Poglejte, kakšno grdo zavajanje evroposlanke Fajonove: Tokrat glede obdavčitve ter uvedbe brezplačnih obrokov za šolarje, čeprav jih je njena “socialno čuteča” vlada ukinila!

Foto: STA

Evropska poslanka Tanja Fajon iz vrst SD je v okviru pogovora za prihodnost “Trajnostna družba blaginje za vse” lažno izjavila, da bi že zdavnaj imeli brezplačne obroke v šolah in vrtcih, če bi na evropski ravni uvedli 25-odstotni davek na dobiček in ga dosledno pobirali tam, kjer je tudi ustvarjen. Na njeno laž jo je med drugimi postavil davčni strokovnjak Ivan Simič, ki je jasno in glasno izpostavil, da smo v preteklosti že imeli 25-odstotni davek na dobiček, pa obroki niso bili brezplačni. “Brezplačne obroke bi imeli, če bi politiki racionalno porabljali denar (TEŠ 6, avtoceste …), ki ga davkoplačevalci vplačujemo v proračun. Spoštujte nas.” Razkrinkal jo je tudi nekdanji minister za šolstvo Milan Zver, ki je Fajonovi odgovoril, da je v vladi Janeza Janše kot šolski minister uvedel topel obrok v srednjih šolah, ko je vlado vodila stranka Tanje Fajon – SD -, pa so topel obrok leta 2009 dijakom ukinili!

Kako nespretni manipulatorji so v stranki SD, dokazuje primer Tanje Fajon, ki se znova poteguje za stolček v Evropskem parlamentu. V enem samem tvitu je natvezila davčne norosti in dokazljive laži, predvsem pa je v nelagoden položaj spravila Socialne demokrate. “Že zdavnaj bi lahko imeli brezplačne obroke v šolah in vrtcih, če bi na evropski ravni uvedli 25-odstotni davek na dobiček in ga dosledno pobirali tam, kjer je tudi ustvarjen,” se je glasila njena izjava, ki sta jo demantirala nekdanji minister za šolstvo in šport Milan Zver in davčni strokovnjak Ivan Simič.

Brezplačen topel obrok v srednjih šolah je kot minister v vladi Janeza Janše uvedel Milan Zver. Zver je na to dejstvo opozoril na družabnem omrežju Twitter in izjave Fajonove komentiral z naslednjimi besedami: “Vaša ‘socialno čuteča’ vlada  ga je leta 2009 ukinila. In ne, za brezplačen obrok ni potrebe po uvajanju novih davkov in kaznovanju najbolj produktivnega dela družbe, ki ustvarja delovna mesta.”

Zver je ob ukinitvi brezplačnih obrokov zavrnil trditve predstavnikov tedanje vladajoče koalicije, natančneje vodilne ekipe na ministrstvu, ki je lažno navajala, da je zakon o dijaški prehrani predstavljal le predvolilni bombonček Janševe vlade in ga je zato potrebno odpraviti. “Takšna podtikanja odločno zavračamo. Slovenska demokratska stranka si je, ne le v mandatu, ko je uspešno vodila Vlado RS, ki je med drugim tudi predsedovala Evropski uniji, temveč tudi pred tem, ves čas prizadevala za ureditev srednješolske prehrane,” je poudaril Zver.

Vzeli so otrokom
Ta populacija je bila v mandatih prejšnjih liberalnodemokratskih vlad izrazito zanemarjena, kar zadeva organizirano prehranjevanje, posledice pa bodo te generacije čutile v obliki različnih obolenj in zmanjšani kakovosti življenja. SDS si je ravno zato v času mandata vlade Janeza Janše prizadevala za ureditev vprašanja, da bi se odraščajoči generaciji zagotovilo večjo kakovost mladosti in življenja. Čeprav so mladi ukrep takoj vzeli za svojega, pa ga je je minister za šolstvo Igor Lukšič prezrl, in to kljub 22.000 podpisom dijakov in nasprotovanju javnosti.

Fajonova, ki se je pospešeno angažirala šele tik pred evropskimi volitvami, očitno pozablja, da je Janševa vlada tista, ki je dala, Pahorjeva pa je to vzela. Kar pa je najbolj žalostno, je to, da so vzeli najbolj ranljivi skupini družbe – otrokom, s tem pa posledično finančno obremenili starše. Ta konkreten primer nedvomno kaže, kako so v praksi “socialni” Socialni demokrati. In Tanja Fajon si novega mandata, glede na svoja zavajanja in laži, nedvomno ne zasluži.

H. M.

 • Olga101

  Laž je nesmrtna duša komunistov!

 • von Rhein

  Veseli me,da kot prvi tukaj GLASNO napišem,da je Fajonka samo ena izmed pokvarjenih lažnivcev stranke katerih vodilo je že od Čebin dalje….zavajaj,laži in kradi.Če ne gre enostavno pa ropaj.

 • pajot

  Tej ženski nekaj manjka. Vsi vemo kaj.

  • Vera

   Manjka ji bolj strog mož in vsaj 2 otroka , če že nimata svojih , jih pa naj posvojita , da ne bo več imela časa za politiko, kamor po svojih izjavah in dejanjih ne spada .

   • antimur

    Bolje da Fajonka ničesar ne posvaja, kajti karkoli bi bilo, ne bi bil Slovenec, ampak pritepenec, oziroma obvezno iz muslimanskega okolja.

    • alojz

     Ne, tolk nora pa tud ni.

  • samotoje

   SPF. Hud sindrom.

  • Atila

   one.

 • Andrej

  Komunisti tako dolgo ponavljajo laži, da postanejo resnica. Ljudstvo jim verjame. potem se pa čudi, da nam ne gre.

 • me

  kuzla jalova izprijena

 • Vera

  To kar je napisano v tem članku 100 % no drži , ker vem, da je stranka SD oziroma njen tedanji minister dijakom brezplačne malice ukinil, čeprav je bil marsikateri dijak lačen ves dan , dokler ni prišel domov . Sramota za tako vladno stranko,ki najbolj zanemarja mladi rod, ki se lačen res ne more učiti !

  • antimur

   Ne drži samo tisto, kar je gobcala Fajonka.

   • Vera

    Poglej moje mnenje podano ” pajotu ” spodaj .

  • Atila

   Ja sam je Jansa enak naredu,zato je letu takrat po 1letu mandata.

   • Vera

    Zakaj lažeš ?

    • Atila

     Zakan je letu? Zato k so bli nastelani protesti?

     • Vera

      Kdo je pa proteste prvo proti Kanglerju in potem proti Janši organiziral, če ne levaki, ki ne znajo vladati !

     • Atila

      Dej no ne serga. Kangla je policajčka z radarji spilal.

    • Atila

     Verica sm skoraj pozabil. Pa ravno, ko se mimeštra se ni pogrela vi meni Lazeš!. Kaj pa twiti vasega Twita. Pa ja ne boste zdaj meni ocitali, da je vasa ušiva Usajeva iz mojega murgleone gnezda, ko je razkrnkala s pisnim argumentom, kako po komunistični metodi Twito, daje ukaz za podžig protestnih uporov.
     Ja ocitna imate spomin zlate ribce ali ste izurjeni v sprenevedanju.

   • macon

    Letel je zaradi lažnivega poročila KPK in Viranta. Pred tem je pa naredil ZUJF in DUTB, po čemer so levi pljuvali, malo kasneje pa si prisvojili zasluge.

    • Atila

     Kaj je naredil Virant narobe?

     Na KPK so ga z Jankovićem ovadil, da je se lepse zgledal.
     Jebiga politika. Pljuva tudi on.

     • macon

      Naredil se je moralnega in izstopil iz vlade. Naredil zato, ker je bilo po par dneh jasno, da je bilo poročilo KPK nov levi veliki pok kot pri Patrii.

      Se spomniš, kako so povzdigovali KPK pod Nosferatujem kot oh in sploh in velikega moralnega razsodnika, kot da ni policije in sodstva? Tako levi nekaj napihnejo, ko jim paše, ovce pa beketajoče za pastirji.

      A danes kdo sploh opazi, če KPK obstaja?

     • Atila

      Jaz gledam na to objektovmo.
      Res, da ni bilo dokazov. Vendar vozila patrie so v Slo. Ce ne bilo osodb v Avstriji bi se verjel. Avstrija je pa dezela pravice prava. Moralna vprasanjo so odprta. Vendar jaz ne bom obtozeval in obsojal, ker zapora ne zelim nit svojem sovrazniku, JJ pa zdalec ni moj sovraznik.
      Virant se mi ni zdel nek lopov, tudi zavzel se je za svoj resor…

     • macon

      V Avstriji so obsodili Riedla, posrednika, ker ni plačal davka. Pa konec. Kak Janša, ko je bil vmes Erjavec, ki je bil oproščen na ločenem procesu in dejal, da se Janša ni vtikal in še komisija na MORS? Patria pa sploh ni imela konkurence.

     • Atila

      Me ne zanima . S tabo se zgovorjat o jansariju mađaronu je nesmisel . BOlj si zalublen v Janso kot v lastno
      Zeno. Saj nisi normalen, kaksen fanatizem gojis do njega. A si desc al baba, da se tko obnasas. Sleci hlace do kolen in naj te nategne Ivan Jansa v rit, na konc se mu zahvali, ker ti jo je odlično izprasil.
      Zdaj me daj na block.

     • macon

      P!3da, še en kreten, v glavo bolan. Iz katerih lukenj le lezete, ubožci. Odjebi, motenec.

 • antimur

  Levičarji od same panike pred zanesljivim koncem trobezljajo vedno večje neumnosti, sploh pa to odvratno ženšče.

 • komar marko

  Hudič je, ker rdečuhi imajo slab spomin oziroma ga sploh nimajo. Zato ni čudno, da v LAŽGOŠAH še vedno producirajo spomeničarje. Saj je tudi trdila, da je za vsakega EU poslanca MAKSIMUM 2 (DVA) poslanska mandata!
  Prav tako ne poznajo posledično prerokbe od PLATOONa, ki je dejal: ZGODOVINA JE SVETAL BLISK V NOČI TEME ČLOVEŠTVA!

 • Artur

  SD “Socialni demokrati” oziroma v to preimenovani zadrti komunajzli, ki imajo s socialno demokracijo toliko skupnega kot magarac z višjo matematiko. Venomer nam s takšnimi dejanji to dokazujejo.

 • samotoje

  Fajon pač laže- ne prvič in ne zadnjič in predvsem ni edina. To vemo. Grozljivo pa je, da si za imenom vztrajno natika bolonjski magistrski naziv, zaradi česar se slabo počutijo mnogi sposobni mladi ljudje, ki so prav tako diplomirali, pošteno delajo, ne lažejo in se jim ne zdi pomembno pisati ob imenu naziva razen za uradne potrebe. Kakšno “redneck” obnašanje in manire ima Fajon.

  • Antonius

   V celi Evropi znanstvene naslove politikom lepijo samo v Sloveniji.
   Merklova je v fiziki tudi prigarala svoj znanstveni doktorat, pa novinarski stroki niti na pamet ne pade, da bi političarki Merklovi pripisali tisti dr. .
   Fajonka si je prigoljufala tisti mgr., da bi volilni javnosti bila videti, kot zelo pametna. Če bi imela zares kaj več soli v glavi, ji ne bi bilo treba lagati.

   • samotoje

    Kar praviš, drži, cenjeni Antonius, najbolj komično pa je to, da si natika bolonjski magistrski naziv za imenom, kar pomeni, da je nekako uspela opraviti diplomo (diploma po prejšnjem sistemu JE enakovredna magistrski stopnji po novem in ne gre za nikakršen poseben naziv). Nekaj podobnega smo njega dni že poznali: prva in druga stopnja študija. In to je ves hec. Alenka Bratušek, Klavdija Markež in Ambrožič iz Maribora pa so si prigoljufali znanstveni naziv. Do zdaj odkriti primeri. Kakšen neverjeten poden je to.

 • resnicaboli

  Upajmo da je še kaj pametnih volivcev v SD in bodo z preferenčnimi glasovi umaknili to sramoto iz Bruslja.

 • SIMON ROZIC

  Zdaj v Bruselj prihajata še dve “klamfi” z raznimi kupljenim nazivi /spredaj in zadaj….
  Naj se nas Bog usmili! Upam, da narod ni tako nor, kot se zdi, sicer nam ni pomoči!

 • Garbage man

  Tolk je pametna, koliko je lepa……..Hudič ji zavida pri pokvarjenosti in prevaranstvu

 • Common Sense

  Simič je prav povedal. Zver tudi. Ženska je pa ubrisana ali pa misli, da imamo vsi ostali tudi spomin zlate ribice. Sedaj nabira poceni volilne točke na račun “grdih zlih podjetnikov” (ki kao plačujejo premajhne davke). Teh istih podjetnikov, ki njej dajejo kruhec.

 • KAPIBARA
  • Common Sense

   Izrezan Koča Popović;)

   • KAPIBARA

    Vnuki so tud dedkom, lohk podobni..

 • Duhec

  Raje pišite o Ušajevi, ki vam bo nardila več škode kot 1000 Fajonk.

  • Janez Kepic-Kern

   CENJENA GOSPA UŠAJEVA
   BO ŽE BREZ TEBE
   IN BREZ NAS – SE SAMA ZNAŠLA.
   TOLE JE BOLJ ZANIMIVO.
   KAR PONAVLJAM TA MOJ
   MISLIM DA – OK ZAPIS.
   ŠALA,
   KI NITI
   NI ŠALA

   GLEDE – tistih – volitev v EU – PARLAMENT !
   bo pa takole:!
   NE BODO IZVOLJENE
   POKOMUNISTIČNE – POLITIČNO – NEPRIVLAČNE – KANDIDATKE – ŽENSKE

   1. “SD” – TANJA F. – NE BO IZVOLJENA:
   zdr. težave, nezanimiv, nastop,nam Slovencem morda celo škodljiva?
   iz – SD” – STRANKA “PONOSNIH NASLEDNIKOV KOMUNISTOV , KI SO STORILI – ZLOĆIN”
   ( prost citat besed SD poslanca – Koprivca, v PARLAMENTU R:S).

