Objavljamo ekskluzivne dokaze, kako so slovenske nevladne organizacije vpletene v nezakonito uvažanje migrantov!

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Če je še obstajalo nekaj nejevernih kljukcev, ki so na vsak način zavračali trditve, da so slovenske nevladne organizacije vpletene v nezakonito uvažanje migrantov, sta sedaj na plano prišla ekskluzivna dokaza, ki potrjujeta resničnost navedb poslanca SDS Branka Grimsa, in sicer, da na LBTQP ideologiji utemeljene “nevladne organizacije” tipa Mirovni inštitut (konkretno v tem primeru Pravno-informacijski center nevladnih organizacij – PIC), ki so financirane iz denarja davkoplačevalcev, aktivno sodelujejo v nelegalnem uvažanju migrantov in torej naklepno pod krinko lažne humanitarnosti uničujejo Slovenijo, slovensko identiteto, blaginjo in razvoj. 

Na to je pred kratkim opozarjala sedaj že nekdanja ministrica za notranje zadeve Vesna Györkös Žnidar, prav tako pa tudi poslanec Branko Grims in sicer že v času predvolilne kampanje in ob tem predlagal, da jim iz tega razloga preneha financiranje iz denarja slovenskih davkoplačevalk in davkoplačevalcev. Ker resnica ni bila pogodu nevladnim organizacijam, je bil deležen kupa laži, sprenevedanja, medijskega in siceršnjega linča.

V uradnem zaznamku Policijske uprave Koper z dne 11. avgust je mogoče prebrati, da je v razgovoru s policijo tujec arabskih korenin s pomočjo prevajalca povedal, da je julija v kampu v Veliki Kladuši stopil v kontakt z nevladno organizacijo PIC. Konkretneje, bil je v stiku z Andrejem in s še eno žensko, ki se mu je predstavila kot odvetnica centra PIC. Dvojica ga je seznanila s tem, na kakšen način mora zaprositi za azil, ob tem pa mu je bila ponujena tudi brezplačna pravna pomoč pri pridobivanju statusa azilanta.

Fotografija osebe Branko Grims.

Komuniciral s pomočjo aplikacije  WhatsApp
V pogovoru je bila migrantu izročena telefonska številka, preko katere je komuniciral s pomočjo telekomunikacijske aplikacije WhatsApp. Policiji je prijeti priznal, da je bil vseskozi v kontaktu z organizacijo PIC, zadnjič 11. avgusta ob 1.44. Naloženo pa mu je bilo, da pred napotitvijo iz Bosne in Hercegovine sporoči, kdo vse bo potoval z njim. Seznanjen je bil s tem, da ne bo težko in da jih policija dobi pri prehajanju hrvaško-slovenske meje, ter dobil nasvet, da naj jih sproti obvešča o postopku na policiji. Center mu je med drugim naročil, da naj jih v primeru nesprejetja mednarodne zaščite obvesti, da se angažirajo in ukrepajo zoper policijo, pri tem pa migrant ni želel izdati, ali mu je bilo svetovano, kje naj prestopi hrvaško-slovensko državno mejo.

Iz elektronskega sporočila policijskega inšpektorja v zvezi z nezakonitimi prehodi in spornim pravnim svetovanjem PIC je razvidno, da je 21. avgusta letos ob 19.19 na Policijsko postajo Črnomelj poklicala Katarina Bervar Sternad, ki se je predstavila kot direktorica centra PIC. Sporočila je, da so jo kontaktirali migranti, ki se nahajajo na območju Policijske postaje Črnomelj in želijo zaprositi za azil. Nato pa je na telefon tedaj dežurnega policista poslala natančno GPS lokacijo migrantov ter imena in priimke afganistanskih migrantov.

Fotografija osebe Branko Grims.

 

 

 

Nevladne organizacije pomoč nudile v Bosni in Hercegovini
Migranti, od katerih je bilo za dva ugotovljeno, da sta mladoletna, so povedali, da so Afganistan zapustili zaradi slabega socialnega stanja in se napotili proti Franciji. Ob tem pa so dodali, da so se za vložitev prošnje za mednarodno zaščito v Sloveniji odločili, ker so jim tako svetovali nevladni predstavniki slovenskih organizacij, ki so jih obiskali v Bosni in Hercegovini. Ti so jim svetovali, kako naj ravnajo v Sloveniji, da ne bodo vrnjeni na Hrvaško. Eden izmed migrantov je med policijskim postopkom predložil izvod letaka z napotki ter kontaktnimi telefonskimi številkami Slovenske filantropije, Association Odnosa in Pravno-informacijskega centra nevladnih organizacij – PIC, nato pa so bili vsi odpeljani v azilni dom v Ljubljani. Razkrita dokaza govorita sama zase.

H. M.

 • samotoje

  Grozljivo. To bando je treba ovaditi, pobrati ves državni denar in jim prepovedati delovanje, ker ščuvajo k rušenju pravnega reda Slovenije, ogrožajo varnost državljanov Slovenije, da ne naštevam. Ve se, kdo so in tu gre za uradno pregonljiva kazniva dejanja.

  • samsara

   Po mojem razumevanju bi kazensko ovadbo morala vložiti že kar policija, po svoji službeni dolžnosti. Če tega ne stori, bi pač morala odgovarjati ona sama oz. njena odgovorna oseba, ki bi seveda morala biti kazensko ovadena.

   • samotoje

    Saj to pomeni termin “uradno pregonljiva kazniva dejanja”. Policija mora sprožiti postopek. Verjetno pa to namesto policije lahko stori tudi kdo drug.

 • Jože Novak

  Naj se javno objavijo podatki tih PIC-ovcev.

  Nekaj let nazaj (mislim, da 2015) je neka podobna na ić, ki je med drugim želela tudi prepovedati molilnico v UKC, objavila podatke o ljudeh, ki so se uprli vdoru migrantov.

  Po objavi njenih podatkov, pa ni bilo o njej ne duha ne sluha več.

  • stajerc5

   Naslove teh “prijaznih” ljudi rabimo, naslove, da sem jim lahko zahvalimo.
   Za to, kar sem napisal, me menda ne morejo dat spat sraven siske, a ne, ali se ne?

   • šmentanamuha

    :)

  • večni srb

   Molilnica ne pomaga, ker ne more, torej proč u vražami, zato pa je naše zdravstvo tak drek kot je.

   Kdor res verjame, ne rabi nobene molilnice, Bog mu bo pomagal ali pa mu je itak že.

