Poglejte, kam je Cerarjeva vlada naselila migrante v Brežicah in kakšno stanovanje so dobili

Foto: Nova24tv

Pred dnevi smo pisali, da je občina Brežice povsem po naključju izvedela, da bo Cerarjeva vlada v odhajanju v stanovanjski blok na Bizeljski cesti 18 naselila migrante (TUKAJ).

Gre za 2-sobno stanovanje v 24-stanovanjskem bloku sredi gosto naseljenega stanovanjskega naselja. Ima 57,10 kvadratnega metra veliko bivalno površino, balkon, pripada mu skoraj 10 kvadratnih metrov velika klet. Lastnik stanovanja je Republika Slovenija, s stanovanjem upravlja ministrstvo za javno upravo, po podatkih Gursa je stanovanje vredno dobrih 53.000 evrov.

Gre za eno od osemnajstih (18) stanovanj, ki jih je Miro Cerar lani namenil za azilante. Samo za pohištvo, ki ga je montirala in dobavila Lesnina MB oprema, je bilo odšteto 103 tisoč evrov, kar je približno 41.000 toplih obrokov za šolarje.

Za migrante bolje poskrbljeno kot za slovenske veterane
Spomnimo. Lani so stranke SD, SMC in DeSUS za potrebe migrantov namenile 18 stanovanj: Brežice (2-sobno na Bizeljski cesti 18 in 1-sobno na Vodnikovi ulici 1), Celje (2-sobno na Kajuhovi ulici 7 in 2-sobno na Oblakovi ulici 26), Dravograd (3-sobno na Meži 154b in 2-sobno na Mariborski cesti 39), Gornja Radgona (2-sobno na Mladinski ulici 16), Ilirska Bistrica (2-sobno na Tavčarjevi ulici 15 in 2-sobno na Gubčevi ulici 15), Maribor (1-sobno na Turnerjevi ulici 7, 2-sobno na Koroški cesti 105b, garsonjera na Mladinski ulici 48, garsonjera na Regentovi ulici 6 in 2-sobno na Bevkovi ulici 4), Murska Sobota (3-sobno na Lendavski ulici 17b), Nova Gorica (1-sobno na Bazoviški ulici 17b), Postojna (garsonjera na Ulici Prekomorskih brigad 10) in Trbovlje (2,5-sobno na Sallaumines 10a).

Stanovanje za migrante na Bizeljski cesti 18 (Foto: Demokracija)

Azilanti bodo imeli na voljo povsem novo opremo. Večina bo za kuhanje dobila steklokeramične plošče, pralni stroji morajo biti za pranje do 5 kilogramov, robovi omar in postelj morajo biti “oplemeniteni”, vzmetnice morajo biti medicinske, kakšen naj bo televizor, je zahteva denimo naslednja: barvni TV sprejemnik z diagonalo minimalno 81 centimetrov ter stenski nosilec z roko za LED/LCD TV do 99 centimetrov), ki je dvojno vrtljiv (do 180 stopinj in nagiben do 15 stopinj).

Demokracija

 • mojadezela

  Noro!!! Upam da se bodo ljudje spametovali in 03.06volili pravo opcijo!

  • Zgornji

   Težko bo, zaradi narodove brezbrižnosti bo težko prišlo do spametovanja na tako lahek način, … morda pa le .

 • Amerikanc

  Vsa oprema je bila pisana nekomu na kožo !

  • hribovc

   itak !!!

  • Zgornji

   Komu ? :-/

   • Franc Šink

    Cerarjevemu hišnemu liferantu.

 • Sodni dan

  Bolano res. Važno da mlade družine ne dobijo stanovanj!!

  • Soave

   Trdnih slovenskih družin se bojijo ! Zato poskrbijo, da našim ne gre dobro. . . . . .le zakaj ??

   • SIMON ROZIC

    Politika levih gre takole: naredite mi ljudstvo
    ponižno in neumno, da bomo lahko večno vladali!
    To je diktatura “proletariata”…naprej veste sami!

    • Soave

     + + + + + + + Diktatura proletarcev, ki so komaj naredili Kumrovško šolo.

     Njihovi potomci pa imajo magisterije in doktorate na državni račun !!

 • Minovak

  Kako prostodušno se levi fašisti norčujejo iz svojega ljudstva… Ne naključno, saj vedo, da je ljudstvo naivno (seveda ne vse), naseda lepim obljubam in verjame vsako, do pike, zlagano besedo, ki jo levaki servirajo že desetletja in, ker je to vse, kar znajo, bi moralo ljudstvo to kaznovati, dokončno na volitvah 3.6. To je zadnji rok, da ljudje spremenijo stvari, drugače potonemo v osamo, kar se že nakazuje.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • antimur

  Dokler je samo ena slovenska družina brez strehe nad glavo, ta prasec Cerar in njegova golazen nima nobene pravice talati stanovanj, ki so naša. Tega kujona je potrebno zaustaviti kakorkoli, osebno bi dejal, da je vsakemu domoljubu prepuščeno kako se bo tega lotil.

  • Republic Commando

   Tuki na forumu ne bomo nič rešli…

 • domovina mili dom

  Patološki uničevalci Slovenije.

 • Soave

  Zakaj pa stanovanje ? Saj še služb nimajo !Kako bodo pa vzdrževali ? Bodo živeli od sociale ? Naši ljudje se socialni pomoči odrekajo, da ne bodo po svoji smrti obremenili družine . Je ta migrantska sociala kaj posebnega ? Če nimajo denarja, naj ostanejo v centrih, ki so jim namenjeni.

  https://insajder.com/slovenija/policijska-stanovanja-rezervirana-za-migrante-nedostopna-za-policiste

 • totex39

  Tej odstopni vladi pa se je sedaj dokončno sfuzlalo, volivci upam, da ste spregledali to svinjarijo, ki vam jo z migranti nameščajo socialistični levičarji.

  • Zgornji

   Dvomim da so spregledali , ker narod je mrtev zaradi svoje brezbrižnosti … Žal. Tak narod rabi močnejši “sunek” da se prebudi . Bojim pa se, da je že prepozno …

   • moon

    Mocnejsi sunek bo zmaga jj na volitvah.. potem sledijo demonstracije..

    • Zgornji

     Dvomim da bo to že kar to , ker vidim kako pokvarjen je postal narod v zadnjih 10 letih .

  • zoro

   večina ne bo zaradi krvavo zvezdaške zaslepljenosti nikoli spregledala, komiji so iz nekdaj ponosnih slovencev naredili rdeče ovce s krvavo zvezdo na riti -žal

 • Republic Commando

  Hvala levuharji, res hvala. PS: GONITE SE V 3 PM

 • Franc Šink

  Lahko si samo predstavljam kako se počutijo mlade družine ki se stiskajo na par kvadratnih metrih! Dajmo že enkrat napraviti temu konec.To postaja že noro.Migranti ne bodo delali nikoli.Sano terorizirali okolico.

  • Zgornji

   JA, VEČ KOT OČITNO JE, DA BI TILE MIGRANTI DELALI SAMO TO KAR ZNAJO – KAR SO DELALI ŽE TAM OD KODER SO SE PRIVLEKLI !!! ! !!! KRADLI, POSILJEVALI IN TERORIZIRALI !!! ! !!! DRUGEGA TA ZLOBNA DIVJAD ITAK NOČE DELATI !!! ! !!!

