Pikalo še kar nasprotuje županu Šmarja pri Jelšah in ogroža splošno varnost

dr. Jernej Pikalo (Foto: STA)

dr. Jernej Pikalo (Foto: STA)

Župan občine Šmarje pri Jelšah Matija Čakš je v sredo zvečer prehitel državo s hitrim ukrepanjem, ko je napovedal, da bo po potrditvi okužbe z novim koronavirusom pri eni od zaposlenih na tamkajšnji OŠ in njenih podružnicah pouk odpadel. V četrtek zjutraj je bilo napovedano zaprtje vseh osnovnih šol, a minister za šolstvo Jernej Pikalo, katerega mandat si bomo zapomnili po kršenju človekovih pravic, je še v poznih popoldanskih urah nasprotoval odločitvi župana. Zato ga je že okrcal predsednik vlade Janez Janša, ki je napovedal, da bo v primeru resnih posledic Pikalo poklican k odgovornosti.

Potem, ko so pri eni od zaposlenih na Osnovni šoli Šmarje pri Jelšah potrdili okužbo z novim koronavirusom, je župan Matija Čakš že v sredo zvečer na TV Slovenija napovedal, da pouk na šoli vključno z vsemi njenimi podružnicami vsaj v četrtek in petek odpade. Minister za zdravje Aleš Šabeder je ob tem napovedal, da šola navodil za zaprtje ni dobila. Še preden je bilo odločeno o zaprtju vseh osnovnih šol v Sloveniji s prihodnjim tednom, pa je bilo sklenjeno, da bo omenjena šola zaprta naslednjih 14 dni. Le hitremu ukrepanju župana se tako lahko zahvalimo, da je omejil širjenje virusa, medtem ko država ni storila ničesar.

Pikalo v Studiu ob 17. nasprotoval hitremu ukrepanju župana
Pri dogajanju je do izraza pričela prihajati resnična ignoranca levičarjev ob kriznih razmerah, kakršnim smo jim priča v primeru izbruha novega koronavirusa. Ne le, da minister pristojen za šolstvo dr. Jernej Pikalo ni pravočasno dal pobude za zaprtje vseh šol, županovi odločitvi, kot kaže, nasprotuje tudi po tem, ko se je izkazala za pravilno. V oddaji Studio ob 17. na Radio Slovenija je med drugim glasno poudaril: “Župani nimajo nobene zakonske podlage za zapiranje šol.” Odhajajoči minister se sicer kmalu najverjetneje kot profesor vrača na Fakulteto za družbene vede, njegov mandat pa si bomo najbolje zapomnili po kršenju človekovih pravic otrok, ki obiskujejo javne šole v nedržavni lasti.

Ministra je kmalu na družbenem omrežju Twitter okrcal predsednik vlade Janez Janša: “Izjava, popolnoma izven realnosti. Iz Šmarij, kjer je župan včeraj zaprl šolo, poročajo, da je vseh 5 prvotestiranih otrok in staršev pozitivnih. Če bodo posledice resne, bo kazensko odgovoren @JernejPikalo in ne župan.” Janša je sicer že v jutranjih urah napovedal zaprtje šol, pozval pa je tudi k temu, da otroci ostanejo doma že v petek.

Oglasil se je tudi nekdanji minister za notranje zadeve dr. Vinko Gorenak: “Gospod minister ste vi resno čisto pri sebi. Še dobro, da imamo župane kakršen je Matija Čakš v mojem kraju Šmarje pri Jelšah. Pridobite si nove podatke o okuženih na tej šoli in se županu zahvalite za njegovo odločitev.”

Ko je bilo edino navodilo, naj ne dela panike, se je župan Čakš znal odzvati pravilno
Župan Čakš je sicer tekom četrtka spregovoril za Nova24TV, povedal je, da se je za zaprtje šole odločil takoj, ko so dobili potrjen sum okužbe koronavirusa na njihovi centralni šoli v občini. “Ves čas so nam zatrjevali, da moramo biti v kontaktu z epidemiologom, saj bo on dajal navodila, kako in kaj ravnati. Epidemiologinja se nam ni oglasila na telefon celotni popoldan. Tudi zvečer ne,” je bil ogorčen.

“Ko sem končno dobil ministra Šabedra na telefon, je on reagiral in končno je poklicala. Moram povedati, da je bila zelo arogantna. Povedala nam je, da naj ne delamo panike in dodala, kako naj bila stoodstotno zelo mala možnost, da se bo virus razširil naprej,” je poudaril.

