Objavljamo zapis, kako se je Tanja Fajon zgražala nad Orbanovo družinsko politiko, potem pa svoje zgražanje izbrisala! Po njeno se je slabo poročiti pred 40-im letom, imeti več otrok …

Foto: Twitter

Madžarski premier je v tradicionalnem nagovoru narodu med drugim napovedal ukrepe za zaščito družine in povečanje rodnosti na Madžarskem, zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon pa se je na to odzvala skrajno nenavadno. Preberite, kaj je zapisala na Twitterju, preden je tvit izbrisala!

Madžarski premier Viktor Orbán je v tradicionalnem nagovoru narodu ponovil odločno nasprotovanje migracijam, napovedal pa je tudi ukrepe za zaščito družine in povečanje rodnosti na Madžarskem. Med konkretnimi ukrepi doma je madžarski premier tako napovedal akcijski načrt v sedmih točkah za zaščito družin, po katerem bodo vse ženske, mlajše od 40 let, ob prvi poroki upravičene do ugodnega posojila, ugodna stanovanjska posojila, ki so jih doslej lahko dobile družine s tremi ali več otroki, pa bodo poslej lahko dobile tudi družine z najmanj dvema otrokoma, je poročala STA. Ženske, ki so vzgojile štiri otroke ali več, bodo do konca življenja oproščene plačila dohodnine, Orbán pa med drugim načrtuje tudi subvencije za nakup avtomobila za velike družine.

Fajonova ponovno grobo žalila Madžare in se zgražala nad tem, da bi ljudje imeli otroke
Levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki naj bi bila tudi na plačilni listi židovskega milijarderja Georga Sorosa, že dlje časa izkazuje sovraštvo do madžarskega naroda in do tamkajšnje priljubljene ter demokratično izvoljene vlade. Tudi na tokratne Orbánove ukrepe se je odzvala ostro, in sicer je na družbenem omrežju Twitter zapisala: “Biti Madžar, imeti madžarsko ženo, se poročiti pod 40. letom starosti, imeti več otrok, ker to pomeni več subvencij. To je Orbanova prihodnost Madžarske v Evropi, ki naj bi spodbujala človekove pravice, svobodo, demokracijo … ☹” Tvit je objavila v nedeljo, očitno v navalu jeze in zavisti, ob 21:52, kmalu zatem pa ga je izbrisala. Povsem nepresenetljivo, žaljivo sporočilo je prav eksplicitno žalilo Madžare, biti Madžar in imeti madžarsko ženo pa očitno po mnenju Fajonove predstavlja kar kršenje človekovih pravic, svobode in demokracije. Prav tako očitno nasprotuje subvencijam za dvigovanje rodnosti in temu, da bi ljudje imeli več otrok, kar je naravnost bizarno.

Nekaj minut kasneje se je na žaljivi tvit odzval Turk
Nekaj minut pozneje se je na njen tvit odzval profesor in nekdanji minister dr. Žiga Turk, ki je na Twitterju zapisal: “Tole da je v nasprotju s človekovimi pravicami, @tfajon? ‘Women who have had and raised at least four children will be exempt from personal income tax payment for the rest of their lives’.” V tvitu se je spraševal, če je Fajonova s svojim tvitom resnično izrazila mnenje, da je v nasprotju s človekovimi pravicami, če so ženske, ki so vzgojile štiri ali več otrok, opravičene plačila davka na dohodek. Ne samo, da se Fajonova ni odzvala, prav kmalu za Turkovim tvitom je, kot kažejo odzivi na njegovo sporočilo, izbrisala svoj tvit.

J. Ž.

 • SIMON ROZIC

  Fajonka že ve, da Sorošu več ne stoji , Kučanu in Stanovniku tudi ne,
  tako, da je ni več strah držati fantom “noge narazen” ! Naj se le malo slinijo, de?
  Orban razmišlja pravilno in opravilno !

 • dob

  FOJBE
  Tole zagovarjanje fojb in pomanjševanje pomena pogroma po vojni je komunistično relativiziranje umora in dajanje vtisa, da Pravo, pravni red, pravni sistem skupaj z načeli pravičnosti po vnaprej dogovorjenih pravilih (od vseh dogovorjenih!), kar je civilizacijska pridobitev človeštva in je postulat demokracije in morale v vsaki moderni družbi – sploh niso pomembni v našem življenju!

  Da je razlaga “zmagovalca”, ki nam sproti in po svoje razlaga kaj da je pravično – diskrecijska pravica zmagovalca. In da je to vse, kar lahko od te države pričakujemo.

  To nadomestilo za “pravičnost” nam torej mora biti povsem dovolj. Ko jebe pravni red.

  Zato pa uvažajo Islamizem.
  Kar navadite se na teror, nam sporočajo. Dolgčas jim je, ker ne smejo pobijati ljudi, kot se jim sprdne, kot so to počeli v časih fojb in Hude jame.

  Pogrešajo čase, ko so lahko rekli “drži gobec, da se ti kaj ne zgodi”.

  Včeraj sem gledal eno oddajo, na kateri je Mojca Drčar Murko vsaj 5 x ponovila, da v EU zmaguje populizem! O, groza! Populizem pa populizem. Populizem v Italiji, populizem na Madžarskem… češ kaj bomo storili, če nas populizem preplavi. To njo jako skrbi!

  Da so bile v Italiji in na Madžarskem demokratične volitve, da imajo delujoč pravni red (za razliko od nas, ki ga nimamo!), da sta bila Salvini in Orban izvoljena z večino glasov državljanov – o tem ni Mojca Drčar Murko povedala nič, ker o tem ne ve nič in ji tudi ni mar.

