fbpx

Petkovi protestniki se sramotijo še naprej: Tako so onečastili Blejski otok – simbol slovenstva

Foto: Facebook

Lepe pozdrave iz antifašističnega Bleda,” so petkovi protestniki objavili na svojih Facebook straneh in napovedali petkov protest v Ljubljani. Jim bodo osrednji mediji, tako kot lansko leto, namenjali več pozornosti od dejanske vsebine Blejskega strateškega foruma z razpravami in rekordno udeležbo tujih voditeljev vseh političnih prepričanj? Bomo videli.

“Otroci privilegiranih staršev se znova sramotili na Bledu”, bi se morali danes glasiti naslovi v osrednjih medijih, ko bodo poročali o dogajanju na 16. Blejskem strateškem forumu. Še bolje pa, da jim ne bi namenjali pozornosti, saj z njimi zasenčijo osrednjo nit vsebinskega dogajanja na forumu.

Protestniki vulgarizirali slovenski kulturni biser.

Petkovi protestniki oziroma kulturniki so že včeraj vandalizirali poslopje ministrstva za kulturo, med njimi pa je bil tudi neformalni vodja Jaša Jenull. Pri tem je potrebno poudariti, da policija ni prišla na kraj dogajanja kar 20 minut, s čimer so resno ogrozili varnost zaposlenih.

Foto: Ministrstvo za kulturo

Kako zdraharski so levičarji, pove dogodek s Kredarice, ko je vodja sindikata Mladi plus in ravno tako ena izmed neformalnih vodij protestnikov, Tea Jarc, verbalno napadla ministra Aleša Hojsa in predsednika vlade Janeza Janšo. Svojih frustracij torej ni bila zmožna krotiti niti v hribih, kjer veljajo posebne zakonitosti. Ja, petkovi protestniki so pravi nevzgojeni mladci privilegiranih staršev, ki so že zdavnaj prestopili mero okusnega in dopustnega. Kar počno, je naravnost nedostojno, toda dobra stvar je vsaj ta, da sedaj vsa Slovenija vidi, kdo dela za blaginjo te države in kdo se norčuje iz Slovencev.

Tea Jarc na Triglavu

Sara Kovač