto?

  • bubamara

   Moraš razumeti, da vsaka politika rabi odlagalna mesta za svoje odslužene člane ali sorodnike. Težka bo.

 • zaslosds

  Zanima me ali bo policija ščitila to rdečo zalego,ali jih bo poslala tam kamor spadajo,ki uničuje lepo Slovenijo?

  • terminalar

   Policija je (še vedno) strankarska, politična, torej milica, kot je bila v socializmu, torej ni za pričakovat neodvisnosti.

 • Van Der Waals

  LEVIČARSKI EKSTREMIST IN PREDSEDNIK FRANCIJE MAKARON JE NAD SVOJE PROTESTNIKE UPORABIL POLICIJSKO SILO!

 • JANEZ GUS

  Samo korita jim je treba pokrit in zabit,pa se bo banda požrla med sabo.Delat pa ne znajo,ker so naučeni živeti na račun drugih.To so prinesli iz grmovja,ko so kradlji poštenemu narodu.

 • sloustava

  Ne podcenjujte madzarona! On nima ljubezni do domovine, zato z lahkoto organizira gamad, ki teka po ulicah! A vedi, madzaron, Slovenec in drzavljan je odrasel. Lustriran moras biti!

  • JANEZ GUS

   Mađarun je vrh ledene gore.Štango mu držijoF75,F21,F571,vsi lenuhi in delomrzneži,večina čefurjev.Če to rdeče veleizdajalsko zločinsko govno sredi Ljubljane povabimo domoljubi na ka…..,smo opranili polovico dela.

 • Stajerka

  …nasprotniki sovražnega govora, ki širijo sovražni govor…….sovražni protestniki proti “sovražni vladi”…….sicer pa, a je shod prijavljen??…..a je Bobnarjeva pripravila NEODVISNO POLICIJO v službi naroda??…..

 • krnekivseskup

  Levuharji nalašč skrivajo informacije o koronavirusu da bi na antijanša proteste prišlo čim več ljudi.

  • JANEZ GUS

   Prišli pa bodo tudi partizani iz ITALIJE.Zelo vabljeni.

  • Tito420

   Sm Dobu koronu od tojga komentarja

 • Joc 52

  bricljev igor je odraščal med nošenjem pivskih zabojev in če se ne motim tudi osnovne šole ni končal, slovel po bistrosti

 • JANEZ GUS

  Zdaj bomo videli,kako bo zaropotal boben.Na vas NOVA 24 pa je, da to posnamete,da bo kot dokazni materjal proti tolovajem,ko zavlada demokracija.Računa pa se tudi večji pobeg banditov iz države,ko nova vlada prime za belanco.

 • Minovak

  Protest, proti komu? Vsekakor bodo (če bodo) protestirali proti samim sebi, ker je trenutna “vlada” v odstopu še vedno aktualna, torej bo to protest proti svojim. Vem, da se bodo dokončno osmešili, ker protestirati proti sebi, ne to se pa še ni zgodilo, celo levakom ne in bo to nekaj posebnega v svetu. Če pa mislijo, da lahko samo oni vladajo (beri, kradejo), potem pa bodo samo na banalen način dokazali, kako se ne sme voditi države in udeleženci v tej pustni povorki, bodo prav krivci za to.

  • JANEZ GUS

   To vsak normalen ,če le ni rdečuh že dolgo ve.,

  • realnost

   Jogurtna revolucija bo proti demokraciji. Nova24 udeležencem postavljajte samo eno vprašanje: kaj je to demokracija? In pošteni ljudje se bomo zgrozili za kakšne militantne totalitarneže gre.. Pa na neprebojne jopiče ne pozabite.. srečno.

 • macon

  To niso progresivne levičarske strukture temveč konzervativni komunisti. Edini progres, ki jih zanima, je polnjenje njihovih denarnic s korupcijo in kriminalom.

  Obravnavajte te spake kot to, kar so: kriminalci in fašisti.

  • Minovak

   Saj veš, kaj imajo skupnega nacisti, fašisti in komunisti…..isti, isti, isti…

   • Joc 52

    s poudarkom, da jih je EU obsodila in poslala na smetišče, le pri nas še brcajo

   • Tito420

    Toja mama ima Doru ret

  • Joc 52

   neskončno nenasitni – primer povišanje kurčanove že tako visoke in nezaslužene pokojnine

 • JANEZ GUS

  Odzad pa rdeča žveplena trobila čakajo v nizkem štartu.Javna RTVS,POP,A…..

 • JANEZ GUS

  NOVA poiščote žveplenega,ker bo sigurno tam in ga vprašajte od kje je prišel in po kaj.

