Peta kolona v času epidemije

Peta kolona lahko blokira vse napore, da bi epidemijo ustavili, ker pač česa nočejo narediti in ministri nimajo orodij, da bi jih prisilili.

Teden dni je mimo odkar je nova vlada prevzela vajeti v roke. Borbo zoper nevidnega sovražnika je začela odločno in potegnila vrsto nepriljubljenih nujnih ukrepov. Šarčeva vlada je do zadnjega omahovala in zavlačevala. Ni pa izgubljala časa, ko je do zadnjega dne, zadnje ure, zadnje minute zaposlovala na skrajno neetičen način, vendar verjetno še vedno zakonit način, svoje politične kadre. Dobre plače, dobre državne službe, lepo parkirani do naslednje vrnitve na oblast. Servilni mediji so vse to početje spregledali, kakor so Šarcu in njegovi vladi spregledali vsako napako v mesecih, ko so se pasli na oblasti.

Z novo vlado, ker je Janševa, torej zagotovo ne njihova, pa ni tako. V sedmih dneh so že v totalni vojni, ne proti koronavirusu, temveč proti vladi. Zaradi te drže je jasno, da so novinarji družbenopolitični delavci in v službi verodostojnega informiranja javnosti. Delajo le za to, da bi se k nam vrnil enoumni socializem … V naših glavah je že, zato imajo tak uspeh. Zanimivo je, da so v teh dneh v ozadje stopili vsi “generali in višji častniki” globoke države. O Kučanu ni ne duha ne sluha, o akademikih tudi ne, ljubljanski župan kakor da ga ni. Umazano delo prepuščajo kmetom na šahovnici. In teh ni malo.

Fronta proti epidemiji je jasna. Vlada, posebno najbolj obremenjeni ministri, garajo kot črna živina, čeprav marsikje doživljajo tiho sabotažo oz. nekooperativnost, ki se ne vidi, čutimo jo pa vsi. Neznani uradnik lahko blokira vse napore, da bi epidemijo ustavili, ker pač česa noče narediti in minister nima orodja, da bi ga prisilil.

Ustvarjanje panike, antipatije in sovraštva do Vlade RS, ker ni levičarska, se dogaja na različnih ravneh. Naj omenim samo nekatere
Epidemija in zastoj vsega javnega življenja je med drugim odplaknila mnoge dejavnosti, ki so dejansko odveč. Jasno, nihče ne bo trdil zase, da je njegovo delo nepomembno. Duhovniki smo v tem že utrjeni. Mnogi, levi in desni ateisti in agnostiki nam že dolgo dajejo vedeti, da našega dela ne cenijo in ne potrebujejo. Toda verniki nas vzdržujejo in potrebujejo. A teh je največ 25 odstotkov vsega prebivalstva. Trem četrtinam vseh prebivalcev Slovenije je popolnoma vseeno ali smo ali nismo.

Pri sporočanju igra vlada z zelo slabimi kartami
Večji šok je za samovšečne kulturnike, ki živijo v svojih balončkih in drug drugemu dajejo človeško čast in slavo, si delijo razno razne nagrade, ki jih živ krst ne pozna, a njim so pomembne. Vse se napaja iz proračuna. Vsi so odvisni od Ministrstva za kulturo, a jim je to samoumevno. Zdaj pa se je pokazalo, da jih nihče ne potrebuje. Da jih nihče ne pogreša. Da lahko mirno in dolgo živimo brez njih. In logično je, da je tako, toda ker so razvajeni, napadajo vlado, da ne pomisli nanje. A kaj, ko vse to spada v kategorijo “za preživetje” nepotrebno in je zato razumljivo, da je mogoče prav tukaj prihraniti velike denarje, ki so zdaj potrebni drugod.

Druga fronta je odprta pri sporočanju (PR). Tu vlada igra, ne čisto brez lastne krivde, z zelo slabimi kartami. Če je kdo pomislil, da bodo novinarji znali preseči svojo žolčno antipatijo, pravo sovraštvo do premierja, potem je zdaj jasno, da se je motil. Vsako drobno ali veliko napako obelodanijo in pomnožijo, vsak korak ironizirajo, onesnažijo, uporabijo za širjenje slabe volje in besa. Tako so zasmehovali uporabo mask na prvi seji vlade. Niso te slike komentirali s kakšno pozitivno izjavo ali spodbudo k odgovornosti, ampak so se do konca delali norca. Vidno, čeprav nekoliko smešno, sporočilo Vlade RS je bilo “stvar je resna in gre za življenja”. Naša življenja.

Mask in drugega materiala pa v skladiščih ni bilo. V takih razmerah so se ministri lotili iskanja materiala, ki ga nujno potrebujejo po celem svetu. Do tu zgodbo poznamo. Spet neki Bosanec, ki je – ponovno uničil dobro ime BiH – in poskus goljufije, ki se je izjalovil. Spet dovolj materiala za defetistično novinarstvo. Mrhovinarjem ne manjka kadavrov. Počutijo se vsemogočne in vlada je zdaj hvaležna tarča. Razmere pa idealne za sejanje panike in sovraštva.

Pomislimo na ministrske plače
Kakšna zdraha! Tu pa so pomagali tudi vsi nevoščljivci, pravičniki, jezni kristjani ipd., ki želijo, da bi vlada dobro delala za fičnike. A če vklopimo razum, premislimo brez nevoščljivosti in zlobnosti, ali bi delali po 14 ur na dan, na najbolj odgovornih mestih in na očeh vsej sovražni srednji novinarjev za borih 3.500 evrov plače? Če ste si rekli “DA”, bi vas rad videl! Vsak samostojni podjetnik, ki ima uradno minimalno plačo, si s kilometrino in drugimi dovoljenimi sredstvi zagotovi višjo plačo. Minister tega ne more. Dobi plačo, brez nadur, brez dodatkov, brez česarkoli, s čimer bi ga lahko nagradili ali se mu zahvalili. Tako se redno dogaja, in s to zadnjo Janševo potezo se ne strinjam – 30 odstotkov manj, ko bi morala biti povišica vsaj tolikšna! –  da imajo nevidni in neodgovorni državni uslužbenci več plače kakor ministri. Jasno, to so tisti, ki jih je prejšnja politika parkirala na “lepo čakanje”.

Noro! Ponavljam, noro! Vsakemu bi moralo biti jasno, da je najvišja plača na ministrstvu za ministra in nihče ne bi smel prejeti več kakor on. Zadnjič, ko smo se tako srdito “pogovarjali” o javnih plačah je bilo za časa kandidature Franceta Arharja za predsednika države. Uničili so ga in uspeli, ker smo Slovenci polni socialistične nevoščljivosti in ne znamo priznati ne časti ne nagrade tistemu, ki mu pripada, ampak smo se navadili na levičarsko negativno kadrovanje, pri tem pa smo neobčutljivi za njihovo lastno bogatenje.

Za odpravnine Šarčevih kabinetnikov bo šlo pol milijona evrov, pa se novinarji prav nič ne zgražajo!

Peta kolona je s totalno vojno proti vladi že začela
Zanimivo je, da so v teh dneh v ozadje stopili vsi “generali in višji častniki” globoke države. O Kučanu ni ne duha ne sluha, o akademikih tudi ne, ljubljanski župan kakor da ga ni. Umazano delo prepuščajo kmetom na šahovnici. In teh ni malo. Ena od podlih oblik napadanja na Vlado RS prihaja iz Evropskega parlamenta oz. levičarskih predstavnikov Slovenije v Evropi. Sem spadajo slovenski evropski poslanci, in naš brezbarvni komisar Lenarčič, ki se je na nacionalki gladko zlagal in se zato ni niti opravičil. Fajonova pa tvita in napada slovensko vlado, medtem ko pri popolnoma enakih ukrepih pri Evropski komisiji molči. Med njimi je npr. začasen nov način tiskovnih konferenc, ko je potrebno vprašanja poslati po e-pošti in ni več mogoče srečanje v živo. Enak ukrep je sprejela Evropska komisija, pa tudi druge države, toda Fajonova se zgraža samo pri Janši. Ukrep skrbi za varnostno razdaljo in čim manj stikov bi moral veljati tudi za novinarje. Zaradi njih samih in zdravja vseh, ki se z njimi srečujejo, z njimi živijo.

Toda ne, novinarji se gnetejo pred vrati vlade in ne spoštujejo 1,5 m razdalje, ki jo moramo spoštovati vsi. Oni so seveda nad zakoni in priporočili… saj veste, imajo se za nedotakljive.

Totalna vojna petokolonašev se je že začela. Pozivi “bomo šli na ulice”, “bomo štrajkali”, bomo to in ono, so zdaj izrečeni s strani kmetov, a kmet na šahovnici dela, kar kralj naroči. Kralju se ta hip ni potrebno izpostavljati.

Vklopimo razum
 Zgodbo smo že videli. Imeli smo polne ulice manifestantov, ki so skupaj z novinarji, deželo spravili v stresno patološko histerijo. Ko so zamenjali oblast, je bilo čez noč vse mimo. Tudi zdaj pripravljajo teren za čas, ko bo epidemija mimo. Čas, ki bo težak, ker, če mesec dni nič ne delaš, imaš recesijo in 30 % krčenje gospodarstva. Seveda bo vlada morala zmanjšati prihodke tistih, ki se napajajo iz proračuna. Vsem javim zavodom, agencijam, institutom, šolam, vojski, vsem javnim uslužbencem, vsem bo MORALA zmanjšati plače. Pri tem bo direktor zdravstvenega zavoda, ki ima 12.000 evrov, zagotovo manj trpel kakor čistilka, ki je na minimalcu.

Toda najvišje plače niso pri funkcionarjih, ampak pri skritih proračunskih porabnikih, ki so daleč od oči javnosti. Že sedaj je jasno, da bodo najhujše posledice trajale do časa po naslednjih volitvah. Petokolonaši pa že sedaj delajo, da bi jih dobili.

Si predstavljate, da bi to krizo in čas po njej, morali preživeti pod Šarcem, Židanom, Cerarjem, Erjavcem in Mescem? Oni, ki državo pojmujejo kot “moj bankomat” ali v najboljšem primeru “naš bankomat” in so nas pustili bose in nage pred praktičnim vojnim stanjem?! Komaj en teden je, pa se zdi, da so ljudje pozabili najbolj osnovne stvari.

