Očitali so nam sovražni govor in rasizem, zdaj so pa tiho?! Naša svarila, da se Sloveniji obetajo posilstva, če se nezakonitih migracij ne zaustavi, se uresničujejo!

Naslovnica Demokracije

Potem ko je tednik Demokracija konec avgusta izdal številko s provokativno naslovnico, s katero so opozorili na nasilno kulturo muslimanskih migrantov in njihov odnos do žensk, se je usul vsesplošni medijski stampedo, s katerim so izpostavljali, da naj bi šlo za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Pogroma in zmerjanja z rasisti smo nenehno deležni tudi mi, saj že dlje časa opozarjamo na negativne posledice nezakonitih migracij in poudarjamo, da Slovenija nanje nikakor ni imuna. No, novica o tem, da je nezakoniti migrant v obdobju desetih dni posilil dekleti na Metelkovi in Kardeljevi ploščadi, dokazuje, da smo le imeli prav. 

Naslovnica, na kateri neznano žensko otipavajo temne roke, vlečejo in trgajo oblačila z nje, je med drugim zmotila RTV-jevki Eugenijo Carl in Jasmino Jamnik, zaradi česar je bil posledično objavljen dolg prispevek v Dnevniku, ki pa ni vseboval nobene relevantne informacije. Prav tako so se oglasili tudi v Društvu novinarjev Slovenije, ki so Demokracijo obtožili rasizma.

Izkrivljena slika o migrantih največja skrb novinarjev RTV
Ko sta se Carlova in Jamnikova z obtožbami odzvali na napis na naslovnici “Z migranti v Slovenijo prihaja kultura posilstev”, sta s tem pokazali, da ju bolj kot za varnost Slovenk skrbi za “izkrivljeno” sliko o migrantih. Seveda pa Carlova ni mogla iz svoje kože in je v svoj prispevek vključila še podatek, da je bilo v Sloveniji v zadnjih osmih letih prijavljenih 374 posilstev, od katerih so veliko večino zagrešili slovenski državljani. Seveda je poročala povsem zavajajoče, saj ni izračunala, kaj “4 posilstva migrantov” pomenijo v odstotkih. “4 migrantska posilstva, ki so se zgodila pred migrantskim valom, predstavljajo 20 odstotkov tedanjih moških migrantov, 334 posilstev pa ne dosega niti tisočinke SLO-promilov,” je tedaj opozoril teoretski psihoanalitik Roman Vodeb. Dejstvo je, da prispevek Carlove na noben način ni izpodbijal verodostojnosti Demokracije, saj ta ni pisala o tem, koliko žensk posilijo Slovenci.

Foto: epa

Glede na pogrom Carlove nad Demokracijo seveda ne čudi, da se je pred tem norčevala iz nesreče tedaj 79-letnega Mirka Moravca, ki so ga trije migranti ugrabili sredi belega dne, ga zvezali in strpali v prtljažnik avtomobila. Na družabnem omrežju Facebook je namreč zapisala: “Meni ta zgodba o ugrabitvi niti pod razno ne drži vode.” Daleč od tega, da se je ustavila pri tem, saj je Moravca žaljivo označila celo za državljana XY. Pod objavo je Carlova celo zapisala, da po njenem mnenju ni nobene logike, da bi “trije mulci ugrabili enega XY belokranjskega noniča”, če so hoteli samo avto in čim prej do meje. V nadaljevanju je še zapisala: “Potem, za tako starega človeka bi bila to izjemno travmatična izkušnja, zagotovo ne bi par ur po dogodku naokoli dajal intervjuje medijem, dalje, povsem hladna in neprizadeta izjava hčerke …” Po njeno se je scenarija nekdo lotil povsem po osnovnošolsko.