   • Steiermark

    izgleda, da prav ti spadaš k muslijem, ko gobezdaš, kot srbski migrant in ignorant o veri, kot o vražah! Najprej se seznani z besedo “vraže”, kaj to pomeni, potem pa svoje “odkritje” in “znanost” odpelji nazaj v svojo rodno deželo, v Sloveniji že imamo, preveč, lastnih telet, ki domujejo na izrojeni in teroristični levici!

 • šmentanamuha

  To je neposredno delovanje proti državi in ogrožanje državljanov. Pričakujem, da bodo organi pregona in varnostne službe obravnavale to kot podtalno rovarjenje proti državi – terorizem. in ustrezno ukrepale. Sicer bomo upravičeno lahko smatrali preganjanje Šiškove Štajerske varde samo kot pesek v oči javnosti in zastraševanje nas državljanov.,

  • večni srb

   Na teroristično vojaško olicijsko džamaherijo bi se ti rad pritožil zaradi terorizma? Veliko sreče…
   na Junckerja in ostale potomce nacistov lajaj, ne pa na neke retardirane uboge reveže.

 • garfi

  leWiČĆarsko rušenje ustavnega reda republike Slovenije – VELEIZDAJA

  • večni srb

   Tudi to je res, ampak ne kot si vi to predstavljate.

   • garfi

    kako si leWiČĆarji to predstavljate

 • večni srb

  Zakaj se derete na slovence, ki pomagajo ljudem v stiski, spravite se na nato soldatesko in Merklovo. Aja, ne morete, ker potem ne bo naročil in denarja, boste pač kanibalizirali lastne ljudi, ki skušajo slediti kristusovemu nauku, res sami zgledni katoliki.

  • sloustava

   Butl!

  • Janez

   Ja Bedak ,zadel si v piko.Zaradi teh,ki “za plačilo pomagajo “ilegalnim prestopnikom Slovenske meje,ki je zame SVETA stvar (državna meja),(državna himna),(državni grb in državna zastava) so zame SVETINJA.Kajti Slovenija je moja ena in zaenkrat še edina DOMOVINA.Zaradi njih trpijo naši otroci pomanjkanje.Zaradi njh bodo še generacije Slovencev plačevale dolgove in si trgale od ust.

 • večni srb

  Kdo financira in pomaga uvažati pa 40.000 hrbatov, bosancev in albancev, za katere je Slovenija edina dežela, ki jih sprejema brez vprašanja in marsikdo pri nas tudi ostane?

  Drek hinavski!

  • Valter BraniSlav

   Prebivalci nekdanje SFRJ se vec ali manj integrirajo.
   Muslimani iz BV pa ne.

   • ZatonMesecnikov

    Zoki se nikoli ni integriral….

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Ta slovenska foušija. :)

     PS: Snađi se. Pa češ imati. :)

   • Tomi

    Pa kdo se integrira? Večina jih še po desetletjih govori čifursko ker slovensko nočejo.

    • Valter BraniSlav

     Ze mogoce.
     Vendar se ne gredo terorizma

  • Novakec1

   Pozabil si na uvožene srbe v slolandijo .

 • Djuro Sumar

  Ne poznam zakonodaje, zato ne morem pljuvati po humanitarcih. Če so kršili zakon jih je potrebno ovaditi, jim dokazati kršitev in kaznovati.
  Sicer pa se tele begunske krize svet loteva popolnoma napačno. Sedaj so napadli v Sirijo neko pokrajino, uničujejo vse kar stoji in že vnaprej vedo, da bo od tam v Evropo bežalo 800.000 ljudi. Nikakor ne morem trditi, da je teh 800.000 siromakov krivih za migrantsko krizo. Vemo kdo je kriv in vemo kdo iz tega kuje dobičke. Rezultat tega v Sloveniji je edino ta, da desničarji pljuvajo po levičarjih.

  • ZatonMesecnikov

   Napada Asad in Rusi Đurice. Tolčejo. Bodo slišali tvoj glas?

   • Djuro Sumar

    Ti se le branijo pred napadi ZDA.

    • ZatonMesecnikov

     Praviš Amerika tolče po Rusih in Asadu, ali zopet ne razumem vseh interpretacij dialektičnega materializma, Đurice? In kako Levičar vidi tisto “pravo” v ozadju….

     • Djuro Sumar

      Seveda ne razumeš in tudi nikdar ne boš.

     • ZatonMesecnikov

      Praviš ni dano vsakomur, da razume dialektičnega materializma in smernic bipolarne razdelitve sveta dr. Aleša Beblerja iz leta 1977….

     • Djuro Sumar

      Aleš Bebler me pa res ne zanima in nimam pojma, da je kdaj kaj napisal. Sicer me pa sploh ne zanima kaj pisarijo, pa naj bodo levi ali desni. Ti pa verjetno precej bereš in nič ne razmišljaš in zato ne boš nikdar razumel.

     • ZatonMesecnikov

      nanj sem se spomnil, ker ko tebe čitaš je enako, kot bi čital časopis Komunist sredi 70tih let….

 • RATATA

  Kaj pa nam preostane druzga kot Narodna Straža??

  • Djuro Sumar

   Tebi preostane edino in samo izobraževanje.

   • RATATA

    Ovij se v jugoslovenarsko zastavo s smrdečo zvezdo in lezi v trugo škodljivec bebavi!

 • stojic
  • Novakec1

   Bo tanova vlada uvedla cenzuro like a Venezuela, S. Koreja….

 • Novakec1

  Včeraj so cel dan rajali po lublani bulani, kaj nam pa morete, morete….

 • Jan Kovalski

  Pomoč ilegalni migrantom je kaznivo dejanje, tako s strani posameznikov kot s strani organizacij.
  V bistvu gre za tihotapljenje ljudi.

  • Mojca pokraculja

   Kot da tega Policija ne bi vedela? Zakaj ne ukrepano? Zakaj je Gjerkeseva sploh sprebgovorila? Vidiš zdaj bi morali biti na PP Koper tisti policaji iz Bovca!

 • if

  Omenjene nevladne organizacije in policija načrtno in koordinirano delujejo in sodelujejo v nezakonitih procesih zoper ustavni red RS.

 • Gr Enze

  HITLER BI JIH POBIL BREZ SODBE UPRAVIČENO !

  • Radolf Mitler

   Jawohl, zehr gutt.

 • Darth Vader

  sorosova peta kolona poizkuša v sloveniji narediti utopijo :) prisilno multi-kulti družbo

 • if

  Branimo Slovenijo, domovino slovenstva, Slovenk, Slovencev!
  Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog.