Moj glas v podporo Janševi vladi
Kdor bere moje zapise ve, da nimam osebnih interesov v politiki ali gospodarstvu. Sem tako rekoč “zunanji opazovalec” in ne šparam kritike do Janše in njegovih, če je treba, ali do onih, ki sem jih doslej volil ali do vsakršne vlade. Ampak, kar je preveč, je preveč, in kar je preveč neuravnoteženo je preveč neuravnoteženo, zato moram tokrat dvigniti svoj glas v podporo sedanji vladi.

Zahvaljujem se Vsemogočnemu Bogu, da nam je pokazal svojo dobroto tudi tako, da nas je rešil – zadnji hip – pred diletantom in njegovo razglašeno ekipo sebičnežev. Prosim pa ga, da bi dal premierju Janši mirne živce, dobre svetovalce in modrost, ki je potrebna, da nas bo uspešno popeljal iz krize in da bodo zmogli skupaj potegniti voz našega blagostanja iz blata, v katerega se pogreza, skupaj z vsem svetom. In da bo zmogel prenašati vse krivične in podle napade množice nevidnih sovražnikov, ki se skrivajo za lažno solidarnostjo in sočutjem z najbolj revnimi.

Tekst je malo daljši, spoštovani bralec, ampak napadi se vrstijo kakor z brzostrelko izstreljeno v hrbet. Ni jim mar naše preživetje, važno jim je le, da pridejo čimprej spet na oblast, da bo bankomat spet delal, kakor so vajeni. In to me jezi, pa tudi zaslepljenost ljudstva. A o tem kdaj drugič.

Andrej M. Poznič, Časnik

 • primoz

  Se popolnoma z napisanim!

 • primoz

  Se popolnoma strinjam z napisanim!

  • Peter

   Če stisneš spodaj, pod svojim komentarjem Edit, lahko popraviš tekst tudi po tem, ko si ga že objavil.

 • Stajerka

  ZAKAJ jim namenjate pozornost?….. VSE negativce ignorirat, zaznavanje njihovih dejanj na 0,00%! …..velja za VSE, ki v teh kriznih trenutkih nimajo 5 g soli v glavi……verjetno je štala anarhistov tudi v drugih državah, ki se borijo z virusom, pa nikjer ni zasledit da bi to mediji objavljali….s tem ko to objavljate jim delate uslugo in dosegli so ravno to, kar so hoteli……

  STOP ANARHISTOM, največja božja kazen za njih je ignoranca……v primeru kršitve zakonov imamo sankcije…..drugače pa ignoranca na puno……

  • sodelavec14

   Kako se ima ta vlada čas izmišljevat novice, ko je toliko drugega za postorit. Aja saj Madžari madzirajo ta medij… in vlado.

   • rrrrr

    Tvoj skrbnik te danes bolj slabo madzira. V čedalje večji lužici sediš…

   • Stajerka

    …sodelavec 14…..takšne nazive je fčasih uporabljala UDBA……

    • Steiermark

     si mi vzel z jezika!

  • Lustrator

   Se ne strinjam – ravno to, da že 30 let v samostojni Sloveniji IGNORIRAMO dejstvo, da nismo izvedli lustracije in torej komunistov ni zgolj enako kot v SFRJ, ampak so se zaradi neukrepanja in krepitve udbomafijske mreže pri koritu celo razmnožili, nas je pripeljalo tja kjer smo! Ne med navadnimi ljudmi, volivci, ne med twitteraši, večini komentatorjev, ne med politiki demokratične opcije namreč ne slišim ravno pogosto, da bi pristašem sfrj režima, volivcem LMŠ-ja, Levice, Desusa, SMC-ja, SD-ja, SAB-a, v ljubljani pa Zorangutana reklo to kar so: KOMUNISTI, torej pristaši zločinskega totalitarnega režima, ki v demokratični samostojni Sloveniji že po ustavi ne bi smeli imeti nikakršne besede pri vodenju države, kaj šele upravljanju vseh njenih podsistemov (gospodarstvo, šolstvo, pravosodje, kultura,…).

   Bolj kot se slovenceljski komiji odevajo v rdeče barve, slavijo rdečo zvezdo, srp in kladivo, bolj bebci na demokratični strani pristajamo na njihovo retoriko in jih nazivamo z NJIHOVIMI MASKAMI (socialni demokrati, levičarji), čeprav je evidentno, da to niso. So pač marksisti, ki se med seboj po frakcijah delijo edino na titoiste, staliniste in anarhiste. Recimo končno bobu bob, dokler ne identificiramo problema in si ne upamo niti izreči prave diagnoze, ne bo tudi rešitve.

   • Stajerka

    …res je…..ampak nekaj je lustracija, povsem nekaj drugega pa je javno izpostavljat njihov aktivizem in parole……to bodo počeli tudi v primeru lustracije, zato je potrebno njihova dejanja, ki pozivajo k anarhiji, enostavno ignorirat……

    • Lustrator

     V primeru lustracije bodo vsi tile aktivistki in forumaši, ki aktivno podpirajo komunističen zločin privedeni pred sodnike in kazensko odgovarjali za napad na ustavni red republike Slovenije. Verjemi mi, da se bodo v trenutku poskrili s svojimi transparenti vmes. A do te točke se bojim, da bo preteklo še veliko vode. Predvsem pa ne bo nič pomagalo,če jih ignoriramo in se delamo, da ne obstajajo. Ravno ta odnos jim omogoča 80letno nemoteno vladavino in je md drugim tudi omogočil uspeh državnega udara 2012/2013, ko smo se zanašali na policijo brez pooblastil, namesto, da bi sami šli na ulice in pokazali kako se brani demokracijo in slovenstvo!

     • Steiermark

      *******************************

   • Hribouc

    Zelo odlično.

   • Sofia23

    Povabilo v seks klub – http://trim4.me/OUG

   • Steiermark

    ********************************************

  • pozornost jim namenjajo zato, ker vedo, da ogromno ljudi iz tega političnega pola okoli janše močno “trza” na te ljudi in njihovo duševno motenost, ki ima znake evolucijskega deficita bi dodal. Tako preusmerjajo pozornost ljudi od dejstva, da se lomi globalni finančni sistem, da razpada EU,ker bo virus preobremenil vsako državo posebej, da bi se ukvarjali še s sosedi kaj preveč, zraven pa je še vedno nekje 3.4mio ilegalcev v bližini turške meje in dodatno se seveda lomi še geopolitična konstelacija….ker na te situacije ta konstelacija okoli janše nima nobenega vpliva niti možnosti sodlovanja pri reševanju teh globalno-sistemskih zadev….pač ljudje tukaj berejo članke o aberveznikih, to je pač to, kar razumejo….večina jih ne zna razložiti niti osnovnih principov monetarne politike, kje boš potem pričakoval, da bodo razumeli kompleksne geopolitične polarizacije v preseku tega trenutka zgodovine planeta zemlja :)

 • krnekivseskup

  Kam se jim je skril Kučan? Kar potihnilo okoli njega.

  • tohuvabohu

   Rdeči dresiranci tudi brez njega točno vedo, kaj morajo početi.

  • Peter

   Jaz ga prav nič ne pogrešam, no.

  • Joc 52

   odziv kurčana se vidi zgoraj, že pišejo pamflete, sindikati hujskajo delavce na stavko,…..sami maloumneži, ki se ne zavedajo resnosti trenutne situacije……hlače se jim tresejo a ne kurčan?

  • von Rhein

   Čaka na dan,ko ne bo več tako,na jutri,ko bo nov dan. Kot vedno svinjar potuhnjeni.

 • All Bot

  Lefake zafrknil kitajski Aids
  https://www.youtube.com/watch?v=MPGw5Ucmwk8

 • Unikatna

  Vlada bo morala delovati podobno…Na napad odgovoriš z napadom! Mlečnozobce pa poslati, da delijo oz. vozijo hrano tistim v karanteni! Drugače pa – ignorirati!!!

 • Rožle

  Močan potres stresel Zagreb: poškodovane stavbe, omet padal na avtomobile
  *******************************

  Prebivalci Slovenije so ob 6.24 lahko čutili močan potresni sunek, ki je
  številne tudi prestrašil. Potres je bil v bližini Zagreba, tam tudi
  poročajo o večji škodi. Po podatkih evropskih opazovalnic je bila
  njegova magnituda 5.3. Huje je poškodovan 15-letnik. V nekaterih delih
  mesta so ostali brez elektrike in vode.
  **************************
  Grozno… še to . Sedaj so ljudje še brez vode in elektrike v karanteni

 • von Auersperg

  Bolečina rdečih koritarjev bo vsak dan hujša in hujša…

  Če razvajene otroku vzameš igračo, se bo drl in drl do onemoglosti….

  • Joc 52

   že cvilijo, pipice se zapirajo, ni za drogo, pena na usta

 • tomven

  Rdeči bolniki na okopih. Za njih zdravila ni!

  • von Auersperg

   To pa ni res, za vsako rit palica raste.

  • Slovenec

   No, je, kramp in lopato ob kruhu in vodi, plus moralna prevzgojna v demokraticno razmišljanje.

 • von Auersperg

  Fujonki povejte, da Soros ne bo več dolgo…če ji še nihče ni…

 • LeftistsNPCs

  na mladih svet stoji!!! bog nam pomagaj

  • Joc 52

   ja a ne na teh zadrogiranih in lenih komunajzarjih

 • Slovenka

  Dobro napisano. Vlada naj se dobro pripravi na cirkus, ki bo sledil po koncu epidemije. Vstajniki, kocke, ogenj, KPK, zagotovo bo sledila še kakšna novost in izboljšava ter popestritev programa.

 • trumpet2018

  lahko samo cvilijo in jokajo, ven si pa ne upajo, ker so sami LGBT rožnati pusiji in zmešane feministke

  • tomven

   Dizus, mentalno retardirani. Fak no..

  • KAPIBARA

   Pri nas pa “lepa male plave očke”..
   In taki imajo volilno pravico..??

 • Joc 52

  kordiša in vse ostale na slikah pod nujno na zaprti oddelek, tu ni nobene razumne razlage…

  • von Auersperg

   Rdeči komisar se boji, da bo kmalu treba živeti od dela svojih rok…zato ima neizmeren strah pred bedo in lakoto, ki ga v tem primeru čaka, kajti s poštenim delom in garanjem ni v življenju zaslužil niti za rezino kruha.

  • trumpet2018

   njemu niti elektro šoki ne bi pomagali, izgubljen primer

   • KAPIBARA

    Sedaj se je elektrika pocenila..Mu jih dajo laho ogromno..pa varovalko pojačajo..

    mogoče pa bode kaj bolje…??

