Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo

Foto: STA

Osamosvojitev Slovenije ni bila nikoli njegova opcija. To je izjavil sam in to je dokumentirano, dokazano. V času osamosvojitvenega procesa in ob zamenjavi državne zastave  na Trgu republike je bilo videti, da se je sprijaznil s spremembo in jo sprejel. V zgodnem mraku je prišel na čelu skupine ljudi iz skupščinske stavbe in nekdo iz čakajoče množice ga je glasno odobravajoče pozdravil: “Bravo, Milan!” Kučan je obrnil glavo proti množici, dvignil desnico nad glavo, kot strojevodja, ki seže po vzvodu parne piščali, in jo naglo spustil do prsi pa ponovno dvignil in spustil navzdol. Tedaj smo mu bili pripravljeni odpustiti marsikaj. Janez Drnovšek, ki ga je zdelovala bolezen, se je s svojim malim spremstvom umaknil na vogal, da ne rečem za vogal, Maximarketa. Za Kučanom je med drugimi stopala avstrijska delegacija. Množica, ki se je že prej postopoma zbrala, je ves čas čudno molčala, in spet je bilo slišati isti glas kot prej: “Das sind unsere Freunde aus Österreich!” Nekdo je bil navdušen nad dogodkom in mu je želel dati pravo konotacijo, čustveno sozvočje. Ljudje, ki so bili bolj spredaj so zaploskali in Avstrijcem je resne obraze ožaril nasmeh, kmalu potem je Kučan svoj govor zaključil, kot je znano “… jutri pa bo nov dan …”.

Zmračilo se je. Slovesnosti je bilo konec. Častna enota je odkorakala, njen strumni komandir, ne ravno velik, se k sreči ni zapletel z dolgo sabljo, ki jo je nosil, in vse se je dobro izšlo. Na drogu se je vila nova zastava (malo zmečkana) brez rdeče zvezde, z neba pa je bilo slišati hrumenje nadzvočnega letala, ki je paralo nastalo tišino. Ljudje so se ozirali v nebo in se tiho razhajali. Vse je potekalo skoraj tako kot na sedmini: stare države je bilo konec, življenje novonastale pa je bilo negotovo.

Danes je strah, da se ne bi zgodilo kaj takega, kot se je v Romuniji s Ceausescom, popolnoma popustil. Pojavil se je sovražen govor neokomunistov in jugonostalgikov, ki ga po komunističnih manirah pripisujejo nasprotni strani – osamosvojitvenim in demokratičnim silam. Milan Kučan s svojimi privrženci občasno stopa v akcijo. Na Ilovi Gori je spet vrgel po Sloveniji seme sovraštva in razdora. Povedal je svoje mnenje o sovražnem govoru, o njegovi nevarnosti, o sprenevedavosti (drugih in ne svoji) ter z vsem skupaj nakazal smernice za aktivizacijo podložnikov. In njegovi privrženci so stopili v akcijo. Preveč jih je, da bi jih našteval; poznamo jih. Delujejo tako samozavestno, prepričljivo, kot da so se nalezli pogubne ideologije že z materinim mlekom, da jim še danes nekateri nasedajo in se ne zavedajo prevare.

Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo, in kreni na pot poštenih in pravičnih
Le kaj žene Kučana in njegove podanike? Čemu kar naprej rovarijo? Kaj hočejo doseči? Zasuk nazaj v “socialistični raj”? Zemlja kroži po ekliptiki okoli Sonca, ni nam je mogoče spremeniti, takšen je red, in tudi Kučanu, ubogemu črvičku, ni mogoče obrniti toka zgodovine ne svoje starosti v mladost; imel jo je, pa je minila. Milan, ne lulaj proti vetru – moker boš. Kaj ga je tako zaznamovalo? Kakšna neki je bila njegova zgodnja mladost? Kaj je doživel ali doživljal? Če starši s svojim življenjem ne dajo dobrega vzora, potem otroci tavajo, sami iščejo svoj smisel obstoja in pogosto podlegajo škodljivim vplivom okolja. Tito je, zlasti pred koncem, rad veliko in podrobno pripovedoval o svoji mladosti, Kučan pač ne. Tiči v njegovem otroštvu vzrok za njegovo svetovnonazorsko in politično opredelitev? Je doživel kako hudo travmo? Eh, Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo, in kreni na pot poštenih in pravičnih.

Foto: printscreen

Kaj pa če je takšen, kakršen je, zato, da bi več razmišljali o sebi in o odnosih z drugimi, da bi v nas prebudil ljubezen, sočutje, da bi nas predramil iz brezbrižnosti in malodušja?

Proti organiziranemu zlu se lahko uspešno borimo samo organizirano
Kaj bi s Kučanom, takšnim, kot ga vidimo in doživljamo? Imamo boljšo izbiro, pa se obnašamo, kot da bi se bali lepšega življenja. Slovenija je morda po Satanovi odredbi res Kučanov fevd, toda Slovenija je naša domovina, ki jo imamo radi in jo imamo pravico braniti. In ubranili jo bomo! Bratje, na okope, za obrambo doma, družine, domovine! Proti organiziranemu zlu se lahko uspešno borimo samo organizirano; posamezniki nimamo šans. Imamo samo eno domovino in te ne prepuščamo nikomur, ne domačim despotom ne hordam migrantov. V situaciji, v kakršni smo, moramo bistveno okrepiti našo vojsko in policijo. Sedaj mora biti prioriteta naša varnost. V domovino in v naše domove bomo spuščali samo povabljene in zaželene goste. Premalo nas je da bi ostali brezbrižni ob grozeči globalizaciji in multikulturnosti. To je velik projekt. Pri njem se lahko poenotimo, strnemo vrste in ostanemo skupaj kot velika družina. Če tega ne storimo, bomo postali, kar so aborigini v Avstraliji ali Indijanci v Ameriki, za tem bi izginili v mešanici večjih narodov in za nami bi morda ostal samo odstavek v kaki zgodovinski knjigi, napisani v tujem jeziku.

Razmere postajajo resne. Sedaj ni čas za brezbrižnost in pišmeuharsko pasivnost. Ostati moramo budni in čuječi,  kot je čuječ nočni stražar pri varovanju kolegov v spečem taboru.

Naj se zgodi po volji Očeta in našega Gospoda Jezusa Kristusa. Kar moremo in zmoremo, pa moramo storiti sami.

V. K.

 

 • cploger

  Milan, zlobni škrat iz pravljice o Deželi na sončni strani Alp.

  • Hribouc

   Od kdaj se Hudiču reče škrat, prosim?

   • Franc Šink

    V hudobni prispodobi.

   • SIMON ROZIC

    Samo v pravljici, kjer se na koncu iz zlobnega škrata razvije mutiran hudič!

 • Peter

  Hm, če me spomin ne vara, je bilo rečeno Jutri pa je nov dan, ne “bo”…
  Ja, bil sem tam, slišal sem MIGe, ki se preleteli Ljubljano, naslednji dan naletel na tankovsko barikado na obvoznici…
  Pa sem vseeno pomislil, takrat, ko sem videl slike iz Kopra, da smo se le znebili balkana.
  Na žalost se ga nismo, balkan je očitno pregloboko v nas, no.

  • totex39

   Peter, pa ni v vseh balkan, enim ni bil nikoli. Živeti pa moramo v državi, ki nam jo ponovno vodijo komunistični balkanci.

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • samsara

   Vedno bo sledil “nov dan”, a tistih njegovih, ki sledijo, mu resnično ne zavidam. Še današnjih, ki so osnova jutrišnjih, ne.

  • SIMON ROZIC

   Seveda ne, ta glavne zagrižene balkanezarje gostimo Slovenci že skoraj 30 let!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Komunist se ne more opravičit. Ga ni opravičila, ki bi opravičil njegovo škodo.

  • VERZIFIKATOR

   DIALOG

   Kdo pritlehnostim bi rad odpuščal?
   Ta naj govori edino zase,
   sivo in ščetinasto pa prase
   kvečjemu bi po svinjaku spuščal.

   Kakšne zbijaš neokusne šale!
   So pritlehnosti največjih vredne!
   No, potem pa druge, takšne zgledne
   drugič ti povem, za svinje male.

  • MOSTISCAR

   Samo tvojemu velikemu I.J.J. se opraviči. Ostali so pa samo po vašem h…..

 • Boy

  Ne morem mu oprostiti, ker mu še zameril nisem, bolanim na umu ne morem ničesar zameriti, a sodi mu lahko le tisti večni tip nad nami. Kratkonožec bo vse dobil poplačano, če ne na tem, pa na drugem svetu. Ko se povrneš v prah, ni več nobene intimne opcije.

 • janez cepec

  največji rovarji in razdiralci slovenskega naroda ste desnakarji, potomci bande izdajauske belogardistične, ki jih je doletela zaslužena kazn, vas pa to še čaka, če se ne boste skuliral

  • MOSTISCAR

   Grobo povedano a resnično. Bravo!

 • Caetano

  Ne verjamem, da se bo spreobrnil je imel ze dosti prilik, ce bi hotel. Sicer pa ce bi se bi se prej v islam kot pa v krscanstvo.

  • SIMON ROZIC

   Jaz se ga pa v živo spomnim iz cerkve v Ljubljani pri prvih Božičnih polnoćnic v svobodni
   Sloveniji, ko je kot siromaček stal v prvi vrsti in se krivenčil pod svojo rdečo larfo; nespodobno,
   že takrat zlagano in zlovešče! Narod pa vse požre, zato ga ima tovariš Kučan upravičeno kar
   za “butasto ljudstvo” – in to mu dam prav, žal!

 • Hribouc

  Dragi V.K.?
  ————————-
  PUSTITE UPANJE, KI WSTE VSTOPILI!
  Dante je razumel in je spisal o Peklu, moj davni sovaščan pa ga je prevedel in ni poslal prevoda Kučanu.
  Četudi bi ga, ne bi pomagalo!

  Poglej, Človek!
  Ko je Milan Kučan končal bedno Odisejado na kongresu komunistov in odšel iz Beograda,( ker ga je Milošević nagonil po treh dnevih-pa nisem vedel), sem ga v sebi razglasil za narodnega heroja in ga postavil pred disidentskega trpina in slovenskega velikana Pučnika in še danes me je tega strašno sram!
  Verjel sem, da bo Kučan postal dedec, vedel sem, da kaj drugega kot komunist ne bo mogel biti, ampak verjel sem, da bo pošten in narodnozaveden, patriotski Slovenec, ki bo družil narod!

  Potem so ubili Krambergerja, potem so začeli krast, potem so začeli demokraturo, da danes vodijo diktaturo svoje “demokracije”, zavzeli so medije, sodstvo, milico, vojsko, TIGR, civilno družbo, razdvajajo narod, naščuvali so nas ene na druge bolj kot 1941 in zdaj, kurba rdeča veleizdajalska še grozi doli iz Ilove gore, bandit banditski!

  Sporočam Kučanovem Milanu, da smo nabrusili kose, ošpičili cepce in naoljili kolce !
  KUČAN, DOST JE !

  • janez cepec

   Hribuc, dej me razsvetli pa povej, če je pastir že steru Zverino iz tropa, a si ti edina pohlevna, butasta ovca, k očitno ni bla komunajzar u prejđnmu režimu

   • Hribouc

    Pastir še ne reagira, vsaj sliši se ne.
    Neki bo morou nardit – greš staut eno gajbo tabolš pira?

    Partiji sem biu vedno blizu.
    Še zdej mi kurbe dihajo za vrat. Sami prjatli, kurbe.

 • Duhec

  Kdo bi jim karkol in zakaj oprostil?! Kr neki. Te kvazi rešitelje obesit za noge in amen. Vse.

  • Franc Šink

   Kučana obesit za noge. Skoraj nemogoče ima prekratke noge. Za vrat bi mogoče šlo.

   • Duhec

    Pa čak mal no??? Zakaj hudiča sam njega???????

    • Franc Šink

     Eden mora biti prvi.

   • SIMON ROZIC

    Tudi vrat je na okroglem sodu težko najti !!!? No, za jezik bi pa šlo, tega ima vedno
    v g….u !

  • Franc Vidrih

   Obešali ste že lutke na mariborske mostove, zdaj bi radi pa še žive ljudi. Janković po Ljubljani postavlja, na novo, gauge s krvavo zvezdo in, če je vam do obešanja se obešajte na omenjene gauge, Lahko tudi več vas na ene gauge.

   • Duhec

    Brihtn si za znort.

    • Franc Vidrih

     To, da norite se vidi že po vaših idiotskih komentarjih. Idiot pomeni, nasprotno od patriot ali domoljub.

 • Franc Šink

  Osebi, ki sliši na ime Milan, lahko odpusti samo njegov škof Geza. Z narodom bo bolj težko.

  • Duhec

   Ratal jim je iz zgodbe o uspehu, nardit greznico. In zdej jim oprosti?! Lol. Kak drek je to.

  • janez cepec

   me zanima, kdo bo Princu teme dau odvezo za use pizdarije k’ jih je naredu. on zgorej ne, če res vse vidi in vse ve, poj ve, de, ne samo kvazdi demokrat, ampak tud zlagan kristjan in še skoz pravovern komunajzar

 • Duhec

  S takimi članki sam nervirate. Zadržte to sranje zase.

  • janez cepec

   oh no, sej so čis fletni, a ni fino brat take traparije, ko videš, kašni kreteni so še okol nas, pa kok so zaplankani

  • Imperial Commando

   Če ti kaj ne paše pojdi na RTV, tam so članki za rdeče ovce.

 • Duhec

  Men, zame niso nardil nič dobrega, da bi jim bla hvaležna. Mojim otrokom so pa zakomplicirali prihodnost in za to bi morali viset.

 • von Rhein

  Ta uničevalec slovenske državnosti na dolgi rok se lahko neštetokrat opraviči,jaz njegovega opravičila ne sprejmem.Vse kar izreče je samo kalkulirana akcija za obstanek njegove “opcije”.

  • janez cepec

   p koji s’ ti kurac, de b’ se ti mogu kdo opravičet?

   • lojze

    Zakaj levičarji, še prej kot kaj argumentirate preklinjate, psujete in pošiljate v “jamo”.

    • janez cepec

     zato, ker za drgam nisi

 • samsara

  Kar je storjeno, je storjeno!

 • Duhec

  In navkljub vsem svinjarijam levice, desnim ne rata popolnoma nič. Ja sej, kako bi. Poglej to razmišljanje?! Naj se opravičijo, naj bo Kangler, naj bojo kosti, migranti, pranje itd. Vse bulšit. Vse ste vedli pa nikjer nimate nič črno na belem. Sam gobcanje v tri krasne, da se vse zamegli. Fuj. To ni d od desnice, to ni o od opozicije, to ste primerljivi lopovi levim. Podn.

 • Franc Vidrih

  Res je, pomagaj si sam in BOG ti bo pomagal.Tudi to je res, da moramo bistveno okrepiti našo vojsko in policijo, ampak z domoljubi ne pa z izdajalci kakor nekaj let po osamosvojitvi.

 • Foglof Tunek

  “Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo…Naj se zgodi po volji Očeta in našega Gospoda Jezusa Kristusa. Kar moremo in zmoremo, pa moramo storiti sami.”

  Pič** vam je mater*** pedofilska. Vi bote zahtevali opravičilo od našega Kučana???… Če bi bili brezna še bolj napolnili leta 45′, danes ne bi bilo takšnih izpadof !!!… Gamad desničarska !!!

  • lojze

   Tebe bi morali pospremiti v najbližjo psihiatrijo.

   • Foglof Tunek

    Tebe pa v jamo :)

    • lojze

     Vidiš, da sem imel prav!

     • Foglof Tunek

      Ka se že iz jame oglašaš…nek slab sprejem je :)

   • Imperial Commando

    blokirat ga psihiča, jaz sem ga in je portal kar naenkrat postal veliko bolj civiliziran :)

    • janez cepec

     nau držau, ejga, če si ti, pa teb podobni kreteni tle gor, ni opazet kešne silne civiliziranosti

     • Imperial Commando

      Ajga, kaj te muči?????

     • janez cepec

      žeja

     • Imperial Commando

      Pa luknja v glavi očitno.:)))))

     • janez cepec

      lukno si ti kr svojo poiš, boš rabu

     • Imperial Commando

      A mi groziš????

  • Franc Šink

   Kaj govoriš? Ti porivaš 2 let staro kozo in ti nekoga imenuješ pedofil ?!

