Po družinskem pretepu propadajo tudi družinski biznisi podpredsednika SD Matjaža Nemca

Pri podpredsedniku državnega zbora in v. d. podpredsedniku stranke SD, Matjažu Nemcu, družinski posli padajo kot domine. Najprej je propadlo družinsko podjetje Granes Prat, ki je slast državnih poslov okusilo v času vlade Boruta Pahorja, v kateri je bil Matjaž tajnik. Koneal, Modna agencija in šola, katere lastnici sta poslančeva žena Iryna Osypenko Nemec in mati Nelida Nemec, že od leta 2013 iz meseca v mesec visi na sramotilnem stebru finančne uprave.

Čeprav je Nemec poslanec in torej del zakonodajne veje oblasti, podjetje njegove žene in matere 20. člena zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o davčnem postopku ne upošteva. Na finančni upravi sicer pojasnjujejo, da je namen zakonodajalca, da se z javno objavo zavezancev za davek, kot je Nemčev Koneal, “ki ne predlagajo obračunov davčnega odtegljaja za izplačilo plače in nadomestila plače v rokih, krepi davčno kulturo, izboljša plačilno disciplino ter spodbuja k prostovoljnemu, pravilnemu in pravočasnemu obračunavanju in plačevanju davčnih obveznosti.”

Dva sinova, oba politika
Največja sramota za družino, ki sicer silno pogosto nastopa v domačem rumenem tisku, pa je že neverjetnih 350 dni blokiran račun društva, odprtega pri Novi KBM. Društvo so menda ustanovili v spomin na očeta. Na domačem naslovu družine Nemec v Biljah, s katerega Matjaž Nemec kandidira za visoke politične položaje, je bilo ustanovljeno Kulturno umetniško društvo Negovan Nemec, posvečeno spominu na politikovega očeta, kiparja, ki je umrl leta 1987. Od ustanovitve društva leta 2011 ga je sprva vodila mati, nato pa je to vlogo prevzel poslančev brat Primož, tudi politik, ki je na listi SD leta 2014 kandidiral za župana občine Miren-Kostanjevica. Za društvo so prejemali tudi denar iz proračuna, julija 2014 tisočaka od Festivala Ljubljana in mesec prej petnajstino tega zneska od občine Komen. “Kulturno umetniško društvo Negovan Nemec smo ustanovili spomladi 2011 in tako formalizirali že več kot dve desetletji trajajočo kulturno umetniško dejavnost, ki poteka v ateljeju akademskega kiparja Negovana Nemca, in zajema literarne, glasbene, likovne in druge vizualne ter multimedijske prireditve,” med drugim beremo na spletni strani občine Miren-Kostanjevica. Na koncu zapisa je povezava na spletno stran www.negovan-nemec.si. A klikali jo boste zaman, stran ne obstaja.

Nasilje in družinsko pravdanje po sodišču
Na Goriškem ptički čivkajo, da Nemčev najmlajši, ki sicer zaseda najvišje politične funkcije, ni prav odprte glave. Na enem od spletnih forumov je komentator slikovito opisal učne težave Matjaža Nemca, ki sicer prihaja iz stranke, ki zasebnemu šolstvu ni naklonjena: “Sinko Nelide Nemec, ki je maturiral (ne diplomiral, maturiral) na zasebni šoli pri 27 letih, naslednje leto je bil pa že osebni tajnik predsednika vlade Pahorja. Do leta 2007 ni imel nobene izobrazbe in delovnih izkušenj, čez leto pa postane osebni tajnik predsednika vlade države Slovenije!!!!”

