Koalicija med Erjavcem in Jankovićem je popolna farsa – v resnici gre za oblikovanje rusko-iranske poslovno-mafijske naveze!

Foto: STA

POP TV se je včeraj razpisal, da naj bi na podlagi neuradnih informacij ljubljanski župan Zoran Janković sestavljal predvolilno koalicijo s predsednikom stranke DeSUS Karlom Erjavcem in to vse z namenom, da bi Janševi Slovenski demokratski stranki preprečil, da bi zmagala na volitvah 3. junija. Politični komentator Bernard Brščič je tovrsten način oblikovanja koalicije označil kot popolno farso in kot neke vrsto “penzo-paket 2018” – kupiš Erjavca, dobiš Jankovića. Glede pakta Erjavec-Janković obstajajo tudi zelo verjetne navedbe, da ta že predstavlja politično krilo rusko-iranske poslovno-mafijske združbe, v katero so vključeni poslovneži Janez Škrabec, Željko Puljić, Miloš Urbanija in Saša Geržina.

Zoran Janković je po prepričanju ekonomista in političnega analitika Bernarda Brščiča toliko preudaren, da se vendarle ni podal na volitve, saj bi glede na mlinske kamne, ki jih nosi okoli vratu, na volitvah gladko pogorel. “Zelo težko bi dosegel parlamentarni prag, praktično nemogoče je, da bi posegel tako visoko, da bi bil relevanten deležnik v odločitvah o sestavi koalicije, in zato se je odločil za skrajno čuden način za parlamentarno demokracijo. Ne gre samo za netipičen, ampak tudi za nezdružljiv način s parlamentarno demokracijo, da bo koalicijo sestavljal nekdo, ki sploh ne bo nastopil na volitvah.”

Voda v grlo teče tako Jankoviću kot tudi Erjavcu
“Skratka, popolna farsa in samo znak velike zagate, v kateri se je znašla slovenska levica, ko ne najde praktično novega obraza,” navaja Brščič in dodaja, da so vsi ti akterji levice amortizirani. “Tako kot se je poljubljal z Mirom Cerarjem, je tudi ta včerajšnji poizkus oblikovanja te koalicije ponovitev poljubljanja dveh političnih mrtvecev. Mislim, da to ni le znak, da teče voda v grlo Jankoviću, ampak tudi Erjavcu.”

Bernard Brščič

Dejstvo namreč je, da Jankovićeva Pozitivna Slovenija na prihajajočih volitvah ne bo nastopila, kot razlog pa je navedla, da se je za ta korak odločila zato, ker ne želi drobiti glasov na levici. Sicer pa so iz Jankovićeve stranke po navedbah STA sporočili, da se bodo v volitve vključili na aktiven način in to tako, da bodo z angažmajem povezovanja moči usmerjali v združevanje političnega bloka na levici, z namenom, da se Janševi SDS, ki ji vse javnomnenjske ankete napovedujejo zmago, prepreči zmago na volitvah.

Foto: STA

Medtem, ko glede pakta Erjavec-Janković obstajajo navedbe, da ta že predstavlja politično krilo rusko-iranske poslovno-mafijske združbe, v katero so vključeni Škrabec, Puljić, Urbanija in Geržina, POP TV poroča, da naj bi Janković s povezovanjem pričel pri Erjavcu, pogovori med njima pa naj bi bili v sklepni fazi. Sledila naj bi še določitev skupnih programskih točk, pri čemer naj bi bil fokus na ranljivosti levice in preprečevanje še večje “nevarnosti”, ki naj bi jo prinesla zmaga Janše. Njuno sodelovanje naj bi bilo uradno potrjeno v sredo, tako Erjavec kot Janković pa sta se zavila v molk.

H. M.

 • joze joze

  Pakt Rjavec -Jankovič je že v štartu obsojen na propad Rjavca volijo samo v domovih za ostarele in tisti ki nimajo več normalnega razmišljanja in jih Rjaves z svojimi obiski v teh ustanovah nagovarja naj ga volijo .Ali je to moralno, da izkorišča starostnike ,ki ne morejo razumno razmisliti koga naj volijo saj jim Rjavec vsiljuje svojo podobo.Jankovič pa stavi kot se je izrazil sam na ljubljanske trenerkarje ali mu bodo nasedli je pa vprašanje saj jih je že večkrat nategnil .Jankovič je lump ki je namazan z vsemi žavbami samo da bi se dokopal oblasti zato slovenci v tej navezi ne sme priti do pozitivnega rezultata zato volimo SDS.

  • antimur

   Popravil bi te v tistem delu, kjer pišeš, da je Janković lump, on je prvovrstna baraba, lažnivec, ropar, skratka kriminalec, ki prav lepo paše v kučanistično greznico, v kateri se očitno utaplja tudi Erjavec, kateri mislim, da ne bo več videl parlamenta, še manj vlade.

 • RATATA

  Desus sezuje tudi vas,
  potem vam zorangutan ponudi njegovega naroda opanke.

 • stajerc5

  Slovenija moja, kam si prisla!?
  Dva najvecja izkoriscevalca zapeljanih slovenceljnov, oba (vsaj) v preiskavah in pred sodiscem, se upata mesati v prezivetje moje domovine…
  Slovenci, se boste vsaj zdaj zbudili in sli na volisce z pravo odlocitvijo?
  Volite desno, volite stranko, ki bo lahko spet uredila desetletja zavozeno politiko rdecih!!!

 • sprehajalec

  Saj sta prepozna za kakršenkoli pakt.

  Tehnično bo to tako izgledalo, da bo neformalni vodja Združene slovenske Levice Zoki nagovarjal ljudi, naj volijo Erjavca.

  • SIMON ROZIC

   Dva prevratna klovna vsak dan cel dan nabijata na SL1, POP tv, Kanal A,
   pa Planet tv in še kaj! Nabijanje vsakodnevne propagande z nerealnimi
   obljubami in lažmi, je za naše uboge, z razumom skregane “gumpce”
   dovolj, da rečejo karkoli jim sugerirajo…
   Janković bo “svoje” volivce, opankarje in trenirkarje podkupil kar iz našega
   žepa , Erjavec bo s svojim režanjem opravilno nesposobnim starostnikom
   “pomagal” s podpisi v klinopisu!…in smo tam, kjer ni muh! To bo naš dokončen
   pogreb!

   • sprehajalec

    “Protijanšistična fronta”. Oziroma Ljudska fronta kot so rekli v 30tih letih preteklega stoletja.

    Pravzaprav je pa Zoki primeren za drugega Ciprasa. Javnofinančna situacija kliče po temu, pa učiteljice pa vojaki in policisti.

    V vsakem primeru neglede na obetajoče javnomnenjske ankete, ne bi pozabil na stanje, v katerem je Slovenija. da desnica ne bi na koncu dobila izropano državo ter pogorišče. Pa s socializmom napumpano ljudstvo…

 • Hun

  farsa ni bla nc drgacna v koaliciji z Erjavcem leta 2004-2008

  • sprehajalec

   Še vedno pa gre za najuspešnejšo Erjavčevo koalicijo v vsej njegovi bogati zgodovini….

   • Hun

    res je provizija je bila mastno visoka ob nakupu patrij…takoj za Jansevo, ki je bla najvisja…svaka jim cast

    • sprehajalec

     Kar na policijo s papirji….

     • Hun

      bo Tonin postregu z dokazi

     • stajerc5

      Izgleda,da bo res. Hrjavcu so oci tako begale na srecanju, da sem mislil, da mu bodo v usesa skocile, pa se jecljat je zacel! Samo zato, ker je imel plenico, je lahko zdrzal do konca…

    • FUCK COMMUNISM

     Smo videli kako ste levuharji znali dokazat to provizijo! Cestitam, imbecili!

     • Hun

      tm kjer je dim je tud ognj

     • SIMON ROZIC

      Misliš klovna Erjavca? Verjamem! Povsod udeležen, vedno nedolžen!
      Upam, da ti še kakšna svečka v glavi dela!

     • Hun

      to je sow za ovce…z Jajotam sta pa bestiča

 • Ivan Kubelj

  Upokojenski paket 1+1 gratis HAHA
  Se vam pa res tresejo ritke pred desno vlado!!
  nič vam ne pomaga, tudi posebne ponudbe in paketi ne

  • sprehajalec

   Gre za preživetje rdeče Zvezde. Z vsemi njenimi finančnimi transferji iz proračuna….

 • tohuvabohu

  Zoki skače, Zoki skače
  v prevelike hlače,
  aj aj ajajaj,
  v prevelike hlače.

  • Soave

   + + + + hja ? Ima pa hozetregerje naramnice. Svoje zveste prikimovalce.
   https://www.youtube.com/watch?v=RLFIIUw84HM

  • SIMON ROZIC

   …kašna beda!
   Tudi klovn veselo skače,
   le da ima že usrane hlače,
   mu plenica močno pušča ,
   iz nje že leze rdeča “gušča”…

 • Frank Novak

  KO BOSTE VOLILI, DA VAM OSVEZIM SPOMIN, KAKO JE O ISLAMIZACIJI EVROPE PISALA ZDRUZENA LEVICA: https://www.facebook.com/zdruzenalevica/photos/pcb.566941590131071/566941013464462/?type=3

  Levica
  September 9, 2015 ·
  REFUGEES WELCOME

  V Združeni levici verjamemo, da so begunci, ki iščejo varno zatočišče ljudje, ki jim je prav tako kot ostalim potrebno, skladno z najvišjimi standardi, zagotoviti vse pravice. Za njih, tako kot za trenutne državljane in prebivalce Republike Slovenije, morajo veljati enaki socialni standardi.

