Osem let od izbruha izsiljevalske afere: Alpe Adria Green in nekdanji minister Miklavčič še nista odgovarjala, identičnih izpovedi treh prič in kazenske ovadbe podjetnika Anderliča policija in sodstvo nikoli nista preiskala!

Borut Miklavčič, Pahorjev zdravstveni minister, je sicer dober prijatelj zloglasnega Janeza Zemljariča. (Foto: Nova24TV)

Potem, ko smo na Nova24TV v soboto razkrili, kako se je predsednik Vrhovnega sodišča Branko Masleša spravil na ustavnega sodnika Jana Zobca, da ne sprejme v obravnavo pritožbe v zadevo Patria, zaradi česar so besede večih prič, ki so Maslešo slišale izreči, “da je Janšo treba s*ukati” in “da so ukazi z vrha, da ga je treba obsoditi”, postale še bolj verodostojne, je izpoved sodnika Zvjezdana Radonjića o pritiskih na sodnike, ki da prihajajo s samega vrha pravosodja, katerega nadzira t.i. globoka država, dobila novo poglavje. Danes razkrivamo še eno neraziskano kriminalno zgodbo, kjer sta tako policija kot sodstvo v očitni koordinirani akciji popolnoma zatajila, čeprav sta imela črno na belem izjave večih prič, ki so potrdite, kako je nevladna organizacija Alpe Adria Green za denarno proti uslugo prek nekdanjega zdravstvenega ministra iz vlade Boruta Pahorja, Boruta Miklavčiča, izsiljevala velika podjetja in tako pogojevala svoj odstop od pritožbe na gradbena dovoljenja. Niti po osmih letih se organi pregona niso zganili.

Naj spomnimo. Nepremičninar Jože Anderlič, lastnik Kranjske investicijske družbe (KID), je septembra 2011 kazensko ovadil nekdanjega zdravstvenega ministra Boruta Miklavčiča iz vrst vlade Boruta Pahorja, podjetnika Igorja Detelo in Vojka Bernarda, predsednika društva Alpe Adria Green, zaradi kaznivega dejanja poskusa izsiljevanja. Senat ljubljanskega okrožnega sodišča je zahtevo za sodno preiskavo zavrnil, čeprav so trije uslužbenci družbe KID, eden izmed njih je nekdanji obrambni minister Aleš Hojs, ki je leta 2011 v družbi KID deloval kot prokurist, pri notarju overili svojo izjavo, v kateri so potrdili, da so bili priča poskusu izsiljevanja predstavnikov organizacije Alpe Adria Green.

Že časnik Finance je pisal, da je  Anderlič v kazenski ovadbi trdil, da so ga izsiljevali za umik pritožbe za rušitev kompleksa Kolizej. Junija 2011, ob odprtju garaže na Kongresnem trgu, naj bi namreč Borut Miklavčič pristopil k Anderliču in mu ponudil svojo pomoč pri umiku pritožbe na izdano gradbeno dovoljenje, ki jo je pripravljala organizacija Alpe Adria Green. Miklavčič je trdil da te ljudi osebno pozna, v zameno za umik pritožbe pa naj bi zahteval plačilo 70 tisoč evrov, in sicer 35 tisoč evrov v gotovini, 35 tisoč evrov pa kot plačilo podjetju njegovega prijatelja in sodelavca Igorja Detele. Vse to na podlagi fiktivnega računa.

Anderlič izsiljevalce zvabil v past; minister Miklavčič se je bal komunicirati prek telefona
Anderliču je hitro postalo jasno, da gre za izsiljevanje, v kar pa ni želel pristati. Vseeno je na videz privolil v sestanek, do katerega je prišlo 5. julija leta 2011, ko sta prostore njegovega podjetja obiskala bivši minister Miklavčič in omenjeni Igor Detela, bojda posrednik za Alpe Adria Green. Na poziv Anderliča se je za pogajalsko mizo usedel tudi vodja pravne pisarne Gregor Riga. Anderlič je na sestanku svoji uslužbenki, ki je svojo izjavo pozneje, tako kot prokurist Hojs, overila pri notarju, na videz naročil, naj se pripravi plačilo večje vsote denarja (v višini 70 tisoč evrov), nakar je Miklavčič prosil za diskretnost in predlagal nadaljnje komuniciranje strogo preko osebnega kontakta, brez telefonskih pogovorov.

