Po izjavi Zormana, da je “stranka SMC največja prevara leta 2014,” odstopljeni poslanec Krajnc razkril, da SMC deluje kot klika, ki je neznano kam zapravila 5 milijonov evrov!

Foto: STA

V četrtek je kot strela iz neba odjeknilo, da sta za izstop iz poslanske skupine SMC odločila Branko Zorman in Bojan Krajnc. Zorman se je za odstop odločil po tem, ko njegova lastna stranka ni sprejela zakona o športnih stavah in s tem podprla korupcijo pri financiranja športa, poleg številnih očitkov pa je SMC označil celo za največjo prevaro leta 2014. Krajnc, ki se je za odstop odločil, kmalu po tem, ko je tega najavil Zorman, je kliko označil kot kliko, ki manipulira z njegovo kandidaturo, prav tako pa ji je očital demokratični deficit in netransparentno finančno poslovanje. Stranka SMC je po njegovih besedah neznano kam zapravila 5 milijonov evrov, da jim je na koncu ostalo le še 200 tisoč evrov.

Krajnc je v odstopni izjavi zapisal, da se povod za njegov odstop nanaša na postopke določanja kandidatk in kandidatov ter kandidatnih list pri kandidiranju kandidatk in kandidatov stranke SMC za prihajajoče predčasne državnozborske volitve, konkretno pa je imel ta v mislih dogovor z generalnim sekretarjem SMC Jožetom Artnakom glede njegovega soglasja za kandidiranje v 7. volilni enoti (Maribor) in 8. volilnem okraju (Maribor IV).

Krajnc je v odstopni izjavi zapisal, da nedavne besede Artnaka najbolje opisujejo epilog tega “konfuznega in nerazumljivega” postopka  in način delovanja določenih posameznikov v stranki, pri tem pa je imel še posebej v mislih ožje vodstvo SMC. Artnak je po besedah Krajnca dejal, da je izvršni odbor sprejel odločitev, da bo v okraju Krajnca kandidiral nekdanji mariborski nogometaš Gregor Židan in ob tem dodal, da tukaj ni dileme, saj drugačen odgovor sploh ni možen.

Foto: STA

Razlogi za odstop so bili že vidni leta 2014
Krajnc, ki je glede stranke SMC dejal, da ta deluje kot klika, je v odstopni izjavi zapisal, da so se razlogi za odstop pojavili že leta 2014, ko je potekala predstavitev kandidatov SMC v štajerski prestolnici in ga je predsednik stranke Miro Cerar nagovarjal, da naj ta še pred volitvami vstopi v stranko, saj naj bi ugledu stranke škodilo, če bi ta to storil šele po volitvah. “Nad pritiskom se bil presenečen,” je dejal Krajnc in dodal, da je vse do danes pri Cerarju ostala zamera, ker se ta v stranko ni včlanil še pred volitvami, ampak šele naslednje leto, ko je ta prevzel opravljanje poslanskega mandata. Med razlogi za odstop je Kranjc navedel tudi demokratični deficit, glede katerega naj bi po njegovih besedah opozarjal že leta 2016.

Krajnc pojasnjuje, da je vzrokov za odstop preveč
Članom stranke SMC vsekakor ne more biti vseeno, da je Krajnc glede delovanja stranke dejal, da ta deluje kot klika, pri čemer je zapisal, da pridevnik pred to besedo namerno izpušča zaradi spoštovanja do vas. Prav tako je stranki očital dezorganizacijo delovanja in sicer tako navznoter kot tudi navzven ter se obregnil ob delovanje piar služb v sekretariatu SMC in v poslanski skupini SMC v Državnem zboru Republike Slovenije.

Foto: STA

Finančno poslovanje izpostavil kot pomemben vzrok za odstop
Kot pomemben vzrok za odstop je navedel tudi finančno poslovanje stranke in ob tem poudaril, da se mu zdi povsem nejasno kako je mogoče, da je od dobrih 5 milijonov evrov javnofinančnih prihodkov SMC za državnozborsko volilno kampanjo po napovedih vodje volilnega štaba Andreja Klemenca ostalo le približno 200.000 evrov skupaj, kar znese okrog 200 evrov na vsakega poslanca. Krajnc navaja, da je ta članom IO sveta stranka večkrat postavil vprašanja v zvezi s tem in dodal, da državni sekretar na ministrstvu za finance Tilen Božič ni nikoli natančno predstavil in pojasnil finančnega poslovanja stranke – komu, koliko, za kakšen namen in s kakšnimi učinki oziroma rezultati. Krajnc pa je v zaključku odstopne izjave zapisal, da je vzrokov za odstop še veliko več, kot jih je spoštljivo in dopustno zapisati.

N. Ž.

 • VERRZIFIKATOR

  S. M. Celar

  ŠAHIST OPTIMIST

  Dobro veste vsi, da sem šahist,
  me poznate, sem samozavesten,
  v vseh potezah skrajno tankovesten,
  in na šaha plošči optimist.

  Odigral vodilno sem partijo,
  pravijo, da sam sem se matiral,
  motijo se, saj sem le šahiral
  in igral na plošči mimikrijo.

  Zdaj sem optimist brez primerjave,
  dve izgubil hkrati sem trdnjavi,
  pa še lipicanec, konj se pravi,
  me zapustil sredi je planjave.

  Koliko figur sem že izgubil,
  a me ne zapušča optimizem,
  uporabljam raje evfemizem,
  lastne da figure sem zarubil.

  V novo se partijo zdaj podajam,
  brez kraljice, brez trdnjav, tekačev,
  le še eden je ostal skakačev,
  a za prvimi ne zaostajam.

  Bom igral naprej in brez postanka,
  dokler me od zadaj bo pomikal
  eden, da lahko se bom premikal,
  z mano se igra pač simultanka.

  Optimist sem in šahist sem leta,
  to mi namreč igra narekuje,
  v njej doživljam se nekako tuje,
  saj navadna sem figura kmeta.

 • tetka z ozadja

  Vse desne stranke skupaj, bodo na volitvah dosegle med 14 in 17 %, vse ostalo je naše :-)

  • Slavica Ostrovška

   Severna Koreja in Rusija, Belorusija imajo še boljši rezultat !

  • bubamara

   Vaše je toliko kot naše. Naši-vaši so pri denarju zlizani.