  V Združeni levici menimo, da bi morala Slovenija, v okviru zunanjepolitičnega delovanja, postati zgled s sprejetjem vrste ukrepov:

  1. Vlada bi morala že ob nastopu begunske krize pripraviti osnutke strategije za njeno solidarno in humanitarno reševanje v Sloveniji (in EU).
  2. Poskrbeti bi morala za varen in zakonit dostop beguncem do Slovenije ali držav, kamor se želijo zateči in zaprositi za azil.
  3. Slovenija bi morala, po zgledu Nemčije (ki sicer v trenutni krizi ne ravna zgledno), morala suspendirati Dublinsko proceduro, ki določa vračanje beguncev v EU državo vstopa.
  4) Vlada bi morala sprejeti akcijske načrte namestitve, ki ne bi temeljil na marginalizaciji ali getoizaciji, to je nameščanju večjega števila beguncev na omejeno območje, temveč na razpršeni poselitvi, ki bi posledično omogočala lažjo integracijo in bližji stik z okoljem.
  5) V okviru prejšnje točke sprejeti vse možne ukrepe, za olajšanje integracije beguncev z vidika premoščanja kulturnih in jezikovnih ovir in sprejeti vse možne ukrepe, ki olajšujejo integracijo beguncev, v šolah, zdravstvo, delovno okolje.

  • if

   6, Slovenija mora umakniti norce tipa LEVICA.

  • Soave

   + + + + ja. Le osvežimo spomin.

  • Frank Novak

   Slovenija bi morala, po zgledu Nemčije (ki sicer v trenutni krizi ne ravna zgledno), morala suspendirati Dublinsko proceduro, ki določa vračanje beguncev v EU državo vstopa.

   IZGLEDA DA JE SO Z MIGRANTI “ZGLEDNO” DELALI SAMO LEVICARJI. DOMOV NISO VZELI NITI ENEGA MIGRANTA, OD SVOJIH PLAC NISO NAKAZALI NITI EVRA ZA MIGRANTE.

   PAC PA SO SVOJ LASTEN NAROD KI JE IZREKEL DVOM O TROJANSKEM KONJU ZMERJALI S FASISTOIDI, RASISTI, KSENOFOBI IN ISLAMOFOBI.

 • Olga_10

  Upam, da se bo udmofafijski tandem potopil!
  Volimo desnico in naženimo skorumpirane pokvarjence in posiljevalca! Kdo od upojijencev si želi, da bi mu mafijjankovic posilil hčer ali pa vnukinjo, ko bi rabila službo?!

  • Soave

   Pravijo, da upanje nazadnje umre.
   Jaz v marsikatero slovensko modrost ne verjamem več .

 • radames

  Slovenski folk je nor in je znorel, če bo komurkoli od obeh dal kakšen glas. janković se tako očitno norčuje iz pameti normalnih Slovencev, da mu ni več MESTA V NAŠI DRŽAVI. Naj se v Saraorcih na podoben način norčuje iz Srbov!!!

 • antimur

  Dejstvo je, da brez teh dveh barab, Erjavca in Jankovića, bi bila Slovenija dosti bolj lepa in poštena. Oba sta enako pokvarjeno kučanistično sranje,.

 • radames

  Je pa res, da jih tale primitivc, ki je žepan Ljubljane – išče. Kdor išče, ta najde!

  • Soave

   Maloršiga – pravi Antonius – čimprej naj najde, no !

 • hribovc

  kdo od teh dveh klovnov bo financiru to mafijsko “koalicijo” ??
  mafijanković mora imet’ cca 25 milijonov črnega fonda, mu je ostal’ k so njegove obveznosti do države poplačal’ davkoplačevalci… korl je pa dva tedna nazaj na bolhi prodal skoraj nov pralni stroj…

 • Poštenje velja

  Oba imasta tudi krasno in skromno družino, tako da sta vzor slovencem ki marljivo in pošteno delajo!

  bumbum bum , brez tresk!!!!!

  • RATATA

   Oba izvajata “BUNGA BUNGA”

 • realnost

  Kahla ne računa več na upokojence, ki so ga s praznimi žepi prebrali kot knjigo.. Edin a rešilna bilka mu ostajajo južnaški trenirkarji ki mu jih bo priskrbel dzoker dzoki…
  Verjamem da bo to potop na smetišče zgodovine za oba pajacaa.
  A spolne kvote imata zagotovljene?? Katere so sveže farmacevtke?

  • Poštenje velja

   TOP!!!

 • Dostmamrecesije

  Zorangutan dela samo škodo. Hvala, ker javno rušiš levo stran.

 • Rožle

  Znane karakteristike naših plemenitih levakov :
  ***********************************************

  Marmeladarji, paštetarji, plagiatorji, kleptomani, pripravljeni na dodatek,
  panamski ministri, spolni iztirjenci, metalec kahel v fasado,
  rokoborec s pralnim strojem, družinski človek s farmacevtko,
  strastni ljubitelji hišnih ljubljenčkov,
  zavetniki sirskih brivcev s psihičnimi motnjami
  najbolj inteligentna EU komisarka vseh časov, ugrabitelji otrok, moralno etična načela….*****
  in še in še bi se še našlo…

  • Soave

   Res je ! Seznam bi bil kar dolg.
   Ampak nekateri se bodo razburjali, da pišemo eno in isto !

 • piko8

  No zdaj sta se pa nšla dva IDIOTA, eden večji od drugega!!!
  Slika pove več kot 1000 besed !!!
  Oba z rokami do ramen v marmeladi, in oba delata v škodo Slovenije !!

  • Soave

   + + + + + S širokim nasmehom na ksihtu !!

  • dob

   In oba hodita k Putinu po nasvete.

   • mark

    ne tebi bosta hodila peder zafukan

    • dob

     Da me nisi malo zamenjal za Škrabca, on je peder!
     Janković in Škrabec skupaj hodita k pedrom, transvestitom in k Putinu. Predvidevam da tudi k tebi – trenirkar.

     • mark

      ta tvoja pedofilska faca vse pove

     • dob

      Čist si me zjebu s tem argumentom

     • Miro

      kaj pa je miličnik Vinko?

   • dob

    … in spravljat nakradeni denar na svoje tajne račune, za katere mi nikdar ne bomo izvedeli, ker Putin agencijam v EU nikdar ne bo izdal podatkov o njih, kje so in koliko imajo na njih kučan, Janković, Erjavec, Škrabec… ne da ti bančni računi sploh obstajajo. Revolucija se nadaljuje.
    Kriminal ni kriminal, če je revolucija, a ne! In zanje je vedno revolucija.

    Zame je kriminal. In oni so kriminalci. Poleg tega so izdajalci lastnega naroda.

 • Soave

  + + + + + +
  “Skratka, popolna farsa in samo znak velike zagate, v kateri se je
  znašla slovenska levica, ko ne najde praktično novega obraza,”
  Ja, drži ! Ampak.. . . . . Spodaj je Rožle krasno naštel karakteristike komunjar
  Jaz pa dodajam samo to, da marsikatero od teh lastnosti lahko brez slabe vesti pripnemo marsikateremu Slovencu.
  Hudir, kakšen zmešan narod smo. Ob vseh možnostih , ki jih imamo, nas rdečuhi peljejo lulat ravno kadarkoli !

 • Rožle

  Lewaki kako ste se potem odločili ?
  Janša vam nudi dostojno življenje .. ali pa želite še naprej , da vam Murgle odžirajo milijarde .. ?

 • Joško

  Dva ” politična mrtvaka” se povezujeta v eno “politično mrtvo truplo”. Korl se oprijema “političnega mrtvaka” kot utapljajoči slamice.

 • Franc Šink

  Oba in to v paketu poslati in to priporočeno na smetišče zgodovine.

  • karpelec

   …boljše kar k Putinu.

   • Franc Šink

    Potem bodo šli kmalu vsi trije.

 • Štalmajster

  Bravo g.Arjavec, ti si moj naj naj …. kandidat. Poštimal boš stvari v bankah……
  https://www.youtube.com/watch?v=OvNJBTfTw6E
  Prava izbira !

 • Dostmamrecesije

  Pokvarjenost ne pozna meja.

 • Franc Šink

  Res izgledata kot da bi že celo življenje skupaj kradla.

  • Franc Šink

   Oziroma že od takrat ko sta še ovce skupaj pasla.

  • sumljivislon

   ja ..ko so z Yu -ga ..vozil solato in papriko…se je začelo ..ić -partizani..hah

 • Dostmamrecesije

  Bolj ko je pokvarjen, bolj je politično nadarjen.

 • Dostmamrecesije

  Oba bi tudi s hudičem šla v koalicijo. Samo, da JJ ne bi bil na oblasti. Komunisti pokvarjeni.

 • Janshari

  Simpatizeri Dr. Janshe strahuju. Vođu Dr. Janshu je već šlogiralo, bori se za život u UKC.

  #ZokiCar

  • tramal

   Pravi si srbo turčin.

 • vinko

  Ne vem ravno, če je to povezano z zunanjo politiko, bolj z notranjo, oba se bojita desne vlade, ker bi se določene zadeve korenito spremenile

 • baubau

  Presneto-saj res pašeta skupaj -za žico okupirane države….in tisti ki ste ju kdaj volili tudi….

 • Grenze

  CIGANSKA IN BALKANSKA POSLA JANKOVIĆ IN KAHL JE ISTO KOT STAN IN OLIO V BURLESKAH NAJ GRESTA V HOLIWOOD ! HAHAHAHA

 • Miro

  hahahah levica bo zjebala desnjake na lepalipana grd način…. Jajo bo spet razbijal

  • antimur

   V kolikor boste levi fašisti še naprej pizdili in se obnašali s Slovenijo in Slovenci, kot da so vaša dedna pravica, bodo kmalu imeli kandalabri še kakšno drugo funkcijo razen za razsvetljavo.