   2. “LMŠ” – I. JOVEVA – NE BO IZVOLJENA:
   kako naj neka MAKEDONKA ZASTOPA NAS SLOVENCE.
   LMŠ – je brezperspektivna stranka, lista, ki bo kmalu razpadla, kot SMC.

   3. “LEVICA” VIOLETA T., – NE BO IZVOLJENA:
   gospa oz. tovarišica V.T. je sama o sebi ma TV rekla, da je iztrošena igralka, v Parlamentu je pa
   trdila, da “mi smo se borilli 1941-1945,” rojena pa je 1963.
   “LEVICA” stranka je baje “neomarxistična”, če kdo ve kaj to pomeni, razen tega, da podobno
   kot K. MARX “NIMAJO POJMA OZ: SE POŽVIŽGAJO NA EKONOMIJO” – naj kar pove.

   Tako se meni osebno vidi:

   – IZVOLJENI BOSTA – ODLIČNI GOSPE – iz SDS
   – ROMANA TOMC IN PATRICIJA ŠULIN,, ki sta doslej lepo predstavljali nas SLOVENCE v EU.
   Nikakor
   pa –
   NE BODO IZVOLJENI

   – LJ. NOVAK, KI MED VEČINO NAS KC VERNIKOV – NI PRILJUBLJENA

   – I. ŠOLTES – ŽE ZATO, KER “IZRABLJA”
   NAS UPOKOJENCE, KI GA NE PODPIRAMO
   OZ. NE
   MARAMO KARLA E. IN NJEGOVEGA – DeSUSA.
   Moj
   osebni občutek, ki me redko vara. ex OK knjižničar L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE,
   KI NITI NI ŠALA

  • Peter

   1000 faraonk, ja.
   Sicer pa, sds in ušajeva se skregajo…zaradi tega sds ne bo izgubila veliko volilcev, bodo pa tisti, ki nočejo voliti sds zaradi janše itd, volili ušajevo. Po volitvah se zmenita za koalicijo…možen scenarij? Ja, v politiki je vse možno.

   • Duhec

    Mislim, da ne. Upam, da bojo Janši svetovali, da jo ne vleče za jezik. No, mogoče bi blo bolš, da jo, bolš za desnico, da se prečisti in da se vsem nalije čistega vina.

    • Common Sense

     Duhica, ne sekiraj se preveč. Janša ni prav nič desnica. Je samo nekaj bolj desno od zelo leve Slovenije. Ušajeva in Brščič pa – po programu sodeč – tudi ne izgledata kaj preveč skrajno. https://domovinskaliga.si/program/

     Razen, če za skrajno desno velja, da ne pustiš vsakega brez pasoša v državo, zavzemanje za svodobod govora (da tudi Duhica lahko kaj pove, brez, da dobi po buči) in da pustiš malim in srednjim podjetjem, da dihajo, po domače – delajo.
     To je bolj kot ne to. Aja, pa zavzemata se za ekonomsko združbo EU kot je. Ne pa za ZDE (Združene Države Evrope). Argument je, da smo že enkrat bili v Jugoslaviji in da se vsaka federacija sfiži.

     Lahko se strinjaš, lahko se ne. A meni se osebno vse to ne zdi nič kaj posebno skrajno. Je desno. NI pa skrajno, tako kot prikazujejo mainstream mediji.

     https://domovinskaliga.si/program/

     • antimur

      Občutek imam, da je v programu Doma predvsem pri Ušajevi samo napad na SDS in Janšo. Kako sovražim takšne sekljive in gobčne babe kot je to ženšče.

     • Duhec

      A zato, ker ma vse posneto, slikano?! Raj si priznaj, da je tvoj Janša ena velka pizda.

   • Stric iz ozadja

    Ali pa bo Dom koncal kot Primc (GOD), ki ga se Norma noce vec povohati.

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM,
  KER JE POMEMBNO.
  VČERAJ ZVEČER
  SEM NEKAJ SLIŠAL.

  ŠALA.

  Včeraj zvečer, ko sem bil pred spanjem na balkonu mojega stanovanja v LJ,
  se mi zdi,
  da sem slišal eno oddaljeno dretje – precej podobno tistemu od Serpentinška:,
  eno stokanje od ene ženske je bilo – se mi zdi – zraven:

  ” JEST PADAM !
  HITR PADAM. NEJ MI ZA HUDIČA KDO ŽE PRNESE
  – ENO PADALO, EN PADAV,

  ČE NE – SE BOM – KR – RAZTREŠČU KT ENA MELONA!”
  Kaj mislite?
  Sem imel jaz včeraj zvečer – le ene slušno zaznavne motnje? L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Ryuk

  Njej je mar le za lastne otroke.

 • Slovenka

  Laž nesmrtna duša komunizma.

 • Atila

  Faraonova se kr v pravlci princesko zivi. Kaj socialistka s standardom bruslske place izigrava?
  25% uzet tam kjer se ustvar. Matr ti ustvarjalno brezobcutno spalim.

  • Duhec

   Vsi bi sam jemali. Navadn folk pa tožaril.

   • Atila

    Nevem ocitno nam sede,da ns na suh guzijo.

   • Peter

    Ah ne, večina jih gre v politiko, ker želijo pomagati ljudem. Pa ravno sebi dodobra pomagajo, pa je konec mandata. Kako nej pol, no?

    • Duhec

     Ja in to naj jasno, kratko in jedrnato povejo. S svojimi ritolizniki vred, ki jim prhaja, ko jim dajo roko, ko se pa le ti obrnejo, ga pa fašejo od uzad. In to je smisel, dosežek v lajfu, da ti politik da roko?! Ma jst bi se pogreznla od sramote, ma ne usekala bi ga, že ko bi sam nakazal.

     • Peter

      Kdore leže s psi, ima zjutraj bolhe.

     • Duhec

      Ampak na Novi so ti všeč.

     • Peter

      ?.

     • Peter

      ????

     • Duhec

      Dovolj si star, da si sam odgovoriš.

 • Get Smart

  DOLG DRŽAVE SLOVENIJE
  .
  2004–2008 = Janez Janša = EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
  ————————————————————-
  2008–2011 = BORAT POHAR SD+Zares…= MURGL KOMI JUGA =dolg= 17 milijard €
  2011–2014 = BRATUŠAK = POZITIVNA MURGL JUGOSLAVIJA =dolg= 30 milijard €
  2014–2017 = Scmera MURGLjugokomunističnega CENTRA =dolg= + 31 milijard €
  2018–2019 = ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SAB =dolg= + 32 milijard €
  —-
  In zdaj se vprašajte, kaj ste kupili, kaj ste dobili, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA?
  Nič.
  Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije« =
  = pola sebi, pola ŠARCU daje nje =
  – pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine=kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga, Kanalov … skratka od Beograda, preko Cipra i tako dalje do tokija nje, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kao kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje, iskra, vso mlečno industrijo, vso mesno industrijo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (vse lejdi, obraze, jane, one … MLADINE …), 99,99 % radijskih postaj, TV-postaje= POP-kanalizacije, planete … vse nje, TOTALITARIZEM pač:
  »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«),
  – pol pa porabi za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA aparata = za LAŽNIVE in LOPOVSKE ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE i tako dalje do tokija nje in na tisoče in tisoče FEJK URADOV, ki imajo svoje kao direktorje, podirektorje, sekretarje sekretov … pa vse do pete lige WATCHDOGOV oz. po KUćANOVO »vojakov revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  • Get Smart

   Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE:
   – po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
   je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €.
   Pa nižji davki,
   pa manj davkov,
   pa REALNA rast plač in pokojnin,
   pa nižji stroški,
   pa brez nepotrebnih stroškov tipa LDS nalepk za avte,
   pa za 100 % nižje cene vinjet,
   pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
   pa za 100 % nižje notarske tarife,
   pa za 100 % nižja brezposelnost itd. itd. itd. itd.

   Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno REVOLUCIONARNO AKCIJO: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« = »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega tovariša sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, ki je MURGL JUGOKOMI CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaoca i sfukovaća (kao predsednika Vrhovnega sodišča) nje:
   »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«).
   In »on dela nje«, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA to dela, »TEPIHUJE« Slovenijo in »sfukava» ljudi v Sloveniji.

   SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Pomni, kaj so ti položili v zibko:

    SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
    je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
    seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
    vrednotami.
    Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
    ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
    = poštenost,
    = pravičnost,
    = resnicoljubnost,
    = prijateljstvo do ljudi,
    = domoljubnost,
    = rodoljubnost,
    = svobodoljubnost
    in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
    Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

    • Get Smart

     Nasprotje kulture življenja je “kultura SMRTI”.

     KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
     = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
     = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
     Ena od TEMELJNIH AGEND teh kreatur je:
     TRANSIćIZEM:
     svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola.
     Ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo in z DELI DOKAZUJEJO vsak dan na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
     sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.
     Poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
     FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
     = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM =
     = tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČLNI “modus operandi” (način delovanja).
     PEDRIZEM / LEZBIZEM je zanje najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
     kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
     kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
     ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
     ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
     potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
     ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
     kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
     samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI (psi čuvaji = WATCHDOGI) zlorabljajo ženske in otroke
     in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
     = enako velja za ostale -izme =
     = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
     KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = vsesplošno pa kaviaržidoKOMINTERNIZEM in
     njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi ti -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi. Kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE:
     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     _ 1. _ = PRVORAZREDNI in prvorazredni TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi,
     _ 2. _ = DRUGORAZREDNI in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije = VOJAKI REVOLUCIJE, kot jim pravi Milan KUćAN,
     _ 3. _ = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI.
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Atila

    Jansa je dobu vlado v roke v obdobju rastoce konjunkcije v Nemciji in okol. Gospodarsvo je sponal z pozitivnu trendom. Takrat sm spremlal, da bi ddv na konc mandata spravl na 16%. Teorija.
    Res da je Bajuk spelal bilance, da smo dobil €. So se pa krediti talal brez varovanj, ker so fantom iz politike razmere kazale na zacetk , da ni duha ne sluha o krizi.In je slo u maloro v bankrotič drzave.
    Pika na i, da si JU in DU, ko so nam zategnl pas pr krizi; so oni dobival iste place kot, da se ni nic zgodilo. Mi pa vse prenesemo ovce slovenske hlaocevske.

  • Atila

   Dej ti ne klobasaj. S mal zavestno vmes SDS pudabu ugarat pred Alenčico….1letn mandat. 10milijard pufa
   Pa kaksnih 8milijard po 20008, k je kriza nastopla 2009…bankrot NKBM,

 • Robert Hočevar

  Zastonj hrana za tiste otroke, ki jo pojejo. Ostalim naj pa starši kupujejo čokoladice.

 • Peter

  Koliko malic je en teš6? Koliko malic je en drugi tir? Koliko malic je izginilo v žepe in se spremeniko v ferrarije ipd ob teš6? Koloko jih bo ob drugem tiru?
  Komunjare, tolk serte, da boste čez vidl, no.

 • Franc Šink

  Brezplačni so samo komunisti, ampak šele takrat, ko so ti že skočili za vrat in te začeli daviti. Drugače je pa to draga roba.

  • Peter

   Je bilo pa brezplačno glasilo komunist. Format je bil nekoloko premajhen zato so branjevke vedno preferirale delo. Za podkurit je bilo pa dobro, no.

 • Duhec

  Zakaj zastonj??? A ne zagovarjate kapitalizma??? Nič ni in ne bo zastonj, bodo pa vzeli zase, legalno in ne.

 • Duhec

  Na kozlanje mi gre, ko ta nekarizmatična medla Zverina flanca, da je blo neki zastonj in to zarad njega. Aja, EU volitve so pred vrati, mora.

  • Peter

   Dejstvo je, da so brezplačne malice uvedli, ko je bil on minister. Ali je bil on zaslužen za to ali ne v tem primeru, ko neka faraonka nabija ene neumnosti in pozabi na dejstva, ni pomembno. Tudi to, da so jih ukinili pod vlado faraonkine stranke ne vpliva na karzmatičnost oz nekarizmatičnost zvera.
   Zelo oseben pogled imaš. Preveč celo, no.

   • Duhec

    Ja, obsojam, da človeku pred nosom spizdiš 10 kg kruha, pol ko je pa lačen, mu daš pa eno rezino in zahtevaš, da ti je hvaležen.

  • Atila

   Nima pogojev.Kokr kol je Jansa za njo str macek. Ona pa uzalja psi…raj bom tih.

   • Duhec

    Zajebana ženska je, zato mi je všeč.

    • komar marko

     zadnjič si pa pljuvala po njej. kakšen poden je. halo DUHEC a si ti pravokatorka, kaj ti MANAGER na službeni poti in pišeš ……..

     • Duhec

      Ne laži. Vedno sm pisala, da je sposobna, načelna, pogumna itd.

     • komar marko

      Duhec, brcni se v koleno namesto mene. Prav. Bom zvecer na terasi pod cesto in pil kak dober whisky!

     • Duhec

      Komar, pr nas vsi delamo, vsi polnimo vreče brez dna, da kradejo, da se te pizde afnajo po medijih, se majo za neki a niso sposobne na trgu zaslužit enega evra. Da je moj sposoben, bogat, drži, pa sva bla že dolgo skupaj, ko je postalo jasno kolk in kaj ma, bla sm že noseča. Ravno to mu je blo pr men med lastnostmi, ki jih mam najbolj všeč. Da nisem materialist. Veš, nič ne bomo odnesli s sabo, umetnost je bit pa zadovoljen in srečen.

