Opozicija kritična do interpeliranega Klemenčiča: Zaradi uničenja dokazov zoper Jankovića bi moral odstopiti!

Nadaljevanje seje DZ, na kateri obravnavajo interpelacijo zoper pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča (Foto: STAfoto)

V državnem je konec interpelacije zoper ministra za pravosodje Gorana Klemenčiča. Za ministrovo razrešitev je glasovalo 18, proti pa 47 poslancev. Poslanec SDS Branko Grims, ki je predstavil interpelacijo, je ob tem poudaril, da bi moral Klemenčič že zaradi odgovornosti za ”šlamastiko” z uničevanjem dokazov zoper Zorana Jankovića sam odstopiti. Ocenil je, da je ravno ta primer uničevanja dokazov v preiskavi sumov jemanja podkupnine s strani ljubljanskega župana Zorana Jankovića dokazal, da slovenski pravni sistem ne deluje. Minister za pravosodje bi moral že zdavnaj prevzeti odgovornost za to, kaj je ustvaril iz naše pravne države.

Grims je izpostavil tudi Klemenčičevozavajanje javnosti v zvezi z njegovim ravnanjem na KPK glede preiskovanja pranja iranskega denarja v NLB“. Klemenčič je, kot predsednik Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) sam ocenil, da je bilo ravnanje KPK takrat profesionalno in standardno. “Kako je lahko ravnanje v nasprotju z veljavnim sporazumom med KPK in policijo ter predaja nekega dokumenta na neformalni ravni profesionalno in nadstandardno ravnanje,” se je vprašal Grims.

Klemenčič ni le toleriral, ampak tudi podpiral kršenje človekovih pravic, v državni zbor pa danes začuda ni prišel predsednik vlade Miro Cerar. “Predsednik vlade ni prišel podpreti svojega ministra. Če bi to štel za pomembno, bi temu dal prednost pred svojimi drugimi obveznostmi,” je dejal Grims. Dodal je, da “vse to skupaj, ob dejstvu, da pravosodni sistem očitno ne deluje, za kar je po zakonu o vladi odgovoren resorni minister, mora zadoščati, da se potrdi razrešitev Gorana Klemenčiča in se izogne temu, da bi vse te stvari odpirali še na Svetu Evrope in še kje drugje. Minister za pravosodje ni povečal ugleda pravosodja in pravosodnih institucij, vlada pa je podprla njegovo kandidaturo za komisarja Sveta Evrope za človekove pravice. Podpiral je kršenje človekovih pravic, kar mu v SDS najbolj očitajo. V primeru nekdanjega predsednika vrhovnega sodišča Branka Masleše sploh ni ukrepal, ustavno sodišče pa je ugotovilo, da je v primeru patria sodeloval pri kršitvah človekovih pravic. Klemenčičevo navedbo, da se je v tem primeru “odločno uprl političnim pritiskom, saj niso bili podani pogoji za osebno odgovornost najvišjega sodišča“, je Grims dodatno skritiziral.

Klemenčič je prelomil svojo obljubo, ki jo je izrekel ob nastopu mandata, da bo svoje ravnanje usklajeval s stroko in deležniki. “V praksi je drugače, kar je pokazala obravnava zakona o kazenskem postopku. Kje je to usklajevanje? Ko je zakon doživel neslaven konec, je bil v 14 dneh vložen nov. Torej je lahko vsakomur jasno, kako je potekalo usklajevanje – ga ni bilo,” je dejal Grims.

Vse to skupaj, ob dejstvu, da pravosodni sistem očitno ne deluje, za kar je po zakonu o vladi odgovoren resorni minister, mora zadoščati, da se potrdi razrešitev Gorana Klemenčiča in se izogne temu, da bi vse te stvari odpirali še na Svetu Evrope in še kje drugje. To ne bi bilo dobro za Slovenijo,” je sklenil Grims.