Informacija, da je nezakoniti migrant z maroškim državljanstvom, ki je septembra prišel iz zapora, kjer je bil zaradi ropa, že oktobra, v obdobju desetih dni, povzročil kar dve dejanji zoper spolno nedotakljivost, in sicer na Kardeljevi ploščadi in na Metelkovi, kaže, da tudi Slovenija ni imuna na posilstva, ki jih migranti izvajajo povsod po Evropi, kjer so na stežaj odprli vrata migrantom. Glede na to, da je informacija o posilstvih na dan prišla šele prejšnji mesec, se pri marsikomu poraja vprašanje, če je morda policija poskušala vse skupaj pomesti pod preprogo. Čeprav policija to zanika, pa je naravnost nenavadno, da nezakoniti migrant z zajetno kriminalno kartoteko ni bil izgnan.

Foto: STA

Migrantska posilstva so realnost
Nasilne migrantske tolpe, ki po Evropi posiljujejo ženske, so žal realnost, ki ji ni mogoče uiti. V nemškem Kölnu so ravno za novo leto 2016 migranti posilili in spolno nadlegovali več kot 500 žensk. Švedska in Velika Britanija sta zaradi migrantskega doprinosa postali le še senca držav v preteklosti. Človek si lahko še tako zatiska oči, pa to ne pomaga, saj statistika govori sama zase. Čeprav policija na Švedskem ne izdaja več informacij o etničnem poreklu zločinca, da ne bi pokvarili vtisa o migrantih, to še ne pomeni, da migranti ne posiljujejo. Kakršnakoli posilstva so nedopustna, ne glede na to, ali so storilci Slovenci ali pa migranti. Naravnost hinavsko in neodgovorno do državljanov pa je, da se poskuša podatke o posiljevalcu zakriti samo zato, ker je ta migrant. Vsakršna trditev, da je rasistično, če se opozori na poreklo posiljevalca tudi v primeru, ko je ta migrant, je hinavska. Očitno je, da smo imeli prav. Najverjetneje je utopično pričakovati opravičilo tistih, ki so nas zmerjali z rasisti.

Hana Murn

 • Van Der Waals

  MUSLIMANSKO INVAZIJO POTREBNO USTAVITI! NEGROIDI NE SPADAJO V EVROPO!

  • DarkLegend

   v džungli je dost placa…

 • Jernej

  Dokler bo Kucan ziv in bodo vedno leve vlade v Sloveniji se bo naval migrantov v Slovenijo nadaljeval. Glede Svedske in Velike Britanije kot glede Francije ima Nova Tv prav. Le se sence drzav, ki so nekoc bile. Zato je bolje ziveti le v Avstriji ali Svici kjer sem tudi jaz.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • WISKY 1000

   tudi v Švici ne bo dolgo tako,ne se tolažit.

   • Jernej

    Bo ti Slovencek. Ker pri nas je red in se ljudje hocejo uciti nemsko ali ital ali fr. Tukaj zivim ze dolga leta in vem kako stvari tecejo. Ti pa lahko govoris le za Slovenijo in ne za Svico. Mi nismo Nemcija kjer 80% migrantov postava in na zavodu. Lp

   • Jernej

    V Svici izzenemo vsakega, ki ne spostuje reda in vrednot dezele. Toliko bi ti ze lahko vedel. Lp

  • Marija

   In tako bo pri nas v nekaj letih.

 • Unikatna

  So pozabili, koliko je bilo in je še priseljevanja iz ex-Yu, tudi Bošnjakov in nikoli nismo bili rasisti ter nestrpni! Tokrat se je spremenilo, ker to je invazija iz BV in Afrike! Vabili ste jih, tihotapili…sedaj je vsako kriminalno dejanje na vesti vseh podpornikov…

 • RATATA

  Glede na zakonodajo jih moramo sprejeti, nastaniti, hraniti in zdravstveno oskrbeti, jih integrirati, šolati in usposabljati ter integrirati, jim pripeljati in omogočiti spojitev družin, kar pomeni, da se število v momentu pomnoži s 3, s 4, s 5 ali s 6 … morda celo z večjim številom njihovih družinskih članov.
  To moramo / smo dolžni, saj je takšna zakonodajo, ki je usklajena z direktivami EU, te so pa usklajene z deklaracijami in plani!
  Saj bomo zmogli, saj bo šlo, zakonodajo, plane in deklaracije je obvezno upoštevati! … beli evropejci smo pač krivi, zato moramo poskrbeti za peščene z jutrovega in za črne zamorce in se zmixati v negroide, ki bodo na videz kar najbolj podobni starim egipčanom.