  • branči

   naš ata je zmeraj vedel povedati: tvoje tisto, kar zadaj poje! a te to na kaj spominja, ko bo treba s trebuhom za kruhom?

   • tetka z ozadja

    ooo, kdaj sem jaz že zapustil Slovenijo.

  • antimur

   Sanjaj gnoj kučanistični, ali res misliš, da so Slovenci tako neumni, da bodo podprli politiko, ki jo vodi levaška banda, ki podpira vse od migrantske okupacije, kot da že nismo okupirani od čefurjev, ropanje vsem na očeh, razpadanje vsega sistema, absulutna podpora LGBT ogabnostim, porivanje nazaj na divji balkan, povezave z Rusi, kjer prednjači omejeni Erjavec s svojim “Lavlovom”, predvsem pa zaničevanju vsega kar ima samo pridih slovenstva, nenormalna verska nestrpnost in to predvsem do RKC, predvsem pa preganjanje vsakega domoljubja. Norec kučanistični, bodi prepričan, da bomo Slovenijo obranili pred takšno golaznijo, ali na volitvah, ali drugače.

   • tetka z ozadja

    Zmagali bomo mi, vi ste zgolj statističen podatek v neki založeni mapi :-)

  • lokec

   50:50

 • Soave

  Čudno, ali ne, da so, ko je potrebno kaj več povedati tako zelo moralni in etični !!

  ” Kranjc pa je v zaključku odstopne izjave zapisal, da je vzrokov za
  odstop še veliko več, kot jih je spoštljivo in dopustno zapisati.”

  Kako prosim ??
  Prilagam tole branje. . . . .

  https://www.casnik.si/nam-je-putka-ukradena-v-kamniku-oskubljena-v-ljubljani-pa-pohrustana/

  • Mojca pokraculja

   Hvala za link.
   Se pa sprašujem, ob vsem zgražanju mednarodne opazovalke za človekove pravice Michelle Laura Kling , zakaj se nič ne premakne ? Je res konkretno intervenirala ? pri kom in kdaj ? Bi jo bilo treba pocukati za rokav ali je to še ena krasna služba, veliko govorjenja efekta pa nobenega.

   • Soave

    Imaš prav.
    Besede, besede, besede. Krasna služba.

 • Franjo Trojner

  Naj se skljuvajo med seboj mrhovinarji.
  Je pa ravs, borba borba za poslanske mandate in okraje v stranki SMC morala biti svinjska, da je stranko zapustila vodja poslanske skupine ga. Simona Kustec Lipicer. Izgleda, da se je gospej Simoni Kustec Lipicer politika stranke SMC in Cerarja uprla, kar se da razbrati že iz njene podane javne izjave leta 2015:
  “Simona Kustec Lipicer: Sem verna, nisem pa vernica Mira Cerarja”. Izgleda, da je Cerar poleg svojih volilcev hudo razočaral še svoje ožje sodelavce v stranki in svoji poslanski skupini, javno mu očitajo povezavo z omrežji političnih botrov, njegov uspeh na volitvah imenujejo nateg volilcev in njrhobo vladanje za čas izgubljenih priložnosti, očitajo mu celo netransparento porabo denarja stranke..
  Tako razpuščene, skregane stranke in vlade in v tako očitnem razsulu na koncu mandata v Sloveniji še nisem videl.
  Nikjet nič ne piše, če je Moderndorfer novopečeni član stranke SMC morbiti že k Šarcu prestopo? Če ni pa še bo, če bo Šarcu na volitvah bolje, kot Cerarju kazalo.

 • antimur

  To je še dokaz več, kakšno omejeno in pokvarjeno titoistično omejeno sranje je Kučan, ki je iz ozadja nastavljal te nesposobneže, od Ropa, Pahorja, Jankovića, Bratušce, Cerarja…
  Baraba ne peša samo telesno, ampak tudi umsko, kajti vsak naslednji, ki ga zahrbtno nastavi, je slabši in bolj pokvarjen od svojega predhodnika, čeprav vsi skupaj niso vredni pol 3,14zde mlačne vode.

  • Tom Žnidarčič

   Mislim, da se tu motiš. Vse manj ga je škrata briga koga bo našel, ker tako dobro obvladuje prave riti, da tega sploh ne rabi več skrivat.

 • Krtača 20

  Veseli me, da desni ob tej novici doživljajo orgazme. Vsaj enkrat….

  • sprehajalec

   Niti ne, ker že od 2014 vemo, da je stranka Migrantskega centra prevara. Levičarji nastavljajo nove obraze, sami se pa skrivajo za njimi.

   Gre za potrditev našega prepričanja o Novih Obrazih.

 • Anton

  Naslovnik na mmc-ju: “Za predsednika NSi-ja edini kandidat dosedanji v. d. Matej Tonin”

  Moj komenatr na komentarje:

  to da najbolj radikalni levičarji severna zvezda, oliva itd pljuvajo čez Tonina, hkrati pa hvalijo ex predsednico Ludo Meri kaže da je Nsi, s spremembo na samem vrhu stranke krenila na prava pota.

  sarkazem press

  • baubau

   Bomo šele videli-v preteklosti je bilo kar nekaj nedemokratičnih potez-nekateri se npr.še spomnimo odobritve “maršalskega dodatka” Kučanovi pokojnini…

 • Tom Žnidarčič

  Par dni nazaj sem z italijanskim kolegom udaril malo politično debato o stanju v IT in SLO. Najbolj me je navdušil italijanski rek, ki gre v originalu takole; Non e importante trovare teste giuste, ma e invecce importante trovare culli giusti da incullare. V kleni in nazadnjaški slovenščini tega ne znam dobesedno prevest, ma v napredni in LGBT bi se glasil prevod takole; Ni važno najti prave glave, ampak je važno najti prave riti za jim ga uterat. Jasno, da naša levica to obvlada do potankosti.

 • baubau

  Ne vem kako,da nista protestno odstopila že l.2014-partijsko dirigirane stranke že vso zgodovino ravnajo enako.

  • Tom Žnidarčič

   Ne veš zato, ker ne razumeš, zakaj sta sploh vstopila v SMC. Podobnost Cerarjevega odstopa z odstopom teh dveh riti, ni zgolj naključna.

 • sprehajalec

  #Po izjavi, da je “stranka SMC največja prevara leta 2014,#

  Lojalnost značilna za levičarje. Še tako je perverzen, da izstopi 1 mesec pred novimi volitvami, kjer mu pač ne kaže najboljše. Sicer sem pa za gornjo trditev jaz vedel že leta 2014.