  Do včeraj je ljudski glas bil demokracija, danes je pa to že populizem! Ne pozabite, dragi prijatelji, populizem = fašizem!

  Zato pri nas ne smemo imeti referendumov. Prepovedano.
  Zato pri nas sodniki ne prevzamejo odgovornosti in na dno sodne odločbe napišejo: V imenu ljudstva!
  Ker če to komunistični sodnik to napiše, potem to ni populizem (fašizem) ampak volja ljudstva. In smo za umore in krivico vsi krivi. Tudi za fojbe. In za Hudo jamo!

  Zato pri nas vlado zdaj lahko sestavijo stranke, ki so na volitvah prejele manj glasov. Tisti, ki so pobrali več glasov, so pa – populisti!

  Zmagovalec nam sporoča: “volitve si pa utaknte u ret”.

  Po osamosvojitvi od SFRJ sem enkrat v časopisu postavil jasno vprašanje. Nanj ni bilo odgovora!
  Takole: Prestopili smo iz diktature v demokratični sistem. V demokratičnih državah pa navadni, pošteni, delovni državljani nimamo kartotek!
  Nikjer tudi ne hranijo njihovih prstnih odtisov, v demokracijah imajo arhive s prstnimi odtisi samo kriminalci in sodno procesirane osebe. Nihče drug!

  Nam je država SFRJ (vsem polnoletnim državljanom!) pobrala prstne odtise in zanje obstaja arhiv. Zato prosim, da nam sporočite, kdaj ste pri prehodu iz diktature v demokracijo uničili arhive z našimi prstnimi odtisi?!

  Razen seveda, če smo padli v takšno »demokracijo«, kjer nas namerava naša država še naprej vse obravnavati kot kriminalce in zato naše prstne odtise še potrebuje.

  • RATATA

   Prezahteven si Dob!
   Vprašanje na glasovnici, na kateri smo 23.12.1990 lahko obkrožili DA ali pa NE je bilo le: “ali ste za to, da Slovenija postane samostojna in neodvisna država?”
   Samo to in o tem smo imeli priložnost odločati in nič drugega.
   O sistemu, ureditvi, demokraciji, poštenosti odločati ljudstvu ni bilo dopuščeno! In nikoli niti slučajno mu ne bo odločati ponujeno! O teh in takšnih stvareh vedo Romuni mnogo več kot mi.
   Mi smo vendar imeli mehko obliko socializma! Imeli smo milo samoupravljanje s temelji narxsizma, diktaturo proletariata in močne sindikate. Sindikate za gajbice in litrske kozarce za vlaganje v kiss maj ess…..

   • Peter

    Ja, ampak tisti večer so bile dovoljene sanje. S strani tistega, ki je vedel, da tanki že vžigajo motorje…

    • RATATA

     Potem pa je tudjman reku…”sad ste sami…”
     Jaz sanjam kadar meni paše. Mi ne bo nihče dovoljeval sanjat! Najrajši sanjam na šihtu.
     https://youtu.be/ZmcHytMvqrc

   • dob

    Oprost, sm mal pozabo kok je blo fajn…

    • dob

     Bom šel kupit riž v Trst, jebela, lahko bi ga kar tukaj čez cesto v marketu – ampak ne! Jest grem v Trst po riž!

     In če me prime, si v STANDI kupim kavbojke RIFLE.
     Če pa STANDA ne obstaja več, je pa to samo dokaz, da so fašisti nezanesljivi, pizda jim materina, da pri njih nič ne traja in ne vzdrži. Edino mi smo še zmeri glih, to je pa tudi neki.

    • RATATA

     Potem te moram spomniti!
     Pod nami je bil rudnik premoga.
     Bistvo vsega izkopa je bilo preseči letni plan.
     Vsak zaposleni je imel pravico do “karte”.
     Karti se je reklo kulmKarta.
     Ena karta je vsebovala 6 huntov.
     En hunt (voziček) je bil težak 600 kilogramov neto, torej skupaj 6x600kg=3600kg.
     Cena je bila dogovorjena, določena.
     Plačati pa ni bilo treba nič.
     So pa trgali od colunge (od osebnega dohodka).
     Trgali so samo 12 x letno in vse je pisalo na frdinst ceglcu (na plačilni listi).
     Ko je kiiper pripeljal in štircnil pred bajto, je bil potreben le v štil popljuvan herc in par pridnih rok.
     Lušn je blo!
     In za Dan borca klobasa pa liter vina.

  • ZatonMesecnikov

   #Da je razlaga “zmagovalca”, ki nam sproti in po svoje razlaga kaj da je
   pravično – diskrecijska pravica zmagovalca. In da je to vse, kar lahko
   od te države pričakujemo.#

   Ja, tako si to razlagajo. In pri nas počnejo. Sedaj bodo pa nastopile težave s sosedi.

   Pri nas velja, če si ubil fašista, je to hvalevredno dejanje.

   V tujini pa velja, da si ubil človeka.

   S tem načinom razmišljanja, bodo imeli hude težave, ki jih bodo nakopali vsem Slovencem.

 • Peter

  Šal ima pa lep. Frey Wille, rajtam, no.

  • RATATA

   Ja, samo poglej jo, sviloprejka je. Popoldanska espe.

 • Beli Sneg

  Ja Fajonka zdravi svoje frustracije, ker sama ne more biti mati. Potem je pa fovšljiva drugim, ki to lahko so. Ona si prizadeva da čimveč denarja pride v roke migracij in tujih državljanov, ki bodo začasno v azilnem domu, da bodo zdravo in dobro jedli, da bodo imeli keramične plošče, LCD televizorje in ves drug luksuz. Potem ko bodo našli pot v druge države EU, ker jim komunistična SLO ne diši, bodo pohištvo in stavnovanje uničili, račun pa pustili pridnim Slovencem. Fajonka bo pa še naprej čvekala in afne guncala v Bruslju. Vsi na EU volitve in volit SDS-ove kandidate. Seveda kolikor vas je ostalo še pametnih.