  • mginko

   Čeprav si umsko bolan, ne boš razumel odgovora. Iz tvojih ust “gamad” in tebi podobnim psihopatskim besedam. To je živ dokaz kaj je SOVRAŽNI GOVOR po udbomafijsko za blefiranje poštenega naroda. “Mi tovariši se lahko privoščimo vse” . No jaz ti ne privoščim nobenega brezna, uživam pa v tem da si psihično totalno dotolčen in te to uničuje iz minute v minuto verjetno tudi s penami na ustih. Pa kar živi in se “peni”, tako lahko pošten državljan vsak dan vidi kaj je tvoj hudičev komunizem po “tvojem” kučanu. Tako vidite dragi državljani, kaj je kdo v mafijskem komunizmu, ko vsak dan čedalje bolj deluje po “poštenih” tovariših orožje z imenom “RESNICA” in zato ni potrebnih nobenih brezen. Kako deluje vidite iz “diagnoze” tovariša komunista Foglovega Tuneka.

   • Foglof Tunek

    …he he …

    • mginko

     Ta odgovor je rezultat, pravilne diagnoze za tega tovaripa.

 • Slehernik

  Kučan je prerok pankrtov med jugo oficirji in gnojnim slovenkam, ki so se skurbale z njimi

 • Spet članek ki me je nasmejal.

 • Flower Power

  tale nora tv če ne bi bilo kučana in migrantov ne bi imela kaj pisati………..

  • Imperial Commando

   Če nebi bilo Janše bi se ti svet podru :))

   • Flower Power

    kreten debilni pokaži en moj komentar kjer omenjam janšo …….gnoj usrani……..

    • Imperial Commando

     Brez Janše levićarjem živeti ni :))))

 • Foglof Tunek

  @Imperial Commando je največja gnida na tem portalu !!!

  • Flower Power

   on je navaden debilni idiot,gnide pri tem niso nič krive…….

   • Foglof Tunek

    Se opravičujem gnidam :)

 • Ivan Friderik Novak

  Gnojnico, ki jo zlivate po Kučanu, bi morali sami popiti, fašistični izrodki.
  Vedno bolj sem prepričan, da niste boljši od boljševikov.
  Za konec pa, ve se, kdo so bili zmagovalci, ve se tudi, kdo je sodeloval z okupatorjem.
  Bela golazen, argentinski “slovenci” in malikovalci vatikanskih maškar spadate v jame, za katere ni pomembno sli so Hude ali ne.
  Hawk!

  • Foglof Tunek

   Hvala ti za to iskrenost :)

  • Flower Power

   dovolj bi že bila navadna greznica..

  • Duhec

   Seveda niso nič boljši. Zato pa eni vladajo, drugi se pa navidezno pizdijo, da se ustvari ravnotežje. Strup so pa oboji.

  • von Rhein

   Annoying louse.

  • murgl

   Zelo veliko si povrdal o sebi.

  • Imperial Commando

   Saj si sam boljševik, kaj zdaj????

  • Caetano

   Kucan je bil “rdeca garda” leta 1990-91 pa ni pred tem nihce pobil 1000 ljudi okoli njega.

  • macon

   Seveda nismo, boljševiki so (ste) množično pobijali, mi bi pa sigurno tudi radi, ker grdo gledamo in nas je po vaše samo sovraštvo.

   Resnica je pa, da ste 95% kriminala in zla v tej deželi v zadnih 27 letih proizvedli levičarji (in v 36 letih pred tem 99,9%), da vaši vodilni kradejo milijarde in je za vas vse v najlepšem redu. Razpravljate o sovražnem stavku, o milijardah pa molčite, ker ste moralni in etični pohabljenci oziroma tako zabiti, da tega sploh ne dojemate.

   • Imperial Commando

    Mislim, da se tega potihoma zavedajo, zato take frustracije :))) 22 let vladanja, za pokazat pa NIČ.

    • macon

     Seveda imajo mnogo za pokazat: hiše in avtomobile, stanovanja in vikende, potovanja, polne bančne račune, nakit in spomine. Tisoče jih je, ki imajo neprimerno več kot bi lahko kupili z uradno prikazanimi prihodki.

     Več tisočem bi morala država vzeti vse nakradeno premoženje in jih za več let zapreti. To so vodilni levičarji iz različnih podsistemov: državnega gospodarstva, politike, sodstva, izobraževanja, medijev.

 • Foglof Tunek

  Desničarji si pojejo:

  Brez Milana nam živeti ni,
  srce nam naše to veli.
  V njem ni ne sreče, ne žalosti,
  ni ne gorja, ne radosti.

  • SIMON ROZIC

   Vauuuu! Za Prešernovo nagrado, če se boš še slekel do nac’ga (umetniški performans)

 • Duhec

  Na Šiška ste pa pozabli. Ja seveda, naj se izživljajo nad njim. Vzeli mu bojo sanje.

  • SIMON ROZIC

   Šiško je rdeč kot tvoja pavijanova rit ! Naj te le skrbi, naslednji si ti!

 • Imperial Commando

  Ajga Flower Power, obnašaj se, ti bo mami spet internet izklopila!

 • S takšnimi članki si delate ‘medvedjo uslugo’.

  • Flower Power

   jap, lepo ga serjejo…….

   • janez cepec

    oče, odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo. blagor ubogim na duhu, ………

  • Peter

   Tebi je vsak članek na Novi medvedja usluga.
   Spremljaj še naprej nedelskega in srečno hodi, no.

  • Lustrator

   Očitno ti privzgojeni refleks iz prejšnjega režima, kjer je bilo vodji partije prav tako nevarno oporekati, še vedno deluje kot urca.

 • DMB

  Odpuščanje (bog mi greh odpusti, če sem koga pozabil navesti naj se mi ne zameri,ne šteje v zlo) za levičarje ki nasprotujejo vsemu kar diši po cerkvi nekako ne pride v poštev. Oni so itak oh in ah bi se reklo Popolni in kot taki ne delajo napak

 • Flower Power

  nora tv spet prilimala sliko od kučana ,da bojo debili domosranski cel vikend srali v gate……………verjeteno zato da se bodo čreva spucala………. da ne bojo v ponedeljek preveč srali po ljubljani

  • Lustrator

   Slike so tu za vas komije, ki argumentiranega besedila zlepa ne razumete, pa če vas v rit ugrizne. Tvoj(i) komentar(ji) so živ dokaz tega.

   • Flower Power

    ja pravi gnoj debilni domosranski se je oglasil…….verjetno ti cel teden teče iz pizde ko zagledaš kučana …….

    • macon

     Đebilćina, pojdi k veterinarju in naj ti predpiše tablete.

     Ti pa si en zdrizast izcedek.

     • Imperial Commando

      Pa počivat naj gre:)

  • tohuvabohu

   Če hlače strga Ciciban, jih mamica zašije, a očka mu nabije s cvetlično bilko zadnjo stran.

 • Peter

  Flower Power je bilo gibanje v časih hipijev, v časih Peace and Love movementa, predvsem v ZDA in še bolj predvsem na Zahodni obali.
  Kaj si predstavlja ena komunjara, ki uporablja naziv tega gibanja za svoja levičarska sranja po tem portalu, mi ni jasno.
  Pa čem sem čisto odkrit, me tudi ne ne zanima ne. Niti najmanj, no.

  • RATATA

   Zamešal si Love and Peace. Zavajal? Namerno? Ali sem bil jaz še mlad in neumen zaveden?

   • Peter

    Ja, madona, kaj je bilo prej, Love ali Peace? Kdo bi nse še spomnil, no.

    • RATATA

     Demenca he moderna v EU- ju tu? Že…

     • Peter

      Ja, flower power, ganja, izguba kratkotrajnega spomina…madona, ampak to je že daleč nazaj, no…

   • ANA JOB

    Po moje sta kar isto stara.

 • Imperial Commando

  nov dan in novo pisanje kozlarij zafrustriranih levićarskih luzerjev :)))

  • Peter

   Vot els is nju, no.

 • Mojca pokraculja

  Ko sem prebrala naslov mi je postalo slabo, je sploh kaj takega mogoče pomisliti ? Res ste nori, da sploh na kaj takega pomislite. vsi, ki tako mislijo dajejo svojo glavo na tnalo kučanu, da jim jo odseka.

 • Imperial Commando

  Ajga janez cepec, daj že vtakni tiča v rito od Simona, a ne vidiš , da se mu čisto meša že ! :)))))

 • Imperial Commando

  Ajga levićarji, kaj vas muči no da ste taki? Povejte mogoče vam lahko pomagamo. Za začetek si dajte rdečo zvezdo iz riti. :))))))

  • Peter

   Težka bo, je tako globoko, da je najbolši rektalni kirurgi ne morejo odstraniti,,,če pacient ne želi tega, no.

   • tohuvabohu

    Lahko naredijo carski rez …

 • Nata

  + + + + + + + + Zelo lepo napisano. . . . . Kar moremo in zmoremo, pa moramo storiti sami.! ! ! !
  Kučanu bo pa morda edino Oni zgoraj odpustil !! MI NIKOLI !!!
  Kaj res ne moremo skupaj stopiti za lastno državo ? Domovino ? Kaj neki bomo pa pustili zanamcem ? Že zato se splača .

  ” Tudi najzaslužnejši dolguje domovini več kot ona njemu.” Jakob Burckhardt. . . .

  • Mojca pokraculja

   Tole je nekdo napisal na TW:

   “Narod, ki je trikrat glasoval za Kučana in še nekajkrat več za njegove marionete, si ne zasluži preživetja in suverenosti.”

   in
   “V politiki se riše črta samo še med idejami, ki so za ohranjanje naroda, kulture in jezika ter praktično vsemi v politiki in pozicijah moči, ki jim je za narod vseeno. Tudi desnica, ki se šele zdaj postavlja proti Marakešu, vas bo ob prvi priložnosti prodala za stolčke v bruslju.”

   • Nata

    No, vidiš. Saj nas je kar nekaj, ki tako mislimo.

  • Kučko pod pručko

   Oni zgoraj mu sigurno ne bo, ker ga nikoli ne bo videl. Lahko pa mu oni spodaj, če bo dolga leta dobro nalagal polena na ogenj!!!

  • RATATA

   Kar more, Človek je storiti dolžan!

   • Nata

    Dobro si napisal – Človek, z veliko začetnico.
    Mislim, da jih v Sloveniji močno primanjkuje. Zato Ljudstvo cinca !!

 • Flower Power

  me je nasmejalo ko je pisec članka napisal “Častna enota je odkorakala, njen strumni komandir, ne ravno velik, se k sreči ni zapletel z dolgo sabljo, ki jo je nosil, in vse se je dobro izšlo.”…….dragi kreten V.K. če bi se rodil pred letom 1991 bi vedel da je vodil častno četo šlosar tone krkovič.,zato ker se takrat ni spotaknil ob sabljo se je samopimenoval v generala.

 • Peter

  Očitno talevi še vedno računajo na krščansko zapoved: če te klofnejo po enem licu, nastavi še drugega.
  Sam imam počasi že dosti tega klofutanja, sploh glede na dejstvo, da se levim totalno cufa in bomo morali kmalu hoditi moški na ženski wc, samo, da ne bi spodbujali seksizma.
  Saj, če bi bilo tko, ko sem jih imel 17, bi to še pozdravil, rajtam, no?

 • Beličič

  UREDNIŠTVO SPOROČA
  Zaradi prometne nesreče je zaprta primorska avtocesta med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani. Za osebna vozila je obvoz možen po regionalni cesti Vrhnika-Brezovica. Na zdravje!

 • Antonius

  Če bi za razorožitev slovenske TO odpustili Kučanu, potem bi za opravičilo morali odpustiti tudi bančnikom, ki smo jih milijardno dokapitalizirali.
  Po svoji volji lahko V. K. mirno nastavlja svoji lici, če pri tem uživa, naj pa tega ne zahteva od Slovencev, ki vse skupaj prenašamo in še zelo drago plačujemo.

 • antimur

  Tem antislovenskim barabam tudi odpustimo lahko, toda pozabili ne bomo nikdar in nikoli, kajti nameravali so uničiti tisto in to še kar počnejo, kar je za vsaki narod najbolj sveto, to je domovino in narodno zavest in to na račun neke zločinske ideologije in za svoje privilegije.

 • Jovo Jamnica

  Fčeraj sn nekje slišo, da nas je obisko Katalonski premje. Ve keri kaj več o tem??? Je to kaka skrivnost??

  • tohuvabohu

   Ja, trikrat lahko ugibaš, kdo ga je sprejel.

   • Jovo Jamnica

    Mene bol zanima, gdo ga ni…

    • tohuvabohu

     Jaz.

     • Jovo Jamnica

      Dvomim, da se zarat tega pretirano sekira…

     • tohuvabohu

      Nasprotno, bil je zelo vesel.

     • Jovo Jamnica

      Me veseli…

     • tohuvabohu

      Mene pa veseli, da me nisi blokiral, kot si grozil, hehehehe.

     • Jovo Jamnica

      Sem te blokiro za eno uro. Pol sn si premislo, ker itak čitam tut takrat, ko nisn prijavlen…

   • Peter

    “Podopornik” osamosvojitve Slovenije, itak, no.

 • žogica
 • Peter

  Verjetno je obisku velikega prijatla osamosvojitve drugih, no.

 • Miro

  kaj mate pa vi za oproščat….če ne bi bilo Kučana , Drnovška, Rupla… bi se mi malo pod nosom obrisali za svojo državo

  • Peter

   Predvsem pa Kučana, vse si povedu, no.

   • Miro

    kaj bebec a si spet za vikend prosto dobu, no

    • Peter

     Ja, petek popoldne nam dajo frej, da jebemo butle u glavo, no.

     • Miro

      a si flaško z mlekcem dal v hladilnik da se ti ne sesiri in driske ne dobiš

     • Peter

      Nisem, si mi dal pa dobro idejo, no.
      Se spoznaš še na kaj drugega kot na flaške z mlekcom, (saj veš, o v e, slovenština pa to), da bova kakšno rekla, no?

     • Miro

      no ja v glavo ne u glavu…si pač nepotešen

     • Peter

      Ja, ampak važno, da vas zadene ke k mora..
      Čudn da se nisi spotaknu u butle, že veš zakva ne, no.

 • tohuvabohu

  Kučanu lahko oprostimo devet dosmrtnih, ostane mu le še ena.

 • šrauf

  Govor spletkarskega pezdeta v Tacnu leta 1988:

  Tacen 1988:

  > > In potem je predsednik Centralnega komiteja (Milan Kučan) dejal naslednje:

  > >”Na koncu se čuti nekaj slovenskih pisateljev in njim
  pridruženih članov pristojnih za to, da napišejo novo ustavo. Tu gre za
  tipično meščansko ustavo, ki je slabša od Čosićeve, kajti Ćosićeva je
  sicer meščanska, ampak ostaja vsaj z eno nogo znotraj socializma in
  znotraj Jugoslavije. Ti naši pa ne govorijo niti o Jugoslaviji, niti o
  socializmu, niti o osvobodilni fronti. Ampak govorijo o naravni pravici
  slovenskega naroda, da se, izhajajoč iz neodtuljivih pravic človeka,
  naredijo družbo po svoji oziroma po Bučarjevi meri.” In potem nadaljuje:
  “Mi pravzaprav politične kulture nimamo in če se to fašistoidno maniro,
  ki se kaže skozi omenjeno pisanje, skozi topotanje na javnih tribunah v
  Cankarjevem centru – če tega ne bomo obrzdali, se lahko zgodi, kar se
  je zgodilo v Nemčiji leta 1931.” Potem je sekretar za notranje zadeve
  (Ertl) zaključil sestanek z naslednjimi stavki: “Mislim, da je po tem
  nastopu v bistvu razložen program slovenskih komunistov kako situacijo
  reševati. Tovariš predsednik, ker smo to snemali te prosimo za
  dovoljenje, da magnetogram pošljemo za osebno rabo vsem tu prisotnim,
  ker si gotovo niso uspeli vsega zapisati.”

  • Peter

   In tega govora ne boš našel v Nedelskem, ne boš ga našel v Mladini, ne boš ga našel na nobenem levem mediju.
   Čudno, pa levi so za resnico po difoltu, a ne, no.

   • Miro

    Pderček, Nedeljski je v Sloveniji, ne Nedelski

 • Boštjan Ivković

  ”Naj se zgodi po volji Očeta in našega Gospoda Jezusa Kristusa.”
  Če se leta 1945 ni zgodilo po volji Alaha in Jezusa, se tudi danes ne bo.
  Bedniki.

  • Peter

   Mi lahko s podnapisi razložiš, kdo je bednik, no?

 • žogica

  Kolikokrat ste že objavili ta vaš “populistični” prispevek, danes je vaš LELJAK aktualen, hihihiiiiiiiiiii………. https://www.24ur.com/novice/slovenija/romanu-leljaku-naj-bi-avstralci-preprecili-vstop-v-drzavo.html

 • Peter

  tumpek, tvoj kometar na spodaj napisano?
  Če je šmarjaka za danes že preveč, pa jutri, no.
  Ti naši pa ne govorijo niti o Jugoslaviji, niti o socializmu, niti o osvobodilni fronti. Ampak govorijo o naravni pravici slovenskega naroda, da se, izhajajoč iz neodtuljivih pravic človeka, naredijo družbo po svoji oziroma po Bučarjevi meri.”

