fbpx

Peščica nasilnežev nasproti pol milijona volivcem

Foto: Nova24TV

Edini vaš namen je rušiti vlado Janeza Janše. Rušiti in vzpostaviti stari režim. S kolesi na cesti, s sovraštvom in z lažmi v sebi. Niste prepričljivi, niste legitimni, niste legalni. Le močno napihnjeni ste v laži in sovraštvu, v svojih zlih namenih.

Brez odločilne podpore vaših javnih občil vas ne bi bilo, začenši z javno hišo, ki je udarna pest prevrata. “Moralna” podpora prihaja od vseh strank nedemokratične levice, naslednic prejšnje edine stranke. In končno, za vsem tem stoji globoka država. Sprožila je trenutno zadnji načrt, kot so bili prejšnji Depala vas, Patria in vrsta drugih, ki so vsi klavrno propadli, čeprav so naredili veliko škode demokratom in Sloveniji. Z njimi globoka država vzdržuje razklanost slovenskega naroda, da mu formalno in neformalno vlada. Zato vam tudi s tem glasnim ništrcem ne bo uspelo, vse skupaj je, rečeno brez zamere drastično ali prostodušno z mladim Mozartom, za en konjski prdec. Ste brezobzirna peščica nasilnežev, ki hoče izničiti legitimno voljo pol milijona volivcev. To je realnost vašega zla, je vaša nemoč.

To naj bo jasno vsem nasilnežem med vami, neprijavljenim organizatorjem, skrajno levičarskim ideologom za zavajanje in hujskanje, tudi tistim, ki ne veste, za kaj gre, pa še tistim, za katere se je “fino” takole malce voziti po mestu, nadalje vsem nahujskanim, po komunizmu še naprej vodljivim in z opranimi možgani, ne nazadnje potencialnim teroristom. In kar je moralno najhujše, tistim, ki ste dopustili, da so vas ideološko pohabili in zdaj zamenjujete dobro z zlom.

Pojdite raje na volišča s 500 tisoč volivci, ki bodo volili za stare zločinske vrednote ter vaše neverodostojne politike in oblastnike, in oblast bo spet vaša, kot je bila od leta 1945. In če smo za ta politični čas še neusmiljeno stvarni, kaj bo storil vaš tako hvaljeni odstopljeni premier: imel je premalo glasov, bil je nesposoben – po nedavni izjavi njegovega ministra za zdravje Aleša Šabedra ni bil sposoben niti za lokalnega politika, povrh se mu je uspelo resno sporeči z vsemi koalicijskimi partnerji in nazadnje jih ni niti obvestil, ko je samovoljno odstopil. Ker tudi sicer opozicija ne premore voditelja, se morate vprašati, ali iz ništrca lahko nastane kaj več kot ništrc. Kaj vam tedaj pomagajo volitve?

Demokrati z resnično podporo vladi
In ne pozabite na tisto, kar je trdno in verodostojno. Požrtvovalni Aleš Primc je začel z zbiranjem podpisov v podporo tej “grozni” vladi Janeza Janše. Hitro je bilo zbranih 100 tisoč podpisov. Če jih res pride na predvideno zborovanje okoli 70 odstotkov, je to 70 tisoč demokratičnih podpornikov vladi. Če jih pride “samo” 50 tisoč – za mnogo več kot poln Kongresni trg, je to desetkrat več od vaše klavrne in preveličane resničnosti rušenja legalne in legitimne vlade na ulici s kolesi. To je razmerje med verodostojnimi slovenskimi demokrati in pocestno drhaljo, ki seveda z izjemami kaj veliko ne dela in hoče še naprej državni denar in oblast, ki jim ga daje.

Koalicija je uspešno sprejela četrti protikrizni korona paket. (Foto: STA)

Da s temi številkami volilnega telesa ne govorimo na pamet, vendarle še beseda o njih. Sedanja koalicija ima – če poenostavimo – skupaj 410.931 glasov podpore. Lahko ji prištejemo še glasove Slovenske nacionalne stranke (36.904), ki se po svojem predsedniku odziva državotvorno, in glasova obeh manjšin, ki praviloma podpirata koalicijo. Tem bolj zdaj, ko je koalicija s to stranko 3. julija podpisala sporazum o sodelovanju pri sprejemanju zakonov in drugih dokumentov v letih 2020–2022 in s poslancema narodnosti dogovor o sodelovanju. Razširjena koalicija ima tako danes 447.835 glasov podpore. V državnem zboru ima 51 glasov od 90 ali nekaj manj kot 57 odstotkov parlamentarne večine. Ker je na zadnjih predčasnih volitvah 3. junija 2018 v državni zbor volilo 901.512 volivcev (52,64 odstotka), to pomeni realno parlamentarno podporo dobrih 510 tisoč volivcev. Tudi če jo zaradi prestopov, izstopov ali umaknjene podpore strankam zaokrožimo navzdol, smo z najmanj 500 tisoč volivci pri nedvoumni in prepričljivi podpori sedanji koaliciji.