 • SALZ

  Samo bebec se včlani v instant stranko tako da ni potrebe po kakšnem jamranju in šimfanju

  • Tom Žnidarčič

   Ah daj no… Kdo pa je bebec od članov instant stranke? Mogoče njen ustanovitelj, ostali pa so zelo dobro preračunljive državne črpalke.

 • Franjo Trojner

  Vse kar je janez Janša povedal po volitvah 2014 se je uresničilo.
  Napovedal je predčasne volitve, razsulo instant Cerarjeve stranke SMC, neizvedbo niti ene samcate nujno potrebne reforme, najslabšo vlado, ki jo bomo pomnili po aferah in škandalih, dodaten razcvet mafijske države, bohotenje javnega sektorja, napad na vrednote tradicionalne družine, razpad pravne države in cincatora Cerarčka, ki ni sposoben sprejemati pomebnih odločitev, oživlanje totalitarnega komunističnega režima in nekaznovano vsesplošno in vseprisotno čaščenje totalitarnih komunističnih simbolov v javnosti s strani ponorelih ekstremnih levičarjev.

  • Tom Žnidarčič

   Ja, in za zaustavit ponorele levičarje, potrebujemo še globljo finančno in moralno krizo, ki bo ponorele levičarje pahnila na na stran ponorelih desničarjev, da bodo normalni končno doumeli, da je levičar enako skrajni desničar.

   • Jan Kovalski

    Vsegliharstvo pa je največja nesreča za demokracijo! Vseglihar je Marsovec ki ima sebe za vzvišeno čudežno bitje.

 • Jožef

  G. Krajnc, vprašam vas, če ste človek poštenja, zakaj ste to storili en mesec pred volitvami.
  Zakaj, g. Krajnc niste pokazali vaše poštenosti in osebne svobode, ko so se v cerarjevi vladi dogajale silne interpecije zoper Cerarja, Klemenčiča, Milojke in ostalih. Koliko denarja in časa bi nam prihranili g. Krajnc in drugi godrnjačin SMC-ja.
  Svojo stranko imam že dolgo kot cilj volitev. Če je ne bi imel, se nikakor ne bi odločil za vas ali vam podobnim.
  Ste koristoljubnež, ki mu Slovenci nikakor niso opcija, tako kot Kučanu samostojna Slovenija.
  Denar, vladar itd……… !

  • Tom Žnidarčič

   Ne zdaj jokat, če si na volitvah zgrešil.

 • Stajerka

  Miro Cerar – Udbomafijski consigliere? (Volitve 2014)

  https://www.youtube.com/watch?v=JsZAJ6PuSO8

  • Tom Žnidarčič

   Ma kakšen consigliere neki ne ga lomit! Ne obvlada niti osnov prava, dejansko ne obvlada nič za kar so ga consigleiri nastavili! Srečo ima , da je udbomafija toliko medijsko močna, da vse njegove fijaske pretvori v zmage, ali pa nevtralizira! Consigliere je pri mafiji vrhunski poznavalec prava, kar pa cmero nikakor ni!

 • PIA PlA
  • Peter

   Ne verjamem da kdorkoli karkoli briše na novi, no.

   • Tom Žnidarčič

    Tudi jaz ne verjamem, da nekdo nekaj briše.

   • PIA PlA

    Kar verjami, PikaPolonca je videla. Brez skrbi, odkrila bom kako in kaj.

    • stajerc5

     Napisi se enkrat, pa bos videla kaj bo!

     • PIA PlA

      Jaz sem že videla, ti pa ne boš videl. Pod tvojim komentarjem sem ponovno objavila in zopet so takoj blokirali. Naredila sem slike vseh treh primerov, zgoraj pa imaš link na moj prvi blokiran komentar.

     • stajerc5

      Noro, ne razumem tega obnasanja nekega idiota, ki pa na vse najbolj svinjsko zaljive komentarje iz leve strani ne reagira. Pravzaprav se kar ne morem verjeti, ker se zdi tako noro abotno, da mi je zmanjkalo besed!

     • PIA PlA

      Tako pač je.Tam imajo neke zdrahe in ne ve se kdo pije in kdo plača.
      Bomo že počasi ugotovili s skupnimi močmi. Hvala, ker si se oglasil.
      Pa še Ana Job in tu je njen novi profil https://disqus.com/by/ana_job/
      Lep pozdrav, Pia

 • Peter

  Koga pa to drušvo luzerjev sploh še zanima, no?

  • Tom Žnidarčič

   Dokler na volitvah dobijo en glas manj kot je potreben za vstop v parlament, ne briga nobenega. Če dobijo pa samo glas več, pa zanima vsakogar.

 • Tom Žnidarčič

  Tom Žnidarčič • eno uro nazaj
  Par
  dni nazaj sem z italijanskim kolegom udaril malo politično debato o
  stanju v IT in SLO. Najbolj me je navdušil italijanski rek, ki gre v
  originalu takole; Non e importante trovare teste giuste, ma e invecce
  importante trovare culli giusti da incullare. V kleni in nazadnjaški
  slovenščini tega ne znam dobesedno prevest, ma v napredni in LGBT bi se
  glasil prevod takole; Ni važno najti prave glave, ampak je važno najti
  prave riti za jim ga uterat. Jasno, da naša levica to obvlada do
  potankosti.7

  Uredi

  Odgovori

  Deli ›

  No, še bolj je bil interesanten njegov odziv, ko sem mu rekel, da tega pa v slovenščino nebi znal prevest; Vidiš koliko na boljšem ste vi v Sloveniji od nas, niti prevoda nimate! Skupno sva potem ugotovila, da bi bilo najpametneje za obe državi, če bi za parlamentarce izbrali pripadnike plemen iz Papue nove gvineje, kjer besede laž sploh ne poznajo! IN ONI SO KAO DIVJAKI, MI PA CIVILIZIRANI!

 • zokispoki

  Izgleda, da je avtist od nekdaj obcudoval balkanskega cigana. Kar hitro se je navzel njegovih cefursko-komunajzarskih razvad, in izgleda tudi sam posluje , kot nekaksen mafijski boter ! Vendarle pezde ostane pezde,
  ne glede na to koliko snelkurzov, kako postati Dzek, bo absolviral. Blamaza na dveh nogah, podobno kot njegova predhodnica ! O ciganu, rojenemu kriminalcu pa tako ni, da bi izgubljal besede !