  • Andrej

   Po kateri zakonodaji gre lahko poljuben tip čez mejo brez dokumentov? Poskusi ti.

   • RATATA

    saj ni za poljubne tipe to napisano in niti za bele tipe iz Evrope ni to napisano. Ne poznaš zakonodaje, direktiv, planov in deklaracij!

    • #Bu

     pa veš da v Bruslju določajo koliko te multikulture moremo sprejeti,

     Poljska je “predlog” zavrnila
     (tako kot V4*) , EU je takoj začel s finančnimi sankcijami, po letu dni je poljska zahtevala € za ww2 od Nemčije, nakar so v Bruslju popustili s pritiskom s multikulti.

     • RATATA

      Vem

   • Marija

    Po Marakeški deklaraciji.

 • ZatonMesecnikov

  Kaj bodo torej storili levičarji, da ne bo prihajalo do posilstev?

  1. Ženskam priporočili, naj hodijo ven le v spremstvu moških?
  2. Naj ne hodijo odkrite v krilih in majicah?
  3. Naj zakrijejo vse dele telesa?
  4. Naj ne pijejo v družbi z migranti sploh če so same?

  Levičarji, kdaj bodo ta priporočila javno objavljena?

  • Andrej

   To, kar si navedel, trenutno velja v islamskem svetu. Ker ta svet prihaja sem je očitno najbolje, da se mu kar prilagodimo. Če nismo sposobni odstraniti veleizdajalske lastne vlade kar verjemi, da se tudi Islama ne bomo.

   • mona lisa

    mi se naj prilagajamo tej drhali? Očitno se bomo morali branit z orožjem in nagnat nesposobno vlado.

    • Andrej

     To nesposobno vlado podpira ljudstvo. Na volitvah in v anketah. Ko bo pa islamska drhal vzela vajeti v roke ne bo nobenih volitev več. Takrat bo prepozno jokati.

     • Ivan Ivanovič

      Ljudstvu ovc ni pomoči. Vladajo mu volkovi.

     • Dizzy Spellbound

      Je pomoč, ljudstvo (ampak cel narod) se mora prebuditi iz apatičnosti, ki je pisana na kožo Slovencev.

     • #Bu

      točno, z razlogom je v muslimanskih državah (okoli 23) po 99% muslimanov.

     • ROMAN Naprudnik

      Te vlade ni volilo ljudstvo,na vladi so vse poražene stranke,ki kot kaže celo podpirajo nelegalne prehode meje pa še kaj.

    • WISKY 1000

     je že malo pozno

   • Marija

    No ti se kar sprijazni jaz upam,da se mi ne bomo.

    • Andrej

     Mi bomo še nekako zvozili, naši otroci pa ne. Pokasirali bodo našo neodločnost.

   • #Bu

    to ti da misliti.

  • samsara

   To objavo bodo levičarji prepustili “nevtralnim tovarišem miličnikom”.
   Na večkratno deklamiranje civilnega poglavarja in uniformirane poglavarke miličarjev, da “Slovenija je varna država”, je pleme že pozabilo.

  • Ivan Ivanovič

   Globalistični fašisti so posilstva, umore, rope, terorizem… vkalkulirali v svojo zločinsko agendo odprave evropskih narodov. To jih niti najmanj ne gane. Saj smo Evropejci vendar obsojeni na smrt. Če kdo misli da je fašiglobalistom mar za Evropejce, naj se spomni na izjavo enega od slovenskih evroposlancev, ki je ob terorističnem napadu v Bruslju, v katerem je bilo okrog 30 mrtvih, stoično izjavil, da se moramo na to navaditi. Kaj bi posilstvo v primerjavi s človeškimi žrtvami. Po pojmovanju fašiglobalistov se moramo navaditi tudi na posilstva. To je za fašiglobaliste politično korektno, nasprotovanje temu je sovražni govor..

  • #Bu

   Islam ima močno desničarsko ideologijo,

   čudež kako želijo levičarji ga potisniti pod isto marelo kot LGBT.