 • Šeól Had

  Mitja Iršič je novinar in politični analitik !?!?… A res? Na SDS strani piše svoj blog ki nonstop blati levico??? Mrzi skupino RockPartyzani???? Iršič je malikovalec Princa Teme??? … Skratka, vidimo se jutri, 28. februarja ob 17. uri, od sedeža stranke SMC do sedeža stranke DeSUS bo potekal javni shod proti koaliciji sovraštva. Pričetek protesta bo na Beethovnovi ulici 2. Organizatorji sporočajo, da politika stranke SDS temelji na sovraštvu: do soljudi, okolja in kulture.

  • Stajerka

   …glavni ste…..protestirate proti lastni vladi??……a Šarec bo v prvi vrsti?? mogoče z megafonom, da pove kako je vlada zanič??…..

   • AlternativaZaSlovenijo

    Protest? Kakšen protest? Gre za nov pohod totalitarizma proti demokraciji.

    • Stajerka

     …a ne, trenutno je to protest proti sedanji vladi :))

  • macon

   Faši zmešani, tvoja kredibilnost je manj kot nula. Si vulgaren lažniv primitivec, skratka komunajzar.

   Taki kot ti sodite pred sodnike in v zapore.

  • pupa

   Administratorhttp://disq.us/p/27kdgj7????????????????????????

  • RATATA

   Bom prišel pogledat, če bojo kominternovske feminopedrulje pićke kazale.

  • JANEZ GUS

   Koalicija sovraštva so tvoji levaki že od l 45 dokazano,ti pa dokaži obratno

  • maček ivan

   tudi to je demokracija.
   This user is blocked.

  • Stajerka

   ….blokada!……niste vredni pozornosti!!

   • AlternativaZaSlovenijo

    Točno to. Niso vredni trohice pozornosti. Zato niso vredni niti poštenega odgovora. Ignoranca, samo to.

  • realnost

   Polna so me oči in ušesa kako boste jutri izražali sočutje do ubogih, bolnih in pomoči potrebnih ljudi. Verjamem da bo v vas žarela samo ljubezen do soljudi in nobenega sovraštva,……kaj šele nasilja ki je poznan samo totalitarnim prevratnikom!!

  • slosin

   boljševik, upoštevaj nasvet JJ in prid že enkrat iz hoste…

  • Peter

   Mi lahko poveš, ti, ki si dobro obveščen, kdo pa so organizatorji, no?

   • JANEZ GUS

    Karakteristika rdečuha je-zločinec in morilec.

   • pupa

    Igor Bricelj in njegovi zamaskirani katanarji. Sicer prijavitelj shoda ima ime in priimek.

   • Viktorh

    Hugo že ve…

 • AlternativaZaSlovenijo

  Sploh me ne gane. Bom to informacijo poskušal čim prej ignorirat.

 • Stajerka

  ….v boju za kapital bodo protestirali sovražniki kapitala :))……

  • JANEZ GUS

   Kot čarapan na Rožniku za 1 maj..Zdaj jih pa razumi.

   • realnost

    To samo lahko razumeš da nima niti trohice vesti: se ti smeji v obraz in ti steguje roko, z drugo pa ti krade iz žepa,………

 • Peter

  Nova vlada še prisegla ni, pa že protestirajo proti njej.
  Izjemno ažurni so postali jogurt revolucjonarji, no.

  • realnost

   Enkrat je policija že prepovedala jogurtrevolucionarje.. Bo zbrala moči tudi tokrat? Za javni red in demokracijo gre!!

 • Viktorh

  Če je UDBA lahko pošiljala svoje likvidatorje v tujino, ne bo nobeno presenečenje, če bodo sedaj poslali na ljubljanske ulice provokatorje, huligane kot že večkrat do sedaj.

 • rubec

  Spomenka. A tisto “Ustavite desnico” še velja? Jaz bi po desetih letih spet rad malo drkal.

  • Felikss_AH

   Predstavljaj si da ti Spomenka zamenja desnico … bljak…

   • realnost

    Oboje bi bilo bljak..hehe

    • pupa

     Spomenka tako sovraži desnico, da si bo dala amputirati desno roko in dali še eno levo.

  • samsara

   ROFL!!!
   :-D

 • Nšo-či

  Bo v času izbruha korona virusa v sosednji državi, med protestniki korakal tudi predsednik v odstopu? Verjetno bi bilo najbolje, če razglasijo dikaturo, ker očitno svobodne volitve ne prinašajo pravice sestave vlade.

  • rubec

   To ni možno. On ne koraka ampak se gunca.

   • Felikss_AH

    A zarad tega pada v prazne bazene

    • rubec

     hehehe

    • Steiermark

     Zakaj je serpentinšek preživel, skok v bazen brez vode? Zato, ker je pripadnik trdoglave nacije oz. jugovine, ki se ob takšnem skoku poškoduje samo, če ne pade na glavo!

