“Pi*ke, pa droge, pa babe …” – vse vulgarne in seksistične izjave radikalnega politika SD

Jernej Štromajer (Foto: STA)

Afera, ki jo je z voščilom “Vesel božič, umazane živali”, zakuhal državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije Jernej Štromajer, ne čudi toliko, glede na to, da je ta že leta 2012 dokazal, da ima velike težave z jezikom, seksizmom in drogami. Ta je namreč na družabno omrežje Twitter zapisal: “Pičke, pa droge, pa babe. Kuj neki! #fml”. Prav tako je z vidnim članom SD in takratnim predsednikom Mladega foruma, Janom Škobernetom, leta 2014 zakuhal pravi škandal znotraj evropske socialistične in socialdemokratske mladine v Savudriji.

Prostaška izjava državnega sekretarja na ministrstvu za izobraževanje in šport Jerneja Štromajerja, ko je pred božičem na Twitterju zapisal “Vesel božič, umazane živali” ni prva. Že pred leti, natančno 11. avgusta 2012 je prav tako šokiral z vulgarnim in seksističnim tvitom: “Pičke, pa droge, pa babe. Kuj neki! #fml (=jeb** moje življenje)”. Žal pa tudi to ni edini tovrsten izpad, nespodoben za politika – funkcionarja ministrstva za izobraževanje ter vidnega člana stranke SD.

O problematičnem Štromajerju, ki se ga je v študentski politiki prijel vzdevek Štromi, je leta 2014 poročal Večer v članku z naslovom “Predsednik Mladega foruma SD v seksističnem incidentu”. Gre za dogajanje na poletnem kampu evropske socialistične in socialdemokratske mladine v Savudriji. V članku je mogoče prebrati, da je bil konec avgusta leta 2012, tedanji predsednik SD Igor Lukšič je bil obveščen o domnevnem seksističnem obnašanju in spolnem nadlegovanju nekdanjega poslanca SD Jana Škoberneta na kampu. Škoberneta so zaradi nedopustnega obnašanja odvedli iz kampa, poleg njega pa tudi nekdanjega študentskega funkcionarja Štromajerja.

Škoberne in Štromajer sta po navedbah organizatorjev prizorišče kampa polepila s plakati in udeležence moškega spola povabili na “sestanek heteroseksualnih, pivskih in mesojedih moških”, ki naj bi predstavljal protiutež “dogmatično feminističnemu gibanju”, kar je po njihovo postalo gibanje Evropske socialistične mladine. Zatrdili so, da sta bila med iniciatorjema Škoberne in Štromajer. Tako kot v primeru žaljivega božičnega voščila, je Štromajer tudi tedaj našel izgovor za svoje početje in se ni iskreno opravičil. V komentarju je namreč tako kot Škoberne pojasnil, da naj bi nadzorni organ Mladega foruma ugotovil, da naj bi šlo za manipulacijo, ki je bila takrat namenjena predkongresnemu boju znotraj Mladega foruma.

Namesto kazni nagrada
No namesto, da bi sledile sankcije, je bil Škoberne nagrajen z mestom predsednika podmladka SD, nato pa je postal celo svetovalec ministra za izobraževanje, znanost in šport Jerneja Pikala. No glej ga zlomka, vloge so se le zamenjale, namreč mesto državnega sekretarja na Pikalovem ministrstvu, je sedaj prevzel Štromajer. Glede na to, da gre za zaposlitev na ministrstvu, zadolženo za izobraževanjih mladih, se človek upravičeno vpraša, kako so lahko na tako odgovorno mesto, še posebej če vzamemo v obzir njegovo obnašanje v preteklosti, postavili Štromajerja.

Jan Škoberne je odletel z mesta državnega sekretarja na ministrstvu za kulturo. Kdaj bo na vrsti Jernej Štromajer?