  • Miro

   preveč bereš Pedrček, no….

 • Montana

  Za izdajstvo NI OPRAVIČILA!

  • Beličič

   Je!Če greš na kolena ti oprostim!Za žrtvami plačilo pa je, kakršno je.

   • Montana

    Podnapise prosim.

 • milanček

  za vse nas čas teče, tudi za kućana, škoda je samo ta, da morajo nekateri mladi brez greha prezgodaj umreti, medtem ko nekateri ljudje s krvavimi rokami še vedno tlačijo slovensko zemljo in škodujejo slovenskemu narodu! ja, tu štejem vse komuniste s kućanom na prestolu in njihove ne preveč intiligentne slovenceljne! Žal!

  • Dado

   Se ve, kdo je bil dvakrat predsednik države Slovenije in brez problema. Se ve tudi, da kadar je desnica sodelovala, je seveda pogorela. A to kaj govori ??. Ali pa, predlog, naj JANŠA kandidira za predsednika, pa si bo desnica lahko nalila ČISTEGA VINA. Pa bodo bedastoče pojenjale. Pravzaprav ne, ker bodo zgoljufane volitve, če Janša ne bo zmagal, ha,ha,ha,ha Pa nič mi ne bo žal….

 • Peter

  Ti naši pa ne govorijo niti o Jugoslaviji, niti o socializmu, niti o
  osvobodilni fronti. Ampak govorijo o naravni pravici slovenskega naroda,
  da se, izhajajoč iz neodtuljivih pravic človeka, naredijo družbo po
  svoji oziroma po Bučarjevi meri.”

 • Peter

  Ampak govorijo o naravni pravici slovenskega naroda,
  da se, izhajajoč iz neodtuljivih pravic človeka, naredijo družbo po
  svoji oziroma po Bučarjevi meri.”

 • Peter

  Je treba povedati še kaj, levakarji, no?

  • Miro

   ti že veš kaj je, ki se še vedno mamice za kiklo držiš

 • žogica
  • Imperial Commando

   kaj ta fake news limaš

   • žogica

    Na Novi tega ne objavljajo, spet bo treba na sodišče.

   • Peter

    A žogica spet mal kle skaće? Velkam, žogica, ne ćitam nit tebe nit tvojih drugih klonov, ampak smrad se zavoha, prej al slej. Kako si žogica, te še zmeraj nabijajo kokr kermu paše, sam da je naš?
    Ja, taka je usoda žogic, kaj češ.
    Pa srečno skaći, žogica, no.

    • žogica

     Ubogi revež, si še vedno na Psihiatriji?

    • Imperial Commando

     Tako je.

    • Flower Power

     pusti kretena debilnega…..je mentalno zaostal na nivoju amebe……

    • žogica

     Poskrbi zase in svojo usodo, hudo je, če te pamet zapusti….

 • Peter

  …. da se, izhajajoč iz neodtuljivih pravic človeka, naredijo družbo po
  svoji meri…..”
  Ja, In on zdaj govori o sovražnem govoru in kako ga zatreti.
  Velkam tu sLOVEnija, no.

 • Peter

  Torej je družba po naši meri družba, kot nam jo določa tov Murgel s svojo polpisemno sluvenštino?

  • žogica

   Imaš spet svoj monolog, ni zanimivo!

 • Peter

  Glejte, suvražan govor je tud to, da neki en puve sred Lublane u slovenštin pa ga pol nuben nć ne razume.
  Dejte prosem guvort pu naš, pa se bumo moguće mal bel razumel, de?

 • xla

  Prav, najboljše da se prepustimo desnemu naci kapitalu, zapremo meje, prepovemo abortus, damo katolicizem v ustavo, zjutraj maša v šolah, LGBTQ v inštitucije, vsi enake frizure in obleke, slika vrhovnega vodje na steni v vsakem domu …

  • luckyss

   Misliš , da bi bilo podobno kot pri skrajnih islamistih …
   V bistvu res ni velike razlike med njimi in RKC…in ovc je za vse dovolj..

 • luckyss

  Ta avtor, ki se podpisuje z inicialkami ima prav gotovo razlog zakaj to počne…
  Kučan res ni bil za razkosanje Jugoslavije..priznam, da tudi meni to ni bilo najbolj všečno..
  Praksa je pokazala…..pokoli., posilstva, genocidi na področju bivše Jugoslavije, …Neverjetno razčlovečenje in to le zaradi politike in seveda vere..to je bila posledica…Kučan je bil vsaj toliko pameten, da se je s “svojimi” dogovoril, da Slovenci ne bomo šli v neposredni konflikt..
  No sedaj smo v “demokraciji”…Nebo nam “varujejo” bivši in morda celo bodoči okupatorji…Italija, Madžarska in Hrvaška….
  EU nam diktira koga moramo pustiti preko mej, kakšen LCD mora imeti v apartmaju ob morju in kako bio mora biti njihova prehrana..
  Ja, ovce moje..vse to je prinesla “svoboda” in EU…
  Spet smo hlapci, ki moramo dokapitalizirati banko z milijardami, preden jo za en evro prodamo gospodarju..
  Tu pa kot običajno jamrate..banda ovčja..le škodo delate domovini..

 • Peter

  Ja, laki, spet smo hlapci, Moramo dokapitalizirati banko, pa jo niso pokradli niti NATO niti EU.
  Glej, dam ti pet minut, kar pomeni, da te za ta čas odblokiram. Mi lahko v teh petih minutah razložiš, zakaj si tak butl, no?
  Five and countig…

  • Peter

   Smo žeblizu…jasno, imaš še kaj drugega za delat, kot meni odgovarjat, raztegni čas za odgovor v neskončnost…tudi tam ga ne boš našel, no.

  • Miro

   Ja Pedrček angleščina ti ne gre kaj prida…… kje si pa našel countig

 • žogica
  • Veliko in daleč potuje, glede na to da je v osebnem stečaju. Ustaši plačajo?

   • Peter

    Ja, ustaši.
    Pa kje vas najdejo, take norce, no?

   • žogica

    Aha….

  • SIMON ROZIC

   …če Rigelniku, članu F21, iz Avtkomerca nisi nič zamerila,
   ko mu je država odpisala kar 100 mio EUR, vse vzeto iz naših
   žepov, kaj se potem le zgražaš nad malim Leljakom, ki namerava
   svoje upnike poplačati ! Imaš v svoji betici sploh kakšno vago
   oziroma merila, ali si pristranska kar iz navade in potrebe. Pojdi si
   pogledat vile in avtomobile vseh tovarišev, ki jih tako visoko ceniš
   in častiš ! Resnica ti ne bo škodila!

 • Peter

  Takole bom rekel: nobeno opravičilo meni ne zaleže.
  Spelje naj se v zgodovino, ta mu bo sodila, nam naj pa končno že da mir.
  In razpusti naj F21, in…ah, ja, tudi v Božička še verjamem, no.

  • luckyss

   Brez “Milančka” bi mi žrtve preštevali v tisočih..In če ne bi oficirji TO zavrnili Janšev ukaz, da “užgejo” po kasarnah v Ljubljani in bližnji okolici, bi bilo samo v glavnem mestu na tisoče mrtvih civilistov…

   Ja, lahko se zahvalite “kmečki pameti”da smo jo poceni odnesli……Lahko pa je iz neke kleti igrati “video igrico” in klatiti helikopterje ali vesoljske ladje…idioti!!

   l

   • slosin

    bla bla bla

    • luckyss

     Takrat so se še pisala poročila o ukazih, zapisniki nujnih sej , ipd..na PAPIR…
     Torej..vsa dokumentacija obstaja…v bistvu za vsak izstreljen naboj ali tromblon..

     • slosin

      a pol je blo tako, kot med NOB, ko je moral vsako vojaško akcijo odobriti polit komisar? No, pa dej pokaž že enkrat kakšen dokument, ki potrjuje tvojo trditev o krvoločnosti JJ…

   • tohuvabohu

    Če ne bi Kučan razorožil TO, nas sploh ne bi upali napasti.
    Še tole: če bi ubili enega samega civilista, ne bi nikoli več prišli živi iz kasarn.

    • Miro

     hahahaha ti si pa res butel na kubik…. a si bil še v fortovi megli v jajcih da take pišeš….. a so se Jajota ustrašli?

     • tohuvabohu

      To je poker, butl indijanski.

     • Miro

      pravljice preveč bereš. no ja ostalo je pretežko za tebe

     • slosin

      …usral so se pred tistimi, ki jih je Janša zorganiziral in poslal nad njih..

     • Miro

      ti boš že vedel,

    • luckyss

     Nikoli nisem opazil, da bi me kot pripadnika TO kdo razorožil…
     Ko pa je zadnji vojak JNA zapustil ozemlje Slovenije in sem kot pripadnik TO “razdužil” opasač namesto AK M72 AB, pa se je res dogajalo marsikaj…
     Kučan je kljub embargu prodal orožje v Bosno svojim kolegom..Baje je zaslužek šel v proračun, sam pa mislim, da si je Milanček nekaj vzel tudi zase..
     Je pa znano, da je Janša preprodal orožja za okrog 300 milijonov DM v kešu za lasten žep..
     Takrat ga je rešil dr. Drnovšek s svojim vplivom, ker ga je bilo sram širšega odziva v svetu..
     Torej hišne ovce..denarja je dovolj..le oprati ga ne znate..ne Orban , ne Đuđić ne pomaga, če ste butasti..
     Najboljši je samoprispevek ;))ovce..

     • tohuvabohu

      “Znano” je tudi to, da si ti navaden bedak. Če bi obstajal SAMO EN dokaz, bi Janša sedel. Tako pa samo fovšarijo zganjate, češ, tudi mi smo se borili, pa nismo nič kasirali, hahahaha, luzerji, dobro so vas naplahtali.

     • Steiermark

      Si pa res pomilovanja vreden, hov hov……

 • žogica
 • Foglof Tunek

  “Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo…Naj se zgodi po volji Očeta in našega Gospoda Jezusa Kristusa. Kar moremo in zmoremo, pa moramo storiti sami.”

  Pič** vam je mater*** pedofilska. Vi bote zahtevali opravičilo od našega Kučana???… Smrad klerikalni!!!

  • FRANC3

   Parfum ZKS.

  • tohuvabohu

   Bodo črvički zapeli: “Mi smo Milanovi, Milan je naš”.

   • Miro

    kot nam vsem

   • slosin

    čim prej, tem bolš…

    • tohuvabohu

     Bolje, da ga skurimo. Črvički se lahko zastrupijo …

 • Peter

  Žogica, meni bi bilo že malo nerodno.
  Ti pa, kakor veš, no.

  • žogica

   Saj ti je lahko nerodno, bljek!

  • Miro

   Pedrček, mamica ti je večerjico naredila, pol pa mal pocrkljat in pančkat…

 • Kučko pod pručko

  Kot fatamorgana

  Za vse zločine, ki jih je storil slovenskemu narodu, mu jaz osebno ne morem in mu tudi nikoli ne bom odpustil. Verjetno je večina domoljubov podobnega mnenja, zato veleizdajalec na kaj takega ne more računati, pa če bi se tisočkrat pokesal, si pulil lase in se po kolenih plazil sredi Ljubljane!!!

  • FRANC3

   Kdor dela proti lastnemu narodu, si ne zasluži odpuščanja. Romuni so to bolje vedeli.

  • abc

   In kakšne zločine je storil slovenskemu narodu?

   • Mimoidoči

    Eden od zločinov, ki se je zgodil pod njegovo taktirko:
    http://donmarkom.blog/2014/03/15/izbrisali-tudi-tisoce-slovencev-75-milijard-pa-pokradli-v-davcne-oaze-slovenija-danes/

    75 milijard v davčnih oazah. Najmanj. 75 milijard, ki so še tam. Govori se celo o 200 milijardah, od katerih so večino že porabili za kdo ve kaj, jahte, vile, itd..

    Tako kot ta film, ki govori, da je v davčnih oazah toliko denarja, da bi lahko ustvaril za vsako državo alternativno gospodarstvo in verjetno večkrat ne samo enkrat:
    https://www.youtube.com/watch?v=kgnu3JDInvk

    Veš koliko dobrega bi se lahko s tem denarjem naredilo v Sloveniji? In ker ga ni, so ljudje pokradeni, revnejši, plače so manjše, itd. To je eden od zločinov.

    • Tone

     Pozabil si omeniti, da so v še neodkrit del Postojnske jame skrili tri tone zlatih podmetov, ki so jih leta 1945 nakradli po gradovih in župniščih, pa še zlate police iz Narodne banke Dravske banovine.

     • RATATA

      Tistega ni več. Explodiralo je takrat, ko je Peter jokal.

    • abc

     To ni zločin. To je pač gospodarski kriminal. Toda ne vem kaj Kučana mešaš zraven. Če bi bilo to res, bi mu dokazali in sodili. Tako je pa to samo Janševistična laž. In kaj so naredili Janševisti, ko so bili dva mandata na vladi. Nič !! Prodali so tujcem kar se je še porodati dalo.

  • Hribouc

   Tud , če si ga odseka, mu živ krst ne odpusti, Hudiču Murgelskemu!

 • Dado

  Tudi sam nisem vedel, kako bo. proti JLA v vojni, saj je takrat bila šteta kot 2. sila v Evropi. Pa smo se odločili, z orožjem sem zastopal interese Slovenije. Podobno kot KUčan. Priznajte pa, da se je Kučan na čelu ZKS že poslovil od Beograda na kongresu ZKJ, ko so Slovenci zapustili kongres. To je bil znak za vse nas….. VSEENO Kučan je gospod, bil je za Slovenijo, pogajal se je za Slovenijo in vsi skupaj smo zaslužili Slovenijo. Bil je dvakrat izvoljen…..Veste, ko je nekdo na čelu države, mora vedno dvakrat premisliti in taktizirati in taktiziral je nedvomno, v korist Slovenije. Jože Pučnik ni nič taktiziral, ker se je prišel iz Nemčije maščevat, enako je naredil Janša…..Ti ljudje so nam prodajali meglo, da bo Slovenija druga Švica, čeprav ekonomsko nismo bili pripravljeni, propadala so podjetja, ki so bila vezana na jugoslovanski trg. Mnogo ljudi je bilo ob službo…. zato je še dvajset let po vojni, ljudstvo na anketah izjavljalo, da je bilo v Jugoslaviji bolje. Hoteli smo svojo Slovenijo, sedaj smo v svoji državi, nekateri so to plačali s svojim statusom-premoženjem, nič ni od druge Švice, še sedaj ne. Po ugotovitvah raziskovalcev tudi nikoli ne bomo, ker Slovenci nismo tako pridni in delavni, kot se nam je prodajalo.

  • Peter

   Ja, Dado. Pravljice smo poslušali, ko smo bli stari 5 let. zaj pa pejt pravlice prpuvedvat ke, k te bojo poslušal, no.

   • žogica
   • Dado

    Seveda, leta 1991 je bilo pravljično. Nekateri smo sanjajoč pod uradno dolžnostjo pod orožjem..sanjali pod 12 ur na dan v službi……..DRUGI kot Peter……so pa resnično po kleteh skrivali pivo in vino…..

    • Peter

     Ja, Dado, skrival sem otroka, ne piva in ne vina.
     Pa še vedno mi ni jasno, kako si lak+hko tako ausglajzal. Kaj te je ruknilo na drugi tir, no?

  • Peter

   Dado, če ne bi bil preprićan levićar, bi moguće lahko videl tudi drugo stran zgodbe, ki nam jo prodajaš.
   Btw, poskusi kje drugje, na Nedelskem baje take zgodbe kupijo, no.

  • slosin

   preden boš spet kej podobnga naložu, poglej BDP po bivših jugo republikah in ga primerjaj s slovenskim…Nismo švica, imamo pa kljub dolgim prstom Kučanovih lopovov bistveno višji standard…

   • Dado

    JA eni nalagate, siosin in Peter po internetu, drugi pa doživljali osvobajanje SLovenije z orožjem v roki. To kar smo dosegli, pa sedaj taiči, ničvredni dajete v nič. Nič ne pomenite, nič niste dosegli in tudi vaš vzornik je :::::::: Roman Leljak, miljenik klerofašista, MOST-ov ekspert doveden u Sabor RH, redoviti gost HRT-a, osuđeni kriminalac i prevarant, falsifikator i lažov. Pozira pored biste fašističkog zločinca Ante Pavelića u ustaškom domu u Australiji. Ko bosta odrasla, bosta pa spoznala, prepozno.