Kot je povedal, so imeli iz lokalne skupnosti, od staršev, že podatke, da imajo otroci vročino in se slabo počutijo: “Starši jih vozijo k zdravniku. S tem smo v bistvu dosegli to, da so vsem tem otrokom interventno vzeli zbrise. Interventne brise so nujno poslali v Ljubljano v laboratorij. Morate vedeti, da nam je na prvem mestu skrb za lokalno skupnost. Varnost naših otrok je na prvem mestu.”

Foto: STA

Rok Krajnc

 • totex39

  Čakšu gre zahvala za njegovo hitro odločitev, nesposobneža ki nista odobrila zaprtja šole pa naj kazensko odgovarjata.

  • Slovenka

   Zdaj vidiš, kako pametno je, da ne sprašuješ preveč, temveč ukrepaš in ne je…… bedakov.

   • bravo :) mislim da sem pravkar prebral edini realni komentar na nova24tv v zadnjih 5 letih…..če sprašuješ bedake, boš čakal na odgovore do smrti…..

    • Slovenka

     Hvala. Spremljam tvoje zapise o coronavirusu.

   • Hribouc

    A tud tebe Madžari cenzurirajo?

    • Slovenka

     Zelo redko. Pred leti se spomnim, ko sta imela Matičić in Tomićka ideje, da bi ustanovili urad za narode bivše Jugoslavije, še pod Cmerarjem, se mi je dvignil pokrov in mi je s tipkovnice padlo nekaj krepkih o umsko šibkih ali ubogih na duhu ali nekaj podobnega, to so mi brisali. Drugače pa niti ne.

     S čim si se zameril Madžarom?

     • Zgornji

      Ojooojjjj !!! ! !!! A da so tile pomehkuženci šli brisati to Resnico o onih drugih Pokvarjencih ??? Ma, kot da bi eni ščitili druge ??? !!! ??? Kaj je zdaj to ?? Sicer je pa tudi Disqus sam zaribal večkrat , tako, da je potem tudi pri meni nastala zmeda, čeprav mi niso brisali, temveč Disqus sam prestavi objavo nižje. Zato nisem bil tako hud. Če se pa še kdaj to ponovi, potem bom pa Takoj vedel, da so tudi Janezovi Isti Pokvarjenci kot oni levuharski !!! ! !!! Do tedaj pa se bom trudi biti dober do njih še naprej. Amennn.

   • Zgornji

    Ne da ne sexaš bedakov, temveč jih ne ušpoštevaš/ignoriraš/preslišiš/ ipd.

 • Slovenka

  Odgovoren in sposoben župan ter neodgovoren in nesposoben minister. Na srečo bo z jutrišnjim dnem vzel pot pod noge, županu pa želim še veliko uspešnih mandatov v tem lepem štajerskem kraju.

  • Hribouc

   Zato sem zapisal poziv policajem naj jih od Šaraca do Šabedra in Pikala zaprejo-pa me cenzor BRIŠE!
   Pa to ni res!
   PROTESTIRAL BOM PRI DIREKTORJU, DA VIDIMO ALI SE JE TUD NJEMU SKOLMALO!

   • Slovenka

    Samo če bi jih res dali pod ključ, bi bilo prav, da bi v arestu tudi kaj delali in to kaj bolj koristnega kot do sedaj.

    Po drugi strani pa ni vredno zapravljati sape, v roku današnjega dne bodo šli na smetišču zgodovine

 • Mademoiselle

  Eh, zdaj ni časa za medsebojno obračunavanje. Skupaj se zmenite, kar je treba. Meni ni všeč Pikalo, klati neke nesmisle.
  Nova vlada, prevzamete posle in akcija. Če ima kdo pameten predlog, pa upoštevajte. Moje mnenje.

 • mona lisa

  Ta Pikalo je totalno nesposoben kot Šabeder in Pokljukar z Šarcem na čelu.

  • Zgornji

   Večji Problem je, da so Vsi ti Paraziti še Zelo Zlobni za povrhu, in to svojo Zlobo Skrbno Skrivajo pod svojo Hinavščino !!!

 • Anton Slapnik

  še je čas da belo ljubljano spet obkroža en bodičastirostfraj venček
  pa ne bojo not šli E-migranti in vun ne šalebajzerji

 • Slovenka

  ”Odhajajoči minister se sicer kmalu najverjetneje kot profesor vrača na Fakulteto za družbene vede, njegov mandat pa si bomo najbolje zapomnili po kršenju človekovih pravic otrok, ki obiskujejo javne šole v nedržavni lasti.”

  Dodajmo še to, da je na ministrstvu dopuščal trpinčenje na delovnem mestu, zaradi katerega so trije uslužbenci dali odpoved.

  Mimogrede, je bil državni sekretar Jernej, ki je na izviren način voščil kristjanom za božič, tudi njegov varovanec?

  • Oliva

   V jugi bi temu rekli đubre!!!

