Peterle povozil Novakovo in Tonina: Demos je nastal na podlagi programa in ne oseb!

Poročali smo že o projektu novega Demosa, ki naj bi se po naših podatkih kar podvojil. Namreč, iz Zbora za republiko so nam sporočili, da bodo v kratkem organizirali serijo več javnih tribun, na katerih bodo sodelovali različni intelektualci, na zadnji v nizu javnih tribun pa bodo uvodničarji prvaki strank SDS, SLS, Glas za otroke in družine ter Nova ljudska stranka. Torej Janez Janša, Marko Zidanšek, Aleš Primc ter Željko Vogrin, sicer uradni predsednik NLS, katere najvidnejši predstavnik je Franc Kangler.

Kot nam je pojasnil predsednik Zbora za republiko France Cukjati, se je Ljudmila Novak (NSi) opravičila, češ da bo NSi sama organizirala javne tribune. O tem je sicer podrobno poročal časopis Delo v sobotni izdaji, saj naj bi NSi februarja predstavila deset programskih točk, na podlagi katerih bo NSi k sodelovanju povabila vse zainteresirane stranke, vendar po besedah Mateja Tonina zraven ne bo SDS. Ob tem je “pozabil” povedati, da ne zato, ker slednja ne bi hotela sodelovati, pač pa zato, ker se je izvršilni odbor NSi že pred časom odločil, da sodelovanja s SDS ne bo, vsaj dokler jo bo vodil Janez Janša.

Demos je nastal s programom in ne z osebami
Zanimivo je, da je evropski poslanec Lojze Peterle pobudo o “novem Demosu” pozdravil in sporočil, da je pripravljen sodelovati. Vendar pa je v včerajšnji oddaji Odmevi – vanjo se je vključil preko videoprenosa iz Bruslja – svojo povezovalnost in namero, da pomladne stranke stopijo skupaj, svoje stališče razložil nekoliko drugače kot Matej Tonin. Ko ga je Rosvita Pesek izzvala z vprašanjem, ali je v tej novi koaliciji prostor tudi za Janeza Janšo, je dejal: “Jaz menim, da ni treba začeti z osebami, ampak s programom. Tako je takrat nastal Demos.” Po Peterletovih besedah ne smejo biti nekateri že apriori izločeni. Ključno je, da bo NSi predstavila programska izhodišča, manj pomembno pri tem je, kdo je kdo. Peterle je tudi ponovil besede, ki jih je izrekel že za Delo: “Ključen je interes Slovenije.”

Foto: Nova24tv

V studiu je bil prisoten tudi Peterletov sopotnik iz Demosa, nekdanji zunanji minister Dimitrij Rupel, ki je bil v času Demosa sicer v precej konfliktnem odnosu s Peterletom, vendar pa je tokrat dejal, da mu je ideja o novem Demosu všeč.

No, ključno vprašanje pa je, ali bo na koncu zmagal zdrav razum in bo morda vodstvo NSi revidiralo svojo izključevalnost – če bodo njeni botri to seveda dovolili. Zanimivo je, da je leta 2004 ob ustanovitvi Zbora za republiko, slednjega je takrat vodil Peter Jambrek, proti izključevanju glasno nastopil filozof in dolgoletni novorevijaš Tine Hribar, ki je takrat izrekel nekaj krepkih besed na račun “vulgoliberalizma.”

Mimogrede, SDS je doslej že nekajkrat dala vedeti, da v projektu povezovanj pred volitvami nihče ni vnaprej izključen. Če bo morda celo pohvalila NSi-jevih deset programskih točk, se bodo tisti, ki so hoteli graditi prihodnost na osnovi izključevanja, znašli v precej nerodnem položaju …

Gašper Blažič, Demokracija

 • garfi

  Peterle si občasno prisluži kakšen plus
  KurĆanov sin tonin press

 • južnificirana_si

  ti se obnašajo kot da bi imeli večinski sistem. koalicijo je treba sestavit po volitvah in ne pred volitvami

  • Roman

   Napačno,koalicije pred volitvami,da vemo kaj in koga ter program volimo!

   • južnificirana_si

    pa kdo bere program?, ovčke volijo na podlagi afer

   • Anthon

    Na osnovi takšnega diletanskega gledanja na slovenski volilni sistem, kot ga imaš ti, levaki veliko lažje zmagujejo.

 • macon

  NSI je nepomembna strančica, ki se dela, da je na volitvah dobila vsaj trikrat toliko glasov kot jih je v resnici oziroma jo kučanistični mediji delajo tako.

  Na letošnjih volitvah bo verjetno za vse večne čase izpadla iz parlamenta, brezvezna Ljudmila je s svojo plehkostjo in medlostjo precejšnja garancija za to.

  • čips

   Hehehe, a ni zanimiva ludamila kak je proti JJ po drugi strani pa casti plavega satana,ki mu slo ni intimna opcija. Smrad babji hinavski brez JJ ina ne bi stranke mela.

  • Slovenka

   ++++++

  • Borut Stari

   Krščanska demokracije je v evroatlatski povezavi močna stranka.Nsi nima državnika ali državnico kot je v Nemčiji Angela Merkel. Novakova, Tonin in… so karikature državnika. Stranka pa karikatura državnosti.

 • glas resnice

  iz katerega naftalina je pa prilezel ta blažič, pravnomočno obsojeni nadlegovalec mladoletnih oseb

 • montyamp

  NSI — stranka udbovskih ovaduhov .
  Ovaduhi danes več ne morejo preko UDBE izločati svojih političnih nasprotnikov , zato se zatekajo k vsem potencialnim metodam za uničenje svoje stranke , ki bo verjetno spet čakala na pragu .

 • VERRZIFIKATOR

  Mateja Novšak

  SUPER NOVA

  Astronom še malo znan Toninni
  je iznajdbo to obelodanil,
  tezo svojo z argumenti branil,
  zvezda nova da je tu, v bližini.

  Zvezdi tej se reče Super Nova,
  pet milijonov le svetlobnih let
  je od nje oddaljen ta naš svet,
  to iznajdba nova je njegova.

  Zvezda, pravi, je povsem normalna,
  za normalnost njeno se zavzema,
  vseh rešilnih bilk ob tem prijema,
  tale pa kar najbolj je fatalna:

  Super Nova kakor zvezda vsaka
  več planetov naj bi privabila
  in v vesolju tisto postorila,
  kar načrte Božje šele čaka.

