Po Nemčiji, Španiji, Poljski in Madžarski Nova24TV citirajo tudi mediji iz Litve, Francije, Grčije in Finske! Vesti o financiranju nezakonitih migrantov ni več mogoče utišati!

Foto: Twitter

Pred tednom dni smo na portalu Nova24TV razkrili, kako je mogoče, da nezakoniti migranti na poti iz Bosne in Hercegovine izgledajo siti, dobro oblečeni in opremljeni z najnovejšimi modeli telefonov. Če se slovenski mainstream mediji sprenevedajo glede razkritja o financiranju migrantov s pomočjo bančnih kartic znamke Mastercard, pa to očitno ne velja za tuje medije. Po nemških, poljskih, španskih in madžarskih medijih so naše navedbe povzeli tudi mediji iz Litve, Francije, Grčije in Finske!

Litvanski portal Lebionka uvodoma izpostavlja, da je poročanje slovenskega portala Nova24TV razkrilo, kako je mogoče, da imajo migranti v Bosni in Hercegovini tako dober življenjski standard, ki jim omogoča nadaljevanje poti proti notranjosti Evrope. “Izkazalo se je, da denar dobivajo s pomočjo bančnih kartic Mastercard. Ne potrebujejo dokumentov, saj imajo bančne kartice, na katerih ni sledu o imenu in priimku nosilca, ampak sta kar logotipa Evropske unije in agencije za begunce Združenih narodov.”

Ob tem izpostavljajo, da tovrstno neverjetno razkritje kaže na to, kako Evropska unija financira islamistično invazijo držav članic na račun denarja davkoplačevalk in davkoplačevalcev. Resnost situacije pa so podkrepili s podatkom, da se v Bosni in Hercegovini trenutno nahaja okrog 70.000 nezakonitih migrantov, ki se nadejajo vstopa v EU. “Večina teh nezakonitih migrantov je obuta v najnovejše čevlje, oblečena v nova oblačila, ima zadnje modele mobitelov, pri sebi pa ima hladno orožje.” Pri tem pa dodajajo, da je to na račun uporabe bančnih kartic, o uporabi katerih je lokalno prebivalstvo že dlje časa opozarjalo.

Z namenom, da kakšni nejeverni Tomaži o razkritju ne bi dejali, da gre zgolj natolcevanja, so na portalih razkrili tudi zapis Ninoslava Vučetića na družabnem omrežju Twitter, ki z objavo fotografije kartice, na kateri sta logotipa Evropske unije in agencije za begunce Združenih narodov, dokazuje navedbe o njihovem financiranju. Z bančnimi karticami Evropska unija uničuje evropsko kulturo. “Vabi jih z denarjem, da povzročajo nasilje,” je mogoče prebrati. Glede na odzive na družabnih omrežjih je mogoče videti, da je vedno več Evropejcev, ki delijo takšno mnenje glede nezakonitih prišlekov, za katere integracija ne predstavlja prioritete.

Narava Sorosa ne ostaja več prikrita
Če so morda še pred časom mnogi mediji molčali o namerah ameriškega poslovneža z madžarskimi koreninami Georga Sorosa, čigar cilj je čim večje število nezakonitih migrantov v Evropi, pa se sedaj ta slika spreminja. Ti so namreč izpostavili, kako je Mastercard sam napovedal sodelovanje s Sorosom, z namenom stimulacije in pospeševanja ekonomskega in socialnega razvoja ranljivih skupin na svetu, pri čemer je bil viden poudarek na migrantih in beguncih. Ob tej priložnosti je Soros napovedal, da bo namenil kar 500 milijonov dolarjev ter s tem povečal zmogljivosti za soočanje z izzivi, s katerimi se soočajo migranti. Ob tem so spomnili na besede ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je prejšnji teden opozorili, da je Soros tisti, ki organizirajo nezakonite karavane migrantov. “Leta 2015 je Soros organiziral karavano migrantov v Evropo z namenom, da se muslimani čimprej prebijejo v specifično državo. Pri tem so bili migranti opremljeni s pametnimi telefoni, na katerih so bili napotki za potovanje, kjer so varne poti za prehajanje.”