    • Atila

     Dj nehaj se ti bit zajebana populistka. Kva pa se gresta z unmu velefilozofam. Vsaka nacionalna drzava: Mađarska, Polska, Nemcija…ma svojo nacional investicijko banko, da lastna podjetja zalaga s kerditi z malim obresti, Nemci majo najmn korupcije pa se nastop kriza. Kaj bomo mi. Ze tko smo zapufani do amena.Od ECB, EIB in IMF je treba pa prosit za posojila pa se to neugodne obresti.
     Vsaka nova politicna faca populizm spila. Ne naredi pa noben nic.Salvini loh vse crnuhe vn nazene, dejstvo je Evropa se stara. Migranti tud ce hocjo delat jih mors integrirat, jezik, kvalifikacija poklica…zamudus takoj leta. Eno so sanje drugo realnost. Jst gledam brez obcutka custev, na pramagmaticn nacin. Pa je slika u pizdi po domac povedan. Banke ns drzijo za jajca, politiki so nas naplahtal k prasce.

     • Duhec

      Brščić mi ni všeč.

     • Atila

      Men so filozofi z ekonomsko fakultito tok pr srcu k FDV diplomiranci žeščih mednarodnopolitičnih ved. Nabijem jih na kurac te teoretike pa zavrtim, da majo zastonj ringispil.

 • Atila

  Kle gor budale berem:” o super nova stranka. Rabmo na desni stran novo stranko.” Vsi sam u politko pa bruslke place vidjo.
  Ocitno vam je šow, da tok fanaticno spremlate politko. Cesar prau za rajo, kruha in iger, pa bodo ovce vesele.

  • Duhec

   Igre so, kruha ne bo.

   • Atila

    Jajo je djau, da so struce po smeteh.Drgac ksni hlebc kupmo. Vsaj dosledn bi loh bil, poznavalec ulice.

    • Vera

     Še danes mnogi mečejo kruh v koše . Vsaj trgovci so prišli k zavesti, da je en dan star kruh po nižji ceni , še kako dobrodošel marsikateri družini .

     • Atila

      To mas prou. Tud u blagovnicah je guzva vsak dan.

 • Dada

  Podpredsednica nove stranke DOM je povedala javno, da Janša laže ( prej je bila v SDS), ker ima vse posnete pogovore. Dalje, da se je spustil zelo nizko…., ko je podpiral kandidata za predsednika države Šarca, da bi da ta zmagal, proti Pahorju, z namenom, da bi sam lahko zmagal na parlamentarnih volitvah ( kot v projekcijah) zmagal in prevzel mesto premierja. kAKO NERODNO, ČE SE NA DESNICI KREGAJO.

  GLIHA VKUP ŠTRIHA ALI POKAŽITE MI POŠTENEGA POLITIKA.

  • šmentanamuha

   In kaj je zdaj s tem narobe? Janša je postal zmagovalec volitev zaradi politične matematike na levici. To pa te ne moti? Seveda, moti te samo, če to počne Janša. Daj si dudo iz ust.

 • karlina

  LAZ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA, TO VSI ŠE PREDOBRO VEMO !!!!!

 • Duhec

  Hvala bogu, da je Janša naletel na Ušajevo. Ta ga bo pojedla.

  • šmentanamuha

   In kaj ima Ušajeva z izjavami Tanje Fajon in njenimi lažmi, si ti sploh bralno pismena?

  • antimur

   To si ti misliš, takšne požrešne babe (mislim požrešnost na funkcije in denar) obvezno dobijo po repu. Morda ji bo pa Kučan priskočil na pomoč, za zahvalo, da si bo še naprej brusila gobec proti Janši in SDS, v smislu Kučanovega slogana, vsi proti Janši. Tako kot sovražim izdajalce, tako še Kučana ne.

  • Peter

   Hm. In potem?

   • Duhec

    Upam, da nastanejo temelji za pravo, zdravo desnico.

    • Peter

     Torej bo Ušajeva prevzela janševih 20%. Vladali bodo pa še vedno klovni s 13%…

     • Duhec

      Nobene škode, če prevzame vse od SDSa, NSIja, SLSa in zavlada.

     • Peter

      Ne bo šlo, premalo bo.

     • Duhec

      No, so še taki, ki ne hodjo na volitve. A pol bo???

     • Peter

      Možno. Počakaj, čez nekaj dni se začne pogrom osrednjih medijev proti ušajevi…

     • Duhec

      A jo bodo zaprli??? Ne verjamem, da je nardila tako napako. Zanimivo mi je, da Janši od vsega začetka ni zaupala.

     • Peter

      Golubić že kliče urednike. Napako? Je treba narediti napako, da osrednji mediji serjejo po tebl?
      Počakaj nekaj dni, boš potem rekla, da sem nostradamus, no…

  • WISKY 1000

   kura,vozi na svoj 24 kurnik

 • šmentanamuha

  In ta levičarska grdoba fajon bi rada bila še enkrat izvoljena v EU parlament. Bo volivce končno srečala pamet?

 • komar marko

  zanimiva bodo soočenja. Lucija in fajonka. Lucija je profi.

  • Peter

   Ups…to pa na vsak način. V tem primeru bom pa celo gledal hanzi ali poop, ker sem prepričan, da bo lucija faraonko povozila na celi črti…

   • antimur

    Misliš kljub temu, da pihajo iz istega roga.

   • komar marko

    Ha, ha, ha. In voditelj bi moral bito POŽAR! vsi iz Hanzi TV ali KUR so nekredibilni!

 • totex39

  Fajonova se drži na oblasti samo zaradi svojih lažnih interpelacij, kar ji dobro gre od rok, seveda za tiste, ki ji verjamejo.

 • Olga101

  Človek se sprašuje, kako lahko Fajonka ponoči sploh spi z zlocini, ki jih ima na vestii, od politične korupcije (Sorosova krvavega denarja), trgovine z ljudmi in smrti nedolžnih ljudi po Evropi, ki so jih zakrivili njeni divjaški gostje?!!!

  • šmentanamuha

   Psihopati nimajo nikoli slabe vesti.

   • Peter

    Prepričani so, da imajo prav in da so vsi drugi psihopati.
    Novica na radiu, psihopat vozi po avtocesti v nasprotno smer…
    Psihopat: ne eden, vsi…

   • antimur

    Pa še kako imajo, ko pogledajo nazaj na svoja nečloveška dejanja preden gredo po zasluženo kazen, večina teh zveri od strahu pleza po stenah.

 • Franjo Trojner

  Dokler bodo kadri stranke SD bremzali vse nujno potrebne reforme, bo država Slovenija počasi capljala za razvitim demokratičnim svetom.
  Naj Kučan, Židan, Han in Fajonca javno povedo zakaj Slovenija ni druga Švica, kot smo si vsi leta 1991 želeli in upali, da bi nekoč lahko postala.
  Slovenija nikoli ne more postati druga Švica, ker ji tega politiki, ki se jim rep vleče globoko v totalitarne čase, njihovi potomci, nasledniki nikoli prostovoljno ne bodo spustili iz svojih plenilskih krempljev. Z komunisti tipa Fajonce na čelu mi niti Avstrije ne moremo v 100 letih dohiteti.
  Dokazljiv domet Fajonce, stranke SD in ostale politične levice je:
  – 400 000 revnih sodržavljanov
  – mizerne penzije in plače, ki so vsaj 3 krat manjše, kot v Avstriji in vsaj 5 krat manjše, kot v Švici in to pri zelo podobnih, če ne že istih cen hrane, oblačil itd.
  – prezadolžena država
  – luknjast, vedno prazen proračun
  – visoki in preštevilni davki
  – nepravna država
  – zafurana tranzicija
  – omejevanje svobode govora in mišlenja
  – beg možganov iz države
  – visoke cene naftnih derivatov
  – negativna kadrovska politika
  – levi oblasti servilni mediji
  – okoljsksa politika da te kap
  – itd…itd….itd…
  Kaj je Fajonca naredila dobrega za X državljana Slovenije???? NIČ! Tudi zaradi njene politike in politike njene stranke SD nam gre vsem skupaj slabše, kot nam bi lahko šlo, če ne nje, ne njene stranke SD v politiki ne bi bilo!

 • učko

  Sociopat Demonkrati ste se zbuzariral že zdavnej, nikjer več nobenga normalenga SD-jevca !

  • Peter

   Normalen sd-jevec je oksimoron.
   Kot lesen šporget ali voda v prahu.

  • Peter

   Ponosni nasledniki zks.

 • Peter

  Neki zli baloni letajo tu okoli…
  Boste pihali, otroci?
  Btw, odstraniš en S, pa dobiš še hujša govna…

 • Peter

  Neki neimenovami viri trdijo, da je rdeči balon smrti sd poslanec štromar.
  Drugi neimenovani viri pa trdijo, da je rdeči balon smrti eno nihče in posrane.
  Verjemite komur hočete in kupujte rumeno modre balone življenja, pomladi in radosti, no.

  • Duhec

   Ta ne pripada nobeni politični stranki. Je osamljen jezdec v tej norišnici.

   • Peter

    Jezdi zelo po levi. Po levih jarkih, no.
    Psihopat, ki sebi da nick rdeči balon smrti…ne vem…kaj pa ti praviš o tem, čisto samo o nicku. Verjetno ti veš, zakaj si duhec…zakaj bi se nekdo poimenoval rdeči….itd? Bolano, za Pole, no.

    • Duhec

     Uh, ta ni psihopat in tudi ni škodljiv za navadno rajo. Za ostale se mi pa jebe.

     • macon

      Ne, ta ni psihopat in tvoji zapisi imajo pomen in vsebino, klovnesa.

      A te danes še niso pobrisali in če ne, zakaj ne? :)

   • WISKY 1000

    Je v podobni tvoji rdeči

 • Anton

  Tanja se lahko neha šminkat ker ne pomaga…

  • Peter

   Moja prva asociacija na zgornjo sliko je plastelin.

   • Anton

    To si ga nanaša s špohtlnom(gladilna lopatica). Vstane ob treh ponoč (kot Franc Jožef) in se začne šminkat.. Delat ne začne nikoli (kot pravi komunist).

    • Peter

     Gladilna lopatica…a to je slovenski izraz za špohtl….lol.

     • Anton

      To sem prebral v trgovini. Pisalo je na špohtlnu….

     • samotoje

      Ne verjemi vsega, kar prebereš v trgovini. V resnici je špohtl.

     • acs

      Iz nemško slovenskega slovarja: der Spachtel – lopatica za kitanje

 • Peter

  Rumeno modri balon življenja

 • Get Smart

  In si je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pizdek, natančneje MURGLsrbbo-rvacko-turški pes nadel nov nick, zdaj je tudi ATILA.
  Uboga pesjad, vse za piškotek in s palico zapunjeno dupe nje.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM = »kultura smrti«,
  vsesplošno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM
  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  so izdelki ene in edine ZLOČINSKE ORGANIZACIJE = KOMINTERNA =
  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
  (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
  1. = PRVORAZREDNI in prvorazredni TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz. z njihovimi besedami,
  “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi”)
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
   RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
   “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
   “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
   sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
   za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
   ki vam ROPAJO MILIJARDE
   v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”.
   Magarac u Lipicama NI LIPICANSKI KONJ, NI LIPIŠKI KONJ, NI LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
   Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
   ampak je
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
   = je pi-ar lutka, je nastopljen mekanocurni pussić, ki pred kamerami in mikrofoni svira kurtzu, prodaja maglu … in pa seveda LAŽE, kot pes teče.
   VSE kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
   so lahko in so:

   –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji …

   i tako dalje do tokija =
   = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
   = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »STOŽIC nje« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     BLATENJE pojma DRŽAVA je del kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE propagande = cilj je vcepiti ljudem SOVRAŠTVO do LASTNE države.

     Zaradi POTURJENIH LAŽI veliko UBOGIH LJUDI verjame/veruje, da je na svetu neka entiteta, ki se kao imenuje država in ki kao ROPA, krade, laže, ubija … skratka »tepihuje« in »sfukuje« ljude nje, prosto po Masleshi.

     Država VAS NE ROPA … država NE DELA, država samo je,
     je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA =
     okupatorjeve ZLOČINSKE LUTKE DELAJO, »on dela nje«.
     MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je združenje zločinskih kreatur = mekanocurnih pussićev in kastratov (transićev), pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
     .
     DRŽAVA OBSTAJA le kot formalni okvir, je dogovor neke skupine o skupnih poslih
     oz. je VSE tisto, kar je znotraj njenih meja,
     DRŽAVA (oz. sestavni del DRŽAVE = POLITEJE) ste med drugim tudi vsi, ki ste državljani neke države,
     kar pomeni, da ko onanirate o »kao grdi DRŽAVI«, govorite o sebi, PLJUVATE v lastno skledo, SE STRELJATE V KOLENO nje.

     Če pa že morate uporabiti pojem država, MORATE povedati, katera!

     =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
     =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
     =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

     MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
     VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
     MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH SUŽNJELASTNIKOV in njihovih SERBUSOV=hlapcev = psov čuvajev=watchdogov. VSI.
     Za razliko od teh kreatur, pa
     ČLOVEK dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
     resnicoljubno … DRŽAVO = POLITEJO.
     .
     Torej, tega in onega NE DELA NEKA DRŽAVA (država to, država ono, država je grda … VSE TO JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN, ki je PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, sami pa si mekanocurni pussići med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČNE revolucije.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura SMRTI”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   Ena od TEMELJNIH AGEND teh kreatur je:
   TRANSIćIZEM:
   svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola.
   Ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo in z DELI DOKAZUJEJO vsak dan na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.
   Poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM =
   = tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČLNI “modus operandi” (način delovanja).
   PEDRIZEM / LEZBIZEM je zanje najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI (psi čuvaji = WATCHDOGI) zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = vsesplošno pa kaviaržidoKOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi ti -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi. Kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE:
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   _ 1. _ = PRVORAZREDNI in prvorazredni TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi,
   _ 2. _ = DRUGORAZREDNI in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije = VOJAKI REVOLUCIJE, kot jim pravi Milan KUćAN,
   _ 3. _ = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI.
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
    = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
    = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21 =
    = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Onaniranje o SKRAJNIH (“ekstremističnih) levicah, desnicah, srednjicah … je bulšitizem.
     extrem = skrajnost; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = je z začetka ali s konca, odvisno od gledišča nje = Wat the FAK?!
     .
     Izbijte si iz glavic poturjene vam kretenizme, ker škodijo zdravju.
     .
     LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM =
     = SUŽNJELASTNIŠTVO = parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka.
     .
     Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
     .
     NESKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”, torej
     SD DeSUS ŠARAC bratušak sholtes LDS zares SMC … so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki
     DOKAZANO UBIJA otroke, posiljuje otroke, pse, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, parazitira na tvojih žuljih …
     POKRADLA je VSA podjetja v Sloveniji (pol jih je prenesla na FORUM 21, pol pa na nabiralnike svojih kaviaržidoKOMINTERNISTISTIČNIH gospodarjev, od Amsterdama, Beograda, Cipra … i tako dalje do tokija nje)
     .
     Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levićija?
     .
     A razumete otroci? A zmorete razumeti in nehati onanirati kretenizme?