  • Winstonblue

   Ma kaksen zaprti oddelek, najprej pošteno premlatit da ne bodo vedeli čigavi so , potem pa zapret v kakšno
   delovno taborišče in jih 12ur gonit kot mačke, ob suhem kruhu in vodi.

 • Slovenka

  Geslo vlade naj bo: Nič nas ne sme presenetiti.

 • Peter

  V borbo za svojih 30% bodo šli, no.

 • Diskušček

  V Sloveniji je največ levičarjev ala Mesec. Zato je RTVSLO nagnjena v levo + finančne koristi.

 • mici

  Stranka levica, v tem času bodite solidarni in pojdite na mini malce.

  • von Auersperg

   Naj sedaj pokažejo svojo socialistično solidarnost, katere so jih polna usta in gredo prostovoljno opravljat kako družbeno koristno delo namesto, da mečejo polena tistim, ki popravljajo hude posledice veleizdaje, katero je z njihovim blagoslovom storil Serpentinšek.

   • Peter

    Tudi delež plače, višji od minimalca, bi lahko dali za zdravstvene delavce, trgovce…
    Polna usta socjale, polni žepi dnara, no.

   • Slovenec

    Tako je sedaj naj pokažejo humanost in sočutje do delavcev,
    upokojencev in brezposelnih.
    Enako požrešni nevladniki in
    podpisniki proti Janševi vladi.

  • von Auersperg

   Minimalci so po njihovem za tiste, ki pošteno delajo.

   Za tiste, ki samo posedajo in v brezdelju veliko filozofirajo, je socialna podpora, ki jo Levica sicer “velikodušno” deli tistim, ki bi veliko raje z veseljem delali, pa ne morejo, ker so rdeči zdraharji dolga leta uničevali gospodarstvo s svojimi idiotizmi.

 • Peter

  Jaz sem dal na okno napis Poceni prodam krompir.
  Ljudje so pokazali precej več zanimanja kot za tele zgoraj, no.

  • samotoje

   Če bi dal na okno napis Zdrava pamet naprodaj, ugodne cene, bi jo verjetno slabše odnesel.

 • Peter

  Epidemija demokracije?
  Madona, pa saj so oni cepivo proti demokraciji, kakšna epidemija torej, no?

  • von Auersperg

   Rdeča steklina

 • Garbage man

  V črno, zeleno, modro, rdeči knjižico zapisat in ko bo pucanje, ter volitve uporabit

 • Peter

  Ko bi vsaj napisala Dragi Vlado….
  Aja, je LGBT, no.

  • rubec

   Takrat bi zraven pisalo še Miheljak.

   • Peter

    Hehe. Potem pa kakšne velike razlike ni, no.

 • Antonius

  Vsaka vlada se pred volitvami pohvali s svojimi dosežki in opravljenim delom.
  Na naslednjih volitvah si bomo akterje anti-Janša koalicije zapomnili po razpaslem koronavirusu, Janševo vladno koalicijo pa po vloženih gromozanskih naporih, da smo se po levičarskem podcenjevanju smrtno nevarnega virusa, virusne *kuge* znebili.
  Ogromna gospodarska škoda, stečaji mnogih malih podjetnikov, izguba služb in povzročene socialne stiske je vse, s čimer se bo na naslednjih volitvah lahko pohvalila leva koalicija.
  Levica, globoka država, nevladni človekoljubci in sindikati so s svojim metanjem polen pod noge Janševi koaliciji na okopih, ker se zavedajo, da jih bo uspešno delo aktualne vlade za dolgo časa spravilo stran od vzvodov vladanja in daleč stran od kakršnekoli vlade.

  • Peter

   Pozabljaš, kakšno moč imajo mediji, ki bodo rajo prepričali, da je vse opravil serpentinšek s pomočjo kordiša in ostalih z leve, janša pa se je ves čas skrival v bunkerju in švercal maske, no.

   • rubec

    Ne vem če bo možno. Glavnino raziskovalnih novinarjev so mediji poslali na Finsko, kjer opazujejo, kam bo poslan prvi šleper nove linije 24 kolesnikov. Pa ti finci so iz hudiča. Še kar delajo.

    • Peter

     Novi24 kolesniki? Pa ne morš verjet, tadesni so pa res s hudičem, no.

    • Jefferson Vendski

     Finci danes ne delajo, nedelja je, samo savna.

     Perkele!

   • Antonius

    Pozabljam?!
    Ljudi bo morda treba pred volitvami malo spomniti, kdo jih je v katastrofo s koronavirusom spravil in kdo z ogromnimi napori reševal.
    Je pa res, da vse kar *razsaja* le ni povsem slabo. Včasih nas kdo potegne v žalost, marsikdo pa z dobro voljo v smeh.
    Trenutno v Sloveniji razsaja in raste spoznanje, da je voliti levico skoraj smrtni greh.

    • Peter

     Spremljam malo dogajanje na twitterju, pa jih je še vedno veliko, ki slepo sledijo idejam levih tovarišev o pravični družbi prihodnosti, ki smo jo sicer že imeli. Ampak, ker je bila v prihodnosti in ne v tedanjosti…ah, pustimo to.
     Ostani zdrav.

     • Dizzy

      Levica = poosebljen Nostradamus…………

    • Hribouc

     Skoraj smrtna napaka, pokorno javljam!

    • Lustrator

     Iz vaših ust v Božja ušesa… Čeprav nič ne kaže, da bi narod končno dozorel v demokraciji (reakcije minulih 4 dni so jasen dokaz), ohranjam optimizem, da se po vseh teh desetletjih pasivnega sprejemanja batin s strani partije, končno prebudimo v novo, tokrat večno pomlad.

    • jan Gedli

     Upam, da je s tem razsajanjem res tako.

   • zaslosds

    SAJ SE JIM JE ŽE POŠTENO ZMEŠALO,ČUDNO,DA ŽE NISO SERPENTINŠKA VUN VRGLI KAR JIM JE ZAKUHAL,HO,HO,HO…….

  • Steiermark

   **********************************************************

  • jan Gedli

   Bog vas usliši!

 • est

  5. kolonaši so, v komunistični doktrini ,po navadi, odšli v 13. bataljon.

  • Slovenec

   Za to je dobro skrbel tudi Stane Semič Daki, oklicani narodni heroj.

 • Van Der Waals

  VKLOPI RAZUM… PLAČUJEŠ VISOKE DAVKE NA RAČUN FDV, Filo FAKS SESALCEV JAVNEGA PRORAČUNA!!! KAKO DOLGO?

 • totex39

  Levičar, kaj pa ti je Janša naredil, da skoz nekaj cviliš proti njemu, seveda denarja več ne bo za lenuhe.

 • Scipio

  A to on iz 60m2 poslanskega stanovanja za katerega plačuje 220e mesečno?

  • Peter

   Jp, zato pa tako sočustvuje z delovnim ljudstvom, no.

 • realnost

  Naj vlada hitro odpravi vse nepravilnosti in razkrije goljufije klovnske vlade.. Vse naj naredijo tako hitro, da se bo družbeno političnim delavcem mešalo v glavi.Tudi če boste naredili kakšno napako, se jo vedno da popravit… Časa je zelo malo zato je vsak dan pomemben. Drugorazredni državljani smo z vami in tokrat ne bomo dovolili nedemokratičnih rabot pokvarjenih levičarjev! Gremo Slovenska vlada!!!

 • gorjanc

  LEVIČARJI ;Preberite člaek v MAILONLINE o Vojašmem udaru v Angliji .
  : ARMY CALLED INTOTO HELP WITH FOOD DELIVERIES TO HOMES AS AP TO 1.5 MILLIONS PEOPLE AT HIGHEST RISK OF CORONAVIRUS……..

 • Olga101

  Vsem je jasno, da to niso levičarji! So brez vsakega programa! Njihov edini cilj je rušenje države in vlade, zato je njihovo pravo ime ANARHISTI! NJIHOV SEF JE V MURGLAH IN ZIVI UDOBNO ZA NAS DENAR – Z DVOJNO PENZIJO!

  • Slovenec

   S petkratno pokojnino.

 • macon

  Levi skrajneži niso demokracija ali demokratični, so nasilni totalitarci, ki zahtevajo, da je vse po njihovo in njim podrejeno. Tukaj bi se morala vključiti policija in tožilstvo, ker grozijo z nasiljem in prevratom. Te ljudi je treba procesirati in zapreti, ker zato obstajajo zakoni

  • VERZIFIKATOR

   Daj, macon, daj nekaj že od sebe,
   spravi se nad miš to silikonsko,
   pa predelaj v blato jo koronsko,
   veš, da upanje imam vsaj v tebe.

 • Olga101

  Tito je zlorabil vojno za revolucijo! Anarhisti želijo zlorabiti smrtonosni virus?!!!

  • Peter

   Ja, narod, ki se nič ne nauči iz svoje zgodovine, je obsojen na ponavljanje lekcij. Ali tako nekako gre.
   Bomo imeli pa dvojne proslave, ene za enobe, druge za enobe2, še nekaj deset tisoč izrednih penzij in narod bo srečno živel naprej v enoumju. A ne bo fajn, ko spet nekaj časa ne bo nikogar, ki bi delil narod? Vsi bodo mislili enako, za tiste, ki ne bodo, pa bodo najeli na hrvaškem kakšen otok ali dva, pa se bomo spet lepo imel.

   • Olga101

    Jim bomo morali pokazati, da to NE gre več in jih postaviti pred roko pravice!

 • zaslosds

  tega rdečega levega bananarja je potrebno deportirat iz parlamenta

  • von Auersperg

   Skupaj s kurbo in tistim za luno.

  • Slovenec

   S pametjo in udeležbo na volitvah bo šlo.

 • Garbage man

  Provocirajo državljansko vojno, za kar jih je placal Soros

  • von Auersperg

   Ne bo treba nobene vojne, če še nisi opazil jih bo pobralo od lastnih fobij.

  • xtc

   Glej že Nosterdamus je napovedal,da bodo izginili skopaj s svojo sprego-islamisti.

 • Ciril Cof

  Ponovno: razdelite RTV na dva dela prvi program levici, drugega desnici, po vzoru RAI.

  • Stajerka

   ….ni potrebe…..naj plača tisti, ki ima željo spremljat to medijsko greznico……jaz je NIMAM…..

  • janko

   Jaz bi jih samo dal na trg, pa naj preižvijo ali ne. To vidim kot edino rešitev.

   • rabbit

    Koliko časa misliš bi preživeli na trgu jaz jim dam maksimalno 1 mesec.