Gorenak Klemenčiču očital dvojna merila
Spregovoril je tudi dr. Vinko Gorenak, ki je Klemenčiču najprej očital, da v primeru Fišer in Zalar pet mesecev pred zastaranjem ne pride do zaslišanj. “Zakaj pa v tem primeru ne letijo glave?” Očitno gre za dvojna merila, o katerih pa Klemenčič ne govori. “Ko sem nekatere predstavnike poslanskih skupin povprašal, kaj se gredo z zakonom o kazenskem postopku, so mi rekli: Minister nam grozi. Jaz jim verjamem,” še je dejal Gorenak, ki je pred tem poudaril, da je Evropsko sodišče za človekove pravice v tristo dvajsetih primerih od tristo enainštiridesetih Slovenijo obsodilo, ker so naša sodišča kršila človekove pravice.

Minister za pravosodje je odgovoren za to, da imamo državljane prvega in drugega reda
Grims, ki je trenutno stanje označil kot parodijo pravne države, je dejal, da minister Klemenčič nosi odgovornost za izgubljeno zaupanje v funkcijo ministra in v pravosodje, ker slovenskega pravosodja ni uspel približati evropskim normam in je podpiral sistematično kršenje človekovih pravic. To je dovolj razlogov za razrešitev. Grims je poudaril, da je vedno bolj jasno, da imamo državljane prvega in drugega reda. Zato je odgovoren minister za pravosodje, njegova razrešitev pa bo v korist ljudi. ”Ali je izjava predsednika vrhovnega sodišča, Masleše, da je treba prvoobtoženega “sfukati”, novi pravni termin? Ne po tej izjavi niti po ugotovitvah ustavnega sodišča, da so bile v patrii kršene človekove pravice, minister Klemenčič ni reagiral in se s tem celo hvali,” je še dejal in dodal: ”Povejte mi en primer v Evropi, ko se sodni postopek proti enemu politiku vleče 10 let, oživi pred vsakokratnimi volitvami, pred odločilnimi volitvami se ga celo zapre in ko je kljub temu izvoljen, se mu protipravno odvzame mandat!”

Vi pač ne bi smeli nikoli zasesti položaja ministra za pravosodje /…/ predvsem zato, ker nimate prepotrebne integritete,” je poslanka Eva Irgl dejala Klemenčiču in dodala, da je njegov največji problem pomanjkanje integritete, ki je predpogoj, da lahko nek funkcionar sploh zasede takšen položaj. Klemenčič je kršil človekove pravice, danes pa se poteguje za najvišjega v Evropi, ki bi bdel ravno nad človekovimi pravicami. Po besedah poslanke je to naravnost perverzno.

Se spomnite ugotovljenih kršitev sodnice Pavlič Pivkove, ki je paradirala s titovko na glavi? Še zmeraj je v službi pri Klemenčiču. V svojem tvitu jo je omenil Janez Janša, ko je pokomentiral Klemenčičev govor o svoji odlični ekipi. Del te odlične ekipe je ravno Pavlič Pivkova in ni čudno, da so tudi izdelki in storitve temu podobni, je poudaril Janša.

Anja Lepej

 • Antonius


  VERZIFIKATOR

  Klemen Gorenčič

  ALKOHOLNI POGON

  Horor filmi so posebne vrste,
  treba je efektov efektivnih,
  kiksov prav nobenih primitivnih,
  gleda strogo maski se pod prste.

  Ko odkrije se kak spodrsljaj,
  žal grozljivki več se ne verjame,
  v horor-filmih slab se trik ujame,
  ni popravkov, več poti nazaj.

  Če si Golum ali Nosferatu,
  Drakulo če v filmu ponazarjaš,
  ali zgolj z roboti se ukvarjaš,
  glej, da boš podoben aparatu.

  Da ne boš spominjal na človeka,
  skril da boš človeško vso naravo,
  in pokazal vso grozljivost pravo,
  da boš strašen, ne pa kot pokveka.