V bran mu je stopil Pikalo
Dejstvo pa je, da si Štromajer kot kader Židanovih Socialnih demokratov niti v najhujših sanjah ni mislil, da bo njegovo skrajno neokusno voščilo “Vesel božič, umazane živali” naletelo na tako buren odziv javnosti. Štromajer se je bil zato primoran odzvati in je zapisal: “Objava je najbolj znan citat božične klasike Sam doma, ki so jo mnogi žal pozabili. Nikogar nisem želel žaliti, zato se vsem, ki sem jih s tem morebiti prizadel, opravičujem. Ta film smo številni gledali in se ob njem smejali ob božičnih večerjah z družino. Želim vam miren božič.” V bran Štromajerju je stopil minister Pikalo, ki je v odgovoru na naše novinarske vprašanje, če ta namerava zahtevati odstop svojega sekretarja, odgovoril: “Izjava o božiču je v filmski komediji lahko zabavna, izven konteksta pa je neprimerna in je žaljiva. Državni sekretar Jernej Štromajer se je za svoje dejanje opravičil, z njim sem se o nedostojnem tvitu že pogovoril. Motiti se je človeško, na napakah se učimo.”

Zaradi nespoštovanja čustev verujočih se bodo 15. januarja 2020 pred poslopjem protestno zbrali vsi, ki menijo, da mora sporni državni sekretar zapustiti položaj, je preko Twitterja sporočil predsednik stranke Glas za otroke in družine Aleš Primc, ki bo tudi organiziral protest. “Kar je preveč, je preveč,” je izpostavil. Nedvomno se lahko na tem mestu človek vpraša, kako je mogoče, da si nekdo, ki je celo doktor, drzne na tako neokusen način prizadeti čustva verujočih ob drugem največjem krščanskem prazniku. Očitno velja star rek: Volk dlako menja, narave pa nikoli.

Hana Murn

 • 127.0.0.1

  Ko pa (((nekdo))) označi neke novinarke kot odslužene prostitutke pa je vse ok…

  Primitivci in zafrustriranci na obeh straneh.

  • Peter

   Ti temu rečeš ((((novinarke)))), no?

   • 127.0.0.1

    “When arguments fail shaming tactics roll in.”

    Tip je s tisto izjavo izgubil debato in se prikazal kot izjemno slab retorik (vsaj). Za vojaškega stratega bi se pričakovalo kaj boljšega.

    • Steiermark

     Tako kot pri vaših “strategih”, ki so po 45 letu klali kar s pipci?

    • Lustrator

     Ti sploh veš o čem govoriš? Celoten prispevek, ki je bil povod za tweet, je bil čisti fake news, manipulacija, grdo blatenje in to na DRŽAVNI TELEVIZIJI. Toliko o “shaming tactics”.

     Janšev tweet je bil golo dejstvo – to, da imamo v slovenistanu medijsko sfero nagnjeno več kot 90% v levo (vključno seveda z nacionalko), potrjuje da je v igri denar tistih, ki za tovrstne medijske umore in prirejene ankete plačujejo prodane duše, ki nikoli v življenju sploh niso bili resnični novinarji. Toliko o “arguments”.

     Daj zresni se počasi, iz komentarja v komentar večja protislovja nabijaš.

     • 127.0.0.1

      A ni bil Gargamel tudi v komunistični partiji (pa so ga ven vrgli) ? Ha ha ha

      Ja saj tukaj pa imate svoj zionistični milni mehurček, kjer ga lepo “Oh Vey”-ate. Pa je volk sit in koza cela.

      Čivk je bilo žaljenje to je dejstvo. Če bi jaz naklepal na svet 4 pamže (of tega 2 pankrta-nezakonska) bi prekleto pazil kakšne ven mečem in komu. Ljudje so različni namreč. Enemu lahko vse zmečeš v obraz, pa ne bo nič naredil, drugega pa samo grdo pogledaš in ti bo otroka ugrabil in ga na Kosovo poslal “olajšat” za kakšno ledvico ali dve. Da ne omenim še hujše scenarije.
      Grehi staršev se prenesejo na potomce. Film Ransom ali Man On Fire. Priporočam.

  • Steiermark

   Za takšne kot si ti, očitno še niso “odslužene”, vi še boljših nikoli niste imeli……

  • tohuvabohu

   A je to primitivizem, če (((nekdo))) pove resnico? Rdečkarji ste sicer navajeni pobijati, če kdo pove preveč, a vendarle smo v 21. stoletju, mar ne?

  • JANEZ GUS

   Očotno je zate isto prestitutka in prostitutka.Taki ste izobraženi levajzarji.

   • 127.0.0.1

    Nisem ne vaš ali njihov.

    Zanimivo, da čim ko kritiziraš te neuki poskušajo podtakniti v nasprotni tabor.