Slovenske novice so o ravsu med ljubimcema poročale leta 2011. (vir: slovenskenovice.si)

A čeprav razvpiti Nemčevi materi nikoli ni bilo potrebno odgovarjati za dejanja na mestu šefice marketinga v Hitu, njenega dolgoletnega partnerja Danila Kovačiča pa je Janez Drnovšek iz zapora rešil s pomilostitvijo, ki je v javnosti dvignila veliko prahu, sta se na koncu vendarle oba znašla na sodišču. Da je zadeva še bolj bizarna, najprej so se vsi štirje, Danilo Kovačič, Nelida Nemec, Matjaž Nemec in Primož Nemec znašli v medijih, Slovenske novice so zapisale Ravs med bivšima ljubimcema iz Hita in podrobno opisale dogodek v Tomačevici, kako je pokalo in kako se je v pretep vpletel tudi tajnik takratnega predsednika vlade Pahorja. Marca 2016, ko je bil že v igri za podpredsednika parlamenta, je bil poslanec SD Matjaž Nemec klican pred sodnika zaradi fizičnega napada na 71-letnega materinega bivšega ljubimca, cela družina Nemec pa je bila obdolžena kršitve nedotakljivosti stanovanja. Brat je bil obsojen, poslanec SD Matjaž Nemec pa se je tolikokrat ognil sojenju, da je bil postopek zoper njega izločen. Po treh letih sodnega postopka ga je odrešil prav napadeni Kovačič, ki je menda poslancu kot oče. Ker je bil sam enkrat pomiloščen, je zdaj očitno uslugo vrnil in umaknil pregon zoper Nelido in Matjaža Nemca.

 • učko

  Jah, pri teh ljudeh je “kohezivno sredstvo” oziroma lepilo, ki jih skupaj drži, denar. Ko tega ni več, oziroma ko ga zmanjkuje, potem je to tako kot je sedaj. Še “ta mali” Matjažek bo po naslednjih volitvah izgubil službo v parlamentu, pa ga bo tud’ ruska manekenka dala na “štikeljc” ! To je to !

  • FRANC3

   Po vojni so oblasti ustanovile KOL. Uradni naziv je bil: Krajevni Ljudski Odbor. Ljudje pa so tem odborom rekli: KOMUNISTI LJUBIJO OBLAST!
   Vsi levaki s svojim delovanjem dokazujejo, da jim je mar samo za denar in oblst. Ko imaš to dvoje, ostalo pride samo!!

 • totex39

  Tudi na tak način dokazujejo, da so levičarski politiki same izkoriščevalske barabe in taki ne smejo odločati o naši državi. Treba bo tudi poslance vzeti pod drobnogled, preden sploh prestopijo vrata parlamenta.

  • Stajerka

   kontinuiteta KPS……in revolucionarjev, ki se šlepajo na partizanskih žrtvah……

 • Oregon

  tile komunisti so mal smešni; mu prpeleš eno okol ušes pa policija in cel halo iz tega, ko oni zverinsko pobijejo 300.000 ljudi nobenemu nič. Halooooo???

  • Goran Hvala

   Cak kdaj so ze pobil 300.000 ljudi?…vceraj?…kdaj to blo je?…

   • FUCK COMMUNISM

    Idiot!

   • pajot

    Kdaj je to blo? Od ustanovitve komunističnih partij pa vse do danes.Pa jih niso pobili samo 300.000,številka pomorjenih gre v stotine milijonov. Ignorant zabiti.

    • Goran Hvala

     Aja..nism vedu da nas je blo stotine miljonov….pol je pa bla res slovenija do tokia…;-)….

   • Oregon

    ja pa kaj ti enega pa po enega nastevam? V nasi dolini britof pr britofu, čist mal odkoplješ pa si na kosteh. Zastara pa tud ne to tako kot Zokiju, to mernda veš.

    • Goran Hvala

     Ja pouhn je kosti…jama pr jami..taka je cloveska zgodovina in narava..sam eni so ful boljs od drugih…delajo pa vsi isto..

 • Stajerka

  kaj tisti prekmurski milijoni SD iz državnega proračuna so že dobili sodni epilog???…..sklad za regionalni razvoj Pomurja je dobil noge v smeri SD……seveda je sklad ustanovila Pahorjeva vlada…….tak se delajo krogeci in potem vlkega stlačiš v malega…..krogec namreč:)))

 • Vera

  Kje pa je rojena Matjaževa žena Iryna Osypenko ? Materino ime ” Nelida ” tudi ne zveni slovensko, kot od pokojnega očeta ne ” Negovan ” . Taki levaki nam krojijo usodo !