  Tak igralec, glej, se nam predstavlja,
  ki v naštetih vlogah prav uživa,
  toda kaj ko hkrati se razkriva,
  da od igre se vse bolj poslavlja.

  Zdaj se komajda še kdaj maskira,
  ni za masko skoraj več sposoben,
  lik postaja en sam nespodoben,
  lik pijančka, ki halucinira.

  • Soave

   ++++++++ bravo!
   Antonius vam pa hvala za posredovanje.
   Pravzaprav res ne razumem, kaj se dogaja. Ali lahko komentatorji skupno kaj naredimo ?

   • Antonius

    Ljuba Soave, hvaležen sem vam za tole vprašanje.
    Prav danes mi je Verzifikator povedal, da je bil na pogovoru z obema najbolj odgovornima na Novi, kjer se zelo trudijo, da rešijo zelo zapleten Verzifikatorjev problem.
    Na nespretno posredovanje Nove na Disqusu, so blokirali napačnega, zdaj se pa naš Verzifikator ne more na Dusqusu ponovno prijaviti pod svojim uporabniškim imenom, ker je lopov njegovega imena ostal prijavljen na Disqusu. Disqus ga ob ponovni prijavi namreč zavrne, ker je uporabniško ime že prijavljeno.
    Najbrž, bojim se, da bo moral naš cenjeni VERZIFIKATOR spremeniti svoje uporabniško ime.
    Danes se moram pa na g-soft s svojim ishiasom šele odpraviti. Lp.

    • Soave

     Uau. . . Šivic! Kje so tisti časi!
     Išias ? Na sreco do G – Softa ni daleč !
     Ma, kako se že pošalimo? Dokler me boli, vem, da sem živ !

 • Commie Disposer

  Odstoit bi moral že zato, ker straši otroke s svojo pojavo !

 • Stajerka

  v tej koaliciji in vladi so zagonjeni bedaki, vsi od prvega do zadnjega……SMC+SD+DeSuS = sramota za ero sodobnega časa 2017…….
  identična zgodba kot pri ministrici za zdravje……vse za en drek, podpora pa na višku……
  ne vem, zakaj potem pravni sistem in sodstvo v Sloveniji dosega 16% zaupanje……to lahko pomeni samo dvoje: ali imamo dejansko zanič sodni sistem, kar ne velja za koalicijske veljake ali po izjavah koalicije dobiva opozicija neverjetnih 84% državljanov……

  kar se tiče Jankovića je pa sramota par excellence……ne samo za Slovenijo, ampak za celoten sodobni svet……90% sveta je v luftu in išče dokaze o korupciji in spolnem nadlegovanju – mi dokaze imamo in jih veselo skurijo…….kaj bi vam delali Srbi, da se to zgodi na njihovih tleh!!!!

 • Stajerka

  …..si pa je koalicija z včerajšnjim manevrom glede Ašmija zadala smrten udarec…….in kar ni in ni konec……

  Dogodek smo preverili na PU Ljubljana, kjer nam je Maja Ciperle Adlešič povedala, da so policisti prometne policije res na počivališču Lom zaustavili kombi, v katerem je ilegalno skozi našo državo potovalo deset državljanov Turčije. “Policisti so prijeli tudi eno osebo, za katero menijo, da je organizirala njihov prevoz. Njega so policisti odpeljali v pridržanje, ostale pa namestili v center za tujce,” je pojasnila Ciperle Adlešičeva.

  Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/mislim-da-so-imeli-pistole-300446http://www.zurnal24.si

 • Commie Disposer

  Slovensko sodstvo nujno rabi 1000 sodnic s kockastimi glavami in bosanskim pedigrejem

 • Steiermark

  Vsakdo, ki je uspel vsa pet minut spremljati kozlanje teh levih imbecilov, ki čitajo svoje tekste, na način kot bi kozlali, si nemore kaj, da nebi pomislil, da nas obvladujejo in vodijo duševni bolniki, ki so se pravkar privlekli izza karpatov…..

