fbpx

Ekstremna levica, ki je prisesana na proračun, se že pripravlja na nasilne proteste

Sindikati Branimira Štruklja, alternativni borci iz Metelkove in tovarne Rog, režimski mediji, priveligirani akademiki že čakajo na ukaz bivšega predsednika Slovenija Milana Kučana, da znova zavzamejo slovenske ulice. (Foto: Twitter, STA)

Z morebitnim ustoličenjem tretje vlade Janeza Janše se napoveduje že znan scenarij progresivnih levičarskih struktur in organizacij. Domen Savič že napoveduje svoj pohod na Bruselj, neodvisno levo Društvo slovenskih novinarjev, RTV Slovenija in POP TV že pišejo javne manifeste o napadih na njihovo medijsko svobodo. Dnevnik pa je iz šaljive izjave Janeza Janše napovedal, da se bo bodoča vlada Janeza Janše vmešavala v njihovo uredniško politiko.V nizkem štartu pa čakajo tudi že Štrukljevi sindikati in z eno milijardo evrov bogato nagrajene nevladne organizacije. 

Njihov načrt je razkrinkal novinar in politični analitik Mitja Iršič. “Po imenovanju vlade se pripravljajo protesti. Neki dobro obveščeni akademiki so to že napovedali. Če ne želite, da vas strici zopet oropajo za demokracijo, je edina rešitev protiprotest. Močna vlada je le del enačbe. Fenomen Državljanske liste se lahko ponovi, če bo agresija metelkarjev dovolj izrazita,” je povedal Iršič.

V času prve Janševe vlade se lahko spomnimo množičnih protestov sindikatov. Režimski novinarski lakaji so pošiljali v svetovno javnost peticije, da jim je kratena novinarska svoboda. Žal so se njihove izjave izkazale za neresnične, saj je bila v prvem mandatu Janeza Janše po vseh indeksih novinarska svoboda na vrhuncu.Tokrat bo prvi izvoznik medijskega antijanšizma v tujini radikalni levi aktivist in samooklicani borec proti sovražnemu govoru Domen Savič, ki bo svoje pravljice o alternativnih slovenskih medijih govoril na bruseljskem srečanju nevladne organizacije pod okriljem Evropske unije Disinfo.

Napad na morebitno Janševo vlado so pričeli preko pisma privilegiranih 75 “akademikov” in obskurnega portala tajkuna Odlazka
Po začetnem šoku odstopa Marjana Šarca so se mediji v lasti tranzicijske levice organizirali in pričeli s sistematičnimi napadi na člane političnih strank, ki bi sodelovali v prihajajoči Janševi vladi. Svoj napad so uprizorili s klasično mnenjskim zaskrbljujočim pismom neodvisnih 75 akademikov, ki so v svojem pismu navedli več točk, zakaj bi bila Janševa vlada škodljiva za Slovenijo. Njihove interese smo hitro razkrili, saj jih večina uživa v odličnih privilegijih, ki jih prinaša profesorska vloga na slovenskih fakultetah. Nekateri pa so sodelovali še s tajno politično policijo bivšega režima.

Obskurni Odlazkov portal je hotel zakuhati novo mednarodno afero s pomočjo novinarske ubijalske četverice, ki jo sestavljajo Primož Cirman, Suzana Rankov, Tomaž Modic in Vesna Vuković. Sami pa smo jih razkrinkali s pomočjo starih virov davčnega strokovnjaka Ivana Simiča, da sami blestijo v davčnih utajah.

Ali bodo tokrat izkoristili  gretistično mladinsko gibanje Mladi za podnebno pravičnost, prvi protest napovedan že v tem tednu
Ali bomo zopet spremljali aktivistične proteste radikalnega študenskega društva Iskra, kateremu je pripadal poslanec Levice Miha Kordiš? Glede na iznajdljivost sil globoke države, so sposobni za tvoje pritlehne cilje izkoristiti  mladinsko gretistično gibanje Mladi za podnebno pravičnost. Glede na to, da so za svoje cilje glede alarmantnih podnebnih sprememb aktivirali 180 organizacij na septembrskem protestu, se ne bi čudili, da se ne bi aktivirali proti zanikovalcem podnebnih sprememb, kot so Slovensko demokratsko stranko večkrat poimenovali levo usmerjeni ekološki strokovnjaki. Naša napoved pa se bo uresničila že v petek, ko v koaliciji Brez strahu napovedujejo protest Proti koaliciji sovraštva.

Na drugi strani pa so slovenski podjetniki in gospodarstveniki poslali pismo podpore bodoči vladi, da se naj čimprej začne delati in izvajati nujne projekte in reforme. Morebitno tretjo Janševo vlado čaka težka naloga, saj bo na drugi strani zopet vsa civilna, medijska in akademska sfera, ki bo skozi svoje neodvisne oči posiljevala slovenske državljane s svojo zgrešeno levičarko ideologijo.

Luka Perš