 • Boy

  Naklepno dejanje proti slovenskemu narodu, bi moralo biti kaznivo najmanj z odvzemom državnih sredstev. Država sploh ne bi smela financirati nevladnih organizacij, dokler nima denarja za normalno zdravstvo. Jemati delavnim in dajati lenuhom je kriminal. Kriminal je kazniv, le pri nas ga nagrajujejo. Državo moramo vzeti iz rok kriminalcev.

 • totex39

  Nevladne organizacije delujejo, ker se jih finančno podpira v kolikor tega ne bi bilo tudi delovale ne bi in bilo bi potrebno zapreti vse tiste, ki financirajo vse to, kar pa se je že tako razpaslo vsepovsod, da je vprašanje, če je še možno vse to zajeziti.

 • Antonius

  Bolj podroben pogled na delovanje PIC-a nas pripelje do spoznanja, da se njihov napor v ničemer ne razlikuje od napora murglskega veleizdajalca.
  Varne se počutijo, ker Butalci še vedno volijo Kučanove, da jim zagotavljajo izvrstne pogoje za veleizdajo slovenskih interesov, varnosti naroda in države.
  Predstoječe županske volitve bodo lakmusov papir, ki nam bo razkril, koliko Butalcev je prišlo k pameti.
  Župan, ki je v bivšo smodnišnico tajno podtikal šerijatarje svojim občanom je danes celo predsednik slovenske vlade. Kaj pameti, neumnosti imamo pa zares na pretek.

  • rrrrr

   Ampak, dragi moj Antonius, priznajva. Kar tri četrtine najinih sodržavljanov je pametnejših od naju. Na vsakih volitvah zanesljivo in nezmotljivo izberejo stranko,ki jim bo povzročila največ škode.

   • Antonius

    rrrrr, hvala za imeniten kompliment! Z vami sem pa zares z veseljem v *družbi* pogojno pametnih.

 • ljubinica

  Pomeni:
  Drzava tihotapi migrante. PIC je financiran od drzave.

  • Mojca pokraculja

   Pomeni, da se Policija ne upa ukrepati proti ljudem iz PIC-a. Po kazenskem postopku bi jim morala odvzeti prostost, predlagati pripor zaradi nevarnosti ponovitev dejanja. Svercajo ljudi, kar je kaznivo po KZ.

 • WatsonForus

  Prokleta banda !! naj si jih dam vzamejo in futrajo !! vse pozapret in na goli otok !

  • janko

   Prepričan sem o naslednjem:
   – – VSI TI LJUDJE SO SOCIAL PRODUKT KOMUNIZMA, SOCIALIZMA!!
   – – to so SOCIAL PRODUKT GENERACIJE – LEVIČARJI!!
   – – pri nas in v Evropi – in VSI SO NEZMOŽNI ODGOVORNEGA ŽIVLJENJA!! Uvažajo nevarne migrante (Merkla, Makron in ostale špica dežele) – to je samomor nacij, visoko pridobitvenih kulture in standarda. Pri nas pa poleg tega ponovno zmanjšanje ozemlja.
   Poleg vsega ljudje vedno bolj živijo po svoje, egoistično, brez vrednot. In kot vedno v zgodovini, zavozijo. In pride do propada. Tudi tokrat bo počilo.

 • pajac debeli

  Kaj policija ne bo nic ukrepala proti scuvanju k kriminalnem prestopu Slovenske in Shengenske meje. Desnicarje za vsako malenkost pofu… levaki cigani in tujci pa lahko krsijo zakon koliko se jim pozeli.

 • bednick

  Bil sem eden prvih, ki je trdil, da so migranti biznis.
  Ob tej priložnosti naj povem, da občudujem iznajdljivost družboslovcev, na koliko načinov izčrpavajo proračun.
  Ala jim vera.
  P.s.:
  kaže jedan desnak: tata, i ja bi ovo radio.

 • tarantela

  Zakaj na portalu resnice ne napišete nič o duhovniški pedofiliji? To je grožnja tudi za slovenske otroke, predvsem fantke! Te dni je prišlo na dan tudi o razširjeni pedofiliji v Nemčiji, sramotno spolno nasilje s strani klerikov se vse bolj širi, pišete pa sam o migrantih: Njih se bojite in strašite z njimi, o zlorabljenih otrocih pa nič!?

  • sloustava

   Ti pa si sorosevec, kucanist, bednik in totalno brez pameti!

   • tarantela

    Ti pa rad nastavljaš svoje otroke farjem!

    • šmentanamuha

     Ti pa se rada nastavljaš migrantom.

  • sloustava

   Upam in zelim si samo to, da tebe in fajonke, pa PIConke in PICone napici prvi migrant. In to tako, kot oni to sceno obvladajo…v imenu alalahalahomeini….

  • ZatonMesecnikov

   Kar podaj kazensko ovadbo Tarantela. Še kavico spij s sosedo, potem pa pot pod noge na Policijo, pa ovajaj.

  • Morala

   Takšnih kot si ti ne morem razumeti. Kot da samo duhovniki zlorabljajo, vsi drugi te ne zanimajo, kjer se tudi zlorablja otroke.

   To so ilegalci!

   • Janez

    duhovnike in RKC je treba zdaj ob prihodu “muslijev ” v Slovenijo čim bolj očrniti in oblatiti,da se bo o musličih čim manj govorilo To je delo nevladnih organizacij,katere “pita” država z denarjem davkoplačevalk in davkoplačevalcev.

  • m_m

   Tarantela, noben ne pravi, da to ni problem in da je treba pedofilijo med duhovniki spraviti pod preprogo.
   Ampak mešaš jabolka in hruške.
   Obeh problemov se je treba lotevati. Tole z migracijami ni nič manj pomembno – prej nasprotno.
   Pedofilijo bo na daljši rok lažje obvladati, kot to golazen, ki pride sem, nič ne dela, množijo se pa kot podgane.
   Daj odpri oči, odpri youtube in poglej, kaj se že dogaja po evropskih mestih.

   • tarantela

    Žal, ne morem na tem portalu resnice napisati svojih pripomb pod temo o pedofiliji pri nas, ker tega prispevka do sedaj še niso dali.

  • pajac debeli

   Zakaj na levih portalih ne pisete o pedofiliji v javnem sektorju, v solah in v socialnih sluzbah. Ali pa o zlorabah otrok v domovih locenk-samohranilk z strani vseh moznih novih prislekov. Dosti bolj pogoste, kot zlorabe v cerkvi. Pa o islamu in pedefiliji pa bolje, da sploh ne govorimo.