Foto: Twitter

Finski mediji o revnih Slovencih in bogatih ilegalcih muslimanskih korenin
Finski portal Extrauutiset poleg že navedenega poroča, da je ob tem potrebno zavedanje, da Bosna in Hercegovina, Srbija, Hrvaška in Slovenija ne predstavljajo regij, kjer ni sledu o revščini. “Mnogi ljudje tam kljub garanju težko preživijo, zato Mastercard za mnoge predstavlja le pobožno željo. Nato pa ob tem opazujejo arogantne množice, ki korakajo skozi njihove vasi z bančnimi karticami v žepu.”

Glede na poročanje vedno več tujih medijev o financiranju nezakonitih migracij je mogoče sklepati, da se ti zavedajo nevarnosti, ki jo nezakonite migracije prinašajo. Poraja pa se vprašanje, kdaj bo to zavedanje postalo prisotno tudi pri nas, glede na to, da v našo državo koraka vedno več nezakonitih priseljencev. Bomo reagirali pravočasno in na noge spravili vladajoče ali bomo dovolili, da nam Evropo sesuvajo pred lastnimi očmi?

H. M.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Bravo Nova24.!!!! Za to bando je vedno dnar, za malega človeka pa nikoli!! Žalostno, da država za svoje državljane nima nikoli denarja, za teroriste pa vedno in to milijone!!!

  • Zgornji

   Ja, … a veš kako pravijo naši južni bratje … ” kad se seljak pogospodi … ” … kar pomeni : ko se človek od preobilja enkrat pokvari , mu kmalu za malega človeka ni več mar …

 • Dragan Krstič

  Švedska bo celo poslala ekipo top raziskovalnih novinarjev na mejo med Bosno in Hrvaško da še dodatno raziščejo ta nezaslišan škndal. Aftonbladet je razkritje Nove zapisal preko cele prve strani.

 • Dado

  Kako pa SDS kaj posluje z mafijsko bankirko ĐUĐIĆEVO, ha,ha,ha A je že jasno čigav denar je prala mafijska bankirka. KVAZI državnki posluje z KVAZI bankirko. Mogoče bi zanimalo madžarske časopise, ha,ha,ha

  • ZatonMesecnikov

   kako pa da Levičarske politične Stranke dobijo denar od Mafijske NLB banke Dadice?

  • Clemen J.

   So prekinili sodelovanje, bilo v medijih. Medtem pa levuharji še vedno perejo denar za iranske teroriste.

  • stajerc5

   Hahaha, strik si kupi, dadiljo jedna!

 • Zgornji

  UNIČUJEJO NAS TAKOLE NAŠI VODITELJI KI SO SE ŽE PREVEČ POKVARILI Z NJIHOVO SKRITO ZLOBO DA GREDO UVAŽATI TAKE MEDNARODNE ŠKODLJIVCE-UNIČEVALCE !!! ! !!!

 • Andrej

  Saj bo danes ob najbolj gledanem času na RTVSLO na to temo srečanje predsednika države, predsednika vlade, zunanjega ministra in še koga kompetentnega, ki bodo odgovarjali na to, kar zelo skrbi njim zaupane državljane, ali ne?

 • Garbage man

  Hats off

 • vsemojebabe

  “Nato pa ob tem opazujejo arogantne množice, ki korakajo skozi njihove vasi z bančnimi karticami v žepu.”

  In najnovejšim Iphonom pri šesu. V primeru parlamentarne zaščite pa dobijo še najnovejši moped, delavno dovolenje in novo naročilo za prepovedane droge ali pomoč pri pranju denarja.

  • yello

   Zdaj pa je z vami konec, če imajo iphone in kartice, imajo tudi aplikacijo, kdo je pisal proti njim. Kako sploh spite v miru?

   • lokec

    hudimer si.

 • METULJ

  BEDNI SLOVENSKI TAKO SAMOZVANI “RAZISKOVALNI NOVINARJI” PA NIČ O TEM!! NISO DOBILI UKAZA OD GNILE RDEĆE OBLASTI!!

