fbpx

Poglejte si to levičarsko smetano: Milan Kučan še vedno zelo aktiven! V prvi vrsti pri drugemu Milanu!

Milan Kučan in Jankovićeva mestna svetnica in vplivna članica Zveze Borcev Julka Žibert. (Foto: Fb)

Milan Kučan, Julka Žibert, Marko Koprivc, Tanja Fajon, Jernej Štromajer, Martina Vuk, Klemen Žibert … ta radikalna levičarska struja, večina jih je iz stranke SD, je prišla podpret odprtje pisarne evropskega poslanca Milana Brgleza.

Radikalno levi evropski poslanec Milan Brglez izvoljen s preferenčnimi glasovi prav zaradi podpore skrajne organizacije Zveze Borcev je  v centru Ljubljane, ki velja za trdnjavo premožne kaviar levice, odprl pisarno evropskega poslanca na Trubarjevi ulici 26.

Odprtje pisarne je prišla podpret tudi smetana okoli stranke SD, predvsem njena radikalna frakcija, med katere spadajo Tanja Fajon, Marko Koprivc, Jernej Štromajer, Martina Vuk, Klemen Žibert. Med starejšimi pa sta izstopala funkcionarka Zveze borcev Julka Žibert ter šef stricev iz ozadja Milan Kučan.

Fotografija osebe Milan Brglez.

Foto: Fb

Podobne ceremonije imajo pomembno vlogo pri utrjevanju oblasti izrojene levice, še posebej pa je pomembna podpora Milana Kučana, ki s svojo udeležbo nakazuje, kdo je pomemben na slovenskem političnem parketu. Na tak se način se nato še vedno vzdržuje režim, ki ne dopušča Sloveniji pravega razvojnega preboja.

Fotografija osebe Milan Brglez.

Foto: Fb

Fotografija osebe Milan Brglez.

Foto: Fb

Fotografija osebe Milan Brglez.

Brgleza sta prišla podpreti tudi nekdanji strankarski “tovariš” Mitja Horvat in novinar Igor Mekina. (Foto: Fb)

Rok Krajnc