   • zoro

    drugega niti ne znajo ti neuki podganje iztrbkarski prasci

 • luckyss

  No ja, to je še vse v okviru tistih kvot za katere je dejal Janša, da so korak v pravo smer…
  Standard namestitve pa določa EU…Tako, da je članek populističen, butast in lažnjiv..
  Pišite raje o ostalih migrantih, kje so nastanjeni in pod kakšnimi pogoji, saj poročate o tisočih le teh, ki naj bi že bili v Sloveniji…
  Je to preveč za vaše “novinarske ” riti ali pa spet le nakladate ?!

  • žogica

   Same predvolilne floskule, omejenci pa vse zagrabijo…. Če se hraniš samo z NovoTV in nimaš drugih informacij, potem lahko klobasaš do onemoglosto…

   • luckyss

    Vseeno me zanima kje so ti migranti, ki dnevno zaprosijo za azil v Sloveniji…Koliko jih je letos bilo in kje so…
    Za novinarja menda to ni pretežka naloga ?!

    • žogica

     Ne vem točno, po moje so razporejeni na večih lokacijah….., ampak to, kar počnejo na Novi, je pa totalna svinjarija, prav izzivajo narod…

     • zoro

      totalna svinjarija je tvoj NE-intelekt in tvoje protislovenstvo s tvojo pripadnostjo antifi in lgbt – si gnoj iz katerega niti ne vidiš

     • žogica

      No nehaj gobezdati, a misliš, da je biti SLOVENEC, da sovražiš vse živo okrog sebe, bednik! Je pa totalno bedno, kaj počnete tu gori!

    • Jan Kovalski

     O tem se je že pisalo in ne razglašaj svojo nevednost za tujo.
     In ne uporabljaj svojo nevednost kot protiargument za domnevno tujo pomankljivost.
     Samo letos jih je prišlo že čez 1000, ta številka dosežena že konec aprila.

     • luckyss

      In kje so nastanjeni ?
      Točno število, lokacija, narodnost, spol in starost…Vse to so javno dostopni podatki, zato me zanima zakaj tukaj niso objavljeni ?!
      Ker to bi bil za SDS ogromen plus…

  • Minovak

   Bil sem na Kotnikovi, ko so fanatično sprejemali migrante, kot včasih tita, pa je šlo vse v maloro, bil sem tam, videl, posnel, tako, da mi ne more noben lagat v obraz, videl pa sem združbo popolnoma zblojenih norcev, ki so kovali migrante v nebo, kot svoje brate, bili oboroženi (posneto) in drogirani. To je tipični izgled levakov, ki so roparji svoje države (dokazano). Rabiš še več, morda slike, film…?

  • zoro

   ej debil levistični, ko je janša pristal na nekaj deset teh podganjih iztrebkov je bilo to v času vojne v siriji in je veljalo za begunce – ti očitno tega ne ločiš, ker si opranoglavi levist

   • luckyss

    Ja 30x 10.;)…in kot politik bi se moral zavedati, da ne bo ostalo pri tem…in pravih beguncev tudi tedaj skoraj ni bilo..

  • Jan Kovalski

   Janša je to rekel leta 2015, ko so bile razmere drugačne kot sedaj! Tudi se njegova izjava ni nanašala na migrante ampak na begunce. Takrat naj bi šlo za cca 27 ljudi. Cerar je takrat govoril, da jih je Slovenija zmožna sprejeti 15 do 20!!! To kar imamo sedaj tukaj niso begunci! Takrat smo se še kregali ali gre za begunce ali migrante!
   To je bil čas, ko je grozilo Sloveniji, da se tu ustavi tok pol milijona migrantov, če bi Avstrijci že takrat zablokirali svojo mejo kot jo danes, če bi Slovenija kaj trmoglavila in se upirala pri kvotah. In šlo je za cca 160.000 ljudi iz Italije in Grčije, ki še do danes niso prerazporejeni. To je bil čas, ko tudi višegrajci še niso imeli izrazito odklonilnega stališča do kvot in Madžari še niso gradili ograje. Za danes je važen danes in ne včeraj in danes leta 2018 je znan odnos SDS do migracij in tudi odnos slovenske levice ki še vedno zagovarja odprte meje.

 • Republic Commando

  Kje si ĐĐ Style, govno levuharsko, včeraj ves pameten “njihov cilj je dojčland, jebe se jim za SLO blablablabla”. Ej folk, dost je tega. Naseljujejo nam kameltrajbarje, zraven pa nosijo rdeče zvezde. DOST JE. Če bodo delali pizdarije KO JANŠA ZmAGA 3. 6. moramo mi njim pokazat , da ne bo šlo. Gremo na ulice in zmlatimo levuharje degenerirane!

  • zoro

   TOOOOOOOO

 • Zgornji

  KAAAAAAAJJJJJJJ ??? !!! ??? PA KDOOO JE DAL TEM VLADAM TO PREMOŽENJE DA GA TAKLOLE RAZSIPAJO ZA TE MOHAMEDANSKE POSILJEVALSKE KRADLJIVSKE ROPARSKE ZVERI ??? !!! ??? KEEER NOREC JE DAL TO NAŠIM NORCEM NA RAZPOLAGO ??? !!! ??? KDO JIM JE DAL TO V UPRAVLJANJE ??? !!! ??? DA SE MU TAKOOOJ SODI ZA TO ZLOBNO RAZSIPAVANJE ZA MIGRANTSKE ZLOBNEŽE !!! ! !!! NAROD PA NAJ STRADA ZARADI TEH OBOJIH POKVARJENCEV !!! ??? !!! MAAARŠ VEN , NAZAJ DOL , V PUŠČAVO !!! ! !!! BAAAAAAANDA POKVAAARJENA GNILA ZLOBNA !!! ! !!!

  • luckyss

   Predno se zadaviš s tem pisanjem…Janša se je prvi strinjal s temi kvotami..

   • Soave

    Perpetuum mobile !!

   • Minovak

    Pa ti sploh veš, kakšne so bile te kvote? Vse so nam vsilil v Bruslju in prva kvota je bila, če se ne motim, okoli 260 glav in nič več. Cerarjeva vlada pa jih sama vabi, mimo nas in si dovoli jeb.t ves slovenski narod v glavo in denarnice, tudi tebe. Če bi ostalo po takratni kvoti, danes ne bi nihče omenjal več tega, tako pa je “vlada” izpostavila ves slovenski rod. Ja, res so za na gnoj!

    • luckyss

     Saj pravim 18 stanovanj v ta namen je v okviru teh kvot, mene zanima kje so ostali, ki baje množično prihajajo v Slovenijo ?
     Koji vam je kurac ovce, mar nihče od vas ne zna brat komentarjev in samo lajnate svoje floskule ?!

     • Minovak

      To je samo eno stanovanje, veš koliko jih je še, poročajo od vsepovsod, npr. Velenje, Logatec…

     • luckyss

      Preberi še enkrat komentar zgoraj…oba stavka ;))

   • Republic Commando

    Spet si vzel iz konteksta. Še enkrat posluši njegovo izjavo, govno levuharsko degenerirano

   • Zgornji

    JA, TUDI JANŠA SE JE POKVARIL !!! ! !!! ZATO SMO GA PA TAKRAT ODSTAVILI !!! ! !!!

  • bubamara

   To je naše. Državno. Še od tekovine revolucije.

  • zoro

   tem vladam so to premoženje dali vsi tisti, ki so jim dali glas na volitvah – glas za crkota je bil glas proti sloveniji in proti slovenskemu narodu

 • zaton

  Kam bodo namestili prišleke, ko bo zmanjkalo državnih stanovanj? Jih bodo zagovorniki migrantov vzeli na svoje domove?

