Poglejte, kdo je desna roka Dejana Židana! Denis Sarkić deloval kot pristranski novinar, ki je javno in brez sramu rušil Janeza Janšo, danes pa SD svetuje, kako nadaljevati po poti komunistične partije

Foto: Facebook

Marsikomu ime Denis Sarkić ne pove kaj dosti, a dejstvo je, da gre za osebo, ki predstavlja službo SD za odnose z javnostmi. Predstavlja torej osebo, ki skrbi za zunanjo podobo stranke, zato ga uvrščamo med snovalce in promotorje straniščne kampanje, ki je v javnosti vzbudila nemalo pozornosti v času državnozborskih volitev, saj je ta posegla tja, kamor navadno politične kampanje ne prodrejo. Da se je kampanja kmalu prelevila v negativno, še več – celo bizarno kampanjo, ni nič čudnega, glede na to, da so bile podobe strankarskih obrazov obešene nad pisoarji.

Sarkić, nekdaj novinar portala Vest.si, se je preizkusil tudi v vlogi fotoreporterja pri Mladini. Glede na to, da se je po besedah enega izmed novinarskih sogovornikov za Danilom Türkom po eni od tiskovnih konferenc drl: “Predsednik, ali berete na stranišču?”, ni čudno, da se je vpletel v izvajanje straniščne kampanje.

Bil med novinarji F571
Izobrazba Sarkića je sicer povsem zavita v tančico, prav tako pa tudi njegovi morebitni poslovni uspehi. Iz dneva v dan postaja vse bolj jasno, da je stranka SD skupek poslovnih neuspešnežev, ki so zabredli v poslovne težave in našli rešitev v politiki. Se pa Sarkić sicer uvršča na dolg seznam novinarjev F571 v službi slovenske politične levice, ki so s podpisom peticije zoper cenzuro in politične pritiske na novinarje v Sloveniji poskušali ustvariti vtis, da v času vlade Janeza Janše vlada domnevna medijska cenzura.

Glede na to, da je od novinarjev pričakovati objektivnost in kritično navajanje dejstev, je povsem nesprejemljivo, da se je vključil v skupino novinarjev F571. Ker je Sarkiću novinarska etika predstavljala pravo špansko vas, ne čudi, da se je uvrstil med zaželene kadre stranke SD, ki jim osnovno vodilo predstavlja pljuvanje stranke SDS in njenega predsednika Janeza Janše. Ti seveda ne zmorejo brez enačenja stranke SDS z radikalnimi desničarji, kar je Sarkić dokazal z nedavno objavo na Twitter profilu; očitno pač tako poskušajo zakriti, koga resnično predstavljajo, torej naslednico Komunistične partije Slovenije.

Foto: Facebook

Kraje vile ne priznava
Pisali smo že o tem, da se je stranka SD kot naslednica komunistične partije dokopala do lastnine, konkretneje do nepremičnine, kjer je sedež stranke, s pomočjo kraje. Njen zadnji lastnik Feliks Moskovič je umrl v holokavstu, vilo pa so komunisti nacionalizirali, nato pa je brezplačno prešla v roke stranke SD. Sarkić pa je v vlogi tiskovnega predstavnika in poslušnega naslednika Komunistične partije Slovenije dejal, da “to, kar piše na spletni strani državnega zbora, nima prave teže, zakopljite se v arhive, preglejte zemljiške knjige, pa boste prišli resnici do dna, da je bilo vse izpeljano zakonito”. V SD nikakor ne morejo zanikati dejstva, da je bil položaj političnih strank prav zaradi kravjih kupčij med državo in nekdanjimi družbeno-političnimi organizacijami (DPO) neenakopraven in zato tudi v nasprotju z Ustavo RS. Če bi v tej menjavi obstajal kriterij pravičnosti, potem bi morala SD Moskovičevo vilo kvečjemu odkupiti od države, tako pa jo je dobila v dar. Kdo ve, koliko državnih nepremičnin je na podoben način končalo v rokah pravnih naslednic nekdanjih DPO. DPO namreč niso imele lastnih nepremičnin, pač pa so bile to nepremičnine v lasti države, v številnih primerih so bile to tudi nepremičnine, ki so bile po drugi svetovni vojni krivično odvzete prvotnim lastnikom.