  • Tomi

   Preklet gnoj lefukarska, fašistični. Govora je o vaših gnilih, pokvarjenih organizacijah in o vašem zastonj kraškem gnetenje pri koritu. Govora je o vaši pokvarjenosti. Ko bo pa govor o pedofiliji, prideš spet na vrsto, ti, vaše pedofilske organizacije in pedofilskih farji. Zdaj pa spokaj, da se ti kaj ne zgodi.

   • tarantela

    He.he se že tresem! Se bom pod postlo skrila.

  • Ryuk

   Zakaj ti vedno spreminjaš temo, ko se pojavi kaj, ki dokazuje kriminalna dejanja “tvojih”? Kaj pa nas briga pedofilija v Nemčiji. To je njihov problem. In nemci so dovolj sposobni reševati svoje probleme.

  • leviukradlidrzavo

   O joj,kot en mali otrok. A cepetas tud zravn ker ne beres tistega kar si zelis? Res, otrocje. Pejt na rtv pa jih tam pod vsako sportno novico vprasaj zakaj ne pisejo o politiki. Otrok v glavi, na zalost verjetno ujet v telesu odraslega.

  • šmentanamuha

   Tvoji komentarji so pa res infantilni.

  • boogin1

   Značilno vas skrajnih levičarjev, komunajzarjev je, da nikoli ne obsodite konkretnega primera, temveč, da vedno primerjate in opravičujete z nečim drugim. Zločini niso primerljivi in opravičljivi. Vsak zločin je potrebno obsoditi, pa naj si gre za zločine: FAŠIZMA, KOMUNIZMA ALI ZLOČINE CERKVE.

  • Schemva Miro

   Drži se teme,ali pa se poberi s tega portala.

 • Morala

  Policija bi morala ukrepati proti PIC-u, država pa jim odvzeti financiranje!!

  • janko

   Levuharska država pa želi uvoziti čimveč tujcev, da bi vladali večno. In aktivno to počne!

   • Morala

    Saj zato je upanje zaman, da bi država reagirala…

  • francelj3

   Odvzeti je treba financiranje vsem nevladnim organizacijam ali pa jih imenovati s pravim imenom: VLADNE ORGANIZACIJE!

 • m_m

  A ga ni v tej državi z jajci, ki bi vložil ovadbo?
  Sori, fantje iz SDS, parlamentrarci … kaj čakate? Če vi niste v položaju, da to naredi, kdo je?
  Vi veste, kako začeti postopke proti tem izdajalcem, imate sredstva in kvalificirane ljudi za to.
  Dajte, čim prej. Že včeraj, če je mogoče.

 • Andrej

  Upam, da nisem preveč kiksnil, če po spominu navedem, da imamo okoli 28.000 nevladnih odganizacij. Vse te so pripojene na državne jasli. S tole migrantsko zadevo delajo natančno proti tisti vladi, ki jih napaja. Revčki mislijo, da jim bo potem, ko bodo moslemi zavladali, kaj bolje. Tepci.
  Mohamed je, ko je prišel na “oblast”, šel v Etiopijo, kjer so ga prej rešili in mu nudili zavetje, ter jih pobil. To je zgodovinsko dejstvo. In zakaj bi njihovi skrajneži zdaj delali drugače?

  • dež

   Tako vlada kot nevladne organizacije so v pogledu migrantov na istem bregu. Prepričan sem, da PIC svetuje migrantom direktno v dogovoru s Šeficem, Ali gre v ozadju za šverc ljudi ali morda za religijo je pri tem popolnoma nepomembno.

   • šmentanamuha

    Možno.

 • ZatonMesecnikov

  #Objavljamo ekskluzivne dokaze, kako so slovenske nevladne organizacije vpletene v nezakonito uvažanje migrantov!#

  To ni nič novega in vsakomur jasno. Več azilov = več denarja za nevladne organizacije ter mrežo Levičarjev, ki je spletena okoli sistema Migrantov. Njihova naloga pa je poleg obveščanja Migrantov o možnostih in pravicah, ki jim gredo tudi iskanje Fašistov. Če so na drugih področjih družbeno povsem neproduktivni, pa tukaj na tem padajo Norme.

  Slovenija mora resno razmisliti, kako se bo rešila tega Antifašizma. Šele takrat bo lahko stopila na pot neke normalne europske družbe. Ko bodo ti Antifašisti postali marginalci.

  Včeraj so mislim da v Tarči iskali za pravne aspekte Šiškove pojave, neko “hipi” pravnico, ki je očitno možganski Trust za njih, pozabil sem ime. Stala je seveda pred pokracano fasado stavbe na Metelkovi.

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   “Stala je seveda pred pokracano fasado stavbe na Metelkovi” kateri ste plačali, za ……. Vsi vemo za kaj. :)

   PS: Disgusting! Nobenega to ne zanima. :) #LowLife

  • samotoje

   Nič hudega, če si pozabil ime. Marginalno naj ostane marginalno.

 • BlackOpsSystem

  in zakaj EU nič ne reče ali ukrepa, ker toliko migrantov nezakonito prihaja v slovenijo???? Zato ker je plan EU, da slovenija postane žep za begunce. Jebeš narod, sej jih je samo 2mio….po politikih sodeče pa itak kurcu nismo dobri!!!!

  • Maca

   Preberite, kaj se dogaja drugje v EU, pa boste videli, da nas močno prekašajo: Francija, Belgija, Nizozemska, Danska, Švedska, Nemčija, Španija, Norveška…. so že “padle”. K nam bodo pa poslali izmečke izmečkov. Slovenci, pazite na otroke – ti primitivci (ki nam jih uvažajo) posilijo vse od 2-100.

 • Wqx Htr

  POTREBNO JIH JE OBRAVNAVAT KOT KRIMINALNA ZDRUŽBA!!!!

 • totex39

  Vladajo nam zabiti butalci, ki Slovenijo peljejo vedno večjo globino. Še huje pa je, da vedo, da jih noben ne more zaustaviti, kar je tudi res, kajti po mirni poti v tej državi nikakor ne bomo doživeli preobrata, kajti vsi ti ki nam spet vladajo so produkti komunizma.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Nije đabe Mladić to vodio u šumu. :)

  PS: Slava novoj BPC. :)

  • Andrej

   Si si kar pravi naziv izbral. Isto kot STARI. Tako samovšečen si, da samemu sebi dodajaš glasove ZA. A si ti tut šlosar? Pa ne mislim, da so šlosarji slabi. Le če so maršali pa predsedniki se izkaže njihova šlosarska mentaliteta. Dobijo večvrednostni kompleks. Pol pa klanfe serjejo.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Jaz sem večvreden od vas. :)

    PS: To sem sigurno. :)

    • šmentanamuha

     Pederast z večvrednostnim kompleksom:) Rad mešaš drek, to pa ja.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Freak, si mogoče ljubosumna na moj uspeh? Spet to Janšistično razumevanje komentarja.:)

      PS: Nisem jaz kriv, ker si “low life”. :)

     • francelj3

      Jaz pa ne, da nimaš pojma o slovenščini.