    Joj ta Platonova votlina oz. Otok Koholint… :DDD

 • Peter

  Ta pa res ne sodi na Ministrstvo za izobraževanje.
  Na Ministrstvo za kulturo ga dajte, za Sekretarja za kulturo dialoga bo glih taprav, no.

  • WISKY 1000

   Ma kakšno ministrstvo,gnoj kidat v štalo.

 • Andrej

  Psihoti. Taki se zdravijo v drugih ustanovah, ne pa na ministrstvih. Razen, če je cela vlada psiho.

  • Steiermark

   Očitno , da je!

  • JANEZ GUS

   Kompletna vlada en mesec terapije v Idrijo.EN mesec v Polje,en mesec v Begunje en mesec v Rakičanin.

   • zokispoki

    Ta izgleda kot kamelentrajber !

    • JANEZ GUS

     Saj drugega ne dobi.Problem je,kdo mu bi jo držal.

   • WISKY 1000

    Premalo,doživljensko.

   • mona lisa

    Še bolje do življenjsko Goli otok.

   • lena

    Vsekakor, pa nato dalje v Dornavo, pa Hrastovec pri Lenartu, pa malo se na Pohorski dvor …

    • karlo lopata

     Ti si pa pravkar of tam pobegnila

   • Zdravko Lajh

    Pozabil si še eno leto Goli otok

  • samsara

   Če gre za psihopatijo, ni zdravila. Tudi na kakršenkoli drugi način, se tega ne odpravi/ozdravi.

 • Olga101

  Ko pridejo lumpenproletarci na oblast!

  • Slovenka

   Diktatura proletariata.

   • karlo lopata

    Dej spokej se u kuhno pa za šporget baba zmešana. Teb manka diktature

    • Slovenka

     Novi provokatorček na Novi. No, ni se ti treba zahvaljevati in truditi s komentarji, ker si izbrisan.

     • karlo lopata

      Ti pa ubrisana če nisi narisana hehe

     • karlo lopata

      Jaz izbrisanke ti pizda desnuharska pa očitno že dolgo nisi blaga dobro narisana. V azilnem domu maš veliko kandidatov da te na Hard zrihtajo

 • Garbage man

  Stane Dolanc ni imel take prašičje face preden je crknu

  • Steiermark

   Tudi ta nima prav , prašičje face ampak izgleda, kot da bi prišel iz kakšnega romskega naselja, pa naj mi romi oprostijo!

   • sodnikisozločinci

    Njegovo drugo ime je Brajdimir, uporablja ga pa med prijatelji, posebno ko grejo na Sultanov golaž.

  • bumbar

   Tudi ti boš cr….!?! Malo več spoštljivosti bi človek vseeno pričakoval!!!!

 • Ryuk

  Kaj bi se zgodilo, če bi mladi forum sd ustanovil spletno policijo, kot so si jo zamislili? Bi bilo štromajerjev več ali manj?
  Število hinavcev se zagotovo ne bi spremenilo.

 • Joško

  Dva debeloglava a prazna glava; simbol sednje generacije levičarskih “politikov”.

  • Steiermark

   Levaki so od vedno takšni ….

   • bumbar

    Kakšni ste šele desničarji!!!! Groza!!!!!!!!!!!!!!

 • Capi

  Če bi Štromajer v tem stilu voščil Muslimanom za njihov praznik, dvomim, da bi danes še tacal po tej zemljici………v najboljšem primeru bi se vozil z invalidskim vozičkom, ali pa lezal na intenzivni, priklopljen na aparate…..

  • JANEZ GUS

   Opici glavo naj odbijejo.Že vizuelno deluje kot prednik opice.

   • Lustrator

    Heheh prednik opice – močna!

   • Andrej

    Opica je po značaju bolj korektna ! Gre za živali !

  • WISKY 1000

   Še ni prepozno

  • maček ivan

   Kolko vem pedre mečejo iz stolpnic. To pa ne vem če bi preživel.

   • Steiermark

    Bi pa imeli kaj za pucat……

 • JANEZ GUS

  Pa kje mi živimo.Dva taka zblojenca,neuravnovešenca vedrite skupaj s tretjim skrajnežem,ki je celo minister na ministerstvo za vzgojo in izobraževanje naših otrok.Šarčina zmešana,se ti je res popolnoma sfuzlal.Urgentno vas naj gucajo v polje gamad pokvarjena.Ne v polje ,pred strelski vod.Pesjani levičarski zmešani.Res golazen niste za drugam,kot za Lažgoše.Fuj debili mongoloidni.