  Štirideset in pa šest planetov
  naj bi zbralo se krog Super Nove,
  zvezda je privlačna za bogove,
  ne boji se trkov ne kometov.

  Super Nova to bo povzročila,
  česar zmogla zvezda ni nobena,
  da uspešna bo, je enkrat ena,
  in predvsem zelo ljudem bo mila.

  Znanstveni Toninnijev korak
  se za zdaj preveč še ne razglaša,
  da se ne pojé prevroča kaša,
  v znanosti je namreč še novak.

  Pa izkaže se za zmotno najdba,
  ki Toninni si jo je prisvajal,
  šestinštirideset lun osvajal,
  hipotetična je le iznajdba.

  Ni Toninni vešč astronomije,
  zvezda Super Nova je v zagati,
  znanstvenih dokazov se je bati,
  da je le produkt astrologije.

  Astrolog, priznan vedeževalec,
  hitro je razgalil vso zadevo,
  zvezdo da zanaša silno v levo,
  čuden da je njen usmerjevalec.

  Meteorjev skriva jo odeja
  in od drugih zvezd da je ujeta,
  od navez pa kozmičnih zakleta,
  saj nahaja se v ozvezdju Geja.

  Astronom pa znanstveno dokaže,
  da je Super Nova zgolj planet,
  v silnice vesoljske je ujet,
  z zvezdo le oči ljudem se maže.

  Ta planet zgubljen v vesolju tava
  in zaman si išče satelite,
  išče barvo, razne kolorite,
  v vakuumu Nova ves čas plava.

  Zdaj za zvezdo sicer kandidira,
  zvezdam Nova se ob bok postavlja,
  a se v prazno le denar zapravlja,
  znanost namreč tega ne podpira.

  Vložil je planet kandidaturo,
  pravzaprav ga Nova je vložila,
  češ saj zvezda sem izjemno mila,
  a drago plačala to bo turo.

  Če v osončje hitro se ne vrne,
  iz katerega se je zgubila,
  ura zadnja bo prezgodaj bila,
  res kot zvezda se planet utrne.

  Le tako mordá ga sreča sreča,
  da nazaj se v orbito utiri,
  saj v nasprotnom ga, pri moji veri,
  kar čez noč pogoltne luknja rdeča.

 • čips

  Nsi niti ne pomisli,da z tem, ko odrivajo in pljuvajo po JJ pljuvajo tudi po sds volilcih. Pa velik nas je, lahka se tak pljuvajo in iscejo dlako v jajcu pa me nic ne premakne,da bi volil kogarkoli drugega kot sds.

  • Vlado77

   Popolnoma se strinjam. Prepričan sem , če bi vsi tisti ,ki volijo SDS ponovno potrdilo JJ -Ni mi jasno , da pomebneži drugih strank menjavajo predsednika ,ki je bil izvoljen na tajnih volitvah. Ne kot recimo drugi Cerar. Gre za vmešavanje Tonina Pogorelca Ljudmile v SDS . Nihče v SDS ni tradil nekaj podobnega , da morajo zamenjat Ljudmilo Novak – Po mojem bi bilo nujno – zgubila je na predsedniških volitvah in se hvali s kakšnim odstotkom več na volitvah ,ko so JJ zaprli neupravičeno ( sodba je padla n US) Za Tonina je bil politik v zaporu – huda obtožba – ni bilo opravičila za tako stališče niti po padcu sodbe . Toda kljub temu JJ ni pljuval proti Toninu

 • montyamp

  Peterle in Rupel , dva izdajalca DEMOS-a .
  Lizanje s Kućanom , kot zadnjim šefom partije KPS , ki je preko UDBE izvajala terorizem in vršila atentate , pač zame osebno ni neka državotvorna drža .
  Izločati politike in se po vaških oštarijah kazati z žveplenim halbmadžarom , to je višek ostudnosti .
  Zato imajo Slovenci politiko za kurbo .

  • učko

   ++++++++++

 • antimur

  Novačko, Tonina in podobno kučanistično golazen v NSi, je potrebno v tazadnjo in to z okovanim čevljem ter zajebati iz stranke, toliko škode kot je naredila ta izdajalska drhal Sloveniji in slovenski demokraciji, ni nihče, še zločinec Kučan ne, kajti za njega in njegove vemo, da so smrtni sovražniki za slovensko demokracijo, te izdajalske pizde pa delujejo zahrbtno, spletkarsko in skrito za imenom svobodoljubne in poštene stranke, prav po levofašistično.

  • Hribouc

   Nisi navedel glavnih jastrebov gladke kože – Pogorelega Janeza-Butnskalca in Ilca ,zapeljivca in še kdo.Skratka, svojat, ki jo Škrabci celo vozikajo okoli po Rusiji ali Belorusiji – če bi ne bilo groteskno, bi bilo za smejat! Lakaji, služinčad , niso vrinjenci, taki so.Nasladno farški in groteskno požrešni koritarji brez slovenske hrbtenice – kloni fuknjenega Kocbeka in, še bolj, partizanskega zbiralca ur ugrabljenih na smrt obsojenih Domobrancev na celovški želežniški postaji – Peskova ni nič napisala o tem žoltavem poglavju butnglavca iz Bohinjske bistrice.

   DEMOS kot pankrt komunista in farškega kocbekjanca – Frankenstein od Josifa Golobiča Stalina in drugih ideologov in kadrovnikov rdeče falange? Ne ne more vžgat-folk pa tolk ni tup!

   • Anthon

    Odličen komentar !!!

    • Hribouc

     Za Domovino, samo z Pravico naprej!
     Bohlonej.

 • čips

  Sicer ne spada sem pa bi vseeno prosil nekoga,da mi odpre oci. Preveril sem ali je ju3 sola kamor hodijo moji otroci odprta iiiiin na listi stavkajocih sta tudi drzavni zbor in drzavni svet?!?!?!? WTF????

  • rabbit

   Veš v državnem zboru ne delajo samo poslanci ko se je moja sorodnica zanimala za službo tajnice jo je kar hitro minilo. Plača 700 evrov delovnik včasih tudi ponoči. Veš ne delajo samo poslanci tam. Poznam pa eno ki tam dela ni tako luštno kot se sliši.