   • Miro

    bebo kaj mene mešaš zraven…jaz sem zunanji opazovalec za razliko od tebe ki se kot kaže čuti ogroženega

 • lado

  volite ta dva grdavša!! upokojenci bojo dobili še ćefurskega ,poleg skorumpiranega horenca, da jih bota vodila v maloro !!ne jokat potem !!! ZATO ,da bomo VSI ŽIVELI BOLJŠE, BREZ RDEĆE RUSKO-SLOVENSKE MAFIJE , volite SDS IN DESNE STRANKE !!!!!!!!

  • Nika

   Boi rajše tiho

   • sumljivislon

    nika bodi tiho ..resno!!

    • Nika

     Jebi si mater

     • sumljivislon

      nika bodi tiho ..resno!!

  • Miro

   ja ta poraz bo pa Jajota dolgo bolel….ne vem če se ne umakne v penzijo

 • cploger

  Dva definitivno najbolj antipatična osebka s slovenske politične scene.

 • FUCK COMMUNISM

  Samo kompleten kreten lahko voli nesposobnega kariernega parazita in cefursko barabo!!!

  • ✔️VERIFIED USER

   @levicarnikoli:disqus povej mi službo, gnoj usran, v kateri tvoj kurčevi Janez ni izključno porabljal proračunskega denarja.
   Enega delovnega dne nima, da ne bi bil prisesan na proračun, a ne, govno?

  • Nejc

   Važno da ti podpiraš domobranske pedofile, peder zafukan

   • alborebeka

    Ti smrkavec pa spizdi mami pod kiklo in se skrij tak so delali tvoji rdečkarji skrivači in zahrbtni morilci marš sem ti reko.!

 • šmentanamuha

  Kakšni nasmehi … do ušes. Le kaj jima dogaja?

 • FUCK COMMUNISM

  Kva je, crkovina usrana?!?!? Glede na to, da enkrat na mesec menjas ime, si ti zadnja levuharska pizda na svetu, ki bo komurkoli govoril o shizofreniji. Drekac cefurski!!!

  • ✔️VERIFIED USER

   @[email protected]:disqus USTRELIL TE BOM V KURAC, TAKO KOT SO TVOJEGA SIFILITIČNEGA STAREGA FOTRA!!! GOVNO IZDAJALSKO.

   • FUCK COMMUNISM

    Hahahahahahaha vse kar ti lahko ustrelis je en zoften prdec! Vec ne zmores in se manj si upas! Pezde posran!

  • Lewuh

   Ti si tud crkovina. Crkn ASAP.

 • ✔️VERIFIED USER

  Janez Janša (partizansko ime: Govno), nima enega delovnega dne, da ne bi bil prisesan na davkoplačevalski denar.
  Ene same službe ni imel, v celem življenju, ki bi ustvarjala denar. Zna ga izključno porabljati.
  BRAVO GOVNA!!!

  • FUCK COMMUNISM

   Pizda kako brezmejno si zabit!!! Z vsakim postom to dokazujes. Daj se kaj napisi, kreten, da se ti bomo lahko se bolj rezal… Izcedek posran!

   • ✔️VERIFIED USER

    @levicarnikoli:disqus ODJEBI GOVNO USRANO.

    • FUCK COMMUNISM

     Ne gre, a ne?! Vec ne zmores! Ti mas mozgane samo zato, da si ne serjes v postlo, v hlace ti pa gre, to ze vemo!

   • Nejc

    Da tok retardiran folk obstaja nemorem verjet, peder zafukan

 • Nejc

  FUCK COMMUNISM pedofilski domobranski peder!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Odjebal si ti na izviru Iske in zdaj to vsi vejo! hahaha Kokrat na dan ti mami pere usrane gate?? Dej nam se to zaupaj, ce nam ze kazes kako brezmejno si usran in zabit!

 • FUCK COMMUNISM

  Ej, krtaca 20, a bos tole tut prijavil?!?!

  ✔️VERIFIED USER • 5 minut nazaj
  @fuFUCK COMMUNISM USTRELIL TE BOM V KURAC, TAKO KOT SO TVOJEGA SIFILITIČNEGA STAREGA FOTRA!!! GOVNO IZDAJALSKO.

  Preklet spicelj pokvarjen!!!

  • ✔️VERIFIED USER

   @levicarnikoli:disqus PRIJAVI SI KURAC SVOJ, KER JE PREMAJHEN.

   • FUCK COMMUNISM

    Nekam sumljivo veliko pises o kurcih… Mama te ima tudi kot pedra rada. Sej bo… hahaha

    • ✔️VERIFIED USER

     @levicarnikoli:disqus VEM. ZA RAZLIKO OD TEBE.

 • milanček

  No sedaj upam, da bo upokojencem in ostalim ljudem, ki so do sedaj volili Desus oz erjavca kapnilo, kakšne napake so delali! Predragi Slovenci, erjavec je pokvarjen, ponavljam pokvarjen in se sploh ne zaveda kakšno škodo dela slovenskemu narodu, saj ima IQ št. čevljev, je idiot!

  • stajerc5

   Vse v redu in prav, samo, on se se kako dobro zaveda kako priti v razlicne vlade in potegniti milijone, o ja, zelo dobro se zaveda kaj dela in kako vlece ze desetlja ubogi narod za nos!!!

   • milanček

    no in kdo mu tu drži štango, folk ki je prtegnjen in ga voli! Sami sebi kopljejo luknjo!

    • stajerc5

     Tako kot si rekel!

 • Tweety Bird

  Dober dan…jaz, mala rumena ptička sem spet med vami. Komentatorje bi rada opozorila, naj ne uporabljajo vulgarnih besed drug do drugega in naj bodo spoštljivi.

  Verske desničarske sekte, ki ne sodijo v slovenski prostor, so pa itak brez vsakega pomena… To velja za SDS, NSi, Kanglerja in Primca. Kapish?

 • Tweety Bird

  Mene srček boli ko berem določene komentarje. Zakaj toliko sovraštva…ZAKAJ???

  • FUCK COMMUNISM

   Ker si edino sovrastvo levuharji zasluzite!

   • Tweety Bird

    FUCK COMMUNISM…ne tako, prosim te lepo. Če si belogardistični domobranec, se lahko kljub temu lepše obnašaš. Sama zloba te je :)

    • FUCK COMMUNISM

     Tako je. Cakam, da bom to sovrastvo in zlobo pucal na vas levuharjih! Prihaja cas, in to zelo hitro!

     • Tweety Bird

      Glej srček…še je ostalo prostora v jamah. Tam ti je mesto…kapish?

     • Nejc

      hahahaha bravo

     • FUCK COMMUNISM

      Ti bos med prvimi v jami, verjem!

     • Slovenka

      Čiv-čiv?!? Bonton!

    • tramal

     Ti ubožec ti .Triinsedemdeset let po vojni te še kar naprej preganjajo domobranci .Res ste usrani komunajzerji.

    • Joško

     Imaš ti slučajno razčiščene pojme, kdo je bil belogardist, kdo domobranec?

 • ✔️VERIFIED USER

  @levicarnikoli:disqus SEM TI ŽE REKEL, DA SE NEHAJ VIKATI. GOVNO KURCOLIZAŠKO USRANO DOMOBRANSKO.
  RAZSEKAL TI BOM DLANI IN IZ NJIH NAREDIL KOSTNO JUHO.
  JEBENA JETRA TVOJE USRANE MRTVE MAME BOM ZAMESIL V RAHLO KISELKAST ASPIK.
  KURAC TVOJEGA FOTRA BOM DAL NAGAČITI NAJSLABŠEMU TAKSIDERMISTU V ALBANIJI IN TE Z NJIM POSILIL V ŠUPAK IZDAJALSKI.
  USRAL SE TI BOM NA KRUH, TI PA BOŠ MORAL TRDITI DA JE NEMŠKA NUTELLA.
  AAAAHAHAHAHAH!!

  • FUCK COMMUNISM

   Izvir Iske je dokaz tvojega “junastva”!!! Od tega dne dalje je vse kar napises samo dodaten drek. Si imel moznost vse to narest, pa si se POSRAL!!! Pezde prestraseno! hahahahahaha

   • Hun

    kje je to izvir Iske..v keri vukojebini ti zivis ..ni cudno da si zadrgnen rovtar

    • FUCK COMMUNISM

     Naj te ne zanima kje jaz zivim. Poskrbi za svoje prezivetje. Ti pa slabo kaze…

  • tramal

   Si pač popolnoma umsko zaostali drekonja

 • ✔️VERIFIED USER

  @levicarnikoli:disqus SI GA ŠE VEDNO MEČE NA IZVIRU IŠKE. ČE GA KDO VIDI NAJ MU NE POMAGA!!!

  • Tweety Bird

   Baje da tudi popapa svoj izliv. Bljak :(

 • Tweety Bird

  Združena desnica – stranka, ki ima več kandidatov kot volivcev nima kaj iskat na parlamentarnih volitvah :)

 • Tweety Bird

  Kaj naj rečem…volitve se bližajo?

  SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

 • Tweety Bird

  Zavaljen in slinasti Primc se je že blamiral na predsedniških volitvah, ko je njegova kandidatka dobila rekordno nizko število glasov. Sedaj bi očitno rad podoben rekord dosegel še na državnozborskih volitvah. Potem lahko kandidira še za župana, da bo naredil hat-trick…ha ha ha ha ha …

  • Prdo

   Hahaha ja 3xz glavo

  • Prdo

   Desnuharji grejo na touchdown hahahha

 • Clemen J.

  Lažnjivi komunisti, kaj pa drugega, težko se bodo odpovedal provizijam pri pranju denarja za Islamiste. Miljarde so imapk miljarde, in ta komunistična zalega itak razmišlja samo o kriminalu.

  • Prdo

   Tako je tudi nemci francozi italijani danci zakaj bi bili mi izjema

   • tramal

    Oni računajo na svoj denar z delom ,komunajzerji pa na tistega ki ga bodo ukradli.

  • stajerc5

   Dobro si jih zadel! Celo stran imam samo taksnih, ki ze plavajo v kanalizaciji in jih ne vidim!