  • rubec

   Bula je rojena na lesenem drogu. Les je pa iz ukrajine.

 • Franc Šink

  Naj nekdo odgovori na vprašanje: kdo bo zmagal če se pretepata komunist in levak?Iritantno vprašanje kaj ne?

  • Majda

   Volivec!

   • Franc Šink

    Ne.

  • FireSnake

   bedak…

  • Soave

   Komunjara

  • domovina mili dom

   “Javno mnenje je seštevek individualnih zmot.”

 • Anton

  jap brez države/korita očitno ni sposoben uspevati na trgu dela.Toliko o spoobnosti matjaža Nemca

  sarkazem press

 • soc

  Ni pameten, je pa lep, je rekla žena ob tej sliki in tekstu. Pa iz prave družine, dodam sam – verjetno UDBA za desno roko (= kontrolo za vsak slučaj) svojemu igralniškemu direktorju ni dodelila kar tako ene tajnice, pa še umetnostne zgodovinarke za povrh, Nelide Silič Nemec. Goriška-Vipavska je neskončen vir hardcore rdečih kadrov.

  Ne-lustracija 1991/2, z izjemnim angažiranjem “ljubeznivega starčka” in starega komunista Bučarja, nas bo kmalu stala samostojnosti. Že doslej pa narodnega značaja. Slovenstvo v novih generacijah postaja sinonim za luzerstvo.

  • karlina

   On in njegova Ukrajinka, samo na podlagi tega, ker mislita, da sta lepa, dobivata dobro plačane službe, ampak-lepota, če sploh je, kar hitro mine, pamet pa je večna !!!!!

 • dr Janez Sveti

  Dedki, potem pa hćere-sinovi, potem vnuki…Biti politik v Sloveniji je za levičarske aristokracija, ki se prenaša iz kolena na koleno. Življenje v luksuzu, na račun državljanov, pa podobno graščakom iz temnega srednjega veka.
  DR Janez SVeti divji lovec

  • sprehajalec

   Tudi v Severni Koreji je tako, če ti je kaj v tolažbo….

   • karlina

    Pa saj Slovenija je že druga, če ne prva S. Koreja in če na volitvah zopet zmagajo rdeči tovariši, bomo res zelo, zelo hitro -druga Venezuela, v to sem trdno prepričana in ne samo jaz, tudi akademiki so zelo, zelo zaskrbljeni.

  • karlina

   TOČNO IN NAŠI DOBIVAJO NAJBOLJŠE SLUŽBE , OZ. VSE SLUŽBE V JAVNI UPRAVI, NI ČUDNO, DA SMO TAM, KJER SMO, KER SO ZAPOSLENI SAMI IDIOTI, S PODARJENIMI MATURAMI IN PREDVSEM DIPLOMAMI, BREZ ZNANJA, BREZ PAMETI-V TUJINO PA BEG MOŽGANOV, NAŠIH OTROK, KI SO MORALI VEDNO ZNATI V ŠOLAH NAJVEČ, KER SEVEDA , NISO-NAŠI !!!!!

 • RATATA

  Nemec je negovan.
  Kdo pa je mati 20. člena zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o davčnem postopku mi pa ni jasn.

 • južnificirana_si

  SDjovci imajo toliko za povedat proti zasebnemu šolstvu, če ne bi bilo zasebnih šol bi veliko od njih končalo samo osnovno šolo

  • karlina

   TOČNO TAKO, no zgornji je že živ primer za to, očitno se ima samo za lepega, kajti za pametnega se ima mogoče samo on, sicer pa-če samo vidim našega poslanca iz SMC-Dolinška, uf, mi gre kar na bruhanje.