  • maček ivan

   Še dobro da nimam otrok, v kolikor bi jih imel bi poskrbel, da bi hodili v privatno šolo.
   Zato pa je mladina vsa v glavo zjebana, ob takem javnem šolstvu.

   • bumbar

    A imaš prazna jajca?

 • šmentanamuha

  Lumpenproletarski intelektualec. To je razlika med meščansko in lumpenproletarko inteligenco. Neomikanost, vulgarnost primitivizem, ki je okronan z diplomo neke žnj slovenske družboslovne fakultete.

  • WISKY 1000

   To so leve kvalitete

   • bumbar

    A misliš, da ste desničarji kaj boljši! Še milijonkrat bolj ste pokvarjeni!!!!

 • to, da so štromajer in kompanija retardirani primitivci je najbrž jasno tudi ptičkom na drevesih…..bolj zaskrbljen sem zaradi odraslih ljudi, ki “doživijo čustveno prizadetost” zaradi besed, ki jih izrečejo retardirani primitivci…..po domače povedano….če si odrasla oseba se te besede neznanca, sploh retardiranega in primitivnega, ne morejo dotakniti…čustva so samo marketinško orodje za izzivanje nadzorovanih reakcij potrošnikov…..zamislite se

  • Lustrator

   Jaz pa sem zaskrbljen prav zaradi tebi podobnih ptičkov, ki se vam niti sanja ne, da za tem navidez retardiranim primitivizmom stoji zelo jasen in dobro premišljen načrt. Vse od leta 1991 (ko se je zgodil nekakšen reset zaradi komunističnega strahu pred lustracijo) se namreč počasi a vztrajno iz meseca v mesec stopnjuje tako verbalna kakor programska radikalizacija rdečega režima, kar se pozna v vseh segmentih družbe in močno vpliva na samo politično krajino, demokracijo in v končni fazi stopnjo civiliziranosti.

   Osebno dvomim, da je bil kdorkoli od nas prizadet zaradi izjave nekega komija – tako kot ne zameriš hrčku ali kakšni drugi primitivni živali ko te ugrizne, saj to pač počne nagonsko. Se pa čutim osebno razžaljenega in ponižanega vedoč, da take izjave pridejo na pamet komurkoli iz naše javne sfere, saj to pomeni, da smo spet nazaj globoko v totalitarni družbi in drugorazrednosti, čeprav smo se komajda osamosvojili od nje. Besede Štromajerja so namreč hkrati besede celotnega izobraževalnega sistema, celotne vlade in v končni fazi države v kolikor omenjene institucije ne bodo ostro kaznovale te “provokacije”.

   • šmentanamuha

    Oba imata prav.

    • Lustrator

     To je nemogoče, ker sta tezi ravno nasprotni. Prav ignoriranje in zapiranje kristjanov in sploh demokratov v svoje intimno okolje je bilo ključno da nismo izvedli lustracije in smo danes še precej bolj drugorazredni in od vseh sramočeni kot v 80ih letih, ko msmo bili formalno še pod železno zaveso.

     Če sam mirno živiš s tem, jaz ne!

    • montyamp

     Realist in sanjač , ne moreta imeti hkrati prav .
     Povej na glas da ne maraš prepirov .
     Saj jih jaz tudi ne .

   • hmmm mene pa bolj skrbijo takšni tiči, kot si ti, ki mislijo, da je vsak, razen vas, intelektualno/operativno/kapitalsko retardiran..ter da se je zbudil leta 2020 in misli, da ne ve kakšen je bil namen Fullbrightovih štipendistov levo-liberalno-progresivne doktrine z ideološkim jedrom globoko v ameriški demokratski stranki….če te zanima, kakšne misli/vprašanja/problemi so po mojem mnenju danes v ospredju oziroma bi morale biti v centru družbene debate v SLO ti predlagam, da si vzameš 30min časa in prebereš vsaj 5 prispevkov tule: http://ambasador21.wordpress.com

    mogoče boš celo kaj novega izvedel ali pa se naučil

    • montyamp

     Vprašanje za jackpot :
     Kdo dela atentate na Slovence ???
     K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..
     A ti mogoče zagovarjaš anarholiberalno golazen s svojim futurističnim primitivizmom ????