    • von Rhein

     Seveda si,za hrano hijenam in krokarjem,ki se hranijo z mrhovino.

    • stane

     Kompleks vecvrednosti je pa zajeban.
     Moral b biti na PHP.

    • francelj3

     Se vidi po lepi slovenščini!

 • Common Sense

  Follow the money. Cut funding.

 • plavi-mil

  PROTESTIRAM, ne dovolim, da iz mojega denarja ti nevladni izdajalci uničujejo Slovenijo in Slovence.

  • stane

   Lopov vzame,nic ne vprasa!!

 • Zzzzzz

  Tukaj se pa ne bodo tako hitro aktivirali kot v primeru Šiško

 • Olga2345

  Vse vpletene ovaditi in zapreti! Denar, ki so ga ukradli slovenskim davkoplačevalcev s trgovino z ljudmi, naj povrnejo v proračun! Nezakonite divjake pa izgnati!

  • stane

   S to izdajalsko vlado ne bo nic!!

 • stane

  Skoda psa!!!

 • von Rhein

  RUŠENJE USTAVNE UREDITVE!!! In kaj sedaj,bo kdo ukrepal???

  • stane

   Nihce,ker to ni Sisko!

 • D&G

  Vse lepo ovaditi in kaznovati ker destabilizirajo, uničujejo državo z našim denarjem.

  • totex39

   Se strinjam, samo komu jih lahko še sploh prijavimo, če pa so vsi med sabo povezani, enostavno nikomur v tej državi.

  • ZatonMesecnikov

   Ovadba bo potem na Metelkovi romala v koš, tebe bodo pa hebali zaradi domnevnega “fašizma”.

   • shadow_bu

    za Metelkovo se pa Arabci in črnci zbirajo, mene so okradli policija pa nič, na novi je pa že pisalo kako zlorabljajo punce in se med seboj zabadajo z noži. treba je neki narest drugače bo sam še huje!

 • bojan

  banda usrana humanitarna …

 • Artur

  In tako nam politikantske narodno izdajalske levajzlske gnide s svojimi podlimi levimi nevladnimi soroševimi podganami plansko vsiljujejo to primitivno, parazitsko gamad na pukl, katera nima usmiljenja niti do svojih otrok kaj šele do drugih, ki niso njihovega “foha” . Gnide pokvarjene slej kot prej boste naletele na “mino” kandelabri oziroma sramotilni stebri v najblažji obliki že čakajo na vas, če boste dočakali svoj the end za rešetkami boste lahko še srečni ko bo narodu “dvignilo pokrovko” zaradi vaše svinjarije.

  http://nova24tv.si/svet/video-poglejte-si-epski-pretep-zaburkanih-zensk-v-savdski-arabiji-sredi-belega-dne/

  https://www.youtube.com/watch?v=SqRMZmOlKc8

  Girl tortured and imprisioned by parents in Aligarh
  https://www.youtube.com/watch?v=KyCxquwcw1A

 • Delta

  Odlično. To je dobro pripravljen članek, podkrepljen z jasnimi dokazi. Več takih informacij rabimo!

 • francelj3

  Pa kje imate vendar pamet? Slovenske “nevladne” organizacije se financirajo iz denarja davkoplačevalcev oziroma proračuna, ki jim ga deli vlada. Nevladne organizacije, ki jih financira vlada? Že samo ime je pošastna goljufija!!!!!!!! Naj se financirajo same, iz prostovoljnih prispevkov, pa bomo hitro videli, kako jim bo šlo. Do takrat jih pa imenujte s pravim imenom: VLADNE ORGANIZACIJE!

 • Artur

  Poučno ! Za izrojene levazlarske feministke :
  https://www.youtube.com/watch?v=wJkFQohIKNI

 • montyamp

  Te parazitske združbe kriminalcev na državni pogon so stranski učinki vladavine SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE MURGLOSRBIJE .
  Zanima jih samo kako v državi ustvariti pogoje za izredno stanje .
  Čeprav so izvajalci na terenu človekoljubni z drobižem plačani sanjači , še to ne pomeni da bodo rezultati njihovih dejanj podobni njihovim iracionalnim pričakovanjem . Bodo pač razočarani , Slovenija pa za nagrado ko dopušča financiranje uvoza kriminalcev , polna kriminala kot Švedska ,Francija,Belgija ,……………………
  IZREDNO STANJE REŽIRA MURGLOSRBIJA , KER NA NASLEDNJIH VOLITVAH PRIHAJA NA OBLAST DESNICA .
  Do takrat mora biti že državljanska vojna in to pred volitvami .
  Šiško je bil že prvi poizkus podtikanja s strani udbopartijske teroristične celice in to stranki SDS .
  Uspeli so komunistični fosili kot v primeru PATRIA .

 • montyamp

  Štajerski Šiško je rešitev .
  Plačani izdajalci , vladne organizacije ne spadajo drugam kot pod udbovsko mafijo in posledično v arest .

 • Artur

  “Zdravilo” proti zaprtju :
  https://www.youtube.com/watch?v=6C0T5UW3iQI

 • Felikss_AH

  S tole temo gre lepo zraven resnični prikaz situacije iz Amerike, kjer imajo veliko več izkušenj s zajebom ki se mu reče Multikulturalnost… tam temu pravijo diversity in vsako anti-diversity stališče je takoj ožigosano… in celo kriminalizirano. Prvi samo-nateg so Američani naredili z uvozom Črncev namesto da bi počakali na prvo poljedelsko mehanizacijo… drugi KOLEKTIVNI SAMOUNIČEVALNI nateg pa ko so dovolili in celo spodbujali NE-Evropsko imigracijo. Tretji… ILEGALNA imigracija pa ni treba niti omenjati.

  U.S. Department of Housing and Urban Development (HUD) in njegov Federal Housing Assistance for Low-Income Households (SECTION 8) je Ameriško orodje PRISILNE “INTEGRACIJE” za “OPTIMIZACIJO” njihovega diversity-ja.