  • jovan jovan

   Tožil te bo. ivan.

   • zokispoki

    Jovance, cefurce, kus!

 • jovan jovan

  Se pravi, da smc posluje podobno kot sekta? Po balkansko?

  • tohuvabohu

   Saj zato sta pa šli v koalicijo.

 • Anton

  “Nihče ne ve, kam je izginilo 20 milijonov evrov za rudnik Žirovski Vrh, ki ga je vlada v letu 2007 namenila rudniku,”

  levaki že pripraljajo podlago za novo tožbo zoper SDS0 oz Janeza Janšo

  Sem vedel da tudi tokrat volitve nebodo šle brez umazanih igric s strani levice

  sarkazem press

 • Tom Žnidarčič

  Italijani neudeležencem volitev rečejo menefregisti, ki mislim da nimajo pravice do službe v javnem sektorju. Bom povprašal. Pri nas je ta ista kasta v italiji poimenovana menefreghisti označena kot vsi isti. Imamo pa v Italiji tudi qualunquste in volijo predvidljive zmagovalce, ne glede na prepričanje.

 • montyamp

  Banditstvo je zazidarsko udbopartijska klika .
  Udbovska deca so najprej rinila v stranko murglosrbskih cepcev , naveličani klientelizma-nepotizma-korupcije-parazitstva-………………… , se nekateri , katerim je natura podarila kanček človeškega , vlečejo iz komunist-fašistične greznice .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU
  Vsi na volitve , LOPOVE NA ODPAD .

 • Jan Kovalski

  Na fotografiji je v prvi vrsti človek (pozabil kako se piše), ki so ga zasačili v Bauhausu pri kraji, zato se ga je prijel vzdevek “dihtunga”.

 • Morala

  To je prepozno…Štiri leta je bil tiho…že dolgo vemo, da je elitna klika, brez morale in etike…

 • garfi

  VSA “LEVICA” DELUJE KOT KLIKA in je protiSlovenska klika
  vsi so udbomafijski, leva politična opcija sploh ne obstaja samostojno
  DOL Z MAFIJSKO POLITIČNO OPCIJO šarec-sd-desus-smc-l-bratušek-sloga itd JUNIJA NA VOLITVAH !!!
  GOR Z SlovenskimiDomoljubnimiStrankami SDS-ZD-itd !!!
  VSI NA VOLITVE BREZ IZGOVOROV, SITUACIJA JE ZELO RESNA !!!
  uničiti nas hočejo

  • MižekFiga

   Tov. ddr. Kučana in tov. dr. Cerarja, oba protislovensko nastrojena izvajalca, pa na letalo in smer Sibirija. Tekoči posli so odvajanje denarja iz NLB po Savi v Zagreb. To je Cerar po navodilih Kučana striktno izvajal, vse v smislu, da se čimbolj osiromaši Slovenija. Volitve so vnaprej pripravljena farsa.

   Kdaj gremo s cepci nad Murgle. To ni sovražno pisanje ampak za slovence zaščitna misel.

   Ne pozabite na VOLITVE. Udeležba je najhbolj odločilna !!!

   • garfi

    s cepci na volitve proti “levici”, donacije in podporo predvsem za SDS in ZD

  • Tom Žnidarčič

   Ah daj ne klati neumnosti! Janša je v prvi vladi pokleknil pred sindikati, v drugi pa ni odstopil po poročilu KPK, ki je bilo fake, ampak vlada zaradi tega bi ne rabla past. Posledično, bi ne dobili vlado AB in zadolžitev ki jo sedaj imamo. Janša je naredil kardinalne napake takrat, ko jih nebi smel naredit. Jaz njemu ne zaupam več, ne zaradi splošnih obtoževanj, ampak ker mu je bilo bolj važno njegovo stanje, kot pa stanje države.

   • garfi

    ti klatiš neumnosti
    JAnša ni nikoli vladal sam oziroma “desnica”
    vsi “levi” v vladi so ga izsiljevali in rušili
    ne bluzi in podpri SDS in ZD
    ali pa delaš samomor

    • Tom Žnidarčič

     Ja, saj ne rečem da ga niso izsiljevali v prvi vladi, ampak ga vprašam zakaj ni raje odstopil, kot podlegel izsiljevanju! In v drugi, ga pa vprašam zakaj ni vlade prepustil Vizjaku in državo rešil pred Bratuškovo?

 • Tom Žnidarčič

  Torej, za culle giuste ni niti trileme, oni imajo najmanj šest lemo.

 • garfi

  v nsi je sedaj Ludamila tetka iz ozadja
  še vedno ruši JAneza JAnšo
  verjetnost, da bodo v “levi” vladi šarca murgelskega
  in uničevanje Slovenije se bo nadaljevalo

 • luckyss

  “SMC deluje kot klika, za katero je značilno netransparentno finančno poslovanje”
  Mogoče je celo res….
  Je pa skrajno butasto, da to napiše hišni portal stranke, katere finančno poslovanje je kot bi gledal ” Monty Python’s Flying Circus”…
  Ja, vi ste res absurd za katerega ni logike….razen, če ste ovce res totalno butaste ;))

  • MižekFiga

   Jebala rte balkansko levaška logika. Spraznil si slovenske banke, nato pa opral iranski denar. Po odtekanju NLB denarja v Zagreb, a te smem vprašat, kaj bi še rad, da se Slovenijo uniči ???

   • luckyss

    O čem ti to bluziš ?!
    Pravim, da je treba najprej pomesti pred svojim pragom…no, v SDS bi rabili kar lopato namesto metle…;)

    • Tom Žnidarčič

     Že res, da bi v SDS rabili lopato, je pa takisto res, da niti CATERPILLAR, še ni izdelal dovolj zmogljivega stroja za pometanje komunističnih smeti, da ne rečem zločinov.

     • luckyss

      Prav imaš….
      Hitler je izgubil vojno..Slavili so zavezniki..tudi rdeča zvezda..

     • Tom Žnidarčič

      Na zahodu so vojno dobili kapitalisti, na vzhodu pa propadli sicijalisti! Dobiček Slovenskega sodelovanja v NOB je izguba primorske in velikega dela Koroške.