   • mona lisa

    Danes pa pravimo gnoj.

    • Zgornji

     Amennn !!!

 • Rožle

  Pa zbrcaš ga ke čez vrata ven po hitrem postoku .. kaj je zdej to .. ?!!!
  Pchkalo mu … !!!

  • Stajerka

   …ga zbrcaš čez vrata, pa se ti uturi skozi okno…..to je huje kot stenice…..

 • pesjanar

  Žalostno a resnično da se bo ta saboter vrnil na faks in nadaljeval z poneumlanjem študentov ….

  • Slovenka

   Jaz mu najbolj zamerim, da je dopuščal trpinčenje zaposlenih. Trije pošteni ljudje so pljuvali kri, nato pa šli in to je bil cilj trpinčenja: da ljudje sami odidejo. Kakšen človek si, da to dopuščaš?

 • Antonius

  Šarčeva vlada ob vse bolj razraslem, smrtno nevarnem koronavirusu sicer res do zadnjega trenutka ni bila panična, so bili pa Šarec, Šebeder z odpikanim Pikalom vred, do zadnjega trenutka vladanja nesramni, podcenjujoči in arogantni.

  • Oliva

   Rdeča golazen tik pred razpadom je najbolj napadalna, če bi lahko bi pobijala.

   • Zgornji

    Točno Tko !!!

  • Hribouc

   Hej, Antonius!
   Ti si Faca na tem portalu, poglej zapisal sem dvakrat, da je treba Šarca, Šabedra in Pikala ovadeit in zapret in me brišejo!

   Moramo protestirat, to delam in me briše, budala cenzorska v eni minuti!
   Povej nekaj!

   • Antonius

    Seveda, da je Nova naša, ker še vedno objavlja pomembno družbeno in politično dogajanje, ki ga ostala sredstva javnega obveščanja zamolčijo.
    Kar se pa cenzorskega brisanja tiče vam pa svetujem, da se ne sekirate. Tudi jaz sem doživel izbris, ker sem šel z izbrano besedo predaleč.
    Najprej sem bil užaljen, potem sem se postavil pa v čevlje cenzorja. Pravzaprav me je zaščitil, da jaz ne bi dobil kakšne sitnosti za vrat.
    Hribouc, ostanite kar ste, ker ste tak kot ste imeniten in vsebinsko konkreten.
    Hojla, danes bova tudi midva nagrajena z operativno, sposobno in v vseh pogledih bolj odgovorno vlado.
    —- Bodite ponosni, da ste pomagali s svojim denarjem. Jaz sem v sebi na tiho skoraj važen, ker sem v projektu za bolj objektivno in vsestransko obveščanje sodeloval.

    • Hribouc

     Hvala za odgovor in za nagovor.
     Malo si me, (jest Te kar vikam, Bogpomagej) pomiril, oziroma nacentriral nazaj-in, če lahko, mislim, da gre za diskurz in napak razumljena navodila, nekoga, ki je premehak in neodločen, ali neodločna ali duhaboječa neizkušena duša (mislim, da je cenzorca šenska in ne možki človek).

     Glej, če sem kulturno in kratko, odločno terjal ukrepe proti sistemskim trem nesposobnim Barabam na nivoju vajencev v sredni šoli, za katere je meni absolutno jasno, da ne delujejo avtonomno, samostojno, ni nič narobe – in me “moja NOVA) zbriše trikrat zapovrstjo.mi ni vseeno in bom to povedal in ne bom nikoli nehal, dokler ne spucamo zadeve.

     Ja, sem jako vesel, da prileti nova Vlada in jih hkrati opozarjam pred Virusi, mi jim jih bodo dajali na krožnike, da se jih znebijo ! Lepše prilike niso še imeli!

     • Zgornji

      Amen.

   • Zgornji

    Tudi mene so brisali , kar pove, da imajo tudi Janezovi še vedno nekaj grehov .

    • Hribouc

     Ne.Mislim, da ne.
     Mislim, da gre za neizkušenost, zmedenost in utesnjeno miselno tolerančno polje, preveliko poslušnost, nesamostojnost in nezrelost.Žal ali ne, škoda.
     ————————————————————————-

     • Zgornji

      Mene je pa takrat zaskrbelo, …. da so že začeli z Omejevanjem Svobode Govora oziroma Izražanja …
      Ampak, sedaj pa nevem , če se nisem sam zmotil .
      Bom pa Pozoren za Vnaprej , ker tale Disqus včasi Tudi malo zaribava, in potem naredi Zmedo , ja – že Večkrat je bilo tako tudi na Bitchute in tudi drugih kanalih .

    • Hribouc

     Ja, of course, majo te za mojo žlahto s Hribou, kokpak?