  Kako torej “funkcionira” sistem Vladno Podprtih Stanovanj –

  Recimo si najamete dvosobno stanovanje v prijetni (IZKLJUČNO BELSKI) soseski, blizu dobre šole za svojega edinega otroka in plačate tisoč dolarjev na mesec… in vse izgleda OK.

  Naenkrat ŠOK – Ena mati (Črna) z štirimi otroci (po navadi od štirih fotrov) se vseli v sosednje stanovanje in prejema okoli 600 dolarjev mesečno (denarna pomoč) in 800 USD na mesec v EBT (živilske znamke), brezplačno zdravstveno oskrbo za sebe in vse njene nezakonite otroke in plačuje 50 $ na mesec za najemnino. Seveda ni res samska (njen brezposelni (Črni) fant in njegovi (Črni) prijatelji bodo tam ves čas. Pred tem je bila na čakalni listi (Section 8 Waiting List) tri leta, in ona pozna veliko ljudi ki bi radi živeli tako kot ona zdaj.

  Recimo da ste lastnik tega bloka in imate še eno razpoložljivo enoto in se zgodi. V istem nadstropju je urejen par z enim otrokom in ena starejša dama pod praznim stanovanjem, ki tam živi že 15 let. “SECTION 8 SAMSKA MATI” je bila prva oseba, ki je oddala vlogo, zato jo morate sprejeti. Preden se vseli, “Office of Fair Housing and Equal Opportunity” bo poslal inšpektorja, da zagotovi, da je stanovanje, ki ga zagotavljate v skladu s standardi in je varno ter čisto. Pomeni da je sveže obarvano, nova preproga, nove žaluzije in zavese ter da vsi detektorji dima in druge naprave delujejo pravilno.

  Odvisno od države bo inšpektor prišel vsakih 3 do 6 mesecev. Potrdijo da je OK in “SECTION 8 SAMSKA MATI” podpiše pogodbo s klavzulo da bo odgovorna za kakršnokoli škodo, razen običajne obrabe. No, običajno je že da je njena sorta destruktivna in bodo uničevali stvari, tako da naslednjič, ko pride Stanovanjski Inšpektor, ugotovi da je preproga umazana, da so stene umazane ker so ih obdelali pamži, žaluzije razbite, vrata kopalnica so s tečajev in imajo luknje … OMG, plesen je v kopalnici, ker niso čistili odkar so se vselili. Zdaj vi, kot lastnik nepremičnine, silite to ubogo revno “manjšinsko” družino živeti v umazanem, v nevarnih okoliščinah, in to morate takoj popraviti na lastne stroške, ker je to “normalna obraba”. O, ja, baterije so vzeli iz detektorja dima, zato vas država kaznuje 500 dolarjev in ukaže da najamete licenčnega izvajalca za namestitev bolj solidnih senzorjev dima, ki so varni na “zunanje faktorje”.

  Sedaj začnete dobivati pritožbe od solidnega para in one starejše dame. Odpravite se na pogovor z SECTION 8 SAMSKO MATI in jo prosite za spoštovanje pogodbe ki jo je podpisala, in po 21.00 uri naj ohranja zmerno raven hrupa in prosite naj otroci ne ščijejo z balkona, in skupna pralnica ni igralna soba za mularijo. Zdaj ste RASIST in boste prijavljeni zaradi diskriminacije, ker je za “SECTION 8 FOLK” normalno da se lahko ščije po spodnji sosednji terasi, in ste jih izločili ker so “manjšina”. Torej Fair Housing odpira preiskavo in zbira vse podatke o vam od časa ko ste kupili objekt. Ta preiskava traja približno dve leti in sčasoma se ugotovi da niste kršili pravic SECTION 8 SAMSKE MATERE, vendar se rasna demografija vašega kompleksa ne ujema z novo rasno demografijo območja, kjer je pravkar zgrajen ogromen nov kompleks naprej v isti ulici in je napolnjen s “SECTION 8 STANOVALCI”, tako da v prihodnosti vam ni treba več najeti prvemu na listi … zdaj MORATE oddati prvi kolorirani osebi ki se prijavlja.

  Toliko za informacijo kako izgleda že “dobro uveljavljeni” Multikulturalizem v Ameriki… EU gre pa po isti poti v še bolj Multikulturalni Afro-Eurabijski raj

  • Janez Novak

   Globalisti delujejo na obeh straneh Atlantika na enak način in z istimi cilji. Njihov končni cilj je svetovna država, v kateri ne bo več narodov in celo ne različnih ras. Številni ekologi skrbijo za ohranjanje metuljev, komarjev, žab, medvedov…, za ohranjanje naravne dediščine in naravnih habitatov, cela vojska ljudi skrbi za ohranjanje kulturne dediščine – nihče pa ne skrbi za ohranjanje ras. Zlasti ne belcev.

   • Felikss_AH

    V konceptu NWO Globalizma je ohranjanje Bele Rase Rasizem, medtem ko je promocija in širjenje predvsem Črne Afriške Rase “PROGRES”. Skoraj VSE Belske Izdajalske Vlade prežete s Socio-Psihopati in LGBTQP degeneriki ter ob USODNI masovni podpori Levuhcasto usekanih humanoidnih organizmov so sprejele in podpisale vse mogoče deklaracije v potrditev tej agendi. Tako pes na primer ne more mimo 6 mesečne karantene v Avstralijo… medtem pa infektivni Črni Afrosi in Muslimani iz totalnih vukojebin, čeprav sprejeti z maskami in zaščitnimi rokavicami gredo skozi brez minute v karanteni.

  • samotoje

   Točno tako izgleda multikulti v Ameriki. Zato pa je srednji razred volil Trumpa in se seli v manjša mesta in soseske z družinskimi hišami.

   • Felikss_AH

    In kje hudiča je pa naš Srednji Razred?

    • samotoje

     Na Metelkovi pa v Rogu.

  • xtc

   Samo nekaj tam kjer je višji srednji sloj,težko najdeš take,ker ni$$$$$$$$$$$$$$$ tako da.
   Pa tudi premožnejši beli živijo v varovanih naseljih(ne govorim o bogatih)
   Samo tole še zate,ko se v neko ugledno sosesko(težko sicer) privleče podpovprećen Afroameeričan,cene neprimičnin tam strmoglavijo,takoda vsaj kar se tiče pemožnejših boš težko našel v njihovem okolju take primerke,ker je zadeva finančno nevzdržna.

  • Zato pa je logično da se priseli to tudi k nam, kot vse ameriško. Od hujskanja proti komunistom in pravoslavcem do mcdonaldsov (čeprav imamo že burekdžinice in tega niti ne rabimo). Pa na televiziji je 95% filmov ameriških. Kot se mora k nam vsilit zgoraj našteto, se mora tudi black lives matter, me too in ostalo sranje, ki je za naš kotiček totalno irelevanten.