 • Vlado77

  Imamo medije ,ki te podpirajo žal. In to so dominatni mediji. Očitno je demokracija možna le če so mediji pluralni- pri nas tega ni. Miša Molk povabi extrem levičarko v studio in se z njo celo strinja v napadanju vlade. Če bi bil to medij Miše Molk in somišljenikov nimam težav. Gre pa za javno TV- torej vseh nas. Dejstvo , da so nas prisilili da to levo propagando plačujemo . Oproščam se redkim Možini in podobnim

  • Slovenec

   Točno.

 • Garbage man

  Anuško in Pristop naj preveri tudi DEA in FBI zaradi pranja denarja za teroriste

 • Slovenec

  Slovenija in Slovenci potrebujemo trdo roko, navaditi se je treba na red in disciplino in odpraviti je nujno potrebno
  balkanske navade pri Slovencih.

  Za vse to je Janez Janša v teh razmerah
  prava oseba. Treba je pa tudi urediti pluralnost medijev.

 • zaslosds

  kakšne bolečine je serpentinšek povzročil rdečim levakom,jaz se mu globoko zahvaljujem,HVALA MARJAN.

 • Spartan

  Takojšnja brutalna razgradnja vseh struktur globoke države v RTV-ju, Telekomu in vseh medijih, ki so priklopljeni na državni proračun! Izplačat tiste pogodbene odpravnine in naterat tiste Ašćićke, Staričke, Miške, Sekuje, Štefančiče, itd… na prosti trg! Naj bodo Bojan Požar!
  Kdaj, če ne zdaj v senci krize!? Napad je najboljša obramba!

  RTV ima 2300 zaposlenih + nebroj zunanjih pogodbenih nektar cuzajočih dojenčkov na tej mega-dudici! Spektakularno!!!

  Jurišnik iz zgornje slike (Miha Kordiš) bi rekel: “Sterat jih je treba z bajoneti v prostotržno, realno gospodarstvo!”

 • Marina Kolar

  Peta kolona je Nora24TV in njeni podporniki, ki ustvarjajo to histerijo in delitve…tako kot so to počeli komunisti….ponavljate zgodovino, sram vas bodi!! Od tega hujskanja ne bo nobene koristi za nikogar in nobene pomiritve…..a očitno to nekaterim ustreza!

  • rabbit

   Kdo hujska naštej to hujskanje lepo z dnevom in imenom in priimkom. Tamara Tanasova ona hujska, Miha Kordiš hujska, Novinarji vseh glavnih medijev hujskajo naprej pred svojim pragom pometaj potem pa drugam hodi.

   • Peter

    A, Marina Kolar je naša nova pridobitev. Meni jo je leptop kar sam blokiral, no.

    • rabbit

     Sigurno tisti prcepljen od včeraj po novem Marina.

     • Peter

      Jp, MK, marina kolar, simptomatično, no.

   • Marina Kolar

    Nora24TV je ustanovljena za diverzantske akcije po vzoru komunistov, da lahko držijo določen del prebivalstva za seboj in da se maščujejo komunistom. Žal pa to ne prispeva k pomiritvi ampak stanje stalnih delitev da si lahko ljudje pri koritu delijo….ovce pa sledijo: )

    • rabbit

     Kaj, a drugega se pa še nisi naučil, bom še mislila, da si Marjan Šarec tudi ta ne zna več kot 5 stavkov skupaj spraviti.

  • šmentanamuha

   Dober dan, Miha Kordiš, lepo, da se srečamo tukaj.

 • ljubinica

  Po dolgem casu sem pogledala MMC.
  Clanek o Jansevem twitu in reakcijah ..
  Pogledala sem tudi komentarje ….
  Ko to vidis, se ti obrne zelodec, ce si normalen.
  Levaki so pobesneli.
  Prepricana sem, da vecino tega rdecega strupa sproducirajo kar novinarji MMC sami.
  “Novinarji” a la Boris Vasev.

  • von Rhein

   Kar bodi prepričana.to sem tudi sam ugotovil,povedal sem in rezultat…blokada.Zato samo virtualno pljunem na vso golazen MMC.

   • ljubinica

    Jaz sem bila na MMC blokirana ze pred leti.
    Od takrat zelo redkokdaj zaidem tja.
    Sem pa opazila, da mi je en levak ukradel nick. Komentira pod imenom Ljubinica.
    Levaki kradejo vse …

  • šmentanamuha

   Zagotovo, v ozadju so anarhisti tipa Kordiš, Domen Savič, Vasev, Carl, Zgaga… in plejada LGBT osebkov in pristašev Levice,. To je Kučan-Golobičeva NVO pešadija. Ne vem točno, kako imata razdeljene sektorje, ampak bi rekla, da RTV in NVO-je zagotovo obvladuje Kučan, POP in Mladino, torej Gejevsko LGBT sceno pa Golobič,

  • Stajerka

   …..komentarja NE spraviš skozi, pa da ga jebeš (se opravičujem)…….če ne tuliš v njihov rog, NI variante, da argumentirano potrdiš situacijo…….edino kar spraviš skozi je PRISILNA NAROČNINA!!

   • rabbit

    Če napišeš kaj zoper RTV si zbrisan v 4 sekundah sem prav merila.

 • xtc

  Z zapisanim se strinjam,vendar so dejstva za peto kolono precej kruto,ko tudi bo Corona mimo tam nekje polčeti,če,bo nastopila gospodarska kriza in potrebni bodo rezi-in to po vsej Evropi,treba bo začeti manjšati EU birokracijo,NVO je,inštitute,kulturnike in še kaj zmanjšale se bodo plače in prejemki ogromno teh ljudi bo moralo na cesto,nato bodo poizkušali z nemiri pridobiti,tisto kar mislijo ,da jim pripada,žal to ne bo šlo vlade bodo morale zadeve zatreti ne glede na žrtve,kajti,če bodo želele rešiti države in ekonomije in tiste,ki državo preživljajo,bodo morale ukrepati brez milosti,kajti kdo lačen in brez denarja rabi neko kulturo,pa neke nevladnike in nepotrebne birokrate samim sebi vnamen-nihče.
  Skratka Corona je začetek neke poti nazaj k normalizaciji družb ne bo pa lahka in ne brez ogromno žrtev.

 • Peter

  DDR…drugi D je baje pomenil Demokratična, no.

 • Peter

  Se tudi vam obšasno pojavi en virusek cvilek?
  Moj leptop je tako pameten, da ga takoj zablokira, zato ga niti ne opazim, no.

 • Ciril Cof

  Sprijaznimo se, eni in drugi. Slovenija je razdeljena na leve in desne. Verjetno je stem mišljeno, na ateiste in teiste. Drugače si ne znam predstavljati te delitve. Kajti na obeh straneh so nesramno bogati in resnično revni. Torej delitev po tej kategoriji ne pride v poštev. Ko omenjam nesramno bogate, pa moram priznati, da jih poznam več na levici, kot na desnici. Po neki drugi delitvi naj bi bila levica delavski razred, a kot sam to vidim je to velik nateg. Velik problem je tudi, da je množica ljudi, ki želi živeti na tuj račun, po možnosti od proračunskih sredstev in ne delajo drugega kot mešajo zrak. Jaz bi rekel, kdor dela nekaj, kar mu ni nihče pripravljen plačati, dela napačno stvar.

  • Peter

   Kdor dela nekaj, kar mu ni nihče pripravljen plačati, dela napačno stvar.

   Vrhunsko.

 • sunday

  “demokracija” je, če so vsi tiho in kimajo ter hvalijo oblast na vse mogoče načine, seveda nasprotnike “demokracije” strogo kaznijejo, jih zapirajo, pobijajo, tako njih kot njihove družine, ja, “demokracija” ne trpi kritike ali pomislekov, “demokracija” je “demokratična” (kot npr. v ndr), “demokracija” je nekaj najlepšega, kar se komunistom lahko zgodi, “demokracija” je raj komunizma- levizma !!!

 • Artur

  Ali ima Janša že zdaj pripravljen scenarij proti tej petokolonaški narodno izdajalski parazitski drhali po koronavirusu ? Upam, da ima in ko bo ta anarhistična drhal začela s piz…mi z namenom zrušitve te vlade ali bo večina zavednega poštenega, naroda stopila na stran in v bran tej vladi in njenim ukrepom proti tem levem anarhističnem podnu ? Bojim se da ne, zapečkarstvo, cagavoast , pišmevritnost….. se je že globoko zažrla v psiho mentalni sklop večine naroda niti P ni več od puntarskega duha izpred par stoletij. Bog se usmili takšnega naroda . “Amen”

  • rabbit

   Upam, da že prej ker bo korona udarila brez skrbi, ker Šarec ni ukrepal bo slej kot prej udarilo. Vlada naj naredi odlok, da morajo vsi ki so prejemniki državnega denarja ta denar odelati in sicer tako, da pomagajo v domovih za ostarele,kmetijah in podobno, ker ne bodo imeli časa misliti na neumnosti tudi noreli ne bodo več. Delo je najboljša oblika, da zatreš neumnosti.

   • Artur

    Takoj ko bi Janša sprožil ta odlok bi jih bila polna ulica kljub virusu, ker so to že po defaultu kronani norci, ki so za vsako ceno tudi preko trupel pripravljeni na vse samo, da obdržijo svoje privilegije in parazitski način življenja. Bo treba bolj sofisticirane ukrepe sprejet bolj preudarne bolj počasi a vztrajno in učinkovito.

    • rabbit

     Ni problema, ko bodo šli na cesto pa 10 ljudi iz Bergama vmes potem pa vse polovit in jih spraviš v en mal prostor, da se bodo vsaj en od drugega nalezli. Potem pa samo počakaš kdor bo močen bo preživel ostali pa ne. Problem rešen.

 • Marina Kolar

  Peta kolona je Nora24TV in njeni podporniki, ki namerno ustvarja delitve in sovraštvo, tako kot so to počeli komunisti. Niste nič boljši od njih v teh diverzijah, sram vas je lahko!! Ampak očitno to nekaterim še kako ustreza, da se narod med seboj deli!!

  • Artur

   Bi mi prosim razložil na kašen način Nova24TV in mi kot njeni podporniki kao namerno ustvarjamo delitve in sovraštvo?

   • Peter

    Si pomislil, zakaj je zdaj ravno
    M arina
    K olar, no?

    Virusek, blokada, no.

    • šmentanamuha

     Dobr si tole nanjuškal.