 • garfi

  udbomafija dela vse za izločitev Slovenske Stranke-ZD, danes tudi iz predvolilne oddaje studio ob 17h
  rtvZLO širi tudi propagando, da stranka zaradi “kvot” ni vredna zaupanja
  torej komunajzli delajo vse, da ne bo “desne” Slovenske Vlade
  ukrepati mora SDS,
  če bo potrebno tudi z bojkotom zaradi znova nepoštenih volitev
  Primca sem opozoril na zaščito pred udbomafijo pa se je skliceval na “božjo zaščito”

  • Prdo

   Sm skoraj vido eno malo udbomafijo

   • garfi

    si že daleč nazaj napisal, da imate peklenski načrt za VOLI-tve in VOLI-vce

    • Hun

     tebe vsak dan more tlacjo…debilcek jansistek

  • Hun

   ti si tepc da ti ni para v Slo

  • ljubinica

   Ha ha
   ” ZD zaradi kvot ni vredna zaupanja …”
   A Rjavc, ki se pajdasi s posiljevalcem in mafijcem zorangutanom, je pa “vreden zaupanja”?
   Za rdeco bando na RTV ..

   • garfi

    banda rtv ustvarja butast folk, ki ga je že itak v izobilju
    tako pridijo vedno znova na oblast

  • Slovenka

   Primc je pozabil, da se mora vsak posameznik potruditi po svojih najboljših močeh, šele potem Bog pomaga in nič prej. Sama sem Primčeve politične dejavnosti vedno gledala s precejšnjimi dvomi. V politiki ne smeš biti tako hudičevo naiven kot modeli v Združeni desnici. Če Primc ni vedel, s kakšnimi lopovi bodo imeli opravka, bi moral biti Kangler pametnejši. Pri Primcu in Kanglerju sploh kaj mislijo?

   • garfi

    ja očitno se premalo zaveda, da nam vlada udbomafija
    nsi je še hujši primer, ker bodo verjetno šli v “levo” vlado
    pravzaprav kdorkoli, ki še vedno ne ve, da bo v tem primeru znova in znova izigran

    • Slovenka

     Sprašujem se, ali je Primc sploh primeren za kandidaturo v DZ. Le kako se bo soočal z izzivi, če se spotakne že ob prvem koraku?

     • garfi

      boljšega nimamo
      lahko je tudi oster

 • tramal

  Kako naj bedaka skleneta koalicijo ,če srbin jankovič nima stranke .Se pravi da bedak jankovič podpira bedaka kahlo brez stranke.

  • stajerc5

   Seveda brez stranke, ampak piha na duso svojim trenirkarjem in opankarskim muslicim!

   • Hun

    Jajo ma pa vs hendikepirane genetsko svoh Slovence

 • Prdo

  Hahahahaha malo vas je pizde desnuharske

  • FUCK COMMUNISM

   Ti si pa ze mrtev, sam si tolk zabit, da se tega se ne zavedas!

 • Suljo

  Je treba le priznati…AB je pa bila najbol simpaticna na soocenju(vizualno)….ko5 bi zapela lea sirk….SDS…hvala….ne..ne…ne…..neeeeeeee

 • stajerc5

  To me spominja na tisto, ko slepec slepca vodi. Idiota, ne vesta, da se v Murgle ni vec nobene poti!!!! Mali pikzibner jih je odpisal kot gumb na gatah!

 • večni srb

  Kakšno vezo ima pa Belgija z Rusijo in Iranom?

 • Suljo

  SDS….Hvala …ne…ne…ne…neeeeeee

  • Joško

   Prijatelj, ti kar ……ić_a voli.

   • Hun

    ja pr desnicarjih je samo belo in rdec odtenk za ostalo ste barvno slepi

 • Janshari

  Simpatizere Dr. Janshe već grabi panika. Niko ne podržava SDS(skup mentalno bolestnih pedera i pedofila).

  #ZokiCar

  • Joško

   Prijatelj, Sloveniji je uradni jezik slovenščina.

  • FUCK COMMUNISM

   Zakaj ti cefur ne spizdis nazaj v Cuprijo, ce ti kle kaj ne pase?!?

   • Lewuh

    Qa je ti Brejvik usekan do fundamenta. Gobec drž.

  • Sodni dan

   Če tablete ne zagrabijo več bo treba po nov repcept!

 • karpelec

  Vse za oblast, papir vse prenese, kaj pa mi?

 • Joško

  Rešitev za Slovenijo je, da na volitvah zmagajo desne stranke. Trenutno smo skoraj edina država v EU, v kateri vladajo levaki. Samo poglejte, kaj je uspelo levakom narediti za čas svojega vladanja: 5 miljardna bančna luknja, 1 miljarda opranega iranskega denarja v NLB, TEŠ 6, Popolni razpad zdravstva, obeta se katastrofa imenovana drugi tir, popolni propad SV, migrantom pričarati SLO kot ciljno državo,….

 • :-)

  Janković ima lepe svetlo modre oči….albanc ima pa temne oči.

 • FUCK COMMUNISM

  Pizdun Verified user je ves posran zbrisal svoje komentarje… kot ze veckrat!

  • macon

   Zakaj pa je to spet naredil?

   • FUCK COMMUNISM

    Ker je verified user, luka marchessi, dark lord navaden posranc, ki se boji lastne sence, kaj sele, da bi se dobil na pretepu z mano… boji se posledic lastnih komentarjev. Ne skrbi, ze vemo kdo je in od kod pise!

    • Tweety Bird

     Jebal pa te kljub temu je…he he …:)

     • FUCK COMMUNISM

      Da je on mene jebal je samo tvoja sprevrzena levuharska zelja… on je ravno taka posrana pizda kot tvoj tunek, katerga ravno tako ni bilo na pretep niti za posmrdet! Porocena si s pizdo! Vsak k svojemu, a ne, levuharka!?

     • Tweety Bird

      Tunek te je čakal, sam tebe ni bilo. A si se usral v hlače?

  • Slovenka

   Jaz sem ga blokirala. Še svetnika zapusti potrpežljivost, ko bere njegove izdelke.

 • Vera

  Erjavec je z druženjem z Jankovićem izgubil še tisto malo spoštovanja , ki ga je imel po Domovih za starejše . ” Mamke ” ga več ne bodo volile .

  • Slovenka

   Upam, da res.

 • Tweety Bird

  Dober dan…jaz, mala rumena ptička sem spet med vami. Komentatorje bi rada opozorila, naj ne uporabljajo vulgarnih besed drug do drugega in naj bodo spoštljivi.

  Verske desničarske sekte, ki ne sodijo v slovenski prostor, so pa itak brez vsakega pomena… To velja za SDS, NSi, Kanglerja in Primca. Kapish?

 • Igor Kavalar

  Pošteni ljudje se z kriminalci ne družijo!

  • Steiermark

   Na levi, tudi z lučjo pri belem dnevu, ne najdeš “poštenega”, kajšele človeka…..

 • pravapot

  Erjavec se nadeja čefurjevičevih volilcev iz Fužin, Šepanjca, ………. izgubil pa bo poštene Slovence.

  • Olga_10

   Pošteni Slovenci ga že zdaj niso volili!

 • pravapot

  Očitno bodo sedaj volitve odločale o zmagi med Jugoslovani in Slovenci. Če Slovenci zgubimo, bomo verjetno izgubili tudi Slovenijo.

 • Sodni dan

  Rjavček je pod parlamentarnim pragom , misli da Zoki dela čudeže . Uglavnem lahko bi rekli “đabe posao brate”, vendar imamo zato slovenski izraz “nesmiseln posel”. Skupaj nimata za burek . Še trenirkarji pa upokojenci jim ne zaupajo več!

 • Jan Kovalski

  Levičarski onesnaževalci pod članki se s svojimi primitivizmi spet ponižujejo do skrajnosti.

 • Olga_10

  Zdaj vidite, zakaj je sodstvo pred volitvami vse Mafijankoviceve zadeve “zastaralo”, “založilo” … in Zokija, ki “ima nrkaj”, opralo…
  Pa naj se kdo reče, da sodstvo ni skorumpirano in levičarsko!

 • Olga_10

  Ali je Zoki oddal volilno listo? Kako lahko “kandidira”? Se bo oglašal s kandelabra z rdečo zvezdo?

  • alborebeka

   Olga on bo kandidiral s programom kako škodovat sds ,se ti zdi normalno ,da imaš program sovraštva nimaš pa nič pametnega za napredek erjavec je pa isti primitvec,in nevem kaj je narod norr kolektivna norost sovraštva in pohlepa.Nimaš pa kaj za ponudit v korist države narod je enostavno butast pol pa jamrajo kako je vse v malori.

 • Olga_10

  Soočenja so katastrofa! Tudi na SLO 1 je kot na Hanzi…Vprašanja in odgovori…. Lahko bi še poenostavili in dali možnost odgovoriti z A, B ali C…. Noro! Tako kot v Rusiji!

 • Prdo

  Čefurji desnuharski ste ena navadna govna

  • Štalmajster

   A ti se pa maš že za boljšega ? ;-))

  • alborebeka

   Desni ti bodo dali po pizdi za kazen boš jarke kopa,nič več socialka !