 • Artur

  OBJAŠNJENJE LAJLI DIZDAR ZAŠTO JE ISLAM SATANIZAM
  https://www.youtube.com/watch?v=UaNkZpij0q4&t=40s

  Na 37:24 bodite pozorni kakšno gamad nam leve narodno izdajalske gnide vsiljujejo v naš prostor !

  • večni srb

   Verjamem hrvatom!

   • Artur

    Avtor je Srb .

 • Štalmajster

  Še en dokaz, da država NE FUNKCIONIRA ! Pomoč pri nezakonitem prehodu meje ……….. se kaznuje ………… pardon, nagradi……… ???
  In kako je v ….. npr…. Nemčiji
  https://www.youtube.com/watch?v=kVZpu7XUk_0
  https://www.youtube.com/watch?v=9gIiMLJTGBs

 • Jože Kovač

  “Črni oblaki se zgrinjajo nad Slovenijo. Elita je Slovenijo popolnoma izdala tujcem. Razsežnosti te zarote so brez primere v zgodovini človeštva. Vladajoča elita se je izkazala kot koruptiven lakaj globalnega kapitalizma. Ti visoko cenovni paraziti so Slovencem ukradli preživetje, zemljo, prihodnost in samozavest. Ti prostituti korporacijskega sveta so Slovenijo izpostavili neskončnemu divjanju brutalnih beračev in Slovencem odvzeli vsakršno možnost obrambe. Postali smo nemočni, izgubili smo nadzor nad svojimi življenji, odrekli so nam naše mesto v svetu in naš duh upada. Kar je bilo nekoč naše, nam je bilo odvzeto in dano pohlepnim tujcem, kar smo nekoč imeli za svetinjo, temu se arogantni vsiljivci posmehujejo, kar nam je bilo nekoč poznano, je zdaj degenerirano v nekaj neznanega in grozečega. Desetletja so bile generacije Slovencev vzgajane, naj sovražijo sami sebe, da čutijo uničujočo krivdo belega človeka. Slovenci so bili ves čas opominjani, da se lahko za grehe svoje civilizacije odkupijo s samouničevanjem. Smrt Slovenije je postala dnevna moda, naš propad simbol napredka, razpad tradicionalne Slovenije pot naprej, plenilska invazija proti Sloveniji so najnovejši trend, sovraštvo samega sebe je postalo gotov znak intelektualnega razmišljanja. Pozvani smo, da praznujemo fizičen, intelektualen, kulturen in duhoven kolaps naše civilizacije. Oprali so nam možgane, da verjamemo, da je kolaps neizogiben in da je zakon narave, da izumremo in da barbarske horde pred našimi vrati zmagajo. Pod krinko liberalizma, humanizma in demokracije so Slovence prepričali, naj storijo etnični samomor. Rasa, ki je dosegla tako veliko in preživela, je bila preslepljena, da sama pozdravlja svoj padec in da aktivno poseže po ukrepih, da bi postali tujci na svoji zemlji. Priča smo najbolj zlobni in kruti zaroti v zgodovini človeštva, zaroti zamenjave Slovencev, sistematični kampanji izbrisa Slovencev s socialnim degradiranjem ljudstva ter potem z mentalno in fizično retardacij paralizirati možnost ljudstva, da se upre. Priča smo zastrupljanju prav tistega biološkega porekla, kjer so rasla dobra dela preteklosti zato, da čredo kastrirancev na koncu lažje potolčejo do smrti. Nekoč je bila ponosna rasa bojevnikov, obrtnikov in raziskovalcev. A vendar, kakor gre razkroj naprej, bo kruta realnost življenja Slovence prisilila, da odprejo oči. Pokazali jim bomo, naj cel svet ve, da Slovenci zavračajo smrt. Naj bo jasno vsem, da se Slovenci ne bodo več opravičevali in da se ne bodo več umikali. Šli bomo dlje kot kadarkoli prej.”

  • večni srb

   Verjetno govoriš o hrvatih, bosancih in albancih, ker pri nas ni nobenih afričanov in arabcev.

   • garfi

    kdo pa so ti črnuharji in rjuharice in burke v Ljubljani

   • Jože Kovač

    Mogoče pri tebi doma v tvoji hiši res ni nobenega afričana ali arabca. V Ljubljani pa je že ogromno arabcev, ki niso turisti, recimo v našem bloku sosednji vhod so naselili družino iz arabije, oče, mati in dve deklici, mati ima zakrit obraz, deklici ruto po islamskem prepričanju in hodita v vrtec na koncu ulice. Očeta pa malokdaj vidimo, ampak so se okoli bloka spet začeli zbirati nam znani preprodajalci droge po poreklu iz držav, ki so nastale iz nekdanje Jugoslavije. Arabski brivec pa še vedno “patruljira” po okolici Roga, da o barvastih migrantih, ki se sprehajajo med Kotnikovo, Metelkovo, Rogom, tržnico, Prešernovim trgom niti ne govorim.

    • Felikss_AH

     Lepo povedano tisto prvo, ni mi pa jasno zakaj so te počastili s temle – “Ta komentar čaka na moderiranje. Prikaži komentar”

     Za bolj komotno branje bi ti priporočil da razdeljuješ text po paragrafih. Tak mono-blok, sicer dobre vsebine, lahko marsikoga odvrne od branja

   • Felikss_AH

    Zdaj greš pa res že na jetra s tem tvojim o Hrvatih v Sloveniji, Hrvati to Hrvati ono, ki jih praktično ni ne slišati ne videti razen redkih, zelo redkih izjem. Prvič ni jih videti ker za razliko od takih NADUTIH TEŽKO-ZARUKANIH Srbijancev se podobno kot Slovenci lažje in voljno integrirajo v vsako Evropsko družbo, medtem ko Srbijanci-GEĐOVANI kot ti, ostajate v glavnem miselno samo-getoizirani v svoj zarukani CCCC. Prepotoval skoraj celo Evropo, in kot Yugo ostanki vidno prisotnost oddajate samo opankarski večni-geđe ki se šopirite po svojih zbirališčih ob glasnem Turškem čevapčič-melosu. Tvoja sorta je podobna enako zaostalem delu Turkov in Šiptarjev.