     Če bi biu Taspodn, bi’blo že lažje, a nede!

     A si tut ti kej investirou, tko k’t jest 200 eurotov, porkamalora, daš tazadnji euro, pol te pa brišejo tile strici.
     TKU SE NE BOMO POGOVARJAL, MALORA PORKA!
     Hojsu s’m pisou, naj mi vrne 200 z obrestmi, zdaj jo je pa stisnu na ministerstvo, tam je več gnarja, mi bo ložje vrnu…

     • Zgornji

      Sem investiral, ja, ampak ne k Đoniju, temveč k Benotu. Pa je tudi šlo vseskupaj v … ma, saj še sam nevem kam … zaenkrat najmanj spat. Zato, ker Celoten narod tudi Spi – spanje Mrtveca – žal – Še Vedno !!! ! !!!

  • Hribouc

   Tale NOVA, v katero sem investiral na začetku 200Eur ni več naša – mislim, da se je cenzor/ki zrolalo !

  • Zgornji

   Točno To !!! ! !!! Zlobneži so pokazali svoj Pokvarjen in Hinavski obraz !!! ! !!!

  • Hribouc

   Kaj ti pa ostane, ko sprejemaš ukaze iz skrivnega štaba?

 • Stajerka

  ….a ni bil Pikalo minister tudi v času žledoloma……in tudi takrat nič od nič……in so se ravnatelji samoiniciativno odločali……
  ……ajde, gas pa duge luči……pokaj in Pikalo odpikaj za vse čase…….

 • Stajerka

  PU Ljubljana: Prijeli 30 Afganistancev, ki so nezakonito vstopili v državo; smrt pri delu v gozdu

  virus??…testiranje??….izgon??

 • Artur

  Vrača se na FDV ? Torej je že prej mešal debilistično marxistično meglo za tiste z IQ primanjkljajem saj ni čudno, da se na potezo zdravorazumskega župana odzval, kot se je odzval, končno bo bil spet deležen WC multispolne pogruntavščine lahko bo spet po želji izbiral tehnični način opravljanja svojih odvajalnih potreb.

 • Rožle

  Samo za bivšo ministrico za izobraževanje, znanost in šport,
  đr.Jernelo Pichkalo
  **********************
  Povzročitev splošne nevarnosti
  317. člen
  (1) Kdor s požarom, povodnijo, eksplozijo, strupom ali strupenim plinom, z ionizirajočim sevanjem, z motorno silo, električno ali kakšno drugo energijo ali s kakšnim drugim splošno nevarnim dejanjem ali sredstvom ali z opustitvijo dejanja,
  ki bi ga bil dolžan storiti za zagotovitev splošne varnosti ljudi in premoženja, povzroči nevarnost za življenje ljudi ali za premoženje velike vrednosti, se kaznuje z zaporom do treh let.

  • Kaj je kazen ali globa za prekršitev karantene? Poznate koga, ki je bil
   za to kaznovan? “Da, uvedene so zaporne kazni za tiste, ki kršijo
   karanteno. 3 mesece ali pa celo več let, če je oseba okužena in povzroči
   smrt. Smatralo bi se kot primer umora.” -prevod enega od vprašanj v
   intervjuju z neznano osebo znotraj Italije- (12.3.2020 08:37 CET) Vir: Alternative Media Blog AMBasador21

 • Joc 52

  Poslanka LMŠ Andreja Zabret kljub opozorilom MZZ smučala na najbolj tveganem območju v Italiji…ali lahko to debilko in pikala odpeljete na hladno…brez nadomestila/place?

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!!

 • marker

  To je samo eden od samo v Sloveniji priznanih akademikov iz FDV-ja. V tujini bi s tem doktoratom pomival posodo.

  • Miro Jereb

   na čuvanje ovc in krav si puzabu….

   • Slovenka

    Raje ne.

    • drago

     Mu jih ne bi zaupala?

 • Stajerka

  ….Nemčija ima javno zdravstvo……naši lewaki hočejo DRŽAVNO zdravstvo…..v tem je velika razlika in ne vem, če je dr. Trampuš zagovarjal ravno to kar želijo lewaki……

  • Mademoiselle

   Eh ne vem če je on mislil kar sem mislila jaz,oziramo jaz mislim kar misli on. V duhu konteksta mi bolj na levo vleče? ;))

  • Zgornji

   Aja :-/

 • Rožle

  Potrjeni vsi kandidati za ministre v Janševi vladi
  ******************************
  samo, da ne bo tale –- ministrica za pravosodje: mag. Lilijana Kozlovič..
  nazadnje delala po sistemu .. ” naše je treba sfukat, popolnoma jih je treba sfukat ” ???

  • Zgornji

   Zsexat ? Popolnoma jih je treba zsexat ?