  • luckyss

   Vsaka župnija jih bo nekaj vzela ;)

   • zaton

    Verjetno jih boš tudi ti vzel nekaj na svoj dom ali se motim?

    • luckyss

     Niti slučajno…od vsega začetka govorim, da nismo dolžni sprejeti niti enega…po nobenem mednarodnem ali internem pravu !!

     • von Rhein

      o.k. In kaj govori tvoj favorit na predstavitvah in soočenjih? Upam,da ni Jelinčič.

     • luckyss

      Ja, če bi šel na volitve, bi mogoče res volil njega..;)

   • Soave

    Seveda ! Pa tvoj ata , pa mama. Tebe bosta pa dala na vrt.

    • luckyss

     Pri meni kvečjemu lahko kakšnega vzame stric Kalašnikov..

   • zoro

    moja ne, pi jim mat podganja, podganjim iztrebkom

  • Soave

   Saj so že govoričili o starejših ljudeh, ki imajo prevelika stanovanja. . .. .

  • zoro

   ja kam, nagnali nas bodo iz naših stanovanj in jih dodelili podganjim iztrebkom – a se ti še danes to zdi neverjetno? kar verjemi, da je res, tako bo v kratkem, zato grem na volitve, da volim za sds in s tem za slovenijo

 • bubamara

  Slovenska država temelji na tovarištvu in solidarnosti. Vsak odmik od tega je sovražni govor in fašizem. Tako je. Levi ali desni. Nobeden si ne predstavlja drugačne ureditve. Eliti denar iz bankomata NLB, raji pa kozjejebce za sosede.

  • zoro

   zadnja poved najbolj drži

 • Jan Kovalski

  No, to je tisti t.i. francosko nemški vlak o katerem je govoril že Borut Pahor in za katerega je trdil, da moramo nujno biti na njem. In sedaj smo, obnašajo se tile naši oblastniki kot bi bili država z 80 milijoni prebivalcev in ne neka majhna slovenska nacionalna država kjer Slovenci počasi postajamo manjšina.
  Za Slovence je ta naša država edina, ki jo imamo in nobene druge nikjer drugje ne bomo več imeli. Kot prvo bi morali to dopovedati evropskim birokratom, da nas je komaj še za, mogoče, dober milijon in da ne bomo dovolili nadaljnjega svojega izumiranja. Skratka, da ne bomo dovolili nobenih muslimanskih imigracij, ki se ne bodo ustavile na miren način. V t.i. tretjem svetu je nad milijardo ljudi od katerih bo vedno nekaj milijonov želelo priti v Evropo. Z zdajšnjim naseljevanjem nekaj sto teh ljudi se tega problema ne bo dalo zaustaviti zato ga je potrebno presekati radikalno že na samem začetku.Kot se rado reče v znanem levičarskem izrazoslovju. Potrebna je ničelna stopnja tolerantnosti do muslimanskega priseljevanja, ki ni nič drugega kot permanentna invazija, če se to priseljevanje ne ustavi..
  Na volitvah je potrebno zavrniti vsako stranko, ki se ne izjasni glede tega! Sedaj in v bodoče!!!

  • zaton

   Francosko-nemški vlak drvi proti prepadu in to z veliko hitrostjo.

   • Jan Kovalski

    Ja, samo njih je na desetine milijonov, Slovencev pa komaj za dober milijon. Lahko se zgodi, da bo ravno Slovenija prva muslimanska enklava v EU, že daleč pred nemško in francosko, ki to tudi že postajata.

  • stroke

   Volitve in stranke ne spremenijo ničesar. Ljudje so zelo efektivno in naivno konzumirali EU in NATO propagando, ki je v bistvu prostovoljna okupacija, tako kot danes konzumirajo(te) damage control propagando, ki vas ohranja v hipnozi.

   Preko Slovenije so tudi začeli razbijati prejšnjo državo, saj je bilo tako najlažje. Butalce lahko obračaš kot po vetru, državotvornost je bila temu ubogemu plemenu tuja.

   • stajerc5

    Spet eden, ki toci slosarjeve solze za diktaturo rdecih.

    • stroke

     Demokracija je sistem kjer imata dva idiota več moči od enega genija. Tak sistem lahko ohranjajo samo debili, ki redno volijo.

     Sam ugotovi kam spadaš.

   • Jan Kovalski

    Na chemtraile in haarpe si pozabil.

 • VERRZIFIKATOR

  Vlado Nemanič

  HIŠNIK MILO SELAR

  Pesem, ki (še) nima konca

  V bloku našem je bila menjava,
  hišnico smo prejšnjo razrešili
  in za šefa stavbe izvolili
  novega, kot nam veli postava.

  Milo Selar naš je hišnik novi,
  od izkušenj naj bi prekipeval,
  vsaj tako ga zborček je opeval,
  zbor, v katerem godli so njegovi.

  Predlagatelji njegovi vrli,
  da dokaže se naš Selar Milo,
  ko naj hišnika bi se volilo,
  nekaj so sosedov v klet zaprli.

  Selar sícer ni imel licence,
  hišniškega znanja niti malo,
  stavil je zato na vse ostalo,
  čemur pravimo: top-reference.

  Oče Selarjev redil je konje,
  torej sin gotovo jih obvlada,
  ko pred blokom konjska bo parada,
  Milo bo odgnal nevšečne vonje.

  Zraven Selar je še sin čistilke,
  ki otroci vsi so se je bali,
  da si ne bi jeze nakopali
  staršem dobro znane špec-tožilke.

  Kar je mati vestno iztožila,
  to je v sina vlagala dosledno,
  kuloarje čistila prav zgledno,
  Milu pot je hišniško zgladila.

  Ko za hišniške gre kompetence,
  Selar le počasi dozoreva,
  pridno preučuje, se ogreva,
  dolge vse njegove so kadence.

  Lotil se je hišniškega dela,
  kjer šivilja je pred njim obstala,
  metla se je fantu v roke dala,
  navodila so se ga prijela.

  Vedno usklajeno z navodili
  prag pometa prav enakomerno,
  pušča pa smeti, kot da namerno
  bi nam na dvorišče jih vozili.

  Če že nima tehničnega znanja,
  temeljito vsaj vse raziskuje,
  vsako stvar natanko preučuje,
  zeha zraven od premalo spanja.

  V hiši ko imeli smo poplavo,
  vodo je vso noč analiziral,
  ni se Selar nič za to sekiral,
  če imel je kdo zalito glavo.

  In še manj, da voda nam je tekla
  iz kleti v visoko že pritličje,
  Selar vedro kazal je obličje,
  nič cmeravo, je soseda rekla.

  Ta lastnost se Mila je prijela,
  ko se kakšna stvar zakomplicira,
  hišnik raje drug problem odpira
  in rutinsko Serar vse podela.

  »V hiši zdaj se na veliko krade,«
  ugotavljali smo spet sosedje,
  Serar pa študiral je sosledje
  in dejal, da to je stvar navade.

  »S tem prenehati se vendar mora«,
  smo pri hišniku se pritožili,
  on pa, kot da sebi sam se smili,
  rekel je, da kraja je folklora.

  Ko nato smo ga opozorili,
  rdeča luč da za alarm sveti,
  hiša da pogreza se že v kleti,
  tak odgovor smo čez čas dobili:

  »Rdeča luč naj kar naprej še sije,
  saj močnejša njena je svetloba,
  pri zeleni večja je mrakoba
  in svetlobe se preveč odbije.«

  Ko smo ga potem že vsi rotili,
  da tu sploh ne gre za moč luči,
  ampak da alarm nam grozi,
  rekel je, da bodo preučili.