   • pajot

    Nehej se zajebavat iz ćloveka,ki je hotel naši komunistični državi dobro.
    delal je v potu svojega obraza 25 ur na dan,
    da dobi trikratno penzijo pritlikavec,
    da se upošteva dražgoško bitko tako kot dan D v Normandiji,
    in da je končno franta posnel svojo nepozabno bitko s tisoči esseovci.
    In preživel. Bog ve,kdo mu je napravil zastonj protezo,jebemumater.
    Živel Franta,živel Židan,živel kućan,živel Enonogi.
    Naj tvoja noga počiva v miru v Murglah.

  • Peter

   Oj, squaw.
   Pogrešam tvojo krasno žensko energijo, no.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Moramo jih razmuet, ker ne vedo kaj delajo. Moramo jih razumet, da so totalno izgubili kompas, živce, razum…no ja to zadnje je vprašljivo in moramo razmet, da so zaradi tega totalno zafrustrirani.
  Če celo nekateri izmed njih kličejo naj jim Bog pomaga, pol že veste kolk je ura.

 • bubamara

  Za levičarje ni demokracija. Furajo eno mantro od leta 41 naprej: ali si z nami ali te ni; samo mi lahko peljemo vodenje; kdor je proti ne obstaja, dobesedno.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kdor je proti njim, ga je potrebno zbrisat s tega sveta.

 • Stajerka

  …..ko so kleri bolj napredni in proaktivni kot komunisti :))…….lewaki a vas je kaj sram??…..ups, saj ne veste kaj je to……

  Zaradi koronavirusa iz slovenskih cerkva umikajo blagoslovljeno vodo
  Slovenska škofovska konferenca je za duhovnike in vernike pripravila navodila v desetih točkah za preprečevanja širjenja koronavirusa.

  • bubamara

   Pretiravanje; virus je tako nevaren kot navadna gripa. Nevaren je za kronično bolnike.

   • Stajerka

    …ja, dokler ne bo ušel izpod nadzora……potem bo prepozno……in prepozno bo takrat, ko bodo nezadostne bolnišnične kapacitete……trenutno je 30% okuženih hospitaliziranih na intenzivi, ko ne bo kapacitet, bo umrljivost višja, tudi v ostali populaciji…….

    • bubamara

     Razumem pojem epidemije, vendar dejmo se fokusirat na sam virus. Virus ni smrtno nevaren za 99% populacije. Umrljivost za navadno gripo je 0,001% med tistimi, ki zbolijo. Koliko je zaradi corona gripe ?

     • Stajerka

      …glede na visok delež intenzivno hospitaliziranih, ki ne bi preživeli brez pomoči respiratorne pomoči (težave z dihanjem), je to z navadno gripo neprimeljivo……do sedaj……še večji problem je inkubacijska doba in testiranje, glede na to, da zbolevajo ljudje, ki so bili na testih 16x negativni……

   • AlternativaZaSlovenijo

    Hja, ne bi rekel, morda za tebe. Jaz imam kronični bronhitis, se cepim proti gripi, proti krona pa ni nobenega cepiva. In krona udari ravno na pljuča, da fašeš virusno pljučnico. V cerkve pa hodijo pretežno starejši. Upozorilo cekve je čisto na mestu.

    • bubamara

     Saj pravim, da je nevarna za kronične bolnike. Ustvarja se mnenje, da je nevarna za celotno populacijo.

   • pajot

    Slovencem z nizkim IQ-jem boš težko dopovedal nekaj kar je samo po sebi umevno.
    Srečno poštena Slovenija. Naj vzame hudič komuniste in njihovo ideologijo.
    Morda nam bo pri tem pomagal celo ta kurčevi virus.

 • Šeól Had

  Čujte, ne glede na to, ali smo volili za njih ali ne, bodo odločali o naši prihodnosti ????…NE!!!…tega ne smemo dovoliti !!!… Ne bomo molčali! Poslance SMC in DeSUS bomo opozorili, da se lahko v ponedeljek odločijo tudi drugače in preprečijo, da sovraštvo naslednji dve leti vlada Sloveniji. Vsi na ulico! Vsi pred SMC! Vsi pred DeSUS!…Recimo STOP janšizmu !!!

  • bubamara

   Samo brez nasilja in nestrpnosti do Slovencev. Da ne boste ponovili dejanj vaših predhodnikov, ki so izvajali nasilje nad Slovenci.

   • Šeól Had

    Brez skrbi, v jame še ne bomo metali. Če mirni protesti ne bodo pomagali pridejo na vrsto najprej granitne kocke…jame in brezna so skrajni ukrep.