 • Olga_10

  Zdaj je treba ukiniti šolska tekmovanja, mature, fakse….da rdeči baroni ne bodo pod stresom…. Uvoziti je treba črede divjakov z IQ 80, da jim bodo sami s svojim “intelektom” in IQ 85 lahko vladali….
  Tovarišija je začela revolucionarno “kariero” kot tatovi, lumpenproletarci in falirani študenti…tako tudi zaključujejo! Jabolko ne pade daleč od drevesa…

 • ĐĐ Style

  Zanimljivo pisanje ….julija 2014 tisočaka od Festivala Ljubljana in mesec prej petnajstino tega zneska od občine Komen…. petnajstino, torej 66e, S tem vidimo navaden poiskus zavajanja, pa bolj hudobno zveni. Dobro da ni Kovačiča skuhala v golažu. Nova vsak dan ste bolj rumeni.

  • antimur

   Daj se že enkrat nauči slovenščine. Ni “zanimljivo”, ampak zanimivo, potem bi pa takšna goveda zarukana kot si ti gobcal o integraciji. Sprijazni se, da slovenščina ni balkanščina.

  • FireSnake

   Zanimljivo je tudi to da ti še zmeri smrdiš tuki čeprav si padel iz šupka…

   • ĐĐ Style

    Fire Snake , no vidiš ni zanimljivo ampak zanimivo, vsak dan se naučimo nekaj novega

 • antimur

  Tako pač delujejo levaki. Enako kot Pahor, ki je zakamufliran v ovčko, v resnici je pa pritlehen Kučanov vojščak. Ta teleban je na račun poljubljanja in usklajene garderobe s Kosorko zajebal piranski zaliv in precejšen kos slovenskega ozemlja. Zdaj pa pizde levaške še volite te levofašistične kretene, ali nimate pameti, ali ste pod hipnozo kučanistične zločinske ideologije.

 • domovina mili dom

  Zakaj že komunisti zagovarjajo državni interes? Vpijejo proti privatizaciji, da se jim kar iz uhov kadi.
  Če bi se v Sloveniji vzpostavil zdrav ekonomski sistem, komunisti s svojim javnim sektorjem, kulturniki, oprostite tisti, ki si služite kruh s trdim delom, propadejo v 24 urah. Njihov “Marksov kapital temelji na zažiranju proračuna in gospodarstva”.

 • MižekFiga

  Enostavno vprašanje: “Politik Matjaž se zna (pokaže tudi) vrteti in stegovati ob drogu? Odgovor DA pomeni, da v Parlament in politiko ne spada. Odgovor NE pomeni, naj se nauči, pokaže in izgine iz politike !!!”

 • hribovc

  na odru se grejo nemce in partizane, v zaodrju pa ravbajo s pomočjo žandarjev !!

 • učko

  Jah, Matjažek ima samo neko srednjo šolo, ki jo je uspel spacati skupaj nekje okol tridesetega leta. Ni vajen delati. Življenje ga bo še zelo teplo !

  • žogica

   Koliko doktoratov maš pa ti, ti je uspelo narediti vsaj šolo s prilagojenim programom ?

   • učko

    Punca, ne maram levuharskih privilegirancev, ki nam nabijajo nemogoče davke, sami pa živijo lagodno v izobilju na naš račun. Kar se mene tiče, se borim na trgu kot konstrukter, 6/2 izobrazba tehnične smeri.

    • žogica

     A bejž no, tako si pameten, zdaj te bo pa Jajo zaposlil, da mu boš rit zanašal.

 • Stajerka

  VIDEO: Predsednik Vrhovnega sodišča ostro nad Cerarja zaradi njegovih dvomov v nepristranskost sodišča
  https://www.24ur.com/novice/slovenija/predsednik-vrhovnega-sodisca-ostro-nad-cerarja-zaradi-njegovih-dvomov-v-nepristranskost-sodisca.html

  no, Cerar si znova in znova išče nove sovražnike, celo med stanovskimi kolegi – če izgubi volitve in mandat, bo tudi v pretekli službi neprijetno, da ne govorim o kredibilnosti pred študenti…..in prav je tako!!!

  • Vera

   Še v parlament ne bo prišel Cerar, saj ne ve ne kod, ne kam . Dobro ga je treba poslušati , pa lahko vsak ugotovi ” koliko je ura ” pri njem .

  • karlina

   Kar naj gre na zavod za zaposlovanje, kakor morajo iti navadni ljudje, drugorazredni, ko izgubijo službo, se mu je začelo že maščevati, ker je tako nadut in samovšečen.