 • RATATA

  Orban svoje Madžare uči rasne zavesti. Podobno kot naš genij France Presheren, le da ne rima.

 • Peter

  Ja, tov fajon. Točno tako,biti Slovenec, poročiti se s Slovenko in imeti otroke. Imate s tem problem? Se moram poročiti z eno hiđabbejbo, ki je niti videl ne bom pred poroko, da bo tov fajon zadovoljena?

 • totex39

  Fajonka ne more biti poslanka v EU, kajti njena sovražnost do drugih držav postaja prav nesramna, kar že javno sporoča. Seveda vse to bo najprej uvedla v Sloveniji, kjer ji bodo prikimavali.

 • Peter

  Kako s tem, da si Madžar, imaš madžarsko ženo, se poročiš pod 40 letom (kar tov fajon ni uspelo, le zakaj ne?), imeti več otrok (zaradi subvencij ali zaradi lastne želje) negativno vpliva na človekove pravice, svobodo izražanja, demokracijo…?
  Ausglajz,no.

 • montyamp

  Mogoče je Soros prebral twitt in takoj poklical tovarišico Fajon .
  Soros je madžarski žid , lahko da je kaj patriota v izdajalcu .

 • Miran Pavličič

  Butara…

 • Osti jarej

  …krasno….tokrat aplavdiram orbanovi politiki spodbujanja rojstev otrok,torej materinstva…..ampak,ko bo slednje sprovedeno v praksi…če bo res,bomo pa še videli…….aja……po zujfu,ki ga je sprejela janševa vlada,so ukinili dodatke za velike družine in še kaj drugega tudi

 • Osti jarej

  ….suha veja

  • Peter

   Njen problem. To pa, da me TO predstavlja v Evropi, to pa je moj problem. Pa tvoj tudi, no.

 • montyamp

  Politična prostitucija cveti kot nikoli doslej .
  Škoda da se pošteni ljudje ne ukvarjajo več s politiko , to bi blesavemu Sorosu ostalo kupe denarja za kaj pametnega , ne da financira komunist-fašizem , ki se redi v pokradenih hišah .

 • Peter

  In TO mene predstavlja v Evropi?
  Nein, danke, no.

 • Osti jarej

  …je pobrisala tvit??….ker se za političarko, s toliko visokimi nazivi,ki jo kot poslanko eu parlamenta zaljšajo,ne spodobi tako naravnost bruhati ogenj čez diktatorja,ki ga išiaistični džanker obožuje……yebi ga…bog je že vedel,katere maternice naj naredi jalove

 • ZatonMesecnikov

  Izrek za Fajonko, kako ljudje po svetu gledajo na Levičarstvo;

  #če pri 18tih nisi Levičar, potem nimaš srca. Če si pri 30tih še Levičar, potem nimaš pameti.#

 • Boco

  Ta oseba pozabila, da smo jo izvolili slovenci in slovenke, da predstavlja svoj narod v Bruslju. Zdaj pa zgleda da dela za Sorosa in ostale globaliste, katerih plan je unicenje evropskih narodov. In potem s to agendo pere ze tako deformirane mozgane slovenskim levicarjem.
  Res upam, da si bo po naslednjih EU volitvah Bruselj ogledovala le se na razglednicah.
  Ta oseba je narodna izdajalka.

  PS.: sem uporabil beseda SPAKA, kar pa verjetno ni dovoljeno po novih forumskih pravilih.

  • Peter

   Jaz je nisem. Izvolil. Demokracijo gor ali dol, jaz osebno imam čisto vest, vi pa, kakor veste,no.

  • Common Sense

   Meni na pamet ni prišlo, da bi jo volil in je nikoli ne bom volil. Upam si trditi, da velja enako za večino razumnih državljank in državljanov.

 • pajot

  Fajon,fajon…rabiš psihiatra?

 • Mihilus

  Jaz sem mnenja, da dolgoročno potrebujemo čimbolj stabilno populacijo zato podpiram (nekatere) levičarske prijeme za znižanjer rodnosti za dosego populacijske stabilnosti. Prav tako sem mnenja, da nas trenutno je preveč in mehki levičarski pristop za zmanjšanje populacije je mnogo boljši kot dejanska prisila.

  Edini problem, kiga Fajonka dejansko ima je ta, da tega ne sme na glas povedat. Pa se ji je malce zareklo. Se zgodi.

  • Peter

   Zanimiv pogled. Trenutno nas je preveč, pa nam levičarji še uvažajo strokovnjake….

   • Common Sense

    Ja. Negroidne kirurge, inženirje, arhitekte in podobno visoko izobraženo delovno silo. No, pa izurjene varilce za Akrapoviča.

    • Peter

     Volilce. Za levico.

     • Common Sense

      To je silno kratkovidno s strani ekstremnih levičarjev kot so v Levici in v SD. Še predno bi namreč sploh prišli do tega, da bi omembe vredno število “negroidnih kirurgov” dobilo volilno pravico, bi le-ti najprej “potamanili” ravno te iste levičarje, ki so jih povabili k nam. No, pa še vso lgbtq zalego in ostale multi kulti nevladnike. Najprej njih! Potem pa jok in stok. Potem tudi žica na meji, pa ograja in vojska ne bi več bil problem. Prepozno. Orban ve kaj dela.

     • Peter

      Ja. To meni že ves čas dela probleme, ta njihova kratkovidnost.