  • herman

   …in se zavlekli tudi v opozicijo.

   • Steiermark

    ja, zavlekel se je “med opozicijo” in ždi, kot zli duh, v temnih kotih, medtem, ko čaka, da naskoči svojo žrtev…..

  • janez55

   Desnim imbecilom ni treba brati, ker so se na pamet naučili tisto, kar jim je naročil šef.

   • Steiermark

    janez vi levi in balkanski imbecili, pa ne samo, da se niste sposobni naučiti ničesar, kajšele na pamet, tudi prebrati neznate, kar vam je nakracal vaš nadrejeni levi imbecil! Izvajalci javnega kozlanja…..gnus od gnusa, ki nam uničuje našo , brez vas, prelepo deželo!

  • branči

   ne bi imel nič proti, tudi če čitajo, amak ob tako prazni vsebini bi bilo vseeno, če bi namesto tega le krilili z rokami

 • FUCK COMMUNISM

  Ta psihopat bi moral odletet ze samo zato, ker je tako grd in ne samo zato, ker je nesposoben in pokvarjen!

 • Stajerka

  https://www.youtube.com/watch?v=ubBg0qe22QM
  https://www.youtube.com/watch?v=IKq3v3djNlM&t=5s

  VV Faktor – tematika Šami in pravna država, peticije na fakultetah kjer je obstajala bojazen zavrnitve podpisovanja…..zanimivo, korektno, direktno

  • totex39

   To je res prava groteska, nam vladajo sami psihopati!

  • Soave

   ++++++ Res je. Rada gledam.

 • učko

  Kretenćić bi moral zaradi vseh svinjarij, ki jih je naredil z zlorabo položajev, na katerih je bil, ne samo odstopit, pač pa skoč’t skoz okno z 12 štuka !!!

 • Anton

  pri nas očitno postaja v modi, da si “brivec iz Sirije” in že dobiš vso pozornost levakov, režimskih medijev, če je pa ta “brivec ” spolno “pravilno” orientiran pa sploh ni dileme.politična klima pri nas je izrazito naklonjena NAŠIM, a kaj ko so ti NAŠI povprečneži,mnogi od njih pravcati diletanti, mnogi nadarjeni umetniki, strokovnjaki na svojih položajih pa zaradi teh diletantov plačajo svoj davek.

  sarkazem press

 • beno

  Mi lahko kdo pove o čem teče današnja interpelacija ? Stalno se ponavlja o nekem vročanju poštnih pošiljk in o poštnih hišnih nabiralnikih.
  Je možno, da danes poslanci DZ interpelirajo hišne poštne nabiralnike ?
  Res čudno.

  • Mojca pokraculja

   Direktorja pošte odstavljajo.

 • RATATA

  Ta klempasta vodilna horror figura je kriva, da ni odletela še nobena tožilsko-sodniška glava.

 • Rožle

  Z Janšo sta skor u žlaht …

 • rrrrr

  Ne razumem vas, zakaj brijete norca iz uglednega in spoštovanega slovenskega ministra za pravosodje.
  Ali je prijezdil skozi vrata parlamenta na Nininem plemenskem konju, obrnjen proti konjski riti? Ni !
  Je oblečen v roza tangice, plavutke in smučarska očala ter s polpraznim flaškonom pod pazduho? Ni !
  Ali je morda konj več zaufnu kot jezdec ? Ni !
  Je v mikrfon slabo zapel O, sole mio? Ni !
  Ali ga takega kot vi vidijo tudi v koaliciji SMC, Desus, SD, ali prostituciji NSI, ZL in ZAb ? Ne !
  Ali vidite kakšno možnost, da interpelacije ne preživi? Je ni!
  Torej, držite gobce!

  • Mojca pokraculja

   Sam če smem, da je ne dobim po go…i, ni zapel O sole mio.Tisto je bila Mamma son tanto felice !