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  DOLG DRŽAVE SLOVENIJE
  .
  2004–2008 = Janez Janša = EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
  ————————————————————-
  2008–2011 = BORAT POHAR SD+Zares…= MURGL KOMI JUGA =dolg= 17 milijard €
  2011–2014 = BRATUŠAK = POZITIVNA MURGL JUGOSLAVIJA =dolg= 30 milijard €
  2014–2017 = Scmera MURGLjugokomunističnega CENTRA =dolg= + 31 milijard €
  2018–2019 = ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SAB =dolg= + 32 milijard €
  —-
  In zdaj se vprašajte, kaj ste kupili, kaj ste dobili, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA?
  Nič.
  Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije« =
  = pola sebi, pola ŠARCU daje nje =
  – pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine=kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga, Kanalov … skratka od Beograda, preko Cipra i tako dalje do tokija nje, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kao kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje, iskra, vso mlečno industrijo, vso mesno industrijo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (vse lejdi, obraze, jane, one … MLADINE …), 99,99 % radijskih postaj, TV-postaje= POP-kanalizacije, planete … vse nje, TOTALITARIZEM pač:
  »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«),
  – pol pa porabi za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA aparata = za LAŽNIVE in LOPOVSKE ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE i tako dalje do tokija nje in na tisoče in tisoče FEJK URADOV, ki imajo svoje kao direktorje, podirektorje, sekretarje sekretov … pa vse do pete lige WATCHDOGOV oz. po KUćANOVO »vojakov revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  • Get Smart

   Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE:
   – po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
   je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €.
   Pa nižji davki,
   pa manj davkov,
   pa REALNA rast plač in pokojnin,
   pa nižji stroški,
   pa brez nepotrebnih stroškov tipa LDS nalepk za avte,
   pa za 100 % nižje cene vinjet,
   pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
   pa za 100 % nižje notarske tarife,
   pa za 100 % nižja brezposelnost itd. itd. itd. itd.

   Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno REVOLUCIONARNO AKCIJO: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« = »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega tovariša sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, ki je MURGL JUGOKOMI CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaoca i sfukovaća (kao predsednika Vrhovnega sodišča) nje:
   »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«).
   In »on dela nje«, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA to dela, »TEPIHUJE« Slovenijo in »sfukava» ljudi v Sloveniji.

   SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.

     POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo).
     POLITIKE RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM:
     – ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in
     – NA KAKŠEN NAČIN DELAJO za POLITEJO (državo),
     ne pa kot vam v glavice PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA in lokalno MURGL JUGOKOMUNISTIČNA AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo:
     “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”,
     “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”,
     “nogomet ne skrbi za svoje gledalce” …
     in kar je še POTURJENIH BULŠITIZMOV,
     ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni aparat (v lasti imajo preko 90 % medijev tega sveta, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA pa celo 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji),
     naselil v OPRANE glaviće OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi,
     in kot so naprimer top šop »vsegliharstva«:
     nogometaš (napadalec) MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
     Sledimo?
     Tudi NOGOMETAŠE, ki delajo za POLITEJO, razlikujemo glede na PRIPADNOST POLITEJI = za KATERO POLITEJO delajo in na kakšen način.
     MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela kot napadalec = zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO,
     ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla bla elite, ne za bla bla nogomet …, ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO,
     medtem ko recimo OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO,
     ni isti kot MESSI (ker naj bi bili »vsi isti« nje, kot nabija kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNA propaganda),
     ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo, ne za VSE ISTE,
     in seveda DELA drugače kot MESSI, saj BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

     Pamet v glavo.

 • Atila

  Simič ma kvalitetn osebn blog. Ma kr zmožn mozgansk procesor za cifre.

  • Duhec

   Res je. Ampak zakaj, po eni strani izbranim svetuje kako nategnit državo, spet drugič je pa v službi države?! Mal confusing.

   • Peter

    Oh, servis dobi tisti, ki plača več.

   • Atila

    More mal govna jest. Vseen je bil v prvi Jansevi mislim da vladi. Takrat so bli najmansi davki.

   • WISKY 1000

    O GROZA,KAJ JE SOLARIJ CRKNU?

   • Atila

    Gkej duhica, teoreticno..ce mam jst res velko firmo v Slo odprto; mi drzava od prispevkov pobere ogromno. Placam se delavce zravn. Kapitalskega dobicka, ce bi blo fer ti ne sme vzet nic drzava. Raje doniras nekaj kapitalskega zneska v zasebno doloceno fakultero in ti izobrazi kadr. Ce uspostavis tak cikl je to produktivnost kot se zagre

    • Peter

     Ja. Če pa imaš v vladi mesečnike s kordiš jurišniki…potem moraš uporabljat trike…al se pa izselit, no.

     • Atila

      Kje pa sj jim gospodarska obrtniska zbornca ne dopusti.
      Levica pa nima kj iskat v parlamentu. So pa legitimno izvoljeni. Kdo voli te cepce. Verjetno Lublanska mescanska druscina sanjacev. Nasa politicna scena je raztrgan zakl, nafilan z extremno prevelko JU in DU, da je mera zvrhana in poka po sivih vsak mandat huje. Si s stavkam zvisujejo place.
      Druzinsk zdravniki pa od 1500-1800 place, obremenjen z dodatkom odgovornosti so skrajno cez mejo zmoznosti.
      Mormo se zavedat, da je nasa drzava draga samo zato, ker imamo prevec birokratov, ko gres preverjat uradno statistiko zaposlenih, podatki tocni za relani setktor, za javnega se nit tocna cifra ne ve. Kaksno sprenevedanje. Zato bi moral protestirat, da si vsaj place za 1/4 zmanjsajo. Najbol ucinkovit bi bil sistem odpuscanj nesposobnih. To narest, ociitno ni moč, ker jih politicne stranke kadrujejo. Ministrstva so nas rabelj. Ne delavci JU..policisi v uniformi, vojaki, gasilci, medic. sestre …, ti nimajo nit 1000€ place. Vojak na eno izmeno od7h-15h 700€ place. Sramota.

     • Peter

      Poglej, kaj vse davkoplačevalci plačujemo…
      Danes je na hanzitv vzrasla ideja, da potrebujemo Varuha narave. Jasno bo levičar. Potrebuje tri tajnice, min, vse levičarke, pet svetovalcev, preizkušenih in izprašanih levičarjev, 40 svetovalcev, levicarjev….Pogodbe o svetovanju bodo sle v stotisoce.
      Lepo je biti levicar v levi dolini…

     • Atila

      Sm bral. Nova pisarne birokraticev.

 • Janez Kepic-Kern

  FOTOGRAFIRANO.
  Dokaz kulurne nižine ex KP, ZK-jev
  Za na mizo SD ministra za kulturo. L.r. Janez K.Kern KOMENDA

 • WISKY 1000

  vozi MUJO na svojo rdečo 24 kurnik

 • garfi

  kućanov val202 je danes predvajal partizanske pesmi partyđanskega pevskega zbora
  zopet jurišajo iz host

  • samotoje

   Še malo pa pride nazaj Še pomnite, tovariši. Ob nedeljah pred mašo.

   • garfi

    še pomnim

 • Antonius

  Poštenje manjka Tanji Fajon. Nima ga v sebi, kot ga nimajo v stranki iz katere izhaja.
  Njena korajža se prepozna v dejstvu, da arogantna laže in se javno kaže ljudem, kljub temu, da jim je poznano, da laže.
  Človekoljubje iz njenih ust, sodi pod politikantsko nastopaštvo, ker Tanja Fajon niti ne ve, kaj je čustvena inteligenca. Otroke zlorablja in se na njih preračunljivo sklicuje samo zato, da se ponovno prigrebe v evropski parlament.
  Tanja Fajon je v vseh pogledih presegla žensko lepoto, Tanja Fajon je osebnostno in politikantsko ogabna, da bolj ne more biti.

  • Peter

   O tem ni dvoma. Kar mene zanima je, ali ti ljudje mislijo, da je tisto, kar oni mislijo res ali so tako pokvarjeni, da mislijo, da je edino tisto kar oni mislijo, res, no.

   • macon

    V takih krožkih najbolj komolčarijo v najboljšem primeru hudi povprečneži do težkih idiotov. Eni taki si seveda tudi verjamejo, ker živijo v taki izkrivljeni realnosti med sebi podobnimi, pomisleke pa odpravi denar in uspeh, poza.

    Nadpovprečni manj komolčarijo, ker se raje več dokazujejo z znanjem in delom.

    • Peter

     Da še nekoliko dopolnim.
     O stvareh imam svoje mnenje, ko pa preberem mnenje nasprotne strani, se vprašam…kdo ima prav in v čem in kdo nima prav in v čem…Očitno ti ljudje ne razmišljajo tako, prepričani so v svoj prav in so ga pripravljeni bramiti do smrti…nasprotnikov.
     Kaj faraonka po horoskopu? Škorpijonka?

    • Peter

     Jaz zase vem, če bi nekdo prišel in rekel, bi bil ti naš minister za bohvekaj…bi jaz rekel, nein danke, ne čutim se sposobnega biti minister. Ampak očitno obstajajo ljudje, ki rečejo, minister, košček torte, pa bom, no.
     In potem se čudijo, ko jim rečemo da pojma nimajo…

    • Peter

     In zato ne rinejo v politiko…

   • Valter BraniSlav

    Taki ne mislijo nic. Taki cutijo da nekaj hocejo in potem vse misli usmerijo v to da to dobijo.
    Jaz vsaj priznam da vedno delam v korist SEBE IN SVOJE DRUZINE. V meni ni nobenega igranega altruizma pac pa pragmatizem. Tak sem bil v Titovi SFRJ in kasneje v ZDA.
    Tudi otroke sem vzgojil slicno.

 • garfi

  kam gre denar lahko pravkar poslušamo na kućanovem prvem radiu
  presstutke razkrivajo načrte za vzgojo ciganov in pomoč mirovnega inštituta
  pred dnevi pa so navijali za “integracijo” afričanov z učenjem afriških plesov
  že večkrat so pomagali bosanĆerosom, da bi jih karseda veliko uvozili v Slovenijo
  kućanov val202 je danes predvajal partizanske pesmi partyđanskega pevskega zbora
  zopet jurišajo iz host
  https://4d.rtvslo.si/arhiv/nedeljski-gost-vala-202/174607139

  • Peter

   Pravilno. Vzgojiti jih je treba v znanstvenike, da bodo lahko parirali našim dragim prišlekom (so na istem nivoju po difoltu).
   Živeli cigani.

   • garfi

    ja zamenjava Butalcev z znanstveniki
    komunistična prihodnost je svetla

 • Peter

  Oj, squaw, kaj ti misliš o ženski, kot je faraonka?

 • Peter

  Obstaja lepše pozno darilo za dan mladosti, kot rezultat, ki tej plastelinki reče…gouhoum, bejbi, houm…

 • Peter

  Popravite me, če se motim.
  Torej, če bo tov faraonka spet izvoljena, bodo imeli otroci brezplačno malico?

  • realnost

   Saj je na položaju, pa njeni v vladi pa nič od nič, torej?!

   • Peter

    Torej, spet nov nateg. Požegnan s strani osrednnjih medijev, torej natega ni.
    Elkam to d voli.

    • realnost

     Itak režimski hlapci vse slabo požegnajo.. upam da pridejo v peku..

 • Peter

  Bencin se bo podražil. 3 cente na liter. Ste mislili, da se da vaškega klovna financirati kako drugače,?
  Ampak je pa lev pa ni janša. Do kolk gremo, do tri za liter samdenebojanša!
  Zakaj moram pa jaz plačvat na črpalki za te vaše komunjarske zablode mi pa ni jasn…no.
  Lahko pa nardimo ekšn…ta, ki je volu butle, nej plaćuje po nihovi ceni…e.

 • Artur

  Tako se to počne drugje proti uzurpatorskem režimu v SLObutalah bi bilo kaj takega misija nemogoče.
  https://www.youtube.com/watch?v=iXa96aDHcFM

 • Janez Kepic-Kern

  Ponavljam,,
  ker upam, da na seznamu
  navedeni ex KP, ZK – POKOMUNISTI/TKE — NE BODO IZVOLJENI V – EU !
  ŠALA,
  KI NITI
  NI ŠALA

  GLEDE – tistih – volitev v EU – PARLAMENT !
  bo pa takole:!
  NE BODO IZVOLJENE
  POKOMUNISTIČNE – POLITIČNO – NEPRIVLAČNE – KANDIDATKE – ŽENSKE

  1. “SD” – TANJA F. – NE BO IZVOLJENA:
  zdr. težave, nezanimiv, nastop,nam Slovencem morda celo škodljiva?
  iz – SD” – STRANKA “PONOSNIH NASLEDNIKOV KOMUNISTOV , KI SO STORILI – ZLOĆIN”
  ( prost citat besed SD poslanca – Koprivca, v PARLAMENTU R:S).