   • viRus

    Ne more biti vsem luštno. Nekdo mora potrpet, da je drugim luštno.

   • čips

    Vsak zaposleni je ob zaposlitvi prebral in podpisal pogodbo, vedel je kam gre delat,za koliko in pod kaksnimi pogoji kaj zdaj hinavijo z stavko.

  • Vera

   Zdi se mi , da je članek na to temo na portalu ” Slovenske novice ” .

 • RATATA

  Zelo je treba niti prevoden s kom se povezovati in komu dopustiti, da je zraven.
  Že že programi, toda ljudje so pomembni. Programe lahko vsaka usta izgovarjajo, to so za nekoga lahko le všečne parole zato da pride zraven.
  Ogromno slabih izkušenj imamo Slovenci, ki se jih moramo dobro spominjati in nikdar pozabiti, saj izdajstva so nekaj najbolj pogubnega za enotnost naroda.
  Pokvarjenost ne pozna meja in nobena stranka ni imuna na pokvarjene pse!

 • Asterix in Obelix

  Mia 15 let, katere starši so sprejeli ” ubogega begunca” v svoj dom, ta jim je za plačilo v trgovini DM zaklal hčerko.
  Alexandra Mezher, dekle ki je delala kot prostovoljka z migranti, dokler je ni lažni petnajstletnik do smrti zabodel.
  Maria Ladenburger, ketere oče je v korist “ubogih beguncev” odklonil cvetje in sveče, čeprav je Mario posilil in utopil prav “ubogi begunec” ki se je lažno pomladil za 16 let. Elin Krantz je pozivala k sprejemu “ubogih beguncev” dokler je ni eden od njih posilil in ubil s kamnom.
  Te punce nimajo ne ust in ne prstov, da bi tipkale, jih pa ima Srbkinja Dunja iz Dunaja, ki ji je “ubogi Iračan” ki že dolgo ni seksal posilil sina Gorana. Oba sta do tega dogodka pozivala k pomoči “ubogim beguncem”. Jolanta Kijak je delala v restavraciji s kebabom, dokler je ni zaklal sodelavec, ki ga je zavrnila.
  In Ljudmila bi vzela Šarca, ki bi umaknil ograjo v svojo vlado. Janez Podobnik je bil pa edini, ki je branil Slovensko zemljo in ga ni v DZ.
  Sramota.

  • Vinogradnik67

   Ravno brata Podobnik sta uničila SLS in desnico !!!

   • viRus

    Točneje…. pok. Franc Zagožen ….. Podobnika pa sta po njegovi smrti (misleč, da je res samo tako prav) njegovo zamisel nadaljevala.
    Zdaj pa smo, kjer smo.
    Pok. dr. Andrej Bajuk je dal življenje za Slovenijo, saj so ga levi ves čas na vse načine grizli, mu podtikali laži, ga podili nazaj v Argentino ……, kamor je kot 3-letni otrok s starši odšel in se vrnil DOMOV zrel in sposoben mož – v svetu priznan strokovnjak, ki sta ga je žalost in razočaranje strla.

    • hle

     Bajuk je tako državi kot desnici napravil ogromno škode

     • pajot

      Ti jo pa še vedno delaš. Škodo.

     • Sadako

      Pomagal je Slovencem in jim omogočil dostojno življenje. Te barabe bi pa na račun Slovencev omogočile dostojno življenje muslimanskim okupatorjem.

 • Ryuk

  Saj NSi ima porogramska izhodišča za demos. Vsi od zainteresiranih imajo program #samodanijanša.
  Kam bodo pa pripeljali Slovenijo s takim programom, je pa drugo vprašanje.

  • Asterix in Obelix

   Tako domoljubni so v NSi, če se strinjajo s Šarcem o tistem z umikom ograje, kot je Clemens Ladenburger.

 • Asterix in Obelix

  Janez Podobnik je branil Slovensko zemljo. Ne obsojam Hrvatov, oni so opravili svojo nalogo. Naši je niso.

 • Caetano

  Demosa ni brez Janeza Janse. To mora biti vsem jasno! Je pa tudi za biti zelo previden z mnogostolckarji kot je Peterle ali pa Novakova.

 • Caetano

  Nsi je postala s tem vodstvom najbolj nezanesljiva stranka na pomladni strani… Primc, SLS, celo Zeleni so boljsi.

  • Franc Šink

   V mnogočem je podobna Desusu.upam da oboje odnese vrag.

 • Hribouc

  Ilc, Vrtovec,Ludamila,Tonin ter Pogoreli Janez z obema Škrabcema, Kučanom, Golobičem in s Šarcem
  na repu niso zmožni vzpostaviti nobenega Demosa.Folk je tup ampak ne toliko, kot poiskušajo zdaj dokazati ti blazneži iz Uddbokučanističnme greznice Slovenistan.
  —————————
  DEMOS je svoj TRADE MARK , zaščiten pred krajo in ima premočan naboj SVOBODE, DEMOKRACIJE IN PRAVIČNOSTI, da bi iz njega naredili pezdetje in usranci iz Kocbekjanske in Bučarjeve zamejene krvave dediščine karkoli. nemogoče.
  Folk ne bo padu na komunistično – farškega Frankensteina !
  Nikoli, fuknjenci!

 • Vera

  Demos se lahko ustanovi prav z vsemi , ki ne sovražijo Janeza Janše in ga že vnaprej izključujejo, ko še niti ni znano ,kdo vse se bo priključil . Janša ni razdiralen , temveč Novakova, Tonin in še kdo . Lepo bi bilo, ko bi pustili zamere za sabo, stopili skupaj vsi iz SDS, NSI, SLS ,Šarčeve stranke in druge manjše , ki jim ni vseeno za našo lepo Slovenijo .

  • baubau

   šariči bodo vse naivneže našarili

 • učko

  Žlahtno konservativne kolaboracionistične stranke ala SLS in NSi naj grejo kar v Murgle in tam ostanejo, da jim ne bo treba kar naprej iskat Kučana in mu v rit lez’t !!!!!