   • rrrrr

    Ali pa tisto slovensko od Šabana Šaulića: Šta ja mogu, kda me konji vole….

    • Mojca pokraculja

     Pišuka, pa kaj du ma ga naredim !

     • rrrrr

      Mojca, burek dons neč. Peć pokvaren, prit jutar…

     • Jovo Jamnica

      Oprosti, da vskočim. Pisalo jepred mnogimi leti na vratih “pekarne” v Mariboru…

      Burek danes ni. Peč ne dela sploh

     • rrrrr

      Danes so vse pekarne take in napisi na glavnih vratih prav takih.
      Na naši ,,STARI PEKARNI 1875 d.o.o” pa cedlc: ,,Prašak dans mal ga ni. Asim zmanjko tut. Neso 5 komada do predsenikata od republikata Borut. Prit dons pol mal, Šefik.”

     • Soave

      ++++++ hi. . hi. . ta je pa taka, kot tale primerek
      ” danes burek ne, ker peč ne gre ! “

     • Mojca pokraculja

      Jutar bakljav friski u Črnučuh, prit!

  • rubec

   Če so letošnje Pulitzerjeve nagrade že mimo ti za 2018 segurno ne uojde.

   • rrrrr

    Oj. Sm poslou unemi Pulicerjoti ene tri bot po stu flašk terana iz Grožnjana, pole bomo vidle kej bo…

  • Soave

   Sej sam pišemo, no !

   • rrrrr

    Že Cankar je v veseloigri ,,Hlapec Goran in njegova pravica” glavnemu junaku prav nevizionarsko položil v usta, da si bo Klemenčič pisal sodbo sam. ….Ni mogel vedeti da mu jo bo moral kar Ninin plemenski konj kot vodilna pravna avtoriteta družine Klemenčič.
    Vidiš, moja draga Soave, tudi veliki Cankar ni bil nezmotljiv.

    • Soave

     + + + + + + dobra !!

 • Olga_10

  Odstopiti bi morali vsi s Cerarjem vred! Vlada, ki ima takega ministra za pravosodje, ni vlada ampak mafija!

 • Bozz

  Ja nič. Državljanska nepokorščina. En obrok na dan, pas zategnit. Ko se pa položnice naberejo, pa deložacija in zapor, ampak js v tej državi ne bom delal za trakom za minimalca, da mi potem moj denar naložijo v svoje žepe ali pa ga porabijo za ilegalne migrante/jihadiste.

  Ni več korenčka, ni motivacije. Adijo. Se vidimo v zaporu. Evo napisat je blo lahko, sedaj pa še samo v praksi udejanjit.

 • tohuvabohu

  Milan Berglez se je danes v reakciji na neko poslansko razpravo proslavil z ugotovitvijo, da mali možgani služijo za držanje ravnotežja, ne pa za spomin. Buaaaahahahaha, mislim, da je zgrešil poklic. Bil bi dober stand-up komik.

  • Jovo Jamnica

   Čakam na stendap komika in vaškega posebneža…. Pojbiča….

   • tohuvabohu

    Kdor čaka, je pacient.

    • Jovo Jamnica

     Normalno. Saj sn drugorazredn državlan…

     • tohuvabohu

      Ne joči, Jovica, saj si ga že dočakal. A ni bilo slišati štr – bunk.

     • Jovo Jamnica

      Sevea sn ga dočako. Preje predno sn ti post nameno. Sem te sam mal provociro… nič drugega. Pač, da si daš malo dela… LOL

     • tohuvabohu

      Z veseljem, hehe, no, pravzaprav s tipkovnico.

   • Soave

    Vaški posebneži so bili in so verjetno še zelo pronicljivi ljudje.

    • Jovo Jamnica

     Vaški posebnež Pojbič je diplomiro is prodaje pregrešno dragih Kirby sesalcev, revnim ženicam na podeželskih kmetijah Slovenskih goric… Njegova proniclivost je bila takrat pregovorna!