  To, da hiša naša se pogreza,
  da ves blok globoko v zemljo tone
  in da vrgli v blato smo milijone,
  v to pa Milo, hišnik naš, ne dreza.

  Pravi, da je šlo za manjšo smolo,
  da ugrez je hiše še normalen,
  »pravzaprav takorekoč banalen«,
  in da vse stvari so pod kontrolo.

  Da ves hišni svet je kontroliran,
  res o tem ni dvoma niti malo
  in v soseski je že obveljalo,
  da najbolje Serar je nadziran.

  Na oglasni deski stalno piše,
  da kar najbolj Milo je sposoben,
  le da čas ni rožnat in udoben,
  vse slabó o njem takoj se zbriše.

  Saj oglasno desko nam ureja
  zborček Serarjevih trobezljačev,
  z njimi nekaj hišniških vohljačev,
  da podoba sproti se prireja.

  Res je Serar skrajno tankočuten,
  medsosedska vodi ga ljubezen
  in pogled ohranja vedno trezen,
  tudi ko trenutek je okruten.

  V hišo našo nam nekdo vdira,
  se podirajo že vrtne meje,
  roj vsiljivcev dere vse močneje,
  Serar pa prav nič se ne sekira.

  Vrtna vrata da se naj zapira,
  stanovalcev zbor da ni potreben,
  saj prihaja zgolj obisk zaseben,
  naj na to nihče se ne ozira.

  Skozi hišo koridor da vodi
  in kdor hoče, ta lahko gre skozi,
  ni potrebe najmanj po nervozi,
  Milo natolcuje in pa blodi.

  In ko hiše več ne nadzoruje,
  invazijo ko imamo pravo,
  Serar pod blazino skrije glavo,
  stanje novo v miru preučuje.

  Tam ga dohitijo invazije,
  kakor dete malo nebogljeno,
  upa, da spet zanj bo poskrbljeno,
  rešijo ga strici polomije.

  Kot dojenčku dajo v roke žlico,
  in zamenjajo se mu plenice,
  čaka zdaj na tete in na strice,
  Serar se igra z bodečo žico.

  Pa se enkrat Serarček zatakne,
  žička takšna vendar ni igrača,
  še tako usodo če obrača,
  stolček hišniški se mu spodmakne.

  Toda, glej, iz žice se razplete,
  spet frizuro si na stran počeše,
  na zabavi hišniški zapleše,
  so rešili strici ga in tete.

  Vendar dolgo rajanje ne traja,
  hišnik Serar v hiši vsem preseda,
  ko se stavba v temeljih poseda,
  ne pomaga več iz žic ograja.

  Sam ne ve, da hiša se podira,
  čudi se, naš Milo, spreneveda,
  a okolica vse bolj zaveda,
  da je le še tehnična ovira.

  • Minovak

   Kot sem že dejal, naš največji, novodobni in realistični pesnik o katerem bo še pisala zgodovina…ODLIČNO B.
   Poklon odličnosti!!!

   • VERRZIFIKATOR

    Hvala, dragi Minovak!

 • zaton

  Ta lopovska izdajalska banda zahrbtno deluje proti Slovencem. Kaj vse se prikrito dogaja, česar mi sploh ne vemo in bo privrelo na plan.

 • domovina mili dom

  Rešimo se komunistične …..
  Na volitve ljudje, to je zadnja priložnost, da rešimo Slovenijo.

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

  • stroke

   Si prav želim, da bo izvoljen SDS. Da na lastni koži doživiš kako vseeno je katera stranka zmaga. Cirkus za naivne.

   • macon

    Vlada 2004 do 2008 je bila najboljša vlada za slehernike.

    • stroke

     V obdobju 04-08 je bilo povsod po Evropi enako.
     Skratka, tako kot je politika zamišljena za EU, tako živimo. Ali nas zabava klovn Janša ali klovn Pahor, pa je popolnoma vseeno.

   • piko8

    Že preverjeno 2004-2008, čudovito , krasno se je živelo, plače in pokojnine so rasle!!
    Podpišem še za naslednjih 10 mandatov!!!!
    Švica bo na sončni strani Alp!!!

  • prinzeugen

   JJ na čelo karantanskega kneza!

 • Kučko pod pručko

  Cmero nam ne bo dolgo več delal škode. Avtobus, ki bo odpeljal njegovi Sramotni Migrantski Center skupaj s strankama SD in Desus ter ostalimi levaki na smetišče zgodovine, je že zakurbljan. V ponedeljek, 4. junija pa gas, gas in samo gas.

  Pa še Fukfehtrarja in Morgleoneja bomo strpali na bus!!!

  • Republic Commando

   Obvezno bo treba na ulice, da preprečimo levuharsko razgrajanje.

  • stroke

   Gas … kam? Res misliš, da se svetovno gibanje liberalizma in globalizacije rešuje na demokratičnih volitvah v Slo?

  • prinzeugen

   Bog daj da se zgodi!

  • prinzeugen

   Nič kaj veliko ne opeletajo zadnje čase, še tiste jambore ki jih je dal ppstavit so nekam čudno proslavili…vedo da prihaja konec.

 • zoro

  no , je že jasno zakaj so v levici želeli povečati socialno pomoč – ne zaradi slovencev, ampak zaradi teh pritepenih podganjih iztrebkov

 • prinzeugen

  Cigobranci na delu. Spet!

 • Kučko pod pručko

  100 milijonov EUR na mesec iz slovenskega proračuna za migrantsko golazen

  Ali znate računati? Saj je povsem enostavno. Če okroglih 2.000 EUR, kolikor skoraj mesečno stane Slovenijo 1 (en) migrant pomnožimo s 50.000, za kolikor sta po žegnju Veleizdajalca Slovenijo prodala Cmero in Kahla, pridemo do šokantne številke. Tega podatka še nisem zasledil nikjer.

  … 2.000 EUR/migrant, mesec x 50.000 migrantov = 100 milijonov EUR / mesec

  Ne dajmo se tem murgelskim barabam, da nas uničijo. SDS in Janša potrebujeta čimveč glasov. Tesna zmaga je premalo, uničevalce Slovenije moramo na volitvah razcefrati.

  Vsi na volitve. Vsi volimo SDS!!!

  • prinzeugen

   Slabše kot je ne more biti. Ja bom vollil sds!

  • luckyss

   To je še vedno vsaj desetkrat manj kot je mesečno izginjalo v davčne oaze v času vladavine SDS..
   Sicer pa je tvoj zgornji račun zgolj fiktiven, torej primeren za ta predvolilni čas..

   • Kučko pod pručko

    Kuža, iz dneva v dan bolj dokazuješ, kakšen bedak si!!!

    • luckyss

     Hja takšne izjave so vam bolj klavrna tolažba..se vam ne zdi ;(

   • Miro Jereb

    Ti si pa res neprišteven ali pa imaš borčevsko penzijo-

    • luckyss

     Če bi bil neprišteven, bi bil član SDS…
     Do penzije pa je še kar nekaj ;(

     • Minovak

      Sedaj pa si dokončno brcnil v temo in dokazal, da si to pobral pod Tromostovjem ali pa si dobil napisano, druge razlage ni. Vseeno pa deluješ brez lastnega jaza in take ni težko manipulirati, žalostno…

     • stajerc5

      Ja, seveda, bos moral se vleci socialca par let, nje!?