Je Alpe Adria Green mafijska organizacija? Tako so se lahko prepričali trije nekdanji zaposleni v Anderličevem podjetju KID. Na sliki Vojko Bernard. (Foto: AAG)

Miklavčič in Detela naj bi na tem sestanku Anderliču zatrjevala, da je nevladna organizacija Alpe Adria Green članica precej večjega združenja, ki zajema 3800 članov, ki poslujejo izključno na način, da se pritožijo na izdana gradbena dovoljenja in v zameno za odstop od pritožbe od podjetij, ki bi rada gradila, zahtevajo denar. Po zaključenem sestanku je Anderlič svojim uslužbencem dal vedeti, da tega denarja v KID ne bodo plačali, saj gre za izsiljevanje, vse tri priče pa je prosil, da dogodke zapišejo na list papirja, kot so se zgodili. Anderlič se je namreč odločil zgodbo razkriti medijem in zadevo prijaviti policiji.

Izsiljevali tudi v primeru TEŠ6, Magna Steyr … Pričevanje Aleša Hojsa delovanje AAG postavlja v povsem drugačno luč
Naslednji da, 6. julija leta 2011, se je Detela spet oglasil na sedežu podjetja KID, s spisano odstopno izjavo od pritožbe na gradbeno dovoljenje. Ker je moral Anderlič takrat na drug sestanek, je Detelo, ki je nastopal kot posrednik AAG, sprejel prokurist Aleš Hojs. Deteli je prenesel direktorjeve besede, da podjetje ne namerava plačati zahtevanega zneska in da bo o vsem skupaj obveščena policija. Pred tem naj bi Detela Hojsu ne vedoč, da se je ujel v past, razkril, kako deluje Alpe Adria Green, ki ima svoje povezave na ministrstvu, zato so že vnaprej vedeli, da bo njihovo prvotno pritožbo minister zavrnil. Na enak način, proti plačilu, je AAG odstopil od pritožbe v zadevi TEŠ6, dogodki v Magni Steyr pa pričajo, da so tudi v Hočah delovali na enak način.

Ko je KID zavrnil sodelovanje z Detelo, je Anderlič v naslednje pol ure prejel serijo telefonskih klicev s strani Miklavčiča, na katere pa se ni odzval, nakar se je nekdanji minister še isti dan pojavil kar pred njegovo pisarno in se “želel pogovoriti”. Kot je razvidno iz podane izjave Aleša Hojsa, je Miklavčič želel tudi, da se mu vrnejo dan prej podpisani papirji, česar pa Anderlič in Hojs nista hotela storiti (v podjetju so jih shranili v sefu).

Koliko so na skrite bančne račune prejeli “sodelavci” AAG, da so odstopili od pritožbe proti gradbenemu dovoljenju za TEŠ6? Foto: Wiki.

Preiskovalna sodnica ni našla elementov grožnje, policija ni izvedla nobene hišne preiskave
Kmalu potem je začel Anderlič po lastnih besedah dobivati grožnje prek elektronske pošte od izmišljenega uporabnika Romane Lozar, ki naj bi ga uporabljal direktor Alpe Adria Green Vojko Bernard. Kmalu zatem je Anderlič vse skupaj prijavil policiji, priložil pa tudi notarsko overjene izjave treh njegovih sodelavcev, ki so potrdili vse zapisano v zgornjih vrsticah. Borut Miklavčič je sicer vse skupaj nemudoma zanikal, medijem pa zatrdil, da gre za Anderličevo maščevanje, ker kot minister za zdravje ni želel kupiti neke njegove zemlje. Distanciral se je tudi od TEŠ6.