 • Jan Kovalski

  V primeru Janković-farmacevtka se je slovensko sodišče tako zelo “izkazalo”, da lahko uporabimo sledeče označevanje za njihov “razvoj”.
  Če zgodovino časovno označujemo s pomembnim krščanski dogodkom (Kristusom):
  Pred našim štetjem po našem štetju ali Pred Kristusom po Kristusu za slovensko sodstvo velja.
  Slovensko sodstvo pred Jankovićem, slovensko sodstvo po Jankoviću.
  Namreč preden so uničili dokaze proti Jankoviću, zaradi domnevno zamujenega roka za vložitev obtožnice proti Jankoviću (dve leti) s strani državne tožilke Blanke Žgajnar …

  http://old.slovenskenovice.si/novice/slovenija/jankovicu-se-smeji-tozilka-naredila-veliko-napako

  … je sodna praksa delovala tako, da je upoštevala tudi daljše roke za vložitev obtožnice. Pri Jankoviću pa so prvič uporabili “razlago” o prepozno vloženi obtožnici. Zaradi tega se je “ogorčeno” sestal parlament in so domnevno spremenili zakonodajo z daljšim rokom za vložitev obtožnice. Torej se je ta dveletna klavzula uporabila samo v primeru Jankovića, takoj po tem pa je prenehala veljati. Torej:
  Slovensko sodstvo se kronološko razvija po načelu: Obdobje pred Jankovićem, kateremu sledi obdobje po Jankoviću. Zoran Janković, ateistični Kristus.

  p.s.: Državna tožilka Blanka Žgajnar je tista oseba, ki se je na procesu proti Noviču proslavila z izjavo: “Imamo pravnomočno obtožnico, ki jo je potrdilo sodišče, NEKAJ ŽE MORA BITI”
  Ista tožilka se je izkazala tudi po obsodbi t.i. balkanskih bojevnikov. S sodišča so takrat vsi odšli na prostost, saj tožilstvo ni zahtevalo pripora, zato je kljub obsodilnim sodbam sodišče v razsodbi odpravilo pripor.

 • Prvaka strank PS Zoran Janković in DeSUS-a Karl Erjavec sta sklenila sporazum o t. i. levem bloku, ki ga bosta podpisala.
  Po besedah Jankovića ima njun sporazum le dve točki in sicer;
  – prva je zaveza, da ne bodo šli v koalicijo s SDS,
  – druga, da bodo na prvo mesto postavili človeka in zaščito narave.

  Ha, ha, – dva gavnarja, ki se bojita Janše…. …….
  ja, ja, “V SILI, ŠE HUDIČ MUHE ŽRE”, bi lahko poimenovali to njuno KOALICIJO. :)

  • Steiermark

   zmotila si se pri besedi gavnerja – pravilno se glasi: dva govnarja!

  • dob

   V sili hudič še muho posili

   • tohuvabohu

    A veš tega: Po cesti gresta dva pedra. Eden reče: “Tako sem potreben, da bi tudi čmrlja nategnil”. Drugi pa: “Bzzzz, bzzzz, bzzzz”.

 • Nenad Pavlić

  Posojilo ponuja med resno hitro zlasti v 48 ur ([email protected])

  zdravo
  Mi smo združenje vlagateljev; Smo dajo na razpolago vsi iz posojila, najdaljši rok odplačila je 15 let, letna obrestna mera je 3 %. Kredit dodeli kdor zasluži določen mesečni dohodek. Imajo kapital za posojil za kratkoročno in dolgoročno od 2000 evrov 10,000,000 evro za vse ljudi, ki so resne, pošteno in dobro morale, za več informacij o posojilu ponudbo, nam pišite na ta mail: [email protected]
  WhatsApp: + 33789770894

  • Olga_10

   Pejte k SMC, da bo Cmero lahko vrnil ukraden denar od “makete”, ki ga je ukradel za financiranje stranke v volilni tekmi! Pa še ukraden denar, s katerim je financiral nezakonito referendumsko kampanjo vlade o drugem tiru! Praktično 300.000 evrov!

  • Frank Novak

   GOLJUFIJA… NE NASEDAJTE.

  • 0lga_10

   Ampak naš SDS ima boljše zveze v Bosni. Rok Snežič nam ponuja boljše pogoje. Janez jih bo pa po zmagi na volitvah naredil še legalne. Volimo SDS.

 • Vrhovni sodnik

  Še zadnjič bo nastopil Duo Adijo, Janković na orgelce, Korel pa na glavnik, pol ju čaka apartma na Dobu s tem, da bo župankar imel količinski popust, s sabo bo pripeljal podmladek.

  • Dr. Ustavnega prava

   HA,HA,HA, dobra kolega, ++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

  • Boš pa res pošten in pravičen sodnik. Nič jima ne boš pozabil. :)

  • Rožle

   A trios adios še obstajajo ..?

 • borko

  Jankovič in farmacevtka

 • Vrhovni sodnik

  Ko jima bom jaz sodil, bosta imela stanovanjski problem rešen do življensko na Dobu.

 • SIMON ROZIC

  Začele so se divje mafijsko-levaške igre in preigravanja! Vsak dan
  morajo “bosi” alla opankar in klovn po navodila v slaščičarno Zvezda
  k sivčku iz Murgelj po navodila operacije ” vedno levi” za naslednji dan…
  čakamo še kolesarja čebelarja in šarca-magarca , da se veselo
  pridružita otroškemu vrtcu in s cmerarčkom ustanovijo društvo PGC ali pa,
  glede na to, da so “vezani uz more” bratovščino usranega galeba….
  No, ker so nas že prodali skoraj v celoti Hrvatom in Srbom (Rusom),
  čakamo še Kitajce , ki jih bo milostno uvozil forumaš iz F21, tovariš Bobinac,
  ki bo s pomočjo Voljča povečal mafijske prihodke znanim mafijskim forumašem.
  in predvsem Kučanove naložbe v Mehiki…OLE!!!

  Veste kaj? V sili vrag še muhe žre!… No, naši politiki pa žrejo tudi lasten drek!

 • herman

  Le zakaj takšna panika na desnici? Najbolj domoljubna, najbolj poštena in sploh najboljša stranka z najbolj ljubljenim vodjo se pa res nima koga bati. Še največ škode ji lahko naredi njen vodja.

  • wert

   No pa si tudi ti pogruntal, da je SDS res naj, naj, naj stranka.
   Super je to, no.

  • slosin

   dej še enkrat preber!!! Mogoče ti bo jasno, kje vlada panika in kdo sklepa koalicije proti SDS….

   • Prdo

    A malo vas je debilov hhahaha

    • slosin

     res je, med desnimi je malo debilov, večina jih je med levakarji….ti si med prvimi…

  • alborebeka

   Bedak herman škodo delajo tebi levaki samo si toliko butast da ne zmoreš tega prepoznati se pravi si nastopnji razvoja opice .!

   • alborebeka

    o!

  • alborebeka

   Če nisi za normalno družbo kamor bi slovenija morala spadat ,potem pa izberi jug pa adijo idijot ,serješ v lastno skledo torej si proti temo da slovenija postane normalna ponosna državo ,kar levica tega ne želi ker ima take idiote kot si ti!
   ti si lahko samo topovska hrana za levake ,jebem ti mater izdajalsko!

 • Pjevač tuge

  Če pa to ni dokaz kako se mafija boji zmage SDS a, potem pa res ne vem kaj ta narod še potrebuje da fukne dona iz Murgel na hrbet.

 • Vrhovni sodnik

  Ona 2 ustanavljata koalicijo za Dob, še SD in SMC se pridružita, pa bodo komplet.

  • žogica

   Ne, ne, Dob so si rezervirali SDSovci.

   • Franc Vidrih

    Dob za SDS so rezervirali jugo sodniki. Še malo pa bodo jugo sodniki, sami z Jankovičem na čelu pristali na Dobu.

    • wert

     Prav in pravično bi bilo, ker pravijo, da smo pred zakonom vsi enaki pa ni res. Samo sodniki imajo trajni mandat, kar pomeni, da ga lahko biksajo, kolikor hočejo, ampak služba jim je zagotovljena. NIHČE DRUG v naši ljubi državi ni tako zaščiten, kot prav oni.

    • Luis Horvat

     In to se bo tudi zgodilo ,šivilje na delo začnite šivat zebra pižame za jebača Jankoviča,izdajalca Rjavca ,Cerara in vse lopove ki so nas obkradli in še nas kradejo.

   • Dostmamrecesije

    Upam, da se boš čim prej odkotalila.

    • žogica

     Ti kar upaj….., jaz pa upam, da te čimprej sreča pamet !

     • Luis Horvat

      Žogica pri tebi ni najmanše sledi o pameti ,se pa čuti veliko induktrinacije ,zgleda da uživaš kakšne privilegije in veš če ne zmaga komunistična drhal ,da grejo tvoje bonitete in privilegiji rakom žvižgat.

 • žogica

  Na levici že sestavljajo zmagovito koalicijo !

  • Hun

   zmagovalna za udelezence za narod zagotove ne!

  • wert

   Je slinasta ta vaša KOLABORICIJA. So jo že vso polži oblezli. he, he

  • Sodni dan

   S kom sestavljajo ?? SD ne pride čez 15 šarca pa že zdaj ni nikjer več. Še sreča da mate zokija pa rjavčka da vam pomagata sestaviti “zmagovito koalicijo” . Sam jezik vas je 3. junij je rezerviran za nas prave Slovence, patriote, ki smo pripravljeni braniti državo če bo treba!

   • ĐĐ Style

    Od kje vam podatki , da SD ne pride čez. Čez pridejo SD, LMŠ , SMC, Levica, SDS, Nsi in DeSus

    • Sodni dan

     …čez 15 posto kaj misliš da vas bo polovica volila . Ste imeli dosti časa naredili ste samo škodo poglej malo okoli sebe pa ne se zagovarjati na gospodarsko rast, ker je po celi evropi, pri nas še dokaj majhna zaradi vas veljakov pametnih!

     • ĐĐ Style

      Če nekdo razmišlja negativno, nikoli nebo videl napredka. Janša vam je opral možgane, da gre vse v rikverc in ga morate poslušati. Janša hoče oblast neglede na posledice.

     • Sodni dan

      Kake posledice ?? Cerar odstopil pred koncem mandata, govorimo morda o teh posledicah?

   • žogica

    Vi boste branili svoje ri-i, za Slovenijo se vam fučka, to je to !!!!!!!!!!

    • Sodni dan

     Kdo se oglaša , vse že videno še preden violine ugasnejo zgasnete sam da rešite svoje r*ti tak je to.