     • nivo tvoje kognitivne disonance je eden od razlogov, zakaj bo Slovenija propadla….jasno pa je, da ne razumeš niti enega stavka glede 21 stoletja, tržnega kapitalizma ter anti-globalizma….neumne ljudi, kot si ti je vedno lahko voditi v javnosektorsko klavnico, kjer na stara leta ostaneš, v slogu siromaka, odvisen od penzije, ki ti jo bo določil Kučan, če ne kučan pa klovni tipa marjan :) reveži ste in smilite se mi

    • Lustrator

     “hmmm mene pa bolj skrbijo takšni tiči, kot si ti, ki mislijo, da je
     vsak, razen vas, intelektualno/operativno/kapitalsko retardiran”

     Ne razumem. kdo pa smo “mi”? če sam kdaj uporabim to izrazoslovje, ga vedno uporabim v zelo konkretnem kontekstu, ob zelo konkretnem dogodku in svoje mnenje utemeljujem z argumenti – v nasprotju s to tvojo izjavo.

     “.ter da se je zbudil leta 2020 in misli, da ne ve kakšen je bil namen
     Fullbrightovih štipendistov levo-liberalno-progresivne doktrine z
     ideološkim jedrom globoko v ameriški demokratski stranki….če te
     zanima, kakšne misli/vprašanja/problemi so po mojem mnenju danes v
     ospredju oziroma bi morale biti v centru družbene debate v SLO ti
     predlagam, da si vzameš 30min časa in prebereš vsaj 5 prispevkov tule: http://ambasador21.wordpres…”

     Vse to mi je jasno – razen tistega o “jedru v demokratski stranki”, saj so tudi ameriški demokrati le še ena od okuženih celic zahodne družbe – oni niso jedro problema, ampak se je jedro problema infiltriralo vanje kakor tudi v večino najpomembnejših svetovnih institucij, ki so doslej še uspešno kljubovala kulturnemu marksizmu – ja, vključno z mojo predrago katoliško Cerkvijo. Tudi ambasadorja spremljam in doslej še nisem našel točk na katerih se ne bi strinjala. Ne razumem pa kakšno ima to zvezo s tvojim predlogom o toleriranju poblaznelega vzpona neoboljševizma, ki neprikrito napoveduje nove čistke drugačemislečih (oziroma bolje: sploh mislečih) – v takem ali drugačnem smislu.

  • montyamp

   Slovenci ste z morbidno strpnostjo med ubijalskimi paraziti konkretno zabredli .
   Idi rajši brat , ne da pišeš pravljice za skregane z realnostjo .

  • samotoje

   Če te citiram: ” .če si odrasla oseba se te besede neznanca, sploh retardiranega in primitivnega, ne morejo dotakniti..” Če bi šlo samo za problem, ali se besede nekoga dotaknejo nekoga drugega, se o tem sploh ne bi pogovarjali, ker bi šlo problem osebne percepcije. Retardirani primitivec pa je javna osebnost na političnem položaju. Ergo- retardiranec, ki ga preživljajo davkoplačevalci. Zakaj neki bi morali vzdrževanim, neizvoljenim politikantom, nevzgojenim pobalinom dovoliti, da so javno primitivni?

   • pa si ti 100%, da si razumel, kaj sem napisal? napisal sem, da ptički na vejah čivkajo, da je to trop retardov in ker vsi to vemo, nas te izjave ne razburjajo ter napisal sem, da me je strah odraslih ljudi, ki so zaradi besedne komunikacije lahko užaljeni in prizadeti, kar kaže na to, da pravzaprav zavedno ali pa nezavedno podpirate protiustavna določila KZ-1, razdelek “sovražni govor” ter s tem kažete, da pravzaprav podpirate kršitve ustavno zagotovljene pravice do svobode govora, ki je ABSOLUTNA….to oziroma takšne rekcije kažejo na manjko odraslosti prav tako, kot štromajerjeva komunikacija dokazuje, da gre za retarde, ki nikoli niso presegli emocionalne stopnje srednješolcev…počasi se odločite, ali boste odrasle osebe in temu primerno tudi delovali/reagirali, ali boste igrali karto žrtve in zaradi besed užaljenih…..liberalno-progresivnih levičarjev….a vam je Orban lepo povedal, kakšne vrednostne sisteme sprejemate preko EPP levo-liberalno-lgtbq-migrants welcome politične grupacije v EU? al vi resno mislite, da je nek Janez Janša, oseba, ki biOrbanu segla do gležnjev? če to mislite, potem ste del problema in ne rešitve….pa da ne bo kdo užaljen no, saj nismo 10 letni otroci v vrtcu…..