    • slosin

     za Leljaka me boli Đoko..Štejem mu v dobro, da je odkril marsikatero podlo raboto komunistov….Daleč od tega pa, da bi ga imeli za vzornika….Za vzornika imajo levi Titeka in pa malo manj Kučana…demokracija pa predsednik star zakrknjen komunist…lepo , a ne? Pa malce razmisli, kdo so tisti, ki pluvajo po naši osamosvojitvi in vzdihujejo po jugi…med levimi jih je kot listja in trave….No, a BDP si si kaj ogledal?

  • Hribouc

   Pedenjped pravljićne pravljičice za Telebajske!

   Kučan, kandidat za blaženega.
   V Peklu.Itak.

 • Roman Benedik

  Zakaj avtor ni podpisan z polnim imenom in priimkom?

  • luckyss

   Zato ker za takšne neumnosti, neresnice in podtikanja v resni državi dobiš zaporno kazen..

   • tohuvabohu

    Butl. Če bi bilo kaj kaznivega v članku, bi odgovarjal urednik.

   • Imperial Commando

    A zato se na RTV noben ne upa podpisati z celim imenom?

 • tohuvabohu

  Kdo je V. K.? Vili Kovačič? Viktor Kirn? Vasja Klavora? Veno Karbone?

 • Dado

  Desnica bolj kot dvakratnega predsednika, gospoda Kučana, bolj ceni :::: Roman Leljak, miljenik klerofašista, MOST-ov ekspert doveden u Sabor RH, redoviti gost HRT-a, osuđeni kriminalac i prevarant, falsifikator i lažov. Pozira pored biste fašističkog zločinca Ante Pavelića u ustaškom domu u Australiji.. To je pa mednarodni status:::::::::::::::::::::::::: Romana Leljaka, ki ga desnica tako ceni…..

  • Peter

   Tovariš Kučan bi bil zelo nezadovoljan sa dejstvom, da ga neki fejk dado, ki ima dvojčka Bebota, kliće za guspoda, de.

   • Dado

    Dado ni fake, ker se je boril z orožjem v roki za Slovenijo….S Kučanom sva se rokovala….Lahko si pa TI domišljaš, tukaj so ti sanje dovoljene….

    • Peter

     Lepo, si še zdaj nisi roke umil, rajtam, no?
     Jasno, Dado ni fejk, to, da si nam poskušal prodati svojega burazera Bebota al kaj je že bil, tega ti ne zamerimo, pač, već kot nas je, de?

     • Dado

      Sanje so dovoljene, sploh takim, ki radi mislijo, da nekaj pomenijo….

   • Beličič

    Ko boš v letih,boš razumel!Prej ne.

 • žogica

  MILAN KUČAN, PREDSEDNIK SLOVENIJE!!!!!!!!!!!!http://www.forum21.si/pdfFiles/milan-kucan-bibliografija.pdf

  • Beličič

   Milan oče naroda.Še vedno!

   • Peter

    Kje ma pa mamo, no?

   • žogica

    Za vedno!

   • tohuvabohu

    Samo alimentov ne plačuje …

    • Beličič

     On bo plačal?On plačila sprejema!

     • tohuvabohu

      Saj pravim.

 • Peter

  Imela sva boben in lajno in žogica z nama je bla…

  • Beličič

   Lažni svet in čudni upi!

 • žogica

  Ko bomo tudi v Sloveniji imeli ničelno toleranco do sovražnega govora in sovražnega početja, bomo zmagovalci!!!!!!!!!!! https://www.24ur.com/novice/slovenija/romanu-leljaku-naj-bi-avstralci-preprecili-vstop-v-drzavo.html

  • tohuvabohu

   Kar pri sebi začni.

 • Pika

  Milan Kučan ti si oče našega naroda.

  • Pika ki nima čisto vseh Pik?

  • Den456

   Oče ni! Je pa res, da že predolgo jebe mater vsem pravim Slovencem.

 • Peter

  Glejte, nabijajte kolikor hočete.
  V poročilih tistih časov ni bilo Kučana. Bili so Bavčar, Janša in proti jugoslovanske enote.
  Pa če se usrejete, tako je bilo, no.

  • Miro

   hahahaha, strokovnjak za “zgodovino”

  • žogica

   Kje si pa ti bil, v plenicah?

  • tohuvabohu

   Küčan se je skril nekam v zasavske hribe.

   • Beličič

    Je še danes tam?

   • slosin

    kolk jest vem, Štefki pod kiklo…

  • Dado

   Poleg Bavčarja in Janše pa še njun prijatelj ROMAN LELJAK, ki je ravno pisal iz zapora. Stična točka je ZAPOR.. SEDAJ PA Roman Leljak, miljenik klerofašista, MOST-ov ekspert doveden u Sabor RH, redoviti gost HRT-a, osuđeni kriminalac i prevarant, falsifikator i lažov. Pozira pored biste fašističkog zločinca Ante Pavelića u ustaškom domu u Australiji.

   • Peter

    Ja, že mogoče.
    Bova še kakšno rekla o …npr Jankoviću, žepanu najlepšga mesta na svet, de?

 • Lojz

  Avtorja je sam gobec, podpisati pa se ne upa. Reva usrana.

  • Peter

   Tudi ti nisi podpisan, je tako?

   • Tone

    Za forume je to običajno, ta kolumne pa ne!

  • Tone

   Saj sploh ni avtorja.

 • Foglof Tunek

  NEVERJETNO !!!

  “Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo…Naj se zgodi po volji Očeta in našega Gospoda Jezusa Kristusa. Kar moremo in zmoremo, pa moramo storiti sami.”

  Pič** vam je mater*** pedofilska. Vi bote zahtevali opravičilo od našega Kučana???… Smrad klerikalni!!!

  • slosin

   tud od njegovih podpornikov….torej začni, še maš cajt, rok se počasi izteka…kapiš smrad vulgarni?

  • Beličič

   Tunek,ja te volim!

 • Beličič

  Kdor ni komunist ne prispeva h svetovnemu miru popolnoma ničesar!

 • Beličič

  Govorili boste kaj bom Jaz napisal.Vaše pravljice pa za vaše najdražje.

  • bednick

   To je rekel pokojni Jezus.

   • Beličič

    Vidim da si poznavalec!

    • bednick

     Amen.

     • Beličič

      Amen!

 • Še prej pa na Ljubljanski grad izobesit SLOVENSKO zadtavo, …mogoče ti oprostim.

 • Beličič

  Zakaj 6 generalov bitke nikoli ne izgubi?

 • bednick

  Gorje vam, bogataši, kajti svojo tolažbo ste že v celoti prejeli.
  Gorje vam, ki ste zdaj siti, ker boste lačni.

  • žogica

   Če si ti danes lačen, boš vedno lačen!

   • bednick

    Gorje vam, ki se zdaj smejete, ker boste žalovali in jokali.

  • Beličič

   Ti povem po resnici.Brez bogatih še tega ne bi bilo.Ker narod je stoka!

   • Tone

    Kam se prištevaš, med bogate ali med stoko?

 • Bandit123

  Hvaljen Jezus. Pa kje dobite te bedake, ki vam tukaj pišejo kolumne.

  • bednick

   Ti si sol zemlje.

   • Beličič

    Voda je!

    • bednick

     Mogoče megla.

     • Beličič

      Megla svuda!

     • bednick

      Ti si luč sveta.

     • Beličič

      Sonce!

     • bednick

      Ostala sva brez besed, ti se rekel, sonce.

  • Beličič

   U mili pički mrtvi materini.Brez jebo te Satan!

 • Imperial Commando

  Ajga žogica, ti se imaš za pametnega, boš ti znal razložiti zakaj levićarji podpirate marakeš?

  • Beličič

   Sami ste si krivi.Vas zjebemo nezavestne!

  • žogica

   Marakeški sporazum je globalni dogovor, o zakonitih, varnih….. migracijah……. Problem migracij moramo reševati kolektivno….

   • McBobo

    Mene ne tlači v ta svoj kolektiv, ker ne mislim futrati še dodatnih lenuhov, ste že vi zadosti. Jaz bi vam ves denar pobral pa vsak mesec bi dobili določeno vrednost prehrambenih bonov, ravno toliko da nebi crknili. Za kaj več pa metlo ali kramp v roke in si denar zaslužit, tako kot še par tistih idiotov, ki ustvarjamo dodano vrednost.

    • žogica

     Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiii, ti si pa prihodnost za Slovenijo, čestitam!

     • McBobo

      Taka prihodnost nas čaka, ko bodo ukinili kredite za Slovenijo.

    • žogica

     Dodana vrednost se ne ustvarja z metlo in krampom, ampak z znanjem, inteligenco, širino…..

 • Jovo Jamnica

  Škandalozno!!!! Ljeljaka, žopana Radencof nagnali is Australije…

  Leljak istjeran iz Australije
  Nakon dolaska u Sydney australska policija ga je ispitivala pet i pol sati, desni portali tvrde da ga je zbog revizionizma prijavio netko iz Hrvatske

  ———–
  Vir: Portalnovosti

  • Beličič

   Leljaku vse oprostim.Samo v prve vrste ga ne spustim. https://www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY

  • bednick

   Kaj pa je delal tam?
   A se je zdravil na Janševi kliniki?

   • Jovo Jamnica

    Do taj ni prišo. Pozdravla te Rajko Janša… LOL

  • Peter

   Prodao mi Ferrarija za 10 hiljada…

   • Jovo Jamnica

    Nije valda dinara??. To ti iznosi otprilike 85 €. Da se ne radi o nekom modelu za malu deco???

    • Peter

     Kaj naj ti rečem
     Slovenijo, zemljaj mog sna,

     Slovenija, zemlja obećana…
     by Bulldozer, no.

     • Jovo Jamnica

      ja. Še vedno dobro žgejo. daj si slušalke gor pa…

      https://www.youtube.com/watch?v=-x8OdEJi4Ss

     • Peter

      Jp, slušalke pa Blues Gnjus…ja, ampak meni je še vedno najol kul Svaki čovjek ima svoj blues…
      Če se še tok zabluzimo, na konc zneri lohk rečeš to…

     • Jovo Jamnica

      Ja. Meni je oni solo od Zmazeka neponovljiv…

  • Lisjak

   Kaj pa,če je zadi njegov 8 milijonski puf?

   • Jovo Jamnica

    Ni logike. Ljeljak ni bil sam. Dobro služi v Hrvatiji z revizionizmom. Australci so bili med WWII na strani protihitlerjevske koalicije.

    • Lisjak

     V politiki tak ni logike in je vse možno.

     • Jovo Jamnica

      O, je je. Samo, da je velikokrat prikrita. S časom pa prileze na plano. Zato imam rad zgodovino.

 • Beličič

  Vedno pridejo večji in močnejši.Pametnejših še dolgo ne bo!
  https://www.youtube.com/watch?v=YoDh_gHDvkk

 • Slovenec 33

  Izgleda, da je avtor vzel naslov iz znanstvene fantastike – misija nemogoče.

  Ne morete pričakovati nobene poteze, s strani naslednikov rdečih verskih blaznežev, ki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji in so izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda s tem, da so omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel po koncu vojne, v korist slovenskega naroda.

  On vendar skrbi, da se okupacija slovenskih dežel nadaljuje, s tem pa tudi ropanje in zatiranje Slovencev..

 • Peter

  Ja glejte, naša Joži, saj jo puznate, je kelnerca. Taka, fejst pupa, malpak naivna, ampak taka je.
  Je hodu u bife en frajer, komi je vidu čez šank, amka je velik govoru. Ji je reku, da so ji dons dovolene sanje, amapk da bo jutri nov dan.
  Je bejba, kej čmo, šla z njim. Sanjala ni kej dost, tamau je brcu pa migu pa nč skup spravu, kot je pol puvedala.
  Na nou dan pa še zmeri čaka.
  Kdo bi ji zameru, tamau jih je nategnu še precej več, k sam no, no.

  • Jovo Jamnica

   Keri z malim ni zadovoln… vlkega vredn ni. :-)

   • Peter

    Ne, kdor z malim ni zadovolen mu velik ne zraste, no.

    • Jovo Jamnica

     Bolš bit bres tamauga, kuker brez sreče. Če maš srečo, ti zna še tamau zrast…

     • Peter

      Hehe…gud lak, no.

    • Tone

     Kdor je z malim zadovoljen, velikega ne potrebuje.

   • Beličič

    Dobi velikega.Zaveda se ga ne.

 • Beličič

  Kučan je tako pameten da še očeta pozna.Malčki!

  • Beličič

   Brez vejice ker je brezveze!

 • Beličič

  Slehernega fašista smo mi sproducirali.

  • Beličič

   NI smešno!

 • Foglof Tunek

  Čujte, pa to je NEVERJETNO !!!

  “Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo…Naj se zgodi po volji Očeta in našega Gospoda Jezusa Kristusa. Kar moremo in zmoremo, pa moramo storiti sami.”

  Pič** vam je mater*** pedofilska. Vi bote zahtevali opravičilo od našega Kučana???… Smrad klerikalni!!!

  • Beličič

   Opravičilo po nagi riti!

   • Den456

    Pravi levuhar, privlačijo te nage riti. Ti buzerant levosučni.

    • Beličič

     JAz sem peder šolan.

     • Den456

      Ja psica ima raje psa kot levuharje.

 • Foglof Tunek

  DESNIČARJI POZOR!!!

  Dokončni obračun z virusom HIV !!!… Gre za zdravilo s tržnim imenom Truvada, ki združuje dve protiretrovirusni zdravili in ki ga zdravniki že dalj časa predpisujejo za zdravljenje oseb, okuženih z virusom HIV. Uporabo zdravila Truvada za predizpostavitveno zaščito (angl. Pre-Exposure Prphylaxis oz. PrEP) je leta 2016 odobrila tudi Evropska agencija za zdravila.

  Torej, desnosučni prikriti homoseksualci…spet bote lahko fu*** v kosmate riti brez olagumijef. Zdravilo je tu…TRUVADA !!!

  • Beličič

   Tako nabijanje ni kosa kruha vredno.Fukaj s užitkom.

   • Beličič

    Kdor pjeva,zlo ne misli.JEBAČI svet vodijo!

  • Beličič

   Tunek ko mi pridemo,boš daval.Pobega ni!

 • Peter

  tumpek brani dinastijo vol 97.
  Mu bo uspelo?
  Bo ubranil lopovska dejanja dinastije da upraviči svoj honorar?
  Spremljajte nove dogodivščine tumpeka na Novi24, no.

 • Peter

  tumepk priznava poraz, nima več razlogov, ki bi upravičili dejanja njegovih sponzorjev.
  Vendar, se tumpek vdaja? Ne tumpek je vreden svojega denarja, zato odgovarja..

 • Foglof Tunek

  Čujte, na letališču v Sydneyju so preprečili fstop desničarskemu Romanu Leljaku. Leljak naj bi v Afstraliji promoviral svoj kontroverzni dokumentarni film Mit o Jasenovcu, v katerem negira vojne zločine v hrvaškem taborišču Jasenovac v času 2. svetovne vojne… Isti kurac kot desničarska smet Brščić…ki zanika holokavst… Banda domobranska in ustaška !!!

  • Beličič

   Mali ti si državna skrivnost!

 • Beličič

  Za Božič bomo eno rundo potamarili! Za Ljubav. Spizdo ne bo nihče.Verjami meni.Vem da sem ne pismen

 • žogica
 • Jovo Jamnica

  Jejejej… Požari so prsti bežali pred pametjo pa je retvitno Tonina… Pol pa hitro zbriso. LOL
  ————–
  BojanPožar Retweeted

  Matej Tonin @MatejTonin –> 1h1 hour ago

  Čestitke Anne Annegret Kramp-Karrenbauer (@_A_K_K_), ki je na kongresu v Hamburgu postala nova predsednica @CDU! Želim si, da bi sodelovanje med NSi in @CDU še naprej potekalo tako dobro in hkrati verjamem, da bo @CDU tudi pod novim vodstvom vir stabilnosti v EU.

  • stajerc5

   Kaj pa ti pravis na Ancko ki se rada greje(SLO) al ma pa ribjo kost(grette-DE) u grtancu in s krampom sajtergo za gnoj skupi spravlja…, sej zastopis, nje!?

   • Jovo Jamnica

    Sploh nea vem, kaj bi naj zastopo. To gori ni moj, anpak Toninov koment. Sicer sem pa bol na strani CSU kot CDU, tako, da me kaj prida ne gane.

    • stajerc5

     Jaz nisem na nobeni strani, ker cakam,da gre Herr Kurz po ze enkrat narejeni poti proti severu in naredi SPET koncno red med Germani…, hihihi…

     • Jovo Jamnica

      Odkar so Švabi fasali Hitlera, jih jodlari več nea zanimajo. Tak dauč je prišlo, da majo spet mejne kontrole na Austriski meji.

     • stajerc5

      Zato pa praum, da mora spet en jodlar v dojcland, da naredi red. Mater, sej se lahk presmugla ko sans papier- los migrantos de la afrikanos tirolos von stajeros v Minhen braveraj, nje!?