   • ZatonMesecnikov

    Ta naveza je bila posebej globoka v 70tih, Bader Mainhoff, pa napad na OL München, ugrabitve avionov. Oboji imajo enak cilj. Uničenje europske krščanske kulture.

 • Nata

  + + + + + recimo bobu – bob ! Kaj se bodo politiki sprenevedali !!
  Novinarji pa v strahu za svoje službe prav vse napišejo, napihnejo, lažejo. . . . ali pa so tiho ??
  Prilagam dober članek – naslov bi bil lahko tudi tale misel

  ” Rado Bordon: »Čas podobo nosi po človeku!«
  https://vipavska.info/2019/11/20/mi-med-seboj/?fbclid=IwAR31aviQJ5bb5yXvLHt_MoEs8blk4rympVlKBVYQTrue0ikVYb_RlkSxFnA

  • RATATA

   Ko je so v prispevku omenjene Jelšane …, da bi potrebovale Vardo…
   Spet sem se spomnil julijskega prehoda meje v Jelšanah – z identifikacijskimi dokumenti sem šel ven iz Slovenije, ko mi je naš, slovenski policist zagrozil, da bi me takoj kaznoval, če bi na registrskih tablicah avtomobila imel kakšne druge nalepke (imam namreč grb Republike Slovenije spredaj in zadaj), ki pa naj ju odlepim takoj ko pridem na destinacijo…
   Seveda grbov nisem odstranil, ker menim, da bi morali v RS biti predpisani, ne pa da imamo neke oznake upravnih enot (!!) prekleta banda hudičeva!!

 • if

  Bravo, Demokracija.
  Demokratično je sporočati celotna dejstva, biti v harmoniji z resnico.

  Naklepno nedemokratično je sporočati le del dejstva. V takem primeru sta poročevalec in njegovo ozadje ksenofoba v odnosu na resnico, ker jim je resnica naklepno tuja in ju ovira pri izvajanju podlosti, iz katere drugim očitata rasizem.

 • Van Der Waals

  FAJONKA IN BERGLEZ SE NISTA NIČ JAVILA IN KOMENTIRALA DEJANJA NJIHOVIH ČRNUHARSKIH VOLILCEV?

 • JANEZ GUS

  Slo mediji imaj dolgo komunistično lajtngo in vse prihaja z veliko zamudo.,to je isto,kot on vic,ko je ena šele v porodnišnici rekla,da ne da.

 • KAPIBARA

  Če je nekja prepovedano- ne pomeni, da se to ne dela..
  Če se o nečem ne piše, ne pomeni, da se to ne dogaja- tega ni..

 • JANEZ GUS

  Rdečuharji imajo zopet nekaj za bregom,da so to objavili.Pri tej udbovski golazni se nič ne zgodi slučajno ali z DOBRIM NAMENOM.

 • karlina

  In na 24 ur, zaprejo komentiranje o tej zverinski stvari, torej, naj si mislimo, kar si mislimo.

  • Hanzi

   Mislim, da boš na tem portalu zadovoljna, tukaj lahko poveš kar misliš, za razliko od režimskih portalov.

 • Artur
  • Nata

   Kratko in jedrnato !!

 • Rožle

  Na Kurah vedno po terorističnem napadu sledijo fenomenalni prispevki, ki govorijo o tem..
  .. kako so se po statistiki taki terostični dogodki že v preteklosti dogajali
  in jih ni po številu nič več kot prej
  .. .. BLA..BLA…BLA

 • Mirko

  V Franciji pa ne spoštujejo direktiv EU https://voiceofeurope.com/2019/11/french-government-closes-mosques-and-schools-linked-to-political-islam-in-15-districts/ pa jim nihče nič ne očita. Zato naj Slovenija najprej upošteva slovenske zakone, direktive EU pa samo v primeru, če niso v nasprotju s slovenskimi zakoni. Ali pa referendum za SLOEXIT in se dogovorimo s Putinom za SLOKaliningrad za raketno bazo v srednji Evropi. Potem nas bodo ruski vojaki zaščitili pred invazijo, ker bodo morali paziti na oporišča v Sloveniji

 • mona lisa

  Kaj so pa pričakovali od teh divjakov. Njihova “kultura” je na nivoju predjamskega človeka. Ženska je pri nih manj vredna not koza. IN TO SE SPUŠČA K NAM IN TRPA V AZILE.