     • luckyss

      Torej je bilo bolj pametno nastaviti rit Dolfiju…?!
      Banda izdajalska…

     • Tom Žnidarčič

      Mona! Nobenemu ni bilo treba riti nastavljat! Nedolžne ni bilo potrebno nobenemu nastavljat! Ma ti tega ne razumeš!

     • xtc

      Socialistična ste.

     • luckyss

      Tudi Dolfi je bil socialist.. Nacionalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei …NSDAP

     • xtc

      Vidiš ,da vešp Bratje socialisti,bratje zločinci-ves čas vam trolom to dopovedujem.

   • Tom Žnidarčič

    Nisem točno razumel o čem ti to, ma daj se še enkrat preberi, pa pravilno postavi vprašanje! Dosti tukaj udeleženih smo zaveddni Slovenci in uporabljamo slovenski jezik. Izrazi, ki ne sodijo v okvir slovenskega bi morali bit ukinjeni!!!

    • radames

     Dobro, potem pa piši v izbranem slovenskem jeziku. Pišeš na hojladri, v slengu. Kot prostak!

     • Tom Žnidarčič

      A ja? Pa daj ti prostaku objasni zakaj je prostak.

     • radames

      Zato, ker demokrati nismo primitivci, kakršni so komunajzarji.
      Na jetra mi gre primitivizem tistih , s katerimi se nazorsko strinjam.

  • montyamp

   Si se spet zgubu ???
   So te že povsod odjebali , samo pravi demokrati naj prebiramo tvoj odpad ???

   • luckyss

    Ja, “demokrati” na kvadrat… Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer…in vi bi o demokraciji…ovce usrane…

 • RATATA

  Na kateri listi bi pa tale krajnc rad zdaj kandidiral me zanima. Če je bil pred štirimi leti butast in enako toliko pokvarjen, da se je eSeMCeju pridružil ni niti enega indica da butast in pokvarjen ni več.
  To jokcanje le potrjuje, da imam prav. Takim ni nič nerodno.

  • Tom Žnidarčič

   Na prvi, ki mu omogoči pravo bazo, bom rekel bebo, pa ne mislim glih tako.

  • Sit laži

   Mogoče pa spet v španoviji z Violeto in Lukcem, tako kot pred SMC.

 • komar marko

  dejstva so, da so ŠTIRI preiskovalne komisije dokazale, da samo RDEČKOTI kradejo.In bustasti kot je LUCKASTI bo spetvolil LOPOVE. No ja, PRAVLJICE, da je JJ kriv bodo sigurno našli!

  • luckyss

   Če misliš mene….me volitve ne bodo videle, to je le show za ovce..

   • Tom Žnidarčič

    KE KURAC POL DELAŠ TLE?

    • luckyss

     Rad bi si odgovoril na vprašanje…Ste v resnici tako zabiti, ali pa ste le “žleht”, morda imate osebne koristi, itd…
     Vse bolj se mi dozdeva, da bo držalo tisto prvo…

   • komar marko

    pa saj ti rabiš kužita da te usmerja. Zakaj LAŽEŠ!

   • Tom Žnidarčič

    Točno tako, show za ovce, da rečejo volk je isti!

   • xtc

    Seveda vas ma itak Kučan kar v staji ,da se ne razgubite.

    • luckyss

     Jebeš Kučana….ne ve več na kateri strani je volan ;))

     • xtc

      V i ga imate vgrajenega na hrbtu ,da vas Kučan šofira in to serijsko.

   • Tom Žnidarčič

    Zakajpol ovca tle blejaš?

 • Tom Žnidarčič

  Niti nova tv24, nima jajc, da zaščiti slovenski jezik!

 • Waltter

  Torej bosta sedaj šla Miro in Mojca sedet?

  • učko

   Mojca se bo Mirotu usedla …

 • xtc

  Levaki so navadna banda,če nebi bili nebi uničili in zapravili vsake države,ki se je polastijo-ah ja za propad so vedno krivi nato ,desni ,ker nočejo več dati kredita.

 • Vrhovni sodnik

  “Da @ZidanDejan in @MiroCerar moledujeta za podporo Zorana Jankovića, je pa novo dno za ti dve stranki. Vse, čisto vse, za oblast … (vir: Twitter)”
  (Tako Žiga Turk, nekdanji politik, profesor in kolumnist, ob najnovejših izjavah Mira Cerarja, da se utegne pred volitvami povezati z Zoranom Jankovićem in njegovo Pozitivno Slovenijo.
  Novo dno za SMC in Socialne demokrate?!)

  • zokispoki

   Temu se rece podn od podna ! Ali pa zgodba o gangsterjih in kriminalcih !

   • Peter

    Ne, temu se reče trenutno najnižja možna pozicija. Nč bat, čez čas bodo šli še niže, no.

  • učko

   Hja, nadejajo se volilne podpore od čefurjev. Slovenci so jih že dali “ad acta”. Zdej bojo LDS-ovci volil Šarca !

 • učko

  Kwa, a bo zdej Šarac zmagau ? Al bo Miro + Zokitovi čefurji (trenerkarji) ?

 • učko

  JaJo si je tud naredu reklamo pri ćefurkovićih, ko je Đuđićko šmirglau. Bo Miro zdej Zokića nabrisal. Na parado ponosa zdej ne more glih čakat, ker se mudi, volitve so blizu.

  • branči

   qwa debil komunističi? a splohveš,kaj pišeš? če ti radodajka ne bo plačala komentarja, pa priprav črno skrinjico! aja je rku FMČ,d SO TO Napredna struja narda,

 • radames

  Glede na prejšnje “modele” (Virant, janković, Bratuškova), je bilo že pred prejšnjimi volitvami jasno, da je Cmerar nastavljen, namontiran in da bo delal tako, kakor mu bodo veleli kriminalni osebki globoke države. Komur to ni bilo že pred volitvami jasno, je navaden butl. Zato je vsak tisti, ki je volil SMC, odgovoren za razsuto stanje države. Še več. Tistemu, ki je volil SMC, bi morali odvzeti volilno pravico, saj pojma nima, kaj je politika in kaj se v državi dogaja.
  Zato že zdaj opozarjam. Šarec je nastavljenec globoke države. Še slabše bo kot s Cmerarjem. Če Šarec uspe sestaviti vlado, so vsi tisti, ki ga bodo volili, odgovorni za nadaljnje propadanje države. Ne Pahorja, ne jankovića, ne Bratuškove, ne Cmerarja, ne Šarca se ne bi smelo pod nobenim pogojem voliti. Kdor bo volil Šarca, je VELEIZDAJALEC države in njenih vitalnih interesov.

