Podpora terorizmu: Makarovičeva bi na RTVS porezala kable!

Svetlana Makarovič. (Foto: sta)

Pri Mladini so dejansko še zmerni, ko pozivajo k “bolj radikalnim, a pravno rigoroznim postopkom”, ko hujskajo k nasilnemu vladnemu prevzemu RTVS. Makarovićeva gre še korak dlje: sama bi na servisu porezala kable, kar so dejansko teroristične metode! 

Sovražno nastrojena pisateljica Svetlana Makarovič nima zgolj prostaškega besednjaka, ampak tudi teroristična nagnjenja. Odzvala se je na protest dela javne RTVS, ki pa ga nima za resničen protest. Ona bi se rajši odločila za “prazen zaslon”, “prerezane kable” in “izključitev elektrike”.

Ljudi menda ne želi ščuvati, bi pa bili kabli zagotovo prerezani, če bi tam delala. Kot že dolgo vemo, zase pravi, da je mačka. Še sreča, da mačk na javnem servisu (še) ne zaposlujejo, čeravno se zadnje čase navajamo na vse živo, tudi na pse v državnih prostorih (Tina Gaber).

Foto: Twitter

V golobnjaku nas ne sme nič presenetiti, tudi to ne, če bi se nesrečni kabli nekoč znašli v mačjih krempljih. Za konec: sovražno pisateljico si bomo najbolj zapomnili po nesramnih in primitivnih izpadih, s katerimi žali drugače misleče, zlasti po izjavi “Jebo te pas mater!”

Andrej Žitnik