 • Felikss_AH

  “”Ko sta se Carlova in Jamnikova z obtožbami odzvali na napis na naslovnici “Z migranti v Slovenijo prihaja kultura posilstev”, sta s tem pokazali…”” – – V primeru Carlove da jo daje huda fovšija, ker je dojela da od teh posilstev ne bo imele nič… ker grdo kot osmojen hudič jo še oni pasjejebec iz Bosne nebi povohal. Jamnikovo pa… za razliko od neatraktivne kot suha polenovka kolegice… jo verjetno daje kombiniran sindrom Nemškega “willkommen” in Švedskega “Beter Rapist than Rasist”.

  Kakorkoli že… za biti fer bom vzel v bran “Kardeljevo” verzijo “Maroškega posilstva”… ker se mi zdi da v tistem primeru sploh ni bilo posilstvo, ampak “začasna izposoja študentkinega mednožja” brez njenega izrecnega soglasja. Zakaj tako?… popivata v lokalu… na kar ga povabi na “čaj” k sebi domov… na kar se gostu dvigne in ga mora nujno nekam spustiti (pač temperament). Ona mu bolj prijateljsko reče da raje nebi… on pa da prijatelji si vedno pomagajo… in tako malo mic sem malo mic tja… in konča se z mic not… in tu je Catch-22.

  Če bi res bila proti bi tulila, metala kar koli v nega in vreščala k sto hudičev… nekdo bi moral slišati… tako pa samo glasno dihanje… in ritmični gibi… verjetno obeh. Zjutraj ko se je odpravljala ven pa ugotovi da ji je fuk-prijatelj spizdil denar… in seveda popizdi… na kar besna da je ona morala še “plačati” za “exotični Maroški” fuk, odhiti k drugi vrsti organa… in si tam da duška.

  Mož bit da je tako bilo… mož bit da ni… ugibajte sami bi pa reku Skakalec v Prazen Bazen

  • RATATA

   So mi že zdavnaj starejši ljudje povedali, da se ne znuca in je za vse dost…

   • Felikss_AH

    V eni stari Hrvaški komediji… na otoku nekje v Dalmaciji med Italijansko okupacijo… Milena Dravić vara svojega soproga-papana z Italijanskim oficirjem… soprog-papan popizdi… ena stara soseda ki visi na oknu in vedno vse vidi… pa ga potolaži z – “Nije pizda sapun da se troši”

    • RATATA

     imam v spominu!!, in čista resnica. No, se pa okolica lahko malo uguli, kar pa ni nič hudega, saj olivno olje blagodejno učinkuje.

  • rubec

   Študentka ga ne bi niti prijavila, če ne bi zjutraj ugotovila da ji je frajer spizdil bicikel. Ko se je še vozila po Ljubljani s kolesom, kot ga je uporabljal Jacques Tati, se je počutila nekaj posebnega. Zdaj je padla v depresijo, ker je že en mesec nihče več ne opazi.

   • Felikss_AH

    A tud bicikl… višššš… tega pa nism “vedu”

 • samotoje

  Popadla me je ene sorte žlehtnoba in bom rekel:” Saj sem vedel.” Že leta 2015.

 • freedomfighter

  Evo spet se je pokazalo kar ves cas trdim…vsi na tem portalu ste pricakovali da bo ob taksnem primeru posilstva ali teroristicnega napada javnost totalno sokirana in da bodo ponoreli…zgodilo se je pa kaj? Absolutno nic…se enkrat vam povem…edino lakota lahko resno spremeni mnenje…v franciji so vsi mislili da bo po bataclanu francija imela revolucijo dobili so pa macrona

  • Andrej

   No, lakota ni prav daleč.