 • šmentanamuha

  Sem poslušala danes tole Pikalovo sajenje rožic. Res sramotno. Nemsto, da bi pohvalil ravnatelja za hitro in pravilno ukrepanje, ga je prikazoval kot kršitelja zakonov, ki ga bo za neposlušnost oblasti kaznoval in to si je dovolil en dan pred iztekom svoje funkcije. Pikalpo je še en nesposoben levičarski biser, ki so ga vzgojili z negativno selekcijo. To je smetana kučanistične selekcije ali pa je Golobičev, ne vem. Vem samo, da je nesposoben SD birokrat, govoril pa je tako vsemogočno, kot da so ga pravkar ustoličili, ne pa, da je že na odhodu pri vratarju. Odvratno, pedersko, bi rekla, ta občutek vzvišenosti je bil naravnost ogaben. Prav je naredil Janša, da mu je zagrozil s kazenskimi sankcijami.

 • karpelec

  Očitno je pikalo pod temperaturo korona virusa in osebne arogance zamenjal realnost z virtualnostjo.

  • Den456

   Problem je, ker je njegov IQ nižji od njegove telesne temperature.

   • Zgornji

    Ja, in zatorej se Tega Problema niti Zavedati Nezmore !!! ! !!!

 • trumpet2018

  komunjare sabotirajo do konca in delujejo proti lastnemu narodu, na Kitajskem bi že dobil šus v čelo, V rusiji bi bil že v zaporu zaradi ogrožanja ljudi

 • RATATA

  Pikalo je ena takšna zanimivost, kot človeška ribica v Postojnski jami.
  Z dobrim marketingom bi lahko še kaj zaslužili od prfukjenih turistov… marsikdo bi plačal 4 eure za ogled pickala… le reklamne akcije je treba, takih nimajo povsod!
  Samo da virus mine..

 • sunday

  tega zblojenca od pikca bi bilo potrebno še napičiti na kol predenj bo sam moral odpičiti- popolnoma enak neživljenski teleban kot celotna njegova posrana levistična vlada, ali kaj pač je to že bilo !!!

  • Slovenka

   Pomiri se, jutri bo odpikan.

   • sunday

    saj sem se že pomiril – takoj, ko sem se spomnil, da bo čez nekaj ur odpikan!!!

   • mona lisa

    Odpikan je žal pa ne kazensko odgovoren za svojo hudobijo in nesposobnost. Žal.

    • Slovenka

     V normalnih razmerah bi ti dala prav, v naših okoliščinah pa je že to velik dosežek, da se bodo morali nesposobneži odpraviti na smetišče zgodovine in da bodo končno vzeli svoje roke sposobnejši. Tako bi moralo biti že po volitvah 2018, ne pa da smo zaradi lopovov in pokvarjenih medijev dobili nesposobno vlado in skupaj z njo leto in pol stopicali na mestu.

    • Zgornji

     Ja, Točno To bi mu moralo še slediti !!! ! !!!

  • Den456

   Če ga nabijemo na kol, bo verjetno še užival.

   • Zgornji

    Ja, ker je že tako Prepokvarjen !!! ! !!!

  • Zgornji

   Malo si preveč jezen, čeprav sem tudi jaz precej.

 • xtc

  kOMUNISTI DELAJO TO NAMERNO,KRIV PA BO jANŠA,POKVREJENI DO KONCA.

 • Miro Jereb

  Iz tega samo sledi da je pikalo besen samo zato ker ga je nekdo prehitel in kao…povozil njegovo avtoriteto. Ta človek ne bi smel iz maternice priti. Za KOZLAT.

 • Jana Novak

  Mičken in drobčken je tale Pikalo, zato pa ima gromozansko napihnjen ego.

  • Zgornji

   Heh, dobra opazka … ;-)

 • Arne Hodal

  Državni uradniki (PIkalo) ponovno dokazujejo svojo superiornost nad državljani. On se ne strinja z županom ker je zaprl šolo, samo zato ker tega ni odobril on!!! Narcisoidnost vodilnih uslužbencev na ministrstvih je strah vzbujajoča, saj nam preti izigravanje logike. Uboga SLO.

  • Zgornji

   Ja, Obupni so Takeli Pokvarjenci Napuhnjeni !!! ! !!!

 • mginko

  SD združba pogrebcev drugorazrednih državljanov v ukradeni državi.
  Upam, da drugorazredni državljani vidijo kaj pomeni bojkotirati volitve in s tem omogočiti rdeči mafiji, da pride na oblast, ki skrbi samo za svoje riti in prvorazredne izkoriščevalce poštenih davkoplačevalcev.