 • učko

  Ne rabimo novega Demonosa !!! Čas gre naprej in treba je iskati nove rešitve, ne pa nostalgično drekat nazaj. Sej tud’ Demos ni bil tist, kar bi moral biti, za to je pa takoj razpadel, ker je bilo v njem toliko izdajalcev. Tonin in Ficko sta sinonim za izdajstvo. Tako, da se jim ni treba kaj preveč sprenevedat’ !!!!

  • Vera

   Pa še : Virant, Žerjav , Bogovič itd.

   • hle

    Da ne bomo dolgovezili skratka vsi razen Janše

  • Vlado77

   Kakšen DEMOS s Šarcem – ste zmešani

 • učko

  Ludamila bo izpadla iz parlamenta, kar je edino pravilno. Manjkata 2 novi politčni stranki na “nasprotni strani režima”, torej “anti-režimski” politični stranki !!!!!!!!

 • učko

  Glavni problem in sovražnik države Slovenije in družbe je režimska Udbo-mafija !!!! Ko bo ta najprej neutralizirana in nato uničena, potem se bomo lahko šli normalno demokracijo. Do takrat pa to ne bo mogoče !

 • AlternativaZaSlovenijo

  Kar dajte se kregat med sabo. Ne rabite sovražnikov, ker ste sami sebi največji sovražniki. Uspeh levice zagotovljen v naprej! Zmaga za levico 100%. Tukaj, pa če si hočemo priznati ali pa ne, nobeni na tako imenovani desni ne gre za bodočnost Slovenije, pač pa za svoj lasten obstoj.

 • PLavi-mil

  Odkar je bila sramotno poražena na predsedniških volitvah, se je Ljudmili čisto utgalo od sovraštva do JJ in SDS-a, ne pravijo zastonj, največji tercialci so največji izdajalci.

  • sodnikisozločinci

   Ljudmila je tipično žensko užaljena od takrat ko so ljudje na proslavi izžvižgali njen govor, deluje omahljiva in neodločna, da nikoli ne veš kam se bo obrnila, kot kokoš, ki teče po dvorišču levo desno in išče zrno. Kako naj pameten človek voli osebo s takšnim značajem?

  • Vlado77

   Mislim , da je že od takrat ko je na shodu očitala SDS nedemokratičnost in bila izvižgana. Če bi JJ kaj takega rekel na shodu NSI bi sledile prava kanonade

 • Olga_10

  Ideja o novem Demosu, s takšnimi pokvarjenci in Kucanovimi prodanimi dušami, kot sta Ljudmila Murglska in Šarec, ne obeta nič dobrega! Rupel skače s stola na stol, Peterle je uničil SKD, igral umazano vlogo v Demosu, zakonca Hribar sta znana po udinjaju Murglam…spomnimo se Spomenkine izjave “ustavite desnico”….
  SDS je edina garancija za demokracijo v Sloveniji!

  • Franc Šink

   Ali misliš na Murgelsko princeso L von novak.

   • Olga_10

    Ja.

 • AlojzZ

  Po komentarjih sodim, da pomladi ne bo nikoli več. Da bomo SLO staroselci složni šele takrat, ko bomo vpili: “Allahu Akbar!”

 • Franc Šink

  Nsi je zavozila ravno takrat, ko je na sceno stopil Tonin.

  • samsara

   Tonin, kučanov svetohlin ;-)

 • Janez

  SDS ni sposobna podpreti koalicije podobnih strank, saj je že zdaj skregana prav z vsemi. Prav zato jo tudi v parlementu nihče ne podpre.Krivca za to pa more poiskati pri sebi.

  • Vlado77

   Očitno ne bereš – SDS ne izključuje nikogar. Vedno je vabila VSE k sodelovanju. Izključevanje je značilno za vse leve -vse ,ki so sedaj v koaliciji plus NSI sedaj. Politika NSI je pogubna ne samo za NSI temveč za Slovenijo , ker bomo tako imeli spet nesposobno levo vlado.

  • Alojz Veselič

   Ker je najbolj inteligenten me vsemi politiki ki jih premore okupirani Slovenija prave sposobne ljudi pa se itak ve vsi nesposobneži sovražijo ker so ljubosumni da nekdo bolj pameten to pa je največja bolečina ki ne poneha!!!!!

 • Miran

  Itak je jasno da takoj ko je Janša zraven vsaka koalicija propade. Janša je najboljša stvar ki se je zgodila levici.

  • Vinogradnik67

   Janša je Kučanov trojanski konj !!

  • Vlado77

   Vlada 2004-2008 je zdržala cel mandat kljub težkim partnerjem. Če bo Nsi vodila politiko izključevanja bo plačala samo najvišjo ceno. Lahko celo izpadejo iz parlamenta. Janša nikogar nikdar ni izključeval. Če bi bil strogo dosleden vlade 04-08 ne bi bilo. Oziroma bi bila neka leva.

 • Dragan Krstič

  V rdeči moravški dolini je Luda Mila vedno bolj priljubljena Moravčani so izredno sofisticirani, najraje berejo Nedeljskega, Zarjo, Novo, Lady, na TV pa gledajo mehiške nadaljevanke in Kungfu filme.

  • sodnikisozločinci

   Pa na Sulejmana si pozabil.

 • lili pili

  Glede sodelovanja nsi z sds pa lahko povem, da se velika vecina clanstva strinja, da se z janso ne da vec sodelovati.

  • viRus

   Oh, ti pa si res najbolj “zanesljiv VIR informacij”.
   Menda člani SDS veliko bolje vedo, kot ti, kaj se resnično dogaja.
   Novi člani prihajajo dragi Lilijevec, če že hočeš zvedeti resnico iz prve roke.
   Boli, kajne ?
   lp

   • Metilni Alkohol

    Oni da vedo…iz SDS-a?… Joj joj, kje te ti živiš? Na Trstenjakovi v kleti?

    • viRus

     Ne, ne, gledam te dol iz Ljubljanskega gradu in lulam na tebe, he, he

     • Metilni Alkohol

      Ne moreš, ker sn jas na Borlskem gradu!!!

     • viRus

      Zato, ker si na Borlskem gradu se jaz na tebe POLULAM.
      Skoraj 200 m pod Ljubljanskim gradom – to ni mačji kašelj.
      Kapiš !

     • Vera

      Ne eden ne drugi ne znata , kje je grad Borl ! Oba sta se izdala.