   • freedomfighter

    Hahaha ja te catalisticne blodnje poslusamo sedaj ze nekaj casa…povzrocilo jih bo pa kaj…napredek v tehnologiji?

    • Andrej

     Oglej si posledice delovanja kalifatov. Eno samo razdejanje puščajo za seboj. Oni načrtno uničujejo napredek, razen tistega, ki je namenjen njihovemu užitku.

     • freedomfighter

      Ja saj jih vidim…posilstva in nekaj teroristicnih napadov…in kaj od tega je novost v nasi druzbi…to da se nasa kultura spreminja je pa pac dejstvo samo primerjaj evropsko kulturo iz zacetka dvajsetega stoletja pa jo primerjaj s kulturo iz zacetka 21….ceprav posilstev je bilo takrat vec kot danes ampak ok…nasa kultura se bo spremenila pa to ne pomeni da bo konec evrope…zadnji stavek ti pa odgovori sam…oni unicujejo le tisto kar ni namenjeno njihovemu uzitku…kaj mislis da oni imajo druge uzitke od nas…oni nimajo radi denarja in hitrih avtov ter dobre hrane? Pa se tako je vecina muslimanov v evropi uziva ugodnosti nase kulture zato ne dela problemov…ce bi 50 miljonov muslimanov imelo namen uniciti vse nase bi evropa izgledala malo drugace

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   Meni je vseskozi jasno da bo najhujša revščina množič – pomankanje hrane in pitne vode ter podobnih življenjsko najbolj osnovnih stvari komaj kaj premaknilo….dodati je še pa treba da Beta moški že v osnovi ničesar nikoli ne spremenijo…beta moški vedno čakajo, da bo nekdo drugi za njih kaj storil, sami ne bodo, raje jamral in jokajo za tipkovnico.

 • RATATA

  Ja, res, zato komaj čakam jutri(!!), ko bo Četrtkov večer domačih pesmi in napevov, da se ga enmal nažrem!

  • Nata

   Hm. . . no. . . le dej, sej muzike ni nikoli preveč

 • Artur
 • Marija

  Saj imajo nalogo posiliti čim več Evropskih žensk.Te napotke dobijo,ko jih pošljejo v Evropo.Saj ne odidejo sami.Vsi so poslani vojaki.

 • rudi breznik

  Kure komaj cakajo da bodo posiljene

 • Kalosen Chalas

  Ne obsojat samo migrantov, niso vsi tako pokvarjeni kot se prikazuje. Se še spomnite ko je višje sodišče v Mariboru potrdilo obsodilno sodbo zoper zdravnika Davorina Kolarića, ki je spolno napadel svojo 16-letno pacientko, ki je prišla po zdravniško opravičilo. Sodba je s tem postala pravnomočna. A spolni napadalec je spet dobil zgolj pogojno kazen. Torej kazen, ki zanj ne bo imela nobenih posledic???

  • Kalosen Chalas

   Takih primerov je v slovenski sodni praksi veliko. Večina posiljevalcev, storilcev spolnega nasilja in spolnih zlorab ne gre v zapor, pač pa se mu izogne zgolj s pogojno obsodbo.

 • Kalosen Chalas

  Letos se je največ posilstev (20) zgodilo v Ljubljani, sledi Velenje (6), Ptuj in Škofja Loka (4). V Kranju in
  Kopru so se zgodila po tri posilstva, v Mariboru pa eno. Skupno je bilo v letu 2019 v Sloveniji zabeleženih 64 posilstev. Vsi so bili Slovenci oz. slovenski državljani.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   To ko posilstva storijo slovenci to mediji pokrivajo, ko to storijo ti ilegalni migranti pa prikrivajo.
   Ali pa ne navedejo točnih podatkov…videno in dokazano na Švedskem, Avstriji, Nemčiji, Franciji, Veliki Britaniji…itd.
   De javu – že večkrat videno. me ne preseneč več to

   • Kalosen Chalas

    Vsi glavni mediji so o tem gnusnem posilstvo poročali..RTV SLO, POP TV in PLANET TV!!!

    • KALAMAR

     A ti lažnjivi mediji naj bi bili mediji??? To je klasičen mizarski krožek!