     • luckyss

      Ne sklepaj po sebi..

   • sprehajalec

    Kaj misliš, odkod je Čufer prinesel denar v aktovki za mafijske banke, pod geslom “vi dount nid manej, vi nid tajm”? Iz SDS fondov?

   • Jan Kovalski

    Ma ja, v času vladavine SDS je bil tudi kak katastrofalni potres v svetu, pa kakšna velika letalska in železniška nesreča. Tudi toča je bila in kakšna poplava in zemeljski plaz, …

   • šmentanamuha

    Človek, kaj je s tabo narobe?

  • Minovak

   Nič ni izmišljeno, ker so tuji mediji posneli te migrante v BiH in resnično vsi so izjavili, da je cilj Slovenija. Kmalu so izvedeli, kje je država, ki jo je najlažje okupirati in bodo zato še plačani. TOREJ SO TO RES ZADNJE VOLITVE PRED KONČNO ISLAMIZACIJO. Ali to hočete in verjemite…ni nakladanje, naklada tisti, ki bo to zanikal.

 • elh.

  Primer izbrisanih je vse bolj razumljiv. Namreč zakaj so sploh uspeli na sodišču v Strasbourgu. Zato tudi tem ilegalcem uspeva invazija Evrope. Amnesty international in mirovni inštituti in levaki nasploh diktirajo pravila. Dokler bo tako, bodo pravice migrantov in primigriranih nad pravicami domorodcev. Domorodci bomo vedno bolj v suženjskem položaju. Delati zase, za državo in migrante.

  • prinzeugen

   Poltika kontaminirana, vse za tujca! Tretji rajh je bil pravi in edini odgovor. Sedaj razumemo!

   • elh.

    Se distanciram od vsakega totalitarizma.
    V času Kohl-a, Margarete in sodobnikov, je bila Evropa še zdrava, zdaj žal ne več. Volitve jo bodo morda pozdravile, ko bo končno dovolj ljudem kapnilo, kaj se dogaja in bodo izvolili voditelje evropskega duha.

 • Tanja Gre

  Kmalu bo tudi pri nas kot v Italiji. Vsaka betola bo prenovljena v “kao” hotel za socialne turiste. Nekateri bodo tudi fajn služili. Mi pa bomo še naprej poslušno plačevali

 • Republic Commando

  Domobranci bili izdajalci??? Mogoče. A kaj ste šele vi levuharji, ki vse delate PROTI Sloveniji?? GOVNA LEVUHARSKA DEGENERIRANA.

 • Miro Jereb

  Sramota. Dolgoročno gledano bodo nastali VELIKI problemi. Koj kurac so nam oni ???

 • Olga2345

  Mogoče pa za enega nezakoniteža celo eno stanovanje ne bo dovolj, saj ima neznano število žena in neznano stevilo število otrok….
  Cerarja je potrebno odpeljati zaradi kršenja ustave in zakonov ter veleizdaje Slovenije v zapor za vsaj 30 let (pošten človek ne dela tajnih sporazumov z Junkerjem in hrvaško, državo s katero imamo celo nerešeno mejno vprašanje)!!!

 • Lisjak

  Generalni sekretar ZN Antonio Guterres je v izjavi 12.januarja,2018 napovedal načrtovani pakt za migracije.
  Da bi omogočili zakonit vstop migrantom je najboljši,da se odpravijo posledice nezakonitosti in zlorabe migrantov.Poleg tega migranti pomembno prispevajo k mednarodnemu razvoju s prenosom denarja v domovino.Guterres govori tudi o število migrantov in te so 258 milijonov.
  Zelo malo ali skoraj nič ni bilo govora o Marakeški konferenci na kateri je sodelovalo skoraj 60 Evropskih in Afriških držav, ki je potekala v začetku maja 2018.Na ministrski konferenci med Evropo in Afriko je bila sprejeta deklaracija o migracijah katere podpisnica je tudi Slovenija.
  Edina,ki ni podpisala te deklaracije je Madžarska.
  Zunanji minister Madžarske vlade Orban Peter Szijjarto je izjavil,da so v migracijskih razpravah postala vse bolj prevladujoča afriška mnenja medtem,ko so se evropske države odrekle lastnim interesom.
  Evropski ljudje morajo sami odločati o prihodnosti celine.

 • Doktor

  …kaj cmerar je imun na padec s kake strehe ??? Pa Kahl, pa Zhidan itd….

 • FORT WORTH

  Ustavimo levake !!

 • Kučko pod pručko

  Gaj Julij Cezar (rojen leta 100, umrl 44 pr.n.š.) je približno 3.0000 izdajalcem dal prerezati goltance, potem pa so drugim v opomin bingljajali z drogov vzdolž Apijeve ceste, ki vodi v Rim!!!

  • luckyss

   Đihadisti počnejo to že, če si ateist ali druge vere..

  • Anton

   ni dober predlog, škoda vrvi, bolje bi bilo da bi dal levakom dal da na roko s krampom in lopato delajo na trasi za 2 tir, pa še prišparal bi denar

   sarkazem press

  • Republic Commando

   Bil je Marcus Crassus, vseeno dober point. :)

 • zaton

  Orbana za predsednika evropske unije. Dokler bo Evropi predsedoval nori Juncker in v evropskem parlamentu sedeli Fajonovi podobni kadri, ni upanja za Evropo.

 • janez.pokoncni

  SLO je sprejela samo 1991-1993 60.000 Bosancev, ki so še vedno tukaj, da se o nekaj 100K Balkancev, ki so prišli prej in pozneje (še kar prihajajo) ne pogovarjamo AMPAK, ne bom o tem.

  Izven konteksta invazije na Slovenijo.

  Preveč vas nese v socializem kar vse po vrsti. Zakaj bi morala država KOMURKOLI dajati stanovanja?? Če enim, potem vsem! Zakaj sem moral sam zgraditi hišo zase in familijo, za vsak “cigl” plačati davke in sedaj me drkajo in rubijo, da kupujem stanovanja še “ubogim” in celo udeležencem invazije na Evropo?

  • Jan Kovalski

   Vse lepo in prav, ampak. Tu ne gre za tiste, ki so “priplavali” čez Kolpo ampak po vsej verjetnosti za tiste, za katere se je slovenska vlada obvezala, da jih bo sprejela v okviru migrantskih kvot. Gre za cca 160.000 ljudi, iz Italije in Grćije, ki jih v okviru kvot prerazporejajo po EU že od leta 2015 naprej. In to precej neuspešno, niti polovico jih do sedaj niso uspeli premestiti. Na Slovenijo naj bi odpadlo cca 650 ljudi (ne vem točne številke). Dogovor o kvotah počasi propada in vedno več držav ga odklanja saj se počasi vsi zavedajo, da se masovna invazija ne bo ustavila, če se bo ljudi na tak način vabilo z ugodnostmi.

   • janez.pokoncni

    A nisi videl tega stavka : “Izven konteksta invazije na Slovenijo.” ?

    Pred njim in za nji sem pustil prazen prostor, da ga ja ne bi kdo spregledal.
    Moj komentar se ne nanaša na članek ampak na druge komentarje, ki samo kažejo kako zelo, zelo globoko smo miselno še vedno pogreznjeni v socializem. Delili bi, “dobri” so samo tisti, ki nimajo nič tisti, ki imajo malenkost več, morajo dati “ubogim”, itd. Kaj pa, če bi za spremembo začeli RAZMIŠLJATI o tem, da bi nam manj pobirali in, da bi svoj denar zapravljali sami ne, da nam socialistični birokrati diktirajo kaj je “dobro” za nas in naš denar zapravljajo oni!
    To je point mojega jokanja.