Kljub dejstvu, da je imel Anderlič tri priče in je po pisanju Financ okrožna tožilka Dragica Abrahamsberg leta  2012 na ljubljansko okrožno sodišče vložila zahtevo za preiskavo, s katero je ovadenima Miklavčiču in Deteli očitala storitev kaznivega dejanja poskusa izsiljevanja, za kar so zagrožena kazen do tri leta zapora, se preiskovalna sodnica z zahtevo tožilke za sodno preiskavo ni strinjala, češ da “ne najde elementov grožnje”, zato je zadevo poslala na sodni senat. Slednji se je po seznanitvi z vsebino izjasnil, da ni dokazov, da bi osumljenca storila očitano kaznivo dejanje izsiljevanja, zato je bil sprejet sklepu o zavrnitvi sodne preiskave. Kot so poročale Finance, je tudi policija ta primer po hitrem postopku “pospravila” v predal. Hišnih preiskav nikoli ni izvedla, glede ovadenih pa zaradi “varstva podatkov” javnosti ni sporočila več ničesar.

L. S.

 • JANEZ GUS

  Zaman čakamo na preiskavo,ker jo ne bo.Samo vpletene preberi in takoj lahko vgotoviš zakaj ni preizkave.

  • Silka

   Seveda je nekdo tudi zadaj.

   • JANEZ GUS

    Murgelska mafija.

 • karpelec

  Koliko enot H5N1 je moral dobit, da je dosegel većletno imunost, ki še vedno traja.

 • Janko Gedlicka

  Tole razumeti pa ni enostavno. Za umik pritožbe zoper Miklavčiča je moral pritožitelj plačati mastne denarce. Razumel bi, če bi pritožitelju plačali mastne denarce, da je umaknil pritožbo. Namen pisanja tega članka povezan z njegovo vsebino je nekam nebeško vzvišen kot koruptivneži sami po sebi. Človek bi potreboval apologete, kot za razumevanje biblije.

  • Janko Gedlicka

   Ko sem članek prebral, mi ni bilo nič jasno. Ko sem ga 4 x prebral, mi je bilo malo bolj jasno. Moj miselni svet ni vajen razglabljati o prisili in podkupovanju. Opažam, da se je pisec članka potrudi. Opravičujem se mu, ker sem bil žaljiv.Nisem imel prav. Sicer še nisem opazil, da bi se na tem portalu kdo kdaj opravičil zaradi žaljivosti, ampak red je red. Pa še velika noč je.

 • Franc Šink

  Mafija nam vlada. Naj nam bo všeč ali ne.

  • Nata

   Kavelj je v tem, da so mnogim Slovencem všečni!

   Tako imajo lep vzgled, kako se da izsiljevati, goljufati !!

   • dob

    Večina volivcev jih voli, ker so sami takšni, tu ti dam popolnoma prav!
    Čez 20 let bodo povsod sami Jankovići. On daje najlepši zgled mladini!
    Lahko krade, izsiljuje, posiljuje… in nikoli se mu nič ne zgodi. Nihče mu nič ne more. Kaj ni to krasen zgled za mlade?

    • Nata

     Ja, krasen !! In zato se bo zelo težko kaj spremenilo. kajti prvo bo potrebno v marsikaj zarezati in to bodo ljudje težko razumeli.
     Kaj je lepšega , kot ena državna službica za nedoločen čas. Pa magisterije in doktorate naredijo, s pomočjo službe in mentorjev. . . . . .

  • dob

   Franc, pozabljaš da so eni pedri.
   Oni pravijo: v riti ga mamo, pa naj nam bo to všeč ali ne….
   Njim je všeč!

 • Anton

  kako pravijo levičarji?, Janez JANŠA je kriv!

  sarkazem press

 • Janko Gedlicka

  Kaj je to pravna pisarna?

 • Steiermark

  Mafijski bosi so pač nedotakljivi!

 • Borut Stari

  Za zaščito kriminalnim omrežjem so v slovenskem pravosodju nastavljene uporabne ženske kvote.

 • montyamp

  Taka golazen se lahko redi samo pri butastem narodu .
  Pri pametnih se banditi ne bi ognili računom za storjena zlodela .
  Viseli bi z nogami navzgor , a la Mussolini .

 • Novakec1

  A so mu izpit za lahto že vzel.

 • dob

  Pa kaj ni jasno? Oni izvajajo Revolucijo, in ne Prava!
  Umor, kraja, pranje denarja, laganje, korupcija… vse to je Revolucija.
  Revolucija pa ni zločin!
  Ste kdaj slišali, da je nacionalizacija tujega imetja zločin? Neeeee, to so delali heroji!