    • JANEZ GUS

     Vjamah boš med prvimi za poskusnega zajca,če je dovolj globoka.

     • Šeól Had

      Spet nimaš pojma. Levičarji smo alpinisti…desničarji ste jamarji…

     • JANEZ GUS

      Ti kar seri,te dobro poznamo.

     • Šeól Had

      Kwa ???

     • Joc 52

      evo, se je že prestrašil, podelal v hlače

    • bubamara

     Dokaz, da je Slovenc glavni sovražnik za levičarja. Vsa leta evolucije po letu 45 je Slovenska družba naredila milijon korakov v preteklost. Groza in takšni predstavniki družbe imajo podporo v glavnih medijih. Groza.

     • Šeól Had

      Kdo postavlja nove domobranske spomenike? Kdo pravi, da je Leon Rupnik heroj? Levičarji?… Prosim te lepo !!!

     • Peter

      Spet vlečete na dan domobrance. Kdaj boste končno prliezli iz goše, no?

     • JANEZ GUS

      To je posledica nakradenega denarja iz tranzicije,ki se zdaj vrača za podmitanje.Rdečuhi so to dobro obvladali jn še.Kdor ima denar ima oblast.

    • Joc 52

     no, evo, to so vaše manire, metode zastraševanja, odstranjevanja……delat pojdite

  • Peter

   Kako si levičar predstavlja demokracijo, no.

   • Šeól Had

    Čuj voluhar, politika strahu, nasilja in okoljskega uničenja lahko zavlada le, če SDS podprejo stranke, ki trdijo, da bodo skrajno desničarskemu sovraštvu dale človeški obraz. Je to zate demokracija?

    • Peter

     Demokracija je, da vodi državo tista stranka, ki so jo izvolili volilci. Kaj o njej misliš ti ni niti najmanj pomembno.
     Odrasti že, no.

     • Šeól Had

      Kaj ti pomeni relativna zmaga če pa vsi pametni ljudje ne marajo Princa Teme…razen dementnih ovc ???

     • Peter

      Ne govoriva o tem, ne spreminjaj teme. Govoriva o tem kaj je demokracija in kako si jo, napačno, predstavljate levičarji, no.

    • Joc 52

     Ali ti veš kaj govoriš? Zmanjkalo droge? Kdo je sedaj nedemokratičen? Kdo sedaj razdružuje in hujska zaslepljeno govedo rdeče?

     • Šeól Had

      Ko je bil Janša v opoziciji je za čisto vsako potezo levice metal polena med noge…zdaj pa ko bo spet zavladal pa vsem ponija roko!?!?

     • Peter

      Hehe, vi mečete polena pod noge še preden je vlada prisegla, no.

     • realnost

      Ma pustil vas je pri miru kot drek na cesti.. Požrli ste se med sabo, sedaj ko je korito prazno pa naj vas spet rešuje..malo morgen.

     • Viktorh

      Hugova koza nima več mleka, pa JE ŽEJEN IN SESTRADAN.

 • realnost

  Totalitarnim prevratnikom toplo svetujem da prestavijo svoj “protest” za 120 dni , ko bodo lahko z argumenti demokratično protestirali proti novi vladi in ta se bo lahko tudi z argumenti branila.. Pa še prevratnikom se bodo obranili pred ogroženostjo z korona virusom. Časi totalitarizmov so mimo, smo leta 2020!!!

  • Lustrator

   Heheh kakšnimi argumenti neki? Od enega samega komija vključno z njihovimi največjimi “mislici” nisem slišal enega samega argumenta, pa jih skoraj že celo življenjo v debatah postavljam v horizontalo. Komunizem ni nikoli temeljil na razumu, razumnikih, izmenjavi mnenj, pozitivni selekciji, ampak ravno nasprotnemu – zatohlemu enoumju, ki ga vodijo najbolj maloumni, a najbolj brutalni. Od plačanih pocestnežev torej ne moreš pričakovati nobenih argumentov, zgolj ponovni državni udar. Upam, da se tokrat na drugi strani zberemo podporniki demokracije in jim pokažemo kako se brani domovino.

 • Kalabicnikola

  Hahaha hahahaha ful zabavan ta portal

 • Kalabicnikola

  Biče bolje ,samo da prodže ova demokratija hahahaha

 • Felikss_AH

  OK… ve se da bodo Levi komunistično-fašistični “anti-fašisti” zganjali cirkuse povprek in počez, tudi zato ker v EU je pravšnja klima za to golazen. Če je je Nova 24Tv res gledana kot pravi… potem se pa podvizat in v odgovor začet lansirat debatna omizja ter razgaljati motive teh “revolucionarjev”… predvsem pa ih smešiti… tako kot je to že zdavnaj za vse anarho-Leve predpisal Saul Alinsky v svojem “Rules for Radicals”.