    • rabbit

     Pa ne, da zna Plavooki uporabljat računalnik, a to skupaj z Zokijem hodita v bunkerju na kakšen tečaj.

     • Peter

      Ne, to ni on, samo nekdo, ki mu že zmankuje domišljije pri izmišljanju novih in novih imen za svoje fejk profile, no.

     • rabbit

      Seveda naš dobri znanec Tone Udba.net doma iz Žetal.

     • šmentanamuha

      Mislim, da je Kordiš in ne Kučan.

   • Marina Kolar

    Nora24TV je ustanovljena za diverzantske akcije po vzoru komunistov, da lahko držijo določen del prebivalstva za seboj in da se maščujejo komunistom. Žal pa to ne prispeva k pomiritvi ampak stanje stalnih delitev da si lahko ljudje pri koritu delijo….ovce pa sledijo: ))

    • Artur

     Nora24TV samo argumentirano nastavlja ogledalo sedanjim diverzantskim komunistom, ki rovarijo proti vladi seveda s tem nastavljanjem ogledala ne sadi rožice politično korektno, ker potem to nebi bilo nastavljanje ogledala resda to početje ne zveni tako, kot si navajena pa to enačiš z diverzantskimi akcijami kar se mi zdi skregano z zdravim razumom učinkuje pa že pri večini državljanov kajti Nova že prekaša vsa ostala režimska tebi ljuba trobila po sledenju in gledanosti. Zdaj kdo deli narod se bi še dalo na veliko razpravljat Najbolje zate je ker ne razumeš teh naših “diverzantskih akcij”, da se spet preklopiš na režimske portale tam boš zvedela vse o njihovem “združevanju in pomiritvi” slovenskega naroda seveda se boš lahko tudi pridružila njihovim “narodno združevalnim naporom”pri agitaciji proti novi vladi ki se danes z velikimi napori in požrtvovalno spopada s krizo, da reši narod pred še večjo katastrofo
     .

  • Olga101

   Malo vklopite razum in premislite! Kdo deli in izključuje?

   • Peter

    Ne nasedaj virusu.

   • Marina Kolar

    Malo se zamislite tudi vi!

   • Marina Kolar

    malo se zamislite tudi vi!

  • mici

   Pa vi to resno. Vse kar ste napisali velja za vas. S topovi že streljate na novo vlado, granitne kocke pa že zbirate.

  • macon

   Komunisti so množično pobijali, množično kradli in si lastili vse! Vi pa delate nore primerjave, s tem, da vaši levi kradejo in si lastijo vse še danes in naprej!

   Vi ste vsi blazni.

  • Felikss_AH

   Za tvojo intimno informacijo… ne moreš deliti nekaj kar je absolutno NEZDRUŽLJIVO!
   Tudi v Desnem bloku so razlike… pri čemer pa tega pri Levičarjih ni… ste/so enotno usekani do amena. Na mizi imaš lahko več vrst kruha na primer… pri čemer pa noben drek ne spada zraven!

  • Freiherr

   Evo, jaz sem AltRight in to orto. Celo moji desnicarski kolegi tu na forumu in tudi sicer, se z mano ne strinjajo vedno in obratno. Pa debata tece samo v smeri kdo bo koga argumentirano nabrisal, brez sovrastva, brez nestrpnosti. In zakaj? Ker desnicarji nismo mentalno bolni in nikogar ne delimo. In se enkrat. Leftism is mental illness. Dokazano.

 • Veteran

  Kaj čakate – odklop od proračuna, simpl…z dejanji se dobiva glasove! Mogoče bomo nevolilci začeli volit, če boste kaj naredili za Slovence – tanavadne, ampak ADMIN mi vse objave briše…..za kozlat cenzura!

 • Olga101

  Ta vlada dela ZA Slovenijo in za slovenske državljane, zato jo podpiram in sem jo pripravljena tudi braniti!
  Anarhistom, ki so že nazadnje metali kocke v policijo in grozili ljudem, je treba pokazati, kam sodijo!

 • Janez Korenjak

  Takole je pisala Nova24tv še pred kratkim:

  Nekdanji ustavni sodnik in sodnik Evropskega sodišča za človekove pravice dr. Boštjan M. Zupančič je ob tem spornem zaposlovanju tudi javno opozarjal, da takšno nameščanje svojih ne predstavlja tekočih poslov: “To je subverzija. To je kazensko dejanje zlorabe uradnega položaja. Tožilstvo mora reagirati. Ustavno sodišče, to je treba takoj zahtevati, mora izdati začasno odredbo.”

  Danes pa beremo, da je to samo neetično.

  V čem je finta, nova24tv?

  • realnost

   Se strinjam. Vse, ki so jih zaposlili po odstopu klovnske vlade je potrebno odpustiti takoj. To ni bilo neetično ampak nezakonito dejanje!!

  • macon

   Kompromisarstvo SDS in Janše, ker ima vlado z levimi in “žlahtnimi” desničarji.

   Politika je umetnost možnega.

 • Peter

  Oho, novi viruski.

 • šmentanamuha

  Anarholevičar Miha Kordiš je za svoje infantilno destruktivno vedenje plačan 4.000 ojrof na mesec. V pozi večnega mladinca obožuje Venezuelski socializem in svojim volivcem obljublja venezuelsko pomlad tudi v Sloveniji. Če v vlogi poslanca ne bi bil tako vpliven, bi se mu lahko samo pomilovalno nasmehnili. Tako pa ta 30+ mladinec postaja nevaren, ne Janši ampak nam vsem. Kdor si želi južnoameriški socializem, je najman totalno neveden, da ne rečem zabit. Cheguecarovec Kordiš pa se je očitno odločil, da bo svoj brezdelni in nekoristni lajf zagonu na račun davkoplačevalcev in sabotiral državo do bridkega konca … če mu bo uspelo, seveda.
  Še enkrat me zanima, kdo so njegovi starši?

  • maček ivan

   Tukaj pride pa do izraza vsa deviacija našega zgrešenega volilnega sistema in vedno večja množica v glavo zjebanih volilcev, ki mislijo da denar raste na drevesih, obiramo ga pa grdi kapitalisti, ki jih je pa treba potolč ali napodit z bajoneti v morje.
   Najhuje pa je, da je teh zjebancev ki se strinjajo z takšnimi osebki, vedno več. Zastrašujoče.

   • macon

    Deviacija zgrešenega družboslovnega visokega šolstva, kjer jih dresirajo v sovraštvu kapitalizma, zahoda, krščanstva in nasploh belega človeka.

    • samotoje

     Oba, ki sta bolj mačje sorte, torej maček in ti imata le delno prav. Vsak človek pride iz “genetskega” gnezda, ima svoj izvor, poreklo. Tudi infantilni, pobalinski, rahlo ostareli mladinci. Od tu dalje je potem marsikaj jasno.

     • macon

      Samo delno. Eni so tako zabiti, da so dobesedno za lastno škodo. V socializmu profitira samo 10% ljudi, ki so najhujša sodrga in idioti in jim tista sociala da več kot bi bili sami sposobni, ter 1% partijskega vrha, ki se gre fevdalizem.

  • Felikss_AH

   Verjetno je neuspeli abortus potegnjen iz kante za smeti v zadnjem momentu… pri “reševanju” pa je še parkrat padu na glavo… v prazno kanto

   • šmentanamuha

    Ojoj, ti pa me nasmeješ:):)

   • trumpet2018

    heheheh, ti bi moral biti stand up komik :))))

 • Lustrator

  Hja, koronavirus je sicer izjemno zahrbtno, nalezljivo in uničujoče zlo za vse človeštvo, a niti najmanj ne dvomim, da bodo v nekaj meecih odkrili cepivo zoper njega, medtem ko za rdeči virus v slovenceljskih beticah že slabih 8 desetletij ni nikakršne pomoči – razen smrt pacienta ali prisilna izolacija iz vseh družbeno odgovornih funkcij, ki pa ju pri nas za razliko od Višegrajcev in Romunov še vedno nismo preizkusili. Kako dolgo še?

 • Stribog

  Vlada Janeza Janše, ki je postal znan po svojih romanjih v Jajce, ne bo dolgo. In to me veseli!

  • Logik

   Čakaj malo, hočeš povedati, da je bil Janez Janša komunist !?!? Kako pa saj to ni možno…

   • šmentanamuha

    Najbolj zanimivo je, ko se nekdo začne sam s sabo pogovarjati na portalu.

    • Peter

     Ja, pa ni jih malo. Naredijo vtis, da jih drugi jemljejo resno.
     Dijaki v teh dneh imajo preveč časa in mobijev jim še niso vzeli. Spoznaš jih po infantilnih “komentarjih”, lahko si jih predstavljaš nekaj mozoljčkov na kupu, ki se jim zdi fino, ker zajebavajo ta bele. Pač, zablode usmrajenega izobraževanja, no.

     • šmentanamuha

      Se je že pobrisal. Imaš prav, po dometu njihove vsebine prepoznaš, kdaj gre za zelence, kdaj pa za insajderje.

     • Peter

      Pa še to, jebat se ga da kot mačka, samo z nivojem Vi ste idioti, ne ti si idiot, vaši so zajebal, ne vaši so, kam prideš?
      Ostani zdrava, no.

  • Lustrator

   Se tudi sam identificiraš z infantilnimi dejanji, ki si jih v mladostni naivnosti naredil pred 40 leti?

   Retorično vprašanje, tovariš, iz tvojega zapisa je odgovor o tvoji infantilnosti jasen popolnoma vsem.

 • Simon Rožič

  Te neživljenjske leve kretene je treba zatret kot uši ali podgane! Zdaj bo čas, da bojo lahko
  levaki zagrabili lopato in krampe in šli na cesto kopat novo traso v pekel!

  • sunday

   saj levisti tako vedno delajo traso v pekel in ne samo to – avtocesto v pekel !!!

   • Simon Rožič

    …morala bi biti vsaj 6-pasovnica, na koncu pa brezno brez
    dna!

 • Veteran

  https://www.youtube.com/watch?v=b8-xEYWm2CU

  cenzura – kozlam na novo 24

  • Stajerka

   ….mi pa na tebe…..blokada!

  • Artur

   Zaleti se v bukvo morda bo še kaj ratalo iz tega, če ne pojdi rajši rit zanašat vašim tv kurjim urednikom in presstitutom za nameček jim zlezi še tam not kjer boš res lahko kozlal do mile volje.

  • šmentanamuha

   Anarhoteleban ves pokozlan od piva in marihuane.