 • za namerno povzročanje splošne nevarnosti zaradi opustitve uradne dolžnosti dolžnega ravnanja zahtevamo smrtno kazen….to velja tudi za osebje na ministrstvih in ostalo polpismeno retardirano politično nastavljeno golazen, ki serje sranje po sloveniji s svojim wannabe elitizmom na račun prostotržnih igralcev v sloveniji

  • Zgornji

   Ne, smrtno kazen pa se Nikoli Ne sme Uporabljati Nikjer !!! ! !!! Namreč, imamo še Dovolj Učinkovitih Ukrepov, za vsakršno podobno golazen !!! ! !!! Moraš se samo malo Izobraziti, pa boš videl, da so še zelo Dobre možnosti za kako takšno Ukrepanje !!! ! !!!

 • terminalar

  hehe, kakšen ministrski debil. Zanj je važna zakonska podlaga in ne zdravje otrók.

 • Andrej

  Pikalo je otrok prejšnjega sistema. Še vedno. Tam je veljalo, da če je partija rekla, da nevarnosti ni, potem je ni. Ker se pa zdaj CK ZKS nič ne oglaša so partijci popolnoma zgubljeni.

  • anzek

   Ha, ha….če je partija rekla, da nevarnosti ni…..si me spomnil na Poljaka, ki mi je ob eni priložnosti pripovedoval. To je bilo še za časa Ruske okupacije, in pravi: “Se pogovarjata poljski in ruski oficir in poljak rusu nekaj ugovarja, pa se rus ujezi in pravi poljaku: “Če rečem, da krokodil leti, potem leti…pa mu poljak ponižno odgovori: leti, leti, samo nizko, nizko”.

 • črnaovca

  Teslo, končno mu je minilo in bo konec njegovega turizma

 • Hribouc

  ŠARAC, ŠABEDER, PIKALO so si prigarali Kazenske ovadbe!
  Vse so, idioti hudičevi, zamudili, dva tedna so zamudili evidentno so zavirali proces aktvivacije preventive!
  Mi imamo NAČRTE je bruhal Šarac v mikrofone!

  Prvi mrtvi Slovenke in Slovenci gredo na Vaš račun, fuknjenci nesposobni, brezčutni!
  Poljicaji-kje so ovadbe za te zločince, ki so ignorirali vse pozive zadnjih tednov?

  • alojz

   Prvi okuženi so bili naslednji dan, ko je Janez sestavil vlado. Prvi mrtvi bodo jutri. In nekateri verjamejo, da je to slučaj.

 • Hribouc

  Ej. Mona cenzorska-zakuga brišeš komentar, pozivam Policijo, naj Barabe nesposobne ovadi in takoj zapre-škode so naredili že preveč!

  NEGATIVNA CENZURA NA MOJI NOVI – a ste zblazneli , riti prismojene?

 • Hribouc

  Rdeča Banda je s Kitajsko razvila niz tesnih stikov, spomnite se močnih delegacij, ki sio se sprehajale po Ljubljani?
  Kaj imamo od tega?
  NIČ
  Samo komunistične povezave!
  Od Zdrvstva nič!

  • Zgornji

   Dobro si se to spomnil !!! ! !!! Hvala.

 • Zgornji

  Saj nemorem verjeti, da imamo res tako Zlobne Pokvarjene ljudi na vodilnih položajih !!! ! !!!

 • Hribouc

  Hej, ljudje!
  Cenzorju na naši NOVI 24 v katero smo investirali svoj začetni kapital, se je sfukalo v možganih!

  • Zgornji

   Morda pa je kriv Disqus, ki po svojem programu nemalokrat sam zakasni in nato objavo prestavi nižje dol, da jo ne najdeš takoj, ali pa sploh ne . Kasneje sem jo našel. Meni se je to že večkrat zgodilo. Čeprav pa bom tudi v prihodnje bolj pozoren na morebitno Novino cenzuriranje, ker potem bom vedel, da niso nič boljši kot Zlobni Levuharji, ki so znani po kratenju pravic do Svobode Govora !!! ! !!! Amennn .

 • mona lisa

  Pikalo je še en velik luzer in nesposbnež iz odhajajoče vlade.

  • Zgornji

   Problem je, da je še Zloben za Povrhu – tako kot Šaro !!! ! !!!

 • Hribouc

  PROTESTIRAM PROTI RUKNJENI CENZURI NA NOVI !

  • anzek

   Tudi meni večkrat zbrišejo tekst, jih ne razumem. Pa, mi lahko verjameš, da ni do nikogar žaljiv, samo ne ustreza pogledom našega zdravstvenega osebja.