  2. “LMŠ” – I. JOVEVA – NE BO IZVOLJENA:
  kako naj neka MAKEDONKA ZASTOPA NAS SLOVENCE.
  LMŠ – je brezperspektivna stranka, lista, ki bo kmalu razpadla, kot SMC.

  3. “LEVICA” VIOLETA T., – NE BO IZVOLJENA:
  gospa oz. tovarišica V.T. je sama o sebi ma TV rekla, da je iztrošena igralka, v Parlamentu je pa
  trdila, da “mi smo se borilli 1941-1945,” rojena pa je 1963.
  “LEVICA” stranka je baje “neomarxistična”, če kdo ve kaj to pomeni, razen tega, da podobno
  kot K. MARX “NIMAJO POJMA OZ: SE POŽVIŽGAJO NA EKONOMIJO” – naj kar pove.

  Tako se meni osebno vidi:

  – IZVOLJENI BOSTA – ODLIČNI GOSPE – iz SDS
  – ROMANA TOMC IN PATRICIJA ŠULIN,, ki sta doslej lepo predstavljali nas SLOVENCE v EU.
  Nikakor
  pa –
  NE BODO IZVOLJENI

  – LJ. NOVAK, KI MED VEČINO NAS KC VERNIKOV – NI PRILJUBLJENA

  – I. ŠOLTES – ŽE ZATO, KER “IZRABLJA”
  NAS UPOKOJENCE, KI GA NE PODPIRAMO
  OZ. NE
  MARAMO KARLA E. IN NJEGOVEGA – DeSUSA.
  Moj
  osebni občutek, ki me redko vara. ex OK knjižničar L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  KI NITI NI ŠALA

 • Duhec

  In spet vse napisano drži.

  • realnost

   Glede da je na blokadi predvidevam da kaj pametnega ni napisal, na nivoju duhce…

  • macon

   Zate in za ostale z iq-jem okoli 80. Ženšče, podpovprečen um premoreš.

   Kuhaj in fukaj, drugače pa več molči.

  • Peter

   Duhica, rdeci balon smrti, to je tvoj domet? Drzava mu fura narkotike, zato, da kle serje in ti pades na foro..

 • to_mi_delaj

  a si nehu tablete papat, pa se ti je utrgalo

  • Imperial Commando

   Že skos je tak prizadetek ;)

 • Anton

  Tito naš bog.

 • Janez Kepic-Kern

  Ne skrbi za nas – mi smo – mi !
  Hudo je s teboj – se zdi – ki te ne maramo ne mi-SDS, NE oni- ex KP, ZK.
  Zato
  najbrž – pa tako noriš !?
  Na cenjenega gospoda J. JANŠO – pa ti – Bogve zakaj – se zdi
  VEČKRAT POMISLIŠ – KOT VERJETNO NANJ, NA J. JANŠO
  – POMISLI NJEGOVA ŽENA !? Se zdi. Bog ve zakaj je to? L.r.Janez K.Kern KOMENDA

 • centurion

  Jebe se islamfajonki za otroke, ker je jalova.
  Z “zavzemanjem” za otroke, se suha veja bori za
  lasten interes in stolček v Bruslju.
  Ogaba migrantoljubska, gnojni tur rdeči.

 • Beličič

  Gospa Tanja je srčna oseba.Vsi ostali pa malo manj!

  • Janez Kepic-Kern

   Koga pa ima – rada? A SOROSA? Povej, a ne? L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Beličič

    Tudi tebe!A na usmiljeni način!

    • Janez Kepic-Kern

     HA, HA,, HA. Komentar je odveč..
     .
     Jo bom šel vprašati, če me ima res kaj rada. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Beličič

      Nisi tako grozen kot si misliš!Še zdaleč ne!

     • Janez Kepic-Kern

      NO – jaz sem bil pri ženskah – vedno priljubljen.
      Nelepotanski, ampak izrazit pravi moški videz in nastop.
      Se ne obremenjujem s tem.
      Živel sem z OK ženskami
      o kakršnih ti verjetno lahko le sanjaš. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Beličič

      Sanje so dovoljene danes!Jutri so nove ženske!

     • Beličič

      Tito nima časa,ker igra klavir!Vem da veš!Je pa med nami,kadar ne igra!

 • Janez Kepic-Kern

  Ja – “Rdeči balon” – mi tu – NISMO “UDBAŠI”. Nikakor ne.
  Pojdi
  se prepirati – s tistimi ta pravimi “UUBAAI” .
  Tu se upaš usajati se, njih pravih “UUBAAAV” – SE PA BOJIŠ? Ali kaj? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Peter

  Ob jebanju zblojenčkov , kot je rdeči balon smrti vedno obstaja dvom. Kaj bo jebanček naredil, ko začuti, da je jeban.
  Lahko se jebanček počuti počaščenega, da mu kljub njegovi zblojeni obskurnosti, ki si pozornosti ne zasluži, le to samo namenjamo. V tem primeru bo seveda zblojenček, ki se predstavlja kot rdeči balon smrti, doživel en majhen izlivček iz svojih textikolov v svoje, brez dvoma, rdeče gatke.
  Če ob tem obskurnem izbrizgu rdeče materije samo skomignemo z rameni in rečemo, jebat ga, si samo en glup balon smrti, pa še rdeč za povrh..
  Bo to dovolj, da nehaš kle težit, no?

  • Beličič
  • macon

   Teži zaradi enih dogovorov zadaj, ki jih ne poznamo. Jaz in ti tukaj piševa kot individualca, kaj prebereva in izveva in to je vse. Ta je pa na neki misiji in ker ima nekakšne mentalne probleme pač piše kot piše. Smešen je.

   • Peter

    Ja, to so tisti, ki pišejo za fix plačan od države…davkoplačevalcev…

   • Peter

    On mission…

  • macon

   Oj, našel sem najstarejši aktivni vseženski RNR band. A poznaš? Tale je hit :)
   https://www.youtube.com/watch?v=m0PtwL3C7LA

   • Peter

    Hm…Hawkwind, kamor je vletel Lemmy za nekaj komadov ,ko so bili že band. Linkov, ker sem na tablici, ne znam talat, ampak poskusi Hurry On Sundown, Be Yourself…prvi album Hawkwindow…

    • macon

     Ok, bom probal, nekaj sem se trudil zaradi Lemmyja ampak so mi bili prenežni… :)

     Prežvekujem Stevieja Ray Waughana, Mari Boine, Pendulum, Girlschool, Gotan project in Goribor. :)

     Torrent mi noče ukrasti Živi kurac od Let3. :(

 • Artur

  Presneta fašista poglejte kaj počneta kakšna sovražna dejanja no, za levajzle je to totalno nesprejemljivo in sovražno, žalita njihova čustva.
  https://www.youtube.com/watch?v=k98rU2tRnOs
  https://www.youtube.com/watch?v=_ewoCilC6Uk

 • Beličič

  Kurčič Ivan je rekel,da bo za Veliko noč klal.Malo bolj počasi in malo bolj naprej!

 • ZatonMesecnikov

  #Poglejte, kakšno grdo zavajanje evroposlanke Fajonove: Tokrat glede
  obdavčitve ter uvedbe brezplačnih obrokov za šolarje, čeprav jih je
  njena “socialno čuteča” vlada ukinila!#

  Če Levičar laže, laže v obrambi ciivlizacijskega napredka.(Luka Polmesec, Predvolilna soočanja, POP TV, Maj 2018)

 • Beličič

  Jebo mu pas mater!Svet Stari ali Nov, spizdit nam nihče ne more!

 • Janez Kepic-Kern

  Beličič?
  A ti si ta isti -IZTOK PUŠNIK ?
  Povej, a ne?
  Tisti Iztok se mi le ni zdel tako hud “odklop” – kot ti?
  A to stranko – ti ustanavljaš?
  ŠALA
  IZTOK PUŠNIK

  NAPOVEDUJE NA ZAVIHKIH TEGA OK E-PORTALA NOVE24TV
  USTANOVITEV SVOJE, NOVE
  – STRANKE,

  To bo pa zanimivo.
  Kakšno ime bo pa imela – stranka ?
  Ali bo

  – “ŠMARNICA” – za ljubitelje šmarnice in drugih alko pijač?
  s kozo JULIKO – kot maskoto,
  ali bo
  – “SIEGFRIED” – lokal patriotska,nostalgična stranka. Zdi se, da je Iztok Pušnik po prednikih
  – nemškega porekla. O Nemcih je znanega veliko – zelo različnih stvari – kot vemo vsi. ?

  O tem, o imenu svoje stranke
  – se pa nam vsem znani ex KP, ZK provokator – še odloča. L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA
  P.S
  KONEC ŠALE

 • Peter

  Nekolikanj sem se izlogiral, ker sem pač napačno predpostvljal, da ima oseba, ki jo imam blokirano, povedati kaj pametnega. Pa nima…

  • Beličič
  • Nšo-či

   hmm..kaj?

   • Peter

    Ah…nič.
    Lepo da si z nami.

    • Nšo-či

     ti samo uživaj v njegovi bližini :).

   • Beličič

    Mali,še ne spiš.

   • Peter

    Danes sva se peljala s tamalim in je bla muzka, pa sem uganu, da so bli Nirvana. Proudfoter, no…

   • Peter

    Ja. Jutri bo bolje, danes ni dan..

 • Beličič

  Tanja lepa,naravno!In psi neučakani.

 • Peter

  Žm

 • Peter

  Imate tudi vi problem s tablicami?

 • Artur

  Prva kompozicija s Fajonko, fajonarji in ostalo multikulti , sodo mazo kompanijo za Istambul z nepovratno vozovnico.
  https://www.youtube.com/watch?v=WCZ-SChKq9M&list=RDMMWCZ-SChKq9M&start_radio=1

 • Beličič

  Ni mafije,Mafija je! Vaš partner za zdravje!

 • milanček

  g. fajon, vi se lahko uveljavite, iztržite edino na kakšnem delovnem gradbišču in tam večkrat dnevno prodajate svoj mednožje! ampak , pozor, glede na vides, je tudi to vprašljivo!

 • Peter

  Dokler osrednji mediji trdijo, da je tov faraaonka fejst in fajn in oh in sploh, bojo dolinčeki to verjeli, pa če se vi poserjete kle.

  Kdospatidaušmenguvoru samdanijanša, no.

 • Duhec

  Nima šans. Janša je politično mrtev.

  • Peter

   O, komuniciraš z rdečimi baloni smrti?
   Ti ni nekoliko nrodno, no?

   • Duhec

    Niti najmanj. Komuniciram s komerkol hočem, nihče ne vpliva name. Drgač pa raje napiši, kaj v njegovem komentarju ne drži??? A sm ti rekla, da ni butast in da ni psiho?!

    • macon

     Rad ti potrdim, da nisi psiho, klovnesa. :)

    • Peter

     Ne morem. Psihote mam blokirane.

  • Peter

   Ni. To je tvoj vet drim.

   • Duhec

    Lol. Ko se vi tresete za njegovo dobro, ti malo manj kokr večina na Novi (bleferji, kao neke politične face, pomembneži), men dol visi za njega. Živim svoje življenje. Kritiziram ga zato, ker je hinavec, ki pelje svoje ovce v zakol.

  • macon

   Ti si pa umsko mrtva pa še kar klobasaš. A ni lepo, da avtomatika dela? :)

   • Imperial Commando

    Važn, da je Janša politično mrtev, njegova SDS pa na zadnjih volitvah dobila več % kot večina levićarjev skupaj :). Ah ja, ta levićarska logika hehe.

  • Common Sense

   To se bo pokazalo na naslednjih volitvah. Predvidevam, da bodo naslednje voilitve dejansko njegove zadnje. Last shot. Živi bili, pa videli.

 • Peter

  Rdeči balon smrti
  Rdeči balon smrti.
  Rdeči…kdo je tukaj nor?

  • Duhec

   Želiš si, da bi bil nor. Pa na tvojo žalost ni.

   • Imperial Commando

    Ooo še kako je nor, ti pa njegov kužek.

    • Duhec

     Lol. Jst sploh ne vem kdo je ta tip. Vem pa, da je inteligenten in sposoben. Kužek pa jst v lajfu nikol nism bla, vse prej kot to.

     • Imperial Commando

      No povej zakaj je po tvoje tako sposoben in inteligenten.

     • Duhec

      Nimam potrebe. Se pa ne motim.

     • Imperial Commando

      Se pravi neveš. Ok ,saj se mi je zdelo. Wuf wuf sedi kužek.

     • Duhec

      Lol. Tudi prav. Če bi kaj dal na tvoje mnenje, bi ti odgovorila. Pa ti nisem.

     • Imperial Commando

      Sedi sem rekel. Dosti vaših levićarskih debilizmov za danes.

     • Duhec

      Lol. Kdo bi se teb dokazoval in zakaj?! Sam bedak.

     • Imperial Commando

      Saj si se že dokazal, si tipični levuhar brez pameti , samo vpiješ neki stalno, da bi pa obrazložil svoje trditve to pa ne, ker jih ne znaš oz nemoreš. Sem zaključil s teboj, kužek zanemarjeni.

     • Peter

      Typo..ali napaka? Če bi kaj dal na tvoje mnenje..

     • macon

      Sodiš po svoji omejenosti, klovnesa. :)

     • Peter

      Hm…nekdo, ki tukaj enkrat ali dvakrat na dan spušča bedarije, je po tvojem skromnem mnenju inteligenten in sposoben.
      Ker je ustvaril en bedast imiđ enga intelektualca, ki ni sposoben ene debate na noralnem nivoju…smešna si.

   • Peter

    Ti veš, kaj si jaz želim?.

 • Peter

  Vesele velikonočne praznike in veliko blagoslovljenih rdečih pirhov smrti vam želi vaš rdeči balon smeti, varuh jugoslovanstva in udboizma v vaši fari.