     • ekspêrt

      Grad Borl stoji na 212 m nadmorske višine.

   • lili pili

    Ne govorim o clanih nsi, jaj si mislijo pa sds je njihova stvar, vi pa se kar naprej vtikate v delo nsi..

  • Metilni Alkohol

   Pa saj nihče ne more z njim sodelovati…niti Angelca Likovič…ljubiteljica potice, mešalcef za beton, lopat in šajterg :)

   • viRus

    Če bi ti kdaj moral šajtrgo voziti se ne bi posmehoval delavnim ljudem.
    Si že pravi.
    “Ene vrste tiči, skup letijo”.

    • Metilni Alkohol

     Kljub temu, da sn učitelj glasbe, sn prevozo več šajterg kot ti… Bajto sn si skoro celo sam postavo…ob pomoči prijateljef in žlahte…kapish?

     • bednick

      Vemo kako ste delali bajte na kredit.
      P.s.:
      učitelji glasbe ste paraziti na državnih jaslih, tisti, ki pa ste vozili šajtrge ste pa še bumbarji.

     • joza joza13

      Ni on učitelj glasbe. Na glasbo se spozna glih toliko kot bik na violino.
      Tona je profesionalni mešalec dreka & Küčanov oproda.

     • ekspêrt

      Tako so hiteli krast, da se jim še žulji niso utegnili napravit.

     • MEFISTO

      A nisi več sedemdesetletni elektro inženir za menjavanje žarnic in varovalk?

   • Roman Eržen

    rada bi bila ta glavna vendar je bolje da peče potice

   • lili pili

    Drzi…

  • Hribouc

   Niso zmožni sodelovati.
   Ker so mentalno in materialno koruptivni.
   Raje živijo v dreku in so komfortni ljudje, “da ja ne bi kdo zameru”, itd

   Najbolj bolano žleht na desni je seveda Pogoreli Pogorelec, ta pa nosi inteligenčno zastavo.

   • lili pili

    Nasim clanom pa res ne mores ocitati koruptivnosti, ce binto bilo res, bi ze reporter in nora tv pisali samo o tem. Pri vas pa kr naprej nekaj smrdi. Pregovor pravi kjer je dim tam je tudi ogenj… pogorelec pac nima dlske na jeziku, je sposoben pravnik, to pa vas moti…

    • ekspêrt

     Pogorelc je pač pogoru zato smrdi. Ne vohaš tega ?

     • lili pili

      Mogoce se ti je usmrdela mama ali zena….. poglej okoli sebe ne isci smrad drugod… v tvoji stranki je veliko gnoja in ko ga obracate smrdi, zelo smrdiii

   • lili pili

    Moral bos kdaj v dolino, med ljudi, pogorelca pust, je za te prevec brihten, ko te bo po volitvah bolelo poklic da ti ajntliftam glavo….

  • Soave

   Zato pa bodo ostali sami samcati.
   Smo slišali za novi Demos. S kom ? Pa o večini nisem prepričana.
   Oz., upam, ker vem, da je v stranki veliko dobrih ljudi, da se bodo odločili kaj skupnega z ostalo desnico postopili.

   • lili pili

    Ko smo ze pri desnici, kdaj je ssds postala desna stranka in zakaj in kdo je ze razbil prvi demos, se pomnite tovarisi…

    • Soave

     Nisem pisala o tistem Demosu.

     • lili pili

      Vem, ampak iz izkusenja vemo kdo bi tudi novi demos rusil…..

     • Soave

      Z novim Demosom ne bo nič. Ne bo kaj rušiti. So se , izgleda kar sami zrušili.

     • lili pili

      Do volitev je ee dalec, pa tudi ijj se ima kakeno sodno obravnsvo pred tem…. srecno

     • lili pili

      Pa vseeno odgovori bi rad to od tebe izvedel..

     • Soave

      Ma, dej no . Desna stranka ?? Kakšna desna? Pa leve stranke? Saj vemo, da je pri nas ta oznaka samo zaradi lažjega razumevanja. Zaradi našega ljudstva, ki ne bere , nič ne pogleda.
      In kdo vse je bil v onem Demosu ?? Ogromno krtov. Tistih ta pravih komunistov. Saj ne bova sedaj obnavljala zgodovino ? Ker si jo tolmačiva vsak po svoje, ne bova prišla skupaj.
      Koliko stranke danes dajo na novi demos, se je pa že izkazalo.

     • lili pili

      Ja glede pozicioniranja strank se celo strinjam, je pa tudi res, da je edino ssds preplesala iz enega na drugi pol, neobicajno za evropo, normalno za balkan

     • Soave

      S tem se pa ne strinjam.
      Jutri naprej. Lahko noč

     • lili pili

      Enkrat socialdemokrstska torej leva, potem demokratska z poudarkom na vrednotah domobranstava torej desna a ne, predsenik pa skoz isti, isti clani, nekaj iztopilo….

     • Soave

      Saj sva že govorila o desni in levi, ali ne ?? Poseben, tipično slovenski pogled na levo in desno.Kaj pa je IME ? Samo naziv, ki ne more odražati vsega kar stranka je . In pri nas so ga prav vsi spreminjali.
      Pa lepo preosim, da o domobranstvu , kot prvotnemu pomenu besede , ne pišeš slabšalno.Bilo je posledica ravnanja revolucionarjev.
      Prav vsako besedo se da obrniti v svoj prid. Prilagam članek iz Dela. Namenoma, da ne boš rekel, da potvarjam zgodovino.
      Tega časopisa prav nič ne cenim, ga pa berem, da sem na tekočem o laganju in zavajanju ljudi.Oziroma, da vem, kaj je za njih prioriteta . Še dobro, da nimajo več naziva ” neodvisen “!! Kaj praviš ? Zakaj ne ?

      http://www.delo.si/novice/volitve/kratka-zgodovina-stranke-sds.html

     • lili pili

      Kot sem ze napisal in clanek potrjuje od leve stranke do skoraj skrajno desne, v evropi ni primera v zadnjih 40 letih, da bi stranka z istim vodstvom bila v socialisticni internacionali potem pa v epp. Lahko se vprasamo o kredibilnosti voditeljev take stranke, ocitno jim gre samo za oblast, ni pomembna vsebina, samo da najdejo dovolj veliko skupino volilvcev. Zadnja anketa kaze, da jih pocasi ljudje zapuscajo….sds je kot ladija norcev…