  Je kdaj kdo pri nas jasno in glasno izjavil, da je Revolucija zločin???
  Ni, ne?! Kaj mislite zakaj ne.
  Zakaj niso “revolucionarji”, naročniki umorov, ki so ukradli tujo lastnino… po zaporih? Revolucija vendar ni kriminal, po prepričanju teh, ki jo izvajajo.
  Saj zato pa je Revolucija, da tudi kriminalci lahko ugodno živijo. Ali pa predvsem oni!

  Pravni sistem bi kriminal zatrl, ampak to ne gre, ker potem bi Revolucija crknila in bi kriminalci morali pošteno delati… tako pa lahko preživijo in se množijo s korupcijo. Korupcija je za komuniste način poslovanja in vodenja podjetja, drugače ne znajo poslovati!

  Tisto, kar je kučan najprej lastninil, je bila država. Prilastil si je pravni sistem, popazil da pravni sistem ne postane pravni – ga dodelal v bavconsko pravo, in od tedaj “pravo” kriminala ne preganja! Ker se Revolucije ne preganja, temveč se jo samo hvali in povzdiguje.

  Ko je zagorela cerkev Notre-Dame, so se smejali.
  Kurčev simbol kapitalizma in dekadentne Zahodne kulture! Pa kva pol…. Ni dokazov, da je požig…

  Srp in kladivo sta pa simbol miru, Huda jama je samo umetniška inštalacija.
  Še nobena jugoslovanska zastava ni zgorela pri nas. Tuja, okupatorska zastava, simbol podjarmljenja Slovenije, zastava neobstoječe države… je močnejši komunistični simbol, kot pa katerikoli drugi, ki je slovenski! Močnejši od pariške Notre-Dame.
  Zato – ko jebe Notre-Dame.

  Ko bo v kratkem dan boja proti okupatorju, se nihče ne bo vprašal: Kdaj? A smo se uprli okupatorju? Kaj smo komuniste-jugoslovfenarje končno vrgli iz Slovenije? Ja, madona, kdaj se je pa to zgodilo???! Pa nism nč opazu….

 • Dragan Krstič

  Jaz popolnoma zaupam podjetniku Anderliču. On je en najbolj poštenih Slovencev, Miklavčič pa oh in sploh
  najpoštenejši.Tudi njemu zelo verjamem. Sami potenjakarji na kupu. En bolj pošten od drugega.

 • učko

  Važno je, da se Miklavčič lepo vozi z najnovejšo jahto Princesse !

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije {ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak}, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »zakonodajno telo« (zakonodajalec). DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: lm-Šarac, SOCIALNI Demokrati, DeSUS, Levica, SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • JANEZ GUS

  Doma pri Baširju odkrili skoraj 100mile.Tudi pri nas bi bilo treba preiskati brloge teh levuharjev,direktorjev in politikov.Izvirajo iz iste lopovsko zločinske kaste kot Bešir in drugi afriški zločinsko-ljudožrski profili.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH,
  TAKO SE VERJETNO POGOVARJAJO
  LJUBITELJI J.B. TITA IN CHE GUEVARE – IZ EX “ZL=LEVICA
  PONAVLJAM MOJ
  MISLIM DA KAR POSREČEN ZAPIS
  KAKO SE POGOVARJAJO V T.I. POMLADNIH STRANKAH – NE VEM
  V NEKI NAŠI HA, HA
  NEOMARXISTIČNI “STRANKI” SE PA BAJE – POGOVARJAJO – PRIBLIŽNO TAKOLE:
  KOT MI JE
  ZELO UMETNIŠKO ZAPELA PTIČICA – IZ MOJE FANTAZIJE.

  ŠALA
  UMETNIŠKA
  ŠALA

  Vsaka podobnost z realno z ljudmi iz “LEVICE” in s stranko “LEVICA” je naključna : ta šala je umetniška, imena so prispodobe=metafore, ne realne osebe ali stranke.