  ITAK JIH JIM TEM UDBOMAFIJSKIM RDEĆIM PUCFLEKOM NOVA 24 KAŽE -KAŽE SPET IN SPET, KAKO SE OBVEŠČA SVOJ NAROD O DEJANSKEM STANJU, KI JE IN BO USODEN ZA VSE SLOVENSKE DRŽAVLJANE!!

  TKO DA SLOVENCI, PRIČAKUJMO OD SLOVENSKE VLADE, SOVRAŽNIKOV SLOVENCEV, ŠE VEČ SVINJARIJ V ŠKODO NAS VSEH!!

  AMPAK, AMPAK, KONČNO SE SLOVENSKA UDBOMAFIJSKA OBLAST SEDAJ TUT SESEDA SAMA V SVOJ DREKK! HEH!!

 • skorpijon93

  v višegrajskih državah ni muslimanov, mošej, minaretov, ne poznajo prepovedanih območji, uličnih tolp, je mir in pokoj ! Slovenija pridruži se V4 skupini, kamor smo bili povabljeni !

 • totex39

  Bravo, tako je treba informirati ljudi po Evropi o umazanih storitvah ZN, katero organizacijo bi bilo potrebno ukiniti.

 • Foglof Tunek

  “Po Nemčiji, Španiji, Poljski in Madžarski Nova24TV citirajo tudi mediji iz Litve, Francije, Grčije in Finske!”

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … pič*** vam je mat**** lažniva !!!!

  • ĐĐ Style

   Finski mediji so tudi iskali nekoga čigar ime se začne na J, zaradi nekih mutnih poslov. Malce me spomin zajebava, v arhivih nove24 pa ne najdem o tem ničesar.

   • slosin

    ….komunisteki po potrebi vedno ostanete brez spomina….ampak pravjo, da je tud spomin sestavni del intelegence….

  • tramal

   Si pač debil nerazgledan ,ki ni videl drugega kot svojo vinsko klet.

 • Antonius

  Slovenija premore strpnosti in mirnih živcev za izvoz.
  Domobransko se odzovemo šele, ko nam začnejo požigati hiše in moriti najdražje.
  Neverjetna slovenska hladnokrvnost je dosežena zgolj s špricarjem in pivom.
  Najbrž delajo v Evropi vse večjo paniko zaradi šerijatarjev zato, da bi nas, hladnokrvne Slovence, vrgli iz tira.
  Soros nam pa ja ne bo naredil nič slabega, saj ga je vendar predsednik države Kučan odlikoval.

  • večni srb

   Dovolj dolgo morate prositi, pa bo spet.

 • Miro

  a lahko daste kakšno povezavo, da vidimo v kakšnem kontekstu ste omenjeni

  • Foglof Tunek

   Ta povezava ne obstaja !!!

  • Ryuk

   Kaj vas na šnelkursu za poklicne levičarske politične aktiviste niso naučili uporabljati spletnih iskalnikov? Pa samo bedarije pišete po forumih.

 • rubec

  Ne vidim nobene bistvene razlike med našimi ali njihovimi karticami, saj smo osemnajstega v mesecu oboji na trnih. Mi čakamo koliko je odtrgano, oni čakajo koliko je položeno.

  • dob

   a majo pika kartico?
   popuste ob torkih?

 • vrgel lastno glavo

  to je sicer ustaljena praksa desnih janšističnih medijev : kot je prej kešpička in počepka Marjanca Šajser lagala na podlagi švedskih lažnih novic z naci portalov, tako ti isti Breivikovi somišljeniki zdaj citirajo Novo. slabše za resnico, boljše za naslednje volitve in volilni rezultat populistov in trejerazrednih orbanovskih lažnivcev pod vodstvom Pujseglava Biščka, narodnega heroja, ki je vrgel svinjsko glavo na gradbišče džamije

  • lojze

   Zakaj zmerjaš in nič ne poveš razen bolnih izmišljij?