     • Soave

      Ja. . . ja. . . . tudi jaz sem že napisala. Samo, vi slabo slišite. Bo potrebno ušeska in očke na peclčke dat.
      Ja, kaj ste pa pri vas vsa ta leta , ko je bila ta nesrečna SDS tako ” nekredibilna “, počeli ?
      Že takoj na začetku, ste bili tudi NSi zraven, ali ne ? Takoj bi morali odločno reči ne politiki, ki vam ni odgovarjala. Torej ? Vedno ste stopili zraven, toda v parlamentu ste pa večkrat nagajali zato, da ste bili komunjaram všeč.
      Pravzaprav imate srečo, da so voditelji v vaši stranki tako zelo ” kredibilni “, da bi šli v sprego tudi z vragom, samo da so zraven. Tako boste večno zraven. Kot Desus ?? Bravo !
      Ja, mi imamo kar dovolj veliko skupino volivcev. Vam pa voda v grlo teče. . . . . . a ne lili pili.
      Mi bomo lažje preživeli !!
      AMPAK !! Ta trenutek gre za to, da naša država ne more in ne more naprej !!
      Ker se desnaki med seboj prerivate, kdo bo GLAVNI ???
      Veste, če se kaj spomnite mojih komentarjev, sem večkrat zagovarjala Nsi. Zagovarjala ? No, morda to ni pravi izraz. Nisem se in se še vedno ne strinjam z žalitvami. To ni način , saj smo isti narod, ki bi moral držati skupaj.Kar dobro poznam veliko vaših članov, saj sem verna oseba in mi je že v osnovi bolj blizu Nsi. Sploh, ko jo je vodil g. Bajuk.
      Pravzaprav ne vem, zakaj tako na dolgo in široko odgovarjam. Sigurno bom dobila po buči. . .

     • lili pili

      Od mene sigurno ne, od tvojih pa po vsej verjetnosti, pogovarjas se lahko samo z svojimi, z drugimi pa samo ce vodja tako dolociti, upostevaj…

     • Soave

      Jaz sem sama svoj gospod, veš !! Mene noben vodja ne komandira in mi ne določa , kako naj mislim. Saj nisem trot, da ne bi videla, da marsikaj ne štima ??

     • lili pili

      Ja to se vidi tudi iz komentarjev, vsi bi morali v politiki najprej misliti z svojo glavo in sele potem z predsednikovo..

 • AlojzZ

  “Če bo morda …”

  HA, HA, HA, HA, HA!

 • Osti jarej

  …bojda je bil pederle ,v kevdru enega doma blazno korajžen…..med desetdnevno vojno

  • Metilni Alkohol

   Korajžen v kleti Cankarjevega doma…

   • viRus

    Dej Fuggel, nehaj tule delat “galamo”.

    • radames

     A da se foglov tumpek tumpek oglaša? jaz imam vse tele provokatorje že zdavnaj blokirane. Zame ta forum ni provokatorski klub!

  • bednick

   V katerem kevdru si pa ti?

 • Metilni Alkohol

  Pustimo novi demos… Šarec bo tisti tapravi!!!…Šarec ima v svojem volilnem štabu predfsem fse novinarje in novinarske hiše… razen tistih iz Nove24tv in drugih sektaških revij in časopisof!!!

  • Roman Eržen

   ljudje bodo zopet nasedli

 • Valter BraniSlav

  Nova Slovenija – to je politicno truplo.

  • Metilni Alkohol

   Ne bi rekel…člani SDS-a že tudi malo zaudarjajo po cipresah.

   • Valter BraniSlav

    Cela SLO je truplo

    • viRus

     Samo še SDS drži Slovenijo pokonci !

   • MEFISTO

    Prepoznaven si pa kljub metilnemu alkoholu!

   • xtc

    Ja Kučan,Židan SMC in ostalo že hudo.

   • Roman Eržen

    kaj pa ti

 • milanček

  Peterle, sedaj imaš popravni izpit, vse od demosa naprej si igrl dvojno vlogo, l 1994 pa si dal karte na mizo in 100% delal v korist regeneracije oz ponovne oblasti komunistov! Si član NSi in končno odstranite že ludo milo in tonina!

 • Osti jarej
  • ekspêrt

   A, tale Alehcub si nekoga zamisli in potem išče slik’ce…… kako otročje pokvarjeno.

  • joza joza13

   Jaaa, je pa menda bil pred kratkim spomenik Peterletovega očeta v Kidričevem obogaten – oplemeniten!!! In to s svinjsko glavo!!! Juhej!!!
   Posledično so potomce šterntalskih klavcev na psihiatrijo vozili… hude travme so doživeli…

   Ubogi pujček -;).

 • Osti jarej

  Nekatere začimbe so odlične za politične godlje, sploh pa za pokojninske posle praznjenja in kasnejše nagrade v EU.
  Je očitno Peterle dobro vedel, da mu bo nemška beseda zelo pomagala pri vstopu najprej v slovensko prodano politiko in potem še v Bruselj.
  Na Brezju je dobil žegen za peteršilj, Kohl je bil nad peteršiljem navdušen, tudi naši klanovci iz društva za prodano Slovenijo ali Forum Agenda 21.
  Zato se ne smete čuditi, da je kljub skakanju iz ene v drugo ideologijo in stranko uspel.
  Nemci pač svoje vedno podprejo, pa še zelo domiselno je izbral priimek, čeprav čebele ravno ne letajo okoli peteršilja.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/346526/petersilj-kot-zacimba-za-politicne-prevare

 • Hribouc

  Orgličarja je za , šokantno, pohvalit.
  Ampak ga ne bom.
  On ve, da drugače ne sme reči, ker sicer si spodseka demosjanske izvorne korenine.Toliko soli ima.
  —————-
  Grem stavit, da se bo naprej obnašal, kot, da nič ni bilo in bo v istem vozu kot Ludamila, Tonin, Ilc in režeči Škrabec in še Milančetu bo roko podal, tudi na orglice jim bo še špilal!