 • rubec

  To novogoriško bando s kraševci vred bi valil dol s’zi Sabotina toliko časa da bi slovenija imela dovolj mivke za II. Tir. Prav vsega nam pa res ni potrebno kupavat. Za gor bi jim pa storu da kar sami krevsajo.

 • žogica

  Dajte vi svojo svinjarijo pospravit, ždite v takem dreku, da smrdi po celi Sloveniji !

  • učko

   Vohaš lastne gate, pol smo pa drugi krivi !

   • žogica

    Kako se izživljate nad ljudmi, res ste pokvarjeni voluharji…. Le kdo bi si želel take ljudi na oblasti?

    • učko

     Levuharji očitno ne ! Tudi mi ne maramo levuharjev, ne na oblasti, niti kako drugače !

     • žogica

      Marate ali ne, spet boste v senci kokodakali, to še zmorete.

  • Ti smrdi, kajne ?
   Ko ste vse izropali in pustili za seboj, “kot svinja drek”.
   Ni čudno, da je Slovenija vsa izropana, če vas 88% – 90% krade, kot srake.

   • žogica

    Vaših 10%-12% pa ropa, saj si napisal-a, da je Slovenija izropana.

  • garfi

   ja v vašem rdeČĆem dreku

  • sprehajalec

   Žogica hihihihi. levičarski drek in prdec je pa tako poduhovljen, da diši….

   Si kar na cesti ostala sedaj ko se nimaš s kom pogajati? pametno, če boš dobra, bo veliko na cesti kapnilo v žep.

 • sajnirespaje

  Vili Kovačič – Twitter…

  Zaradi resnice in pravice moram povedati, da je je Janez Janša zmotil ali krepko zlagal, ko je rekel da je SDS zbrala vse razen 1500 podpisov za referendum. Kdo se boji Davkoplacevalcev ? Od JJ pričakujem popravek
  in opravičilo ! SAMO RESNICA NAS BO OSVOBODILA !

  • garfi

   ukvarjaj se z vašo maketo za 133.000€ našega denarja

   • sajnirespaje

    Vili Kovačič – Twitter

    Stare stranke, nas hočejo priklopiti nase, pa tudi nove. To bi bila EVTANAZIJA, da bi mi utihnili ! TISKOVNA KONFERENCA na Cankarjevi 1/4 OB 11 h BO!!!. Glasbe ne bo, ker nimamo denarja za zanjo ! Muzika bo igrala po VOLITVAH !!! Računam na zdravo pamet predsednika.

    • garfi

     rdeČĆko
     ukvarjaj se z vašo maketo za 133.000€ našega denarja

   • Krtača 20

    Jebiga. Stvar rešena. Kako pa kej rodetov tepih za 130jurjev? Ste pošlihtal?

 • garfi

  pa tako sladek obraz ima “levica-sd”
  včeraj je radikalec židan spet zmerjal SDS in Janšo z radikalnostjo
  Janša Židanu-sd v obraz: V ukradeni hiši delujete!
  https://reporter.si/clanek/slovenija/jansa-zidanu-v-obraz-v-ukradeni-hisi-delujete-628092

 • karlina
 • herman

  Iz zanesljivih virov sem izvedel, da je mali Matjažek v osnovni šoli neki sošolki pokazal lulčka. Učiteljici, ki ga je zaradi tega oštela, pa je pokazal iztegnjen sredinec. Marjanca, a o tem škandalu pa nič?

 • rubec

  Komunistično novogoriško rdeče teslo je za ženo vzel Ukrajinko, prisega pa na Stalina. Meni nič jasno.