Kakšne vrednote protestniki ponujate slovenskemu narodu?
Skratka, ulica in kolesa z nekaj tisoči ne pomagajo, pomaga 500 tisoč volivcev. Če bo Janševa vlada nadaljevala še naslednji mandat, se boste lahko neznansko nakolesarili, če ne boste prej obupali. In najprej seveda se v tej vaši ihti vprašajte, kaj ponujate slovenskemu narodu na protestih vsak teden, najprej kakšne vrednote? Seveda ne pozabite, v oči bije preizkušena komunistična zamenjava vlog. Nenadoma ste postali demokrati. Komaj verjetno! Toda kar očitate demokratičnim nasprotnikom, vendar delate sami, tako kot so vaši krvavi predhodniki. Zavzemate se za nekakšno demokracijo proti diktaturi, totalitarizmu, terorizmu, opletate s fašistoidnostjo sedanje vlade in njenega predsednika in tako dalje in tako naprej in hkrati razkazujete krvave komunistične zvezde, na svojih prsih nosite diktatorje in množične morilce, pojete Internacionalo in druge pesmi totalitarne ideologije, ki je že neslavno končala na smetišču zgodovine. Ste verodostojni?

Matjaž Fijavž (Foto: Nova24TV)

In še naprej. Ste bili na ulici prej in vztrajno, ko je delovala globoka država, ki zatira in ropa slovenski narod? Ste javno protestirali proti njeni vrhovni mafiji, proti mafijam v bančništvu, sodstvu, zdravstvu, gospodarstvu, ste protestirali zaradi v bankah pokradenih petih milijard evrov ali zaradi pranja iranske milijarde dolarjev in od tod koruptivno pridobljenih milijonov, pa zaradi zdravstvene korupcije s podlo letno pokradenimi štiristo milijoni slovenskim bolnikom, ste stavkali zaradi vedno daljših čakalnih vrst v zdravstvu pa proti zadnjemu odstopljenemu nesposobnemu premierju ali proti prejšnjima dvema nesposobnima novima obrazoma? Saj dobro veste, zadnji je naredil dokazljivo škodo, ker se ni odgovorno odzval na pandemijo COVID-19. Koliko več mrtvih je bilo zato? Vas je prizadelo in ste protestirali? Ker postkomunisti kot komunisti niso bili in niso sposobni voditi države, je bilo priložnosti za proteste veliko in preveč, priložnosti so bile kar naprej. Morali bi protestirati, če vam gre za Slovenijo, ali ne?

Vaši predhodniki znajo le z nasiljem priti na oblast, jo z nasiljem obdržati in ropati njej prepuščeni narod. Kaže, da so vaše vrednote tako rekoč identične z vrednotami, bolje rečeno s psevdovrednotami, z zločinskimi vrednotami slovenskega boljševizma in zdaj globoke države, vsemogoče mafije, skratka staro-novega režima. In te ste posodobili, jih cepili na “dosežke” kulturnega marksizma, ki podtalno uničuje našo zahodno civilizacijo. Tako ste pri zamenjavi vlog res demokrati par excellence, močno opremljeni za boj proti temu groznemu totalitarizmu in diktaturi Janševe vlade.

Kakšno boljše življenje obljubljate slovenskemu narodu?
Še bolj ste prepričljivi, ker so vaši glasniki zakrinkani črnosrajčniki Antife, vabite jih tudi iz tujine. Tako ste lahko začeli še s fizičnim nasiljem. Po antiproslavi na Prešernovem trgu 24. junija, ki niti to ni bila, ker je bila žalitev za obletnico slovenske državnosti (s komunistično Internacionalo, italijanskimi revolucionarnimi pesmimi, čaščenjem totalitarnih simbolov), ste po sporočilu policije prerezali gume blizu štiridesetim avtomobilom, tudi rešilcu, tri poškodovali (zadeva se še preiskuje). Takoj naslednji ponedeljek ste z odpadnim motornim oljem onesnažili vilo prvaka SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitega. Oškodovanec je povedal, da ste bili na kolesih, da je fasada uničena in da znaša škoda 70 tisoč evrov. Ljubljano ste polepili s plakati v črnini − kakor se iščejo zločinci: Išče se predsednik! − in s sliko predsednika države Boruta Pahorja. Žaljivo. Očitno tudi z njim ni nekaj v redu. Je pa vse v redu z globoko državo in njenim mafijskim vodjem Milanom Kučanom.

Foto: STA

Vaša kultura, na katero se sklicujete je: “Ubi Janšu”. Je sovražni govor in sploh najbolj in nenehno poudarjena grožnja s smrtjo, česar povrh slovenska država ne kaznuje. Sramotite Slovensko vojsko, za kar se napovedujejo sankcije. Bo vaša naslednja faza terorizma fizični napad na posameznike demokrate, uničevanje še drugega slovenskega premoženja, ropanje trgovin, kot kje v ZDA?