   • vrgel lastno glavo

    Pujsoglav, urednik tega portala, je pošiljal naprej izmišljen članek o migrantskem posilstvu mladoletnice v Kočevju. ne da bi preveril. od takrat lahko napiše tudi tako očitna dejstva, da je Janšari čeljustolomec in kriminalec, ubog na duhu in z nikoli pospravljeno boljševistično preteklostjo, pa mu ne bom verjel

  • domovina mili dom

   Torej ilegalcev ni. Da jih je v Nemčiji Milijon tudi ne drži. Ja kaj pa potem je res.

   Navsezadnje tudi džamije ni v Ljubljani.

   • večni srb

    Ni to problem, so what.

  • slosin

   teslo levajzarsko…

  • šmentanamuha

   Se ti pozna, da si vrgel glavo stan. Če ni prepozno, jo poskusi najti.

 • Van Der Waals

  PROKLETI LEVI FAŠISTI!!!

  • domovina mili dom

   Dovolj je, če jim rečeš komunist. Kajti komunist je vsota fašizma in nacizma.

   • večni srb

    Nisem vedel, da se sešteva, jaz sem vedno delil, nacisti ulomljeno s komunisti.

    • domovina mili dom

     Lahko je tudi ( nacisti+fašisti )/ komunisti.

  • šmentanamuha

   Ja, levi fašisti so PREKLETI.

 • Olga2345

  Bravo Nova24 IMPERIJ! Ponosni smo na vas in vam hvaležni!

  • JJajo ljuzer absoljutni

   Imperij? Orbanovski, noriški? to pa je domoljublje, kot kadar evroposlanci SDS glasujejo proti interesom države in podaljšujejo arbitražno agonijo. to so kvizlinške piškice, cerebralni bankrotiranci in skrajni čas je, da spokajo v Imperij. meja je pri Lendavi, lahko pa grejo k fašistični piškici tudi čez Avstrijo in čez Pliberk

   • večni srb

    Zakaj bi se nam mudilo priznati ustaško okupacijo slovenskega ozemlja? Mogoče bodo srbi prej priznali, da je Kosovo odslej Albanija kot bomo mi dali hrvatom naš Piranski zaliv, nuklearko in vse kraje ob meji.

   • tramal

    Se grem stavit ,da ne veš kakšne bedarije pišeš.

  • večni srb

   Izjemna sposobnost ugotoviti očitno, če se kaj ne ve, se pa iz drugih podobnih medijev prepiše, odvisno koliko zadetkov in lajkov imajo na twiterju.
   Prava redkost v današnjem času fake medijev.

 • domovina mili dom

  Sedaj že cel Pakistan ve, da dobiš plačilno kartico za v EU. Zakaj jim kar tam doma ne razdelijo kartice in naj trošijo v vukojebini.

 • Artur

  EXKLUZIVNO :
  BUJICA 05.11.2018. Hrvatska na udaru migranata!
  https://www.youtube.com/watch?v=muuIwqR8F6A

  • domovina mili dom

   To morajo videti vsi.

  • večni srb

   Verjamem hrvatom!

   • tramal

    Hrvatom že ,ne pa lažnjivim srbom.

 • Nata
 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • večni srb

  Šiškota so zaprli, a Sorosa in njegove paravojaške enote pa ne bodo?

 • večni srb

  Pa kaj je narobe s temi karticami, če lahko bankomat iz njih potegne denar, so zagotovo v redu.

 • večni srb

  Dokler ne bo na Fox & friends ter ostalih globalnih gobezdalih, ne verjamem.

  • čopkovseved

   Itak, da ne, dokler te z mačeto ne ulove.

 • šmentanamuha

  Bravo, Nova24TV! Tuji mediji ne citirajo MMC RtvSlo ali ostala levičarska jajca, ampak vas, Novo24TV, medij v vzponu, ki dela to, kar je njegovo poslanstvo – informira ljudi o tem, kaj se resnično dogaja. Kar tako naprej!