    Kar se tiče invazije – seveda nisi poučen.:) Mi smo se zavezali za sprejem MANJ kot 30 komadov teh pijavk. To so SLO poslanci, na jezo kar veliko nas, v EU parlamentu podprli, vse ostalo je sistem baba čula baba rekla. Na veliko se govori, da je Cmerko že pristal na kvoto 50.000 in, če je to res, mora viseti.

    • Jan Kovalski

     Tudi sam sem napisal svoj odgovor izven konteksta invazije na Slovenijo (kar se vidi že iz tega da sem napisal, da ne gre za tiste, ki so prišli čez Kolpo). Kvote so se nanašale na tistih cca 160.000 ljudi iz Grčije in Italije in osnova za število je bila ekonomska zmogljivost posameznih držav EU glede na BDP. In to je pomenilo za Slovenijo, ne manj kot 30, cca 640 ljudi (vseh skupaj, ne samo glede na tisto leto). Sploh je pa bolj važno kaj naša vlada izvaja kot pa kaj so sprejeli v EU parlamentu, kar dokazujejo ravno višegrajci, ki odklanjajo kvote.
     Cerar naj bi pristal na teh 50.000 v zameno, da jim ne bi bilo potrebno prodati svojega bankomata NLB. Če drži, in glede na tišino v katero se je vlada zavila, bi znalo kar držati, še posebej ker se Cerar zaveda, da ne bo več izvoljen istočasno pa bi s tem težave povzročil novi vladi., bankomat pa bi itak ostav v “pravih” rokah. Za to bi moral biti postavljen pred zid enako kot romunski diktator.
     Aja še to, če ne bomo rešili problema invazije pa je o ekonomskem razvoju itak nesmiselno razpravljati, ker bi neustavitev invazije pomenila ekonomski in socialni propad države. Ljudje tudi ne bomo hoteli delati za tuje parazite.

     • janez.pokoncni

      Žal ne vidimo v prihodnost lahko pa jo napovemo oziroma vsaj skušamo napovedati in ta po nobenem scenariju ni rožnata. Sindrom leve blaznosti žal ni prisoten samo v Sloveniji, ampak se vije po vsej zahodni Evropi.
      Vsaka resna napoved prihodnosti se dela na osnovi analize preteklosti. Vzroki za zadnji dve največji vojni (1 in 2 ww) se danes nalagajo eden na drugega in sam sem mnenja, da nas od resne kataklizme ne ločijo več desetletja in vse bližje smo tudi napovedim, ki so stare že kar nekaj let, da se bodo naslednje vojne odvijale znotraj držav (državljanske vojne).

      Tule si lahko malo prebereš današnji članek o stanju Španije
      https://www.express.co.uk/news/world/965674/Italy-Spain-EU-Madrid-crisis-eurozone-Rajoy

   • mona lisa

    Nobenih kvot. Nismo mi dolžni skrbet za tujce ko se niti za lastne ljudi ne poskrbi.

  • Vera

   Hvala , mi enako !

 • lado

  VOLILI STE RDEĆE IZDAJALCE !!!! A ZDAJ PA NISO OK ,BEBOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kar sedite saj zato ,ker ste HINAVSKE RITI LENE ,bo pa pogrom !!!!! REŠI NAS SDS IN DESNE STRANKE !!!!!! ZA NAS IN NAŠE POTOMCE GRE !!!!!!!! A VAM NI JASNO PORTALOVCI ,DA SE ŽE DOGAJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

 • tramal

  Ta komunistična sodrga bo do kraja uničila Slovenijo.Če te volitve dobi levica se lahko poslovimo od slovenije.Komunistični judeži nas prodajajo za par evrov.

 • Domoljub

  STANOVANJA BODO UNIČENA, ŠE PREDEN BO ZAPADEL PRVI SNEG.
  POTEM PA MENJAJ STARO ZA NOVO.

  • janez.pokoncni

   In? Popravilo oziroma vse nastale stroške bova plačala midva, ki naju nihče nič ne vpraša. Dobro ne?!

   • slosin

    zakaj pa samo vidva?

 • exposingthetruth1111

  https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be
  na tej Hrvaški oddaji je tudi Slovenski gost profesor Boštjan Turk in govorijo o tem kako migranti silijo v Slovenijo, kako Slovenski mediji in kako Cerar v dogovoru s Hrvaško vlado močijo in hočejo v tajnosti, da se o tem ne govori. Tako da bi morali naslednjo vlado kdorkoli že je prisiliti da zapre meje dol Veliko ograjami in močno vojsko in policijo na meji. Če ne bomo dobili več tisoč migrantov…govorimo o več 100.000ih migrantov v nekaj mesecih…kar je za tako mali 2 milijonski narod preveč in katastrofalno.

  • Občasni Komentator

   Če smo malo natančnejši je g. Turk izredni profesor. Njegov zapis na spletišču FF je takšne “V letnem semestru 2018 bom imel govorilne ure v četrtkih med 14 35h in 16 05h.” O pravilnosti presodite sami, saj mu očitno bolj ležijo romanski kot slovanski jeziki, čeprav naj bi bil nativni jezik podlaga za vse druge jezike. G. Turk ima na sicrisu 377 točk in niti enega samega citata, kar govori o njegovi mednarodni odmevnosti. Zato karkoli on razlaga kot izredni profesor nima neke posebne teže, in lahko samo odraža njegovo osebno mnenje, zato zloraba akademskih titul v konkretnem primeru ni smiselna.

   • rabbit

    Ko boš ti Sorbono končal lahko kaj razlagaš.

    • Občasni Komentator

     in do prihaja od diplomanta Kranjske Sorbone

  • mona lisa

   Meja branit četudi z orožjem. Jebeš človekoljubje. Na to karto igrajo musliči.

   • exposingthetruth1111

    Vidiš tukaj delaš medvedjo uslugo nam ki smo proti idiotom tipa anti fa in podobnih ideologij ki nam očitajo sovraštvo do drugih narodov, kultur, religij in ras.

    Pol raje daj izdajalske politike, migranti samo izkoriščajo ta položaj ki jim ga so omogočili globalisti in njihovi vazali….lokalni izdajaci v vsaki državo v Evropi.

 • VERRZIFIKATOR

  HIŠNIK MILO SELAR

  Pesem, ki (še) nima konca

  V bloku našem je bila menjava,
  hišnico smo prejšnjo razrešili
  in za šefa stavbe izvolili
  novega, kot nam veli postava.

  Milo Selar naš je hišnik novi,
  od izkušenj naj bi prekipeval,
  vsaj tako ga zborček je opeval,
  zbor, v katerem godli so njegovi.

  Predlagatelji njegovi vrli,
  da dokaže se naš Selar Milo,
  ko naj hišnika bi se volilo,
  nekaj so sosedov v klet zaprli.

  Selar sícer ni imel licence,
  hišniškega znanja niti malo,
  stavil je zato na vse ostalo,
  čemur pravimo: top-reference.

  Oče Selarjev redil je konje,
  torej sin gotovo jih obvlada,
  ko pred blokom konjska bo parada,
  Milo bo odgnal nevšečne vonje.

  Zraven Selar je še sin čistilke,
  ki otroci vsi so se je bali,
  da si ne bi jeze nakopali
  staršem dobro znane špec-tožilke.