  URA RESNICE – “LEVICE”

  Prvi
  – FDV dr. iz “LEVICE” – T A R N A : “Zdaj me v MB več ne “tepe” SDS – zdaj v MB kar neke šipe razbijajo podjetniku županu – upam, da ne bomo krivi mi iz “LEVICE”, ki smo znani, da smo – “proti prenizkemu obdavčevanju kapitalistov”,
  Drugi
  – FDV DR. vnemarno reče:” ah kaj, v MB je dosti ljubiteljev alkohola, ki za eno flašo ali kak EVRO – razbijejo šipo – po naročilu. Na OBALI razbijanja šip ni. Vsi se bojijo samih “kapitalistov” ali pa “naših” institucij prava”. Meni ni uspelo postati “samostojen programski kapitalist”- raje bom sprivatiziral en delček države ali pa – kar – tole “mojo, našo, vašo” stranko LEVICA. A imate kaj proti. Upam, da ne boste “državljanske vojne proti meni” organizirali – kot jo skušajo organizirati – proti meni ljubemu MANDURU”?”
  – “pravoverni” AHIM iz LEVICE reče:”dohtar, le glej, da ne boš ti moj Trocki, “car” “LEVICE” sem jaz.
  Se razume.NE SEKTAŠI:Trenutno filmsko uprizarjam CHE GUEVARO. ne vem še, kako bo ratalo”,

  – miroljubni, bonvivanski AKUL reče: ” oh AHIM – pazi, da tebe CHE GUEVARO – ne bojo tudi kakšni
  RANGERJI fental, kot so tistega ta pravega CHE GUEVARO. Ah, tovariši, ne prepirajmo se – bodimo
  prijatelji in tpvariši. Gremo raje – na kakšno – SLASTNO TEKOČINO”.
  – AKUL še reče: ” bomo ob npr. PIVU pogruntali, kakšne šanse ima kaj naša
  – tovarišica VIOLETA – za biti
  izvoljena v – EU PARLAMENT.!
  – AHIM reče: meni se zdi – da ima bolj slabe ŠANSE ZA BITI IZVOLJENA V EU PARLAMENT.
  Na FACEBOOKU ji že očitajo, da je pozabljiva – da je pozabila, da je govorila “POSLANCE NA
  MINIMALCE”. Jaz se ne spomnim kaj je kdaj ona govorila. Spomnim se samo, da je govorila
  – “DA SE JE BORILA PROTI OKUPATORJU”
  Danes jo ni. Verjetno v Beli krajini – štiha gredice na vrtu”

  – AKUL reče: ” dobro, bomo to dorekli ob požirku kake slastne pijače” “Vamonos=gremo”!

  – DR. LGBT zakon reče:” paziti moramo , da LMŠ ne bo sforsirall, kak zakon, da moram biti
  stranke finančno odgovorne ZA NAŠE PREDLOGE. Jaz nimam toliko denarja, da bi plačal
  3,4 MILIONE EVROV, KOLIKOR JE BIL STROŠEK LGBT REFERENDUMA, KI SMO GA ZGUBILI.
  ITD.
  ITD. Ostanka debate v LEVICI, mi moja domišljija ni posredovala. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  UMETNIŠKE ŠALE
  P.S.
  KAJ SO PILI V ZGORNJI – ŠALI – NE VEM. KER PA JE EX ZL=LEVICA – LUKA MESEC – POSLANEC IN JAVNA OSEBA
  PONAVLJAM SPODNJE REALNO,
  NIČ ŠALJVO MOJE OSEBNO VIDENJE L. MESCA OB NJEGOVEM PITJU PIVA.
  NI ŠALA
  Dajte
  tisti,
  ki bolje poznate tega “FAKE LEVICA” Luko MESCA
  raje nam verodostojno napišite
  KOLIKO
  – P I V A – RES SPIJE V SVOJEM ŽIVLJENJU – TA ” LEVICA” Luka MESEC?!
  Jaz
  sem na moje lastne oči videl tega Luko MESCA v lokalu PELIKAN pod METALKO v centru LJ,
  KO
  JE BREZ VSAKE TEŽAVE – SPIL KAR T R I V E L I K E – VRČKE P I V A !
  Enega za drugim.
  Koliko piva v njega življenju – RES SPIJE – ta Luka MESEC ?
  Ali on toliko piva spije vsak dan?
  TRI VELIKA PIVA ENO ZA DRUGIM
  to se meni,
  ki nič ne pijem – zdi – precej. Kaj pa vi mislite? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Olga101

  Udbomafija s Kučanom na čelu dela vedno osebno, brez telefona, tudi denar gre kar na roke, tako kot 400.000 DEM od Elana! Do kdaj še, Slovenci?