   • Mihilus

    Uvoženci so tu le začasno. Njihova naloga je reševati en drug civilizacijski problem in ko bo naloga opravljena se jim bo gostoljubje na hitrico odreklo.

    • Common Sense

     Ja. In upognjenih glav bodo odšli….;)

    • Peter

     In oni bodo rekli, ok, če nas ne marate, pa gremo? Problem bo, velik problem, no.

  • hojladri

   Ti tud Vodeba rabiš nujno!!!

 • Peter

  Čaka jo napredovanje na lestvici priljubljenih.
  Ne vem, zakaj mene nikoli ne vprašajo, no.

 • Common Sense

  No, TF ne more imeti otrok, to je dejstvo. Temu primerno je njen pogled na tematiko specifičen. Je*e se njej za prihodnost otrok, ker njenih pač ne bo. Je*e se njej za družino v običajnem smislu razumevanja, ker je ona pač nima. Če njena dejanja in besede presojamo v tej luči, poptem hitro postane marsikaj jasno. Na jetra mi gre samo to, da jo vsi bogato plačujemo, da stresa naokoli svoje nebuloze, ki jih podpira le majhen del razumnega prebivalstva.

 • ZatonMesecnikov

  Fajonka pozablja, da je okoli leta 2000 Ropova Vlada LDS prišla ven s podobnim programom. Otroški dodatki, pa oprostitev plačil vrtca itd.

  Podatki kažejo da je število rojstev v Sloveniji bolj ali manj konstantno. Po padcu v 90tih letih se je rodnost popravila, po moji oceni predvsem zaradi višje rodnosti Šiptark in drugih priseljenk. Eno pa velja generalno. Stabilne gospodarske razmere in predvidljiva prihodnost, rezultira v večji rodnosti. In obratno.

  http://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/porodi_2017_tabela.jpg

 • Vera

  Fajonovi privoščim , da zanosi in rodi šesterčke,ker se bo potem morala posvečati otrokom, saj je v politiki preveč enostranska in hudobna .

  • Peter

   No, če bi bila dosledna, bi ji privoščila, da zanosi z migrantom, ki jo bo oblekel v burko in jo pretepal, če se bo “nedostojno” obnašala, jo zaprlv hišo in ji prepovedal govoriti s tujci.

   • Common Sense

    Še bolje. Z ISIS-ovcem, ki bi ji ukazal, naj se mu z otroci pridruži v neki vukojebini v Siriji. Enako kot je doletelo kar nekaj “zahodnjakinj”, ki so dobile enak ukaz svojega muslimanskega moža, ki se je boril tam. Youtube je poln poročanj o takih primerih (Guardian, CNN,….).

   • Vera

    Ima moža, zakaj jo sedaj siliš-svetuješ s kom bi naj spočela otroke ?

    • Peter

     Hm. Zato, ker ona mene sili oz mi svetuje, da moram imeti rad pritepence, s katerimi nimam nič skupnega. Še več, če pravim, naj ostanejo, kjer so in da tukaj niso dobrodošli, me zmerja s fašistom.
     Lahko bi, konec koncev rekel, da ji vračam njeno skrb, no.

     • Vera

      Ja vem :( Lp .

   • samsara

    Morda bi za dosego tega cilja, vsaj deloma, nekajkrat, le nekajkrat, šla zvečer malo naokrog, tam v Bruslju.

  • ZatonMesecnikov

   Težko bo to pri Fajonki. Samo eni je v zgodovini to uspelo storiti brezmadežno. Pa še danes so polemike, ali res ali ne….

   • Hunyađi

    Sve žene su kurve, oprosti mi majko i ti si žena.

 • Viktorh

  Sramota za SI, da nas tam predstavlja ženšče, brez manir in kulture komuniciranja.
  Ona poučuje predsednika Orbana kdaj bi se moral poročiti in koliko otrok imeti, ona očita @EP_President, da se ne zna obnašati.
  Ogabno, tovarišica, ogabno.

 • rubec

  Če imamo kakšnega kuharja tukaj gor. Koliko časa je potrebno babo v bograču držat, da neha brcat?

  • Peter

   Baba ni za bograč, je za kurji ajmoht kvečjemu, no.

  • Nšo-či

   Odvisno od tega koliko ti zaupa in se ti prepušča.

 • lojze

  Slovenske feministke kažejo svojo človekoljubnost s psičkom v naročju. Glede na veljaven pokojninski sistem bodo feministke preživljali psički in ne otroci, ki bi zrasli v davkoplačevalce.

 • luka globus

  Mah udbaške kuzle se pač raje gonijo po partizanskih veselicah do 60ga…:)

  • Osti jarej

   ..potomci pa vsi politiki

 • ljubinica

  Hudobna vesca.
  Ce bi zivela v NY, bi se gotovo pridruzila tamkajsnjim feministkam, ki so norele od veselja, ko je guverner Cuomo podpisal zakon, ki omogoca nosecnicam, da lahko “izberejo” se celo med samim porodom …
  To je za Fajonke “svoboda, clovekova pravica in demokracija”!
  Kaksne “zenske” so to? Ne zenske, posasti.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …in sploh ne dvomim,da vzgoje štirih otrok ,nagrajene z olajšavami,ne smatra za človekove pravice…

 • Osti jarej

  Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker nima otrok.
  Francoski Emmanuel Macron nima otrok.
  Britanska premierka Teresa May nima otrok.
  Italijanski premier Paolo Gentilon nima otrok.
  Nizozemski premier Mark Rutte nima otrok,
  Škotska premierka Nicola Sturgeon nima otrok.
  Švedski premier Stefan Lofven nima otrok.
  Luksemburški premier Xavier Bettel nima otrok in kot prvi voditelj Evropske unije živi v istospolni zakonski zvezi.

