fbpx

Podjetje BIA Separations nad insinuacije Marka Bandellija, ki jih poslanec SAB širi na socialnih omrežjih

Poslanec stranke SAB Marko Bandelli. (Foto: sta)

Če g. Bandelli meni, da je pri nas karkoli narobe, je to dolžen prijaviti ustreznim službam. Še toliko bolj je dolžen narediti prijavo, ker je poslanec. Uradne rezultate teh preiskav pa bomo v BIA Separations z veseljem objavili,” sporoča direktor BIA Separations, dr. Aleš Štrancar poslancu Bandelliju, ki pomaga na Twitterju širiti nepreverjene govorice. 

Na BIA Separations prihajajo vprašanja, vezana na objavo poslanca Marka Bandellija. Na svojem Twitter profilu je podjetje BIA Separations nedavno označil za “tempirano bombo”, kar se tiče varnostnih protokolov in raziskav, ki jih v podjetju opravljajo. V nadaljevanju prilagamo izjavo direktorja BIA Separations, dr. Aleša Štrancarja: “Če g. Bandelli meni, da je pri nas karkoli narobe, je to dolžen prijaviti ustreznim službam. Še toliko bolj je dolžen narediti prijavo, ker je poslanec. Uradne rezultate teh preiskav pa bomo v BIA Separations z veseljem objavili.”

Poslanec Bandelli je v svojem zapisu na Twitterju sicer navedel sledeče: “Jaz bi se tu vprašal drugače: Zakaj je bila Bia Separations kupljena za tak denar? Po Ajdovščini slišim od ljudi, da se bojijo kaj se vse dogaja tam. Vse možne seve virusov se raziskuje. Kje so varnostni protokoli? Jih ima firma? Jih ima Slovenija? Zadostne? Katere?” Podjetje svojo dejavnost sicer opisuje sledeče: “Vodilni svetovni proizvajalec kromatografskih kolon in ponudnik inovativnih tehnologij za proizvodnjo bioloških zdravil.” Vendar pa to ni prva tovrstna objava Bandellija na družbenih omrežjih, ki se rad spušča v besedne dvoboje, tudi takšne, ki so pod nivojem poklica poslanca, ki ga opravlja.

“Veste, resno mislim nekaj. Mene ne moti desnica, če bi z opozicijo bila konstruktivna. Tudi, kdaj malo drugačne ideologije je prav, ker razbije monotonijo politike. Sam … to pri nas NI DESNICA!! To je golazen, uničujoči diktatorski radikalizem. Avtokratska in absolutna monarhija,” se je v svojem utečenem slogu na Twitterju razbesnel poslanec stranke SAB. Ker stranke vladajoče koalicije predstavljajo večino predstavnikov volilnega telesa, je taka izjava najmanj žaljiva do njihovih volivcev. Nekoč je zaradi nepremišljenega izpada že izgubil ministrski stolček, je napočil čas še za poslanskega?

V uredništvo pa smo prejeli tudi zanimivo informacijo, da je v roke, več poslovnim partnerjem BIE Separations prišlo pismo, v katerem piše: “Kdor bo z Bandellijem še posloval, pri nas ne dobi več posla. In gradili bomo še mnogo. Poiščite druge dobavitelje.” V Ajdovščini se govori, da je zaradi pisma Bandelli že izgubil precej dela.

Domen Mezeg