  • Luis Horvat

   Na levici sestavljajo kriminalno koalicijo morilcev posiljevalcev,kleptomanov izdajalcev.

   Koalicija pa bo zgledala takole SDS,NSI,LISTA Bojana Požarja ,ustavna večina v parlamentu ,da sprejmejo prave zakone in uredijo to pokvarjeno levičarsko mentaliteto ,da pozaprejo lopove in izdajalce slovenskega naroda ,levičarji se zavedate ,da bi vaši dohodki bili višji za 50%,če ta levičarska morilska drhal nebi pokradla izropala naše države,in ni pomembno kdo bo to omogočil . ali je to Janša ,Tonin ali pa Bojan Požar,slednji ima izredno dober program,čistka v sodstvo ,javni upravi ,zdravstvu ukinitev rtv naročnine .od teh reform boste imeli tudi v levičarji korist ,na žalost pa je vaš um zamegljen in iduktrinacija je na vas pustila trajne posledice ,zaostalosti

 • Joze Crni

  Ta erjavec pa je gnoj. Vse samo da se obdrži v poslanskem stolčku

  • žogica

   Točno taki gnoj je Janša !

   • wert

    Pravijo, da žogica pa je gnojnica, ha, ha, …

   • alborebeka

    Pa kaj ti buasta baba ne zaznavaš resnosti sprevržene levice ,boli njih kurac zate ,edino če se bojiš za privilegije ,ker jih boš tokrat izgubila garantirano,ali pa si gnojna jama brez kančka odgovornosti ,do slovenskega naroda ,moram uporabit na žalost marš svinja pokvarjena LGBT.!

    • alborebeka

     Ne bo več manyja za nevladne organizacije boš morala na trg dela lenoba in ne bo ti več do pizdarije in galeme puhoglavka ZOGICCCCCA!

     • alborebeka

      Korl in posiljevalec ,sta pa izprijena govnara brez primere ti je jasno!..

    • žogica

     A veš, da si še večji gnoj, kot Janša !

     • alborebeka

      Večjega gnoja v Sloveniji ni kot si ti retandirana izrojena gnojna jama ni .zate sem domoljubj doktor znanosti .rdečo prase odejo privilegije pipice se zapirajo sedaj bo novi ordnung ti je jasno.

     • alborebeka

      Tebi je enostavno treba odvzeti državljanstvo in možnost glasovanja ,ker si proti Slovenskemu narodu izrojena prasica odejo privilegiji pipica se zapira ,si ogrožena ?prav je tako na trg dela pa pljuni v roke in začni delat nekaj koristnega ne bo več penezov za kvazi borce ,razne privilegije umetnikov ki to sploh nikoli niso bili in nevladne skupine ,ki izčrpavate delavski razred,od vas pa toko nobene koristi parziti levakarski lgbt banda rog gnojnica.!

     • alborebeka

      kot govoriš gnoj ti bo krojil tvoje ničvredno živlenje in te onemogočil da se paseš na tujih žuljih.!

     • žogica

      Nič nebo tako, kot si zamišljaš…… Jezen si na cel svet, še najbolj pa sam nase, zakaj? Si predstavljaš, da se spustim na tvoj nivo izražanja….pa se ne bom, enostavno doseči tako dno je katastrofa. Oglasi se na Psihiatriji !

 • FreedomAndDemocracyNOT

  fak, ce si nek hardcore desnicar, ti zdele zivci popuscajo. Za nevtralce, je pa to supr show, vzames kokice pa gledas kako se nizki IQjevci med sabo kregajo

  • Zora

   Ha, ha bravo.

   • xtc

    Izjavi popolnoma ekonomsko nepismen bedak.

    • Zora

     Ha, ha je bil namenjen vam bebčkom in vašim nizkim IQ-em ki se vidijo iz vaših komentarjev. Za tista dva je pa škoda besed.

  • xtc

   Gleda in se smeji le debil,kajti zapitek bo plačal narod,debile itaq,po streznenju pospravijo,kot ne krivce-ampak breme ostane.

   • Lewuh

    DEbil jedni.

 • dob

  Erjavc in Janković se razlikujeta med sabo samo po tem, da je en večji kreten od drugega.
  Ugani kateri!
  (oba odgovora sta pravilna)

 • Vrhovni sodnik

  Zdaj si je Erjavc obesil velik greh okol vrata, tud on bo odgovoren za Đamijo tko, kot župankar

 • Sodni dan

  S to njuno “koalicijo” sta si zabila še zadnji žebelj v krsto . Namesto da bi prepričevala ljudi z “dobrim” programom Greta izključno proti SDS.Namenoma nisem rekel proti Janši kajti SDS premore veliko kvalitetnega kadra s predsednikom vred.

  • wert

   Edina stranka, ki ima tradicijo in veliko kvalitetnega kadra.

   • Sodni dan

    Točno to vsi Janša , kaj pa drugi člani stranke !

  • ĐĐ Style

   Ja prav imaš, iskušen kader, večina KAO bivših članov KP-ja.

   • wert

    Sebe poglej pa še okoli sebe, da ne boš foušarije zganjal , da ste premal rdeči.
    Če ve verjameš pa vašo SVETLANO vprašaj !

    • ĐĐ Style

     Svetlana in Janša sta do včeraj bila na tovariš in tovarišica. Sedaj pa Ivan glumi gospoda

     • wert

      Ti pa si še zmer tovariš, no.

     • ĐĐ Style

      Janševa diplomska naloga pod mentorstvom generalmajorja JNA in
      izrednega profesorja Milovana Zorca se začne zgledno. Z navedbami
      socialističnih poudarkov o samoupravljanju (itd.), v katerem »delovni
      ljudje in občani združujejo delo in dohodek«. Nato času primerno
      nadaljuje z navedki iz del Edvarda Kardelja. »Vlogo načrtovanja najbolje
      opredelijo naslednje besede Edvarda Kardelja: ‘V naših pogojih
      socialističnega samoupravljanja mora biti plan eden glavnih instrumentov
      družbene reprodukcije in to ne samo materialne, temveč tudi
      reprodukcije socialističnih samoupravnih družbenih ekonomskih odnosov,’«
      navaja Janša iz Kardeljeve srbske izdaje knjige o protislovjih družbene
      lastnine.

     • wert

      Tole si že 100 krat nalepil.

     • ĐĐ Style

      Prvič

   • Sodni dan

    Židana voli pa odjavi se že s tega portala MMC je za tebe pa mladino si naroči . Ni ti pomoči nažalost!

   • Olga_10

    To pa imaš prav. Z večino smo sodelovali v mladinskih delovnih brigadah v tistih svinčenih časih. Ko bomo zmagali bomo natančno pregledali vse arhive in izbrisali tovrstne sledi.

    • ĐĐ Style

     Kaj boste pa storili s vodjo avnojskega pohoda v Jajce Ivanom Janezom

 • ĐĐ Style

  Zakaj se Janez Janša sramuje svoje slavne preteklosti? Od
  življenjepisa, ki ga je pisal leta 1985 v prijavi za mesto odgovornega
  urednika časopisa Pavliha, do življenjepisa, ki je objavljen na spletni
  strani njegove stranke SDS, je izginilo veliko pomembnih podatkov.
  http://www.mladina.si/49713/mladinait-st-744/

  • Sodni dan

   Tako je, kak je bilo lepo 1985 še sreča da smo danes 2018 in svinčeni časi ostajajo v glavi samo tistim z najnižjim IQ-em!

   • ĐĐ Style

    Svinčeni časi bi bili , će bi SDS-zmagala. Na srečo stranka SDS tudi če bi zmagala, ne more sestaviti vlade. Še Erjavec se je dokončno obrnil levici, Nsi 5%, Zblojena desnica 1%

    • Sodni dan

     Misliš da imate dosti ?? Šarec se je že odrekel SDju tako kot večina volilcev!

     • ĐĐ Style

      Levica ima dosti, sedaj pa ti izračunaj koliko ima desnica SDS+Nsi , ostale ZD in SLS lahko pozabite

     • Sodni dan

      Ne glej ankete dela. Procenti SDS se bodo gibali okoli 30 posto to ti Garantiram ljudje so vas naštudiral .

     • ĐĐ Style

      Max 20% , ti pa ne glej vaše enostranske ankete

     • Sodni dan

      SDS 20% ,SD pa 40 po tvojem??Še 40 ostane Aja to pa Rjavc Zoki pa Violeta poberejo?

     • ĐĐ Style

      ne, nikoli nisem trdil tega, sploh pa ne za SD. Tudi če bi SDS dobili 30%, pot do 46 poslanskih sedežev je daleč tudi s pomočjo Nsi-ja. SD pa splohn na nobenih anketah ni vodila

     • Sodni dan

      Uglavnem da končama. Volim SDS . V zmago ne dvomim , če SDS ne sestavi koalicije se vidimo pa na predčasnih volitvah verjetno z ustavno večino desnice!

     • ĐĐ Style

      Če zmagate na volitvah vas čaka usoda Jankoviča s PS-jem. Desnica bo izgubila samo iz enega razloga, Ljudje ne volijo levice, ljudje volijo proti Janezu Janši. Janković je to pogruntu in sedaj t okoristi. Nisem podpornik Jankovića, je eden redkih na levi strani , ki ga ne prenašam.

 • Vrhovni sodnik

  Mal na kurah poglejte, kwa lewake scat vodmo.

  • Rožle

   Ja link nalimi

 • Olga_10

  Vsa beda levičarjev (komunistov)… Kahl je padel dobesedno na kahlo…na opankovica, tovariša 10% in posiljevalca mater samohranilk v stiski…
  Sodstvo ga naj s pomočjo sodnic z rdečimi rutkami in kapicami pere cele dneve, ljudstvo ne bo pozabilo….prišli bomo z gasilskimi cevmi in opralii Avgijev hlev! Tudi tistega na sodišču!