Foto: Nova24TV

Sicer je Sarkić v stranki SD zaposlen od leta 2009, poslovne evidence njegovega formalnega izstopa iz družbe Vest.si niso zabeležile, podjetje pa je bilo izbrisano leta 2016 (v evidenci Ajpesa pa je Sarkić zapisan kot lastnik). Iz tega izhaja logični sklep, da je vlada SD v času Pahorja financirala medij, ki je bil v solastništvu uslužbenca stranke. Ob vpogledu v uradne evidence je  Sarkićeve izjave o izstopu iz portala težko označiti za resnične. Vsak podjetnik pa ve, da podjetja ni mogoče kar tako zapustiti, ampak gre za precej zapletene birokratske postopke. Očitno je, da je Sarkić primeren kader za stranko SD, saj sovraži stranko SDS, vendar pa se v stranki očitno ne zavedajo, da je za uspešnost stranke potreben tudi uspešen in sposoben tiskovni predstavnik, ki zna stranko navzven predstaviti pozitivno.

H. M.

 • stane skufca

  pristranski novinar,pristranski svetovalec.

  • zokispoki

   Olos, z drugo besedo !

   • Steiermark

    levaki so itak vsi ološ, tile pa še poseben ološ, z wc “kulturo”!

 • Rožle

  A ni to un Sarkić k je po Centru LJ svoje cajte cele vreče skanka .. sabo vlaču ..

 • Miro

  bogi Jajo…. to je krivica…

  • Fosa Stefan

   RES JE KRIVICA DA SLOVENČKI DOBIVATE 500 € PLAĆE IN POKOJNINE, šarec bo to napako popravil

   bravo slovenčki. postal sem svetovalec vlade za pokojnine in plače

   podal sem predlog, da se tako uspešnim politikom, kot so kučan, pahor, cmerar, židan, erjavec,…. poviša plače tako, da sejim doda od zadaj še eno nulo. vam
   slovenčki pa je treba plače in pokojnine znižati tako, da se prepolovi sedanji znesek TOREJ, TOREJ, za vaš doprinos je čisto zadosti 250 €, več si ne
   zaslužite in več tudi ne rabite. če vam to ne bo zadostovalo za hrano, pa lahko jeste travo, če pa ne bo trave, PA KAJ DRUGEGA, kakor v venezueli (kjer ni ne jajc ne trave)

   KORDIŠ in MESEC sta za povišanje plač poslancem, nista več za minimalce tako, da bo predlog kot zakon sprejet

 • učko

  Pofukanci komunajzarski !!!!

 • BlackOpsSystem

  “svetuje SDju”, al ga je židanček vzel zaradi oralnega zadovoljevanja????!!!!

  • janko

   Odlično židanovo orodje bo tale otrok komunizma.

 • janko

  To, slovenceljni, zdaj pa imate! ŽELELI STE, IZVOLITE!
  – REVŠČINO & MULTIKULTI!
  -sledi ŠERIATARSTVO & VENECUELA!

  • BlackOpsSystem

   venezuela to verjamem….ampak šrijatarstvo, eeee tuki bo pa velik krvi preteklo…..pa ne slovenske!!!

   • janko

    Šeriatarstvo mislim da je zelo huda nevarnost Evropi in svetu na žalost pa v mislim da max. meri tudi Sloveniji. Pri nas sploh ker se komunistični zblojeni potomci ujemajo z nasilnimi musli divjaki!

    • Steiermark

     ja, oboji so posiljevalci, roparji in klavci, v imenu svojih bogov, eni v imenu tita, tadrugi pa v imenu alaha. Oboje pa povezuje krvoločnost in divjaštvo, kar jim naročajo njihoi bogovi

  • Steiermark

   na žalost imamo tudi mi, ki tega nismo želeli in smo drugače volili, tudi ti…..

 • Olga2345

  Bojkot medijev, kjer pisarijo pisuni 571! Levicarskim talibanom pa nogo v rit! Začnimo na lokalnih volitvah! Očistimo Slovenijo komunizma (UPS prebarvanih v levičarje)!

 • totex39

  Danes samo taki uspevajo, ni potrebno, da si sposoben, samo da si “naš” in uspeh ti je zagotovljen.