  • učko

   Ob taki gnili desnuharski opoziciji, ŠE ZELOOOOOOOOOO DOOOOLGOOOOOOOO !!!!

 • lokec

  Tako velika mašinerija pa še premoga ni dovolj.
  Raje bi obnovili in obdžali oba stara bloka 4 in 5. Pa bi imeli več zaposlenih v TEŠ u. Delavci bi bili bolj zadovoljni. Državljani bi pa tudi imeli cenejšo elektriko. Vendar ne bi bilo za določene ogromnih _________ PROVIZIJ.

 • Janez Kepic-Kern

  še tukaj
  ŠALA
  1. DEL
  Velikonočni delovni
  SESTANEK
  “žal naših” ex KP, ZK PROVOKATORČKOV – s tega OK e-portala NOVE24 TV.
  KRAJ sestanka : lokal PARLAMENTpub na ŠUBIČEVI blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  V živo obiskanem lokalu visijo kot inventar stalne ljubljanske “kulturniške face”, ki rade kaj popijejo, pofantazirajo v družbi sebi enakih, nekaj zavarovalniških in bančnih poslovnežev, ki kljub rednemu pitju začuda zmorejo opravljati svoj posel in raznih polit “zarotnikov” resne in manj resne sorte itd.

  Vodja in mentor “PLAŠČEK” “žal naših” ex KP, ZK provokatorčkov,
  ki je urejenega, nealko videza in vedno v nobel usnjenem plaščku – RESNO REČE VSEM ŽE ZBRANIM:
  “SEM VAS SKLICAL,
  DA VAM POVEM, DA NEKAJ TAKIH INTERESENTOV, KI SO ZAINTERESIRANI ZA PISANJE IN OBSTOJ VAŠIH PROVOKATORSKIH KOMENTARJEV na e-portalu NOVE24TV – JE ŠE
  IN DA SO PRIPRAVLJENI
  TUDI KAJ PLAČATI – da bi vi ex KP, ZK provokatorji – PREDVSEM ODVRALALI POZORNOST JAVNOSTI IN SDS-JANŠISTOV – od naših plačnikov in od tistih tem, za katere oni – PLAČNIKI – NIKAKOR NOČEJO, da bi bile obravnavane na “JANŠISTIČNI” NOVI24TV IN B JAVNOSTI”
  Reče
  LILI PILI:
  ” O, HVALABOGU, ŠE BOM S PISANJEM PROVOKACIJ NA KOMENTARJIH NOVE24TV
  TOLK ZASLUŽU,
  DE BOM IMU ZA TISTIH – 10 PIROV IN 1 LITER ŠNOPSA -KOLKR SPIJEM – NA DAN”
  “PLAŠČEK”
  reče
  LILI PILIJU:
  ” ja sva zmenjena – napiši vsaj – 100 – za SDSOVCE – ZOPRNIH, KRATKIH KOMENTARJEV
  – VSAK DAN” – pa dobiš od mene tolliko denarja – za PIVO+ŠNOPS”
  Se oglasi
  JANEZ CEPEC:
  LILI PILI – TI BOŠ CRKNU OD TE TVOJE PJAČE, PEJT TI MAU KE U – “BEGNE”,
  Nič užaljeni LILI PILI
  flegma rele” U ” BEGNE” – NE GREM – CRKNU – PA – BOM !”
  Svoje doda
  IZTOK PUŠNIK:
  ” PLAŠČEK” SAJ VEŠ, DA JAZ ZASLUŽIM ŠE NA DRUGE NAČINE.
  Zdaj bom pisal bolj i tem NOTRE DAME, SEM LE SPECIALIST ZA TEROR, OROŽJA ITD
  LAHKO
  PA PIŠEM TUDI KOT TISTI – “ODKLOP”
  Valter Branisla=FRANK NOVAK – koz nečak KARDELJA, I. MAČKA – to vedno potegne !”
  Reče
  “PLAŠČEK”: prav IZTOK, ti OK pišeš, saj si PROFI, vzdevka F.. TUNEK – ne uporabljaj več.
  ČEZ VELIKONOČNE PRAZNIKE
  – VAM NI TREBA VELIKO PISATI. So prazniki – le – prazniki” L.R. JANEZ K, KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  1. DEL
  se bo nadaljevalo

