Po šoli brez mask do vratu zadolžena stranka še bolnike z aidsom izkorišča za protivladno agendo

Datum:

Stranki SD je pač v navadi, da vse izkoristi za svoj politični boj – nadvse radi pa za to uporabijo bolezen. Vemo, da jim je koronavirus v mnogih primerih prišel prav, ko so se na primer “borili” za šolo brez mask – nič ne de, če se je posledično moralo zapreti šole. Za dosego političnega cilja se sredstev pač ne izbira – za stranko SD je bil Machiavelli pravzaprav amater. Tokrat pa so izkoristili še dan boja proti aidsu, Mladi forum stranke SD je v ta namen pripravil posebno izdajo kondomov.

Na dan boja proti aidsu je Mladi forum stranke SD pripravil posebno izdajo kondomov. “Ustrezna zaščita je ključ do varnega spolnega odnosa, za vse ostale trenutne nevšečnosti, pa je izredno pomembna volilna udeležba na naslednjih volitvah,” so bo tem zapisali – aktualna vlada je iz njih res potegnila vso kreativnost. Kondome so namreč zapakirali v dokaj lično embalažo, nanjo pa napisali “Naj te ne jebe vlada”. Predsednik SDM Komenda, Janez Marinko je na Twitterju zapisal, da si nikoli ni predstavljal, da se lahko tako resno stvar da spolitizirati. “Vi ste dokazali nasprotno,” je bil kritičen do podmladka SD, ki gre očitno po stopinjah svojih starejših strankarskih kolegov.

“Te dni smo mimoidoče, predvsem mlade ozaveščali o prenosu virusa HIV in pojavu AIDS-a. Razdelili smo tudi preventivno zaščito pred prenosom virusa,” je zapisal Mladi forum, kar bi bilo povsem pohvalno, če ne bi priložnosti izkoristili za svojo kampanjo proti aktualni vladi. Ozaveščanje o tej bolezni pa tudi preprečevanje je seveda potrebno, a norčevanje je spet prestopilo meje dobrega okusa. “V Mladem forumu SD ste vse, kar mladi danes niso. Želimo si pravih rezultatov, ki jih ta vlada uspešno dosega, vi jih z deljenjem takih provokativnih stvari žal ne. Od kje vam pa denar za vse te kondome? Če vas spomnim, vaša stranka je globoko v pufih,” se je na potezo Mladega foruma odzval  predsednik SDM Kamnik in predsednik Gorenjske regije SDM Tim Rauter.

Foto: Mladi forum

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Predsednik sveta depolitizirane RTVS: “Že 20 let se ukvarjam s politiko”

Predsednik sveta RTV Slovenija Goran Forbici se je do...

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje: kako bo po novem letu?

S 1. januarjem 2024 se bo dopolnilno zdravstveno zavarovanje,...

Občina Slovenske Konjice: Rekonstrukcija za hokej ŠRC park Slovenske Konjice

Še ena pridobitev v občini Slovenske Konjice v letu...

Novoletni koncerti v Mariboru, brez domače slovenske glasbe, a zato z jugo nostalgijo

Ob županu Arsenoviču si v Mariboru ne morejo obetati...