 • žogica

  Ne želimo Orbanovo Slovenijo, ne želimo Plenkovičevo Slovenijo……, želimo Evropsko Slovenijo !

  • Sodni dan

   Če se da malo bolj nazorno razloži?

   • žogica

    Kje je vaš tako hvaljen iq?

   • žogica

    Ne želim si živeti v klerofašistični državi, kjer omejujejo življenje ljudi s svojimi konzervativnimi floskulami, ki spadajo v 18stol. Za svoje otroke si želim demokratično, svobodno in varno življenje v Sloveniji, ki gre naprej, ne pa potvarjanje zgodovine, 70let nazaj !

  • Dragan Krstič

   Se mi je zdelo da si muslimanska fukfehtarca. V Evropi je dost obrezanih zate, Slovenijo pa pusti tam kjer je.

   • žogica

    Ti si pa že čisto pod zemljo, še Bog te ne reši več, bebec !

 • Sodni dan

  Da bo vsem jasno . SDS bo zmagal v to smo sedaj prepričani. Če ne sestavi koalicije so to še 4 leta suhih krav oziroma do predčasnih volitev. Ljudje naj odločijo sami. Treba pa je vedeti ko se bo gospodarski cikel obrnil kot leta 2008 smo druga grčija.Sam prosim ne pol jamrat ,izvolili ste zdaj imate!

 • slosin

  delujeta groteskno, klovnovsko! Vprašanje pa je, če ne bosta dosegla ravno nasprotnega učinka….S to potezo pravzaprav popularizirata SDS…Verjetno se bizgeca tega sploh ne zavedata…

  • realnost

   Se strinjam, bizgeca delata brezplačno propagando za SDS tako da sedaj tudi najzvestejši levi vojaki lahko vidijo vso bedo, ko klovna premoreta svoj program predstaviti v petih minutah z edino točko sovraštva do SDS in Slovenije.
   Zmaga SDS ni več vprašanje, sedaj gre za čimvišji procent zmage (40-50%), da bodo desne stranke imele moč zavarovati Slovenijo pred zunanjimi vpadi in pregnati mafijo iz naše dežele!!

   • žogica

    40-50% ???????????????????????????????

    • Sodni dan

     Točno to žogica kaj misliš da se pogovarjamo o 20-30 posto

     • žogica

      Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………

 • xtc

  Janković je v bistvu garant,da Desus spuši še bolj in Kahla zraven.

 • Rožle

  Obeta se izumrtje levih marmeladarjev …!!!

  • žogica

   Vi ste že tik pred izumrtjem, par % še !

   • Rožle

    Če se boš tolk napihovala … te bo še razneslo …

   • Vrhovni sodnik

    Teb je rok že potekel, vidiš kolk si napihnjena

    • Dragan Krstič

     A jo je kakšen muslič napumpal. Verjetno je kakšna leva fukfehtarca iz Metelkove al pa Roga.

     • wert

      Tudi roge ima in kopita.
      Kaj bi to lahko bilo……. hmmmmm, da ni Šejtanova ?
      To bi moglo biti.

    • žogica

     Sploh ne, ti si pa že tam, tam blizu….

 • tohuvabohu

  No, pa smo dobili nov zabavni ansambel. Karel in zlati Zoki.

 • Rožle

  Karel Erjavec: “Boli me džoko, Cerar je zgodba za eno leto …jest pa za par let več “… *******
  pa dobr no sam par let je kiksnu …

  • Sodni dan

   Rožle 2X dober si ni kej+++

   • Rožle

    Ha si vidu ..

    • Sodni dan

     Spreobrnil se je folk 24 kur je totalno naš

     • Rožle

      Luger te pozdravlja :)

     • Pjevač tuge

      Ekipa živjo. Grem na pozni nočni pir. lp vsem ki me poxbajo

  • bolimeđoko

   Bravo Rožle. Mene tud, he, he…

   • Rožle

    Ha ..

 • Rožle

  Ko bo Čelo počasi zapel o Zokanu kakšna frenda sta bla pri biznisu ..
  to bo še veselo ..

 • FreedomAndDemocracyNOT

  ne ves kaj je hujs albanc al zoki. V vsakem primeru samo neuspesni ljudje se ukvarjajo s tem reality showom. Uspesni pa sluzimo denar in vlagamo cas v znanje, da smo se bolj uspesni. Je pa zabavno gledat zahojene desne kmete, ki zelijo kazat nek intelekt.

  • Sodni dan

   Velika hvala cena mala. Zapomni si to drugače boš še večji revež kot si!

  • FUCK COMMUNISM

   Ja, ker ste levuharski proletarci tako zelo inteligentni in napredni, a ne?! Se vidi na dalec…

 • FreedomAndDemocracyNOT

  haha albanc bo zmagu, a kaj ko ni zive duse, ki bi sla v koalicijo s sveckarji. Noben ne mara skrajnih desnakov, ki so obsedeni z zgodovino, ne pa s prihodnostjo

  • xtc

   Bebo?
   Kdo je bolj obseden z lažnivo zgodovino kot vi levakarji samo Dražgoše in 9 maj so lep primer laži.

 • Olga_10

  Ampak očke imata pa lepše kot Janez. Nocoj bom enega od njiju gotovo lepo sanjala. Mogoče pa kar oba :)

  • xtc

   Baje sta podpisala LGTB pogodbo-ni pa še obelodanjeno kdo bo ati in kdo mami ali pa bosta oba kar “one”.

   • Olga_10

    Njuna pogodba me pravzaprav ne zanima. Sanjala bom nekaj drugega. In tisto kar mene zanima menda še imata. ;)

 • Dostmamrecesije

  Slej ko prej bo nastopil dan, ko bomo LEWAKE VRGLI MED ODPLAKE K BEDAKE. Ko ljudstvo nažiraš, ga nažiraš tolk časa, da te ima POLHEN QURAC, potem je pa po teb in to se bo zgodilo našim LEWAKOM BEDAKOM.

  Mogoče sem jaz nor, ampak sleherni LEWAK BO ŠEL V ZAPOR – ZA REŠETKE KJER BOMO IMELI STRICE IN TETKE.

 • Dragan Krstič

  Ta antijanša koalicija je zelo nevarna reč, mnogo bolj kot si mislite.Prepričan sem, da bo v primeru zmage levakarjev ta koalicija izvolila za predsednika vlade prav ZORANA JANKOVIĆA, za vsem tem pa stoji žvepleni iz Murgel. Ne bo premier ne Židan, ne Cerar, ne Erjavec, ne Šarec ampak največji mafiozo Zoran Janković.

  • Pjevač tuge

   Možno. Samo potem se bodo pa res potolkli levaki med sabo kar tudi ne bi bilo slabo. Če slučajno dajo za mandatarja Zokija bo v roku leta dni pokol.

   • Dragan Krstič

    Dokler ima žvepleni roko čez sploh ne.Prepričan sem da je to peklenski načrt ta malga.

 • Dostmamrecesije

  Bolj ko si pokvarjen, bolj si nadarjen.

 • Vrhovni sodnik

  Kure so naše že en lep cajta, tko, da raj tam komentirajte, kot, da se tukaj s hizofreniki pregovarjate, hvala Draganu Krstiču in seveda ne nadkriljivemu Rožletu, matr smo jih scat peljal, čista + 10.

  • Dragan Krstič

   Sem že zdavnaj povedal naj gredo mal na kure ker tukaj en druzga prepričujemo da je treba voliti Janšo, al druače povedano prepričevanje prepričanih. No ja, pa sem jo dobil po nosu. Prevzeli smo 24kur, levakarji tam zgubljajo, dons so se kar umaknili.

   • Vrhovni sodnik

    Itaq, kle samo prepričani berejo, treba je ljudi na volitve spravt, saj moje nicke poznaš, belib., slov. Macron, Kordiša in Ahmadija sem zamenjal v VS

  • Kučko pod pručko

   Ne vem, kaj se gredo na Kurah. Hotel sem se prijaviti, pa hočejo mojo mobi številko. Ko sem jo vpisal, so me zavrnili, da že obstaja. Mater jim, komunajzarsko!!!

   • Rožle

    O oo Pručko !
    A res banda voluharska ??

   • Vrhovni sodnik

    To se je tud men na nicku Belibog danes zgodil, bom jutri preveru kaj se grejo, lepo pozdravljen, edin tam je treba komentirat, ker narod bere, tukaj smo samo prepričani in par lewih idiotov, ki provocirajo.

    • Dragan Krstič

     Sej men tudi brišejo in imam občutek da mi admin takoj preveri kaj sem napisal.
     Je pa treba vztrajati in ne obupati. Folka, ki pošilja komentarje je tam vedno več in vsi novi so povečini za desnico.

     • Vrhovni sodnik

      Zdaj so admina, kar v redu, vpraš Rožleta kakšni so bili včas.

     • Dragan Krstič

      Mene so banal leta 2011 in se nisem mogel prijaviti do sredine lanskega leta.

    • Dragan Krstič

     A si gledal dons na NOVATV ob 20,00 Luko Marchessija ki je razlagal laži kaj bodo komunajzarji naredili če zmagajo. Nakladač je lagal vesoljni Sloveiji da bo pod njimi postala ena najboljših držav na svetu, med top 10, hahaha.

     • Vrhovni sodnik

      ne, bom zdajle pogledal

   • Rožle

    Ja, če te za vedno banajo
    se lahko na novo .. samo z novo tel. št. registriraš …

    • Kučko pod pručko

     Saj me niso banali. Že dolgo nisem bil na Kurah, ko pa sem bil zadnjič, ni bilo problemov!!!

     • wert

      Pa sej se lahk tud “zmotiš” v mobi cifri, al ne.

     • Rožle

      Če že obstaja mobi. št ?
      Po moje se je zmotil z e-naslovom … pri prijavi
      da ne ustreza tel.št….