 • Janez Kepic-Kern
  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA
   2.. DEL
   Velikonočni delovni
   sestanek
   “žal naših” ex KP, ZK PROVOKATORČKOV – s tega OK e-portala NOVE24 TV.
   KRAJ sestanka : lokal PARLAMENTpub na ŠUBIČEVI blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   V živo obiskanem lokalu visijo kot inventar stalne ljubljanske “kulturniške face”, ki rade kaj popijejo, pofantazirajo v družbi sebi enakih, nekaj zavarovalniških in bančnih poslovnežev, ki kljub rednemu pitju začuda zmorejo opravljati svoj posel in raznih polit “zarotnikov” resne in manj resne sorte itd.

   Vodja in mentor “PLAŠČEK” “žal naših” ex KP, ZK provokatorčkov,
   ki je urejenega, nealko videza in vedno v nobel usnjenem plaščku – RESNO REČE VSEM ŽE ZBRANIM:
   “No, z LILI PILIJEM in Z IZTOKOM PUŠNIKOM sem
   se zmenil. Vsaj del našega provokatorskega biznisa – je urejen.
   “PLAŠČEK” nadaljuje:
   Z NAŠIMI
   – NAROČNIKI IN
   – S PLAČNIKI VAŠEGA EX KP, ZK PROVOCIRANJA – JE VSE TEŽJE !
   VSE
   STARE EX KP, ZK T.I. “SISTEMČKE” ZANIMA
   LE IN EDINO – ŠE
   – NEDOTAKLJIVOST NJIHOVIH BOLJŠIH PENZIJ : vebdar so za vaše ščitenje
   – NJIH BOLJŠIH PENZIJ
   – vam in meni
   – PRIPRAVLJENI – BOLJ MALO – NJIH EVROV – DATI – EVROV.
   O tem koliko in kako dobim denar od polit strank, iz javnega in državnega sektorja
   – vam ne bi govoril
   – ker gre za kočljive zadeve.
   Veliko je tudi
   – “nespodobnih” ponudb zasebnih in skupinskih profiterjev,
   da bi jih branili pred javno kritiko – a o tem – DRUGIČ.
   POČAKAJMO, DA PRIDEJO – ŠE DRUGI” – reče mentor “PLAŠČEK”
   V
   “PARLAMENT pub” vstipi nekoč DEBELI – A PO NOVEM . SHUJŠANI ev KP, ZK
   provokator in aktivist
   – imenovan ” ŠOBCA”, tako imenovab zato, ker vedno drži odprata šobasta usta.
   Kot ponavadi
   “ŠOBCA” zatrobenta – v pozdrav nekoliko zastarelo
   parolo:
   “DELU – ČAST – in- OBLAST”. Se zadere “ŠOBCA” in se “UTRGANO” zareži !
   In pokaže :
   ” POGLLEJTE KOGA SEM VAM PRIPELJAL!?”
   na skupinico
   MLAJŠIH ŽENSK in ŽENSK SREDNJIH LET -: ” NAŠE MOREBITNE EU – POSLANKE! ”
   Ena
   od #morebitnih EU poslank” – hitro reče:
   “ŠOBCA – govori tako kot smo se zmenile s teboj – NIČ O POLITIKI.
   Le
   NA PIJAČO SI NAS – ŽENSKE – POVABIL, IN DA
   NAM POKAŽEŠ
   ENE OK MOŠKE
   – TVOJE KOLEGE “. “nič o politiki, PROSIM!”

   ” OK MOŠKE – VEDNO – RADE VIDIMO, Z NJIMI KAJ POKLEPETAMO.