  Kar je mati vestno iztožila,
  to je v sina vlagala dosledno,
  kuloarje čistila prav zgledno,
  Milu pot je hišniško zgladila.

  Ko za hišniške gre kompetence,
  Selar le počasi dozoreva,
  pridno preučuje, se ogreva,
  dolge vse njegove so kadence.

  Lotil se je hišniškega dela,
  kjer šivilja je pred njim obstala,
  metla se je fantu v roke dala,
  navodila so se ga prijela.

  Vedno usklajeno z navodili
  prag pometa prav enakomerno,
  pušča pa smeti, kot da namerno
  bi nam na dvorišče jih vozili.

  Če že nima tehničnega znanja,
  temeljito vsaj vse raziskuje,
  vsako stvar natanko preučuje,
  zeha zraven od premalo spanja.

  V hiši ko imeli smo poplavo,
  vodo je vso noč analiziral,
  ni se Selar nič za to sekiral,
  če imel je kdo zalito glavo.

  In še manj, da voda nam je tekla
  iz kleti v visoko že pritličje,
  Selar vedro kazal je obličje,
  nič cmeravo, je soseda rekla.

  Ta lastnost se Mila je prijela,
  ko se kakšna stvar zakomplicira,
  hišnik raje drug problem odpira
  in rutinsko Serar vse podela.

  »V hiši zdaj se na veliko krade,«
  ugotavljali smo spet sosedje,
  Serar pa študiral je sosledje
  in dejal, da to je stvar navade.

  »S tem prenehati se vendar mora«,
  smo pri hišniku se pritožili,
  on pa, kot da sebi sam se smili,
  rekel je, da kraja je folklora.

  Ko nato smo ga opozorili,
  rdeča luč da za alarm sveti,
  hiša da pogreza se že v kleti,
  tak odgovor smo čez čas dobili:

  »Rdeča luč naj kar naprej še sije,
  saj močnejša njena je svetloba,
  pri zeleni večja je mrakoba
  in svetlobe se preveč odbije.«

  Ko smo ga potem že vsi rotili,
  da tu sploh ne gre za moč luči,
  ampak da alarm nam grozi,
  rekel je, da bodo preučili.

  To, da hiša naša se pogreza,
  da ves blok globoko v zemljo tone
  in da vrgli v blato smo milijone,
  v to pa Milo, hišnik naš, ne dreza.

  Pravi, da je šlo za manjšo smolo,
  da ugrez je hiše še normalen,
  »pravzaprav takorekoč banalen«,
  in da vse stvari so pod kontrolo.

  Da ves hišni svet je kontroliran,
  res o tem ni dvoma niti malo
  in v soseski je že obveljalo,
  da najbolje Serar je nadziran.

  Na oglasni deski stalno piše,
  da kar najbolj Milo je sposoben,
  le da čas ni rožnat in udoben,
  vse slabó o njem takoj se zbriše.

  Saj oglasno desko nam ureja
  zborček Serarjevih trobezljačev,
  z njimi nekaj hišniških vohljačev,
  da podoba sproti se prireja.

  Res je Serar skrajno tankočuten,
  medsosedska vodi ga ljubezen
  in pogled ohranja vedno trezen,
  tudi ko trenutek je okruten.

  V hišo našo nam nekdo vdira,
  se podirajo že vrtne meje,
  roj vsiljivcev dere vse močneje,
  Serar pa prav nič se ne sekira.

  Vrtna vrata da se naj zapira,
  stanovalcev zbor da ni potreben,
  saj prihaja zgolj obisk zaseben,
  naj na to nihče se ne ozira.

  Skozi hišo koridor da vodi
  in kdor hoče, ta lahko gre skozi,
  ni potrebe najmanj po nervozi,
  Milo natolcuje in pa blodi.

  In ko hiše več ne nadzoruje,
  invazijo ko imamo pravo,
  Serar pod blazino skrije glavo,
  stanje novo v miru preučuje.

  Tam ga dohitijo invazije,
  kakor dete malo nebogljeno,
  upa, da spet zanj bo poskrbljeno,
  rešijo ga strici polomije.

  Kot dojenčku dajo v roke žlico,
  in zamenjajo se mu plenice,
  čaka zdaj na tete in na strice,
  Serar se igra z bodečo žico.

  Pa se enkrat Serarček zatakne,
  žička takšna vendar ni igrača,
  še tako usodo če obrača,
  stolček hišniški se mu spodmakne.

  Toda, glej, iz žice se razplete,
  spet frizuro si na stran počeše,
  na zabavi hišniški zapleše,
  so rešili strici ga in tete.

  Vendar dolgo rajanje ne traja,
  hišnik Serar v hiši vsem preseda,
  ko se stavba v temeljih poseda,
  ne pomaga več iz žic ograja.

  Sam ne ve, da hiša se podira,
  čudi se, naš Milo, spreneveda,
  a okolica vse bolj zaveda,
  da je le še tehnična ovira.

 • Marija

  To so nujni posli odstopljene vlade. Ko niso izgnali Šamija sem napovedala ta naval migrantov.

 • milanček

  zavedni Slovenci, oborožite se, počilo bo!

  • Občasni Komentator

   ja, anevrizme so hudič…

   • Olga2345

    Kvečjemu v riti levičarjev, ko bodo dobili nogo!

 • Kri Za

  KAJ JE ISLAM NEKOČ V PRETEKLOSTI POVZROČIL SLOVENIJI IN SLOVENCEM SI LAHKO OGLEDA VSAKDO V WIKIPEDIJI:

  http://sl.wikipedia.org/wiki/Turški_vpadi

  Posledice turških vpadov na slovensko ozemlje so bile za prebivalstvo zelo hude. Po ocenah so Turki do leta 1508 ubili ali odpeljali okoli 200.000 ljudi. Turki so slovenske in druge ujetnike prodajali na trgih za sužnje.

  GRE ZA URADNE ZGODOVINSKO POTRJENE PODATKE.

  To pot prihajajo migranti z območij, kjer se je Islam razvil v najbolj skrajne oblike. To nikakor niso muslimani iz Bosne, ki resnici na ljubo v Sloveniji ne povzročajo nobenih konfliktov in ki imajo v veliki meri zelo spoštljiv odnos do države, ki jih je sprejela.

 • Kri Za

  Islam je med Slovenci zahteval 200.000 žrtev

  http://sl.wikipedia.org/wiki/Turški_vpadi

 • učko

  Ja, za to pa je dovolj denarja. Ni pa denarja za zdravstvo, za upokojence, za mlade, ki si želijo ustvariti pogoje za normalno življenje itd. PIZDE KOMUNISTIČNO FAŠISTIČNE, TREBA VAS JE POTOLČT Z MATIKAMI, KRAMPI IN LOPATAMI !!!!!!

  • Davor A Lipej

   a veš da, še orodje bi mazal s takimi….škoda orodja.

 • totex39

  Še je čas, da se evropski politiki streznijo in zaprejo meje, ter se Evropa zavaruje z visokimi ograjami pred temi izmečki, ki drvijo proti nam. Če se to ne naredi takoj, bomo postali sužnji tem grdim brezposelnim črnim gazelam mi Evropejci.

  • mona lisa

   Te ki so tu pa vrnit v deželo izvora.

  • Štalmajster

   Evropski politiki ? Streznijo ? Če pa ta zioniostična golazen načrtno uničuje Evropo in njene nacionalne države.
   V razmislek:
   https://www.youtube.com/watch?v=4c8FYcKWJzY&t=0s

 • šmentanamuha

  Če se slučajno valjate na borzi in ste na sociali ali na minimalcu, hkrati pa volite levico ali pa sploh ne hodite na volitve, ste si za svojo bedo krivi sami.