 • sloustava

  Ga. Novakova in g. Peterle, SKUPAJ je edino pravilen slogan! SKUPAJ!! To zeli baza, vi pa znotraj NSIja uredite. Ce bi Jansa izkljuceval, bi bil moj post namenjen njemu…tako pa je namenjen vsem, ki izkljucujete. Pohvala Peterletu za tak nastop, bil pa je izzvan s strani g. Rupla. Ponovno, SKUPAJ, Slovenci in drzavljani, ZA Slovenijo.

  • Roman Eržen

   ker misli si

 • baubau

  Tisti,ki obljublja in poskuša ustanavljati novi in ponarejeni demos brez SDS in Janeza Janše ter brez večine patriotov!- pokomunističnim patricijem že vnaprej obljublja in zagotavlja le,da bo absolutno poslušen servus!

  • joza joza13

   Drži.
   Do danes se ni plazil pred don Küčanom samo en Slovenski lider.
   Samo enega še niso vrgli iz tira. Samo enega…in bojijo se ga ko müsliji križa!
   Bravo Janez!

  • Roman Eržen

   tudi jaz sanjam o mladosti pa jo ne bo nsi sanja ampak se ji še nje ne bodo uresničile

 • MEFISTO

  Naš mož tisočerih nickov sploh ne taji več, da se pod množico nickov oglaša pijan.

  Zdaj bo z nickom celo delal raklamo za metilni alkohol.

 • Franjo Trojner

  Kot se je že večkrat izkazalo so ravno Nsi, Novakova, Tonin in tudi Peterle gnilo jajce/žlaprtek in nikakor pot iz mračne sedanjosti v svetlo prihodnost.

  • rabbit

   Še danes mi je žal da sem pomagala ustavljati enega fanta na zborovanju, ko je hotel v Petrleta zalučati jajca. Komaj smo ga prepričali da ni storil, ker smo rekli da bo potem šele vpil SKD kakšni so v SDSS ju (takratna stranka). Pa je imel je prav je rekel dobro ga poznam in je en velik prevarant. Očitno je imel prav.

   • Franjo Trojner

    Prevarali so nas in prav zato so danes čaščeni vsi udbovci, vsi komunisti in osovraženi vsi pravi domoljubi, osamosvojitelji. Da takšna za demokratično Slovenijo pogubna je Peterletova zapuščina!

 • šmentanamuha

  Volilni program in strategija NSi in Ljudmile: nočemo sodelovati s SDS, dokler jo bo vodil Janša.
  Volilna obljuba Kučana: Če boš imela premalo glasov, te bom priključil k eni od mojih strank, tako da boš preživela še naslednja 4 leta v parlamentu.

  • Vera

   Ne bo šlo !

  • Slovenka

   Upam, da bo babše z NSL vred ostala pred vrati DZ.

   • MEFISTO

    To je že dejstvo.

    Greš staviti?

    • Slovenka

     Upam, da res. Vsekakor bom proslavila dan, ko bodo volivci tej spaki od stranke rekli Zbogom. NSl je sramota za slovensko desnico in prvovrstna škodljivka. Upam, da ji bo vsa njena baza, ki prisega na slovenstvo in verjame v boljšo Slovenijo, kot je ta, v kateri živimo 26 let po razglasitvi neodvisnosti, na volitvah jasno povedala svoje in jo poslala v Murgle jokat.

     • Alojz Veselič

      Super napotek za milo ali drugače žago huhuhu.

  • Roman Eržen

   in zopet bodo penzi padali v žep

 • Slovenka

  Le zakaj je Peterle to zinil? So mu gori v Evropskem parlamentu namignili, da NSl dela politični samomor in smeši desnico, ali pa je sam pogruntal, da utegne njegova stranka ostati na suhem. Šarec je že rekel NE, v desno koalicijo, ki nastaja, pa NSl noče iti, ker SDS vodi Janša. Ali so v tej stranki tako nori ali pa so že pred volitvami pobrali podkupnine, ki bodo njenim strankarskim prvakom omogočile materialno dobro podprto življenje, tudi če DZ-ja ne bodo več videli.
  So NORI ali PODKUPLJENI?

 • xtc

  Čas je ,da NSi ,s Lojzem,Milo, in roza Matejčkom oidejo na odpad zgodovine.

  • dež

   So že na poti, danes jih je kamniška Gomulka povozila.

 • Rotar Jakob

  peterle kurćanov podtaknjenec!

  • ha,ha,ha

   tako kot Janez ,zato se ne sekirat—gliha vkup štriha

   • MEFISTO

    Zakaj ni tvoj novi nick – hehehe?

   • pupa

    Si morda imel v mislih Janeza Pogoreleca, s tem se popolnoma strinjanm.

 • Antonius

  X = da vse stranke, ki že pred volitvami izjavljajo, da ne bodo šle v koalicijo z Janšo, delajo po naročilu Kučana.
  Kučana lahko za=bemo samo na tak način, da masovno podpremo SDS, pa Janša nikogar Kučanovih niti potreboval ne bo, da gre s komerkoli od njih v gnilo koalicijo. NSi-kd je tudi Kučanov eksponent na desnici, ker so prevaranti pomagali zapreti arhive, pa še izjemno pokojnino Kučanu so pomagali spraviti skozi parlament.

  • Roman Eržen

   bravo še eden na naši strani morda pa Kučan vrača uslugo za povečanje pokojnine

  • Jana učak

   Res ste zaslepljeni!!!

   • nevtrino

    Vi pa zalepljeni ?

  • nevtrino

   Saj, kaj je to sploh “Nova Slovenija ” ??

   • samotoje

    To je bila Bajukova vizija krščanske desnosredinske stranke z jasno profiliranim programom, ki bi pomagal po osamosvojitvi od b(!)alkana Slovenijo osamosvojiti od socializma in komunizma. Kaj je od tega ostalo, pa je očitno: nič.

  • Alojz Veselič

   Stranke protikomunistov pamet na pravo mesto ZDRUŽITE SE vrzite levaki na smetišče zgodovine da ne bomo osamljen otok v EVROPI rdečkarjev!!!! Kdo ljubi dom in družino ter svojo domovino mora vedeti nekoč smo rekli SAMO MILJON NAS JE UMIRAJOČIH sedaj pa že veliko manj domoljubnih ker nam uvažajo podtaknjena (migrante).

 • Sredina

  Zakaj je to za SDSS tak problem? Sej nočte sodelovat z levičarji in komunisti, kar so po vaše NSi.