  • kralj matjaž

   Kaj želite povedati? Ker našteli se kraje, kjer je izredno visok delež migrantov, priseljencev?

   • Kalosen Chalas

    Po policijskih kartotekah so vsi bili Slovenci…niti enega migranta.

    • kralj matjaž

     Slovenci ali slovenski državljani?

     • Kalosen Chalas

      Čistokrvni Slovenci.

     • kralj matjaž

      A delate že genetske teste. Dej povej kakšen genotip in fenotip ima čistokrvni Slovenec.

     • lauraas

      Mogoče na ić?

  • Lustrator

   Zdaj pa to zelo preprosto preračunaj na število slovenskih moških (oziroma slovenskih državljanov) ter odstotek verjetnosti za posilstvo primerjaj s sem “pribežalimi ” musliči, si vzami kakšno leto tišine v meditaciji ob odkritju krute resnice, potem pa se vrni smetit ta portal s svojo apologijo migrantskih barbarizmov.

 • Kalosen Chalas

  Vsi se strinjamo, da so Hrvati zelo verni katoliki in tam še vedno odmeva novica o tem, da je neko 15-letnico v obdobju enega leta posiljevalo sedem moških (pet polnoletnih, dva pa stara 17 let). Šlo naj bi za njenega nekdanjega fanta in njegove prijatelje. Policija je proti njim podala ovadbo, sodišče pa je odločilo, da se lahko branijo s svobode in da pripor ni potreben. Evo, in niso bili islamski migranti.

  • Kalosen Chalas

   Menda so moški z mladoletnico tudi fizično obračunavali in svoja grozodejstva snemali. Grozili so ji, da bodo posnetke poslali njenim prijateljem in staršem, če bo komu povedala, kaj se dogaja. Hrvaški sodnik jih je po zaslišanju pustil na svobodo, čeprav vsi živijo v istem kraju kot ona???

   • kralj matjaž

    A je desnica kritične do hipersexsualizacije družbe, a je desnica kritična do prezgodne spolne aktivnosti mladostnikov, a je desnica kritična do vnašanja čudnih spolnih praks že v osnovne šole?

    • Kalosen Chalas

     Ti se raje pogovarjaj z Angelco Likovič. Vidva sta na istem intelektualnem nivoju.

     • kralj matjaž

      Jaz sem ti napisal razlog, sedaj pa ali ga sprejmeš ali ne, to je tvoja izbira. Lahko ponudiš svoj vzrok in svoje rešitve, kako preprečit, napade na ženske, deklete, punčke. Dejstvo pa je, da kultura, kjer je ženska neko drugorazredno bitje, kjer je ženska last moškega, torej očeta, brata, moža, kjer je pedofilija versko sprejemljiva, ni rešitev.

 • Ivan Ivanovič

  Globalistični fašisti so posilstva, umore, rope, terorizem… vkalkulirali v svojo zločinsko agendo odprave evropskih narodov. To jih niti najmanj ne gane. Saj smo Evropejci vendar obsojeni na smrt. Če kdo misli da je fašiglobalistom mar za Evropejce, naj se spomni na izjavo enega od slovenskih evroposlancev, ki je ob terorističnem napadu v Bruslju, v katerem je bilo okrog 30 mrtvih, stoično izjavil, da se moramo na to navaditi. Kaj bi posilstvo v primerjavi s človeškimi žrtvami. Po pojmovanju fašiglobalistov se moramo navaditi tudi na posilstva. To je za fašiglobaliste politično korektno, nasprotovanje temu je sovražni govor.