     • Soave

      Oprosti Jovo- – – – -Kirby sesalci , pa revne ženice . . . . . .?

     • Jovo Jamnica

      Ja. Ne morš verjet… ne da??? Enkrat ga pozorno poslušaj, ko ma kako eskapado in si zamisli ženičko, ko jo na podoben način prepričuje v nakup naprave, ki je niti uporablat ne bo znala. Ja. Ponudi ji tudi obročno odplačevanje, ki se konča na plečih potomcev, saj ženička preje, predno odplača gromozanski dolg… umrje.

     • Soave

      Ja, sej reva sploh do besede ne pride! In, da se ga znebi, popusti ?? Jojmene !

  • Olga_10

   Naj bo, vendar ne v naše breme!

  • Slovenec 33

   Tako reakcijo lahko izvali le topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki ne loči dejstev od fikcije in so zanj možgani – katerikoli nedoumljiv pojem.

   • tohuvabohu

    Model je doktoriral na temo “Pomen nepozitivističnih epistemoloških in realističnih ontoloških predpostavk za osmišljanje mednarodnih odnosov in metodologije njihovega proučevanja”. Že naslov je navdušujoč, da vsebine ne omenim. Če se komu posreči najti besedilo te naloge na internetu, mu močno odsvetujem branje, ker ga bo pobralo od smeha.

  • Soave

   Ha. . . . . .nekdo ga je napačno poučil, no !!

   • tohuvabohu

    Bolj usodno je pa to, da je slabo poučen o vodenju parlamenta.

    • Soave

     O, ti tohavabohu, no ? Saj so poučeni. !! Ne o vodenju, ampak, kako želijo da se vodi.

 • Miro Jereb

  Tile pajaci so vsi pjani od oblasti in se sploh ne zavedajo več kaj je prav in kaj narobe. Tale Klemočnik se še ni streznil od takratnega pijane nastopa v parlamentu. Slovenistan….adijo pamet.

 • xtc

  Nič bat Mrtvaška Kost ne bo padla,branili ga bodo do konca,kajti če pade sledi efekt domin in razsip levega vladnega kurnika.

 • MEFISTO

  SMC bi storila bolj pametno in modro, če bi pred interpelacijo razrešila Klemenčiča.

  Tako pa so njena teleta v poslanski skupini ob obrambi Klemenčiča dokazala, da je treba interpelirati tudi SMC.

 • Janez

  TOČEN NASLOV – TISOČ % TOČEN ?
  ŽE
  SAMO ZARADI
  UNIČENJA DOKAZOV V ZADEVI ” FARMACEVTKA” – BI MORAL ODSTOPITI ! L.r. J. KOMENDA

 • Soave

  Jojmene, oni dorfer je pa krona nakladačev !! Kako si sploh upa, ta sprehajač iz stranke v stranko karkoli ziniti ?? Pa kako cinično zna govoriti. No, saj zato so ga sploh vzeli v SMC !!
  Ta glavni se je pa skril in nič ne bo poveda ? Dobra vprašanja so mu postavili.
  MOLK !! Dobil je befel, dragi moji. . . . . . . .tiho bodi .Verjetno mislijo, da tista – kdor molči devetim odgovori – še vedno velja.
  Pomota !! Vse gre počasi k vragu !! Tudi sijajni slovenski pregovori.
  No, sej. . . . . . jih bodo nadomestili multi kulti izreki !!

 • Janez

  ODSTOPI NAJ
  TUDI ZATO
  – KER SE MU NE LJUBI ODGOVARJATI – NA VPRAŠANJA POSLANCEV ! L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  TUDI PRETEKLOST MINISTRYA – JE ČISTO OK – ČE SE OBRAVNAVA.
  Ministrovo celotno življenje mora biti – ok.

 • Hribouc

  Gorenak, a ne obvladaš nobenega strokovnjaškega prijema več?

