fbpx

Poglejte, kam so nas pripeljali Golobovi šamanski nasveti: 14-dnevna pojavnost koronavirusa je najvišja v Evropi!

Predsednik vlade Robert Golob. (Foto: sta)

Če bi pogledali zadnje tri mesece: ne verjamem, da je kaj dosti govora o “svobodi”, ampak o neki veliki, pretirani samozavesti, nastopaštvu, ki je premosorazmerno z gospodovo neumnostjo!” je v oddaji Intervju na RTVS o Golobu dejal bivši minister Simoniti. Po nasvetih s slano vodo, vitaminom D in soncem je Slovenija na prvem mestu na področju 14-dnevne incidence koronavirusa. Še ena neumnost pa je načrtovano “zimsko spanje” za podjetja, da bi privarčevali energijo.   

Plemenski nasveti Roberta Goloba imajo fantastičen učinek – govora je o slani morski vodi, D-vitaminu in soncu, s čimer naj bi po naravni poti pozdravili covid-19. Efekt absolutno je, vendar negativen … Slovenska vlada si zasluži zlato kolajno za neuspeh v boju s koronavirusom. Dosegli smo najvišjo 14-dnevno pojavnost koronavirusa v celotni Evropi! “Neodvisni mediji” pa tega ravno ne problematizirajo. Odkar na oblasti ni več Janeza Janše, se na 24ur (Drago Kos) ukvarjajo predvsem s trači. Zamislite si njihovo poročanje v primeru Janševe vlade … In proteste …

Znano je, da so zaradi koronavirusa posebej na udaru ranljive skupine, starejši itd. Sprašujemo se, ali so se Golobovi odločili za prikrito evtanazijo ostarelih. Druga možnost bi bila, da gre za nespamet in se svojih dejanj niti ne zavedajo. Če pogledamo abotnosti, ki jih počnejo/govorijo predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič, minister za obrambo Marjan Šarec, policijska ministrica Tatjana Bobnar, minister Luka Mesec (ukinitev Urada za demografijo), Klemen Boštjančič (“nabijanje davkov”, posledično odganjanje tujih investicij, slabitev potrošnje …) …

Človek ima včasih občutek, da nam vladajo Instagram zvezdniki tipa Marko Potrč, kar je v luči krize naravnost grozljivo. Takšno oznako si morda zasluži tudi brezidejna Tanja Fajon. Najprej je Janšo kritizirala za obisk Kijeva, potem je šla po njegovih stopinjah. Za svojo neizvirnost vsaj ne bo prejela spominskega obeležja na “aleji slavnih”, Janša ga je … Zanjo se zdi, da prej hodi na izlete, počitnikuje, kot pa sestankuje s tujimi državniki. Tudi o Emiliji Stojmenovi Duh, ki se jo je prijel vzdevek “Damjan Murko slovenske informatike“, bi lahko kakšno rekli … Človeku pa gredo kocine pokonci tudi ob napovedanem energetskem lockdownu.

Simoniti: Zadnje tri mesece smo priča nastopaštvu, ki je premosorazmerno z Golobovo neumnostjo!
Predsednik vlade je dobil navdih, da bi podjetjem kar predpisali “zimsko spanje”, spomladi pa bi jih vnovič zagnali. Pa res živi v pravljici … Tako bi menda privarčevali energijo. Premier, ki ima prijetno, toplo postlano z milijoni evrov (njegova mesečna plača v Gen-I je znašala 45 tisočakov!!!), res ne razume, da podjetja niso medvedi in da njihov “zimski spanec” pomeni katastrofo za vse. Za konec še besede bivšega ministra Vaska Simonitija iz oddaje Intervju na RTVS: “Če bi pogledali zadnje tri mesece: ne verjamem, da je kaj dosti govora o “svobodi”, ampak o neki veliki, pretirani samozavesti, nastopaštvu, ki je premosorazmerno z gospodovo neumnostjo!”

Ljudje so očitno prisluhnili Golobovim neumnostim in se pred covidom-19 namesto s cepivi zaščitili s slano morsko vodo, vitaminom D in soncem. (Foto: Twitter)

Slovenija si zasluži pokal za najvišjo 14-dnevno pojavnost koronavirusa v Evropi. To je prav gotovo posledica izjemne učinkovitosti vlade in šamanskih premierjevih nasvetov s slano vodo in soncem. (Foto: Twitter)

Okužbe po mesecih (Foto: Twitter)

Domen Mezeg