 • Lustrator

  Skrajni čas je, da Slovenci spoznamo, da naša glavna grožnja niso muslimanski migranti, ampak tisti, ki jim odpirajo vrata, jih financirajo in njihovo kulturo celo promovirajo kot večvredno od naše – katoliške.
  In skrajni čas je za spoznanje, da to niso ne Šarec, ne Cmerar, Židan, Bratuškova, Erjavec, Mesec, Golobič, Kučan in ostali elementi udbomafijskega omrežja, ampak njihovi aktivni in pasivni volivci. Tako kot migrantov ne bi bilo, če bi jih na mejah pričakala močno oborožena vojska, tako tudi komijev na oblasti ne bi bilo, če bi jih leta 91 na vratih pričakala močno oborožena vojska. A kar smo v osamosvojitveni euforiji zamudili, bo slej kot prej potrebno narediti. Ali pa nas ne bo več.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   To že dolgo vemo, nihče drugi jih ne bo spravil dol z obalsti kot narod ali vsaj neka masa 5000 ljudi je dovolj, ampak narod so samo beta moški ki jokajo in jamrajo za tipkovnico….kje je 5000 prostovoljcev pred parlamentov, pripravljenih stopiti noter zlepa ali zgrda….nikogar ! tako kar sprijazni se, če Slovenci ne premoremo nič drugega kot Beta moške si kot narod niti ne zaslužimo, da obstanemo.

   če bi vsi v gospodarstvu samo jokali in jamrali in nič delali bi ne bi imeli takšnega izobilja, enako je tudi pri tem če hočeš, živeti brez izdajalcev na oblasti, nekaj je treba nareidit z dejanji, če to ne narediš si tudi ničesar dobrega ne zaslužiš !
   Brez dela ni jela, brez upora ni svobode. Mafija ne vpraša, mafija vzame in stori. Narod pa samo joka in jamra.

 • Artur

  Izdajalsko USTAVNO SODIŠČE V ROKAH MAFIJE, razglašajo kar trije nekdanji ustavni sodniki!
  https://www.youtube.com/watch?v=XjP2_4MEYSI&t=15s
  http://shrani.najdi.si/?t/De/2bbXkwHy/untitled.png
  VSTANI ŠTAJERSKA, oglasite se v.d. vodji ŠTAJERSKE POKRAJINE
  https://www.youtube.com/watch?v=jrR4iQhttvg

 • xtc

  Nauk za pametne ljudi;Opic ne vlačiš v hišo ali stanovane sploh pa se z njimi ne družiš.ker so vedno v krdelu in nevarneSodijo v svoje okolje v Afriki ali Aziji ali ustanovam ,ki se reče ZOO.
  Glede đumbusa ,kisa pa opice brez nadzora počno,pa pomaga le sanitarni odstrel ali preselitev v dunglo kjer so že bile proste.

  • Kalosen Chalas

   Zlasti če te opice vleče v desno.

   • kralj matjaž

    Opice ne vleče ne v levo ali desno, opica nima zmožnosti razumeti razlike. Opica se odzove samo na nagon. Če dobi spolni impulz, se ne bo morala nadzorovati, če ji v past nastaviš sladkor, ga bo zagrabila in ga ne bo spustila. Pač če si zmožen nadzirat svoje najprimitivnejše impulze, torej čisti nagon, potem bo svet dober. Če pa dovolimo, da nas nagon premaga, pa se bodo zgodile tragične zadeve.

 • Alex Burr

  Ta zgodba je že dolgočasna. Sicer pa. Mene bolj zanima, kaj je šla 22-letna študentka sploh vabiti moškega v svojo sobo. To je bolno. Ženske v Sloveniji so očitno same neke izprijenke, ki se nastavljajo ljudem. Nek low life.

  Tam, kjer se ženske obnašajo tako izprijeno kot Slovenke, ne preseneča, da se dogajajo takšne stvari. Kot sem že rekel. To je nek low life.

  Kar zadeva Nova24, pa ta medij že pretirava z migranti. Čisto obsedeni ste z njimi.

  Migranti, geji, komunisti in rdeče zvezde. To je vaš edini domet.

 • maček ivan

  Če mi je pa kaj všeč tukaj, ju pa tale, …
  This Luser is blocked.

 • lena

  Kdor je tiho, s svojim molkom odobrava neko stvar, torej ce so levicarji tiho, odobravajo posilstva, levicarke pa si morda celo zelijo, da bi bile posiljene in s tem morda enkrat zadovoljene, saj kakor kaze imajo levicarji samo dober jezik!

 • sloustava

  Carlovo morda celo zanima, ce migranti res posiljujejo…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!