 • JANEZ GUS

  Jutri v čimvečjem številu ob 16h na Gregočičevo s transparenti,da pokažemo tem retardirancem skupaj z retardom pikolom,da je čas,da spokajo.Pripravi naj se srpentinšek.

 • sloustava

  Ni vzgoje, ni morale, ni pameti, je kucanizem! Pikalo, tip, a se ti zavedas, da imas otroke…v Sloveniji…! Ce jim zelis dobro, potem zbezi z Ministrstva, saj jih bo sram, ko bo zgodovina govorila o tebi! Levanicu! Stromajerju!

  • bumbar

   Malo pretiravaš!?! Le kaj ima Kučan s tem???

   • maček ivan

    This (L)user is blocked.

 • Slovenec

  To pa je kader, da je kaj. Sami znanstveniki.

 • Unikatna

  Brez etike in morale….Ljudje ne pozabljajo…

  “Morala tako postane osnova človekovega obstoja, brez morale je človek degradiran v nečloveka, v monstrum, ki ni ne žival ne človek.” (vir: https://sl.wikipedia.org/wiki/Morala)

  No, kdor je brez morale, naj si prebere na wikipedia kaj so…

 • JANEZ GUS

  A Pikolo pripada Oni sodrgi kot merjasec iz Panvite.TIPIČNO GOŠIRSK KADERll.Ta model je do zdaj vse zajebal,pokvaril,zlomil,narobe razumel,kar se je lotil.Skratka tipičen partizanski kader.

 • mginko

  In takega političneka “izobraženca” drži v svojem Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport minister komunist SD tovariš Pikalo. Glede da to golazen podpira prav tako stranka komunistov SD, je še en dokaz, da so iz istega rdečega testa. Da taka golazen dobiva plačo brez dela na račun davkoplačevalcev na ministrstvu , je posledica 800.000 nedržavljanov-nevolivcec, ki bojkotirajo volitve. Za to je že peščica glasov prvorazrednih volivcev-komunajzarjev dovolj, da taka golazen pride k jaslim, kjer žre naš davkoplačevalski denar za nedelo ob svojih komunističnih šefih – kučan (komunistični borec za sovražni govor !!! ), židan, pikalo …… .

  • maček ivan

   Sam sem že priden, na zadnje državnozborske in predsedniške sem šel. Dal glas SDS-u in g. Romani Tomc.
   Samo ni bilo dovolj, spet gledamo borata, serpentinarji so pa vlado skupaj zmutili.

   • bumbar

    Ubožec Zaplankani!!!

 • Artur

  Danes je lahko vsak budala doktor, veliko piflanja, veliko nakladanja, nobene dodane vrednosti, nobene koristi in gnetenje pri državnem koritu.

 • Peter

  Pravijo, da moraš biti kar pameten, da ti uspe prikriti, da si butast.
  Ta pa niti prikriva ne, no.

  • šmentanamuha

   :))

 • JANEZ GUS

  Kako je naslov njegovemu doktorskem delu.Sto načinov za jebanje katolikov.Mentor mu je bilPokalo.

 • Gren

  TAKA STA NA SLIKI KOT DVA MAJMUNA ŠE KORDIŠ Z BANANO MANJKA ! HAHAHA MESEC PA ŽE ITAK PLEZA NA LUNO .

 • est

  A, od levaka pričakujete kulturno obnašanje. Oni so bolj za anarhijo.

  • bumbar

   Desnaki pa za tacanje po truplih, če je to potrebno, da se uresničijo najbolj umazane namere!!!!

 • Franc Vidrih

  Moral bi dobiti štrom v ajer, najmanj 220v

 • DEATH TO COMMUNISM

  Kje se ta gnida potika?! Kaj bi dal, da ga srečam na ulici… v trenutku mu sredi belega dne v glavi naredim temo!