  Za eventualne nerede na ulicah pa malo več “svobode” policiji… pa naj v “znanstvene” namene testirajo razne “pripomočke” ki so ih do sedaj imeli na voljo za normalni “fašistični” folk. Stavim da je dosti voljnih policajev ki bi z veseljem sledili posodobljenim ukazom. Če se bo na “protestih” znašel še oni štrukljasti pizdek in tudi loj tipa Kordiš… pa ne vidim zakaj ih nebi v bučo “pomotoma” zadel kakšen gumi-naboj… kot se je to dogajalo v Parizu… če tam, potem lahko (vsaj
  “experimentalno”) tudi tu. Seveda, taka “experimentiranja” naj bodo rezervirana samo za “progresivne” radikalce.

  Zato pa mora na trajne počitnice aktualna drektorica… mislim direktorica… skupaj z še nekaj njej zvestega personala. Če se ne motim temu se povsod reče kadrovska presnova, in tega se poslužujejo vse nove vlade in predsedniki.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Če bo Kordiš tam, pridem tudi jaz. Samo pazit moram, da ga z enim samim udarcem ne ubijem!

   • pajot

    Ha,ha,ha….super.

 • Peter

  Ko razvajenemu otroku vzameš priljubljeno igračjo tudi cvili in cepeta, zganja kraval in tečnari.
  Kdaj boste na levi odrasli v demokrate, no?

  • Stajerka

   ….nikoli…..Hillary je še danes v šoku, vzganjajo histerijo……in tudi na tej strani luže ni popolnoma nič drugače…..

  • bubamara

   Levičar po osnovni definiciji ni demokrat. Lahko je liberalec, vendar je ta verzija samo toliko boljša, da ne vidi rešitev uničenja političnih nasportnikov v ubijanju.

 • Šeól Had

  Bodite pozorni… Janez Janša “ponuja roko” vsem političnim strankam????… Kje je bila njegova roka ko je bil v opoziciji ?????

  • Peter

   Boste zdaj vi levičarji pokazali, kje mora biti roka opozicije, no.

   • Šeól Had

    Ne bomo…Janši se bomo maščevali…tako kot je on nas jebal, bomo mi jebali njega!!!…Bobu bob !!!

    • Peter

     Super, torej vas je jebal, hehe, še premalo vas je in še vas bo, no.

     • Šeól Had

      In ga bomo nazaj, hehe, no.

     • pupa

      Administrator???????????????

     • pajot

      Ne kliči administratorja. Skenslaj barabo idiotsko,pa boš imela mir.

    • pupa

     Administrator ???????????????????

     • Joc 52

      Pupa, ni vreden, da ga …..jaz ga bom enostavno blokiral, ker ni vreden, da mi krade čas

  • bubamara

   Kje si bil, ko je ponujal sestavo takoj po volitvah? Spal?

   • Šeól Had

    Kje si bil ti ko JJ posta ogabne tvite po družbenih omrežjih. A se to pritiče verodostojnega politika…voditelja opozicije?

    • bubamara

     Kje si bil, ko so twitali, da je njegov otrok prizadet ?

     • Šeól Had

      Jaz in ti lahko tvitava kaj hočeva…JJ pa tega ne sme, saj je javna osebnost oz. politik. A ti je to jasno?

     • bubamara

      Mislim, da tebi ni ravno jasno kaj je svoboda govora.

     • pupa

      Administrator??????????????????

    • pupa

     Administrator ???????????????????

     • Šeól Had

      Tebi pa jebem tvojo domobransko mater…kapish?

  • pupa

   Administrartp????????????????????????

 • bubamara

  Slovencem in ostalim državljanom ne priporočam gibanje v bližini najavljenega dogodka, če ne želijo pridobiti kakšen virus Hepatitisa ali česa podobnega.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Škoda cajta zapravljat za nek obskurni dogodek.

 • Peter

  Za razliko od desnice, ki je v opoziciji ves čas metala polena pod noge odlični vladi, bo levica zastavila povsem drugače. Tako, kot zna. Povezovalno, s pogledom usmerjenim v prihodnost.
  Začnejo že jutri ob 5h, no.

  • pajot

   Ja.
   Kajti prihodnost mora bit bogata. Z mojim denarjem.

 • Peter

  Tumpek, zdaj pa spat do kosila, no.