     • Jovo Jamnica

      München je sedež CSU in to so katoliki. Bavarska je kolebala v devetnastem stoletju, kam naj gre. V nemško zvezo s Prusijo ali k Austriji. Bavarska je bila samo ena od 300 bivših nemških karsigabodi.
      Bavarec je bolj podoben Slovencu, kakor Prusu in Kurz se je rodil blizu zloglasnega Shicklgrubera…

     • stajerc5

      En mal hecn kok si to napiso, glede na to kdo je komu podoben. Freistaat Bayern je od 1918 in je FREEEIII, mi pa od…, eh dej pozabi. Blizu Bayerna smo bili v stari yugi, ja-ja, ampak do 1983, dokler niso rdeci sefi bankrotirali, kljub milijardi prispevka “auslenderjov”. Od tu naprej, pa do danes, smo pa tam nekje kot smo bili 1967-tega.
      PS.: Enkrat smo imeli sreco, da nam je slo 4 leta kar dobro, nje?

 • Peter

  Veste, je pa tkole z našo Joži. Ona je kelnarca, fejst punca, ni pa glih entelktualka, kukr bi se eni radi pukazal kle.
  Ampak prau, mene je enkrat nategnu, pa nism mela nč od tega.
  Teli k klele okol letajo, te je pa večkrat nategnu, pa niso mel nč od tega, pa še kr okol letajo, pa ga hvaljo.
  Ja. Joži ma neki. U glav, no.

  • Beličič

   Peter moj ,nisi na vrsti.Torej ti leta naprej odštevajo!

 • Beličič

  Komunizma vi nikoli niste razumeli.In prav je tako!

  • Beličič

   O čustveni inteligenci …….Učit je proces!

 • Peter

  Eni guvorijo tud o enih princih teme. Joži prau, da tazga še ni srečala. Pa jih je srečala že velik.
  Je pa tud res, da ni srečala še nubenga, k bi kahle nosu pa se pametnga delu, to je pa treba priznat, no.

  • Beličič

   Mali ne boj se.Vsi smo s teboj!

 • žogica
 • Foglof Tunek

  Pa še to. A poznate ustaša Velimirja Bujanca? Zelo dobrega prijatelja Janeza Janše?…Pred Leljakom so Avstralci namreč ukinili vizo hrvačkemu televizijskemu voditelju Velimiru Bujancu in režiserju Jakovu Sedlaru, ki sta v Afstraliji želela promovirati svoj film Sto let srbskega terorja na Hrvačkem…. Sami ustaši, dobri prijatelji naših domobrančkof !!!

  • xtc

   Zanimivo,baje naj bi prijave prišle iz SLO ,zanimivo?

 • Vojteh Dovč

  pol se pa kar začnite opravičevat…

  • Peter

   Ne vem, si ti bral kakšen članek v Nedelskem pa si pomotoma repliciral sem?
   Se zgodi, no.

 • Peter

  Lejte, blokerani luzerji, jast vas mam rad.
  Vsak vaš klik je klik za Novo24.

 • Beličič
 • žogica
  • Beličič

   Skesanec.Gremo dalje.ČAs bo pokazal.

   • Beličič

    Ma srečo da je denar papir.Danes pa se elek.. manj!

    • Beličič

     Z tortim avto ki mi ga je prodal,ga bo bog povozil.Brezplatno

  • Jovo Jamnica

   hahahahaha… holy shit

 • janko

  Kučanov čas je MINIL!
  Pusti, Kučan, politiko, nikoli več se ne oglasi!
  PLEASE!!!!!

 • Peter

  Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo
  Ne, jaz ne.
  Vi pa, kakor hočete.
  Pa lahko noč, no.

 • Beličič

  Toti človek bi mogo mrtev bit! Jebo vam pas mater!

  • Beličič

   Vožnja po raju!

 • Foglof Tunek

  Čujte desnosučni…Milan Kučan je nedvomno najpomembnejši slovenski politik novejše slovenske zgodovine, ki je odločilno sooblikoval podobo slovenske države. V čas njegovega vodenja države, aprila 1990 je bil izvoljen za precednika takratnega slovenskega precedstva sodijo največji zgodovinski trenutki in usodne odločitve za slovenski narod in državo. MILAN, HVALA TI !!!

  • Jovo Jamnica

   Daj, nehaj gnjavit z ovim Kučanom…

   • Foglof Tunek

    Duplčan ftihni… Kapish?

    • Jovo Jamnica

     Evo, če se neom zdaj v garo fsedo, pa se prpelo v Zavrh… te se pišen drek. Fkeri gostilni te najdem???

     • Foglof Tunek

      Čuj voluhar…Milan Kučan za del slovenske desničarske politike ostaja kontroverzen, ocenjujejo ga kot prilagodljivega, zvijačnega, politika dveh obrazof,.. toda, kot ga je za televizijski portret ocenil France Bučar bo za desničarske skrajneže takšen zato, ker ni skrajnež… Kapish Duplčan? Ti v Zavrču samo reči za Tuneka…fsi me poznajo…takoj me najdeš.

  • xtc

   A zato,mu je Bush zaloputnil vrata WH?

 • Peter

  Spet sami blokirani luzerji spodaj!
  Pa res nimate drugega dela kot akle afne guncat, no?

 • Foglof Tunek

  Čepraf Kučanovo zgodovinsko vlogo nekateri, zlasti skrajni desničarji v SDS-u in NSi-ju, zmanjšujejo zaradi partijske kariere, ki je Kučan osebno ne skriva, je nesporno, da je kot precednik precedstva prevzel izvedbo slovenske osamosvojitve. Pozneje, ko je bil dvakrat zapored kot najpopularnejši slovenski politik izvoljen za precednika republike, pa je fplival na izgraditef slovenske države in na relativno blag prehod iz enega gospodarskega sistema v drugega. MILAN, HVALA TI !!!

  • Beličič

   Hoče kateri da Gestapo pride.Da bodo karte na mizi?

  • xtc

   He,he,he,če bi nas Kučan osamosvajal in branil,bi še kar lazil bo LJ kanalizaciji,kot 91,ko je biil pos*** od strahu zaradi tega ,ker ni uspel izdati Slovenije do konca preprečil mu je JJ.

 • Peter

  btw, ste že slišali, da se je Libanon pritožil na Un, ker na izraelski strani odkrivajo hezbollahove tunele?
  Ja, pa še UN bo verjetno spesnil kakšno resolucijo v libanonsko korist. Tam je nekaj tisoč >UNIFIL solđerjev, ki jih plačujemo vsi, da gledajo stran.
  Boris Vasev vas o tem ne obvešča? Čudno, novinarji RTV Slo so po statutu zavezani k nevtralnem porčoanju, kot je podpisal janez Kocjančič, l.r., no.

 • Krtača 20

  A je spet kaka luna, da je pr desnuhih za vse kriv Kučan?

  • Beličič

   Ko je Tito umrl,je Kučan odšel.Tu noter ne moreš.Res ne!

 • Beličič

  Z drugo svetovno se vam ni potrebno pretirano mantrat-Smo počli ob komet.NIsem siguren da bo vse vredu!.

 • Peter

  Ja, vemo, Kučan je lastnoročno osvobodil vso Slovenijo, če bi mu dali maloveč časa, bi osvobodil še Azerbajđan, no, ni samo mi jasno, kako desničarji še kar pomnijo, da so v tistih časih po radiu slišali Janšo.
  Verjetno se jim je samo zdelo, no.

  • žogica

   Ne smeši se, noo!

   • xtc

    Vsi vemo kje je lazil Kučan med vojno po LJ kanalizaciji od strahu,da ga JNA nebi predala Slobi,ker je zamočil kolaboracijo z Beogradom.

    • žogica

     Si ga zamenjal z jajotom, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiii…..

 • Foglof Tunek

  Milan Kučan: “Sežiganje knjig me skrbi.”

  • Krtača 20

   Po jajotovi bibliji noriškega kraljestva, je to že sovražni govor?

   • Foglof Tunek

    Jebo jim pas mater :)

    • Krtača 20

     Jebo jim jo dvakrat.

     • Foglof Tunek

      Ajd, pa dajva trikrat in zapečativa :)

     • Krtača 20

      Ok u redu.jebojimpasmater.

  • Beličič

   Kučan za malega prosi,Če ne gre Tuneka pozdravi!

 • žogica
 • učko

  Ha, ha, Milan naj bi se za karkoli opravičil ! Zakaj pa? Itak je zmagovalec tranzicije. To pa za to, ker so bili njegovi “nasprotniki” nesposobni in neumni in to so še danes. In Milan trdno verjame, da bog odpušča grehe, neumnosti pač ne. In prav ima !

  • Peter

   Težko je biti zmagovalec, če imaš na svoji strani vse medije, ki vpijejo, da je tvoj nasprotnik princ teme, ki je kriv za vse, kar je narobe v Dolini.
   Jaz se s tako zmago ne bi prav hvalil.
   Sicer pa se Milan tudi ne, hvalite ga vi, hlapčki, no.

  • žogica

   Ti se pa leviš, kot kača, si pa dobro napisal!

   • učko

    Veš kaj, tudi jaz sem trdno prepričan, da ima vsaj polovico zaslug za kriminalno tranzicijo oziroma prehod iz “socializma v lopovizem” desnica oziroma desnuharji, ki se še vedno trkajo po prsih za neke zasluge, ki jim nikakor ne pripadajo, uživajo pa privilegije, ki jim jih levuharski režim pusti, dokler bojo še naprej tako “pridni” in neumni.

 • Beličič

  Jebo vam pas mater po spiski!

 • Foglof Tunek

  Milan Kučan: “Težko je reči, da smo se borili za to, kar imamo danes.”

  Foglof Tunek: “Seveda se nismo. Nismo se borili za preprodajo orožja, za neodomobrance in postavljanje domobranskih spomenikof…za Princa Teme.”

  • Beličič

   Teh živali is ketne spustit ni možno.

   • Foglof Tunek

    Res je…Princa Teme bi morali imeti na ketni…

    • Beličič

     Malega še samo fukamo.Take lepote ne damo iz rok!

 • Beličič

  Ko boste v mojih gaticah zaprti,boste gospodarji Sveta!

 • Peter

  tumpek, nekam si spet korajžen nocoj?
  Imaš družbo, ki te podpira?
  Če si sam, si pa bolj bogi, no.

  • Beličič

   V nobeno državo ga ne bodo spustili.KEr mali svinjetino je!

 • Foglof Tunek

  Milan Kučan: “V času pred osamosvojitvijo je bila vloga Zveze komunistov ključna. Vsaka politična odločitev, od reform do razmišljanja o federaciji, se je po logiki tedanjega delovanja začela z njo. Toda pretekel je čas ene same resnice. V družbi ali državi, kjer razmišlja samo eden, ne razmišlja nihče.”

  Foglof Tunek: “Na žalost, za stare dementne SDS ofce razmišlja Princ Teme…in nikogar ne pusti zraven.”

  • slosin

   za tebe in tebi podobne komunajzarske ovce pa še vedno Milan Mali …rdeče ovce…kapiš?

 • Peter

  Islamski portal islam.si: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen

  Ne vem tumpek, tam te nisem zasledil, pa tak podpornik prihodnikov si, kot vsi talevi.

  Kaj, se bojiš letet dol z minareta?

  Pa saj ni tako visok, no.

  • Beličič

   Kozofil!Zapomni si.

 • Beličič

  Če hoče Milan državo čisto,bomo čisto naredili! No mony,no problem!

 • Beličič

  Kdor na koncu denarje šteje,ta res šteje!Malčki. Na visoki nogi gori.In denar te ne reši!Vem da veš!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Ne mi dirati Kučana. :)

  PS: Pedofilski domobranci. :) #IAmBackWhores

 • Beličič

  Pol nas ni.MI odidemo in vi ste sami.Žalostno.Nisem si jaz Sveta izmislil.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Veste, kaj sem dobil za Miklavža? :)

  PS: 3 “ta desne” device od Boga poslane. :) #HopaCupaVenNot

 • Peter

  Uf, blokiranci so navalil.
  Mate problem s trditvami zgoraj?
  Verjamem, da ga imate, no.

 • xtc

  No ja.
  Kučana je najlepše opisal BMZ,ki ga je dobro zadel;”gre za ostarelega partijca,ki ga zapušča zdrav razum in ki ne živi več v realnosti”.
  No ,če dejansko pogledamo Kučana in vprašanje zakaj to počne?
  Logično,človek je večni looser-čeprav je bil dvakrat predsednik SLO-zaradi zabitosti SLO ovc pač.
  Dejansko pa je Kučan ,človek brez domobine identitete,ostarel zakrknjen ,zloben,zafrustriran komunistični starec,ki je praktično izgubil vse glavne bitke.
  Od one ,dani uspel zaustaviti osamosvojitve,do one,da bi ostali v Yugi, in do one ,da bi postal Mali Titek(no njegov sindrom ima) a je vse te bitke izgubil izgubil je tudi bitko za pot v neko novo Balkansko Yugo,saj so Hrčki kristalno jasni-Yuge ne bo.
  Prav tako je bolj ali manj izgubil vse mednarodne bitke,še najhujši poraz je bil zaprtje vrat WH pred nosom os strani pokojnega Busha,skratka,kKučan je zafrustriran,žleht,že napol blazen komunist,ki od jeze,ker so mu propadle njegove velike sanje uničuje Slovenijo-tj vse tisto ,kar ona pooseblja in kar on nikoli ne bo.

  • Peter

   Še v Rusiji so vedeli, kdaj je dobro zlobne ostarele partijce nekoliko osamiti…
   Dolina je pač še hujša kot bivša rusija, žal, no.

 • Ker Kučan javno opozori na homofobijo in rasizem, bi zdaj neki cerkveni rad da se Kučan opraviči?

  Očitno preveč molitev enim škoduje v tej dolini

  ..

 • Foglof Tunek

  Milan Kučan: “Najtesnejši dialog, ob osamosvojitvi, sem imel takrat s Heinzem Fischerjem, tedanjim predsednikom parlamenta na Dunaju. Imel sem tudi dobre stike z nemškimi politiki, zlasti z zunanjim ministrom Genscherjem, pa tudi z vodilnimi ljudmi nam bližnjih italijanskih dežel in z Madžari. Prvi stiki s takrat še češkoslovaškim predsednikom Havlom tudi segajo v to obdobje.”

  Foglof Tunek: “In kaj je takrat delal Princ Teme? Skrival se je v kleti CD…tja so mu nosili denar od preprodaje orožja…ko pa je prišel na svetlo pa je sestrelil helikopter in ubil sina slovenske matere. No, to pa je lepa popotnica Janezove osamosvojitve.”

 • FORT WORTH

  “Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo.”

  Opravicilo bo premalo :

  -za veckratno veleidajstvo drzave Slovenije, njenih drzavljanov in kolaboriranje z beograjsko komunisticno partijo, ki je zanetila yugo morijo !
  -za ropanje bank in narodovega premozenja !
  -za vse montirane procese za katere so bili po krivem veckrat sojeni osamosvojitelji in so na koncu vse te tozbe namerno zastarale ali klavrno propadle !
  -za vse proti drzavne izjave in zanicevanje samostojne in neodvisne drzave !
  -za sovrazni govor ( diskreditacija – likvidacija )…
  -za namerno ponarejanje nase zgodovine !
  -za unicevanje arhivov…

  • žogica

   Imaš ti ošpice?

 • Beličič

  Kdoi bo na žaru?

 • Olga2345

  Komunistične zločince je treba kaznovati!
  Usmiljenje in častna dejanja so pokazali Slovenci leta 1991 in komunistične zločince pustili pri miru z vsemi privilegij!
  Kje smo danes?!!! Ker ni bilo lustracije, si danes komunistični zločinec jemlje pravico prepovedovati “sovražni” govor !? Iz ozadja prekopmarionet ruši ustavno ureditev slovenske države in ribe Slovenijo na Balkan!?!!

  • Loju

   Ajde začnite pri sebi, lustrirajte bivše komuniste, Jajota, Vinkota, Lucijo…
   Pokažite Sloveniji kako se naredi lustracija.

  • Kdo ti je kaj prepovedal? Opozoril je na homofobijo in rasizem.

  • Tone

   Kako pa jih boš kaznovala? Ali jim misliš glogove količke zabijati v grobove?

 • Ferdo

  Princ teme opraviči se prebivalcem Slovenije zaradi vseh barabij ki si jih naredil. Preprodaja orožja, utaja davkov, korupcija pri Patriji, zmerjanje novinarjev in sovražni govor. Ko boš zmolil še dva rožna venca ti bomo prebivalci Slovenije oprostili. Ni še vse izgubljeno.

  • slosin

   trla baba lan, da joj prodje dan….stare floskule…ne delujejo več..