  Al ste res tko sami ostali na desnici in ste začel spoznavat, da je NSi, edina resna stranka, ki vam lahko oprijemljivo pomaga do vlade?

  • Jan Kovalski

   Nikjer ne piše, da bi bil to za neko stranko SDSS, ki je sploh ni, problem.

   • ekspêrt

    Saj vidiš, da je revček na zaprtem – tokrat v Ormožu.

  • MEFISTO

   Nova Slovenija še sebi ne more pomagati.

   Če dvomiš, se boš lahko prepričal na volitvah.

 • MEFISTO

  Peterle je izumil Pucka.

  Posledično smo dobili nov politični temin – puckizem.

  Ker Nova Slovenija ne skrene s Petreltove poti, so – stranka puckistov.

 • ney

  Cerar-SMC je tudi že pred volitvami izključeval SDS…Zdaj to obljublja še NSi… NSi=SMC…Upam, da nam taki ne bodo več vladali…

 • Jana Novak

  Udbovc Peterle spet meša štrene. Odlična komumna BMT http://reporter.si/clanek/kolumnisti/bostjan-m-turk-peterletova-stara-sluzba-480922

 • MEFISTO

  Ko so v državnem zboru leta 1994 odstavljali Janšo kot obrambnega ministra, je množica pred parlamentom skandirala “Peterle, zbudi se!”

  Peterle se ni zbudll in zato še danes vleče dividende v evropskem parlamentu in jih bo še, dokler bo lojalen.

  Bralce naj spomnim, da takrat Janše glede na razmerje moči v parlamentu ne bi mogli strmoglaviti brez Peterletove pomoči.

  • Get Smart

   Če je Peterle ali katerikoli njegov glasoval, pomagal itd., potem pač predstavi ta dokaz ali vsaj relevanten namig.
   Sestavek, kot si ga predočil, je dejansko laž, četudi lahko kakšen del drži,
   ker
   MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je imela VEČINO v Državnem zboru po volitvah (“štetju u tržićima”) 1992:

   LDS (danes “novi-obrazi” SMC ŠARAC PS bratuška Levi) = 22
   Zdužena lista (danes “novi obraz” SOCIALNI DEMOKRATI) = 14
   Demokratska stranka (Spomenka Diklić, Bućari i tako dalje..) = 6
   ZELENI (vedno isti LDS-ovci, čuši i tako dalje do tokija) = 5
   = 47

   Že tu je večina, toda tu sta še MADŽARSKA in ITALIJANSKA SOCIALISTA= KOMUNJARI nje, torej še +2
   in še vsaj polovica takratne SNS = pod vodstvom Jelinćića nje = ++++,

   POL resnih, resničnih narodoljubov, svobodoljubov se je odcepilo od MURGL JUGOKOMI poturice Jelinćića in takorekoč izpuhtelo,
   ostali so Jelinćići in ostali častilci pedofila pedra klavca Josepha Broza Tita,
   ki jih je za potrebe poneumljanja ljudi bildal tudi in predvsem MURGL JUGOKOMI medijski aparat.

   .
   Cmevkanja jao tebe, kuku tebe, kukuriku tebe, kukulele tebe, če bi čebula imela če bla bla bla
   še niso in ne bodo koristila, ampak lahko in dejansko pogosto škodijo človeku, ki namesto da bi se ukvarjal z reševanjem tekočih problemov totalnega MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA UNIČENJA Slovenije,
   cmevka, kaj bi bilo, če bi bilo, ko bi bilo …
   .
   Povzemiva: če je glasoval proti ČLOVEKU, jasno napiši, saj samo RESNICA osvobaja,
   floskule tipa rekla kazala, zbudila, ne zbudila, brez oprijemljivih dejstev
   in pa trditve, da MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA kao ni imela dovolj glasov, so pač škodljive.

 • Miha

  Ko profesionalni politik daje prednost politikanstvu pred političnimi programi oz. interesom državljanov, veš da je LEVAK.

 • Olga_10

  Ljudmila vidno izgublja živce….Pravi, da so “najbolj demokratična in najbolj desna stranka….” Skrajna desnica, da tako lepo sodelujejo s komunisti?
  Pravi tudi, da “s skrajneži ne gre v koalicijo..” Kdo pa so po njem skrajneži? Kučanova Antifa?

  • Mihec

   Nekaj pa res ne razumem. Večina piše na forumu, da mora priti do sprememb in da se začne delat red. OK. vse jasno. Ampak vse stranke, ki se jih omeni NSI, SLS …. (razen SDS) pa so kučanove.
   Sedaj pa me zanima ali res mislite, da bo SDS brez podpore sorodnih strank uspel na volitvah????

   • Tom Žnidarčič

    NLS, Primčeva, pa tudi Dobovškova, vsaj za mene niso Kučanove. NSi pa je.

 • piko8

  Vsi na volitve in množično pdpret SDS, tako, da nerabi koalicije!!
  Samo na tak način se bomo znebili levih fašistov in prišli do blaginje v Sloveniji!!!!

  • Novakec1

   Trenirkarji bodo imel zadnjo besedo, pa tudi luč slovenstva bodo ugasnil

 • EOL

  Najbolje, da bi NSi in Levica ostali izven parlamenta. Glasove pa naj dobi SDS in s tem prevzame odgovornost. Konec koncev je to edina verodostojna stranka.

 • nevtrino

  Je to kaj novega na Slovenskem, da butalci in jugobutalci ne volijo programov, temveč obraze in lutke …?

 • Novakec1

  Zdaj se je izkazalo da ste slab program naredil.

 • Vlado77

  NSI deluje razdiralno za desnico in proti Sloveniji na sploh. Sama bo baje dobila nekje 5% glasov in ne želi sodelovati s SDS. S kom pa bo? S Šarcem ,ki slavi NOB skupaj s morilci nedolžnih? S tako politiko NSI zagotovo propade. Desnica pa ne bo sestavila koalicije,ki je edina rešitev za zavoženo Slovenijo

  • ekspêrt

   Desnica bo zmagala in sestavila vlado. Kako vladati in dobro gospodariti zdaj, ko je vse pokradeno to pa je problem s katerim se bo moral spopadati ta, ki bo vlado sestavil.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili
  svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!