 • cosmosjasnovidec

  POLICAJ ODPOVEDAL DELOVNO RAZMERJE ZARADI DISKRIMINACIJE
  Danes mi je povedal policaj iz obmejnega območja kateri je prekinil delovno razmerje zaradi muslimanskih migrantov ter diskriminacije nadrejenih.
  Delal je kot policist čuvaj mejnega območja.Že dalj časa mu je bila sumljiva zadeva,da so ga policijski kolegi vedno samega pošiljali v obhod v določene smeri.
  Naj omenim,da so ti policisti samski brez družin on pa ima družino ter dva otroka.
  Ker se mu je vse skupaj zdelo sumljivo saj je sumil na tihotapljenje musličev se je pred cirka mesec dni nemudoma vrnil iz smeri v katero so ga kolegi poslali v patruljo.
  Imel je kaj videti.Njegovi kolegi policaji so seksali z muslimanskimi moškimi ter fanti (jih buzerirali v riti pedri).
  Ko so ga opazili so ga povabili naj se jim pridruži.A ker ni istospolno usmerjen je povabilo odbil nakar ga je napadlo šest kamelotrajbarskih musličev ter ga spolno zlorabilo (posilili) policijski kolegi so se pa smejali in gledali.
  Imel je poškodovan anus in je poiskal zdravniško pomoč ter zadevo prijavil nadrejenim kateri so mu pa ukazali,da mora o tem molčati,da se ne bo razvedelo,da so ti musliči skoraj vsi istospolno usmerjeni oziroma pristaši kot je pri nas LGBT zato tudi prihajajo brez žensk v svojih domovinah jih pa iščejo zaradi pedofilskih napadov na mlade fante.
  Hotel je vložiti zasebno tožbo ter prijaviti nadrejene a mu v bolnišnici po ukazu nadrejenih v policiji nočejo izdati zdravniškega potrdila omenjeni kolegi policaji pa seveda ne bodo šli za priče.
  Ostalo mu je edino,da je dal odpoved,ker niti v sanjah noče,da se mu pripeti še enkrat enak primer.
  Torej imajo policaji na obmejnih območjih najprej seksualne afere z kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo pozneje jih pa odpeljejo v azilantske oziroma zbirne centre.To je tudi razlaga zakaj jih ne stirajo nazaj na Hrvaško.Nazaj napodijo samo tiste kateri niso istospolno usmerjeni,ker nočejo pristati na buzeriranje.Torej bo počasi vse pojasnjeno glede obmejnih prehodov……
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • šmentanamuha

   Glej, če je to res, potem mora človek najti način, da te nadrejene prijavi oziroma si poišče zaščito, ker zagotovo ne bo ostalo pri tem. Da pa se za migrante najbolj navdušuje buzerantska svojat, je pa že nekaj časa jasno, vsaj meni.

   • Simon Novak

    Če je to res???!!! Jaz pa sem mislil, da vsaj malo uporabljaš možgane in logiko

    • šmentanamuha

     Ti v osnovi nisi sposoben misliti, dragec, zato pišeš toliko nesmislov.

     • Simon Novak

      Ogledalo

    • cosmosjasnovidec

     Od kdaj pa ti veš kaj so možgani bumbar praznoglavi.
     ——————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

   • cosmosjasnovidec

    Komu jih še drugemu lahko prijavi,če so vsi povezani med sabo.
    Res pa je,da se za migrante navdušuje buzerantska svojad prva dva zagriženca tukaj sta čobanska musliča “SIMON NOVAK in oni bedak prismuknjeni ĐĐ STYLE”.
    Ta dva buzeranta imata največja nagnjenja od vseh levaških buzerantov na tem portalu.
    ——————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • šmentanamuha

     Če lahko ženske po 37 letih prijavijo posilstvo, zakaj ga ne bi mogel on po nekaj dneh?

  • ĐĐ Style

   In živeli so srečno do konca življenja. Kaj si ti zaposlen pri Spielbergu, da imaš smisel za zgodbice?

  • Imaš pa burno domišlijo ….

   • Simon Novak

    Blago rečeno

  • čopkovseved

   Ne glede na mojo desno usmeritev, so te obtožbe zelo, zelo hude. Če ni zadeva preverjena, jo sebi v dobro umakni, sicer boš v policijski preiskavi.