 • wowoo

  Če so ga takle sral “ta beli”, kot ga vi na tem portalu, potem me ne čudi, da so jih tamanili ta rdeči (med vojno in po vojni), ta bele, ko zajce !!! Sedaj jih (rdeče) celo razumem …

  • slosin

   miško, po vojni, po vojni….med vojno so bili rdeči fejst tepeni od švabov in domobrancev…no, po vojni so jih pa res tamanili – ampak bili so že razoroženi….Čudno, da so jih razorožili Angleži….aja, dokler so imel domobranci orožje, so imel ta rdeči polne gate…

   • Jovo Jamnica

    Nikogar od 14.000 prebeglih Kočevarjev, Britanci niso vrnili.

    • stajerc5

     Kako je bilo pri kocevskih medvedih ne vem, ampak, v moje zadovoljstvo vem, da se je kar precej politkomisarjev najedlo strupenih gob in se niso vrnili iz stajerskih gozdov.
     Karma, …ali pa dobri slovenski sosedi so lahko hudic in pol. V nedeljo je spoved in ni vec greha…To velja se danes, le gob je vedno manj!

   • Ja, okupator in njegovi hlapci so bili močni, opremljeni.

    • Peter

     Hlapci. kako radi slovenski dolinčki uporabljajo to besedo. Se nekako poistovetite z njo, no?

     • Kaj je to drugega če se za mali denar prodaš okupatorju, delaš proti svojemu narodu, kot pa hlapčevanje?

     • Peter

      Zanimivo.
      Za mali denar smo se prodali okupatorju?
      Boš to znal nekoliko poudariti, no?

     • Še okupator ni imel dobrega mnenja o kolaborantih, zavedni Slovenci še slabšega.

     • Peter

      Dober si, Nedelskega si preštudiral u nulo.
      Ampak to je bilo, tam nekje, 70 let nezaj.
      Pa vi ne pravite, naj ne gledamo nazaj, ampak naprej?

     • To je bil moj odgovor modelu ki je bluzil kako so okupator in njegovi hlapci, pač, domobranci, tepli partizane. Sledi pogovoru če že sodeluješ.

     • Peter

      Okupatorji in njihovi hlapci.
      Sovjetska socjalistična revolucija ni imela hlapceva, kajne?

     • Peter

      Glej, sori, da boš ti žrtev, ampak, že nekajkrat sem naletel na komentarje, ki trdijo, da smo se prodali itd, itd.. Pa mi zdaj ti povej, kako naj bi država z dvema miljonoma ljudi, za ketrih povrh še večina voli nore rdeče levake, špilala neko vlogo v tem svetu…ne, mismo se prodali? Butl, njo Komu in čemu? kdo nas sploh hoče kupitr? Daj malo premisli, preden napišeš svoje bedarije, prodali smo se, no…omg.

     • Hlapci ki so delali za okupatorja, slabo slediš debati? Saj bo..

     • Tone

      Vsakdo je lahko prodana duša ali poštenjak, enako velja za narode in države

      Slovenski problem je v tem, da bi najglasnejši “domoljubi” državo in narod takoj prodali vsakemu okupatorju, ki bi jih postavil na oblast brez volitev.

     • koza

      KUČKO ne more umret lahko pa CRKNE.

  • Peter

   Lepo. Se pravi, dragi (a) wowoo, da so jih še premalo?

   • wowoo

    Ja, glede na zapise na tem portalu bi se moj odgovor lahko glasil z JA!

    • Peter

     Ja. Kaj pa. če bi tvoja mama in oče živela v kraju, kjer bi partizani zganjali teror in bi se, mama in oče, potem, ko sta jasno preverila na inernetu, kdo je kdo, narobe odločila?
     Kakšni bedniki ste, wowooji, no.

     • macon

      Normalno, da so jih še premalo pobili in da bi spet pobijali oziroma bi radi, da bi kdo to počel za njih, ker so vendar rahločutni in nežni, ampak to so vendar liberalci in napredni, ki nam to pišejo.

      Ko ti takle pljune v ksiht, je treba reči hvala in še, prosim.

     • Peter

      Ne, taki zblojenci, ki pojma nimajo o ničemer, meni v ksiht pljuvali ne bojo.

     • macon

      Zunaj si ne upajo, ampak to še vse pride. Saj veš, štiri faze:

      -zanikanje
      -jeza
      -žalost
      -sprejetje

      Druga faza bo pestra.

     • Peter

      All that jazz, no.

     • Peter

      Aja, sori, pradedek in prababica, wowoo je mladiček, žrtev izobraževanje pod komunjaranmi, sori, no.

  • xtc

   Če si mentalno okvarjen je logično ,da jih razumeš-svoji k svojim.

   • wowoo

    Kretenček xtc, pa kdo je tebe kaj vprašu? O tvojem mentalnem stanju pa povejo dovol tvoje objave …

    • Peter

     Glej, wowoo, o tvojih objavah in mentalnem stanju (travmatični parzanititis) …bova kakšno rekla, no?

     • wowoo

      Pa dajva … Izvoli, vprašaj …

     • Peter

      Če so ga takle sral “ta beli”, kot ga vi na tem portalu, potem me ne
      čudi, da so jih tamanili ta rdeči (med vojno in po vojni), ta bele, ko
      zajce !!! Sedaj jih (rdeče) celo razumem …

      Kaj razumeš?

     • wowoo

      No na kratko … če sem lahko iskren, me objavljeni članki na tem portalu res spravljajo v obup ali celo v smeh … predvsem zaradi nizkega nivoja oz. zaradi populizma, servilnosti, omejenosti itd.itd. Glede na ostale konkurenčne portale, je tale Nova24 res poden. Sam ne zagovarjam ne levo in ne desno opcijo, ampak zaenkrat uporabljam še svojo glavo oz. možgane, ker nekateri tukaj uporabljajo glavo očitno samo za striženje!

     • Peter

      Ja, to je večni izgovor zblojenčkov, ki se jim zdi, da bi bilo mogoče kul pogledat še k unim, tazblojenim.
      Ja, lej, očitno si preveč si pameten, da bi se ukvarjal z opozicijo, veš, da bo pozicija zmagala. Torej, drži se jih, kaj rineš sem in se delaš pametnega? Ja, frizerji rulajo, no.

     • stajerc5

      Vi se bolj brice drzite, a ne?

    • stajerc5

     A ti ze res ni dopizdilo spreminjati nicka, Boh te nima rad!?? Ti si res dusevno bolan, ker ne mores biti tako dobro placan za ves trud in delo, ki si si ga delas za par cikov in flasko pira!

     • wowoo

      Stajerc5, lepo se umiri, pa poskusi še enkrat… tako, da se te bo razumelo ;) Saj bo šlo?

     • Peter

      Kaj priakuješ na “komentar”..

      Love& Peace?

      Kretenček xtc, pa kdo je tebe kaj vprašu? O tvojem mentalnem stanju pa povejo dovol tvoje objave …

     • stajerc5

      “woodoo”, saj si to mislil naklempat za nick, a ne!?

  • Peter

   Aja, lepo, da jih razumeš.
   Ker so ga srali, so jih pobili.
   wowoo, glej, lahko mirno napišeš, da se strinjaš, da so jih pobili.
   Tukaj te zato ne bodo brisali, kot brišejo na neodvisnih, liberalnih in svobodomiselnih levih portalih..
   toeja, zakaj bi se sprenevedal, wowoo:
   Peovej, no…

  • macon

   Res, kako nespodobna je vendar opozicija, da pizdi nad levim megakriminalom. Treba je namreč priznati, da imajo levi oblast in zato tudi prav. Might makes right ali nekaj takega, nje.

   Slovenclji ste za šnicl in krompir ukinili etiko in moralo, če sploh toliko dobite, briga vas samo vaša rit, radi postokate, ampak levi vendar nikoli niso krivi. Kriva je opozicija, mi smo vendar fašisti in za v jame zmetat. Kriv je kapitalizem pa Amerika pa neoliberalizem.

   Poleg tega sem sit bebčkov, ki tumbajo o belih in domobrancih, vi ste nekakšni božčki na nivoju vrtca ali največ drugega razreda.

   • wowoo

    Macon, ne bluzi in ne delaj se pametnega in pronicljivega, ker to nisi …
    Najprej preberi zapis, potem pa podaj smiselen komentar, lahko tudi žaljiv, samo prosim naj bo komentar v kontekstu.
    Moj zapis se nanaša na nivo zapisanih člankov na tem portalu … o.k.

    • kraljica vesolja

     DEj jih, Wowo, hahaha.

    • macon

     Malo denarja, malo muzike. Ja, kup je bedarij.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
  SKOJ-a – Savez komunističke omladine
  Jugoslavije).
  SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
  savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
  se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
  jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
  se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
  traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
  socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
  demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
  ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
  Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
  stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
  imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
  t. i. “Združeno levico” itd.
  lahko še vedno opazujete:
  LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
  Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
  vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor so že v prvem ruku IZROPALI
      220 MILIJONOV € za projekt,
      ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
      40 milijonov €

      in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
      MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
      ampak jih
      je nagnal domov BREZ PLAČILA.

      Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
      Kaj odmeva v Stoščah?

      – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
      – ZA koga? Za PARTIJU?
      – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
      – “Evviva communismo!”
      – “Bandiera rossa la triumfera!”

      Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

     • koza

      SLO vladajo PEDRI in LEZBAČE…….,je to sovrazni spis……..

     • Get Smart

      Ne, stavek “SLO vladajo PEDRI in LEZBAČE” ni sovražni spis.
      Je RESNICA = je opis stanja.
      V spisu ni zaznati kakršnega koli sovraštva, ampak je samo in le navedba stanja.
      Lahko smo le natančnejši: popederisani so vsi, ker jih tako gazda označi za svoje, lezbač pa v MURGL KOMI JUGI ni prav veliko, kajti v večini primerov so tisti/e, ki jih dojemaš kot LEZBAČE, samo in le TRANSIći, torej niso lezbače, ampak se nevedneumu očesu tako zdi, ker meni, da kao vidi dve ženski, čeprav je en od tistih transić.
      SLOVENIJI vladajo kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI transići in njihovi SERBUSI=hlapci=watchdogovi=psi čuvaji.

 • Jovo Jamnica

  Pomni!… hahahahahhahahaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaa

  • Peter

   Kaj?

   • stajerc5

    Po moje ga je zena spomnila na nekaj kar ze dolgo ni naredil…

  • Ta je iz tedna v teden bolj …

 • mapu

  Jaz se velikokrat sprašujem kako bi bilo v Sloveniji, če bi tistega leta namesto Krambergarja padel Kučan.

  • koza

   naj satan CRKNE le tako bo prezivela demokratična SLO

  • Steiermark

   Imeli bi raj na zemlji, ker pa se je toliko časa “kalil” pri satanu, pa je ustvaril male satančke, ki se že borijo, med sabo, kdo in kdaj bo prevzel njegovo, satanovo, mesto! Gotovi smo!

   • kraljica vesolja

    Slovenija je raj na Zemlji, sam teb zgleda ni, ker si Osterajharka. Men je kul, kako sama sebe izdaš s svojimi prjavami, kva si misliš o Sloveniji. hahaha. TKo da ne ti men o moji inteligenci, smotana si.

    • Steiermark

     kreten!

  • kraljica vesolja

   Mapu, vsak otrok ve, kdo je naročil ta umor. Komu bi prevzel Ivan glasove. Ta desnim, verni ljudje so bli zanga. Zdej pa ti sam naprej razmišlji, če maš pogoje.

  • lili pili

   Levica je imela se kar nekaj milanov na zagoli, desnica pa ima samo enega jajota

   • xtc

    Žal ne.

  • xtc

   Bili bi druga Švica.

 • Janez

  “PSIHOLOŠKA FOTKA”
  se zdi meni ta posnetek.
  Nisem kak “velik” poznavalec in ljubitelj psihologije.
  Več dam na preprostost, iskrenost, naravno pozitivnost , na “nenapihovanje” itd.
  A logika vedenja teh ljudi se mi zdi, je morda – taka?!
  Ker
  IN ŽE RAVNO NISI ČISTO
  ” NORMALNO OZ. VISOKORASEL” JE DOBRO IMETI VSAJ – “MOČ”.
  NI
  TREBA, DA IMAŠ “MIŠIČNJAKE” ZA KOLEGE.
  POVSEM OK
  SE ZDIJO ” KOLEGI Z OBLASTNO, S POLITIČNO ITD. ” MOČJO.
  TUDI
  ZNANEMU BOGATAŠU A. ONASSISU JE “UŠEL” REK:
  “KO STOJIM NA GORI MOJEGA DENARJA – SEM PRECEJ – VEČJI”
  Nisem ljubitelj psihologiziranja.
  Ampak,
  zdi se mi, da gre tu vozadju – za nekaj takega. Bog ve. L.r. Janez Kepic–Kern KOMENDA
  P.s.
  ZADNJI INTERVJU, JUNIJ 2018
  POŠTENJAKA, SRBA M. JOKIĆA.
  S PREDSEDNIKI JE OČITNO
  VEDNO BILO VELIKO TEŽAV.

  https://www.google.si/search?ei=6rYKXMyvIMePsAGFv5_4Aw&q=momčilo+jokić+2018&oq=momčilo+jokić+2018&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3…37377.56770..58148…0.0..0.220.3133.1j23j1……0….1…….3..0j41j46j0i71j0i131j0i131i67j0i67j0i22i30j0i19j0i22i30i19j33i160.hGMXOZ9iYAs

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Janšisti, jezen sem. :)

  PS: Jebem vam mater, domobransko. Pička li vam materina hoštaplerska i odvratna. :)

  • stajerc5

   Ti si pa res revez! Se v materni cefurscini ne znas vec preklinjati! No ja, mogoce pa hoces, da te jebu Slovenci i zemljaci!
   PS.: Pri Makarcefurki dobis zastonj navodila, ce jo enkrat po jutranjem sranju polizes!

 • slonateg

  Vedno je bil mali in mali bo ostal….tudi krsta bo mala….pa nej čimprej pride… Mogoče že za božič.

  • Tone

   Ko je bil Kučan še predsednik nove države Slovenije, je v svojem kabinetu hotel vzeti mapo iz zgornje police. Ko je tajnik videl, da ne doseže, je pristopil in rekel:
   “Gospod predsednik, bom jaz, ki sem velik.”
   Kučan odvrne: “Velik sem jaz, ti si samo dolg.”

 • Foglof Tunek

  Jebo vam pas mater desničarsko…spat se spravite !!!… Lahko noč…

  • djoka bolime

   Jebi kozo ti levičarsko tele.

  • FORT WORTH

   A s bulmastifa ze prvezou, da ga bos lohka do nezavesti prpelu… ??
   (:-DDDDDDD

 • djoka bolime

  Pri nas imamo soft-Stalinizem in Janša tega ne more spremenit.
  p.s. Soft-Stalinizem==
  – kult osebnosti se spremeni v kult anti-osebnosti
  – anit-osebnost vam bo vzela avte ipd.
  – simple (bat stroški za presstitute so visoki)

 • kraljica vesolja

  Ampak realno, kokrat Kučan omenja Janšo. NIkol. KOkrat pa on njega. Non stop. Že tuki vidiš, kok je ura.

  • Potrebujejo dežurnega krivca za vse da prikrijejo svoje rabate in nesposobnost. #kučanjekriv

   • Peter

    Ja, mi je všeč, da levičar ne vpije janšajekriv…čeprav misli, da je duhovit, no.

 • Peter

  Hehe, srpska kralice, jast tudi tebe večkrat omenjenam, kot ti mene.
  Kaj bova pa zdaj, no? Večerja za dva?

  • Peter

   38 letna srbjanka…sliši se več kot dobro, no.

   • kraljica vesolja

    SEj tud je. Sam mislim,, da bi ti bla bl Štajermnark ušeč al pa Olga al pa Vera. SEj veš take ponižne pa to.

 • Janez

  TUNEK – NA SODIŠČU
  Kdaj?
  Bomo končno – Tuneka – videli na sodišču ! Kot OBTOŽENCA
  za
  “MILION ” njegovih
  SOVRAŽNIH, VULGARNIH, ŽALJIVIH, PSOVALNIH – postov? Kdaj.? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • djoka bolime

   Ti bi tumpeka na sodišče? Pa ravno za to gre, SVOBODA IZRAŽANJA je pravica za vse, tudi za tumpeke (kot pitna voda ipd.), HALO!

   • kraljica vesolja

    Vsak post žaljiv od kogar kol si shraniš in če ti pol kak cajac pride na vrata, mu sam proslediš te izjave. Ta cel portal s članki in novinarji je en velik sovražni govor filatorski proti vsem in vsemu. Da ne omenjam, kok žaljo ženske. TKo da se naj raj pokrijejo po glavi.

    • djoka bolime

     Jaz sem enkrat napisal tu na tem portali, da ti kreteni odrežejo najboljši del pičke. Komentiraj to, ti opica!