In ker hočete spremembo nevzdržnega režima na boljše, kaj obljubljate slovenskemu narodu? Imate pozitivni program? “Smrt janšizmu” – je to vse, kar premorete?  Nimate nobenega načrta za boljše življenje slovenskega naroda? Ali gre vendarle za tisti neskončni egoizem, kot so ga dodobra demonstrirali in prakticirali vaši predhodniki krvavih rok? In to na račun slovenskega naroda, ki ga je treba zatirati, da ga lahko ropaš. Res lepa prihodnost slovenskega naroda. Tako je seveda najprej jasno, da niste vredni Janeza Janše, ki mu strežete po življenju. In da niste vredni niti vlade, ene najboljših v Evropi, ki vas je obvarovala pred nevarno boleznijo, morda koga pred smrtjo. Ste kot razvajeni, nehvaležni otroci, drugače povedano in kar že poznate, ste kaviar socialisti, kapitalističnega bogastva siti socialisti. Med vami ste privilegirani brezdelneži, tisti, ki vegetirate na državnih jaslih, nevladne organizacije kot podaljšana ideološka roka stare oblasti z neizmernimi stotinami in stotinami milijonov evrov našega denarja, zato seveda vam je nujna staro-nova oblast.

Pomagate uresničevati izročilo svojih predhodnikov krvavih rok
Vaša identiteta je zlagana. Ste neposredni eksponenti globoke države. Vaše obtožbe o diktaturi, terorizmu, avtokraciji, represiji, terorju temeljijo na prozorni laži in sovraštvu, so apodiktične, nametane brez vsakršnih dokazov. Ko jih izgovarjate, govorite o sebi in svoji projekciji diktature na Slovenskem. A bodimo že konkretni. Je vlada Janeza Janše kakorkoli slovensko demokracijo suspendirala? Janez Janša je vendar simbol slovenske demokracije. Zato je bil večkrat zaprt. Ker jih kot demokrat ogroža, se stare sile tako borijo proti njemu. Vam je denimo vlada prepovedala protestne shode, in to kljub temu, da ste bili neprijavljeni, nezaščiteni in vas je bilo mnogo preveč skupaj, kot je dovoljeno? Je policija na vašem druženju uporabljala pendreke? Solzivec? Vodni top? Je zaradi pandemije razglasila izredne razmere kot nekatere evropske države? Je bila v Ljubljani oborožena vojska kot v nekaterih evropskih mestih? Je bila uvedena policijska ura kot ponekod v Evropi? So s tanki v tisočih pregazili vas in vaša kolesa, kot je kitajska komunistična oblast obračunala s stavkajočimi na pekinškem Trgu nebeškega miru leta 1989? Če so vam kratene vaše pravice, potem vam je mesto edinole še kje v Severni Koreji, Venezueli, na Kubi.

Za sklep: Slovenska zgodovina se ponavlja od leta 1941. Očitno je, da komunisti in njihovi nasledniki nezadržno in nezgrešljivo delajo eno in isto proti slovenskemu narodu. Leta 1941 so zlorabili trojno okupacijo Slovenije za krvavo komunistično okupacijo za vzpon na oblast. V življenjski stiski slovenskega naroda mu niso bili pripravljeni pomagati, nasprotno, so brez zadržkov proti njemu zanetili državljansko vojno z zločini in genocidom nad slovenskim narodom in ga do danes usodno razdvojili. Da so nasilno prevzeli oblast. Šlo je in jim gre samo za oblast. Tudi “sestopanje z oblasti” je bila pred volitvami leta 1990 farsa, da so še trdneje ostali na oblasti. Danes njihovih legitimnih naslednikov prav tako ne zanima slovenski narod, smrtna nevarnost nalezljive bolezni, da bi kot drugje v demokracijah vse slovenske moči združili za boj proti nevarni bolezni in znova oživili družbo in z njo gospodarstvo. Da bi pomagali. Se kot narod v nesreči še trdneje povezali. Ne. Stare sile se stremljivo in podeseterjeno borijo za vsako ceno nasilno vreči legitimno vlado za svojo vnovično oblast. Kot zadnji konstrukt jih razkriva obtožba ministra Počivalška za rušenje vlade in z njo obtožnica v dobro znanem slogu: obljuba na neznanem kraju ob neznanem času na neznan način. Če povzamemo: Še en v nebo vpijoč zločin proti narodu in še ena med njegovimi izdajami po letu 1941. Kot leta 1941 tudi leta 2020 zloraba ogroženosti slovenskega naroda za vnovičen nasilen vzpon na oblast.

Slovencem se je že začelo jasniti, množično so prepoznali dober namen in uspešnost vladne koalicije kot nikoli doslej, čeprav so to pozneje nekoliko zatemnile mnogotera hobotnica postkomunistične protipropagande in inscenirane afere. Bo slovenski človek vendarle in dokončno spregledal, kdo mu hoče dobro in kdo ne?

dr. Ivan Klemenčič