  • Šeól Had

   Imam šolske počitnice…plača pa teče dalje…he he… :)

 • Svoboda

  Kaj je levicarski plenickarji delat ne pa ziveti na racun davkoplacevalcev

 • xtc

  Mislim ,da je treba vsa velika zborovanja dio nadaljnjega-oz. konca nevarnosti korona virusa prepovedat ozt. ne izdati dovoljenj za shode na policiji inpolicijamora tiste ,ki ne spoštujejo zadeve in se zbirajo v večjih skupinah zaradi rizika ogrožanja zdravja državljanov se vsakega,ki se v večjih skupinah zbira ali poziva k takim shodom dokler je rizik okužbe visok oglobi vsaj z 500-1000 euri.

  • Joc 52

   ma naj se družijo, ne bo nobene škode, če udari koronavirus

  • Steiermark

   Morda bi pa bilo bolj primerno, kot prepovedati proteeste, proti vladi, ki še ni niti potrjena, poslati med “protestnike”, okužene s korona virusom, tako bi se lahko rdeče pokveke direktno spopadle s svojim , edinim, sovražnikom, ki jih, žal, tudi edini “ogroža”, že okužene od rdeče kuge!

 • Tomi

  Tunek, kot tipičen predstavnik levega vernika
  Pride sosed k tuneku na obisk in vidi da je. Ko dobro pogleda, vidi da ima na krožniku človeško blato.
  Joj tunek kaj pa ti, drek ješ? Zakaj?
  To dobim vsak dan, obilno porcijo za zelo malo dela, od svojih vzornikov, nadrejenih..
  Za kakšno delo, ga vpraša sosed?
  Ja da potem opisujem vsebino pojedenega na portalu Nova24..
  Ja ampak to je drek, kako lahko to ješ?, se spakuje sosedu.
  Pravijo nadrejeni, če bom vesten pri delu bom dobil še smetano na vrhu,morda tudi kakšno jagodo, so mi obljubili tovariši.
  Obljubili so tudi da bomo v socjalizmu to jedli vsi Slovenci, in da ne bo nihče lačen, zato moram promovirati socjalizem,
  tu na Novi24.
  Sveta Marička pomagavka tunek, ljubi bog in vsi svetniki, se huduje sosed.Pridi k nam na kosilo, imamo dovolj.
  Tunek pa; nehaj s tvojim klerofašističnim besednjakom, si mi čist apetit pokvaru..Ti si en navaden Fašist.
  Sosed se pokriža in odide, medtem tunek slastno melje naprej, da mu kar slina teče po bradi in ponavlja;sam da ni Janša, sam da ni Janša..

  • Šeól Had

   Sledi prijava na policijo zaradi blatenja !!!

  • bubamara

   Dobra. Bravo.

  • pupa

   Zelo blizu resnici le da Tumpek tega ne kapiša.

  • Den456

   Odlična zgodba in precej bolj resnična od borčevskih pravljic.

 • Tadej Ian

  V Sloveniji se pripravljajo novi Mitingi resnice. Strategija rušenja oblasti v naprednih nekdanjih republikah bivše Jugoslavije s strani srbskega vožda Slobodana Miloševića, ki je bila v Sloveniji pred slovensko osamosvojitvijo poražena, je očitno edino, kar se slovenska levica lahko še spomni, da bi zrušila legitimno desno-sredinsko vlado.

  Levičarji, nizko ste padli. To je bil nivo kasnejšega srbskega vojnega zločinca.

  Naj ob tem uporabim kar bojni klic španskih republikancev kot odgovor in sporočilo pritlehnim poizkusom umora demokracije v Sloveniji s strani radikalnih levičarjev: NO PASARAN! Ne bodo prodrli.

 • Šeól Had

  Čujte, a vi to resno…Mitja Iršič je novinar in politični analitik !?!?… A res? Na SDS strani piše svoj blog ki nonstop blati levico??? Mrzi skupino RockPartyzani???? Iršič je malikovalec Princa Teme??? … Skratka, vidimo se jutri, 28. februarja ob 17. uri, od sedeža stranke SMC do sedeža stranke DeSUS bo potekal javni shod proti koaliciji sovraštva. Pričetek protesta bo na Beethovnovi ulici 2. Organizatorji sporočajo, da politika stranke SDS temelji na sovraštvu: do soljudi, okolja in kulture.

  • šmentanamuha

   Tunek, dolgo ne boš mogel več bučk prodajat. To je sam še za naivne, neinformirane in butaste državljane, ki volijo Levico in levico.

 • Peter

  Tumpek, spat.

 • Simon Rožič

  IGNORIRAJMO BANDO KOMUNISTIČNO ! To jih bo najbolj bolelo!
  Naj lajajo sami zase in vase, saj drugega tako ne znajo!

 • lokec

  Naj protestirajo. Delujete kot, da se jih bojite. Boriti se bo treba.

  • bubamara

   Ne smeš se spustiti na nivo ljudi brez možganov.

   • lokec

    Ali sem se spustil na nivo ljudi brez možganov. Boriti se je treba ne smeš biti ovca.