  Nemška kanclerka Angela Merkel nima otrok,
  in četudi je bila imenovana “sočutna mati” beguncev, gre delež njenih državljank, ki nimajo otrok vztrajno proti 40 %.

  Kaj takega bi bilo očetom moderne Evrope nepredstavljivo. Nemški povojni kancler Konrad Adenauer je imel osem otrok, danes je brez otrok pet od šestih voditeljev ustanovnih članic EU, pa tudi vse vodje držav G7.(citirano)

 • Gavtroža

  Je pa zanimivo njo pogledati
  Gleda kot hudič s krugle, rečeno po stari ljudski šegi

 • Duhec

  Egoistične ženske ne marajo otrok in edino prav je, da jih nimajo.

 • Peter

  Seveda pa hanzitv o tem in podobnih entelektualnih izpadih priljubljene političarke ne poroča….

  • rubec

   Na rtv je obsedno stanje. Zoran Predin, peti član Roling Stounsou bo imel rojstni dan.

   • Peter

    Aja….pol pa že.
    Hehe, rolingi zašpilajo deset komadov, on pa enega. Slou moušn roling.

    • rubec

     Deset albumov + Mik jih tacajt še ene deset prevrne.

     • Peter

      Ja, Zoki pa enga sodnika nabuta, pa je.

   • ZatonMesecnikov

    Misliš na Magnifica, slovenskega Johna Lennona? kadar odprem TV je neka reklama.

    Pa Đuro s kofetom. Pa tisti potegnjeni bosanski “Kafa u minuuuti”

 • terminalar

  Ženska (v nadaljevanju Fajon), ki hlepi zgolj po karieri, denarju in hedonizmu, težko dojame družino, lepoto materinstva in bogastvo otrok.
  Prvenstveno so za Fajon pomembne subvencije.

 • xtc

  Fajonova je eksplicitni primer psihopata,ki je družbeno nevaren.
  Ne le da je škodljiv je tudi hudo umsko omejen.
  Če so to njene zasebne preference ni nič narobe narobe je ,če svojo izkrivljeno abotno agendo začne vsiljevati drugim in na silo.
  Je pa seveda vprašanje ali je s takimi žaljivimi izjavami sploh primerna za EU poslanko.

  • Valter BraniSlav

   Seveda ni primerna.
   Fajonova je izmecek.

 • Valter BraniSlav

  Jalova Fajon, pac.
  Ona zivi za kariero in si domislja da so muslimigranti njena “druzina”.

 • črnogled

  Da ima fajonka skisane možgane že ptiči pojejo na drevesih.Če pa je podpora lastnim državljanom za povečanje rodnosti,proti človekovim pravicam,no pol sem pa jaz papež Franček.Slovenska politika že desetletja govori o prenizki rodnosti v Sloveniji in fajonka je takoj našla rešitev:uvoz kameltrajbarjev.Pa naj še kdo reče,da ima pospravljeno podstrešje.Me prav zanima,koliko volivcev ji bo dalo glas za evroposlanko.Verjetno sami izdajalci svoje nacije in pa seveda priskledniki.

 • Hunyađi

  Po njeno naj bo…še zdaleč ni rečen, da je pravilno.
  Vitator Orban je kot diktator Tito…”krao je al je i nama dao”.

 • joza joza13

  Ta ženska daleč najpametneje deluje takrat, ko molči. Ko odpre usta, reitingi padajo…

 • Oregon

  me niti ne preseneča. Ta je že čisto podivjana.

 • rubec

  Ta pizda naj raje preveri, če njena Stranka Debilov ni slučajno pobrkala številke bančnega računa židovske družine, od katere je odkupila vilo v Ljubljani. Družina pravi, da do danes še nič ni prišlo.

  • dob

   Židi so prekleti klasni neprijatelj. To se ve. Treba jim je nacionalizirat imetje, tem kapitalistom bogatim.

   • rubec

    Se strinjam ampak oni pravijo, da za vilo še ni nič nakazano. Hočeš reči, da hočejo prasci dvojno kupnino?

    • dob

     Neee, SD zahteva, da rmeno zvezdo v rdeče pofarbajo.

   • ZatonMesecnikov

    As socialists, we are opponents of the Jews, because we see, in the Hebrews, the incarnation of capitalism, of the misuse of the nation’s goods.”

    Joseph Paul Goebbels

    Levičarji kot Levičarji.

   • Hunyađi

    Treba jih je izgnat iz Mađarske. Kapitalce.

 • MEFISTO MODRI

  Babi se je pa res do konca odpeljalo.

  Aja, seveda, levičarka je!

  • stane

   Odpeljalo se ji je v realnost.
   Tebi se pa je odpeljalo v pravljice ,ki govori o opici in banani,ki jo non stop je in je se vedno cela. Zakaj mislis?

 • Olga101

  Sorosova placanka NI vred komentarja! Živel Orban!

 • totex39

  Saj ravno takih podivjanih nas je strah, kajti njo podpirajo še bolj levičarski ekstremisti, lahko bi jih primerjali z komunisti.

 • piko8

  Od zblojene fajonnke, kaj drugega ni zapričakovati!!
  Naši komunisti “FAŠISTI” delajo vse proti Slovenskemu narodu!!
  Smrt komunizmu, SVOBODA SLOVENKAM IN SLOVENCEM!!!

 • skorpijon93

  kaj je fajonka si fauš ? pa tvoji radikalni nesposobneži SD, sama mafija , smrduhi ! na Madžarskem če niste vedeli se tudi revščina zmanjšuje, če je bilo še leta 2014 pod pragom revščine 15 % Madžarov, jih je bilo v letu 2018 po najbolj svežih podatkih 12,8 %, po kupni moči Madžarska trenutno še vedno zaostaja za Slovenijo a območje Budimpešte se uvršča med najrazvitejše regije v EU in dosega 115 % BDP. Na Madžarskem tudi muslimanov ni, tamkajšnja islamska skupnost šteje 0.4 % delež, medtem ko je v Sloveniji 3,8 % delež, po podatkih pew research center 2016 let, lahko sami preverite !