   • Peter

    A, ta je iz nove skupine virusov. Sem jih tako hitro blokiral, da si sploh nisem zapomnil nickov naših “novih” komentatorjev.
    Je kaj povedal, kje so se zbrali? V ukradeni vili ali pri Kor-dišu doma, no?

    • šmentanamuha

     Ti ga blokiraš, drugi pa ga preberejo. Vse deluje po principu sublimne informacije, zato tudi teh anarhotelebanov ne podcenjuj.

     • Peter

      Kdor je kolikor toliko normalen, njegovemu pisanju ne bo nasedel.

     • šmentanamuha

      Ne računaj na tistih 10% nadpoprečno pametnih in še 10% normalno pametnih, zadaj je bazen 60% prismuknjenih, ki imajo prav tako volilno pravico. Mojstri manipuliranja javnega mnenja to statistiko zelo dobro obvladajo in na teh 60% je usmerjena njihova agitacija. salonska debata tukaj nima nobenega učinka. Rdeče zvezde in dvignjen pesti in gesla “V boj za pravice delavcev”, “smrt Janši” in podobno, to pa deluje na žalost veliko bolj, kot bi bilo dobro. Samo poglej Svetlanino “Nosila bom rdečo zvezdo” in takoj se počutijo vsi kot partizani, ki branijo domovino, čeprav s steklenico Heinekena v roki, čeprav v naborništvo ne bi šli. Upam, da sem ti pojasnila svoje stališče dovolj nazorno.

 • Logik

  Zakaj tako oster napad na kulturo in kulturnike? Našo himno je napisal kulturnik. V času krize je potrebno poskrbeti za vse pore družbe.

  • Stajerka

   ….res je……ampak imamo kulturnike in “kulturnike”……kako to ločit?

  • rabbit

   Mi imamo kulturnike in koritnike veš je razlika.

  • šmentanamuha

   S kere hruške si pa zdaj ti padel? O kakšnih kulturnikih govoriš?

   • maček ivan

    Pazi provokator.

    • šmentanamuha

     Vem.

   • Peter

    Z iste, kot vsi drugi.
    Saj veš, najbolj jih prizadene, če jim nihče ne odgovori, no.

    • šmentanamuha

     Vedno tehtam, kdaj je smiselno odbiti žogico nazaj. Zavedaj se, da nas berejo, tudi mi smo podporna enota novinarjem Nova 24.

     • Peter

      Ja, ampak včeraj ste se drkali z njim, predvčerajšnjim, z enimi in istimi fintami teži vsak dan. Mar ne bi bilo bolje, da se vidi, da provokatrojev niti ne povohamo, da ne nasedamo…? On se zvečer zbriše, vaši odgovori pa ostanejo.

     • šmentanamuha

      Toliko bolje, če ostanejo naši odgovori, zato se je dobro potruditi. Poglej si MMC, ena sama hujskaška anarho levičarska protijanša propaganda in skoraj nobenega, ki bi jim nasprotoval, ker so ga vmes že zbrisali. Zato se tam se ne trudim več.

 • Slovenec 33

  Topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma blejejo, in blejajo.

  Računam, da bodo šli vsaj v množici protestirati in da potem ne bodo pridrveli na vrata bolnišnice, da imajo težave z dihanjem.
  Seveda ne bodo, ker le blejajo in bi druge poslali prpotestirati, sami pa se skrili na varno, enako kot oni na fotografijah, ki na daljavo z drugimi k* opletajo po koprivah.
  Prvorazredni tudi v primitivizmu nimajo konkurence.

 • janko

  Ne bodo izbirali vzrokov in načinov. Samo za to, da ostane na krmilu komunizem, so in bodo pripravljeni ubijati, ne samo lagati in si izmišljati ter nesramno krasti kot že 80 let.
  Dobro se moramo večstransko pripraviti, peklenski rdeči zmaj ni šala.

  • šmentanamuha

   Tako je.

 • AGA

  DRAGI LEVUHARJI BREZ DELA NE BO JELA

 • šrauf

  Pizdun kordišev ,namesto da brezdelno poziraš, raje očedi oken vključno s polico…

 • Peter

  En kup novih “komentatorjev”. Kje ste se pa zbrali?
  Upam,da vas je manj kot pet, če ne boste imeli probleme, no.

 • rabbit

  No sem izvedela kaj je na tweetrju pisala NOVINARKA VEČERA KLARA ŠIROVNIK. Da to ni bil potres (v Zagrebu) ampak je Janšev ego padel iz postelje.

  • Darjan Milinković

   Večer, mladina, zurnal, RTV, ekipa, siol, vse isti šmorn…preberi članek iz ekipe ki pove da je Čeferin nabavil maske, kar je pohvalno(nič proti Čeferin), no članek se zaključi da pove da bi si marsikdo želel njega kot mandatarja v teh časih namesto trenutne vlade….športni dnevnik piše take, mislim adijo

 • šmentanamuha

  Tako se zaneti državljanska vojna. Zdaj lahko to v živo spremljamo po vzoru arabske “pomladi”. Vedeti je treba, da ti kakor uporniki ne delujejo sami. V ozadju so še druge sile.

  • janko

   V ozadju so sile, ki vlečejo niti!
   Kar poglejmo mlado simpatično punco na oknu s transparentom…. le komu se ubožica ne bi zasmilila…. Zadaj nje pa rdeči zmaj čaka da nas pohrusta!

   • šmentanamuha

    Armagedon je blizu, spopad svetlobe in teme, angelov in demonov.

  • Felikss_AH

   Internacionalni Levičarizem in njegov najbolj vidni kurjač – Soros

 • Marina Kolar

  Očitno Nora24TV sproti briše moje komentarje, ki ji niso všeč in je cenzura drugače mislečih instantna! Ni kaj, treba je ohraniti dostojanstvo pred vernimi ovčkami…

  • rabbit

   Ne nič ne briše, ampak te ljudje sami blokirajo, ker nočejo brat tvoji neumnosti.

  • sunday

   najprej si nastavi sortiranje – ovca rdeča, tudi s tem kažeš svoj iq, rdeči iq – pri vas je vedno v rdečem polju hehehe !!!

  • Felikss_AH

   V jugo-žargonu za take kot ti je pojem “Tup/Tupa ko qrac”
   Izgleda da te je nabrisal osel kar ti je posledično iztaknilo možgane… zato pa trosiš take. Tu te nihče ne briše… si že dost nabrisana po oslovo…

   • šmentanamuha

    Uf, všeč mi je tvoja peta prestava :)

 • Rožle

  In kaj, če bi tale še iz okenske police dol cepnila .. bi ji bila potem tudi draga vlada kriva ..

 • Marina Kolar

  Očitno Nora24TV sproti briše moje komentarje, ki ji niso všeč in je cenzura drugače mislečih instantna! Ni kaj, treba je ohraniti dostojanstvo pred vernimi ovčkami…

  • macon

   Ukvarjaj se s cenzuro na režimskih medijih, ki jih plačujemo vsi. Tukaj ne plačujemo nič.

 • Marina Kolar

  Peta kolona je Nora24TV in njeni podporniki, ki namerno ustvarja delitve in sovraštvo, tako kot so to počeli komunisti. Niste nič boljši od njih v teh diverzijah, sram vas je lahko!! Ampak očitno to nekaterim še kako ustreza, da se narod med seboj deli!!

  • šmentanamuha

   Psihopat. Nevaren si, priznam, ampak nekje boš šel tudi ti čez rob, tako kot Cheguevara.

  • rubec

   Delitev naroda hahahaha. Znate vi levaki še kaj bolj neumnega zapisat. Plus, tebi je očitno virus preskočil na oči. To je Nova in ne Nora. Od kod je pa tja priletel, bi pa rekel da iz tvojih sd možganov.

   • Peter

    No rubec, mar ni bilo lepo, ko smo vsi mislili enako.
    Kako bomo sosedovo bejbo spravili v grmovje, no.

    • rubec

     Hehe, res je. Če ne bi levaki tudi grmovja zjebal, bi še danes to delali. Me še danes včasih prime, kar pa ne pomeni, da samo ob nedeljah.

  • macon

   Seveda sovražimo levičarje, ker samo lažejo in kradejo. Od malega so me vzgajali, da je treba zlo sovražiti in to sem ponotranjil, ker je zlo samo uničevalec.

   Jaz pa ti sva seveda razdeljena, ker s kriminalno sodrgo ne morem imeti nobenega opravka. Etika in morala mi ne dovolita, oprosti. Vprašaj se, kaj je s tabo narobe, če ti dovolita.

  • Lustrator

   Izvoli, s konkretnimi primeri definiraj sovraštvo, ki ga pripisuješ slovenskim protikomunistom. Če bi bilo v nas vsaj za 1 odstotek sovraštva, ki ga v svoji bolni zločinski ideologiji skrivate komunisti, bi z vami že leta 91 obračunali vsaj enako krvavo, kot ste sami desetletja izživljali svoje diabolične fetiše od leta 1941. Pa smo jih res? Do danes niti eden častilec tdeče zvezde ni odgovarjal za svoja dejanja, kaj šele, da bi vas obešali na kandelabre, slačili iz kože, iztikali oči in pobijali vaše družine tako kot so to počeli tisti, ki jim še danes(!!!) pravite državni heroji katerim posvečate slavnostne ceremonije iz NAŠEGA davkoplačevalskega denarja. Ne želi si dne, ko bi demokrati iz potrpežljivih strpnih domoljubov prešli v starozavezne “zob za zob” maščevalce, verjemi mi.

  • xtc

   Tunek?
   Nov nick?.
   Sicer pa,že takoj ob nastopu nove vlade smo vidneli na ulici kdo je hujskač,peta kolona in pozivalec k pobojem in umorom,prosim da utihneš bedak preden še gobcaš napreje nesmisle.

   • šmentanamuha

    Tako se izraža Kordiš. Mislim, da je on.

 • šmentanamuha

  Kordiš Miha je psihopat. On naravnost uživa v pozi netilca sovraštva. Če bi lahko, bi imel v roki molotovko ali bombo. Psihopatov ni dobro podcenjevati.