   • lokec

    Nisem še videl živega človeka brez možganov.

    • bubamara

     Jaz pa že. Medicinski čudeži.

     • lokec

      Čudeži se ne dogajajo več.

 • zaslosds

  Da ne bo paškova ščetinc pozabila transparent SMRT JANŠIZMU,samo spomnim.

 • Van Der Waals

  RTV, POP TV, siol TOVARNe SOVRAŽNEGA GOVORA! seveda sovražijo kristjane!

 • Tito420

  Preveč preveč je lepih deklet
  Zakaj zakaj ne morem useh imet

  • stajerc5

   Titek enonogni, deklet nisi imel, male puncke so ti bolj pasale, nje-de!??

   • Tito420

    Okej zupnik

   • Tito420

    Fact of the Day: Janez Janša ni naredil izpita za gugalnico

    • Kalabicnikola

     Da bog da se ti zagunco..

 • DEATH TO COMMUNISM

  Ljubljanske skine naj pošljejo nad levuharske protestnike. Naj jih oni mal pretipajo…

 • Kalabicnikola

  Hahaha to zna biti zabavno .si predstavljate vojsko RED ARMY……V prvoj
  vrsti pešadija iz Roga I Metelkove za kanonfuter, za njimi konjenica s Štrukljem na čelu, in na koncu Tunekova liska vprezena v voz, na vozu sod šmarnice na njem pa Haloski RAMBO TUNEK. ..

  • DEATH TO COMMUNISM

   Tunek je zafrustriran posran soy boy, le s to razliko, da je večino časa pod gasom.

 • Viktorh

  Hugec se je nekajkrat pokakal, bolje rečeno izustil nekaj rjavih klobasic, pa so ga izbrisali….

 • TINE

  vi netite sovraštvo levuharji …..pazite se …….

 • NoName

  Levičarji za lastne privilegije, vedno počnejo tako, brez borbe pač ne gre, če pa jim ne uspe se pa prilagodijo pa čakajo svojih 5 minut, to so zgodovinska dejstva

 • NoName

  če se določena podjetja in posamezniki, ki delajo za levico odrežejo od korita, država novega kredita ne rabi, ostalo ga bi za marsikateri projekt

 • Kalabicnikola

  Ko ne zna da napravi, a zna da unisti???
  Naravno,……K O M U N I S T I..
  (Bora Čorba)
  .

  • šmentanamuha

   Ja bravo, pa še res je.

 • samotoje

  …”srenja znanstvenih faflarjev in sindikalna-civilno-akademska-medijska golazen z umetniki iz Roga vred”,…
  Hehe, bom skrajšal, cenjeni Antonius : pocestniki in pocestnice.

 • zaslosds

  Šrefka pa s čajem.

  • Franc Branc Domobranc

   Sem slišal od vira, da so takrat usekani zažigalci kurčanove knjige prosili Štefko na kolenih pod njimi koruza, naj jim namesto čaja natoči šnapc, ker so žejni, ker ga Štefi ni imela jim je natočila špirit.

 • zaslosds

  A je že kaj rdečih maškar pred parlamentom,pust je že mimo.

 • plavi-mil

  Rdeči komunisti – največji fašisti.

  • Silos

   Za kosilo jim bomo pa štruklje skuhali!

 • Artur

  Bodo levi parazitski narodno škodljivi idioti jutri na svoji orgiji tudi iz ceglcev brali svoje govore kot je iz ceglca Pahor bral svoj nagovor včeraj v zvezi z mandatarstvom Janše. Sem mislil, da ga bo tudi Janša ven potegnu pa me je prijetno presenetil da se to ni zgodilo.

 • Milan Onič

  NASILNE PROTESTE? POLICIJI DATI POOBLASTILO, DA Z VSO SILO ZATRE VSAK POSKUS DESTABILIZACIJE!!!

 • leva desnica

  Protesti proti vladi,katere še ni, in niti se ne ve kakšna sploh bo,oziramo kako bo delovala je pa res en velik nesmisel.
  Prav tako naj si spodnji komentatorji še enkrat preberejo svoje pisanje, in upam, da bodoča vlada ne bo delovala tako nestrpno, kot so nestrpni do drugače mislečih, nekateri komentatorji .

 • mona lisa

  Te protestne pijavke strogo kaznovati.

 • Garbage man

  Jugokomunistične četnike ven iz Slovenije!

