Omejenost brez primere: Niti ob poginu psa SD-jevega predstavnika službe za odnose z javnostjo, imenovanega Janša, levičarska smetana ni pozabila na pritlehno politično obračunavanje!

Pes Janša SD-jevega predstavnika službe za odnose z javnostjo Denisa Sarkića (vir: twitter)

Prejšnji teden je poginil pes predstavnika SD-jeve službe za odnose z javnostjo Denisa Sarkića, imenovan Janša. Vidni predstavniki levičarstva so smrt dalmatinca izkoristili za pritlehno obračunavanje z vodjo opozicije.

Naravnost bizarno je, kako levičarji celo smrt psa izkoristijo za obračunavanje s političnimi nasprotniki. Tako so eminentni predstavniki levega političnega pola v Sloveniji izkoristili dejstvo, da je Sarkiću prejšnji teden poginil dalmatinec, imenovan Janša, za obračunavanje z vodjo opozicije.

Oglasili so se Milan Kučan, Tanja Fajon, Marcel Štefančič jr., Sašo Hribar in številni drugi. Njihovi komentarji, ki so objavljeni na spletnem portalu Fokuspokus, govorijo zase. Kučan je rekel: “Štirinožni Janša je bil do ljudi veliko bolj prijazen kot nekateri dvonožni,” medtem ko je Hribar rekel: “Prišel v oddajo Hri-bar kužek Janša je nekoč. Ljubeč, iskren, vesel in lep. In kot živalco toplo sem ga sprejel, kar za človeka ne bi mogel reč.”

Fajonova: “Pogrešala bom našega najbolj zvestega kosmatega prijatelja vseh tovariških druženj. V tolažbo pa mi je misel, da je bil gotovo bolj ljubljen kot njegov soimenjak.” Štefančič je smrt psa pospremil z besedami: “Prvi in zadnji pes, ki je lahko na vprašanje, zakaj se imenuje Janša, odgovoril tako kot oni trije umetniki, ki so se preimenovali v Janeze Janše: ‘Iz osebnih razlogov!'”

https://twitter.com/GorazdKavka/status/1075654998292340737

Ob takih izjavah se lahko levica zamisli zgolj nad sabo. Saj še v trenutku, ko Sarkić, njihov kolega in znanec, domnevno žaluje za svojim psom, sami razmišljajo zgolj o obračunavanju s političnimi nasprotniki.

Kot je povedal predsednik Borut Pahor, je pozornost javnosti zbujalo že ime psa. Lahko se je Sarkić izgovarjal, da psa ni poimenoval po vodji SDS, temveč po čebelarju Antonu Janši, a to ne spremeni dejstva, da so v politiki ime Sarkićevega psa s pridom izrabljali, da so lahko rekli, česar si drugače ne bi drznili. To tudi pojasni, zakaj tudi ob smrti psa številni še vedno ne morejo mimo, ne da bi še zadnjič izkoristili priložnost.

A. B.

 • Frank Novak

  Slovenci so tako custveni da s tem skodijo sami sebi…

  • Zgornji

   Če pa si brezčuten , si pa mrtev , kar pa je spet druga skrajnost .

 • Frank Novak

 • Antonius

  A je res tako težko razumeti, koliko zlobe in pokvarjenosti je združene pri tistih, ki domujejo v ukradeni hiši na Levstikovi 15 v Ljubljani.
  Ob Ljubljanici vem za podgano, ki se odziva na ime Kučan. Suh kruh ji občasno namenim, da Milana Kučana nadživi.

 • FRANC3

  Žalostno, da najbolj goreči nasprotniki sovražnega govora (ki ga KZ ne pozna), tako sovražijo človeka, da so sposobni psa poimenovati s človeškim imenom.
  Včasih je veljalo, da se živalim ne da človeških imen in ljudem ne živalskih. Danes so se Slovenci tako izrodili, da živalim dajejo človeška imena, otrokom pa kitajske in japonske skovanke in popačenke.