 • mona lisa

  Kam smo prišli da plačujemo te izmečke.

  • šmentanamuha

   To je pravo vprašanje ta trenutek.

   • maček ivan

    Zato pa pamet v glavo in poskrbite za vsak evro, da ne pride v roke tej golazni. Ko zmanjka cekina, bo igre konec.
    “uporabi razum in ne zahtevaj račun”, prosto po “pujčarju”.

 • TT-TrdiTič

  Pičke, pa šmarnica, pa babe … vse hedonistične in seksualne navade Foglovega Tuneka !!!

 • von Rhein

  Pamet gnila,videz opičjak.

 • šmentanamuha

  Me prav zanima kateri ženski imponira tale pitan merjasec Štromajer, mogoče unmu fegiju iz stranke Levica, ki ima rad močne poraščene tipe.

  • TT-TrdiTič

   Čuj muha, kdo pa tebe natepava…kosmati farji? Hvaljen Jezus…Amen!!!

   • šmentanamuha

    matr, čist si brez stila, tko k tale merjasec Štromajer. Ne čudim se, da so vam ljubše živali.

 • TT-TrdiTič

  Mi levičarji pač radi fu*amo !!!…Tudi vaše desničarske babe če treba !!!

 • Slovenka

  Anketa

  Kaj je dr. Jernej Štromajer?

  1. Komunistični podmladek.
  2. Eden od sekretarjev SKOJ-a
  3. Pionir
  4. _______________________

  • DEATH TO COMMUNISM

   Govno! Stromajer je komunajzarsko govno!

 • Alex Burr

  Človek, ki se hvali z ženskami, je po mojem mnenju primitiven. Samo to ni tako značilno za levičarje, prej za desničarje.

  Sicer je cela Slovenija zame izrazito izprijena. Slovenija me je zelo razočarala kot družba. Ljudje so na izrazito nizkem nivoju.

 • skorpijon93

  važno da si njim ljubljene muslimane uvažajo, slovenija nikoli ne bo kot češka, smo izgubljena republika !

 • montyamp

  Pasjejebska revolucija je nakotila jogurt bastarde , le da je omenjena žival mislila da po hribu priteče coca-cola , ko je kmet spuščal gnojnico in se je “sam doma” napil , tako da sedaj veste od kod deformacije tistega česar nima .

 • montyamp

  A jaz zato plačujem davke in posledično gnilo politiko , da se primitivna golazen norčuje iz ljudi ?????????

 • montyamp

  Skrijte pse , otrok pa ne spuščajte v šolo , ker so vodstvene strukture podivjale .
  Na ministrstvu pa naj na vidna mesta izobesijo table z napisom :
  —————— POZOR —————–
  CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE MURGLOSRBIYUGOJEBISLOVENIJE
  —————— SD —————–

 • Anton

  jap, preveč “praška” v nos slej ali prej pusti posledice

  sarkazem press

 • xtc

  Šromajer= Kučan trobilo torej je treba dlje od opice Šromajer.

 • Rožle

  Kim Đon Strujadrma .. tut za po drevesih ni sposoben plezat ..
  in zgleda, da sta z Vontovo kar dost skupaj u menzo na sendviče zahajala …

 • Viktorh

  Prepričan sem, da bo odletel…

  • Rožle

   Ne bo šlo .. On se lahko samo odkotali .. za letenje bo moral še in še stradati ..

 • terminalar

  S svojim “humorjem” je hotel izpasti frajer, vendar je izpadel bebast.
  Ne verjamem, da bo odstavljen, taki, ki si upajo, ponavadi celo napredujejo.

 • Garbage man

  Ta prašičja faca usteza Kučanu…..mogoče mu bo zaplodila grdo hči in se skoti stane dolanc z Štefkinim obrazom

 • bumbar

  V kolikor je vse napisano res; tudi samo del tega; morajo tega psihopata pod NUJNO odsloviti z ministrstva in poskrbeti, da nikoli več ne bo mogel kandidirati na nobeno delovno mesto v javnih službah!!!!

 • Simon Rožič

  Kdo mu je poklonil doktorat? Na kateri dan v tednu v vladi doktorate poklanjajo,
  da se še sam za enega zagrebem, če je tako poceni???

 • Matjaz Zitnik

  Umazane zivali so se vedno lepse od tega zombija…