  • Lustrator

   Težava je v tem, da slovenska javnost in pristojni organi tak pojav nemo in brezbrižno spremljajo že desetletja – vse odkar je komunizem nekaj povsem normalnega v našem vsakodnevnem življenju (že 3 generacije), namesto da bi vse njemu podobne zločince (kdor podpira zločinski sistem JE zločinec) sistemsko obravnavali na sodiščih in masovno pošiljali v zapore, podobno kot se je dogajalo v povojni nemčiji z nacisti. Dokler ne bomo ljudje tega ZAHTEVALI, bodo psihopati Kordiševega tipa vedno bolj nekaj vsakdanjega, dokler ne bodo tudi FORMALNO ukinili Slovenijo, demokraciji, prostotržno gospodarstvo in krščanstvo, ovce pa bodo naenkrat spoznale to kar je znano že desetletja oziroma globalno več kot stoletje – da je glavni cilj marksistične ideje totalitarna državna ureditev in pomanjšanje dostojanstva človeka na ničvreden zobnik v službi mehanizma komunističnega aparata.

   • šmentanamuha

    Kakor koli, dejstvo je, da volivci to podpirajo in ne moremo mimo odgovornosti ljudstva za tako stanje. Vsak upa, da bo država in organi nekaj naredili, sam pa ni pripravljen narediti ničesar, niti oditi na volišče. Potem pa se pritožujejo, ja, dragi ljudje, pobudo prevzemajo tisti, ki so aktivni, ostali pa čakajte, da vas zadene strela ali pa morda zgreši.

    • Lustrator

     Absolutno. Pričakovati, da bo ena sama strančica v celotnem parlamentu v nekaj mesecih lustrirala sistem, ki se je gradil slabih 80 let, je uropično in noro. Na nas, povsem navadnih ljudeh je, da to ZAHTEVAMO in v primeru novega državnega udara (ki ga bodo komunisti nedvomno sprožili ob prvi priložnosti) tudi obranimo demokracijo – tudi s svojimi telesi, če je potrebno.

     • šmentanamuha

      Državni udar se je že zgodil začasa Cerarja. Levičarji na oblasti preprosto ne spoštujejo ustave in zakonov oziroma kakor jim paše. Takrat ni bilo nobenega upora. Zdaj levica preprečuje zaščito meje z vojsko, ker za svoje delovanje potrebuje kaos.

  • macon

   Psihopat rabi več korakov, da se uresniči kot ti pišeš. Upam, da ga bo družba še pravi čas ustavila.

   • šmentanamuha

    Zato pa pišem, da bi ljudje doumeli. Katera pa je ta družba, ki ga naj ustavi, koga si imel v mislih? Ti praviš, da nočeš naborništva, kdo naj se torej bori v tvojem imenu?

    • macon

     Jaz sem bil v vojski, puško lahko primem v roke in jo uporabljam v par minutah.

     Naborništvo pa je lahko samo prostovoljno in gre tudi za velike stroške za državo in za majhno korist. Pozabi, da bo država vzgajala ljudi. Vzgajajo naj jih roditelji ali pa naj se sami.

  • samotoje

   Kordiš je groteskno smešna figura in velika mevža. Kordiš se bomb in molotovk grozno boji. Tudi vojske se grozno boji. Ne boji se blebetati ( ker v demokraciji lahko), predvsem pa rad igra Che Guevaro. Poglej pozo telesa in izraz na obrazu na sliki. Res je komičen.

 • zaslosds

  RDEČA MONA LIZA NA OKNU

 • sunday

  foto zgoraj – ženska s transparentom, da ne bomo večno doma – seveda ne bomo večno, ampak tebi punca se mudi na ulico, da nekaj zaslužiš, vem, saj vi levisti vidite samo denar in kaviar – za rajo, ki vas živi in delavce, ki delajo za vas, se vam jebe !!!

  • xx-ktu

   To je hujskanje, treba jih je kaznovati.

 • zaslosds

  PA KJE JE TA BANANAR DOMA?

  • realnost

   A bi mu šel fasado prebeliti in okno očistiti? Hehe

   • Peter

    Jasno, ne more on to sam, on je Levičar, no.

    • realnost

     Pa mimogrede mu še mal sprednjo fasado spremeni da ne bo tok rdeč..hihi

 • macon

  Predlagam takojšnje levičarske proteste. Naj se združujejo v čimštevilnejše skupine in čimdlje vztrajajo v pravičnem boju za svobodo in proti fašizmu! Le vsi na ulice, nje de. Vlada in cel svet samo lažejo, ker hočejo diktaturo, nje! Kolo bosta vodila kondukator Levice tovariš Polmesec in tovariš politkomisar jurišnega odreda tovariš Ščegevarček Mihec, nje!

  Kot kontro globalistom in Janši naj ukinejo rokovanje in se čimveč tovariško poljubljajo!

  Smrt fašizmu svoboda narodu! Nje nje.

 • sunday

  ne želim samo tem huskačem, da v življenju najebejo, še bolj želim tistim bedakom, ki so jim dali glas, ki jih poslušajo, ki jim celo verjamejo – da daš glas takemu pokvarjenemu bedaku, moraš sam biti še bolj pokvarjen bedak !!!

  • Darjan Milinković

   Dvomim da je tolko pokvarjenih…so le nevedni, neizobraženi in ne razumejo stvari….pol pa verjameš onemu keri več naklada in obljublja s pomočjo skorumpiranih mefijev

 • Peter

  Proti virusu cepivo, proti vladi protesti, pravi mladenič na sliki.
  Cepiva vsaj še eno leto ne bo, mladenič.
  Poskusi s kakšno bolj realno foro, no.

  • sodnikisozločinci

   Šel bi raje cepit lepotico na oknu, ni čudno da protestira, ko pa je toliko mladih cepcev s frišnimi cepiči okoli nje.

 • centurion

  Na štiri oči naj se mi šopiri, gnoj.
  Bi imel še samo črne tipke v estni klaviaturi.

 • fukni mico na polico

  Bravo moja LEVICA…tako se dela. Fukni Janeza na polico in ga jebi kot prasico,,,ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • centurion

   ANTON PEINKIHER,
   dobro te je zjebal Krkovič.
   Kot PRASCA.

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične
   so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih
   “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni
   vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša
   in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC
   RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča
   varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v
   časopisu Delo, predvsem:

   da
   je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in
   nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge
   neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev
   helikopterja nad Ljubljano,

   da je skupaj z Janšo prek
   Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in
   streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,

   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,

   da
   je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države,
   zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz
   Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na
   Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v
   Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali
   spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je
   samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,

   da
   je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala
   centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,

   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,

   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • Freiherr

   Tvoje mame se germanski soldat ni hotel zastonj povaljat. Za en burek jo je pa siptar In eto kaj so mati rodili. Sram jih bodi.

  • von Auersperg

   Popuščajo živčki, voluhar?

   Tale živčno histerični smeh se meša z napadi besa, ker rdeči Satan izgublja vso moč.

   Vse hujše bo, do bridkega konca, ko te bo pobralo od lastne norosti.

 • fukni mico na polico

  Smo vas in še vas bomo….jebemomater da vas bomo…kot leta 45′ !!!

 • sodnikisozločinci

  Draga gospodična z okna. Ne bomo ga imeli večno doma.

 • Peter

  Očitno se je našla skupinica srednješolčkov, ki so se odločili, da ne bodo več samo mozoljev doma stiskali, ampak da bodo mal ta bele jebal in tukaj malo modrovali.
  Žrtve usmrajenega izobraževanja, ni jim lahko, no.

 • fukni mico na polico

  Čujte, leta 91′ so se “izgubljali” kamioni z orožjem…leta 2020 se “izgubljajo” kamioni z maskami. Roba je sicer drugačna, akterji in način pa popolnoma enaki … Janez, opazujemo te…z oken…Miha te ima na nišanu…kapish?

  • centurion

   Tonči, boš spet plačeval 20.000+€

   Pa opravičevat za laži.

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične
   so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih
   “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni
   vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša
   in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC
   RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča
   varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v
   časopisu Delo, predvsem:

   da
   je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in
   nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge
   neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev
   helikopterja nad Ljubljano,

   da je skupaj z Janšo prek
   Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in
   streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,

   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,

   da
   je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države,
   zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz
   Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na
   Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v
   Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali
   spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je
   samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,

   da
   je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala
   centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,

   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,

   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

   • Korl

    ja, a še ni tega plačal in se g. Krkoviču opravičil ?

    • centurion

     Dosti je 20.000€ tudi za SDV kader. Odškodnina,
     obresti, odvetniki, sodni stroški.

     Mu nihče ne pomaga, samo pokurijo ga kot provokatorja.
     In izsiljujejo reveža.
     Če nisi, preberi zanimivejši del izjave Radenka Radojčića, ki jih je,
     ko se je reševal iz dreka, namočil.
     Od str. 206 dalje je vmešan Peinkiher.

     • Korl

      A, spet ni imel sreče ?
      Pa kaj se petlja, kjer mu ni mesto, saj je vendar mogel vedet, da bo spet tepen.

     • centurion

      hahahaha….+++++++

  • centurion
  • šmentanamuha

   Dobro, da si se takole javno izdal, samo tatovi in piromani prvi vedo, kaj se je zgodilo. Ti zelo dobro veš, kaj se je zgodilo in s to antijanša propagando pravzaprav opozarjaš nase in na svoje leve pajdaše. Očitno si dobro informiran.

  • Felikss_AH

   Pravijo da idiotizem ne pozna meja… motijo se… pri tebi ih je krepko prekoračil… kaže da je neki fuknilo polico direkt na tvojo bučo… pa na tvojo mico tud

 • Korl

  Eh, ta naša mladina, ja.
  Gospodična ima čas na oknu sedet, nima pa časa, da bi si vsaj prej umila noge.

 • Peter

  Tumpek, kakšen napis si pa ti dal na okno?
  Brezplačno poučujem petje, edino pesem, ki jo znam, hej mašinca zagodi, no?

  • Korl

   Zdaj se baje hvali z neko novo žensko, ker mu je koza ušla. Mislim, da je tale “ta nova” ta, katere slikco ima v avatarju.

   • Peter

    Eh, so ga spet s kur vrgli al kaj spet kle teži, no?

    • Korl

     A res? Pa skoz se hvali kako dober petelin je. Eh, fant nima sreče.

 • Tomaž

  A to imajo toliko časa na voljo, da bi protestirali ? Pa odrežite že te nevladnike od denarja (večina se vam je servirala na pladnju z imeni) , dokler je še epidemija.

 • fukni mico na polico

  Vse pohvale in čestitke nam in tistim ki so zjebali Janšo in njegovo vlado… Glejte kaj zdaj pravijo po tem ko so si zvišali plače: “Vlada bo po navedbah premierja Janeza Janše v ponedeljek sprejela smernice za pripravo novega zakonskega svežnja s prioriteto finančne pomoči prebivalstvu zaradi koronavirusa. Za obdobje epidemije bodo plače funkcionarjev nižje za 30-odstotkov”…???… Hehe…smo vas in še vas bomo…ne boste vi nas jebali… Kapish?