  PS
  “Zadnja vlada je v svojem koalicijskem usklajevanju celo menila, da zunanja politika ne bo njena prioriteta.” (cit. Časnik).
  Zunanja politika vsake države sodi med ene prioritet vsake države. V zdajšnji vladi pa trdijo, da ne. Oprostite, ampak tej vladi in koaliciji fali PAMET!!!!

  Naj bo na volitvah čim manj VELEIZDAJALCEV!!!

 • domovina mili dom

  Leta in leta Kučan namešča lutke, butnglavci nasedajo, da lahko njegova mafija pleni državo.
  Udbomafija naredi čakalne vrste v zdravstvu, da na volitvah obljubi skrajšanje, naslednji mandat pa “jovo na novo “. Problem bo nastal, ko bodo na patologijah čakalne vrste.

  Rja-ves penzije v mandatu zniža, da potem obljublja večje, a butnglavci ga volijo.
  Židan vzame socialne dodatke, da obljublja povrnitev itd……

 • skorpijon93

  volivci so si krivi sami !

 • FUCK COMMUNISM

  Toliko o Cerarjevi morali in etiki… moralo mu je treba zabit v rit, etiko pa v gobec! Prekleta baraba!

  • Tom Žnidarčič

   Dokler ne boš tega naredil njegovemu očetu in njegovim prisklednikom, boš prisiljen kupovat njegovo zelo drago etiko in moralo! Vsaj v obliki dvojnih dnevnic.

 • Tweety Bird

  Nova24tv spet laže… SPET, SPET IN SPET… Nova24tv-v službi laži !!!

  • Tom Žnidarčič

   A ja in v čem to tako strahovito laže?

 • Tweety Bird

  Kako se počutite janšisteki, sedaj ko veste, da ne boste nikoli več vladali…a boli? :)

  • Tom Žnidarčič

   Nas Janšisteke prav nič ne boli kdo bo vladal! Nas antikomuniste, tudi en kurac briga kdo bo vladal. Nas pri koritu pa prekleto hudo matra kdo bo vladal.

   • radames

    Mi nismo janšisti. Mi smo demokrati. Janšisti so tisti, ki vedno, povsod, ob pravem ali nepravem času vidijo Janšo. Brez Janše se njim podre svet. To jim je edina obsesija. Za janšiste je tudi za mavrico ali za lepo vreme kriv Kanša. Kaj šele za točo in potrese!!!

    • Tom Žnidarčič

     Ne razumem, kaj ima to z mano.

     • radames

      Sem kar vedel, da ne razumeš. Adijo.

     • Tom Žnidarčič

      Objasnit, bi pa res bil hud intelektualni napor. Te kar razumem.

 • herman

  Kar zadeva transparentnost poslovanja z najemanjem sumljivih posojil, bi lahko kaj podobnega ugotovil tudi kakšen izstopljeni poslanec SDS,

  • Tweety Bird

   Čuj herman…Dijana Đuđić je baje fejst punca. Le prebite pare nima v tisti vukojebini Prijedor. Tam je tudi sedež Banjaluškega narkokartela. Dijana je pred 2 letoma dobila prvo službo. Postala je natakarica v lokalu Roka Snežića. Natakarica je še danes. Diplomo pravnice ji je kupil Snežić v Beogradu…. In naše klerofašistične ovce bodo spet volile Janeza Janšo…ki sodeluje s tem narkokartelom :)

   • Tweety Bird

    Dijana ima v resnici frizersko šolo, zato bo težko parirala pravniku Cerarju. Tu je na pomoč priskočil Janša. Tožbo je sestavil štab pod mentorstvom Jakliča in Šturma.

    • Tom Žnidarčič

     iN ZA HONORARNO SVETOVANJE SE PRIJAVIL TUDI POKOJNI BUČAR

    • tohuvabohu

     Zdaj si pa razkril karte, bumbar blesavi, namesto da bi jih hranil za proces. Cmerotu se slabo piše …

    • antimur

     Takšnemu cepcu in kvazi pravniku kot je Cerar, lahko vsak”parira”. Takšen kreten kot je Cerar, ki ne spoštuje ne Ustave RS, ne zakonov, pa res ni upravičen, da ga kdorkoli imenuje pravnik. Takšnemu idiotu in pokvarjencu bi lahko celo ti bil kos.

   • Tom Žnidarčič

    Daj, daj mrhovinar, kdo pa je sodeloval s Črnogorci pri preprodaji cigaret, bankami na tistih teritorijih, povezane s hčerinskimi podjetji v Švici, ki so črpala denar iz NLB….

   • učko

    Se je Janković v Stožicah slikal skupaj s Tosićem in Bratuškovo, pa kaj?!

   • učko

    Tud glavna tržna inšpektorica A.Grlićka si je, oziroma so ji, diplomo kupili v Banja Luki, pa kaj !

   • Tom Žnidarčič

    Pa tudi neki Đorđevič, je baje kot republiški inšpektor deloval s ponarejeno diplomo?

 • Peter

  A zdaj si že tukaj, tumpek?
  Izzivaš?

 • Peter

  Ja in?
  Točno taka (kot klika, za katero je značilno netransparentno finančno poslovanje) je tudi najnovejša združba novih obrazev levice ali ZNOL, no.

 • dob

  Razkril je?
  Matervola, mi nikoli tega ne bi izvedeli, če nam ne bi razkril.

  • tohuvabohu

   Rekel je, da SMC deluje kot klika. Pozabil pa je povedati, da v resnici JE klika. In je bil štiri leta njen član.

   • Tom Žnidarčič

    In da se je tja ravno zaradi tega včlanil!

 • žogica

  Volimo levičarje, to je edina pot za napredek Slovenije !

  • Tom Žnidarčič

   Ma čak mau no, kdo pa nam vlada že 80let?

   • žogica

    Ja, kaj pa ti spet?

    • Tom Žnidarčič

     Samo vprašam te lepo, da mi pojasniš, kdo nam vlada zadnjih 80let.

     • žogica

      Če bi nam vladala zahojena desnica, bi živeli v 15.stol. !

   • radames

    Meni osebno vladajo komunisti od leta 1945. To pa ni 80 let. Niti od leta 1941, ko so se vsilili narodu, ne!

    • Tom Žnidarčič

     Pa kaj ti misliš, da zna žogica tako natančno računat?