 • mona lisa

  Če so v vladi in blizu nje taki zadetki potem je totalni polom države zagotovljen.

 • montyamp

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE

  V SLOVENIJI :

  1. Predno so si spremenili ime v

  —————–SD—————-

  , so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • montyamp

  SD ————- KOMUNISTIČKA PARTIJA YUGOSLAVIJE

 • šmentanamuha

  Tipičen levorežimski prostitut.

 • hribovc

  hehe, komentar za pod zgornjo sliko; dve pičke, jedna loša, druga slaba !!

 • antimur

  Levaki imajo izredno spoštovanje do vseh balkanskih pritepencev, oziroma, dovolj je, samo da imajo njihove gene, najraje pa imajo vse, ki imajo srbske korenine, kajti ti divjaki so Slovence ropali, sploh pa dobesedno okupirali in izkoriščali na vse načine že od leta 1919. Zato pa zamrznjenemu zločincu Kučanu in njegovi tolpi, Slovenija ni bila nikdar intimna opcija.
  P.S.: Ubili so nam tudi največjega slovenskega pisatelja, Ivana Cankarja, oziroma zahrbtno in zločinsko pretepli, tako da je zaradi tega kasneje tudi umrl.

 • tasilo

  (X) ” … službo SD za odnose z JAVNOSTMI”

  Rovtarji, JAVNOST JE ENA! Pika.

  LP. Hanibal Lector

  • von Rhein

   Normalno ja,toda ne pri nas.Samo primer…po končanem cirkusu (glej Komen) ena javnost zvije zastave in gre na klobaso in dva deci,sicer plačano vnaprej s predložitvijo bona v bližnjo gostilno. In ta “javnost ” je srečna v svoji evforiji. Drugo “javnost” odpeljejo s službenimi avtomobili na odmaknjen kraj,znan po gostilni z odlično hrano.Tam se ta javnost po nasmehih v kamero z vnemo podpre,napolni svoje vampe in odpeljejo jo nazaj na pot novih zmag.

  • Andrej

   To je bilo včasih. Zdaj imamo NOVOREK. Tega delajo na FF. Tam je oddelek (nič več katedra, ker je to za nekatere pretežko) za slavistiko. Pa še tam se ne držijo svojih pravil. Menda zdaj vse govorijo in pišejo na žensko, tukajle

   https://slavistika.net/obv/obv_rus/656/

   pa ni tako. Pravila veljajo samo … pojma nimam kdaj.

   Kaj meniš, lektor?

 • Antonius

  Veleizdajalčevi komunisti se delajo poštenjakarje. Nacionalizirana Moskovičeva vila naj bi bila zamenjava za partijske prostore na Tomšičevi /bivši CK/, ki pa tudi niso bili nikoli lastniško njihovi.
  Socialni demokrati so stranka lažnivcev, ki imajo s socialo toliko skupnega, kot Sarkić s poštenjem.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Denis Penis straniščni demokrat po domače povedano radikalno nespsoben kot njegov šef Dejan Žiđan.

 • Andrej

  Kdor tega ni pričakoval mu ni pomoči.
  Pa še kaj hujšega bo prišlo.

 • von Rhein

  Srkić novinar??? Ta bo novinar,ko bo Ronaldo zmagovalec smuka v Wengnu.

 • kraljica vesolja

  In spet, koga mate vi za norca. A ni bil tud Janša član partije. IN kva vam to pove. Jst raj ne bom napisala, da ne bo človk še užaljen, revež.

 • Jaka

  Kaj se vi radi ukvarjate z drugimi, namesto da bi se ukvarjali z lastnimi škandali.

 • dob

  Poglejte, kaj mi je dons zraslo na kurcu….!
  Ma, dajte no, kdo pa začne naslov s “Poglejte…..”

 • plavi-mil

  Ič na Ič, pa kdaj bomo Slovenci sami sebi gospodarili, to je pa že višek vsak čifur, kateri ima 5 minut časa se rine v vlado s pomočjo DOMAČIH VELEIZDAJALCEV.

 • Jaka Sraka

  A sta to una dva iz ukradene, zaplenjene vile, ki so si jo prisvojili