 • macon

  Do sedaj so se pufali levičarji in situacijo reševali desni tako, da lep poskus pa več uspeha naslednjič, pavijan z rdečo ritjo. :)

  RDEČI BALON SMRTI hahahahahahaha :)))))

  • Imperial Commando

   Alenka je rešila državo, seveda z pufi. Levićarji drugega kot se pufat pa dvigovati davke itak niso sposobni.

 • Peter

  Ste že plačali davek na nabiranje regrata? Dacarji so za vogalom, ne se zajebavat.
  Btw, izgovarjanje na 16 mio davkarskega denarja odpuščenga šerifu, ne pomaga. Kila regrata 10 eurov davka, brez pardona. Izvrši pa se ža li, po PS u.

 • Janez Kepic-Kern

  Ali kdo ve,
  kolikšen bo prag % glasov – za priti v EU PARLAMENT?
  Med
  6–8% ?
  Ali koliko? Res ne vem – a kdo ve? L.R. JANEZ K. JERN KOMENDA

 • Peter

  Hehe, rdeči balon smrti je končno doživel svojih 15 minut. Če se strinjate, je to vse, kar si zasluži. Če bi sa pa duhica rada družila z njim, bosta že našla način za to, no.
  Kar se mene tiče, je rdeči balon smrti (hehe, ampak mi gre še zdaj na smeh, rdeči balon smrti, hohogeh) prazen.

 • Peter

  V globoki želji po razumevanju strašnega inetelekta našega rdečega balona smrti, kot ga je opisala naša duhica, sem se logoutau (moraš, če hočeš brat blokirane luzerje) in prebral njegov zadnji komentar, v boldu, kot jih rad objavlja..glasen sod, pa to.
  Začel sem od spodaj navzdol in ko sem prišel do polen…duhica, to je zate intelektualen komentator? V boldu očita opoziciji, da meče polena pod noge vladi…duhica…pa me ti zajebavaš al kva, no???

  • macon

   Klovnesa je tak značaj, da bi jo potem, ko bi v realnosti izustila par stavkov kot jih tukaj piše, niti pogledal ne več. Prazen zrak.

   Ljudi je veliko, časa pa malo in ni vredno.

   • Peter

    Duhica ve, da je inteligenten in sposoben. Škoda, da tega iz njegovih komrntarjev ni videti.
    Skratka, če ve, kaj je čast komentatorja, bo vsaj spremenil nick če že ne zginilod tukaj, kar bi mu toplo priporočil..
    Bo zdaj rumeno modri balon življenja hehe, , no.

    • Imperial Commando

     Tako kot vsi levi vejo, da je Serpentinšek neverjetno sposoben, samo noben neve zakaj ;)

     • Peter

      No ja, klovn z gasilskih veselic, ki je postal premier…je pa ja sposoben, no.

     • Imperial Commando

      Ali je pa njegova volilna baza totalno retardirana? :)

     • Peter

      Pa še huje bo…osebe z motnjami v duševnem razvoju bodo dobile pravico voliti, pravijo, no.

     • Imperial Commando

      To bo ga pa res volilo 143 % ;) Ne resno, glede na to kaj nam vlada, bi človek pomislil, da jo že imajo.

     • Peter

      Ja, itaq.

   • Peter

    Ja, tečna baba, ki kuha kosilo in čaka deca da pride domov, vmes pa malo tečnar na novi…upam, da jo saj dobro poštima, da ne teži še njemu tako kot nam kle, no..

  • Valter BraniSlav

   No

  • Nšo-či

   sem ti tega že pokazala?
   https://youtu.be/Lfz-C9biUgc

   • Peter

    Pa ti veš, da se je zame, kar se muzike tiče vse ustavilo tam v 70 tih….
    Danes sem si naložil nekaj johhnyja casha…na koncu je v besedilih tako iskren…kako se boji umreti…kako vse kar ima ni nič…umrla mu je žena, ki jo je imel rad…pa je imel veliko več, kot ti naši kreteni…ja..linkov pa ne morem limat..johnny cash hurt, najdeš na jutjubi

 • Valter BraniSlav

  Med tem ko horde Mohamedovih vojscakov zasedajo EU, narod hlapcev reagira tako kot se za hlapca spodobi:
  DESNI prestevajo kosti in igrajo zrtev.
  LEVI v muslijih ki ne marajo kristjanov zmotno vidijo svoje zaveznike, jih vabijo v SLO, ter igrajo dobre vile…
  Hlapcek Slovencelj, vedno nekaj igra: ce ne igra kalimera igra dobrotnika, nikoli pa ne pocne tega kar bi izboljsalo njegov lasten polozaj. Kaj bi si sicer tujci mislili o nas.

  • xtc

   Ravno zato je smola ,da je Josip zgnil 40 let prepozno.

   • Valter BraniSlav

    Da ni bilo Broza bi pac imeli Stalina. Tako kot vsi ostali Slovani bi imeli neke vrste komunizem. Zaradi Broza smo imeli lazjo obliko te bolezni… bolje smo ziveli od vseh drugih vzhodnoevropskih drzav.

    • sunday

     saj zato nas pa še sedaj levizem pesti, kar ostalih ne več in napredujejo so že daleč pred nami – vse to zaradi broza in lažje oblike – ostali so že zdavnaj spregledali !!!

     • Valter BraniSlav

      Mogoce pa zaradi Broza Jugoslovani nismo dovolj trpeli da bi se po letu 90 odvrnili od komunizma. POPOLNOMA MOZNO…

   • Valter BraniSlav

    Da ne bos ti zgnil 40 let prezgodaj…

  • Common Sense

   Ali pa igra samega sebe. Serptentinšek igra predsednika vlade.

 • xtc

  Pustimo sedaj politična predrabljanaja o ukinjenih malicah ob strani in poglejmo resnici v oči———————-
  Simič je izvrstno povedal bistvo,politiki morajo biti odgovorni oz odgovarjati za svoja dejanja in racionalno porabjati davkoplačevalski denar v korist davkoplačevalcev oz-bodočih davkoplačevalcev.

  • Peter

   Ja. Pri nas pa gredo v politiko propadli meneđeri, da s pomočjo političnih povezav preživijo, ker drugače ne znajo. Kumrovška šola…

   • tohuvabohu

    Pa zaslužni časnikarji.

 • Janez Kepic-Kern

  DA ŠE VI VESTE, KAKŠNI GLASOVI VSE
  PRIHAJAJO NA MOJ
  LEPO RAZGLEDNI BALKON – V LJUBLJANI.
  ŠE TUKAJ
  PRILEPIM.
  ŠALA.

  Tudi prejle sem pred spanjem bil na mojem balkonu ,- s katerega imam lep pogled
  – na vsaj pol Ljubljane – sliša iste, podobne – iste glasove – kot
  včeraj zvečer, ko sem bil pred spanjem na balkonu mojega stanovanja v LJ,
  Se mi zdi,
  da sem slišal eno oddaljeno dretje – precej podobno tistemu od Serpentinška:
  – in eno žensko stokanje – je slišati – tudi,

  ” JEST PADAM !
  – HITR PADAM.
  – NEJ MI ZA HUDIČA KDO ŽE PRNESE
  – ENO PADALO,
  EN PADAV,
  ČE NE SE BOM
  – KR – RAZTREŠČU KT ENA MELONA!”

  Zraven sem slišal še – ENO JAMRANJE:
  ” PADAM,
  – ŠE KAR NAPREJ – PADAM,
  – VEDNO VEČ LJUDI
  – ME ZAPUŠČA, KMALU BOM OSTAL – GROZA — ČISTO – S A M !
  – DRAGA
  -: a me boš ti – tudi zapustila ?
  – aja
  – zaradi – otrok me ne boš – zapustila ! Jih morva preživet – ja!
  – oh,
  ljudje me tako nikoli niso marali, zdaj se me ppa še strankarski kolegi – odrekajo !
  – ostal-a sem
  – SAM-A ! Nikjer ni nikogar – ki bi me imel – rad ! Grozno !
  – RECI;
  DA ME IMAŠ RADA; RAD – breztakih besed – UMIRAM” !

  Kaj mislite?
  Sem imel jaz včeraj zvečer – le ene slušno zaznavne motnje? L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  MOJSTROVINA AVTORJA – GRANADE
  Augustina LARA-ja
  iz Mehike — ”
  “RECI, GOVORI MI, DA ME LJUBIŠ”
  KAKO – PRAZNA – JE NOČ… BREZ TEH BESED
  NOCHE DE RONDA”

  https://www.google.com/sear
  IN BOLJ VEDRA
  “AVETURERA- AVANTURISTKA”
  POJE IN IGRA
  AVTOR, MOJSTER a. LARA
  https://www.youtube.com/wat
  KONEC ŠALE

 • Common Sense

  Balonček, ne vem v kateri državi si ti živel. Morda v vzporednem svetu. A zadnjih 11 let (z izjemo 1 leta) so bile na oblasti leve vlade. Stanje neto konsolidiranega zunanjega dolga RS:

  L 2008 (JJ). 8,8 mrd EUR
  L 2011 (Pahor) 17,7 mrd EUR
  L 2012 (JJ) 19,40 mrd EUR
  L 2014 (AB) 30,14 mrd EUR
  L 2017 (MC) 33, 29 EUR

  Drži, v času JJ vlade so se podeljevali mnogi tajkunski krediti. Pustimo razloge za to, ampak to je dejstvo (Merkur, gradbeniki, Šrotov prevzem Mercatorja,… same svinjarije). Del njih, če ne večina je pristala v bančni luknji, ki smo jo “zafilali”. Deloma tudi zato ima Lenčica tako velik rezultat.

  Če odštejem JJ-jev rezultat, potem je neto povečanje dolga v letih levih vlad zneslo 22,79 mrd EUR. Za toliko so nas na novo zadolžile izključno leve vlade.

  Odmevnih tajkunskih kreditov je bilo samo za čez dobro 1 mrd EUR, od tega največ cerkvenih Zvon 1 in Zvon 2. Pa recimo, daje tajkunskih kreditov 5 mrd.

  Kje je preostali denar?
  Odgovor: popapcali smo.
  Kaj misliš, kdo je to popapcal?

 • cosmosjasnovidec

  Ne vem kdo vedno prilima sem gor fotografijo od te komunajzarske nacistične podgane kjer se takoj po njeni goflji ter očeh vidi,da je fašistično nastrojeni SS-sovec.
  Točno tako gledajo vsi fašisti na fotografijah katere sem videl,ko so z užitkom pobijali nedolžne otroke ter ljudi na zverinske načine.
  Ta izdajalska podgana pa prikrito nadaljuje z namenom iztrebljanja slovenskih državljanov z uvozom kamelotrajbarskih terorističnih musličev.
  Na žalost so mediji prikrili izvor njene nacije,ker je mešanec med musličem ter šiptarjem zato tudi njena načela niso drugače usmerjena.
  Mislim,da bi bilo bolje,če bi pisci člankov o njej raje dajali zraven fotografijo od prašiča kateri je proti tej nekolikokrat lepši lepotec.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • sunday

  a ste vedeli, da je fajonova še vedno nedolžna – devica !!!

  • mona lisa

   Zato pa ima rada migrante. Upa na milostni seksstrel.

 • to_mi_delaj

  FAKjonka in Kobal sta za skupaj

 • janko

  Socialno, sociala….. ena sama zgrešenost…. podpiranje lenobe, jemanje delovnim… nedelo, stimulacija lopovščine…nenravno življenje … absolutno ničesar pozitivnega ne vidim v postmarxizmu = socialistih! Rdeča EU vabi rumene in črne divjake … vrnitev za 3000 let nazaj.

  • GverilaStyle

   ja imaš prav….a pomisli koliko socialnih glasov je to na volitva!!!! Poglej skozi oči teh skorumpiranih politikov in uvidel boš, da je še kako pomembno…..to je vsa razlika med biti ali nebiti pri skledi!!!!!

 • Nej vsi vedo

  V Bruslju je zaslužla enih 300000 evrov glih za mazat oči volivcem. Lutka.

 • Silos

  Kar nekaj naklada brez repa in glave vse za golo preživetje na politični sceni.

 • mona lisa

  Tale Fajonka dela državljanom samo škodo. Že zdavnaj bi jo bilo treba nagnat za veke vekov z politične scene.

 • MižekFiga

  Bravo Tanya. Pokojnina te že čaka!

 • Hribouc

  Rdeči prasci in prasice iz Udbokučanske prašičje Farme zamrznjenih divjakov 1991.

  Žrejo, rigajo, prdijo, ščijejo in se valjajo v lastnem blatu, smrduhi.

 • janko

  Na tej fotki pa Tanja ni v najboljši formi – ledvice in pritisk?