 • Franc Branc Domobranc

  Ne hodite na proteste s to usekano umobolnico iz satanove domobranske desnice in prav tako usekane komunistične rudečo zvezdaške brezbožne levice. Hahaha keri norčki eni, drugi in tretji šarcizmi, dinozavri, ki ne spadajo v naš prostor. Niti Šarca in Črnčeca ne potrebujemo, ker sta prav tako akrobata, ki na štrbunk skačeta v prazen bazen.
  https://siol.net/novice/slovenija/je-v-udarjanju-z-zastavo-ob-tla-lahko-karkoli-patriotskega-video-argument-497104

 • Peter

  Kako pa kaj naša esterajharska ministrica za odpiranje vrat (včasih smo jim rekli vratarke, zdaj so ministrice, ja…)?
  Je še v dolini ali je že nazaj v esterajhu, no?

 • Peter Kodermac

  Treba je pripraviti protiproteste – ta manjšina manipulatorjev želi vsem vsiljevati svojo voljo.

  • lokec

   Te bo kmalu bumbara opozorila da nimaš možganov:

   “bubamara lokec • 5 hours ago Ne smeš se spustiti na nivo ljudi brez možganov.”

  • Andrej

   Peter težka bo , slovenska poupulacija se je navlekla južnaških manir !

  • plavi-mil

   Zakaj protiproteste, ne, samo pomagati jim je treba, najbolj jim bomo pomagali tako, da jim na ta sovražni shod pošljemo na pomoč dva koronovirusna Kitajca, vpiti sicer ne bosta mogla, bosta pa veselo kihala.

 • milanček

  kućan, tvoj čas je prišel, da daš pokoro, naredil si svinjarij, da kamen joka, neverjetno, da je tvoja pokvarjenost še vedn aktivna, kljub temu , da ti je podarjena vsaka sekunda-minuta živlenja!

 • rabbit

  Včeraj pri Odmevih je Bernard Nežmah javno opozoril levico naj ne dela neumnosti, ker ne bodo jih dobro odnesli, kot so jih leta 2013. Rekel je, da sedaj desni ne bodo mirno gledali kako jim rušijo vlado ampak, da bodo ukrepali. Jaz mu kar verjamem, ker ljudje so počasi siti lenuhov, raznih nevladnih organizacij, ki nič ne delajo ampak od nas vlečejo samo denar, raznih medijev, ki vlečejo denar, poročajo kot poročajo in narod je počasi sit, ni še na vrelišču je pa počasi sit tega in če zraven prištejmo še virus, ki grozi vam povem levičarji ne boste jih dobro odnesli .

  • sunday

   lahko samo rečem – izpod tvojega peresa v božja ušesa!!! – enkrat mora biti dovolj teh laži, izmišljotin, prevar in pritiskov iz strani levistov!!!

 • Lux Ferre

  Naj jih nekdo direkt iz italije pride malo pogledati. Tako ali tako imamo zdravstvo porihtano in jih bodo ob vročini naročili za november ali december :)

 • Lux Ferre

  Rad berem računalniške medije ampak od kar je crknil Joker samo še tuje, ker fašistične Mladine (Monitor) pa res ne mislim zalagati s težko prigaranim denarjem.

 • Olga101

  To so navadni anarhistični paraziti! Spomenka in Milovan se bojita, da bi morala vrniti nezasluženi penziji? Mladini pa bi usahnil harač iz zdravstva?!!
  Slovenci, zgleda, da bomo morali tudi mi na ceste in parazitom povedati, da jih imamo dovolj!

 • novaknovak

  janez, zapri pico financiranja, takoj, in kazenski pregon vsem, ki skrivajo denar v oazah in se rede na račun davkoplačevalcev…

 • novaknovak

  avićaa poslat po savi proti njegovi vukojebini, pa naj tam laja proti oblasti, pa za lgbt, pa ostali ološ nasilni.. pa da ga vidimo junaka

 • baubau

  lipčetu dobra niću in comp.to pot ne bo uspelo,ker je danes res nov dan-medtem ko je milćetov že zelo postan…

 • Hanzi

  Hvala bogu, da nisem nikoli bil in nikoli ne bom, volivec SMS. Počivalšek danes, na vprašanje novinarke, če bo volilna baza, kaj razočarana, ker je šel v vlado? Njegov odgovor. Ankete nam kažejo, da ima stranka minimalno podporo, torej nimamo volivcev, jedro stranke pa je enotno. Janez, pazi na kukavičje jajce.

 • šmentanamuha

  A je policajka že spakirala kufre?

 • Kapodistrias

  Res je, gospod Iršič, potreben je protiudar. Najprej ste na vrsti vi, Ljubljančani. Če ne zmorete, nas pokličite na pomoč. Pridemo!

 • 0 Cool

  Upam, da pride do kakšne štale – kdo kaj pohojen, smrkl ali kihec tukaj ali tam,… :D

  Verjetno bodo “neznanci” spet kakšen Tiffany bar napadli (in pustili kakšno rumeno-modro tkanino tam). :D