  • Freiherr

   S srpom in kladivom bo tokrat tezka. S krampi ravno tako. Prihaja moja malenkost z debelo berto.
   Verstanden, bandit?

  • šmentanamuha

   To so napovedali že naslednji dan ob prevzemu vlade, tako da vi niste ničesar “zrihtali”, levuharji ste kvečjemu glivice, ki povzročajo konstantno škodo, no eni ste trakulje in potrebujete radikalno terapijo.

 • JANEZ GUS

  Kdo pa so te amebe. v kriznih časih ne veljajo več demokratična pravila.Take modele samo za škarpo.

 • Korl

  Mihec !
  Kaj pa tiščiš v pesti ?
  Skrij roko noter, da ti kdo tistega, kar tiščiš v roki ne ukrade !

 • JANEZ GUS

  Bravo Janez.,…..mi smo s tabo.

 • JANEZ GUS

  S hrvaško bodimo solidarni.

 • lena

  Nic ne pomaga, ne bolezen, ne izguba bliznjega, ne revscina, niti denar, budalo ostane budalo! Pomaga samo eno, to je Matilda!

  • DEATH TO COMMUNISM

   Še bolj pomaga, če se temu izrodku Matildo pripelje na dom!

 • Felikss_AH

  Tale Slovenski izbruh sicer kronične epidemije lokalnega Levuharizma ni nobena posebnost… je pač del stalne Levo-pandemije ki prevladuje v vseh Euro-družbah… pri čemer je Internacionalna Levuharistična norost dosegla svoj klimax z pojavo Trumpa. Za razliko od vseh drugih vodilnih Desnih politikov, Trump je genialno nemilosten ko im seka nazaj… in upam da bo v drugem mandatu še bolj. Moja tiha (pravljična) želja je da bi takoj po drugi inavguraciji poslal Vojsko, Nacionalno Gardo, Policijo, Varnostne Agencije, Oath Keeper-je ter vse volonterje iz NRA in številnih lokalnih Militia-s… (kjer se tile zadnji konstantno urijo za tak scenarij)… in bi se obračunalo z Levo nesnago tako da se zatre vsak nano-genetski kod tega kretenizma.

  Ker pa vsaka dobra stvar (poleg oslarij) po pravilu od tam pljuskne tudi v Evropo… šele tu bi imeli dela… ker Evropa zaradi Levičarizma dobesedno gnije do neprepoznavnosti. Patološki Levičarizem je skregan z vsako logiko… narava tak defekt ne pozna… je Galaktična anomalija in če Zemlja ali mi na Zemlji ne bomo odpravili to degeneriranost… bi pa iz vesolja znalo kaj prileteti in nas vse skupaj počistiti.

  • šmentanamuha

   Ma ja, Feliks, kot si reku.

  • krnekivseskup

   Po spletu krožijo govorice da ameriška vojska dejansko lovi globaliste v EU pod krinko coronavirusa. Primer: https://threadreaderapp.com/thread/1238547312714096640.html
   Pa veselo raziskovanje teh ‘teoretičnih zarot’.

   • JANEZ GUS

    A je kaj narobe….

   • šmentanamuha

    Upam, da so uspešni pri tem.

  • centurion

   +++++++++++++++++++

   Moja tiha (pravljična) želja je da bi takoj po drugi inavguraciji
   poslal Vojsko, Nacionalno Gardo, Policijo, Varnostne Agencije, Oath
   Keeper-je ter vse volonterje iz NRA in številnih lokalnih Militia-s…
   (kjer se tile zadnji konstantno urijo za tak scenarij)… in bi se
   obračunalo z Levo nesnago tako da se zatre vsak nano-genetski kod tega
   kretenizma.
   TOOOO!

 • Freiherr

  Na mladih svet stoji, bojda. Ocitno nic vec. To socialisticno smrkavo mladez se mora brez milosti obravnavati enako, kot to zahteva oni psihiatricni bolnik “fukni mico na polico”. Ocitno drugace ne bo slo.
  Odkrite groznje teh cegevarskih revolucionarjev je treba jemati zelo resno. Pa se dajmo ze enkrat za boga svetga soocit na ulici, do zadnjega.

  • Felikss_AH

   Kar mene zadeva še raje na bojnem polju… oboroženi do zob vsi… nič ujetnikov. Po WW2 so se pokazali “nepremagljivi” nad razoroženimi… oni pa preoboroženi.

  • šmentanamuha

   Se strinjam s tabo do zanje besede.

  • von Auersperg

   Nič bat, ko se Levuharju vzame koritarske cekine in ostale privilegije bo postal tisto, kar je v resnici vedno bil. Navadno revše.

   Sicer pa je veliki pogum Levice zadnjič razrinkal celo Jelinčič, ko je tistemu Za Luno po njegovem domišljavem obkladanju z mevžo predlagal, da naj pristopi bliže. Seveda je pogum padel v hlače in je stisnil rep med noge.

   Najbolj prestrašeni cucki vedno najbolj renčijo.

 • JANEZ GUS

  Rdečuhi gošarski,ko vas tu prebiram se mi obrača želodec.

  • JANEZ GUS

   Rdečuhi,niste še dojeli,da je prišel čas za karanteno. Mislim ,da ste dojeli na kaj mislim.

 • realnost

  Če bi RTV Pjongjang omogočala politični proetcontra razprave potem danes nebi imeli skrajne levičarje na okopih..

 • Boco

  Kordiš grozi in poziva na demonstracije proti legitimni vladi. Morali bi ga obtožit in zapret zaradi ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve. Kot so Šiškota. V arest z njim!

  • zaslosds

   šiškota ven,bananarja not

 • zaslosds

  kaj pa toti rdeči smrkavci na oknih čepijo,škoda,ker ni danes gor sedela,da bi jo dol vrglo.

  • rubec

   Hehe

  • JANEZ GUS

   He he vse bo samo počasi,saj tudi komunizma ne bomo mogli čez noč.Toliko dolgo,kot je golazen prihajala,toliko dolgo bo odhajala.

 • Marjan IV

  “da nas bo uspešno popeljal iz krize”
  Prava kriza je v glavah Slovencev. To bo moral pa vsak sam porihtat.

 • JANEZ GUS

  Tolovaji,ko boste enkrat dojeli,da je Janez profesor za vas,ste zmagali………………………………………….. na vseh področjih.

 • šmentanamuha

  Če bi se ova na oknu dons zjutri slikala, bi dol padla … mogoče ne bi bilo tako slabo :(

 • JANEZ GUS

  Kdo mo bo razložil prispevek Mateja Bora k slovenski poeziji

  • bubamara

   Mogoče kdo ve koliko Slovencev je pobil Matej Bor?

 • Lisjak

  Merklova v karanteni zaradi koronavirusa,poroča RT.

  • cosmosjasnovidec

   Seveda se je takoj pobrala pred nevarnostjo na varno.Naj prekleta prasica crkne.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • JANEZ GUS

  porno slikel

  • JANEZ GUS

   kje se nahajajo te porno slike….

 • bubamara

  Groza. V Španiji vojska pomaga pri organizaciji bolnic v okviru šol. Groza. Vojska na ulicah. Groza za levičarje. V Italija vojska vozi krste. Groza. Za levičarje.

  • Rožle

   Ja sej .. tam jim vsaj vojska pomaga ..
   Naši lewaki se pa še teh naših tabornikov na smrt bojijo, ko bi moral pomagat

  • Joc 52

   levičarji temu pravijo državni udari po EU

 • sunday

  vse države, ki želijo dobro svojim državljanom imajo na ulicah tudi vojsko (celo levistični makaron) – v sloveniji tega levičarji ne pustijo – zakaj, ali toliko sovražijo ta narod, da želijo, da ga virus pobere – ampak njihovi srbakarji imajo policijsko uro in vojsko na ulicah – menim, da gre predvsem zato, da levisti računajo na čim več žrtev virusa, tako bi pozneje bilo manj ljudi v državi in bi jih po nasilnem prevzemu oblasti lažje obvladali, seveda z nasiljem – spomnimo se besed levista kidriča, če se vse pobije in na koncu ostaneta samo dva in če sta ta dva komunista smo zmagali – tako nekako so bile besede rdečega morilca !!!

 • Novo Jutro

  Ti ljudje, ki izstopajo s temi parolami in transparenti so nedvomno motene osebe. Kako jih drugače označit, ko se pa kažejo in izražajo, kot da je vlada iznašla koronavirus in ga načrtno širi med prebivalstvom.

  Ti ljudje so potrebni karantene…..tam nekje okrog Hrastovca.

 • Slehernik

  Da bi leftardi prinesli demokracijo se bere kot slaba šala

 • Korl

  Mihec, kaj skrivaš v roki ?
  Imaš pa lepo, veliko in svetlo stanovanje. Kdaj si ga kupil ?

 • Marija

  Čestitke g.Poznič.Ja te napade sem pričakovala ampak,da bodo tako srditi pa ne.Seveda podpiram to vlado in vse ukrepe,zato sem pa zpoet izgubila kaksnega kvazi prijatelja.V nobeni drugi državi nisem opazila takega odpora,narod naredi kaj se mu mu reče in razume da je za njega dobro.Kaj je z našo levo opcijo,da je do vseh drugače mislečih tako sovražna.Skriva se za socialo sami pa bogatijo z enormni plačami.Ti so poguba Slovenije.

 • Morje

  Levaki so mutanti.

 • janko

  Protestirali bi, a jim je dolgčas? Proti čemu bi pa protestirali? In pa. čudi me da tega junca Kurbeža nihče ne namaha.

  • Joc 52

   še pride

 • cosmosjasnovidec

  Hahahahaha kaki zahojeni posrani zabiteži.Proti komu bodo ti posranci protestirali?Če bodo šli na ulice in bodo po njih letele batine,da si bodo zapomnili zvezde v bučah namesto tih katere imajo na sebi?
  Enega naj nekje srečam z neko zvezdo na sebi pa bo videl kaj pomeni,ko bo cirka mesec dni na slamico srkal samo juho.Sedaj bo pa že dovolj takih zajebancij.Škoda,da nikjer ne srečam “luka meseca ali kordiša”,ker nisem iz tistega konca.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • Emil

  Tako je, tudi vsi SPji nas bojo volili. Tako lahko zasluženega denarja še niso dobili.