 • Janez Kepic-Kern

  “BOLNIKI NA OBLASTI”
  Smo rekli včasih-
  Ena “bolnica” se želi ukvarjati s politiko in oblastjo.
  in – vladati – drugim – pa še sebe – “ne obvladuje”.?! Se zdi.
  AH !
  Ta ne ravno “srečnica” od SD Tanje FAJON
  naj raje poskrbi za – SAMO SEBE,.
  Pri skoraj 50 leth – NIMA ŠE – PRAKTČNO – NIČ ”
  NE
  – moža,
  – niti ne lastnih otrok, nič lastne družine.
  – ima pa kar resne težave z zdrajem.
  Edino – kar res “ima” je – se zdi ” ta “njena SD” !?
  Pa
  še tam se je bodo kmalu – odrekli? Se zdi.
  Kaj
  b tak tip človeka kaj rihtal – drugim !?
  Saj vidimo žalostni primer “stare samke” A. MERKEL?
  LE VELIKO ŠKODE
  – VSEM LJUDEM EVROPE – JE POVZROČILA?! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • FRANC3

  Laž je neumrljiva duša komunizma. Tanja Fajon je komunistka in zagovornica komunističnih idej.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  (znak “>>>>>” pomeni “jo preimenujejo v”):

  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE >>>>> ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE >>>>> ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove >>>>> SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE >>>>> spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije >>>>> spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije >>>>> ZL= ZDRUŽENA LISTA >>>>> ZLSD= ZDRUŽENAA LISTA SOCIALNIH DEMOKRATOV >>>>> SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMI JUGA nje

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca, torej LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA Zveza Delavnega Ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” (PO-DRŽAVILA nje) in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni “novi obrazi”: Zares, ZDRUŽENA LEVICA=zdaj LEVICA, ZaAB, PS, SMC, SAB, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a =
   = Savez KOMUNISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE.
   Vseskozi ustvarjajo “nove obraze”, ki jih potem združujejo, razdružujejo …

   Med II. vojno SKOJ ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je SKOJ hkrati član USAOJ-a in deluje posebej (kot dandanes sekretar LDS-a GGOLUBIć kao ustanovi ZARES). Po vojni USAOJ preimenujejo v NOJ (NARODNA OMLADINA JUGOSLAVIJE), nato vse te “nove obraze” združijo spet v enega:
   SKOJ + USAOJ (NOJ)) = NOJ. Obstaja samo NOJ. NOJ preimenujejo v SSOJ =
   Savez SOCIJALISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE,
   ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji. V Sloveniji nosi ime ZSMS (Zveza SOCIALISTIČNE mladine “SERBUSNE”).
   ZSMS na prvih v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih volitvah v Sloveniji leta 1990 nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS,
   na naslednjih volitvah, 1992, pa centralni komite to ZSMS (Zvezo SOCIALISTIČNE mladine Srbije v Sloveniji) preimenuje v:
   –»ZSMS–LIBERALNA STRANKA«,
   –potem v »LIBERALNO DEMOKRATSKA STRANKA=LDS«,
   –potem v »LIBERALNA DEMOKRACIJA SLOVENIJE=LDS««.

   Najveći »liberalac nje« je bil t. i. DRTY DERNOVŠAK=MURGL-JUGOKOMIsrbo-šipac, ki je bil, POZOR nje,
   PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

   Prakso ustanavljanja “novih obrazov” SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, združevanj v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko dnevno opazujete:
   LDS, ZARES, Zeleni, SSS, SMS, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, SAB, TRS, IDS, …
   Verjamem SHOLTESU, Dobri LDS>SMC DOBOVŠEK, DeSUS, ZDRUŽENA Levica>LEVICA … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta (ŠTRUKALJ= kao SINDIKALIST= KSJS + SVIZ, pa državni svetnik, pa NADZORNIK KAD-a, pa NADZORNIK murgl jugokomi revije MLADINA … in še funkcij ima ritardiran watchdog nje) in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje (ex VARUH MURGL JUGOKOMI PRAVIC), violetaT0MIć pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik IDS-ja = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde in pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ, kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”*

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”, nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
  = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
  = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
  so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
  ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
  =SUŽNJELASTNIŠTVO =
  =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 =
  = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
  predsednik pa je MILAN KUćAN,
  ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
  = uradno preimenovan v LDS =
  DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
  i tako dalje do tokija,
  pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

  • Get Smart

   Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM = »kultura smrti«,
   vsesplošno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM
   in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
   SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
   so izdelki ene in edine ZLOČINSKE ORGANIZACIJE = KOMINTERNA =
   = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
   (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
   1. = PRVORAZREDNI pusići in prvorazredni TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI pusići in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz. z njihovimi besedami,
   “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi”)
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »STOŽIC nje« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     In izbijte si iz glavic FLOSKULE tipa
     “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
     saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
     Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

     __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
     red razredov =
     1. prvorazredne gazde = krvosesi
     2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
     3. brezpravni sužnji = LJUDJE

     = skratka »KULTURA SMRTI«
     in
     pa
     __ II. __ – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
     kjer vladajo RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE …
     skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«,
     ki smo jo Slovenci podarili ljudem tega sveta.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura SMRTI”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   Ena od TEMELJNIH AGEND teh kreatur je:
   TRANSIćIZEM:
   svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola.
   Ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo in z DELI DOKAZUJEJO vsak dan na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.
   Poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM =
   = tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČLNI “modus operandi” (način delovanja).
   PEDRIZEM / LEZBIZEM je zanje najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   = »Deli in vladaj!« =
   ker samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI (psi čuvaji = WATCHDOGI) zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = vsesplošno pa kaviaržidoKOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi ti -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi. Kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE:
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   _ 1. _ = PRVORAZREDNI pusići in prvorazredni TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi,
   _ 2. _ = DRUGORAZREDNI pusići in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije = VOJAKI REVOLUCIJE, kot jim pravi Milan KUćAN,
   _ 3. _ = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI.
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
    RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
    “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
    “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST.
    Poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve, za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
    ki vam ROPAJO MILIJARDE, v zameno pa vam nudijo storitev:
    “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”.
    Magarac u Lipicama NI LIPICANSKI KONJ, NI LIPIŠKI KONJ, NI LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
    Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
    ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
    = je pi-ar lutka, je nastopljen mekanocurni pussić, ki pred kamerami in mikrofoni svira kurtzu, prodaja maglu … in pa seveda LAŽE, kot pes teče.
    VSE kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
    so lahko in so:

    –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji …

    i tako dalje do tokija =
    = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
    = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     Onaniranje o SKRAJNIH (“ekstremističnih) levicah, desnicah, sredinjicah … je bulšitizem.
     extrem = skrajnost; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = je z začetka ali s konca, odvisno od gledišča nje = Wat the FAK?!
     Izbijte si iz glavic poturjene vam kretenizme, ker škodijo zdravju.
     .
     LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM =
     = SUŽNJELASTNIŠTVO = parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka =
     je »rak«, ki najeda vaše telo.
     »RAK« je parazit, ZAJEDAVEC, ni vaša »LEVA ROKICA«, je lahko in je tudi na LEVI ROKICI, ni pa RAK vaša LEVA ROKICA, ampak je TUJEK, parazitski tujek, je ALIEN, je INVADER, ki je vdrl v vaše telo in širi svoje zasevke do končnega UNIČENJA vašega telesa.
     .
     Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
     .
     »NESKRAJNA« MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”, torej
     SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA LDS zares SMC … so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki
     DOKAZANO UBIJA otroke, posiljuje otroke, pse, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, PARAZITIRA na tvojih žuljih …
     POKRADLA je VSA podjetja v Sloveniji (polovico jih je prenesla na FORUM 21, pol pa na nabiralnike svojih kaviaržidoKOMINTERNISTISTIČNIH gospodarjev, od Amsterdama, Beograda, Cipra … i tako dalje do tokija nje).
     .
     Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levićija?
     .
     A razumete, otroci? Lepo napišite IME,
     vsakokrat napišite ime oddelka MURGL KOMI JUGE, o katerem govorite. Če o MURGL JUGOKOMI vladi v Sloveniji (NE slovenski, ker ni slovenska, ampak V SLOVENIJI), potem pač napišete:
     ŠARAC-SD-DeSUS-SMC-SABratušak-Levica DELAJO oz. so naredili to pa to,
     ne koalicija, ne levićija, ne skrajnićija, ne preogresivćija …
     saj so ta njihova samoimenovanja oz. t. i. »tehnični pojmi stroke« primerni le za poznavalce, ne pa za ljudi, ki ne vedo, kdo jih DNEVNO ROPA.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  DOLG DRŽAVE SLOVENIJE
  .
  2004–2008 = Janez Janša = EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
  ————————————————————-
  2008–2011 = BORAT POHAR SD+Zares…= MURGL KOMI JUGA =dolg= 17 milijard €
  2011–2014 = BRATUŠAK = POZITIVNA MURGL JUGOSLAVIJA =dolg= 30 milijard €
  2014–2017 = Scmera MURGLjugokomunističnega CENTRA =dolg= + 31 milijard €
  2018–2019 = ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SAB =dolg= + 32 milijard €
  —-
  In zdaj se vprašajte, kaj ste kupili, kaj ste dobili, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA?
  Nič.
  Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije« =
  = pola sebi, pola ŠARCU daje nje =
  – pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine=kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga, Kanalov … skratka od Beograda, preko Cipra i tako dalje do tokija nje, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kao kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje, iskra, vso mlečno industrijo, vso mesno industrijo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (vse lejdi, obraze, jane, one … MLADINE …), 99,99 % radijskih postaj, TV-postaje= POP-kanalizacije, planete … vse nje, TOTALITARIZEM pač:
  »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«),
  – pol pa porabi za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA aparata = za LAŽNIVE in LOPOVSKE ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE i tako dalje do tokija nje in na tisoče in tisoče FEJK URADOV, ki imajo svoje kao direktorje, podirektorje, sekretarje sekretov … pa vse do pete lige WATCHDOGOV oz. po KUćANOVO »vojakov revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  • Get Smart

   Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE:
   – po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
   je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €.
   Pa nižji davki,
   pa manj davkov,
   pa REALNA rast plač in pokojnin,
   pa nižji stroški,
   pa brez nepotrebnih stroškov tipa LDS nalepk za avte,
   pa za 100 % nižje cene vinjet,
   pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
   pa za 100 % nižje notarske tarife,
   pa za 100 % nižja brezposelnost itd. itd. itd. itd.

   Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno REVOLUCIONARNO AKCIJO: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« = »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega tovariša sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, ki je MURGL JUGOKOMI CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaoca i sfukovaća (kao predsednika Vrhovnega sodišča) nje:
   »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«).
   In »on dela nje«, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA to dela, »TEPIHUJE« Slovenijo in »sfukava» ljudi v Sloveniji.

   SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    BLATENJE pojma DRŽAVA je POMEMBEN del kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE propagande = cilj je vcepiti ljudem SOVRAŠTVO do LASTNE države.

    Zaradi POTURJENIH LAŽI veliko UBOGIH LJUDI verjame/veruje, da je na svetu neka entiteta, ki se kao imenuje država in ki kao ROPA, krade, laže, ubija … skratka »tepihuje« in »sfukuje« ljude nje, prosto po Masleshi.

    Država VAS NE ROPA … država NE DELA, država samo je,
    je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA =
    okupatorjeve ZLOČINSKE LUTKE DELAJO, lažejo, kradejo, ropajo, uničujejo …
    »on dela nje«.
    MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je združenje zločinskih kreatur = mekanocurnih pussićev in kastratov (transićev), pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
    .
    DRŽAVA OBSTAJA le kot formalni okvir, je dogovor neke skupine o skupnih poslih
    oz. je VSE tisto, kar je znotraj njenih meja,
    DRŽAVA (oz. sestavni del DRŽAVE = POLITEJE) ste med drugim tudi vsi, ki ste državljani neke države,
    kar pomeni, da ko onanirate o »kao grdi DRŽAVI«, govorite o sebi, PLJUVATE v lastno skledo, SE STRELJATE V KOLENO nje,
    si podtikate zločinska dela ZLOČINCEV s podtaknjeno vam FEJK »kolektivno krivdo«.

    Če pa že morate uporabiti pojem država, MORATE povedati, katera DRŽAVA!
    Torej, pusići in transići KATERE DRŽAVE vas »tepihuju« in »sfukavajo«:

    =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
    =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
    =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

    MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
    MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH SUŽNJELASTNIKOV in njihovih SERBUSOV=hlapcev = psov čuvajev=watchdogov. VSI.
    Za razliko od teh kreatur, pa
    ČLOVEK dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
    resnicoljubno … DRŽAVO = POLITEJO.
    .
    Torej, tega in onega NE DELA NEKA DRŽAVA (država to, država ono, država je grda … VSE TO JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN, ki je PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, sami pa si mekanocurni pussići med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČNE revolucije.

    • Get Smart

     POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.

     POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo).
     POLITIKE RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM:
     – ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in
     – NA KAKŠEN NAČIN DELAJO za POLITEJO (državo),
     ne pa kot vam v glavice PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA in lokalno MURGL JUGOKOMUNISTIČNA AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo:
     “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”,
     “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”,
     “nogomet ne skrbi za svoje gledalce” …
     in kar je še POTURJENIH BULŠITIZMOV,
     ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni aparat (v lasti imajo preko 90 % medijev tega sveta, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA pa celo 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji),
     naselil v OPRANE glaviće OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi,
     in kot so naprimer top šop »vsegliharstva«:
     nogometaš (napadalec) MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
     Sledimo?
     Tudi NOGOMETAŠE, ki delajo za POLITEJO, razlikujemo glede na PRIPADNOST POLITEJI = za KATERO POLITEJO delajo in na kakšen način.
     MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela kot napadalec = zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO,
     ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla bla elite, ne za bla bla nogomet …, ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO,
     medtem ko recimo OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO,
     ni isti kot MESSI (ker naj bi bili »vsi isti« nje, kot nabija kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNA propaganda),
     ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo, ne za VSE ISTE,
     in seveda DELA drugače kot MESSI, saj BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

     Pamet v glavo.