 • garfi

  SPOZNAJMO LEVICO
  kakršna leva poltična “opcija” takšni navijači
  —norčevanje iz žrtev komunizma
  leviČĆar Svele > garfi • 3 ure nazaj
  Peticija.da se zgradi javni WC nad Hudo jamo
  —grožnje
  leviČĆar Svele > Olga_10 • 4 ure nazaj
  Volite Janeza naj bo on glavni.samo strah me je da ga ne bo kakšen norec ustrelil ljudem se fuzla bojim se za njegovo življenje.krambergerja so tudi ustrelili.pa niti najmanj ni bil osovražen kot je naš vrli osvoboditelj Slovenije Janez Janša.vse več bo nasilja umorov roov tudi napadov na politike.zgodovina se ponavlja.mussolinija so tudi oboževali kot Janšo potlej pa so ga za noge pujsa obesili.smrt svinjam klobase narodu.prosim potencialni norci pustite Janeza pri miru imamo drugačne načrte z njim Bog daj mu kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen

  • xy

   Vili Kovačič – Twitter–

   Zaradi
   resnice in pravice moram povedati, da je je Janez Janša zmotil ali
   krepko zlagal, ko je rekel da je SDS zbrala vse razen 1500 podpisov za
   referendum. Kdo se boji Davkoplacevalcev ? Od JJ pričakujem popravek
   in opravičilo ! SAMO RESNICA NAS BO OSVOBODILA !

   • žogica

    Jajo še kar laže, pa ste rekli, da ne !

 • garfi

  ustavimo predajo titove štafete med Cmerarjem in Serpentinškom
  KURZ GLEDA VELEIZDAJALCA KURČĆANA in njegove “vlade”

 • garfi

  SPOZNAJMO UDBOMAFIJSKO židan-sd STRANKO
  PROGRAM STRANKE
  1. lagati
  2. krasti
  3. zmerjati SDS in Janšo z radikalci
  4. lepiti neokusne kleptomanske letake v straniščih

  • xy

   Vili Kovačič – Twitter

   Zaradi
   resnice in pravice moram povedati, da je je Janez Janša zmotil ali
   krepko zlagal, ko je rekel da je SDS zbrala vse razen 1500 podpisov za
   referendum. Kdo se boji Davkoplacevalcev ? Od JJ pričakujem popravek
   in opravičilo ! SAMO RESNICA NAS BO OSVOBODILA !

   • garfi

    spokaj

 • Krtača 20

  Sam da kakšna firma propade ki ni pod okriljem jajota, mate desni z jajotom na čelu take orgazmične krče kokr jih urška cel živlejne ne bo mela.

  • beno

   Imaš podobne težave, kot žogica?
   Mala ciganka kaze mami: “Mama mama!!! Hoće Mirza da me jebe!!!”
   “Šta se dereš! Deset ti je godina, vreme ti je, a i brat ti je..”

 • žogica

  Zdaj vas je že Vili začel dresirati, sramota !!!!!!!!!

  • beno

   Tale pa osebno za tebe paše.
   Mala ciganka kaze mami: “Mama mama!!! Hoće Mirza da me jebe!!!”
   “Šta se dereš! Deset ti je godina, vreme ti je, a i brat ti je..”

   • žogica

    Pospravi si podstrešje, cigani pa itak mate svoja naselja urejena za bivanje, ne rabiš smetit okrog !

  • WISKY 1000

   žoga,a te že razjeda,junija bo fešta kot je še ni bilo,za domovino z SDS-om in Janezom naprej.

 • VERRZIFIKATOR

  Nemška ljudska

  ČE PRAV SE SPOMNIM

  Če prav se spomnim, svojčas Nemec neki
  na nos je padel v nekem čudnem stanju,
  pristal nato na večnem potovanju,
  končal je plovbo po življenja reki.

  Nek drugi Nemec, vendar ta je mlajši,
  ni padel daleč ravno od drevesa,
  zato še večje nebuloze stresa,
  hudič ima tako ga kajpak rajši.

  Se zdi, kot da je ta na nos priletel
  in ne njegov sorodnik že pokojni,
  kot da bi ta kasiral knock out dvojni,
  bo kmalu tudi Nemec ta odletel.

  Ne bo več v Bundestagu fant posedal
  in širil svoje puhle nebuloze,
  bo tulil in se zvijal brez narkoze,
  sam sebi Nemec mlajši bo presedal.

 • Amerikanc

  Ni važno ali si pismen ali si bralen, važno da si “NAŠ” !
  Je pa res, da je Nelida obvladala veliko “jezikov” !