 • skorpijon93

  iz Slovenije se je v letih 2012-2017 izselilo 51.563 državljanov, od teh v enakem obdobju pa v tujini ostalo 34.912 državljanov kar je najslabše po osamosvojitvi, SD- socialni demokrati so na kolena spravili državne finance, vojsko, zdravstvo, zato je morala SDS leta 2012 poseči po ZUJFU , da nismo padli še 5x globje ! skratka politika SD, SMC,DESUS je stanje v državi spravila na najnižje po osamosvojitvi, stopnja revščine se je denimo iz 11.3 % v letu 2009 povečala na 14,5 % v letu 2013/2014, v letu 2017 pa 13.3 %, še vedno več kakor kdarkoli prej ! Najnižji delež revščine med evropskimi državami ima Češka republika 9 % in ga vseskozi tudi ohranja, Češka nas je prehitela tudi po kupni moči pred leti. Območje Prage je 6. najbogatejše območje v EU in dosega 184 % BDP

  • abc

   A še nisi na Češkem?

   • skorpijon93

    češka ni odprta za priseljevanje podobno kot madžarska, tam tudi muslimanov ni in nočejo ! tujcem ne strežejo k riti !

    • abc

     Če imaš višjo izobrazbo ali poklic katerega tam primankuje dobiš takoj zaposlitev. Edino če nisi kakšen čuden patron. Drugače pa za Slovence ni problema ( nevem pa, če si ti slovenec ) Minimalna plača tam, je pa še vedno nižja, kot pri nas in na splošno večina Čehov slabše živi kot mi.
     https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Minimum_wage_statistics/sl

     • skorpijon93

      hahahaha kakšne laži kvasiš ! na češkem je stopnja revščine 9 % kar je najmanj med evropskimi državami ! po kupni moči dosegajo 90 % povprečja EU, kar je veliko boljše od Slovenije, kdo sedaj slabše živi ??? niso naklonjeni priseljevanju NE ! vem iz lasntih izkušenj

     • abc

      Čehi imajo nižje plače, kaj ti ni sedaj jasn? Imajo nižji standard. Predvsem veliko slabše živijo ljusje na podeželju. Ne težit nekaj na pamet .

     • skorpijon93

      levičar kaj ti ni jasno ?? osnovih pojmov ne poznaš, tiho bodi !

     • abc

      Jasno ni tebi, ki ne vidiš dlje od svoje fare.

     • abc

      Nikakor ti ne potegne dojeti, če je nižja urna postavka v državi , nižji je standard. Mogoče ti bo z leti lažje.
      https://www.sviz.si/povprecne-place-v-evropskih-drzavah/

     • Hunyađi

      Češka je bila pred komunizmom najman 100let pred Slovenijo.

    • O’Brien

     Čehi uvažajo delavce iz EU. Baje Portugalce in Špance.

  • Common Sense

   Trla baba lan. Približno 250.000 ljudem pri nas se je*e za to. Ker imajo od sedanjega stanja prednosti in to dobro vedo. Vedo tudi, da če se stanje bistveno spremeni, ostanejo brez kruha.

 • skorpijon93

  na Madžarskem se stopnja revščine uspešno zmanjšuje, če je bilo še leta 2014 pod pragom revščine 15 % Madžarov, je stopnja tveganja dohodkovne revščine v letu 2018 znaša 12,8 %, tudi delež materialno prikrajšanih se zmanjšuje, še leta 2014 je bilo 24 % Madžarov materialno prikrajšanih, leta 2018 se je delež zmanjšal na 10 %, napredek je in še boljše bo ! lahko preverite podatke eurostata

 • skorpijon93

  v bogatem Luksemburgu je pod pragom revščine po zadnjih podatkih 18.7 % prebivalcev kar je nad evropskim povprečjem ! prag revščine znaša 1.803 eur na samsko osebo, medtem ko je minimalna plača za primerjavo 1.783 eur mesečno

 • skorpijon93

  Čehi živijo veliko boljše kot v Sloveniji in večini zahodnih držav, stopnja revščine je 9 % in je najnižja med evropskimi državami ! cene in stroški življenja so nižji kakor v Sloveniji, minimalna plača je res 431 eur mesečno a to ne odraža realnega stanja , saj nam ne pove koliko ima večina zaposlenih, večina pa ima podobne ali še višje plače od Slovencev, po kupni moči nas je Češka prehitela že pred 6 leti in znaša 90 % povprečja EU kupne moči,. Slovenska kupna moč pa je na 85 % povprečja EU po podatkih leta 2017, javni dolg Slovenije 73 % BDP, javni dolg Češke 34 % BDP

 • skorpijon93

  vsi dosežki aktualne Madžarske vlade so plod večletnega trdega dela, medtem ko se v Sloveniji zadnja leta na veliko zadolžuje, draži in dviguje davke

 • Anton

  To je pa dobra stran interneta. Potunkajmo jo v drek. Ga. Levičarka mene ne moti če nimate otrok.

 • Poserjemsenavse

  Fajonka je za na odpad,je pa dejstvo da so mađaroni kot cigani…umazani lopovi

  • stane

   Poglej kaksni so v tvoji vladi! Kaksni cigani!

   • Poserjemsenavse

    Moji vladi?ti pa si za hece..

    • stane

     Zelo!

 • if

  Sporočilo Tanji Fajon!