   • cosmosjasnovidec

    In kaj sedaj mene boli za neko tvojo preverjeno zadevo?
    Sem morebiti ja generalni direktor policije ali kaj misliš?
    Jebe pa se meni za tvojo policijo katera bi prišla k meni domov.
    K meni bo prišla od mene bo pa odfrčala z nadzvočno hitrostjo.
    Kaj misliš,da sem jaz neki posranec,da se koga bojim?
    Odjebi in mi več ne hodi ven z takimi blesarijami sicer sem pa napisal tisto kar mi je tale povedal zato utihni in pojdi spat.
    ——————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • čopkovseved

     Očitno govoriš resnico in zakaj se razburjaš ali si le LEVI PROVOKTOR, resno sprašujem? Po besedh krepko sodiš v levi krog. Ne znaš ali pa namenoma nisi prebral mojega komentarja do konca. .

     • cosmosjasnovidec

      Sprva sem mislil,da misliš ti podati kako prijavo.
      ——————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

    • večni srb

     Ponavadi radi odnesejo računalnike pred božičem, ker vedo, da boš brez njih čez praznike še bolj trpel.

     • cosmosjasnovidec

      Ni problem si grem po drugega tale bo pa letel v kose z tistim vred kateri ga bo hotel odnesti.
      ——————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

   • Simon Novak

    Na tvojo desno usmeritev, ha ha ha…pa še cosma boli kurac zate in te je odjebal

  • Simon Novak

   To tvojo laž ponavljaš pri vsaki novici, zajhojeni=?

 • Mirnik Aleš

  mene zanima, kako je glede PIN-a, ker nimajo vsi končane OŠ?

  • arba-thalata-arba-seta
   Poguglaj za prevod :-)))

 • tramal

  Bravo nova 24 tv.Gleda in bere vas že cela evropa ,te komu7najzerske televizije pa samo nakaj bedancev iz Slovenije.Čestitke.

  • Simon Novak

   Ha ha ha

   • tramal

    Mislim da imaš bolj kisel, prisilen nasmeh .

    • Simon Novak

     Ne, ni res, da misliš, ker za to bi rabil pamet

     • tramal

      Pa nisem komunajzer ,da bi se rodil brez pameti.

   • šmentanamuha

    Tvoj smeh je bolj grenak.

 • piko8

  Bravo IMPERIJ Nova24Tv res ste vzgled kučanovim mejstrem medijskim PROSTITUKAM BRAVO!!!

  • Simon Novak

   Pikec, pomiri se, da te ne bo kap

   • šmentanamuha

    Meni se zdiš ti veliko bolj vznemirjen.

    • Simon Novak

     Niti malo

 • RATATA

  A to veste, da imajo azilanti prost dostop do trga dela tudi če je postopek za odobritev azila še ni končan.
  Predpisi so se pripravljali že dlje časa.
  https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/103052

  • Nšo-či

   Ali pričakuješ, da bodo opravljali fizična dela?

   • RATATA

    Izkušnja pravi, da se po treh tednih naveliča in si poišče izgovor, ki mu omogoči ohranitev statusa in soc.transferje, ker mu pomagajo punčke usmiljenke iz slo.filantropije, csd, mirovnega inštituta … in agencije za zaposlovanje začasne delovne sile. Za znoret pač! Slovenci izpadejo sedmorazredni, saj so že bosanci drugorazredni.

    • Nšo-či

     Na našem območju iščejo ljudi za javna dela za čiščenje gozdov. Tudi v sosednji občini že dalj časa iščejo delavce za neka fizična opravila. Ampak nihče ni nor, da bi delal za minimalca. Brezposelni bolje živijo s pomočjo socialnih transferjev in priložnostnimi deli, migranti pa ravno tako. Najboljše bi bilo, da tisti, ki delamo že tko in tko od jutra do večera, opravimo še dela za javno dobro.

     • čopkovseved

      Prekipelo bo tudi nam s 500 eur penzije in takšnih je 200 000 v Sloveniji. Masa!!!!!!!!!!!

     • Nšo-či

      Koliko časa in kaj si pa delal?