 • VERRZIFIKATOR

  Matjaž B. Pohar

  KAJ PAČ MOREŠ

  Kaj pač moreš, je goriško teslo
  svojega rojaka zaposlilo,
  milo se hudiču bi storilo,
  ko zagrabil je rojak za veslo.

  Sta veslala gor in dol po Soči,
  nemško sta rojaka žlobudrala,
  eno pa besedo sta – budala –
  govorila v formi le pojoči.

  Meni se mi ne zdi, reče Nemec,
  da končal jaz šole sem zaresne,
  mislim, da je šlo za šole vmesne
  in matura moj da je prvenec.

  Maturiral v šoli sem zasebni,
  izobrail se za pomočnika,
  bom rojaku slepcu za vodnika,
  ki učenec v šoli sem posebni.

 • slaipowi

  Temu se pa reče raziskovalno novinarstvo po Marjančino. Sediš in brskaš po osovraženih Slovenskih novicah iz leta 2011. Bruh…
  Tako novinarstvo se gre lahko vsak. Evo nekaj o voždu in njegovih: http://www.skladi.com/splosno/2720-druzina-jansa-bacovnik-bolezni-nasilje-poskusi-samomora

 • Get Smart

  Novinarstvo pomeni brskanje po vsem,
  bistvo je v izpostavljanju DEJSTEV = RESNICE.
  Ljudje nismo kot vi, MURGL JUGOKOMI stekli bruhajoči psi,
  celo vas, zlorabljena ščeneta ne sovražimo, se nam pač smilite, ko vas v garaži posiljujejo,
  seveda pa zavračamo laži, ki jih poleg kakšnega kančka resnice objavijo MURGL JUGOKOMI MEDIJI in tako tudi SRBSKE NOVICE nje.

  Poglej, zlorabljen kuži, sej lahko komot bruhaš doma, v MURGL JUGOKOMI MEDIJIH, ki jih toliko,
  da ne moreš zgrešiti MURGL KANALIZACIJSKE KLOAKE četudi hočeš nje.

 • Get Smart

  Pomnite, ljudje!
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   In seveda nasprotje:
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   • Get Smart

    Sledimo? Nelida, jel. Nema da nema nje.

 • luka globus

  Pahorjev ljubček :)

 • Jan Kovalski

  Osypenko se osipava?

 • Jan Kovalski

  Nič ne pomaga:
  Nemčev Koneal pač ni francoski L` oreal.

 • Poštenje velja

  Levi pedrajs in ruska prostitutka.

  • luli

   ukrajinka je…..

  • luli

   ukrajinka je…..

  • WISKY 1000

   narcisek rdeči je tudi

 • ney

  Nič čudnega, da je Slovenija v takem podnu brezvladja in kaosa korupcije, če pa primitivci volijo takšne neizkušene razvajenčke,v parlament in vlado, ki imajo od nekdaj polno rit vsega…

 • lili pili

  Zanimivo samo maturo ima fant, enako kot zan mahnic, predsednik odbora za obrambo, pa sin janeza janse kot tajnik evropske poslanke tudi maturant.

  Slovenija ima zelo dobre maturante ni kaj zato pa izvazamo univerzitetno izobrazene mlade kadre…

  • učko

   Največji gnoj je na položajih, najboljši pa zapuščajo to govnarijo od države, jap!

   • WISKY 1000

    zato VSI na volitve,da počistimo ta gnoj,kot si napisal.

 • Zgornji

  KAAAAAAAJJJ ??? !!! ??? MODNA AGENCIJA, IN ŠOLA ??? !!! ??? PRESERAAATORJI PRESERATORSKI POKVARJENI PARAZITSKI GNILI ZLOBNI SMRDLJIVI NEKORISTNI ZAŽIRALSKI ZAJEDALSKI !!! ! !!! TO JE TREBA SAMO … ” PODORAT” , KOT JE NEKI MORAVŠKI BRAT NEKOČ REKEL … !!! ! !!!

 • luli

  pretty boy

 • luli

  pretty boy