 • Važno je da pride JJ na oblast, jih bo nagnal od koder so prišli.

 • Oregon

  če voliš 3. junija SD, Desus,. Šarca ali Cerarja, si milo rečeno sovražnik svoje države.

  • šmentanamuha

   Na Levico si pozabil.

   • Oregon

    da, res je.

  • mona lisa

   Bolj se ne morem strinjat. Lepo napisano.

 • babicagrenajug

  Če kaj ne štima bodo hitro to porihtali. Inženirji.

  https://www.youtube.com/watch?v=JxMO_wFYLTs

  p.s. posnetek je iz Italije, podobna zgradba, celo novejša, ni jim bila všeč namestitev.

 • Mary

  Nimam nič proti da poskrbijo zanje samo sramota pa je da ne poskrbijo se za druge revne družine, ki jih je v sloveniji veliko preveč!

  • Olga2345

   50.000- 100.000???

  • WISKY 1000

   Ko bodo začeli posiljevati,streljati,klati….,tudi ne boš imela nič proti?

  • mona lisa

   Nič nimaš proti ko gre toliko denarja zanje naši ljudje pa životarijo. Da ne govorim o tem kaj bo ko bodo ti ljudje pokazali pravo barvo. po tem gorje nam.

   • Djuro Sumar

    Ti si nam svojo pravo, sovraštva polno barvo že pokazala.

 • Olga2345

  Volitve in nogo komunistom in Islamistom!

 • Polde

  Upam, da vse to popravite, ko dobite volitve!

 • Pepy

  BEDNO, saj ne moreš verjet … morala, etika itd. …

 • mona lisa

  To je kriminal nad lastnim ljudstvom. Izdaja lastnega naroda ki bi se morala najstrožje kaznovati. Upam da se po volitvah popravijo te krivice in se reče adijo migrantom. Vse migrante izselit v države izvora, kaznovat izdajalske politike, odvzet nakradeno in nagrabljeno premoženje pa bi se Slovenija mogoče izkopala.

  • 5-RA

   Države izvora jih nočejo nazaj. Na Švedskem je takih baje 70.000, ki jih lastna domovina noče sprejeti nazaj.

  • Djuro Sumar

   Vse lepo in prav. Kar si napisala samo potrjuje, da je vera največje zlo človeštva. Prav ničesar niso krivi verniki, temveč tisti, ki jim polnijo glave.
   Ko se istočasno rodijo otroci v Teheranu, Londonu in v Moskvi, so vsi trije 100% ateisti, šele okolje jih spremeni v nasilne vernike.

 • mona lisa

  UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

  Nekatera dejstva:
  Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
  Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
  Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
  Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
  Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
  Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
  Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
  Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
  Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
  Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

  (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

  POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
  TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

 • Pisalo
 • Djuro Sumar

  Desničarski fašisti bi jih naselili v tovorne živinske vagone in odpeljali v krematorij.
  Krščanska usmiljenost, ki je v veljavi že od njihovega nastanka.

  • joza joza13

   Ravno ta usmiljenost Slovence tepe že stoletja…

  • Mare Kranjc

   Kako to, če so živilski vagoni s katerimi so vozili ljudi v krematorije, levičarska iznajdba. Saj veš, da je bil Adolf Hitler eden izmed vas – Ljudski socialist (Nacional-socialism). Medtem ko se je Stalin usmeril na mednarodni socializem (International-socialism). Pa ne pozabi na vašega Mussolinija, največjega italijanskega socialista, ki je bil tudi urednik socialističnega glasila, z imenom “Avanti”.

   -https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/hitler-and-the-socialist-dream-1186455.html

   -http://www.historyinanhour.com/2012/07/29/benito-mussolini-socialist/

   • Djuro Sumar

    Po tvojem kretenskem razmišljanju je tudi Papež socialist.

  • Štalmajster

   Ti si še kar pod vplivom ….. pravljic !

   • Djuro Sumar

    Ne bo držalo, ne berem Svetega pisma in Korana.

  • David Perko

   Sploh jih ne bi nalozil. Zbrcal nazaj na Hrvasko.

   • Djuro Sumar

    Nič pa o krščanski usmiljenosti.

    • branči

     kaj ti bo biblija, koran je koran za levake

     • Djuro Sumar

      Biblija in Koran poveličujeta istega Boga, ta pa itak ne loči kam spada katera ovca.

    • cploger

     Ajde, lahko se sami zbrcajo nazaj. Dovolj usmiljeno?

     • Djuro Sumar

      Poznate samo nasilje, pogovora niste sposobni.

   • Djuro Sumar

    Zakaj pa na hrvaško, saj niso Hrvati.

 • Štalmajster
 • Marjan

  Čitajte koran, da vam bo lažje pri arabskem gospodarju, ki bo kmalu prišel.

  • Jaz ga znam na pamet. Kaj pa ti??
   upam, da te dobim v roke, ko boš polagal test :-))))

 • večni srb

  Članek je brez veze, pokažite vsaj še kakšne bivalne enote so občine dodelile našim tretjerazrednim, slovenskim deložirancem.
  Isto je delal že Hitler, ki je judom pokradel domove v približno enaki vrednosti kot so stanovanja v članku, tudi takrat se je cel narod delal, da ni opazil nobenih klošarjev, čeprav so jim fašisti metali sosede ven pred nosom. Zgražali so se nad razkošnimi celicami v koncentracijskih taboriščih, kjer so pobijali same največje lenobe, ki se jim še tisto malo tam ni ljubilo delati, zgleda so pričakovali, da bo namesto njih stradal in spal na tleh benevolentni nemški narod.

 • večni srb

  Pokažite nam še kakšne črno bele zgodovinske fotografije, v kakšna stanovanja smo pred 30 leti naselili par sto tisoč hrvatov, bosancev in albancev, ki so bežali pred jugoslovansko bedo in smrtjo. Napredek je na tem področju očiten, čeprav imajo tisti migranti danes pri nas vseeno bistveno lepše domove.
  Aja, razen v primeru, če stari migranti oddajajo odvečna stanovanja občinam, da bi imele kam nastaniti nove prišleke, ampak večina ima že vse zasedene z zemljaki iz balkana.

 • Malce za hec, ampak tale anketa je več kot očitno pstavila Zedinjeno Slovenijo (Šiško & ostali) na pravi pol.
  Poglejte točko komunizem vs. kapitalizem :-)
  https://danesjenovdan.si/politicni-portret/rezultati-strank

 • dare

  @djuro_sumar:disqus
  Mislim, da nima smisla izgubljati časa s tem krdelom SĐS neandertalcev….

 • Občasni Komentator
 • Elvis makovec
 • Elvis makovec

  Si KDO UPA KOMENTIRATI S PRAVIM IMENOM??? Ima kdo JAJČKA??

  • Batman

   Jaz sem Bruce Wayne.

  • Tom Žnidarčič

   Se,se!

 • bojan

  Nikakor ne morem čez to da se tem kozjejebcem dajejo komfort stanovanja+žepnina+oprema in garancija nedela do konca življenja, tisto kar revni državljani in brezdomci slovenije nikoli vidl ne bojo.. Sramota države da je ni večje na svetu !!

  Živim v total zmešani državi …

 • Osti jarej

  …prišli so,ker so bili povabljeni….angela jih je povabila

 • Janez Novak

  Direkt na glavo nam serje ta izdajalska vlada. Fuuuj!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!