  • učko

   Od kdaj so pa levuharji, ki kradejo davkoplačevalski denar ubogim delavcem in upokojencem, levičarji ????!!!!!

   • žogica

    Volimo levičarje, ne levuharje !

    • učko

     Ti, ki se danes proklamirajo za levičarje, so vsi po spisku, brez izjeme, LEVUHARJI !!!!!

     • žogica

      Ne vseh posploševat, ni vse tako slabo, kot želijo desnuharji prikazat ! Kako pa lahko ti Požarju zaupaš, ga tako dobro poznaš?

     • Tom Žnidarčič

      Vi žogica, vi plasirate geslo, da so vsi isti!

     • žogica

      Vi Gorenak Vinko, zdaj me pa nehajte zasledovat !

     • Tom Žnidarčič

      Oooo, hvala za kompliment. Niti tolko razuma nimaš, da ne vidiš, da se ne skrivam kot ti.

     • žogica

      Slab je ta kompliment, ki pa še kako drži. Jaz se nič ne skrivam, nič me ni strah, tako, kot tebe in tvoje.

  • Tom Žnidarčič

   Torej, na podlagi 80letne levičarske vladavine, nas ti navkljub vrhunskim dosežkom te vladavine rabiš prepričevat, da so nam levičarji rešitev??????

 • Božidar Rodica

  ti si mal prikrajšana s pametjo pejd v avstralijo na kliniko

  • žogica

   A ti si že bil?

 • Božidar Rodica

  ti si fuknjena baba

 • Božidar Rodica

  ti si kokoš

 • ĐĐ Style

  Danes je bl tako lep dan, desni gnoj pa cel dan lovi komuniste in išče okostnjake

  • učko

   Jah, sej visiš tle gor k smrkelj na veji !

   • ĐĐ Style

    Ni res, poišči moj zadnji komentar, danes je sobota, cel dan žge sonce in ni potrebe brati izdajalskih komentarjev

    • sprehajalec

     cel dan visiš tukaj gor. Pa razumljivo, saj zaradi estetske pojave Tvoje, ti drugega ne preostane…

  • sprehajalec

   Džidži, saj se kar sam ponujaš. Je tvoja pregrda, da bi jo kam peljal? Če je to razlog, ti opravičimo….

 • radames

  Lej ga, kleptomančka na sliki! Skrajni desni v prvi vrsti. Mariborčan Špenga. Neki državni sekretar ali kaj. Premajhno plačo ima, mora še v štacunah krasti. Krade po štacunah pa je še kar v vladi. Seveda, svoji k svojim.

  • Tom Žnidarčič

   Ker je v štacuni kradu, je bil v časopisi, če ukradu bi štacuno, bi pa bil podjetnik. Kaj se imaš tle za čudit?

 • SmashFascism

  Večina državljanov ve že od začetka, da je šlo za veliko prevaro, podobno vsem dosedanjim v samostojni Sloveniji
  Všeč pa mi je, da tako ocenjujejo njeni člani.

 • SmashFascism

  In kje ste sedaj levičarski usraneti, goreči zagovorniki novih ksihtov?
  A vas je kaj sram, banda, lervičarska?

 • Ana Job

  Podgane zapuščajo potapljajočo ladjo. Reši se kdor se more!!!

 • cosmosjasnovidec

  Tole kar sedaj razkrivajo zapuščajoče podgane SMC-ja smo mi vedeli že od samega njegovega nastopa v vlado.
  Ladja tone podgane jo seveda zapuščajo in so pričele riniti k drugemu koritu.
  A se samo meni zdi čudno,da ničesar niso razkrivali takrat,ko so pri vseh kriminalnih in lopovskih dejanjih sodelovali ter skupaj kradli državljanom sedaj,ko se bližajo volitve so pa vsi naenkrat postali poštenjaki.
  Prekleta banda pasjejebska manipulacijska komunajzerska spet meče pesek v oči državljanom.Ti gnoji se nikoli ne bodo spremenili.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • PIA PlA

  BEL PLAŠČEK

  Bila sem deklica
  sredi rjastega mesta.

  Nosila sem bel plašček
  in dve debeli kiti rjavih las.

  Bila sem angel z neba.
  Danes nihče več ne vidi
  skritega angela v mojih očeh.
  Rja je prekrila moj jaz.

  • Đđ

   Zelo mizerno. Je to vse kar zmoreš? Če si takole tudi v postelji, mora biti doma cel hudič. Ojej!

   • PIA PlA

    Hvala za tvoj komentar. To ni moja pesem, temveč od osebe, ki se ima za višek inteligence na tem forumu. Če me ženska ne pusti pri miru, naslednjič napišem kdo je. Lahko pa pogledaš dva komentarja nižje.

    • Đď

     Tudi tebe bomo javno objavili. Sramota za svojo stranko si, zato te pa blokirajo in še v šoli nisi zmožna več poučevati, ker so te živci uničili.

    • Pia

     Kažeš svojo nemoč v resnici pa delaš za jugovino. Te boli kaj? Upam da te enkrat že obdržijo v tisti umobolnici kamor hodiš na zdravljenje.

 • lado

  Ej ,skrivači od nickov!! sam jezik vas je ,hinavci blebetajoči !! BREZ SPOLNIKI!!! Napiši pošteno vaše ime ,pa kaj naredite ,da nam in našim potomcem nebo treba biti manjšina,ker drvimo v propad !!! Gremo se zbrat pa razgnat murgliće in ostalo drhal z sodišči vred !!! VOLITE ZATO DESNE …DAJMO ,DAJMO ,GREMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • milanček

  joj, joj, kam je izpuhtelo, ja kdo pa je bila njegova mati, lopovka, kurtizana, štabna drolja v komunističnih vrstah, vsi so imeli radi to radodajko! Un butel na konju je pa jahal, ampak kaj?

 • Franjo Trojner

  Upam, da ta novica, ki sem jo prebral v
  Reporterju ni resnična! Ker, če je nepreklicno izstopam iz članstva ZVVS.