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM.
  GET SMART – s svojo kolono tekstov – porine vse ostalo – čisto na dno.
  ali gre v primeru
  SD TANJE F.
  za poizkus vzpostavljanja “sistema”
  znanega kot
  “bolniki na oblasti”?
  “BOLNIKI NA OBLASTI”
  Smo rekli včasih-
  Ena “bolnica” se želi ukvarjati s politiko in oblastjo.
  in – vladati – drugim – pa še sebe – “ne obvladuje”.?! Se zdi.
  AH !
  Ta ne ravno “srečnica” od SD Tanje FAJON
  naj raje poskrbi za – SAMO SEBE,.
  Pri skoraj 50 leth – NIMA ŠE – PRAKTIČNO – NIČ ”
  NE
  – moža,
  – niti ne lastnih otrok, nič lastne družine.
  – ima pa kar resne težave z zdrajem.
  Edino – kar res “ima” je – se zdi ” ta “njena SD” !?
  Pa
  še tam se je bodo kmalu – odrekli? Se zdi.
  Kaj
  b tak tip človeka kaj rihtal – drugim !?
  Saj vidimo žalostni primer “stare samke” A. MERKEL?
  LE VELIKO ŠKODE
  – VSEM LJUDEM EVROPE – JE POVZROČILA?! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Get Smart

  SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
  = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
  = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
  so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
  ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
  =SUŽNJELASTNIŠTVO =
  =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 =
  = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
  predsednik pa je MILAN KUćAN,
  ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
  = uradno preimenovan v LDS =
  DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
  i tako dalje do tokija,
  pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM = »kultura smrti«,
  vsesplošno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM
  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  so izdelki ene in edine ZLOČINSKE ORGANIZACIJE = KOMINTERNA =
  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
  (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
  1. = PRVORAZREDNI pusići in prvorazredni TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI pusići in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz. z njihovimi besedami,
  “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi”)
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
   RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
   “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
   “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST.
   Poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve, za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
   ki vam ROPAJO MILIJARDE, v zameno pa vam nudijo storitev:
   “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”.
   Magarac u Lipicama NI LIPICANSKI KONJ, NI LIPIŠKI KONJ, NI LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
   Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
   ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
   = je pi-ar lutka, je nastopljen mekanocurni pussić, ki pred kamerami in mikrofoni svira kurtzu, prodaja maglu … in pa seveda LAŽE, kot pes teče.
   VSE kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
   so lahko in so:

   –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji …

   i tako dalje do tokija =
   = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
   = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »STOŽIC nje« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     In izbijte si iz glavic FLOSKULE tipa
     “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
     saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
     Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

     __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
     red razredov =
     1. prvorazredne gazde = krvosesi
     2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
     3. brezpravni sužnji = LJUDJE

     = skratka »KULTURA SMRTI«
     in
     pa
     __ II. __ – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
     kjer vladajo RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE …
     skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«,
     ki smo jo Slovenci podarili ljudem tega sveta.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  DRŽAVNI ZBOR Republike Slovenije je »zakonodajno telo« = ZAKONODAJALEC. Je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem bomo državljani živeli. Zakone sprejme VEČINA poslancev v DRŽAVNEM ZBORU. Če in ko je država OKUPIRANA, kot je Slovenija, in si OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti svoje lutke, »vojake revolucije«, kot jim pravi tov. Milan KUćAN, oz. »nove obraze«, kot jim pravi propagandni stroj MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, potem vam ta ZLOČINSKA banda kroji življenje. Ravnokar o vašem življenju uradno odločajo DOKAZANO lopovske lažnive lutke, ki slišijo na ime:
  lmŠARAC, SOCIALNI DEMOKRATI, DeSUS, Levica, SABratušak.
  Ta sekta zločincev še ni delala za človeka, ne dela in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE NA ČLOVEKU, izkoriščanje človeka.
  Človek se MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE lahko osvobodi na dva načina:
  1. – MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske kreature zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na DOB, na IG in na ostale primerne kraje za njihovo bivanje,
  2. – greš na VOLITVE, oddaš svoj glas za LJUDI (in seveda obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker zaenkrat še vedno štejejo MURGL JUGOKOMI kreature, ki totalno okupirajo državo), nakar pa z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na DOB, IG itd., ter sprejmeš še ostale zakone, ki so v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  Naloga osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA, da budite in osveščate še neosveščene, saj za izvedbo osvoboditve nujno rabite osveščene ljudi, seznanjene z RESNICO o MURGL JUGOKOMUNISTIČNINIH uničevalcih Slovenije, za katere SVOBODNA Slovenija ni opcija, kot dokazujejo in celo priznavajo.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE
   .
   2004–2008 = Janez Janša = EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   ————————————————————-
   2008–2011 = BORAT POHAR SD+Zares…= MURGL KOMI JUGA =dolg= 17 milijard €
   2011–2014 = BRATUŠAK = POZITIVNA MURGL JUGOSLAVIJA =dolg= 30 milijard €
   2014–2017 = Scmera MURGLjugokomunističnega CENTRA =dolg= + 31 milijard €
   2018–2019 = ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SAB =dolg= + 32 milijard €
   —-
   In zdaj se vprašajte, kaj ste kupili, kaj ste dobili, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA?
   Nič.
   Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije« =
   = pola sebi, pola ŠARCU daje nje =
   – pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine=kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga, Kanalov … skratka od Beograda, preko Cipra i tako dalje do tokija nje, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kao kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje, iskra, vso mlečno industrijo, vso mesno industrijo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (vse lejdi, obraze, jane, one … MLADINE …), 99,99 % radijskih postaj, TV-postaje= POP-kanalizacije, planete … vse nje, TOTALITARIZEM pač:
   »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«),
   – pol pa porabi za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA aparata = za LAŽNIVE in LOPOVSKE ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE i tako dalje do tokija nje in na tisoče in tisoče FEJK URADOV, ki imajo svoje kao direktorje, podirektorje, sekretarje sekretov … pa vse do pete lige WATCHDOGOV oz. po KUćANOVO »vojakov revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE:
    – po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €.
    Pa nižji davki,
    pa manj davkov,
    pa REALNA rast plač in pokojnin,
    pa nižji stroški,
    pa brez nepotrebnih stroškov tipa LDS nalepk za avte,
    pa za 100 % nižje cene vinjet,
    pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    pa za 100 % nižje notarske tarife,
    pa za 100 % nižja brezposelnost itd. itd. itd. itd.

    Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno REVOLUCIONARNO AKCIJO: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« = »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega tovariša sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, ki je MURGL JUGOKOMI CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaoca i sfukovaća (kao predsednika Vrhovnega sodišča) nje:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«).
    In »on dela nje«, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA to dela, »TEPIHUJE« Slovenijo in »sfukava» ljudi v Sloveniji.

    SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     Onaniranje o SKRAJNIH (“ekstremističnih) levicah, desnicah, sredinjicah … je bulšitizem.
     extrem = skrajnost; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = je z začetka ali s konca, odvisno od gledišča nje = Wat the FAK?!
     Izbijte si iz glavic poturjene vam kretenizme, ker škodijo zdravju.
     .
     LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM =
     = SUŽNJELASTNIŠTVO = parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka =
     je »rak«, ki najeda vaše telo.
     »RAK« je parazit, ZAJEDAVEC, ni vaša »LEVA ROKICA«, je lahko in je tudi na LEVI ROKICI, ni pa RAK vaša LEVA ROKICA, ampak je TUJEK, parazitski tujek, je ALIEN, je INVADER, ki je vdrl v vaše telo in širi svoje zasevke do končnega UNIČENJA vašega telesa.
     .
     Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
     .
     »NESKRAJNA« MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”, torej
     SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA LDS zares SMC … so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki
     DOKAZANO UBIJA otroke, posiljuje otroke, pse, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, PARAZITIRA na tvojih žuljih …
     POKRADLA je VSA podjetja v Sloveniji (polovico jih je prenesla na FORUM 21, pol pa na nabiralnike svojih kaviaržidoKOMINTERNISTISTIČNIH gospodarjev, od Amsterdama, Beograda, Cipra … i tako dalje do tokija nje).
     .
     Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levićija?
     .
     A razumete, otroci? Lepo napišite IME,
     vsakokrat napišite ime oddelka MURGL KOMI JUGE, o katerem govorite. Če o MURGL JUGOKOMI vladi v Sloveniji (NE slovenski, ker ni slovenska, ampak V SLOVENIJI), potem pač napišete:
     ŠARAC-SD-DeSUS-SMC-SABratušak-Levica DELAJO oz. so naredili to pa to,
     ne koalicija, ne levićija, ne skrajnićija, ne preogresivćija …
     saj so ta njihova samoimenovanja oz. t. i. »tehnični pojmi stroke« primerni le za poznavalce, ne pa za ljudi, ki ne vedo, kdo jih DNEVNO ROPA.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura SMRTI”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   Ena od TEMELJNIH AGEND teh kreatur je:
   TRANSIćIZEM:
   svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola.
   Ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo in z DELI DOKAZUJEJO vsak dan na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.
   Poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM =
   = tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČLNI “modus operandi” (način delovanja).
   PEDRIZEM / LEZBIZEM je zanje najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   = »Deli in vladaj!« =
   ker samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI (psi čuvaji = WATCHDOGI) zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = vsesplošno pa kaviaržidoKOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi ti -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi. Kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE:
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   _ 1. _ = PRVORAZREDNI pusići in prvorazredni TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi,
   _ 2. _ = DRUGORAZREDNI pusići in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije = VOJAKI REVOLUCIJE, kot jim pravi Milan KUćAN,
   _ 3. _ = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI.
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.

    POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo).
    POLITIKE RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM:
    – ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in
    – NA KAKŠEN NAČIN DELAJO za POLITEJO (državo),
    ne pa kot vam v glavice PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA in lokalno MURGL JUGOKOMUNISTIČNA AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo:
    “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”,
    “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”,
    “nogomet ne skrbi za svoje gledalce” …
    in kar je še POTURJENIH BULŠITIZMOV,
    ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni aparat (v lasti imajo preko 90 % medijev tega sveta, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA pa celo 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji),
    naselil v OPRANE glaviće OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi,
    in kot so naprimer top šop »vsegliharstva«:
    nogometaš (napadalec) MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
    Sledimo?
    Tudi NOGOMETAŠE, ki delajo za POLITEJO, razlikujemo glede na PRIPADNOST POLITEJI = za KATERO POLITEJO delajo in na kakšen način.
    MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela kot napadalec = zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO,
    ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla bla elite, ne za bla bla nogomet …, ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO,
    medtem ko recimo OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO,
    ni isti kot MESSI (ker naj bi bili »vsi isti« nje, kot nabija kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNA propaganda),
    ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo, ne za VSE ISTE,
    in seveda DELA drugače kot MESSI, saj BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     BLATENJE pojma DRŽAVA je POMEMBEN del kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE propagande = cilj je vcepiti ljudem SOVRAŠTVO do LASTNE države.

     Zaradi POTURJENIH LAŽI veliko UBOGIH LJUDI verjame/veruje, da je na svetu neka entiteta, ki se kao imenuje država in ki kao ROPA, krade, laže, ubija … skratka »tepihuje« in »sfukuje« ljude nje, prosto po Masleshi.

     Država VAS NE ROPA … država NE DELA, država samo je,
     je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA =
     okupatorjeve ZLOČINSKE LUTKE DELAJO, lažejo, kradejo, ropajo, uničujejo …
     »on dela nje«.
     MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je združenje zločinskih kreatur = mekanocurnih pussićev in kastratov (transićev), pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
     .
     DRŽAVA OBSTAJA le kot formalni okvir, je dogovor neke skupine o skupnih poslih
     oz. je VSE tisto, kar je znotraj njenih meja,
     DRŽAVA (oz. sestavni del DRŽAVE = POLITEJE) ste med drugim tudi vsi, ki ste državljani neke države,
     kar pomeni, da ko onanirate o »kao grdi DRŽAVI«, govorite o sebi, PLJUVATE v lastno skledo, SE STRELJATE V KOLENO nje,
     si podtikate zločinska dela ZLOČINCEV s podtaknjeno vam FEJK »kolektivno krivdo«.

     Če pa že morate uporabiti pojem država, MORATE povedati, katera DRŽAVA!
     Torej, pusići in transići KATERE DRŽAVE vas »tepihuju« in »sfukavajo«:

     =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
     =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
     =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

     MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
     VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
     MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH SUŽNJELASTNIKOV in njihovih SERBUSOV=hlapcev = psov čuvajev=watchdogov. VSI.
     Za razliko od teh kreatur, pa
     ČLOVEK dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
     resnicoljubno … DRŽAVO = POLITEJO.
     .
     Torej, tega in onega NE DELA NEKA DRŽAVA (država to, država ono, država je grda … VSE TO JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN, ki je PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, sami pa si mekanocurni pussići med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČNE revolucije.

 • Janez Kepic-Kern

  še 1x
  ONAVLJAM.
  GET SMART – s svojo kolono tekstov – porine vse ostalo – čisto na dno.
  ali gre v primeru
  SD TANJE F.
  za poizkus vzpostavljanja “sistema”
  znanega kot
  “bolniki na oblasti”?
  “BOLNIKI NA OBLASTI”
  Smo rekli včasih-
  Ena “bolnica” se želi ukvarjati s politiko in oblastjo.
  in – vladati – drugim – pa še sebe – “ne obvladuje”.?! Se zdi.
  AH !
  Ta ne ravno “srečnica” od SD Tanje FAJON
  naj raje poskrbi za – SAMO SEBE,.
  Pri skoraj 50 leth – NIMA ŠE – PRAKTIČNO – NIČ ”
  NE
  – moža,
  – niti ne lastnih otrok, nič lastne družine.
  – ima pa kar resne težave z zdrajem.
  Edino – kar res “ima” je – se zdi ” ta “njena SD” !?
  Pa
  še tam se je bodo kmalu – odrekli? Se zdi.
  Kaj
  b tak tip človeka kaj rihtal – drugim !?
  Saj vidimo žalostni primer “stare samke” A. MERKEL?
  LE VELIKO ŠKODE
  – VSEM LJUDEM EVROPE – JE POVZROČILA?! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • sloustava

  Ce bos volil Fajonko, bos volil osebo, ki bo scuvala proti lastnemu narodu, sama pa se skrivala v kleti…in se ti rezala na ves gobec, ko bos ti, Slovenec, drzavljan, dobil “obiske “ migranta, migrantov! Hoces to? Naj ostane v Sloveniji in si z delom sluzi kruh. Bos videl, Slovenec, ko bo v casopisu pisalo, da je “nekdo “ preminil zaradi lakote…ni dela, ni kruha!

 • Janez Kepic-Kern

  BOLNIKI NA OBLASTI – je poznan izraz.
  SD rine za EU poslanko osebo ZA KATERO JE JAVNO ZNANO, da ima kar hude zdravstvene teżave itd Za katere ji mi nismo nič krivi.
  ALI SE KDO OD BEROČIH zavzema za to,
  DA BI IMELI “BOLNIKE NA OBLASTI”?
  L. r. JANEZ K. KERN KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!