    • centurion

     Maš prou.
     Žaljo ženske.
     Ne tebe, qwa te briga, no.

 • lili pili

  Tale novinar pa ni glih pri zdravju, komu se naj milan opravici pescici sds ovcam, pa ne ga srst, so to so sami bivsi komunajzarji…

  • Peter

   Si hotel kaj povedati, kaj konstruktivnega, al pač ne, no?

   • lili pili

    Sem za tiste, ki razumejo

    • Peter

     Ja, na žalost nisem med temi. Mam en kratek stik s komunjarami, kdo bi vedel zakaj, no.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

      1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
      lista socialnih demokratov.
      2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
      združili s “Semulićevo SZDL”,*
      ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
      par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
      agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
      DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
      * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
      ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
      SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
      3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
      Socialdemokratska prenova Slovenije.
      4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
      prenove.
      5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
      Slovenije-Stranka demokratične prenove.
      6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
      JUGOSLAVIJE
      https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
      7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

      Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
      rojaka
      (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
      nje),
      ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

     • Get Smart

      PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

      LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
      SKOJ-a – Savez komunističke omladine
      Jugoslavije).
      SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
      savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
      se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
      jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
      se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
      traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
      socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
      demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
      ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
      Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
      stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
      imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
      t. i. “Združeno levico” itd.
      lahko še vedno opazujete:
      LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
      Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
      vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • lili pili

  A leljak pa je baje ze doma, ga avstralci niso spustili v drzavo, ker ima vec kot 8.000.000 e pufa..

  Sedaj pa bo zupanoval, beda namesto da bi ga dali v lager, kjer naj bi oddelal vsaj del pufa..

  • Peter

   Ja, je res, ampak, ti si glasoval za Jankovića, je tako?

   • lili pili

    Saj nisem iz ljb… za anzata bi, ce za njim ne bi stal jajo, fant bi lahko dalec prisel, ce bi imel drugega botra

    • kraljica vesolja

     Anže je propo. DOber ga je zahebal Janezek. Ker on bi bil lahko njegov naslednik.

     • lili pili

      Ja ga je mal scat pelo, jajo

    • Peter

     Imaš ti problem z jajoti, vidim.
     Zakaj? Ne maraš jajotov, imaš raje zokije?

     • lili pili

      Oba sta za mene lopo…

     • Peter

      Ja, ampak, Pepi, ne reči, da imaš raje Zokija, tudi če krade, kot pa desničarja, ki pa mogoče, kdo bi vedel, ne bo kradel, . Je tako?

     • lili pili

      Mogoce te bom sedaj presenetil, sem pripadnik ene od desnih strank, ki je dokaj kriticna do janse

     • Peter

      Ja, si me.
      Sam sploh nisem desničar, če se že greva, ampak če v dolini nisi za tardeče, si ultra desn po difoltu, no.

     • lili pili

      Manjka zdrave sredine, takticno pa ga je jansa posrall, ko je z levega politicnega pola presedlal na desnega, pobral fanatike in sedsj nima vec prostora

     • Peter

      Ja, pa še take ima, kot si ti, ki serjejo na tem forumu in podpirajo gnilo levico.
      Si ponosen na to, no?

     • lili pili

      Sram me je ko berem kaksne spusajo desnicarji tukaj gor, pol pa jih se malo podrazim polj se pa smejim budalam, ki v vse verjamejo..

     • Peter

      Ja, uživaj, če misliš, da je to Ok, no.

     • lili pili

      Ja tako vidim kaksni so politicni konkurenti na desnici, res zalostno in pol mi je jasno, da taki ne smejo vladat..

     • Peter

      Ne smejo?
      To je demokracija? Naši smejo, vaši pa ne?
      Eh, Pepi, veš kaj je demokracija?
      To je vladanje, v katerm se na 4 leta, ko imajo ljudje, jasno, dovolj tistih, ki so jim ful obljubljali, pa nič naredili, poln kufer in jih zamenjajo.
      Tako se nižji sloji vlade premešajo, tako se ustvari demokracija. Ko 25 let v enem in istem ribniku plavajo eni in isti krapi, ne pričakuj sprememb.
      In to je vaš problem Pepi, bojite se sprememb, tudi če bi prinesle kaj boljšega. Že veste zakaj, no.

     • lili pili

      Demokracija je tudi to, da lahko vec let v ribniku plavajomisti krapi in tudi to, da eden vodi tako dolgo stranko, se angela se je prej umsknilaaa

     • Peter

      Je, ampak kaj to tebe zanima, kdo vodi stranko, če ta ponuaj spremembe, ko gre vse narobe?
      Daj no, govori, ne ponavljal bedarij iz Nedelskega, no.

     • lili pili

      Saj me ne, naj jo vodi se 20 let, ta stranka ne bo vec na oblasti

      Sedaj pa grem spat adijoooo

     • Peter

      Ja, zaradi takih, kot si ti.
      Pa še ponosni boste na to.
      Adijo.

     • lili pili

      Ti pa se bos, ko pride vse na dan pocutil hudo zlorabljenega….

     • lili pili

      A ves,,da so domobranci se danes ponosni na svojo prisego dolfiju…

    • Peter

     In tako bo vse do leta 2200…za vsakim, ki ne bo Kućanov, bo stal Jajo, a ne?
     In za Zokijem ne stoji nihče? Smešni ste, no.

     • lili pili

      Tega ne trdim, samo milan je tokrst jajota povozil tako ba parlamentarnih kot na lokalnih volitvah, saj ni mogel sestaviti vlade in v vseh vecjih obcinah ni uspel z svojimi kandidati za zupane

     • Peter

      Glej, kdo je koga povozil…imaš 6 strank s po 6 % glasov, ki vpijejo, da z desnico v vlado ne grejo. Zmagovalec volitev je vsem strankam poslal povabilo k sodelovanju, pa so ga vse zavrnile. In zato imamo zdaj serpentinška. Si na to ponosen? Ja ali ne bo zadostovalo, no.

     • lili pili

      Glej vse je bilo legalno, vsaka stranka se sama odloca s kom in kdaj, levica se je takticno dogovorila nic ni protiustavno

     • Peter

      Ja, nisem rekel, da ni bilo legalno. Vprašal sem te, če si ponosen, da imamo zato, ker niso hoteli v koalicijo z desnico, namesto vlade klovna serpentinška, no.

     • lili pili

      Ta klovn me preseneca, sploh ni tak butec ko so ga nekateri na desnici oznacili, so se zmotili

     • Peter

      Eh, nasedaš na spin osrednjih medijev.
      Poglej MMC, ruska vas zasuta s peskom, olimpija zmagala…to je poročanje osrednjih medijev te dni. O vladi nič. Zato, ker nič ne dela, ker ti kekci pod vodstvom Gaga serpentinška sploh ne vedo, kaj naj bi delali. In ti serješ kle, no.

     • lili pili

      Imam enega znanca, zagrizen jansevik, ta pravi da pop tv in rtv ne verjame niti osmrtnicam, vidis to je psihopatsko gledanje novic

  • xtc

   Ja cela familija Čankovičev z Jakičem,Modernim Adolfom itd bi že davno morala biti tam-če uporabim tvoje razmišljanje.

   • lili pili

    Ja pa zakva ni, saj nisem haz sodnik, za mene so vsi, ki kradejo barabe, je pa se posebej zalostno ce so iz vrst desnice, ki bi morala imeti drugacne vrednote

    • Peter

     Aha, je posebej je žalostno, če so iz vrst desnice.
     Če pa so iz vrst levice, se Pepi ne sekira, smo že navajeni, a ne?

     • lili pili

      Ne levicarje ste tukaj tako oznacili kot izdajlce, morilce… zato sem upal, da podobnih na desnici sploh ni

     • Peter

      Spet isto…jaz govorim s tabo, ti govoriš z njimi.
      A levičarji res ne znate ločit mi in jaz? Je to posledica kolektivnega gklasovanja za naše?

     • lili pili

      Jaz govorim z vsemi

  • Peter

   Glej, Pepi, veliko veš o kandidatih za župane.
   Veš tudi kaj o lublanskem, no? ja če veš, napiš,

   • lili pili

    Saj je bilo tukaj vse napisano o leljaku pa so bili kar tiho..

    • kraljica vesolja

     Leljak je ustaško govno. UPs, a je to sovražni govor. Al svoboda govora. MIt o Jasenovcu, AVstralci mu niso pustil, da kaki tam.

    • Peter

     Pa ti napiši.
     Tukaj te ne bodo briali, kot brišejo na levih, svobodomislenih portalih, kajne?

     • lili pili

      Saj ves ce bi levicarja tako nagnali bi bil to eks. Clanek

  • Veliko potuje glede na to da je v osebnem stečaju

 • Janez

  TUNEKA NA SODIŠČE — JA !
  Dosti
  JE
  NJEGOVEGA PSOVANJA MRTVIH, NESODNO
  STALINSKO, KOMUNISTIČNO POMORJENIH LJUDI.
  POMORJENIH
  LJUDI
  S
  KARERIMI ON — NIMA – ABSOLUTNO – NIČ. Rojen je 1963. L.r. Janez Kepic–Kern KOMENDA

 • xtc

  Hja realnost zgodovine je pač kruta kučan nikoli zgodovinsko ne bo osamosvojitelj,pač pa le nekdo,ki muje bila intimna opcija srbokonjušarjenje in svercer orožja v Bosno z komtejnerji in helikopterji z oznako Rdečega križa.
  V zgodovino bo šel kot veelik poraženec bitke za novega Titeka,na realna tla sta ga postavila Bule in Slobo in v zgodovino bo šel kot tisti ,ki je Zlobca poslal k “fašističnem” ministru Fassino prosjačit,da naj Nato naredi vse ,da ne bodo delali odcepitve “desni” oz naj jo preprečijo,no tudi tam je spušil.

  • Anonimni Profesor

   Serbusitis ni Milanova glavna bolezen, ceprav ima tudi to. Glavni je titoitis.

 • Janez

  Josip BROZ TITO= Joseph Franz AMBROS !
  To !
  ŽE 40 LET DOKAZUJE
  SRB,
  POŠTENJAKAR Momčilo JOKIĆ. Dokazov je vedno več. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.s.
  J.B. TITO=JOSEPH FRANZ AMBROZ
  – OČE – BOGAT ŽID FRANZ AMBROS,
  MATI – GROFICA MARIA ERDELYI. Poglejte vse od M. Jokića. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=momčilo+jokić+2018+novi+sad&oq=momčilo+jokić+2018+novi+sad&aqs=chrome..69i57.26483j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • centurion

  Jebo mu pas mater, no.
  Res mu je jebal pas mater.
  Ker mu je pas jebal mater, mu bo prjatlca svetlana pasja
  razložla qwa to pomen.
  Ker temu imbecilu veleizdajalskemu je res jebo ti pas mater,
  prosto po svetlansko.
  Qwa tu ni jasno, jebo vam pas mater???

 • Korl

  Kučan je oče naroda in voditelj naše osamosvojitve. Jajo pa se je medtem strahopetno skrival v bunkerju.

  • SjtVpbslS

   Pa dobro, o kom se tule pogovarjate ? O, kakšnih jajcih ?

 • Megi

  Jajo naj se opraviči za vsa kriminalna dejanja ki jih je storil.

  • kraljica vesolja

   On je nedolžen kot breja ovca, hahaha.

  • Janez

   ZAKAJ NADLEGUJEŠ
   S
   TEM NAS, DOKAŽI MU NA SODIŠČU. Brez smisla pišeš. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • SjtVpbslS

   O, kom pišeš ?

 • Peter

  o tumpek, si spet siv?
  ja, lej, tko je, no.

 • kraljica vesolja

  Kdaj se gre pa tle spat.

 • Janez

  TUNEKA KOT OBTOŽENCA
  NA SODIŠČE?
  Kdaj
  KDO GA BO TOŽIL ?
  ZA “MILION”
  NEJEGOVIH SOVRANIH POSTOV, PSOVK, VULGARNOSTI.
  ŽALI MRTVE NESODNO POMORJENE, OD KP STALINISTOV LETA 1945 POMORJENE LJUDI..
  S KATERIMI NI IMEL NIČ, ROJEN JE BIL , TUNEK 1963. L.r. Janez Kepic-KERN KOMENDA
  P.S.
  RAD SEM PRIČA – PROTI NJEMU NA SODIŠČU.
  ČSST MRTVIH JE TREBA ZAŠČITIT.
  JAZ NIKOLI NISEM ŽALIL MRTVIH PARTIZANOV.
  LE PROTI NJIH KP STALINISTIČNIM VODJEM SEM PISAL.

  • Peter

   Ja, nekdo bo moral začeti sodni postopek proti temu svinjarju in njegovemu vsakodnevnemu sovražnemu govoru.
   Je eksemplaričen primer sovražnega govora, in kot tak lahko služi za vzorčni primer.
   Kdo ga bo tožil? Pozna kdo Lucijo? Ona bi zagotovo prevzela ta primer, pa tudi zmaga niti na komunajzarskem sodišču ni vprašljiva.
   Tumpek, gotof si.

   • Nšo-či

    kaj pa lahko zgubi? svoboden že zdej ni.

    • Peter

     Ne sprašuj se, kaj lahko on izgubi.
     Vprašaj se, kaj lahko pridobimo mi.
     Je tebi tako vsakodnevno svinjanje, pozivanje k pobijanju drugače mislečih sprejemljivo?
     Pač, imamo svoja mnenja, ampak si ti, sem jaz ali kdo drug pozival k metanju v jame? Je tumepek? Kaj bomo potem? Še naprej to prenašali?

    • Peter

     Ja, sori, to je pač naša squaw…no.

    • Peter

     Glej, squaw, sama veš, da se svoboda neke osebe konča, ko začne najedat mojo svobodo.
     Tumpek dela to že dolgo časa, brez posledic. Moja svoboda, tumpek, je tam, kjer se tvoja neha.
     In če bo odvetnica za to, tumpek, ti bova tvojo svobodo svinjanja po tem portalu pristrigla.
     Pa še plačal boš za žalitve, to te bo najboljl bolelo, rajtam, no.

     • Nšo-či

      Prav imaš Peter. Je pa res, da sama tistih, ki trčijo ob mojo svobodo ne opazim. Preskočim jih. Ne dovolim jim, da bi se zaleteli vame :).

      https://youtu.be/fBlXUSfkfbM

     • Peter

      Dobro si tole povedala, squaw, respect, no.

     • Nšo-či

      :) ženska sem. Mislim, da nam je to preskakovanje ..dano.

    • Svele

     Kaj bosta retardirana spedofilirana otroka Janeza Janše črt in Jakob ko in če odrasteta posiljevalca sadista psojebca prostituta ali pedofila v hozentregerjih hajhahha Bog pobij vse slovenske dojenčke hajhahha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahhacrk prašiča slovensko domosralska ti pa tvoji otroci

   • Svele

    Kaj bosta retardirana spedofilirana otroka Janeza Janše črt in Jakob ko in če odrasteta posiljevalca sadista psojebca prostituta ali pedofila v hozentregerjih hajhahha Bog pobij vse slovenske dojenčke hajhahha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

  • Peter

   Petek zvečer je, kriza. Bom poskušal najiti gospo Lucijo in se z njo pogovoriti o sovražnem govoru našega tumpeka čim se bo dalo.
   Bom poročal, no.

  • SjtVpbslS

   Pr men je v blokadi. Škoda časa za tega pijančka, ki niti ne ve, kdaj mu nova žalitev pade na pamet. Človek je čisto uničen od alkota.

   • Peter

    Ja, tudi pri meni je v blokadi, naj bo, in njegov alko je kao njegov problem.
    Ampak v državi, ki iz dneva v dan tripa v boju proti sovražnemu govoru bi lahko tumpek služil kot primer govora, ki ga ne smemo dopustiti. Čeprav je naš. Ali pa ravno zato, ker je naš…pa da vidimo, no.
    Ja, bom našel gospo Lucijo, zagotovo in poskusil kaj ukreniti v zevzi s tem.
    Kar je preveč, je preveč tumpek četudi boš na sodišču pel Hej mašinca zagodi, dost mamo tega, no…

 • ZatonMesecnikov

  #Milan, opraviči se Slovenkam in Slovencem, še vedno ti lahko odpustimo#

  V zgodovini še ni bilo komunista, ki bi se opravičil svojemu narodu. Tudi Murgl’c vsakodnevno zamuja priložnost biti prvi….

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO !!! ! !!! IN ČIM KASNEJE BO , TEM TEŽJE BO !!! ! !!!

 • Zgornji

  JA, MOŽNO JE, DA BI MU ODPUSTILI, … AAAAAAAMPAK, KAZEN BO PA MORAL PLAČATI , … VSAJ DELNO !!! ! !!! AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

  • Svele

   Da ti crknejo otroci cerkveni pedofilni incestno hahahhahhaha amenprasci cerkveni klerofasisticni bordel

   • Zgornji

    Ti so pa res “dobronameren”, … le kateri Zlobnež te je učil takšne domnevne “dobronamernosti” … ?