   Vsebino svojih prispevkov v glavnem črpam iz tujega tiska, zapisih na twitterjih,……

   • šmentanamuha

    Mogoče pa si pozabil, pri katerem članku si kaj komentiral. Jaz sem tudi en parkrat mislila, da so mi zbrisali, pa sem čez nekaj časa odkrila, da niso. Včasih zamenjajo sliko ali isto uporabijo pri drugem članku in pol si ne zapomniš, kje si kaj napisal. Mislim, da Nova24 resnično zbriše samo provokatorje tu in tam, ko ne nehajo težit.

    • anzek

     Ne, nisem pozabil. Sem šel pogledat na moj profil in mi piše da je SPAM.

    • Zgornji

     Tudi jaz sem se zdaj potolažil z Disqusovo Zmedo, ko njihov program večkrat sam prestavi objavo nižje dol, in jo potem ne najdeš takoj. Vendar pa Bom v prihodnje Bolj Pozoren, in , če se še kdaj kaj podobnega ponovi, bom vedel, da niso nič boljši kot Levuharji, ki so znani po Kratneju Pravic do Svobode Govora !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

   • Hribouc

    Bom resno pisal resno dopisnico Tomašiču, da naredi red, če ne ga bomo začeli delati sami.
    ———————–
    Od novega ministra, Hojsa- dosedanjega direktorja in mojega šefa na VSO, sem terjal moj prispevek 200Eur nazaj pred tremi tedni, pa me ne jebe, niti bu ni odgovoru!
    Tega se pa jaz ne grem!
    Izgleda, da še jaz pridem do tega, da bom začel bobnat “da so vsi isti, samo malo manjka”
    U VRAŽJU MATER, SELE$KCIJA PRIHAJA PO ZRAKU IN NIČ VEČ NE BO TAKO KOT JE BILO.
    Hvala Bogu!

   • Hribouc

    A ti veš, da so Anžki tudi doma na Notranjskem?

    • anzek

     Anzek……To ime sem prevzel po mojem stricu, bratu od moje mame, ki je leta 1945 padel v nemški vojski, pokopan pa je v Strausburgu. Jaz sem mu, tako pravijo tisti, ki so ga poznali, izredno podoben.

 • anzek

  Mislim, da je vrag vzel šalo…. nikoli si nisem mislil, da bodo levaki začeli hvaliti JJ. Ravno to se sedaj dogaja na družabnih omrežjih. Nepredstavljivo še nekaj dni nazaj.

  Pikala, pa ne samo njega, je pa treba kazensko ovaditi.

  Župan Šmarij pri Jelšah je pa dokazal, da zdrava kmečka pamet zlahka pomete z vsemi, ki se ponašajo s titulami!!

 • piko8

  Mene pa bolj skrbi tišina (movk) murglske Podgane milana kurčana!!
  Mafijski Boter sigurno pripravlja proti napad!!
  Spomnimo se dobrega človeka Ivana Krambergerja in pijanega lovca!!!

  • anzek

   Trenutno si ne upa iz bunkerja, je v rizični skupini. Boji se za tiste miljarde, ki jih je ukradel v SLO. Kaj si niso partijci zgradili nekakšen bunker na kočevskem?

 • Olga101

  Pikala bi bilo potrebno ovaditi zaradi ogrožanja otrok in učiteljev in ne dovoliti, da pljuva po ljudeh, ki ravnajo zaščitno!

  • Zgornji

   Točno Tko !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

 • slonateg

  Iz FDV nebi smel bit noben predlagan za katerokoli ministersko mesto…. vem da se vsi strinjate… hvala… m

  • Zgornji

   Aaamennn !!! ! !!! :-)

 • Ferlič Milan

  Pikalo,a tebi ni jasno da ti je ODPIKALO,pelji žajfo….

 • AGA

  PIKALO GLUP SPREVRŽEN PARAZIT TAKOJ V ZAPOR IN DELAT

  • Zgornji

   Pa ne samo delat , Temveč Garati pod Postom – Najprej Samo za Vodo, in Šele nato za Hrano !!! ! !!!

 • Lon Wolf

  Otroci do 9 leta starosti so povsem imuni na COVID19! Ta virus je poznan v medicini od konca 60-ih let in je veliko manj nevaren od resne gripe. 80% odraslih ljudi je povsem odporno nanj. Od starejše in telesno šibkejše populacije jih je cca 2-3%, ki so lahko ogroženi, od tega do 15% žensk in 85% moških. Lahko ga prebolite in ga čez čas ponovno dobite, poskrbeti morate zato, da imate dovolj življenjske energije, da vam ne bo mogel resno škodovati. Veliko bolj in hitreje kot virus se širi panika in z njo povezane nevarnosti, ki pa se jih ljudje niti približno ne zavedajo, kakšne posledice bodo lahko nastale zaradi tega. Na svetu, med nami vzporedno prebiva na tisoče virusov, pustimo jih pri miru, ne ukvarjajmo se z njimi in ne bodo nam mogli škodovati. D boste pa lahko to lažje razumeli vam prilagam eno povezavo, ki vam vse pojasni. Vzamite si čas in jo poglejte do konca, nebo vam žal. Lep dan in vse Dobro. Kdor resnično verjame v svoje zdravje, temu je že pomagano.