   A – NIČ O POLITIKI ALI DENARJU”
   “JANEZ CEPEC” in “LILI PILI” le nezainteresirano
   – BULJITA – v novodošle ženske
   “ŠOBCA”
   in “PLAŠČEK” ter “IZTOK PUŠNIK” rečejo;
   “SEVEDA
   – NIČ O POLITIKI,
   SAJ SMO Z VAMI – “PROLETARKAMI-TOVARIŠICAMI”
   – takointako –
   žeUGLAŠENI”.
   “PLAŠČEK in “ŠOBCA”
   vse “tovarišice” oredstavita ex KP; ZK provokatorjem – poimensko,
   Razvije se
   živahen klepet s požirki pijače , s smehom in s spogledovanjem.
   Nato
   med poslavljanjem – ena od
   “TOVARIŠIC”
   reče:
   “NO – HVALA ZA SEZNANITEV,
   KAR FINI – DEDCI ZA “PONUCATI ” – STE, VSI SKUPAJ”
   In
   “TOVARIŠICA” doda:
   “ZANESEM SE NA VAS,
   DA BOSTE – KOT SE ZA PRAVE “MAČOTE”
   – SPODOBI
   – IMELI DOBRE BESEDE ZA NAS
   IN NAS BRANILI – NAS – NEBOGLJENE ŽENSKE,
   če se bomo odločile
   kaj javno delovati, se potegovati za kaka
   – “mesta”.
   Saj
   veste, da ŽENSKE – znamo biti – zelo VELIKODUŠNE” !
   In se
   – TOVARIŠICE – z nasmehi i mahanjem v pozdrav – POSLOVIJO.
   Ko “TOVARIŠICE” odidejo,
   JANEZ CEPEC – vpraša- “LILI PILIJA:
   “Ti – LILI PILI –
   A TI KEJ VEŠ, KWA PRAVZAPROV – SO TELE – ŽENSKE – HOTLE?
   LILI
   PILI reče:
   “POJMA NIMAN. Mene ženske sploh nč velč – ne zanimajo.
   MENE
   ZANIMATA – LE – PIR PA ŠNOPS. Ženske so brez veze” L.R. JANEZ L. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   2. DEL

   se bo nadaljevalo
   ŠALA JE LITERARNA, T.I. “FICTION”, NIKOGAR OD
   NASTOPAJOČIH OSEBKOV – JAZ, AVTOR Janez K.K. KOMENDA
   OSEBNO NE POZNAM, NITI BI JIH NE ŽELEL POZNATI.

 • hribovc

  madonca, kje ste pa še vidl, da bi naše preiskoval’ !!??

 • Janez Kepic-Kern

  HJA?!
  KAJ PA “ŽAL NAŠ” PREMIER LMŠM.Š.
  BO
  NAREDIL S TEMI “KALIBRI”
  SAJ IMA LE
  LESARSKO ŠOLO
  IN IGRALSTVO – NA AGRFT !?
  A BO TAKOLE – ČUDNO – MOLIL ?
  NASTOPI LMŠ
  PREMIERJA Marjana Š-
  v PARLAMENTU R. Slovenije – so “tarnajoči” Se zdijo – taki. Jamranje.!?
  MORDA PA ON – MOLI – TAKO ?”

  ŠALA.

  “LMŠ Marjan Š.” – moli:
  “LUBI BOG
  – JEST BOM ZNORU. DEJ MI POVEJ – KWA NEJ NARDIM ?!”
  “”VSI SAM
  DNAR HOĆJO OD MENE – JEST PA DNARJA – NIMAM”
  “ŠE
  HUJŠ JE –
  ENIM
  DNAR HOČEM. DAT
  – ZA TISTO CESTO NA KOROŠKO,
  PA
  – ZA TIST MIGRANTSKi CENTER PR JELŠANAH –
  – PA
  – LDJE OD TAM – MOJGA DNARJA – NOČJO,
  NOČJO,
  DE B JEST TISTO CESTO.NA KOROŠKO – PA TISTO REČ PR JELŠANAH
  DELOV
  TKO K BI JEST RD
  -SO
  PA LDJE – KR – PROTI MEN !”

  Men se bo še zmešal !
  LUBI BOH – POVEJ MI – KWA NEJ NARDIM ?”
  “Jest
  bom kar obupov, bom kr scirov”. L. r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!