 • domovina mili dom

  Umor, izdajstvo, se ne odpušča.

  • Svele

   Hahhahahah crkn pedofil fritzl

 • Lojz

  Milan ti si najbolj spoštovan slovenski voditelj. Najboljši si.

 • Fkif

  Jajo boli me kita koliko se opravičuješ, jaz kretenom ne odpuščam.

 • Božo

  Milan Kučan je najbolj spoštovan politik v Sloveniji. Prebivalci slovenije smo mu večkrat izrazili zaupanje na neposrednih volitvah. Princ teme nima jajc da bi isto poskusil.

  • boogin1

   Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,” Milan Kučan, 26. 10. 1988.
   -”Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana,” Milan Kučan v Ljubljani, 8. 2. 1989.
   -”Jasno je, da mi iz Jugoslavije nočemo in ne želimo, in da nas kljub takim amandmajem iz nje nihče nima pravice poditi,” Milan Kučan v Beogradu, 28. 9. 1989.
   -”Za nikakršen odhod in odcepitev iz Jugoslavije ne gre. Z dopolnili smo ustvarili pomembne pogoje za prihodnost, za socializem po meri ljudi,” Milan Kučan, 2. 10. 1989.
   -”Naša opredelitev je nedvomno Jugoslavija. Mi razumemo in sprejemamo Jugoslavijo za svojo državo in si je ne pustimo vzeti,” Milan Kučan v Beogradu, december 1989.
   -”O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti,” Milan Kučan, 31. 1. 1990.
   -”Zame je merodajno predvsem vprašanje, ali Slovencem res ni mogoče živeti v Jugoslaviji,” Milan Kučan, februar 1990.
   -”O odcepitveni poti nisem nikoli govoril, o njej pa so govorili mnogi politični ljudje v Sloveniji,” Milan Kučan, 20. 4. 1990.
   -”Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem,” Milan Kučan, 23. 12. 2015.

  • boogin1

   Žal iztrebki, kot si ti, ki žalite junaka, osvoboditelja, spoštovanega gospoda Janeza Janše ne zaslužite nič drugega kot:
   Fašistični, izdajalsko, mesarko klavski Komunajzarj vredni manj kot podganji iztrebki. V zgodovini ste pobili največ nedolžnih žrtev. Pravijo, da vsaj 100 Milijonov. Menim, da je ta številka prenizka in bog ve koliko je jam in brezen po bivši JUGI in po svetu, kjer so med nedolžnimi žrtvami otroci in ženske. Komunajzarji so že po naravi primitivci najnižjega razreda, najbrž se parite med seboj in kotite gensko poškodovane potomce. Hitler je bil po številu ubitih, preganjanih, mučenih,… napram komunajzajev nedolžno dete. Tudi zločini, ki so jih zakrivili domobranci so proti zločinom komunizma zanemarljivi. Komunajzarjem nobeno število nedolžnih žrtev ne pomeni nič, milijon, deset, sto in več milijonov, krvi pijanim komunajzarjem ne pomenijo nič.
   Upam le, da vas g. Janša toži in iztoži, da vam ne pride na misel nikoli več trositi laži in blatiti. Glede na pisanje pa ste najbrž samo duševni bolniki.

  • Minovak

   Povej nam samo eno dobro delo za vse, ki ga je naredil ta ” najbolj spoštovan politik” in ti bo oproščeno vsaj pol, čeprav kaže na duševno motnjo. No, bo kaj…?

   • Svele

    Strpali je Janšo vzapor.zaradi Milana Kučana se zbujata posrana in poscana retardirana spedofilirana otroka Janeza Janše hahhahahah.jansa ju je strašil z murgeljnu Milanom uahhajajja

  • totex39

   Kdo je izdajalcu Slovenije v bran je tudi sam izdajalec in teh vas je vedno več.

   • Tone

    Povej, komu je Kučan izdal Slovenijo!

 • boogin1

  Slovenija je res raj, upokojenci crkavajo s 500 EUR pokojnine in takih je večina, volijo v vlado klovne, ki oblubljajo dodatne davke ni še težje življenje državljanov. Sam sem mnenja, da so pokojnine v višini 500 EUR absolutno previsoke. Potrebno jih je zmanjšati vsaj za polovico, enako minimalne plače in socialne transferje in povečati DDV na enotno stopnjo vsaj 50%, ampak to vse skupaj ne bo nič pomagalo, ker bodo državljani še vedno volili levico in komunajzle, ki med seboj kar tekmujejo, kdo bo SLO državljanom še bolj otežil življenje, ki se trudijo uvesti komunistično diktaturo, izgnati uspešne podjetnike, ali jim nacionalizirati premoženje, kujejo pa v nebo posameznike, ki razen kreditov državi ne prinašajo nič.
  V Sloveniji je totalitaristični režim. Domoljubi so označeni kot kriminalci, komunajzarska vlada je sestavljena iz šaljivcev-poklicni šaljivec je celo premier, tretjerazrednih igralk, brisalcev usranih riti-beri JANI M., ki delijo sodbe na osnovi montiranih procesov brez dokazov. V vladi sedijo in zasedajo ministrske položaje in odločajo o usodi države osebe, ki na parlamentarnih volitvah sploh niso bile izvoljene. Motene osebe-skorajda še otroci v parlamentu bi uvedli nacionalizacijo in komunistično diktaturo. Najboljšemu menedžerju in županu Lj. Se enkrat odpiše 16 milijonov, drugič 5. Brišejo se dokazi, medtem sinovi na parkiriščih pobirajo po 200000 EUR. Policaji se grejo zastonj TAXI službo za nezakonite migrante, ki jih vozijo do prvega centra, kjer jih že čaka najmanj 1200 EUR.
  Matej Šurc je v oddaji Labirinti izjavil: “Slovenija se nahaja v nevarnem okolju. Ali se ti, ki že dolge tedne kujejo koalicijo, sploh zavedajo, kaj čaka Slovenijo, če jim spodleti? Zavladal bo klerofašizem, obrobna Nova tv bo postala nacionalna tv. Povampirjeni homofobi in lažni domoljubi bodo bruhali svoj gnev z oblastnih položajev. Slovenska politika ima še eno priložnost, da prekine to nagnusno koalicijo sovraštva, ki se razteza od Baltika do Jadrana. Slovenija morda še nikoli v zgodovini Evrope ni imela tako odgovorne naloge, kot jo ima danes.” Novinar Matej Šurc, RTV Slovenija in na žalost Vlada Republike Slovenije kot lastnik, objavlja in širi totalitaristične, izdajalske, lažnive, komunistične in fašistične ideje, izkorišča režimske medije in z močjo medija širi bolane izdajalske, fašistične, komunistične, protislovenske in protievropske ideje proti drugače mislečim, predvsem desnim demokratičnim in domoljubnim strankam.
  Njegove besede v oddaji Labirinti poslušajte tukaj:
  https://4d.rtvslo.si/arhiv/labirinti-sveta/174555953

  Taki ste komunajzli:
  https://www.mladina.si/1722
  Kuzla lažniva«
  Ena izmed najvplivnejših pravnic lanskega leta, odvetnica Lucija Šikovec Ušaj, javno neti sovraštvo do drugačnih. Ni edina. In sicer zato, ker lahko.
  Tega seveda ne boste obsodili. Problem vas komunajzlov, je, da obsojate vedno samo domoljubne desne stranke, leve skrajno fašistične, mesarsko klavse pa nikoli.

 • Nata

  Ker vem, da boste komentatorji o tem možaku še veliko napisali, meni pa gre neskončno na živce, samo mali info o pločevinkah.
  Doma so fantje nabirali in nabirali – hm. . . . . .pločevinke. Sedaj sem tista, da se pozanima , kam lahko ( poleg Odpada seveda ) ) to napoto odpeljejo.
  Našla sem nekaj in vam pripenjam malo zabavnega, a še kako resničnega branja. Upam, da boste prebrali, no ?

  http://www.davkoplacevalci.com/blog/2014/plocevinka

  • totex39

   Država, ki ni vredna, da si ji sploh tako reče.

   • Nata

    Res je. Ko pa pomislim, kolikšno je število JU. me pa nič ne čudi. Vsak si kakšno malenkost ( ki za nas seveda to ni ) izmisli, pa imamo, kar imamo.
    Nasvzadnje pa lastnih zakonov ne poznajo. Z njimi se potem ubadajo podjetniki ??

  • janko

   Ja, če greš v zbiranje pločevink, jih pelji čez mejo! Ena dolga leta socialno ogrožena familija ima po enih 10 letih s tem poslom danes zadovoljiv standard.

   • Nata

    Hvala. Bom posredovala.
    Pločevinke so nabrali moji možakarji in sedaj je mati tista, ki bi to napoto rada odstranila.

 • pajac debeli

  Milanu lahko odpusti samo se Bog, ker mi mu ne bomo nikoli.

  • Ivan Friderik Novak

   pajac, debil ovčje črede, ko so te komunisti in “komunisti” futrali, nisi imel nič proti njim.
   Tvoje razmišljanjeje značilno za zahojence, ki so jih pedofilski duhovni zlorabljali v pedpuberteti.

 • milanček

  ta komunist se ne more opravičiti slovenskemu narodu za vsa kriminalna dejanja , ki jih je storil, eddina rešitev, izgon iz Slovenije, seveda še prej pa mu pobrati vse kar je nakradel!

  • Tone

   Kaj, ko bi naštel nekaj kriminalnih dejanj, zaradi katerih ga je treba izgnati in nekaj premoženja, ki ga je nakradel in mu ga je treba odvzeti.

   • črnogled

    Mu bom jaz malo pomagal.Vsaj eno dejanje,ki ga ni mogoče primerjati z nobenim kriminalnim dejanjem je izdaja svojega naroda.Če te spomin ni zapustil,se boš spomnil njegove komande za razorožitev TO.TIK PRED OSAMOSVOJITVENO VOJNO.Že zaradi tega je zrel za sodišče-narodno.

    • Tone

     In zakaj ga ni za to kriminalno dejanje do sedaj nihče tožil? Ne desni, ne levi tožilci.
     Sicer pa mislim, da takrat ni imel kompetenc, da bi lahko kaj ukazoval vojski. Morda bi lahko kaj preprečil pa ni.

     • milanček

      g. Tone, pozivam vas, da vložite tožbo proti izdajalcu slovenskega naroda, proti vašemu “drugemu očetu”! Pa veliko uspeha , predvsem pa modrosti vam želim g, Tone!

     • Tone

      Zakaj bi vlagal tožbo jaz, ki mislim, da je ni treba? Vloži jo ti, ki misliš, da bi jo bilo treba.

   • milanček

    Slovenski narod, ponavljam, slovenski narod , se je na plebiscitu 96% odločil za odcepitev od juge, od zblojene, komunistične, morilske juge!!! Je tako! komunajzar kućan se je javno odrekel, zanikal večinsko voljo slo. naroda, da ne podpira večinsko voljo naroda za odcepitev in še vedno zagovarja komunistična načela in združeno jugo! G. Tone (tvoje ime sem napisal z veliko začetnico, kućanovo NE, ker si ne zasluži),kučan in vsi njegovi krvniki Slovenije naj že končno pocrkajo, za dobro naših bodočih rodov, za Slovenijo gre, za SLOVENSKI NAROD ! Pa veliko sreče g. Tone in veliko modrosti!

    • Tone

     Hvala, ker si napisal moje ime z veliko začetnico, čeprav bi jo moral že zaradi slovenskega pravopisa.
     Slovenski narod se ni 96% odločil za odcepitev, ker toliko Slovencev niti ne živi v Sloveniji. Za odcepitev so glasovali tudi drugi narodi, ki živijo v Sloveniji.
     To, kar si napisal, so tvoja mnenja, nisi pa naštel nobenega kriminalnega dejanja, zaradi katerega bi lahko pravnomočno kučana obsodili na izgon iz Slovenije.

    • Ivan Friderik Novak

     Narod se ni odločil za odcepitev, temveč za osamosvojitev.
     Ena izmed posledic, na te nas je opozarjal zahod, je bila izguba jugo tržišča s propadom velikega dela industrije, usmerjene na jugo trg.
     Ti brezposelni, ki so bili pahnjeni v območje revščine, bi se takrat drugače odločali, bili bi proti osamosvojitvi, če bi vedeli, kaj jih čaka.
     O tem je bila narejena neka raziskava, katere izsledki so poniknili kdo ve kam.
     Ja, opičji vnuk, treba je uporabljati možgane in ne le papagajsko posnemati Velikega vodjo.

   • KP

    Ok. Lahko ti povem. Pred sodišče mora iti,ker je bil vodilni v zločinskem totalitarnem komunističnem režimu,ki je na oblast prišel nasilno,z revolucijo. Rovaril je proti osamosvojitvi Slovenije,rajši ima vas migrante kot nas Slovence,itd,itd. Aja,pa saj vse to so za vas čefurje same dobre lastnosti…

    • Tone

     Torej nič za sodišče. Se mi je kar zdelo. Samo za gostilniški čvek.

  • Ivan Friderik Novak

   Kje si se skotil, pezdetek (po dr. Ruglju)?

   • pupa

    Priden! Priden! Na piškotek zvečer, pa dobiš še kost.

    • Ivan Friderik Novak

     Natawe, takšne kozle streljaš?
     Le kaj bi rekel tvoj oče, če bi bil živ?

 • MOSTISCAR

  Ma vi ste pa res bolani. Na duši.

  • Lustrator

   Inteligenca in razgledanost komijev v teh fantastično argumentiranih komentarjih me vsakič znova očarata.

  • Ivan Friderik Novak

   Še vedno manj kot ti, zahojeni oven.

 • Svele

  Janša ne sme v avsyarlijo hajajjaja Urši zaplenili tako imenovani Hospic za spedofilirane otroke zlorabljene v cerkvi.kje sta mlada prodajalca ljubezni Črtomir in Jakob sta poginila ali so ju cigani ukradli hahahhahhaha ali pa ju je murgeljn Milan zaprl hajajhajaj hahhaha ali pa sta se zaljubila v športno oblečenega drugače govorečega Milutina hahhahah ali pa so ju Janševi pedofilni strici iz ozadja vzel hajjajajja prasci slovenski klerofasisticni crknte

  • milanček

   zanimiovo, take idiote kot je ta vele pisun “svele” rabi, plačuje kučan in njegava sodrga! ta “svele” pa se sploh ne zaveda, kakšen revše je!

   • Ivan Friderik Novak

    Spoštovani milanček, pozabljaš na svobodo govora.
    Ne zgleduj se po “levičarjih”.

  • KP

   Tole tvoje blebetanje vsekakor ni sovražni govor. Lahko se zgovarjaš edino s tem,da nisi človek,ampak da si pol čefur,pol opica.

 • Hribouc

  Da se Kučanov Milan, 1,nosilec Titove štafete NOB OF Revolucije opraviči?

  A se vam rola, al se vam trga.

  Ne priznajem ovaj sud ! Kučan iznad svega, pa bilo šta bilo! Do groba na Žalah.
  Tam mu bo Zoki zrihtal grobek tik poleg groba potolčenih Ciganov iz Iga 1942, de bo pošteno!

 • Ivan Friderik Novak

  Že pokojni gospod Jule Š. je bil poklicni gasilec v ljubljanski gasilski brigadi.
  Možakar je zelo dobro prenašal smrad razpadajočih trupel (gnilobni giganti, utopljenci, . . .).
  Moj oče ga je nekoč vprašal, kateri mrliči najbolj zaudarjajo.
  Hudomušnež je odgovoril, da je najhujše smrdijo moralni izprijenci, še živi, seveda.

  Na žalost to velja za SLO. Moralni razkroj je zaobjel vso našo očetnjavo.
  Tipičen primer je novi župan neke vzhodnoslovenske občine.
  No, lahko bi razširil seznam . . .

  Potem pa se pojavi problem.
  Lahko čistimo, lustriramo, dezinficiramo, deratiziramo, pa ne vemo, koga bi volili.
  Saj saj so skoraj vsi veljaki, ki se potegujejo za oblast, bolj ali manj moralno zaudarjajoči.

  Ne preostane nam nič drugega, kot da Slovenci počakamo na samoočiščenje naroda, ki se bo zgodilo, ko nas, Slovencev, morda več sploh ne bo.

 • KP

  Meni se nima kaj opravičevat. Pred sodišče ga ruknit,pa naj se tam opravičuje. Lahko pred njihova hitra sodišča,še boljše… Kot bi se opravičeval Stalin,Tito,ali pa Hitler….

 • marjan podlogar

  Neverjetno, kako Slo. postaja en velik svinjak, kjer par prašičev rine vse ostale v kot ?