    Ob tem izvzemam iz tega opisa vse civilizirane in v redu Srbe, posebej tiste ki jih poznam, in takih ni malo, ne tu ne v Srbiji ne na Hrvaškem. Samo runkli, ne glede čigavi, gnjavijo podobno tebi in gredo na živce 24/7/365. Naserješ se pod vsakim postom čeprav te “nitko živ ne jebe”

    Prav Veliko-Srbijanski debili tvojega kalibra so pripomogli norosti zadnje Balkanske vojne, in zaradi takih (na žalost pa obstajajo na vseh straneh) ne bo NIKOLI pomirjenja med Srbijanci in Hrvati. Ljubljanski Županović, geđovanski vucibatina-geto u “Fužinama” in številne druge Ljubljanske Balkan enklave so nabasane prav z Srbijanskimi “Ovo je Srbija “mini-kraljevinami”. Moram pa še enkrat POUDARITI, normalni Srbi so v redu, taki kot ti ste pa zarukana geđovanska nadloga kjer koli se naserjete.

   • maksimalno

    Dija di Boh,bja kakšne špegle pa ti imaš?

 • xtc

  Takoj prepovedat vse te organizacije,člani pa morajo takoj zapustiti slovenijo-v 24 urah.

  • žal ne gre tako preprosto, je kot da bi hotel izstopit iz NATO.

 • Artur

  Kje ste JJ “desnica ” vrag že šalo jemlje nas “peščica” domoljubov smo dali že kar nekaj protestov skozi, s cagavostjo in demagogijo na “parketu” proti uzurpatorskim levajzlom ne boste več dobili volitev se bo treba aktivirati pa ne samo z vašimi zasebnimi
  pikniki bo treba “udariti po mizi” z narodom na množičnih protestih (v kar pa dvomim).

 • garfi

  SPOROČILO MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV € ISLAMISTOM ZA UNIČENJE SLOVENIJE !!!
  rešitev je enostavna:
  VEDNO POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG PLAČANIH LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  BEGUNCEV V SLOVENIJI NI !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  protiSlovenske stranke: šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

 • garfi

  NUJNA DRŽAVLJANSKA AKTIVNOST ZA OBRAMBO SLOVENIJE !!!
  Peticija proti nastanitvi prosilcev za azil v izpostavi azilnega centra na Debelem rtiču
  https://www.pravapeticija.com/peticija_proti_nastanitvi_prosilcev_za_azil_v_izpostavi_azilnega_centra_na_debelem_rtiu
  potrditev oddane peticije je potrebna v prejetem emailu

 • Vin Dizl

  Vse te izdajalce bi jaz takoj izgnal iz države. Sicer so pa te nevladne organizacije navadne kriminalne združbe za tihotapljenje ljudi. Ampak v banana državi jih financira prav država. Anarhija na samem višku in še čez. Kdo bo naredil red in močno usekal po mizi..

 • KP

  Se pravi,nevladen si,če od vlade na suho prejemaš denar??? Katera budala se je spomnila ta termin!

 • ZatonMesecnikov

  Seveda so vabili v Slovenijo. Gre za posvem enake ljudi, ki so leta 1970 na Olimpijskih igrah palestincem pomagali likvidirati Izraelske športnike, pa potem ugrabljali skupaj z islamskimi teroristi potniška letala (Entebe 1976). Pa v Italiji ubili politika Alda Mora. Pa vabili terotista Sancheza v Jugoslavijo.

  In danes se pasejo na proračunu za svojo subverzivno in protizakonito delovanje. na davkoplačevalcih, katerim pljuvajo v obraz.

  • Djuro Sumar

   Zopet si vse pomešal. Daj, majčkeno razmisli, preden kaj nakracaš.

   • ZatonMesecnikov

    Gre za ekstremne levičarje Đurice. Kot takšni predstavljajo veliko grožnjo za Slovenijo. Skupaj z migranti.

    • Djuro Sumar

     Največja nevarnost za Slovenijo in cel svet ste klerikalci.

     • ZatonMesecnikov

      Gre za konkurenco tvojim Partijcem Đurice. Zato tvoj bes….

     • Djuro Sumar

      Le kje vidiš moj bes. Mene nihče ne more spraviti v bes, ti še najmanj, ker te ne jemljem resno.

     • ZatonMesecnikov

      Morda ne razumeš najbolje, kar pišem Đurice….

  • psychocandy7

   m veseli, da se vsaj nekdo javno spomni terorističnih zločino, ki jih je skrajna levica izvajala ne tako daleč od nas.
   Rdeče brigade so direktni predniki teroristične Antife, ki jo slo. mainstream mediji običajno imenujejo,,miroljubni protiprotestniki ,,

 • if

  Vsebina, ki jo pod člankom odlično komentira Habibi6.
  Njegov komentar razkriva peklenski načrt levičarjev za uničenje Slovenije.
  http://www.demokracija.si/fokus/begunci-lahko-pridobijo-slovenski-potni-list-za-svoje-druzinske-clane.html

  • šmentanamuha

   Ta svinjarija se imenuje Marakeška deklaracija, ki jo konec maja podpisal Miro Cerar, odstopljeni predsednik vlade v Maroku. To je naredil skrivaj, brez medijskega pompa in o tako pomembnem aktu ni pisal nihče od levih režimskih medijev, desni pa kot kaže niso niti vedeli. Ta katastrofa je prišla na dan šele pred kratkim. Tako bodo levičarji do naslednjih volitev pridobili nekaj deset tisoč volivcev. Izdaja mora imeti videz demokracije.

 • piko8

  Ja Slovenke in Slovenci, bo nujno vet v roke *pokajoče palice*!!
  Vrah je vzev šalo!!

 • УВБ-76

  dDU2VcCCK6VhrdmXM2kWEgFWk4xen/uySO6UnM5be
  MCNvWDaGzlWNsnL8AzCWJkmIvNfmFi4+6s+9mmZgiyWIMHN49/V0xUyCeLEX+U0wdUw4
  1GGnOdNoP+1kV0IQZiAKt=

 • Tanja Bor

  Zakaj jih še vedno ni priprla policija? Gre za ogrožanje ustavne ureditve.

 • Maščnek

  Naši humanitarci so pred mesecem v Bih deponirali tisoč sim kartic, od tega jih je vsaj štiristo skupaj z novimi telefoni in nameščeno namensko aplikacijo. Če bi obstajal interes bi naša policija v navezi z hrvaško in bosansko pri operaterjih kaj hitro ugotovila vse sim tel. št. ,emei št. telefonskih aparatov. Na podlagi teh bi zadevo zablokirali ali še bolje preko njih izvajali celoten monitoring.

 • Zgornji

  Dobro Razloženo. Hvala Nova24 .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!