  Reporter poroča : Pri Zvezi veteranov vojne za Slovenijo (ZVVS) pod vodstvom generala Ladislava Lipiča, katere vrh sodi pod okrilje in ideologijo Milana Kučana, se pripravljajo na skrunitev simbola Slovenske vojske.
  Za namen obeleževanja »50- obletnice ustanovitve Teritorialne obrambe« so za državni denar dali izdelati na tisoče priponk, ki so nekakšna zmes simbola Slovenske vojske demokratične Slovenije in simbola komunistične rdeče zvezde.
  Gre za pljunek na vse teritorialce in policiste, ki so se z orožjem v roki zoperstavili neprimerljivo bolje oboroženi jugoslovanski armadi.
  Ta priponka je žalitev in nož v hrbet vseh nas domoljubov, ki smo se leta 1991 nesebično odzvali klicu domovine in se z orožjem v roki uprli agresorski vojski JLA katere vojaki so na šlemih, tankih, kamionih in zastavi imeli rdečo zvezdo. Takrat se niso vsi državljani odzvali klicu domovine, ki je bila napadena, kot kača dolga kolona vozil se je skozi Kungoto pri Mariboru in naprej proti mejnemu prehodu Jurij valila v Avstrijo, v avtih pa za boj sposobni možje, ki so bežali na varno v Avstrijo. Ti možje so domovino pustili na cedilu! Častni džavljani so se agresiji uprli tudi goloroki in za svobodno, samostojno, demokratično državo Slovenijo, dali najdragocenejše kar so imeli , svoje živlenje!
  V Mariboru so vojaki JLA z zvezdo na čeladi zahrbtno iz vojašnice streljali na policijsko vozilo na patrulji in ubili mladega policista Roberta Hvalca starega komaj 22 let, v mariboru so tanki z zvezdo pomedrali civilista Josefa Šimčika, v Radgoni Alojza Gaubeja in Janeza Svetino , v Štrihovcu 4 voznike civilnih kamionov, na Brniku dva novinarja iz Avstrije g. Nikolasa Vogla in Norberta Wernerja! V vojnih spopadih so vojaki JLA z zvezdo na šlemih ubili:
  TO
  1. Dejan Bizjak
  2. Stanislav Požar
  3. Vincenc Repnik
  4. Sebastijan Miran
  5. Jernej Molan
  6. Miroslav Moljk
  7. Edvard Peperko
  8. Peter Petrič
  9. Vinko Repnik
  10. Franc Vršič
  11. Anton Žakel

  Policija
  1. Franc Šušter
  2. Robert Hvalc
  3. Stanko Strašek
  4. Marjan Dobelšek
  5. Željko Ernoič
  6. Bojan Štumberger

  Civilisti
  1.Boris Adam
  2. Josef Šimčik
  3. Janez Svetina
  4. Mohor Bergant
  5. Alojz Gaube
  6. Anton Kotar

  Novinarja iz Avstrije
  1. Nikolas Vogel
  2. Norbert Werner
  SLAVA JIM!
  Svojci žrtev vojne za Slovenijo so zogorčeni, kar so javno povedali tudi s pismom, v katerem so zapisali, da smo v Sloveniji trenutno priča poskusu očrnitve osamosvojitve in junakov osamosvojitve. ”Ključne akterje osamosvojitve se celo sodno preganja. Na drugi strani pa lahko zgroženo opazujemo, kako je bil opuščen pregon generalov JLA, ki so leta 1991 napadli našo državo in storili zločine proti celotnemu prebivalstvu,” so jasni svojci žrtev. Moti jih, da se na državnih proslavah vse pogosteje pojavljajo simboli preteklega režima – rdeče zvezde. Te so namreč simbol tistih, ”zaradi katerih so naši fantje izgubili mlada življenja,” so zapisali svojci.

  Slovenci, vojni veterani vojne za Slovenijo, domoljubi ne smemo več doupustiti žaljenja ubitih v vojni za Slovenijo in njihovih svojcev, ne smemo dopustiti očrnitve osamosvojitve, osamosvojiteljev in naših državnih in vojaških simbolov! Čas je, da se ponosno in odločno postavimo zoper vse tiste, ki z svojimi ostudnimi dejanji namerno skrunijo spomin padle v vojni za Slovenijo in namerno črnijo samo osamosvojitev in osamosvojitelje! Čas je, da vsem izdajalcem osamosvojitve, SAMOSTOJNE, DEMOKRATIČNE SLOVENSKE DRŽAVE PLUNEMO V OBRAZ IN JIH POSTAVIMO PRED SODIŠČE. Čas je, da se v Sloveniji TAKOJ sprejme, v DZ potrdi resulucija komisije sveta EU, ki izenačuje vse tri totalitarizme, fašizem, komunizem in nacizem! Čas je, da v Sloveniji prepovemo vse totalitarne komunistične simbole z rdečo zvezdo na čelu in umaknemo vse spomenike totalitarnih komunističnih veljakov in preimenujemo ulice, trge in javne ustanove, ki še danes nosijo njihova imena!
  Kar je preveč je preveč, s to žaljivo priponko ste prestopili mejo dobrega okusa in povozili vso etiko, moralo, v srca svojcev padlih pa vnesli nemir in žalost. Prizadeli ste čustva domoljubnih pripadnikov TO, kar sam jemljem zelo osebno, zato iz protesta takoj z jutrišnjim dnem nepreklicno izstopam iz članstva ZVVS.

 • črnaovca

  Tale odstop kaže na značaj samega gospoda ki je stopil v stranko da bi uveljavil nek osebni interes tako da bi ena korupcija zamenjala drugo

 • Sodni dan

  Da še enkrat SMC voliš moraš imeti IQ na nivoju hladilnika. Cerar zapustil titanik še preden so ugasnile violine. Nek ustavni pravnik za mene navadna prpa!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • mginko

  Pa saj to ni mogoče. Kako da je komunist kučan, tako lahko naplahtal slovenske volivce s predvolilno podporo danes največjemu pogrebnemu podjetju slovencev in ukradene države.
  Očitno je temu dorasla samo murgelska udbomafija, ki podobno prevaro pripravlja tudi za te volitve.
  Državljani streznite se in ne nasedajte udbomafijskim medijem in njihovim mladim novinarjem !

 • piko8

  Dokler bo vSloveniji toliko BUTALCEV, da volijo kriminalce nebo sprememb!!!

 • Zgornji

  A ŠE NIMAMO DOST TAKIH PARAZITOV NESPOSOBNOH ZAJEDALSKIH POKVARJENIH ZAŽIRALSKIH ZLOBNIH ??? !!! ???

 • Miro Jereb

  Good night and good luck…..verjetno je mislil : good high and good fuck, kar bi bilo pravilno.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!