  Biti Slovenec, imeti ženo Slovenko, se poročiti pod 30. letom starosti, imeti več otrok in jih vzgajati v “slovenstvo”, je delo vzdrževanja slovenskega naroda in njegove kulture.

  Tanji Fajon&Ženskam njenenga tipa ob prazniku slovenske kulture dodajam kulturno klofuto genija dr. Franceta Prešerna:
  “Ljubezni sladke spone Naj vežejo vas na naš rod,
  V njim sklepajte zakone
  De nikdar več naprej od tod Hčer sinov Zarod nov
  Ne bo pajdaš sovražnikov.”

  • stane

   Super!!!!
   Cestitam!!!

  • slosin

   ++++, zastonj je svinjam bisere trositi…

  • šmentanamuha

   Bravo!

 • Poserjemsenavse

  A ga je tale Fajonka že kdaj fasala?a so jo vsaj na kakšni študentski fešti pošteno nategnal?

 • Antonius

  Bog ve, kako Fajonova v molku trpi, ker jo njena mam, namesto z njenim očetom, ni na svet spravila s kakšno lezbijko.
  Ah, da ne bom pristranski?! V igri njenega neizpovedanega trpljenja je lahko tudi očetova, moška istospolna linija.

 • mali49

  Komunistična levičarka Fajonova bi za Sorosov denar storila vse, da bi ugodila temu pokvarjenemu milijarderju. Tudi prodala slovenske družine Islamu. Sram naj jo bo.

 • to_mi_delaj

  Tale Fakjonka znova in znova dokazuje da je zblojena. Bi rabila kak obisk pri kakem psihologu, sam njej ni več pomoči.

  • hojladri

   Jest bi jo Vodebu poslal na terapijo!!!

 • skorpijon93

  SD stranka je najbolj povečala revščino v samostojni Sloveniji ! kaj si glasna fajonovka, ničvrednica

 • dob

  “Biti Madžar, imeti madžarsko ženo, se poročiti pod 40. letom starosti, imeti več otrok, ker to pomeni več subvencij. To je Orbanova prihodnost Madžarske v Evropi, ki naj bi spodbujala človekove pravice, svobodo, demokracijo …”

  In grem stavit, da je ta prasec Orban svoje otroke ženi sam naredu. Gnusno, kaj!

 • slosin

  pa ta baba je sramota za vse ženske…

 • Janez

  V enem od
  SVET 24″ TABLOIDU
  SEM PREBRAL,
  DA BI TA – “ŽALOBNICA” SD Tanja FAJON rekla,
  DA
  BI NA KAVO POVABILA – EX polit zločinca – MARŠALA J.B. TITA.
  TO
  ČE BI BILO MOŽNO IZVESTI
  – SE NE BI DOBRO KONČALO – za to go. ali tov. – T. Fajon.
  Ex
  MARŠAL TITO JE IMEL DO ŽENSK NAMREČ – TAK ENOSTAVNO “UPORABNOSTEN” PRISTOP.
  NAŠEMO
  DON JUANU IZ HALOZ – to nesrečno žensko – toplo priporočam.
  Oba obožujeta – Bog ve zakaj – že 40 let mrtvega 88 starca T.I. maršala J.B. TITA.
  Ti
  ex KP, ZK LJUDJE SO PA ŽE RES – VEDNO BOLJ – BIZARNI, ? “GERONTOFILI” itd.
  V kaj je take “ex KP, ZK” USMERJENE,
  ŽIVLJENSKO – PA V PRAZNOST ŽIVLJENJA USMERJENE ŽENSKE ?! Grozno.
  Mislim,
  da je ta SD in EU osamelka T. FAJON nekaj povezana z nekim Nemcem.
  A
  ji nihče od naših štajerskih ex KP, ZK PROPAGANDISTOV ne bo polepšal
  nje verjetno precej praznega življenja – S SVOJO DRUŽBO ?
  Daj
  F. Tunek
  posveti se raje ex KP, ZK POKOMUNISTIČNIM DAMAM, pardon – TOVARIŠICAM.
  TU
  VAS EX KP, ZK PROVOKATORJEV – NE BOMO – NIČ – POGREŠALI.
  Raje – storite kako dobro delo –
  “osrečujte”
  te bolj žalobne ex KP, ZK kolegice. Spodobno, hvalevredno bi bilo. L..r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.s.
  MARŠAL TITO PRI NJEGA 85. LETIH
  MASIRA – SVOJO MASERKO D. GRBIĆ.
  https://www.google.com/search?q=tito+žene&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjC6uaTrLTgAhXq-SoKHaYoDt0Q_AUoAXoECAwQAQ&biw=1280&bih=800#imgrc=dl9IL6y6fiHt6M:

 • šmentanamuha

  Tole Fafonko je nekaj močno udarilo v glavo. Toliko hudobije premore samo hudo zagrenjena oseba. Naj jo pes poščije, ker ni vredna pol piskra mrzle vode.

  • lokec

   Po njenih izjavah sodeč je zelo nesrečno in neizživeto bitje.

 • Janez

  TA SD Tanja FAJON
  – JE ZDAJ TAKO PO NEGATIVNEM ODNOSU DO NAS SLOVENCEV – POZNANA,
  DA
  VNOVIČ, UPAJMO – RES – NE BO VEČ – IZVOLJENA.
  Prvič
  jo je pred odhodom vv EU – njen šef SD D. ŽIDAN
  izjemno
  PRETIRANO HVALI – ČEŠ, DA JE – “F E O M E N A L N A ”
  Po nekaj letih
  nje delovanja v EU
  – seveda vsi vidimo v čem je zares FENOMENALNA.
  V
  precej negativnih stvareh
  – NENAKLONJENISTI DO LASTNEGA NARODA. Se zdi
  – “fenomenalna”?! SEVEDA – NEGATIVNO “FENOMENALNA” L.r. Janez K. Kern KOMENDA

  • šmentanamuha

   Če bo nosilka liste, bo to problem, ker zna ponovno biti izvoljena, razen,če SD ne dobi dovolj glasov v celoti in izpade iz igre.