 • Franjo Trojner

  Odziv dominatnih medijev na bratenje Rjavca in Jankovića je še bolj škandalozen, kot njuna na novo odkrita ljubezen! V vse Jankoviću javno očitane nečednosti se niti spuščal ne bom, ker mi je izpod časti, so pa dominatni mediji znova pokazali svoje pravo lice, ki profesionalnim in strokovnim medijem, novinarjem nikjer v svetu ne more biti v ponos. Vsak vsaj malce resen medij bi moral njuno pritlehno zavezništvo, ki je striktno uperjeno samo zoper največjo opozicijsko stranko in nima prav nobenih drugih za državo in državljane razvojno pomebnih skupnih točk, dobesedno raztrgati. Vsa naša dominatna trobila pa temu umazanemu zavezništvu aplavdirajo. .Oni že zdavnaj izpeti Slak iz POP TV je čisto iz sebe, še sam več ne ve, kaj vse naj stori, da naškodi stranki SDS in da po volitvah nobena stranka ne bi šla v koalicijo z SDS. Ja in temu pri nas v Sloveniji pravimo neidvisno in profesionalno novinarstvo, ma bolj namernega zavajanja javnosti in neetičnega, nemoralnega, nestrokovnega obveščanja javnosti, kot smo ga priča v Sloveniji v EU ne najdeš, je pa stalnica na Balkanu.
  Da do dominatni mediji res čisto na podnu se je danes znova videlo, ko je novinar POP TV v informativni oddaji ob 19 h javnosti hitel razčljenjevati stroške, ki jih ima naša država z enim migrantom iz cirka 1900 €, kot je že pred časom izračunalo tudi računsko sodišče, je sam prišel na cirka 500€??? In javnostvi tvezil neumnosti, da gre ostao za plačilo najetih stavb kjer so migranti nameščeni in za plače zaposlenih ( policija, vojska, prevajalci, uslužbenci v centrih itd.) . Sedaj sami vidite kako zelo mediji manipulirajo z uradnimi podatki in z javnostjo! Pravijo tudi, da stranke politične desnice strašijo z migranti in si s tem nabirajo poceni politične točke, da pa se narod na meji ilegalnih migrantov ne boji !!! A je temu res tako, naj presodi vdak sam?? Naj dajo mikrofon še komu, ki bo povedal drugačno mnenje, to pa ne, ker takšnih mnenj nočejo slišati!
  Na koncu bi še rad dodal, da pa policistka na meji dve minuti kasneje pove, da bodo policisti morali vpoklicati rezervo zaradi povečanih ilegalnih prehodov naše južne meje! Kdo je zdaj tu nor vas vprašam? A
  se je urednikom na POP TV čisto skisalo ali kaj? Na POP TV so pri ilegalnih migracijah pozabili povedati, da so AVSTRJICI poostrili nadzor na svojih mejah iz razloga, da preprečijo ilegalne prestope meje ilegalnim migrantom, prestrežene bodo vračali nazaj v Slovenijo!
  Torej bo Slovenija postala tako imenovani žep za vse prispele in iz Avstrije vrnjene ilegalne migrante, ki jih bomo morali preživljati, kar nam pa lahko močno naje naš že tako luknjast proračun in ogrozi delovanje in varnost same države in z njo vseh državljanov , mar ne? Tako daleč pa uredniki in novinarji POP TV in ostalih dominatnih medijev niso sposobni razmišljati, a žal svojimi zgrešenimi stališči udarno vpivajo na javno mnenje in s rem na izid samih parlamentarnih volitev. A bo kdaj kak medij ali novinar odgovarjal za svoja napačna stališča, ki so usodno vplivala na izid volitev in nato na kolaps države? Verjetno ne, takrat se vsi potuhnejo, narod pa trpi!

 • Vrhovni sodnik

  Teče zadnji mesec pred volitvami, za to pozivam vse, da tudi na kurah komentirate ali pa vsaj + našim in – lewakom dajate, do končne zmage.

  • wert

   hmmm, ja.

 • Vrhovni sodnik

  Klovnu tud Ruska podpora ne bo koristila, zaključu je on z DZ, kar je edin prav, samo upokojence je nate-go-val, edino SDS je 24 % dvignila penzijo.

  • wert

   Tako je. Kar naj berejo tole ta rdeči, da bodo še bolj rdeči od jeze.

  • lili pili

   In za toliko znizala pokojnino od leta 2013 dalje ko je sprejela nov zakon o upokojevanju, se pomnimo gospodje…..za nove upokojevce je sds gobar

 • Dragan Krstič

  Na kurah moramo levakarje totalno zjebat.

 • marker

  Tovariš Karel Erjavec ! Kdo te je pooblastil, da v imenu vseh nas upokojencev sklepaš kravje kupčije z osebo, ki veliko dolguje državi in še kandidirati ne upa. Nič ne vemo, da bi nas kaj vprašal, če smo za to.

  • FUCK COMMUNISM

   Boli Erjavca kurac za moralo, etiko in drzavljane! On si kot pravi parazit base zepe in ga drugo niti malo ne zanima!

  • Vida

   Zato pa navijam za SDS, ki bo pomagal nam upokojencem.

 • Igor Kavalar

  Mislim, da si je Erjavec z paktom z kriminalcem zabil zadnji žebelj v krsto!
  Njegove igre nedolžne koalicijske žrtve je konec!

  • FUCK COMMUNISM

   Prav prevec inteligenten Ehjavc nikoli ni deloval…

  • wert

   Jaaaa, ta nima ene dlake koristne na seb.

  • mona lisa

   Drek in Erjavec vedno plava na vrhu.

 • Vrhovni sodnik

  V ZDA so bli tud proti Trumpu, danes pa on veselo vsem jebe mat..

  • Dostmamrecesije

   Na Novi24 lahko napišeš celo besedo: V ZDA so bli tud proti Trumpu, danes pa on veselo vsem jebe mater. :):):)

 • FUCK COMMUNISM

  Pizda jima materina levuharska pokvarjena! Oba je treba pospravt!!!

  • Lewuh

   Tud tebe zna levica pospravt. Budalo desnjaško. U3PM se zalet.

  • Lewuh

   Pazi, da nauš, ko boš nabiru gobe fasal klopni meningoecefalitis, ker pol boš pa šel po gobe.

 • WatsonForus

  Fuk fehtar in Kahla – zmagovita kombinacija za glupe slovenčke ! Mogoče pa kahla misli da mu bo Fuk fehtar zrihtu kako farmecevtko?

  • bolimeđoko

   a, da mu bo gate prala, ker ga bo baba dala na šuln ?

 • TOML

  No zdaj je pa še Erjavec pripuzal na Magistrat.
  Kmalu se bodo vsi levičarji poistovetili z balkanskim kriminalcem Jankovićem.

  • Štalmajster

   Jooooj, kak se lepo gledata. ;-))))

   C E7 Am C7
   če si zaljubljen, če si mlad a čez leto in čez dan
   F C Dm G7 C
   prišel boš tja z nevesto, na Magistrat
   C E7 Am C7
   Čez Šuštarski most ——

 • bolimeđoko

  Karlova strankarska kandidatka je s poslanskim glasom stranke DeSUS (Marije Antonije Kovačič) omogočila vložitev kandidatne liste Dobre države!
  To ti pove vse o njihovem poštenju.

 • mona lisa

  Dva prava slovenska mafijca in parazita sta se združla samo da ne zmaga Janša in razturi to nesnago.

 • herman

  Bršćić spet ni vzel tablete. Jejhata, jejhata!

  • bolimeđoko

   Si mogoče ti dohtar ?

 • mginko

  Velebleferja drugorazrednega naroda, udbomafijska podtaknjenca iz Murgel.
  Upam, da je poštenemu narodu jasno, kaj je delal do sedaj rusofil in balkanski šerif.
  Kakšna posla že ???

 • lili pili

  Kot je ze rekel maslesa janso je treba …… sedaj bosta to operativno uredila korl in zoki.

  Bog naj jim pomagaaaaa

  • bolimeđoko

   pa ti tudi, saj si rezervni oficir.

   • lili pili

    Ze upokojen, naj se tepejo tisti, ki imajo kaj od tega….

    • Daro Majcen

     kaj se pa potem oglašaš?

     • lili pili

      Jebem radoznale….

 • Vida

  Janković se sam ne upa kandidirat, ker ve da je že preveč pokradel in da nima šans, da ne bi vse svinjarije prišle na dan ob njegovi kandidaturi (seveda tiste za katere volilci zaenkrat še ne vemo), pa se bo zj mal drugače vključil s prvim oslom, ki ga bo oziroma je že našel, da mu nasede.

 • Franko Rebec

  Navajeni smo , da se z Janšo ponavljajo podobne stvari pred vsakimi volitvami. Žalostno je , da volivci ne razmišljajo po zdravi pameti temveč jim nasedajo. Strah je huda stvar posebno pa še pred pravosodjem ,
  zato je vsak izgovor dobrodošel

 • Zgornji

  Dva kupčka dreka sta se zalimala … :-P

 • Borut Stari

  Tisti ki so načrtno priseljeni v Slovenijo kot ekonomski migranti so zdaj postali kar politični migranti. Rdeča tovarišija s ki je ostala brez Socialistične Jugoslavije, (ker so si jo zapravili), ravnokar z Jankovićevim spletkarjenjem poskuša izvesti SOVRAŽNI PREVZEM NAŠE DRŽAVE. Zmaga SDS z Janezom Janšo je temu poskusu prevzema največja in edina zapreka.
  Srečno!

 • Daro Majcen

  Preganjavica je pa res huda zadeva.Mar bi se vsaj malo smejali.

 • antimur

  Kdor se kremži kot ta dva idiota po vseh zakonih vesolja, ne more imeti čistih namenov. Sicer pa od teh dveh antislovenskih kretenov ne moreš pričakovati kaj poštenega, še najmanj pa, da bi delala v korist Slovencev.