     • Simon Novak

      Drkal si ga je 20 let, drugih 20 mu pa se ni več dvignil, zato pa takšna mala pokojnina, jebi ga

     • Nšo-či

      Si njegov odvetnik? Aja ne…pozabla sem. Dvorni norček si.

     • Simon Novak

      Ne, ne, noriško kraljestvo je vaša domena, puklasti je kralj, vi vsi ostali pa blato na čevlju dvornega norčka

     • Nšo-či

      Ja…seveda. ti si edini pametni tu… s kraguljčki na kapi.

     • Simon Novak

      Za vas, zahojene đesnjake, Einstein

     • Nšo-či

      Predlagam, da objaviš kjnigo z zapisi vseh svojih pametnik komentarjev. Uspešnica bo.
      Tudi tukaj vsi..komaj čakamo, da kaj napišeš.

     • Simon Novak

      Čakaj dalje

     • Schemva Miro

      Knjiga bo prazna.

     • cosmosjasnovidec

      Že dolgo ti pravim,da bom prišel in ti naštancal na tvojo čelavo bučo rdečekrako zvezdo bumbar zabit.
      ——————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Simon Novak

      E, bejži, no, a groziš, zahojenec=?

     • cosmosjasnovidec

      Kakšen odvetnik?
      8.let je obiskoval 1.razred šole za duševno prizadete in je z tako šolo lahko odvetnik le njihovim čobansko zabitim musličem tam v čobanskem selu v bregovih Bosne pa tudi levakom tukaj v Sloveniji.
      ——————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • čopkovseved

      38 let, potem delovna nesreča in invalidska. Ne želi si kaj takšnega .

     • Simon Novak

      Pa ravno na glavo si moral pasti

     • čopkovseved

      Levak ti si žival , človeške vrednote so ti neznanka.

     • Simon Novak

      Prav imaš, oprosti, to se verjetno ni zgodilo, ker če bi padel na glavo, se ti ne bi nič poznalo

     • čopkovseved

      Migrantoljubec in cepec po slovensko, ker rabiš prevod. Zbezlana ovca, Slovenci te pa le izobražujemo vsaki dan

     • Simon Novak

      Zahojenec, še vaš cosmo te je odjebal, še tvoji te pošiljajo v kurac, le zakaj?

     • čopkovseved

      Oh takšnega goveda kot si ti, ne premore nobena slovenska štala, tak da pokaj,

     • Simon Novak

      Še tvojim greš na kurac, invalidski zahojenec

     • čopkovseved

      Ti je že spet dolgčas, se naslajaš ob branju Nove. Uživam, da nas bereš:

     • cosmosjasnovidec

      Jaz sem samo napisal svoje mnenje,ker sem na začetku mislil,da mi grozi z neko prijavo in sem pomislil,da se mu je utrgalo skoraj tako kot se je tebi.
      Sicer pa ima popolnoma prav glede tebe kreten zabit.
      Da se norčuješ iz invalida je pa že zadnja primitivna psihično prizadeta blodnja.
      Zato ti svetujem zblojenec,da poiščeš pomoč pri kakem psihiatru čimprej,ker si nevarnost samemu sebi.
      ——————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Simon Novak

      za primitivizem ni zdravila

     • Nšo-či

      To pa je tragedija. Družba bi ti morala pomagati. Starejšim kot si ti in otrokom.

     • Simon Novak

      Primca pokliči

     • Nšo-či

      Nasvet uporabi zase. Pokliči ga ti!

     • Simon Novak

      Preveč dela ima, ko podpira Anžeta

     • Nšo-či

      Tudi ti imaš delo. Ugotoviti moraš, kaj ti v življenju manjka, da težiš tukaj.

     • čopkovseved

      Tragedija za moje otroke, ki so proti koncu OŠ, pa si tanek kruh režejo, zelo. In v svoji skromnosti odstopajo krepko od povprečja.. Delati sem začel pri 15, na kmetiji, zgaran do konca in danes ne dovolim, da mi pamet solijo levaki na sociali.

     • Nšo-či

      Meni je hudo že samo ob tvojem zapisu. Žal mi je, da ti in tvoja družina to preživljate. Lahko vam le zaželim, da se vam nasmehne nepričakovana sreča.