 • bojan

  Elita se bori proti ljudem tako da ga zastruplja z hrano zrakom kemikalijami še čim … zakaj bi bilo kaj čudnega da hoče še preprečevat rojstvo otrok… končni cij je res tistih nekaj miljard ljudi manj. kaj mislite zakaj so kondomi, zakaj so kontracepcije zakaj država ne pomaga finančno pri rojevanju otrok, zakaj so na svetu sekte ki bi splav legalizirale… vse to je namen da se zmanjša populacija. Zadnjo bo potegnila ta gnila elita, ljudem se odpirajo oči, s tistega njihovga načrta ne bo nič.

 • Valter BraniSlav

  Tanja Fajon – gnojni izmecek slovenskega naroda.

 • plamen100

  Kaj taksnega lahko napise samo nekdo ki je dobesedno jalov in je vprasanje zakaj se sploh zaseda mesto na planetu Zemlja saj se je njena bioloska ura iztekla in predstavlja naravno izgubo, zgresen naravni projekt kot rakava celica v kateri je zatajil mehanizem samounicenja!!!

  • FRANC3

   Pokojni Janez Rugelj bi jo označil kot: SUHA VEJA NARODA!

 • ljubinica

  S tem tvitom se je Fajonka cisto razgalila.
  Njene floskule “svoboda, demokracija, clovekove pravice” v resnici pomenijo sovrastvo do druzine in otrok in sovrastvo do naroda in tradicije ….
  Orwellovsko.

 • ljubinica

  “imeti vec otrok, ker to pomeni vec subvencij”
  Res je pokvarjena. Hudobna. Brez srca.

  • FRANC3

   Kdo pa Fajonko sili, da sprejme subvencijo. Za pravo Slovenko bi se izkazala, če bi imela 5 otrok in se odpovedala subvenciji. Ker pa je Fajonova levičarka, se to ne bo zgodilo: Ne bo 5. otrok in subvencije se me bi odpovedala. Ona samo blebeta!

   • cosmosjasnovidec

    Otroka pa ji razen kakega kamelotrajbarskega musliča nihče niti ne bi naredil,ker je preveč ogabna ter antipatična.
    Komu normalnemu se pa lahko dvigne ob taki grdosinji pa še zaudarja po sami neki čudni vonjavi kot je ovčetina in podobno oziroma imajo sličen vonj cigani ter musliči tako,da je tole sigurno gor spekel nekdo od teh.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • FRANC3

  Končno smo Slovenci dosegli razsvetljenje s strani tovarišice Fajonove: ČLOVEKOVE PRAVICE IN DRUŽINA NE GREDO SKUPAJ?
  Lahko ji režem samo: QQŠ in še enkrat VELIKA QQŠ.

 • toxico

  ko bi se vsaj lahko poročil pred 40im letom če bi dobil subvencije toliko boljše ta pa je usekana ravno kontra seka kar je ok

 • Pepino

  Baba, zmešana, saj ne veš kaj blebetaš. Povej mi koliko žensk rodi prvega otroka po 40ih? Ne delaj več sramote sebi in nam Slovencem. ZBERI SE!!!!

 • lokec

  Le zakaj se nikoli ne strinjam z Fajonovo?
  Mislim, da je bila tudi precej bolana in tu tiči vzrok njenega razmišljanja. Ona beži pred samo seboj. Ne more iz svoje kože. Ne more pobegniti pred usodo. Saj imamo tudi ostali težave, vendar ne sovražimo vsega okoli sebe. Upam, da se ji stanje izboljša.

 • ljubinica

  Fajonka ni med rdecimi nobena izjema. Tudi drugi imajo enako protihumano mentaliteto. Npr. rdeci Cibej danes v Delu v clanku o Madzarski navaja, da bo Orban Madzarom odslej placeval za RAZPLOJEVANJE.
  Sskj navaja pod geslom “razplojevanje” samo: razplojevanje zivali, pod razplod pa razplod kuncev ….
  Delo torej Madzare degradira na raven zivali. Madzare razclovecuje …
  Kdo je torej “fasist”?

 • Jože Nardin

  Od kar jo poznam, hinavka brez primere, priviligiranka in seveda nevoščljiva mladim mamicam. Sicer pa, Orban bravo za tako družinsko politiko. Več takih, pa Evrope ne bo strah LGBT levuharjev in afroteroristov.

 • cosmosjasnovidec

  Tale ogabna grdoba z podganjim gobcem poveličuje ravno tisto v čem se sama nahaja,ker take antipatične grdosinje nihče priseben noče vzeti kar je normalno.
  Razen tega je lezbaška LGBT tranzvestitorska gnusoba zraven katere na manj kot 1.m ne moreš zdržati saj se od nje širi nenormalen smrad katerega prikriva z litrom politega parfema na sebe tako,da ti je že od tega slabo.
  Da pa nima otrok je pri njej tudi sreča,ker bi zraven take psihično bolane osebe trpeli saj bi jih silila v spolno suženjstvo muslimanski golazni pa tudi levaško-komunajzarskim pasjejebcem
  predvsem bi se pa še iz njih dodatno vsi norčevali zaradi nje.
  Taki izrodki bolje,da nimajo otrok saj jih tudi spolno zlorabljajo kar je večna tradicija komunajzarjev,levakov ter čefutarjev še iz časov človeka iz kamene dobe.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-