Po Nemčiji, Španiji, Poljski in Madžarski Nova24TV citirajo tudi mediji iz Litve, Francije, Grčije in Finske! Vesti o financiranju nezakonitih migrantov ni več mogoče utišati!

Foto: Twitter

Pred tednom dni smo na portalu Nova24TV razkrili, kako je mogoče, da nezakoniti migranti na poti iz Bosne in Hercegovine izgledajo siti, dobro oblečeni in opremljeni z najnovejšimi modeli telefonov. Če se slovenski mainstream mediji sprenevedajo glede razkritja o financiranju migrantov s pomočjo bančnih kartic znamke Mastercard, pa to očitno ne velja za tuje medije. Po nemških, poljskih, španskih in madžarskih medijih so naše navedbe povzeli tudi mediji iz Litve, Francije, Grčije in Finske!

Litvanski portal Lebionka uvodoma izpostavlja, da je poročanje slovenskega portala Nova24TV razkrilo, kako je mogoče, da imajo migranti v Bosni in Hercegovini tako dober življenjski standard, ki jim omogoča nadaljevanje poti proti notranjosti Evrope. “Izkazalo se je, da denar dobivajo s pomočjo bančnih kartic Mastercard. Ne potrebujejo dokumentov, saj imajo bančne kartice, na katerih ni sledu o imenu in priimku nosilca, ampak sta kar logotipa Evropske unije in agencije za begunce Združenih narodov.”

Ob tem izpostavljajo, da tovrstno neverjetno razkritje kaže na to, kako Evropska unija financira islamistično invazijo držav članic na račun denarja davkoplačevalk in davkoplačevalcev. Resnost situacije pa so podkrepili s podatkom, da se v Bosni in Hercegovini trenutno nahaja okrog 70.000 nezakonitih migrantov, ki se nadejajo vstopa v EU. “Večina teh nezakonitih migrantov je obuta v najnovejše čevlje, oblečena v nova oblačila, ima zadnje modele mobitelov, pri sebi pa ima hladno orožje.” Pri tem pa dodajajo, da je to na račun uporabe bančnih kartic, o uporabi katerih je lokalno prebivalstvo že dlje časa opozarjalo.

Z namenom, da kakšni nejeverni Tomaži o razkritju ne bi dejali, da gre zgolj natolcevanja, so na portalih razkrili tudi zapis Ninoslava Vučetića na družabnem omrežju Twitter, ki z objavo fotografije kartice, na kateri sta logotipa Evropske unije in agencije za begunce Združenih narodov, dokazuje navedbe o njihovem financiranju. Z bančnimi karticami Evropska unija uničuje evropsko kulturo. “Vabi jih z denarjem, da povzročajo nasilje,” je mogoče prebrati. Glede na odzive na družabnih omrežjih je mogoče videti, da je vedno več Evropejcev, ki delijo takšno mnenje glede nezakonitih prišlekov, za katere integracija ne predstavlja prioritete.

Narava Sorosa ne ostaja več prikrita
Če so morda še pred časom mnogi mediji molčali o namerah ameriškega poslovneža z madžarskimi koreninami Georga Sorosa, čigar cilj je čim večje število nezakonitih migrantov v Evropi, pa se sedaj ta slika spreminja. Ti so namreč izpostavili, kako je Mastercard sam napovedal sodelovanje s Sorosom, z namenom stimulacije in pospeševanja ekonomskega in socialnega razvoja ranljivih skupin na svetu, pri čemer je bil viden poudarek na migrantih in beguncih. Ob tej priložnosti je Soros napovedal, da bo namenil kar 500 milijonov dolarjev ter s tem povečal zmogljivosti za soočanje z izzivi, s katerimi se soočajo migranti. Ob tem so spomnili na besede ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je prejšnji teden opozorili, da je Soros tisti, ki organizirajo nezakonite karavane migrantov. “Leta 2015 je Soros organiziral karavano migrantov v Evropo z namenom, da se muslimani čimprej prebijejo v specifično državo. Pri tem so bili migranti opremljeni s pametnimi telefoni, na katerih so bili napotki za potovanje, kjer so varne poti za prehajanje.”

Foto: Twitter

Finski mediji o revnih Slovencih in bogatih ilegalcih muslimanskih korenin
Finski portal Extrauutiset poleg že navedenega poroča, da je ob tem potrebno zavedanje, da Bosna in Hercegovina, Srbija, Hrvaška in Slovenija ne predstavljajo regij, kjer ni sledu o revščini. “Mnogi ljudje tam kljub garanju težko preživijo, zato Mastercard za mnoge predstavlja le pobožno željo. Nato pa ob tem opazujejo arogantne množice, ki korakajo skozi njihove vasi z bančnimi karticami v žepu.”

Glede na poročanje vedno več tujih medijev o financiranju nezakonitih migracij je mogoče sklepati, da se ti zavedajo nevarnosti, ki jo nezakonite migracije prinašajo. Poraja pa se vprašanje, kdaj bo to zavedanje postalo prisotno tudi pri nas, glede na to, da v našo državo koraka vedno več nezakonitih priseljencev. Bomo reagirali pravočasno in na noge spravili vladajoče ali bomo dovolili, da nam Evropo sesuvajo pred lastnimi očmi?

H. M.