  Zagrabi barabo sprenevedavo in kočevskega merjasca in ga zabriši na cesto, oba hkrati !

 • totex39

  Ta pezdun lažnivi bo spet prestal interpelacijo in še naprej nepošteno udrihal po vsem kar je njemu v nasprotju.

 • Prle

  Ha,ha,ha. janševiki se zastonj napenjajo, ne bo jim uspelo, baje, da že osmič ne. Luzerji.

 • ahnenpass

  Eveopsko sodišče za človekove pravice ne rabi Klemenčiča, delajo odlično tudi brez Slovencev ali prav zato, lahko bi ga najeli za svetovalca, ker pozna razmere in ve kako deluje naša fašistična mafija.

 • Meho

  Hik. When numbers talk, en glažek walks. Hik.
  .

 • Grenze

  Tem cganom ni za zaupat nič edino prazno gajbo pa še to bi ukradli

 • Janez

  ISKRENE ČESTITKE
  IN
  HVALA – VSEM POSLANCEM – SDS ! Vsi so bili – enkratno dobri.
  Ne
  GLEDE NA IZID GLASOVANJA
  – JE BILA INTERPELACIJA maag. Gorana K. – VELIK U S P E H – ZA SDS ! L.r. Janez K. KOMENDA

 • Kosobrin

  Samo 18 glasov za interpelacijo? Zelo zanimivo.

  • Janez

   Ne le zanimivo.
   TUDI POIMENSKO SE BBO “ZA ZGODOVINO” VEDELO,
   KDO
   JE V R.SLO V NOVEMBRU 2017 – ZAVIRAL KOREKTNO PRAVNOST ITD. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  ZADEVA PATRIA
  IN
  INTERPELACIJA !
  Vloga mag.
  KLEMENČIČA JE BILA ? “NEREAGIRANJE”
  TU
  PA PODAM, PONOVIM
  ABSOLUTNO VERODOSTOJNO IZJAVO-INFORMACIJO !
  KI
  MI JO JE SAMA OD SEBE POVEDALA
  ZELO
  VISOKA USLUŽBENKA VRH. SODIŠČA V LJ.. Rekla mi je :

  “PRED IZREKOM. OBSODBE OBTOŽENCEV V ZADEVI PATRIA – LETA 2014 !
  JE
  BIL NA VRH. SODIŠČU V LJ?
  EN
  – NEFORMALEN SESTANEK VODSTVA VRH. SODIŠČA – S TANGIRANIMI SODNIKI !
  NA
  NJEM SO SE DOGOVORIL NA KAKŠNE
  – ZAPORNE IN
  – DENARNE KAZNI – NAJ BODO OBTOŽEENI J. JANŠA, T. KRKOVIČ ITD. – O B S O J E N I !
  In?
  NA OBSODILNI OBRAVNAVI
  – SO BILI OBSOJEN TOČNO NA TAKE KAZNI
  – KOT JE BILO A TISTEM NEFORMALNEM SESTANKU “DOGOVORJENO”
  Moja
  ZNANKA
  – VISOKA URADNA OSEBA NA VRH. SODIŠČU V LJ
  – JE ABSOLUTNO RESNA IN ETIČNA OSEBA. NIKOLI NE LAŽE. !

  Za potrditev te moje informacije ?
  Naj
  PARLAMENT R. SLO USTANOVI ? Pač posebno PREISKOVALNOO KOMISIJO – O PATRII.
  TAKA
  PREISKAVA BO POTRDILA MOJO NAVEDBO.
  Ta moj zapis je absolutno verodostojen..
  Jaz Janez K. KOMENDA
  SEM NEČLAN STRANK, , MOJ ZAPIS NI. OD NIKOGAR NAROČEN, NIČ PLAČAN, NEKAZNOVAN, NEALOHOLIK, STUIRAN UPOKOJENEC, 65 LET, SLOVENEC SEM. Pišem za bolj pravno R.SLO.