     • čopkovseved

      Hvala, otroci so moje bogastvo in Slovenija je njihova prihodnost. Na meni pa je , da jim vcepljam ljubezen do dela in domoljubje. Prvi v vrsti!

     • večni srb

      Zdaj si invalid in si ali boš verjetno tudi dedek, boš videl kolikokrat ti bodo prišli na obisk in kakšno razumevanje bodo pokazali do tvojih tegob, banda nevzgojena nehvaležna.

     • večni srb

      Zakaj so drugi krivi za tvoje težko, ničvredno življenje?

     • večni srb

      Ne morejo, saj ti je povedal, da od njega ni nič več, rabijo sredstva za mlade, da bodo še oni postali invalidni in nesrečni.

     • RATATA

      Principielen sem, marsikaj naredim s principa, mnogo reči pa s principa nikakor ne naredim.

     • Nšo-či

      Zanimiv prevod besede trmast :)

     • RATATA

      Trmast je preveč navadna beseda za nenavadneža.

     • Nšo-či

      A nenavadnost je prevod domišljavosti.
      Nihče ni nenavaden. Vsi ssi želimo isto. V vesolju smo tako majhni., da se nenavdnosti sploh ne opazi.

     • RATATA

      prevzetnost
      Zadetkov: 10
      bahavostveličavostdomišljavostnapihnjenostinapuhvisokostošabnostoholostvnemazavzetost

     • Nšo-či

      Oo preštel,si sopomenke. Napuh je prava.

     • Ana Job

      Odlično povedano, dobro razmišljaš!

     • večni srb

      Gozdov ni treba nič čistiti, da se jih pa izsekavati in spreminjati najprej v trnasto grmičevje, nato pa v puščavo.

   • Simon Novak

    Pa ne bodo ti kradli dela

  • čopkovseved

   Saj trg dela za njih sploh ne bo potreben glede na razpise. Dobijo zastonj vse , o čemer Slovenci lahko sanjamo. Ampak meni bo kmalu vsega dovolj!!!!!!!!!!!!!

   • Simon Novak

    E, bejži, no, in kaj boš naredil=? Šel k mamici in se zjokal, zahojeni?

  • Simon Novak

   In?

   • RATATA

    Zelo na glas preberi moje ime.

    • Simon Novak

     In???

     • Rožle

      In???!!!!

     • cosmosjasnovidec

      Pomeni,da ti bo zaropotalo ( Ratatatata) po tvoji plešavi buči.
      ——————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Simon Novak

      Bejži, no, od tebe, zahojeni=?

    • šmentanamuha

     :)

 • Foglof Tunek

  “Po Nemčiji, Španiji, Poljski in Madžarski Nova24TV citirajo tudi mediji iz Litve, Francije, Grčije in Finske!”

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … pič*** vam je mat**** lažniva !!!!

 • garfi

  ustavimo TOTALITARNE gLobaListe katerih del so protiSlovenski leWiČĆarji
  DOL Z VELEIZDAJALCI !!!
  NJIHOV CILJ JE UKINITEV DRŽAV IN NARODOV !!!
  GRE ŽE ZA PREŽIVETJE !!!
  18. November je zelo pomemben dan LOKALNE VOLITVE !!!
  DOL Z MULTIKULTI ŽUPANI !!!
  murgelske vlade dajejo dobesedno drobiž za upokojence in ob tem uvoženim islamistom kupujejo opremljena stanovanja

 • Rožle

  A kdo obvlada PING – PONG tukej ..?

 • koza

  v BiH so tudi odkrili, da imajo dokumente skrite oz. zakopane na skritih lokacijah, so jih dobili pri odkopavanju, en dviguje denar in ga tala … https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prava-istina-o-migrantima-iza-krize-stoji-samo-jedna-osoba-1244769/

 • Get Smart

  Vedno pomni!

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Franc Šink

  Evropa kot taka je že sesuta.

 • Vera

  Zakaj so pred leti odstavili papeža Ratzingerja , ter na njegovo mesto postavili Argentica Frančiška ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!