  • Darth Vader

   bistvo komunizma je sovraštvo…….diktatura manjšine nad večino ne more delovati pod nobenim drugim pogojem, kot na principu sovraštva do razrednega/političnega sovražnika…..sej so v severni koreji tudi vsi sovražili ZDA, ker so bili razredni sovražnik……pol je pa pršu Trump in zdej bodo baje gradil hotele namest raketnih silosov…..spomnite se izjav na skupščini sfrj al kje že, kjer se je 20min govorilo “predlagam da se drugovi i drugarice prestanemo mrzit”…..in to so značilnosti neke DNA sekvence iz preteklosti, zato so tudi fajonova, kučan, sarkić, židan odmev preteklosti

 • Roman

  Vsi bi se morali zamisliti o svoji intiligenci!

 • Stajerka

  lewaki….iz sekunde v sekundo dokazujete, da vam kuzla v rit skače…….če je to “Janševa” štiri ali dvonožna oblika, je popolnoma vseeno – oboje izkoriščate v nagnusno promocijo, celo pod taktirko pravičnosti in uvedbe spletne policije….
  samo upamo lahko, da štirinožni “Janša” ni imel iste življenjske izkušnje kot jo je s tovariši imel spoštovani štirinožni bulmastif Atos……ampak ni se pustil, je kar dobro obračunal s tovariši…..in prav je tako!!!….in spet ste si v čelo poslali bumerang, a še tega niste dojeli……je pa očitno, da imate probleme z največjim človekovim prijateljem…..

  SLAVA ATOSU, naj počiva v miru!

  • Darth Vader

   baje je naslednji dan miro senica v švici bil na kirurški mizi z raztrganimi jajci in so mu švicarski zasebniki vseskp nazaj sešili in sestavili…..

  • Miro

   tam so namakali levi in desni…..

 • Egon83

  Nič čudnega, da levaki tako žalujejo za tem cuckom, saj je gotovo sodeloval na znamenitih orgijah na Oražnovi, kjer je bila vsa zgornja tviterska elita. Tako so imeli priliko, da jih Janša nategne ne le alegorično ampak tudi dobesedno.

  • Miro

   kljub vsemu , če že mora bit, bolje zoofil kot pedofil

 • Darth Vader

  no vi se tkole vprašejte……ker vsi vemo, da psihopatsi levičar ko obračunava s političnimi nasprotniki, nasprotniku očita, to, kar sam počne……in če je mnenja…..recimo balkanec Sarkić, da je Janša pes……alpa ko fajonova očita “nepriljubljenost” janše……vam je jasno, kakšna je resnica? torej njihove izjave se berejo kot: Sarkić = jaz sem pes, ki laja, ko milan da keks……..Fajonova….jaz sem nepriljubljena ker sem psica od sorosa in ljubim ilegalce, črnce ter ostalo degenerativno dna, ki se ilegalno vali proti evropi…..da ne bo slučajno dvoma, kakšen jezik govorijo radikalni levičarji….

 • Anton

  A Kućan tudi tvita?!!

 • Miro

  žalitev za psa…..

 • Amerikanc

  Joj, joj, pod kakšnim psihičnim pritiskom je moral živeti ubogi SarkiĆ, ob stalni prisotnosti Janše.

 • luka globus

  da nas jebejo v glavo razni sarkići, savići…. patetično!

  • Zgornji

   Luka, … a ti je všeč beseda “j….o” ? A je to lepa beseda ? Z njo tudi Resnico ki si jo napisal Umažeš, da ni več užitna !!! ! !!! Kot da ti je zmanjkalo besednega repertoarja ? Daj no, saj zmoreš kaj boljšega tudi , no , da ne kažeš svoje vulgarne pokvarjenosti z takimi besedami poleg Resnice ki jo opisuješ. Le pogumno na Boljšo Pot Resnosti za Resnico. Lp .

 • bubamara

  Noro. Ko bodo ti osebki preganjani zaradi sovražnega govora, se pa naj policija začne ukvarjati z komentarji na SLO forumih. Prej pa; da so vsi tiho JVPM.

 • Silka

  Če bi lastnik zamenjal vlogo s svojim kosmatincem, tudi bi prihranili zrak, ki diha in ga je škoda za takega lastnika.

 • Friderik

  Trije osebki z osebnostno strukturo brez primere. Ne glede na vse primitivne izpade tki FDV intelektualcev je pa razvidno kako zelo jih ta tema muči in kako jih je v bistvu strah…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!