 • JANEZ GUS

  Tega pikola je treba zapret v svinjak in ga okužit z nekim migranskim toplovodarjem.

  • Zgornji

   No, že v svinjak med prašiče zapreti bo kar Dovolj Dobra Kazen !!! ! !!!

 • milanček

  po faci ga vidiš, da ni preveč bister! sem strpen, da ne rečem, da je idiot!

  • Jani Steiner

   Ja, idiot je, Pikalo!!!

  • Zgornji

   Predvsem je Največji Problem, da je Skrito Prikrito Hinavsko – Zloben !!! ! !!!

 • Milan Onič

  Jaz pa bi tega šolskega ministra, pod obvezno, poslal na učiteljičin naslov, da ji streže in neguje v času njene nesreče, pa me zanima, če bi še vedno, nasprotoval, spoštovanemu županu!

  • Zgornji

   Dobra Ideja !!! ! !!!

 • MEFISTO MODRI

  Čakš je še župan, Pikalo pa ni več minister.

 • Hribouc

  Nikakor ne razumem, da so Levuharji tok fuknjen folk – a kdo ve kaj majo namesto mozga?
  Nekaj morajo imet premaknjeno, porkaduš!

  • šmentanamuha

   Levuharji so se razvili iz opic, zato ne moremo biti presenečeni.

   • Zgornji

    No, pač Pokvarjene duše so že tako Zelo Hudo iz svoje lastne Zlobe, da jim lahko rečemo : ” Mrtve duše ” !!! ! !!!

   • Hribouc

    Načelno ja, zato ni za žaliti kar vse opice po vrsti.
    Iz šimpanzov komunista ne morš nardit za noben dnar!

 • plavi-mil

  10 ur pred koncem še vedno sikajo ultra komunisti, njim ni bilo nikoli za državljane, samo za svojo rit so poskrbeli.

 • Hribouc

  Naši NOVI24 moram šepniti tolele, tako kot je:

  Včeraj ste me brisali, ko sem čisto kulturno in ostro terjal ukrepe, kazen, odgovornost za Šaraca- Ministronta ZZB, Šabedra-Semenarja in za Pikala-Komisarčka.

  Janez pa je ponoči dal vedeti državljanom, da je tudi on in njegovi odgovorni predlagal, prosil in rotil, kot mi komentatorji – pa se ni zgodilo, kar bi se moralo, celo po zahtevah Zdravstvenih delavcev – in, da bo treba ODGOVARJAT – in ,
  da se BO TO TUDI ZGODILO!
  ————————————————————————————————————–
  “ODGOVORNOST – Politka gor ali dol, tako mora to bit, porkaduš!” PRESS

 • novaknovak

  seveda, ker so ga podprle desnosredinske stranke mu nasprotuje, čeprav bi s tem ogrožal prebivalstvo.. pa itak že videno, ker niso naši, žrtve niso važne o ljubljanskem šerifu pač nič slabega?! dej pikalo, odpikej v zgodovino, .. aja, boš spet na faksu poneumljal študente, in če se ne bodo strinjal s tabo, pač ne bodo izdelal.. žalostno res

 • Jani Steiner

  Njemu je potrebno odvzet “opravilno sposbnost”. Kaj je ta človek naredil škode…….Pa prepovedat mu zaposlitev v šolstvu.

  • šmentanamuha

   S tem se poplnoma strinjam.

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!! …

  • Zgornji

   Točno Tko !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

 • lena

  Temu se ni jasno, da je od pikal, z onim bumbarom vred, dolga lajtunga pac.

 • Zgornji

  Ovaj Pikalo, … eee, pa odakle se dopikao ovo zlo od Jerneja ??

 • radames

  Tovariš Pikalo s tako blaziranim govorjejen je tako zoprn, da je nadvse odlično, da je kot član neke čudne vlade odletel. Mater, zoprnež, nikoli več se ne pojavi na sceni!!!
  Do slovenskega naroda pa ti ostane dolg, ti zoprnež: financiranje privatnih šol. Ne bomo pozabili te tvoje lumparije! Morda se kje še srečamo. Obljubim, da ti ne bo prijetno. Naposlušal se boš!

  • Vana

   Zapiši si, kar mu misliš povedati.
   Saj človeku ob takih prefriganih tičih kar jezik odpove !!